Michael Jackson's Death is een Hoax

Juni 26th, 2009
door admin

Michael Jackson genomen door paramedici

Is het niet interessant dat op de dag dat Michael Jackson werd gemeld aan zijn overleden, een aantal andere verslagen van andere 'beroemde mensen' die zijn overleden hebben ook oppervlak.

Andere beroemdheden zoals Jeff Goldblum, Harrison Ford, en Tom Hanks zijn ook gemeld aan zijn gestorven, maar al deze verslagen zouden valse, dus wat de feitelijke bewijs is er dat de 'King of Pop' heeft inderdaad overleden is, afgezien van de zeggen-zo van een handvol mensen die gemakkelijk zou kunnen zijn afgezien van het hele complot!

Als u een zorgvuldig kijken naar de afbeelding die zogenaamd Michael Jackson wordt overhaast in een ambulance terwijl paramedici werden wanhopig probeert te blazen hem, u zult merken dat het eerste gezicht lijkt zeer disimilar tot de Michael Jackson laat. De neus lijkt te 'normale' en er lijkt niet enkel bewijs van plastische chirurgie voor de ogen, die is zo vanzelfsprekend, in alle andere afbeeldingen van Michael die we hebben gezien in de afgelopen paar jaar.

Er is de aan de gang saga in verband met de mysterieuze Persoonlijke Dokter van Michael Jackson, Conrad Murray, die zegt dat hij 'just happened to walk in en vind Michael Jackson buurt dood op zijn bed'. Dezelfde arts zou hebben uitgevoerd CPR op het bed (die is volledig nutteloos, als een persoon met een fundamentele knoweldge van eerste hulp zou weten dat je behoefte aan een hard oppervlak onder het lichaam doeltreffend te zijn), en wachtte een half uur voor bellen 911, en zelfs niet eindigen waardoor het gesprek zelf, als was het een lid van het personeel.

Tijdens al deze vreemde gebeurtenissen tussen het moment Michael Jackson vermoedelijk overleden, toen hij werd gevonden door deze ongrijpbaar arts, wanneer hij uiteindelijk werd bijgestaan door paramedici, zijn wij van mening dat er voldoende tijd voor een 'plan' om Fake zijn eigen overlijden te worden uitgevoerd. Het feit dat Dr Murray geweigerd te ondertekenen Michael Jackson's dood certificaat en vluchtte de scène die onmiddellijk na de paramedici links met het lichaam is uiterst verdacht. Misschien was hij in op de hele zaak. Zijn salaris werd aangevoerd te zijn van meer dan $ 150.000 per maand ($ 1,8 miljoen per jaar) niet te spreken van een "bonus" die kan zijn aangeboden na de 'plot' is afgerond.

Er is ook het feit dat slechts een paar weken geleden, toen de aankondiging dat Michael's' Dit is het 'Tour moest worden uitgesteld, zijn vertegenwoordigers waren zeer snel op te heffen geruchten van een gezondheidsprobleem is de oorzaak.

Bedenk ook dat op de leeftijd van 50, Michael Jackson heeft geen voorafgaande voorwaarde hart en werd gezegd dat het een 'beeld van de gezondheid' zoals hij repeteerde voor zijn concerten, die oorspronkelijk waren ingesteld op kick-off in juli van dit jaar.

Om voor de initiatiefnemers om een verzekering voor de Londense shows, Jackson onderging een vier uur per dag fysiek met een onafhankelijke arts dit voorjaar. Rand Phillips, Chief Executive van concert promoter AEG Live, zei dat de medische screening blootgelegd "geen problemen hebben."

Een ander toeval is met betrekking tot Michael Jackson's obsessie met 'The King' Elvis Presley, waar hij ging zelfs zover dat trouwen met zijn enige dochter, dus heeft hij ook al zo ver mimick zijn 'dood'?

Elvis Presley overleed op 16 augustus 1977 in de badkamer op Graceland. Na te zijn gevonden op de badkamer vloer, Elvis was gehaast naar het ziekenhuis waar hij werd officieel uitgesproken dood. De lijkschouwer die de oorzaak van de dood, zoals hartritmestoornissen.

Michael Jackson's autopsie is uitgevoerd door de Los Angeles County lijkschouwer en zodra de toxicologie rapporten zijn voltooid, wordt ons verteld zal onthullen de ware oorzaak van de dood en het bewijs van een vals spel. Uiteraard zal het proces worden onder volledige Lockdown en alle beelden, drukt u op of de media zal worden gefilterd ... hoe handig.

We zullen zien wat ze willen ons te zien. Waar of anderszins.

Geïnspireerd door Michael Jackson? Start uw eigen Platenmaatschappij en leven het leven van een Rockstar.


Labels: Conspiracy, Death Hoax
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Geruchten | Reacties (47)

47 Reacties op "Michael Jackson's Death is een Hoax"

  1. Jon Says:

    Ik dacht dat ik de enige was. dit is allemaal zo setup. Ook had hij recente items die ging veiling te verkopen die niet zo groot. Toen de bewegende trucks in twee dagen is een beetje vroeg.
    Deze familie is altijd krap.

  2. robert Says:

    TAH ik COULDENT BELIVE hij dood was SO Ik dacht dat hij tot enkele HOAX TE VERKOPEN MEER ALBUMS

  3. Al Soldano Says:

    Ik ben blij dat Michael Jackson overleden. Ik ben ook blij dat je denkt dat je dom samenzwering theorie.

  4. Jon Says:

    Ik was herinnerde hij veel geld in de vriezer en de heropleving van de wetenschap, cryo?

  5. MJ 4eva Says:

    U bent sooo recht! zijn niet van hem op de foto .. de hele hoax zinvol! hes niet dood!

  6. Suzanne Says:

    Ik ben blij dat ik ben niet de enige die dacht dat dat nog wat net niet optellen. Voor een, zijn recente veiling te verkopen sommige paraphinalia, leek erg remenicent van Prinses Di, en hoe ze geveild jurken (voor liefdadigheid, niet persoonlijk gewin) vlak voor ze stierf. Bijna alsof hij nam een pagina uit haar boek. Op een andere website, ze hebben video van de persoon in de helecopter lijkt te zitten. Spreken van die, die de hel krijgt een helecopter in de lucht tillen ze naar het lijkenhuis? Air lift voor emegency zorg, ik ben het volledig krijgen, maar aan de LIJKENHUIS? Puh-lease! Het is niet zoals hij zou gaan worden meer dood als ze moesten wachten in het verkeer.

  7. Billy Says:

    Is dit een vader die alleen maar verloor zijn zoon? Hij heeft gevoel GROOT? Joe Jackson lijkt hier alsof hij weet dat zijn zoon nog in leven is ...

    Zie hier | Michael Jackson Hoax Death Video's

  8. Guy Says:

    In het VK was er een recente ontvoering van kinderen, dat bleek een hoax - je kan ter plaatse een mijl uit de moeder van de interviews - net niet emotioneel genoeg.
    Zelfde met Joe Jackson - minder dan een week en hij geeft interviews op de rode loper - geen kans.
    Dit is al te gemakkelijk en de bedoeling was - hij was nooit meer te kunnen doen 50 datums.
    Ook gooien in dat hij "overleden" op 25 jun - de wederpartij datum in het jaar naar een andere grote held van zijn - James Brown (25 december) en sterven op dezelfde manier als Elvis Presley.
    Dit is de man die "uitgegleden in de douche" dus gestreden om het aan zijn eigen proces - het soort prank mijn 6 jaar oud zou trekken. Dat is wat Michael is - een kind. De druk krijgt te veel en hij vouwt .. maar deze keer uitglijden in de douche zou niet genoeg zijn.
    Het enige aspect dat doet me denken dat hij misschien dood is de autopsie - en zelfs dat begint een beetje lachwekkend nu.

  9. Jeanine Says:

    Ik zou graag willen reageren op de foto van Michael Jackson Ingo de ambulance.
    Hoewel ik er wel over eens dat dit hele ding is weg 'uit', ik moet zeggen dat ik denk dat het hem in de foto. Al of niet het was allemaal een grote handelen of niet zullen we nooit weten.

  10. Rickster Says:

    whos en de man die de 911 bellen? .... hoe komt niemand heeft gesproken met hem .... Waarom heeft hij niet zeggen dat het de heer Jackson in plaats van een "gentleman 50 jaar oud" toen hij sprak met de dispather ... ?

    en op het Bet awards ... toen Joe Jackson (een vader die net verloor zijn zoon) werd gevraagd ... "Wat zijn uw plannen?" ... .. in plaats van te zeggen ... "We moeten begraven mijn zoon" promoot hij zijn nieuwe label plaats ????

    Dit is allemaal raar .... Ik herinner me een tijdje terug ... enscenering zijn dood werd beschouwd als rumored ... als iedereen kan en zal doen ... haar MJ.

  11. Susy Says:

    Dat Dr van MJ's-hij wist niet eens te houden MJ op woord aan Thump hem op de borst, zodat hart zou gaan en hem op een zacht bed instaed. Waarom heeft zij niet zeggen dat het tot 911 MJ & breng alle rescuscitarion apparatuur. Ofwel was het een opzettelijke dood of de Dr & AEG ging het om verzekeringen noney, AEG werknemer die kwakzalver.

  12. anne Says:

    2 kleine punten:

    1. Als je gekozen 911 en zei dat Michael Jackson was te sterven ... ik ben vrij zeker dat het antwoord zou zijn "Yeah right .. aprils gek! ... * hangt op * "

    2. Michael Jackson en zijn vader houdt niet van elkaar, Joe Jackson heeft enkele jaren geleden dat hij niet over Michael als zijn zoon niet meer, en Michael Jacksons wil is zogenaamd zeggen dat Michaels kinderen mag niet worden verblijft met Michaels ouders maar de betuttelen . - Wellicht de reden waarom Joe is niet verwoest.

  13. Brad Matosky Says:

    Wow ... Bekijk de video opnieuw. Het lichaam niet verplaatsen, de helikopter draait en geeft de illusie dat het hoofd is "opheffen". De camera hoek met de veranderende hoek van de helikopter maakt het kijken op die manier.

    Alle 911 oproepen worden genomen als ernstig. Dus zelfs als u belt 911 in Cleveland, en zeggen dat Lebron James niet reageert, zullen ze nog steeds worden weergegeven. Hetzelfde met een beroemdheid of niet celeb.

    En in het beeld van hem wordt carted uit, je zegt dat zijn neus "lijkt normaal"? Ben je achterlijk? Kijk eens, en je zult zien hoe plat tegen zijn gezicht is.

    Ik hou van een goede samenzwering zo veel als de volgende kerel, maar ten minste een aantal beter materiaal om een solide basis voor is.

  14. Lidiya Says:

    dang dit is onzinnig!
    Ik hoop dat hij niet dood is:]

  15. MJ minnaar Says:

    nu in mijn HAART i willen geloven dit allemaal en ik zal proberen, maar dat pic met MJ gaan in de ambulance net eruitziet mj te veel voor mij. en de reden waarom ik geloof ze nam soo lange conforme dat MJ dood was omdat hij in surgry op en ze probeerde te redden zijn leven. maar de manier waarop zijn vader handelt het soort ga me geloven dat mj is niet echt dood. en zijn moeder is het ophalen van de kinderen misschien laat ze voeling houden met hun dag, terwijl hij enkele waar anders of kan hij sturen voor hen. maar dood is een zeer mysterieuze dood. en vervolgens te mj is zeer bekende wereld. hoe kan iemand niet reconize hem. i dont know. maar ik hoop dat wat jullie allemaal denken is waar. en ik ben Ganna proberen te geloven om dit alles pijn uit mijn hart en ik kan stoppen met huilen soo much. Moge God zij met u MJ waar elke je dood of levend en i love you soo veel en je bent en altijd zal zijn de beste ooit.

  16. Rickster Says:

    heeft iemand anders gehoord waar de heck is Oprah in al deze ?????

    Geen eerbetoon ... geen commentaar .. NIETS?
    Ik vind dat echt vreemd ... iedereen heeft gezegd iets voor MJ ... maar Oprah? ... Als iemand anders weet gelieve correct me!

  17. ladylee1979 Says:

    kan ik gewoon vragen wtf Oprah moet doen met dit alles zo wot ze geïnterviewd Michael, wot over zijn beste vriend Elizabeth Taylor shes te devasted nog commentaar zogezegd, en het merendeel van degenen die opmerkingen over de ster hadden al gedaald met Michael op een bepaald punt of een ander Uri Geller, Paul McCartney, David gasten ook zijn eigen broers Berry Gordy alle wasnt op speaking terms met de ster voorafgaand aan zijn overlijden

  18. Susy Says:

    Geen van het zinvol is, als je bedenkt Michael Jackson werknemer "aangedrongen" een Dr worden met hem en tot Uk tour was. MJ was een narcissus-perfectionist, waarom zou hij dan ga & overdosis zelf, Hij zag er een stuk sicker op het moment van misbruik proeven. Waarom zou hij krijgt zelf fit & video's maken als hij zou gaan en trek de stekker in de ultieme manier, waarom niet verder & live een middelmatig leven en vergeet toeren, dan is dat omdat hij verzorgd belenden zijn leven en levensstijl en nu wilde maken meer geld voor zijn kinderen. Zijn kinderen kijken gelukkig & gezond te zijn krediet .. Ik vond het vreemd dat de verslagen van zijn overlijden kwam uit op TMZ & andere media, voordat het werd bevestigd & TMZ zei hij dood was toen hij op weg naar het ziekenhuis. Heeft iemand in zijn kamp lek dit om de aandacht naar het ziekenhuis & focus uit het huis. Hoe kon Janet Jackson rijden in zijn huis de volgende dag en af te halen zijn gewaardeerde bezittingen wanneer nr. Zal wel had gelezen. Als een persoon sterft u te wachten Zal lezen voordat iets wordt aangeraakt! hoe als zijn broer dichtst kon ze op het podium verschijnen en worden zo stoïcijns! het is allemaal vreemd. Als iemand kan nep, hij kon en kan hebben gehad, die een dubbele O / D. Ik hoop echt dat hij deed alsof. Als iemand niet in grote problemen, niet voor de ondersteuning van hem.

  19. Jasmine zegt:

    Ik heb net deze website gevonden via een andere link vandaag en zojuist keek de helikopter video. Ik denk dat ik daadwerkelijk kan zien dat het lichaam in beweging is en ook de donkere band die verder gaat diagonaal door het lichaam komt ongedaan gemaakt worden. Heeft iemand anders mededeling dat? Ik wil heel graag geloven Michael is levend en wel, omdat ik nog niet gestopt met huilen, omdat ik hoorde over zijn overlijden. Ik heb ook niet gestopt met het denken de laatste dagen over hoe er zo veel gebreken dat sinds 911-telefoontje. Het lijkt er te veel 'fouten' voor Michael's dood om waar te zijn. Maar ik ben slechts speculeren. (Niet in volgorde van voorkeur)

    1 die dat 911 bellen?
    2.Wasting 30 minuten vóór 911call werd gemaakt?
    3. CPR procedure mag niet zijn uitgevoerd op een bed. Periode.
    4.There lijken een hel van een hoop verwarring met betrekking tot de eerste lijkschouwer het tweede en "onafhankelijke autopsie's'. Eerste autopsie vond een kwestie van dagen te worden gesloten waarin de resultaten werden gemeld in de media. Het is nu gemeld dat was een 'fake'. Nog steeds geen nieuws over de tweede 'autopsie'
    5 Waarom deed zijn arts go 'vermist', zoals gemeld in de media?
    6 Doctor niet ondertekenen dood certificaat.
    7.Het meest sprekende van alle gebreken. . Joe Jackson wordt verondersteld een 'rouwende vader die net verloor zijn zoon, waarom is hij in een dergelijk hoog geesten? Is dit echt een vader wiens zoon is net overleden slechts 6 dagen geleden! Geen tranen, geen emotie. Hij is veel meer geïnteresseerd in de bevordering van zijn nieuwe platenmaatschappij en omzeilt de meeste van de vragen over zijn zoon is dood! Iets niet optellen. Als een van mijn kinderen overleden, dan zou ik volledig verwoest en een gebroken vrouw.

    Te veel vragen en weinig antwoorden.

    Persoonlijk heb ik bidden en hopen dat Michael nog in leven is, en zelfs als hij is, zou het niet irriteren me te vinden zijn dood was een hoax. In feite zou ik extatische! Zolang hij kan nu de vrede in zijn leven, waarin hij zo rijk verdient.

  20. Lila Says:

    Oh mijn god! Ben je achterlijk? Je echt niet geloven dat deze wel? Het is zo triest, maar eerlijk zijn mensen die hij heengegaan. Geen samenzwering hier. Ook Jim Morrison, Elvis en John Lennon zijn ook dood. Nu, kunt u niet beginnen met het afspelen van zijn platen achterwaarts op zoek naar aanwijzingen.

  21. Jon Says:

    Als je kijkt naar de foto van de persoon die het ziet er veel kleiner dan Michael heeft veel donkerdere huid en ook voor mij ziet er bijna van Aziatische oorsprong, zoals phillipino thai of iemand anders dit zien?

  22. Jon Says:

    Hoeveel thuis opnames gaan uitvallen van enkele kast. Ka-Ching!

  23. ladylee1979 Says:

    haar duidelijk waarom zijn vader isnt blijkt elke emotie michael afkerig zijn vader en liet hem zelfs buiten de wil isnt het beter dat joe toont geen emoties, want als hij brak in tranen im zeker zou er veel mensen bellen hem een leugenaar zeg het was allemaal voor de show als wij allemaal weten dat ze hadnt gesproken in jaren ten minste joe isnt tot op dik alsof ook deze 2de autopsie leeuwerik is meer te doen met het gezin op zoek naar iemand de schuld te verbergen hun eigen schuld dat zij didnt stoppen michaels misbruik van pillen, waarom heeft Michael aandringen op met dr. Murray met hem te allen tijde? haar duidelijk verslaafden zal doen en hij wilde een dealer bij de hand 24 / 7 om zo te zeggen, ook ik lees dat Michael was getuige moet worden gezien overschrijding van de mexico kostganger laat donderdagavond verrassing verrassing, maar de getuigen willen blijven annonymas en als er enige twijfel bij de politie dat hij springlevend ze zou gezegd zo nu en theres niets meer in deze wereld wil ik recht nu te horen dat de woorden het was een hoax Michael is springlevend id nooit boos zou ik over de maan te horen die woorden mike love u xxx

  24. MyBelovedMJ Says:

    OH MY LORD! Ik kan niet BELIVE dat Michael actuelly is een kloon van zichzelf .. een vriend van hem, die hebben surgury te meer op Michael, de vriend zei. En hij zag er een beetje Chinees. Dat is waarom hij soms zijn het dragen van het masker ... OH DEAR GOD. Wat betekent dat dan. Michael is nog in leven? Ik zag haar in een video op een van de andere pagina's op deze site .. Ik kan niet geloven

  25. MyBelovedMJ Says:

    Im telling ya nu. Dat beeld van MJ in het abulance. IS FAKE

  26. heisalive Says:

    ladylee, je bent helemaal op koers met alles wat je zegt, ik lees uw bericht met grote belangstelling, ja ja en ja is mijn antwoord op het! Ik

    Michael Jackson meegemaakt, schouders en droeg een volle belasting die is overweldigend aan elke mens, twiceover belasten op een zachte kwetsbare ziel die hij is. Mensen de neiging om te vergeten dat alles en alleen de "Moonwalking Performer" in hem en niet de onrustige mens wiens gehele groteske verschijning was een luide schreeuw om hulp die niemand gehoord of BEANTWOORD! ?

    Joe Jackson, de oude man, is het armste excuus van een schepsel uit de put van de hel, de blik in zijn ogen geeft me de Willies! "" "Killen" ""

    Hier is een man wiens liefde voor geld is de "kick" van alle kwaad en hij kan niet genoeg krijgen van het voortgezet melken de Michael Jackson cashcow zonder emotie of verdriet van zijn zoon de vermeende passeren.

    Joe Jackson zal op een dag moeten beantwoorden aan een rechter hoog en krachtig kan hij niet wegrennen, maar worseover, zal moeten betalen een prijs zo hoog is (en warm!) Voor wat hij heeft gedaan om dit kind-man: Michael Jackson ...

    Kan iedereen, door iedereen op alle! schuld Michael Jackson voor de enscenering van zijn eigen "dood" in een wanhopige poging om ontsnappen aan alle th madess en ga er eens helemaal tussenuit? Ik denk het niet!

  27. Suzz Says:

    ook echt kunnen BELIVE dat hij nog leeft ... ik mager Moer aan dat hij is ... maar wel een heleboel dingen doesnt optellen en doesnt zinvol en wat niet ... zoals die foto van Michael in de amblunce .... het kan hem maar im noty zeker ive geprobeerd o soort vergelijken ... and i cant zeggen als hij of isnt ... .. en in de video wanneer zijn "lichaam" is in de helikopter het lijkt alsof het verplaatst of het hoofd omhoog ... ... maar wel een van jullie kijken zijn gedenkteken bij Parijs zijn dochter kwam en sprak ... ze AWS hart gebroken en viel behalve huilen ... ... ik dat leek echt .... waarom zou ze huilen?

  28. Happytomato Says:

    Sorry, ik ben verward over de oorzaken van MJ'death.
    Was hij drugs verslaafd? Volgens Raymone Bain: geen
    http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-former-publicist-speaks-out-july-9-2009_video_1134119

    Bekijk ook deze andere video
    http://www.accesshollywood.com/did-the-jackson-family-try-an-intervention-with-michael_video_1134080

  29. MyBelovedMJ Says:

    Niemand is te verwijten Michael "indien hij vervalst zijn eigen dood." En degenen onder u die wilt bewaren judgeing hem of Blameing hem, kan je naar de hel nu. Ik begrijp waarom zou hij dat doen. Alles wat hij ooit zou willen is een vrede. Niemand kan worden verweten dat. Michael I love you meer

  30. MyBelovedMJ Says:

    heeft iedereen gehoord, van zijn eigen hand geschreven dagboek worden gevonden?

  31. He.is.alive Says:

    MyBelovedMJ: Voordat je weer iemand anders dreigen met woorden zoals: "ze kunnen naar de hel gaan" omdat hun verklaarde feiten / adviezen mogen geen staking uw fancy, EERSTE beschik je van wat "de hel" is alle informatie over:
    http://www.flairfordesign.com/hell.html .. FYI!

  32. niccih Says:

    Hallo collega MJ fans
    Ik denk dat MJ zou er trots op dat de opmerkingen op deze site zijn van degenen die weigeren om wat de media zegt tegen de nominale waarde.

  33. Angel36 Says:

    Niet iedereen vind het vreemd dat zijn geliefde vrienden als Elizabeth Taylor en Diana Ross en zelfs Liza Minelli hebben een eigen website en op geen van de websites is er een in memorian van MJ.
    Ik denk dat de beste vrienden zouden doen als ze verloren hun vriend.

  34. Angel36 Says:

    En ook ik keek naar de site van Macauley Culkin en Christus Tucker en er is niets te vinden over een memorian van MJ.

    Vreemd is het niet!

  35. supermom75 Says:

    zij zegt dat hij niet was drugsverslaafde en hij was niet michael nooit drugs gebruikt, zoals dat ik nog steeds denk dat dit te maken heeft met de verzekeringsclaim en ik denk dat zijn familie is op het veroorzaken staat zij niet zullen worden behandeld als hij sterft van natrual oorzaken en zij zullen worden behandeld als hij sterft van drugs overdosis Ik ruik iets niet goed en in die video's, als hij zag er echt goed willen sliep waarom niet een open kist nog steeds de vraag kan hij zijn bedreigd in deze hoax i am echt blij dat je me dit Omdat ik niet vergeten zijn familie ooit tryint o hem af drugs man wat is de familie Jackson gaat op zijn naam

  36. supermom75 Says:

    evryone in dit type op zoek naar jakhalzen sluiten op jackson drie iedereen uit oma om bazen en er nauwelijks gezien moeder zijn incassoactiviteiten zo michael leeft hij beter uitkomen snel oorzaak thekids in gevaar zijn van iedereen als ik kan zien en zijn familie alleen wil zijn geld ze niet 's ochtends en stoppen met zijn moeder te beschermen en alles zoals Michael vroeg haar ook ik begrijp niet waarom zouden ze dit doen met Michael

  37. Andrea Says:

    Waarom staan zodat mensen bezorgd over wie de kinderen gaan naar? KENNELIJK sinds MJ is niet dood, ze gaan hem hetzij manier. ECHTER, in ieder geval wanneer een voogdij strijd gaande is, als de kinderen oud genoeg zijn - ze vragen wie de kinderen wil worden genomen. Tenzij ze zijn te jong om zelf te beslissen. Dus eh, ja. Gewoon zeggen.

  38. MyBelovedMJ Says:

    Niccih. Ik hoor je. Ik denk dat Michael zou trots op dat ook. Hij wilde altijd al mensen te kijken naar de feiten, en niet kijken naar wat de media zeggen. Oorzaak was het altijd BS. Net als deze dagen

  39. niccih Says:

    Dankzij MyBelovedMJ. Het is jammer MJ was zo verkeerd begrepen toen het ging om het verspreiden van onvoorwaardelijke liefde in een wereld vol negativiteit.

  40. bghoppy Says:

    he.is.alive, dat was volstrekt onnodig. Bent u het dezelfde die gepost de link naar de fundamentalistische christelijke site met de documentatie die zag MJ UCLA verlaten? Hoe zit iedereen zich concentreren op de feiten en de realiteit van het leven hier op aarde. (niet te wijzen op de hypocrisie in het beoordelen van anderen, het gooien van stenen en wat niet)

  41. ejay5131 Says:

    met betrekking tot de ambulance video,

    Is het deze bestuurders eerste dag ... waarom heeft hij nodig als 3 personen begeleiden hem uit als hij een back-up.

    Waarom zijn de jongens in de zwarte pakken zo terloops daar, zelfs niet duwen mensen weg als ze film? Toch zijn ze zeker proberen te winnen van de hel weg mensen toen MJ verlaat Drs kantoren en mensen proberen om foto's en zo.

    Niemand weet waarom de ambulance is er of voor wie, maar de man filmen zegt "waren niet zeker of Mj dood is of niet" hoe kunnen ze weten dat ze er waren voor MJ?

    http://www.televisioninternet.com/news/pictures/michael-jackson-house-1.jpg

    na het zien dat de voorzijde van MJs huis beschikt over een rotonde rijden manier Waarom hebben ze NEED TO BACK UP de ambulance ?????

  42. dynamiet Says:

    Yah waarom didnt ze rond de rotonde in plaats van achteruitrijdt langzaam terug?
    Goed vinden Ejay5131

  43. He.is.alive Says:

    Supermom: nee! De kinderen zijn niet in gevaar is, wordt u onderschat Debbie Rowe. Ze is niet van mij zoals sommige Patsy die gaat staan en kijk naar oude Joe lopen met haar kinderen, au contraire, ze gaat flex haar spieren op deze, indien voor geen enkele andere reden, maar aan domino Poppa Joe uit van de lus.

    Ik ben ervan overtuigd dat er geen rechter zal het gezag aan een 80 jaar oude man die een kind Misbruiker, wonen nogal duistere leven met babes en alles in Sin City Las Vegas, gescheiden van de vrouw en zeer bereid om duidelijk te benutten deze kinderen voor zijn eigen voordeel, niet gebeuren!

    Terwijl de Geraldo Rivera show aired eerder deze avond, breaking news rapport gezegd dat Debbie Rowe en Gramma Jackson sloeg een gezag dat veel bladeren Poppa Joe outta da lus, kan dit allemaal een kwestie van door de ondertekening van de documenten op dit moment!

    Ik groet "Get out of my way" tuff-vrouw Debbie Roweif ze toonde haar messing en macht als de veronderstelde biologische moeder van 2 van deze kinderen, zeker weinig Blanket het welzijn is een onderdeel van de vergelijking, en ik zou graag zien dat er een VROUWELIJK rechter de behandeling van dit, breng het naar een nauwe en stuur Poppa Joe naar Timboektoe voor everymore afscheid.

    God zegene deze kinderen, ze hebben te maken met veel te veel op zo'n jonge leeftijd ... ..

  44. supermom75 Says:

    mybeloved MJ dat navimodus sweeti was hij de voornaamste hij betaald moet worden gezien in de stad, zodat Michael kon plaatsen hij ppl think it was Michael zodat hij kon glijden weg als je kijkt rond online vindt u veel foto's van navimodus en Michael hij ging naar de London confrence Ook ik denk dat hij deel uitmaakt van deze verstoppen hem ding

  45. He.is.alive Says:

    bghoppy: nope dat was ik niet.

    Maar FYI en door de manier, ik ben een christen en ik ben niet beschaamd van Jezus, noch het evangelie, noch het christendom, got it?

  46. MyBelovedMJ Says:

    Dank u Supermom75

  47. ejay5131 Says:

    Hebben we er allemaal over eens dat het niet van hem! Neem een kijkje, een REAL GOOD LOOK! Vooral bij de wenkbrauwen.

    24 uur voor:

    http://image.examiner.com/imag ... .. sal (1). jpg

    Ambulance foto:
    http://showhype.com/story/ok_m ... .. son_cover /

    Kijk naar de vorm in de wenkbrauwen. De ambulance MJ 'heeft wenkbrauwen die verder gaan rechtsaf in de richting van de brug van zijn neus. De "repetitie MJ" heeft wenkbrauwen daartoe veel verder in (er is een grotere kloof tussen hen). De wenkbrauwen zijn ook gebogen anders. De enige manier waarop de wenkbrauwen kon ontmoeten dichter bij de brug van de neus is als hij was "duwen zijn wenkbrauwen samen", zoals wij doen als waren boos (I can't think of de beschrijvende naam voor dit recht nu.)

Verlaat een Antwoord

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.