Ο θάνατος του Michael Jackson είναι Hoax

26η Ιουνίου, 2009
από admin

Michael Jackson που λαμβάνονται από τις παραϊατρικές

Δεν είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι την ημέρα που Michael Jackson έχει αναφερθεί να έχουν πεθάνει, αρκετές άλλες εκθέσεις από άλλα "διάσημους", οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους έχουν επίσης ανακύψει.

Άλλες διασημότητες όπως ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Harrison Ford, ο Τομ Χανκς και έχουν επίσης αναφερθεί ότι έχει πεθάνει, όμως όλες αυτές οι εκθέσεις λέγεται ότι είναι πλαστά, οπότε αυτό που πραγματικά στοιχεία υπάρχουν ότι το «βασιλιά της ποπ» έχει πεθάνει στην πραγματικότητα, εκτός από το πω έτσι-από μια μικρή ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσαν εύκολα να έχουν εκτός από το σύνολο της συνομωσίας!

Εάν πάρετε μια προσεκτική ματιά στα εικόνα που υποτίθεται Michael Jackson που έσπευσε σε ένα ασθενοφόρο, ενώ παραϊατρικού ήταν απεγνωσμένα προσπαθεί να αναβιώσει αυτόν, θα παρατηρήσετε ότι το πρόσωπο φαίνεται να είναι πολύ disimilar με την καθυστερημένη του Michael Jackson. Η μύτη φαίνεται να είναι πολύ «φυσιολογική» και δεν φαίνεται να υπάρχει καμία απόδειξη της πλαστικής χειρουργικής για τα μάτια που ήταν τόσο εμφανής σε όλες τις άλλες εικόνες του Μιχαήλ που έχουμε δει τα τελευταία δύο χρόνια.

Υπάρχει σε εξέλιξη η ιστορία σε σχέση με την μυστηριώδη Προσωπικά διδάκτωρ του Michael Jackson, Conrad Murray, ο οποίος λέει ότι "έγινε μόνο για να περπατήσει και να βρεθεί στον Michael Jackson κοντά στις κρεβάτι του θανάτου». Αυτή η ίδια είναι γιατρός είπε ότι έχει διεξαχθεί CPR για το κρεβάτι (τα οποία είναι εντελώς άχρηστη, όπως και κάθε άτομο με knoweldge των βασικών πρώτων βοηθειών θα γνωρίζουν χρειάζεστε μια σκληρή επιφάνεια κάτω από το σώμα για να είναι αποτελεσματικό), και περίμεναν μισή ώρα πριν από καλούσας 911, και δεν καταλήγουν να κάνει την κλήση ο ίδιος, όπως ήταν και ένα μέλος του προσωπικού.

Σε όλες αυτές τις περίεργες για πήγαινε-έλα μεταξύ του χρόνου Michael Jackson δήθεν πέθανε, όταν ήταν να βρεθεί από την παρούσα ψευδαισθητικός γιατρό, όταν ήταν να επικουρείται τελικά από παραϊατρικού, πιστεύουμε ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για ένα "σχέδιο" για την δική του Fake θανάτου για να εκτελεστούν. Το γεγονός ότι η Δρ Murray αρνήθηκαν να υπογράψουν το θάνατο του Michael Jackson πιστοποιητικό εγκαταλείψει τη σκηνή και αμέσως μετά την παραϊατρικού αριστερά με το σώμα είναι εξαιρετικά ύποπτο. Ίσως ήταν για το όλο θέμα. Ο μισθός τους ισχυρισμούς, να έχουν πάνω από $ 150.000 ανά μήνα ($ 1,8 εκατ. ευρώ ανά έτος) για να μην μιλήσουμε για κανένα "μπόνους" που μπορεί να έχουν προσφερθεί από την "συνωμοσία" ολοκληρώθηκε.

Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, όταν η ανακοίνωση ότι Μιχαήλ του 'Αυτό είναι Είναι Tour ήταν να καθυστερήσει, εκπρόσωποί του ήταν πολύ γρήγορη για την κατάργηση κάθε φήμες για ένα πρόβλημα υγείας που την προκαλούν.

Να θυμάστε επίσης, ότι στην ηλικία των 50, Michael Jackson δεν είχε πριν από καρδιάς και είπε ότι είναι «εικόνα της υγείας», όπως αυτός του rehearsed για συναυλίες που είχαν καθοριστεί αρχικά για να ξεκινήσουν τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

Προκειμένου για την υποβολή προτάσεων προς την ασφαλιστική για το Λονδίνο δείχνει, Jackson υπέστη μια τετράωρη φυσική με έναν ανεξάρτητο γιατρό την άνοιξη. Rand Phillips, διευθύνοντα σύμβουλο της AEG Live συναυλία υποψήφιος, είπε ότι οι ιατρικές εξετάσεις αποκάλυψαν "δεν θέματα αυτά."

Μια άλλη σύμπτωση είναι σε ό, τι αφορά την εμμονή του Michael Jackson με το "Ο Βασιλιάς" Elvis Presley, με τον οποίο πήγε τόσο μακριά ώστε να παντρέψει την κόρη μόνο, οπότε και ο ίδιος έχει πάει τόσο μακριά ώστε να mimick του θανάτου »;

Elvis Presley απεβίωσε στις 16 Αυγούστου 1977 στο μπάνιο σε GRACELAND. Αφού διαπιστώθηκε για το μπάνιο όροφος, Ελβις ήταν έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου ήταν έντονη επίσημα νεκρός. Ο ιατροδικαστής καταγράφεται η αιτία θανάτου, όπως καρδιακές αρρυθμίες.

Michael Jackson της νεκροψίας, έχει εκτελεστεί από το Los Angeles County ιατροδικαστής και μια φορά την τοξικολογία εκθέσεις έχουν ολοκληρωθεί, όπως μας λένε ότι θα αποκαλύψει την πραγματική αιτία του θανάτου και τα αποδεικτικά στοιχεία της κάθε φάουλ παίξει. Φυσικά, η διαδικασία θα είναι υπό πλήρη κλείδωμα και εικόνες, πατήστε ή για κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να φιλτράρονται ... πώς convenient.

Θα δούμε τι θέλουν να μας δουν. Σωστό ή άλλως.

Εμπνευσμένος από τον Michael Jackson; Ξεκινήστε τη δική σας δισκογραφική και να ζήσουν τη ζωή ενός rockstar.


Ετικέτες: Η σύσταση, Death Hoax
Καταχωρήθηκε σε Η σύσταση Θεωρίες, Hoax Θάνατος, φήμες | Σχόλια (36)

36 απαντήσεις σε "Ο θάνατος του Michael Jackson είναι Hoax"

  1. Jon Λέει:
    μ.μ.

    Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος. όλα αυτά είναι τόσο setup. Επίσης είχε πρόσφατα στοιχεία που πήγε πολύ δημοπρασία που δεν πωλούν τόσο μεγάλη. Στη συνέχεια, τα κινητά φορτηγά σε δυο μέρες είναι λίγο νωρίς.
    Αυτή η οικογένεια ήταν ανέκαθεν στενές.

  2. robert Λέει:
    μ.μ.

    TAH Ι COULDENT BELIVE HE WAS DEAD SO Νόμιζα ότι μέχρι κάποιο HOAX να αυξήσει τις πωλήσεις ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ

  3. Al Soldano Λέει:
    π.μ.

    Χαίρομαι Michael Jackson πέθανε. Είμαι επίσης ευτυχής που πιστεύω σας ηλίθια θεωρία συνομωσίας.

  4. Jon Λέει:
    π.μ.

    Μου υπενθυμίσατε έθεσε πολλά χρήματα σε αναβίωση της δέσμευσης και της επιστήμης, της CRYO;

  5. MJ 4eva Λέει:

    Είστε sooo δικαίωμα! δεν του την εικόνα του .. όλο το νόημα φάρσα! HES δεν έχει πεθάνει!

  6. Suzanne Λέει:

    Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που πίστευε ότι somethings απλά δεν αθροίζονται. Για ένα, την πρόσφατη δημοπράτηση να πωλήσει ορισμένα paraphinalia, φάνηκε να είναι πολύ remenicent της πριγκίπισσας Di, και πώς πλειστηριασμό φορέματα (για φιλανθρωπικούς σκοπούς, δεν προσωπικό κέρδος) λίγο πριν πεθάνει. Σχεδόν σαν να πήρε μια σελίδα από το βιβλίο. Σε μια άλλη ιστοσελίδα, που έχουν το βίντεο του ατόμου στο helecopter φαίνεται να κάθεται πάνω. Αλήθεια, ποιος στο διάολο γίνεται ένα helecopter να άρει τους αέρα στο νεκροτομείο;;; Air ανελκυστήρα για emegency περίθαλψη, I get εντελώς, αλλά να το νεκροτομείο;;; PUH-LEASE! Δεν είναι σαν να επρόκειτο να είναι πλέον νεκρός, αν είχαν να περιμένουμε κατά την κυκλοφορία.

  7. Μπίλι Λέει:

    Είναι αυτός ο πατέρας που μόλις έχασε το γιο του; Είναι αίσθημα ΜΕΓΑΛΗΣ;;; Joe Jackson φαίνεται εδώ σαν να ξέρει ότι ο γιος του είναι ακόμη ζωντανό ...

    Δείτε εδώ | Michael Jackson Hoax Θάνατος Βίντεο

  8. Guy Λέει:

    Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχει μια πρόσφατη απαγωγή παιδιών που αποδείχθηκε μια φάρσα - θα μπορούσε να είναι ένα μίλι τόπου εκτός από τις συνεντεύξεις της μητέρας - απλώς συναισθηματική δεν αρκεί.
    Ίδιος με τον Joe Jackson - λιγότερο από μία εβδομάδα και αυτός της δίνει συνεντεύξεις για το κόκκινο χαλί - δεν υπάρχει ελπίδα.
    Αυτό είναι πάρα πολύ βολική και προγραμματισμένη - που ποτέ δεν θα μπορέσουν να κάνουν 50 ημερομηνίες.
    Επίσης ρίξει στο ότι "πέθανε" στις 25 του Ιούνη - ο ανακόπτων ημερομηνία εντός του έτους στο άλλο μεγάλο ήρωα του - James Brown (Δεκέμβριος 25ο) και πεθαίνει με τον ίδιο τρόπο με τον Elvis Presley.
    Αυτός είναι ο τύπος που "ξέφυγε στο ντους" τόσο σκληρά για να καταστήσει τη δική του δίκη - το είδος της φάρσα μου 6 ετών θα τραβάτε. Αυτός είναι ο Michael τι είναι - ένα παιδί. Η πίεση του πάρετε πάρα πολύ και αυτός διπλώνει .. αλλά αυτή τη φορά η ολίσθηση στο ντους δεν θα ήταν αρκετό.
    Το μόνο χαρακτηριστικό που με κάνει να νομίζεις ότι θα μπορούσε να πεθάνει είναι η νεκροψία - και ακόμη ότι αρχίζει να κοιτάξουμε λίγο γελοίο τώρα.

  9. Jeanine Λέει:

    Θα ήθελα να σχολιάσω την εικόνα του Michael Jackson Ingo το ασθενοφόρο.
    Αν και εγώ συμφωνώ ότι όλο αυτό το πράγμα είναι τρόπος «εκτός», πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι είναι του στη φωτογραφία. Το αν δεν ήταν όλα μια τεράστια πράξη ή δεν θα σας ποτέ δεν γνωρίζουν.

  10. Rickster Λέει:

    whos και ο τύπος που έκανε την πρόσκληση 911; .... πώς έρθει κανείς δεν έχει μιλήσει για αυτόν .... γιατί δεν λέει ότι ήταν ο κ. Jackson, αντί των "κυρίων των 50 ετών", όταν ήταν να μιλήσετε με το dispather ... ;

    και στο Στοίχημα βραβεία ... όταν ο Joe Jackson (ένας πατέρας που μόλις έχασε το γιο του) ζήτησε ... "Τι είναι το επόμενο σας σχέδια"; ... .. αντί να λέει ... "Θα πρέπει να θάψει το γιο μου" που προωθεί το νέο του σήμα, αντί ;;;;

    Αυτό είναι περίεργο .... Θυμάμαι λίγο πίσω ... στάσης του θανάτου θεωρήθηκε rumored ... αν κάποιος μπορεί και θα το κάνει ... την MJ.

  11. Susy Λέει:

    Αυτό Διδάκτωρ MJ's-δεν γνωρίζουν καν να κρατήσει MJ για τον λόγο για να γροθιά στο στήθος, έτσι καρδιά θα προχωρήσουμε και να τον για ένα μαλακό κρεβάτι instaed. Γιατί δεν το λένε αυτό MJ 911 & παρακαλώ να θέτουν όλες rescuscitarion εξοπλισμού. Είτε ήταν μια σκόπιμη το θάνατο ή την Δρ & AEG έκανε προς την ασφαλιστική noney, AEG απασχολούσε ότι κουακ.

  12. anne Λέει:
    π.μ.

    2 μικρά σημεία:

    1. αν κλήσης 911 και είπε ότι είχε πεθάνει Michael Jackson ... είμαι πολύ σίγουρος ότι θα την απαντήσει "ναι δικαίωμα .. aprils βλάκας! ... * * "κολλάει" μέχρι "

    2. Michael Jackson και ο πατέρας του δεν συμπαθεί ο ένας τον άλλο, Joe Jackson έχει δηλώσει πριν από μερικά χρόνια ότι δεν είχε τον γιο του Μιχαήλ ως πια, και ο Michael Jacksons θα είναι δήθεν Michaels λέγοντας ότι τα παιδιά δεν θα πρέπει να διαμένουν με τους γονείς, αλλά ο Michaels νταντεύουμε . - Μπορεί να είναι ο λόγος για τον Τζο δεν είναι κατεστραμμένη.

  13. Μπραντ Matosky Λέει:

    Ουάου ... Προσέξτε ότι το βίντεο ξανά. Το σώμα δεν μετακινείται, το ελικόπτερο είναι καμπή και εκλύει την ψευδαίσθηση ότι το κεφάλι είναι "άρση". Η κάμερα γωνία με τη μεταβαλλόμενη γωνία του ελικοπτέρου καθιστά εξετάσουμε αυτόν τον τρόπο.

    Όλες οι 911 κλήσεις που λαμβάνονται ως σοβαρά. Έτσι, ακόμα και αν καλέσετε 911 το Cleveland, και να πω ότι Lebron James είναι αδιάφορη, θα εξακολουθεί να εμφανίζεται. Ίδια με κάθε διασημότητα ή μη celeb.

    Και η εικόνα από αυτόν που προβλέπεται carted, λέτε ότι ο μύτη "φαίνεται κανονική"; Είσαι καθυστερημένος; Κοίτα ξανά, και θα δείτε πόσο επίπεδη κατά το πρόσωπό του είναι.

    Λατρεύω ένα καλό συνομωσίας όσο και την επόμενη τύπος, αλλά τουλάχιστον έχουμε κάποια καλύτερα υλικό για να κάνω μια σταθερή βάση για αυτή.

  14. Lidiya Λέει:
    μ.μ.

    DANG αυτό που έχει νόημα!
    Ελπίζω ότι δεν είναι νεκρός:]

  15. mj εραστής Λέει:
    μ.μ.

    τώρα στο HAART μου θέλω να πιστεύω σε όλα αυτά και θα προσπαθήσω, αλλά ότι θα pic με mj στο ασθενοφόρο μόνο mj μοιάζει πάρα πολύ για μένα. και ο λόγος για αυτό που πιστεύω είναι πως πήραν Soo καιρό σύμφωνο mj ότι ήταν νεκρός είναι επειδή ήταν σε surgry και σε αυτά προσπαθεί να σώσει τη ζωή του. αλλά ο τρόπος που ενεργεί ο πατέρας του είναι αυτό το είδος πάει μου mj πιστεύεται ότι δεν είναι πραγματικά νεκρός. και τη μητέρα του να είναι τα παιδιά να μπορεί να τους αφήσουμε να βρίσκεται σε επαφή με την ημέρα τους, ενώ είναι μερικά ή όπου αλλού μπορεί να είναι ότι θα στείλει τους. αλλά αυτό είναι ένα πολύ θανάτου μυστηριώδη θάνατο. και στη συνέχεια πολύ mj είναι πολύ γνωστή σε όλο τον κόσμο. πώς θα μπορούσε κανείς δεν reconize του. i dont ξέρτε. αλλά ελπίζω ότι αυτό που όλοι πιστεύουν είναι αλήθεια. και είμαι ganna προσπαθήσουμε να πιστεύουμε ότι όλα αυτά για να πληγωθεί από την καρδιά μου και έτσι μπορεί να σταματήσει Soo πολύ κλάμα. Ο Θεός να είναι μαζί σας mj όπου κάθε σας είναι νεκροί ή ζωντανοί και σ 'αγαπώ πολύ και σας Soo είναι και πάντα θα είναι καλύτερα από ποτέ.

  16. Rickster Λέει:

    έχει ακούσει κανείς άλλος, όπου στο καλό είναι αυτό Oprah σε όλα ?????

    Δεν ... δεν αφιερώματα .. ΤΙΠΟΤΑ;
    Θεωρώ ότι πράγματι παράξενο ... ο καθένας έχει πει κάτι για το MJ ... αλλά Oprah; ... αν κάποιος γνωρίζει άλλως σωστή μου παρακαλώ!

  17. ladylee1979 Λέει:

    Επιτρέψτε μου απλώς να ρωτήσω WTF Oprah Πρέπει να κάνουμε με όλα αυτά που τόσο WOT συνέντευξη michael, WOT σχετικά με τον καλύτερό του φίλο Elizabeth Taylor shes υπερβολικά devasted να σχολιάσουν ακόμη και υποτίθεται, και πολλά από αυτά τα κάνει σχόλια για το αστέρι είχε πέσει όλα με michael σε κάποιο σημείο ή άλλο uri Geller, Paul McCartney, david guest ακόμη δική αδελφούς Berry Γκόρντι wasn't για όλες τις γραμμές με την άποψη αστέρων πριν από το θάνατό του

  18. Susy Λέει:

    Δεν του φαίνεται λογικό, αν σκεφτείτε Michael Jackson απασχολούνται "επέμεινε ο όρος" ο Δρ είναι μαζί του και μέχρι Uk περιοδεία ήταν άνω. MJ ήταν ναρκισσιστός-τελειομανής, γιατί τότε θα έχει προχωρήσει & υπερδοσολογίας ο ίδιος, έχει εξεταστεί πολύ sicker κατά τη στιγμή της κατάχρησης δοκιμές. Γιατί θα το λάβετε τον εαυτό του και να ταιριάζει βίντεο εάν επρόκειτο τότε να τραβάτε το βύσμα στην τελική τον τρόπο, γιατί να μην πάει & ζήσει μια μέτρια ζωή και να ξεχάσουμε τα τουριστικά, είναι γιατί φροντδα συνορεύω τη ζωή του και τον τρόπο ζωής και τώρα ήθελε να κάνει περισσότερα χρήματα για τα παιδιά. Τα παιδιά εξετάσουμε ευχαρίστως & υγιή, με την πιστωτική .. Το βρήκα παράξενο ότι οι εκθέσεις του θανάτου του βγήκαν για TMZ και άλλα μέσα ενημέρωσης, πριν επιβεβαιώθηκε & TMZ έλεγαν ότι ήταν νεκρός όταν ήταν καθ 'οδόν προς το νοσοκομείο. Μήπως κάποιος σε αυτό το στρατόπεδο διαρροή για να ενεργοποιήσετε την προσοχή στο νοσοκομείο & επικεντρωθεί στα ανοικτά του σπιτιού. Πώς θα μπορούσε Janet Jackson μπήγω το σπίτι του την επόμενη μέρα & πακέτο αξίας υπάρχοντά του όταν δεν θα υπάρχει ή είχαν διαβάσει. Όταν ένα άτομο πεθάνει, θα πρέπει να περιμένουμε τίποτα πριν από την ανάγνωση, θα γίνεται η επαφή! πώς, όπως τους στενότερους τεκνών θα μπορούσε να εμφανίζονται στη σκηνή και να είναι έτσι στωικός! Είναι όλα περίεργα. Αν κάποιος θα μπορούσε να είναι ψεύτικο, θα μπορούσε και μπορεί να έχει ένα διπλό που O / D. Πραγματικά ελπίζω ότι το έκανε ψεύτικο. Αν κάποιος δεν είναι σε μεγάλα προβλήματα, για τη μη υποστήριξη του.

  19. Γιασεμί Λέει:
    π.μ.

    Μόλις βρεθεί αυτό το δικτυακό τόπο με μια άλλη σύνδεση σήμερα και μόλις το ελικόπτερο παρακολούθησαν βίντεο. Πιστεύω ότι μπορώ να βλέπουν ότι το σώμα βρίσκεται σε κίνηση, αλλά και το σκοτάδι που πηγαίνει στη διαγώνιο ιμάντα γύρω από το σώμα προέρχεται αναιρεθεί. Μήπως κάποιος άλλος προειδοποίηση αυτή; Πραγματικά θέλουμε να πιστεύουμε Μάικλ είναι ζωντανός και καλά, επειδή δεν έχω σταματήσει να κλαίνε επειδή έμαθα για το θάνατό του. Έχω, επίσης, δεν σταμάτησε σκέψης τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το πώς υπάρχουν τόσο πολλές ελλείψεις από το ότι 911-τηλεφωνική κλήση. Φαίνεται ότι υπάρχουν πάρα πολλά "λάθη" για το θάνατο του Μιχαήλ για να είναι αληθινή. Ωστόσο, είμαι απλώς εικασίες. (Δεν σε σειρά προτίμησης)

    1, τα οποία προέκυψε ότι τα 911 τηλεφώνημα;
    2.Wasting 30 λεπτά πριν 911call έγινε;
    3. CPR διαδικασία δεν θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί σε ένα κρεβάτι. Περίοδος.
    4.There φαίνεται να είναι για μία μεγάλη σύγχυση όσον αφορά την πρώτη και δεύτερη ιατροδικαστής του «ανεξάρτητου αυτοψία της». Πρώτη αυτοψία έλαβε ένα θέμα των ημερών που θα συναφθεί τα αποτελέσματα που είχε από τα μέσα ενημέρωσης. Είναι ήδη αναφερθεί ότι ήταν ένα "ψεύτικο". Ακόμα δεν νέα για το δεύτερο "αυτοψία"
    5 γιατί ο γιατρός περνάει "λείπουν", όπως δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης;
    6 Γιατρός δεν υπέγραψε πιστοποιητικό θανάτου.
    7.Η πιο λέει όλων των ατελειών. . Joe Jackson υποτίθεται ότι είναι ένα "grieving" πατέρας που μόλις έχασε το γιο του, γιατί είναι σε τέτοια μερακλωμένος; Είναι αυτό πραγματικά ο πατέρας του οποίου γιος μόλις πέθανε μόνο 6 μέρες πριν! Δεν δάκρυα, συγκίνηση αριθ. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρονται για την προώθηση του νέου του δισκογραφική εταιρεία και παρακάμπτει τα περισσότερα από τα ζητήματα που αφορούν το θάνατο του γιου του! Κάτι δεν αθροίζονται. Αν ένα από τα παιδιά μου πέθανε, θα ήμουν εντελώς κατεστραμμένη και να είναι μια γυναίκα σπασμένα.

    Πάρα πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις δεν επαρκούν.

    Προσωπικά, έχω την ελπίδα ότι προσεύχεται και Μάικλ είναι ακόμη ζωντανός, ακόμη και αν είναι, δεν θα ενοχλήσει μου να μάθω το θάνατό του ήταν μια φάρσα. Στην πραγματικότητα, θα ήθελα να εκστατικό! Όσο θα μπορούν πλέον να βρουν την ειρήνη στη ζωή του, στην οποία τόσο πλούσια αξίζει.

  20. Λίλα Λέει:
    π.μ.

    Θεέ μου! Είσαι καθυστερημένος; Αλήθεια δεν πιστεύω καμία από αυτό έτσι; Είναι τόσο λυπηρό, αλλά είναι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν απεβίωσε. Δεν συνωμοσία εδώ. Επίσης, ο Jim Morrison, Elvis και John Lennon, επίσης, είναι νεκρός. Τώρα, μην αρχίσετε να παίζετε τα αρχεία πίσω αναζητώντας ενδείξεις.

  21. Jon Λέει:
    π.μ.

    Αν δείτε τη φωτογραφία από το πρόσωπο φαίνεται πολύ μικρότερες από ό, Michael έχει πολύ πιο σκούρο δέρμα και επίσης να μου φαίνεται σχεδόν ασιατικής καταγωγής όπως phillipino Thai ή οποιονδήποτε άλλο δείτε αυτό;

  22. Jon Λέει:

    Πόσες home ηχογραφήσεις θα πέσουν έξω από κάποιο ντουλάπι. Ka-Ching!

  23. ladylee1979 Λέει:

    το προφανές γιατί ο μπαμπάς isn't δείχνει καμία συγκίνηση michael disliked τον πατέρα του και ακόμη και άφησε έξω από το isn't θα είναι καλύτερα που δεν δείχνει joe συναισθήματα διότι εάν είχε χάλασε σε δάκρυα im βέβαιος ότι θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ζητούν τον ψεύτης λέγοντας ήταν όλα για το θεαθήναι, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι hadnt μιλήσει σε έτη τουλάχιστον joe isn't it on περί πάχους προσποιούμαστε, επίσης, αυτή την 2η αυτοψία κορυδαλλός είναι περισσότερο να κάνει με την οικογένεια προσπαθεί να βρει κάποιον να κατηγορούν για να κρύψουν τη δική τους ενοχή ότι didn't Michaels σταματήσει η κατάχρηση των χάπια, γιατί επιμένουμε σε michael dr Murray έχοντας μαζί του ανά πάσα στιγμή; τις προφανείς τοξικομανείς θα κάνει τίποτα και ότι ήθελε έναν αντιπρόσωπο για χέρι 24 / 7 για να το πω έτσι, και επίσης να διαβάσετε ότι michael ήταν μάρτυρας να εξεταστεί τη διέλευση των Μεξικό Boarder αργά τη νύχτα της Πέμπτης, αλλά η έκπληξη μάρτυρες θέλουν να παραμείνουν annonymas και αν υπήρχε καμία αμφιβολία στο μυαλό των αστυνομικών που ήταν ζωντανός και κλοτσιές που θα της πει από τώρα, και τίποτα δεν Theres περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο θέλω δικαίωμα τώρα να ακούσω τα λόγια ήταν μια φάρσα michael είναι ζωντανός και κλοτσιές id δεν είναι θυμωμένος θα ήμουν πάνω από το φεγγάρι για να ακούσουν αυτά τα λόγια αγάπης και mike xxx

  24. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    OH MY LORD! Μπορώ `t belive ότι Michael actuelly έχει ένα κλώνο του εαυτού του .. ένας φίλος του, που είχαν surgury, να εξετάσουμε περισσότερο σαν Μιχαήλ, είπε ο φίλος. Και κοίταξε κάπως κινέζικο. Αυτός είναι ο λόγος, που μερικές φορές έχουν φοράει μάσκα ... αμάν ΘΕΟΥ. Τι στο διάολο σημαίνει αυτό. Michael Είναι ακόμα ζωντανός; Μόλις είδα αυτό το βίντεο σε μια από τις άλλες σελίδες σε αυτό το site .. », Μπορώ να το πιστέψω

  25. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Im ya λέει τώρα. Η εικόνα της MJ στο abulance. IS FAKE

  26. heisalive Λέει:

    ladylee, έχετε απόλυτο στόχο για όλες σας πω, διάβασα την ανάρτησή σας με μεγάλο ενδιαφέρον, και ναι ναι ναι είναι η απάντησή μου σε αυτό! Εγώ

    Michael Jackson υπέμεινε, ώμους και επιβαρύνθηκαν με πλήρες φορτίο το οποίο είναι συντριπτική σε κάθε ανθρώπινο ον, twiceover φορολόγηση ευάλωτες σε μια ευγενική ψυχή που είναι. Οι άνθρωποι τείνουν να ξεχάσουμε όλα αυτά και να δείτε μόνο τις "Moonwalking Ερμηνευτής" στο πρόσωπό του και δεν την ταραγμένη ανθρώπου των οποίων το σύνολο της τραγελαφική εμφάνιση ήταν μια κραυγή για βοήθεια δυνατά που κανείς δεν ΑΚΡΟΑΣΗΣ Ή απάντηση! ?

    Joe Jackson, ο γέρος, είναι η φτωχότερη δικαιολογία του ένα πλάσμα από το ορυχείο του κόλαση, την εικόνα στα μάτια μου δίνει την willies! "" "Ρίγη" ""

    Εδώ είναι ένας άνθρωπος του οποίου η αγάπη του χρήματος είναι η "τρέλα" του όλα τα κακά και δεν μπορεί να πάρετε αρκετό από αυτό, το άρμεγμα απαράβλητα Michael Jackson cashcow δείχνουν ΟΧΙ συναίσθημα της θλίψης ή του γιου του υποτιθέμενη διέλευση.

    Joe Jackson θα πρέπει κάποτε να απαντήσει σε μια μεγάλη και ισχυρή δικαστής δεν μπορεί να τρέχει μακριά από, αλλά worseover, θα πρέπει να καταβάλλουν ένα τόσο υψηλή τιμή (και ζεστό!) Για το τι έχει κάνει σε αυτό το παιδί-man: Michael Jackson ...

    Μπορεί κανείς, κανείς σε όλα! κατηγορώ Michael Jackson στάσης για το δικό του "θανάτου" σε μια απελπισμένη προσπάθεια να ξεφύγει από όλα ο madess και να ξεφύγει από όλα αυτά; Δεν το πιστεύω!

  27. suzz Λέει:
    μ.μ.

    αλλά μπορεί πραγματικά belive ότι είναι ακόμα ζωντανός ... i άπαχο moer σε ότι έχει ... αλλά πολλά πράγματα doesn't προσθέσετε μέχρι και doesn't έχουν νόημα και τι δεν αρέσει αυτό ... εικόνα του Μιχαήλ στην amblunce .... θα μπορούσε να είναι, όμως noty im βέβαιος IVE TRIED o είδους συγκρίνουμε ... και θ επίκλισης πω αν ή isn't ... .. και στο βίντεο, όταν ο "οργανισμός" είναι προς το ελικόπτερο που κάνει μοιάζουν θα μετακινηθεί ή ανασηκώστε το κεφάλι μέχρι ... ... χωρίς όμως καμία από σας παιδιά παρακολουθούν το μνημόσυνο όταν paris κόρη ήρθε και μίλησε ... θα AWS καρδιά σπασμένα και έπεσε εκτός κλάμα ... ... μου φάνηκε ότι πραγματικά .... γιατί θα είναι κραυγή έτσι;

  28. Happytomato Λέει:
    μ.μ.

    Συγνώμη, αλλά είμαι σε σύγχυση σχετικά με τις αιτίες των MJ'death.
    Ηταν ναρκωτικών εθιστεί; Σύμφωνα με Raymone Bain: δεν
    http://www.accesshollywood.com/michael-jacksons-former-publicist-speaks-out-july-9-2009_video_1134119

    Δείτε επίσης και το άλλο βίντεο
    http://www.accesshollywood.com/did-the-jackson-family-try-an-intervention-with-michael_video_1134080

  29. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Κανείς δεν επιτρέπεται να κατηγορήσει Michael "αν φαλκιδεύεται δική του θανάτου". Και όσοι από εσάς θέλετε να κρατήσετε τον judgeing ή Blameing αυτόν, μπορείτε να την κόλαση τώρα. Πραγματικά καταλαβαίνω γιατί θα το κάνουμε αυτό. Όλοι θα ήθελαν ποτέ κάποια ειρήνη. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αυτό. Michael σ 'αγαπώ περισσότερο

  30. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    έχει ακούσει κανείς, από το ιδιωτικό του χειρόγραφο ημερολόγιο που βρέθηκαν;

  31. He.is.alive Λέει:

    MyBelovedMJ: Πριν να απειλήσει ξανά κάποιον άλλο με τη ρητορική, όπως: "μπορούν να πάνε στην κόλαση", επειδή τους ανέφερε γεγονότα / γνωμοδοτήσεις της απεργίας δεν μπορεί να σας φανταχτερό, ΠΡΩΤΗ χρησιμοποιήσει τον εαυτό σας για το τι "κόλαση" είναι το θέμα:
    http://www.flairfordesign.com/hell.html .. FYI!

  32. niccih Λέει:

    Γεια σας συμπολίτες MJ ανεμιστήρες
    Νομίζω MJ θα ήταν υπερήφανος για το γεγονός ότι οι παρατηρήσεις που έγιναν σχετικά με αυτό το site είναι από εκείνους που αρνούνται να λέει ό, τι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στην ονομαστική τους αξία.

  33. Angel36 Λέει:
    μ.μ.

    Μην νομίζετε ότι τα κανέναν περίεργο που το αγαπημένο του φίλους όπως Elizabeth Taylor και Diana Ross και ακόμη Liza Minelli να έχει δική του ιστοσελίδα και σε δικτυακούς τόπους που δεν υπάρχει σε memorian του mj.
    Νομίζω ότι καλύτεροι φίλοι θα κάνουμε ότι εάν χάσει τον φίλο του.

  34. Angel36 Λέει:
    μ.μ.

    Και επίσης Κοίταξα το site της Macauley Culkin και Tucker Χριστού και δεν υπάρχει τίποτα που θα βρεθεί σε μια memorian του mj.

    Περίεργο δεν είναι αυτό!

  35. supermom75 Λέει:
    μ.μ.

    Είναι αυτονόητο ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν εξαρτημένοι και δεν ήταν michael δεν θα μπορούσε ποτέ χρήση ναρκωτικών όπως εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με την ασφάλιση και πιστεύω ισχυρισμός της οικογένειάς του βρίσκεται στο πάνω του προκαλέσει αναφέρει ότι δεν θα καλυφθούν εάν πεθαίνει από natrual αίτια και αυτά θα καλυφθούν εάν πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών Μυρίζω κάτι δεν είναι καλό και σε εκείνες του βίντεο και αν κοίταξε πολύ καλός όπως ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν κοιμάται ένα ανοιχτό φέρετρο παραμένει το ερώτημα που μπορεί να έχουν σε αυτή την κοροϊδία που απειλούνται i am πραγματικά ευτυχής που μου έδειξε αυτή η αιτία δεν θυμάμαι ποτέ την οικογένειά tryint o να τον άνθρωπο από τη χρήση ναρκωτικών jackson ποια είναι η οικογένεια για να κάνεις το όνομά του

  36. supermom75 Λέει:
    μ.μ.

    evryone σε αυτό το είδος στην έρευνα για τα τσακάλια κοντά στο jackson τρεις καθένας από γιαγιά να καταγράφει αφεντικά και μόλις δει η μητέρα είναι εξαργύρωση σε michael αν είναι ζωντανός ο καλύτερος βγαίνουν γρήγορη προκαλέσει thekids είναι σε κίνδυνο από όλους, όπως το βλέπω εγώ και η οικογένειά του μόνο θέλει τα λεφτά δεν είναι το πρωί και η μητέρα σταματήσει την προστασία τους και τα πάντα όπως ζήτησε από τον Michael και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνουν αυτό για να michael

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.
Αντιγράψτε Προστατευόμενη από Chetan είναι WP-CopyProtect.