Michael Jackson Death Hoax Dokazila Elementi

1. julij 2009
z admin

V zadnjih nekaj dneh, nekaj novega razvoja so se pokazale v prid teoriji, da je Michael Jackson je postopne svojo smrt in potegnil dol največji Hoax of the Century. Kot smo že zaveda, da številne nedoslednosti obdaja svojo 'smrt' je odprl oči, da mi niso povedali celotno zgodbo.

Prepričani smo, da če je res umrl potem bi preprosto bil odprt in zaprt primeru. Na primer: Michael Jackson je odkril, da je umrl doma od srčnega zastoja, v sili 911 je bila imenovana, da je pobral z bolničarjev in potem žal izrazito mrtev. Vendar pa, kot vsi vemo, ni bil odprt in zaprt primeru pa je bilo veliko preveč "čudno" dogajanja in nepojasnjenih dogodkov, ki je potekala na dan je umrl.

Smo povedali, da je dobil štiri ure medicinsko, ki jih je opravil, da nadaljujejo z O2 Koncerti v Londonu. Prav tako smo slišali, da je noč pred njegovo smrtjo je bil poln energije, dana na neverjetna vaja učinkovitosti (ki je pravkar zgodilo, da je treba video posnet ... Kakšno naključje) in potem se je zgodilo, da umrejo od infarkta naslednji dan.

Slišali smo na čudnih zgodb o svoji "zdravnik", ki domnevno injiciranega pevca z Demerol pol ure preden se je sesul, se je zgodilo, da "ga najdete na njegovi postelji, ni klic 911 do pol ure po njegovi smrti, zavrnil znak smrti in spričevala, ki je izginil po trenutkih ambulante je Jackson v bolnišnici.

Smo videli posnetkov Michael Jackson seje v Helicopter vožnjo na mrtvašnici, brez dvoma zahvaliti vsem za dajanje na tako velik "deluje", potem pa rekel "bom off zdaj", kot je bil na kolesih v mrtvašnici , nato pa prikrito sam in odšel nazaj na vrata.

Zdaj se zdi, še bolj čudne stvari se odvijajo, ki dajejo naši Hoax teoriji kot zelo mogoče. Dovolite nam, delite nekaj točk:

Michael Jackson in Deborah Rowe med poroko v letu 1996.

To je bila napovedana z Deborah Rowe, je bivša žena od Michael Jackson, ki je pozno zvezdicami ni biološki oče svojih dveh otrok. Deborah "Debbie" Rowe, mati Prince, 12, Paris, 11, je govoril o svojem "navidezna zakonska zveza", da Jackson v svojem prvem javnem intervjuju z britanskim dnevni časopis News of the World.

Rowe, ki je poročen Jackson na Sheraton Hotel Sydney novembra 1996, je rekel, da je umetno osemenjene s anonimni donator in podoben zglasi na eni od čistokrvnih kobil ona zdaj vodi na njen California ranču.

"Pravkar sem se plovilo. To ni bil Michael's spermo, "Rowe povedal News of the World. "Dobil sem plačana za to, in sem premaknila. Vem, da nikoli ne bo videl moj otrok znova. "Rowe pokazala ona in Triler pevec nikoli seksal in ne delijo posteljo med triletnim poroka, ki opisujejo unijo le kot prijateljstvo.

Rowe poročilih potem je oddaljena jo starševske pravice do otrok, v zameno za 8,4 milijona ameriških dolarjev izplačil več kot devet let. Rowe dejal njihove stranke je bil puško poroki. "On je želel, da se pretvarjamo, da smo družina." Bila je noseča in 37 in je bil 38.

S tem sprejema z Debbie Rowe, ga postavlja na vse ostalo v skeptics ki so trdili, da Michael Jackson "ne bi nikoli fazi lastno smrt, ker on ne bi želel, da zapustijo svoje otroke '.

Zakaj ne bi on, če niso tudi njegovi?

Drugič, imamo nenavadno obnašanje Michael Jackson očeta, Joe Jackson. Ugotovljeno je bilo kotirajo na E! Online, da "Na tej točki, Joe Jackson ve več o lastno evidenco projekta od njegovega sina pogrebu. Zelo vznemirljivo.

Michael Jackson's Oče Joe Jackson in Al Sharpton na nedavni novinarski konferenci

Na BET Awards v Los Angelesu, a nekaj noči nazaj, CNN's Don Lemon poskušala intervju Joe Jackson o smrti svojega sina. Jackson je odgovoril na vprašanja z Lemon nenadni, napoteni odgovore, opravil mic za govornika in njegov odvetnik, in potem spodbuja svojo evidenco družbe.

Jackson odgovori so bili čudni pravico off kij: Lemon sprašuje, kako mu je delal, in Jackson odziva, "super, jaz delam kar dobro", kar se zdi kot značilne stvari za povedati, ko se je pravkar izgubila enega sina. Nato stikala orodja in pravi, "To je bila res težka. Ne pozabite, da smo izgubili največja zvezda na svetu. "Kateri tudi zdi čudno, saj se je zdelo kot precej ločijo način fraz stvari.

Don Lemon nato sprašuje, kako Janet Jackson in ostali družinski spopadanje z novicami iz Michael's Death in Joe Jackson's odziv je ta,

"Oni 'vsi fine, ampak želim, da bi to izjavo ... to je resnično dobra izjava tukaj, Marshall in imam a Record Company pozval Ranch Records", in kaže veliko navdušenje kot on svečke na Record Label.

Bodisi, da je samo denar-lačen brezsrčen prasec, ali je tako sestavljen in brezskrben, ker ve, da je njegov sin Michael je dejansko še vedno živ. Ali pa je tako!

Tretjič, poroča, da so bile v aprilu letošnjega leta je izjavil, da je Dražbe je bilo načrtovano prodati več possesions pripadajo Michael Jackson, ki so bile narazen za Neverland Ranch Estate.

Predmeti, kot so amusements, izdelavo konjsko vprego prevoz, starinsko avtomobilske replike, priznanih mednarodnih nagrad, arkadnih iger, koncert kostume, Disneyana, Vajar vrt, pohištvo, dejansko (in čisto) Veličasten vstop na vratih Neverland in Jackson's emblematične belo - jeweled rokavice.

Del izkupička od tega Dražbe je bilo rečeno, da je tekoč MusiCares, dobrodelna The Recording Academy, vendar je večina teh sredstev je bilo rečeno, da gre naravnost v žep za kralja Pop sebe. Ta Dražba je bila nato razveljavljena z Jackson po O2 Koncerti v Londonu razprodan. Očitno Michael Jackson je najti drug način, da ustvarite nekaj dodatnih denarnih sredstev za svoj prehod v novo Media Free Life.

Z življenja, ki je trdil, depresija, obsežna uporaba Pain Killers, zadolžitvi Ocenjuje se, da bo v areni US $ 400 milijonov, nenehno hounded ki jih navijači in mediji, in pritisk, da bi uresničila 50 spektakularnih koncertov pri starosti 50, zakaj ne bi po vašem mnenju možnost pretvarja svojo smrt, da uživajo mirno življenje na otoku nekje z naj vas ne skrbi?

Smo tukaj opozoriti, da tiste med vami, ki niso verniki so ohranjanje, da Michael Jackson ne bo nikoli mogel pull to off, ker je preveč prepoznaven, ali ne bi nikoli naredil, da njegovi oboževalci, vendar želimo povedati zbudim ljudje.

Če kdaj je bil kdorkoli v obraz planetu, ki bi imela sredstev za siđite a Death Hoax dostop do veliko denarja skrite proč morju, prevoz, kadarkoli in kjerkoli je hotel iti, osebje, ki bi naredil za njega, in motiv, da želite zapustiti cirkus je življenje ... to je definitivno Michael Jackson.

On je zdaj lahko "mrtev" za vse nas, vendar je nujno fizično živ .... nekje.


Tags: Conspiracy Theories, Death Hoax, ponarejanje Death, mediji, novice, Govorice
Objavljeno v Conspiracy Theories, Hoax Smrt, Aktualno, Govorice | Komentarji (27)

27 Responses to "Michael Jackson Death Hoax Dokazila Elementi"

  1. MJ4ever pravi:

    Toliko, kot hočem verjeti, da je še živ, je ena stvar, to sitnost mi .. Zakaj bi se družina, ki je njegovo telo na javni pogled, če je bil še vedno živ. železna srajca navijačev bi morda lahko videli, če to ni res njega, ampak lookalike. bi ne?

  2. Hatenessx pravi:

    Dobro povedano.
    Moja teorija je, da Michael Jackson je živ in brcaš, vendar ne skriva z "Tupac in Elvis".
    Michael Jackson se te vrste sranja, ki se začnejo govorice spalnih v hyperbaric chamber in odkup ostanke je človek slon. To je vse, a fasada.

    Nah. Mislim, da nekatere spomin na koncertu bodo pojavile O2 in Michael bo razkril sam, pojdi z prikazati, in predstavi sebe kot največji genij za vse.

    Kdo lahko premagal pričakovanje a povračilo, ko bi se vrnil iz "mrtev"?
    Nihče. Ljudje bi besen, neizogibno, vendar bi bilo največje.

    Kot vozovnica imetnik sam, pa bom lahko samo upa, da bo.

    Kdo ve ...
    Bodite dobro stran.

  3. MJ4ever pravi:

    The Jackson družino je pravkar sporočil, da ne bo nobenega javnega gledate na ranču Neverland kot prej poročalo, da je malo upanja, tam, tam bo morda treba javni spomin v LA verjetno in nisem čisto prepričan, kaj pomeni. Bo obstajala pregledovanje ali ne ..? če ne obstaja nekaj čudno glede tega?!

  4. MJ4ever pravi:

    Michael brat Jermaine je dejal, da je videl Michaela telesa v bolnici, in da je imel sam togehter ker Michael je bil še živ, da je njegov duh še vedno tukaj in njegovo telo je samo lupina .. se sliši malo čudno, da me .. Mogoče it's just me .. : S

  5. Ali pravi:

    i resnično belieive je živ ... pridi vstajenje turnejo? On je živ!

  6. momsword pravi:

    dejansko da Debbie Rowe intervju je dokazala, da je ponaredek. Ona je govorila, da Radaronline o tem, kaj je resnica, da je rekel pred nekaj leti, da so te Michael Jackson's biološki otroci.

    http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2085:those-are-michael-jacksons-biological-kids&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

    ne mislim, da je živ? Obstaja možnost. In če postopne njegovi smrti in se vrnil za koncert, da bi bilo super ... ampak jaz ne mislim, da je. Žalosno in sem ga srečala na osebo pred. OPP MJ. Želim in upam sem narobe.

  7. edenmalfoy pravi:

    Jaz bi rad nič drugega kot za to, da je dejstvo. Sem ljubil Michael Jackson za toliko časa, kolikor sem lahko zapomniti in se počutil všeč biti sem izgubil zelo pomemben član moje družine, odkar sem slišal novice.

    I bookmarked vašo stran, ker tukaj sem zares želijo slediti svoje misli o tem v prihodnjih tednih, si dobro točk tukaj.

    Samo želela dodati moja dva centa;

    Slišal sem na radiu to jutro, da družinski člani so ponudili, da gremo v London in zajema njegove koncertne datume za oboževalce. Ne bi bilo neverjetno, če na prvem koncertu eden od njih je šlo ven peti Billie Jean kot poklon Michael in med njimi pel pesmi Michael prihaja moonwalking na stopnji, živ in zdrav.

    Želel bi biti tako srečni.

    Upam, in željo po tem, da je res, da je ponarejanje smrti in bo prišel ven iz skriva v nekaj mesecih, vendar sem samo ne vem, če mislim, da je res ali ne ....

  8. Cassandra pravi:

    On bo prišel nazaj, ko glasba uradno umre, ki ne sme biti predolgo, zdaj ....

  9. odettebennet pravi:

    tudi moja me n sis hd pondered veliko nad thot of MJ's tako imenovane smrti, dokler ne bomo prišli po tej strani .... guys tudi verjamem dat je še živ in kdo je mrtev, je njegov pogled je všeč ... niti da 1 helikopter ... to je velik sistem, ki nam ne more niti zamisliti ... in njegovo popolnoma logično ...

  10. wishful09 pravi:

    Prvič, da Debbie Rowe zgodba je ponaredek. Torej, omogoča, da pustite pri miru. Ampak to je dejansko še boljša novica. To pomeni, da v medijih je prišel tako ujeti v to sami verjamejo ničesar, dokler ne dokaže drugače. Ti so celo menili, da ponaredijo avtopsije zgodba. Torej, je možno, da Michael siđite lažno smrt zaradi medijev ključavnice na vse. V mojem srcu, čutim, da nekaj se dogaja na površino na spomin. Vem, da bi lahko samo želja, ampak razmišljam, kako ljudje vključujejo stavek stvari čudne reči najmanj. Te vodijo rekel svojemu vse o fans. No, a spomin naj ne bi bilo vse o fans. Treba je približno Michael, prav? Jermaine je preveč prekleto o obstojnih ob Michaels telo pokopali v Neverland. Pravi, da svoje Michael, kaj bi želel imeti. Pravi, da omogoča pogled na Michael, kaj hoče. No, didnt Michael bi rekel, da nikoli ne vrnejo na Neverland, tako da je skoraj kot če Michael spremenila svoje srce in je pustila njegova družina ve. Glej, meni všeč so poskuša spremeniti javnosti negativno podobo Neverland. Če imate wathced Larry King Live, potem ste verjetno našel self ljubiti tisto mesto. Vem, da sem. Samo poslušaj Jermaine ko govori. Vem, da ljudje vedno pravim čutim v duhu, ko nekdo umre, vendar je način, Jermaine pravi, da je zanimivo. Tudi Miko žena reče, da je, kot je hasn't levo. In sem še videl tear roll določitvi Jermaine oči. On je imel solzne oči, ne pa tudi solze. Vseeno upam, da ne užali vsakogar, ki jih ponuja moje misli, vendar, če ste na tem spletnem mestu, potem ste sami verjeti kaj se dogaja tudi. Oprosti, če so moje misli Zbrkan zvok. Sem nekje, da se v nekaj, in sem želela zapustiti moje misli o tem. Have a vesel praznik ljudi. Remmeber, ne verjamem v vse medije. Za medije komaj ve, kaj je resnična ali lažna sami.

  11. Happytomato pravi:

    Ki ne razumem, leta 2005 sojenje Odvetnik misli Jackson "bi se ubiti" med sojenjem
    http://breakingnews.iol.ie/entertainment/lawyer-thought-jackson-would-kill-himself-during-trial-417409.html

    V tem poročilu (na tv) smo izvedeli, da je MJ ob 7 bolečinam na dan.
    http://www.youtube.com/watch?v=T11jwiGBVDw&feature=related
    (Ne vem, o posledicah teh drog na telesu), bi lahko on performe kot smo lahko videli na tej zadnji Končna vaja Video Released?

    Zakaj se je intervju z dr Conrad Robert Murray?

  12. ladylee1979 pravi:

    im afriad i dont strinjajo z najnovejšimi posnetkov Michaels nazadnje uspešnost bodisi redni identična zgodovini svetovne turneje ob gledati zgodovino potovanj 12yrs ago kakor hitro sem videla to novo sprosti posnetkov sem imel občutek id videl pred tako sem in nekatere primerjali obe ogledov bitov posnetkov zadnjo ter dont skrbi nas history tour presenečenje in so ples in pesmi sklop so enaki on poje so dont skrbi nas potem u slišati american teme iz zgodovine in nato slišati a car rog od Spravlja me divje skupaj s svojo Marševanje vojakov zakaj vodi rutinsko enaki po 12yr vrzel brez sprememb?

  13. bexuk pravi:

    Jaz pošteno upanje to je hoax, Im pol pričakuje, da mu skok iz krste jutri in to Triler ali kaj podobnega.

    Samo doesnt sešteti. Če je ponarejanje svojo smrt, potem je popolnoma genij, in v celoti uspešna pri Porogljiv mediji, ki so tako hitro, da je zapah na senstaional zgodba. To me spominja na heydey za "Wacko Jacko" pri poročilih krožijo v medijih, da je imel Michael kupil slon Mans kosti, ali da je hotel videti kot Liz Taylor, ali da je spal v hyperbaric chamber. Nekatere zgodbe se pojavijo v medijih, so tako nasprotujoča si zdaj svoje težko vedeti, kaj naj verjamem, zadnjo danes je, da Michael bo pokopan brez njegove možgane!

    Mislim, je kdo dejansko videl smrti potrdila? Mogoče memorijalna storitev pa bo imel odgovore

  14. melia8383 pravi:

    Nisem slišal kaj o Death Certificate. Ne verjamem, da je mrtev. Poznam ljudi, bi lahko rekli, da je nespoštljivo, vendar sem imela občutek, da ni njegov. Obstaja preveč zgodb tam na različne novice postajah, vključno z internetom. Ti si rekel Michal Jackson je zasvojen bolečinam od leta 1984. Nekako mi je ugotovila, da je težko verjeti, ker nekdo bi vsaj prišel ven leti in rekel, da je zasvojen Pain zdravila.
    Družina ne zdi na vseh žalosten?
    Posebej Joe Jackson, WOW!

  15. melia8383 pravi:

    Njegova mati je Katherine videl nakupovanje v bistvu dan kasneje? Ne odpoklic medijev vedno prikazujejo truplo je letelo v zrak, da se pobral z mrliškega oglednika? Če je bil zasvojen z drogami za obdukcijo bi za prikazano, ali če je umrl od srčnega zastoja bi bila za v primeru odprtih in izklop. Izpustili so Janet v hiši, da se Michael stvari približno uro kasneje? In premikanje tovornjakov je tam zelo hitro !!!!!
    In na O2 novinarski konferenci, ki je bil definitivno ni Michael Jackson, tudi ko je bil wathcing je plesalce za avdicijo za "to je to" turnejo, ki mu ni bilo, ker Michael ne njegovo žvečenje gumija, kot je ta tip je bil delam! On je Puhačkog mehurčki? Nor! Tako imenovanih novih posnetkov, ki se je dalo. Jaz mislim, da je dejansko razvidno, da, kot že leta 1996! Enako plesno / glasbeni stil! Michael celo izgleda isto, skupaj s svojo hair.They "domnevam, da" imajo zasebni slovesnosti jutri zjutraj (torek) ob 8. Torej, Michael ne bo na javno spomin! Iskreno verjamem mu samo želela podati svoje glasbene kariere, ker je postal duševno nestabilni, ker o tem, kako javnost obravnavajo njega in ne otroštvu, ki lahko vplivajo na nekoga. V 911 klic, samo zdi "neresnično" za mene! In zdaj naenkrat vsi prišli na "temno" pravim ja, Michael je bil zasvojeni z drogami, sem poskušala, da bi vam pomagal, vendar nihče ne posluša? To je sranje! Prepričan sem, da bi z "pricurljali" ven leti o zlorabi drog. AEG (zavarovalnica) je iz politike, ki velja Jackson's naključno "smrt", vključno z "DROGA Preveliko", vendar ne, če je umrl naravne smrti. Torej, očitno je "umrl" prevelikega odmerjanja z demeoral ali predpisanih zdravil? Obstaja toliko lukenj v zgodbi. Ampak nihče ni pozoren, oni so buzy poslušanje / sum, mediji (ki je sranje )!!!!

  16. melia8383 pravi:

    Samo moje mnenje! Vem, da je tam nekje, ne pa tudi v Ameriki! Jaz ne krivim za hime delaš vse to, če sem prav. Bil mistreated tako slabo za toliko let. V Hiperbarične komore zgodba, Michael sam dejansko "pricurljali" da je eden.
    Ne vem, kaj je prav čudno!

  17. SkylinexBleedsxRed pravi:

    Michael je začel svojo govorice o hyperbaric chamber?

  18. bexuk pravi:

    Zakaj je, da smo lahko videli Michael's bo, in njegova otroški rojstni listi, vendar nihče ne moti, da je pogled na smrt potrdilo? Mi smo pravkar sprejemajo kar medijih nam.

    Moja iskrena želja je, da se kaj zgodi na memorijalna danes, če ne bom samo sprejeti, da Michael Jackson ni več. Kaj je boljši način, da začelo svetovno turnejo, kot ga vrnil od mrtvih in opravljajo na svoj spomin, ko je vse na svetu je gledal!

  19. wishful09 pravi:

    Če se ne zgodi nič v spomin danes bom sprejela njegovo posredovanje tudi. Ne morem s to noro. Vendar tudi, če se ne zgodi nič danes, vem, da v mojem srcu kaj se dogaja. Vse je samo ne sešteva. Želim nič več, ampak da se vrneš na to stran in se pogovorite z vsemi vami, kako smo vsi vedel kaj se dogaja. To bo prekinil moje srce, če ne morem dobiti nekaj odgovorov na to. Samo ne verjamem, da je mrtev. To ni zanikanje, ker sem izgubila družinskega člana pred. Vem, da žalujem procesa. Jaz samo vem, kaj se ne sešteva. Moj bog ....

  20. wishful09 pravi:

    Prav imaš. Zakaj hasn't kdorkoli dvomil o mrliškem listu? Isnt je čudno, da nobena od zdravnikov bi ga podpiše?

  21. MyBelovedMJ pravi:

    Nič happent danes na memoriel. Ljudje so bili žalostni. Exept ena stvar, v Parizu, je bila le ena, ki shoed čustva za njenega očeta. Niti cena ali odejo naredil. Zdi malo čudno. Ampak mislim, da je odšla. Ko sem videl Parizu govoril z njim, in se tako devasted afterwords, sem vedel, prav tam. On je zares odšel. Moj Bog. Nisem mogla verjeti, moje srce le ustavil, in rigth potem, ko je bila pretrgana. Počutil sem se ogromno celoti v moji stomack, in sem bil nonstop jokal odkar. Zakaj Michael, zakaj ne Joe Jackson? Sovražim, da je človek, za kaj je naredil Michael

  22. MyBelovedMJ pravi:

    Ampak, jaz bi rad vedel o smrtni potrdila tudi, ker če nekdo Došen `t ga podpiše, niste mrtvi, na papirju. Imam upanje, da imamo za prikaz Michael "je organ, vendar pa ni` t .

  23. MJ pravi:

    Nekaj se definitivno dogaja in nekdo nekaj ve. Pravkar sem tipizira v http://www.mjhoax.com in gre v svet interneta Authority website. Mogoče MJ želel videti, če jih pretvarja njegovi smrti, kako priljubljen je bil s svojimi oboževalci. Ko v zgodovini smo vedno imeli orodje, kot je internet, da bi ocenili, kako uspešen je nekdo? In stavim, da je v nekaterih tajna lokacija Bojazan kako gledate na to cirkus pride bolj Burkast in izpod nadzora. Vse kar vem je, da sem "Dostop vseh področjih"

  24. melia8383 pravi:

    Verjamem, da je "spomin" samo zdelo "drugačen", če bi res bil "mrtev", zakaj ni imajo Kovčeg odprta? Družina ni res solzenje gor. Zlasti svoje otroke, tako da je bilo čudno. Št je dvomiti o tem, kako je "umrl"?
    Samo ob o "drogah" in "kaj se bo zgodilo z otrokom"? Po Staples Center, se je ustavila pri tistem hotelu, medtem ko je Mrtvačka šla drugam? Da resno nima nobenega smisla. On supposely bil "mrtev" za skoraj 2 tedna, kako lahko ne veš kje pokopati svojega družinskega člana. V plus, nihče ne ve, kjer je njegovo telo je .... Smrtno potrdilo, mislim, da je ponaredek, lahko vsakdo te. To ni niti podpisano z vsemi zdravniki .. Ni pomembno, če je odloženo, zdravnik bi še podpisati certificxate.
    Stvari se ne sešteva, Usher, je bolj čustveno potem njegov "lastnik" družine. Ja paris imam čustvene po ona igrala z njo torbici trakov za približno 5 minut. Potem ona did a 180, kakor hitro je stopil do mikrofona. Je najstarejši sin je bil žvečilni gumi, kot nora, on ne celo zdi žalostno. In najmlajši je kaj delaš, ampak Zurenje .... Dvomim, če je telo v krsto. Jaz še vedno mislim, da je živeti.
    Zakaj so "zasebni" pogreb prvo, potem prenese svoje telo v Staples Center, da bi bil z drugo pot okoli.
    Na koncu je spomin, je pokazala, "Jaz sem še vedno živ" Huh? Nihče ni nič spraševanja, oni 'sum medijev!

  25. bexuk pravi:

    Moram reči, da ko gledaš memorijalna včeraj vem verjeti MJ je uradno mrtev.

    Njegov vzrok smrti na mrliškem listu je bil "odloži" do rezultatov iz toksikoloških preskusov pridi nazaj.

    Obstaja nekaj resnih vprašanj, ki ste ga vprašati -
    1. Če MJ Lažne svojo smrt in njegove družine potem veš, kako bi se prikažejo taka čustva kot so sinoči?
    2. Ne obstaja način, Michael Jackson bi kdaj se proč od svojega otroka, če je pretvarja potem bo spodbuda za njih ali pa bo vrnil v Los Angeles. Št očeta bi njihovi otroci s pomočjo skušnjava za spomin in pogrebne storitve se je vse ponaredek.
    3. Strinjam se nekatere sumljive stvari o tem kar dont dodati, vendar mislim, da stvar sedaj šla predaleč za njim, da nikoli več vrnila.
    4. Pogovor z imposters ali vabe v uporabi, in prepričanje, da je wasn't mj v rešilca foto-koliko od nas dejansko ve, kaj MJ resnično izgleda, mislim brez make up, blizu?

  26. wndrwmn67 pravi:

    Ne verjamem, da je Michael Jackson je mrtev niti. Tu so preveč številne nedoslednosti pri vsem je, da bi bilo res. First of all ... je 911 kličočega, je zelo mirno in če je moj delodajalec so Michael Jackson in mu ni bilo dihanje, jaz bi bila histerična na telefon ali bi vsaj lahko slišali občutek nujnosti v moj glas. On nikoli ne omenja, da je Michael Jackson, bodisi. Jaz bi. Torej, hočeš, da mi poveš, da je zdravnik z dolgoletnimi izkušnjami bodo poskušali izvesti CPR na površini, kot so mehki postelji? C'mon! Sem sprejela veliko CPR razredov in prvo stvar, se naučil, da je poskusil, da so telesa, na trdo podlago ... je dr. je povedal, da je to z 911 operater? Strip! In ni bilo, kot če bi bila v nesreči in bi lahko imeli zdrobljene kosti in zato je ne premakne ga na tla! ... Tudi nobena od njegovih družinskih prikazuje vsak tip čustvo o njegovi smrti. Ne morem verjeti, ko vidim posnetke njih. Nihče ne joka ali karkoli. Ko Matt Laurer razgovor Jermaine na Neverland, da bi lahko imeli eno trganje toka iz njegove oči, vendar je skoraj zdi, kot če bi na silo, da. In on je rekel, da je videl Michaela Michael telesa, ker je potreben in je njegova zadnja izjava je bila, "da je zelo živa." (Je mišljen v srcih vseh ljudi, ali je bilo rečeno na način, da bomo razumeli, da bi na ta način .

    Osebno ne verjamem, da je človek, ki daje na tiskovni konferenci v Londonu je bil Michael Jackson. Bil je tako narobe na vsak način ... videz, zvok, njegov mannerisms, celo pot je hodil. Trenutno cannnot me prepričali, da je bila ga. Nisem prepričan, kaj je pomen te in kako se nanaša na njegovo smrt, vendar je še vedno zelo čudno.

    Obstaja več nedoslednosti ... tam je bil tekoč v začetku javnega pregledovanje in da se ni zgodilo. Nihče ni videl organ. Tudi ko je Elvis umrl, se je slika njega v krsto. Kako smo, da veš, da Michael telo je bilo še v krsto, da na vseh? To bi lahko zelo dobro so bile prazne za vse vemo. In strinjam se s to osebo o tem kdo rekel, da je čudno, da je družina ima zasebno memorijalni storitev na pokopališču pred javno memorijalni storitev. Sedaj smo slišali, da Michael ni niti bo buriend na pokopališče, da na vseh.

    Jaz bi verjel, če je kdorkoli je videl njegovo telo, ampak ne najdem nič o tem kjerkoli na internetu.

    Vem, da sem Razbacan, zato bom Odjaviti za zdaj in poglejte, kaj se razvija.

  27. The Divine gospa Jones pravi:

    Sem radoveden, kje je bosy je šla! Mislil sem, da je bil tekoč v začasni groba v Forest trate, vendar v skladu z mediji nihče ni šel tja po spomin služba .... Izgleda, da je malo čudno, da bi to naredil, če ni bil dober razlog! LA policije je dejal, da je bil pokopan na pokopališču ali nekatere druge, vendar ne more biti posebnega. Vse to se zdi Upetljan v dvoumnosti, skrivnosti in nepravilnosti, ki ne pripomorejo.

Leave a Reply

Morate biti prijavljeni za post a comment.