Michael Jackson Døden Hoax Bevismidler mounts

1 juli 2009
af admin

I de seneste dage, flere nye udviklinger er kommet for dagens lys ind for teorien om, at Michael Jackson har iscenesat sin egen død og trukket ud for det største Hoax af århundredet. Som vi allerede ved, har flere uoverensstemmelser omkring hans' død 'har åbnet øjnene for det faktum, at vi ikke bliver fortalt hele historien.

Vi mener, at hvis han virkelig var død, da det blot ville have været en åben og lukket sagen. For eksempel: Michael Jackson er blevet opdaget at der er gået væk hjemme fra hjertestop, 911 Noedudgangsdoere blev kaldt, blev han samlet op af paramedicinsk og derefter desværre udtalt døde. Men som vi alle ved, det ikke var en åben og lukket sagen, og der var alt for mange 'mærkelige' happenings og uforklarlige begivenheder, der fandt sted den dag han døde.

Vi har fået at vide, at han fik en fire timers medicinsk, som han bestået, for at gå videre med O2 Koncerter i London. Vi har også hørt, at aftenen før sin død var han fuld af energi, sat på en utrolig øvelse ydeevne (som lige er sket for at være video tapede ... hvad en tilfældighed) og så lige er sket for at dø af et hjerteanfald næste dag.

Vi har hørt den underlige historier om hans »læge«, der angiveligt injicerede sangeren med Demerol en halv time før han brød sammen, skete der med "finde ham på hans seng ', ikke ringer 911, indtil en halv time efter hans død, har nægtet at underskriver hans dødsattest og der forsvandt øjeblikke efter ambulance fandt Jackson til hospitalet.

Vi har set optagelserne af Michael Jackson møde op i helikopteren ride til lighus, ingen tvivl om at takke alle for at sætte på sådan en stor 'handling' og derefter siger "jeg vil være slukket nu«, som han var hjul i lighuset , derefter skjult sig, og gik ud af bagdøren.

Nu synes det, endnu mere mærkelige ting finder sted, som sætter vores Hoax teori er meget muligt. Lad os dele et par punkter:

Michael Jackson og Deborah Rowe i løbet af deres ægteskab i 1996.

Det er blevet annonceret af Deborah Rowe, den eks-kone af Michael Jackson, at den sene stjerne ikke er den biologiske far til deres to børn. Deborah 'Debbie' Rowe, mor til Prince, 12, og Paris, 11, har talt om hendes "fingeret ægteskab" til Jackson i hendes første offentlige interview med britiske sensationsblad avis Nyheder af verden.

Rowe, som blev gift med Jackson på Sheraton Hotel Sydney i november 1996, sagde, at hun blev insemineret af en anonym donor og ligne sig selv til en af fuldblodsheste hopper hun nu holder på hendes Californien Ranch.

"Jeg var bare fartøjet. Det var ikke Michael's sperm, "Rowe fortalte Nyheder af verden. "Jeg har betalt for det, og jeg har flyttet den. Jeg ved, at jeg aldrig vil se mine børn igen. "Rowe afslørede hun og Thriller sanger aldrig haft sex og ikke deler en seng i løbet af deres tre års ægteskab, der beskriver union kun som et venskab.

Rowe angiveligt gav derefter væk hendes forældrerettigheder til børn i bytte for en US $ 8.4 Million udbetalingsgrænse over ni år. Rowe sagde deres's var en shotgun bryllup. "Han ønskede at foregive, at vi var en familie." Hun var 37 og gravide, og han var 38.

Med denne indrømmelse fra Debbie Rowe, det stiller til hvile alle de skeptikere, der hævder, at Michael Jackson ville aldrig tidspunkt sin egen død, fordi han ikke ønsker at forlade sine børn «.

Hvorfor ikke ville han, når de ikke engang hans?

Andet har vi den bizarre adfærd Michael Jackson's far, Joe Jackson. Det blev noteret på E! Online, at »På dette tidspunkt, Joe Jackson ved mere om sit eget register projektet end hans søns begravelse planer«. Meget foruroligende.

Michael Jackson far Joe Jackson og Al Sharpton på et senere Pressekonference

På BET Awards i Los Angeles et par nætter siden, CNN's Don Lemon forsøgt at interview Joe Jackson om død af hans søn. Jackson svarede Lemon spørgsmål med pludselige, udsendte svar vaeltes MIC til hans talsmand og advokat, og derefter fremmet hans pladeselskab.

Jackson's svar var mærkelig ret off the bat: Lemon spørger ham, hvordan han laver, og Jackson reagerer, "stor, jeg gør det godt", som virker som en mærkelig ting at sige efter en netop har mistet en søn. Han skifter gear og siger, "Det har været virkelig hårde. Husk, at vi lige mistet den største stjerne i verden. "Som også synes mærkeligt, da det virkede som en ret aftagne måde at formulere sig ting.

Don Lemon derefter spørger, hvordan Janet Jackson og resten af familien klarer nyheden om Michael død og Joe Jackson's reaktion er dette,

"De er alle fine, men jeg ønsker at gøre denne erklæring ... dette er en rigtig god erklæring her, Marshall og jeg ejer et pladeselskab kaldet Ranch Records", og viser stor entusiasme, som han propper den Record Label.

Enten han er bare en penge-sultne hjerteløse bastard eller han er så sammensat og ubekymrede, fordi han ved, at hans søn Michael er faktisk stadig i live. Eller måske er det begge dele!

Tredje, rapporter, der blev foretaget i april i år erklærede, at en auktion var planlagt til at sælge flere possesions tilhører Michael Jackson, der var adskilt af Neverland Ranch Estate.

Elementer såsom underholdning, en brugerdefineret gjort ekvipage, antikke automobilsektoren reproduktioner, kendte internationale priser, arcade spil, koncert kostumer, Disneyana, havemøbler statuary, møbler, de faktiske (og helt) grandiose indrejse porte til Neverland og Jackson's ikoniske hvide - jeweled handske.

En del af provenuet af denne auktion blev siges at være at gå til MusiCares, en velgørende af optagelsen Academy imidlertid hovedparten af de midler, der blev sagt at være at gå lige ind i lommen af King of Pop selv. Denne auktion blev annulleret af Jackson efter O2 Koncerter i London udsolgt. Tilsyneladende Michael Jackson havde fundet en anden måde at generere lidt ekstra kontanter for hans overgang til et nyt Media Free Life.

Med et liv, hævdede Depression, omfattende brug af smertestillende midler, tilgodehavender skønnes at være i arenaen på US $ 400 millioner, konstant hounded af fans og medier, og presset for at levere på 50 spektakulære koncerter i en alder af 50, hvorfor ikke ville du overveje muligheden for faking din egen død for at nyde et fredeligt liv på en ø et sted med intet at bekymre sig om?

Vi har her bemærkes, at de af jer, der er ikke-troende er at opretholde, at Michael Jackson aldrig ville være i stand til at trække det ud, da han er alt for genkendelig, eller aldrig ville gøre det til hans fans, men vi ønsker at sige Wake Up mennesker.

Hvis der nogensinde har været nogen på baggrund af planeten, der ville have midler til at trække ud for et dødsfald Hoax med adgang til masser af penge gemt væk offshore, transport når som helst og hvor han ønskede at gå, personale, som ville gøre noget for ham, og det motiv, at man ønsker at forlade sit cirkus af et liv ... det er definitivt Michael Jackson.

Han kan nu være 'døde' for os alle, men han er absolut fysisk i live .... eller andet sted.


Tags: konspirationsteorier, Death Hoax, fingerede Døden, Medier, Nyheder, Rygter
Skrevet i konspirationsteorier, Hoax Dødsfald, Nyheder, Rygter | Kommentarer (42)

42 Responses til "Michael Jackson Døden Hoax Bevismidler mounts"

  1. MJ4ever siger:

    Så meget som jeg ønsker at tro at han stadig er i live, der er én ting Thats genere mig .. Hvorfor skulle familien sætte sin krop på den offentlige mening, hvis han var stadig i live. die hard fans vil måske være i stand til at se, om det var ikke rigtig ham, men en lookalike. ville de ikke?

  2. Hatenessx siger:

    Godt sagt.
    Min personlige teori er, at Michael Jackson lever i bedste velgående, men ikke skjule ud med "Tupac og Elvis".
    Michael Jackson gør denne form for lort, begyndende rygter om at sove i et overtryk kammeret og købe resterne af elefanten mand. Det er alt sammen en facade.

    Nah. Jeg tror nogle mindesmærke koncert på O2 vil opstå og Michael vil afsløre sig selv, skal du gå videre med showet, og præsentere sig selv som den største geni af dem alle.

    Hvem kan slå udsigten til et comeback, når han vil vende tilbage fra de "døde"?
    Nr. en. Mennesker vil blive pisset, uundgåeligt, men det ville være den største.

    Som en billet indehaveren selv, men jeg må bare være forhåbningsfuld.

    Hvem ved ...
    Fortsæt det gode site.

  3. MJ4ever siger:

    Jackson-familien har netop annonceret, at der ikke bliver offentlig visning i Neverland Ranch som tidligere rapporteret, så er der et lille håb der, vil der måske være en offentlig mindegudstjeneste i LA formentlig og jeg er ikke helt sikker på, hvad betyder. Vil der være en visning eller ikke ..? hvis ikke der er noget mærkeligt om alt dette?!

  4. MJ4ever siger:

    Michael's bror Jermaine sagde, at han så Michael krop på hospitalet, og at han holdt sig togehter fordi Michael var stadig i live, at hans ånd stadig var her, og hans krop var bare et tomt .. det til at lyde lidt mærkeligt for mig .. Maybe it's just me .. : S

  5. Ali siger:

    jeg virkelig belieive han er i live ... komme på opstandelsen tour??? han er i live!

  6. momsword siger:

    faktisk, at Debbie Rowe Interviewet blev vist sig at være falsk. Hun talte til Radaronline om, hvad sandheden var, hun sagde også et par år siden, at det er Michael Jackson's biologiske børn.

    http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2085:those-are-michael-jacksons-biological-kids&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

    jeg tror, han er i live? Der er en chance. Og hvis han iscenesat hans død og kom tilbage til koncerten, det ville være awesome ... men jeg tror ikke, han er. desværre og jeg faktisk mødte ham personligt før. RIP MJ. Jeg ønsker og håber, jeg tager fejl.

  7. edenmalfoy siger:

    Jeg ville elske intet andet end, at det bliver kendsgerning. Jeg har elsket Michael Jackson, så længe jeg kan huske og har følt sig som om jeg mistede et meget vigtigt medlem af min familie, lige siden jeg hørte nyheden.

    Jeg bogmærkede dit websted her, fordi jeg er virkelig opsat på at følge dine tanker om dette i de kommende uger, kan du gøre gode ting her.

    Vil blot tilføje mine to cents;

    Jeg hørte i radioen her til morgen, at medlemmer af familien har tilbudt at tage til London og dække hans koncert datoer for fans. Ville det ikke være fantastisk, hvis det på den første koncert en af dem gik ud at synge Billie Jean som en hyldest til Michael og under dem synger sangen Michael kommer moonwalking på scenen, lever og har det godt.

    Jeg ville være så glad.

    Jeg håber og ønsker for at dette kan være sandt, at han fingerede sin død og vil komme ud af gemmer sig i et par måneder, men jeg ved bare ikke, om jeg synes det er rigtigt eller ej ....

  8. Cassandra siger:

    Han vil komme tilbage, når musik officielt dør, som ikke bør være for lang tid nu ....

  9. odettebennet siger:

    godt mig n min sis hd pondered en masse i løbet af de thot af MJ's såkaldte død indtil vi stødte på denne hjemmeside .... fyrene selv jeg tror dat han stadig er i live, og en der er død, hans ser en lignende ... selv da 1 i chopper ... dette er et stort arrangement, som vi cant endog forestille sig ... og sin helt logisk ...

  10. wishful09 siger:

    Først og fremmest, at Debbie Rowe historien er falsk. Så, lad os overlade det alene. Men det er faktisk endnu bedre nyhed. Det betyder, at medierne har fået så fanget i denne de selv mener noget, før det modsatte er bevist. De selv troede de falske obduktionen historie. Så er det muligt for Michael at trække sig ud for en falsk død fordi medierne låse på alt. I mit hjerte, jeg har lyst til noget, er at gå til overfladen ved mindesmærket. Jeg ved, der kan blot være ønsketænkning, men den måde, folk inddrage sætning ting er mærkeligt at sige det mildt. De holder sige sin alt om fans. Tja, en mindesten bør ikke være alt om fans. Det skal være ca Michael, right? Jermaine er for damn vedvarende om at have Michaels organ begravet på Neverland. Han siger sit hvad Michael ville have ønsket. Han siger, skal vi se på, hvad Michael ønsker. Nå, gjorde ikke Michael siger han aldrig ville vende tilbage til Neverland, så det er næsten, som om Michael ændrede sin mening og er udlejning hans familie kender. Se, det føles som de forsøger at ændre offentlighedens negative billede af Neverland. Hvis du har wathced Larry King Live, så du sikkert har fundet dig selv at elske dette sted. Jeg ved, jeg har. Bare lytte til Jermaine, når han taler. Jeg kender folk altid sige, at jeg føler dem i ånden, når nogen dør, men den måde Jermaine siger, at det er interessant. Selv Miko kone sagde, at det er ligesom han hasn't venstre. Og jeg har endnu at se en tåre rulle ned Jermaine øjne. Han har haft rindende øjne, men ingen tårer. Anyway jeg håber ikke at fornærme nogen ved at tilbyde mine tanker, men hvis du er på dette websted, så du selv mener, at der foregår noget som godt. Beklager, hvis mine tanker lyd jumbled. Jeg har et sted at være i et par, og jeg virkelig ønskede at forlade mine tanker om dette. Har en lykkelig ferie mennesker. Remmeber, mener ikke, at alt i medierne. Medierne knap ved, hvad der er sandt eller falsk selv.

  11. Happytomato siger:

    Som jeg ikke forstår, i løbet af 2005 retssag Advokat troede Jackson 'ville dræbe selv under retssagen
    http://breakingnews.iol.ie/entertainment/lawyer-thought-jackson-would-kill-himself-during-trial-417409.html

    I denne rapport (på tv) vi lære at MJ var under 7 smertestillende per dag.
    http://www.youtube.com/watch?v=T11jwiGBVDw&feature=related
    (Jeg kender ikke følger med disse lægemidler på kroppen), kunne han performe ligesom vi kan se, om dette sidste Afsluttende øvelse Video Released?

    Hvorfor er der interview med Dr. Conrad Robert Murray?

  12. ladylee1979 siger:

    im afriad jeg dont enig med de seneste optagelser af Michaels sidste ydeevne enten den rutinemæssige er identisk med den historie World Tour have set historie tour 12yrs siden så snart jeg så det nye frigivet optagelser jeg havde en følelse id set det før, så jeg gjorde nogle at sammenligne og viste både bits optagelser den seneste og de dont omhu om os historie tour og overraske dansen og sangen sæt er de samme, han synger de dont omhu om os derefter u høre den amerikanske tema af historien derefter u høre en bil horn fra hun drev mig vilde sammen med sin marcherende soldater så hvorfor holde rutinemæssige identiske efter 12yr kløften uden ændringer?

  13. bexuk siger:

    Jeg håber virkelig, det er en skrøne, Im halvdel forventer ham til at springe ud til kisten i morgen og gøre thriller eller sådan noget.

    Den virker bare doesnt tilføje op. Hvis han har fingerede sin egen død så er det helt genialt, og helt lykkes på spottende medierne, der er så hurtige til at hægte sig på en senstaional historie. Det minder mig om den heydey af 'Wacko Jacko', når rapporter rundsendes i pressen om, at Michael havde købt Elefanten mans ben, eller at han ønskede at ligne Liz Taylor, eller at han sov i et overtryk kammer. Nogle af historierne omtalt i pressen er så modstridende lige nu sin svært at vide, hvad de skal tro, hvoraf den seneste i dag er, at Michael vil blive begravet uden hans hjerne!

    Jeg mener har nogen faktisk set en dødsattest? Måske den Memorial service vil holde svar

  14. melia8383 siger:

    Jeg har ikke hørt noget om en dødsattest. Jeg tror ikke, han er død. Jeg kender folk måske sige, at det er respektløst, men jeg bare har en fornemmelse af, at hans ikke. Der er alt for mange historier derude på forskellige nyheder stationer, herunder internettet. They're siger Michal Jackson var afhængige af smertestillende siden 1984. Jeg slags opdager, at svært at tro, fordi man ville i det mindste kom ud af år siden og sagde, han er afhængig af at Pain Meds.
    Familien ser ikke ud på alle trist?
    Især Joe Jackson, WOW!

  15. melia8383 siger:

    Hans mor Katherine sås shopping grundlæggende en dag senere? Jeg mindes ikke medierne nogensinde viser et lig, der flyves i luften til at blive opfanget af de Coroners? Hvis han var narkomaner den obduktion ville vist det, eller hvis han døde af hjertestop det ville været i åbne og lukke sagen. De lad Janet i huset for at få Michael ejendele cirka en time senere? Og flytter lastbiler var der temmelig hurtigt !!!!!
    Og på O2 pressekonference, det var bestemt ikke Michael Jackson, også når han var wathcing danserne for høringen af "Dette er IT" tour, som ikke var ham, fordi Michael aldrig tygges hans gummi som denne fyr gjorde det! Han blev blæser bobler? Skør! Den såkaldte nye optagelser, der bliver luftet. Jeg faktisk tror jeg oplevet, at de ligesom tilbage i 1996! Samme dans / musik stil! Michael selv ser det samme sammen med sin hair.They "formoder, at" have en privat ceremoni i morgen (tirsdag) på 8am. Så Michael bliver ikke på den offentlige mindesmærke! Jeg tror helt ærligt, han ville blot give hans musikalske karriere, fordi han blev mentalt ustabil på grund af, hvordan den offentlige behandlet ham, og ingen børn, der kan påvirke nogen. De 911 opkald, bare synes "Unreal" til mig! Og nu pludselig alle er kommet ud af "mørke" siger yeah, Michael var narkomaner, jeg forsøgte, at få hjælp, men ingen ville lytte? That's crap! Jeg er sikker på, at det ville "lækket" out år siden om stofmisbrug. AEG (forsikringsselskabet) fandt ud af en politik, der er omfattet Jacksons utilsigtet "død", herunder fra en "overdoser", men ikke, hvis han døde af naturlige årsager. Så tilsyneladende han "døde" af en overdosis af demeoral eller ordineret medicin? Der er så mange huller i historien. Men ingen er opmærksom, they're buzy lytter / tro medierne (som er lort )!!!!

  16. melia8383 siger:

    Bare min mening! Jeg ved, han er derude et sted, men ikke i Amerika! Jeg bebrejder ikke hime for at gøre noget af dette, hvis jeg har ret. Han blev mishandlet så hårdt i så mange år. Den overtryk kammer historien, Michael selv faktisk "lækket" that one.
    Jeg ved det ikke, noget er bare weird!

  17. SkylinexBleedsxRed siger:

    Michael startede sin egen rygte om overtryk kammer??

  18. bexuk siger:

    Hvorfor er det, at vi kan se Michael vilje, og hans børns fødselsattester men ingen har gidet at se på dødsattest? Vi er bare acceptere hvad medierne fortæller os.

    Jeg håber oprigtigt, at der sker noget på Memorial i dag, hvis ikke så vil jeg bare må acceptere, at Michael Jackson er ikke mere. Hvilken bedre måde at kick off en verden tour end ved at komme tilbage fra de døde og udfører på eget mindesmærke, når hele verden er at kigge!

  19. wishful09 siger:

    Hvis der ikke sker noget ved mindesmærket i dag, vil jeg acceptere hans passerer også. Jeg kan ikke gå vanvittige med denne. Men selv hvis der sker ikke noget i dag, jeg ved i mit hjerte, noget der sker. Alt er bare ikke tilføje op. Jeg ønsker intet mere end at vende tilbage til dette websted, og drøfte med alle jer, hvordan vi alle vidste, hvad der foregik. Det vil bryde mit hjerte, hvis jeg ikke kan få nogle svar på dette. Jeg tror simpelthen ikke på han er død. Det er ikke benægtelse, fordi jeg har mistet et familiemedlem før. Jeg kender grieving proces. Jeg bare vide noget er ikke tilføje op. My goodness ....

  20. wishful09 siger:

    Du har ret. Hvorfor hasn't nogen satte spørgsmålstegn ved dødsattest? Isnt det mærkeligt, at ingen af de læger ville underskrive det?

  21. MyBelovedMJ siger:

    Intet happent dag på memoriel. Folk var triste. Oplagres, undtagen én ting, Paris, var den eneste, der shoed følelser for hendes far. Hverken pris eller Blanket gjorde. Synes en smule underligt. Men jeg tror, at han er væk. Da jeg så Paris snakke med ham, og være så devasted afterwords vil jeg bare vidste det, lige der. Han er virkelig gået. Min Gud. Jeg kunne ikke tro det, mit hjerte lige stoppet, og rigth efter, at den blev brudt. Jeg følte et stort hele i min stomack, og jeg har været gråd Nonstop lige siden. Hvorfor Michael, hvorfor ikke Joe Jackson? Jeg hader at mennesket, for hvad han gjorde til Michael

  22. MyBelovedMJ siger:

    Men jeg vil gerne vide, om Døden certifikat også, fordi hvis nogen dosen `t underskrive det, du er ikke død, på papiret. Jeg har håbet, at vi fik at se Michael `s Body, men vi gjorde« t .

  23. MJ Says:

    Noget er afgjort i gang, og nogen kender noget. Jeg har lige skrevet i http://www.mjhoax.com og den går til World Internet Myndighed hjemmeside. Måske MJ ønskede at se, om ved faking hans død Hvor populær var han med sine fans. Hvornår i historien har vi haft et værktøj som Internettet til at måle, hvor vellykket en person er? Og jeg vædde han er i nogle hemmeligt sted ser i ærefrygt hvordan dette cirkus bliver mere og mere grotesk og ude af kontrol. Alt jeg ved er, at jeg har "adgang til alle områder"

  24. melia8383 siger:

    Jeg mener, at "mindesmærke" bare syntes "anderledes", hvis han virkelig var "død", hvorfor ikke de har den kiste åbent? Familien var ikke rigtig revet op. Især hans børn, så det var underligt. Nr. på er at sætte spørgsmålstegn ved, hvordan han "døde"?
    De bare tager om "narkotika" og "hvad der vil ske med børnene"? Efter Staples Center, de stoppede på Hotel, mens rustvogn gik andre steder? , Der i alvorlig grad ikke giver nogen mening. Han supposely været "død" for næsten 2 uger, hvordan kan du ikke vide, hvor man kan stikke dit familiemedlem. I plus, ingen ved, hvor hans krop er ved .... Den dødsattest, tror jeg, er falske, alle kan gøre dem. Det er heller ikke underskrevet af alle læger .. Det betyder ikke noget, hvis det er udskudt, en læge stadig ville underskrive certificxate.
    Tingene er ikke tilføje op, Usher, var mere følelsesmæssige derefter hans "egen" familie. Yeah Paris fik følelsesmæssige, efter at hun legede med hendes pung gjordene til cirka 5 minutter. Hun gjorde en 180, så snart hun intensiveres til mikrofonen. Den ældste søn var tyggegummi som en sindssyg, han ikke selv synes trist. Og den yngste var at gøre noget, men stirre .... Jeg tvivler på, at der var et organ i kisten. Jeg synes stadig han er en levende.
    Hvorfor har en "Privatadresse" begravelse først og derefter overføre hans krop til Staples Center, kunne det af været den anden vej rundt.
    Ved udgangen af mindesmærket, det viste, "Jeg er stadig i live" Huh? Ingen stiller spørgsmålstegn noget, they're tro medierne!

  25. bexuk siger:

    Jeg må sige efter at se, at Memorial går jeg kender tror MJ er officielt død.

    Hans dødsårsag på dødsattesten har været »udsat«, indtil resultaterne af de toksikologiske test kommer tilbage.

    Der er nogle alvorlige spørgsmål, som du er nødt til at spørge dig selv -
    1. Hvis MJ fingerede sin egen død og hans familie ved, så hvordan kan de vise sådanne følelser, som de gjorde i aftes?
    2. Der er ingen måde Michael Jackson nogensinde ville være væk fra sine børn, så hvis han er faking det han vil sende til dem, eller vil han vende tilbage til LA. Nr. far ville sætte deres børn gennem prøvelser af en mindehøjtidelighed og begravelse er det var falsk.
    3. Jeg er enig der er nogle mistænkelige ting om dette, som dont tilføje op, men jeg føler det hele nu er gået for langt, at han nogensinde kommer tilbage.
    4. Taler om imposters eller lokkedyr bliver brugt, og den tro, at det var ikke MJ i ambulance foto-hvor mange af os faktisk ved, hvad MJ virkelig ser ud som om, jeg mener, uden at gøre op, luk op?

  26. wndrwmn67 siger:

    Jeg tror ikke, at Michael Jackson er død enten. Der er for mange uoverensstemmelser i det hele til at være sandt. Først og fremmest ... de 911 opkalds er meget rolige og hvis min arbejdsgiver var Michael Jackson, og han var ikke trække vejret, ville jeg være hysterisk i telefonen, eller du ville i det mindste være i stand til at høre en følelse af uopsættelighed i min stemme. Han aldrig nævner, at det er Michael Jackson, enten. Jeg vil. Nu har du lyst til at fortælle mig, at en læge med mange års erfaring vil være at forsøge at foretage CPR på en overflade som en blød seng? C'mon! Jeg har taget mange CPR klasser og de første ting, de underviser i dig, er at forsøge at få kroppen på en hård overflade ... DR. var nødt til at få det at vide af 911 operatør? Latterligt! Og det var ikke, som om han havde været i en ulykke, og kunne have haft brækkede knogler, og det er derfor, han ikke havde flyttet ham til gulvet! Også ... ingen af hans familie ikke viser nogen form for følelser om hans død. Jeg kan ikke tro det, når jeg ser videoer af dem. Ingen græder eller noget. Når Matt Laurer interviewede Jermaine på Neverland, han kunne have haft en tåre stream fra hans øjne, men det næsten synes som om han var nødt til at tvinge det. Og han sagde, at han så Michael's Michael krop, fordi han havde brug for og hans sidste udtalelse var, "han er meget i live." (Han mente i hjerter af alle mennesker, eller det blev sagt på den måde, så vi ville forstå det på den måde .

    Jeg personligt ikke mener, at manden giver pressekonference i London blev Michael Jackson. Han var bare så forkert på alle måder ... udseende, lyden, hans mannerisms, selv den måde, han gik. Du cannnot overbevise mig om, at det var ham. Jeg er ikke sikker på, hvad betydningen af dette er, og hvordan det hænger sammen med hans død, men det er stadig meget mærkeligt.

    Der er flere uoverensstemmelser ... der skulle oprindeligt være en offentlig visning og det skete ikke. Ingen har set kroppen. Selv når Elvis døde, var der et foto af ham i kisten. Hvordan skal vi vide, at Michael krop var selv i at kisten overhovedet? Det kunne meget vel have været tom for alle vi kender. Og jeg er enig med den person, for her, som sagde, at det er mærkeligt, at familien har en privat mindehøjtidelighed på kirkegården før offentligheden mindegudstjeneste. Nu hører vi, at Michael ikke engang vil blive buriend i denne kirkegård overhovedet.

    Jeg vil tro, hvis det nogen havde set hans krop, men jeg kan ikke finde noget på, at et hvilket som helst sted på internettet.

    Jeg ved jeg er vandreture, så jeg vil underskrive for nu og se, hvad der udvikler sig.

  27. Den Guddommelige fru Jones siger:

    Jeg er spændt på, hvor bosy gået! Jeg troede at det var at gå til en midlertidig grav i Skov græsplæner, men ifølge medierne ingen gik tilbage dertil efter mindegudstjeneste .... Virker lidt mærkeligt for dem at gøre det, hvis der ikke var god grund! LA politiet sagde, at han blev begravet i nogle kirkegården eller andre, men kunne ikke være specifik. Det hele synes at være involveret i tvetydighed, tavshedspligt og uregelmæssigheder, der ikke tilføje op.

  28. Sosh siger:

    Jeg er enig i sin meget mærkeligt der er stadig ingen billeder af den døde Michael Jackson. Ikke i hans kiste, ingen billeder af familien på Skov græsplæner. Gør du spekulerer ... som paparazi følger disse mennesker som gribbe, der skulle have været nogen billeder.

    Dette gør også billedet af Michael blive hastet til hospitalet mere mistænkeligt. På det tidspunkt næsten ingen kender hans situation, hvordan er det muligt, at netop på det tidspunkt den eneste foto er taget på det nøjagtige sted? Det burde have været ukendt, at det var Michael Jackson som 911 opkald ikke afsløre navnet på den gentleman.

    Der er masser af mediedækning på hans antages død, og dette billede er alt, hvad vi har fået. Den paparazi bør bekæmpe deres ass off for eksklusive billeder!

  29. Tiffany siger:

    Jeg er glad for, at der er andre mennesker, der mener, at det var en imposter på 02 Arena. Jeg så denne video på YouTube, og jeg var straks overbevist om det øjeblik, jeg set imposter gåtur, så selvfølgelig når han talte. Men jeg stadig forsøger at finde ud af "hvorfor" Michael behov for en oplevelse. Jeg har gjort en masse forskning, og jeg har også bemærket, at det ser ud som siden 2005 har der været andre imposters arbejder for Michael .. Må din forskning og sammenligne billeder og videoer. Hvis du kender MJ's ansigt, så vil du se forskellen. Jeg synes også, det var mig imposter interview med Geraldo, og rehearsing på scenen til koncerten. Jeg tror, at Michael har været planlægning denne Hoax i temmelig lang tid nu, han er meget klog og havde penge til at hyre de bedste af de bedste imposters i verden - og sandsynligvis betale for deres plastikkirurgi. Enten MJ har disse imposters til at gøre hans optrædener, mens han er plotte hans get-away,, eller han blev myrdet, før dette, og disse imposters forsøgte at dække det hele denne gang ... Jeg ved det virkelig ikke, hvad de skal tro. . nogen har en kommentar til dette?

  30. Sosh siger:

    At Tiffany:

    Det er muligt, at Michael døde for et par måneder siden, og imposters tog hans sted. Måske blev han dræbt for sin gæld til Bahrein Princes. Alle mulige ..

    Men fra dette punkt, AEG havde et problem, som »det er det« (doubtfull navn) tour allerede var planlagt, og en masse monney var involveret. Så de satte en imposter på plads, og udformet planen om at lade ham 'die' et par dage / uger før den første koncert som imposter ikke var i stand til at gøre det viser uden at blive bemærket som anderledes. Det kan også være årsag til en forsinkelse af de første koncerter.

    Efter indfasningsforanstaltninger død, de ved salg af CD'er, DVD'er og andre merchandising vil være skyhøjt, forsøger at minimere de tab, eller, som det ser ud i øjeblikket, gør eller vil gøre masser af penge fra »Sidste øvelse DVD ' , det 'Memorial DVD "og hyldest koncerter.

    Dette efterlader mig med et spørgsmål: Hvordan kan imposter narre Michaels børn og familie eller andre pårørende. De ville let kende forskelle. Han kan se det samme, men han vil ikke have den samme hukommelse som Michael.

    (Men rygter / nyheder i Nederlandene er nu, at coronor stadig har Michaels hjernen til nærmere undersøgelse)

  31. SkylinexBleedsxRed siger:

    Efter at se Paris ting igen, Det gør forstand, at det lyder som det er en front. Jeg troede, det samme som at se hende smile hele mindesmærket og derefter i slutningen hun bare ups og frivillige for hendes offentlige tale? Jeg tror det ikke. Michael var 5'10Ft, og den første tanke, der kom til mig, når jeg først set kisten rullet ud var, at det var for lille! Aldrig i historien for dødsfald selvom jeg har hørt om et organ, der ikke er begravet i to uger. Det er kun normalt uhørt. Noget er gået, at jeg kender. Jeg tror mindesmærket var iscenesat. Måske alle er betalt ud i denne sag. IF, Michael stadig ikke formår at overfladen igen, politiet vil ikke arrestere ham på grund af penge aftale. Alt er muligt. Når alt kommer til alt, Hvis Michael mellemstationer alt er muligt, alt muligt. Jeg føler mig mere på lethed i at vide, at han stadig er i live. En byrde er blevet en smule løftet fra mine skuldre. Jeg kan ikke forestille sig en verden uden ham i det.

  32. Den Guddommelige fru Jones siger:

    Hvis fejl spiller var mistænkt, så hvorfor ikke den suthorities holde kroppen???? Hvis dette var Joe offentlige, så de ville, før alle muligheder er blevet undersøgt og derefter kroppen vil blive frigivet til begravelse. Nr. krematorier vil blive straffet, fordi de kan have behov for at exume kroppen for yderligere tesing. Jeg kender det som et faktum, fordi det er sket med mine venner Moder, der døde i begyndelsen af 90'erne under mistænkelige omstændigheder, og de ville ikke tillade en kremering. Her body was dug up some months after her death for a second PM.
    I have just been discussing this with a friend who is a police woman and she agrees with me that she is confident that he is still alive and has escaped the “world” to try and gain some semblamce of normality in the later years of his life. She went on to say why she thought they did not have an open coffin like James Brown had or Princess Grace of Monaco. Why couldn't people file past and quietly pay their last repects???? If it was “just a heart attack, then the head would be intact for viewing, even if it just had a voile cloth over it, it would in some way give confirmation of his death.
    Finally I agree with other comments about the sales of his albums and associated merchandising, the estate would once again be worth millions from that alone.

    Still not convinced he's dead!!!!

  33. Sosh siger:

    There is certainly a lot wrong in this case. About the size of the coffin: From pictures i've seen, a body is not lying straight in the box, but there is some kind of 'chair' build in wich lowers the length used for a full body. Maybe thats the reason for the coffin looking too short

  34. MyBelovedMJ Says:

    It WAS Michael in the rehearsels video`s danceing and sining. !st of all, he goes up close to the camera, i paused the video, and looked at his eyes, NOONE, no matter how much surgury can have such beautyfull eyes. If you are watching it closely, you can hear Michael talk many times, while he is sining, that is HIS voice. And the damce, you can prectice forever if you want, but nobody moves like Michael. I am pretty sure, that that was him at the rehearsels. I have to agree with the coment, where there is written, that the police will not arrest Michael if he should ever appear again, not they wont. He can solve that with money. But if he is alive, he will come back. Probely to one of the concert dates. I am sure that the children knows that he is alive. I would have thought that he really was dead, if i haden`t seen the sentence : Im alive, am im here forever” I will make a bet on that that was a sign. But noone paid attention to that, some people just believe what the media is telling us. I don`t. I think Michael is alive, and the world will find out soon enough.

  35. The Divine Mrs Jones Says:

    I have just analysed the 911 recording posted on “Youtube” and the garbled response from the doctor while the emergency services are talking to the caller is this “It's Michael Jackson, tell him to come” The voice of the doctor sounds foreign, either European or Hispanic – Latin American – I slowed the recording down at that point and picked up what he was saying. Another intriguing piece is just before the caller is asked to put him on the floor, another speaker – not the caller, not the emergency operator – says “Is he on the the floor” Why! It is almost like being prompted to say particular things during the conversation. The operator then says “Is he on the floor”!!!!! There doesn't seem to the “urgency” that you would expect from the voices in the background, who seem to be talking in a calm manner, in situations like this information is often passed between the parties at quite a hurried rate to ensure that the “injured” are attended to as quickly as possible. The “Golden Hour” is the first hour after an incident when in most cases the injured parties can be revived to full health, the doctor should have known this and responded immediately to ensure that Michael Jackson would have survived. BUT, if he had been administering drugs that were the possible cause of this, then he was covering his tracks, or making a lame attempt to do so.

  36. Rickster Says:

    I read about this years ago…MJ would stage his own death….(Messiah syndrome)…then return with the biggest comeback of all time….and the ony person that will be allowed to interview him about “how he pulled this off”….IS OPRAH WINFREY!!! he wanted to prove to the world that the “Media can be wrong”…this will put closure on Child molestation allegations….Whacko Jacko insults…and silence , espacially CNN…..from having any jounalistic intengrity from then on!

    That is why Oprah hasn't been around at all!

    His best friends were not aat the Memorial…LIZ TAYLOR….LIZA MINELLI…OPRAH…CHRIS TUCKER….DIANA ROSS…..and so many others….MJs Family are all helping out with the hoax…to throw everyone off!

  37. MyBelovedMJ Says:

    Rickster, To be completely hornest, i think that you are right. That has been my thought ever seen that message apeared on the stage backwall on staple Center. I guess we will have to wait and see til the Family are doing some of the concert dates, and the “Jackson 5 Reunion”

  38. bexuk Says:

    Maybe Mj has gone to start a new life in Bahrain dressed in arabic clothes like this-
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article719783.ece
    Or maybe hes walking round dressed as a woman like this-
    http://worldofwonder.net/archives/2006/10/12/girlie_jeans/

  39. Synthara Says:

    Actually I recently watched the Oprah interview with MJ at Neverland Ranch. In the private theatre of the ranch MJ says something like “I try to imitate Jesus (then pauses) I mean I'm not saying I am Jesus”. He says this about helping children but if he tries to imitate Jesus, why not try a “resurrection” of some sort as well…? I also just read about a rumour saying that the O2 concerts will show the last rehearsal video which is shot in 3D and the article said “so it's almost like he is really there”. I find that a pretty untasteful choice from the Jackson family if he really is dead. But I don't know, it's just a thought..

  40. heisalive siger:

    everyone's contribution on this blog is offering different view points and observation of details, this tells me ppl besides myself are thinking … we can bring MJ' “death” to one common denominator and that is: Michael Jackson staged is own death and has disappeared from view for now. All the “details” surrounding his disappearance have not been perfectly executed as many have expressed doubts and questions about this “event”. It is simply this: the media is seducing all of us with “Michael Jackson” mania and it is exactly this ongoing seduction with ever “new information” emerging that is done to keep distracting from the real truth, a truth so many on this blog have offered bits and pieces of. What we know about the truth are 2 things: 1. it is Self-Evident, and 2. it always prevails, but it takes its time to prevail and we may never again lay eyes on Michael Jackson live on stage or otherwise. While Elvis is hiding in the US witness protection program, MJ has another agenda and might decide to do a shock and awe resurrection act, we will see how long the truth will take to at some point prevail, and, reveal itself.

    There is no CREDIBLE evidence that MJ is dead, a “death certifiate” can be forged and put in circulation to dampen the curiousity of those of us who are doubtful, and more such “evidence” will be floated, they have quite a job to do to quiet this all down, after all, this IS Michael jackson …. Michael Jackson was/is loved the world over and if he decides to “reappear”, trust me, NOT ONE SINGLE person will hold against him having staged his own death, but everyone will be in total shock/pure joy that he is back … if he decides to stay in hiding, he might find a life he was longing for and may prefer to stay clandestine, we will see, won't we ?

  41. MyBelovedMJ Says:

    Heisalive. I agree with you of most of the stuff . Michael will not be “gone” for long, like you said, he is loved all over the world and NOONE would blame him for doing this. The entire would would be in chock, but it would be the greatest plug ever pulled. I would be so happy if he decited to reveal himself, on the concert at his birthday, wich his siblings are going to do. But unfortiently i also think that i would have amidietly heart failer lol, i would just die, if he came back. So you just have to love him for me

  42. dave859 Says:

    They were showing a picture of michael from the liberian girl video set alot at the end, ive made up my mind that the show was a MJ production all but the filming. Even Bubbles would see past this hoax. There is two many cues hidden in the whole memorial.

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.