Michael Jackson Death Hoax Bewijs Mounts

De 1 juli 2009
door admin

In de afgelopen dagen zijn verschillende nieuwe ontwikkelingen aan het licht zijn gekomen in het voordeel van de theorie dat Michael Jackson heeft Geënsceneerde zijn eigen dood en trok uit de grootste Hoax of the Century. Zoals we al weten, de diverse inconsistenties rond zijn 'dood' hebben onze ogen voor het feit dat we niet het hele verhaal verteld.

Wij zijn van mening dat, als hij echt dood was dan zou het gewoon een open en dicht zaak. Bijvoorbeeld: Michael Jackson werd ontdekt te hebben heengegaan thuis uit Hartstilstand, 911 Spoedgevallen heette, werd hij opgepakt door paramedici en vervolgens helaas uitgesproken dood. Echter, zoals we allemaal weten, was het niet van een open en gesloten geval en waren er veel te veel 'vreemd' happenings en onverklaarbare gebeurtenissen die plaatsvonden op de dag waarop hij stierf.

Wij hebben te horen gekregen dat hij kreeg een vier uur medische, waarin hij, om te gaan met de O2-concerten in Londen. We hebben ook gehoord dat de nacht voor zijn dood was hij vol van energie, die op een verbazingwekkende prestatie repetitie (die net gebeurd zijn video afgeplakte ... wat een toeval) en vervolgens is er gebeurd om te sterven aan een hartaanval de volgende dag.

We hebben geluisterd naar de vreemde verhalen over zijn 'arts', die naar verluidt geïnjecteerd de zanger met Demerol een half uur voordat hij ingestort, is er gebeurd met' hem vinden op zijn bed ', niet bellen 911 tot een half uur na zijn dood, geweigerd teken zijn dood certificaat en die verdwenen momenten na de ambulance nam Jackson naar het ziekenhuis.

We hebben gezien hoe de beelden van Michael Jackson zit in de lift naar de Helicopter Lijkenhuis, geen twijfel bedanken iedereen voor de verhandeling op een dergelijke grote 'daad' en dan zeggen: "Ik kom nu af ', zoals hij was op wielen in de Lijkenhuis , dan vermomde zich en liep door de achterdeur.

Nu lijkt het nog meer vreemde dingen plaats, die onze plaats Hoax theorie als zeer mogelijk. Laten we ons aandeel een paar punten:

Michael Jackson en Deborah Rowe tijdens hun huwelijk in 1996.

Het is aangekondigd door Deborah Rowe, de ex-vrouw van Michael Jackson, dat de late ster is niet de biologische vader van hun twee kinderen. Deborah 'Debbie' Rowe, de moeder van Prince, 12, en Parijs, 11, heeft gesproken over haar "sham huwelijk" te Jackson in haar eerste publieke interview met de Britse tabloid krant News of the World.

Rowe, die getrouwd Jackson in het Sheraton Hotel Sydney in november 1996, zei dat ze werd kunstmatig geïnsemineerd door een anonieme donor en vergeleek zichzelf met een van de volbloed merries ze nu houdt op haar ranch in Californië.

"Ik was net het vaartuig. Het was niet Michael sperma, "vertelde Rowe Nieuws van de wereld. "Ik heb betaald, en ik ben verhuisd. Ik weet dat ik zal nooit mijn kinderen toe. "Rowe bleek zij en de zanger Thriller nooit seks gehad en heeft niet eens een bed tijdens hun drie jaar huwelijk, een beschrijving van de Unie slechts als een vriendschap.

Rowe zegt vervolgens weg gaf haar ouderlijke rechten aan de kinderen in ruil voor een US $ 8,4 miljoen uitbetaling over negen jaar. Rowe zei hun was een shotgun bruiloft. "Hij wilde doen alsof we een familie." Ze was 37 en zwanger en was hij 38.

Met deze bekentenis van Debbie Rowe, het brengt rust al de skeptics die beweren dat Michael Jackson 'nooit stadium zijn eigen dood, omdat hij niet zou willen laten zijn kinderen'.

Waarom zou hij niet als ze niet eens zijn?

Ten tweede hebben we de bizarre gedrag van Michael Jackson's vader, Joe Jackson. Het was genoteerd op E! Online dat "Op dit punt, Joe Jackson weet meer over zijn eigen record project dan zijn zoon de begrafenis plannen." Zeer storend.

Michael Jackson's Vader Joe Jackson en Al Sharpton op een recente persconferentie

Op de BET Awards in Los Angeles een paar nachten geleden, CNN's Don Lemon geprobeerd interview Joe Jackson over de dood van zijn zoon. Jackson Lemon beantwoord de vragen met abrupte, vrijstaande antwoorden, geslaagd voor de microfoon aan zijn woordvoerder en advocaat, en vervolgens gepromoveerd zijn platenmaatschappij.

Jackson's antwoorden waren vreemd recht off the bat: Lemon vraagt hem hoe hij aan het doen is, en Jackson reageert, "grote, I'm doing pretty good," dat lijkt een eigenaardige ding zeggen na een zojuist een verloren zoon. Hij schakelt versnelling en zegt: "Het is echt hard. Vergeet niet, we verloren de grootste ster in de wereld. "Welke ook lijkt vreemd, want het leek een tamelijk los van frasering dingen.

Don Lemon vervolgens vraagt hoe Janet Jackson en de rest van de familie zijn het omgaan met het nieuws van Michael's Dood en Joe Jackson's reactie is dit,

"Ze zijn allemaal prima, maar ik wil deze verklaring ... dit is echt een goede verklaring hier, Marshall, en ik de eigenaar van een platenmaatschappij genaamd Ranch Records", en toont veel enthousiasme als hij de stekkers Record Label.

Ofwel hij is gewoon een geld-honger harteloze klootzak of hij is zo samengesteld en zorgeloos, omdat hij weet dat zijn zoon Michael is eigenlijk nog in leven. Of misschien is het beide!

Derde, de verslagen die werden gemaakt in april van dit jaar stelde dat een veilingen was gepland op de afstoting van verscheidene possesions behoren tot Michael Jackson, die afgezien van de Neverland Ranch Estate.

Items zoals amusement, een op maat gemaakte paard getrokken vervoer, antieke auto replica, gerenommeerde internationale onderscheidingen, arcade games, concert kostuums, Disneyana, tuin beeldhouwwerken, meubels, de eigenlijke (en heel) grandioze binnenkomst poorten naar Neverland en Jackson's iconische wit - jeweled handschoen.

Een deel van de opbrengst van deze veiling waren zeiden te zullen MusiCares, een liefdadigheidsinstelling van The Recording Academy, echter het merendeel van de fondsen werd gezegd te gaan in de zak van de King of Pop zelf. Deze veiling werd vervolgens geannuleerd door Jackson na de O2-concerten in Londen uitverkocht. Blijkbaar Michael Jackson had gevonden op een andere manier om wat extra geld voor zijn overgang naar een nieuwe Media Vrije Leven.

Met het leven dat beweerde Depressie, uitgebreid gebruik van pijnstillers, schulden naar schatting in de arena van US $ 400 miljoen, constant raken door fans en de media, en de druk om op 50 spectaculaire concerten op de leeftijd van 50, waarom zou je niet de mogelijkheid te faken uw eigen dood om te genieten van een rustig leven op een eiland ergens met geen zorgen te maken?

We hebben opgemerkt dat degenen onder u die niet-gelovigen zijn het behoud van dat Michael Jackson nooit in staat zou zijn deze af te trekken, zoals hij is te herkennen, of nooit zou doen voor zijn fans, maar we willen zeggen WAKE UP PEOPLE.

Als er ooit iemand op het gezicht van de planeet die de middelen hebben om pull off een Death Hoax met toegang tot veel geld verscholen offshore, transport wanneer en waar hij wilde gaan, personeel doet alles voor hem en het motief te willen verlaten zijn circus van een leven ... het is zeker Michael Jackson.

Hij kan nu 'dood' van ons allemaal, maar hij is absoluut fysiek leven .... ergens.


Labels: Conspiracy Theories, Death Hoax, valse Death, Media, Nieuws, Geruchten
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Nieuws, Geruchten | Reacties (68)

68 Reacties op "Michael Jackson Death Hoax Bewijs Mounts"

  1. MJ4ever Says:

    Zoveel als ik wil geloven dat hij nog in leven is, is er een ding thats me .. Waarom zou de familie die zijn lichaam op de openbare mening als hij was nog in leven. die hard fans zou misschien kunnen zien als het was niet echt zijn, maar een lookalike. zouden ze niet?

  2. Hatenessx Says:

    Goed gezegd.
    Mijn persoonlijke theorie is dat Michael Jackson is springlevend, maar niet verstoppen met "Tupac en Elvis".
    Michael Jackson heeft dit soort shit, te beginnen geruchten over slapen in een hyperbare kamer en het kopen van de overblijfselen van de olifant man. Het is allemaal een gevel.

    Nah. Ik denk dat sommige memorial concert in de O2 zal ontstaan en Michael zal onthullen zelf verder gaan met de show, en presenteren zichzelf als het grootste genie van hen allen.

    Wie kan verslaan in het vooruitzicht van een comeback als hij zou komen terug uit de 'dood'?
    Niemand. Mensen zouden zijn kwaad, onvermijdelijk, maar het zou de grootste.

    Als een ticket houder mezelf, echter, ik kan alleen worden hoopvol.

    Wie weet ...
    Keep up the good site.

  3. MJ4ever Says:

    De familie Jackson heeft zojuist aangekondigd dat er geen publiek bekijkt in Neverland ranch, zoals eerder gemeld, er is dus een beetje hoop dat daar, er zal misschien een openbare herdenkingsdienst in LA waarschijnlijk, en ik ben niet helemaal zeker wat het betekend. Komt er een bezichtiging of niet ..? zo niet is er iets vreemds over dit alles?

  4. MJ4ever Says:

    Michael's broer Jermaine gezegd dat hij Michael zag het lichaam in het ziekenhuis, en dat hij zelf togehter omdat Michael nog leefde, dat zijn geest nog steeds hier en zijn lichaam was gewoon een shell .. klinkt een beetje raar naar me .. maybe it's just me .. : S

  5. Ali zegt:

    i echt belieive hij leeft ... kom op opstanding tour? hij leeft nog!

  6. momsword Says:

    eigenlijk dat Debbie Rowe interview werd bewezen een nep. Ze sprak met Radaronline over wat de waarheid was, ze zei ook een paar jaar geleden dat deze zijn Michael Jackson's biologische kinderen.

    http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2085:those-are-michael-jacksons-biological-kids&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

    ik denk dat hij nog leeft? Er is een kans. En als hij geënsceneerd zijn dood en kwam terug voor het concert, het zou geweldig ... maar ik denk niet dat hij is. helaas en ik eigenlijk met hem in persoon voor. RIP MJ. Ik wens en hoop dat ik mij vergis.

  7. edenmalfoy Says:

    Ik zou graag niet meer dan voor dit feit te worden. Ik heb liefgehad Michael Jackson zo lang als ik me kan herinneren en voelde alsof ik verloor een zeer belangrijk onderdeel van mijn familie sinds ik hoorde het nieuws.

    Ik bookmark uw site hier, want ik ben echt bang om uw gedachten over dit in de komende weken, je maakt hier goede punten.

    Just wanted to add mijn twee cent;

    Ik hoorde op de radio vanmorgen dat de leden van de familie hebben aangeboden om naar Londen en dekking zijn concert data voor de fans. Zou het niet ongelooflijk als bij het eerste concert een van hen ging naar buiten om te zingen Billie Jean als een eerbetoon aan Michael en tijdens het zingen ze het lied Michael komt moonwalking op het podium, springlevend.

    Ik zou zo gelukkig.

    Ik hoop en wens dat dit het geval te zijn; dat hij vervalst zijn dood en komt uit de schuilplaatsen in een paar maanden maar ik weet niet of ik denk dat het waar is of niet ....

  8. Cassandra Says:

    Hij zal terugkomen als muziek officieel sterft, dat mag niet te lang ....

  9. odettebennet Says:

    en me n my sis hd veel nagedacht over de thot van MJ de zogenaamde dood totdat we came across this site .... kerels zelfs ik denk dat hij nog in leven is en degene die dood is, hij ziet er uit als ... zelfs da 1 in helikopter ... dit is een grote regeling die wij huicheltaal zelfs denken ... en zijn perfect logisch ...

  10. wishful09 Says:

    Allereerst, dat Debbie Rowe verhaal is nep. Dus, laat verlof dat alleen. Maar dat is eigenlijk nog beter nieuws. Dat betekent dat de media heeft gekregen zo gevangen in dit zij zelf geloven iets totdat het tegendeel wordt bewezen. Ze geloofden zelfs de nep autopsie verhaal. Dus, is het mogelijk om Michael te trekken uit een nep overlijden, omdat de media het hang naar alles. In mijn hart, ik voel me net iets aan het oppervlak aan het gedenkteken. Ik weet dat het misschien net wishful thinking, maar de manier waarop mensen betrekken zin rare dingen zijn op zijn zachtst gezegd. Zij zegt haar alles over de fans. Nou, een gedenkteken mag niet alles over de fans. Het moet gaan over Michael, he? Jermaine is te verdomde hardnekkige over met Michaels lichaam begraven op Neverland. Hij zegt haar wat Michael zou hebben wilde. Hij zegt dat laat zien wat Michael wil. Nou, didnt Michael zegt dat hij nooit zou terugkeren naar Neverland, dus het is bijna alsof Michael veranderd zijn geest en zijn familie laten weten. Zie je, het voelt alsof ze proberen om het publiek een negatief beeld van Neverland. Als u wathced Larry King Live, dan heeft u waarschijnlijk uw zelf gevonden liefdevolle die plaats. Ik weet dat ik heb. Gewoon luisteren naar Jermaine wanneer hij praat. Ik weet dat mensen altijd zeggen dat ik het gevoel in geest, als iemand overlijdt, maar de manier Jermaine zegt dat het is interessant. Zelfs Miko vrouw zei dat het lijkt alsof hij hasn't links. En ik moet nog zien dat er een scheur roll down Jermaine's ogen. Hij heeft waterige ogen, maar geen tranen. Hoe dan ook, ik hoop niet te beledigen iedereen door het aanbieden van mijn gedachten, maar als je op deze site, dan moet je jezelf geloven iets gebeurt ook. Sorry, als mijn gedachten goed door elkaar gegooid. Ik heb ergens te worden in een paar, en ik wilde graag mijn gedachten op dit punt. Heeft u een prettige vakantie mensen. Remmeber, geloof niet alles wat in de media. De media nauwelijks weet wat waar is of vals zelf.

  11. Happytomato Says:

    Die ik niet begrijp, tijdens de 2005 trial Advocaat Jackson dacht "zou vermoorden zichzelf 'tijdens het proces
    http://breakingnews.iol.ie/entertainment/lawyer-thought-jackson-would-kill-himself-during-trial-417409.html

    In dit rapport (op tv) leren we dat MJ werd rekening 7 pijnstillers per dag.
    http://www.youtube.com/watch?v=T11jwiGBVDw&feature=related
    (Ik weet niet de gevolgen van deze drugs op het lichaam), kon hij performe zoals we kunnen zien op deze laatste Final Rehearsal Video vrijgegeven?

    Waarom is er interview met Dr Conrad Robert Murray?

  12. ladylee1979 Says:

    im afriad i dont eens met de meest recente beelden van michaels laatste prestaties ofwel de routine is identiek aan de geschiedenis wereld tour die gezien de geschiedenis tour 12yrs geleden zodra ik zag deze nieuwe beelden vrijgegeven had ik een gevoel id eerder heeft gezien, dus ik heb sommige vergelijken en bekijken, zowel stukjes footage uiterlijk een en zij dont care about us geschiedenis tour en verras de dans en het lied ingesteld zijn dezelfde hij zingt zij dont care about us dan hoort u de Amerikaanse thema uit de geschiedenis dan hoort u een auto hoorn uit haar drives me wilde samen met zijn marcherende soldaten dus waarom houden de routine identiek na 12yr kloof met geen veranderingen?

  13. bexuk Says:

    Ik hoop echt dat dit een hoax, Im half verwachtte hij sprong uit de kist en morgen doen thriller of zoiets.

    Het net doesnt optellen. Als hij heeft vervalst zijn eigen dood dan is het volledig genie, en volledig slaagt op Mocking de media die zijn zo snel vergrendeling op een senstaional verhaal. Het doet me denken aan de heydey van 'Getikt Jacko' wanneer verslagen verspreid in de pers dat Michael had gekocht de olifant Mans botten, of dat hij wilde zien eruit als Liz Taylor, of dat hij sliep in een hyperbare kamer. Sommige van de verhalen die in de pers zijn zo tegenstrijdige nu zijn moeilijk te weten wat te geloven, de laatste van vandaag is dat Michael zal worden begraven zonder zijn hersenen!

    Ik bedoel heeft iemand eigenlijk gezien een overlijdensakte? Misschien is de Herdenking zal de antwoorden

  14. melia8383 Says:

    Ik heb niets gehoord over een Death Certificate. Ik geloof niet dat hij dood is. Ik weet dat mensen zullen zeggen dat is respectloos, maar ik heb het gevoel dat hij niet. Er is veel te veel verhalen die er op verschillende nieuws-stations, waaronder het internet. Ze zegt Michal Jackson was verslaafd aan pijnstillers sinds 1984. Ik soort vinden dat moeilijk te geloven, want iemand zou minstens kwam jaren geleden en zei dat hij verslaafd aan Pain Meds.
    De familie lijken niet op alle triest?
    Vooral Joe Jackson, WOW!

  15. melia8383 Says:

    Zijn moeder Katherine werd gezien shopping principe een dag later? Ik kan mij niet herinneren ooit de media blijkt een lijk wordt gevlogen in de lucht te worden opgepikt door de coroners? Als hij was verslaafd aan drugs zou de autopsie blijkt of indien hij overleden aan hartstilstand zou geweest van open en gesloten zaak. Ze laat Janet in het huis te krijgen Michael bezittingen ongeveer een uur later? En bewegende trucks was er vrij snel !!!!!
    En op de O2 persconferentie, dat was zeker niet Michael Jackson, ook wanneer hij wathcing de dansers voor de auditie van "dit is het" tour, dat was hem niet, want Michael nooit gekauwd zijn gom als deze man deed het! Hij was blowing bubbels? Maf! De zogenaamde nieuwe beelden die worden uitgezonden. Ik denk dat ik gezien dat, zoals in 1996! Dezelfde dans / muziek stijl! Michael zelfs ziet er hetzelfde uit, samen met zijn hair.They "Stel in op" een prive-ceremonie van morgen (dinsdag) op 8am. Dus, Michael zal niet op de openbare herdenkingsdienst! Ik geloof dat hij iets wilde geven van zijn muzikale carrière, want hij mentaal onstabiel vanwege de manier waarop het publiek hem behandeld en niet de jeugd, dat van invloed kan zijn op iemand. De 911 bellen, net lijkt "UNREAL" voor mij! En nu ineens iedereen komt uit de "donkere" zegt ja, Michael is verslaafd aan drugs, Ik heb het geprobeerd, om hulp te krijgen, maar niemand wil luisteren? Dat is onzin! Ik ben er zeker van dat het zou "gelekt" out jaar geleden over het drugsgebruik. AEG (de verzekeraar) heeft een beleid dat onder Jackson's per ongeluk "dood", met inbegrip van een "DRUG overdosis", maar niet als hij gestorven aan natuurlijke oorzaken. Dus blijkbaar hij "dood" van een overdosis van demeoral of voorgeschreven medicatie? Er is zo veel gaten in het verhaal. Maar niemand aandacht, ze zijn drukke luister / geloven de media (dat is onzin )!!!!

  16. melia8383 Says:

    Gewoon mijn mening! Ik weet dat hij is daar ergens, maar niet in Amerika! Ik heb geen schuld hime doen voor een van deze, als ik me goed. Hij werd mishandeld zo slecht voor zo vele jaren. De Hyperbarische kamermuziek verhaal, Michael zelf eigenlijk "gelekt" dat een.
    Ik weet niet, wat is gewoon raar!

  17. SkylinexBleedsxRed Says:

    Michael begon zijn eigen gerucht over de hyperbare kamer??

  18. bexuk Says:

    Waarom is het dat we kunnen zien Michael's, en zijn kinderen geboorte certificaten maar niemand heeft de moeite om te kijken naar de overlijdensakte? Wij zijn slechts de aanvaarding van wat de media ons vertelt.

    Ik hoop van harte dat er iets gebeurt op de Memorial vandaag, zo niet dan zal ik gewoon moeten accepteren dat Michael Jackson is niet meer. Welke betere manier om aftrap een wereld tournee dan door komt terug uit de dood en het uitvoeren van uw eigen memorial-wanneer de hele wereld is watching!

  19. wishful09 Says:

    Als er niets gebeurt aan het gedenkteken van vandaag, ik zal hem passeren ook. Ik kan niet verder met deze gek. Maar zelfs als er niets gebeurt vandaag, ik weet in mijn hart er iets gebeurt. Alles is gewoon niet te tellen. Ik wil niets meer, maar om terug te komen op deze site en bespreken met u allen hoe we allemaal wisten wat er gaande was. Het zal mijn hart breken als ik niet kan krijgen sommige antwoorden op dit punt. Ik geloof niet dat hij dood is. Het is niet ontkennen, want ik heb een familielid eerder. Ik weet dat de rouwende proces. Ik weet dat er iets niet te tellen. Mijn god ....

  20. wishful09 Says:

    U hebt gelijk. Waarom hasn't niemand vraagtekens bij het overlijden certificaat? Isnt het vreemd dat geen van de artsen zou ondertekenen?

  21. MyBelovedMJ Says:

    Niets happent vandaag op de memoriel. Mensen waren verdrietig. Behalve een ding, Parijs, was de enige die shoed gevoelens voor haar vader. Geen prijs of Blanket deed. Lijkt een beetje raar. Maar ik denk dat hij is verdwenen. Toen ik zag Parijs met hem praten, en zo zijn devasted afterwords, ik wist het, daar. Hij is echt weg. MY GOD. Ik kon het niet geloven, mijn hart gewoon gestopt en rigth nadat het was gebroken. Ik voelde een enorme geheel in mijn stomack, en ik heb gehuild sinds non-stop. Waarom Michael, waarom niet Joe Jackson? Ik haat die man, voor wat hij deed aan Michael

  22. MyBelovedMJ Says:

    Maar, ik zou graag willen weten over de dood certificaat ook, want als iemand Dosen `t ondertekenen, je bent niet dood, op het papier. Ik heb gehoopt dat we te zien Michael `s Body, maar we heb` t .

  23. MJ Says:

    Is zeker iets gaande is en iemand weet iets. Ik typte in http://www.mjhoax.com en gaat naar het World Internet Autoriteit website. Misschien MJ wilden om te zien of door faken zijn dood hoe populair hij was bij zijn fans. Wanneer in de geschiedenis hebben we ooit een gereedschap zoals het internet om te peilen hoe succesvol iemand is? En ik wed dat hij in sommige geheime locatie kijken in ontzag hoe dit circus krijgt meer en meer belachelijk en uit de hand. Alles wat ik weet is dat ik heb "toegankelijk alle gebieden"

  24. melia8383 Says:

    Ik denk dat de "Memorial" gewoon leek "anders", als hij echt was "dood" waarom niet hebben ze de kist open? De familie was niet echt scheuren up. Vooral zijn kinderen, dus dat was raar. Nee, is vragen hoe hij "overleden"?
    Ze maken gewoon over "drugs" en "wat er gaat gebeuren met de kinderen"? Na het Staples Center, de gestopt in het hotel, terwijl de lijkwagen ging elders? Dat serieus is niet zinvol. Hij supposely zijn "dood" voor bijna 2 weken, hoe kun je niet weet waar te begraven uw familielid. In plus, niemand weet waar zijn lichaam is .... De overlijdensakte, denk ik is nep, iedereen kan maken die. Het is zelfs niet ondertekend door alle artsen .. Het maakt niet uit als het is uitgesteld, een arts zou nog ondertekenen certificxate.
    Dingen zijn niet te tellen, Usher, werd meer emotionele dan zijn "eigen" gezin. Ja paris got emotionele na speelde ze met haar tas bandjes voor ongeveer 5 minuten. Dan heeft ze een 180, zodra ze stapte naar de microfoon. De oudste zoon werd kauwgom als een gek, hij heeft niet eens lijken triest. En de jongste was doen, maar te staren .... Ik betwijfel of er sprake was van een lichaam in de kist. Denk ik nog steeds dat hij een leven.
    Waarom een "Prive" begrafenis eerste, vervolgens zijn lichaam aan het Staples Center, het kan zijn van de andere kant op.
    Aan het einde van het gedenkteken, het bleek "Ik ben nog in leven" Huh? Niemand is ondervraging iets, ze nemen de media!

  25. bexuk Says:

    Ik moet zeggen dat na het bekijken van Memorial gisteren Ik weet denk MJ is officieel dood.

    Zijn doodsoorzaak bij het overlijden certificaat is' uitgesteld 'tot de resultaten van de toxicologische tests terugkomen.

    Er zijn een aantal ernstige vragen die je moet vragen zelf -
    1. Als MJ vervalst zijn eigen dood en zijn familie weten dan hoe kunnen zij elkaar deze emotie als zij gisteravond?
    2. Er is geen manier Michael Jackson ooit zou worden uit de buurt van zijn kinderen, dus als hij het dan alsof hij zal sturen voor hen of hij keert terug naar LA. Geen vader zou brengen hun kinderen via de beproeving van een herdenking en de begrafenis wordt het was allemaal nep.
    3. Ik ben het ermee eens zijn er enkele dingen over deze verdachte die dont toevoegen, maar ik vind het hele ding is nu al te ver voor hem ooit terugkomen.
    4. Spreken van Imposters of valstrikken worden gebruikt, en de overtuiging dat het wasnt mj in de ambulance foto-hoe velen van ons eigenlijk weten wat MJ echt eruit ziet, ik bedoel, zonder make-up, close-up?

  26. wndrwmn67 Says:

    Ik geloof niet dat Michael Jackson is dood zijn. Er zijn te veel tegenstrijdigheden in alle voor het geval te zijn. Allereerst ... de 911 beller is erg rustig en als mijn werkgever waren Michael Jackson en hij was niet ademen, dan zou ik hysterisch op de telefoon of je zou op zijn minst in staat zijn om te horen van een gevoel van urgentie in mijn stem. Hij heeft nooit vermeld dat het is Michael Jackson, hetzij. Ik zou doen. Nu, wil je me vertellen dat een arts met jarenlange ervaring zou proberen uit te voeren CPR op een oppervlak, zoals een zacht bed? Kom op! Ik heb veel CPR klassen en het eerste wat ze je leren is om te proberen om het lichaam op een hard oppervlak ... de Dr. moest worden verteld door de 911-operator? Belachelijk! En het was niet zo dat hij bij een ongeval had kunnen hebben gebroken botten en dat is waarom hij niet had verplaatst hem op de vloer! Ook ... geen enkele van zijn gezin laat elke vorm van emotie, over zijn dood. Ik kan het niet geloven als ik zie de video's van hen. Niemand schreeuwt of iets. Wanneer Matt Laurer geïnterviewd Jermaine op Neverland, hij zou hebben gehad een scheur stroom uit zijn oog, maar het lijkt bijna alsof hij te dwingen dat. En hij zei dat hij zag Michael Michaels lichaam omdat hij die nodig zijn en zijn laatste verklaring is, "hij is erg veel in leven." (Hij betekende in de harten van alle mensen en er werd gezegd op die manier dus we zouden begrijpen dat zo .

    Ik persoonlijk geloof niet dat de man met de pers conferentie in Londen was Michael Jackson. Hij was net zo verkeerd in elk opzicht ... Het uiterlijk, het geluid, zijn mannerisms, zelfs de manier waarop hij liep. U cannnot mij ervan overtuigen dat was hem. Ik ben er niet zeker van wat de betekenis hiervan is en hoe het verband houdt met zijn dood, maar het is nog steeds erg vreemd.

    Er zijn meer inconsistenties ... er ging aanvankelijk een openbare bekijken en dat is niet gebeurd. Niemand heeft gezien het lichaam. Zelfs toen Elvis overleed, was er een foto van hem in de kist. Hoe zijn we te weten dat Michael's lichaam werd zelfs in die kist te allen? Het zou heel goed zijn leeg voor alles wat we weten. En, ik ben het eens met de persoon die hier aan die zei dat het vreemd dat de familie hebben een particuliere herdenking op de begraafplaats voor het publiek herdenking. Nu horen we dat Michael niet eens zullen worden buriend in dat op alle begraafplaats.

    Ik denk dat als zij iemand had gezien zijn lichaam, maar ik kan niet vinden wat op dat overal op het internet.

    Ik weet dat ik ben wandelingen, dus ik zal aftekenen voor nu en zien wat zich ontwikkelt.

  27. De Goddelijke mevrouw Jones Says:

    Ik ben benieuwd naar de plaats waar de bosy is gegaan! Ik dacht dat het zou gaan om een tijdelijk graf in Bos Grasvelden, maar volgens de media niemand ging daar na de herdenking .... Het lijkt een beetje vreemd voor hen om dat te doen als er geen goede reden! De LA politie zei dat hij werd begraven in een kerkhof of een andere, maar niet kon worden bepaald. Het hele ding lijkt te zijn verwikkeld in dubbelzinnigheid, geheimhouding en afwijkingen die niet optellen.

  28. Sosh Says:

    Ik ben het ermee eens zijn heel vreemd zijn er nog geen foto's van de dode Michael Jackson. Niet in zijn kist, geen foto's van de familie Bos op Grasvelden. Maakt u zich afvragen ... als de paparazi volgen deze mensen als gieren, er had moeten alle foto's.

    Dit maakt ook de foto van Michael wordt overhaast in het ziekenhuis meer verdacht. Op dat moment bijna niemand weet over zijn situatie, hoe is het mogelijk dat net op dat moment de enige foto is genomen op die exacte plek? Het moet zijn dat het onbekend was Michael Jackson als de 911-oproep niet onthullen van een naam van de gentleman.

    Er is veel media-aandacht voor zijn veronderstelde dood, en deze foto is alles wat we hebben. De paparazi moeten vechten hun kont af voor exclusieve foto's!

  29. Tiffany Says:

    Ik ben blij dat er andere mensen die geloven dat dat was een bedrieger in de 02 Arena. Ik zag dat de video op youtube en ik was meteen overtuigd het moment dat ik gezien de bedrieger lopen, dan natuurlijk wanneer hij sprak. Maar ik ben nog steeds bezig om uit te vinden "WAAROM" Michael nodig een impersonator. Ik ben al bezig met een stuk van onderzoek, en ik heb ook gemerkt dat het lijkt sinds 2005 is er sprake van andere Imposters werkdagen voor Michael .. Doe je onderzoek en vergelijking van foto's en video's. Als u weet MJ het gezicht, dan zie je het verschil. Ik denk ook dat was ik bedrieger interviewen met Geraldo, en repeteren op het podium voor het concert. Ik denk dat Michael is van plan deze hoax al geruime tijd nu, hij is erg slim en had het geld in te huren het beste van het beste Imposters in de wereld - en waarschijnlijk ook betalen voor hun plastische chirurgie. Ofwel MJ heeft deze Imposters te doen zijn optredens terwijl hij plotten zijn get-away,,, of hij is vermoord voordat deze manier en deze Imposters probeerde te dekken dat deze hele tijd ... Ik weet het echt niet wat te geloven. . iemand een opmerking over dit?

  30. Sosh Says:

    Om Tiffany:

    Het is mogelijk dat Michael overleed een paar maanden geleden en Imposters nam zijn plaats. Misschien werd hij vermoord voor zijn schuld aan de Bahrein Princes. Alle mogelijke ..

    Maar vanaf dat punt AEG had een probleem, als het "dit is het '(doubtfull naam) tournee was al gepland en een veel Monney was betrokken. Dus ze een bedrieger in de plaats gemaakt en het plan om hem 'sterven' een paar dagen / weken voor het eerste concert als de bedrieger was niet in staat de shows zonder gemerkt als anders. Dat kan ook de reden voor een vertraging van de eerste concerten.

    Na de gefaseerde dood, ze weten de verkoop van CD's, DVD's en andere merchandising zal hemel hoog, proberen te minimaliseren van de verliezen, of, als het er uitziet op dit moment, maakt of zal maken veel geld uit de 'Laatste repetitie DVD' , het 'Memorial DVD' en tribute concerten.

    Dit laat me met een vraag: Hoe kan de bedrieger dwaas Michaels kinderen en het gezin of andere familieleden. Zij zouden gemakkelijk weet de verschillen. Hij kan zien er hetzelfde uit, maar hij zal niet hetzelfde geheugen als Michael.

    (Echter geruchten / nieuws in Nederland is nu de coronor nog Michaels hersenen voor verder onderzoek)

  31. SkylinexBleedsxRed Says:

    Na het bekijken van de Parijse zaak opnieuw, Het maakt zin dat klinkt als het gaat om een front. Ik dacht hetzelfde als bij het zien van haar lachend in de gehele gedenkteken en vervolgens aan het eind, Ze ups en vrijwilligers voor haar openbare toespraak? Ik denk het niet. Michael was 5'10Ft, en de eerste gedachte die in mijn ogen toen ik voor het eerst gezien de kist uitgerold was dat het was te klein! Nooit in de geschiedenis van de doden al heb ik gehoord van een orgaan niet worden begraven in twee weken. Dat is gewoon normaal ongehoord. Iets is, dat ik weet. Ik denk dat het gedenkteken werd geënsceneerd. Misschien iedereen wordt betaald uit in deze zaak. IF, Michael ooit heeft weten te oppervlak weer De politie zal niet gearresteerd, omdat hij geld van een overeenkomst. Alles is mogelijk. Immers, Als Michael enscenering is alles mogelijk, alles is mogelijk. Ik voel me meer op hun gemak in de wetenschap dat hij nog in leven is. Een belasting is een beetje opgetild van mijn schouders. Ik kan me geen wereld zonder hem in.

  32. De Goddelijke mevrouw Jones Says:

    Als vals spel werden verdacht, waarom dan niet de suthorities houden het lichaam?? Als dit Joe publiek, dan zouden zij tot alle mogelijkheden had onderzocht en vervolgens het lichaam zou worden vrijgegeven voor de begrafenis. Geen crematie zou worden bestraft omdat ze wellicht moeten exume de organisatie voor verdere tesing. Ik weet dit als een feit, omdat het er gebeurd met mijn vrienden moeder die overleed in de vroege jaren 90 onder verdachte omstandigheden en zouden zij niet toestaan dat een crematie. Haar lichaam werd gegraven tot enkele maanden na haar dood voor een tweede uur.
    Ik heb onlangs hierover met een vriend die een politie vrouw en zij het met me eens dat ze er alle vertrouwen in dat hij nog leeft en is ontsnapt aan de "wereld" te proberen en krijgen sommige semblamce van normaliteit in de latere jaren van zijn leven . Ze ging op te zeggen waarom ze dachten dat ze niet over een open kist, zoals James Brown had of Prinses Grace van Monaco. Waarom kunnen mensen niet bestand verleden en rustig betalen hun laatste repects?? Als het was "gewoon een hartaanval, toen het hoofd zou intact voor het bekijken, zelfs als het slechts een voile doek overheen, zou in zekere zin een bevestiging van zijn overlijden.
    Ten slotte ben ik het eens met de andere opmerkingen over de verkoop van zijn albums en bijbehorende merchandising, het landgoed zou opnieuw de moeite waard zijn om miljoenen uit dat alleen.

    Nog niet van overtuigd dat hij is dood!

  33. Sosh Says:

    Er is zeker veel mis in deze zaak. Over de grootte van de kist: Van foto's die ik heb gezien, een lichaam is niet liggen direct in de doos, maar er is een soort 'stoel' in te bouwen waardoor de lengte die wordt gebruikt voor een volledige lichaam. Misschien dat is de reden voor de kist op zoek te kort

  34. MyBelovedMJ Says:

    Het WAS Michael in de rehearsels video `s danceing en sining. ! ste van allemaal, hij gaat dicht bij de camera, ik onderbroken de video, en keek zijn ogen, niemand, geen kwestie hoeveel surgury kan hebben zulke mooie ogen. Als u kijken nauw, je kunt horen praten Michael vele malen, terwijl hij sining, dat is zijn stem. En de damce, kunt u prectice eeuwig als je wilt, maar niemand beweegt als Michael. Ik ben er vrij zeker van, dat was hem op het rehearsels. Ik moet het eens met de coment, waar er geschreven, dat de politie niet zal arrestatie Michael als hij ooit weer verschijnen, zij wont. Hij kan dat oplossen met geld. Maar als hij nog leeft, hij zal terugkomen. Probely aan een van de concert data. Ik weet zeker dat de kinderen weet dat hij nog leeft. Ik had gedacht dat hij echt dood was, als ik Haden "niet gezien de zin: Im leeft, ben im hier eeuwig" Ik zal een inzet op dat dat was een teken. Maar niemand aandacht besteed aan dat sommige mensen geloven wat de media ons vertelt. I don `t Ik denk dat Michael leeft, en de wereld zal vinden snel genoeg.

  35. De Goddelijke mevrouw Jones Says:

    Ik heb net een analyse gemaakt van de 911 opname op "Youtube" en het onleesbaar reactie van de arts, terwijl de hulpdiensten zijn in gesprek met de beller is dit "Het is Michael Jackson, vertel hem komen" De stem van de arts klinkt buitenlands, ofwel Europese of Hispanic - Latijns-Amerika - Ik vertraagde de opname vast op dat punt en pakte wat hij zei. Een ander intrigerend stuk is net voor de beller wordt gevraagd om hem op de vloer, een andere spreker - niet de beller, niet de noodtoestand operator - zegt: "Is hij op de vloer" Waarom! Het is bijna als gevraagd wordt om te zeggen bijzondere dingen tijdens het gesprek. De exploitant zegt dan: "Is hij op de vloer "!!!!! Er lijkt niet op de "dringende" die je zou verwachten van de stemmen op de achtergrond, die lijken te praten in een rustige manier, in situaties als deze informatie wordt vaak doorgegeven tussen de partijen op een vrij haastig tempo om ervoor te zorgen dat de "gewonden" zijn aanwezig om zo snel mogelijk. De "Golden Hour" is het eerste uur na een incident als in de meeste gevallen de benadeelde partijen kunnen opnieuw tot volledige gezondheid, de arts had moeten weten dit en reageerde onmiddellijk om ervoor te zorgen dat Michael Jackson zou hebben overleefd. Maar als hij was het beheer van drugs die werden de mogelijke oorzaak van deze, dan werd hij ter dekking van de tracks, of een lame poging te doen.

  36. Rickster Says:

    Ik lees over deze jaren geleden ... MJ stadium zou zijn eigen dood .... (Messias syndroom) ... vervolgens terug met de grootste comeback aller tijden .... Albika en de persoon die zullen worden toegestaan hem te interviewen over "hoe hij trok dit uit" .... IS Oprah Winfrey! hij wilde bewijzen aan de wereld dat de "Media kunnen verkeerde" ... dit zal sluiting op Kind molestering beschuldigingen .... Whacko Jacko beledigingen ... en stilte, espacially CNN ... .. uit met een jounalistic intengrity uit dan op!

    Dat is de reden waarom Oprah is niet rond te allen!

    Zijn beste vrienden waren niet aat de Memorial ... LIZ TAYLOR .... Liza Minelli OPRAH ... ... Chris Tucker .... Diana Ross ... .. en zo vele anderen .... MJs Familie zijn allemaal helpen met de hoax ... gooien iedereen af!

  37. MyBelovedMJ Says:

    Rickster, volledig moeten worden hornest, ik denk dat u gelijk heeft. Dat is mijn gedacht ooit gezien dat bericht apeared op het podium backwall op stapelvezels Center. Ik denk dat we zullen moeten afwachten tot de familie aan het doen zijn enkele van de concert data, en de "Jackson 5 Reunion"

  38. bexuk Says:

    Misschien Mj is gegaan om te beginnen een nieuw leven in Bahrein gekleed in arabische kleding zo -
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article719783.ece
    Of misschien hes lopen rond verkleed als een vrouw zo -
    http://worldofwonder.net/archives/2006/10/12/girlie_jeans/

  39. Synthara Says:

    Eigenlijk keek ik onlangs de Oprah interview met MJ op Neverland Ranch. In de prive-theater van de ranch MJ zegt iets als "Ik probeer te imiteren Jezus (dan pauzeert) Ik bedoel ik zeg niet ik ben Jezus." Hij zegt dit over het helpen van kinderen, maar als hij probeert te imiteren Jezus, waarom niet proberen een 'wederopstanding' van een soort, en ...? Ik heb ook net gelezen over een gerucht dat de O2-concerten worden de laatste repetitie video is geschoten in 3D en het artikel zei: "dus het is bijna alsof hij er echt is." Ik vind dat een mooie untasteful keuze uit de Jackson familie als hij echt dood is. Maar ik weet het niet, het is gewoon een gedachte ..

  40. heisalive Says:

    everyone's contribution on this blog is offering different view points and observation of details, this tells me ppl besides myself are thinking … we can bring MJ' “death” to one common denominator and that is: Michael Jackson staged is own death and has disappeared from view for now. All the “details” surrounding his disappearance have not been perfectly executed as many have expressed doubts and questions about this “event”. It is simply this: the media is seducing all of us with “Michael Jackson” mania and it is exactly this ongoing seduction with ever “new information” emerging that is done to keep distracting from the real truth, a truth so many on this blog have offered bits and pieces of. What we know about the truth are 2 things: 1. it is Self-Evident, and 2. it always prevails, but it takes its time to prevail and we may never again lay eyes on Michael Jackson live on stage or otherwise. While Elvis is hiding in the US witness protection program, MJ has another agenda and might decide to do a shock and awe resurrection act, we will see how long the truth will take to at some point prevail, and, reveal itself.

    There is no CREDIBLE evidence that MJ is dead, a “death certifiate” can be forged and put in circulation to dampen the curiousity of those of us who are doubtful, and more such “evidence” will be floated, they have quite a job to do to quiet this all down, after all, this IS Michael jackson …. Michael Jackson was/is loved the world over and if he decides to “reappear”, trust me, NOT ONE SINGLE person will hold against him having staged his own death, but everyone will be in total shock/pure joy that he is back … if he decides to stay in hiding, he might find a life he was longing for and may prefer to stay clandestine, we will see, won't we ?

  41. MyBelovedMJ Says:

    Heisalive. I agree with you of most of the stuff . Michael will not be “gone” for long, like you said, he is loved all over the world and NOONE would blame him for doing this. The entire would would be in chock, but it would be the greatest plug ever pulled. I would be so happy if he decited to reveal himself, on the concert at his birthday, wich his siblings are going to do. But unfortiently i also think that i would have amidietly heart failer lol, i would just die, if he came back. So you just have to love him for me

  42. dave859 Says:

    They were showing a picture of michael from the liberian girl video set alot at the end, ive made up my mind that the show was a MJ production all but the filming. Even Bubbles would see past this hoax. There is two many cues hidden in the whole memorial.

  43. heisalive Says:

    MyBelovedMJ … I did not say MJ “will not be gone for long” at all, re-read my previous posting and you will see I did NOT say, nor imply it, my point made has a different meaning altogether. Remember this: Michael Jackson is not a healthy man physically nor emotionally as was very obvious while he was visible. Ergo: He'll require a great deal of time and care to reacquire his bearings before any “comeback” could be considered and materialize.

    “Loving him for you” is not an option on my end, the only man I really love is: JESUS and HE WILL BE BACK FOR CERTAIN, no question.

    Michael Jackson is made out of the same dirt we're all made out of, he had the added blessing of great talent which was wrapped into a gentle, vulnerable soul which shows itself as eccentricity in an artist. It occured to me just this afternoon that MJ was born into and raised in a dysfunctional family, having had to endure an abusive father (who reminds me of the devil in person btw!) having had his childhood stolen from him by force and was made into a energizer bunny-like “money machine” for years on end, an overbearing load to shoulder and bear for any human, twiceover taxing for a kindred spirit and soul as it is Michael Jackson.

    Again, all of this logically supports the “escape/run away” theory of a “staged death”. I pray he is under the best medical care by REAL doctors and is receiving the “”don't stop 'til you get enough”"-help he needs, in a safe place where noone can get to him, pray for God's love to heal him …..

  44. heisalive Says:

    Dave859, you are absolutely right about “hidden clues in the memorial service”. I am convinced there was NO body in that casket for starters and moreover, important friends didnt show, but folks who hadn't had contact with MJ in years and/or had only met him once, etc etc. This whole thing has a negligent “director”, Elvis' parting was staged far more intricately and meticulously, dont cha agree ?

    The faux pas made are mounting and mounting, however recognizable only to those of us who are unto this whole thing. Meanwhile, the media is now stoned on all the “drug stuff” coming out and keeps floating more and more “seduction” …. Thank you for reading, please post back

  45. CuteAngel Says:

    bexuk: I thought about that too. Maybe he's out on the middle east somewhere assuming a new name, new identity, and a whole new life, a life full of peace – something he's been longing for his entire life.

  46. Tiffany1 Says:

    I agree that there is an ENORMOUS amount of conflicting information starting with the chain of events beginning at Michael's home that even the media doesn't seem to be addressing, or I've missed it. When someone you care deeply about passes on it's natural to have doubts. I do have to say though that these conflicts are a bit much for me too. I do think it was him at the conference. I agree with the gal above that his gate didn't seem like his when he walked in from the vehicle outside but I think that's in part because the jacket was so large. And I do think that was him on stage at the conference. That was his face, voice and the hands were his. He seemed loopy. I think he was probably tipsy on something. Someone on another page on this site made a mention about Paris and I had to agree with him. She didn't seem that upset. This could be because the initial shock at passed – so many days had gone by. I don't doubt for one minute that she loved her daddy deeply. She was telling all the hateful people in the world how wonderful Michael was and he was. But it was when Paris spoke that I took a step back and thought hmmm….I wonder…could he still be among us. But let's be sensible I tell myself…It would be quite an undertaking for all of these people to pull off this hoax. I'd like to know what the deal is with the DOCTOR that was at the house. Why in the world would he immediately surround himself with a legal team if something wasn't amiss. Whether Michael is physically gone or not, one thing is certain..we will never see him again.

  47. bw69 Says:

    Most people around the world would attest that Michael Jackson is the greatest and most popular entertainer in the world. That said, if anyone could pull off a death hoax, it would certainly be him. Waarom zou hij dat doen? 1) He was in debt. His albums now occupy the top five spots on Billboard album sales and estimates indicate that within the week these sales will have paid off his debt. 2) He is very innovative, which is what keeps him at the top of his game as an entertainer. By faking his death and then reappearing, his popularity and worth will skyrocket. People will feel that they have a “second chance” to witness him perform, and they will not hesitate to pass up that opportunity. 3) The combined publicity from this event and from his future reappearance are quite strategic maneuvers, both career-wise and financially. 4) There was a recent article pointing out that Prince was now “on top” in terms of hit music, when compared to Michael Jackson. Also, Prince played for 21 nights in London last year, yet Michael's shows were already up to 50 in London. Surely, that's a sign of competition between the two.

    Possible evidence: 1) No tears were shed during the “memorial service” by any of the family members. Sure, there were several moments of choking up, but not a single tear — look at the picture from the cover of USAToday. 2) We have a symbolic tradition here in the US that when you are hopefully expecting the return of a loved one you tie or display a yellow ribbon. All of the Jackson brothers were wearing yellow ties at the memorial service. 3) Jackson's shows were scheduled to begin on July 13th and couldn't have gone on much longer before the production having to move to London for those performances. They already had Staples Center rented out for rehearsals, which seems a bit much for just rehearsals in that it just so happens to be the largest indoor venue in one of the largest cities in the US I mean, Pink Floyd practiced in an airplane hangar, not a prime venue at some exorbitant rate. So, having the largest facility in one of the largest cities already rented, they were able to pull off this “memorial service” bit.

    I'd also like to point out that James Brown, Michael Jackson's idol as a performer, died on December 25. Michael “died” on June 25 — exactly six months opposite and surely symbolic. And even JB had an open casket.

    The difference between Michael and Elvis in the suggestion of them faking their deaths is that I don't believe that anyone had suggested that a celebrity would do this until Elvis died. I believe Elvis is dead (though that movie Bubba Ho-tep is pretty funny), but the idea of a celebrity death hoax was born with him and for 32 years Michael has been able to ponder that scenario for himself. I don't ever recall hearing that MJ loathed or disliked his celebrity; from what I understand, he always knew it to be a part of his life, and with the upcoming shows, it is obvious that he intended on staying in the spotlight. Therefore, it is unreasonable to think that he would pull a death hoax to end his career, rather, he would only use it to catapult it to a level beyond where it had been before.

    Crazy? Misschien. Unrealistic? Not hardly. Will Michael Jackson be back? We zullen zien.

  48. DawneVee Says:

    Good post Rickster…

    Usually Oprah is all over stuff like this and not one word has she spoken about MJ. No bantering to try and get interviews with the family, nothing.

    MJ's true friends were not at the memorial (okay maybe Stevie Wonder and uh, what's his name, I think Lionel Richie or was that Smokey Robinson, I don't remember anymore…lol… but the Jackson family requested Queen Latifah, John Mayer, Jennifer Hudson to be there and they said they had never even met MJ! (I found that out on the Huffington Post).
    Now why would the family invite people whom Michael hadn't met?

    The Huffington Post also mentioned that Usher and Mariah Carey barely knew MJ and that Brooke Shields hadn't seen / talked to him in 18 years.

    What in the world is going on?

  49. The Divine Mrs Jones Says:

    I have just been reading about the “disappearances” of prominent people over the years. One that stood out in my mind was the Premier of Australia – Harold Holt – He “vanished” after going swimming. No body was ever recovered, that was in 1967. There has been speculation about his disappearance since that time. Another is Lord Lucan, who vanished without a trace after, apparently murdering the families nanny back in 1974.

    http://www.lordlucan.com/lucan_story.htm

    http://en.wikipedia.org/wiki/Harold_Holt

    I read in my local paper just after MJ “died” about one of his security men who comes from North Wales, where I live. He said that MJ had a secret companion, to whom he was absolutely devoted. She was kept from the publics gaze, and was never seen with him, but was in his life and that she may emerge after his death……Well, where is she???? Have they gone off together, has he planned this so well that he would never be alone if she were with him??? Too many questions and not enough answers. Another thing I saw today was on the front cover of The Star newspaper

    http://www.dailystar.co.uk

    about a couple who claim to be the real parents of MJ's children…..They are all jumping on the band wagon now, but it will be interesting to see if the claims are founded!!! No smoke without fire I say. As had been said a couple of times on this forum, he would never leave “his” kids, but if he were to discover that they were not his, then he may be so devastated that this is the sort of thing he would do, the anguise and torment would be too much for him.

    Just a thought!!!!!

    WHERE IS HIS BODY???????? Still no sign of a burial!!!!!

  50. How Does It Feel Says:

    hhhmm i don't know what to say but keep praying for him where ever Mike is.

  51. MyBelovedMJ Says:

    The divine miss jones. The companion you are talking about, that Michael had. Ive heard that she got fired in December last year. But who know`s If they should be together, I hope he is happy

  52. Sosh Says:

    I don't know much about Elvis and his claimed hoax death. But if Elvis faked his death, it would hav been much easier in the 1970's. There was no Internet or Cell phone. It was much easier to cover things up.

    Now Michael possibly tried it again in the 21 century where almost evryone has acces to the internet, cell phone photo camera.

    It would be much more difficult nowadays to pull this off. There are so many things to take into account for such a fake death job. Now it seems there are some loose ends wich they cannot cover up (anymore).

    That may also be the reason why lots of negative stories about Michaels kids, his drug abuse and his debts are in the media. They try to distract people from what really happenend. Most sources of thes articles are close to the family or former employees of Michael. But none of them (OK, some exceptions) is called by name in these articles.

    I hope ther will be a comfirmation the comming days wether he really died or he faked his death.

  53. supermom75 Says:

    he did sleep in a hyperbaric chamber that is true

  54. supermom75 Says:

    he is not with anyone i know this for a fact i will not give my info out but he is single and was never involved after debbie i do not know where you heard that lol

  55. supermom75 Says:

    wow new info mother katherine gets kids and debbie rowe now asked for a delay to decide ok why the change she wanted them she said they are my children now she has to think about it who has talked to her about plans lol who is paying her off she was very determined to get her kids now she needs time to think the plot thinkens why is everything michael wanted unfolding must be for a reason i wonder how many ppl are getting paid off to complete this

  56. MyBelovedMJ Says:

    Supermon75, well one of his bodyguards, said it on an interwiev. Don`t remember his name. but he did.. well good to know that he is singel. Cause i think he is sexy

  57. MyBelovedMJ Says:

    Former bodygurds, i should say. a few days after michael “died”.

  58. Angel36 Says:

    The family was furious that the hearse was drove by a white SWAP member.They wanted it to be an African American who drove the hearse.
    After the memorial there was no body of mj in the hearse.
    What does it matter who drove the hearse.
    You can read it at the following link:
    http:www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-swat-team-transported-michael-jackson's-body-family-battled-cops

  59. Angel36 Says:

    The body of mj is being held in the crypt of Berry Gordy.
    The family has not decided “yet” wher he should be buried.

    If you still don't know that after more than 2 weeks then you'll never know.
    But then you can stretch this as long as possible.
    http://

  60. Angel36 Says:

    my other comment had to be SWAT member.And the link is:
    http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-swat-team-transported-michael-jackson 's-body-family-battled-cops

  61. Angel36 Says:

    They firts said there was no evidence of foul play.
    And now they say it can turn in to a homicide case.
    Can anyone tell me what is the difference.

  62. He.is.alive Says:

    this MJ saga is getting real ugly now with all the drug info coming out and poured all over him. Was it a wonder that MJ was addicted to drugs ? Were drugs his only escape ? This is very very likely. As to his chronic insomnia: this one goes to monster Daddy Dearest Joe Jackson who when Michael was a young boy, appeared with a werewulf mask at his bedroom window to “teach im a lesson” to keep the window closed at nite. Imagine how this “trick” from Daddy Joe must have petrified little Michael at the time this took place. Incidents like this one created irreversible damage to the psyche of a human, especially a young child. This ghoulish experience and fear grew with Michael and the fear part would not let him sleep normally, so he reached for help and over did it.

    As a young child, I had several incidents with a variety of animals who attacked and hurt me, so much so, that I could never shake the fear of them and this fear is still with me very much, so in a way, I can relate to Michael's fear of going to sleep. I deliberately choose a community to live in where housepets are shunned on and are forbidden so that I can feel TOTALLY SECURE to not be attacked by an animal.

    Michael was petrified, fearful of a whole list of things, what better motivator to escape it all .. escape to: SAFETY !!!

    Anyone ?

  63. dikki Says:

    bt dont you think lapd is intelligent enough to check the dna of mj and of that imposter or the police dept. is also involved. i really want to believe that mj is still alive.

  64. dikki Says:

    every day new drug is been published to which( the media claims) that mj was addicted to. i think had mj been doing so many drugs at one go he would have died years ago . come on yaar i really wanna know the reality

  65. dikki Says:

    how can media nt hound upon a single clip of mjs dead body is beyond my understanding

  66. dikki Says:

    how can mj fool the docs the police the media and everything which goes into it. i am hoping for an answer soon..

  67. The Divine Mrs Jones Says:

    My husband – whose initials are MJ – runs a business from home and yesterday a woman called to ask what the MJ stood for, when I told her she went quiet, then I twigged, and said, “Did you think it stood for Michael Jackson?” to which she slammed the phone down. People are doing some very strange things.

    I have asked around about the “temporary” burial of a body. In Britain that cannot de done because it requires special permission from a Government Department called the Home Office to move the body once a burial has taken place. In order to remove it from one spot to another you would have to be granted an exumation order. I am sure that similar rules apply in the US and if this is the case, you need to be looking at City Hall records and Government Departments to find out if such a request is being made.

    Lsstly, a comment from my 11 year old son…Why did President Obama seem so unmoved by the event, during an interview he had to be prompted to say something about it. Considering MJ's popularity you would have thought that to “humour” his fans a Presidential recognition of the death for have been one of his main topics.!!!!!!

Verlaat een Antwoord

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.
Kopieer Beschermd door Chetan 'n WP-CopyProtect.