Michael Jackson Θάνατος Hoax αποδεικτικών Mounts

1 Ιουλίου 2009
από admin

Τις τελευταίες ημέρες, πολλές νέες εξελίξεις που έχουν έρθει στο φως υπέρ της θεωρίας ότι Michael Jackson έχει ανεβεί το δικό του θάνατο και έλκονται από τις μεγαλύτερες Hoax του αιώνα. Όπως γνωρίζουμε ήδη, οι πολλές αντιφάσεις γύρω του θανάτου "έχουν ανοίξει τα μάτια στο γεγονός ότι δεν μας λένε όλη την ιστορία.

Πιστεύουμε ότι αν πραγματικά ήταν νεκρό τότε θα πρέπει απλώς να έχουν ένα ανοιχτό και διακοπής περίπτωση. Για παράδειγμα: Michael Jackson ανακαλύφθηκε να έχουν περάσει στο σπίτι μακριά από καρδιακή ανακοπή, 911 Έκτακτα ονομάστηκε, είχε ενταχθεί παραϊατρικού και τότε, δυστυχώς, έντονες νεκρός. Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν ήταν μια ανοιχτή και διακοπής περίπτωση και υπήρχαν πάρα πολλά "περίεργα" δρώμενα και ανεξήγητα γεγονότα που έλαβαν χώρα την ημέρα που πέθανε.

Μας έχουν πει ότι είχε δοθεί τέσσερις ώρες ιατρική, την οποία πέρασε, ώστε να προχωρήσει με το O2 Συναυλίες στο Λονδίνο. Ακούσαμε επίσης ότι το βράδυ πριν τον θάνατο του ήταν γεμάτο από ενέργεια, διοχετεύονται στην πρόβα μια καταπληκτική απόδοση (μόνο που έτυχε να είναι βιντεοσκοπήσαμε τι σύμπτωση ...) και, στη συνέχεια, απλώς έτυχε να πεθάνουν από καρδιακή προσβολή την επόμενη ημέρα.

Ακούσαμε τις ιστορίες για το περίεργο "γιατρό", οι οποίοι φέρεται ότι χορήγησε η τραγουδίστρια με Demerol μισή ώρα πριν καταρρεύσει, έτυχε να 'τον βρούμε για το κρεβάτι », δεν κλήσης 911 μέχρι μισή ώρα μετά το θάνατό του, αρνήθηκε να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου και ο οποίος εξαφανίστηκε μετά στιγμές Jackson πήρε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Έχουμε δει το βίντεο του Michael Jackson συνεδρίαση στο ελικόπτερο βόλτα στο νεκροτομείο, δεν αμφιβάλλω ευχαριστώντας όλους για τη θέση σε ένα τόσο μεγάλο «πράξη» και στη συνέχεια, λέγοντας «Θα πρέπει να βγάλεις τώρα», όπως ήταν τα τροχοφόρα στο νεκροτομείο , τότε ο ίδιος και συγκεκαλυμμένου περπάτησαν την πίσω πόρτα.

Τώρα ό, τι φαίνεται, ακόμη πιο περίεργα πράγματα που γίνονται, οι οποίες μας Hoax θεωρία ως πολύ πιθανή. Ας μερίδιο σε μερικά σημεία:

Michael Jackson Deborah Rowe και κατά τη διάρκεια του γάμου τους το 1996.

Έχει ανακοινωθεί από Deborah Rowe, η πρώην σύζυγος του Michael Jackson, ότι η καθυστερημένη αστέρων δεν είναι το βιολογικό πατέρα των δύο παιδιών τους. Deborah 'Debbie' Rowe, μητέρα του πρίγκιπα, 12, και το Παρίσι, 11, μίλησε για την "πλασματική γάμος" να Jackson στην πρώτη της δημόσια συνέντευξη με λαϊκά βρετανική εφημερίδα News of the World.

Rowe, ο οποίος παντρεύτηκε Jackson στο Sheraton Hotel Σίδνεϋ, το Νοέμβριο του 1996, είπε ότι ήταν τεχνητά γονιμοποιηθεί από ένα ανώνυμο δότη και εξομοιωθούν εαυτό του σε ένα από τα καθαρόαιμο φοράδων τώρα κρατάει για την Καλιφόρνια ράντσο.

"Απλώς το σκάφος. Δεν ήταν Μιχαήλ του σπέρματος, "Rowe είπε News of the World. "Έχω που καταβάλλονται γι 'αυτό, και έχω προχωρήσει. Ξέρω ότι ποτέ δεν θα δείτε τα παιδιά μου και πάλι. "Rowe αποκάλυψε η ίδια και η Θρίλερ τραγουδιστής δεν είχε ποτέ σεξ και δεν μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι κατά τα τρία χρόνια γάμου, το οποίο περιγράφει την ένωση μόνο ως φιλία.

Rowe αναφέρθηκε στη συνέχεια έδωσε μακριά την γονικών δικαιωμάτων για τα παιδιά με αντάλλαγμα μια ΗΠΑ $ 8,4 εκατ. αποπληρωμή σε εννέα χρόνια. Rowe τους είπε ήταν ένα κυνηγετικό όπλο, το γάμο. "Ήθελε να προσποιούμαστε ότι είμαστε μια οικογένεια." Ήταν 37 και έγκυος και ήταν 38.

Με αυτή την εισαγωγή με την Debbie Rowe, βάζει στο υπόλοιπο του συνόλου των skeptics που ισχυρίζονται ότι Michael Jackson 'φάση δεν θα ήταν ποτέ το δικό του θάνατο, διότι δεν θέλει να αφήσει τα παιδιά του ».

Γιατί δεν θα είναι, όταν δεν είναι καν το δικό του;

Δεύτερον, έχουμε την περίεργη συμπεριφορά του πατέρα του Michael Jackson, Joe Jackson. Είναι εισηγμένη στο E! Online ότι, "Σε αυτό το σημείο, ο Joe Jackson γνωρίζει περισσότερα για το δικό του ρεκόρ έργου από κηδεία του γιου του σχέδια". Πολύ ενοχλητικό.

Ο πατέρας του Michael Jackson Joe Jackson και Al Sharpton σε μια πρόσφατη συνέντευξη τύπου

Κατά τη BET Awards στο Los Angeles μερικές νύχτες πριν, το CNN Don Lemon επιχείρησε να συνέντευξη Joe Jackson για το θάνατο του γιου του. Λεμόνι Jackson απαντά ερωτήσεις της με την αιφνίδια, αποσπασμένους απαντήσεις, να περάσει το μικρόφωνο του εκπρόσωπο και δικηγόρο, και στη συνέχεια προωθούνται του δισκογραφική εταιρεία.

Jackson απαντήσεις της ήταν περίεργο δικαίωμα από το ρόπαλο: Λεμόνι ερωτά πει πως το κάνει, και ανταποκρίνεται Jackson, "μεγάλη, κάνω πολύ καλά», κάτι που φαίνεται σαν ένα περίεργο πράγμα που πρέπει να πω, μετά από ένα μόλις έχασε έναν γιο του. Στη συνέχεια τους διακόπτες εργαλεία και λέει: "Ήταν πολύ δύσκολο. Θυμηθείτε, θα χάσει το μεγαλύτερο αστέρι του κόσμου. "Το οποίο επίσης φαίνεται περίεργο, δεδομένου ότι φαίνεται σαν μια αρκετά αποσπασμένους τρόπο διατύπωση πράγματα.

Don Lemon τότε ρωτά πώς Janet Jackson και η υπόλοιπη οικογένεια είναι να αντιμετωπίσουν με την είδηση του θανάτου του Michael Jackson και Joe απάντηση είναι αυτό,

"Είναι όλα εντάξει, αλλά θέλω να κάνω αυτή τη δήλωση ... αυτή είναι μια πραγματικά καλή κατάσταση εδώ, Μάρσαλ και δική μου δισκογραφική εταιρεία ονομάζεται Ranch Records", και δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό, καθώς η δισκογραφική βύσματα.

Είτε είναι απλά μια νομιμοποίηση πεινασμένοι άκαρδος ή κάθαρμα είναι τόσο συγκείμενο και ξεγνοιασιά επειδή γνωρίζει ότι ο γιος του Μιχαήλ είναι πραγματικά ζωντανός. Ή ίσως είναι και οι δύο!

Τρίτον, οι εκθέσεις που είχαν πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, δήλωσε ότι μια δημοπρασία ήταν προγραμματισμένη να πωλήσει πολλά possesions ανήκουν σε Michael Jackson που ήταν εκτός της Neverland Ranch Estate.

Στοιχεία όπως η αναψυχή, ένα έθιμο που πραγματοποιείται άλογο-μεταφορά, αντίγραφα παλαιών αυτοκινήτων, φημισμένο διεθνή βραβεία, arcade παιχνίδια, συναυλία κοστούμια, Disneyana, κήπο αγάλματα, έπιπλα, το πραγματικό (και πολύ) μεγαλόστομη πύλες εισόδου στην Neverland Jackson και την εικονική λευκό - jeweled γάντι.

Ένα μέρος των εσόδων της δημοπρασίας ήταν αυτό που είπε θα MusiCares, μια φιλανθρωπική οργάνωση της καταγραφής Ακαδημίας, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων που είχε πει να πηγαίνουν κατευθείαν στην τσέπη του ο ίδιος ο Βασιλιάς της Ποπ. Αυτό Δημοπρασία τότε ακυρώνονται από Jackson μετά την O2 Συναυλίες στο Λονδίνο sold out. Προφανώς Michael Jackson είχε βρεθεί ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα έξτρα μετρητά για τη μετάβαση σε ένα νέο Media Ελεύθερη Ζωή.

Με μια ζωή που ισχυρίστηκε Κατάθλιψη, εκτεταμένη χρήση της Άλγος Δολοφόνοι, χρέη εκτιμάται ότι θα είναι στην αρένα των US $ 400 εκατ. ευρώ, συνεχώς λεία ανεμιστήρες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και την πίεση της σε 50 θεαματικές συναυλίες στην ηλικία των 50, γιατί δεν θα σας εξετάσει τη δυνατότητα faking θάνατο το δικό σας για να απολαύσετε μια ειρηνική ζωή σε ένα νησί κάπου που δεν έχουν τίποτα να ανησυχούμε;

Έχουμε αναφερθεί εδώ ότι όσοι από εσάς είναι μη πιστών είναι ότι η διατήρηση Michael Jackson δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι σε θέση να σύρει σε αυτή, καθώς είναι πολύ αναγνωρίσιμος, ή δεν θα μπορούσαν ποτέ να το κάνουμε τους οπαδούς του, αλλά θέλουμε να πούμε WAKE UP PEOPLE.

Αν υπήρχε ποτέ κανέναν στην όψη του πλανήτη που θα έχουν τα μέσα για την έλξη προκαλεί μια Θάνατος Hoax με την πρόσβαση σε πολλά χρήματα κρυμμένα υπεράκτιες, μεταφορά όπου και όποτε ήθελε να πάει, το προσωπικό που θα κάνει τίποτα γι 'αυτόν, και το κίνητρο να θέλουν να εγκαταλείψουν το τσίρκο της ζωής ... είναι σίγουρα Michael Jackson.

Μπορεί τώρα να είναι "νεκρή" σε όλους μας, αλλά είναι απολύτως φυσική ζωντανός .... κάπου.


Ετικέτες: Η σύσταση Θεωρίες, Death Hoax, φαλκιδεύεται Θάνατος, Μέσα Ενημέρωσης, Νέα, φήμες
Καταχωρήθηκε σε Η σύσταση Θεωρίες, Hoax Θάνατος, News, φήμες | Σχόλια (42)

42 απαντήσεις σε "Michael Jackson Θάνατος Hoax αποδεικτικών Mounts"

  1. MJ4ever Λέει:
    π.μ.

    Όσο και θέλω να πιστεύω ότι είναι ακόμα ζωντανός, υπάρχει κάτι που με ενοχλεί .. thats Γιατί η οικογένεια θα θέσει το σώμα του σε δημόσια θέα, αν ήταν ζωντανός Stil. die hard fans θα ίσως να είναι σε θέση να δείτε αν είναι πράγματι δεν ήταν αυτός, αλλά ένα lookalike. δεν θα τους;

  2. Hatenessx Λέει:
    π.μ.

    Καλά είπε.
    Η προσωπική μου θεωρία είναι ότι Michael Jackson είναι ζωντανός και κλοτσιές, αλλά δεν κρύβονται με "Tupac και τον Elvis".
    Michael Jackson κάνει αυτού του είδους τις μαλακίες, ξεκινώντας φήμες για ύπνο σε ένα θάλαμο και υπερβαρική αγοράζουν τα ερείπια του ελέφαντα τον άνθρωπο. Είναι όλα μια πρόσοψη.

    Μπα. Πιστεύω ότι ορισμένες αναμνηστική συναυλία στο O2 θα προκύψει και ο Michael θα αποκαλύψει τον εαυτό του, να συνεχίσω με την παράσταση, και να παρουσιάσει τον εαυτό του ως τη μεγαλύτερη ιδιοφυία των όλες.

    Ποιος μπορεί να νικήσει την προοπτική της οπισθοδρόμησης όταν έπαιρνα να έρχονται πίσω από τη «νεκρή»;
    Κανείς δεν. Οι άνθρωποι θα πρέπει να νευριάσει, αναπόφευκτα, αλλά θα ήταν η μεγαλύτερη.

    Ως κάτοχος του εισιτηρίου και εγώ, όμως, ίσως απλά να είναι αισιόδοξοι.

    Ποιος ξέρει ...
    Συνέχισε την καλή τοποθεσία.

  3. MJ4ever Λέει:
    π.μ.

    Η οικογένεια Jackson μόλις ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει δημόσια προβολή στο ράντσο Neverland όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, ώστε να υπάρχει μια μικρή ελπίδα ότι, θα υπάρχουν ίσως να είναι ένα δημόσιο μνημόσυνο στο LA πιθανώς και δεν είμαι βέβαιος τι σημαίνει. Θα υπάρχει βλέπουν ή δεν ..; αν δεν υπάρχει κάτι παράξενο για όλα αυτά;

  4. MJ4ever Λέει:
    π.μ.

    Michael του Jermaine αδελφός είπε ότι είδε Μιχαήλ του οργανισμού του νοσοκομείου, και ότι κατείχε ο ίδιος, συμπεριλαμβανομένων Michael επειδή ήταν ακόμα ζωντανός, ότι το πνεύμα του ήταν ακόμα εδώ και το σώμα του ήταν απλώς ένα κέλυφος .. να ακούγεται κάπως περίεργο για μένα .. Ίσως είναι απλώς μου .. : S

  5. Ali Λέει:
    π.μ.

    i belieive πραγματικά είναι ζωντανός ... έλα ανάσταση περιοδεία;;; είναι ζωντανός!

  6. momsword Λέει:
    π.μ.

    πράγματι ότι Debbie Rowe συνέντευξη είχε αποδειχθεί ότι είναι ψεύτικο. Μίλησε για την Radaronline για το τι είναι η αλήθεια ήταν, επίσης, είπε ότι πριν από λίγα χρόνια, ότι αυτά είναι του Michael Jackson βιολογικά παιδιά.

    http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2085:those-are-michael-jacksons-biological-kids&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

    Νομίζω ότι κάνουμε είναι ζωντανός; Υπάρχει μια ευκαιρία. Και αν ανεβεί το θάνατό του και επέστρεψε για τη συναυλία, θα είναι φοβερό ... αλλά πιστεύω ότι δεν είναι. δυστυχώς και εγώ πραγματικά γνώρισα στο πρόσωπο πριν. MJ ΠΕΕ. Εύχομαι και ελπίζω να κάνω λάθος.

  7. edenmalfoy Λέει:
    μ.μ.

    Τίποτα δεν θα ήθελα πολύ περισσότερο από αυτό για να είναι γεγονός. Έχω αγαπούσε Michael Jackson για όσο καιρό μπορώ να θυμόμαστε και να αισθάνονται σαν να χάσει ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειάς μου από τότε που άκουσα την είδηση.

    I σελιδοδείκτη site σας εδώ, επειδή είμαι πραγματικά ανυπομονεί να ακολουθήσει τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό, κατά τις προσεχείς εβδομάδες, να κάνετε καλά σημεία εδώ.

    Απλά ήθελα να προσθέσω και τη δική μου δύο λεπτά?

    Το άκουσα στο ραδιόφωνο ότι σήμερα το πρωί τα μέλη της οικογένειας έχουν προτείνει να πάει στο Λονδίνο και να καλύπτει την συναυλία των ημερομηνιών για τους οπαδούς. Δεν θα ήταν απίστευτο και αν κατά την πρώτη συναυλία ένας από αυτούς πήγε να τραγουδούν Billie Jean ως φόρο τιμής σε αυτούς και κατά τη διάρκεια του Michael τραγουδά το τραγούδι moonwalking Michael έρχεται πάνω στην σκηνή, ζωντανά και καλά.

    Θα ήμουν πολύ χαρούμενος.

    Ελπίζω και εύχομαι αυτό να είναι αλήθεια? Ότι φαλκιδεύεται το θάνατό της και θα βγει από κρύβεται μέσα σε μερικούς μήνες, αλλά εγώ απλά δεν ξέρω αν πιστεύω ότι είναι αλήθεια ή δεν ....

  8. Κασσάνδρα Λέει:
    μ.μ.

    Αυτός θα επανέλθουμε όταν πεθαίνει επίσημα η μουσική, η οποία δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καιρό τώρα ....

  9. odettebennet Λέει:

    και εμένα μου ν sis hd pondered σημαντικά κατά τα thot των mj της λεγόμενης μέχρι θανάτου φτάσαμε σε αυτό το site .... ρε παιδιά, ακόμη και πιστεύω dat είναι ακόμη εν ζωή και αυτός που είναι νεκρό, το δούμε σαν ένα ακόμα ... da 1 στο ελικόπτερο ... αυτό είναι ένα μεγάλο σχέδιο το οποίο θα επίκλισης φανταστείτε ... ακόμα και τα απολύτως λογικό ...

  10. wishful09 Λέει:
    π.μ.

    Πρώτα από όλα, ότι η Debbie Rowe ιστορία είναι ψεύτικο. Λοιπόν, ας αφήσουμε αυτό και μόνο. Αλλά αυτό είναι πράγματι ακόμα καλύτερα νέα. Αυτό σημαίνει ότι τα μέσα ενημέρωσης έχει πάρει τόσο εμπλακεί σε αυτό και οι ίδιοι πιστεύουν τίποτα μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Θα πίστευε ακόμη και το ψεύτικο αυτοψία ιστορία. Έτσι, είναι δυνατόν για να σύρει Michael off ψεύτικο θάνατο γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να μάνδαλα πάντα. Στην καρδιά μου, νιώθω σαν να πρόκειται για κάτι επιφάνεια στο μνημόσυνο. Ξέρω που μπορεί να είναι απλώς ευσεβείς πόθοι, αλλά τον τρόπο που οι άνθρωποι συμμετέχουν φράση είναι περίεργα πράγματα να πούμε το λιγότερο. Τα λένε όλα τα σχετικά με τους οπαδούς. Λοιπόν, ένα μνημείο δεν πρέπει να είναι τα πάντα για τους φιλάθλους. Θα πρέπει να είναι για τον Μάικλ, σωστά; Jermaine είναι πολύ ανθεκτικές δεκάρα περίπου έχοντας Michaels σώμα θαμμένο σε Ποτέ. Λέει ό, τι την Michael θα ήθελαν. Λέει ας κοιτάξουμε τι θέλει Μιχαήλ. Λοιπόν, didn't Michael λένε πως ποτέ δεν θα επιστρέψουν στη Neverland, επομένως είναι σχεδόν σαν Michael άλλαξε το μυαλό του και την οικογένειά του είναι εκμίσθωση γνωρίζουν. Βλέπε, αισθάνεται σαν να προσπαθούμε να αλλάξουμε τη δημόσια την αρνητική εικόνα του Ποτέ. Αν έχετε wathced Larry King Live, τότε μάλλον έχει βρει τον εαυτό σας που αγαπούν τον τόπο αυτόν. Ξέρω ότι έχω. Μόλις ακούσετε Jermaine όταν μιλά. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι λένε πάντα πιστεύω τους ως προς το πνεύμα τους, όταν κάποιος πεθαίνει, αλλά ο τρόπος με τον Jermaine λέει είναι ενδιαφέρον. Ακόμη και η σύζυγος Miko είπε ότι είναι σαν να hasn't αριστερά. Και έχω ακόμα να δω ένα δάκρυ roll προβλέπονται Jermaine μάτια. Έχει είχε υδαρής μάτια, αλλά δεν δάκρυα. Τέλος πάντων ελπίζω να μην προσβάλω κανέναν, προσφέροντας τις σκέψεις μου, αλλά αν είναι σε αυτό το site, εσείς ο ίδιος στη συνέχεια, πιστεύουμε ότι κάτι που συμβαίνει επίσης. Συγγνώμη, αν μου ήχο jumbled. Έχω κάπου να είναι σε λίγα, και θα ήθελε να φύγει από τις σκέψεις μου για αυτό. Έχουν μια ευτυχισμένη διακοπές άτομα. Remmeber, δεν πιστεύω σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελάχιστα γνωρίζει τι είναι αληθής ή ψευδής τους.

  11. Happytomato Λέει:

    Ποια δεν καταλαβαίνω, κατά τη διάρκεια του 2005 δίκη Δικηγόρος σκέψης Jackson "θα σκοτώσει τον εαυτό του" κατά τη διάρκεια της δίκης
    http://breakingnews.iol.ie/entertainment/lawyer-thought-jackson-would-kill-himself-during-trial-417409.html

    Στην έκθεση αυτή (για την τηλεόραση), μαθαίνουμε ότι ήταν MJ λαμβάνοντας παυσίπονα 7 ανά ημέρα.
    http://www.youtube.com/watch?v=T11jwiGBVDw&feature=related
    (Δεν ξέρω με τις συνέπειες αυτών των ναρκωτικών στο σώμα), θα μπορούσε να performe όπως μπορούμε να δούμε σε αυτό το τελευταίο Τελική πρόβα Βίντεο Released;

    Γιατί υπάρχει συνέντευξη με τον Δρ Robert Conrad Murray;

  12. ladylee1979 Λέει:

    im afriad i dont συμφωνούν με τα τελευταία πλάνα του Michaels τελευταία εκτέλεση είτε τη ρουτίνα είναι ταυτόσημη με την ιστορία παγκόσμια περιοδεία που έχουν παρακολουθήσει την ιστορία περιοδεία 12yrs πριν μόλις είδα το νέο αυτό κυκλοφόρησε το βίντεο είχα την αίσθηση id δει έτσι έκανα πριν κάποια σύγκριση και είδαν δύο bits της το αργότερο ένα βίντεο και dont ενδιαφέρονται για την ιστορία μας και η περιήγηση έκπληξη το χορό και το τραγούδι που είναι τα ίδια που τραγουδά dont που νοιάζονται για μας και τότε ακούω τον αμερικανικό θέμα από την ιστορία και τότε ακούω ένα αυτοκίνητο κέρατο από δίσκους μου που μαζί με την άγρια βαδίζουν στρατιώτες γιατί να διατηρηθεί η ρουτίνα ταυτόσημες μετά 12yr χάσμα που δεν αλλάζει;

  13. bexuk Λέει:
    π.μ.

    Ελπίζω πραγματικά αυτή είναι μια φάρσα, ένα δεύτερο Im αναμένει από αυτόν να πηδήξουν το φέρετρο αύριο και να κάνουμε κάτι ή θρίλερ.

    Απλώς doesn't αθροίζονται. Εάν έχει το δικό του θάνατο φαλκιδεύεται τότε είναι εντελώς ιδιοφυία, και εντελώς επιτύχει σε διακωμώδηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης που να είναι τόσο γρήγορη μάνταλο επάνω σε ένα senstaional ιστορία. Μου θυμίζει την heydey της «Wacko Jacko" όταν οι εκθέσεις κυκλοφορούν στον Τύπο ότι είχε αγοράσει ο Michael ελέφαντα mans οστά, ή ότι ήθελε να μοιάζουν οι Liz Taylor, ή ότι κοιμήθηκε σε υπερβαρική θάλαμο. Ορισμένες από τις ιστορίες που εμφανίζονται στον Τύπο είναι τόσο αντιφατικές τώρα τα σκληρά για να γνωρίζουν τι να πιστέψουν, το αργότερο ένα Μάικλ είναι ότι σήμερα πρόκειται να θάβονται χωρίς τον εγκέφαλο!

    Εννοώ έχει δει κανείς πραγματικά πιστοποιητικό θανάτου; Ίσως το Μνημόσυνο υπηρεσία θα πραγματοποιήσει τις απαντήσεις

  14. melia8383 Λέει:
    μ.μ.

    Δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικά με ένα πιστοποιητικό θανάτου. Δεν πιστεύω ότι η νεκρή. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πουν ότι είναι έλλειψη σεβασμού, αλλά έχω μόνο ένα αίσθημα ότι δεν του. Υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες εκεί έξω σε διάφορες ειδήσεων σταθμών, συμπεριλαμβανομένου του διαδικτύου. Είναι αυτονόητο Michal Jackson είχε εθιστεί σε παυσίπονα από το 1984. Ι είδους βρείτε δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι, επειδή, κάποιος θα είχε τουλάχιστον χρόνια πριν βγήκε και είπε ότι το να εθιστεί Άλγος meds.
    Η οικογένεια δεν φαίνεται καθόλου λυπημένος;
    Ειδικά ο Joe Jackson, WOW!!

  15. melia8383 Λέει:

    Η μητέρα του ήταν Katherine δει ψώνια βασικά μια ημέρα αργότερα; Δεν θυμάμαι ποτέ τα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν ένα πτώμα που ακολουθείται στον αέρα για να ενταχθεί η ιατροδικαστών; Αν είχε εθιστεί στα ναρκωτικά η νεκροψία θα δείξει αυτό ή αν πέθανε από καρδιακή ανακοπή, θα του ήταν ανοικτή και σε περίπτωση διακοπής. Θα αφήσουμε Janet στο σπίτι για να Michael περιουσίας περίπου μία ώρα αργότερα; Και κυκλοφορούν φορτηγά ήταν εκεί πολύ γρήγορα !!!!!
    Και σχετικά με την O2 συνέντευξη Τύπου, ότι το περιβάλλον δεν ήταν καθόλου Michael Jackson, συμπεριλαμβανομένων, όταν ήταν wathcing τους χορευτές για την οντισιόν του "Αυτό είναι" ταξιδιωτικός ότι δεν ήταν αυτός, γιατί ποτέ δεν Michael μάσημα του κμμι όπως ο τύπος έκανε το! Ο ανατίναξη φυσαλίδες ήταν; Τρελός! Το λεγόμενο νέο υλικό που είναι η προβολή. Στην πραγματικότητα αυτά που θα δει ότι, όπως ήδη το 1996! Ίδια χορού / μουσικής στυλ! Michael ακόμη εξετάζει η ίδια μαζί με τον hair.They "υποθέσουμε" να έχουν μια ιδιωτική τελετή αύριο το πρωί (Τρίτη) στο 8am. Έτσι, michael δεν πρόκειται να είναι στο πλαίσιο της δημόσιας μνημείο! Ειλικρινά πιστεύω ότι απλά ήθελε να δώσει την μουσική καριέρα του, επειδή έγινε ψυχικά ασταθής εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεται το κοινό του και δεν την παιδική ηλικία, που μπορούν να επηρεάσουν κάποιον. 911 Η κλήση, απλά φαίνεται "UNREAL" για μένα! Και τώρα ξαφνικά όλοι βγαίνει η "σκοτεινή" λέει ναι, ήταν michael εθιστεί στα ναρκωτικά, προσπάθησα, για να βοηθήσουν, αλλά κανείς δεν θα ακούσει; Αυτό είναι χάλια! Είμαι σίγουρος ότι θα "διαρρεύσει" out χρόνια σχετικά με την κατάχρηση ναρκωτικών. AEG (η ασφαλιστική εταιρεία) πήρε μια πολιτική που καλύπτονται Jackson της τυχαίας "θάνατος", ακόμη και από μια "DRUG Υπερδοσολογία", αλλά αν δεν πέθανε από φυσικά αίτια. Έτσι προφανώς θα "πεθάνει" της υπερδοσολογίας του demeoral ή συνταγή φάρμακα; Υπάρχουν τόσες πολλές τρύπες στην ιστορία. Αλλά κανείς δεν δίνει προσοχή, από όπου και αν ακούει buzy / πιστεύοντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (που είναι μαλακίες )!!!!

  16. melia8383 Λέει:

    Απλά τη γνώμη μου! Ξέρω ότι είναι κάπου εκεί έξω, αλλά δεν στην Αμερική!! Δεν κατηγορώ hime κάνουμε για όλα αυτά, αν έχω δίκιο. Υπήρξε κακομεταχείριση τόσο άσχημα για τόσα πολλά χρόνια. Η υπερβαρική θάλαμο ιστορία, ο ίδιος ο Michael πράγματι "διαρρεύσει" ότι μία.
    Δεν ξέρω, απλά κάτι παράξενο!!

  17. SkylinexBleedsxRed Λέει:
    μ.μ.

    Michael ξεκίνησε τη δική του φήμη για τις υπερβαρική θάλαμο;;

  18. bexuk Λέει:
    μ.μ.

    Γιατί είναι ότι μπορούμε να δούμε, θα του Μιχαήλ, και πιστοποιητικό γεννήσεως του παιδιού, αλλά κανείς δεν έχει τον κόπο να εξετάσετε το πιστοποιητικό θανάτου; Είμαστε μόνο αποδέχεται ό, τι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας λέει.

    Ελπίζω ειλικρινά ότι κάτι συμβαίνει στο Μνημείο σήμερα, αν δεν τότε θα πρέπει απλά να δεχτούμε ότι Michael Jackson δεν είναι περισσότερο. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία που προέρχονται από το πίσω από τους νεκρούς και τις δικές σας επιδόσεις στο μνημόσυνο-όταν όλος ο κόσμος παρακολουθεί!

  19. wishful09 Λέει:
    π.μ.

    Αν δεν συμβαίνει τίποτα στο μνημόσυνο σήμερα, θα αποδεχθούν το πέρασμα επίσης. Δεν μπορώ να πω με αυτό τρελός. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν συμβαίνει τίποτα σήμερα, το ξέρω από την καρδιά μου κάτι που συμβαίνει. Τα πάντα είναι απλά δεν πρόσθεση. Θέλω, αλλά δεν είναι να επανέλθουμε σε αυτό το site και να συζητήσει με όλους εσάς πώς όλοι γνωρίζαμε τι συνέβαινε. Θα σπάσει η καρδιά μου αν δεν μπορώ να λάβω κάποιες απαντήσεις σχετικά με αυτό. Απλώς δεν πιστεύω ότι είναι νεκρός. Δεν είναι η άρνηση, επειδή έχω χάσει πριν από ένα μέλος της οικογένειας. Γνωρίζω ότι η grieving διαδικασία. Μόλις μάθω κάτι δεν πρόσθεση. Θεούλη μου ....

  20. wishful09 Λέει:
    π.μ.

    Έχετε δίκιο. Γιατί hasn't αμφισβήτησε κανείς το πιστοποιητικό θανάτου; Isn't είναι περίεργο το γεγονός ότι οι γιατροί δεν του θα υπογράψει το έγγραφο αυτό;

  21. MyBelovedMJ Λέει:

    Τίποτα δεν happent σήμερα στο memoriel. Οι άνθρωποι ήταν θλιβερή. Εκτός από ένα πράγμα, το Παρίσι, ήταν ο μόνος που shoed συναισθήματα για τον πατέρα της. Δεν τιμών ή κουβέρτα έκανε. Φαίνεται λίγο παράξενο. Αλλά πιστεύω ότι έχει φύγει. Όταν είδα το Παρίσι να του μιλήσω, και να είναι έτσι devasted afterwords, απλά γνώριζε ότι, ακριβώς εκεί. Είναι πραγματικά φύγει. Θεέ μου. Δεν θα μπορούσα να το πιστέψω, μόλις σταματήσει την καρδιά μου, και μετά rigth ήταν σπασμένα. Ένιωθα ένα τεράστιο σύνολο μου stomack, και έχω κλάμα χωρίς σταθμό έκτοτε. Γιατί Μιχαήλ, γιατί δεν Joe Jackson; Μισώ το ότι ο άνθρωπος, για αυτό που έκανε για την Michael

  22. MyBelovedMJ Λέει:

    Όμως, θα ήθελα να μάθω σχετικά με το πιστοποιητικό θανάτου, επίσης, διότι αν κάποιος dosen `t υπογράψει το έγγραφο αυτό, δεν είστε νεκρός, στο χαρτί. Έχω την ελπίδα ότι έχουμε να δούμε Michael `s όργανο, αλλά απ` t .

  23. MJ Λέει:

    Κάτι που σίγουρα είναι σε εξέλιξη και κάποιος ξέρει κάτι. Μόλις πληκτρολογήσει στο http://www.mjhoax.com και πάει στο Παγκόσμιο Διαδίκτυο Αρχή ιστοσελίδα. MJ Ίσως ήθελε να δει αν faking από το θάνατό του πόσο δημοφιλείς ήταν με τους οπαδούς. Όταν στην ιστορία έχουμε ποτέ ένα εργαλείο όπως το Internet για να φανεί η επιτυχής κάποιος; Και σίγουρα αυτός είναι σε κάποια μυστική τοποθεσία στο δέος βλέποντας πώς αυτό το τσίρκο γίνεται όλο και πιο γελοία και εκτός ελέγχου. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω "προσπελαστεί όλους τους τομείς"

  24. melia8383 Λέει:

    Πιστεύω ότι το "Memorial" μόνο φαινόταν "διάφορα", αν όντως είναι "νεκρό" γιατί δεν έχουν το φέρετρο ανοικτό; Η οικογένεια δεν είχε συσταθεί πραγματικά δακρύρροια. Ειδικά τα παιδιά του, έτσι ώστε ήταν παράξενο. Δεν είναι ανάκριση για το πως "πέθανε";
    Απλώς λαμβάνοντας περί "ναρκωτικών" και "τι θα συμβεί με τα παιδιά"; Μετά το Staples Center, το σταμάτησε στο ξενοδοχείο, ενώ η νεκροφόρα πήγε αλλού; Η σοβαρότητα δεν έχει νόημα. Ο supposely ήταν "νεκρό" για περίπου 2 εβδομάδες, πώς μπορεί κανείς να μην ξέρει πού να θάψει μέλος της οικογένειάς σας. Στο συν, κανείς δεν ξέρει πού είναι το σώμα του σε .... Το πιστοποιητικό θανάτου, πιστεύω ότι είναι ψεύτικο, ο καθένας μπορεί να διατυπώσει τα στοιχεία αυτά. Δεν είναι ακόμη υπογραφεί από κάθε γιατρούς .. Δεν έχει σημασία αν είναι ετεροχρονισμένη, ο γιατρός θα εξακολουθεί να υπογράψουν τη certificxate.
    Τα πράγματα δεν είναι πρόσθεση, Usher, ήταν τότε ο πιο συναισθηματική "δική της" οικογένειας. Ναι paris έχεις συναισθηματική μετά έπαιξε με την τσάντα ιμάντες για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια, έκανε το 180, από τη στιγμή που θα ενισχυθεί με το μικρόφωνο. Ο πρωτότοκος γιος του ήταν τσίχλες σαν τρελός, αλλά δεν φαίνεται ακόμα θλιβερή. Και ο νεότερος είχε κάνει κάτι, αλλά χτυπητός .... Αμφιβάλλω εάν υπάρχει ένα όργανο στο φέρετρο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ένα ζωντανό.
    Γιατί έχει μια "ιδιωτική" κηδεία πρώτη, στη συνέχεια, μεταφέρει το σώμα του στο Staples Center, θα μπορούσε να του γίνει το αντίθετο.
    Στο τέλος του μνημείο, φαίνεται ότι τα «Είμαι ακόμα ζωντανός" Ε; Κανείς δεν αμφισβητεί τα πάντα, θέλει να πιστεύει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!!

  25. bexuk Λέει:
    π.μ.

    Πρέπει να πω ότι μετά βλέποντας Μνημόσυνο χθες γνωρίζω πιστεύω MJ είναι επισήμως νεκρό.

    Η αιτία θανάτου για το πιστοποιητικό θανάτου έχει "αναβάλλεται" μέχρι τα αποτελέσματα από τις δοκιμές τοξικολογίας επανέλθω.

    Υπάρχουν ορισμένα σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να αναρωτηθείτε -
    1. Αν MJ φαλκιδεύεται το δικό του θάνατο και την οικογένειά του γνωρίζουν πώς θα μπορούσε να εμφανίζει τέτοια συγκίνηση όπως έκαναν χτες το βράδυ;
    2. Δεν υπάρχει τρόπος Michael Jackson θα είναι ποτέ μακριά από τα παιδιά, έτσι ώστε αν είναι faking αυτό τότε θα στείλει τους ή ο ίδιος θα επιστρέψει στο LA. Δεν θα έφερνε ο πατέρας των παιδιών τους μέσα από τις δοκιμασίες ενός μνημόσυνο υπηρεσία κηδεία είναι και ήταν όλα πλαστά.
    3. Συμφωνώ, υπάρχουν κάποια πράγματα σχετικά με αυτό το ύποπτο που dont προσθέσω, αλλά θεωρώ το όλο θέμα έχει πλέον προχωρήσει υπερβολικά γι 'αυτόν να επιστρέψει ποτέ.
    4. Συζήτηση των imposters ή decoys που χρησιμοποιούνται, και την πεποίθηση ότι wasn't mj στο ασθενοφόρο φωτογραφία-πόσοι από εμάς που πράγματι γνωρίζουν τι MJ πραγματικά μοιάζει, εννοώ ΧΩΡΙΣ απαρτίζουν, κοντά;

  26. wndrwmn67 Λέει:
    π.μ.

    Δεν πιστεύω ότι Michael Jackson είναι είτε νεκροί. Υπάρχουν πάρα πολλές αντιφάσεις σε όλα αυτά για να είναι αληθινό. Πρώτα απ 'όλα ... καλούντος το 911 είναι πολύ ήρεμος και αν μου εργοδότης ήταν Michael Jackson και ο ίδιος δεν αναπνέει, θα ήμουν υστερική για το τηλέφωνο θα σας ή τουλάχιστον να είναι σε θέση να ακούσω μια αίσθηση επείγοντος στη δική μου φωνή. Ποτέ δεν αναφέρει ότι ο Μάικλ Τζάκσον, είτε. Θα. Τώρα, θέλεις να μου πεις ότι ένας ιατρός με χρόνια εμπειρίας, θα πρέπει να προσπαθεί να εκτελέσει CPR σε μία επιφάνεια, όπως ένα μαλακό κρεβάτι; C'mon! Έχω λάβει πολλά CPR τάξεις και το πρώτο πράγμα που διδάσκουν σας είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε το σώμα σε μια σκληρή επιφάνεια ... ο Δρ. έπρεπε να πει αυτό από τον φορέα εκμετάλλευσης 911; Γελοίο! Και δεν ήταν σαν να είχε ένα ατύχημα και θα μπορούσε να έχει σπασμένα οστά και ότι ο λόγος για τον οποίο δεν είχε μεταφερθεί σε αυτόν το λόγο! Επίσης ... δεν είναι της οικογενείας του, δείχνοντας κάθε είδος συναίσθημα σχετικά με τον θάνατο του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όταν βλέπω τα βίντεο από αυτές. Κανείς δεν είναι κλάμα ή κάτι άλλο. Όταν ο Ματ Laurer συνέντευξη Jermaine σε Ποτέ, θα μπορούσε να είχε ένα δάκρυ ρεύμα από το μάτι του, αλλά σχεδόν φαίνεται σαν να έπρεπε να ισχύει αυτό. Και, είπε ότι είδε Μιχαήλ του Μιχαήλ του σώματος, διότι χρειάζονται και την τελευταία του δήλωση, "Είναι πάρα πολύ ζωντανός." (Εννοούσε στις καρδιές όλων των ανθρώπων ή ειπώθηκε σε αυτό το τρόπο θα το καταλάβουν αυτό τον τρόπο .

    Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος που δίνει συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο ήταν Michael Jackson. Ηταν τόσο λάθος ... με κάθε τρόπο την εικόνα, τον ήχο, την mannerisms, ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε. Μπορείτε cannnot πείσει ότι ήταν αυτός. Δεν είμαι σίγουρος για το τι η σημασία του γεγονότος αυτού είναι και πώς σχετίζεται με το θάνατό του, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ παράξενο.

    Υπάρχουν περισσότερες αντιφάσεις ... υπήρχε αρχικά θα πρέπει να είναι δημόσια προβολή και αυτό δεν έγινε. Κανείς δεν έχει δει το σώμα. Ακόμα και όταν πέθανε Elvis, υπήρχε μια φωτογραφία του σε φέρετρο. Πως είναι δυνατόν να γνωρίζουμε ότι το σώμα Μιχαήλ ήταν ακόμη σε αυτό το φέρετρο σε όλα; Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γίνει για όλες τις κενές γνωρίζουμε. Και συμφωνώ με το πρόσωπο για εδώ που είπε ότι είναι περίεργο το ότι η οικογένεια έχει ένα ιδιωτικό μνημόσυνο υπηρεσία στο νεκροταφείο πριν από το μνημόσυνο της δημόσιας υπηρεσίας. Τώρα ακούμε ότι δεν είναι ακόμη Michael θα buriend σε αυτό το νεκροταφείο σε όλα.

    Θα ήθελα να πιστεύω, αν κάποιος είχε δει το σώμα του, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικά με αυτό οπουδήποτε στο Διαδίκτυο.

    Ξέρω ότι είμαι η πεζοπορία, γι 'αυτό θα υπογράφει για τώρα και να δούμε τι αναπτύσσεται.

  27. Η Θεία κ. Jones Λέει:

    Είμαι περίεργος για το πού έχει πάει το bosy! Νόμιζα ότι επρόκειτο για μια προσωρινή τάφος στο Δάσος χλοοτάπητες, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ κανείς δεν πήγε εκεί μετά από το μνημόσυνο υπηρεσία .... Φαίνεται λίγο περίεργα για να το κάνουμε αυτό, αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος!! LA Η αστυνομία είπε ότι είχε ταφεί στο νεκροταφείο ή κάποια άλλη, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι συγκεκριμένες. Το όλο θέμα φαίνεται να έχει εμπλακεί στην αμφισημία, το απόρρητο και ανωμαλίες που δεν αθροίζονται.

  28. Sosh Λέει:
    μ.μ.

    Συμφωνώ το πολύ περίεργο, δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες των νεκρών Michael Jackson. Δεν του το φέρετρο, δεν φωτογραφίες της οικογένειας στο Forest χλοοτάπητες. Σε κάνει να αναρωτιέμαι ... ως εξής paparazi είναι αυτοί οι άνθρωποι σαν όρνια, θα πρέπει να έχουν οποιαδήποτε φωτογραφίες.

    Αυτό καθιστά επίσης την εικόνα του Μιχαήλ που έσπευσαν στο νοσοκομείο πιο ύποπτες. Εκείνη την στιγμή που σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει σχετικά με την κατάστασή του, πώς είναι δυνατόν μόνο ότι εκείνη τη στιγμή το μόνο που ελήφθησαν στη φωτογραφία είναι ότι ακριβή τόπο; Θα έπρεπε να είχε άγνωστο ότι ήταν Michael Jackson όπως η κλήση 911 δεν αποκαλύπτει το όνομα του βουλευτή.

    Υπάρχει μια μεγάλη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης για την ανέλαβε ο θάνατος, και αυτή η εικόνα είναι όλα έχουμε. Η paparazi θα πρέπει να αγωνίζονται εκτός κώλο τους για αποκλειστικές φωτογραφίες!

  29. Tiffany Λέει:
    μ.μ.

    Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτή ήταν μια imposter στο 02 Arena. Παρακολούθησα το βίντεο στο YouTube και ήμουν πεπεισμένος αμέσως τη στιγμή που είδε το imposter πόδια, τότε φυσικά όταν μίλησε. Αλλά είμαι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω το "γιατί" χρειάζεται ένας ηθοποιός Μάικλ. Έχω κάνει αρκετή έρευνα, και έχω επίσης ότι όπως φαίνεται από το 2005 υπήρξε άλλη imposters εργασίας για Michael .. Να σας έρευνα και να συγκρίνουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Αν γνωρίζετε MJ πρόσωπο, τότε θα δείτε τη διαφορά. Πιστεύω επίσης ότι ήταν imposter π.μ. συνέντευξη με Geraldo, πρόβα και στη σκηνή για τη συναυλία. Πιστεύω Michael έχει σχεδιασμό αυτό φάρσα για αρκετό καιρό τώρα, είναι πολύ έξυπνος και έχει τα χρήματα για να προσλάβουν το καλύτερο από τα καλύτερα imposters στον κόσμο - και πιθανώς και πληρώνουν για τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις. Είτε MJ έχει imposters να κάνει αυτές τις εμφανίσεις του ενώ έχει πραγματοποιήσει την get-μακριά,, ή που δολοφονήθηκε πριν από αυτό το δρόμο και αυτά imposters προσπαθούσαν να καλυφθεί στο σύνολό της μέχρι την παρούσα στιγμή ... Πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω. . οποιοσδήποτε έχει κάποιο σχόλιο επ 'αυτού;

  30. Sosh Λέει:

    Για να Tiffany:

    Είναι πιθανό ότι Michael πέθανε πριν από δύο μήνες και imposters έλαβε θέση του. Ίσως σκοτώθηκε για το χρέος του προς το Μπαχρέιν Princes. Όλα τα ενδεχόμενα ..

    Αλλά από αυτό το σημείο AEG είχε ένα πρόβλημα, όπως το «αυτό είναι» (doubtfull όνομα) ήταν ήδη προγραμματισμένη περιοδεία και πολλά monney συμμετείχε. Έτσι, θα θέσει σε εφαρμογή και imposter δημιουργημένο το σχέδιο για την αφήσει να "πεθάνουν" μερικές μέρες / εβδομάδες πριν από την πρώτη συναυλία που ο imposter δεν ήταν σε θέση να κάνει το δείχνει χωρίς νά παρατηρήσει ως διαφορετικά. Αυτό μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για την καθυστέρηση της πρώτης συναυλίες.

    Μετά τη σταδιακή θάνατο, που γνωρίζουν τις πωλήσεις των CD, DVD και άλλα merchandising ουρανός θα είναι υψηλό, προσπαθώντας να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες ή, όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή, ή να πάνε να κάνουν πολλά χρήματα από την "Τελευταία πρόβα DVD" , το "Memorial DVD" και συναυλίες αφιέρωμα.

    Αυτό με αφήνει με ένα ερώτημα: Πώς θα μπορούσε η imposter βλάκας Michaels παιδιών και της οικογένειας ή άλλους συγγενείς. Θα μάθω εύκολα τις διαφορές. Μπορεί να εξετάσει το ίδιο, αλλά δεν θα έχουν την ίδια μνήμη ως Μιχαήλ.

    (Ωστόσο φήμες / ειδήσεις στην Ολλανδία είναι τώρα ότι η coronor ακόμη Michaels εγκεφάλου για περαιτέρω έρευνα)

  31. SkylinexBleedsxRed Λέει:
    μ.μ.

    Μετά το Παρίσι, πράγμα που παρακολουθούν ξανά, αυτό που έχει νόημα ότι ακούγεται σαν να είναι μπροστά. Νόμιζα όπως το ίδιο πράγμα να το βλέπουμε σε όλη την smiling μνημόσυνο και στη συνέχεια, στο τέλος, Απλά ups και εθελοντές για τη δημόσια ομιλία; Δεν το πιστεύω. Michael ήταν 5'10Ft, Και η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό όταν για πρώτη φορά το φέρετρο ρολό ήταν ότι ήταν πολύ μικρό! Ποτέ μην στην ιστορία των θανάτων και αν έχω ακούσει για έναν οργανισμό που δεν έχει θαφτεί σε δύο εβδομάδες. Αυτό είναι συνήθως ανύπαρκτες. Κάτι έχει συσταθεί, που γνωρίζω. Νομίζω ότι το μνημείο ήταν σταδιακή. Ίσως όλοι εξοφληθεί σε αυτή την περίπτωση. ΕΑΝ, Michael ποτέ καταφέρει να κάνει επιφάνεια ξανά, η αστυνομία δεν θα τον συλλάβουν, διότι τα χρήματα της συμφωνίας. Όλα είναι δυνατά. Μετά από όλα, Michael στάσης Αν όλα είναι δυνατά, όλα είναι δυνατά. Νιώθω πιο άνετα με τη γνώση που είναι ακόμα ζωντανός. Ένα βάρος έχει λίγο ανυψώνονται από τους ώμους μου. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς αυτόν σε αυτό.

  32. Η Θεία κ. Jones Λέει:

    Αν υπήρχαν υποψίες για φάουλ παίξει, τότε γιατί δεν την suthorities κρατήσει το σώμα;;;; Αν αυτό ήταν ο Joe δημόσια, τότε όλα θα ήταν μέχρι λεωφόρους είχε εξεταστεί και στη συνέχεια το σώμα θα κυκλοφορήσει για ταφή. Δεν αποτεφρώσεων θα καταδικαζόταν επειδή μπορεί να χρειαστεί να exume τον οργανισμό για περαιτέρω tesing. Ξέρω ότι αυτό είναι ένα γεγονός, διότι συνέβη στους φίλους μου μητέρα που πέθανε στις αρχές της δεκαετίας του 90, υπό ύποπτες συνθήκες και δεν θα επιτρέπουν την αποτέφρωση. Το σώμα ήταν θηλές ζώου μέχρι ορισμένους μήνες μετά το θάνατό της, για τη δεύτερη PM.
    I have just been discussing this with a friend who is a police woman and she agrees with me that she is confident that he is still alive and has escaped the “world” to try and gain some semblamce of normality in the later years of his life. She went on to say why she thought they did not have an open coffin like James Brown had or Princess Grace of Monaco. Why couldn't people file past and quietly pay their last repects???? If it was “just a heart attack, then the head would be intact for viewing, even if it just had a voile cloth over it, it would in some way give confirmation of his death.
    Finally I agree with other comments about the sales of his albums and associated merchandising, the estate would once again be worth millions from that alone.

    Still not convinced he's dead!!!!

  33. Sosh Says:

    There is certainly a lot wrong in this case. About the size of the coffin: From pictures i've seen, a body is not lying straight in the box, but there is some kind of 'chair' build in wich lowers the length used for a full body. Maybe thats the reason for the coffin looking too short

  34. MyBelovedMJ Λέει:

    It WAS Michael in the rehearsels video`s danceing and sining. !st of all, he goes up close to the camera, i paused the video, and looked at his eyes, NOONE, no matter how much surgury can have such beautyfull eyes. If you are watching it closely, you can hear Michael talk many times, while he is sining, that is HIS voice. And the damce, you can prectice forever if you want, but nobody moves like Michael. I am pretty sure, that that was him at the rehearsels. I have to agree with the coment, where there is written, that the police will not arrest Michael if he should ever appear again, not they wont. He can solve that with money. But if he is alive, he will come back. Probely to one of the concert dates. I am sure that the children knows that he is alive. I would have thought that he really was dead, if i haden`t seen the sentence : Im alive, am im here forever” I will make a bet on that that was a sign. But noone paid attention to that, some people just believe what the media is telling us. I don`t. I think Michael is alive, and the world will find out soon enough.

  35. The Divine Mrs Jones Says:

    I have just analysed the 911 recording posted on “Youtube” and the garbled response from the doctor while the emergency services are talking to the caller is this “It's Michael Jackson, tell him to come” The voice of the doctor sounds foreign, either European or Hispanic – Latin American – I slowed the recording down at that point and picked up what he was saying. Another intriguing piece is just before the caller is asked to put him on the floor, another speaker – not the caller, not the emergency operator – says “Is he on the the floor” Why! It is almost like being prompted to say particular things during the conversation. The operator then says “Is he on the floor”!!!!! There doesn't seem to the “urgency” that you would expect from the voices in the background, who seem to be talking in a calm manner, in situations like this information is often passed between the parties at quite a hurried rate to ensure that the “injured” are attended to as quickly as possible. The “Golden Hour” is the first hour after an incident when in most cases the injured parties can be revived to full health, the doctor should have known this and responded immediately to ensure that Michael Jackson would have survived. BUT, if he had been administering drugs that were the possible cause of this, then he was covering his tracks, or making a lame attempt to do so.

  36. Rickster Says:

    I read about this years ago…MJ would stage his own death….(Messiah syndrome)…then return with the biggest comeback of all time….and the ony person that will be allowed to interview him about “how he pulled this off”….IS OPRAH WINFREY!!! he wanted to prove to the world that the “Media can be wrong”…this will put closure on Child molestation allegations….Whacko Jacko insults…and silence , espacially CNN…..from having any jounalistic intengrity from then on!

    That is why Oprah hasn't been around at all!

    His best friends were not aat the Memorial…LIZ TAYLOR….LIZA MINELLI…OPRAH…CHRIS TUCKER….DIANA ROSS…..and so many others….MJs Family are all helping out with the hoax…to throw everyone off!

  37. MyBelovedMJ Λέει:

    Rickster, To be completely hornest, i think that you are right. That has been my thought ever seen that message apeared on the stage backwall on staple Center. I guess we will have to wait and see til the Family are doing some of the concert dates, and the “Jackson 5 Reunion”

  38. bexuk Says:

    Maybe Mj has gone to start a new life in Bahrain dressed in arabic clothes like this-
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article719783.ece
    Or maybe hes walking round dressed as a woman like this-
    http://worldofwonder.net/archives/2006/10/12/girlie_jeans/

  39. Synthara Says:

    Actually I recently watched the Oprah interview with MJ at Neverland Ranch. In the private theatre of the ranch MJ says something like “I try to imitate Jesus (then pauses) I mean I'm not saying I am Jesus”. He says this about helping children but if he tries to imitate Jesus, why not try a “resurrection” of some sort as well…? I also just read about a rumour saying that the O2 concerts will show the last rehearsal video which is shot in 3D and the article said “so it's almost like he is really there”. I find that a pretty untasteful choice from the Jackson family if he really is dead. But I don't know, it's just a thought..

  40. heisalive Says:

    everyone's contribution on this blog is offering different view points and observation of details, this tells me ppl besides myself are thinking … we can bring MJ' “death” to one common denominator and that is: Michael Jackson staged is own death and has disappeared from view for now. All the “details” surrounding his disappearance have not been perfectly executed as many have expressed doubts and questions about this “event”. It is simply this: the media is seducing all of us with “Michael Jackson” mania and it is exactly this ongoing seduction with ever “new information” emerging that is done to keep distracting from the real truth, a truth so many on this blog have offered bits and pieces of. What we know about the truth are 2 things: 1. it is Self-Evident, and 2. it always prevails, but it takes its time to prevail and we may never again lay eyes on Michael Jackson live on stage or otherwise. While Elvis is hiding in the US witness protection program, MJ has another agenda and might decide to do a shock and awe resurrection act, we will see how long the truth will take to at some point prevail, and, reveal itself.

    There is no CREDIBLE evidence that MJ is dead, a “death certifiate” can be forged and put in circulation to dampen the curiousity of those of us who are doubtful, and more such “evidence” will be floated, they have quite a job to do to quiet this all down, after all, this IS Michael jackson …. Michael Jackson was/is loved the world over and if he decides to “reappear”, trust me, NOT ONE SINGLE person will hold against him having staged his own death, but everyone will be in total shock/pure joy that he is back … if he decides to stay in hiding, he might find a life he was longing for and may prefer to stay clandestine, we will see, won't we ?

  41. MyBelovedMJ Λέει:

    Heisalive. I agree with you of most of the stuff . Michael will not be “gone” for long, like you said, he is loved all over the world and NOONE would blame him for doing this. The entire would would be in chock, but it would be the greatest plug ever pulled. I would be so happy if he decited to reveal himself, on the concert at his birthday, wich his siblings are going to do. But unfortiently i also think that i would have amidietly heart failer lol, i would just die, if he came back. So you just have to love him for me

  42. dave859 Says:

    They were showing a picture of michael from the liberian girl video set alot at the end, ive made up my mind that the show was a MJ production all but the filming. Even Bubbles would see past this hoax. There is two many cues hidden in the whole memorial.

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.