Nebolo Michael Jackson na O2 Tlačové konferencie | rukou podvodník a 'mŕtvy' prezradí

9. júl 2009
admin
Fotografické analýza medzi rukou Michael Jackson a podvodník v Londýne
Porovnanie ľavej Michael Jackson & The podvodník na O2 Tlačová konferencia

Tieto obrazy sú vedľa seba Porovnanie oboch ľavej obrázkov, ktoré sú na ľavej strane z Michael Jackson, a ľavej ruky 'Michael Jackson' v O2 Tlačová konferencia v Londýne v marci 2009.

Veríme, že tieto obrazy preukázať mimo pochybnosť, že to nebola Michael Jackson, ktorý sa zúčastnil konferencie.

Tento objav, so zreteľom na svoje nedávne smrti, vyvoláva otázku, prečo by mu nemala navštevovať svoje vlastné tlačové konferencie? Bolo používanie tohto podvodník prvý z mnohých podivné udalosti, ktoré sa možno ukázalo byť najväčší Hoax sa svet nikdy nevidel?

Ak by sme sa bližšie na ruke, bok po boku, vidíme veľa rozdielov medzi týmito dvoma.

Je zrejmé, že obe ruky nie sú rovnaké.

Po prvé, Michael Jackson má pomerne dlhé a tenké prsty a dlhé dlaň. Tento podvodník má krátke pahýlovitý prsty s veľmi zaoblenými kruhové dlaň

Tento rozdiel je zrejmý iných tratiach na ruky.

Linka na Mars, známy tiež ako Life Line, Michael Jackson je na strane je veľmi blízko jeho palec. Na to podvodník Line Marse v oveľa ďalej do centra za ruku.

V obrazu vpravo, pozrite sa na malíček prst. MJ to je pomerne jemný, tenký a petite. V imposters je tlstý, tuk a ploché.

Ak sa pozriete na šírku dlane od tesne pod ukazovák a predlžuje naprieč na malíček. MJ to je pomerne malá šírka v porovnaní s tým, ze podvodník, ktorej strane je pomerne široká.

Na spodnej strane Imposters stranu je veľmi ako mastné a zavalitý V tvar. MJ je základom jeho rúk je veľmi okrúhle a malé.

Teraz máme dôkaz.

Ak má nefalšovať tento vzhľad, jedno z najdôležitejších v jeho kariére, tak ako sa môžeme domnievať, že nie je neupustila fingovanými viac?

Ak chcete zobraziť viac informácií o Michael Jackson rúk a hádání z ruky analýzy nájdete tu http://bit.ly/m5MFT

Tagy: Conspiracy, Smrť Hoax, předstírají smrť, Rumours
Publikované v konspirační teórie, Hoax Smrť, Rumours, prehliadka | Komentáre (102)

102 Reakcie na "Nebolo Michael Jackson na O2 Tlačová konferencia | rukou podvodník a 'mŕtvy' prezradí"

  1. Andrea hovorí:

    Já to věděl! I ty fotky v posta komentár preukázať Francesca, že to nebola jeho rukách! Haha. Súhlasím, pokiaľ to môže mať podvodníka hovoriť za neho, prečo nie fingovanými jeho úmrtia z dôvodov, ktoré sú jasne zrozumiteľné. I zvyšok môjho prípadu.

  2. melia8383 hovorí:

    Vedel som, že mu nebolo. Ak ste študoval Michael Jackson prostredníctvom rozhovorov a tlačových konferencií. Tie by mali vedieť, že to bolo jedno imitátor. Keď prišiel na tento autobus, pretože som vedel, že jeho chôdza, a že zlé "paruku". Michael vždy kepted vlasy pekné, najmä vo verejných som vážne podozrenie, že sfalšoval jeho smrti!

  3. Francesca hovorí:

    Great job! Já to věděl! Stále veci, Nechcem understand. Povedal, že používajú dvojaký pretože skutočný Michael bola chorá? Môj osobný pocit je ten, že je to v poriadku, dúfam, že toto sa nezdá byť príliš patetické. Myslím, že to, čo sme všetci želáme mu samozrejme ...

  4. Andrea hovorí:

    Tiež oznámenie, ako STRONG Michaela 'Srdce riadok' je? Ak ste presvedčení, že všetky palmového čítaní tak, infarkte by určite podivné MJ za to, že má. Stačí povedať.

  5. Madason hovorí:

    I dont think Michaels jeho rúk.
    Ale majte na pamäti, ako Michael Jackson obrázkov rúk je akési uvoľnené. Ale v 'Michael Jackson' obrázkov vpravo je pretiahnuté viac. Profilu, v ktorom je uvedený ruke, môžete zistiť, ako to vyzerá. Existuje viac similaritied medzi comparisions v prvý obrázok ako druhý, iba dva ukázať, ako sa ručička môže vyzerať inak.

    Ale potom zase, že na pravej strane je veľmi silný, takmer opuchnuté. Špičky prstov sú veľmi veľké (opuchnuté hľadajú).

    To nemôže byť Michael 'strane ... ... .., alebo by to?

    Tiež som si myslíte, že je potrebné vykonať ďalšie porovnaní s ostatnými snímky 'skutočný Michael Jackson' predtým, ako si taký veľký ako toto tvrdenie.

    Ty si sťažujú, ako máme len 1 fotku svojho 'prý spěchat do nemocnice a smrti' a pri pokuse o tvrdenie niečo vám používať iba jedno porovnaní obrázok sami.

    Moje miesto: nájsť ďalšie fotky a ďalšie vyšetrovanie tejto záležitosti.

  6. Bee hovorí:

    Teď je to jak sa hlúpe a strečink je docela trochu.

  7. MISS M hovorí:

    Áno, vyzerá to, ako keby bol použitý jeden podvodník. Však, že by mohol byť tým, že Michael sa necítim dobre a používa stánku palcov, ktoré nie je dokázať, že sfalšoval jeho smrti. To len dokazuje, že používa stánku palcov

  8. MISS M hovorí:

    Som miloval a vedel, Michael osobne. Ak chcete naozaj myslíte, že by umrel, a majú všetky tieto drogovej príbeh okolo neho. Ak předstírají svoju smrť budete chcieť, aby sa ako príjemné je to možné, mali by ste nechceli ľudia poznať vaše osobné podnikanie. Plus, to myslím, že by fingovanými smrti na koncertu a majú všetky tieto ľudí nešťastní, skutočne nie je to, čo Michael Jackson stál u. Zastavil sa na lásku a empatiu ľudí na tomto svete. Ak sa mu to podvrh jeho smrti, a já upřímně pochybuji, že by to v záujme gasin niektoré mier, a aby si svoje zdravie späť na trať.

  9. jackoisalive21 hovorí:

    Vedel som, že toto wasn'ta ho, vážne hlasom hovorí všetko. ale vo svojej teste jasne ho. a keď sa pozriete na to kluci ramená dont si myslíte, že sú širšej ceste potom jacksons? Len názor vyzerá ťažšie ako Michael.

    i dont vinu na michael simulant jeho smrti i nádeje HES v izbe, hned!

  10. Vee hovorí:

    Musel som sa pozerať na tlačovej konferencii niekoľkokrát, pretože jeho správanie bolo tak odlišné. Najprv som mal len ťažko veriť, že mu. Samozrejme každý má právo veriť tomu, čo chcú, ale verím, všetky fotky sú tá istá osoba, skutočný MJ. Pozrite sa na prostřední prst, asi na pol cesty hore, tam sú dve ochranné známky, ktoré môžete vidieť vo všetkých fotografií. Je skoro vyzerá ako dve malé hrbole. Je to určite rovnakej strane, ale prevzaté z rôznych uhlov.

    Tiež já nevěřím, že to MJ imitátor, ktorý je dosť dobrý na blázna, okrem ľudí z diaľky ... možná mávanie do davu z auta, alebo pri vstupe a pri vystupovaní z budov. Já také nevěřím zomrel v Pepsi komerčné nehody. Nič z toho nedáva zmysel. Prial by som si, Michael bol stále s nami, ale já naozaj verí, že je to preč.

  11. Andrea hovorí:

    Ruka teoreticky môže byť strečink je trochu - ale nie je pochýb o tom, že v mojej mysli, že človek na o2 konferencii nebol Michael Jackson. Z nejakého dôvodu je možné, že bolo pre, nebolo mu - vôbec. Ale myslím, nikto nikdy byť istý.

  12. IDK hovorí:

    je to je všetko bs len preto, že jeho mj doesnt znamenalo jeho skutočnej ruky sú samozrejme rovnaké jeden z nich je práve sliightly obrátil to je dôvod, prečo hľadať iný

  13. Usage hovorí:

    Prepáčte, že vás sklamať všetkých, ale to je rovnaké strane .. Stačí sa pozrieť na prostřední prst. Vidíte dva Prehnutie uprostred? Áno, presne rovnaké na oboch obrázkov .. Relatívna dĺžka prstov sú tiež rovnaké .. že by bolo veľmi ťažké napodobniť, ak je "podvodník", by mali naozaj dobrý plastickej chirurgie vykonáva na svoje ruky, ktoré ma veľmi ťažké uveriť.

  14. SkylinexBleedsxRed hovorí:

    To môže byť pravda, ale nemôžete zmeniť obloženiami v rukách. Tratiach v oboch rúk, nie sú totožné so sebou. Preto sa obe ruky sú rôzne. Tiež Základom dlaň je rôzny. Michaela je menej Odsadiť.

  15. kazza hovorí:

    Súhlasím s tým, že ho isnt MJS strane, a že základom jeho rukách je iný a na jeho strane linky sa líšia

  16. Sosh hovorí:
    hod

    Ak sa pozrieme na veci, ktoré happenend z 'To je ono' oznámenia do Michaels' smrť 'všetky ako nastavenie pomocou AEG,
    Použitie podvodník zapadá do celého príbehu. Třeba Michael nepoznal presné plány alebo úplne nesúhlasila.

    Plán AEG s 10 koncerty rýchlo otáča na 50 koncertov, ktoré pesničky dopyt na fanúšikov MJ. Samozrejme AEG allready vedieť, v tomto bode na koncertoch nikdy konať.

    Niektoré náklady, musel byť (O2 arena, vstupenky, skúška, backdrops atď), ale tieto náklady sú malé v porovnaní s dodatočnými príjmami z ich Masterplan.

    Od začiatku vedeli, Michael musel 'die'. Ak Michael podarilo spustiť tieto ukazuje, alebo nie, nie je problém. Tie sú nevyhnutné pre vytvorenie impulz, keď všetci na svete bola myslenia vypnúť Michael znovu. Nielen 800.000 ľudí, aby kúpili lístky. Jeho smrť by sa stať, že impulz. Sú allready vedel, že spousta z CD a DVD budú predané za ty smrti. Získanie väčšie príjmy ako v 50 koncertoch sám.

    Oddialenej prvé 4 koncerty sú všetky časti lietadla. Je pokryté extra pozornosť médií a dal ilúziu Michael nebol pre to. A potom hneď po záverečnej skúšky MJ zomrel.

    AEG Fortunatley pre všetky z skúška bola Recored v Highdef a dokonale vhodná pre uvoľnenie ako DVD. Bude sa predávať milióny pretože sú poslednej akcie z King Of Pop. Potom je tu tiež pamätník, ktoré sa môžu a budú vydané na DVD / BluRay. Verte mi! To bude zarábať AEG a Sony (pravdepodobne sa dohodli na riešení) veľa peňazí.

    Možno, že Michael bol opäť victom o veľké peniaze spoločností. Možno to bol génius za tento plán na útek do normálneho života a presvedčiť AEG tahat to.

  17. ladylee1979 hovorí:

    posledný čítať v novinách bolo, že Michael bol vysoko na lieky, ktoré sa zobrazí na 02 konferenciu zrejme budú couldnt vzbudiť ho tak 4hrs dost neskoro na to, že každý koncert bol dostať svrbiace nohy tak rozhodla zavolať do Jack dvojlôžková na pokrytie pre neho, f došlo tiež akékoľvek pochybnosti v právnom stranu veci, ktoré by mohli mať odtlačky prstov z decesed tak majú Michaels tisků zo súdnych prípadov a najlepšiu fotografiu, ktorá má byť použitá pre comprasion jeho policajnej fotografie zločincov foto, ktoré bolo nutné ho v očiach občanov lawi dont chcem ho mŕtveho som mal lístky, ale myslím, že HES preč ho hned

  18. nažive hovorí:

    Povedal niekto vidieť prejav danej Latoya na Nokia po pamätník? Říkala, že niečo ako Michael sa pozerá a vidí, že všetci z vás (fanúšikov) a miluje vás všetkých moc. Čo? Ak by niekto mhouřit smrti hoax by Latoya LOL Ale jestli bola odkazujúce k nemu bol v nebi tak prečo nie, že povedal, že ani povedat, ze zhora, alebo tak niečo? Je to prostě
    príliš praštěná. Keď niečo cítiť alebo doesnt zdať správne, že obvykle nie je. Len chcel počuť, či niekto iný si myslí, že táto poznámka bola naozaj divné.

  19. goslinger1 hovorí:

    Videl som blízko okna na zuby z oboch Michael a "podvodník". Zubov sa líšia! Podobné, ale nie rovnaké. Nemôžete-zakryť, že aj iný uhol fotografiu nemôže zakryť, že.

    Já jsem přemýšlel o tom, že Michael bol skutočný umelec a miloval fáze. Neumím si ho ochotne vzdávajú plnenie navždy. To bolo to, čo sa narodil robiť! Nebude mu radšej zomrú, ako vzdať svojej pravej lásky písania a plnenie pre svojich fanúšikov? Premýšľajte o tom. . . On bol robí, pretože mu bolo 5! Ako je možné, že sa náhle uzavrel, že časť ho a utiekol do určitej ostrov niekde?

    I'm so rozsápáno. Dúfam, že je nažive, ale keď "znovu objavili" on by mohol mať ton právne veci hádzať na neho, nebude mu? V prípade, že sfalšoval jeho smrti, nemyslím si, že to bude niekedy príde "späť".

    Tak, a to tak, je to ako keby je "mŕtve" rovnako. Nikdy ho vidieť opäť na scéne-li mu patrí. . . Aj keď je jedno usrkávání Pina Colada v niektorej cudzej krajine!

  20. MyBelovedMJ hovorí:

    Miss M kdybys vedel, Michael, osobne maby môžete asnwer mi 1 otázku. V writwing v modrej farbe na jeho obrázok, na pamiatku utorok? To bol zápisom: I `m nažive, a jsem tady navždy. Prečo len, že sentece? Prečo nie celú písničku? Viete, že?. I Love Michaela moc 2. Bol som na neze, je nejsladší človek IVE kedy stretol. Ale nepoznám ho rovnakým spôsobom, ako ste .. A je mi ľúto, aby borther vás, ale aj možné `t tu vetu z mojej hlavy. Maby je jen já, ale videl som to ako znamenie od Michael, zavolajte mi naivný idiot, alebo tak niečo. Neviem, je to len pocit. Chtěl bych dať všetko aj vlastné dostať ho späť, všetko. Potřebuju len trochu pokoja v mojej mysli, a to pre všetky z toho boli aj plaču nonstop za posledné 2 týždne, a já byla tak devasteded, že aj klobúk, aby moje x starať o svojho syna, je 1. pár dní . Takže prosím, ak máte akýkoľvek nápad, alebo ktokoľvek iný. Povedzte mi. Nikdy súhlasiť s tým, že Michael pominulo, ale bude musieť nájsť spôsob, ako sa naučiť žiť s tým, niekedy. Ospravedlňujeme sa opäť trápi vás, rovnako potreba vyčistiť tento môj názor. Je pekné, že saee toľko miloval Michael, pre ktorý bol, a nikdy zložil akékoľvek rozhodnutie o ňom, alebo nič. Prial by som si, že by mohol vidieť.

  21. MyBelovedMJ hovorí:

    "Já jsem neviděl, že som sa priznať, že. Ale jo, zdá sa, trochu divné, že sa hovorí o ňom v pressence zmysel. Hmmm.

  22. bghoppy hovorí:

    Ak to tak je mŕtvy, prečo nie je táto vyzerať AEG a rodina sú trestne zodpovedný. Prečo nikto vyvodiť záver, že je možné, že v jeho oslabený stať, že ľudia, ktorí stáli na voľnej alebo obrovské sumy peňazí v závislosti na výsledkoch a rodiny, ktorá má ježdění na chrbte, ako bezdomovec opíc (alebo dokonca predovšetkým po smrti), mala niečo robiť s tým? Jedinou sústrediť sa na lekára. Všetky peniaze, že vražda bola vylúčená prvý deň? Poď!
    Možno som blázon, ale nejsem blbej. Niečo nie je v poriadku na ceste alebo na druhej strane. Som si, že je to podvod, pretože z desivé reality budem musieť čeliť, ak je to pravda, že je mŕtvy. To je skutočnosť, že keď sa umiera na lieky, to znamená, že napriek všetkým talent, bohatstvo a láska k rodine a priateľom a fanúšikom, že stále stratil kontrolu a FAILED. Pretože som veriť ľuďom, ktorí zomierajú na OD, to je zlyhanie selfpreservation a ohľadu na ostatné.
    Má jeho život naozaj sledovala podobné oblúky z Judy Garland, a Elvis, a Anna Nichol Smith, bez toho, aby jedna osoba, ktorá je naučil lekciu o slávu, bohatstvo, drogy, atď? MJ predovšetkým sám, kto študoval všetkých týchto ľudí žije v detaile?
    Vitajte v Amerike, potom, myslím.

  23. she_can hovorí:

    My za to, že jeho "smrť" je možná postupná keď sa pozrieme na niektoré fakty.

    - Zrejme nebol ochotný urobiť 50 koncertov v O2 Areně, ale len 10, a potom nastúpil na svetové turné.

    Veľmi zaujímavý článok
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-threat-to-axe-this-is-it-concerts_1108373

    v prípade, že odkaz nefunguje, tu je článok
    "Michael Jackson hrozil zrušiť celú jeho behu a je to ukazuje, keď 40 koncertov boli pridané bez jeho dovolenia, podľa novej správy.
    Zpěvačka oznámila na tlačovej konferencii v Londýne dňa 5. marca (09) by bol výkonom 10 koncertov v mestskej O2 Arena v júli (09).
    Počas niekoľkých dní, 40 viac ukazuje bol pridaný do rozvrhu - ale Jackson bol údajne nevedia o pláne stimulátory AEG Live, a hrozil, že sekera všetkých 50 termínov keď zistil.
    Investigatívnu novinár Gerald Posner píše o TheDailyBeast.com, "Jackson vraj poznal svoje vlastné limity. Trval na tom, že viac ako 10 predstavení ... v zákulisí, AEG Jackson a finančných poradcov mal zrejme pracoval sa dohodnúť, že požadované popová hviezda urobiť viac ukazuje.
    "Keď Jackson dozvedel, že po tlačovej konferencii, je nakopnutí z niekoľkých dňoch búrlivej stretnutí s Jackson v časoch ohrozujúce nerobiť žiadne."

    - O AEG poisťovateľ (Lloyd) politika zahŕňa predávkovanie drogami

    ďalší zaujímavý článok:
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-insurance-policy-included-drug-overdose_1108633

    Tu je citácia:
    Za organizátorov koncertu Michael Jackson to comeback turné dostane multi-milión dolár výplaty od poisťovateľa, ak to show správ spájajúcej superhvězdných zloží na drogy sú správne - pretože ich politika sa týka smrti predávkovania.

    - Tu je to, čo jeho kamaráta Marka Lester povedal dnes už MJ

    "Celý okolnosť pravdu ohľadom Michael smrť halí rúškom tajomstva sa zdá, prinajmenšom. Vedeli ste, kto je kto a prečo chrániť.
    "To je to, co najdu tak veľmi tajomný - Michael nenávideli ihiel. Dal som mu akupunkturu dvakrát, raz pre mimo palcom a ďalší čas na pavúkovitý kousnuti. On by nemala mať žiadny osteopatia pretože nemohol znášať počuť kliknite kosti. "

    zdroj: http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/lester-jackson-hated-needles_1109285

    (Áno, mám rád tento web)

    Takže moje porozumenie týmto 3 fakty:

    jeho smrť je inscenoval ako predávkovanie drogami
    - Médiá so zameraním na túto myšlienku, že bol narkoman
    - Výsledky skúšok potvrdí, že (údajne)
    - AEG dostane výplaty od poisťovateľa
    - Michael (kto nechcel, aby jeho comeback spôsobu AEG chcel mu na to), môže len odpočívať. Pripravovaného albumu 2 + je okolo 100 nevydaných piesní je dobrý spôsob, ako pokračovať v procese, čo sa mu páči, bez toho, aby na turné. Tu môj posledný bod /, ak niektorí z vás videl jeho Súkromné Home Movies dvd prepustený pred pár rokmi, povedal (v vtipné scény btw), že on nemá rád cestuje, ale má rád interakciu s jeho fanúšikmi, cestovanie, atď ...

    Prosím, nech ma vaše komentáre!

  24. Viera hovorí:

    Som šťastný, pretože som to vedel!
    Naozaj si myslím, že tento muž bol podvodník, stačí si vypočuť jeho hlas, a ako vyzerá ... smeje sa vždy ... Jeho tvár je tak divné.
    Viem, že ľudia, ktorí nie sú fanúšik MJ aj mne, IM nie je MJ ventilátor, ale keď sme videli štyri mesiace tohto video, sme sa dohodli:
    Dve myšlienky: 1) MJ úplne zmenilo svoju tvár a stratil svoju myseľ, úplne šialená, alebo 2) A zlý podvodník, ktorý sa nám smeje!

    Já neříkám, že MJ je nažive, je to ďalšia vec, ale je známe, tento muž nie je MJ, môžem Prisahám.

  25. Viera hovorí:

    Druhá vec, že som si prečítal: videa sa zdá byť upravovať!

  26. Andrea hovorí:

    Stačí povedať - všetko, aj naďalej je uvedené na tu ďalšie, a moje vlastné špekulácie deň od jedného zo svojich tzv 'smrť' majú takmer 100000000000% ma naozaj vedieť, že MJ nie je mŕtvy. Já jednoducho nemôžu čakať, až do dňa, ktorý sa rozhodne spoznať svet a já se na tu a všetci môžeme radovať, pretože sme poznali sme dobre začať!

  27. bghoppy hovorí:

    Buďme vedecké asi všetko toto:
    Aké sú preukázateľné skutočnosti, v tomto prípade, že by stála na súde? Beyond the nekonečné fámy a špekulácie, čo máme robiť?
    Môžem vám ukázať MJ je mŕtvy? Žiadne telo, žiadny úmrtný list, žiadny dôkaz o smrti listu. Vznesené žiadne podozrenie o neserióznej rokovaní (infact zamietol prvý deň, a nikdy od roku), len pretrvávajúce naliehanie zomrel na predávkovanie drogami, hoci žiadne dôkazy o tom, vzhľadom k tomu, z lekárskeho alebo orgán činný v trestnom konaní. (veľmi vhodné trvá 4-6 týždňov ku konečnému rozhodnutiu, zvuky, ako keď sa "rodina" hity štádiu) (a ešte by vedeli, čo drog zabili teraz, tak prečo nie, že správa litle info? Prečo nie info o druhej a tretej pitvy?) Veľa lekárov a zdravotných sestier rozliatia ich vnútornosti o jeho súkromnú lekársku históriu napriek hipo zákony bránia hovoriť o takých veciach, bez ohľadu na život stave.
    Môže príbehov čítame a počujeme o MJ považovať za dôveryhodný a je založená na faktoch? Ani náhodou. Každý detail sme stále učiť aboutabout MJ a jeho rodiny je potom by niekoho iného alebo samy. Pamätajte, že je muž, ktorý mal jeho PR ľudí čerpadlo príbehy z HB komory a sloní muž kosti do tlače, potom hovorí, že budúci reportér, že je blázon, "Leží o mne". Nikto z nás nemôže vedieť pravdu o tomto človeku a jeho život, a on sám bol vo všetkom, skreslenia.

  28. melia8383 hovorí:

    Dúfam, že je stále nažive .... Já nevím.
    Díval som sa na video na youtube z ambulancie podporu z jeho cesty. Prečo by to ísť tak pomaly, že to nebude mať na ich sirény? Ak bol already "mŕtvy", keď sa tam dostal, lekár by podpísal potvrdenie. A oni by sa nazýva Koroner.

    Omlouvám se, ale nikdy som sa videl sanitku ísť tak pomaly, ak by bola núdze!
    A ako by mohol niekto z vjel, že "posledný" obraz s MJ? Z toho, čo som videl jeho "osobný" bolo blokovania okien v zadné a bočné!
    Správy sú teraz prichádza s ďalšou "príbehy", ktorá robí všetko, čo len tak látat mätúce!
    A nič nevie, kde je "telo" zo MJ šel!
    Že "úmrtný list" je falošný, môžete si povedať. "Žije s rodičmi?" Poď, bol prenájom home.of Samozrejme by museli latoya meno tam, pretože na novinky staníc. , Videli ju žijú tam v noci. Môžete ľahko purshase ty.
    Zo všetkých osobností, ktoré zomrel Michael je jediný, nemáte naozaj vidieť?
    Nič sa pripočíta?
    Doktor supposely ho našla v posteli nie "dýchanie"?
    Doktor vidieť ho zbaliť?
    Prince (najstarší syn), videl ho zbaliť a on si myslel, že sa hrá?
    Môže ktokoľvek dostať "Príbeh" rovno?
    Len som to zvláštně, že AEG insursed turné (vzťahuje na predávkovanie drogami, ale nie z prirodzených príčin)?
    Už len 2 týždne pred "turné?"
    Prečo nie je otázka MJ na deti, pretože tam bol? A osobou, ktorá s názvom 911? Všetko sa pýtal bol doktor?
    No, viete, že väčšina ľudí na O2, že konferencia nebola Michael.
    Navi dokonca povedal, že k rozhovoru (niekde na youtube), že MJ sám prenajal ho, aby sa volavých a niekedy ísť do albumu promoakce!
    Jackson a rodina je "cesta" k tichej vo všetkých tohle. Na pamiatku deti ani zdať smutné! Boli blízko neho, prečo by sa im plakat?
    Ľudia, ktorí boli v blízkosti mu povedal, že nie drogám, pretože to bol blázon asi bolo zdravé, a veganské (sotva snědl), pracoval mimo. Nenávidel ihiel!
    Tento "príbeh", že médiá sa kŕmiť ľudí je šialené, nikdy som počul niečo takého pred! Ak bol závislý na drogách, že by bol výchovy, a to najmä v jeho štúdiách späť Verím 93-94 a 2005? A week ago Joe Jackson bol každý na tv teraz nie je? A prečo nemajú pochoval telo? Já myslím, že bol tak zameraný plánovanie pamätníka a ukazuje svoje "tváre" jedná sa nemohla rozhodnúť, kde MJ by v?
    Makes nosense ku mne!
    V prípade, že je naozaj "preč", ktoré sa nestaram, že to, čo ukazuje.
    Ale dúfam, že nie, ten si zaslúži, aby bola šťastná.
    Na pamiatku prečo Marlon vyrozpráva príbeh o tom, kedy Michael bol oblečený ako starý muž na záznam uchovávať? A Kde je Chris Tucker, Steve Harvey, Diana Ross, Liz Tyler. Väčšina zo všetkých, ktoré sa mu zle ukázal na "pamätník", ako Corey Fieldman a pár ďalších hviezd, že hovoril o ňom, keď bol "živý".
    Čo sa na moje nervy, je to, že naraz Michael "zložil" všetky tieto Fake A **
    Celebrity chcú fingovanými krik a dostať pred kamerou, to povedať, koľko Michael myslia na ne, prosím!
    A teraz médií, ktorej sa hovorí Michael deti a "príliš biele", aby bolo michael to, a on bol "závislý" na drogy?
    Návrat v roku 2005, niektoré z jeho "tieňa" ex-bodguards obrátila proti a bol říkal, že sa obťažovania boy.People řeknou anthing peňazí a času fotoaparát, rovnako ako teraz.
    Tento príbeh je jednoducho príliš divoké!

  29. melia8383 hovorí:

    Ospravedlňujeme sa za dlhý komentár, som mal veľa čo povedať! LOL

  30. JC.LOVES.MJ hovorí:

    ARGHHH! im soooo zmatená, ruky sa pozrieť aj rôzne musím priznať, ale já souhlasím s prostřední prst a Prehnutie, že sú prítomné vo všetkých foto. I sooo nádeje HES alivee!

  31. JC.LOVES.MJ hovorí:

    Všetko im obávajú sa, keď sa vrátili, sa bude alotta právne otázky na riešenie, aj atleast bude nažive áno?
    - J

  32. MONij hovorí:

    she_can: Body ste ma premýšľať MJ bol zavraždený od AEG, ale pravdepodobne si myslel, že by carryout svoje hrozby, a keď "zomrel na predávkovanie drogami", potom by malo poistenie oplatí.

  33. JC.LOVES.MJ hovorí:

    Melia8383: Ja musím povedať veľmi dobrý komentár k veci. Veľmi platí taky.
    im soo justt zmatená, tento web mi dáva nádej,
    - J

  34. SkylinexBleedsxRed hovorí:

    She_Can: To sú úžasné body, ktoré ste uzavrel. I enjoyed články, děkuji!

  35. Sosh hovorí:

    AEG vraždu by mohol byť možné. Po tom všetkom, ale najali svojho lekára a prípadne aj jeho ďalší zamestnanci. Umožňuje nie je dúfam, že tento príbeh je pravdivý. To by znamenalo, Michael je naozaj mŕtva.

  36. ladylee1979 hovorí:

    jeho rukou, alebo ne dont zmeniť fakt, že som zvyknutý byť vidieť môj idol na 26. july2009 jsem tak ráda, že si tie lístky aj zasmál a zvolal týždne riadenie ho potom tresku je to, že to bolo to, že aj napriek tomu dotírat dostať nad ním práve dont zdajú reálne i cant predstaviť život bez mike HES tam pre mňa za 25yrs im naštvaný a smutný i cant vidieť ho znova, a to aj vzhľadom na ambulancie majú obrátiť sirény voľno na aproach na majetku aj 2 dôvodov by mohla byť zo jel pomaly ani on je naozaj mŕtve takže nie je potrebné ponáhľať, alebo HES nažive a využil tak nie je núdze mannaquin tiež existuje zákon proti falšovaniu svojej vlastnej smrti môžete získať zatknutý za to, a ako na pohrebe nie je happening, kým nie sú Michaels majú mozog späť a možno ho odpočinku v jednom kuse.

  37. Goldie hovorí:
    hod

    Som tiež cunfused ??????

  38. dianafan hovorí:
    hod

    Bol som po tejto stránke s ťažkým srdcom. Som si istý, že MJ je mŕtvy, ale tam, kde je nádej, tam je život. Len niekoľko bodov, aby sa o podvodník. Ak MJ bol holohlavi a bol s to nosia paruku, prečo je na strane, na ktoré sa vzťahuje čierne na farbenie vlasov? Parochne nemajú klesať v umyváreň. Tiež viem, že nemôže urobiť, ale možno niekto môže - je nejaký spôsob, ako tahat plnú tvár pic na MJ z poslednej skúšku a dal ju vedľa fakeR a predpokladá reálny posledných? To by som chcel vidieť. Mám len dívali na skúšku dvakrát, pretože znervózňující, ale to mi MJ vyzerá docela malá (já vím svoje veľké scéne lol) a podvodník je massiveley širokej v porovnaní. Mohol by niekto urobiť obrázok analýza?

  39. feyaya hovorí:
    hod

    Musel som nepočul, že AEG najímaných, že lekár, počul som práve opačný, že je to Michael, ktorí osobne ho prenajal. alebo som premýšľal o rôznych lekára? Som zmätená. Myslel som, že bol možno zavraždený taky, ale to je taký škaredý myslenia, najmä keď všetci chcú, aby bol nažive, ne? plus vraždu teórie ide spolu s Joe Jackson teórie. všetci vieme, jeden rozumný osoba nikdy súhlasí s joe, LOL.

  40. Yamy hovorí:
    hod

    Myslím, že budete snívať ... je to naozaj tie isté osoby ... je to určite bol Michael v Londýne ... Obrázok vľavo nie sú jasné a ruka nie je na rovnakom uhle pohľadu je to explaination!
    Rovnaký nos (je to ťažko ti majú rovnaký!) Rovnaký bradu rovnaký úsmev rovnaký hlas!

  41. charbour hovorí:

    Hej, to je úplne náhodný, ale nikomu inému sa dohodli, že:
    MJ prvý zomrel, keď veľa ľudí si myslel, že bola skutočne mŕtve. (Ja viem, že som urobil) a potom sa postupom času viac a viac ľudí sa začalo pochybovať o myšlienku, že náš kráľ bol preč?
    Úprimne myslel, že po pamätné Michael simulant všetko o jeho smrti by sa len tak v jednom okamihu, ale je to skutočne dostal silnejšie. Nikdy som nebol v okolí, keď Elvis zomrel, ale bol to zlý? Boli všetky tieto veci ganging na Elvise?

    Som priamo 50/50 o MJ v čase, keď .. Tento web ma 50/50 .. Bol som 100% istí, že bol preč, ale to len robí toľko zmysel!

  42. dianafan hovorí:

    TMZ - na kus o vlastnom nástrekom - existuje komentár, že taťka bol na joe MJS noci pred a MJ bol naštvaný na neho. Urobil táta nakoniec príde až za Michael?

  43. supermom75 hovorí:

    já mám odpoveď na tento vystúpil používať podvodník na tomto koncertu confrence jsem foud jeden rozhovor s vysvetlením je to, prečo sfalšoval jeho smrti bol oringinally robiť 10 ukazuje, že je to, že sa všetky a potom až potom, čo urobil jeho prvá anoucment pre nich potom o týždeň neskôr dostal smacked v tvári, ktoré AEG, že pridanej 40 viac na to, aby urobil michael urobiť skúšku potom vedel, že nemôže urobiť 50 povedal then bol jel zruąíte AEG im povedala, že bola plniť všetky vedel nemohol zvládnuť 50 koncertov, takže je to, čo ho viedlo k jeho smrti fingovanými z AEG alebo bol zavraždený, pretože on nechcel urobiť, ale aj napriek tomu myslí, že sfalšoval jeho AEG naozaj tlačí ho zlý

  44. Andrea hovorí:

    @ Diana fanúšik LOL na to vravíte 'taťka joe', ktorá skutočne ma chichotat!

  45. edenmalfoy hovorí:

    @ Yamy

    ... Mal si už niekedy počul hovoriť MJ predtým? Hlas a chôdza sú mŕtvi predmety, že 'MJ' v Londýne tlačovú konferenciu, nebolo mu. Má nezameniteľný hlas a nie je hlboká s nádychom anglického prízvuku (za osobu na konferencii to bolo.)

  46. she_can hovorí:

    Pokiaľ ide o MJ deti reakcii na smrť svojho otca, tady je to, čo Marka Lester (MJ priateľ a kmotr na svoje deti) povedal včera o Paris:

    Označiť povedal Hello! časopisu: "Paris povedala mi, 'Mark, nerobte si starosti, tati odišla žiť s anjelmi teraz, môžeme ešte prísť a zostať s tebou?'"

    Dodal: "Paríž bola neuveriteľne silný a consoling a radi vedeli, že všetci sú vítaní, aby ostali s nami kedykoľvek."

    zdroj: http://uk.news.yahoo.com/21/20090706/ten-mark-lester-speaks-to-jacko-s-kids-5f8abb3.html

    Nikdy by som sa domnievajú, že dievčina, ktorá práve stratila milujúci otec by sa povedať, že - niektorí hovoria, že je zrelý, múdry čokoľvek, I just don't kúpiť vôbec.

  47. supermom75 hovorí:

    Som tiež veľmi blízky priateľ Michaels miss a m @ she_can Som presne tam, kde ste na toto si myslíte ako ja, to ostrihať a minulé medzi riadkami a ja verím, a majú pocit, že Michael je stále s nami nemám pocit, že zanechal nám zatiaľ je to jeden z tých pocitov to nie je správne niečo nie je v poriadku, že urobil veľa chýb v tomto a cítim sa zase čoskoro príde. predtým, potom sme si mysleli, hodinky i jej za mesiac

  48. supermom75 hovorí:

    keď si myslím, že falošná utesoval jeho deti sú jeho svet miluje im moc cítim, keď som sledoval janet konzola paris to bolo ako ona nechcela hovoriť ako keby bola podaná príliš neexistujú žiadne slzy a úsmevy od všetkých deti aj vedieť, jestli jsem stratila otca, ako je Michael I by Balling v mojich očiach

  49. Andrea hovorí:

    Ja tiež súhlasím s supermom a všetci ostatní, ktorí vedia, že niečo nie je v poriadku. On rozhodne nie je mŕtvy. Skôr alebo neskôr sa to bude doháňať všetci a budete mať kam sa obrátiť, ale priznať pravdu.

  50. Samantha hovorí:

    Michael nenávidel turné.
    A keď povedal, že svet didnt want to urobiť, to by bol nenavideny.

    Takže tam bol len jeden spôsob, ako dostať z nej, a to buď o samovraždu (ktorá aj neveríte) alebo falošná smrť, ktorá je dosť jasné, čo sa stalo ..

    Nikto nevie, ale všetky tieto indície, ktoré sú jej beleivable. Musíme sa pozrieť, čo sa bude diať. Miluju tě tak moc michael <3

  51. dianafan hovorí:

    Čo sa deje s MJS Brando mate? čo sa mu bolo samozrejmosťou. Som v UK tak nevím, ale commenters o TMZ sú čím podozrivých z neho.

    - Andrea, taťka Joe nie je láskyplný výraz Jeho brány z britského programu Waking Mŕtveho taťka Doc bol ústredný charakter a nebolo to príjemný človek. Podobne ako Joe.

  52. brando13 hovorí:

    Já bych rád k domnienke, že je nažive, a tieto teórie sú veľmi zaujímavé a to si myslíš, podíval som sa a pozrel na ruky práce najprv som si myslel defo nie je MJ, ale až po kontrole nad ním musím povedať, že je naša MJ v 'falošný' ruka je mierne položené dozadu, a ak ste naozaj pozrieť na linky s rovnakým ste si predstaviť, že 'falošný' ruka je v rovnakej pozícii ako 'skutočné' jeden i dva málo značiek na prostřední prst oboch rúk, je mŕtvy dať preč! vyzerá ako jazva, a ďalšie vec, bez ohľadu na to, ako moc dlh bol v myslení a on couldnt mať mediálne hounding ho už tak sfalšoval jeho vlastnú smrť, prečo na Zemi by sa dal prostredníctvom svojich detí, i keď sa ho vidieť znova jeho majetok, sotva umazávání ich malé hlavy až k!

  53. she_can hovorí:
    hod

    Pokiaľ ide o MJ dcéra Paris
    Jackson dcéra chce rekord hold pieseň pre otca

    zdroj: http://economictimes.indiatimes.com/News/News-By-Industry/Media-Entertainment-/Entertainment/Jacksons-daughter-wants-to-record-tribute-song-for-father/articleshow/4766697.cms

  54. she_can hovorí:

    Here is an article following MJ's press conference in March

    http://www.foxnews.com/story/0,2933,505109,00.html

    An exert:
    Jackson strode into the Arena looking pretty healthy considering all the reports of his near death or fatal illnesses. Indeed, his face looked recently refreshed by cosmetic surgery, which would explain the many pictures of him with scarves and bandages. His mouth and chin are now more reminiscent of Steven Tyler. With the hair, he could also be confused with Carly Simon. But it's Jacko, he's wacko, and he's backo.

    Čo si o tom myslíte? Why were there rumors about a near death?

    How is it possible that rumors dwell on him being terminally-ill whereas he passed his medical examination with flying colors? why media don't question this medical report then if he was so riddled with injection marks? isn't it insurance fraud? there are millions of dollars involved. Logically, after finding all this bottles of empty medication wherever they found them, after so many testimonies about him being completely drugged up etc… the media should turn to the AEG insurer and find out what the hell is going here. Instead of that, it's as if there were brainwashing us to believe that he was a drug addict.

    Now, I am still thinking about the whole autopsy thing, the brain not being returned yet etc… Do you think that LAPD could be covering up this whole hoax? I mean it's not like it's unheard of that there were conspiracies in history involving police officers and politicians…

  55. Andrea hovorí:

    @ dianafan – I knew it was not meant affectionately, just the term 'poppa joe' made me laugh. I have no idea why, haha.

  56. Martijn Says:

    Hello people,

    Quite a few people already described why one should NOT conclude that the hands at the 2009 London conference 'prove' that it was an imposter.

    Actually, I am the author of the 'palmistry' article about Michael Jackson's hands:

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm

    … and after seeing many pictures of his hands, I immediately recognized that this is blog-post is a 100% NONSENSE story!

    Actually, the hands sort of 'proove' that it definitely was Michael Jackson at the 2009 conference – which is eg confirmed in the LEFT HAND by:

    - the 'ísland' marking in Michael Jackson's LEFT HAND in the heart line (under his pinky finger);
    - and the horizontal creases on the middle phalanges of the ring finger and the middle finger.

    Obviously, quite a lot of people don't know how to 'read hands' … and likely they have only WANTED to see the difference between those photos.

    Again, a few other people already mentioned that the photos do concern the hand of the same person.

    By the way…

    I think a few days ago a much more interesting 'HOAX'-related story about Michael Jackson's hands was revealed by actress Cicely Tyson (who was a friend of Michael):

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm#truth

    Michael Jackson's single white hand glove and his 'sexy' fingertape + his armbrace… were all created because of his skin problem due to his VITILIGO!

    (But by fact, this 'hand glove' story comes actually very close to the truth!)

    Bavte sa!

    Greetings from The Netherlands,

    Martijn.

  57. Sosh hovorí:

    Paris 'wants' to record a song for her father. Does she want it or does the rest of the family think it will earn alot of money…

    When i read this kind of news, I begin to think Michael is dead and his family doesn't care about it. All about the money. Hence the absense of any tears during the memorial.

    But lets hope Michael is still alive…

  58. bghoppy hovorí:

    Dianafan, i agree with you about Miko, he seems like a scumbag. Really, your the guy that threw the towel on his head back in “84's burn accident? And I think there is some resemblance b/w him and blanket.

  59. bghoppy hovorí:

    None of them can even get the hospital stories staight! And since when has she been “closer to michael than anyone”? i recall her doubting his innocence regarding molestion on NATIONAL TV. I can smell the love from here.
    And Jermaine is just as bad. You were his backbone and voice? Let's not forget this dude(also known as Muhammad Abdul-Aziz) has a kid named Jermajesty. In 15 December 1973, Jackson married Hazel Gordy, who is the daughter of Motown Records founder Berry Gordy.[5][6] Their first child was Jermaine Jr., born in 1977, their daughter Autumn was born the following year, and Jaimy born in March 17 1987.[7] Jackson also had a relationship with Margaret Maldonado during his marriage. He first saw her in a Los Angeles restaurant, who was dining alone and requested his friends to go and ask and meet him.[8] Both, his wife and girlfriend were pregnant at the same time (4 months difference). After his divorce with Hazel, he convinced and stayed with Margaret. The couple had two children; Jeremy Maldonado Jackson, born in 1986 and Jourdynn Michael Jackson, born in 1989.[9]

    Jackson converted to Islam in 1989 after a trip to Bahrain.[9][10] Jackson has publicly expressed his religious beliefs after being part of the Big Brother house, while staying there he has prayed and fasted. He has also publicly said he had hoped to convert his brother Michael to Islam, saying it would have provided him with 'peace' and 'heal' his problems.[11][12] He is the only Muslim in his Christian-raised family.[13]

    Shortly after separating from Maldonado, on 18 March 1995, Jackson abruptly married Alejandra Genevieve Oaziaza, who is also the mother of two of his brother Randy's children. The couple had sons Jaffar, born in 1996 and Jermajesty, born in 2000.[9] Jermaine filed for divorce from Alejandra in November 2004, which was finalized in 19 May 2008. Jermaine was ordered to pay $50,000 for Alejandra's legal fees and $50,000 for child support in August 2007; this was in exchange for Alejandra's waiving her right to spousal support.[14]

    Halima Rashid became Jackson's fourth wife, she is of Afghan descent, who married in 2007.[15] They currently live in Los Angeles, but frequently travel to London and Bahrain. Jermaine has 8 children: 3 with Gordy, 2 with Maldonado and 2 with Alejandra. A daughter, named Dawn, was born in 1984, mother is unknown. During his brother Michael Jackson's 2005 child-abuse trial, he was a staunch supporter of his brother, coming to Michael's defense on CNN's Larry King Live and appearing with him in court on numerous occasions. And on June 25th, 2009, Jermaine broke the news, that at 2:26 pm (PDT) his younger brother Michael Jackson had died at age 50.

    Which brings up something else. The timeline of the stories breaking are messed up too. Apparently TMZ didn't “break” the story exactly but got it off of another site (i can't remeber the name of the site but it has the no. 17 in its title) which posted the news at 1:10 pm and then TMZ gets credit for breaking the story at 1:30 pm. Aren't they on the phone with 911 at that time or some time near it?

  60. MichaelJacksonIsStillAlive hovorí:

    GUYS CAN YOU PLEASE PRAY THAT MICHAEL JACKSON IS ALIVE!!! DOESN'T MATTER WHAT RELIGION.. JUST PRAY CUZ EVEN THINKING OF THE FACT THAT MICHAEL MAY BE DEAD IS LITERALLY KILLING ME… I LOVE HIM SOO MUCH… JUST PRAY PLEASE!!!

  61. smileygirl24 hovorí:

    please someone explain this?? i got this of a girl on here i was freaking out OMG
    is that michael kissing the person on the forehead open casket??

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  62. AngelW Says:

    More Proof that the body in Michael Jackson's house is a bad copy of micheal. I just found this on youtube tkae a good look!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=NXphfDVRsQI

  63. AngelW Says:

    Medical:

    The Photo for the O2 you can see the hand of a imposter who had clear heart desease,the fingers had drumstick fingers and the nails are green/grey.
    This is normal for a man that had a heart desease.
    When I came over here for the lupus,well its normal that when you use btw piroxicam nsaid/ you keep fluid in your body and feel very sick. So no dancing is possible at all. I'll know it because I have fibrositus and that is reumatics, and I know all about those medications.
    {muscle's and knees and figers feet}blow upo like a bal.So then it could be Michael his fingers? Only there is one thing: the line's in the fingers are not the same, and those fingers are short from that imposter Michael.

  64. Angel36 hovorí:

    Smileygirl24
    Yes that was Michael kissing James Brown in the casket.

  65. MichaelJacksonDunnoImHisMrs Says:

    Wow looks like he was wearing no makeup during his observation of the rehersal.

  66. AngelW Says:

    Watch out New Makers change there url in gossip!! ABC had the true and hide the whole storry from dr Klein so for now
    a compilation:
    http://abcnews.go.com/video/playerIndex?id=8030442

  67. Andrea hovorí:

    to angelw – good work on the drawing of the hands, haha. and yes that is MJ. he attended James Brown's funeral and indeed kissed him on the forehead!

  68. emanviam Says:

    I honestly don't know what else to think…obviously, the hands of MJ are the same….either he was excesively happy that day and had extra make up and we didn't notice, and we are just trying to find a cure for our excessive pain that we are holding in our hearts…probably, even if they show us pictures of him dead, we will still say “oh, that is a plastic doll” or something, just to never accept that our wonderful angel is gone…
    I am so sad, that I am crying, specially after I read La Toya's statement….
    I wish we could have an answer for all this…
    Michael, please….if you ever read this, please know that I am sad because I know you felt alone, but some of your fans, like me, would give you our most honest and open friendship with nothing in exchange, other than your extraordinary friendship.
    You are an angel, I love you. Very much.

  69. dianafan hovorí:

    I read somewhere today on the internet about a guy called Rockwell who I think is possibly Gordys son, he had one hit which I know that I know but can't remember – and he seems to have vanished. This could have something significant as I must have been googling MJ conspiracies. I think it was about him being a double as well. Could be way off the mark – just a guess.

    bg hoppy – do you know why Brando is coming under scrutiny? We know nothing about him in UK – TMZ posters are turning on him a bit.

    Hmm – Marlon Brando had a private island called Tetiaroa in Polynesia/Tahiti – he didn't own it he had a 99 year lease from 1965 – still a few years left, although a hotel is being built there now. Could Brando jnr have any access to this island or one close by?

  70. Jamy Says:

    yes i know mj's voice.And hands are definitly the same…maybe mj is alive (i don't think but why not) but your proofs are not good proofs !

  71. He.is.alive hovorí:

    dianafan !!! Interesting theory your've posted re: the Island of Tetiaroa Marlon Brando has a lifelease on .. one of MJ's bosom buddies, Miko Brando Jr. could very well have access to that place, and assuming he does … well, anything is possible, isn't it ?

    However, if you were suggesting or implying that MJ might have escaped to that location and IS there to gain solace, privacy and peace, it would not be such a perfect hiding place after all with the hotel building construction going on. Under the circumstances, would it not endanger MJ to be exposed sooner or later if he had dropped off to Tetiaroa …. something tells me a likely location he is hiding out at is rural eastern europe where he can be safe for the time being … wheras, at this point, he could be literally be anywhere .. I pray for his safety and peace …

  72. AngelW Says:

    I draw all the line's over,and sorry its not Michael's hand Jamy.

  73. Dee Says:

    Admin, Thanks for this site now here is my piece….

    When Michael supposedly got pushed into the van covered in a white sheet. We all saw this broadcast live, I for one kept looking at his feet. I had no idea at the time, because I was just in awe… Yet every time I saw the footage of his body being moved into the van from the copter on the way to the morgue, I stared at his feet. It wasn't until a few days later, that I realized that his feet were pointed. A dancer, any performer always point their feet. Even actresses when lying on a beach, in a bedroom scene, wherever…. point their feet. Its all about the lines. We are talking about MJ the best dancer on the planet, his habits are far passed habitual by now. He's a showman he would point his feet, a dead man cannot point his feet.

    Further more, if you look at this video his body is a basket, when he left the hospital in the copt his body was on a gurney and we saw him get up, we saw the camera guy realize he may have caught too much and switch scenes. Also in this video the basket is on the floor and is carefully slid out to gurney and the placed in the van. Another thing I thought it strange that these men have the dead body of MICHAE JACKSON and yet they seem calm as hell, they actually seem to me by their body language finalizing plans….
    http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  74. AngelW Says:

    And Latoya is a nice comedian.
    Cause who owns that billions now..???The Jackson Family of cause!!!That's wat they think right now. Give me a break I stay cristal clear. Every tear from that family
    and now Michael is murderd?
    No his dubbel is murderd,cause this is gonna be a murder case.But not Michael his dead!! That imposter his dead. Lucky they have the brain..dna proofs everything, and that is not MJ his brain they have.

  75. bghoppy hovorí:

    dianafan, Miko is under NO scrutiny here in the US, along with everyone else for that matter.
    Along the lines of that Island, Apparently Marlon was going to sell that to MJ, but died b4 paperwork could be completed.

    And can we give the GHOST stories a rest and that is MJ kissing James Brown at JB;s funeral! AGGHHHH!!!!!!!!!1

  76. Andrea hovorí:

    I agree with you bghoppy! I can't begin to count how many times people have been saying in here that it was MJ kissing JB AT HIS FUNERAL!!!! Hhahaha HOwever, Miko was on larry king live I believe and they asked him if he was the father of blanket and he just nodded his head a 'no' manner. and then they asked if he knew who the father of blanket was and he once again nodded his head in a 'no' manner. WHO KNOOOOOOOOOOWS~ These stories get wackier and wackier every day!

  77. dynamite Says:

    Yes samantha he hated touring theses a video of him on youtube saying he hates touring but likes relating to his fans, they told him to do the interview again but without the negative comments and say that he likes to tour, Poor guy was told what to do and what to say all his life

  78. dynamite Says:

    Type in michael jackson talks about touring on youtube and see for yourself, lol he is so cute in that video

  79. ejay5131 Says:

    In the video of MJ being taken out of the helicopter and put in the van, anybody else agree that that is the FLATEST body we have ever seen???? I mean I know MJ was thin but lets get real!

    I love you MJ<3

  80. ejay5131 Says:

    I forgot to add, the stretcher is also bouncing around like there is absolutely NO WEIGHT on it. Take a look at the video, you'll see it. http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  81. admin vraví:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Admin

  82. patutte Says:

    Poster number 5 & 56 make some pretty good points. Funny thing is, number 5 mentions the apparent swollen look of the hand. There's a reason why the hand appears to be swollen. It is. While many people are aware of Michael having Vitiligo, not many people seem to know he also had Lupus. Either that or they're not aware that one of the effects of Lupus, is the swelling of the hands. I know because I work with someone who has lupus.

  83. dynamite Says:

    i agree it was way two flat to have a body in it

  84. Wendy Darling Says:

    At the first sight you can see the way the impersonator walks, moving the shoulders, and the abrupt gestures. Michael is much more gentle. I´m sure this guy is left handed and i think Michael is right handed. And this guy has a bigger mouth and a prominent chin too. This guy looks more a 70´s glam rock star, or a R. Stone member, than our tender and elegant Michael!

  85. Andrea hovorí:

    me and my mother both agreed on what you just said wendy darling, as SOON as we both saw that press conference. his walk is so macho..like wtf? MJ does not do that! ospravedlňovať sa!

  86. melia8383 hovorí:

    Michael's lupus went into remission in the 90's.

  87. Wendy Darling Says:

    http://www.youtube.com/watch?v=VKaySqh1XPU&feature=related
    Look 3.43-3`53, I´m sure he is not Michael.

  88. melia8383 hovorí:

    Wendy Darling, you are right Michael (the real one) is right handed.
    This guy at the O2 announcement is left handed.

  89. patutte Says:

    Sure it might have went into remission. But considering there is no cure for lupus, it's not like he couldn't of had a recent flare up prior to his death.

  90. flower hovorí:

    HI if yo u take a look at this site they have photos of mj hands and they compare them to the other photos of mj hands also if you click on to mj doubles you will ca photo of a guy who looks like the real mj but it shows that he may b wareing a mask its woth taking a look it may answer some questions to guy at o2 please let me know what you think http://WWW.MICHAELJACKSONNOTDEAD.WORDPRESS.COM

  91. NiShA97 Says:

    well…ok tis is not MJ. but cud it be that d one who really died is MJ n his impersonator is d one who was caught fleeing US?

  92. lillina Says:

    com'on guys
    the first hand is the left, and the second one is the right hand(in my opinion), that's why they are different (mine are different- the right hand doesn't look TOTALY like the left hand!)

  93. lillina Says:

    I was taling about the first photo
    -about the second photo….well the picture of the hand on the left clear..so we can't say for sure that he is not MJ!

  94. MyBelovedMJ hovorí:

    IM only gonna say this once. THAT IS NOT MICHAEL AT THAT 02 thing. Trust me on that.

  95. velvetsilvergirl Says:

    When I saw footage of teh O2 announcement I immediately thought that somehting was weird. What had Michael done to his face? Again? Why was he wearing that awful wig? He was way too pale, the texture of skin was weird. Then I noticed the teeth. They are different. Cant fake teeth. Hands look different to me too. But is was his behavior, the fist punching, the hunched shoulders, and Michael was thinner than that imposter. They keep showing that a still photo of that O2 on CNN whenever they discuss Michael and it makes me want to throw something at the TV. Not only is it not him, but that person looks like a ghoul, not beautiful Michael.

    Ughh! What is wrong with the media that no one is picking up on this?

  96. MichaelJacksonIsStillAlive hovorí:

    ok did anyone what a strange coincidence this is that he promised his fans that this last tour was his 'final curtain call' and i'm pretty sure that's a term people use for death?? wat do u think?? he is the master of disguises…. he believes in “magic”

  97. MichaelJacksonIsStillAlive hovorí:

    and ummm also…. it isn't impossible for michael to just stay in hiding and have someone elso do all your shopping and watever for you. He was already barely seen in public anyway so it's not that big of a deal honestly… i think he may be under witness protection.. don'tu think??

  98. MyBelovedMJ hovorí:

    Michaeljacksonstillalive
    Súhlasím s vami. It is not a problem for Michael to stay in hiding. He has people around him, that noone knows about. They could do things for him…

Nechaj Odpoveď

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.