Michael Jackson mānīšana Death

Vai karaļa Pop tiešām miris?

Fotoaparatūra analīze starp rokās Michael Jackson un Imposter Londonā
Salīdzinot kreisajā of Michael Jackson & The Imposter pie O2 Preses konference

Šie attēli ir blakus salīdzinājums starp diviem kreisajā attēliem, kas ir kreisajā of Michael Jackson, un kreisajā uz "Michael Jackson" pie O2 Preses konference Londonā gada martā 2009.

Mēs uzskatām, ka šie attēli pierādīt aiz šaubu, ka tas nav Michael Jackson, kas piedalījās konferencē.

Šis atklājums, ņemot vērā viņa neseno nāvi, begs jautājums, kāpēc tas viņam nav apmeklēt savas preses konferencē? Bija izmantot šo Imposter pirmo daudzu dīvaini notikumi, kas, iespējams, izrādījās vislielākā mānīšana pasaulē ir agrāk?

Ja mēs vairāk uzmanības rokas, blakus, mēs varam redzēt daudzās atšķirības starp diviem.

width=303

Ir skaidrs, ka abas rokas nav vienādas.

Pirmkārt, Michael Jackson ir diezgan garš un tievs pirkstiem un garo palmu. Par Imposter ir īstermiņa strups pirkstiem ar ļoti noapaļoti apkārtraksts palma

Pārējās acīmredzama starpība ir līnijas, no puses.

Līniju Mars, zināms arī kā "Life Line, par Michael Jackson rokas ir diezgan tuvu viņa īkšķis. Par Imposter's Line Marsa daudz tālāk centrā ar rokām.

Saskaņā ar attēliem tiesības iepazīties ar to pinky pirkstu. MJ's ir diezgan vārs, plānas un Petite. Par imposters ir chunky, tauku un dzīvokli.

Ja jūs iepazīties ar to platums, palmu, no nedaudz zem rādītājpirksts un stiepjas pāri uz pinky. MJ's ir visai neliela platums, salīdzinot ar tās Imposter, whos roku ir diezgan plašs.

Pamatne ar Imposters roku ir ļoti daudz, piemēram, trekna un chunky V formu. MJ bāzes no viņa puses ir ļoti apaļas un maza.

Mums tagad ir pierādījums.

Ja viņš ir faked šo izskatu, kas ir viens no svarīgākajiem viņa karjeru, tad kā mēs varam neuzskata, ka viņš nav viltotas vairāk?

Lai skatītu plašāku informāciju par Michael Jackson rokās un hiromantija analīze, apmeklējiet šeit http://bit.ly/m5MFT

  1. Andrea Said,

    Es pazinu to! I ievietojis tos fotogrāfijas komentāru pierādīt Francesca, ka tas nav viņa rokās! Haha. Es piekrītu, ja viņš var būt viltvārdis runā par viņu, kāpēc nav viltotas viņa nāves iemeslu dēļ, kas ir skaidri saprotama. Es atpūtas manu lietu.

  2. melia8383 Said,

    Es zināju, ka tas nav viņam. Ja jums ir pētīta Michael Jackson, izmantojot intervijas vai preses konferencē. Jūs zināt, ka, kas bija impersonator. Kad viņš ieradās šīs autobusu, es zināju, jo viņa staigāt un ka sliktais "parūka". Michael vienmēr kepted viņa matu jauka, īpaši valsts! Es nopietni uzskatu, viņš faked viņa nāves!!

  3. Francesca Said,

    Lielisks darbs! Es zināju, ka tā! Joprojām ir lietas, es nesaprotu. Vai viņi izmanto dubultās jo reālās Michael bija slima? Mana personiskā sajūta, ka viņš ir labi, es ceru, ka šis nav pārāk patētisks. Es domāju, tas ir tas, ko mēs visi vēlas, lai viņš, protams, ...

  4. Andrea Said,

    Turklāt, paziņojums, kā STRONG Michael's "Heart līnija" ir? Ja jūs uzskatāt, ka palmu lasījums stuff, sirdslēkmes tas, protams, ir dīvaini, par MJ, kas ir bijis. Tikai saka.

  5. Madason Said,

    I dont sava Michaels puses.
    Bet, atcerieties, gan Michael Jackson bildes rokas ir veida atviegloti. Bet par "Michael Jackson" bildes labajā pusē, tas ir izstieptas vairāk. Profila, kurā puses ir dota, var noteikt, kā tas izskatās. Ir vairāk similaritied starp comparisions, pirmajā priekšstatu par otro, tikai divi parādīt to, kā puses var izskatīties atšķirīgas.

    Bet tad atkal, ka puses par tiesībām ir ļoti plecīgs, gandrīz swollen. Par padomus no pirkstiem ir ļoti liels (swollen meklēju).

    To nevar Michael "puses ... ... .. vai var tā?

    Es arī do domāt jums nepieciešams veikt vairāk salīdzinājumu ar citām fotogrāfijas "reālās Michael Jackson", pirms Jūs veikt šādu lielu prasību, kā to.

    Jūs sūdzas par to, kā mēs tikai 1 priekšstatu par viņa "domājamu skriešanās uz slimnīcu un nāvi", un, kad jūs mēģināt apgalvot, kaut Jums tiek izmantots tikai viens salīdzinājums attēlu sev.

    Mans punkts: atrast vairāk bildes un darīt vairāk izmeklēšanu jautājumā.

  6. Bee Said,

    Tagad tas kļūst dumjš, un stiepjas tā diezgan daudz.

  7. Miss M Said,

    Jā, tas izskatās kā tad, ja ir imposter tika izmantota. Tomēr, ka varētu būt tāpēc, ka Michael nebija sajūta labi un izmantoja stand in Kura nepierāda, viņš faked viņa nāvi. Tas tikai parāda, viņš izmantoja stand in

  8. Miss M Said,

    I mīlēja un zināja Michael personīgi. Lai patiešām domāju, ka viņš mirst, un ir visu šo narkotiku stāsts ap viņu. Ja jūs faked jūsu nāves vēlaties, lai to kā jauki, cik vien iespējams, jūs negribētu cilvēkus pazīstat savu personīgo biznesu. Plus, lai domāju, ka viņš viltotas viņa nāves uz koncertu un kam ir visi šie cilvēki nelaimīgs, ir patiesi nav kādi Michael Jackson bija par. Viņš bija par mīlestību un empātiju, lai cilvēki šajā pasaulē. Ja viņš nav viltotas viņa nāves, un es patiesi apšaubīt to, viņš varētu darīt, lai gasin daži mieru, un saņemt viņa veselības atpakaļ uz ceļa.

  9. jackoisalive21 Said,

    Es pazinu šo wasn't viņam, nopietni balss saka to visu. , bet gan repetīcija tās skaidri viņu. un, ja jūs apskatīt šo guys pleciem dont Jūs domājat, ka tie ir veids plašāku tad jacksons? tikai atzinumu, viņš izskatās smagāks nekā michael.

    i dont vaino michael par faking viņa nāves Es ceru, ka HES miera tagad!

  10. Vee Said,

    Man bija skatīties preses konferencē dažas reizes, jo viņa uzvedība bija tik atšķirīgas. Sākumā man bija grūti laika domāt, ka viņu. Protams, ikvienam ir tiesības uzskatīt to, ko viņi vēlas, bet es uzskatu, visas fotogrāfijas ir uz to pašu personu, īstais MJ. Paraugieties vidū pirkstu apmēram puse augšu, ir divas zīmes, ka varat redzēt visas fotogrāfijas. Tā gandrīz ārējais izskats diviem maziem izciļņiem. Tas ir noteikti tās pašas puses, bet ņemti no dažādiem leņķiem.

    Arī, es nedomāju, ka tur ir par MJ impersonator, kurš ir pietiekami labs, lai muļķis cilvēki, izņemot no attāluma ... varbūt vicināšanu uz pūļa no LIMO, vai uzsākot un iziet no ēkas. Es arī nedomāju, ka viņš mira no Pepsi komerciālo negadījumu. Neviens no ka ir jēga. Es vēlos Michael joprojām bija kopā ar mums, bet es patiešām uzskatu, viņš pagājis.

  11. Andrea Said,

    Rokas teorija var stiepjas tā mazliet - bet nav šaubu, manā prātā, ka, ka cilvēki pie O2 konference nebija Michael Jackson. Lai kāda iemesla dēļ, iespējams, ir par, tas nebija viņam - nemaz. Bet es uzminēt neviens nekad būt pārliecināti.

  12. idk Said,

    tas ir tas ir bs tikai tāpēc, ka tā mj doesn't nozīmē patieso rokās ir, protams, to pašu viena no tām ir tikai sliightly vērsās tas ir, kāpēc viņi izskatās dažādi

  13. Usagi Said,

    Atvainojiet, lai pievilt jums visiem, bet tas ir tas pats roku .. paskatieties pie vidū pirkstu. Vai jūs varat redzēt divas dents pa vidu? Jā, tieši tas pats gan bildes .. relatīvā garuma pirkstiem ir arī pašu .. , ka būtu ļoti grūti atdarināt, ja vien "imposter" būtu patiešām labas plastiskās operācijas veic uz savu roku, kas man šķiet ļoti grūti ticēt.

  14. SkylinexBleedsxRed Said,

    Tas var būt taisnība, bet jūs nevar mainīt uzliku jūsu puses. Rindas abās rokās nav identiski viens otram. Tādēļ, rokās ir gan atšķirīgas. Arī pamatne ar palmu ir atšķirīgs. Michael's ir mazāks izrobots.

  15. kazza Said,

    Es piekrītu, ka tā isn't MJS puses, un, ka bāzes no viņa puses ir atšķirīgas, un līnijām uz viņa puses, ir dažādi

  16. Sosh Said,

    Ja mēs skatāmies uz lietām, kas happenend no "Tas ir tas" sludinājumu līdz Michaels nāves "visas kā setup ar AEG,
    Izmantojot imposter iekļaujas veselu stāstu. Varbūt Michael nezināja precīzu plānu vai nav pilnībā.

    Plāns AEG ņemot 10 koncerti ātri pagriezās, lai 50 koncerti tautas pieprasījumu pēc cienītājiem MJ. Ofcourse AEG allready zināt šajā punktā koncertus nekad notikt.

    Dažas izmaksas bija jāizdara (O2 arēnā, biļetes, repetīcija, backdrops uc), bet šīs izmaksas ir maz, salīdzinot ar papildu ienākumus no viņu Masterplan.

    No sākuma viņi zināja Michael bija "die". Ja Michael varēja šis rāda, vai ne, nebija problēmu. Tās vajadzīgas, lai izveidotu impulss, kur ikvienam visā pasaulē bija domāšana off Michael vēlreiz. Ne tikai 800000 cilvēki, kas iegādājās biļeti. Viņa nāve būtu tā, ka impulsu. Tās allready zināja, ka partijām, CD's un DVD's tiks pārdots pēc tiem nāvi. Iegūstot vairāk ienākumus nekā 50 koncerti atsevišķi.

    Ar nokavēšanos pirmo 4 koncerti visi ir daļa no plaknes. Tajā tika papildus mediju uzmanību un deva ilūzija Michael nebija pat par to. Un tad tikai pēc galīgā rehearsals MJ nomiris.

    Fortunatley par AEG visas šīs repetīcija bija Recored in Highdef un pilnīgi piemērots, lai atbrīvotu kā DVD. Tas pārdot miljoniem, kā tas ir pēdējā darbības karaļa Pop. Tad tur ir arī memoriāls, kas var un tiks atslēgties pēc DVD / Bluray. Ticiet man! Tas nopelnīt AEG un Sony (viņi vienojās, iespējams, par darījumu), daudz naudas.

    Varbūt Michael gads atkal bija victom ar lieliem naudas uzņēmumiem. Varbūt viņš bija mastermind aiz šo plānu, lai izvairītos uz parastu dzīvi un pārliecināja AEG lai pull šo off.

  17. ladylee1979 Said,

    pēdējā lasīt dokumentu bija, ka michael bija augsts par narkotikām ierasties pie 02 konference acīmredzot tās couldnt izraisa viņam pietiekami tādējādi 4hrs vēlu uz GIG katrs kļūst niezi kājām nolemts zvanīt uz jacko dubultā, lai segtu par viņu, arī f pastāv šaubas attiecībā uz juridisko pusi no lietām, ko tie varētu veikt pirkstu izdrukas no decesed bijis, jo viņiem ir Michaels izdrukas no tiesu lietām un labāko fotogrāfiju izmantot comprasion viņa mugshot foto, ka būtu viņam acīs to lawi dont gribu viņam miris i sevi bija biļetes, bet es domāju, ka HES devusies ļaujiet viņam iet tagad

  18. dzīvs Said,

    Vai kāds aplūkotu runu, ko Latoya pie Nokia pēc memoriāls? Viņa teica kaut ko līdzīgu Michael ir vērošanas un uzskata, ka visi jums (ventilatorus) un viņš mīl jūs visi tik daudz. Kas? Ja kāds būtu skrūvējamu izveido nāves mānīšana būtu Latoya LOL Bet, ja viņa bija, kas attiecas uz viņu debesīs, tad kāpēc nav viņa saka, ka vai teikt, no augšas vai kaut ko? Tas ir tikai
    pārāk prātā jucis. Kad kaut doesn't just vai šķiet, ka labi tas parasti nav. Just vēlējās uzklausīt, ja kāds cits domāja šo komentāru bija tiešām dīvaini.

  19. goslinger1 Said,

    Es esmu redzējis aizvērt ups ar zobu no abām Michael un "imposter". Zobi ir dažādas! Līdzīgi, bet ne paši. Nevar noslēpt, ka un citu foto leņķis nevar noslēpt to.

    Es domāju par to, ka Michael bija taisnība, izpildītājs un mīlēja stadijā. Es nevaru iedomāties viņam labprātīgi atsakoties no veikt uz visiem laikiem. Tas bija to, kas viņš bija dzimis darīt! Vai viņš drīzāk mirt nekā atteikties no viņa true love rakstīšanas un veic par viņa fanu? Padomā par to. . . Viņš ir to izdarīt, jo viņš bija 5! Kā viņš var pēkšņi izslēgšanas, ka daļa no viņa uzstāšanos un aizbēgt zināmā salu kaut kur?

    Es tā plosītos. Ceru, ka viņš ir dzīvs, bet, ja viņš "reappeared" viņš būtu ton juridisku stuff izmet pie viņa, ne viņš ir? Ja viņš faked viņa nāves, es nedomāju, ka viņš kādreiz ir "atpakaļ".

    Līdz ar to tādā veidā, tā kā tad, ja viņš ir "miris" anyway. Es nekad redzēt viņu vēlreiz uz skatuves, kur viņš pieder. . . pat ja viņš ir baudīt eksotiskus ar Pina colada dažos ārvalstu zemes!

  20. MyBelovedMJ Said,

    Miss m, ja jums zināja, Michael, personiski mabye varat asnwer man 1 jautājums. Par writwing zilā krāsā viņa attēlu, pie piemiņas otrdiena? Tas bija writeing: I `m dzīvs, un I" m šeit uz visiem laikiem. Kāpēc TIKAI ka sentece? Kāpēc ne visu dziesmu? Vai jūs zināt, ka?. I Love Michael ļoti daudz 2. Un man ir bijis Neverland, viņš ir sweetest Vīrietis IVE kādreiz izpildīti. Bet es nezinu, viņam tāpat kā jūs .. Un i am sorry, lai borther jums, bet es varu `t get ka teikums no manas galvas. Mabye tas ir tikai man, bet es redzēju to kā zīmi no Michael, mani sauc naivs, idiots vai kaut. I don `t know, tas ir tikai sajūta. Es dotu visu, i pašu nokļūt viņam atpakaļ, viss. Es tikai nepieciešams miers Manuprāt, visu šo, i ir saucošs nepārtraukts par pēdējiem 2 nedēļas, un man ir bijušas tik devasteded, ka es cepure ļaut manu x rūpēties par savu dēlu, 1 pāris dienām . Tātad, lūdzu, ja jums ir ideja, vai kāds cits ir. Lūdzu, pastāstiet man. Es NEKAD pieņemt to, ka Michael pagājis prom, bet man ir jāatrod veids, kā mācīties dzīvot kopā ar to, someday. Atvainojiet vēlreiz bothering you, tikai nepieciešama, lai skaidri tas, manuprāt. Tas ir jauki, saee, ka tik daudz mīlēja Michael, lai kas viņš bija un nekad nav pieņēmusi nevienu lēmumu par viņam vai neko. Es vēlos viņš varētu redzēt šo.

  21. MyBelovedMJ Said,

    I didn `t redzēt, ka, man ir atzīt, ka. Bet yeah, šķiet, kinda nepāra, ka viņa runā par viņu, kas pressence nozīmē. Hmmm.

  22. bghoppy Said,

    Ja viņš ir tik beigtas, kāpēc nav tas izskatās AEG un ģimenes ir krimināli atbildīgs. Kāpēc neviens, ļauj secināt, ka ir iespējams, ka viņa novājināto stāvokli, cilvēki, kas bija, lai veiktu vai zaudēt milzīgas naudas summas, atkarībā no rezultātiem un ģimenes, kas ir apsēts ar viņa atpakaļ, piemēram, bezpajumtnieku pērtiķiem (kaut vai īpaši pēc nāves), ir kaut ko darīt ar to? Vienīgais koncentrēt ir ārstiem. Viss, kas naudas un nediena spēlēt bija izslēgt pirmajā dienā? Ejam!
    Es var crazy, bet es neesmu stulba. Kaut kas nav tiesības uz tā vai otru. Es izvēlos domāt, tas ir mānīšana, jo ir šausminoši patiesībā es būtu pakļauti, ja tā ir taisnība, viņš ir miris. Tas ir tas, ka, ja viņš mirst no narkotikām, tas nozīmē, ka, neskatoties uz to, ka talantu, bagātības un mīlestības ģimenes un draugiem un ventilatori, viņš tomēr zaudēja kontroli un FAILED. Izraisīt Es uzskatu, ka cilvēki, kas mirst no OD, tas ir neveiksmīgas selfpreservation un ņemot vērā citus.
    Vai savu dzīvi tiešām sekoja līdzīgs arcs of Judy Garland, un Elvis, un Anna Nichole Smith, bez viena persona, kas apguva mācību stundu par slavas, bagātības, narkotikas, uc? Speciāli MJ pats kas pētīta visi šie cilvēki dzīvo detail?
    Welcome uz Ameriku, tad, I guess.

  23. she_can Said,

    Mana izpratne ir tāda, ka viņa "nāve" ir varbūt posmveidīgu, ja mēs apskatīt dažus faktus.

    - Acīmredzot viņš nebija gatavs veikt 50 koncerti pie O2 Arena bet tikai 10 tur, un pēc tam uzsākt pasaules ceļojums.

    ļoti interesants raksts
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-threat-to-axe-this-is-it-concerts_1108373

    Ja saite nedarbojas, šeit ir raksts
    "Michael Jackson draudējis anulēt visu savu vadību Sâkâs liecina, kad 40 koncerti tika pievienotas bez viņa atļaujas, saskaņā ar jaunu ziņojumu.
    Dziedātāja paziņoja preses konferencē Londonā gada 5 (09) viņš veic 10 gigs pie pilsētas O2 Arena gada jūlijā (09).
    Tās dienas, 40 vairāk liecina, tika papildināts ar grafiku - bet Jackson tika ziņots, nezina "plāna virzītājiem AEG Live, un draudēja cirvis visi 50 datumi, kad viņš uzzināja,.
    Izmeklēšanas žurnālists Gerald Posner raksta par TheDailyBeast.com, "Jackson acīmredzot zināja savas robežas. Viņš uzstāja, ne vairāk kā 10 izrādes ... Aiz ainas, AEG un Jackson finanšu konsultanti bija acīmredzami izstrādāta vienošanos, kas prasīja pop zvaigzne darīt vairāk šovs.
    "Kad Jackson uzzināt par, ka pēc preses konferencē, tā sākta vairāku dienu laikā vētrains sanāksmes ar Jackson reizēm apdraudot ne darīt tāds ir."

    - AEG apdrošinātāja (Lloyd's) politika skar narkotiku pārdozēšanas

    citu interesantu rakstu:
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-insurance-policy-included-drug-overdose_1108633

    Šeit ir Citāts:
    Koncerta veicinātājus aiz Michael Jackson's atriebība ceļojumu saņems vairāku miljonu dolāru izmaksa no rādīt apdrošinātājiem ja ziņojumi saista Superstar's iet uz narkotikām ir pareizi - tāpēc, ka to politika skar nāves ar pārdozēšanu.

    - Šeit ir tas, ko viņa draugs Mark Lester teica ŠODIEN par MJ

    "Visa apstākli patiesību par Michael nāves šķiet maskēta in mystery, sakot. Jūs brīnums, kas ir aizsargāt, kam un kāpēc.
    "Tas ir tas, kas man šķiet tik ļoti noslēpumaina - Michael hated adatām. I deva viņam Akupunktūra divas reizes, vienu reizi uz sastiepu īkšķis un vēl reizi uz zirnekļa kodums. Viņš nebūs osteopathy, jo viņš nevar būt dzirdēt kauliem klikšķi. "

    avots: http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/lester-jackson-hated-needles_1109285

    (yes Man patīk šajā mājas lapā)

    Tātad mana izpratne ar tiem 3 fakti:

    viņa nāves ir posmveidīgu kā narkotiku pārdozēšanu
    - Plašsaziņas līdzekļiem būs vērsta uz šo ideju, ka viņš bija atkarīgs no narkotikām
    - Testa rezultātus apstiprināt to (iespējamās)
    - AEG saņem izmaksas no apdrošinātāja
    - Michael (kas nevēlējās, lai viņa atgriešanās ceļu AEG vēlējās viņam to darīt), var tikai atpūsties. Gaidāmā 2 albums + par aptuveni 100 neatbrīvots dziesmas ir labs veids, lai turpinātu to, kas viņam patīk bez touring. Šeit mana pēdējā punkts / ja daži no jums redzēja viņa Private Home Movies dvd izplatīja pāris gadus atpakaļ, viņš teica (in a funny ainas BTW), ka viņš nav, piemēram, tūrisma, bet viņam patīk sadarboties ar viņa ventilatori, ceļot, utt ...

    Lūdzu, atstāt mani jūsu komentārus!

  24. Faith Said,

    Es esmu laimīgs, jo zināja, ka tā!
    Es patiešām domāju, ka tas man bija imposter, vienkārši klausīties viņa balss, un to, kā viņš izskatās ... viņš smejas everytime ... Viņa seja ir tik liktenīgs.
    Zinu cilvēkus, kuri nav ventilatoru no MJ pat mani, im nav MJ ventilators, bet, kad mēs redzējām četrus mēnešus pirms šo video, mēs vienojās:
    Divas idejas: 1) MJ mainījusies pilnīgi viņa sejas, un zaudēja savu pilnīgi crazy, vai 2) A bad imposter, kuri paziņoja par mums smieties!

    Es nesaku, ka MJ ir dzīvs, ir citas lietas, bet, jāapzinās, šis cilvēks nav MJ, es varu apzvērēt to.

  25. Faith Said,

    Otrā lieta, ka esmu izlasījis: videoklipus, šķiet, ir rediģēt!

  26. Andrea Said,

    Vienkārši sakot - viss, kas joprojām ir minēts šeit arī citi, un mani pašu spekulācijas kopš dienā viens no viņa tā sauktā "nāve" ir gandrīz 100000000000% ir mani patiesi zināt, ka MJ NAV beigta. Es nevar gaidīt, līdz dienai, ka viņš nolemj pateikt pasaule un es būs par šeit un mēs visi varam priecāties, jo mēs zināja, mēs visi bija tiesības sākt ar!

  27. bghoppy Said,

    Let's ir zinātnes par šo visu:
    Kas ir pierādāms faktus šajā lietā, kas varētu piecelties tiesā? Papildus bezgalu baumas un spekulācijas, ko darīt, mēs esam?
    Vai varat izrādīties mj neplūst? Nav iestādes, no nāves sertifikātu, nav pierādījumu par nāves vēstuli. Nr aizdomām audzēti aptuveni samudžinājums apskati (faktiski noraidīja pirmajā dienā un nekad uzskatīts kopš) vienīgais noturīgas uzstājība viņš nomira no narkotiku pārdozēšanas, lai gan nav pierādījumu dota no medicīnas vai tiesību aizsardzības iestāde. (ļoti ērti, kas nepieciešams, 4-6 nedēļas pēc galīgā lēmuma, skaņas, piemēram, tad, kad "ģimene" hits posma) (un vēl joprojām, viņi zinātu, kādas narkotiku nogalināti, ko viņam tagad, tad kāpēc neatbrīvo ka litle info? Kāpēc nav info par otro un trešo autopsijas?) Partijām, ārstu un medmāsu izliešanu viņu iekšām par viņa privātās medicīnas vēsture, neskatoties uz hipo likumi novērst runājot par tādiem jautājumiem, neatkarīgi no dzīves statusu.
    Vai stāstus mēs lasīt un dzirdēt par MJ uzskata uzticama un balstīta uz faktiem? Nekādā veidā. Katru sīki mēs kādreiz mācīties aboutabout MJ un viņa ģimenes tad pretrunā ar kādu citu vai sevi. Atcerieties, viņš ir cilvēks, kas bija viņa PR cilvēki sūknis stāstus no HB kameras un zilonis cilvēka kauli vērā presē, tad stāsta nākamo reportieris, kas ir crazy, "Tie meli par mani". Neviens no mums var zināt patiesību par šo cilvēku un viņa dzīvi, un viņš pats ir bijusi noderīga, viss, kas traucējumus.

  28. melia8383 Said,

    Ceru, ka viņš joprojām ir dzīvs .... Es nezinu.
    Es biju skatīties youtube video no ambulance pamatni no viņa piebraucamais ceļš. Kāpēc viņi iet tik lēni, tās nav pat to Sirēnas par? Ja viņš bija alread "miris", kad tie ieguva tur, ārsts varētu no parakstījis sertifikātu. Un tie, kas sauc par coroners.

    Atvainojiet, bet man nekad nav pieredzējusi ambulance iet tik lēni, ja tas bijis avārijas!!
    Un kā var kāds no gotten, ka "pēdējais" ainai MJ? No tā, ko es redzēju viņa "miesassargi" tika Bloķējot logi aizmugurē un sānos!!
    Ziņu tagad nāk klajā ar vairāk "stāstiem", kas padara viss tikai tā darn jauc!!
    Un nekādā veidā zina, kur "organizācija" no MJ gāja!!
    , Ka "nāves sertifikāts" ir viltojums, varat pateikt. "Viņš dzīvo kopā ar vecākiem?" Ejam, viņš bija iznomāšanas home.of protams tie būtu latoya vārdu tur, jo par ziņu stacijām. tās redzams viņas tur dzīvojošo naktī. Jūs varat viegli purshase tos.
    No visas slavenības, kas bija miris Michael ir tikai viens, tev nav īsti redzējuši?
    Nekas piebilst up?
    Doctor supposely konstatēts, viņam gultu nav "elpošana?"
    Doctor redzējis viņu sabrukumu?
    Prince (vecākais dēls) redzēja viņam sabrukumu, un viņš domāja, viņš spēlē?
    Can anyone iegūt "stāsts" taisni?
    Es tikko atrast nepāra, AEG insursed ceļojuma (uz narkotiku pārdozēšanas, bet ne dabisku iemeslu dēļ)?
    Tikai 2 nedēļas pirms "ceļojums?"
    Kāpēc viņi jautājumu MJ's bērniem, jo tie bija? Un persona, kas saukta 911? Visi tie apšaubīja bija doktors?
    Nu, lielākā daļa cilvēku zina, ka pie O2 konferenci, kas nebija Michael.
    Navi pat teikt, ka a interviju (kaut youtube), ka MJ pats nomātu viņam ir mānekļus un reizēm iet uz albumu paaugstināšanas!!
    Un Jackson ģimenes ir "veids", lai kluss visās this. Tajā memoriāls ar bērniem nav pat šķiet skumjš! Tās bija tuvu tam, kāpēc nav tās cry?
    Cilvēki, kas bija tuvu viņam teica, ka viņš nav do narkotikas tāpēc, ka viņš bija traks par to veselīgu, a vegan (tikko ATE), izstrādāta. Hated adatām!!
    Šis "stāsts", ka plašsaziņas līdzekļiem ir barošanas cilvēki ir crazy, es nekad dzirdējis kaut ko, piemēram, to līdz!! Ja viņš bija atkarīgi no narkotikām, tas, kas tika ieviestas, jo īpaši viņa pētījumos atpakaļ, es domāju, 93-94 un 2005? A week ago Joe Jackson bija ikvienam tv Tagad viņš nav? Un kāpēc nav tie aprakti ķermeņa? Es domāju tie bija tik mērķtiecīgas plānošanas piemiņas un parādot savu "seju", kas darbojas, viņi nevarēja izlemt, kur MJ būtu?
    Padara nosense man!!
    Ja viņš patiešām ir "izgājušas" viņi nav aprūpi, ka tas, ko tas liecina.
    Bet es ceru, ka viņš nav, viņš ir pelnījis būt laimīgs.
    Tajā piemiņas kāpēc Marlon pateikt stāsts par to, kad Michael bija ģērbušies kā vecs vīrietis pie ieraksts uzglabāt? Un kur ir Chris Tucker, Steve Harvey, Diana Ross, Liz Tyler. Lielākā daļa no visiem, kas bija viņam nepareizi parādīja pat laikā pēc "memoriāls" līdzīgi Corey Fieldman un dažas citas zvaigznes, kas runāja par viņam, kad viņš bija "dzīvs".
    Kas kļūst par manu nervi ir tā, ka visi, ja pēkšņi Michael "nodots" visus šos viltoti A **
    Slavenības vēlaties viltotas sauciens un saņemt priekšā kameru, proti, cik daudz Michael nozīmēja uz tām, lūdzu!!
    Un tagad plašsaziņas līdzekļos ir bashing Michael pasakot kids a "pārāk balts", kas būtu michael's, un viņš bija "atkarīgi" uz narkotikām?
    Back in 2005, daļa no viņa "ēnas" ex-bodguards pagriezās pret un bija teikts, viņš molested uz boy.People teiks anthing par naudas un kameru laiku, tāpat kā tagad.
    Šis stāsts ir pārāk savvaļas!!

  29. melia8383 Said,

    Sorry for the long komentāru, man bija daudz ko teikt!! LOL

  30. JC.LOVES.MJ Said,

    ARGHHH! im soooo sajaukt, roku do izskatīties dažādi i jāatzīst, bet es piekrītu vidū pirkstu un dents, viņi atrodas visi attēli. Es sooo ceram HES alivee!

  31. JC.LOVES.MJ Said,

    Visi im uztrauc ir, kad viņš atgriezīsies, ir gonna ir alotta juridiskos jautājumus risināt, labi vismaz viņš būs dzīvs Aye?
    - J

  32. MONij Said,

    she_can: Punktus jūs veicāt novest man domāt MJ tika nogalināts ar AEG, tie, iespējams, domāja, viņš carryout viņa draudus, un, ja viņš "nomira no narkotiku pārdozēšanas", tad apdrošināšanas maksātu out.

  33. JC.LOVES.MJ Said,

    Melia8383: I jāteic ļoti labs komentārus par šo jautājumu. Ļoti derīgs too.
    im justt Soo sajaukt, šajā mājas lapā sniedz mani cerība
    - J

  34. SkylinexBleedsxRed Said,

    She_Can: Tie ir awesome punktus, kas jums noslēgts. Man patika panti, Paldies!

  35. Sosh Said,

    Slepkavība ar AEG varētu būt iespējams. Galu galā, tās nomātu savu ārstu un, iespējams, viņa citiem darbiniekiem. Lets ne ceru, ka šis stāsts ir taisnība. Tas nozīmē, Michael patiešām ir miris.

  36. ladylee1979 Said,

    viņa rokās, vai ne dont mainīt to, ka i paradis būt redzēt manu elks par 26 july2009 i bija tik laimīgs, lai saņemtu tās biļetes i iesmējās un cried nedēļās gearing up to tad sprādziena tas ir tas, ka bija tāds, ka es joprojām aprunāt iegūt tas tikai dont šķiet reāls i aprunāt iedomāties dzīvi bez Mike HES ir tur mani 25yrs im dusmīgs un sajukums i aprunāt skatīt viņam vēlreiz, arī kā par ambulance viņiem savukārt Sirēnas off par aproach ir īpašums arī 2 iemeslu dēļ varēja ir goin lēns vai nu viņš patiešām ir miris tā nav nepieciešamības skriešanās vai HES dzīvi un izmantoja mannaquin tā nav avārijas arī ir tiesību akti attiecībā uz faking savas nāves varat saņemt arestēja par to, kā par apbedījumu nenotiek, līdz tie ir Michaels smadzeņu atpakaļ, un viņi var atpūsties viņam vienu gabalu.

  37. Goldie Said,

    Es esmu arī cunfused ??????

  38. dianafan Said,

    Man ir bijusi pēc šo vietu ar smagu sirdi. Esmu pārliecināts, ka MJ ir miris, bet ja tur ir cerība pastāv dzīvi. Tikai pāris punktus, lai padarītu par faker. Ja MJ bija kails, un ņemot nēsāt parūka, tad kāpēc ir roku uz melnā matu krāsošanas? Parūkas nav izbalināt in izlietņu. Arī es zinu, es nevaru darīt, bet varbūt kāds var - Vai ir veids, kā pull pilnu sejas pic no MJ no pēdējās repetīcija un nodot to pie faker un paredzamās reālā nesen? Ka es gribētu redzēt. Man ir tikai skatīties uz repetīcija divreiz, jo tas neizjaucot, bet man MJ izskatās diezgan maza (es zinu, tā ir liela posmā lol) un faker ir massiveley plaša salīdzinājumu. Can anyone do fotoattēlu analīze?

  39. feyaya Said,

    i nebija dzirdējuši, ka AEG nolīgšanu, ka ārsts, i uzklausīja tieši otrādi, ka tā bija michael kas personiski nomātu viņu. vai es varu domāt par citu ārstu? Es sajaukt. Es domāju, ka viņš, iespējams, nogalināts pārāk, bet ka ir šāds nepatīkams domas, it īpaši, ja mēs visi vēlamies, lai varētu viņu dzīvi, tiesības? plus slepkavība teorija iet kopā ar joe jackson teorijas. mēs visi zinām, ir normāls persona nekad piekrīt Joe, LOL.

  40. Jamy Said,

    Es domāju, ka jūs dreaming ... tas tiešām ir tā pati persona ... tas bija noteikti Michael Londonā ... Picture par kreiso nav skaidrs, un rokas nav uz tā paša viedokļa, tā ir explaination!
    Same deguna (tas ir grūti ti ir tāds pats!) Paša zoda pašu smaidu vienā balsī!

  41. charbour Said,

    Hei, tas ir diezgan riskanti, bet tas kāds cits vienojas, ka:
    kad MJ pirmo nomira daudz cilvēku, domāju, viņš bija patiesi miruši. (I know I did), un tad ar laiku pieauga par vairāk un vairāk cilvēki sāka jautājumu ideju par to, ka mūsu karalis bija devusies?
    Es patiešām domāju, ka pēc tam, kad memoriāls visu par Michael faking viņa nāves vēlētos aiziet ir instant, taču tas ir faktiski ieguva stiprākas. Man nekad nav bijis apmēram kad Elvis nomira, bet bija tam šo slikti? Ja visas šīs lietas ganging gada Elvis?

    Es esmu tieši 50/50 par MJ brīdī .. Šī mājas lapa, kas mani 50/50 .. Man bija 100% pārliecināts, ka viņš bija aizgājuši, bet tas tikai padara to daudz nozīmē!

  42. dianafan Said,

    Tmz - par gabals par pašu intravenozo - ir minēts, ka poppa joe bija MJS nakts pirms un MJ bija pissed pie viņu. Vai tētis beidzot nāk ar, Michael?

  43. supermom75 Said,

    Man ir atbilde uz šo viņš izmantotu imposter uz šo koncertu confrence man bija foud a intervija izskaidrojot, tas ir, kāpēc viņš faked viņa nāves viņš tika oringinally vajadzētu do 10 liecina, ka ir tas, ka ir viss, un tad pēc tam, kad viņš savu pirmo anoucment tām viņš tad nedēļu vēlāk ieguva smacked, saskaroties ar AEG, ka tās papildina 40 vairāk, lai tā to michael did darīt repetīcija tad viņš zināja, viņš nevarēja do 50 viņš teica thenm viņš goin tos anulēt AEG teica nē viņš bija veikt tos visus viņš zināja, viņš nevarēja rīkoties ar 50 koncerti lai ir tas, ko novest viņam viltus viņa nāves no AEG, vai arī viņš tika nogalināts, jo viņš atteicās to darīt viņiem, bet es joprojām domāju, ka viņš faked no AEG viņi patiešām uzstājām viņam slikti

  44. Andrea Said,

    @ Diana ventilatoru LOL pie jums teiciens "poppa joe", kas patiešām ir mani šūpoties!

  45. edenmalfoy Said,

    @ Jamy

    ... Bija jūs dzirdējuši MJ runāt pirms? Balss un ejiet ir miris giveaways, ka "MJ" Londonas preses konferencē nebija viņu. Viņš ir unmistakeable balss, un nav dziļa ar mājienu uz angļu akcents (kā personu, kas konferencē tika.)

  46. she_can Said,

    Attiecībā uz MJ bērniem reakcija uz viņu tēva nāves, šeit ir tas, kas Mark Lester (MJ draugs un krusttēvs viņa bērniem) teica vakar par Paris:

    Marka teicis Hello! žurnāls: "Parīzē teicis man," Mark, neuztraucieties, tētis devies dzīvot ar eņģeļiem tagad, mēs varam vēl nāk un uzturēties kopā ar Jums? "

    Viņš piebilda: "Parīzē bija neticami spēcīga un consoling un gandarījumu zinām, ka visi viņi ir aicināti palikt kopā ar mums jebkurā laikā."

    avots: http://uk.news.yahoo.com/21/20090706/ten-mark-lester-speaks-to-jacko-s-kids-5f8abb3.html

    Es nekad nav pārliecināti, ka meitenei, kas tikko zaudējuši viņas mīlošs tēvs gribētu teikt, ka - daži teiks, viņa ir izstrādāta, gudrs neatkarīgi, man vienkārši nav iegādāties vispār.

  47. supermom75 Said,

    Es esmu arī ļoti tuvu draugu Michaels garām m un @ she_can i am tiesības, ja jūs par šo tu domā līdzīgi man jūs samazināt un iepriekšējās starp līniju un es uzskatu, un domāju, ka michael joprojām ir kopā ar mums Es nejūtos, ka viņš ir atstājis mums vēl tas ir viens no tiem, jūtas tas nav labi kaut kas nav pareizi tie, kas ir daudz kļūdu, un es uzskatu, ka izrādīties nāks drīz. ātrāk, tad mēs domājam, ka skatīties i tam mēnesi

  48. supermom75 Said,

    ja viņam nebija viltotas Es domāju, ka viņš consoled viņa bērni viņi ir viņa pasaule viņš mīl tos ļoti daudz man šķiet, kad es noskatījos Janet konsole paris tā bija kā viņa nevēlējās runāt, piemēram, viņai tika veikti pārāk nebija plīsumi un smaidus no visiem bērni, es zinu, ja man bija zaudējis tēvu, piemēram, Michael I būtu Balling manas acis, kas

  49. Andrea Said,

    Es arī vienoties ar supermom un jebkurš cits, kurš zina, ka kaut kas nav labi. Viņš noteikti nav miruši. Agrāk vai vēlāk tas notiek panākt ar visiem, un viņi būs nekur pārvērst bet uzņemt patiesību.

  50. Samantha Said,

    Michael hated touring.
    Un, ja viņš teica, ka pasaule viņš didn't vēlaties to darīt, viņš ir bijis hated.

    Līdz ar to ir tikai viens veids, kā izkļūt no tā, vai nu pašnāvību (ko es uzskatu, nav) Vai viltotas nāves, kas ir diezgan skaidrs, kas happend ..

    Neviens nezina, kas pārliecināts, bet visi šie clues, ir padarīt to beleivable. Mums ir nepieciešams, lai redzētu, kas notiek. I Love you so much michael <3

  51. dianafan Said,

    Kas notiek ar MJS mates Brando? what has he been saying. I'm in UK so I don't know, but commenters on TMZ are getting suspicious of him.

    - Andrea, poppa Joe is not an affectionate term Its taken from a UK programme called Waking the Dead Poppa Doc was the central character and he wasn'ta pleasant person. Like Joe.

  52. brando13 Said,

    I would love to believe he is alive and these theories are very interesting and it does get you thinking, I have looked and looked at theses hands at first I thought defo not MJ but after scrutinising over it I have to say it is our MJ the 'fake' hand is slightly posed backwards and if you really look at the lines there are the same you have to imagine that the 'fake' hand is in the same position as the 'real' one also the two little marks on the middle finger of both hands is a dead give away!! looks like a scar, and another thing no matter how much debt he was in and thinking he couldnt take the media hounding him anymore so he faked his own death why on earth would he put his children through it even if they were to see him again its hardly worth messing their little heads up for!!!

  53. she_can Said,

    Concerning MJ's daughter Paris
    Jackson's daughter wants to record tribute song for father

    source:http://economictimes.indiatimes.com/News/News-By-Industry/Media-Entertainment-/Entertainment/Jacksons-daughter-wants-to-record-tribute-song-for-father/articleshow/4766697.cms

  54. she_can Said,

    Here is an article following MJ's press conference in March

    http://www.foxnews.com/story/0, 2933,505109,00. html

    An izrādīt:
    Jackson Strode iekļaušanu Arena meklē diezgan veselīgu apsverot visus ziņojumus par viņa tuvu nāvi vai letālas slimības. Patiešām, viņa sejas izskatījās nesen atjaunots ar kosmētiskās operācijas, kas varētu izskaidrot daudz attēli viņam lakati un apsējus. Viņa mute un zoda, tagad ir vairāk atgādina Steven Tyler. Ar matiem, viņš arī var sajaukt ar Carly Simon. Bet tas Jacko, viņš wacko, un viņš backo.

    What do you think? Kāpēc bija tur rumors par tuvākajā nāves?

    Kā tas ir iespējams, ka rumors aiztures par viņu pilnīgi-slikti tā kā viņš izturējis viņa medicīnisko pārbaudi, kas peld ar krāsu? kāpēc mediju neapstrīdēja šo medicīnas ziņojumu pēc tam, ja viņš bija tik riddled ar iesmidzināšanas zīmēm? vai ne apdrošināšanas krāpšana? ir miljoniem dolāru iesaistīti. Loģiski, pēc atrast visu šo pudeles tukšo zāļu kur viņi atzina, pēc tik daudz liecības par viņu pilnīgi drugged up utt ... medijiem vajadzētu vērsties AEG apdrošinātāja un uzzināt, kāda ir elle notiek šeit. Tā vietā, ka, tā kā tad, ja ir brainwashing mums domāt, ka viņš bija atkarīgs no narkotikām.

    Tagad, es vēl domāt par visu autopsijas lieta, smadzenēs nav atgriezies vēl utt ... Vai tu domā, ka LAPD varētu aptver šo visu mānīšana? Es domāju tas nav līdzīgi kā tas ir nedzirdēts par to, ka tika conspiracies vēsturē saistīti ar policijas darbinieku un politiķi ...

  55. Andrea Said,

    @ Dianafan - I zināja, ka tā nebija affectionately, vienkārši termins "poppa joe" izgatavots mani smieties. Man nav ideju, kāpēc, haha.

  56. Martijn Said,

    Labdien, cilvēki,

    Diezgan daudz cilvēku jau aprakstītas kāpēc nevajadzētu secināt, ka rokas pēc 2009 Londona konferenci "pierādīt" ka tas bija imposter.

    Faktiski, es esmu autors ir "hiromantija" raksta par Michael Jackson rokās:

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm

    ... Un pēc tam, kad redzēt daudzas bildes no viņa rokas, es nekavējoties atzīts, ka šī ir blog-post ir 100% muļķības stāsts!

    Faktiski, roku veida "proove, ka" tas noteikti bija Michael Jackson pie 2009 konference - kas ir, piemēram, apstiprināta kreisajā by:

    - Ar "salu" marķējumu Michael Jackson's kreisajā ar sirds pozīcija (saskaņā ar viņa pinky pirkstu);
    - Un horizontālās creases uz vidējā falanga no zeltnesis un vidējais pirksts.

    Protams, diezgan daudz cilvēku, nezinu, kā uz "lasīt rokas" ... un, iespējams tās ir tikai gribēja redzēt starpību starp šīm fotogrāfijām.

    Atkal, daži citi cilvēki jau minēja, ka fotogrāfijas skar roku uz to pašu personu.

    Starp citu ...

    Es domāju, ka pirms dažām dienām daudz interesantu "HOAX' saistītu stāsts par Michael Jackson rokās bija atklājusies aktrise Cicely Tyson (kas bija drauga Michael):

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm # patiesība

    Michael Jackson vienoto balta puses cimdu un viņa "sexy" fingertape + viņa armbrace ... tika radīts dēļ viņa ādas problēmu dēļ viņa VITILIGO!

    (Bet ar to, šīs "puses cimdu" stāsts nāk faktiski ļoti tuvu patiesību!)

    Have fun!

    Sveicieni no Nīderlande,

    Martijn.

  57. Sosh Said,

    Paris 'wants' to record a song for her father. Does she want it or does the rest of the family think it will earn alot of money…

    When i read this kind of news, I begin to think Michael is dead and his family doesn't care about it. All about the money. Hence the absense of any tears during the memorial.

    But lets hope Michael is still alive…

  58. bghoppy Said,

    Dianafan, i agree with you about Miko, he seems like a scumbag. Really, your the guy that threw the towel on his head back in “84's burn accident? And I think there is some resemblance b/w him and blanket.

  59. she_can Said,

    LaToya on MJ's death

    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered–I-felt-start.html

  60. bghoppy Said,

    None of them can even get the hospital stories staight! And since when has she been “closer to michael than anyone”? i recall her doubting his innocence regarding molestion on NATIONAL TV. I can smell the love from here.
    And Jermaine is just as bad. You were his backbone and voice? Let's not forget this dude(also known as Muhammad Abdul-Aziz) has a kid named Jermajesty. In 15 December 1973, Jackson married Hazel Gordy, who is the daughter of Motown Records founder Berry Gordy.[5][6] Their first child was Jermaine Jr., born in 1977, their daughter Autumn was born the following year, and Jaimy born in March 17 1987.[7] Jackson also had a relationship with Margaret Maldonado during his marriage. He first saw her in a Los Angeles restaurant, who was dining alone and requested his friends to go and ask and meet him.[8] Both, his wife and girlfriend were pregnant at the same time (4 months difference). After his divorce with Hazel, he convinced and stayed with Margaret. The couple had two children; Jeremy Maldonado Jackson, born in 1986 and Jourdynn Michael Jackson, born in 1989.[9]

    Jackson converted to Islam in 1989 after a trip to Bahrain.[9][10] Jackson has publicly expressed his religious beliefs after being part of the Big Brother house, while staying there he has prayed and fasted. He has also publicly said he had hoped to convert his brother Michael to Islam, saying it would have provided him with 'peace' and 'heal' his problems.[11][12] He is the only Muslim in his Christian-raised family.[13]

    Shortly after separating from Maldonado, on 18 March 1995, Jackson abruptly married Alejandra Genevieve Oaziaza, who is also the mother of two of his brother Randy's children. The couple had sons Jaffar, born in 1996 and Jermajesty, born in 2000.[9] Jermaine filed for divorce from Alejandra in November 2004, which was finalized in 19 May 2008. Jermaine was ordered to pay $50,000 for Alejandra's legal fees and $50,000 for child support in August 2007; this was in exchange for Alejandra's waiving her right to spousal support.[14]

    Halima Rashid became Jackson's fourth wife, she is of Afghan descent, who married in 2007.[15] They currently live in Los Angeles, but frequently travel to London and Bahrain. Jermaine has 8 children: 3 with Gordy, 2 with Maldonado and 2 with Alejandra. A daughter, named Dawn, was born in 1984, mother is unknown. During his brother Michael Jackson's 2005 child-abuse trial, he was a staunch supporter of his brother, coming to Michael's defense on CNN's Larry King Live and appearing with him in court on numerous occasions. And on June 25th, 2009, Jermaine broke the news, that at 2:26 pm (PDT) his younger brother Michael Jackson had died at age 50.

    Which brings up something else. The timeline of the stories breaking are messed up too. Apparently TMZ didn't “break” the story exactly but got it off of another site (i can't remeber the name of the site but it has the no. 17 in its title) which posted the news at 1:10 pm and then TMZ gets credit for breaking the story at 1:30 pm. Aren't they on the phone with 911 at that time or some time near it?

  61. tmorris15 Said,

    Watch this vedio from Larry King………
    http://www.metacafe.com/watch/3032715/possible_sighting_of_michael_jacksons_ghost/

  62. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    GUYS CAN YOU PLEASE PRAY THAT MICHAEL JACKSON IS ALIVE!!! DOESN'T MATTER WHAT RELIGION.. JUST PRAY CUZ EVEN THINKING OF THE FACT THAT MICHAEL MAY BE DEAD IS LITERALLY KILLING ME… I LOVE HIM SOO MUCH… JUST PRAY PLEASE!!!

  63. smileygirl24 Said,

    please someone explain this?? i got this of a girl on here i was freaking out OMG
    is that michael kissing the person on the forehead open casket??

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  64. AngelW Said,

    More Proof that the body in Michael Jackson's house is a bad copy of micheal. I just found this on youtube tkae a good look!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=NXphfDVRsQI

  65. AngelW Said,

    Medical:

    The Photo for the O2 you can see the hand of a imposter who had clear heart desease,the fingers had drumstick fingers and the nails are green/grey.
    This is normal for a man that had a heart desease.
    When I came over here for the lupus,well its normal that when you use btw piroxicam nsaid/ you keep fluid in your body and feel very sick. So no dancing is possible at all. I'll know it because I have fibrositus and that is reumatics, and I know all about those medications.
    {muscle's and knees and figers feet}blow upo like a bal.So then it could be Michael his fingers? Only there is one thing: the line's in the fingers are not the same, and those fingers are short from that imposter Michael.

  66. AngelW Said,

    Proof..I draw all the line's
    100% a imposter MJ at the O2

    http://i285.photobucket.com/albums/ll71/AngelWynton/webset/hand-compare-2a.jpg

  67. Angel36 Said,

    Smileygirl24
    Yes that was Michael kissing James Brown in the casket.

  68. MichaelJacksonDunnoImHisMrs Said,

    Wow looks like he was wearing no makeup during his observation of the rehersal.

  69. AngelW Said,

    Watch out New Makers change there url in gossip!! ABC had the true and hide the whole storry from dr Klein so for now
    a compilation:
    http://abcnews.go.com/video/playerIndex?id=8030442

  70. Andrea Said,

    to angelw – good work on the drawing of the hands, haha. and yes that is MJ. he attended James Brown's funeral and indeed kissed him on the forehead!

  71. emanviam Said,

    I honestly don't know what else to think…obviously, the hands of MJ are the same….either he was excesively happy that day and had extra make up and we didn't notice, and we are just trying to find a cure for our excessive pain that we are holding in our hearts…probably, even if they show us pictures of him dead, we will still say “oh, that is a plastic doll” or something, just to never accept that our wonderful angel is gone…
    I am so sad, that I am crying, specially after I read La Toya's statement….
    I wish we could have an answer for all this…
    Michael, please….if you ever read this, please know that I am sad because I know you felt alone, but some of your fans, like me, would give you our most honest and open friendship with nothing in exchange, other than your extraordinary friendship.
    You are an angel, I love you. Very much.

  72. dianafan Said,

    I read somewhere today on the internet about a guy called Rockwell who I think is possibly Gordys son, he had one hit which I know that I know but can't remember – and he seems to have vanished. This could have something significant as I must have been googling MJ conspiracies. I think it was about him being a double as well. Could be way off the mark – just a guess.

    bg hoppy – do you know why Brando is coming under scrutiny? We know nothing about him in UK – TMZ posters are turning on him a bit.

    Hmm – Marlon Brando had a private island called Tetiaroa in Polynesia/Tahiti – he didn't own it he had a 99 year lease from 1965 – still a few years left, although a hotel is being built there now. Could Brando jnr have any access to this island or one close by?

  73. Jamy Said,

    yes i know mj's voice.And hands are definitly the same…maybe mj is alive (i don't think but why not) but your proofs are not good proofs !

  74. He.is.alive Said,

    dianafan !!! Interesting theory your've posted re: the Island of Tetiaroa Marlon Brando has a lifelease on .. one of MJ's bosom buddies, Miko Brando Jr. could very well have access to that place, and assuming he does … well, anything is possible, isn't it ?

    However, if you were suggesting or implying that MJ might have escaped to that location and IS there to gain solace, privacy and peace, it would not be such a perfect hiding place after all with the hotel building construction going on. Under the circumstances, would it not endanger MJ to be exposed sooner or later if he had dropped off to Tetiaroa …. something tells me a likely location he is hiding out at is rural eastern europe where he can be safe for the time being … wheras, at this point, he could be literally be anywhere .. I pray for his safety and peace …

  75. AngelW Said,

    I draw all the line's over,and sorry its not Michael's hand Jamy.

  76. Dee Said,

    Admin, Thanks for this site now here is my piece….

    When Michael supposedly got pushed into the van covered in a white sheet. We all saw this broadcast live, I for one kept looking at his feet. I had no idea at the time, because I was just in awe… Yet every time I saw the footage of his body being moved into the van from the copter on the way to the morgue, I stared at his feet. It wasn't until a few days later, that I realized that his feet were pointed. A dancer, any performer always point their feet. Even actresses when lying on a beach, in a bedroom scene, wherever…. point their feet. Its all about the lines. We are talking about MJ the best dancer on the planet, his habits are far passed habitual by now. He's a showman he would point his feet, a dead man cannot point his feet.

    Further more, if you look at this video his body is a basket, when he left the hospital in the copt his body was on a gurney and we saw him get up, we saw the camera guy realize he may have caught too much and switch scenes. Also in this video the basket is on the floor and is carefully slid out to gurney and the placed in the van. Another thing I thought it strange that these men have the dead body of MICHAE JACKSON and yet they seem calm as hell, they actually seem to me by their body language finalizing plans….
    http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  77. AngelW Said,

    And Latoya is a nice comedian.
    Cause who owns that billions now..???The Jackson Family of cause!!!That's wat they think right now. Give me a break I stay cristal clear. Every tear from that family
    and now Michael is murderd?
    No his dubbel is murderd,cause this is gonna be a murder case.But not Michael his dead!! That imposter his dead. Lucky they have the brain..dna proofs everything, and that is not MJ his brain they have.

  78. bghoppy Said,

    dianafan, Miko is under NO scrutiny here in the US, along with everyone else for that matter.
    Along the lines of that Island, Apparently Marlon was going to sell that to MJ, but died b4 paperwork could be completed.

    And can we give the GHOST stories a rest and that is MJ kissing James Brown at JB;s funeral! AGGHHHH!!!!!!!!!1

  79. Andrea Said,

    I agree with you bghoppy! I can't begin to count how many times people have been saying in here that it was MJ kissing JB AT HIS FUNERAL!!!! Hhahaha HOwever, Miko was on larry king live I believe and they asked him if he was the father of blanket and he just nodded his head a 'no' manner. and then they asked if he knew who the father of blanket was and he once again nodded his head in a 'no' manner. WHO KNOOOOOOOOOOWS~ These stories get wackier and wackier every day!

  80. dinamīts Said,

    Yes samantha he hated touring theses a video of him on youtube saying he hates touring but likes relating to his fans, they told him to do the interview again but without the negative comments and say that he likes to tour, Poor guy was told what to do and what to say all his life

  81. dinamīts Said,

    Type in michael jackson talks about touring on youtube and see for yourself, lol he is so cute in that video

  82. ejay5131 Said,

    In the video of MJ being taken out of the helicopter and put in the van, anybody else agree that that is the FLATEST body we have ever seen???? I mean I know MJ was thin but lets get real!

    I love you MJ<3

  83. ejay5131 Said,

    I forgot to add, the stretcher is also bouncing around like there is absolutely NO WEIGHT on it. Take a look at the video, you'll see it. http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  84. admin Said,

    The Michael Jackson mānīšana Death forums ir tagad, un darbojas, un ir gatavi izmantošanai. Lūdzu, jūtieties brīvi, lai sāktu jaunas tēmas un turpināt savu diskusijas pastāv, un ir vieglāk pārvaldīt vidi.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Admin

  85. patutte Said,

    Poster number 5 & 56 make some pretty good points. Funny thing is, number 5 mentions the apparent swollen look of the hand. There's a reason why the hand appears to be swollen. Tas ir. While many people are aware of Michael having Vitiligo, not many people seem to know he also had Lupus. Either that or they're not aware that one of the effects of Lupus, is the swelling of the hands. I know because I work with someone who has lupus.

  86. dinamīts Said,

    i agree it was way two flat to have a body in it

  87. Wendy Darling Said,

    At the first sight you can see the way the impersonator walks, moving the shoulders, and the abrupt gestures. Michael is much more gentle. I´m sure this guy is left handed and i think Michael is right handed. And this guy has a bigger mouth and a prominent chin too. This guy looks more a 70´s glam rock star, or a R. Stone member, than our tender and elegant Michael!

  88. Andrea Said,

    me and my mother both agreed on what you just said wendy darling, as SOON as we both saw that press conference. his walk is so macho..like wtf? MJ does not do that! atvainojiet!

  89. melia8383 Said,

    Michael's lupus went into remission in the 90's.

  90. Wendy Darling Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=VKaySqh1XPU&feature=related
    Look 3.43-3`53, I´m sure he is not Michael.

  91. melia8383 Said,

    Wendy Darling, you are right Michael (the real one) is right handed.
    This guy at the O2 announcement is left handed.

  92. patutte Said,

    Sure it might have went into remission. But considering there is no cure for lupus, it's not like he couldn't of had a recent flare up prior to his death.

  93. puķu Said,

    HI if yo u take a look at this site they have photos of mj hands and they compare them to the other photos of mj hands also if you click on to mj doubles you will ca photo of a guy who looks like the real mj but it shows that he may b wareing a mask its woth taking a look it may answer some questions to guy at o2 please let me know what you think http://WWW.MICHAELJACKSONNOTDEAD.WORDPRESS.COM

  94. NiShA97 Said,

    well…ok tis is not MJ. but cud it be that d one who really died is MJ n his impersonator is d one who was caught fleeing US?

  95. lillina Said,

    com'on guys
    the first hand is the left, and the second one is the right hand(in my opinion), that's why they are different (mine are different- the right hand doesn't look TOTALY like the left hand!)

  96. lillina Said,

    I was taling about the first photo
    -about the second photo….well the picture of the hand on the left clear..so we can't say for sure that he is not MJ!

  97. MyBelovedMJ Said,

    IM only gonna say this once. THAT IS NOT MICHAEL AT THAT 02 thing. Trust mani par to.

  98. velvetsilvergirl Said,

    When I saw footage of teh O2 announcement I immediately thought that somehting was weird. What had Michael done to his face? Atkal? Why was he wearing that awful wig? He was way too pale, the texture of skin was weird. Then I noticed the teeth. They are different. Cant fake teeth. Hands look different to me too. But is was his behavior, the fist punching, the hunched shoulders, and Michael was thinner than that imposter. They keep showing that a still photo of that O2 on CNN whenever they discuss Michael and it makes me want to throw something at the TV. Not only is it not him, but that person looks like a ghoul, not beautiful Michael.

    Ughh! What is wrong with the media that no one is picking up on this?

  99. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    ok did anyone what a strange coincidence this is that he promised his fans that this last tour was his 'final curtain call' and i'm pretty sure that's a term people use for death?? wat do u think?? he is the master of disguises…. he believes in “magic”

  100. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    and ummm also…. it isn't impossible for michael to just stay in hiding and have someone elso do all your shopping and watever for you. He was already barely seen in public anyway so it's not that big of a deal honestly… i think he may be under witness protection.. don'tu think??

  101. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    and chek this out aswell… http://dangenbrack.wordpress.com/2009/06/26/is-michael-jackson-in-the-witness-protection-program/

  102. MyBelovedMJ Said,

    Michaeljacksonstillalive
    Es piekrītu jums. It is not a problem for Michael to stay in hiding. He has people around him, that noone knows about. They could do things for him…

  103. laurenmcn817 Said,

    http://www.michaeljackson.com/us/photos/and-now

    the MJ on the right has the same hand as the 1 at the press conference in march showing you that it was the real Mj at the 02

  104. Scarletroad Said,

    I really really want to believe in my heart that Michael is alive and I do think that there are many controversies surrounding his “death”…But i totally don't agree with this argument. Given the different lighting and slightly more relaxed gesture in the first pic i think the hands are identical! About his smile and mannerisms and stuff…I watched an interview of MJ in the mtv website (it's called Michael Jackson in his own words), it's not an interview that's been shown much because he only talks about music, and there he looks EXACTLY like the person you suggest is an imposter. PLUS, there are many photos from the O2 press conference which are taken very close up and you can see MJ's eyes through the super dark sunglasses…and you sure as hell can't mistake those eyes!

  105. MyBelovedMJ Said,

    NOPE! Noway in hell. ITS NOT MICHAEL. His eyes, you are right about that, you sure in hell cant miss those eyes. Its Not Michael. Trust me on this. I know what Michael`s eyes look like. The 1st thing i thought, when i first saw him there, before he “died” was ” Oh dear God, that is deffently not MIke” And it isent. His a very good lookalike. But thats not him. Please trust me on this.

  106. Scarletroad Said,

    That's what i first thought too, but then changed my mind after these photos I saw (they are on http://www.mjjpictures.com under 2009>appearances>O2 Press Conference.) You can really see the eyes in some of the pics there, please check them out if you have some time and let me know! They seem like mj's eyes to me but I'm very interested in your opinion cause you seem really devoted!

  107. Mojofi Said,

    So MyBelovedMj why are you so sure it was not Mike at the O2 in London ?

  108. MariannaB Said,

    My post got lost due to server traffic – I'll rewrite it though.

    There is no doubt after having seen the pictures that the person at O2 conference was MJ.
    The hands are the same but a lot older – and with swollen finger joints. They look very paincausing.
    It seems that MJ was suffering from rheumatism.

    In this case, a fateful circle had startet.
    The more and the stronger painrelieve medication is being taken, the less a patient will notice cardiac problems or aches in the chest.
    The issue is, that people suffering from rheumatism are 2 to 3 times higher in risk of a cardiac attack or arrest.

    The above content is cited from a medical study executed at Mayo clinik in Rochester, Minnesota in the 2000+ years.

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/004.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/060.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/079.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/110.jpg

  109. MyBelovedMJ Said,

    To: Scarletroad.

    I have been looking at all the pictures now. Took me an hour. I cant see his eyes, his sunglasses is to
    damn dark. I really wanted to see it. It bugs me, because I am devoted to Michael, (like you said) very much, indeed I have been for some years now. I love him so much, I cant put into words, or details, cause it would take to long. He really changed my life. I cant imagine my life without him. I miss him more and more each day. My heart is with Michael where ever he goes.

    So its kinda hard for me to talk about him. But I have to. I have always protectet Michael, when people where saying things about him, and I always will.
    Could you please tell me what row I can see his eyes in, because I looked really hard, but I couldent see his beautifull eyes. .
    The smile is all wrong in that picture. His lips are 2 large, the strip on his Jacket sits to high above the albowe. Call me Naive, but i still dont think it is Michael. I just wish i could see his eyes. Damn, no desguise can fool me, when it comes to his eyes, that is why this bugs me. Grrr
    So mabye you could link the picture where I can see his eyes more closely?? That would be nice, would make it a bit easier for me, cause there was many pictures.

    About his fingers, I dont think they look that diffrent, they are a little ringelt. (Sorry Michael, if you see this) He still seems pretty handsome and sexy to me, that will never change.
    If this is indeed Michael, something is VERY wrong. Why would his voice and accant change? His smile and lips? Plus on one of the pictures he is pulling his pants up. Since when does he do that? Hmm This is all wrong. Im sure he is alive, and I have a feeling where he might be, but im not sure though. ¨

  110. Scarletroad Said,

    To MyBelovedMJ

    I totally understand how you feel. I also miss him more and more everyday and it hurts so much even thinking that he's not with us anymore… I trully hope he's alive and well somewhere…
    Sorry for making you check every picture. I'll post the links to the pics I think his eyes are more visible, but first please also check the following two links! They are from the same site and it is MJ on his way to the conference and really, you can see his eyes through the sunglasses extremely clearly in those!!

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/press/012.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/press/013.jpg

    ok, now the actual o2 pics:

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/060.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/073.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/213.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/351.jpg

    Regarding his smile and lips, please check out this interview: http://www.mtv.com/videos/news/406506/michael-jacksons-innovation-and-creativity.jhtml

    his smile and lips are identical there!! Also his voice is deep in that interview too.
    Let me know what you think!

  111. MyBelovedMJ Said,

    Ive just looked at it.

    Like i said, no disguise can fool me.. Michael what the hell did you do to yourself. MY GOD hun. Es mīlu tevi. I need to know where you are. He wasent on drugs that i know. But this is all wrong, its not Michael, what is happening here??
    He has NEVER acted like that before. I cant see it, i couldent even look at it. My heart just broke. This is the 1st time ever i feel like i was wrong. What happent to you Michael. I know you are not dead, I know you needed to rest, and you are. But why do this?. Ak Dievs. I wish i could be there with him, supporting him, listening to him, show him that he CAN trust someone. Im not gonna change my behavier just because i see Michael, why would i? He wants to see the real deal.

    I know he is alive, and i have a feeling of where he might be, i just need to do more invastegation.
    I love him, more than you would know, I will not go into details, cause it would be to hard, and i dont want people to ask about him, if you know what i mean?

    Thank you once again for posting it. And dont be sorry for letting me look at all the pictures, even though it was heartbreaking, i had to do it.

    I want to thank to
    you for Loveing Michael the way you do, I know it would mean alot to him. I certainly means alot to me.

Pievienot komentāru

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.

Tēmas, ko sniedz: WordPress tēma - Pirmās Cash