Michael Jackson Hoax Death

Is de King of Pop echt dood?

Fotografische analyse tussen de handen van Michael Jackson en de Imposter in Londen
Een vergelijking tussen de linker kant van Michael Jackson & The Imposter op de O2 Press Conference

Deze beelden zijn van naast elkaar vergelijking tussen de twee linker beelden, die de linkerhand van Michael Jackson, en de linker kant van 'Michael Jackson' in de O2-Press Conference in Londen in maart 2009.

Wij geloven dat deze beelden bewijzen buiten twijfel dat het niet Michael Jackson dat woonden de conferentie.

Deze ontdekking, gezien zijn recente overlijden, roept de vraag, waarom zou hij niet naar zijn eigen persconferentie? Was het gebruik van deze Imposter de eerste van vele vreemde gebeurtenissen die mogelijk bleek te zijn de grootste Hoax de wereld ooit gezien heeft?

Als we een kijkje op de handen, naast elkaar, zien we de vele verschillen tussen de twee.

width=303

Het is duidelijk dat de twee handen zijn niet hetzelfde.

Ten eerste, Michael Jackson heeft heel lange en dunne vingers en een lange palm. De Imposter heeft kort afgeknot vingers met een zeer afgerond circulaire palm

De andere voor de hand liggende verschil is de lijnen op de hand.

De lijn van Mars, ook bekend als de Life Line, over Michael Jackson's daarentegen is heel dicht bij zijn duim. De Imposter de lijn van Mars in een groot deel verder in het midden van de hand.

In de beelden op de juiste kijk op de pinky vinger. MJ's is heel fijn, dun en petite. De Imposters is Chunky, vet en plat.

Als je kijkt naar de breedte van de palm, van net onder de wijsvinger en de uitbreiding in op de pinky. MJ's is een vrij kleine breedte in vergelijking met die van de Imposter, wiens hand is heel breed.

De basis van de Imposters hand is heel graag een vette en Chunky V vorm. MJ de basis van zijn hand is zeer rond en klein.

We hebben nu het bewijs.

Als hij deze valse schijn, een van de belangrijkste in zijn loopbaan, hoe kunnen wij niet geloven dat hij niet meer nep?

Als u meer informatie over Michael Jackson's handen en de Palmistry analyse bezoek hier http://bit.ly/m5MFT

  1. Andrea Said,

    Ik wist het! I posted deze foto's in een commentaar te bewijzen Francesca dat het niet zijn handen! Haha. Ik ben het eens, als hij kan een bedrieger spreken voor hem, waarom niet nep zijn dood om redenen die duidelijk begrijpelijk. Ik rust mijn zaak.

  2. melia8383 Said,

    Ik wist dat niet was hem. Als u nog studeerde Michael Jackson door middel van interviews of persconferenties. Je zou moeten weten dat dat was een impersonator. Toen hij van deze bus, want ik wist van zijn voet en dat slechte "pruik". Michael altijd kepted zijn haar leuk, met name in het openbaar, ik denk dat hij serieus vervalst zijn dood!

  3. Francesca Said,

    Great job! Ik wist het! Er zijn nog steeds dingen die ik niet begrijp. Heeft ze gebruik maken van een dubbele, omdat de echte Michael ziek was? Mijn persoonlijke gevoel is dat hij is goed, ik hoop dat dit niet lijkt te zielig. Ik bedoel, dat is wat we allemaal wensen hem natuurlijk ...

  4. Andrea Said,

    Ook mededeling hoe sterk Michael's' Heart lijn 'is? Als je denkt dat alles palm lezing spullen, een hartaanval zou toch vreemd voor MJ te hebben gehad. Gewoon zeggen.

  5. Madason Said,

    I dont think haar Michaels hand.
    Maar houd in gedachten, zowel in de Michael Jackson foto's de hand is een soort van ontspannen. Maar in de 'Michael Jackson' foto rechts, het is uitgestrekt meer. Het profiel waar de hand wordt gegeven, kan bepalen hoe het er uit ziet. Er zijn meer similaritied tussen de comparisions in de eerste foto is dan de tweede, de twee laten zien hoe een hand kan er anders uitzien.

    Maar nogmaals, dat de hand op de juiste is erg dik, bijna gezwollen. De uiteinden van de vingers zijn zeer groot (gezwollen zoekt).

    Het kan niet worden Michael 'hand ... ... .. of kan dit?

    Ik denk je moet maken vergelijkingen met andere foto's van 'de echte Michael Jackson', voordat je zo een grote vordering als dit.

    U klaagt over de wijze waarop we hebben slechts 1 foto van zijn 'veronderstelde rush naar het ziekenhuis en de dood' en als je probeert te beweren iets dat je alleen gebruik maken van een vergelijking foto uzelf.

    Mijn punt: meer foto's en nog meer onderzoek naar de zaak.

  6. Bee Said,

    Nu dit is om gek en strechings het nogal wat.

  7. MISS M Said,

    Ja het lijkt alsof een bedrieger is gebruikt. Maar dat zou kunnen worden omdat Michael was niet goed voelen en gebruikt een stand inch Wat niet bewijzen dat hij vervalst zijn dood. Dat toont hij gebruikte een stand inch

  8. MISS M Said,

    Ik hield en wist Michael persoonlijk. Om echt te denken dat hij zou sterven en al deze drug verhaal om hem heen. Als u uw overlijden vervalst zou je willen dat het zo mooi mogelijk, je zou niet willen dat mensen weten wat uw persoonlijke zaken. Plus, om te denken dat hij zou nep zijn dood voor een concert en hebben al deze mensen tevreden, is echt niet wat Michael Jackson stond. Hij stond voor de liefde en empathie voor de mensen in deze wereld. Als hij nep zijn dood, en ik oprecht betwijfel het, hij zou doen om gasin wat rust, en om zijn gezondheid weer op de rails.

  9. jackoisalive21 Said,

    Ik wist dat dit wasnt hem serieus de stem zegt het allemaal. maar in de repetitieruimte haar duidelijk hem. en als je kijkt naar deze jongens schouders dont u denkt dat ze weg breder dan jacksons? slechts een advies dat hij ziet er zwaarder dan Michael.

    i dont schuld michael voor faken zijn dood i hope hes in vrede nu!

  10. Vee Said,

    Ik moest kijken naar de persconferentie een paar keer, omdat zijn gedrag was zo anders. In eerste instantie had ik een harde tijd geloven hem. Natuurlijk is iedereen vrij om te geloven wat ze willen, maar ik denk dat alle foto's zijn van dezelfde persoon, de echte MJ. Kijk naar de middelste vinger ongeveer de helft weg, zijn er twee merken die je kan zien op alle foto's. Het ziet er bijna als twee kleine hobbels. Het is zeker dezelfde kant, maar uit verschillende hoeken.

    Ook geloof ik niet dat er een MJ impersonator die is goed genoeg om mensen gek behalve van een afstand ... misschien zwaait naar de menigte uit een limo, of het binnenvaren en verlaten gebouwen. Ik geloof niet dat hij overleden aan de Pepsi commercial ongeval. Geen van die zin. Ik wil Michael waren nog met ons, maar ik geloof oprecht dat hij weg is.

  11. Andrea Said,

    De hand theorie kan rekken een beetje - maar er is geen twijfel in mijn gedachten, dat deze man bij de o2 conferentie was niet Michael Jackson. Om wat voor reden kan zijn geweest, was het niet hem - op alle. Maar ik denk dat niemand zal ooit worden zeker.

  12. idk Said,

    is dit alles bs alleen vanwege haar MJ doesnt bedoel haar ware handen zijn natuurlijk hetzelfde van hen is slechts sliightly bleek thats waarom ze er anders uitzien

  13. Usagi Said,

    Sorry dat ik je teleurstellen, maar dat is het dezelfde kant .. kijk naar de middelste vinger. Ziet u de twee deuken in het midden? Ja, precies hetzelfde op beide foto's .. de relatieve lengte van de vingers zijn ook dezelfde .. dat zou zeer moeilijk te imiteren, tenzij de "wonderdokter" zou hebben echt goede plastische chirurgie uitgevoerd op zijn handen en dat vind ik erg moeilijk te geloven.

  14. SkylinexBleedsxRed Said,

    Dat mag waar zijn, maar je kunt niets veranderen aan de voeringen in de hand. De lijnen in beide handen zijn niet identiek aan elkaar. Daarom heeft de handen zijn beide verschillend. Ook de onderkant van de palm is anders. Michael's minder is ingesprongen.

  15. kazza Said,

    Ik ben het ermee eens dat het isnt MJs hand is en dat de basis van zijn hand is anders en de lijnen op zijn hand zijn verschillende

  16. Sosh Said,

    Als we kijken naar de dingen die happenend van de 'Dit is het' aankondiging tot Michaels' dood 'iedereen als een setup door AEG,
    Met behulp van een bedrieger past in het hele verhaal. Misschien Michael wist niet de exacte plannen of was het niet eens volledig.

    Het plan van AEG met 10 concerten snel omgebogen tot 50 concerten door de populaire vraag van de fans van MJ. Natuurlijk AEG al weet op dat punt de concerten nooit zou plaatsvinden.

    Sommige kosten moesten worden gemaakt (O2 Arena, tickets, repetities, decors, enz.), maar deze kosten zijn weinig in vergelijking met de extra inkomsten uit hun masterplan.

    Vanaf het begin wisten ze Michael moest 'sterven'. Als Michael was in staat om deze shows lopen of niet, was niet een probleem. Ze nodig hadden om een impuls waar iedereen in de wereld dacht off Michael opnieuw. Niet alleen de 800.000 mensen die een ticket gekocht. Zijn dood zou zijn dat momentum. Ze wist al dat veel van CD's en DVD's zullen worden verkocht na zijn dood. Het verkrijgen van meer inkomen dan in de 50 concerten alleen.

    De vertraagde eerste 4 concerten zijn allemaal onderdeel van het vliegtuig. Het valt voor extra media-aandacht en gaf de illusie Michael is niet klaar voor. En dan net na de laatste repetities MJ overleden.

    Fortunatley voor AEG geheel van de repetitie was Recored in Highdef en perfect geschikt om als een DVD. Het zal verkopen miljoenen als het zijn de laatste acties van de King Of Pop. Dan is er ook de gedenksteen die kan en zal worden uitgebracht op DVD / BluRay. Geloof me! Dit zal verdienen AEG en Sony (zij afspraken waarschijnlijk op een deal) veel geld.

    Misschien Michael was weer een victom door het grote geld bedrijven. Misschien was hij het brein achter dit plan om te ontsnappen aan een normaal leven en overtuigd AEG te trekken deze uit te schakelen.

  17. ladylee1979 Said,

    laatst gelezen in de kranten was dat Michael was te hoog op het gebied van drugs te verschijnen op de 02-conferentie blijkbaar zij couldnt wekken hem genoeg dus 4hrs laat om het optreden iedereen kreeg jeukende voeten dus besloten om te bellen in een Jacko dubbel te dekken voor hem, ook f er enige twijfel in de juridische kant van de dingen die ze kunnen nemen vingerafdrukken van de decesed geweest als ze michaels prenten uit de rechtszaken en de beste foto te gebruiken voor comprasion zijn mugshot foto die moest worden hem in de ogen van de LAwi dont wil hem dood ik mezelf had kaartjes maar ik denk dat HES gegaan laat hem nu gaan

  18. levend Said,

    Heeft iemand zie de toespraak van Latoya op de Nokia na de Memorial? Ze zei iets als Michael is watching en ziet u allen (de fans) en hij houdt van je allemaal zo veel. Wat? Als iemand zou schroef een dood hoax zou Latoya LOL Maar als ze was een verwijzing naar hem worden in de hemel, waarom dan niet zeggen dat ze zeggen of van boven of iets? Het is gewoon
    Ook Wacky. Wanneer iets doesnt voelen of klopt het meestal niet. Wilde alleen maar om te horen of er iemand anders dacht dat deze reactie was echt raar.

  19. goslinger1 Said,

    Ik heb gezien close ups van de tanden van zowel Michael en de "bedrieger". De tanden zijn anders! Soortgelijke, maar niet hetzelfde. Je kan niet verhullen dat-en een andere foto hoek kan niet verhullen dat.

    Ik ben het denken over het feit dat Michael was een echte performer en LOVED het podium. Ik kan me niet voorstellen hem willens geven presterende eeuwig. Dat was wat hij werd geboren te doen! Zou hij niet liever sterven dan geven zijn ware liefde voor het schrijven en uitvoeren voor zijn fans? Denk er eens over na. . . Hij is dit te doen aangezien hij 5! Hoe kan hij plotseling sluiten dat een deel van hem af en wegrennen voor sommige eiland ergens?

    Ik ben zo verscheurd. Ik hoop dat hij nog leeft, maar als hij "weer" Hij zou een ton van de juridische spul gegooid op hem, zou hij niet? Als hij vervalst zijn dood, ik denk niet dat hij ooit zal komen "terug."

    Dus, op een manier, het is alsof hij 'dood' is. Ik zie hem nooit weer op het podium, waar hij thuishoort. . . zelfs indien hij nippen een Pina Colada in sommige vreemd land!

  20. MyBelovedMJ Said,

    Miss M als u wist dat Michael, persoonlijk mabye kunt u asnwer me 1 vraag. De writwing in blauw op zijn foto, op het gedenkteken dinsdag? Dit was de writeing: Ik ben in leven, en ik ben hier altijd. Waarom alleen dat sentece? Waarom niet de hele song? Weet u dat?. I Love Michael heel veel 2. En ik zijn naar Neverland, hij is de liefste man ive ooit ontmoet. Maar ik weet niet hem op dezelfde manier als je gedaan hebt .. En het spijt me dat ik borther u, maar ik kan `t get die zin uit mijn hoofd. Mabye het is alleen ik, maar ik zag het als een teken van Michael, noem me naïef, idioot of iets. Ik weet het niet, het is gewoon een gevoel. Ik geef alles wat ik zelf om hem terug, alles. Ik moet wat rust in mijn gedachten, voor dit alles, ik heb gehuild non-stop voor de laatste 2 weken, en ik heb zo devasteded, dat ik mijn hoed op te laten nemen x verzorging van mijn zoon, de 1e paar dagen . Dus alstublieft, als u enig idee, of iemand anders heeft. Please tell me. Ik zal nooit aanvaarden het feit dat Michael heengegaan, maar ik zal moeten zoeken naar een manier om te leren leven met haar eens. Sorry nogmaals voor de moeite die u net nodig om dit van mijn geest. Het is leuk om te saee dat zoveel hield Michael, voor wie hij was, en nooit een oordeel over hem of niets. Ik wou dat hij kon zien.

  21. MyBelovedMJ Said,

    Ik heb `t zie dat, ik moet toegeven dat. Maar ja, het lijkt een beetje vreemd dat ze praat over hem, in aanwezigheid zin. Hmmm.

  22. bghoppy Said,

    Als hij is zo dood is, waarom ziet dit er niet uit als AEG en de familie zijn strafrechtelijk verantwoordelijk. Waarom heeft niemand de conclusie trekken dat het mogelijk is dat in zijn verzwakte staat, de mensen die stonden te maken of losse enorme hoeveelheden geld, afhankelijk van de uitkomst en de familie die heeft gereden op zijn rug als dakloze apen (ook of vooral na de dood), had iets te maken met het? Het alleen gericht is de artsen. Al dat geld en vals spel werd geoordeeld dat de eerste dag? Kom op!
    Ik mag dan gek, maar ik ben niet dom. Iets is niet goed op of andere manier. Kies ik te geloven dat het een hoax vanwege de gruwelijke realiteit ik zou moeten bieden als het waar is hij dood. Namelijk dat als hij sterft van drugs, betekent dit dat, ondanks al dat talent, rijkdom, en de liefde van familie en vrienden en fans, hij nog steeds de controle verloren en mislukt. Omdat ik denk dat mensen die sterven van de OD, dat is een tekortkoming van selfpreservation en respect voor anderen.
    Heeft zijn leven echt volgden soortgelijke cirkelboog van Judy Garland, en Elvis, en Anna Nichole Smith, zonder dat een persoon die een les geleerd over roem, rijkdom, drugs, etc.? Vooral MJ zelf die studeerde al deze mensen woont in detail?
    Welkom in Amerika, dan is, denk ik.

  23. she_can Said,

    Mijn inzicht is dat zijn "dood" is misschien wel gefaseerde als we kijken naar enkele feiten.

    - Blijkbaar was hij niet bereid om 50 concerten in de O2 Arena, maar slechts 10 er en dan beginnen aan een wereld tournee.

    zeer interessant artikel
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-threat-to-axe-this-is-it-concerts_1108373

    in het geval dat de link niet werkt, is hier het artikel
    "MICHAEL JACKSON dreigde te annuleren zijn hele aanloop van This Is Het toont wanneer 40 concerten werden toegevoegd, zonder zijn toestemming, volgens een nieuw rapport.
    De zanger kondigde tijdens een persconferentie in Londen op 5 maart (09) dat hij zou worden presterende 10 optredens in de stad de O2 Arena in juli (09).
    Binnen enkele dagen, 40 meer shows was toegevoegd aan de lijst - maar Jackson werd gerapporteerd dat niet op de hoogte van het plan door de initiatiefnemers AEG Live, en dreigde te bijl alle 50 data wanneer hij ontdekt.
    Investigative journalist Gerald Posner schrijft over TheDailyBeast.com, "Jackson blijkbaar wist zijn eigen grenzen. Hij drong aan op niet meer dan 10 voorstellingen ... Achter de schermen, AEG en Jackson's financiële adviseurs hadden kennelijk gewerkt aan een overeenkomst die bepaalt dat de popster om meer te doen geeft.
    "Toen Jackson geleerd dat na de persconferentie, maar begon enkele dagen van stormachtige vergaderingen, met Jackson soms bedreigend niet te doen zijn."

    - De verzekeraar AEG (Lloyd's) beleid omvat een overdosis drugs

    Een ander interessant artikel:
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-insurance-policy-included-drug-overdose_1108633

    Hier is een citaat:
    Het concert initiatiefnemers achter Michael Jackson's comeback tour krijgt een multi-miljoen dollar uitbetaling van de show van de verzekeraars als de verslagen die de superster's passeren met drugs juist zijn - omdat hun beleid heeft betrekking op de dood door een overdosis.

    - Hier is wat zijn vriend Mark Lester zei vandaag over MJ

    "De hele situatie van de waarheid over de dood van Michael lijkt gesluierd in het mysterie, op zijn zachtst gezegd. Je vraagt je af wie de bescherming van wie en waarom.
    "Dit is wat ik vind zo mysterieus - Michael gehate naalden. Ik gaf hem acupunctuur tweemaal, eenmaal met een sprained duim en een andere tijd voor een spin beet. Hij zou geen osteopathie omdat hij niet kon dragen om te horen klik op de botten. "

    bron: http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/lester-jackson-hated-needles_1109285

    (ja ik hou deze website)

    Dus mijn inzicht met die 3 feiten:

    zijn dood is geënsceneerd als een overdosis drugs
    - De media zal zich richten op het idee dat hij een drugsverslaafde
    - De testresultaten zal bevestigen het (vermeende)
    - AEG krijgt de uitbetaling van de verzekeraar
    - Michael (die niet wilden maken zijn comeback de manier AEG wilde hem om dat te doen), kan alleen maar rusten. De komende 2 albums + de ongeveer 100 onuitgebrachte nummers is een goede manier te blijven maken wat hij wil zonder Touring. Hier mijn laatste punt / of sommige van jullie zag zijn Private Home Movies DVD vrijgegeven een paar jaar geleden, zei hij (in een grappige scène btw) dat hij niet graag toeren, maar hij houdt van interactie met zijn fans, reizen, enz. ...

    Laat me je commentaar!

  24. Geloof Said,

    Ik ben blij, want ik wist het!
    Ik denk echt dat deze man was een bedrieger, luister gewoon zijn stem, en hoe hij eruit ... hij lacht telkens ... Zijn gezicht is zo raar.
    Ik ken mensen die geen fan van MJ zelfs mij, im not MJ fan, maar toen zagen we vier maanden geleden deze video we overeengekomen:
    Twee suggesties: 1) MJ totaal veranderd zijn gezicht, en verloor zijn gedachten, helemaal gek, of 2) Een slechte bedrieger die ons lachen!

    Ik zeg niet dat MJ leeft, het is een andere zaak, maar, let op, deze man is niet MJ, kan ik zweer het.

  25. Geloof Said,

    Tweede zaak, die ik gelezen heb: de video's lijkt een edit!

  26. Andrea Said,

    Gewoon zeggen - alles dat nog steeds worden vermeld op hier door anderen, en mijn eigen speculaties sinds dag een van zijn zogenaamde 'dood' zijn bijna 100000000000% deed me echt weet dat MJ is niet dood. Ik kan niet wachten tot de dag dat hij besluit om de wereld en ik kom hier en we kunnen allemaal blij want we wisten dat we waren allemaal recht om te beginnen!

  27. bghoppy Said,

    Laten we eens worden over alle wetenschappelijke dit:
    Wat zijn de bewijsbare feiten in deze zaak, die zou opstaan in de rechtbank? Voorbij de eindeloze geruchten en speculaties, wat hebben we?
    Kunt u bewijzen Mj is dood? Geen lichaam, geen overlijdensakte, geen bewijs van overlijden brief. Geen vermoedens gerezen over vals spel (inderdaad ontslagen op de eerste dag, en nooit beschouwd aangezien), maar aanhoudend aandringen hij overleed aan een overdosis drugs, ondanks geen aanwijzingen gegeven van een medische of wetshandhavingsautoriteit. (very convienient it takes 4-6 weeks for a final decision, sounds like when the “family” hits the stage) (and still, they would know what drug killed him by now, so why not release that litle info? Why no info about the second and third autopsies?) Lots of doctors and nurses spilling their guts about his private medical history despite hipo laws preventing speaking of such matters, regardless of life status.
    Can the stories we read and hear about MJ be concidered trustworthy and based on facts? No way. Every detail we ever learn aboutabout MJ and his family is then contradicted by someone else or themselves. Remember he is a man who had his PR people pump the stories of the HB chamber and the elephant man's bones into the press, then tells the next reporter, that's crazy, “They lie about me”. None of us can know the truth about this man and his life, and he himself has been instrumental in all that distortion.

  28. melia8383 Said,

    I hope he's still alive…. Ik weet het niet.
    I was watching the youtube video of the ambulance backing out of his driveway. Why would they go so slow, they didn't even have their sirens on? If he was alread “dead” when they got there, the doctor would of signed the certificate. And they would of called the coroners.

    I'm sorry, but I never have seen an ambulance go so slowly, if it was an emergency!!!!
    And how could anyone of gotten that “last” picture with MJ? From what I saw his “bodyguards” was blocking the windows in the back, and the side!!!!
    The news are now coming up with more “stories” which makes everything just so darn confusing!!!!
    And no way knows where the “body” of MJ went!!!!
    That “death certificate” is fake, you can tell.” he lives with parents?” come on, he was renting a home.of course they would have latoya name on there, because on the news stations. they seen her living there at night. You can easily purshase those.
    Out of all the celebrities that had died Michael is the only one, you haven't really seen?
    Nothing adds up?
    Doctor supposely found him in the bed not “breathing?”
    Doctor seen him collapse?
    Prince (the oldest son) saw him collapse and he thought he was playing?
    Can anyone get the “Story” straight?
    I just find it odd, the AEG insursed the tour (covered for drug overdose, but not of natural causes)?
    Just 2 weeks before the “tour?”
    Why didn't they question MJ's kids, since they was there? And the person who called 911? All they questioned was the Doctor?
    Well, most people know that at the O2 conference that was not Michael.
    Navi even said an a interview (somewhere on youtube) that MJ himself hired him to be a decoy and sometimes go to album promotions!!!!
    And the Jackson family is “way” to quiet in all of this. At the memorial the kids didn't even seem sad! They were close to him, why wouldn't they cry?
    People that were close to him said that he wouldn't do drugs because he was crazy about being healthy, a vegan (barely ate), worked out. Hated needles!!!!
    This “story” that the media is feeding people is crazy, I never heard anything like this before!!!! If he was addicted to drugs, it would of been brought up, especially in his trials back in I believe 93-94 and 2005? A week ago Joe Jackson was everyone on tv now he's not? And why haven't they buried the body? I mean they was so focused planning the memorial and showing their “faces” acting, they couldn't decide where MJ would be at?
    Makes nosense to me!!!!
    If he really is “gone” they don't care, that what it shows.
    But I hope he not, he deserves to be Happy.
    At the memorial why did Marlon tell the story about when Michael was dressed as in old man at the record store? And where is Chris Tucker, Steve Harvey, Diana Ross,Liz Tyler. MOst of everyone that did him wrong showed up at the “memorial” like Corey Fieldman and a few other stars that talked about him when he was “alive”.
    What gets on my nerves is that all of a sudden Michael “passed” all these Fake A**
    Celebrities want to fake cry and get in front of the camera, to say how much Michael meant to them, please!!!!
    And now the media is bashing Michael saying the kids a “too white” to be michael's, and he was “addicted” to drugs?
    Back in 2005, some of his “shady” ex-bodguards turned against and was saying he molested the boy.People will say anthing for money and camera time, just like now.
    This story is just too wild!!!!

  29. melia8383 Said,

    Sorry voor de lange reactie, ik had veel te zeggen! LOL

  30. JC.LOVES.MJ Said,

    ARGHHH! im zoooo verward, de handen doen er anders moet ik toegeven maar ik ben het eens met de middelvinger en de deuken, ze zijn aanwezig in alle foto's. Ik hoop sooo hes alivee!

  31. JC.LOVES.MJ Said,

    Alle im bezorgd over is wanneer hij komt terug, er komt alotta juridische kwesties te behandelen, goed atleast zal hij leven aye?
    - J

  32. MONij Said,

    she_can: De punten die u mij om te denken MJ werd vermoord door AEG, ze waarschijnlijk dacht dat hij zou zijn bedreigd carryout en als hij "overleed aan een overdosis drugs" dan is de verzekering zou uitkeren.

  33. JC.LOVES.MJ Said,

    Melia8383: Ik moet zeggen een zeer goede opmerking over de kwestie. Zeer geldig ook.
    im justt soo verward, deze website geeft me hoop
    - J

  34. SkylinexBleedsxRed Said,

    She_Can: Dat zijn awesome punten die je gesloten. Ik genoot van de artikelen, Dank U!

  35. Sosh Said,

    Moord door AEG mogelijk zou kunnen zijn. Immers, zij ingehuurd zijn arts en eventueel zijn andere medewerkers. Laten we niet hopen dat dit verhaal waar is. Dat zou betekenen Michael is echt dood.

  36. ladylee1979 Said,

    zijn handen of niet dont veranderen aan het feit dat ik gewoon te zien van mijn idool op de 26e july2009 Ik was zo blij om deze tickets Ik lachte en huilde weken gearing voor het dan bang is dit het was dat was dat ik nog steeds cant get over het net dont lijken echte i cant denken zonder mike hes is er voor mij voor 25yrs im boos en overstuur i cant zie hem weer, ook als die voor de ambulance die zij hebben om sirenes af op de aproach op een onroerend goed ook 2 redenen kan van zijn goin traag ofwel hij is echt dood, zodat het niet nodig om overhaast of hes leven en gebruikt een mannaquin dus geen noodplan ook is er een wet tegen faken uw eigen dood kun je gearresteerd voor haar en voor de begrafenis is niet gebeurt, totdat zij hebben michaels hersenen terug en ze kunnen rest hem in een stuk.

  37. Goldie Said,

    Ik ben ook cunfused ??????

  38. dianafan Said,

    Ik heb naar aanleiding van deze site met een zwaar hart. Ik ben er zeker van MJ is dood, maar waar is er hoop dat er leven. Nog een paar opmerkingen maken over de vervalser. Als MJ was kaal en had tot het dragen van een pruik, waarom is de hand die in zwart haarkleurmiddelen? Pruiken niet vervagen in de afwas. Ook, ik weet dat ik kan dit niet doen, maar misschien kan iemand - is er een manier op het trekken van een volledige face pic van MJ van de laatste repetitie en zet hem naast de vervalser en een vermoedelijke echt afgelopen? Dat zou ik graag zien. Ik heb alleen keek de repetitie tweemaal als verstoring, maar voor mij MJ oogt nogal klein (ik weet zijn een grote stap lol) en de vervalser is massiveley breed in vergelijking. Kan iedereen doen de foto analyse?

  39. feyaya Said,

    Ik had niet gehoord dat AEG ingehuurd die dokter, ik hoorde net het tegenovergestelde, dat was het Michael die persoonlijk gehuurde hem. of ben ik te denken aan een andere dokter? Ik ben verward. Ik dacht dat hij werd vermoord eventueel ook, maar dat is een gruwelijke gedachte, vooral als we allemaal willen hem te leven, toch? plus de moord theorie gaat samen met Joe Jackson's theorie. we weten allemaal dat een gezond persoon nooit eens met joe, LOL.

  40. Jamy Said,

    Ik denk dat je je dromen ... het is echt dezelfde persoon zijn ... het was zeker Michael in Londen ... Foto links zijn niet duidelijk en met de hand wordt niet op hetzelfde oogpunt is de explaination!
    Dezelfde neus (het is moeilijk ti hebben dezelfde!) Dezelfde kin dezelfde glimlach dezelfde stem!

  41. charbour Said,

    He, dit is nogal willekeurig, maar doet iemand anders het erover eens dat:
    wanneer MJ eerste stierf een heleboel mensen dachten dat hij was echt dood. (Ik weet dat ik wel) en vervolgens de tijd ging door meer en meer mensen beginnen te twijfelen aan de gedachte dat onze koning was gegaan?
    Ik dacht eerlijk gezegd dat na de Memorial Alles over Michael faken zijn dood zou zomaar in een oogwenk, maar eigenlijk heb sterker. Ik was er nooit bij Elvis overleed, maar werd het dit slecht? Werden al deze dingen ganging op Elvis?

    Ik ben direct 50/50 over MJ op dit moment .. Deze website maakte me 50/50 .. Ik was 100% zeker dat hij weg was, maar dit maakt net zo veel zin!

  42. dianafan Said,

    TMZ - op het stukje over zichzelf te injecteren - er is een opmerking die Poppa Joe was op MJs de nacht vóór en MJ was boos op hem. Heeft papa eindelijk komen voor Michael?

  43. supermom75 Said,

    Ik heb het antwoord op die hij had gebruikt een bedrieger op dit concert confrence Ik had een interview foud uitleggen dit is waarom hij vervalst zijn dood werd hij oringinally moet doen 10 blijkt dat het dat is alles en dan nadat hij zijn eerste anoucment voor hen die hij vervolgens een week later kreeg smacked in het gezicht van AEG dat zij toegevoegd 40 meer naar het zo michael heeft doen repetitie dan hij wist dat hij niet kon doen 50 vertelde hij thenm hij was goin opzeggen AEG zei nee hij was voor het uitvoeren van hen alles wat hij wist dat hij niet kon omgaan met 50 concerten dus dat is wat leidt hem naar nep zijn dood van AEG of hij werd vermoord omdat hij weigerde te doen, maar denk ik nog steeds dat hij deed alsof ze echt van AEG geduwd hem slecht

  44. Andrea Said,

    @ Diana fan LOL je zeggen 'Poppa Joe' dat echt deed me giechelen!

  45. edenmalfoy Said,

    @ Jamy

    ... Had je ooit gehoord MJ praten voordat? De stem en lopen dood weggeefacties dat de 'MJ' aan de London persconferentie was niet hem. Hij heeft een onmiskenbare stem en het is niet diep, met een hint van een Engels accent (als de persoon op de conferentie was.)

  46. she_can Said,

    Betreffende MJ de kinderen reactie op hun vader is dood, hier is wat Mark Lester (MJ vriend en peter van zijn kinderen) zei gisteren over Parijs:

    Mark vertelde Hallo! magazine: "Parijs vertelde me," Mark, maak je geen zorgen, papa heeft begeven om te leven met de engelen nu, kunnen we nog komen en blijf met je? "

    Hij voegde hieraan toe: "Parijs is ongelooflijk sterk en troostende en blij te weten dat ze allemaal zijn van harte welkom om met ons opnemen."

    bron: http://uk.news.yahoo.com/21/20090706/ten-mark-lester-speaks-to-jacko-s-kids-5f8abb3.html

    Ik zou nooit geloven dat een meisje die net verloor haar liefdevolle vader zou zeggen dat - sommigen zullen zeggen dat ze volwassen is, wat verstandig, ik koop het niet op alle.

  47. supermom75 Said,

    Ik ben ook een zeer nauwe vriend van michaels missen m en @ she_can ik waar je bent op dit je denkt als ik je knippen en verleden tussen de regels en ik denk en voel dat Michael nog steeds met ons Ik denk niet dat hij heeft ons nog is het een van die gevoelens van dit recht is niet iets wat niet klopt ze een hoop fouten in deze en ik vind het de beurt zullen komen binnenkort. sneller dan we dachten horloge Ik geef het een maand

  48. supermom75 Said,

    indien hij nep Ik denk dat hij zijn kinderen consoled ze zijn wereld hij houdt ze erg veel Ik heb het gevoel toen ik keek Janet console Parijs was het alsof ze niet wilt praten, zoals ze werd gemaakt ook waren er geen tranen en een glimlach van alle de kinderen weet ik als ik had verloren een vader als Michael I zou Balling mijn ogen uit

  49. Andrea Said,

    Ik ben het ook eens met supermom en iedereen die weet dat er iets niet klopt. Hij is zeker niet dood. Vroeg of laat zal het inhalen met iedereen en ze hebben nergens om te zetten, maar om de waarheid.

  50. Samantha Said,

    Michael gehate Touring.
    En als hij vertelde de wereld dat hij didnt wilt doen, zou hij van zijn gehaat.

    Dus was er maar een manier om eruit te komen van, of het zelfmoord (wat ik niet geloven) Of een nep dood die is vrij duidelijk wat er gebeurde ..

    Niemand weet het zeker, maar al deze aanwijzingen, maken zij beleivable. We hoeven alleen maar om te zien wat er gebeurt. I Love you so much michael <3

  51. dianafan Said,

    Wat is er aan de hand met Mjs mate Brando? Wat heeft hij gezegd. Ik ben in het Verenigd Koninkrijk, dus ik weet het niet, maar commenters op TMZ steeds verdacht van hem.

    - Andrea, Poppa Joe is geen aanhankelijk termijn heeft overgenomen uit een Brits programma, Waking the Dead Poppa Doc is het centrale karakter en hij was geen prettig persoon. Net als Joe.

  52. brando13 Said,

    Ik zou graag geloven dat hij nog leeft en deze theorieën zijn zeer interessant en het doet je denken, ik heb gekeken en keek scripties handen op het eerste dacht ik defo niet MJ maar na de controle over het Ik moet zeggen het is onze MJ de 'nep' hand is enigszins achteruit's en als je echt kijken naar de regels er zijn dezelfde die u hebt om te denken dat de 'valse' daarentegen is in dezelfde positie als de 'echte' ook een van de twee weinig merken van de middelvinger van beide handen is een dode weggeven! ziet eruit als een litteken, en een ander ding niet uit hoe veel schuld werd hij in en denken dat hij couldnt nemen de media hounding hem meer vervalst zodat hij zijn eigen dood waarom op aarde zou hij zijn kinderen door, zelfs als ze hem weer te zien zijn nauwelijks waard Messing hun hoofden weinig voor!

  53. she_can Said,

    Betreffende MJ de dochter van Parijs
    Jackson's dochter wil opnemen tribute song voor vader

    bron: http://economictimes.indiatimes.com/News/News-By-Industry/Media-Entertainment-/Entertainment/Jacksons-daughter-wants-to-record-tribute-song-for-father/articleshow/4766697.cms

  54. she_can Said,

    Hier is een artikel volgende MJ de persconferentie in maart

    http://www.foxnews.com/story/0, 2933,505109,00. html

    Een uitoefenen:
    Jackson strode in de Arena op zoek mooie gezonde overweegt alle verslagen van zijn nabije dood of dodelijke ziekten. Inderdaad, zijn gezicht keek onlangs vernieuwd door cosmetische chirurgie, die een toelichting geven op de vele foto's van hem met sjaals en bandages. Zijn mond en kin zijn nu meer doen denken aan Steven Tyler. Met het haar, hij zou ook kunnen worden verward met Carly Simon. Maar het is Jacko, hij is gek, en hij backo.

    Wat denk je? Waarom waren er geruchten over een bijna dood?

    Hoe is het mogelijk dat geruchten ingaan op hem wordt terminaal zieken dat hij zijn medisch onderzoek met vliegende kleuren? waarom de media niet in vraag dit medisch rapport vervolgens als hij was zo bezaaid met injectie merken? is het niet verzekering fraude? Er zijn miljoenen dollars betrokken. Logisch, na het vinden van al die lege flessen van medicijnen waar ze gevonden hen, na zo vele getuigenissen over hem volledig drugged up etc ... de media moeten wenden tot de verzekeraar AEG en ontdek wat er gebeurt hier. In plaats van dat, het is alsof er hersenspoelen ons te geloven dat hij een drugsverslaafde.

    Nu, ik ben nog steeds na te denken over de hele autopsiebevindingen ding, de hersenen niet worden teruggestuurd nog etc ... Denkt u dat LAPD kunnen worden met betrekking tot deze hele hoax? Ik bedoel het is niet zoals het is ongehoord dat er samenzweringen in de geschiedenis waarbij politieagenten en politici ...

  55. Andrea Said,

    @ Dianafan - Ik wist dat het niet de bedoeling liefdevol, alleen de term 'Poppa Joe' made me laugh. Ik heb geen idee waarom, haha.

  56. Martijn Said,

    Hallo mensen,

    Heel wat mensen reeds beschreven waarom men niet concluderen dat de handen op de 2009 Londen conferentie 'bewijzen' dat was een bedrieger.

    Eigenlijk, ik ben de auteur van de 'vingervlugheid' artikel over Michael Jackson's handen:

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm

    ... En na het zien van vele foto's van zijn handen, ik onmiddellijk erkend dat dit blog-post is een 100% Onzin verhaal!

    Eigenlijk, de handen soort "proove 'dat het zeker was Michael Jackson in 2009 de conferentie - die bijvoorbeeld bevestigd in de linkerhand door:

    - Het 'eiland' markering aan Michael Jackson's linkerhand in het hart lijn (onder zijn pinky vinger);
    - En de horizontale vouwen op het midden phalanges van de ringvinger en de middelvinger.

    Natuurlijk, heel veel mensen weten niet hoe 'lezen handen' ... en waarschijnlijk hebben zij slechts wilde zien het verschil tussen deze foto's.

    Nogmaals, een paar andere mensen al gezegd dat de foto's raken de hand van dezelfde persoon.

    By the way ...

    Ik denk dat een paar dagen geleden een veel interessanter "HOAX' gerelateerde verhaal over Michael Jackson's handen werd onthuld door actrice Cicely Tyson (die was een vriend van Michael):

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm # waarheid

    Michael Jackson's single witte hand handschoen en zijn 'sexy' fingertape + zijn armbrace ... werden allemaal gemaakt door zijn huid probleem vanwege zijn Vitiligo!

    (Maar in feite is dit 'de hand handschoen' verhaal komt eigenlijk heel dicht bij de waarheid!)

    Veel plezier!

    Groeten uit Nederland,

    Martijn.

  57. Sosh Said,

    Paris' wil 'om een lied voor haar vader. Wil ze het of doet de rest van de familie vind het verdienen veel geld ...

    Als ik lees dit soort nieuws, ik begin te denken Michael is dood en zijn familie niet te weten. Alles over het geld. Vandaar het ontbreken van enige tranen tijdens de herdenkingsdienst.

    Maar laat hoop Michael nog in leven is ...

  58. bghoppy Said,

    Dianafan, ik ben het met u over Miko, hij lijkt een klootzak. Echt, je die kerel die gooide de handdoek op zijn hoofd terug in de "84's branden ongeluk? En ik denk dat er sprake is van enige gelijkenis b / w hem en deken.

  59. she_can Said,

    LaToya op MJ's dood

    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  60. bghoppy Said,

    Geen van hen kan zelfs het ziekenhuis verhalen staight! En sinds wanneer heeft ze zijn "dichter bij michael dan wie"? Ik herinner me haar twijfelen aan zijn onschuld betreffende molestion op de nationale TV. Ik ruik de liefde van hier.
    Jermaine en is net zo slecht. Je was zijn ruggengraat en stem? Laten we niet vergeten dit dude (ook bekend als Mohammed Abdul-Aziz) heeft een kind genaamd Jermajesty. Op 15 december 1973, Jackson getrouwd Hazel Gordy, die de dochter van Motown Records oprichter Berry Gordy. [5] [6] Hun eerste kind werd Jermaine Jr, geboren in 1977, hun dochter werd geboren najaar het volgende jaar en Jaimy geboren op 17 maart 1987. [7] Jackson had ook een relatie met Margaret Maldonado tijdens zijn huwelijk. Hij zag haar in een restaurant Los Angeles, die eet alleen, en verzocht om zijn vrienden te gaan en vraag en aan hem. [8] Zowel zijn vrouw en zijn vriendin zwanger op hetzelfde moment (4 maanden verschil). Na zijn echtscheiding met Hazel, is hij ervan overtuigd en bleef met Margaret. Het echtpaar had twee kinderen; Jeremy Maldonado Jackson, geboren in 1986 en Jourdynn Michael Jackson, geboren in 1989 [9].

    Jackson geconverteerd naar de islam in 1989 na een reis naar Bahrein. [9] [10] Jackson heeft publiekelijk geuit zijn religieuze overtuigingen nadat ze een deel van de Big Brother-huis, terwijl hij daar heeft hij gebeden en nuchtere. Hij heeft ook publiekelijk zei dat hij had gehoopt om te zetten zijn broer Michael voor de islam, zeggen zou hebben hem met 'vrede' en 'genezen' zijn problemen. [11] [12] Hij is de enige moslim in zijn christen-gerezen familie [13].

    Kort na het scheiden van Maldonado, op 18 maart 1995, trouwt Jackson abrupt Alejandra Genevieve Oaziaza, die ook de moeder van twee van zijn broer Randy's kinderen. Het echtpaar had zonen Jaffar, geboren in 1996 en Jermajesty, geboren in 2000 [9]. Jermaine ingediend voor echtscheiding uit Alejandra in november 2004, die is gefinaliseerd op 19 mei 2008. Jermaine werd veroordeeld tot het betalen van $ 50.000 voor Alejandra de juridische kosten en $ 50.000 voor kinderalimentatie in augustus 2007; dit werd in ruil voor Alejandra's afzien van haar recht op huwelijk steun [14].

    Halima Rashid became Jackson's fourth wife, she is of Afghan descent, who married in 2007.[15] They currently live in Los Angeles, but frequently travel to London and Bahrain. Jermaine has 8 children: 3 with Gordy, 2 with Maldonado and 2 with Alejandra. A daughter, named Dawn, was born in 1984, mother is unknown. During his brother Michael Jackson's 2005 child-abuse trial, he was a staunch supporter of his brother, coming to Michael's defense on CNN's Larry King Live and appearing with him in court on numerous occasions. And on June 25th, 2009, Jermaine broke the news, that at 2:26 pm (PDT) his younger brother Michael Jackson had died at age 50.

    Which brings up something else. The timeline of the stories breaking are messed up too. Apparently TMZ didn't “break” the story exactly but got it off of another site (i can't remeber the name of the site but it has the no. 17 in its title) which posted the news at 1:10 pm and then TMZ gets credit for breaking the story at 1:30 pm. Aren't they on the phone with 911 at that time or some time near it?

  61. tmorris15 Said,

    Watch this vedio from Larry King………
    http://www.metacafe.com/watch/3032715/possible_sighting_of_michael_jacksons_ghost/

  62. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    GUYS CAN YOU PLEASE PRAY THAT MICHAEL JACKSON IS ALIVE!!! DOESN'T MATTER WHAT RELIGION.. JUST PRAY CUZ EVEN THINKING OF THE FACT THAT MICHAEL MAY BE DEAD IS LITERALLY KILLING ME… I LOVE HIM SOO MUCH… JUST PRAY PLEASE!!!

  63. smileygirl24 Said,

    please someone explain this?? i got this of a girl on here i was freaking out OMG
    is that michael kissing the person on the forehead open casket??

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  64. AngelW Said,

    More Proof that the body in Michael Jackson's house is a bad copy of micheal. I just found this on youtube tkae a good look!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=NXphfDVRsQI

  65. AngelW Said,

    Medical:

    The Photo for the O2 you can see the hand of a imposter who had clear heart desease,the fingers had drumstick fingers and the nails are green/grey.
    This is normal for a man that had a heart desease.
    When I came over here for the lupus,well its normal that when you use btw piroxicam nsaid/ you keep fluid in your body and feel very sick. So no dancing is possible at all. I'll know it because I have fibrositus and that is reumatics, and I know all about those medications.
    {muscle's and knees and figers feet}blow upo like a bal.So then it could be Michael his fingers? Only there is one thing: the line's in the fingers are not the same, and those fingers are short from that imposter Michael.

  66. AngelW Said,

    Proof..I draw all the line's
    100% a imposter MJ at the O2

    http://i285.photobucket.com/albums/ll71/AngelWynton/webset/hand-compare-2a.jpg

  67. Angel36 Said,

    Smileygirl24
    Yes that was Michael kissing James Brown in the casket.

  68. MichaelJacksonDunnoImHisMrs Said,

    Wow looks like he was wearing no makeup during his observation of the rehersal.

  69. AngelW Said,

    Watch out New Makers change there url in gossip!! ABC had the true and hide the whole storry from dr Klein so for now
    a compilation:
    http://abcnews.go.com/video/playerIndex?id=8030442

  70. Andrea Said,

    to angelw – good work on the drawing of the hands, haha. and yes that is MJ. he attended James Brown's funeral and indeed kissed him on the forehead!

  71. emanviam Said,

    I honestly don't know what else to think…obviously, the hands of MJ are the same….either he was excesively happy that day and had extra make up and we didn't notice, and we are just trying to find a cure for our excessive pain that we are holding in our hearts…probably, even if they show us pictures of him dead, we will still say “oh, that is a plastic doll” or something, just to never accept that our wonderful angel is gone…
    I am so sad, that I am crying, specially after I read La Toya's statement….
    I wish we could have an answer for all this…
    Michael, please….if you ever read this, please know that I am sad because I know you felt alone, but some of your fans, like me, would give you our most honest and open friendship with nothing in exchange, other than your extraordinary friendship.
    You are an angel, I love you. Very much.

  72. dianafan Said,

    I read somewhere today on the internet about a guy called Rockwell who I think is possibly Gordys son, he had one hit which I know that I know but can't remember – and he seems to have vanished. This could have something significant as I must have been googling MJ conspiracies. I think it was about him being a double as well. Could be way off the mark – just a guess.

    bg hoppy – do you know why Brando is coming under scrutiny? We know nothing about him in UK – TMZ posters are turning on him a bit.

    Hmm – Marlon Brando had a private island called Tetiaroa in Polynesia/Tahiti – he didn't own it he had a 99 year lease from 1965 – still a few years left, although a hotel is being built there now. Could Brando jnr have any access to this island or one close by?

  73. Jamy Said,

    yes i know mj's voice.And hands are definitly the same…maybe mj is alive (i don't think but why not) but your proofs are not good proofs !

  74. He.is.alive Said,

    dianafan! Interesting theory your've posted re: the Island of Tetiaroa Marlon Brando has a lifelease on .. one of MJ's bosom buddies, Miko Brando Jr. could very well have access to that place, and assuming he does … well, anything is possible, isn't it ?

    However, if you were suggesting or implying that MJ might have escaped to that location and IS there to gain solace, privacy and peace, it would not be such a perfect hiding place after all with the hotel building construction going on. Under the circumstances, would it not endanger MJ to be exposed sooner or later if he had dropped off to Tetiaroa …. something tells me a likely location he is hiding out at is rural eastern europe where he can be safe for the time being … wheras, at this point, he could be literally be anywhere .. I pray for his safety and peace …

  75. AngelW Said,

    I draw all the line's over,and sorry its not Michael's hand Jamy.

  76. Dee Said,

    Admin, Thanks for this site now here is my piece….

    When Michael supposedly got pushed into the van covered in a white sheet. We all saw this broadcast live, I for one kept looking at his feet. I had no idea at the time, because I was just in awe… Yet every time I saw the footage of his body being moved into the van from the copter on the way to the morgue, I stared at his feet. It wasn't until a few days later, that I realized that his feet were pointed. A dancer, any performer always point their feet. Even actresses when lying on a beach, in a bedroom scene, wherever…. point their feet. Its all about the lines. We are talking about MJ the best dancer on the planet, his habits are far passed habitual by now. He's a showman he would point his feet, a dead man cannot point his feet.

    Further more, if you look at this video his body is a basket, when he left the hospital in the copt his body was on a gurney and we saw him get up, we saw the camera guy realize he may have caught too much and switch scenes. Also in this video the basket is on the floor and is carefully slid out to gurney and the placed in the van. Another thing I thought it strange that these men have the dead body of MICHAE JACKSON and yet they seem calm as hell, they actually seem to me by their body language finalizing plans….
    http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  77. AngelW Said,

    And Latoya is a nice comedian.
    Cause who owns that billions now..???The Jackson Family of cause!!!That's wat they think right now. Give me a break I stay cristal clear. Every tear from that family
    and now Michael is murderd?
    No his dubbel is murderd,cause this is gonna be a murder case.But not Michael his dead!! That imposter his dead. Lucky they have the brain..dna proofs everything, and that is not MJ his brain they have.

  78. bghoppy Said,

    dianafan, Miko is under NO scrutiny here in the US, along with everyone else for that matter.
    Along the lines of that Island, Apparently Marlon was going to sell that to MJ, but died b4 paperwork could be completed.

    And can we give the GHOST stories a rest and that is MJ kissing James Brown at JB;s funeral! AGGHHHH!!!!!!!!!1

  79. Andrea Said,

    I agree with you bghoppy! I can't begin to count how many times people have been saying in here that it was MJ kissing JB AT HIS FUNERAL!!!! Hhahaha HOwever, Miko was on larry king live I believe and they asked him if he was the father of blanket and he just nodded his head a 'no' manner. and then they asked if he knew who the father of blanket was and he once again nodded his head in a 'no' manner. WHO KNOOOOOOOOOOWS~ These stories get wackier and wackier every day!

  80. dynamiet Said,

    Yes samantha he hated touring theses a video of him on youtube saying he hates touring but likes relating to his fans, they told him to do the interview again but without the negative comments and say that he likes to tour, Poor guy was told what to do and what to say all his life

  81. dynamiet Said,

    Type in michael jackson talks about touring on youtube and see for yourself, lol he is so cute in that video

  82. ejay5131 Said,

    In the video of MJ being taken out of the helicopter and put in the van, anybody else agree that that is the FLATEST body we have ever seen???? I mean I know MJ was thin but lets get real!

    I love you MJ<3

  83. ejay5131 Said,

    I forgot to add, the stretcher is also bouncing around like there is absolutely NO WEIGHT on it. Take a look at the video, you'll see it. http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  84. admin Said,

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Admin

  85. patutte Said,

    Poster number 5 & 56 make some pretty good points. Funny thing is, number 5 mentions the apparent swollen look of the hand. There's a reason why the hand appears to be swollen. Het is. While many people are aware of Michael having Vitiligo, not many people seem to know he also had Lupus. Either that or they're not aware that one of the effects of Lupus, is the swelling of the hands. I know because I work with someone who has lupus.

  86. dynamiet Said,

    i agree it was way two flat to have a body in it

  87. Wendy Darling Said,

    At the first sight you can see the way the impersonator walks, moving the shoulders, and the abrupt gestures. Michael is much more gentle. I´m sure this guy is left handed and i think Michael is right handed. And this guy has a bigger mouth and a prominent chin too. This guy looks more a 70´s glam rock star, or a R. Stone member, than our tender and elegant Michael!

  88. Andrea Said,

    me and my mother both agreed on what you just said wendy darling, as SOON as we both saw that press conference. his walk is so macho..like wtf? MJ does not do that! sorry!

  89. melia8383 Said,

    Michael's lupus went into remission in the 90's.

  90. Wendy Darling Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=VKaySqh1XPU&feature=related
    Look 3.43-3`53, I´m sure he is not Michael.

  91. melia8383 Said,

    Wendy Darling, you are right Michael (the real one) is right handed.
    This guy at the O2 announcement is left handed.

  92. patutte Said,

    Sure it might have went into remission. But considering there is no cure for lupus, it's not like he couldn't of had a recent flare up prior to his death.

  93. bloem Said,

    HI if yo u take a look at this site they have photos of mj hands and they compare them to the other photos of mj hands also if you click on to mj doubles you will ca photo of a guy who looks like the real mj but it shows that he may b wareing a mask its woth taking a look it may answer some questions to guy at o2 please let me know what you think http://WWW.MICHAELJACKSONNOTDEAD.WORDPRESS.COM

  94. NiShA97 Said,

    well…ok tis is not MJ. but cud it be that d one who really died is MJ n his impersonator is d one who was caught fleeing US?

  95. lillina Said,

    com'on guys
    the first hand is the left, and the second one is the right hand(in my opinion), that's why they are different (mine are different- the right hand doesn't look TOTALY like the left hand!)

  96. lillina Said,

    I was taling about the first photo
    -about the second photo….well the picture of the hand on the left clear..so we can't say for sure that he is not MJ!

  97. MyBelovedMJ Said,

    IM only gonna say this once. THAT IS NOT MICHAEL AT THAT 02 thing. Vertrouw me maar.

  98. velvetsilvergirl Said,

    When I saw footage of teh O2 announcement I immediately thought that somehting was weird. What had Michael done to his face? Alweer? Why was he wearing that awful wig? He was way too pale, the texture of skin was weird. Then I noticed the teeth. They are different. Cant fake teeth. Hands look different to me too. But is was his behavior, the fist punching, the hunched shoulders, and Michael was thinner than that imposter. They keep showing that a still photo of that O2 on CNN whenever they discuss Michael and it makes me want to throw something at the TV. Not only is it not him, but that person looks like a ghoul, not beautiful Michael.

    Ughh! What is wrong with the media that no one is picking up on this?

  99. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    ok did anyone what a strange coincidence this is that he promised his fans that this last tour was his 'final curtain call' and i'm pretty sure that's a term people use for death?? wat do u think?? he is the master of disguises…. he believes in “magic”

  100. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    and ummm also…. it isn't impossible for michael to just stay in hiding and have someone elso do all your shopping and watever for you. He was already barely seen in public anyway so it's not that big of a deal honestly… i think he may be under witness protection.. don'tu think??

  101. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    and chek this out aswell… http://dangenbrack.wordpress.com/2009/06/26/is-michael-jackson-in-the-witness-protection-program/

  102. MyBelovedMJ Said,

    Michaeljacksonstillalive
    Ik ben het eens met je. It is not a problem for Michael to stay in hiding. He has people around him, that noone knows about. They could do things for him…

  103. laurenmcn817 Said,

    http://www.michaeljackson.com/us/photos/and-now

    the MJ on the right has the same hand as the 1 at the press conference in march showing you that it was the real Mj at the 02

  104. Scarletroad Said,

    I really really want to believe in my heart that Michael is alive and I do think that there are many controversies surrounding his “death”…But i totally don't agree with this argument. Given the different lighting and slightly more relaxed gesture in the first pic i think the hands are identical! About his smile and mannerisms and stuff…I watched an interview of MJ in the mtv website (it's called Michael Jackson in his own words), it's not an interview that's been shown much because he only talks about music, and there he looks EXACTLY like the person you suggest is an imposter. PLUS, there are many photos from the O2 press conference which are taken very close up and you can see MJ's eyes through the super dark sunglasses…and you sure as hell can't mistake those eyes!

  105. MyBelovedMJ Said,

    NOPE! Noway in hell. ITS NOT MICHAEL. His eyes, you are right about that, you sure in hell cant miss those eyes. Its Not Michael. Trust me on this. I know what Michael`s eyes look like. The 1st thing i thought, when i first saw him there, before he “died” was ” Oh dear God, that is deffently not MIke” And it isent. His a very good lookalike. But thats not him. Please trust me on this.

  106. Scarletroad Said,

    That's what i first thought too, but then changed my mind after these photos I saw (they are on http://www.mjjpictures.com under 2009>appearances>O2 Press Conference.) You can really see the eyes in some of the pics there, please check them out if you have some time and let me know! They seem like mj's eyes to me but I'm very interested in your opinion cause you seem really devoted!

  107. Mojofi Said,

    So MyBelovedMj why are you so sure it was not Mike at the O2 in London ?

  108. MariannaB Said,

    My post got lost due to server traffic – I'll rewrite it though.

    There is no doubt after having seen the pictures that the person at O2 conference was MJ.
    The hands are the same but a lot older – and with swollen finger joints. They look very paincausing.
    It seems that MJ was suffering from rheumatism.

    In this case, a fateful circle had startet.
    The more and the stronger painrelieve medication is being taken, the less a patient will notice cardiac problems or aches in the chest.
    The issue is, that people suffering from rheumatism are 2 to 3 times higher in risk of a cardiac attack or arrest.

    The above content is cited from a medical study executed at Mayo clinik in Rochester, Minnesota in the 2000+ years.

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/004.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/060.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/079.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/110.jpg

  109. MyBelovedMJ Said,

    To: Scarletroad.

    Ik heb gekeken naar alle foto's nu. Kostte me een uur. I cant zie zijn ogen, zijn zonnebril is
    damn donker. I really wanted to see it. It bugs me, because I am devoted to Michael, (like you said) very much, indeed I have been for some years now. I love him so much, I cant put into words, or details, cause it would take to long. He really changed my life. I cant imagine my life without him. I miss him more and more each day. My heart is with Michael where ever he goes.

    So its kinda hard for me to talk about him. But I have to. I have always protectet Michael, when people where saying things about him, and I always will.
    Could you please tell me what row I can see his eyes in, because I looked really hard, but I couldent see his beautifull eyes. .
    The smile is all wrong in that picture. His lips are 2 large, the strip on his Jacket sits to high above the albowe. Call me Naive, but i still dont think it is Michael. I just wish i could see his eyes. Damn, no desguise can fool me, when it comes to his eyes, that is why this bugs me. Grrr
    So mabye you could link the picture where I can see his eyes more closely?? That would be nice, would make it a bit easier for me, cause there was many pictures.

    About his fingers, I dont think they look that diffrent, they are a little ringelt. (Sorry Michael, if you see this) He still seems pretty handsome and sexy to me, that will never change.
    If this is indeed Michael, something is VERY wrong. Why would his voice and accant change? His smile and lips? Plus on one of the pictures he is pulling his pants up. Since when does he do that? Hmm This is all wrong. Im sure he is alive, and I have a feeling where he might be, but im not sure though. ¨

  110. Scarletroad Said,

    To MyBelovedMJ

    I totally understand how you feel. I also miss him more and more everyday and it hurts so much even thinking that he's not with us anymore… I trully hope he's alive and well somewhere…
    Sorry for making you check every picture. I'll post the links to the pics I think his eyes are more visible, but first please also check the following two links! They are from the same site and it is MJ on his way to the conference and really, you can see his eyes through the sunglasses extremely clearly in those!!

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/press/012.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/press/013.jpg

    ok, now the actual o2 pics:

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/060.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/073.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/213.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/351.jpg

    Regarding his smile and lips, please check out this interview: http://www.mtv.com/videos/news/406506/michael-jacksons-innovation-and-creativity.jhtml

    his smile and lips are identical there!! Also his voice is deep in that interview too.
    Let me know what you think!

  111. MyBelovedMJ Said,

    Ive just looked at it.

    Like i said, no disguise can fool me.. Michael what the hell did you do to yourself. MY GOD hun. Ik hou van jou. I need to know where you are. He wasent on drugs that i know. But this is all wrong, its not Michael, what is happening here??
    He has NEVER acted like that before. I cant see it, i couldent even look at it. My heart just broke. This is the 1st time ever i feel like i was wrong. What happent to you Michael. I know you are not dead, I know you needed to rest, and you are. But why do this?. OH MY GOD. I wish i could be there with him, supporting him, listening to him, show him that he CAN trust someone. Im not gonna change my behavier just because i see Michael, why would i? He wants to see the real deal.

    I know he is alive, and i have a feeling of where he might be, i just need to do more invastegation.
    I love him, more than you would know, I will not go into details, cause it would be to hard, and i dont want people to ask about him, if you know what i mean?

    Thank you once again for posting it. And dont be sorry for letting me look at all the pictures, even though it was heartbreaking, i had to do it.

    I want to thank to
    you for Loveing Michael the way you do, I know it would mean alot to him. I certainly means alot to me.

  112. elizabethvitale Said,

    I knew that wasn't him too by the hand size.

  113. mmz Said,

    I am new looged in in this site,but I read every day all posts.I am italian,sorry for english mistakes.I will do my best.
    First of all I want you to know that this site has helped me a lot in the last times. Believing MJ alive makes me feel much better.
    But now I have to say something that will a bit disappoint all of you(me included).
    Yesterday I spend all night comparing michael jackson 2006 pictures,together with the “imposter” of London conference,and the conclusion made me cry:THE GUY AT THE CONFERENCE IN LONDON WAS REALLY MJ. (same as 2006 award event)
    I am pretty good in computer graphic,and compared pictures with michael in exactly same position.
    COnsidering that his eyes cannot be compared(since he wore sunglasses) i focused on the most MJ recognizable face detail: the smile.
    Teeth shape are EXACTLY the same (look at left side MJ typical unlined teeth).
    also hands line.I found 2 pictures in perfect same position(one dated2006,one 2009 London conference. Exactly the same.Really did my best for discovering the truth.
    Now what i feel is that we all fans ( it is 25 years I follow him,and made him one the best reasons of my life) we called an “impostor” our beloved MJ,and we have had doubts it was him at conference…I am sad for that.
    Ok,me also I thought that was not him.
    -the walk
    -the accent
    -the tone of voice
    -the mannerism
    -too many smiles
    -any “little shiny attitude”
    -too tall (seemed)
    but now I realize that these are all details that cannot guarantee that was an impostor
    Teeth,mouth ,hands are objective values.And now I know they are the same.
    Now,let's try to give a reason to what still seems not be as michael:
    -consider that he was going to announce his come back tour,after long time far from his fans.
    He was of course kind of over excited (that is the reason of walk,of him laughing so much, his accentuated mannerism).-remember Bashir interview point in Berlin when he was “too much excited”hearing his fans screaming for him down of the hotel??pretty same attitude.
    Then,he seems taller,since he was thinner than usual.
    The tone of voice.When I am a bit cold,or if I slept few hours,my voice is deeper.We cannot say he was not him because of the voice (consider also the microphone regulation).
    Please,believe that he was him. Now I know for sure. ANd I am angry with myself since I doubted.We all are fans,and we kind of betrayed him with these suppositions.
    Anyway,I still have hope he is still alive. Even if that guy was really him.
    All other comments in this site are right (family attitude, the memorial, good reason for him to fake his death,the certificate..etc..etc),Actually,I don't agree with the video of him standing in the helicopter. People were moving the body.
    Now,I hope someone will help me to find other NEW circumstances that he is alive.Give me please more reasons.I need it.
    PS I have the files with the pictures comparisons,but I don't know How to attach the documents in my post.SO that I can share with you the work I ma doing on it.
    I consider you all my friends,i don't want to fight against anyone.I am just searching for the truth. I just hope that wherever MJ is, he will not feel betrayed by us.
    another question.It has been said a certain Dimitri was a very good look-alike.I searched for a picture of this guy,but cannot find.Can you help me?

  114. mmz Said,

    http://img339.imageshack.us/img339/1259/mjhands2.jpg

    I am sorry and sad to say it is same hands….
    but we have other good reasons to think he is alive!!

  115. charliechaplin Said,

    Hi Admin,

    I'm not sure if somebody has pointed this out before, but I just noticed the MJ has a sort of 2 scars in the middle part of the middle finger of his left hand.

    see last part: http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8121209.stm

    Can you determine if 'MJ' at the O2 has it also?

    It looks faded on this pic but seems there: http://mjjgallery.free.fr/2009/appearances/o2press/081.jpg

Thema Aangeboden door: Wordpress Thema - Eerste Cash