Michael Jackson Hoax Θάνατος

Είναι ο Βασιλιάς της Pop πραγματικά νεκρός;

Dame Elizabeth Taylor και ο Michael Jackson ήταν συχνά περιγράφεται στο Best Friends.

Ο συγγραφέας και συνεργάτης για τη θέση αυτή είναι μέλος αυτού του site που ονομάζεται MYSTERYLADY. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσω για τις γνώσεις τους και να μοιραστούν με όλους.

ΟΛΕΣ οι αποδείξεις πρέπει να γνωρίζουμε MICHAEL JACKSON είναι ζωντανό!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!

Αυτό είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ MICHAEL JACKSON δεν είναι νεκρό!

Είναι αρκετά εμφανές Dame Elizabeth Taylor είναι κάτι που θα καλύπτει μέχρι, σχετικά με το θάνατο του Michael Jackson.

1. Γιατί ένας 77 ετών, όπως η Λιζ Τέιλορ έχει τερέτισμα λογαριασμό;

2.Why είναι Liz ευχαριστήσω Μιχαήλ του ιατρού, του Arnold Klein Matisse κατάρτιση για τρεις ημέρες πριν από το θάνατο του Mike, όπως επίσης και ζητώντας Dr.Klein αυτό που έχει συσταθεί για να γίνει, αφού η επιστροφή στις Twitter;;;; Γιατί δεν θα είναι μόνο του τηλεφωνήσω;

3.Dr.Klein ήταν γνωστό για τη θεραπεία MJ για λεύκη με κρέμες που φωτίζονται το δέρμα του, καθώς και την ανακατασκευή της μύτης. Πρώτα από, τι δερματολογος ξέρεις ότι του κάνει επίσης αναπλαστική χειρουργική; Είναι Dr.Klein προσπαθεί να συγκαλύψει και να ανοικοδομηθεί μια ολόκληρη νέα Michael Jackson, ένα εμείς ποτέ δεν θα αναγνωρίσει;

4. Γιατί ήταν Liz συσκευασίας σύμφωνα με το κελάδημα "ήμουν συσκευασίας μέχρι τα ρούχα μου να πάει στο Λονδίνο για το άνοιγμα όταν άκουσα την είδηση. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν θέλω να πιστεύω. "Http://twitter.com/DameElizabeth όταν Michael την πρώτη συναυλία ήταν ώθησε να ξεκινήσει στις 13 Ιουλίου, δηλαδή τρεις εβδομάδες πριν από το άνοιγμα!

5. Γιατί να μην παραστεί Liz Michael στην ιδιωτική ή δημόσια τελετή, αλλά να είναι σε θέση να τσιτσιρίζω μία ημέρα μετά τον θάνατό του; Θα γνώριζε τις λαϊκές θα ήταν μετά την ενημέρωση, αλλά δεν ήταν πολύ έξυπνος για αυτό.

Ok, τώρα το πράγμα είναι περίεργο γιατί Dame Elizabeth Taylor και Δρ Arnold Klein είναι τόσο παραπομπής σε ένα άλλο χωρίς να αναφερθεί κάθε άλλη πραγματικότητα.

Για όσους από εσάς έχουν dont Twitter λογαριασμό, ο μόνος τρόπος που μπορεί να γνωρίζει κάποιος αναφέρεται σε εσάς είναι με τον έλεγχο @ + το username σας. Λοιπόν, πώς έκανε αντιστοιχούν εμπρός και πίσω με το ένα το άλλο αν δεν σχεδίασε όλες μαζί, ώστε να καταστεί πιο πραγματικό!

Νομίζω ότι η απάντηση εδώ είναι τόσο σαφής όσο ημέρα. Κυρίες και κύριοι Michael Jackson δεν είναι νεκρό!! Ελέγξτε τις θέσεις αυτές από Arnold KLEIN!!

"Έστειλε ένα σύνδεσμο για TMZ. Γελοίο. Οι παπαράτσι πρέπει να παραμείνουν μακριά από τους ασθενείς μου. Περίοδος "http://twitter.com/awkmd

Τώρα, γιατί είναι Mr.Klein αντιμετώπιση TMZ την πρώτη ιστοσελίδα για να επιβεβαιωθεί ο θάνατος του MJ ως γελοία και να μείνετε μακριά από τους ασθενείς ON 18TH Ιούνιος, 7 ημέρες πριν από το θάνατο του Μάικ!!

Αυτό γίνεται ακόμη weirder παιδιά! Αυτή είναι η απάντηση RIGHT HERE!

DR. Arnold KLEIN λέει αντίο στην FARRAH FAWCETT ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ MIKE PASSES αλλά να μην MIKE!! HE Πράγματι WAITS MIKE 4 ημέρες μετά το θάνατο του για την αντιμετώπιση του να χάνει τα ΑΣΘΕΝΩΝ MJ!

"Σήμερα, ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφη. Θα πω αντίο στην όμορφη Farrah Fawcett »,« Ήταν τιμή μου να γνωρίζει Farrah Fawcett ένα όραμα και ένα όραμα, μια πραγματική Angel που θα χαθεί σε όλο τον κόσμο. 3 φιλιά αγάπη μου "," Είμαι βαθύτατα λυπημένος από τον θάνατο του ο αγαπημένος μου φίλος Michael Jackson. Αυτός ήταν ένας πραγματικά προικισμένος ψυχή που είχαν απέραντη αγάπη για όλους. "

Στη συνέχεια, 2 ημέρες πριν την MJ περνάει, λέει ότι Dr.Klein εργασίας μακριά για έναν ασθενή, θέλει σαν θησαυρούς του προστίμου καλλιτεχνήματα, ενδιαφέροντα τρόπο να συγκρίνουν τους ασθενείς σας με έργο τέχνης, δεν νομίζετε; ΠΩΣ ODD DR.KLEIN ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ 2 ημέρες πριν την MJ'S DEATH!! Εργασίας μακριά ... "μου οι ασθενείς μου θησαυρούς. Όπως και ωραία έργα τέχνης, το καθένα έχει την ομορφιά και το χαρακτήρα "

Νομίζω ότι γνωρίζω την αλήθεια τώρα!

Για όσους από εσάς δεν λαμβάνουν το σύνολο της συλλογιστικής Matisse, επιτρέψτε μου να εξηγήσω.

Τι σημαίνει ο όρος Matisse ζωγραφική έχουν να κάνουν με τίποτα; Matisse ήταν διάσημος καλλιτέχνης, τα χαρακτηριστικά των οποίων, όσον αφορά το φυσικό ταλέντο μοιάζει Michael Jackson. Συμπτωματικά Δρ Klein Matisse στέλνει ένα σχέδιο για την Liz Taylor τρεις ημέρες πριν από το θάνατο του Μιχαήλ, με την οποία τη στιγμή αυτή η Δρ Klein ήταν έξω από την πόλη που εργάζονται για έναν ασθενή. Είναι ακόμη και σε σύγκριση με τους ασθενείς του προστίμου έργο τέχνης !!!!!

Παράξενο έτσι;;

Πάρε αυτό, Matisse, το 1954 πέθανε από καρδιακή προσβολή. Το ίδιο πράγμα Μάικ είχε πεθάνει από τη στιγμή που υποτίθεται ότι πρέπει πρώτα έμαθε τα νέα του διέλευση.

C'mon αυτό είναι πολύ σύμπτωση. Είναι επίσης μάλλον περίεργο για τους περισσότερους από τους ασθενείς του Δρ Klein να Michael Jackson τις πλησιέστερες φίλους - Jane Fonda, Ελίζαμπεθ Τέιλορ ...

Ο κ. Klein της Twitter υπόψη μόνο ενεργό από τον Ιούνιο του 17ου. 8 ημέρες πριν την MICHAEL PASSES. Γιατί Δρ Klein θα αισθάνονται την ανάγκη να έχει μυστηριωδώς Twitter υπόψη τόσο κοντά την αγαπημένη του ο θάνατος του ασθενούς, τα οποία αντιστοιχούν στα δύο από την αγαπημένη του Michael Jackson φίλους; Θα σας πω γιατί ... Ήξερε ότι θα πρέπει να ενημερώσετε τους άλλους για την επικείμενη συνεντεύξεις που θα κληθεί να τα φώτα! Ένα άλλο πράγμα που ποτέ δεν είναι περίεργο παρατηρήσετε Δρ Klein αναζητούν θλιβερή ή τρελός πάνω χάσει την πιο πολύτιμη των ασθενών άνω των 20 ετών σε οποιαδήποτε από τις συνεντεύξεις.

Αυτό είναι πολύ παράξενο ...

 1. ejay5131 Said,

  Admins, τι σας σκέψης .. θα δούμε ποτέ ξανά MJ;;;

 2. Banessa Said,

  Thank You Thank You ... ... Σας ευχαριστούμε! Αυτοί όταν μου ακριβής σκέψης σχετικά με την Δρ Klein κελάδημα υπόψη, όταν το είδα. Είναι πάρα πολύ σύμπτωση για να έχουν την ίδια στενή φίλους όπως Michael; Και όλο το χρόνο και Dame Elizabeth στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο είναι, όπως και στο γεγονός μιλώντας σε κώδικες.
  Όλη αυτή η δοκιμασία γίνεται weirder με το λεπτό. Ελπίζω μόνο και προσεύχομαι Michael ότι είναι καλά και να είναι ασφαλής καλά.
  Επίσης, διαβάστε κάπου Michael σκέψης σχετικά με το πρόσωπό του ως "έργο τέχνης"! Εξ ου και η αναφερόμενη στην Matisse. Έχετε δίκιο και νεκρών σε κάτι. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις αυτές Θεός φυλάξοι

 3. admin Είπε,

  Προφανώς πιστεύουν ότι ο θάνατός του ήταν μια φάρσα, λαμβάνοντας υπόψη τόσο το ποσό των προβλημάτων που της πάει για να καταλήξουμε πουθενά, φαίνεται αμφίβολο ότι είχε ρίξει όλα απ 'το παράθυρο, μόνο και μόνο για να επανέλθουμε και πάλι στο προσκήνιο.
  Εμείς ειλικρινά πιστεύουμε ότι η μόνη φορά που θα δει ξανά, θα είναι με τη μορφή των παρατηρήσεων από οπαδούς σε όλο τον κόσμο ... οι περισσότεροι από τους οποίους θα πρέπει να θεωρείται ως "Crazy", οπότε δεν έχει τίποτα να ανησυχεί. Μπορεί να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό & ταλαιπωρία ελεύθερη ζωή ... μπορεί να είναι οπουδήποτε.

  MJHD Admin

 4. sirspencer Said,

  ναι αυτό είναι περίεργο, αλλά όλα thos άρθρο δεν με πείθουν τώρα.

 5. kristin514 Said,

  Μακάρι όλα αυτά ήταν μια φάρσα, και συγγνώμη που σας προτομή TMZ σύνδεση θεωρία, αλλά για να προχωρήσει η έρευνα και η ιστοσελίδα TMZ Michael Jackson ... Αυτός είναι ο λόγος αυτός που δημοσιεύτηκε στις 18, δεν επειδή ήδη γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί ... http://www.tmz.com/2009/06/18/michael-jackson-jacko-dr-arnie-klein-arnold-dermatologist-vitiligo-child-jmolestation/
  Είμαι και εγώ ένας τεράστιος ανεμιστήρας του Μιχαήλ, και σας λείπει απελπιστικά, αλλά ας
  ές να είναι πραγματικά με τον εαυτό μας ... Ας τον άνθρωπο τελικά ... Αναπαύσου εν ειρήνη! 4 αγάπησαν ποτέ, ποτέ δεν το ξεχνάμε, Αναπαύσου εν ειρήνη Michael!

 6. mysterylady Said,

  Σας ευχαριστώ για αυτή την απόσπαση! Όπως και για Μάικλ, δεν είμαστε σε άρνηση πάνω από το θάνατό του θα ήθελα μόνο να μάθω την αλήθεια. Και είναι μάλλον προφανές ότι βρίσκεται εν ζωή και καλά, η οποία ελπίζω και πιστεύω pray.I Δρ Klein και Liz Taylor έχουν θέσει αυτό το σενάριο μέχρι επειδή ήθελε να προστατεύσει MJ undanger που προέρχονται από κάποια που του MJ πραγματικά ήθελε να εξαφανιστεί από την επιτόπου φως good.In για κάθε περίπτωση, εύχομαι το καλύτερο για Μιχαήλ, οπουδήποτε είναι! Θέλω να ξέρεις ότι πραγματικά η αγάπη σας και να εξετάσει σας ένα δώρο, μια ευλογία από τον Θεό! Αν είστε μαζί μας για την έξοδο τώρα, δεν είναι για πάντα.
  Ποτέ δεν μπορεί να πει αντίο στην καλή μας άνθρωπος στον καθρέφτη, όλων των εποχών Θρίλερ!!

 7. mysterylady Said,

  να kristin514 Αυτό δεν είναι ό, τι εννοούσα με το TMZ θεωρία qoute .. είπα είναι κάπως περίεργη ανέφερε TMZ 7 ημέρες πριν την MJ death.It της είναι σχεδόν το ίδιο αν ο ίδιος ή some1 γύρω του TMZ κλίνει από την 25η ημέρα του Ιουνίου του MJ διέλευση. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος της συνολικής εικόνας. Αν δείτε πιο κοντά θα καταλάβετε ότι όλα αυτά τα τυχαία γεγονότα τρέχουσα παράξενο, δεν συνιστούν! Γιατί για ένα DR.Klein είναι η προώθηση της οικονομικής δραστηριότητας του στις 22 του Μάη του τρέχοντος έτους, καθώς και για κελάδημα 8 ημέρες πριν από τον θάνατό του! Σύμπτωση; Δεν το πιστεύω! Η γιατρός ήξερε ότι θα είναι στο προσκήνιο ένα μήνα πριν από την ώρα, ήταν απλώς να προθερμαίνεται, φέρνοντας στην δημοσιότητα στην επιχείρησή του κατά τη διαδικασία.

 8. smileygirl24 Said,

  OMG αυτό γίνεται crazier ... δεν μπορώ να πάρετε αρκετό όλα αυτά ... i από την ημέρα 1 ήταν κάτι νέο πάνω.
  είναι aliiive και ελπίζω ότι το πιο ευτυχισμένο από ποτέ αγαπημένο μας michael βασιλιάς των βασιλέων = D
  admin i πραγματικά θαυμάζω σας για να κάνουμε αυτό το site ένα μεγάλο

  THANK YOU MY DEAR.

 9. δυναμίτης Said,

  http://www.metrolyrics.com/2009-elizabeth-taylor-snubbed-by-jackson-family-over-friend-michaelaposs-memorial-service-news.html

 10. δυναμίτης Said,

  http://www.metrolyrics.com/2009-some-autopsy-results-for-michael-jackson-back-news.html

 11. δυναμίτης Said,

  Το βρίσκω παράξενο ότι οι δύο από αυτούς είναι twittering, μήπως δείτε όταν προσχώρησαν τιτιβίζω;

 12. SITA Said,

  και πάλι ένα / δύο απλά ερωτήματα:
  λογαριασμών
  http://twitter.com/awkmd
  http://twitter.com/dameelizabeth
  ανήκουν σε ποιον;

  Πώς μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, ότι αυτές οι twitteraccounts ανήκουν σε πρόσωπα που υφίστανται τα πραγματικά μιλάμε off;;

  απλώς να δημιουργήσει ένα λογαριασμό με κελάδημα
  το όνομα και η απόδειξη δεν extraterresitcal μία κάνει χρήση off.

  και όπου θα πρέπει να είναι η keyrole του κ. Taylor; γιατί χρήση κελάδημα να επικοινωνούν; TCP / IP διευθύνσεις είναι ανιχνεύσιμα. τηλέφωνο κυττάρων / κινητών συσκευών σε αυτό το σημείο εντελώς
  αβλαβείς. γιατί θα πρέπει να μιλάμε με γρίφους αντί να χρησιμοποιήσει την κανονική τηλέφωνα?
  έρευνας δεν είναι κοντά τους σε αυτό το σημείο.
  θυμάστε: TCP / IP διευθύνσεις είναι ακόμα και τώρα ιχνηλάσιμα!!

 13. mysterylady Said,

  δυναμίτης να μου είναι δύσκολο να πιστέψουμε Liz Taylor δεν θα έχετε ένα μπροστινό κάθισμα στο audience.Barbara Walters και Λάρι Κινγκ ήταν καθισμένο ακριβώς πίσω από την οικογένεια. Και για όσο διάστημα η ίδια παρακολουθήσει το μνημόσυνο υπηρεσία γιατί θα Liz περίθαλψη εάν προσκληθεί να παρακολουθήσει κάποια από τις άλλες υπηρεσίες;; Ήταν φίλος του Μιχάλη, δεν του το Jackson. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολύ αλήθεια σε αυτό το άρθρο! Επιπλέον γιατί Liz τσιτσιρίζω ήταν συσκευασίας 3 εβδομάδες πριν από την έναρξη της MJ δείτε; Τελευταίο, αλλά αν μη τι άλλο, μπορεί να βρει και να δώσει αρκετή ενέργεια για να παρευρεθεί σε συναυλία του Λονδίνου, αλλά δεν την κηδεία;;;

 14. mysterylady Said,

  με δυναμίτη Dr.Arnold Klein εντάχθηκαν 8 ημέρες πριν από το θάνατο του MJ και παράδοξα Λιζ Τέιλορ εντάχθηκαν 27η Μαρτίου ως Αυτό είναι συναυλία ανακοινώθηκε 5 Μαρτίου.

 15. δυναμίτης Said,

  Ακριβώς όταν ο καλύτερος φίλος μου πέθανε id βεβαιωθείτε ότι θα ήμουν εκεί δεν το θέμα αυτό

 16. mysterylady Said,

  Σίτα,
  Μπορώ να σας διαβεβαιώσω τους λογαριασμούς αυτούς, πράγματι ανήκουν σε Δρ Klein και Liz Taylor, όπως οι ειδήσεις μεταδίδονται Liz tweets της ως προς το γιατί η ίδια δεν θα παρακολουθούν την κηδεία Mike επίσης ότι δεν ήταν αυτοκτονία για την παρακολούθηση που κάποια από τα φθηνότερα ρακών θα να μας κάνουν να believe.As για Δρ Klein που έχουν την προώθηση της οικονομικής δραστηριότητάς του και μέσω κελάδημα Facebook.

 17. δυναμίτης Said,

  Yah χρήση κελάδημα και γιατί δεν το κινητό σας τηλέφωνο ή το email για να μιλήσουμε.

 18. δυναμίτης Said,

  Πόσο παράξενο που τόσο καιρό δεν εντάχθηκαν πριν πεθάνει, πολύ lol ιχθυελαίου

 19. melblue87 Said,

  Ξεκίνησα να υποψιάζεται υπήρχε κάτι παράξενο όταν έμαθα Ελισάβετ δεν είχε πάει με το δημόσιο ή ιδιωτικό μνημείο. Όπως και οι άλλοι φίλοι του διάσημου MJ, Maculay Culkin για παράδειγμα. Θέλω να πω, αν πεθάνει ο καλύτερος φίλος μου, να πάω στην κηδεία του, ή όταν το θέμα δεν είναι πως, ακόμη και αν το τσίρκο, να πάω γιατί είναι ο καλύτερος φίλος μου. Ναι, i dont νομίζεις ότι θα ήταν μια επιστροφή, εάν θέλει να είναι μακριά από τα φώτα της, thats όπου και θα της παραμονής, αν και πάλι, τα μέσα ενημέρωσης θα είναι διπλάσια σε όλο του, και έτσι θα ήταν χειρότερα . Έχουν μια ευτυχισμένη υπόλοιπη ζωή σου Μιχάλη!

 20. mysterylady Said,

  SITA,
  Είναι προφανές Dr.Klein Λιζ και εργάζονται από κοινού για να καλύψει έως και το θάνατο του MJ. Liz διαπιστώσει τιτιβίζω πιο αξιόπιστα και λιγότερο δημόσια, καθώς δεν θα πρέπει να συνεχίσουμε να αποδεχόμαστε μια επίδειξη μπροστά σε ένα ακροατήριο, ή ίσως δεν είναι η ίδια σε θέση να ενεργούν πλέον, δεδομένης της ηλικίας και της υγείας. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πολλά που απευθύνονται τα μηνύματα που ανταλλάσσονται μεταξύ της Klein και ο Δρ. Όπως είπα και πριν, ο μόνος τρόπος που θα γνωρίζουν some1 είναι αντίστοιχη προς εσάς μέσω κελάδημα είναι με το username @ + πρόσθεσε. Liz δεν έκανε κάτι τέτοιο .. Λοιπόν, πώς ήταν η Δρ γνωρίζουμε για την αντιμετώπιση της τσιτσιρίζω αν δεν τη δείτε! Επιτρέψτε μου να σας πω πως, ήταν προγραμματισμένη, ώστε να είναι πιο πραγματική. Αλλά δεν ήταν αρκετά έξυπνος.

 21. SITA Said,

  Εύχομαι σε όλους θεωρίες θα γίνει πραγματικότητα
  και θα μπορούσα να σας ακολουθήσει στην κοροϊδία και θα
  ήθελε να δει michael ζωντανός.

  τιτιβίζω δεν μου δίνει καμία άνεση πιστεύοντας
  αυτό που θα ήθελε να δει.
  i dont σήμερα, πιστεύω ότι κάνει τους λογαριασμούς αυτούς
  μας δίνουν κάθε δικαίωμα να κατασκευάσει Micheál ότι είναι ζωντανή.

  απλά πιστεύω πάνω από ένα σημείο: γιατί ο καθένας θα πρέπει να χρησιμοποιούν
  μια διαδικτυακή πλατφόρμα για να μιλούν και να επικοινωνήσουν, ακόμη και
  σε γρίφους, με εταίρους, το στενό περιβάλλον;

  και θα το κάνουμε αυτό? με το να γνωρίζουν, ότι ίσως η μεγαλύτερη απάτη
  στη γη θα γίνει;
  την προσωπική μου άποψη είναι η εξής: αν θα ήθελα να μιλήσω και να επικοινωνούν
  με αυτά που θα ήθελα να κάνω χρήση της κανονικής τηλεφωνικές κλήσεις.

  Θα έλεγα: ηρεμεί!
  δεν με ψευδο διαδίκτυο στοιχεία!!
  για αυτό χρειαζόμαστε περισσότερο σκέφτεται να δώσει συνέχεια.

 22. SITA Said,

  @ Mysterylady: μπορεί να σας παράσχει pls αυτό; Θέλω λίγο τη θωράκιση της παρούσας ..
  θα ήθελα πραγματικά να ακολουθήσουν και

 23. BeenTown Said,

  Ει Dynamite καλή σύνδεση. Έχω την απάντηση, όλοι διαβάσετε!!

  Έχω μια ιδέα σχετικά με το γιατί Elizabeth ήταν snubbed. Άκουσα ότι ήταν πολύ αυταρχικός και ότι προσπάθησε να αναλάβει έναν ρόλο στην μητέρα Μιχαήλ, Katherine Jackson και δεν του άρεσε αυτό, που στην πραγματικότητα έγινε ζήλια της Ελίζαμπεθ.

  Michael θα στρέφονται συχνά προς Elizabeth σκληρά φορές κατά τη διάρκεια και να μην Katherine. Μπορείτε να φανταστείτε πως κάθε μητέρα θα ήταν της άποψης ότι εάν αυτό επρόκειτο να συμβεί;

  Θα αισθανθείτε πολύ ζηλιάρης. Θα ήθελα να ζηλόφθονος. Αυτό είναι πολύ πιθανόν ο λόγος για τον οποίο ήταν snubbed. Θυμηθείτε Katherine έχει πει όλα για την κηδεία και τις ρυθμίσεις, είναι το αφεντικό, και αν δεν ήθελε Elizabeth να καθίσουν μαζί τους στη συνέχεια, ότι είναι αυτό που έχεις. Θα ήθελα να είχαμε κάνει το ίδιο.

  Επίσης, αν κάποιος παρακολουθούσε Michael ιδιωτικό σπίτι του βίντεο στο YouTube, θα δείτε ότι ενώ πίσω ότι Elizabeth διακοσμημένα Michael σπίτι για τα Χριστούγεννα (δεν είχε γιορτάσει τα Χριστούγεννα, διότι εκείνη την εποχή του θρησκεύματος) και Elizabeth γνώριζε αλλά πήγε και πήρε εναντίον της παρουσιάζει ένα δέντρο, το σύνολο του έργου.

  Michael γιόρτασαν τα Χριστούγεννα δεν είχε ποτέ μέχρι εκείνη την ημέρα Elizabeth αγερωχώς αποφάσισε ότι θα έχουν τα Χριστούγεννα. Θα μπορούσατε να φανταστείτε, κάποιος παραβιάζουν την παράδοση που ήθελε; Η θρησκεία; Αυτό είναι ό, τι γνώριζε από το ένα παιδί.

  Michael είπε ότι μετά το άνοιγμα αυτών των Εκλαιγα παρουσιάζει και τη συμμετοχή στη δραστηριότητα των Χριστουγέννων επειδή ένιωθε ένοχος, σαν να έκανε κάτι κακό.

  Νομίζω ότι ήταν λάθος να πάει κάποιος κατά της πίστης, της θρησκείας τους. Πρέπει να τηρείται το επιθυμεί. Και εγώ είμαι ένας Παρθένος Michael όπως και αν ήμουν στη θέση του δεν θα το πει να μην Ελισάβετ και το θέμα των Χριστουγέννων (λόγω του γεγονότος ότι είμαι πράος και δεν θα ήθελα να πληγώσω τα αισθήματά της), αλλά θα ήθελα να πεθάνει μέσα (ενώ έχοντας ένα χαμόγελο για το πρόσωπό μου, όπως και Μιχαήλ), γνωρίζοντας ότι θα είμαι εναντίον κάτι που πιστεύω ότι in.

 24. charliechaplin Said,

  Γεια Παιδιά!!

  Αυτό είναι εκτός θέματος, αλλά είμαι μόνο να αναρωτιέται αν είδατε αυτό ήδη:

  http://www.tmz.com/2009/07/13/joan-rivers-cracks-mj-molestation-joke/

  και

  http://www.youtube.com/watch?v=VBWnjc3ACm4

 25. δυναμίτης Said,

  Εύχομαι αυτές που θα έπρεπε ένα ανοιχτό φέρετρο για να θέσει το μυαλό μου ότι στο υπόλοιπο HES νεκρό το γεγονός ότι didn't κάνει να νομίζεις ότι είναι ζωντανός και η δικαιολογία που έδωσε ήταν ανόητο έλεγα το πρόσωπό του ήταν κατεστραμμένη όταν κάνεις όταν CPR WTF; τότε θα πει όταν είδε τον κοίταξε ειρηνική michael και έμοιαζε σαν να ήταν στον ύπνο γιατί didn't αυτά ας τον δω

 26. YouRockMyWorld Said,

  Δεν καταλαβαίνω ακριβώς αυτή τη θέση, αιτία δεν είμαι από μέλη και δεν είμαι εξοικειωμένος με Twitter. Αλλά, πιστεύω και ελπίζω ότι Michael είναι ζωντανός.
  Αν και πραγματικά δεν belive ποτέ ότι θα κάνω μια επιστροφή, γιατί πήρε μια τέτοια στρατηγική complecated και πόρους για να κάνουν την απόδρασή του ... το οποίο πιστεύω ότι έγινε για τον Mike να έχουν τελικά την ειρήνη και τη φυσιολογική ζωή - το γεγονός ότι έχασε τόσο πολύ (λέει γι 'αυτό σχεδόν σε κάθε συνέντευξη) ... Στο 50 η καριέρα artisric έρχεται το τέλος, όλα ήταν το καλύτερο που έχει ήδη γίνει και έρχεται μια φορά για να απολαύσετε τη ζωή και ηρεμίας, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να το κάνει στο πλαίσιο Media πίεση και τα μάτια ...
  Με όλες μου τις ελπίδες μου να προσπαθήσω να μείνετε σκεπτικισμό κάθε απόδειξη για την κοροϊδία ... Μέχρι εδώ μου σημεία είναι:

  - Δεν belive συνεδρίαση στο σώμα μέχρι το ελικόπτερο (Διότι, αν ο θάνατος του Μάικ είχε προγραμματιστεί - βέβαιος ότι θα το κάνει τέλεια, χωρίς τα ελαττώματα)

  - Δεν σε αξιοθέατα της belive αυτόν μετά το θάνατό του (αιτία σίγουρα δεν έχει έλθει σε δρόμους ή, αν είναι - ότι, σε αυτές τις deguise ότι ποτέ κανείς δεν θα νομίζετε ότι είναι αυτός)

  - Δεν πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος-μυστήριο τραγουδιστής

  - Δεν πιστεύω ότι ο γιατρός είχε αναλάβει να σώσει την χώρα όταν ήταν λείπουν για 24 ώρες

  Αλλά αυτό που εγώ πιστεύω είναι:

  - Η φάρσα ήταν προγραμματισμένη σχεδόν τέλεια. Θα δραπετεύσει καιρό πριν από την "καρδιά" σκηνή έπαιξε.

  - Η πρόσκληση ήταν 911 και περίεργη feelingless

  - Η συμπεριφορά σε O2 συνεδρίου ήταν πολύ περίεργο (espesially την WALK) (αν και τα χέρια του impersonater και τα δόντια για να εξετάσουμε πολύ simiral του Mike - έτσι δεν ξέρω τι να σκεφτώ)

  ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ STRANGE ένδειξη για μένα είναι, βεβαίως - το μνημείο .... Όταν έβλεπα αυτό - Προσπάθησα να αισθάνονται σε αυτό ... Αλλά με κάποιο τρόπο δεν φαινόταν σωστό. Κυρίως από όλα τα άλλα άτομα να υπάρχουν και στενούς φίλους του Μάικ ήταν απούσα. Παρίσι την ομιλία του .... Δεν πραγματικό (ή τουλάχιστον δεν φαινόταν πραγματικά) .... Πρίγκιπας της ούλων, γυαλιά ηλίου ...

  Admin, ευχαριστώ για αυτή την ιστοσελίδα της ... Και ας ελπίσουμε όλοι ...

 27. mysterylady Said,

  @ SITA
  http://www.tmz.com/2009/06/26/elizabeth-taylor-michael-jackson-twitter/

  http://www.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Movies/05/26/ent.elizabeth.taylor.health/index.html

  Πόσο πολύ περισσότερες αποδείξεις χρειάζεστε;

 28. mysterylady Said,

  @ SITA Ακριβώς μου σημείο! Γιατί, όταν θα μπορούσε να τσιτσιρίζω τηλέφωνο ο ένας τον άλλο; Συμπτωματικά Liz λέει ότι tweets επειδή διαπιστώνει άνεση με αυτόν τον τρόπο από το νοσοκομείο. Πώς ήταν η Λιζ σε θέση να παρακολουθήσουν την έναρξη MJ αν περιοριζόταν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου;
  Επιπλέον, Dr.Klein δημιουργία του τιτιβίζω 8 ημέρες πριν από την MJ daeth και 1 μήνα πριν για Facebook. Κάθε έχουν το δικό τους λόγο για την έναρξη αυτών των χώρων τερέτισμα
  1 Λιζ μπορεί ευκολότερα να επικοινωνούν με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ύποπτες φιλάθλους που θέλουν να μάθουν γιατί η ίδια δεν θα ήταν σε θέση να παρακολουθήσουν την κηδεία καλύτεροι φίλοι.
  2 Η εισηγήτρια θεωρεί ότι είναι πιο εύκολο γιατί doesn't ήθελα να κάνω λάθος σε μια δημόσια εκτέλεση, όπως δεν την υγεία της δεν της επιτρέπουν την ηλικία για την "πράξη", όπως κάποτε.
  3.Dr Klein δημιουργεί αυτές τις κοινωνικές τοποθετήσεις 8 ημέρες και 1 μήνα πριν από την πιο διάσημη και αγαπημένη του ασθενή 20 ετών! Γιατί; Επειδή ήξερε ότι θα είναι στο προσκήνιο, που ερωτήθηκαν, και συνέντευξη αφού περάσει MJ. Θα πάμε μαζί να πω ότι ξαναχτίστηκε Mike της μύτης και να λαμβάνουν ακόμη περισσότερο τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο!
  3. Η δημοσιότητα και η προώθηση σύνδεση πίσω στο DR Klein πρέπει να ήταν μέρος της συμφωνίας για την εν λόγω dr να συμφωνήσουν, ως εκ τούτου, να καταστεί μέρος του φάρσα.
  4 Liz στέλνει κενό tweets που απευθύνονται σε αυτό το Δρ τον οποίο παραλείπει να αναφερθεί παλαιότερα! Η αλληλογραφία μεταξύ των δύο σχεδόν κωμική ήχου, staged.She λέει ευχαριστώ για την κατάρτιση Matisse, συγκρίνει τους ασθενείς του για τις καλές τέχνες, όπως ισχυρίζεται ότι ήταν μακριά, επιστροφή 2 ημέρες πριν την MJ θανάτου!
  5.What είδους εργασία έκανε αυτό γιατρό εκτελούν σε ασθενή που σχετίζεται με την τέχνη, όταν ήταν έξω από την πόλη;
  6.Dr Klein γίνει MJ αναπτήρα για 20 χρόνια και ξαναχτίστηκε τη μύτη του! Δεν νομίζετε ότι μπορεί να τον κάνει να συνολικά άλλο χρώμα, καθώς και τον τέλεια μεταμφίεση; Θα μπορούσε να γίνει αυτό πολύ καλά κατά τη διάρκεια του χρόνου "μακριά" εργασίας!
  7 Η Λιζ ήταν Matisse κατάρτιση μπορεί να αναφέρεται σε πολύ καλά είναι τα νέα MICHAEL JACKSON Dr.Klein ανασχηματισμένες!!

 29. SITA Said,

  πάλι τη γνώμη μου. και τη μη
  σας ενοχλούν. pls απλά πιστεύω του για το γεγονός, πως
  Θα αντιδράσει στην ίδια κατάσταση;

  Michael Jackson σχεδιάζει να ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη
  κοροϊδία των faking / κοροϊδεύουμε τον κόσμο.
  έχει να κάνει χρήση του φίλους και συνεργάτες για να το κάνουμε.
  και θα πω σε αυτό το σημείο: πρόκειται για μια πολύ καλή ιδέα
  να κάνει χρήση μιας διαδικτυακής πλατφόρμας που οι φίλοι του,
  ιατρών και εταίρος μιλήσουμε μέσω κελάδημα μεταξύ τους;

  absolutly κάνει δεν έχει νόημα για μένα. και για το λαό
  οι οποίοι πρέπει να ενεργούν προς το οικόπεδο επίσης.

  Θα σκεφτώ και θα τα άτομα που ενεργούν τόσο ανόητο
  με τη μεγαλύτερη φάρσα οικόπεδο του κόσμου;
  Είχαν εμπλακεί σε (όλα) τα στοιχεία? μιλούν μεταξύ τους
  κελάδημα τους μέσω internet και το κοινό να μπορεί να ολοκληρωθεί
  διαβάστε τους σημάδια!;

  Πώς θα τέτοιων φίλους;;
  Θα σας πω: εκδιώξουν τους αξιολόγηση για την κόλαση, διότι υπάρχει κίνδυνος να
  όλα σας τα σχέδια για την απάτη έγινε δημόσια.

  @ mysterylady: ευχαριστίες για το έργο σας. και η άλλη πλευρά; ο γιατρός ..;

 30. luvmj Said,

  Είμαι σίγουρος ακόμα ... Εσείς έχουν πραγματικά καλά σημεία και είναι καλό investigaters lol. Πραγματικά ελπίζω ότι η ζωντανή. Κρατήστε μας ενημέρωση.

 31. δυναμίτης Said,

  @ Mysterylady u επανέλθει με πραγματικά καλή theorys που τόσο πολύ την έννοια,
  Προσβλέπω σε περισσότερες από τις αποστολές σας

 32. mysterylady Said,

  @ BeenTown
  Μπορεί να γιορτάζεται την πρώτη του'93, αλλά τα Χριστούγεννα που είχε μετατραπεί σε Η θρησκεία του Ισλάμ στο'07. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν φωτογραφίες του Michael Jackson και η οικογένειά του τον εορτασμό των Χριστουγέννων πέρυσι με Carrie Fisher και Δρ Klein .. Im βέβαιος Katherine έκτοτε έχει μακρά συγχωρεθεί Λιζ. Μάλιστα Κάθριν είναι πολύ επιεικής πρόσωπο. Έχει ακόμη και ας Alejandra Jackson που αρχικά δύο παιδιά με τον γιο της Randy έτσι στράφηκε γύρω και παντρεύτηκε την άλλη γιος Jermaine καθώς και δύο ακόμη από τα ίδια τους τα παιδιά. Μάλιστα Katherine είναι η φροντίδα του Alejandra και όλα της τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων Donte οποίων Alejandra και Randy ενέκρινε αυτό μέχρι σήμερα!
  Έτσι, έτσι? T αγοράζουν ότι ολόκληρη Λιζ ήταν snubbed από την οικογένεια Jackson σκουπίδια!

 33. Mari Said,

  Ελπίζω να το ζωντανό! Είναι αλήθεια, admin;

 34. JC.LOVES.MJ Said,

  Πρόσθεσα Liz για κελάδημα.
  θα ήθελα απλώς να ρωτήσω πώς θα γνωρίζουν ότι αυτή είναι η πραγματική τους reallt τιτιβίζω;

 35. luvmj Said,

  περιμένετε όμως mysterylady whos το πρόσωπο στο ασθενοφόρο και αν δεν το 'αυτόν; Και αν είναι ένα διπλό Πέθανε; Και jermane Jackson για Larryking είπε ότι είδε τα παιδιά του MJ να πω αντίο στο νοσοκομείο ενώ ήταν εκεί για την ζωή στην νοσοκομειακή κλίνη ... ελπίζω ότι η ζωή και μπορείτε να proove μου λάθος lol

 36. mysterylady Said,

  @ SITA Είναι κάπως περίεργο, αλλά στη συνέχεια και πάλι αυτό το όλο θέμα είναι περίεργο! Υπάρχουν τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα! Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσιογράφων τυχαίνει να είναι ο μεγαλύτερος ανόητοι ποτέ! Φαίνεται να δημοσιεύει οτιδήποτε σχετικά με MJ, καιρός είναι αξιόπιστος ή μη. Για παράδειγμα, έδειξαν MJ συνταγής φιαλών από τον Δρ Klein για tmz. Μετά βλέπουμε τις 2 ή 3 φιάλες των xanax ήξερα πνέει τα μέσα ενημέρωσης ήταν το όλο πράγμα τοξικομανία τρόπο δυσανάλογο! Πρώτη εκτός, xanax δεν είναι πολύ σκληρά για να τα ναρκωτικά στην Καλιφόρνια, με έναν ιατρό ή από τους δρόμους! Και αυτά τα χάπια xanax ήταν μόνο 0,5 mg 1mg σε ποσότητα 50 δισκία με ανταλλακτικά δεν επιτρέπονται. Θεός φυλάξοι να συνταγογραφήσει MJ καταπολέμηση του άγχους tranquillizers μετά τη δίκη στην οποία ήταν αθώος! Ήταν αναφορά Mike πήρε 30 έως 40 χάπια μια βραδιά, την οποία βρήκα πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς! Μετά βλέπουμε τις φιάλες, που απέδειξε τη θεωρία μου να είναι σωστό!
  Όπως είπα και πριν από την υποβολή της κελάδημα Dr.Klein λογαριασμό 8 ημέρες πριν από το θάνατο του mj! Μην νομίζετε ότι μάλλον περίεργο και τυχαίο; Αυτό ήταν dr ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δημοσιότητα και την κυκλοφορία επί του site όπως όλοι σε όλο τον κόσμο αναρωτιούνται ποιος θα είναι αυτός ο Δρ Klein που αντιμετωπίζονται MJ για 20 χρόνια; Συνήθιζε τιτιβίζω Facebook καθώς και προώθηση χώρων ως Im βέβαιος ότι είναι η αλματώδης αύξηση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων με νέα clientelle τώρα!

 37. mysterylady Said,

  @ JC.LOVES.MJ
  Η απόδειξη αυτή είναι Λιζ Τέιλορ κελάδημα του λογαριασμού μέσω CNN και tmz

  http://www.tmz.com/2009/06/26/elizabeth-taylor-michael-jackson-twitter/

  http://www.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Movies/05/26/ent.elizabeth.taylor.health/index.html

 38. mysterylady Said,

  Ευχαριστώ και δυναμίτη! Ο καλύτερός μου προσπαθώ να ρίξω λίγο φως και θα κάνει αίσθηση!

 39. MIU Said,

  I δημοσιεύτηκε σε αυτό το φόρουμ, αλλά μετά θα είναι και πάλι εδώ, όπως θα ήθελα να μάθω την απάντηση σε αυτό.

  Ε. Πώς, κατά τη υποτίθεται ανοικτό φέρετρο μνημείο που είχαν στο Forest Lawn, ήταν 70 + άτομα μπορούν να βλέπουν το σώμα του εάν ήταν μια φάρσα;

  Όπως και, αν ήμουν MJ θα ήθελε λίγα κοντά τους φίλους και την οικογένειά μου για την ενίσχυση κατά τη διάρκεια της φάρσα, αλλά να έχει περίπου 70 άτομα και υπάρχει "άποψη" το σώμα του ... φαίνεται παράξενο για μένα. Τι γίνεται αν κάποιος έσπασε τη σιωπή τους για την απάτη; Αν πραγματικά είναι μια φάρσα.

  Θέλω να πιστεύω ότι η ζωή αλλά, δεν ξέρω, το ανοικτό φέρετρο είναι πραγματικά υποκλοπών μου.

 40. bubblesthechimp Said,

  μπορείτε να δείτε το γιατρό της κελάδημα σελίδα συνδέεται άμεσα με την website.So είναι πραγματικά δική του.

  http://drarnoldklein.com/

 41. idontknow Said,

  Σχετικά με το ανοιχτό φέρετρο ... πράγμα. Είναι μόνο φήμες? Δεν απόδειξη, τουλάχιστον τώρα εννοώ.

 42. lilpleb Said,

  σε σχέση με την MJ λεύκη, διάβασα κάπου ότι από τη στιγμή που θα πάτε μέσω του αποχρωματισμός διαδικασία είναι μόνιμη, οπότε δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει από τη μαύρη.

 43. cathedralfolk Said,

  hmmmmmm όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Mike ήταν σύγχρονη μου (τη γενιά μου), που γεννήθηκε το έτος εκτός (Αύγουστος 1957) και ενώ άκουσα τη μουσική του όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ δεν ακολούθησε τη ζωή του και ώρες μέχρι τον αιφνίδιο θάνατο ανακοινώθηκε στον κόσμο. Και είμαι ένα κόσμο μακριά από τις ΗΠΑ για την άλλη πλευρά του πλανήτη ως ένα αμερικανικό expat. Αλλά ακόμη και έτσι, έχεις ακόμα Michael κορυφή χρέωσης ακόμα εδώ. Από το θάνατό του είχε ανακοινωθεί, και ίσως επειδή είναι και contempary μου ήταν πάντα συνδεδεμένες με τη γενιά μου, έχω χύνεται πάνω ώρες μετά ώρες βίντεο κλιπ συνεντεύξεις από αυτόν συμπεριλαμβανομένων του Μαρτίου 2009 ανακοίνωση της "Αυτό Είναι Tour". Δεν ήταν, μέχρι που είδα το βίντεο κλιπ από το Λονδίνο ότι όλα έγιναν πολύ sus. My λάβει σχετικά με την ανακοίνωση του Λονδίνου είναι ότι wasn't Μιχαήλ. Το πρόσωπο που αποχώρησε με κομπάζω απροκαλύπτως ανδρικές και ήταν σε σύγκριση με την MJ Ι εμφανίσεις σε διάφορες συνεντεύξεις. Στην πιο ταπεινή μου γνώμη, πιστεύω ότι μετά από το σύνολο της debucle με μελέτη του 2005 και τα τελευταία 12 χρόνια τρομερό έλεγχο των μέσων ενημέρωσης και δεκάδες και δεκάδες δίκαιο των επιπόλαιες κοστούμια, ότι είχε κατά πάσα πιθανότητα είχε αρκετά και, ως εκ τούτου, αυτό το σχέδιο ήταν στην κάνει για κάποιο χρονικό διάστημα. Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε κάτι αυτού του μεγέθους είναι off με βοήθεια στα υψηλότερα επίπεδα του κράτους και πιθανότατα εθνικό Govt. (Είναι μετά από όλα ένας εθνικός θησαυρός, που αναγνωρίζεται από Herbert Walker Bush, όπως το αμερικανικό Διασκεδαστής της δεκαετίας). Οι άνθρωποι πηγαίνουν σε ομοσπονδιακά προγράμματα προστασίας μαρτύρων όλη την ώρα. Ακόμη και η Πολιτεία της Καλιφόρνια έχει ένα πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, η οποία δεν απαιτεί ότι ο λόγος για την προσωπικότητα του relocaiton να αποδοθούν σε ένα πρόσωπο που αναζητούν ασφάλεια από μια πιθανή εγκληματική πράξη, και επιτρέπει την reloction, λόγω των έκτακτων περιστάσεων. Κατά την εξέταση του τη ζωή και την εποχή μας αγαπητέ Μάικλ, είναι πλέον άξιους της μια νέα ζωή. Αν και δεν ακολούθησαν τη ζωή του και ώρες, μέχρι πρόσφατα, βρήκα την ιστορία να είναι επώδυνη gutwrenchingly και προσεύχομαι για την ευτυχία αν αυτό είναι στον ουρανό, στους τομείς του πρασίνου ή σε κάποιο βαθμό από το νησί στο Νότιο Ειρηνικό. Αξίζει να έχουμε μια ζωή και την ελευθερία που όλοι θεωρούμε δεδομένο. Αναπαύσου εν ειρήνη michael και απολαμβάνουν την ελευθερία σου αν στον ουρανό ή τη γη.

  Και από τον τρόπο με τον Τσάρλι Chaplan ... ... ότι ήταν ένα πολύ κακό video clip ... ... ΑΠΕΝΕΡΓΟΠ με το κεφάλι!

  Η αγάπη και peac σε όλους σας - παρακαλώ dont αναζήτηση πολύ σκληρά γι 'αυτόν.
  Cath

 44. luvmj Said,

  Θα ήθελα απλώς είχαμε απόδειξη ότι ήταν ή δεν ήταν σε αυτόν το ασθενοφόρο ... Γιατί τότε θα ξέρουμε με σιγουριά ... Ughh

 45. Jewell Said,

  Δεν θα ήμουν surpised αν αυτά τα tweets dissapearred τώρα που έχει την προσοχή που τους έφερε!

 46. SITA Said,

  για να έχουμε ένα ανοιχτό φέρετρο
  ότι ο καθένας μπορεί να δει που βρίσκεται εκεί mj
  would'nt τελικά απομακρύνει όλες τις αμφιβολίες.
  και, τέλος, έχοντας μία φωτογραφία του που θα
  προκύψουν τα άγρια photoshopped εικόνες από ποτέ.

  υπογεγραμμένη deathpaper με κάνει DNA-test
  Θα μας βοηθήσει περισσότερο, αλλά τελικά αυτό θα μπορούσε επίσης να
  φαλκιδεύεται.

  ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν για να μου αντι-τερέτισμα
  θεωρία κάτω.
  Είναι απίθανος, ή κάτι βρωμάει.
  αλλά τελικά μου καθαρά ανθρώπινο εγκέφαλο μου λέει:
  τέτοια φίλους, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά και mj όλα τα probs
  με το κοινό θα την μετατρέψει σε χειρότερους εχθρούς
  να μιλήσουμε για την απάτη (έστω και μόνο σε γρίφους) σε
  διαδικτυακή πλατφόρμα.
  πάλι από μένα: αν θα είναι σε μια τέτοια κατάσταση
  προσπαθήσαμε να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις! όπου κι αν είστε:
  έχετε μαζί σας το κινητό σας. και τόσο εύκολο να τον καλέσετε
  τον αριθμό του φίλου σας!

  Ίσως (ίσως!)
  προσωπικά μηνύματα, αλλά ποτέ δεν κελάδημα ή οποιαδήποτε άλλη
  πράγματά του παρόντος. δεν!

  Το οικόπεδο αυτό δεν δίνει αίσθηση? μόνο εμείς, αλλά άλλοι
  (κατάχρησης) αυτών των λογαριασμών να οδηγήσει τους άλλους σε μια λάθος κατεύθυνση.

  δεν? τελικά θ αμφιβολία το πιο Ι overthink τιτιβίζω λογαριασμούς ..

 47. MissC Said,

  Λιζ Τέιλορ είναι τώρα στο νοσοκομείο, υποτίθεται ότι η κατάρρευση οφείλεται σε άγχος της Michaels "θάνατος". Ίσως δεν είναι μέρος αυτής και αν δεν είναι, ποτέ δεν θα Michael ΠΟΤΕ βάλουμε μέσα από αυτό. Χριστέ μου, όλα γίνονται καθημερινά, ακόμη και weirder.

 48. mjfan Said,

  Σχόλιο για τη Λιζ Τέιλορ "καταθλιπτικός" Χριστούγεννα πράγμα. Παρακολούθησα το Ιδιωτικό Αρχική Ταινίες υπερβολικά. Και έχω παρακολούθησα πρόσφατα. MJ είχε DECONVERTED από το να είναι μια JW ήδη.

  Η ενοχή ένιωθε είχε απομείνει ενοχής. Βίωσα το ίδιο πράγμα όταν deconverted από τη θρησκεία μου. Ενώ πνευματικά δεν πιστεύω σε κάτι, μπορείτε συχνά εξακολουθούν να έχουν τη συναισθηματική αντίδραση σε ορισμένα πράγματα για λίγο.

  Αυτό είναι ένα κανονικό μέρος της διαδικασίας deconversion.

  Γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα δεν ήταν εναντίον της MJ πεποιθήσεις εκείνη τη στιγμή, διότι δεν ήταν πλέον JW εκείνη την εποχή. Λιζ Τέιλορ δεν ήταν "καταθλιπτικός."

  Όσο για την Katherine Jackson ζηλεύει της Λιζ Τέιλορ, που απλώς ανόητη. Michael αγαπούσε τη μητέρα του, αλλά επίσης αγαπούσε Λιζ. Και είναι παράλογο να αναμένουμε μια μητέρα της να μεγαλώσει γιος δεν αγαπούν κανέναν, αλλά εκείνη. Αν αυτό ίσχυε, θα είχε να είναι ένας εφιάλτης πεθερά.

  Αν και δεν έχω δει πραγματική απόδειξη ότι η μητέρα του ήταν MJ ζήλια της Λιζ, ακούγεται σαν φήμες για μένα.

 49. Jewell Said,

  Ήθελα απλώς να προσθέσω
  ότι έψαχνα στο dr σελίδα της κελάδημα
  και αυτός στέλνει Anderson Cooper ένα τιτίβισμα ...
  "@ Andersoncooper Αγαπητοί μου φίλος Bryan Lourd προτάθηκε να γίνουν φίλοι. Είμαι παρακάτω σας. AWK "

  Τώρα αυτό μου φαίνεται περίεργο,
  διότι όταν έβλεπα την έναρξη της μνημόσυνο Andersoon Cooper μιλούσε και είπε αρκετές φορές ... "αυτό δεν φαίνεται μόνο πραγματικό" Νομίζω ότι είπε ότι μερικές φορές, διότι μου φάνηκε περίεργο ...
  Τώρα βλέπω τον dr θέλει να είναι ο φίλος του για κελάδημα;;;; Παράξενος!

 50. emo_pinkt Said,

  OMG αυτό ήταν λαμπρό .. thnx μυστήριο κυρία. Isn't Λιζ Τέιλορ της τσιτσιρίζω πάνω από τους 140 χαρακτήρες που επιτρέπονται για κελάδημα; Anyways τη νέα ιστοσελίδα όλες βάλουν πληροφορίες από TMZ ... Isn't είναι περίεργο;

 51. Jewell Said,

  alos μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για Bryon Lourd ...

  http://en.wikipedia.org/wiki/Bryan_Lourd

 52. SITA Said,

  Για να συνοψίσω: ποτέ δεν θα δείτε ένα ζωντανό mj πάλι, έστω και αν είναι ζωντανός.

  Ίσως μερικοί από μας θα δείτε / πληρούν τα τέλεια ηθοποιός, ένας από τους διπλασιάζεται.
  και αυτές οι συναντήσεις θα πρέπει να βρεθεί κάπου στο διαδίκτυο.
  αλλά θα είναι σε θέση να αποδείξεις ότι αυτό είναι το πραγματικό βασιλιά; στις περισσότερες περιπτώσεις: ΟΧΙ.

  if mj ist still alive he has “departed” from us.
  these days I was totally reminded of cat stevens. όταν
  he converted to be beeing islamic we all would'nd have had
  one chance again to recognise him. only if he liked too.
  and so it would be the same with michael.
  michael will have some very perfect connection for his hoax
  also in the arabian countries. and we will may see him somewhere
  but won't recognise him!!

  the conclusion is: say good bye to mj, even he is alive!!

  ask yourself: if mj is alive, he faked all and now he comes
  suddenly back somehow: would you still love mj as before?
  or would your heart say: hey, this guy fooled me; i dont trust
  him ever. i don't want to be fooled again from him. and this
  was probably all done because of the money??
  give yourself the answer and you will see the door remains
  closed.

  if michael now is dead: what would give us the
  safety that this is the fact? what do we need?
  an open casket? we still would doubt and think: his skin
  does not look like on tv. or his nose is somehow strange.
  and so on.
  so finally we need an authority that simply would testify with
  an dna test: yes michael is dead.
  would we really believe in this case?? we are finally not
  ready for the truth!! or?
  somehow i doubt. we are at the moment in the mood to say:
  mj, his family, AEG or anyone else tried to fool us with the press conference
  for example. and we believe: they had nearly success with it.
  but we are now clever and broke it all.

  now we have a lot of
  probs and doubtfull reactions in the way he left, simply
  think of the moving dead body in the helicopter. very clever
  twitter signs and hints and so on, a fake background of
  his show with a mj performing 120%. we doubt, that mj was
  in a bad shape. if mj was in a good shape, why would they
  send the impersonator to the press conference? γιατί;
  mj himself loves the audience, loves to perform. why was
  he personally not there? correct: only one possibility resides:
  he was to weak, too sick.
  we can read a lot of people, of his friends
  who gave the advice to mj: keep your hands off
  all these drugs/painkillers and medicine.
  we ignore it.. the same as michael did propably.

  this is the stuff hollywood movies are made off. illuminati
  and friends. your're welcome and directly in the show, just now
  while reading this stuff!

  yes: the jackson family gives us more doubts with their life and their reaction
  and they want money. who wouldnd do this?
  yes: michael loved his children. now he had to leave them alone
  in this very cruel world. this wouldn't mj to know and to see.
  yes: AEG tried to milk the cow as long as she gives some money.
  and more. 10 concerts, 'no thats to less, we must do 50..'
  and so on and on..

  keypoints to get GOOD hints, where mj is:
  I. -> have a special eye on his children.
  the children we can see today, are they the same as in former days?
  where are they? who takes care of them? if mj is still alive, they
  play a keyrole because mj will also take his eye on them!!!!

  II. -> his personal friends and his (former) wives good give hints
  dont forget: names like uri geller and david blaine can be found there.
  these people are living from this business to fool the public.
  thats the job of a magician. and not more are they! magicians, who are
  able to live from this job. and believe me: they dont have
  any overnatural power. it's just an illusion, a trick they are presenting us!

  III. -> finally whereever mj is: there must be some kind of moneyflow
  to this place. this focuses much more on very personal and
  bank connections. i doubt that the public will ever get one chance
  to have one sight behind this curtain/wall.

  my personal and good hint is; and i know you dont like
  this version. i also took some days to accept it.
  I know it sounds morbid; it sounds strange:
  mj is dead, they conserved his body with the wellknown
  german plastinator gunther von hagens. one member of his team
  was seen at the press conference of the coroner.
  mj passed away!
  only if you prepare the body of a dead one with formaline and other
  stuff, you are able to conserve him for a longer time!
  medicine students know this very well. when they have to practice
  their doctors life they are often presented bodies, that are prepared
  with similiar stuff.
  hagens team had to do an unplanned visit in the usa around the 26.th of june!
  think of this!

  i would like to see michael alive as you do, believe me.
  he left toooooooooooo early;
  as michaels children would love to see him, and also his friends.
  i believe the hoax plot is too huge to come true, even for the king of pop.

  i still would love mj if he would have decided for him:
  never again i will sing and perform. that WAS it. i'll stay
  somewhere where the public also knows it. but no more singing
  no more shows and so on!
  thats ok for me and for him I believe.

  i would hate him, if he had fooled us all and come back and tell us
  all: hey u stupid people, listen to me and my music, I'm the king.
  no: this isn't what people like to see and here. i wouldnt buy any song
  and any piece of memory from him from this day on.

  so say good bye to him and come back to reality!

 53. A-curious-mind Said,

  Like everyone else here I want to belive Michael is alive and laughing his ass off at the so-called friends that are running to every interview in town.. but although you do have pretty good points and i do think also that there seems to be something fishy going on but some points on this site are a bit too far fetched…(mystery singer, body sitting up in helicopter)…that is a bit out there…lol..but in any case..keep digging…lol

 54. MJ_forever Said,

  hey guys… I found out something strange in Liz taylor words…She is speaking about Mike in present time. Always! Γιατί; She says constantly :i LOVE him and every time she use the present time. Isn't that strange? Check out carefully all her words on her twitter account.
  Sorry for my bad english. Have a nice day!

 55. sita Said,

  @mysterylady: how can I contact you?

 56. Samantha Said,

  I've read about you said that michael would of probably escaped, while the memorial or even before all this happend like (planned it) but would he leave his kids? Or taken them with him?
  Someone please answer.

 57. dianafan Said,

  mystery lady – should we start becoming twitter detectives and see if Liz is being contacted by someone “new”? BTW – Liz is definitely in the hospital now – heartbroken I believe.

 58. VanillaCream Said,

  He converted really to islam? I thought it was a hoax?

  My ex hubby is a moslem…

  Is MJ REALLY a moslem??? Can´t believe that: he was suspected as a pedophile and to be gay. They would never accept him as one of them.

  MJ a moslem… It scares me, I have so so so bad expieriences with moslems.

 59. beyond anguish Said,

  http://www.mediatakeout.com/2009/34125-mto_world_exclusive_the_final_pics_of_michael_jackson__we_have_a_photo_of_the_king_of_pop_inside_his_casket.html yall should check this out.. they say its his casket pic

 60. sita Said,

  hi there,
  i was just twittering for some test.
  to talk about twitter is senseless. they even don't use a secure http encryption. this means: acount phishing/hacking can be done very easily. we should no longer discuss why on twitter we can read strange things of dame and the dr.; twitter is senseless due to insufficient security !!

  sorry for that.

 61. MyBelovedMJ Said,

  If anyone for sure know where Michael is, it is Liz Taylor. I love her so much, for the support and love she has giving Michael all these years. I just hope that he someplace recovering and that he will be happy again soon. If someone should ever see him, I think in my opinion, leave him alone then. See him, know he is alive and well, and then let him be. That would be the best thing to do. For Michael`s sake.

 62. bexuk Said,

  Dear oh dear now we are suggesting a frail, 77 year old is covering up the conspiracy?

  Every celeb has a twitter these days its no big deal.

  I find it odd Liz Taylor didnt go the memorial, but hey she is 77 has had a brain tumor, pneumonia, numerous strokes so I

 63. bexuk Said,

  am not surpirsed she didnt want to grieve in public. Check this out:

  http://uk.news.yahoo.com/1/20090714/ten-taylor-hospitalised-over-jackson-dea-c60bd6d.html

 64. stephyy Said,

  MJ is still alive… I think MJ wil come back… mabey hi is in a coma.. en wassup with latoyo.. She is the only who is speaking.. She is now saying that the kids are with joe en kat,en that paris wright her father a letter every day. Paris also wearing tshirt of MJ..and her room is full with stuff of MJ.. But JOE&KAT dont life toghetter RIGHT???

 65. goslinger1 Said,

  The press is saying that they may the results of the autopsy as early as next week. Έτσι. . .I'm still wondering WHO they did this autopsy on? Ed Winter is the coroner in charge, I believe. Does anyone know anything about him?

  He would definitely need to be in on the “hoax” if there is one. If AEG wants to cash in on the insurance money, then Ed needs to state Michael died of an overdose. So, is the guy legit? Has he been paid off by AEG. . .by Michael's family (to state he was murdered) or Michael himself (to just state that the singer was indeed “dead.”)

  Or, perhaps Ed Winter is a victim himself. He gets a body that looks a bit like Michael. His family said it was Michael. There is no further DNA or other identity testing necessary–so he conducts the autopsy as normal. Could he be working on an imposter Michael? LEt's be real, Michael's appearance varied greatly! I'm sure Ed Winter wouldn't know the difference visually.

  Will Ed back his findings up with solid DNA evidence or something to prove to the world that it WAS Michael? Or, will they just release a statement to the world and the press will eat it up like they always do!

  How many people (other than the family) have actually VIEWED the body?

  I know this seems a bit morbid, but without solid evidence that the body is Michael's–this hoax thing can go on forever!

  I need to brace myself for these results. I am curious what will be said and what PROOF will be released.

 66. Bee Said,

  Re: open casket; haven't you ever been to open casket funerals? The deceased never truly look 'real' or 'like themselves' completely, and look like they could be made of wax. The open casket with a likeness of Michael made of wax or something else would be the easiest thing to pull off, imo.

 67. stephyy Said,

  OOOPS AGAIN

  MJ is still living. why is latoyo the only one who speaks? She says now that the children are with grandparents in the house. and paris writes a letter every day for her father.Paris also walks in her fathers clothes. The room of paris is full of MJ stuff Posters photo's ect.

  But Grandma and Grandpa do not live together?

  so why is latoyo saying this?

  or am I likely to be crazy. that I think this is an indication.

  sorry if I did not write corect english. I am from the netherlands

 68. He.is.alive Said,

  all of this twitter action on the part of Ms. Taylor and Dr. Klein is a WELL PLANTED destracting technique … the media is running out of props and so, other avenues of floating and spinning are pursued … sheeesh .. get onto it people ..

 69. MJsongfan Said,

  I found this site yesterday, and I read most of the posts that this site offers to explain MJ's death…this is a very good possibility. I also went ahead and did some research of my own as well…and it seems that your story has a high probability of being true.

  I would, as much as anyone else, like to believe that Michael Jackson is alive beyond a reasonable doubt to his fans. But I came across a lot of controversial
  issues during the course of my research. If anyone can clear up these issues, please respond and comment.

  1) I saw that many people are “posing” as Michael Jackson on posts regarding his death, proclaiming that “I am alive”, but the people posing as MJ on these sites, quickly reveal that they are not MJ. Rather, just some teenager playing a prank on us.

  2) A lot of this evidence presented on the site is really circumstantial and really speculative. The picture proclaimed as a fake, may have been used as a promotional tool for Jackson's upcoming London O2 concerts…and may have been photo shopped specifically to promote the tour, and to make him look good.

  3) I think as to the context regarding Dame Elizabeth and Dr. Arnold Klein's conversations on Twitter, it may have some hidden message, or it could be two friends catching up with each other…we will not know unless someone actually interviews her (in the greatest secrecy).

  4) Speaking of circumstantial, a user on this website, closepaltoMJ has admitted that he is alive. However, I question the validity of his statements, purely due to the fact that this person is relatively unknown on this site, and decides to suddenly admit that MJ is alive.

  5) I know MJ has the tendency to joke around with both the media and the general public…which is why I am wondering how his unreleased songs, such as Xscape, have been released to the general public. I would assume that it may be a publicity ploy, or it could be Michael Jackson himself signaling something to those of us willing to listen. Either way, there is only pure speculation on our part to those, who believe that Michael Jackson may be currently in hiding.

  Before I saw this site, I was convinced that Michael Jackson is dead…but as of now, I am not able to tell what is pure speculation and what is the honest truth. I would like to believe that he is alive, because he was inspiration for joining music, and actually being good at it (according to some people). I had serious depression and withdrawal symptoms when I heard the news that he was gone. Such as not eating/sleeping for a couple of days, and I wasn't able to stop singing anything besides MJ songs, even currently.

  I was able to relate to him, because I have been through many of the same experiences as well. Especially to many aspects of his life, so I never did question his actions. Based on public opinion and increasing pressure from the media, I don't blame him for faking his death, if he did…However, the confusion regarding his “death”, I don't think will ever be cleared up unless Michael himself reveals it. There are too many holes, too many unanswered questions.

  Michael, if you are reading this and are still alive, then I wish you nothing but the best for you, in the years to come. I hope that you finally get to enjoy that long deserved freedom and vacation that you wanted. No matter what, you will always be known as the King of Pop, especially to me.

  Michael, if you are truly dead, I hope that the lord is with you. And that heaven will bring much joys to you. I also hope that you are enjoying heaven, and I know that you left nothing short than a legacy to those of us, that loved you. You will always be the King of Pop.

  Best wishes, wherever you are! <3
  -Crystal

 70. AliaX Said,

  I don't think Liz is
  mentally healthy. is decrepit. you can not rely on her if you want to set up a perfect scenario, even if she was actress.

 71. MJsongfan Said,

  Ah, sorry for the long comment.

  Just wondering if anyone has considered the possibility that Michael Jackson may have used a drug, that made him appear dead (as I believe there are such drugs now), and that could've been him in the picture…but he could have faked his “body” going into the hospital, or to the different “supposed sites” when Michael “supposedly escaped”.

  Also, I was researching and apparently he also changed his religion as well to Christian just a couple of days/weeks before he died. Does anyone think that this may be related to the “hoax” if it is true?

 72. loveandpeace Said,

  LaToya was paid to say he murdered in the interview!

  http://www.mtv.com/news/articles/1616199/20090714/jackson_michael.jhtml

  If he's still out there, he probably laughed at Corey Feldman in his Michael Jackson costume at the memorial.

 73. loveandpeace Said,

  to say he *was murdered, oops.

 74. serpentina Said,

  I just wanted to get it out…what does it seem so unbelievable that Ms Taylor was going to London several weeks before the event?? I've done this myself – go to a destination far in advance just to enjoy the sights. Strange that we can't believe this…

  I also agree with what lilpleb said…..the vitiligo process is permanent. As far as I know (and this is MJ we're talking about, he has the means to do anything) you can just inject junk into him and make him a black man again.

 75. Engel Said,

  Hello from Germany!

  Michael, if you read the test, then I congratulate you, about you from the dust you've done, what other option for a did you want? No, because you simply have your head across and has set thee 50.Konzerte aufgebrummt is that you never would have done to life and, unfortunately, unfortunately, everyone just wanted your money, even though you are also without money such a valuable human being are, your soul and your thoughts have made you so lonely and I can very well understand, but it can only the people who have felt just like you! you you never would have killed myself, because you have children and they liebst.Ich am increasingly convinced that you live and I wish you so much from the heart that you undetected Be up and you all leave, which is only your money wollten.Ich am sure that if your fans around you had, it would not happen with you, which had so much attention on you, you're not on the the crooked train arrived and also when wert thou wert become so stubborn, because you did not get medication then, did you just gebockt no problem, you do not like you have calmed down again and if not, then I would give you a kick in the ass where ))) I love you and will always do it, you're always with me, which I feel! God bless you and your children

 76. odettebennet Said,

  HEY GUYS I THINK THERE IS NO POINT DISCUSSING IT FURTHER…WE (OR ATLEAST)I KNO FOR SURE THAT…MJ IS STILL ALIVE…I LUV YOU MJ…HOPE U MEET U SUMDAY…I PROMISE I WON TELL ANYONE..M SURE HE IS WATCHING N READING OR HE IS INFORMED ABOUT THE DISCUSSIONS ON THIS SITE!!!!

 77. CosmoKramer420 Said,

  Police are investigating suspicious calls being made to the office of Michael Jackson's Beverly Hills dermatologist.

  Police Lt. Tony Lee says an officer responded Friday to a report from the office of Dr. Arnold Klein about harassing phone calls.

  Lee says the calls haven't been threatening but are considered suspicious in nature. He would not elaborate or say if the calls involve the Jackson situation.

  http://www.cbsnews.com/stories/2009/07/10/ap/national/main5151573.shtml

  I wonder what that is all about ?

 78. MrsBenjamin Said,

  I had posted a few articles last night…about where MJ really was.. i posted on the other pages as welll….

  HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

  http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

 79. MariannaB Said,

  Concerning this famous pic of the ambulance – a paparazzi fooled the press here with 3 yr old pics claiming them to be “just before the day MJ died”.
  The pic in the ambulance shows a younger MJ or a puppet. MJ would put puppets of him in an ambulance – why not also for pics – and get in a wheelchair for the press just to laugh about the idiotic stories they produced. He was nerved by the helicopters over Neverland and the paparazzi everywhere. If I'd been in his position, I'd have done the hell to fake stories fot these respectless idiots.
  Oh and the open coffin: a wax puppet. Why not.
  Why not open in the memorial? My thought was – somebody as a crazy fan could jump on stage and hurt the body or a desire could be born to steal the body. So my guess was always: they don't open it. The memorial was a show for media, not more.

  LT and Dr. Arnold used the internet to promote whatever they thought necessary. Twitter is not reliable at all. Twitter is a virus. It has a good use for all cases where free speach is limited or prohibited just like the internet access. Thinking of Iran – we would never have known what's going on there.

  Another thought: if cellular phones are under survey (intelligence agencies etc.) – how do you want to communicate without witness? Is any military prof out there to help us out with communication strategies in war times? How do you communicate top secrets? Either on a secret way (and have intelligence agencies on your footsteps) or completly in public where nobody expects secret messages.

  Be assured that the whole entourage of MJ is under surveillance. I just wonder whether the Twitter accounts will continue to send out messages. My guess: no, they won't, they have done their job.

  Michael, time to turn to newspaper ads
  Have a lot of peace with you.
  My birthday is one day prior to yours, I know what doing things right means. Hope it turns out the way you want it to.

 80. Copenhagen Said,

  Sita: Corresponding in codes on Twitter is much more safe than using e-mail or phones. If it comes to a serious investigation you can trace all calls and mails – investigators easily get acess to phone nr. and mail adresses when they investigate criminal matters. Klein and Taylor did the most safe thing by corresponding on Twitter. Look we are all doubting what the code language means and we can't proof anything.

  There is something I don't get – was Taylor at the hospital when Mike died or was she at home packing for his concert ?

 81. MariannaB Said,

  Just to notice: there are data being erased from internet concerning fake: Yahoo deleted a question and comments on a fake death, it is available only on google cache of July 13:

  http://209.85.129.132/search?q=cache:ml9rkJDgIiUJ:answers.yahoo.com/question/index%3Fqid%3D20090708215907AAjE7tC+michael+jackson+fake&cd=11&hl=de&ct=clnk&gl=de

 82. alive Said,

  OMG! what if liz was thanking klein for the matisse drawing he sent her meaning MJ. Maybe MJ is with her and klein was away fixing MJ's face like fine artwork and then MJ goes to liz and liz is sending code to klein that MJ is with her by thanking him for his artwork he sent her. Get it. what do you think? i think this is too much for it to be a coincidence.

 83. alive Said,

  i forgor to mention that klein also said on larry king that he was rebuilding his face for this past year and maybe he totally changed the way he looks and the beginning of his face starting to change could have been at the 02 press conference which is why everyone was shocked at how he looked and couldn't believe that it was him and he had 3 more months to change him even more. i thought he was a dermatologist why was he rebuilding his face? is he also a plastic surgeon?

 84. alive Said,

  did you say klein opened his twitter account 8 days before mj's death? that's the 17th right? well mj also rehired his lawyer/friend who is the executor in his will on the 17th after firing him back in 2003. now he just happened to be lucky and rehired him eight days before he dies so he can carry out his wishes in his will without being contested that he had been fired back in 2003. i don't think so. something is going on here people. you can't i'll say it again, you can't have this many coincidences happening in such a short period of time all surrounding your death. no way!

 85. wndrwmn67 Said,

  Don't forget…tonight ABC is airing a special with Katherine and Michael Jackson and they are allowing the reporter into the Jackson Family Compound. I am so anxious to watch it and see what, if any mistakes the family makes.

 86. dirtydiana Said,

  great research Mysterylady. also Bubblesthechimp confirming the Dr.'s twitter link through his webpage. I don't know why they would take such a risk by twittering throw ufor the public and media to see but obviously they put a imposter in place of MJ at o2 and no one has picked up on it. or should I say chose to pick up on it. either they think the media and public and real dumb or they are trying to

 87. wndrwmn67 Said,

  Oops! In regards to my prior comment, that would be Katherine and JOE Jackson, not Michael. Sorry for any confusion.

 88. Subliminal Said,

  The reason why his Dr wasn't sad, was probably because Doctors have to deal with death everyday.

 89. Sweedishgirl Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=1Cjoh06DiZY&eurl=http%3A%2F%2F74%2E125%2E77%2E132%2Ftranslate%5Fc%3Fhl%3Dsv%26sl%3Den%26u%3Dhttp%3A%2F%2Fwww%2Emovieline%2Ecom%2F2009%2F07%2Fthe%2Dcold%2Dcase%2Ddirector%2Dmick%2Dgarris%2Don%2Dmichael%2Dja&feature=player_embedded

  This link which show a youtube clip from the last piece of GHOST video. At the end of the clip can you see how MJ is maked-up to completely diffrent people.
  What is intresting is how well you can get a man to see completely difftrent with the help of makeup! What I mean is that MJ could in principle look like anyone… But there will always be be one of his facial features of the person he is disguised as.I thought it would be an interesting clip to watch. If the link does not work you can always search on youtube. “Michael Ghost Video” or similar.

 90. luvmj Said,

  Also I don't believe the family didn't want Elizabeth there because on her Twitter page she wrote “I've been asked to speak at the Staples Center. I cannot be part of the public whoopla.”

 91. Mijac Said,

  I FOUND THIS VERY ODD:

  Presents make everybody happy. My friend Arnie Klein gave me a Matisse today! Happy.
  5:10 PM Mar 27th from web

  THIS IS THE FIRST TWEET (UPDATE) MADE BY DAME ELIZABETH TAYLOR, ON HER FIRST DAY ON TWITTER…

  WHY?????

 92. Mijac Said,

  Check this out and look at the date:

  Dearest Elizabeth, You make the sun shine, the clouds move and the world spin. So many people love you and so do I. Love Always,______
  7:06 PM Jun 19th from web

  Somebody I care for very much sent the following note to me with flowers and I wanted to share it with you.
  7:04 PM Jun 19th from web

 93. Mijac Said,

  DR. ARNOLD KLEIN FIRSTS TWEETS (UPDATES)

  Spoke with Frank Gehry about rebuilding the beach house and hoping my darling Elizabeth is enjoying her Matisse.
  7:40 PM Jun 17th from web

  Research, research, research.
  7:05 PM Jun 17th from web

 94. Mijac Said,

  What is the obssesion with the “MATISSE”???

  BTW THEY DON'T HAVE PHONE OR E-MAIL, WHY THEY TWEET EACH OTHER ABOUT THE MATISSE???

  or is Mj the “matisse”

 95. Mijac Said,

  He gave HER the MATISSE ON MARCH 27, THEN HE EXPECTS MORE THAN TWO MONTHS TO CREATE his Twitter account, and the first thing he does is to wonder if Dame Elizabeth is enjoying the mentioned MATISSE…THIS IS REALLY ODD.

  sorry about my english everyone.

 96. LadyV Said,

  You guys have come up with some really good points throughout this site but this post doesn't convince me. I am 50/50 to wether MJ's death is real or not. Like someone said, it isn't strange that someone like Liz Taylor has a Twitter.

 97. pammy Said,

  @luvmj:wait but whos the person in the ambulance if its not him?

  I dunno if u saw this one here posted a few days ago…
  http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=257

  what about this theory? I didnt read anything new after it was posted. Does anyone believe this could be true???

 98. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

  This Site Is Brilliant And From The Time I Got A Text Message On My Phone Stating Michael Jackson Was Dead, I Had Doubts.

 99. wozniack Said,

  On the casket, read some of the comments here: http://www.youtube.com/watch?v=QofHF2Z37lI

  One person stated, “This is BS people come on…first of all Mike's casket was gold so it would show up much lighter than that on a picture and the lining was royal blue, second, this shit is in black and white, who takes pictures in black and white and take a good look yall, he's at the damn foot of the casket! Who puts a body in a casket backwards. THIS IS TOTAL BS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!”

 100. Arual1979 Said,

  The photo of MJ in the casket is photoshopped. Someone photoshopped MJ's head on James Brown's body when James Brown was in the casket? How do I know this? Simple… MJ has on the same clothing as James Brown. Compare the pictures.

  http://www.cbc.ca/gfx/images/arts/photos/2006/12/29/brown-james-casket-cp-11336460.jpg

  http://www.mediatakeout.com/2009/34125-mto_world_exclusive_the_final_pics_of_michael_jackson__we_have_a_photo_of_the_king_of_pop_inside_his_casket.html

 101. dynamite Said,

  That picture is fake and yah why the hell is it in black and white and why is he at the foot of the coffin wtf?

 102. svangel Said,

  ppl the key player isnt who Dame.. its Diana… come on…MJ died and she wasnt in his funeral… she gets costudy if MJ's mom cant take care of the kids… oh plz im sure some BS is gonna happen where she gets the kids… and well mj will be reunited with his kids…

 103. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  hi people!!! omg i totally believe that michael is still alive although sum of the stuff said is just over the top… i still believe he is alive…. my msn is “pink__shopaholic@hotmail.com” if u wanna catch me up or sumfin…. this mj hoax thingy gets better by the day doesn't it??? and honestly he can't be gone..i love you michael.. with all my heart!!!

 104. wozniack Said,

  The reason it's in black and white is to cover up James Brown's blue jacket. What bother me is the content on the site,

  “July 14, 2009. The below photo was sent to MediaTakeOut.com by a person close to the family. Apparently there are a number of INTERNET RUMORS going around that Michael may be alive. The insider wished to end all speculation ONCE AND FOR ALL by releasing the photo.”

  A person close to the family sent that, huh? And yeah, most people know about the internet rumours, lol. After seeing photo I got chills, but then I started to realize something was up…

 105. mysterylady Said,

  Well ladies and gentlemen,for those of you who don't believe Michael is in fact alive,I believe the twitter conversations conducted between Liz and Dr Klein are concrete evidence. This isn't here say or a conspiracy theory,it's the quite obvious !
  1. DR KLEIN SETS UP A TWITTER ACCOUNT 8 DAYS,ONCE AGAIN 8 DAYS BEFORE MICHAEL PASSES, AS WELL AS A FACEBOOK ACCOUNT 1 MONTH BEFORE MICHAEL PASSES. THIS IS NOT A COINCIDENCE PEOPLE,PLEASE WAKE UP !! THIS DR KNEW VERY WELL HE WOULD BE PUT IN THE SPOTLIGHT ONCE THE NEWS HIS BELOVED PATIENT PASSED AWAY. IT WOULD HELP PROMOTE BUSINESS AS WELL AS KEEP HIM IN THE SPOTLIGHT.
  2.HAVE ANY OF YOU EVER THOUGHT FOR ONE SECOND DR.KLEIN'S TWITTER COULD ACTUALLY IN FACT BE MICHAEL'S WAY OF CORRESPONDING TO DEAR FRIENDS ??
  3.HY WOULD DR KLEIN GIVE LIZ A MATIISE DRAWING ESPECIALLY WHEN THEY ARE PRICED AT NEARLY $100,000 + AS WELL AS VERY RARE TO PURCHASE ORIGINAL DRAWINGS AS MOST OF HIS WORK ARE PLACED AT A MUSEUM ! UNLESS MICHAEL ONCE AGAIN PURCHASED THIS GIFT FOR LIZ.
  4.IN THE EVENT OF MICHAEL'S DEATH,TWITTER WOULD BE THE BEST WAY TO COMMUNICATE WITH FRIENDS AND FAMILY FOR MICHAEL.
  5.DR KLEIN WASN'T ONLY MICHAEL'S DOCTOR HE WAS ALSO A CLOSE FRIEND IN WHICH THEY SPENT LOTS OF QUALITY TIME WITH FAMILY TOGETHER. WHY IS HE SHOWING NO EMOTION OR GRIEF FOR THE LOSS OF HIS FRIEND OF 20 YEARS,RETURNING BACK TO WORK ,CONDUCTING INTERVIEWS AS IF ONE OF HIS NEWER PATIENTS ,ONE IN WHICH HE HAD NO RELATIONS WITH HAD JUST PASSED ?
  6.TWITTER IS THE MOST SAFEST WAY OF COMMUNICATING IF YOU DON'T WANNA BE TRACED.IT IS ALSO RELIABLE..WHERE DO YOU THINK CNN RECEIVED THE NEWS LIZ WOULDN'T BE ATTENDING MICHAEL'S FUNERAL ? IF THESE ACCOUNTS WERE PHISED,THEY WOULD SPAM RIGHT AWAY !
  7.DONT YOU THINK THE MEDIA IS LOOKING AT ALL OF LIZ'S UPDATES RIGHT NOW AS IT IS HER ONLY SOURCE OF COMMUNICATION WITH THEM AS WELL AS WITH US ? THE ONLY DIFFERENCE IS THEY HAVEN'T CAUGHT ON TO THE SUBLIMINAL MESSAGES AND WHAT'S REALLY GOING ON OR HAVE THEY AND CHOSE TO REMAIN SILENT ?

 106. monij Said,

  Good point Miu #39, I want an answer to that question too!!!

 107. serpentina Said,

  Guys…

  If you aren't familiar with Matisse's work…. http://nga.gov.au/exhibitions/Matisse/images/Romainebig.jpg This was drawn in 1938. Looks FAMILIAR right???

 108. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

  I Checked Out The Dr.s Twitter And He Has Also Been Sending Messages To Ashton Kutcher About Helping With A Memorial, Which Ashton Kutcher Is A Prankster, Plus He Has Sent Messages To Justin Timberlake Stating The Same Exact Message, And Im Pretty Sure He Has Sent Them To Others As Well. Justin Timberlake Was A Huge Fan Of Michael Jackson And They Performed Onstage Together.

  Either The Media Are Clueless Like Michael Jackson Told Us, Not To Believe A Word They Say, Or The Media Is Too Busy To See The Subliminal Messages, Or They Really Dont Have Any Intelligence, I Know For A Fact They Arent In On The Hoax Because Michael Jackson Hated The Media. I Think This Hoax Was Meant For The Big Comeback Tour And To Prove That The Media Are Stupid And We Should Educate Ourselves, Instead Of Listening To Them, Plus He Wanted Those Kids To Tell The Truth, Which Has Happened.

 109. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

  Plus Liz Taylor And Dr Klein Could Simply Be Helping Send Out Subliminal Messages, Because We All Know Michael Jackson Believed In Subliminal Messages And Illusions. And They Know That The Media Will Be Watching Their Every Move And Probably Know The Media Are Incoherent To The Truth. They COuld Be Simply Throwing Off The Media And Everyone Else, Which Michael Is Setting Up His Next Moves, Have You All Thought, Maybe Michael Is Making All This Happen, Maybe Liz And Dr. Klein Let Michael Use Their Twitter And Jumble The Stories Up A Little More. And Maybe Michael Told His Family In The Beginning To Keep A Straight Story And Somehow They Screwed It Up, To Either Cover Their Tracks Or Confuse People More. There Is So Much Media Tracking These Stories And They Are Writing Everything They Hear Down. Wouldnt Be Awesome To Make The Individuals That Hurt You So Much, Look Like Fools? Maybe He Is Also Seeing What Might Happen If He Really Did Die. Plus He Wouldn't Leave His Children In The Hands Of His Father Whom He Said Beat Him As A Child. Plus I Read In This Commerative Magazine About Michael Jackson, That His Children Are In The Studio And Has Been In The Studio Making Music. Some People Just Cant Tell A Lie Or Keep The Truth Hidden For Long. Please Remember This Site Is Simply To Help Educate Eachother On Evidence We Find For Ourselves And To Think Positively Without Media Coverage, So Dont Attack Eachothers Opinions.

 110. monij Said,

  To Vanillacream: this site is dedicated to Michael Jackson. We should not use it to voice our hatered to certain people!!!! And to answer your question, I am sorry to tell you that MJ converted to Islam last year and changed his name to Mikaeel. I would like to apologize to all Moslems on this forum for Vanillacream's comment.

 111. demonhybrid13 Said,

  Admin I read what u wrote to another person on here that michael jackson wont throw it all out the window just to show himself again. well what if he were to find out about the Jackson 3? Or about the fact that his father is making his children become famous? It is his worst nightmare.

 112. VanillaCream Said,

  @monij:
  as I wrote: ->myI<- have bad experiences with moslems. It´s MY oppinion and my lessons I´ve learned, so where´s your prob?

 113. sita Said,

  sorry @folks, i also wished the truth is the hoax, but
  http://www.newsoftheworld.co.uk/showbiz/michael_jackson/402816/They-stayed-with-Jackos-body-for-30-minutes-La-Toya-Jackson-interview.html

  pls LOOK WITH YOUR HEART

  if michael is alive would he ever hurt his children with watching him, beeing DEAD!?!??!?!

  NO, no, no.
  look with your heart. Michaels childhood was terrible for him. and he would never hurt his children!!!!

  so all cool down. michael passed away from us!
  Before you judge me, try hard to love me,
  Look within your heart then ask,
  Have you seen my Childhood?

  People say I'm strange that way
  'Cause I love such elementary things,
  It's been my fate to compensate,
  for the Childhood I've never known…

  Have you seen my Childhood?
  I'm searching for that wonder in my youth
  Like fantastical stories to share
  The dreams I would dare, watch me fly…

 114. ilovemichaeljackson Said,

  she wasn't put into the hospital for MJ's death. :

  http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2316:dame-elizabeth-taylor-hospital-stay-is-now-about-michael-jackson&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

 115. westin Said,

  Dr. Arnold Klein gifted Matisse to dame Elizabeth on 27 th of march. I've read it in here – the first mess http://twitter.com/dameelizabeth

 116. mysterylady Said,

  @sita

  One thing is for sure,I believe if Michael Jackson wanted to disappear and pull off the biggest hoax in history,,it can be done and is more than possible !
  Michael loved his kids but in the last decade or so he really wasn't living. He appeared unhappy and very withdrawn from society,even more than normal. His appearance and personality changed drastically. He didn't look or act like the Michael we knew for more than four decades. One thing I found quite odd after following the abc interview last night with Joe Jackson was the fact Joe was not showing any remorse or sorrow for the loss of his son. He was cracking jokes,saying MJ was too naive and surrounded himself with people who were not looking out for Mj's best interest.Even though he said he believed it was foul play,he didn't sound convincing whatsoever! When the reporter asked how he felt about losing his son,Joe replied that it was a sad loss because of all the work he put into Michael. Joe seemed more concerned with trying to convince the world he was a good father as well as not being the horrible person everyone thought. We can speculate as well as come up with more theories of MJ being alive but the truth of the matter is the Michael Jackson we've known and loved for 45 years is gone,weather he has escaped or is up in heaven looking down at us right now,we will never have the opportunity of seeing and knowing him once agian,as the MJ we once remembered.

 117. MariannaB Said,

  The office of Gunter von Hagens confirmed to have had aninformation request from MJ. They confirmed that they gave respective informations out. They confirmed that MJ is NOT listed on their list of donators. I would never think of MJ seriously getting on their list as an autopsy destroys too much of the body.
  And as MJ is such an important person, an autopsy is 100% sure for him.
  In addition, the donators of bodies always remain anonymous. This would contradict MJ's experience of fame and applause.

 118. iheartmj Said,

  dame elizabeth taylor was also supposed to accompany michael at his london concerts.
  this explains why she was not able to attend the memorial.
  so whereever michael is elizabeth is with him.
  or am i the only one who has thought of this?

 119. kristin514 Said,

  to mysterylady… Thank you 4 clarifying. I am in such a weird place like millions of other people. I WANT to believe he is alive and happy, and you r absolutely right that it is definitely plausible and possible that he is, on the same note, people die EVERYDAY all the time completely unexpectedly and sometimes for etiology unknown… I'm sitting right on top of the fence with this because all of your research is excellent and you're so right that most of this doesn't “ADD UP” but again, what if you ARE absolutely correct, and he did have this “plan” to disappear, but did legitimately “die” before he could carry it out… I sincerely appreciate all of your research, because again, I would LOVE 4 him to be alive and happy, and if he is, I hope no one ever does know for sure, because he deserves some kind of “Peace” in his life. Then again, my mind goes back to the fact, that people DIE… Yes he was young, my dad is alive and well at 58, but it happens, and I'm just so damn torn because I would love to know the truth, but is that REALLY what we would want for Michael? If he wanted to disappear so he COULD be “happy” and we really do love him, shouldn't we leave well enough alone and accept it as the way he wanted it. If he is alive and we somehow do find out, then that screws up his whole game plan, and he goes right back to the absolutely unfair circus that the latter part of his “life” became. IDK MAN, I'm so damn confused, both theories are plausible, death AND disappearance, I'm just really questioning the moral issues of delving too deep into this and not just letting him REST whether he is here or in heaven… Toss me your thoughts on that and point me in the right direction here… Thanks!!!

 120. kristin514 Said,

  BTW, one other thing that's been “bugging” me about this whole body sitting up thing… Look when they pull the stretcher out of the helicopter, WHATEVER is on it, body, dummy, blankets underneath, whatever, the way it is positioned assuming it is a “body” it comes out FEET FIRST… So how in the world does it “sit up” if when they pull it out, it was clearly the foot end we were looking at anyways… What do you think?

 121. kristin514 Said,

  I answered my own question on that one… I was paying so much attention to the “moving” that it took a few more times of watching to see that DUH they turned the body around on the way out of the helicopter… So that was the head end we were looking at, but here goes one more shot at trying to make sense of this in my own mind… There is someone in the helicopter with the “body” what's to say someone else wasn't moving the “body”?

 122. kristin514 Said,

  Hey mysterylady, how creepy is this, and what in the world do you make of it??? http://www.theonion.com/content/news/neverland_ranch_investigators

 123. kristin514 Said,

  I swear this whole thing is more of a circus act than the last few years have been for him… The nice “WHITE” glove still white after supposedly being burried for 20 years, then they use the creepiest pic of Michael to call the “creature” OMG get a grip…

 124. Mijac Said,

  Go there and watch that picture of Michael, and then compare with the “Michael”of the press conference, they are 2 diferent people!!!

  http://live2jive.blogspot.com/

 125. Mijac Said,

  Plus, he didn't take his children's with him, because he is “dead”, so he can't take them with him don't you think?? it's most credible leave them with his mother at least for awhile

 126. Goldie Said,

  Omg i am so confused …..

 127. Samantha Said,

  this is driving me INSANE.
  i don't know what to do or think
  ah! i just want you michael <3

 128. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  hey crazyinsanebarbie…. i also went to justin timberlake's twitter account and read the comments, ok first off, since he is such a huge fan of mj, i noticed that he only slightly mentions michael and he seems more sad or wateva over farrah's death rather than michael's. He says “RIP Farrah” but i haven's seen RIP Michael or something like that (weird huh?? i think there is more to this than we think). I mean honestly, if I was in place of jt i would be really really depressed and stuff… u know??

  Can someone get back to me on this??

  Here is a link to justin's twitter account: http://twitter.com/JTimberlake

 129. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  ohh WAIT!! Justin Timberlake doesn't even mention michael once i think…. i went back to his page and actually i don't see anything to do with mj??? help someone… is it just me or is something really going on???

 130. MyBelovedMJ Said,

  What a piece of bullshit, that picture is. The real Michael, is the Michael we all know. This has got to stop. What the hell are people doing. And thet officer with the scelet of someone with a while glove, could easilly have been put in that picture, just to fuck up Michael`s life like they always have done. MY GOD, never in my intire life have i seen so much bullshit about 1 person. They need to start show him some respect. I think they Media, press and TMZ owe it to him. The Michael we know is “Dead” yeah offcause i believe that, nothing has proved that he is.

 131. MyBelovedMJ Said,

  Sorry for swearing. But im getting pretty upset, when i see that the media is still trasching his name, in evryway. Even after he is “Dead”

 132. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  omg has anyone seen this footage of michael's pepsi commercial?? it made me burst into tears again…. awww why did it have to be michael… http://www.youtube.com/watch?v=VAJLq4hHUjQ

 133. mysterylady Said,

  OMG OMG PLEASE READ !!!! SOMETHING VERY STRANGE IS GOING ON !!

  I was just looking at Liz Taylor's twitter and guess what ? She is no longer following Dr.Arnold Klein from her twitter and all her tweets referring to this Dr are mysteriously gone ! If she had nothing to hide ,why erase them,what is going on ??? Something very,very fishy is going on here !! Even if she saw our blog ,did that make her feel as if her tweets could really be evidence of Michael really being ALIVE ???

  http://twitter.com/dameelizabeth

 134. emmie Said,

  hmmm tht is true because i last looked at her profile bout 3days ago and i was reading the comment liz was sending to klein and now they have all gone so she must have done that recently. and she took him of her friends… wonder why

 135. berkeleygal Said,

  Liz's very first post is still there…quote “Presents make everybody happy. My friend Arnie Klein gave me a Matisse today! Happy.
  2:10 PM Mar 27th from web” the rest are indeed gone. anyone check arnies site? for liz msgs?

 136. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  omg omg is it possible to get a psychic or something involved? i used to watch this show on tv and i dunno, they were pretty spot on with most of the information…. ?

 137. emmie Said,

  hi i was just looking on liz taylors twitter

  ”I'm home from the hospital sore, but intact. Of course I'm still grieving for Michael…I always will.

 138. emmie Said,

  hi i was just looking on liz taylors twitter

  ”I'm home from the hospital sore, but intact. Of course I'm still grieving for Michael…I always will But as I said before I went into the hospital, “I am a survivor,
  I've had many tragedies in my life, but I guess they have all taught me something. I have to look at it that way.I have to be stronger and more appreciative of what I do have.
  she sure dont seem all that sad about his death, considering how close they were.

 139. MyBelovedMJ Said,

  Something is not right in this. She is not griving, Trust me. She knows Michael is alive.

 140. ishealive Said,

  I think the meda need to back off, why show the Pepsi commercial now??? Leave the man alone, they're like vulchers they make me sick. On another note Michael's friends don't seem that upset, Miko Brando and the Incredible Hulk don't seem too upset at all. Also I was watching Jermaine's interview with Larry King after Michael died and he said he heard the news from CNN and then laughed, if I heard the news that god forbid my brother died from the Media I certainly wouldn't be laughing, I'd be annoyed even pissed off about it. They all seem ok, a little upset but not like you should be. After my Nan died I was inconsolable for weeks.

 141. emmie Said,

  i dont even no how they can be speaking to the media so early.i mean even when latoya went to the house she didnt seem sad. its pretty weird, she got more upset when she talked about her dads violence toward the children in a different interview and even cried,

 142. svangel Said,

  check this out yo…. this is from her twitter account I just don't believe that Michael would want me to share my grief with millions of others. How I feel is between us. Not a public event.2:25 PM Jul 6th from web…. yet she posting she missing hima nd the memories they had… oh plz… why wud she say wat i feel is between us… unless he is alive… shudnt it be… wat i felt form him wud have been between us

 143. MyBelovedMJ Said,

  To ishealive.

  I will agree with you, I think thay commercial is WAY OUT OF LINE. They know how affected Michael was after that, WHY THE HELL ARE THEY KEEP ON TRASCHING HIS NAME. BACK OFF. I feel like sueing them. ASSWHOLES

 144. LEA613 Said,

  This is a very interesting site. Since we are talking about Twitter, here is something I noticed that is a bit strange on Nicole Ritchie's (Michael Jackson's goddaughter) twitter acct: On June 25, she says RIP Farrah Fawcett. No mention of her late godfather? I was like oh, that's odd. No mention of Michael on her twitter even on the day of the memorial. She just tweets about other stuff. Maybe I'm reading too much into it, but I found it a bit odd.

 145. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  @LEA613.. hi.. yea i noticed that and i also noticed on Justin Timberlake's twitter aswell that he hasn't mentioned Michael even ONCE!!!!

  Ok this is too weird.. one minute im thinking he is dead (usually by wat i see on tv)…. and then i think about it carefully and tell myself that he has to be alive.

  And OMG sumone shud tell those muthaf**n Tabloids to f**k off!!! I MEAN WTF?? ISNT HE “DEAD”…. WHY DIDNT THEY SHOW IT B4??? HONESTLY THIS ISNT MAKING SENSE… REALLY!! OMG I AM SOOO F**KIN PISSED RIGHT NOW!!! WHAT THE HECK DO THEY WANT!! THEY STILL DONT LEAVE HIM ALONE!!!

 146. emmie Said,

  im the same i dont no what to think,but u no what hopfully he is now out if his pain and anguish.
  weather he is dead or alive. its something we unfortunatly will neva really no…

 147. shyone Said,

  Of course, he's alive. Why would Elizabeth Taylor say Michael's death taught her something. What did it teach her? How to fake your own death? Dr. Klein as far as I am concerned would sell his mother's soul to the devil. All he can see is dollar signs. He could care less about Michael. The money was all he was interested in. The same for Debbie Rowe and LMP. Michael was surrounded by shady people of all sorts from all walks of life and he was smart enough to know that. Yet still, he used them to elude the famous life he had created and wanted to escape. The truth will come out eventually. By the way! why are the Jackson's performing in August at O2 in London? Supposedly, they are going to have a halogram of Michael and play his lost songs. Is it possible Michael will be resurrected on his birthday in August? That short film Thriller just didn't come out of nowhere. That was the largest grossing album he had ever sold during his career. Something will be happening next month? Lastly, if wherever MJ's body is located is being guarded by armed guards 24 hrs; why would Joe Jackson be interviewed from that location on Larry King? Everything will come to a head in the near future. Closer than we think. That you for keeping those of us who think outside of the box in the loop. God Bless!

 148. Solid121 Said,

  When the report came in to an American news agency (I think it was Fox) that Michael was rushed to hospital not breathing and unconscience, they said they had recieved a statement through Elizabeth Taylor's PR that said “Michael IS alive and he IS breathing”

 149. MyBelovedMJ Said,

  Shyone!

  I think something will happen at that concert next month, we will just have to wait and see.

  There is NO body. Joe Jackson said in that interwiev, when he was asked where his sons body is he answered ” I dont know”. OMG WTF. How can you not know where your babys body is?? I felt like (no i dont wanna say that word).

  Like Michael always says. The truth will prevail.

 150. MyBelovedMJ Said,

  And I know he is not going to tell it, because of the public, but then he could have said something like. I cant or wont reviel that. Or, Im not gonna say or something, But dont say he dosent know.

  DAMMIT. Whats wrong with that family?

Προσθήκη σχολίου

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.

Θέμα παρέχονται στο: WordPress θέμα - Πρώτη Ταμειακές