Nem volt Michael Jackson az O2 Sajtókonferencia | csaló kezében egy "halott" Giveaway

9. július 2009
admin
Fényképészet elemzés a kezében Michael Jackson és a csaló Londonban
Összehasonlítása a bal keze, Michael Jackson és a csaló az O2 Sajtótájékoztató

Ezek a képek egy egymás mellett összehasonlítva a két bal oldali kép, amely a bal keze, Michael Jackson, és a bal kéz a "Michael Jackson" az O2 sajtótájékoztatón Londonban március 2009.

Úgy véljük, ezek a képek bizonyítják, nem hagynak kétséget afelől, hogy nem volt Michael Jackson, hogy részt vettek a konferencián.

Ez a felfedezés, hogy tekintettel a közelmúltbeli halála, begs a kérdés, miért is ne vegyen részt a saját sajtótájékoztatón? Volt, használja ezt a csaló a sok furcsa események, amelyek esetleg kiderült, hogy a legnagyobb Hoax a világ valaha látott?

Ha kezünkbe veszünk egy közelebbi pillantást a kezét, egymás mellett láthatjuk a sok különbség a kettő között.

Kétségtelen, hogy a két kezem nem ugyanaz.

Először is, Michael Jackson már elég hosszú és vékony, hosszú ujjak tenyér. A csaló már rövid tömzsi ujjaival egy igen kerek kör tenyérrész

A másik nyilvánvaló különbség a vonalakat a kezét.

A vonal a Mars, vagy más néven a Life Line, a Michael Jackson keze egészen közel hüvelykujjával. A csaló a vonal a Mars sokkal tovább a centrum a kezét.

A képek a jobb oldalon, nézze meg a pinky finger. MJ van elég finom, vékony, kicsi. A imposters a tagbaszakadt, a zsír és a lakás.

Ha megnézi a szélessége a tenyér, a csak a mutatóujját és kiterjesztése az egész Pinky. MJ van elég kicsi szélessége képest, hogy a csaló, whos kézzel elég széles.

Az alap a Imposters kéz nagyon sokat, mint egy zsíros és tagbaszakadt V alakú. MJ bázisából kezét kerek és nagyon kicsi.

Most már van bizonyíték.

Ha már az hamis e megjelenése, az egyik legfontosabb a munkával, akkor hogyan lehet azt sem hiszem, hogy nem hamis többet?

Ha többet szeretne tudni véli Michael Jackson keze és a tenyérelemzés elemzés látogasson el ide http://bit.ly/m5MFT

Tags: Conspiracy, Death Hoax, hamis Halál, szóbeszéd
Posted in Conspiracy Theories, Hoax Halál, szóbeszéd, túra | Comments (78)

Két boncolás nem elég, suspicous Joe Jackson követeli egy harmadik.

7. július 2009
admin

Michael Jackson apja, Joe Jackson kérte, hogy a harmadik boncolást kell végezni, az énekes, mert úgy véli, hogy a pop ikon meghalt mérgezés.

Contactmusic jelentések szerint, Joe Jackson, aki korábban ezen a héten azt mondta, gyanús "gaztett" az énekes halála - azt mondják, hogy a feldühödött családja által támasztott venni az énekesnő temetésére és igényes harmadik post mortem vizsgálatot követően két vizsgálatok cáfolja a meggyőződés, hogy a "Thriller" csillag volt mérgezett.

A forrás azt mondta: "Jermaine, La Toya és felesége, Katherine minden mondtam neki, nem az ellenőrzést a klán több, de ő nem akarja, hogy engedje el."

Azonban Joe's lányai LaToya és Janet jelentések fröccsenhet ki éjjel-nappal testőrök, hogy apa - aki a viharos kapcsolata Michael, aki nem nevet rá, mi is úgy vélik, hogy az utolsó lesz - után kapott halálos fenyegetéseket .

A forrás hozzátette, hogy a brit News of the World újság: "Van néhány nagyon, nagyon hülye Michael rajongók, akik ott hibáztatom a történtekért.

Az első két autopsies látszólag kizárja gaztett, Joe Jackson nem fog megállni, míg meg nem találja az információkat keresnek.

Lehet, hogy a probléma az, hogy az a személy, ők a boncolás nem Michael Jackson minden, ezért folyamatosan keressük igazság Joe Jackson. Talán ez a harmadik vizsgálat, akkor észre, hogy ez egy kettős, amely megmagyarázza, miért nincs halotti bizonyítvány, a két hetes késedelem a temetésre, és nem nyílt megtekintését a szervezetben.

Nem lehet elfogadni, hogy MJ van actally halott? Ne aggódj, Joe, mi ott van.

Tags: média, Hírek, beszámolók
Posted in média, Hírek | Comments (19)

Michael Jackson csalimadarak is jelentős szerepet játszott a halál Hoax

7. július 2009
admin

Amint látható ez a videó, az őrült rajongók, hogy a japán maffia Navi, minden kétség nélkül hiszem, hogy látta Michael Jackson. A videó mikor mutatják összehasonlítása Navi és MJ két álarcos, nagyon nehéz megmondani a különbséget. Ez még nehezebb megmondani a különbséget a két kép egy fuzzy például .... Talán kissé homályos, mint a képen balra lent?

Ez az egyetlen kép létezéséről, amely bármilyen érvényes a "Halál" a Michael Jackson.

Valami furcsa okból kifolyólag ez az egyetlen kép vették Michael Jackson, mikor került be a mentő, annak ellenére, hogy az a tény, hogy voltak többen jelennek meg az idő. Az elmélkedés az ablakon, színezés a képet, és enyhe bodorítás, hogy nagyon gyanús, hogy ez érvényességét.

Ez is csak a kép létezik, Michael Jackson, hogy megmutatja nekünk, hogy ő meghalt, vagy arra a kórházba. Minden más kép létezik egy formát mutat, a test a test fehér zsákot egy hordágyat, amely amennyire mi szó, lehetett volna semmit.

Azt is meg kell hozni a figyelmet, hogy a felcser, aki ezt a szívmasszázst MJ (CPR) a kezébe helyezték egészen közel a nyakát, miközben valójában azt kellene tenniük CPR lejjebb a BREST csont. Talán ez volt minden "szakaszos", hogy segítsen mindannyiunkat elhinni a történetet, hogy Michael Jackson meghalt. Gondolj bele ... ha nem képes, mint a fenti volt engedni, akkor mindenkinek lenne, sokkal több a gyanús! Ha nem volt képes, és mi minden várható elhinni, hogy valóban ő volt a szervezet, hogy a zsák elment a hullaházban, sokan lennének kétségbevonására érvényességét a történetek már táplálni a médiában.

Ugyanakkor, mivel van egy kép létezik, a kép felett, hanem, hogy tovább ... "Ó, oké, de MJ úgy néz ki, így azt hiszem, hogy tényleg halott majd. Csak azért, mert az egyik képen???

Ez a kép a Loch Ness-i szörny tekintette fényképes bizonyíték, 60 év, amíg nem volt bizonyított, hogy a Hoax.

Beszéljünk egy egységes képet, hogy becsapott embereket hinni a Hoax a 60 évet. Ez a kép az volt, hogy a Loch Ness-i szörny. Állítólag hozott Kenneth Robert Wilson, a londoni nőgyógyász, a kép-ben tették közzé a Daily Mail április 21-én, 1934. Ezt a képet, az egyik legnagyobb ikonikus képeket Nessie és az úgynevezett "sebész a fénykép, amely számos korábbi tekinthető jó bizonyíték a szörnyeteg. A kép volt, mint kiderült, a félrevezetés, 1994-ben.

Mi összehasonlítása Michael Jackson's death, hogy a Loch Ness-i szörny? Naná. Ez bizonyított rászed jelzi, hogy milyen gyorsan és egyszerűen az emberek hisznek valamiben, csak azért, mert a médiában, és mivel van egy fénykép, hogy vissza a történetet.

Mi azt, hogy a fenti képen a Michael Jackson a mentők egy hamisítvány? No persze, hogy nem, akkor nyilván nem lehet, hogy hamis. Amit meg kell kérdés ez a kép ez, van-e tényleg Michael Jackson a mentőszolgálat? Ha így van Michael Jackson a mentő, ő tényleg halott vagy szívmegállás?

Mivel mi is tanultam a video felett Navi bérelte fel magát Michael Jackson több alkalommal is csalimadarak, ki kell mondani, hogy nem történt meg újra, csak sokkal nagyobb méretekben? Azt is hallottam Michael Jackson személyi edző Lou Ferrigno felidézni egy interjúban, hogyan MJ tette a próbababán magát a mentőt, hogy ki a Papparazzi ... mi azt mondjuk, hogy nem tehetem meg újra?

Nem hiszem, mindent, amit olvasni, hallani és látni.

Mi van ezen az oldalon? Úgy hallottam, azt mondta ...

Nos, arra kérjük Önt, hogy akár a saját szem előtt.

Mi nem buta, mint a média úgy gondolja, mi mindannyian.

Mindannyian látjuk, hogy ez sem tesz ki.

Tags: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, szóbeszéd, videó
Posted in Hoax Halál, szóbeszéd | Hozzászólások (66)

Csaló jelent, mint Michael Jackson az O2 Sajtótájékoztató

5. július 2009
admin

Először is, megnézni a fenti videót, és figyelem, hogy néhány kulcsfontosságú elemét erről a személy, aki lehet, hogy Michael Jackson. Nézd közelebbről:

  • A Mannerisms
  • A Hang-és Accent
  • Az, hogy ő tartja a megható és beállítása a mikrofont, mintha fogalma sincs, mit csináljak vele, vagy ha meg kell
  • A keze
  • A séta
  • A Chin
  • A Smile
  • Haja
  • Ezek módon alig beszél, és amikor azt mondja, nem csak bizonyos szavakat újra és újra, "ez az, ez tényleg van"
  • Ahogy lehajtja a fejét, és folyamatosan mozog körül minden alkalommal
  • Az a tény, hogy csak a ténylegesen beszél legfeljebb 10 másodperc.

Most összehasonlítása a fenti pontok a Michael Jackson a fent interjú Geraldo pár évvel ezelőtt, hogy az összes fent említett dolgok előtt, mint te óráját.

Nem lehet, hogy ez ugyanaz a személy. Mi lesz azzal, hogy az arc is nagyon hasonló, azonban ez könnyen megvalósítható a plasztikai sebészet. A hang-, mannerisms, és mosoly minden teljesen más. Ha még mindig nem győzte majd egy közeli pillantást ezek a képek alatt.

Egymás melletti összehasonlítása Michael Jackson és a csaló

A kép bal hozták pár évvel ezelőtt. Hasonlítsuk össze, hogy a képet venni a "Michael Jackson" a Sajtókonferencia idén.

Először is van egy nagyon világos különbség a skin tone. Másrészt a forma az ajkak és a fogak teljesen más. A imposters ajkak és a fogak rendkívül széles, mint a nagyobb kerek formájú Real Jackson.

Van egy disctinct különbség a "szakadék" az ő állán. A Real Jackson hasadékba inkább egy pont míg a Fake Jackson hasadék egy meghatározott karcolótű ki az állát.

A másik dolog, amit meg kell szem előtt tartani, hogy a hegek, amelyek így más észrevehető bezár képek MJ, amelyek jelen vannak a szélső az orrát, mivel a túlzott műtétek, nem látható a imposters orral.

Végül a haja nagyon eltérő, és tudom, hogy könnyű azt mondani, hogy azért van, mert ez a paróka, de a paróka viselése nem változtatja meg az alakját a fejét, és ez a személy feje nagyon tér, ellentétben a Real Jackson akik feje nyilvánvalóan igen kerek és hegyes.

Minél többet nézem a videofelvétel, és nézze meg a képet összehasonlítások, annál inkább látható, hogy ez biztosan nem ugyanaz a személy.

Az igazi kérdés az, hogy ez a csaló volt bevezetni, mert az igazi Michael Jackson valóban kimarad ki hónappal ezelőtt, valamint az igazi gyerekek. Ez magyarázza, hogy miért volt szükség a halál a fázis, mert ez a csaló nem volt elég tehetséges és képzett ellát minden olyan koncert, nem beszélve a 50 koncertet.

Hiányát "tehetség" vagy "Eredeti Michael Jackson Energia" is felgyorsult az a végleges Próba Footage, hogy könnyen el lehet magyarázni a tényt, hogy "volt, és fáradtnak érzi jól magát" az éjszaka halála elõtt. Azt is, hogy ő volt 50, és nem az energiát, hogy korábban.

Ez a tény azonban, még mindig nem hagyja abba a feloldását ugyanez Próba Koncert a BlueRay Disc által MJ apja, Joe Jackson.

Lehet, hogy Joe nem olyan ideges a fia halála, mert tudja ő bújt ki. Eközben Joe Jackson új társaság Ranch Records, amely így kényelmesen csatlakoztatható a vele az első interjú, amit a bejelentés után a fia halála lesz funelling MJ a pénzt, hogy a robbanás eladott összes, a albumok Blue ray lemezek és Memoribilia készített az elmúlt néhány hét.

Karóra. Tekintet. Hallgat.

Ezeket az állításokat ki inkább, mint a nevetséges történetek, hogy a média próbálja mesterségesen táplál minket.

Tags: Conspiracy Theories, Death Hoax, szóbeszéd
Posted in Conspiracy Theories, Hoax Halál, szóbeszéd | Hozzászólások (145)

Az igazi Michael Jackson 1984-ben halt meg

5. július 2009
admin
Írta: Rafielz open.source.com a 2009 márciusában

Nos ... ha azt akarjuk mondani, ez a fickó:

... És ez a fickó:

ugyanaz a srác ... igen, én vagyok vásárlás ...

és ...

Ha azt mondják, hogy ez a fickó:

és ez a ... izé ... személy:

ugyanaz a macska ... Én vagyok a te ...

De --

próbálja elmondani, hogy a srác a kép egy és ugyanaz a két srác a kép három és négy, de van egy probléma.

Nincs lehetőség they're ugyanaz a személy. Nem. Nem lehet. A véleményem szerint az "igazi" ... a Michael Jackson "Thriller" Michael Jackson ... a "Don't Stop til You Get Enough" Michael Jackson ... meghalt január 27., 1984.

Úgy gondolom, hogy a Pepsi tűzijáték baleset történt meg a kereskedelmi lõdd aznap volt rosszabb, mint jelentették, és hogy igen, Michael Jackson's Súlyos égési sérülést is elég, hogy megölte. És azt hiszem, igen.

Akkor mi volt az összes album, és súlyos testi sértés, hogy ez következett az évtizedek óta? Azt hiszem, 1984-ben Michael Jackson volt a séta a pénz gyár. "Thriller" lett a legnagyobb eladási album minden alkalommal -, hogy nem lehet belittled ... Az ember ment popsztár a globális jelenség, pár év. 1984-ben Michael Jackson's létét jelentette egyes embert fog boatloads, pokolban, tempomat hajó rakományának készpénz pénz. Ő volt a liba-i arany tojást. Ez azt jelenti, hogy sok ember nem kap igazán gazdag, amíg ez a srác még lélegzett. Szóval, a híre eljutott a pont, ahol még akkor is, ha csinált meghal, még nem lehet "halott" ... catch my drift?

Azt hiszem, egy kis összegyűjtése ... a háború terem ... ülésén került sor, röviddel azután Michael Jackson halálát. A nyilvánosság előtt elmondta, hogy a Jackson kórházi ... de nem volt internet TMZ ... nem ... nem az azonnali hozzáférést. Úgy gondolom, hogy a fiú elment, és akik állt, hogy elvesztik potenciális milliárd colluded meg valamivel meggyőző szélhámos, hogy a márka ... és így tovább, hogy a zöld.

Ok, így a következő években a "Thriller", ez a szélhámos egyre sápadt, és megérintette a gyerekek, és borotválkoztam az orrát, és intett csecsemőknek, és épp most lett "dilis". De tényleg, ha hajlandó aláírni a szerződést elfogadó válik valaki ... a többi az életét úgy, hogy te vagy valaki nem te vagy ... nos, akkor valószínűleg a BAT-s ** t õrültség egyébként nem?

Azt hiszem, az 1984-ben vagy 85 a execs van a pasi ... a tehetséges énekes és táncos "izgalom" ed a lehetőséget (bocsáss meg), segítette a különböző zenei írás pros és ének termelés varázslóknak. Hallgassa meg a zeneszámokat a albumok után " Thriller "... figyelj, hogy a hang ... ez nem neki. A srác nem elég hatékony munkát a videókat, és az egyre inkább ritka nyilvános látszat ... de azt hiszem, végül is az a néhány tudom jött megnézni, hogy a kifizetett szélhámos volt növekszik őrült - és az, hogy látták, hogy az új forgalomba hozatali tack kiaknázni.

Ha él az, hogy sok ellenőrzési ... a minden mozdulatát vizsgálni annak érdekében, hogy a titkos ... az élet nagyon szerződés játszani valaki másnak - Nos, azt hiszem, jobb lenne, ha veszít is. Szóval, ez az új pasi, aki "a fedélzeten "a" rossz "-korszak ... valószínűleg elkezdett hinni a saját hype ... kezdte vásárolni az új magas életmód - talán még azt hitte, hogy ő volt / van az igazi Michael Jackson. És igen, a" veszélyes "jött ki a eccentricities nem válik a leginkább látható.

Nos, kezdetnek ... Nézzük meg a bőr ... nem érdekel, mit bárki azt mondja, nem tudsz csak beadnia a fehér a bőre - különösen nem az 1980-as évek közepén, hogy - nézd meg a különbséget a technológia akkor és most. Geezuz , a késő 80-as évek közepén az emberek továbbra is úgy gondolta, hogy a legfontosabb tar-voltam ideges. Pokol, ez 2009-ig, és még mindig megpróbál tökéletes hajfestékekre ... felejtsd el a bőrt.

Nézd meg, milyen hosszú idő volt, a "Thriller" és a "rossz" ... akkor nézd meg a videókat támogatja mindkét album. Ahogy mondtam, azt hiszem, az a néhány összeesküvõk a know talált ideális pasi ... és 1987 Michael szép hasonló 1984 Michael, de határozottan sápadtabb. Ez nem ugyanaz a fickó! Az új Michael megállapították valamikor'84 ... és titkosak, képzett magán ... tökéletes a lépéseket, egy pár év, aztán bumm ... 1987 jött újraindításával .

Ráadásul az én spekuláció ... és közben nem arra utalnak, hogy ez egy jó ötlet, hogy figyeljenek oda David Gest kiöntő off on ... hát ... semmit - Azt hiszem, ezt is érdemes figyelembe véve, hogy õ volt a közeli barátja Jackson előtt a " Thriller "-korszak, és ő egy pár érdekes megjegyzéseket. Ő megemlíti, hogy a barátja" megváltozott "azt követően, hogy a Pepsi kereskedelmi baleset lehet mondani.

Egyesek azzal érvelnek, hogy ez lehetetlen lett volna, hogy ez a terület nyugodt, hogy az emberek, ha valamit, képes megtartani a szájukat pofa ... de én nem mond ez valamit, amit be kell vonni sok embert ... Én azt sejteti, három vagy négy talán - lehet egy kicsit több is lehet egy-két kisebb. Aztán egy esetleg azzal érvelnek, mi van a család? Láttad a Jackson család? Meg is kell számszerűsíteni az érvelés körüli szinten zavar velejárója, hogy a klán ? Káros apja ... a gyermekkor nélkül Privacy ... nagy testvér neheztelését (Janet kizárt persze) ... fene azokat az embereket is már mondtam az a terv, hogy ez az új szélhámos az alkalomból, MJ halálát, és csak vállat vont le a A kifizetési valamilyen ... volna még kikapcsolta az egész betűrejtvény - Melyek voltak azok elvesztését? Aztán megint, akkor, mint bárki mást lehetett volna tartani fegyver hossza a baleset, és elfogadta a hazugság, hogy ez az új fickó a régi Michael.

És valóban, az egész "flúgos" persona játszik a összeesküvõk "keze nem? Start People mutatott ujjak ... start megjegyezve az éles ellentétben a" Thriller "Michael Jackson és utáni" Thriller "Michael Jackson - megkezdte az emberek figyelmét, hogy a különbségeket. Szóval, milyen volt játszottak le? A szóbeszéd és célozgatás plasztikai műtétek mintegy botched, bőr festék kezelések, túlnyomásos kamarák, elefánt csontokat, alvás a gyermekek, és tovább. A õrültebb ez a fickó volt, hogy úgy tűnik, annál kevesebb idő ... Mi valóban, hogy ez megszemélyesítő a testben ... nos ... a könnyebben fleeced Mi mind, nem?

Én mondom ... Michael Jackson, az ember saját maga ... A Michael Jackson ... meghalt 25 évvel ezelőtt. Otthagyta nekünk ... ő már nem létezik. A Michael Jackson brand ... ... ez a társasági életet. Mindez a dolgot, már feltalálta a nyilvánosságot, hogy az emberek érdeklődését, és a felvásárlást a zene is tette a dolgát. És ez wacked meg ázsiai hölgy látjuk a TMZ, jó, hogy ő van / volt a tehetséges, fiatal problémás szélhámos eredetileg a 80-as években, hogy miután a éneklés, tánc "King of Pop". Aztán, mikor kezdődött a bérbeadási õrült quirks legyőz őt, amelyek első kikelt folytatásáról-of-profit plot döntött a legjobb módja, hogy kezelni tudja a vizsgálat, hogy jönnek, volt, hogy a média ellen contractee ... használják ezt a mentálisan instabil szélhámos a bajok, mint marketing eszköz, a márka, amit remélem, hogy állandósítják.

Gondolod?

Tekintettel az esemény Június 2009 Refielz elméletek ebben a cikkben most úgy tűnik, nagyon hiteles és sok kérdés övezi a "halál" a Michael Jackson lenne válaszolni.

Tags: Conspiracy, szóbeszéd
Posted in Conspiracy Theories, szóbeszéd, dilis jacko | Hozzászólások (23)

Exkluzív Footage: Michael Jackson's Final Próba | O2 Tour

3. július 2009
admin

Ez a kizárólagos Footage jutott el a CNN és megmutatja Michael Jackson próbáira aki O2 Koncertek az éjjel halt meg.

A klip, amely úgy látja, Jackson teljesítő ", hogy nem érdekel minket, úgy tűnik, hogy adjunk néhány érvényességét a meggyőződés, hogy az ikonikus popsztár valóban egészségesek a nap előtt a halálát. Úgy tűnik, rögzítik a több kamerával, nagy felbontású videó-és multi-track audio (hogyan kényelmes), és lehet szabadítani a következő hónapokban ....

Tags: média, zene, túra, videó
Posted in King of Pop, Média, Zene, hírek, túra | Comments (7)

Michael Jackson's tréner elismerte, hogyan szerettem játszani "Pranks".

3. július 2009
admin

Lou Ferrigno, Michael Jackson's Personal Trainer a londoni O2 Koncertek, szeretettel beszélt egy interjúban a

Michael Jackson's trainer Lou Ferrigno

Michael Jackson's tréner Lou Ferrigno

A televíziós show Good Day LA, hogyan MJ szerettem játszani Pranks meglehetősen gyakran és hogyan is álcázza magát. Ő nevet és a viccek is, mint ő is mondja el, hogyan használják fel Michael egy próbababán magát a mentőt vissza a Paparazzi. Nagyon érdekes ...

Check it out here http://bit.ly/6tE4h

Azt szeretném mondani a határozott ... WTF???

Talán mindannyiunknak Hoax hívő van a védjegy afterall!

Tags: média, Hírek
Posted in Hoax Halál, Média, Hírek | Comments (4)

Michael Jackson a Halál Hoax Bizonyításfelvétel Mounts

Július 1., 2009
admin

Az elmúlt napokban több új fejlesztések derült fény mellett az elmélet, hogy Michael Jackson a szakaszos saját halálát és húzzák le a legnagyobb Hoax a Century. Amint azt már tudjuk, a környék több következetlenség a halála "megnyitotta a szemét, hogy az a tény, hogy nem mondtam, hogy az egész történetet.

Úgy véljük, hogy ha valóban meghalt volna, akkor egyszerűen nem egy nyílt és bezárta az esetben. Például: a Michael Jackson volt, felfedezte, hogy a múlt el otthon a szívmegállás, 911 Segélykérõ hívták, ő felvette a mentõket, majd szomorúan kifejezetté meghalt. Azonban, mint tudjuk, nem volt nyitott és bezárta az esetben is túl sok "furcsa" események és megmagyarázhatatlan eseményekre került sor, azon a napon halt meg.

Már mondtam, hogy ő adta a négy órás orvosi, amit át, annak érdekében, hogy tovább folytassa az O2 Koncertek Londonban. Azt is hallottam, hogy az éjszakát a halálát megelőzően is volt, tele energiával, hogy az elképesztő teljesítmény próba (ami történt, hogy a videó adást ... Micsoda véletlen), és azután történt, hogy meghalni szívrohamban a következő napon.

Azt is hallottam a furcsa Mesék az "orvos", aki állítólag injektálásra az énekes a Demerol fél órával azelőtt összeomlott, történt, hogy "találja meg az ágyban, nem hogy 911-ig egy fél óra múlva a halálát, megtagadta, hogy aláírja a halotti bizonyítvány, és aki eltűnt pillanatok után a mentőszolgálat vette Jackson a kórházba.

Láttuk a felvétel a Michael Jackson ül fel a helikopter menethelyzetű a hullaházba, nem kétséges, köszönetet mindenkinek hozatalért egy ilyen nagy "törvény", majd mondván "Majd ki most, mint volt a kerekes a hullaházban , akkor a rejtett magában, és kiment a hátsó ajtón.

Most úgy tűnik, még több furcsa dolgok történnek, amelyek a hely Hoax elmélet, hogy nagyon lehet. Hadd részesedése néhány pont:

Michael Jackson and Deborah Rowe during their marriage in 1996.
Michael Jackson és Deborah Rowe során házasság 1996-ban.

Azt már bejelentette, Deborah Rowe, az ex-feleség a Michael Jackson, hogy a késői csillag nem a biológiai apja a két gyerek. Deborah 'Debbie' Rowe, az anya herceg, 12, Párizs, 11, beszélt vele "színlelt házasságkötés hogy Jackson az első nyilvános interjút brit bulvárlap újság News of the World.

Rowe, aki házas Jackson a Sheraton Hotel Sydney 1996 novemberében, azt mondta, mesterségesen inseminated egy névtelen adományozó és hasonlítható magát valamely telivér kancák most tart rá a kaliforniai farmot.

"Én csak a hajó. Nem volt Michael sperma "Rowe elmondta News of the World. "I got fizetett, és már mozgott. Tudom, hogy soha nem látom a gyerekek újra. "Rowe kiderült, a lány és a Thriller énekes soha nem volt szex, és nem osztozik egy ágy alatt a három év házasság, amelyben leírja az unió csak a barátság.

Rowe tudosított akkor adtam el neki a szülői jogokat a gyerekeknek cserébe egy 8,4 millió dolláros kifizetés több mint kilenc év. Rowe azt mondta, hogy van egy puskával esküvőre. "Akarta állítani, hogy mi volt a család." Ő volt a 37. és a terhes és volt 38.

Ezzel a felvételi Debbie Rowe, ez hozza a többit mind a skeptics, akik azt állítják, hogy Michael Jackson "soha nem szakaszában a saját halálát, mert nem szeretné elhagyni a gyermekeit."

Miért nem akkor, amikor még csak nem is ő?

Másodszor, a bizarr viselkedése Michael Jackson apja, Joe Jackson. Azt jegyzett E! Online, hogy "Ennél a pontnál, Joe Jackson többet tud saját rekord projektet, mint a fia temetésén terveket." Nagyon zavaró.

Michael Jacksons Father
Michael Jackson apja, Joe Jackson és Al Sharpton a legutóbbi Press Conference

A BET Awards in Los Angeles néhány nappal ezelõtt, CNN's Don Kisfejű megpróbálta interjú Joe Jackson a halál fia. Jackson Kisfejű válaszol kérdéseire hirtelen, kihelyezett választ el a MIC szóvivője és az ügyvéd, majd támogatni a rekord társaság.

Jackson válaszok furcsa jogot kapásból: Kisfejű megkérdezi, hogyan csinál, és Jackson válaszol, "nagy, én ezt elég jó", ami úgy tűnik, mint egy furcsa dolog, hogy azt követően egy nemrég elvesztette egyik fia. Ezután kapcsolók halászfelszereléssel és azt mondja: "Ez már tényleg kemény. Ne feledd, csak elvesztette a legnagyobb csillag a világ. "Milyen furcsa is, úgy tűnik, mivel úgy tűnt, mint egy meglehetősen detached módon beszédmód dolgokat.

Don Kisfejű majd megkérdezi, hogyan Janet Jackson és a többi család megbirkózni a hír Michael's Death és Joe Jackson válasz ez,

"Már minden rendben van, de azt akarom, hogy ez a kijelentés ... ez egy igazi jó nyilatkozatot itt, és a Marshall-én saját Record Company úgynevezett Ranch Records", és azt mutatja, nagy lelkesedéssel, mint a dugók Record Label.

Vagy ő is csak a pénz-éhes szívtelen rohadék vagy ha úgy áll, és gondtalan, mert tudja, hogy a fiát, Michael van még életben. Vagy talán ez is!

Harmadszor, a jelentések szerint nem történt ez év április kijelentette, hogy az aukció volt tervezett kiárusítása több possesions tartozó Michael Jackson, amelyek egymástól a Neverland Ranch Estate.

Tételek, mint például szórakoztató, egyéni készült lóvontatású kocsi, antik autó replikák, neves nemzetközi díjat, arcade játékok, koncert viseletek, Disneyana, kerti szobrok, bútorok, a tényleges (és teljesen) grandiózus bejegyzés kapukat és Jackson Neverland ikonikus fehér drágaköves kesztyű.

Egy része a bevétele ezen az árverésen is mondta, hogy megy MusiCares, a szeretet, amely a menetíró Akadémia, de a nagy részét a források azt mondták, hogy nem megyünk egyenesen a zsebébe a King of Pop magát. Ez az aukció volt, akkor törölték Jackson után a londoni O2 Koncertek elfogyott. Állítólag Michael Jackson úgy találta, hogy más módon lehet még egy kis készpénzt aki az átmenetet egy új Media Free Life.

Az élet azt állította, hogy a Depresszió, széles körben használja a fájdalomcsillapítót, Adóssági becslések szerint az arénában a US $ 400 millió, folyamatosan hounded a rajongók és a média, és a nyomás, hogy a 50 látványos koncertet a 50 éves kor, miért Önnek nem mérlegeli annak lehetőségét, hogy szimulál a saját halálát, hogy élvezze a békés élet egy sziget valahol a nem kell aggódni?

Azt megjegyezte, hogy azok, akik nem hívők vannak fenntartva, hogy Michael Jackson sosem lehet tudni, hogy húzza le, mert túl felismerhető, vagy soha nem csinálja a saját rajongó, de azt szeretném mondani, Ébresztőszolgálat emberek.

Ha valaha is bárki számára szemben a bolygón, aki az lenne az azt jelenti, hogy húzza le a Halál Hoax hozzáférést a rengeteg pénzt rejtett el a nyílt tengeri, a szállítás, amikor és ahol akar menni, az alkalmazottak, akik semmit csinálni vele, és az indíték, hogy szeretné elhagyni a cirkusz az életet ... ez határozottan Michael Jackson.

Ő most már "halott", hogy mi mindannyian, de feltétlenül fizikailag életben .... valahol.


Tags: Conspiracy Theories, Death Hoax, hamis Halál, Média, hírek, szóbeszéd
Posted in Conspiracy Theories, Hoax Halál, hírek, szóbeszéd | Hozzászólások (99)

Halál Hoax Exkluzív: Michael Jackson ül fel a Helikopter Boncintézet

29. június 2009
admin


Michael Jackson testét szállították a Los Angeles County Morge keresztül Helikopter. Ez azt mutatja, filmek teste "ül fel" a helipcopter ahogy mozog el.

Skeptics fogja mondani, hogy a teste volt, hogy "mozgott", aki a lövés, ha ő meghalt, és beszíjjazzák le a hordágyat, akkor vajon miért kell áthelyezni?

Ez a felvétel csak megerősíti azt, amit itt már úgy MJHD a kezdetektől. Nézd meg magad, és nézd, mit higgyek.

A legutolsó hírek és Internet TV Online a isoftwaretv.com

Megjegyzés: Szeretnénk megköszönni Billy számára, hogy ezt a figyelmet.

UPDATE: A válasz az emberek, akik megjegyzéseket tett, mint az "Úgy nézett ki, mint egy zsák krumpli" és a "Halott, így természetesen a szervezet mozogni a felszálló", kérjük, hogy a következő dolgokat szem előtt:

A 911 Segélykérő hívás volt készült Michael Jackson's Mansion at 12:21. Ez egy fél óra múlva Dr. Conrad Murray találtak Jackson "érzéketlen" az ágyán állítólag kezdett végző CPR.

Jackson szervezet megérkezett a UCLA Medical Centre at 1:14 helyi idő és a csapat az orvosok és Kardiológusok dolgozott vele, mint egy óra alatt, amíg nem adta fel, és neki meghalt a kifejezetté 2:26.

Michael Jackson testét szállították a helikoptert, ami majd át a LA County Boncintézet újabb 35-45 perc múlva.

Szigor Mortis kezdődik, hogy a 3 óra után. A teste nem lett volna, mint egy zsák krumpli "vagy a" Mozgásban körül veszi le ", mert ez nem lehetséges.

Kivéve, ha Még mindig életben van.

Gondolj bele.

Tags: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, hamis Halál, Média, Hírek
Posted in Conspiracy Theories, Hoax Halál, Média, Hírek | Hozzászólások (127)

Jackson Family Gyanú környező Michael's Death

29. június 2009
admin

Úgy tűnik, hogy Michael Jackson családja nagyon bizonytalan, és a gyanús körülmények között a saját halálát. Úgy alakult, hogy a család tagjai kívánnak független boncolás, amid mounting harag és csalódottság, az utolsó órában a tragikus pop ikon életében.

A boncolás előzetes a Jackson volt meggyőző, és a végső halálokot nem ismert, amíg teljes toxikológiai vizsgálatokat elvégezték a "hat-nyolc hét."

Ez az időkeret túl hosszú a szétzilált család várja a választ, mi történt valójában a pillanatokat, Michael halálát. A Jackson család tagjai voltak összpontosítva a figyelmet a szerepe az énekes orvos, amelyet Conrad Murray.

Azt, understandibly sok megválaszolatlan kérdés és kétségbeesetten szeretne tudni a dolgokat, mint például:

"Mikor jön az orvos? Mit csinált? Vajon fecskendezze vele, és ha igen, milyen "

A jelentés azt állítja, hogy Murray már hiányzik az órák után azonnal az énekes halála is mélyen megérintette a család.

"Távollétében felveti, hogy az anyag nem fog elmenni, amíg meg nem válaszol," Jesse Jackson tiszteletes mondta nevében a család.

Ha Michael Jackson saját családja zavaros, gyanús, és csalódott a körülményt az énekes halála, akkor miért nem lehet mindenki más?

Ha a saját család fontolgatja egy második boncolás egyértelműen nem győződött meg arról, hogy ők is elmondta az egész történetet ...., Akárcsak a többit ránk!


Tags: média, Hírek
Posted in média, Hírek | Comments (0)