Michael Jackson's Treener tunnistab, kuidas ta armastas mängida "pranks".

3. juuli 2009
Admin

Lou Ferrigno, Michael Jackson isikliku Treener jaoks O2 Kontserdid London, rääkis kergeusklikult ühes intervjuus kohta

Michael Jackson's treeneri Lou Ferrigno

televisiooni näitama Good Day LA, kuidas MJ armastanud, et Kujeilla üsna tihti ja kuidas ta oleks ka varjata ise. Ta naerab ja naljavahendites mööda nagu ta ütleb, kuidas Michael kasutatakse paika Mannequin on ennast kiirabi tõkestada Paparazzi. Kuidas väga huvitav ...

Saate seda siin http://bit.ly/6tE4h

Me just want to öelda kõlava ... WTF??

Võib-olla meile kõigile Hoax uskovaiset on õigus kaubamärgi afterall!

Tags: Meedia, Uudised
Posted in Hoax Death, meedia, Uudised | Kommentaarid (4)

Michael Jackson Death Hoax Tõendid Mounts

1. juuli 2009
Admin

Viimastel päevadel on mitmed uued arengud on ilmnenud toetab teooriat, et Michael Jackson on järkjärgulisi oma surma ja tõmmatakse välja suurima Hoax kohta Century. Nagu me juba teame, et mitmed vastuolud ümbritsevad tema "surma" on avanud meie silmad, et me ei rääkinud kogu lugu.

Me usume, et kui ta tegelikult oli surnud, siis oleks lihtsalt olnud avatud ja seiskamisel juhul. Näiteks: Michael Jackson avastamisviis on suri kodus alates Südame arestimine, 911 Erakorralised öeldi, ta oli kiirenenud, mida parameedikutele ja siis kahjuks väljendunud surnud. Kuid, nagu me kõik teame, ei olnud avatud ja seiskamisel juhul oli liiga palju "kummaline" üritusi ja seletamatu sündmused, mis leidsid aset järgmisel päeval ta suri.

Meil on öelnud, et ta oli andnud neljatunnist meditsiini, kus ta läbis, et edasi minna, et O2 Kontserdid Londonis. Samuti oleme kuulnud, et õhtul enne surma ta oli täis energiat, pannakse uskumatu harjoituksesta tulemuslikkuse (mis juhtus, et video teibitud ... mis juhus) ja siis lihtsalt juhtus sureb südameatakk järgmisel päeval.

Oleme kuulnud, imelik märgulambid tema "arsti", kes väidetavalt süstida laulja koos Demerol poolteist tundi, enne kui ta kukkus, sai "leia teda bed", ei helistaks 911 kuni pool tundi pärast tema surma, keeldus allkirjastada tema surma tunnistus ja kes kadus hetked pärast kiirabi võttis Jackson on haiglas.

Me oleme näinud footage of Michael Jackson istungi sisse viidud Helikopter Ratsutada et Morgue kahtlemata tänada kõiki pannes nii suur seadusele "ja siis ütlevad" Ma tulen kohe välja nüüd ", nagu ta oli ratastega juurde Morgue , siis varjatud endale ja kõndinud läbi tagaukse kaudu.

Praegu tundub, veelgi kummaline asjad toimuvad, mis seavad meie Hoax teooria on väga võimalik. Olgem jagada mõned punktid:

Michael Jackson ja Deborah Rowe nende abielu 1996.

On teatas Deborah Rowe, endise abikaasa Michael Jackson, et hilja star ei ole bioloogiline isa oma kaks last. Deborah "DEBBIE" Rowe, ema prints, 12, ja Pariisis, 11, on rääkinud oma "teeseldud abielu", et Jackson oma esimese avaliku intervjuu Briti kollases ajaleht News of the World.

Rowe, kes on abielus Jackson on Sheraton Hotel Sydney novembris 1996 ütles, et ta on kunstlikult seemendatud poolt anonüümse doonori ja samastada end ühele neist puhast märadel ta nüüd hoiab tema California rantšo.

"Olin just laevaga. See ei olnud Mikaelin seemnerakuga, "Rowe rääkis News of the World. "Mul on makstud, ja ma olen muutunud. Ma tean, et ma kunagi ei näe oma lapsi uuesti. "Rowe näitas tema ja Thriller laulja kunagi olnud sugu ja ei jaga voodi ajal kolmeaastase abielu, kirjeldades liidu ainult kui sõprust.

Rowe teadaolevalt siis reetsid tema vanema õiguste laste eest 8,4 miljonit USA dollarit makse üle üheksa aastat. Rowe ütles nende's pumppüss pulmi. "Ta tahtis teeselda, et meil oli perekond." Ta oli 37 ja rase ja ta oli 38.

Selle import Debbie Rowe, siis paneb ülejäänud kõik need Skeptics kes väidab, et Michael Jackson 'kunagi etapil oma surma, sest ta ei tahaks lahkuda oma lastele. "

Miks ei oleks ta siis, kui nad ei ole isegi tema?

Teiseks, meil on veider käitumine Michael Jackson isa, Joe Jackson. See oli noteeritud E! Online, et "Sel hetkel, Joe Jackson teab rohkem oma registreerib projekti kui tema poja matustel kavad". Väga murettekitav.

Michael Jackson isa Joe Jackson ja Al Sharpton hiljutisel Pressikonverents

Aasta BET auhindadele Los Angeles paar ööd tagasi, CNN Don Lemon üritanud intervjuu Joe Jackson umbes surma tema poeg. Jackson vastas Lemon's küsimused järsu, eemaldatud vastuseid sooritanud mic tema pressiesindaja ja advokaaditasude ja seejärel edendada tema registreerida ettevõte.

Jackson vastused olid kummaline õigus Kohe: Lemon palub talle, kuidas ta teeb, ja Jackson vastus, "suur, ma olen teed päris hea", mis võib tunduda kummaline asi öelda, pärast seda, kui üks on just kaotanud oma poja. Seejärel lülitid ajamid ja ütleb: "See on olnud tõesti rasked. Pea meeles, et me lihtsalt kaotanud suurim star kogu maailmas. ", Mis samuti tundub imelik, kuna see tundus üsna lahti viis fraseerimine asju.

Don Lemon siis küsib, kuidas Janet Jackson ja ülejäänud pere on tulla uudised Mikaelin Surm ja Joe Jackson vastus see on,

"Need kõik on hea, kuid ma tahan teha selle avalduse ... see on tõeliselt hea siit, Marshalli ja ma omavatel Lindista firma Ranch Records" ning näitab suurt vaimustust, sest ta pistikud the Record Label.

Kas ta on vaid raha näljane südametu värdjas või et ta on nii koostatud ja muretu, sest ta teab, et tema poeg Michael on tegelikult veel elus. Või ehk on mõlemad!

Kolmandaks, aruanded, mis olid tehtud aprillil käesoleval aastal, et enampakkumisel oli kavas müüa mitu possesions kuuluvad Michael Jackson, mis olid peale on Neverland Ranch Estate.

Objekte, näiteks lõbustustele on tellimus-hevosvetoiset vedu, antiikmööbel Autosektori koopiad, üldtunnustatult rahvusvahelisi auhindu, arcade mängud, kontsert kostüümid, Disneyana, aia Skulptuurid, mööbel, tegelik (ja päris) kõrgelennuline kanne väravad, et Neverland ja Jacksoni sümboliks valge - kalliskivi sõrmkinnas.

Osa teel enampakkumisel öeldi minema MusiCares, charity The Recording Academy, kuid suurem osa raha öeldi minema otse taskus on kuningas Pop ise. Enampakkumisel Seejärel tühistas Jackson pärast O2 Kontserdid Londonis müüdud. Ilmselt Michael Jackson leidis muul viisil, et tekitada mõningaid täiendavaid rahalisi tema üleminek uude Media Tasuta Life.

Mis elu pretensiooni Depressioon, laialdane kasutamine valuvaigisteid, Võlad hinnanguliselt olema selle areenil US $ 400 miljonit, pidevalt hounded poolt fännid ja meedia ja surve saavutada 50 spectacular kontserdid vanus on 50, siis miks ei ole teil kaaluda võimalust faking oma surma nautida rahulikku elu saarel kuskil nullist muretsema?

Oleme märkida, et need, kes on mitte-uskovaisia on väites, et Michael Jackson ei oleks kunagi suutnud tõmmata see maha, sest ta on liiga äratuntav või oleks kunagi seda oma fännid, kuid tahame öelda Wake Up inimesed.

Kui kunagi oli kõigile ees planeedi kes oleks võimalus tõmmata maha Death Hoax juurdepääsu palju raha peidetud offshore-, transpordi-millal ja kus iganes ta tahtis minna, töötajad, kes teeks midagi teda, ning jõu soovi lahkuda oma tsirkuse kui elu ... see on kindlasti Michael Jackson.

Ta võib nüüd olla "surnud" meile kõigile, kuid ta on täiesti füüsiliselt elus .... kusagil.


Tags: conspiracy theories, Death Hoax, Olevad Death, Media, News, Rumours
Posted in conspiracy theories, Hoax Death, Uudised, Rumours | Kommentaarid (51)

Death Hoax Ainuõiguslik: Michael Jackson istub üles Helikopter et Morgue

29. juuni 2009
Admin


Michael Jackson keha veetud Los Angeles County Morge kaudu helikopteriga. See näitab, Filmilõigus oma asutuse "istus" all helipcopter sest see liigub kaugusel.

Skeptics ütlevad, et tema keha oli "liikunud", mida keegi välja lasti maha, kui ta on surnud ja jamas allapoole ettevaatlikult kanderaamidele, siis miks peaks ta siis peab hakkama?

See Filmilõigus lihtsalt kinnitab seda, mida me siin MJHD juba uskunud algusest peale. Take a look ise ja vaata, mida sa uskuda.

Get the latest news ja Interneti TV Online on isoftwaretv.com

NB: We thank Billy toomiseks seda meie tähelepanu.

UPDATE: Vastuseks neile, kes on teinud kommentaare, nagu "Ta tundus nagu kott kartulite" ja "Ta on surnud, nii et loomulikult tema keha oleks ringi liikuda kohta startida, siis säilitaksid järgmised asjad meeles:

The 911 hädakutsung oli valmistatud Michael Jackson's Mansion kell 12:21. See on poole tunni pärast Dr Conrad Murray leiti Jackson "ei vasta" tema voodi ja väidetavalt algas tegelik CPR.

Jackson keha saabunud UCLA Medical Center at 1:14 kohaliku aja ja meeskond Arstid ja Kardioloogid töötanud temaga üle tunni, kuni nad loobusid ja kuulutatakse teda surnuks 2:26.

Michael Jackson keha veetud helikopter, mis suudab liikuda edasi LA County Morgue teise 35-45 minutit hiljem.

Kuolonkankeus algab kehtestada pärast 3 tundi. Tema keha ei oleks nagu "Sack kartuli" või "ringiliikumine on startida", sest see ei ole võimalik.

Kui ta oli veel elus.

Mõtle sellele.

Tags: conspiracy, conspiracy theories, Death Hoax, Olevad Death, Media, News
Posted in conspiracy theories, Hoax Death, meedia, Uudised | Kommentaarid (109)

Jackson Family Kahtluse ümbritseva Mikaelin Death

29. juuni 2009
Admin

On teatatud, et Michael Jackson oma pere on väga kõikuv ning kahtlased seotud asjaolusid tema surma. On selgunud, et pereliikmed võivad taotleda sõltumatu autopsy, AMID paigaldustahuga viha ja pettumust üle lõplik tundi traagilisi pop ikoon elu.

Esialgne lahata Jackson oli ebaselge ja lõplik surma põhjus ei ole teada enne põhjalikku toksikoloogia testid on täitunud "kuus kuni kaheksa nädalat."

Selle aja jooksul on lihtsalt liiga pikk, et purustas perekond ootama vastuseid suhtes, mis tegelikult juhtus hetke Michael surma. Jacksoni pereliikmed olid keskendudes oma tähelepanu rolli laulja arsti, mis on Conrad Murray.

Nad understandibly on palju vastamata küsimusi ja lootusetult tahan teada asju, nagu:

"Kui ei arst tulla? Mida ta teeb? Kas nad süstite teda, kui see on nii, mida "

Aruanded, väites, et Murray läks puuduvad tunnid kohe pärast laulja surma on ka sügavalt häirinud perekond.

"Tema puudumine tekitab küsimusi aine, mis ei kao kuhugi enne, kui need on vastas," Reverend Jesse Jackson ütles fraktsiooni perekonnas.

Kui Michael Jackson enda pere on segaduses, kahtlaste ja pettunud seotud asjaolusid laulja surma, siis miks ei ole kõik teised on?

Kui oma pere kaalub teise autopsy, selgelt nad ei ole veendunud, et neid rääkis TÄISVERE lugu .... Nagu ülejäänud meile!


Tags: Meedia, Uudised
Posted in Meedia, Uudised | Kommentaarid (0)

O2 Kontserdid täiuslik vabanduseks Michael Jackson "Surm"

28. juuni 2009
Admin

Michael Jackson lained, et fännid tema Lõplik pressikonverentsil märtsil 2009.

Ei tundu olevat nii palju vastukäivaid jutte puudutab tegelikku seisu Michael Jackson tervist enne tema surma neljapäeval, 25. juunil. On hästi teada, et Jackson oli pärast karmide ajakavale ettevalmistamise oma palju oodatud "See on see Tour Londoni O2 Arena.

Pärast teadet, et Kontserdid nõudlus piletite osutunud väga suur, ja enne oli lõpuks pikendamist 50 kontserti, kus sajad tuhanded pileteid müüakse. Kuupäevad olid jaotatud mitme kuu jooksul, mis algab juuli alguses ja venituseta hästi 2010. Esimesed neli kuupäevad hiljem edasi lükatud, näiliselt seetõttu, et laulja on vaja rohkem aega kleit rehearsals ja kohapeal. Mõned inimesed lähedal laulja avaldas kahtlust, kas ta oleks võimeline Tõmmake nii palju kontserte.

Ettevalmistamisel Londoni etendused, Jackson tuli läbida viie tunni füüsilist kontrolli. AEG Live tegevjuht Randy Phillips ütles märtsil, et hr Jackson oli "sooritanud lippude värve." Mr Jackson nõustub AEG Elus, mille omanikuks Denver miljardär Phil Anschütz, included võimalusega pikendada kontserdi seerias veelgi üle maailma lai tour kolme aasta jooksul või kauem. Kõik rääkis reisikorraldaja oleks teeninud talle $ 400 miljonit.

Kuigi rehearsing jaoks reisikorraldaja, aruanded hakkas pind, mis Jackson oli sõltuvuses mitmete erinevate "valuvaigistid". 10 tunni-a-day rehearsals, depressioon ja tohutute survet "täita 'at optimaalne tase on maalitud pilt Jackson väidetavalt "upped anti" ja sõltus suuresti nende narkootikumide, et "läbi saama iga päev".

On teateid, mis pärinevad allikatest, kes olid osalemismäär kontserdile Rehearsals mis annavad mulje, et ei ole mingeid tõendeid väsimus ja terviseprobleemidele enne Jacksons surma.

"Ta oli tööd, milles on näiteks tegeledes koreograafia, lööd jämedama ja võttes nimed," ütles Johnny Caswell president CenterStaging Muusikal Productions Inc, Burbank hääl maailmas, kus Jackson harjutatud kuni Mai lõpus. "Ta oli valmis löögiks everybody välja vees. See saab olema suurim FANTASIA, meelelahutus spektaakkeli kunagi varem. "

On öö, enne kui ta suri, tema harjoituksesta läks varajastel hommikutundidel neljapäeva hommikul. "Ta tundus suur ja oli väga energiat. Ta ei olnud laulmine on täielik tase, kuid see oli nii ilus nagu alati, "Ed Alonzo ütles kontserdi trikimees / komödiant palgatud Jackson. "Ta isegi ei võta hetk kahmama pudel vett või puhkama. Ta läks ühest numbrit teisele. "Let's do that again." Ta tahtis vaadata rekvisiidid ette "Thriller" number, tohutu ämblik. Ta oli tantsu-, laulu, nalja koos meeskonda. Kui ta oli, millel on mis tahes valud või valud, keegi teadis, et öösel. "

Muudest vastuolulistest aruanded räägivad palju tumedam lugu. The Guardian's Sam Jones aruanded Jackson viimase tunni jooksul elu.

"AT 10 kolmapäeval Michael Jackson jõudnud 20000-kohaline Staples keskuse areenil downtown Los Angeles on Kerrata ette COMEBACK tour, et ta ei ela minna.

Tema bänd, taustalaulu lauljad ja tantsijad oli hoitud ootab kolm tundi minema läbi näitavad, et pidi regild tema võra nagu kuningas Pop. Nad nägid õhuke, loid ja unine joonis astuvad lavale.

Vaatamata oma nõrkuses ja üha longujäämine sarnane jõuline Esiintyjä ta oli kaks aastakümmet tagasi, Jackson praktiseerisid Hilja öösel. Kui ta oli ebatavaliselt haige või häirida, mis viibi Staples keskus väidab, et nad ei näinud märki ta. "

Mis kõiki neid spekulatsioone meeles, võibolla Michael Jackson ei ole kunagi kavatsenud täita mõni neist kontserdid. Ta tegi ju lükata neile, kes andis kütust tulekahju, et tema tervis "on süüdi. Kui me mõtlema see hetk, kui Michael Jackson suri, et "Südame arestimine" ilma oli neid Kontserdid planeeritud, et karmide rehearsals ja survet, et "hoida kuju", ei oleks me kõik väga kahtlane? Kui ta ei olnud töö nii raske 'at rehearsals, miks siis oleks meil arvata, et ta lihtsalt maha kukkunud surnuks, noored vanuses 50 ilma anamneesis südamehaigus?

The concerts kavandatud Londonis oli suurepärane võimalus punkti tähelepanu tagasi Michael Jackson, et meid uskuma, et nad olid põhjustada tema enneaegse surma. Meedia, ventilaatorid ja maailm olid kõik väga kiiresti arvata, et on ka põhjus, miks ta on olnud südameinfarkt. Taas Vaikida on draped üle meie silmad ja me alles näeme, mida nad tahavad näha. Lugu ainult tundub liiga ülesseade ja "harjutada", kuna see, mis usutav. See on peaaegu liiga mugav, et kui Michael Jackson alustas rehearsing uuesti, alustas ta võtta rohkem ravimeid, töötas liiga raske ja on olnud südameinfarkt.

Mida me kõik unustavad, et see on see, mida ta on teinud oma kogu oma elu! Kui Sa arvad, et heresay, siis usun ka, et ta on võtnud ka narkootikume kogu oma elu. Miks on nüüd määratlemisel tegur tema surma? Kui stress ja uimastite võttes oli mängida suur osa tema surma, siis ei oleks ta on surnud ajal uuringus lasteseksiturismi Kuritarvitamine aastal 2005? See peab olema väga stressirohke aeg temaga. Palju rohkem stressi, masentava ja maksustamisõigust tema tervis kui ettevalmistumist etendused, mis on midagi, mis oleks kõige tõenäolisem teine loodus talle.

Tags: conspiracy theories, Rumours, Tour
Posted in conspiracy theories, Rumours, Ekskursiooni | Kommentaarid (4)

Michael Jackson arsti tähtsateks Death Hoax Maatükk

28. juuni 2009
Admin

Keha Michael Jackson võetakse arvesse UCLA Medical center

Miks on nii, et Michael Jackson on isiklik arst, Dr Conrad Murray põgenenud tandriks hetked pärast Michael Jackson on väidetavalt on kokku kukkunud?

Politseiamet ei teadnud dr Murray asukohta mitu tundi, enne kui nad suutsid luua kontakte, ajendades spekulatsioone ta oli põgenenud. Nad on juba intervjueeris teda üks kord ja plaan, et teha seda uuesti.

Võib-olla oli see klassikaline puhul "Pettemanööver" - populaarne kasutatud täitmiseks magic temppuja. "Pettemanööver kasutab piires inimese meeles, et anda vale pildi ja mälu. Mõistus saavad keskenduda ainult ühte asja korraga. " (pärineb Wikipedia).

With 'Pettemanööver "meeles, siis kas ei ole võimalik, et samal ajal kui parameedikud, politsei-töötajad ja meedia olid keskendunud mis juhtub esiridades, maja, mis suunas, et haigla, kell sissepääsu haiglasse (sa Mõistab), et Dr Conrad Murray ja tegelik Michael Jackson olid põgenevad tandriks - kokku.

Selgub, politsei tahtis küsimus dr Murray konkreetselt, millisel manustamist süstena vahetult enne Jackson kehtetud viiakse koomale. Mis siis, kui süstimisnupp Dr Murray manustada oli rahustav, et võimaldada tal olema ohutu ja stress tasuta reisi - KÕRVALDAMISE Tema Tsirkuseloomade OF LIFE.

On teatatud, et ta oli meeletult üritanud elustama Michael Jackson enne, kui töötaja nii kodus kui Jackson oli viibivate kutsutud 911 hädaolukorras aidata. Sa näed, et "töötaja" on oluline tunnistaja siin. Nende rolli selles enitre proovitükil on öelda politseile, et ilma kahtlemata nad nägid Dr Conrad üritab elustama Jackson. Nad ei olnud teada, et see kõik võlts - eesmärk on lasta neil vaadata, kuidas Conrad ja Jackson tahtis neid näha. See oli ka täiesti projekteeritud nii, et "Töötaja" oleks see, et helistada politseisse, andes Conrad küllaldaselt aega minna Michael Jackson on petis, et tuli transportida haiglasse.

Mis petis? Ma kuulen teid. Michael Jackson oli häärber. Kas ei ole võimalik, et mõni teine isik oleks võinud olla ", kui on see, shoved arvesse kiirabi ja ruttas haiglasse? Kui te arvate sellest, kui palju inimesi tegelikult olnud kontaktis Michael Jackson keha pärast seda, kui ta suri? Viis, Ten võibolla? Mis sadu miljoneid dollareid panga siin, see ei ole raske ära ostma paar parameedikud ja arstid öelda Michael Jackson suri südame seiskamisega ning et teda pronnounced surnud saabumist.

Meedia tsirkuse kindlasti võttis hooldus ülejäänu, nagu on tavaline, see oli kindlasti midagi Michael Jackson võib toetuda. Seespool küsimus tundi oma surma, telekanalites juba lõigata koos "tributes" ja "elu" film footage. Sheesh, olid nad kõik väga kiiresti võtta söödaks! The autopsy report ei ole isegi vabastati veel, ja igaüks uskus ta oli surnud tundide jooksul sellekohane teade lihtsalt sõnaõigust-nii paar inimesi?

On arusaadav, dr Murray keeldus panna oma nime surma tunnistusele. Noh, ilmselt ta ei soovi siduda oma nime koos surma Michael Jackson, sest ta teadis kaugemale kahtlust, et King of Pop "oli veel elus ja hästi, ja tema viis oma uut elu, eemal meedia spotlight eelseisva pankrotti ja väänatud mainet.

The tõuget albumi müügist üksi pärast laulja surma oleksid võinud anda talle küllaldaselt rahastama oma uut elu, keda abistas Conrad, kes loomulikult, ei võta tema lõigatud, rääkimata miljoneid dollareid piletimüügi jaoks O2 kontserte London.

Conspiracy või mitte, surnud või elus, lase meil vaid loota, et Michael Jackson lõpuks on, mida ta alati tundus ihkama - Rahu.

Tags: conspiracy, conspiracy theories, Death Hoax, Olevad Death, Rumours
Posted in conspiracy theories, Hoax Death, Rumours | Kommentaarid (4)

News Report of Michael Jackson Death Hoax.

28. juuni 2009
Admin


Vastavalt YouTube, see video algselt tehti paar kuud tagasi. See on kas väga täpne kooskõlas arenguga saatuse Michael Jackson viimase paari päeva jooksul, või et ta värvid väga reaalne pilt on võimalus, kui kergesti on kuulujutuga saab alustada, ja kui kiiresti inimesed usuvad midagi.

Tags: Death Hoax, meedia, Uudised, Teated, Rumours
Posted in Hoax Death, Media, News, Rumours | Kommentaarid (0)

Järelevalve Michael Jackson põgenevad USA - kinnitab Death Hoax

28. juuni 2009
Admin

Kinnitamata aruanded Ameerika Ühendriikide Tolli-ja Piirivalveametile on näidanud, et kaks tunnistajat, kes soovivad anonüümseks jääda enda ohutuse tagamiseks nägin, mida nad kirjeldada kui eksimatult annustamisvahemiku of Michael Jackson ja teine mees, kes ei ole veel kindlaks teha, piiri California Mehhiko Piirivalve hilja neljapäeva õhtul.

Küsimusele, millised on nende kindlust annustamisvahemiku on "King of Pop" esimene tunnistaja oli kommenteeritud ütles,

"Kuidas sa said viga nägu, nagu seda? Jah, ma olen teatud see oli Michael Jackson. Tema juuksed lühendati ja ta oli seljas tume päikeseprillid, kuid ma sain paar oma albumit ja näinud teda televisioonis ja kõike, nii et ma ei ole kahtlust, minu meeles, et see oli talle. "

Tunnistaja on ka öelnud, et nad ei olnud mingit mõtet, et laulja suri ajal, mil toimub vaatlus, sest nad olid teinud kümne tunnise vahetuse ja ei näinud ega kuulnud uudiste pealkirju sellel päeval.

"Staarid piiriületusdokument siin kogu aeg, sest me oleme nii lähedal LA, nii et see ei ole esinenud mulle tookord, et see oli oluline."

Kehtivust tunnistajaid lugu on veel kinnitatud, kuid viimasel ajal surma korral Michael Jackson on andnud conspiracy doktriin põhjust uskuda seda, mida oleks muidu mõelnud kui "ebatõenäoline".

Mis imelik ümbritsevates asjaoludes Michael Jackson isikliku arstil, võimalus on surmav süsti, edasilükkamise kohta lahangu andmed on viivitus tema O2 Tour käesoleval aastal ja tema arusaamatu summa isikliku võla, võibolla Death "Hoax" on ainult loogiline selgitust selles küsimuses.

Kes oleks rohkem põhjust võlts oma surma ja põgeneda ning Mehhiko praktiliselt kontrollimatut, muu kui Michael Jackson?

Mõtle sellele.

Tags: conspiracy, conspiracy theories, Death Hoax, Rumours
Posted in conspiracy theories, Hoax Death, Rumours | Kommentaarid (7)

Live-In Doctor mängib suurt osa Michael Jackson Death

27. juuni 2009
Admin

Teated, et Michael Jackson arsti oli puudu pärast lauljad surma neljapäeval, 25. juuni tekitas spekulatsioone, et ta haldab viisid surmava süsti valuvaigisteid, mis lõpetas elu on "King of Pop".

POLITSEIKOOSTÖÖ on uurinud väited, et Michael Jackson sai valuvaigistina surmamisel süsti narkootikumide Demerol lühikest aega enne oma surma, AMID intensiivne surve, et valmistada ette rida tulus COMEBACK kontserte Londonis järgmisel kuul.

Michael Jackson's lahangu tulemused on viibinud samas tema keha testitakse retseptiravimite. Kardioloog doktor Conrad Robert Murray rääkis politsei pärast seda, kui ta oli näitas ta oli Jackson, kui ta kukkus kokku neljapäeval, kuid ta ei kirjuta alla surmatunnistus ning üritades taaselustada teda kiirabi oli kutsutud.

Murray keskmes on politsei uurimise AMID väidab, et Jackson oli saanud päevas süstid Demerol, sünteetilist valuvaigistina tapja sarnane morfiin. Detektiivi oli varem konfiskeeritud auto seotud arst ja Kareni Rayner, politsei pressiesindaja ütles, et see võib sisaldada "ravimeid või muid tõendeid, mis võivad aidata koroner määramisel surma põhjus."

Let's lähemalt otsima hetk siin. Ilmselt Murray oli palgatud kontserdi promootor AEG Live ja Michael Jackson soovil, ta oli kaasas ta Londonisse, et aidata tema tervis ajal O2 kontserdid sel aastal. Dr Conrad Murray on Cardioligist ja tavade juurde acres Avaleht südame-veresoonkonna instituut. Miks Michael Jackson on live-in Cardioligist? Miks mitte perearst?

Vastavalt aruande KHOU in Houston, arstliku assistent juures acres Avaleht südame-veresoonkonna Instituut kinnitanud, et kardioloog seal Dr Conrad Robert Murray, elas koos Jackson tema üüritavate häärber ja oli pop star kui ta oli katastroofipiirkondadele .

Aga naine, kes vastas, et telefon on ümber lükanud teated, et Murray oli ravivad Jackson või olid mingil moel temaga seotud. "Ei Ei, "ütles ta. "See ei ole tema patsient. No "

Palju on meedia spekulatsioonide umbes arsti identiteet ja mis tüüpi hooldust ta pakkuda Jackson, kes teadaolevalt olid segu antidepressantide ja valuvaigisteid. Ikka veel küsimus, kas Murray oli litsentsitakse tava meditsiini Californias, ja ta ei ole teada üldse paljude juhtivate "Arstid on tähed" ja Los Angelesi piirkonnas.

Arst ei allkirjastanud surma tunnistus, mis protokolli surma, mis toimub vastavalt kellade kohta arst. Kui arst ei paku politsei üksikasju ja asjaolusid surma ja ei allkirjasta surma sertifikaati, juhul edasi koroner kantseleis, kus seda uuritud kui tapmine.

Meil on hakanud mõtlema, et kas Michael Jackson kohtukulud tema "Personaalsed doktor", et anda süstimist vastu Murray parema kohtuotsus, mis on, miks ta hiljem põgenes stseeni, või et see on järjekordne aimugi on sassiläinud kodulehekülg lies, mis on ole kokku õmmeldud, mis moodustavad suurima Death Hoax kohta sajandil.

Posted in Hoax Surm | Kommentaarid (1)

Jackson Death Hoax kavas suurendada albumi müügist

27. juuni 2009
Admin

Omaenda andmetel "King of Pop", kes suri ootamatult neljapäeval 25. juuni okupeerisid Top 15 teenindusajad online-jaemüüja Amazon.com Inc's Enimmüüdud albumid tundide jooksul.

The nr 1 ketas, mis ei ole üllatav, et oli 25. aastapäev uuesti oma 1982 Pomm "Thriller" suurima müügi albumi ajalugu hinnangulisest ülemaailmsest müügist ligi 50 miljonit eksemplari. Kolm eri koostude "Thriller" tuli at number 12, 13 ja 14.

Reedel, Jackson albumite võtnud 14 20 parima kohti Amazon.co.uk müügi chart - vaatamata kommertsgarantii kaebus, mis oli suures osas Alakuloisuus aastaid tema eraelu varjutab tema muusika.

The lack of new material for many years also contributed to the public indifference, although this started to reverse as Jacko fever began to grip following the announcement of his record-breaking run of O2 shows.

With such a huge response worldwide to his reported death, tragically, the singer is now doing better financially in death, than he was while alive, or perhaps this was all part of the plan?

Interestingly the release of his autopsy report is now set to be delayed for 6 weeks. Hmm…we smell a rat!

Tags: Conspiracy , Death Hoax , Faked Death
Posted in Hoax Death , King of Pop , Media , Music , News | Comments (1)

Kopeeri kaitstud Chetan 's WP-CopyProtect.