Michael Jackson Deco môže mať zohrávajú významnú úlohu pri Smrť Hoax

7. júla 2009
admin

Ako vidíte toto video, poblázněný dav fanúšikov, že Navi v Japonsku, všetci veriť bez pochýb, že sú svedkami Michael Jackson. Počas video, keď ukazujú porovnania medzi Navi a MJ ako maskovať, že je veľmi ťažké rozpoznať rozdiel. To by bolo ešte ťažšie rozpoznať rozdiel medzi týmito dvoma vo fuzzy obraz napríklad .... Zrejme ako mierne rozmazané obrázok nižšie vľavo?

Toto je jediný obrázok, ktorý dáva v existenciu akejkoľvek platnosti je 'smrť' z Michael Jackson.

Z nejakého podivného dôvodu, to je jediný obrázok, ktorý bol braný Michael Jackson, kedy bol uvedený do ambulancie, a to napriek skutočnosti, že tu bolo niekoľko ľudí v tomto čase. Odrazom okná, farby v obrázku, a mierne rozmazanost je veľmi podozrivé, ako sa to platnosti.

To je tiež jediný obraz, ktorý existuje v Michael Jackson, ktorý ukazuje nám, že bol hynúce, alebo vziať do nemocnice. Všetky ostatné obrazy existujú show tvar telo v bielom tele vak na nosidlá, ktorá čo sme týka, by mohli mať obsiahnuté čokoľvek.

To bol aj do našej pozornosti, že zdravotník, ktorý robí na MJ kompresie hrudníka (CPR) má svoje strane umiestnený priamo pri krku, aj keď v skutočnosti, že je potrebné robiť CPR ďalej cez BREST kosti. Snad to bolo všetky 'fázové' pomôcť každý z nás k presvedčeniu, že príbeh Michael Jackson je mŕtvy. Premýšľajte o tom ... keď nie obraz, ako je vyššie boli uvoľnené, potom všetci budú oveľa viac podozrivé! Ak neexistuje žiaden obraz, a všetci sme boli presvedčení, že očakáva, že to naozaj bola mu v tele vaku, ktorý šiel do márnice, mnoho ľudí by bolo spochybnenie platnosti príbehy sme boli kŕmiť v médiách.

Avšak, pretože je jeden obrázok existuje, na obrázku vyššie, sme mali ísť ... 'Ach jo, áno, to vyzerá, že v MJ, takže myslím, že je naozaj mŕtva potom'. Len preto, ze jeden obrázok?

Tento obrázok z Loch Ness Monster bol považovaný za dôkaz pre fotografické do 60 rokov bolo preukázané, že sa Hoax.

Poďme sa baviť o inom jediný obrázok, ktorý Podviedli ľudí do podozrenia podvod na 60 rokov. Tento obrázok bol ten, že z Loch Ness Monster. Údajne prijaté Robert Kenneth Wilson, v Londýne gynekolog, obraz bol uverejnený v Daily Mail z 21. apríla 1934. Tento obrázok je jeden z najvýznamnejších kultovej snímky Nessie a je známa ako 'chirurg fotografie', ktoré mnohé predtým považovať za dobrý dôkaz o monstra. Obraz bol odhalil ako hoax v roku 1994.

Sme porovnávanie Michael Jackson smrti na Loch Ness monster? To si piš. To preukázané hoax označuje, ako rýchlo a ľahko ľudia budú veriť niečo, len preto, že bola v médiách, a pretože existuje fotografie zálohovať príbehu.

Sme, že vyššie uvedený obrázok Michael Jackson v ambulancii je falošná? No samozrejme, že nie, je samozrejme možné, že nie je falošná. Čo musíme otázku o tomto obrázku je to, je to naozaj Michael Jackson v ambulancii? Ak je Michael Jackson v záchranku, to je naozaj mŕtva alebo srdcová zástava?

Vzhľadom k tomu, že sme sa poučili z vyššie uvedeného vyplýva, že video Navi bol najatý Michael Jackson sám niekoľkokrát za volavých, kto sa povedať, že nebolo urobené znova, len v oveľa väčšom meradle? Tiež sme počuli Michael Jackson osobný tréner Lou Ferrigno pripomínajú v rozhovore, ako MJ mannequin dal o sebe v ambulancii sa svléknu Papparazzi ... čo to znamená, že neurobili to znova?

Neverte všetkému, čo čítať, počuť a vidieť.

Čo o tomto mieste? Počul som, že to vravíte ...

No, odporúčame, aby ste si svoje vlastné mysli.

Nejsme hloupí ako mediálne si myslia, že sme všetci.

Všetci môžeme vidieť, že žiadny z tohto pripočíta.

Tagy: Conspiracy, konspirační teórie, Smrť Hoax, Rumours, Video
Posted in Hoax Smrť, Rumours | Komentáre (63)

Podvodník predstavuje ako Michael Jackson v O2 Tlačové konferencie

5. Júl 2009
admin

Po prvé, sledovať video a venovať pozornosť predovšetkým na niektoré kľúčové prvky, o tejto osobe, ktorá má byť Michael Jackson. Pozrite sa pozorne na:

  • Jeho mannerisms
  • His Voice a Accent
  • Mimochodom uchováva dojemné a úprave mikrofón, ako by tam nemá tušenie, čo robiť, alebo kde by malo byť
  • Jeho ruky
  • Jeho chôdza
  • Jeho Chin
  • Jeho Smile
  • Jeho Hair
  • Ich cesta mu sotva hovorí a keď to hovorí len niektoré slová znovu a znovu, 'To je ono, to je naozaj to'
  • Mimochodom ten drží jeho hlavu dolu a udržiava sa pohybujú po celú dobu
  • Skutočnosť, že sa skutočne hovorí iba po dobu maximálne 10 sekúnd.

Teraz porovnávať všetky vyššie uvedené body sa Michael Jackson v rozhovore s vyššie Gerald pred niekoľkými rokmi, udržať všetky vyššie uvedenej veci pripomenúť, ako budete pozerať.

Neexistuje žiadny spôsob, že sa jedná o rovnakú osobu. Budeme súhlasiť s tým, že tvár je veľmi podobný, ale je to ľahko dosiahnuť plastickej chirurgie. Hlasu, mannerisms a úsmev sú úplne odlišné. Ak stále nie ste presvedčení, potom sa pozrite na blízko týchto obrázkov nižšie.

Bok po boku porovnaní Michael Jackson a podvodník

Na obrázku vľavo bola pred pár rokmi. Porovnajte ich s obrazom vziať 'Michael Jackson' na tlačovej konferencii v tomto roku.

V prvom rade je veľmi odlišná rozdiel medzi pokožkou tón. Po druhé, tvar pier a zubov, sú úplne odlišné. V imposters pery a zuby sú veľmi široké v porovnaní s viac zaoblený tvar Real Jackson.

Existuje aj rozdiel disctinct s' rozštiepi 'v jeho brade. The Real Jackson je rozštiepi je viac bodkou že Fake Jackson je rozštiepi je definovaný Sekáč z brady.

Ostatné, čo máme mať na pamäti, že jazvy, ktoré sú viditeľné v iných zblízka obrazy MJ, ktoré sú prítomné na mimo jeho chřípí kvôli nadmernej ordinácie, nie sú vidieť na imposters nosa.

Nakoniec vlasy sú veľmi rozdielne, a já vím, je to ľahké povedať, že je preto, že je to Parochňa, ale nosia paruku nemení tvar vašej hlavy, a to osobám, hlava je zreteľne veľmi štvorcových, na rozdiel od Real Jackson Kto je hlavou je samozrejme veľmi zaoblené a špicatý.

Čím viac sme sa dívať na video a pozrieť sa na obraz porovnanie, tým viac môžeme vidieť, že to rozhodne nie je tá istá osoba.

Skutočnou otázkou je, či je alebo nie je tento podvodník bol zavedený preto, že sa Michael Jackson skutočne REAL preskočené v mesiaci spolu so svojim REAL detí. To by vysvetľovalo, prečo Smrť mala byť postupná, pretože to podvodník nebol dostatočne kvalifikovaných a talentovaných vykonávať v každom koncertě, nieto 50 koncertov.

Akýkoľvek nedostatok 'talentov' alebo 'Pôvodná Michael Jackson energiu', ktoré by mohli byť vyzvednout v záverečnej skúške metráž by byť ľahko vysvetliť ďaleko od skutočnosti, že 'bol dobre & vyčerpával' noci pred svojou smrťou. Tiež, že mu bolo 50, a nemala s energiou, že sa používa na mať.

Tento fakt sa však ešte nekončí vydaním rovnakej skúška koncert na BlueRay disk MJ otec Joe Jackson.

Možno, že Joe nie je tak narušil jeho syn smrti, pretože vie, že je to schovává von. Medzitým Joe Jackson novej spoločnosti Ranch Records, ktorý bol tak pohodlne zapojiť do neho na prvý rozhovor bol po uverejnení jeho syn zomrel, bude funelling MJ peňazí, že výbuch predaja všetkých jeho albumu, Blue Ray diskov a Memoribilia priniesol v posledných niekoľkých týždňoch.

Hodinky. Pohľad. Počúvať.

Tieto tvrdenia sčítavať viac ako smiešne príbehy, že médiá sa snažia prívod nás.

Tagy: konspirační teórie, Smrť Hoax, Rumours
Publikované v konspirační teórie, Hoax Smrť, Rumours | Komentáre (112)

Real Michael Jackson zomrel v roku 1984

5. Júl 2009
admin
Napísal Rafielz na open.source.com v marci 2009

Teď ... ak chcete, aby mi ten chlap:

... A ten chlapík:

sú rovnaké, vole ... jo, jsem kupuju '...

a ...

Ak poviete, že tento chlapík:

a to ... ehm ... osoba:

sú rovnaké mačka ... som s tebou ...

VUT --

skúste mi povedať, že ten chlapík v pics jedna a dve je rovnaký chlapík v pics tri a štyri, a máme problém.

Neexistuje spôsob, ako sa tá istá osoba. Nie. Nemožno. V mojej mysli "reálne" Michael Jackson ... v "Thriller" Michael Jackson ... the "Don't Stop til ste dost" Michael Jackson ... zomrel 27. januára 1984.

Myslím, že Pepsi ohňostroje nehody, ktoré sa objavili na súbor počas obchodných natočiť ten deň bolo horšie, ako je hlásené, že áno, Michael Jackson na popáleniny boli dosť ťažké, aby ho zabil. A myslím, že áno.

Takže to, čo bolo u všetkých albumov a zmätok, že to nasledovala v desaťročí od roku? Myslím, že v roku 1984 Michael Jackson bol chodiaci peniaze továrni. "Thriller" sa stala najväčšou predajnou album všetkých čias - to nemôže byť bagatelizoval ... muž odišiel z pop star na globálny jav, za pár rokov. V roku 1984, Michael Jackson je samotná existencia znamenala niektorých ľudí sa chystá urobiť boatloads, sakra, výletnú loď bremien-v hotovosti-money. Bol husacie ktorým zlatá vajcia. To znamená, že mnoho ľudí by si naozaj bohatý, ak tento človek bol stále dýcha. Takže jeho slávy dostal do bodu, keď aj keď DID zomrieť, on stále nemôže byť dovolené, aby je "mŕtve" ... môj úlovok snos?

Myslím, že malé stretnutie ... a valce izba ... zasadnutie sa konalo krátko potom, čo Michael Jackson smrti. Verejnosti bolo povedané, ze Jackson na hospitalizáciu ... ale neexistoval internet ... ne ... ne TMZ okamžitý prístup. Myslím, že ten kluk bol preč a tí, ktorí stál stratiť potenciál miliardách domluvil nájsť niečo presvedčivého podvodník, aby sa na značku ... a pokračovala v tejto zelenej.

Ok, tak v období po "Thriller" tohto podvodníka stal stále bledé, dotekl deti a oholil svoj nos a mával bábätka, a práve stalo "blázon". Ale naozaj, ak ste ochotní podpísať zmluvu odúhlasením ŠTÁT niekto iný ... po celý zvyšok svojho života, aby predstieral, že ste niekto, že ste ne ... dobre, že ste pravdepodobne bat-s ** t crazy beztak nie vy?

Myslím, že v roku 1984 nebo'85 sa execs dostal svoje chlap ... talentovaný spevák a tanečník "nadšenie" ed s možnosťou (odpusť mi), pomohol by rôzne hudobné písomne klady a spev produkcie sprievodcov. Vypočuť skladby na album po " Triler "... aby pozorne načúvať hlasu ... to nie je on. Tento nový chlap urobil dost efektívnu prácu na video, a v stále rastúcej miere zriedkavé-verejné vystúpenia ... ale myslím, že nakoniec tých pár v vedieť prišlo pozrieť, že ich platené podvodník bol čoraz blázon - a v tom, že videli nové marketingové připnout na zhodnotenie.

Ak ste žili pod kontrolou, že veľa ... vaša každý ťah prehliadnuť s cieľom udržať v tajnosti ... Tvoj život veľmi zmluvy hrať niekto iný - dobre, myslím, že by ste o neho príde taky. Takže, tento nový chlapec, ktorý bol "na palube "v" Bad "éry ... pravdepodobne začali veriť svojim vlastným humbuk ... začali kupovať do svojho nového životného štýlu vznešené - a možno dokonca verili, že to bol / je skutočný Michael Jackson. A tak v čase, keď" Nebezpečné "vyšiel jeho eccentricities sa stane ešte viac viditeľné.

Teraz, pre začiatočníkov ... poďme sa pozrieť na kožu ... Nechcem care, čo niekto hovorí, že nemôže len injekciu do bielej koži - najmä nie v polovici až koncom 1980 - pozrite sa na rozdiel v technológii a hneď potom. Geezuz , v polovici až koncom 80. rokov ľudia stále myslel, že kľúč bol edgy-tar. pekiel, je to rok 2009, a my sa stále snaží perfektní farbenie vlasov ... zabudli kožu.

Pozrite sa na tom, ako dlhej dobe, keď bol medzi "Thriller" a "zlé" ... a potom sa pozrite na video podporou oboch albumov. Ako som povedal, myslím, že tých niekoľko spiklenců v viete našli ideálny chlap ..., a 1987 Michael vyzerá docela podobný až 1984 Michael, ale on je určite svetlejšie. Nie je to ten istý chlapík! Nový Michael bola nájdená niekedy v'84 ... a utajené, vzdelanej v súkromí ... dokonalosti sa presunie o niekoľko rokov, a potom bum ... 1987 prišiel znovu-spustení .

Okrem mojej špekulácie ... a keď som nenaznačuje je dobré si vypočuť David GEST striekať na voľno ... no ... nič - myslím, že je potrebné zvážiť, že by som bol blízkym přítelem Jackson to pred tým, ako " thriller "éry a on to urobil pár zvedavých komentáre. Jeho zmienku, že jeho priateľ" zmenil "po tomto Pepsi komerčné nehody môže byť rozprávanie.

Niektorí argumentujú, že by som mohol byť nemožné, aby taký pozemok tiché, že ľudia sú Ak niečo, neschopné udržať ich zavrel ústa ... ale já neříkám, to je niečo, čo by museli zahŕňať mnoho ľudí ... I'm naznačujúce, tri alebo štyri možná - by mohlo byť niekoľko, môže byť niekoľko menej. Tak by sa dalo namietať, čo rodina? Videl si Jackson rodina? Mám ešte potreba kvantifikovať argument okolitú úroveň dysfunkcia z toho vyplývajú klan ? nevhodného otec ... a detstvo bez súkromia ... hlavné sibling zast (Janet vylúčený z kurzu) ... sakra ty lidi mohli ste povedal o pláne na zavedenie tohto nového podvodník pri príležitosti MJ smrti a len pokrčil plecami, že sa s jedna výplata nejaké ... mohli dokonca podpísané takmer na celom šaráda - aké boli straty? Potom zase oni, ako všetci ostatní mohli byť uchovávaný mimo dosahu dĺžka po havárii, a prijme lož, že tento nový chlap bol rovnaké staré Michael.

A naozaj, celej "blázon" persona hrá do spiklenci 'ruky ne? Ľudia start ukazujúci prstami ... start zaznamenáva ostrom kontraste medzi "Thriller" Michael Jackson a post-"Thriller" Michael Jackson - ľudia začali na vedomie rozdiely. Takže, ako to bolo hrál voľno? S povesť a narážka o botched plastové ordinácie, kožné farbivo liečby, Vysokotlakové komory, sloní kosti, spí s deťmi, a on a on. šílenější Na ten boli vykonané zdať ... menej času by sme skutočne musíš vidieť stelesňuje v tele ... no ... ľahšie obral by sme byť všetci, ne?

Já jsem ti ... Michael Jackson, človek sám ... a Michael Jackson ... zomrel pred 25 rokmi. Opustil nás ... on nie je. Tento Michael Jackson ... značky spoločnosti ... to žije. Všetky tieto veci, aby to bola vynájdená pre propagáciu, aby ľudí zaujíma, a nákup hudby urobil svoju prácu. A to wacked z ázijskej lady vidíme na TMZ, dobre si je / bol nadaným, zkormoutil podvodníka pôvodne prenajal v 80. vykonávať je spevom, tancom "Kráľ Pop." Potom, keď sa začala jeho šialený prenájom výstredností prelstiť jej, že tie prvé vyliahnuté pokračovanie-na-plot zisku rozhodla najlepší spôsob, ako zaobchádzať s kontrolou, ktorý by prišiel, bolo využitie médií proti ich contractee ... použiť túto psychicky labilná podvodníka ťažkosti ako marketingový nástroj pre značku bych im nádej do nekonečna.

Myslíš?

S ohľadom na udalosti z júna 2009, Refielz teórií v tomto článku, teraz sa zdá veľmi dôveryhodné a mnoho otázok okolo 'smrť' z Michael Jackson by odpovedal.

Tagy: Conspiracy, Rumours
Publikované v konspirační teórie, Rumours, whack Jack | Komentáre (17)

Exkluzívne metráž: Michael Jackson je záverečná skúška | O2 prehliadka

3. júla 2009
admin

Tento exkluzívny metráž bola získaná CNN a ukazuje Michael Jackson zkoušeli pre svoju O2 Koncerty noc predtým, ako zomrel.

Klipu, ktorý vidí Jackson plnenie "Sú Don't Care O nás", sa zdá pridať platnosti k presvedčeniu, že je kultovým popová hviezda bola skutočne zdravé v dňoch pred svojou smrťou. Bolo vraj zaznamenaný v multi-kamera, high-definícia video a multi-track audio (ako pohodlné), a mohli by byť uvoľnené v najbližších mesiacoch ....

Tagy: médiá, hudba, prehliadka, Video
Posted in kráľa Pop, Media, Hudba, Sport, prehliadka | Komentáre (6)

Michael Jackson je Trenér pripúšťa ako miloval hrať 'Pranks'.

3. júla 2009
admin

Lou Ferrigno, Michael Jackson Osobné Trenér pre O2 koncertov v Londýne, má nežne hovorí v rozhovore pre

Michael Jackson's trainer Lou Ferrigno

Michael Jackson je tréner Lou Ferrigno

Televízia show LA Dobrý deň, o tom, ako MJ miloval hrať Pranks pomerne často a ako by aj zamaskovat seba. On sa smeje a vtípky spolu ako on tiež rozpráva, ako Michael použité umiestniť mannequin zo seba v ambulancii sa odradiť Paparazzi. Ako veľmi zaujímavé ...

Overiť si to tady http://bit.ly/6tE4h

Radi by sme práve chceli povedať hlasné ... WTF?

Snáď každý z nás veriacich Hoax pravdu o značku koniec!

Štítky: Médiá, Novinky
Posted in Hoax Smrť, Média, Novinky | Komentáre (4)

Michael Jackson Smrť Hoax Evidencia pripojí

1. júla 2009
admin

V posledných dňoch niekoľko nových vývoj prichádzajú na svetlo v prospech teórie, že Michael Jackson je inscenoval svojej vlastnej smrti a vytiahol z najväčších Hoax o storočia. Ako sme už uvedomujú, že niektoré nezrovnalosti obklopující jeho 'smrti' otvorili oči k tomu, že sme povedali nie je celý príbeh.

Sme presvedčení, že keď bol naozaj mŕtvy, potom by sa jednoducho boli otvorené, a prípad uzavrel. Napríklad: Michael Jackson bol objavený mať zomrel doma od srdcová zástava, 911 Tiesňové říkalo, že bol vyzdvihnúť do zdravotníci a potom bohužiaľ výraznejšie mŕtvy. Avšak, ako všetci vieme, nebolo otvorené a zatvorené prípadu a bolo príliš veľa 'podivný' happening a nevysvetlených udalostí, ktoré sa konalo v deň, keď zomrel.

Boli sme povedali, že mu bolo pridelené štyri hodiny lekárske, ktoré zložil, aby sa do toho pustite s O2 Koncerty v Londýne. Tiež sme počuli, že v noci pred svojou smrťou bol plný energie, uvedené na úžasnú skúšobňu výkonu (čo sa práve stalo, aby sa video nahraté na páske ... čo je to náhoda) a potom len náhodou zomrie na infarkt nasledujúci deň.

My sme počuli podivné historky o jeho 'doktor' ktorí údajne vstrekovanie speváčky s Demerol pol hodiny predtým, ako sa zrútil, sa stalo 'nájdete ho na jeho lôžku', nebolo volania 911 až pol hodiny po jeho smrti, odmietol podpísať jeho úmrtný list a momentov, ktoré zmizli po ambulancie Jackson vzal do nemocnice.

Videli sme zábery Michael Jackson posedenie v Helicopter jazdiť do márnice, žiadne pochybnosti poďakovať všetkým za uvedenie na taký veľký 'konať' a potom povedal: 'I'll be vypnúť hned', ako bol kolesové v márnici , potom sa skryté a odišiel zadnými dverami.

Teraz sa zdá, ešte podivné veci sa dejú, ktoré kladú naši Hoax teórie ako veľmi možné. Poďme podiel niekoľkých bodov:

Michael Jackson and Deborah Rowe during their marriage in 1996.
Michael Jackson a Deborah Rowe počas ich manželstva v roku 1996.

Bola vyhlásená Deborah Rowe, Ex-Manželka Michael Jackson, ktorý na konci hviezda nie je biologickým otcom svojich dvoch detí. Deborah 'Debbie' Rowe, matka Prince, 12 a Paris, 11, hovoril o nej "falošnou manželstva" Jackson sa vo svojej prvej verejnej rozhovor s britskou bulvární noviny Novinky zo sveta.

Rowe, kto oženil Jackson v hoteli Sheraton Sydney v novembri 1996, vyhlásil, že boli umelo oplodnené od anonymného darcu a prirovnal sa k jednej z plnokrevný kobýl teraz drží na svojich kalifornském ranči.

"Len som sa plavidlo. Nebolo Michaela spermií, "povedal Rowe Novinky zo sveta. "Dostal som zaplatil za to, a som presťahoval na. Viem, že už nikdy znovu vidieť svoje deti. "Rowe odhalil, že aj Triler speváčka nikdy nemala sex a nemali zdieľať lôžka počas tri roky manželstva, opisujúca únie len ako priateľstvo.

Rowe údajne potom dal preč rodičovských práv detí výmenou za US $ 8,4 mil vyplatenie viac ako deväť rokov. Rowe povedal to bol ich brokovnicou svadbu. "Chcel sa tváriť, že sme jedna rodina." Bolo mu 37 a tehotné a bol 38.

S týmto prijatie Debbie Rowe, sa stavia do zvyšku všetky skeptikové, ktorí tvrdia, že Michael Jackson 'nikdy etape jeho vlastnú smrť, pretože ten by nechceli opustiť svoje deti'.

Prečo by nie, že keď sa ani jeho?

Po druhé, máme bizarné správanie otca Michael Jackson, Joe Jackson. Bolo kótované na E! Online že 'V tejto chvíli Joe Jackson vie viac o jeho vlastný rekord projektu ako jeho syn na pohrebe plánov'. Veľmi znepokojujúca.

Michael Jacksons Father
Michael Jackson Otec Joe Jackson a Al Sharpton na nedávnej tlačovej konferencii

Na BET Ocenenie v Los Angeles pred pár dňami, CNN to Don Lemon pokúsil rozhovor Joe Jackson o smrti svojho syna. Jackson odpovedal Lemon otázky s prudkým, nezávislí odpovede zložili mic do svojho hovorcu a obhajcu, a potom presadzovať svoje nahrávacie spoločnosti.

Jackson to divné odpovede boli správne nazačátek: Lemon žiada ho, ako sa to robí, a Jackson reaguje, "veliké, jsem dělá docela dobre," čo sa javí ako svojrázny len povedať po jednom práve stratil jeho syn. Potom sa prepne zariadenia a hovorí: "To bolo naozaj ťažké. Pamätajte si, že sme práve prehrali najväčšia hviezda na svete. "Což tiež zdá divné, ako to vyzeralo ako pomerne nezávislí spôsob frázovanie veci.

Don Lemon potom sa pýta, ako Janet Jackson a zvyšok rodiny sa vyrovnávajú s novinky Michaela smrti a Joe Jackson odpoveď je to,

"Sú všetci v poriadku, ale já chci, aby toto vyhlásenie ... je to naozaj dobrá Vyhlásenie sem, Marshall a já vlastné nahrávacie spoločnosti s názvom Ranch rekordov", a ukazuje, ako veľké nadšenie ten sviečky na Record Label.

Buď je len peniaze-hlad krutý bastardo alebo on je tak zložený a bezstarostnej, pretože vie, že jeho syn Michael je vlastne ešte stále nažive. Alebo snad je to tak!

Po tretie, Správy, ktoré boli vykonané v apríli tohto roka vyhlásil, že aukcia bola plánovaná vypredať niekoľko possesions patriaci k Michael Jackson, ktoré boli od seba z neze Ranch Estate.

Položky ako zábavu, zhotovenie koní-ťahané prepravy, starožitné automobilový repliky, renomovaných medzinárodných ocenení, Arkády, koncertné kostýmy, Disneyana, záhradné sochy, nábytok, skutočná (a dost) veľkolepú vstupnej brány do Krajina neze a Jackson je kultovým bílo -- šperkovaný rukavicu.

Časť výnosu z tejto aukcie sa povedať, že sa chystá MusiCares, charitatívne zo záznamu Akadémia však podstatnú časť finančných prostriedkov bola údajne ísť rovno do vrecka kráľa Pop sám. Táto aukcie bola následne zrušená Jackson od O2 Koncerty v Londýne vypredané. Michael Jackson vraj našli spôsob, ako vytvárať nejaké extra peniaze za jeho prechod do novej Media Voľný Life.

S životom, ktorý tvrdil, krízy, rozsiahle využívanie bolesti, dlhy odhaduje, že je v scéne v USA 400 miliónov dolárov, neustále hounded od fanúšikov a médií, a pod tlakom, aby udržali 50 veľkolepé koncerty vo veku 50, prečo nebude vám zvážiť možnosť falšovať svoje vlastné smrť tešiť mierového života na ostrove, niekde sa o nič starať?

Zistili sme, že tu uviesť tých, ktorí nie sú veriaci, sú-Michael Jackson tvrdí, že nikdy nebudú schopní vytiahnuť si to, pretože on je taky rozpoznateľné, alebo by to nikdy neurobil, aby svojich fanúšikov, ale chceme povedať, Wake Up ľudia.

Ak niekedy tam bol niekto na povrchu planéty, ktorá by mať k dispozícii prostriedky pre zout smrti Hoax s prístupom na veľa peňazí ukryt mori, doprava, kedykoľvek a kdekoľvek on chcel ísť, zamestnanci, ktorí by pre neho niečo urobiť, a motiv chcú opustiť cirkus o živote ... rozhodně je to Michael Jackson.

Ten teraz môže byť 'mŕtvy' pre všetkých z nás, ale je úplne fyzicky nažive .... někde.


Tagy: konspirační teórie, Smrť Hoax, předstírají smrť, Médiá, Spravodajstvo, Rumours
Publikované v konspirační teórie, Hoax Smrť, Novinky, Rumours | Komentáre (69)

Smrt Hoax Exkluzívne: Michael Jackson sedí vo vrtuľníku do márnice

29. jún 2009
admin


Michael Jackson tela bola prevezú do Los Angeles County Morgat pomocou vrtuľníkov. To ukazuje zábery z jeho tela 'posedenie až' v helipcopter pretože vzďaľuje.

Skeptici hovoria, že jeho telo bolo 'premiestnená' niekto mimo záber, však, keď on je mŕtvy a obmedzovaný dole nosidlá, potom prečo by mu musia byť presunuté?

To len potvrdzuje, zábery, co jsme tady v MJHD už od začiatku veril. Pozrite sa sami a uvidíte, čo ste presvedčení.

Získajte najnovšie správy a internetová televízia online na isoftwaretv.com

Pozn: Radi by sme poďakovali Billy pre uvedenie na túto našu pozornosť.

UPDATE: V reakcii na ľudí, ktorí majú pripomienky ako 'vypadal ako vrece zemiakov' a 'On je mŕtvy, tak samozrejme jeho telo by sa pohybovať na sundat', majte na pamäti nasledovné veci:

Na 911 Tiesňové volanie bolo od Michael Jackson je zámok v 12:21. To je pol hodiny po Dr Conrad Murray našiel Jackson 'reagovať' na svojom vrstvy a údajne začal výkonom CPR.

Jackson tela dorazila UCLA Zdravotnícke stredisko v 1.14pm miestneho času a tím lekárov a kardiolog Pracoval na ňom po dobu dlhšiu ako jednu hodinu, kým dali hore a vyjadruje ho mŕtveho v 2.26pm.

Michael Jackson tela boli prevezené do vrtuľníku, ktorý by sa potom presunú na iný márnici LA County 35-45 minút neskôr.

Rigor mortis začnú nastaviť v po 3 hodinách. Jeho telo by nebolo to ako 'vrece zemiakov' alebo 'pohybujú na sundat', pretože to nie je možné.

Bez toho, aby bol stále nažive.

Premýšľajte o tom.

Tagy: Conspiracy, konspirační teórie, Smrť Hoax, předstírají smrť, Média, Novinky
Publikované v konspirační teórie, Hoax Smrť, Média, Novinky | Komentáre (111)

Jackson Rodinné Podozrenie okolité Michael smrti

29. jún 2009
admin

Uvádza sa, že Michael Jackson rodine je veľmi nestály a pokiaľ ide o podozrivé okolnosti jeho smrti. Z toho vyplýva, že členovia rodiny môžu chcieť hľadať nezávislú pitvu, uprostred montáž zlosť a frustráciu nad konečnú hodín po tragickej pop ikonou života.

Predbežný autopsiu Jackson bol nejednoznačný a konečnú príčinou smrti by nemal byť známe až vyčerpávajúci toxikologických testoch sú vyplnené v "šesť až osem týždňov."

Tento časový rámec je príliš dlhá pre rozbila rodinu čakať na odpoveď ohľadom toho, čo sa naozaj stalo v okamihoch Michael smrti. Jackson sa členovia rodiny boli zamerať svoju pozornosť na úlohu speváčky lekárom, ktoré sú označené ako Conrad Murray.

Ty, understandibly majú mnoho nezodpovedaných otázok a zúfalo chceli vedieť veci ako:

"Kedy lekári prídu? Čo urobil? Povedal, že mu injekciu, a ak áno, s tým, čo "

Správy tvrdia, že Murray musel preč chýba v hodinách bezprostredne nasledujúcich po smrti speváka aj hlboko znepokojený rodiny.

"Jeho absencia vyvoláva otázky o látky, ktoré nebudú odísť, kým nebudú zodpovedané," povedal reverend Jesse Jackson mene rodiny.

Ak Michael Jackson vlastné rodiny, sú zmätení, podozrivých a zmarené okolnosti speváčky smrti, prečo nemôžu byť všetci ostatní?

Ak svoju vlastnú rodinu, sa uvažuje o druhej pitva jasne nie sú presvedčené, že je im pověděl celý príbeh .... Tak ako my ostatní!


Štítky: Médiá, Novinky
Posted in Médiá, Novinky | Komentáre (0)

O2 Koncerty perfektné ospravedlnenia pre Michael Jackson 'smrť'

28 júna 2009
admin

Michael Jackson vĺn na fanúšikov na svoju poslednú tlačovú konferenciu v marci 2009.

Tam sa zdá byť toľko protichodných historiek o skutočnom stave Michael Jackson zdravia pred jeho smrťou vo štvrtok 25. júna. Je dobre známe, že Jackson bol po vyčerpávajúcich rozvrh v príprave na túto veľkú predpokladanej 'To je to výlet na londýnskej O2 Areně.

Po oznámení o koncertoch, dopyt vstupeniek sa ukázala byť obrovská a spustiť nakoniec rozšíril na 50 koncertov, so stovkami tisíc predaných vstupeniek. Termíny boli rozdelené do niekoľkých mesiacov, ktorá začne na začiatku júla a siaha až do roku 2010. V prvých štyroch termínoch bolo neskôr odložená, údajne preto, že speváčka potrebuje viac času na šaty skúšky v mieste konania. Niektorí ľudia v blízkosti speváčky vyjadrené pochybnosti, či by bol schopný strhnúť toľko koncertov.

V rámci prípravy na londýnskej predstavenie, Jackson musel prejsť piatich-hodinu fyzikálne vyšetrenie. AEG Live Riaditeľ Randy Phillips v marci povedal, že pán Jackson musel "zložil lietania s farbami." Mr Jackson súhlas s AEG Live, ktorú vlastní miliardář Phil Anschutz Denver, vrátane možnosti rozšíriť koncertnej série ešte ďalej do sveta -- celé turné po dobu troch rokov alebo viac. Všetci povedali, že turné by mohlo mu 400 miliónov dolárov.

Zatiaľ čo skúšame na turné, správy začali plocha, že Jackson bol závislý na niekoľkých rôznych 'bolesti'. 10 hodín-a-day skúšok, depresie a obrovského množstva tlaku na 'plniť' na optimálnej úrovni namaloval obraz, ktorý sa údajne Jackson 'upped proti' a silno spoliehať na tieto lieky, aby sa 'dostať každý deň'.

Objavujú sa správy zo zdrojov, ktoré boli v účasti na koncertu skúšok, ktoré vyvolávajú dojem, že neexistuje dôkaz o akejkoľvek únavy alebo zdravotné problémy, pred Jacksons smrti.

"Bol tvrdo pracuje, v ktorom sa napríklad dohľad nad choreografia, kopance zadok a používať mená," povedal Johnny Caswell, prezident CenterStaging Hudobné Productions Inc, a Burbank zvuk fáze, kedy Jackson skúšať až koncom mája. "Bol pripravený k ránu všetci von z vody. Bolo to bude najväčšia fantastická, zábava podívaná v histórii. "

V noci predtým, ako zomrel, jeho skúšku odišiel do skorých ranných hodinách vo štvrtok ráno. "Podíval sa veliký a mal veľa energie. Nebol spevu v plnej výške, ale bola krásna ako nikdy, "povedal Ed Alonzo, koncert kúzelník / komik prenajaté Jackson. "On ani chvíľku uchopiť fľašu vody alebo odpočinúť si. Išiel z jedného čísla na druhé. 'Poďme to urobiť znovu.' Chcel sa pozrieť na rekvizity pre 'Thriller' číslo, gigantický pavouk. Bol to tanec, spev, legrace s posádkou. Ak bol s akejkoľvek bolesti alebo bolesti, nikto nevedel o tom, že v noci. "

Ostatné rozporuplné správy hovoria oveľa temnější príbeh. The Guardian to Sam Jones správy Jackson posledné hodiny života.

'Na 10pm v stredu Michael Jackson dorazila do 20.000-sedadlá Staples Centra aréne v centre Los Angeles sa skúšať na comeback turné, ktoré by neboli v priamom prenose, aby sa vydali cestou.

Jeho kapela, zadné spevákov a tanečníkov uchovávali po dobu troch hodín čakania na jít na show, ktorá bola určená na regild svoje koruny za kráľa Pop. Videli tenkovrstvovú, apatický a číslice letargický mať fáze.

Cez svoju krehkosť a stále blednoucím podobnosť s dôraznú zábavy bol pred dvoma desaťročiami, Jackson nacvičovať neskoro do noci. Ak bol neobyčajne zle alebo naštvaná, prítomných na Staples Centra hovoria, že neviděl značku je '.

Ak všetky tieto špekulácie na mysli, snad Michael Jackson nikdy nemala v úmysle vykonať niektorý z týchto koncertov. Je to po všetkých odložiť nich, ktorá sa tiež dala benzín do ohňa, že jeho 'zdravie' bol na vine. Ak budeme premýšľať o tom na chvíľu, keď Michael Jackson zomrel v 'srdcová zástava' bez toho, aby musel tieto koncerty naplánované sa vyčerpávajúcich skúšok, a tlak na 'udržať v tvare', nebude si všetci veľmi podozrivé? Ak to nebolo 'pracuje tak tvrdo' pri testoch, prečo by potom veríme, že on jednoducho spadol mŕtvy na mladých vek 50 bez predchádzajúcej histórie ochorenia srdca?

V pravidelné koncerty v Londýne, boli perfektný spôsob, ako nasmerovať pozornosť späť k Michael Jackson, aby sa nám veriť, že boli príčinou jeho pomalá smrť. Médií, fanúšikov a vo svete boli všetci veľmi rýchlo sa domnievať, že je dôvod, prečo mal srdcový záchvat. Opäť je závoj bol pokrytý cez oči, a my sme videli len to, čo chcú nás vidieť. Príbeh sa zdá byť príliš tesne set-up a 'skúšať', ako to bolo, to je neuveriteľný. Je to skoro príliš výhodné, že akonáhle Michael Jackson začal zkoušeli znovu začal užívať viac liekov, pôsobil príliš tvrdý a mal srdcový záchvat.

Čo sme sa všetci zabudnú, že to je to, čo urobila, celý život! Ak ste presvedčení, že heresay, budete tiež verí, že má tiež brať drogy celý svoj život. Prečo je teraz určujúcim faktorom pre jeho smrti? Ak stres a užívania drog bolo zohrávať obrovskú úlohu v jeho smrti, potom by mu zomreli počas skúšobného Sexuálne zneužívanie detí v roku 2005? , Že musí byť extrémne stresujúce čas pre neho. Oveľa viac stresujúce, deprimujúce a zdanením o svoje zdravie, ako príprava na vystúpenie, ktoré je niečo, čo by sa s najväčšou pravdepodobnosťou druhý prírody k nemu.

Tagy: konspirační teórie, Rumours, prehliadka
Publikované v konspirační teórie, Rumours, prehliadka | Komentáre (4)

Michael Jackson je kľúčovým hráčom v Doktor Smrť Hoax Plot

28 júna 2009
admin

Telo Michael Jackson je brať v UCLA Medical Center

Prečo je to, že Michael Jackson osobným lekárom, Dr Conrad Murray, utiekol scény okamihov potom, čo Michael Jackson je prý zhroutil?

Polícia neboli vedomé Dr Murray umiestnenie na niekoľko hodín pred tým, ako sa podarilo nadviazať kontakt, čo špekulácie mu utiekli. Majú už rozhovory s ním raz, a to plán na to znova.

Možno, že to bol klasický prípad 'Mystifikácia' - populárnej techniku používanú pri vykonávaní magických trikov. 'Mystifikácia využíva medze ľudskej mysle, aby sa dávajú zlý obraz a pamäť. Myseľ môže sústrediť iba na jednu vec v jeden čas. ' (pochádzať z Wikipédie).

S 'Mystifikácia' na mysli, potom to nie je možné, že kým zdravotníci, policajti, zamestnanci a médiá sa sústredila na to, čo sa deje v prednej časti domu, a to na disk do nemocnice, pri vchode do nemocnice (to dostať nápad), že Dr Conrad Murray a skutočný Michael Jackson bol prchající scénu - spolu.

Zdá sa, že polícia chcela otázku Dr Murray konkrétne o možnom podaní injekcie krátko pred Jackson uplynulo do kóme. Čo keď injekcia Dr Murray bol podaný na spanie, na to, aby mohla mať bezpečne & stresu voľné jazdy - mimo svojej CIRKUS O život.

Uvádza sa, že sa zběsile pokoušel resuscitovat Michael Jackson pred člen organizácie v domácnostiach, kde sa zdržiava Jackson nazýva 911 pre núdzovej pomoci. Vidíte, 'člen organizácie' je kľúčový svedok tu. Ich úloha v tomto enitre pozemok je oznámiť polícii, že bez pochýb, že to vidieť Dr Conrad pokúša resuscitovat Jackson. Sú to nemuseli vedieť, že to všetko bola falošná - navrhnutá tak, aby oni videli, čo Conrad Jackson a chceli je vidieť. Taktiež bolo navrhnuté, aby sa dokonale 'člen organizácie' by sa na jednej zavolať na políciu s tým, že Conrad dostatok času prejsť Michael Jackson sa podvodník, ktorý mal byť prevezené do nemocnice.

Čo podvodník? Poèujem vás. Michael Jackson bol kaštieľ. Je možné, že iná osoba by mohla byť 'na to', strceny do sanitky a privezené do nemocnice? Ak si myslíte o tom, koľko ľudí vlastne prišli s Michael Jackson tela potom, čo zomrel? Päť, desať snad? S miliónmi dolárov v hrnci sem, že to nie je ťažké kúpiť pár zdravotníci a lekári povedať, Michael Jackson zomrel na srdcovú zástavu a bol pronnounced mŕtvych pri príchode.

V médiách sa cirkuse určite sa postaral o zvyšok, ako na to obvyklé, že sa určite niečo Michael Jackson mohol spoľahnúť. Počas niekoľkých hodín jeho 'smrti', televízne siete už rozrábaných spolu 'pocty' a 'Život' filmových záberov. Sheesh, všetci boli veľmi rýchlo vziať návnadu! V pitevné správe nie je ani ešte neboli uvoľnené, a každý vie, že bol mŕtvy počas niekoľkých hodín od oznámenia len-tak sa hovorí niekoľkými málo ľudí?

Rozumie sa, Dr Murray odmietol uviesť svoje meno na úmrtný list. No, samozrejme, že nechcú spájať svoje meno s smrti Michael Jackson, pretože vedel, že nešlo pochybovať o tom, že Kráľ Pop 'bol ešte nažive a dobre, a na svojej ceste do svojho nového života, preč z médií reflektor, hroziacim konkurze a stočené verejného image.

K oživeniu predaja albumu na samotnej speváčky smrť by mu poskytli dostatok finančných prostriedkov na svoj nový život, v spolupráci s Conrad, ktorý samozrejme bude pričom jeho zníženie, a to nehovoríme o milióny dolárov v predaji vstupenky na koncert v O2 Londýn.

Sprisahania alebo nie, mŕtvy alebo živý, dajte nám len dúfať, že Michael Jackson konečne má, čo mu vždycky zdalo, že túži po - mier.

Tagy: Conspiracy, konspirační teórie, Smrť Hoax, předstírají smrť, Rumours
Publikované v konspirační teórie, Hoax Smrť, Rumours | Komentáre (4)

Kopírovať chránené Chetan 's WP-CopyProtect.