Michael Jackson Tour de Més enllà de la 'tomba'

Publicat per admin | Publicado en Mitjans de Comunicació, Música, Notícies, Tour | Publicat el 10.07.2009

Michael Jackson podria anar de gira més enllà de la tomba. Plans estan sent incubats per un holograma de la imatge del Rei del Pop a aparèixer a l'escenari al costat dels seus germans d'una sèrie de concerts, notícies del món va informar.

El pare de Joe Jackson i els seus germans Jermaine, Tito, Marlon i Jackie que formaven part dels Jackson 5, es troben darrere de la idea. El seu objectiu és tenir imatges de Michael del seu passat i de grup en solitari gires de concerts projectats en el proper any.

El Terror s'estavella després d'Elvis Presley, que "gira" el món en 2006 - gairebé 30 anys després de la seva mort - quan un holograma d'ell es projecta al costat d'una banda i orquestra.

Un amic de la família Jackson va dir: "Ells pensen que el millor homenatge a Michael seria comptar amb ell de nou en l'escenari perquè per darrera vegada - com ell volia. El pare de Michael i germans pensa que una gira mundial, on les imatges de Michael es projecta a l'escenari juntament amb els músics en viu, passarà a una tempesta. "Sí, i estem segurs que també crec que tots creuen que estem fent com un «Memorial» - amb absolutament res a veure amb la bogeria de muntanya de diners que faria en el procés.

"També crec Michael nens apreciarán veure'l a l'escenari davant dels seus fans que com una cosa que mai va fer. Ells pensen Michael encantaria la idea que ho va fer complir el seu somni de tornar després del que va fer Elvis. És el perfecte homenatge al seu germà superestrella ", diu Notícies del Món.

És interessant observar que fins i tot la família està dient que Michael era el somni de seguir el que va fer ... .. Elvis com fingir la seva mort, per exemple?

... I, Homenatge? Dret. Posar els seus fills en el centre d'atenció una vegada més, els mateixos nens que tan desesperadament mantenir ocult el 95% de les seves vides abans de la seva "mort", és una cosa del que estic segur que mai hagués volgut ... especialment després d'haver fet el seu debut en la seva Memorial.

Creiem que si la família és, en efecte, va a realitzar aquesta gira, que és només més proves que suggereixen que Michael Jackson és viu. Els diners d'aquesta gira s'establirien totes elles, i Michael per a la resta de les seves vides. Michael deutes ja han estat amortitzats, a causa de la seva "mort" i pot gaudir dels seus drets sense problemes, amb la seva relaxada vida real dels nens, mentre veu els concerts (un canvi) des de la comoditat de la seva sala de sofà en el seu nou casa amagada en algun lloc de Bahrain o Mèxic.

L'Anàlisi de Dades i darrere de la 'mort' de Michael Jackson

Publicat per admin | Publicat a Teories de Conspiració, hoaxes mort, Media | Publicat el 09.07.2009

Les circumstàncies que envoltaren la mort de Michael Jackson han estat qüestionables des del primer dia. No ho diem perquè som "incapaços d'acceptar la veritat", o voler 'parlar malament dels morts ", diem això perquè és fet.

L'evolució constant d'informació, històries i denúncies relacionades amb el 25 de juny de 2009 i més enllà, és molt real.

Realitat: Quan la mort de Michael Jackson es va anunciar per primera vegada, se'ns va dir pels mitjans de comunicació que havia patit un aturada cardíaca a la seva casa de Los Angeles. Encara que el seu metge personal, va estar present en el moment de la presumpta Tancar, no va poder ser reanimat. Va ser recollit per paramèdics després d'una trucada de telèfon 911 es va fer de la residència. Durant el viatge en l'ambulància a l'hospital, els paramèdics tractar en va de reviure la cantant, però va ser en va. A la seva arribada al Centre Mèdic de l'UCLA, els metges persisteixen en el seu intent de revitalitzar el seu cos, però, després de la RCP i l'administració d'oxigen durant gairebé 40 minuts, va ser declarat mort a les 2.27pm.

Aprofundiment de l'anàlisi: En primer lloc ens van dir que era un simple cas d'un aturada cardíaca. Històries de llavors va començar a sorgir la qual Michael Jackson personal mèdic, el Dr Conrad Murray, presumptament administrat una injecció de Demerol a la cantant només una mitja hora abans que es va ensorrar. Se'ns va dir que Michael Jackson va ser addicte als analgèsics, i que havia estat durant molts anys. Aquesta declaració després va explotar en l'admissió per les fonts que no només va ser MJ addicte als analgèsics, però que va prendre un còctel de 12 drogues distintes tots els dies!

Una trucada telefònica es va fer des de la residència de Michael Jackson, per un membre del seu personal, una mitja hora després que es va ensorrar. El Dr Murray havia estat en va l'administració de la RCP a Michael Jackson en el seu llit per a una mitja hora abans que es va pensar que era una bona idea pot donar una crida als paramèdics.

A continuació es mostra l'àudio de la trucada i la transcripció del que es va dir. Hi ha moltes preguntes sobre aquesta convocatòria que es destaquen. A saber, per què el funcionari no esmentar que el "Caballero" va ser Michael Jackson, o el so més histèrica, malestar, o frenètica. Creiem que, per a la majoria de la gent, si el seu ocupador s'estava morint al pis d'un atac al cor, que seria al telèfon cridant alguna cosa al llarg de les línies de: "Si us plau, ¡Afanya't i salvar-lo, Oh meu Déu!" Etc etc . Tenint en compte que aquesta persona era l'empresari de Michael Jackson, al nostre parer, hauria d'haver estat encara més histèrica.

En segon lloc, per què l'operador no preguntar si hi havia pols? Volem suposar que aquesta era una qüestió de procediment relacionats amb TOTES 911 trucades telefòniques.

En tercer lloc, per què l'operador penjar al final de la trucada, molt tranquil lament, com si 'Oh que semblen tenir una nansa en les coses aquí, vaig a deixar a ell i després'. Ens agradaria pensar que també era comú el procediment 911 a romandre en la línia fins arribar als paramèdics, donant tota l'assistència que poden. "Crida de tornada si necessiteu qualsevol ajuda" ... ho sento, però no hi ha manera que qualsevol operador 911 mai dir que, sobretot si la persona que es posen sobre la mort és, suposadament, a terra. Per descomptat, ES NECESSITA AJUDA, HAY ALGUIEN MORIR!

I, finalment, des de la persona que truca no s'esmenta que la persona en el sòl va ser Michael Jackson, com és que una multitud va envoltar l'ambulància quan va ser portat en ambulància al davant de casa seva? Guardeu aquestes coses en ment mentre s'escolta a continuació.



La següent és una transcripció de les 911 trucades telefòniques

Operador: paramèdics 33, quina és la direcció de la seva emergència?

Truca: Necessito una ambulància al més aviat possible, senyor

Bé senyor, quina és la seva adreça?

Los Angeles, Califòrnia, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, sí,

Bé senyor, quin és el número de telèfon que truca des?

Sr President, tenim aquí un senyor que necessita ajuda. Ha deixat de respirar, ell no està respirant i que estem tractant de bomba, però ell no, ell no ...

Ok ok, quina edat té?

Ell és de 50 anys, senyor

Vale. Ell no està conscient, ell no és la respiració?

Sí, ell no és senyor de respiració

I ell no sigui conscient?

No, ell no és conscient senyor

Bé (pausa). Bé, és que en el pis, on a la dreta d'ell ara?

Està al llit senyor, que està al llit

Bé anem a ell en el sòl

Val

Bé anem a portar fins al pis. Vaig a ajudar-te amb CPR ara, Ok

Ho necessitem ... necessitem un ...

Sí, ja estem en el nostre camí. Estem en el nostre camí. Vaig a fer com el que puc per ajudar a vostè per telèfon. Ja estem en el nostre camí. Algú veure'l?

Sí tenim un metge personal amb ell aquí, senyor

Oh vostè té un metge allà?

Però ell no respon a res que no ... no ... ell no és la resposta a la ressucitació cardiopulmonar o gens

Oh, OK. Així que estem en el nostre camí. Si el teu noi està fent la RCP i està instruït per un metge que té més autoritat que jo. I és allà en l'escena

Val

Algú testimoni que va passar?

No, només el metge, senyor. El metge ha estat l'únic aquí

Bo ho va fer veure al metge el que va passar?

Doctor, vesteix el que va passar senyor? (inaudible veu) Senyor President, simplement, si pot per favor ...

Ens trobem en el nostre camí. Ens trobem en el nostre camí. Estic passant a aquestes preguntes en la meva paramèdics que es troben en el seu camí, senyor.

Gràcies senyor. Ell és de bombament, el bombament del seu pit, però ell no respon a res senyor. Si us plau

Bé, OK, estem en el nostre camí. Estem a menys d'una milla de distància i estarem allà en breu.

Gràcies senyor, gràcies

Ok senyor. Truqui'ns si necessiteu de nou ajuda. Gràcies

Fet: Imatges de Michael Jackson que es van dur en ambulància es va distribuir en una hora que es van portar a l'hospital. Una imatge d'ell "suposadament" a l'ambulància amb els paramèdics tractant de reviure el més tard va ser alliberat per ET.

Més Anàlisi: Com hem esmentat en anteriors llocs, ja trobar la validesa de la imatge de Michael Jackson en l'ambulància qüestionable, per dir el menys. Les escenes de l'ambulància sortir de la casa també és objecte de sospita. En primer lloc, com és que l'ambulància és el suport de la calçada MJ sooo lentament? Si estan tractant desesperadament de treball sobre ell a l'esquena, no se'ls de conducció el més ràpid possible?

Llavors, com l'ambulància que finalment l'esquena i les unitats pel carrer, ni tan sols posar-hi la sirena. Una vegada més, que no es va afanyar a desar el Rei del Pop?

També sembla sospitós que un autobús turístic, que acaba de passar a conduir MJ passat com la casa d'una ambulància va ser traient les portes.

Vegi les imatges aquí: http://bit.ly/9QOJQ

Pel que fa a aquesta imatge. La primera i única imatge i qualsevol tipus de prova de que tot això es va dur a terme és de Michael Jackson en l'ambulància que s'està treballant i donat d'oxigen pels paramèdics. Una gran pregunta és quan i on va ser feta aquesta fotografia? Quan Michael Jackson es va posar en l'ambulància, van ser tancades en l'interior de la porta de casa, sense periodistes presents. Quan va ser tret de l'ambulància, no hi ha premsa prop. A més, com si s'han vist per sobre de la filmació, el to molt fosc de l'ambulància va fer impossible finestres per veure qui o què estava dins. Com és possible que aquesta imatge va ser presa a través de vidres polaritzats molt foscos, en algun moment entre el moment en què MJ es va posar en l'ambulància i dut a terme en UCLA Medical Center, encara que no hi havia pràcticament cap mitjà de comunicació prou a prop en els dos llocs han estat capaços d'adoptar aquesta vacuna?

Fet: Michael Jackson's metge personal, qui va ser suposadament present en el moment del seu enfonsament, es va negar a signar un certificat de defunció. També es va informar dels desapareguts durant 24 hores després de la mort del cantant es va confirmar. Després de l'especulació inicial regardin la participació de metges en la mort i la presència de qualsevol joc brut, els mitjans de comunicació ens va assegurar llavors que el Dr Conrad Murray havia estat interrogat per la policia i no era un sospitós en relació amb la mort de Michael Jackson.

Més Anàlisi: Per a que un professional mèdic, els metges aquesta accions sospitoses des del principi. Una possible injecció de drogues abans de la suposada caiguda de MJ, en primer lloc dient que ell estava present quan es va ensorrar MJ i, a continuació, canviar la seva història amb només' happing trobar inconscient sobre el seu llit ". L'administració de RCP al llit. Negar-se a signar la mort de Michael Jackson certificat i, a continuació, va desapareguts durant 24 hores. El seu cotxe està detingut i en la recerca de proves. Tot això, i ens va dir que ell no és un sospitós. Dret.

Fet: Michael Jackson's' cos' va ser per via aèria a la Morgan Sherrif per un helicòpter de rescat.

Més Anàlisi: La pregunta número u associat amb aquesta part dels estranys esdeveniments d'aquest dia és la següent: Per què?

Si Michael Jackson va ser mort, la qual cosa va ser la necessitat de transport aeri del seu cos sense vida de la Morgan? ¿No li han fet potser més sentit el transport aeri des del seu domicili a l'hospital, un estalvi de temps que podria haver significat la diferència entre la vida i la mort? Tenint en compte l'ambulància que va recollir va conduir fins a ell tan lentament, no és estrany que no podien salvar-lo, però per què anar als esforços de l'organització d'un helicòpter per transportar a la Morgan? Això sembla innecessari i excessiu ... a menys, hi va haver una altra raó per fer-ho. Amb això en ment, tenir una altra mirada a les escenes del viatge en helicòpter a la morgen per fer clic aquí.

Com tots sabem, molts, molts més estranys esdeveniments en els dies següents a la 'mort' de Michael Jackson, però és d'aquests esdeveniments, els esdeveniments del 25 de juny 2009 que han posat que és qüestió de la veritat en la ment de milers de persones tot el món.

Michael Jackson's' mort 'Certificat | incomplets i qüestionable

Publicat per admin | Publicat a hoax mort, els mitjans de comunicació, Notícies | Posted on 09.07.2009

Michael Jackson el certificat de defunció - incompleta i qüestionable

Això és el que "sembla" ser una còpia de Michael Jackson del Certificat de Defunció.

L'existència d'aquest document, però, segueix sense demostrar més enllà d'un dubte que "El Rei del Pop 'és realment mort.

  1. Aquest Certificat de Defunció llistes de la Causa de la Mort com "diferit", el que significa que fins i tot després de dos autòpsies, encara són incapaços de proporcionar una resposta pel que fa a difinitive MJ com va morir.
  2. Aquest Certificat de Defunció no s'ha signat per un Metge. Enterrar els supervivents no poden o no disposar d'un cadàver fins que un metge amb llicència permanent signa un certificat de defunció o un examinador metge signi un certificat de defunció de caràcter temporal, això és la llei.
  3. Aquest Certificat de Defunció no ha estat signat per qualsevol jutge d'instrucció o de Govern Oficial.
  4. Després que el certificat de defunció s'ha signat, les autoritats locals en general emetrà un certificat de disposició de les restes, també conegut com un permís d'inhumació o la cremació. Els crematoris i cementiris requereixen aquest formulari abans que incinerar o enterrar un cos. Això pot ser MJ per què no s'ha enterrat, i no tenir plans en el lloc encara a que ho facin bé.

Certificats de defunció es fan servir de tant en tant a una persona falsa de la mort de les assegurances contra el frau i per eludir l'aplicació de la llei els funcionaris o colèric familiars. "Oficial" del Comtat de Los Angeles els certificats de defunció, per exemple, són fàcilment disponibles a mitjans de 1990 per entre $ 500 i $ 1,000 cadascun.

Examinadores mèdics (o forenses) la llista de causa de mort com "espera" o "ajornat" fins a nou les proves de laboratori determinar la causa real de la mort. Excepte en casos inusuals, la disposició de les restes no tenen per què esperar que l'informe final de l'autòpsia, que poden trigar setmanes a completar.

La qüestió d'enterrar el cos de Michael Jackson aleshores, és que el metge forense i no / no han signat el seu certificat.

L'altre problema el que sembla ser que la família Jackson estan dividits sobre on enterrar Michael Jackson, Neverland o jardí Cementiri Bosc.

Llei de Califòrnia impedeix l'enterrament de restes humanes en terrenys privats, per tant està fora ... Neverland.

Aleshores, quina és la sostenen?

Creiem que és un altre 'estand' de Jackson pel Clan, permetent una mica més de temps per acostumar-se a dir en veu alta que MJ ha mort acutally.

El monument va ser fàcil, cantar, parlar, ulleres de sol i es va inclinar caps, però en realitat a haver de seguir endavant i l'etapa de l'enterrament i la família ..., evidentment, perquè junts i obtenir el seu 'història' recte abans que aquest camí .

No era Michael Jackson en el O2 Conferència de Premsa | Les mans d'un impostor 'Mort' regal

Publicat per admin | Publicat a Teories de Conspiració, hoaxes mort, Rumors, Tour | Publicat el 09.07.2009

Anàlisi de fotografies entre les mans de Michael Jackson i el impostor a Londres
Comparació entre la mà esquerra de Michael Jackson i L'impostor d'O2 en la Conferència de Premsa

Aquestes imatges són de banda a banda una comparació entre les dues imatges de l'esquerra, que són la mà esquerra de Michael Jackson, i la mà esquerra de Michael Jackson ', en la Conferència de Premsa d'O2 a Londres el març de 2009.

Creiem que aquestes imatges demostren més enllà d'un dubte que no es tractava de Michael Jackson que van assistir a la Conferència.

Aquest descobriment, en vista de la seva recent mort, planteja la pregunta, per què ell no assistir a la seva pròpia conferència de premsa? Va ser l'ús d'aquest impostor el primer de molts esdeveniments estranys que, possiblement, ha resultat ser el major hoax el món ha vist mai?

Si prenem una mirada més atenta a les mans, un al costat de l'altre, podem veure les moltes diferències entre els dos.

És evident que les dues mans no són el mateix.

En primer lloc, Michael Jackson té molt llargs i prims dits i una llarga Palma. L'impostor ha curt stumpy dits molt arrodonit amb una circular de Palma

L'altra diferència òbvia és la línia a la mà.

La Línia de Mart, també coneguda com la Línia de Vida, sobre la mà de Michael Jackson està molt a prop del seu polze. L'impostor de la línia de Mart en molt més en el centre de la mà.

En les imatges de la dreta, mira el dit petit. MJ's és molt delicada, prima i petita. Els impostor és gruixut, el greix i plana.

Si ens fixem en l'ample del palmell de la mà, just a sota de la del dit índex i s'amplia a tot el rosat. MJ's és bastant petit en comparació amb l'amplada de la impostor, el costat és bastant àmplia.

La base de la mà impostor és molt semblant a un gruix grassos i forma de V. MJ de la base de la seva mà és molt petita i rodona.

Ara tenim la prova.

Si heu aquesta falsa aparença, una de les més importants de la seva carrera, aleshores com no creure que ell no més fals?

Per veure més informació sobre les mans de Michael Jackson i l'anàlisi de quiromància visita aquí http://bit.ly/m5MFT

Dues autòpsia no és suficient, suspicous Joe Jackson exigeix una Tercera.

Publicat per admin | Publicado en Mitjans, Notícies | Posted on 07.07.2009

El pare de Michael Jackson Joe Jackson ha exigit que una tercera autòpsia durà a terme sobre la cantant, perquè ell creu que la icona del pop va morir d'enverinament.

Contactmusic informes que, Joe Jackson, qui a principis d'aquesta setmana diu que sospita de "joc brut" de la cantant de la mort - es diu que ha enfurismat a la seva família, tractant de prendre el control de la cantant al funeral d'un tercer i exigent examen post mortem, després de dues sèries de proves desmentit la seva convicció que el 'Terror' estrella va ser enverinat.

Una font va dir: "Jermaine, La Toya i la seva esposa Katherine li va dir que tots els que no tenia control sobre el clan més, però ell no vol deixar anar".

Tanmateix, Joe's filles Latoya i Janet han esquitxat per serveis ininterromputs guardaespatlles del seu pare - que tenia una turbulenta relació amb Michael, que no li nom a allò que es creu és la seva última voluntat - després d'haver rebut amenaces de mort .

La font va afegir a la Gran Bretanya de les notícies del món diari: "Hi ha alguns molt, molt fans de Michael boig per aquí que el culpa del que ha passat.

Amb les dues primeres autòpsies aparentment descartar el joc brut, Joe Jackson no va aturar fins que es trobi la informació que està buscant.

Potser el problema és que la persona que estan fent l'autòpsia de Michael Jackson no és en absolut, per tant, la contínua recerca de la veritat de Joe Jackson. Potser en aquest tercer examen, s'adonarà que es tracta d'un doble, el que explica per què no hi ha cap certificat de defunció, una demora dues setmanes amb el funeral, i no obrir la visualització del cos.

No pot acceptar que MJ és actally morts? Joe no es preocupi, estem aquí amb vostès.

Michael Jackson esquer pot haver exercit un paper important en la mort hoax

Publicat per admin | Publicat a hoax mort, Rumors | Publicat el 07.07.2009

Com es pot veure per aquest video, els ventiladors que craze màfia Navi al Japó, tots creuen, sens dubte, que estem veient Michael Jackson. Durant el vídeo quan es presenta la comparació entre ambdós i MJ Navi emmascarat, és molt difícil saber la diferència. Seria encara més difícil saber la diferència entre aquests dos en una imatge borrosa, per exemple .... Potser com una mica borrosa la imatge de baix a l'esquerra?

Aquesta és l'única imatge que dóna en l'existència de qualsevol tipus de validesa de la 'mort' de Michael Jackson.

Per alguna estranya raó, aquesta és l'única imatge que s'ha pres de Michael Jackson, quan va ser posat en l'ambulància, tot i que hi havia diverses persones presents en el moment. El reflex de la finestra, la coloració de la imatge, borrositat i lleuger fan que sigui molt sospitós quant a la seva validesa.

Aquesta és també l'única imatge que existeix que Michael Jackson ens mostra que s'estava morint, o que s'estan adoptant per a l'hospital. Totes les altres imatges d'existir una manera de mostrar un cos en una bossa blanca en una llitera, que en la mesura del que estem interessats, podria haver contingut res.

També s'ha assenyalat a la nostra atenció que el paramèdics que està fent compressions de pit sobre MJ (CPR) ha posat la seva mà dreta a prop del seu coll, quan en realitat, hauria d'estar fent la RCP més avall sobre l'os de Brest. Potser això es tots "per etapes" per ajudar a tots nosaltres a creure la història que Michael Jackson és mort. Pensar en això ... si no com la imatge de dalt ha estat posat en llibertat, llavors tot el món seria molt més sospitós! Si no hi ha imatge, i s'espera que tots creuen que el que realment va ser en el cos la bossa que va ser a la Morgan, moltes persones es dubta de la validesa de les històries que s'han alimentat pels mitjans de comunicació.

Tanmateix, com que hi ha una imatge d'existència, la imatge de dalt, se suposa que hem d'anar ... 'Oh està bé, sí que sembla que MJ allà, així que suposo que realment és mort i després'. Només per una imatge?

Aquesta imatge del monstre de Loch Ness va ser considerada com la prova fotogràfica per 60 anys fins que va ser demostrat ser un hoax.

Parlem d'una altra imatge que les persones enganyades fent creure que un hoax de 60 anys. Aquesta imatge va ser la del monstre de Loch Ness. Suposadament preses per Robert Kenneth Wilson, un ginecòleg de Londres, la imatge va ser publicada al Daily Mail el 21 d'abril de 1934. Aquesta sola imatge, és una de les imatges més icòniques d'Nessie i és conegut com el "Cirurgià de la Fotografia", que molts que abans considera que una bona prova que el monstre. La imatge es va revelar com una falsa alarma el 1994.

Estem comparant la mort de Michael Jackson al monstre de Loch Ness? Vostè aposta. Aquest resultat indica quant falsa alarma ràpida i fàcilment la gent creu alguna cosa, només perquè estava en els mitjans de comunicació, i perquè hi ha una foto a una còpia de seguretat de la història.

Estem dient que la imatge de Michael Jackson en l'ambulància és un fals? No per descomptat que no, vostè no pot, evidentment, que fals. El que hi ha sobre aquesta qüestió és aquesta imatge, És realment Michael Jackson en l'ambulància? Si es tracta de Michael Jackson en l'ambulància, que és realment mort o en un aturada cardíaca?

Des que hem après el video anterior que Navi és contractat pel propi Michael Jackson en diverses ocasions a ser un esquer, que és dir que no es va fer de nou, només en una escala molt més gran? També hem escoltat Michael Jackson's entrenador personal Lou Ferrigno recordar en una entrevista MJ com posar un maniquí de si mateix en una ambulància per posar fora de la Papparazzi ... què dir, no fer això de nou?

No cregui tot el que llegeixen, escolten i veuen.

Què sobre aquest lloc? He sentit a dir que vostè ...

Bé, us animem a que faci la seva pròpia ment.

No som estúpids, com els mitjans de comunicació creu que som tots.

Tots podem veure que res d'això se suma.

Impostor es fa passar per Michael Jackson en conferència de premsa d'O2

Publicat per admin | Publicat a Teories de Conspiració, hoaxes mort, Rumors | Publicat el 05.07.2009

En primer lloc, veure el vídeo anterior i prestar atenció a alguns elements clau d'aquesta persona que se suposa que és Michael Jackson. Mira de prop:

  • Els seus manierismes
  • La seva veu i accent
  • La forma en que manté en contacte i l'ajust del micròfon, com si ell no té ni idea de què fer amb ell o quan hagi de ser
  • Les seves mans
  • El seu peu
  • Su Chin
  • El seu somriure
  • La seva Cabell
  • Manera en que a penes es parla i quan ho fa només diu algunes paraules una i altra vegada, 'Això és, aquest és realment'
  • La forma en que manté el seu cap cap avall i segueix movent al voltant de tot el temps
  • El fet que en realitat només parla d'un màxim de 10 segons.

Ara comparar tots els punts anteriors amb el per sobre de Michael Jackson en una entrevista amb Geraldo, fa uns anys, de manteniment de tots els citats en compte les coses com rellotge.

No hi ha manera de que aquesta és la mateixa persona. Estem d'acord que el rostre és molt similar, però això és fàcil d'aconseguir per la cirurgia plàstica. La veu, manierismes i somriure són totalment diferents. Si encara no està convençuda de prendre una ullada de prop aquestes imatges a continuació.

Comparació banda a banda de Michael Jackson i el impostor

La imatge de l'esquerra va ser presa fa un parell d'anys. Compareu això amb la imatge presa de 'Michael Jackson', en la Conferència de Premsa d'aquest any.

En primer lloc hi ha una molt clara diferència entre el to de la pell. En segon lloc, la forma dels llavis i les dents són totalment diferents. Els impostor llavis i les dents són molt àmplies en comparació amb la forma més arrodonida de la Reial Jackson.

Hi ha també una diferència amb el disctinct "fissura" en la seva barbeta. El Reial Jackson fissura és més d'un punt mentre que el fals Jackson és una fissura definit el cisell de la barbeta.

L'altra cosa que hem de tenir en compte és que les cicatrius són tan notables que en altres les imatges de prop de MJ, que estan presents en l'exterior del nas a causa d'un excés de cirurgies, no són visibles en el nas impostor.

Per últim, el cabell és molt diferent, i sé que és fàcil dir que és perquè és una perruca, però l'ús d'una perruca no canvia la forma del seu cap, i cap d'aquesta persona és molt quadrat, davant la Reial Jackson que el cap és molt arrodonida i punxegudes.

Com més veure el vídeo i veure la imatge de les comparacions, més podem veure que això no és la mateixa persona.

La veritable pregunta és si aquest impostor s'ha posat en marxa perquè el veritable Michael Jackson realment saltat a terme mesos enrere, juntament amb el seu REIAL nens. Això explicaria per què la mort ha de ser gradual, ja que aquest impostor no qualificat o amb talent suficient per dur a terme en qualsevol concert, per no parlar de 50 concerts.

La manca de "talent" o "Michael Jackson original Energia" que podrien ser recollits en l'assaig final de filmacions, que s'explica fàcilment pel fet que ell estava malalt i cansat 'la nit abans de la seva mort. També que era 50, i no tenia l'energia que solia tenir.

Aquest fet, però, encara no s'aturarà l'alliberament d'aquest mateix concert Assaig sobre BlueRay disc MJ pel pare, Joe Jackson.

Potser Joe no està tan alterat per la mort del seu fill, perquè sap que s'amaga. Mentrestant, Joe Jackson, la nova empresa Ranch Records, que era tan convenientment connectat per ell en la primera entrevista que hi havia després de l'anunci de la mort del seu fill, serà MJ funelling els diners que l'explosió de les vendes de tots els seus àlbums, Blau Ray Memoribilia discos i ha produït en les últimes setmanes.

Vigilar. Mirar. Escoltar.

Aquestes reclamacions es sumen més que les ridícules històries que els mitjans de comunicació és intentar forçar l'alimentació nosaltres.

Imatges exclusives: Michael Jackson's Final Assaig | O2 Tour

Publicat per admin | Publicado en el Rei del Pop, Mitjans de Comunicació, Música, Notícies, Tour | Publicat el 03.07.2009

Imatges Exclusives aquest es va obtenir per la CNN i Michael Jackson mostra a assajar per als seus concerts O2 la nit abans de morir.

El clip, que veu la realització de Jackson "Ells no es preocupen per nosaltres", sembla afegir certa validesa a la creença que la icònica estrella del pop era saludable en els dies anteriors a la seva mort. Va ser pel que sembla gravat en múltiples càmera de vídeo d'alta definició i multi-pista d'àudio (cosa convenient), i podria ser posat en llibertat en els propers mesos ....

Michael Jackson's Entrenador admet com li agradava jugar "entremaliadures".

Publicat per admin | Publicat a hoax mort, els mitjans de comunicació, Notícies | Posted on 03.07.2009

Lou Ferrigno, Michael Jackson d'entrenador personal per als Concerts d'O2 a Londres, ha parlat amb afecte en una entrevista en

Michael Jackson's trainer Lou Ferrigno

Michael Jackson's entrenador Lou Ferrigno

la Televisió LA mostrar bon dia, de com MJ encantava jugar bromes molt sovint i també la forma en què disfressar. Ell se'n riu i fa broma com ell també li diu a Michael com utilitzen per a col locar un maniquí de si mateix en una ambulància per dissuadir els paparazzi. Com molt interessant ...

Échale un vistazo aquí http://bit.ly/6tE4h

Ens agradaria simplement dir un rotund ... WTF?

Potser tots nosaltres els creients són hoax dret sobre la marca, després!

Michael Jackson Prova de mort hoax Montures

Publicat per admin | Publicat a Teories de Conspiració, hoaxes mort, Notícies, Rumors | Publicat el 01.07.2009

En els darrers dies, alguns dels nous desenvolupaments han sortit a la llum en favor de la teoria que Michael Jackson ha estat l'escenari de la seva pròpia mort i la va tirar fora de la major hoax del segle. Com ja sabem, les diverses contradiccions entorn de la seva "mort" han obert els ulls davant el fet que no se'ns va dir tota la història.

Creiem que si realment estava mort després hauria estat simplement un obrir i tancar el cas. Per exemple: Michael Jackson va ser descobert per que va morir a casa d'un aturada cardíaca, va ser anomenat d'emergència 911, va ser recollit per paramèdics i després, malauradament, declarat mort. Tanmateix, com tots sabem, no era un obrir i tancar el cas i havia massa 'estrany' i esdeveniments inexplicables esdeveniments que van tenir lloc en el dia que va morir.

Se'ns ha dit que se li va donar un metge quatre hores, el que ha passat, per tal de seguir endavant amb els Concerts d'O2 a Londres. També hem sentit que la nit abans de la seva mort, va ser ple d'energia, posar en un sorprenent assaig de rendiment (que acaba de passar a ser gravada en vídeo ... quina casualitat) i, a continuació, ha passat a morir d'un atac al cor al dia següent.

Hem escoltat els contes estranys sobre la seva "metge" que suposadament el cantant injecta Demerol amb una mitja hora abans que es va ensorrar, li va passar a 'trobar en el seu llit, no truqui al 911, fins a mitja hora després de la seva mort, es va negar a signar el seu certificat de defunció i que va desaparèixer moments després de l'ambulància va tenir Jackson a l'hospital.

Hem vist les imatges de Michael Jackson assegut al passeig d'helicòpter a la Morgan, sens dubte gràcies a tots per posar en un gran "acte" i després dir "Vaig a estar fora d'ara", ja que va ser amb rodes a la Morgan i, a continuació, disfressat i va sortir ell mateix la porta del darrere.

Ara sembla ser, encara més estrany les coses estan tenint lloc, que el nostre lloc hoax teoria com molt possible. Anem a compartir alguns punts:

Michael Jackson and Deborah Rowe during their marriage in 1996.
Michael Jackson i Deborah Rowe durant el seu matrimoni en 1996.

S'ha anunciat per Deborah Rowe, l'ex esposa de Michael Jackson, que el retard en estrella no és el pare biològic dels seus dos fills. Deborah "Debbie" Rowe, la mare del Príncep, 12, i París, 11, ha parlat de la seva "simulacre de matrimoni" a Jackson en la seva primera entrevista amb el tabloide britànic periòdic Notícies del Món.

Rowe, que es va casar amb Jackson en el Sheraton Hotel Sydney el novembre de 1996, diu que li inseminada artificialment per un donant anònim i assimilar-se a si mateixa a una de les eugues de pura raça que ara manté en el seu ranxo de Califòrnia.

"Estava el vaixell. No era Michael esperma ", va dir Rowe Notícies del Món. "He pagat per ell, i he canviat. Sé que mai veurà de nou els meus fills ". Rowe va revelar que ella i el cantant Policial mai van tenir relacions sexuals i no compartir la cama durant els seus tres anys de matrimoni, la unió que descriu només com una amistat.

Rowe informa continuació, va regalar la seva pàtria potestat als nens a canvi d'un 8,4 milions de dòlars dels EUA de pagament més de nou anys. Rowe va dir que la seva escopeta era un casament. "Volia pretendre que érem una família." Ella era de 37 i embarassada i va ser 38.

Amb aquesta admissió per Debbie Rowe, que posa al descans de tots els escèptics que afirmen que Michael Jackson "mai fase de la seva pròpia mort, perquè ell no vol deixar els seus fills".

Per què no es quan ni tan sols són d'ell?

En segon lloc, tenim l'estrany comportament del pare de Michael Jackson, Joe Jackson. Es cotitza a E! Línia que, "En aquest punt, Joe Jackson, sap més del seu propi projecte que el funeral del seu fill plans». Molt preocupant.

Michael Jacksons Father
Michael Jackson's Pare Joe Jackson i Al Sharpton en una recent conferència de premsa

A la APOSTA premis a Los Angeles fa un parell de nits, CNN Don Limón intentat entrevistar Joe Jackson sobre la mort del seu fill. Jackson va respondre a les preguntes de Llimona amb abrupte, separada de respostes, van passar el micròfon a la seva portaveu i advocat, i després va promoure la seva empresa.

Jackson respostes s'estranya immediatament el bat: Limón li pregunta com ho està fent, i Jackson respon, "gran, que estic fent força bé", que sembla una cosa peculiar que dir després que un acaba de perdre un fill. A continuació, interruptors arts i diu: "Ha estat realment difícil. Recordeu, només va perdre la més gran estrella en el món. ", Que també sembla estrany, ja que semblava una manera bastant separada de les coses fraseig.

Don Limón després pregunta com Janet Jackson i la resta de la família per fer front a la notícia de la mort de Michael Jackson i Joe és la resposta d'aquest,

"Estan tots bé, però vull fer aquesta declaració ... aquesta és una bona declaració aquí, em propi Marshall i una empresa anomenada Rancho registres", i mostra gran entusiasme ja que els endolls de la Companyia discogràfica.

Ja sigui que ell no és més que un cor afamat de diners bastard o ell és tan compost i sense preocupacions, perquè sap que el seu fill Michael és, en realitat encara viu. O potser és tant!

En tercer lloc, els informes que es van fer a l'abril d'aquest any va afirmar que s'havia previst una subhasta per vendre diversos possesions pertanyents a Michael Jackson que es part de la Neverland Ranch Estate.

Temes com ara diversions, un encàrrec a transport de cavalls, rèpliques d'automòbils antics, premis internacionals de renom, jocs d'arcade, vestits de concert, DISNEYANA, estàtues de jardí, mobiliari, el real (i bastant) grandioses portes d'entrada a Neverland i Jackson's iconic blanca JEWEL guant.

Una part del producte d'aquesta subhasta es diu que es va a MusiCares, una caritat de The Recording Academy, però la major part dels fons que s'ha dit que es va directament a la butxaca del Rei del Pop a si mateix. Aquesta subhasta va ser cancel lada després de Jackson pel O2 a Londres Concerts esgotat. Pel que sembla, Michael Jackson ha trobat una altra manera de generar una mica de diners extra per la seva transició a una nova vida lliure dels mitjans de comunicació.

Amb una vida que es va cobrar la depressió, ús d'analgèsics, els deutes que s'estima en l'àmbit dels EUA 400 milions de dòlars, sent constantment assetjats pels fanàtics i els mitjans de comunicació, i la pressió per lliurar en 50 espectaculars concerts a l'edat de 50 anys, per què no consideri la possibilitat de fingir la seva pròpia mort per gaudir d'una vida pacífica en una illa en algun lloc sense res de què preocupar-se?

Hem pres nota que aquells de vostès que no són creients mantenen que Michael Jackson mai seria capaç d'això, ja que és molt reconeixible, o mai ho fan els seus fans, però volem dir DESPERTAR PERSONES.

Si alguna vegada hi va haver algú a la cara del planeta que tenen els mitjans per treure una mort hoax amb accés a un munt de diners amagat a alta mar, el transport i moments en que ell volia anar, el personal que faria qualsevol cosa per ell, i el motiu per voler abandonar el seu circ d'una vida ... és sens dubte Michael Jackson.

Pot ser ara "mort" per a tots nosaltres, però és absolutament físicament viu .... en alguna part.