Michael Jackson Hoax Death

Onko King of Pop todella kuollut?

Michael Jackson TRILLERI 25 vuotta! Osapuolella ei ole vielä! Michael Jackson viettää 25-vuotisjuhlien kunniaksi Thriller, joka on maailman suurin myynti albumi kaikkien aikojen, ja suurin virstanpylväs pop-musiikkia koskaan. TRILLERI - musiikki, videot, että näyttää ja tanssi liikkuu joka muutti musiikkia ikuisesti. 12 helmikuu 2008 näki vapauttamisesta Michael Jackson's Thriller-albumin erityisessä 25th Anniversary Edition sisältää kaikki klassiset Trilleri hits digitaalisesti remasteroitu, (enemmän ...)

"Tässä se on! - Eristäminen Cam - Audition Lopullinen - LA Staples Center
Tämä on täydellinen 4:16 raaka ja Muokkaamaton clip vapauttaa AEG Live-ryhmän kesäkuussa 23rd, Staples Center Rehearsal ja Final Cut Audition [ei Network Logot], josta käy ilmi MJ havainnointijärjestelmät, rento mutta frantically purukumi, sitten pysyvä, ja lyhyesti puuttua tanssijoita valittu O2 Lontoo kiertueelle. Toinen puoli on leikkeen olet nähnyt koko media-ja YouTube. "

On hyvin outoa, että ensimmäinen pätkä Michael Jackson näitä harjoituksia on hänelle HAKU kuin olimme kaikki nähneet häntä tänä aikana ... olkapäähän pituus suora tukka. Mutta leikkeen, joka on leikattu suoraan sen jälkeen, joka on oletettavasti Michael treenejä näitä konsertteja, osoittaa hänelle Pitkä tukka, joka muistuttaa hänen tyyli useita vuosia sitten. Miksi hän käyttää peruukki on hairstyle hän oli useita vuosia sitten konsertissa vuonna 2009?

Voiko olla mahdollista, että kuvamateriaalia Michael Jackson "treenejä" näiden Lontoon O2 Konsertit oli itse asiassa harjoitus useiden vuotta sitten ... leikata yhdessä samalle nauhalle, jotta me kaikki sitä mieltä, että hän oli tekemässä harjoituksissa yötä ennen kuin hän kuoli, kuten AEG kertoi meille .... kun itse asiassa hän oli jo peittokyky ulos, puoli tavalla ympäri maailmaa, valmis halukkaita ja kykeneviä esittämään koko Kuolema Hoax varautumissuunnitelma?

Huom: Kiitos Francesca että toit asian tietoomme.

AEG Live olivat promoottoreiden takana Michael Jackson's comebackin kiertueella. Kuten edellytys hoitamaan O2 Konsertit, Michael Jackson oli velvollinen antamaan viiden tunnin lääketieteen tentti. Lloyds of London, vakuutusyhtiö palkattiin kattaa kaikki tappiot kanssa assosioituneet Konsertit, oli riippumattoman lääkärin lentää pois New Yorkissa antaa tentti, ja AEG Live kerrottiin hän ohittaa liehuvat liput. width=400

Jos Michael Jackson otti määrä reseptilääkemainosten että Media on väite, ei siitä, että on noutaa verikokeen aikana lääketieteen tentti kuukautta sitten?

Sen jälkeen, kun tentti, AEG Live vakuutena vakuutussuojaa ensimmäisen 22 konserttia, mutta niitä ei saada katetuksi kaikki täysi 50 osoittaa kustannukset $ 500 miljoonaa euroa. He nyt maksaa miljoonia tukitodistuksiin lippuja, ellei kuitenkin fanien opt saada liput vaihdetaan varten erityisesti suunnitellut lipun luonut Michael Jackson itse kätevästi että AEG voisi uudelleen vallankaappaus joidenkin niiden raha-tappioita.

AEG Live, saavat usean miljoonan dollarin voitto, Näytä n vakuutuksenantajien jos kertomuksista yhdistää supertähti n ohimennen huumeet ovat oikein - koska niiden politiikka kattaa kuolemaan yliannostukseen.

AEG Live pomot otti dollarin 17,5 miljoonaa vakuutuksen siitä Lloyd's of London, jos terveydenhuollon kriisi, joka aiheuttaa Jackson vetää pois hänen 50-päivämäärä Lontoo asuinpaikkavaatimus.

Jos huumeet ovat osoittautuneet on osallistunut Jackson kuolee, AEG avainhenkilöt pystyy takaisin joidenkin niiden massiivisia tappioita - mutta ei, jos hän sulkea on kuollut luonnollisten syiden mukaan yhtiön toimitusjohtajaa Randy Phillips.

Vaikuttaa erittäin kätevää, että vakuutuksen hallussa AEG Live kuulu kuolemaan yliannostuksen, mutta ei kuolemaan luonnollisista syistä. Se näyttää olevan vielä helpompaa, että Media lähes välittömästi alkoi kertoa, että Michael Jackson's Sydän pidättäminen oli lähes varmasti tuotteen toistuvan huumeidenkäytön ja yliannostuksen huumeita Demerol juuri ennen kuin hän kuoli. "

Väitteet ovat tehneet Jacksonin Perhe, että he tiesivät, ettei tällainen huumausaineriippuvuus ja ilmoittaa, että laulajia elin oli katettu neula tavaramerkit ovat myös sanoneet, on väärä.

Niin miksi sitten ei myöskään vaikuta siltä, että tiedonvälitys on niin epätoivoinen, että me kaikki sitä mieltä, että huumausaineriippuvuus tarina? Onko se vain niin AEG Live tulee takaisin joitakin heidän rahojaan? Vai onko niin, koska se on kaikkein uskottava tarina saada meidät kaikki, että Michael Jackson todella on kuollut?

Paris Michael Katherine Jackson on Memorial hänen isä

Haluamme ottaa tavoitteeksi tarkastella niitä Michael Jackson Memorial pidetään Staples Center in Los Angeles. Meidän mielestämme on olemassa monia asioita, jotka eivät vain lisätä joka pidettiin Memorial, että on korostettava.

Suhteen, että Memorial palvelun itse, Michael Jackson oli todettu muunnetaan islamin helmikuussa 2007. Hänen muistomerkki oli kuin Jehovan todistaja seremonia. Jos se todella oli muistomerkki HIM, miksi ne eivät saa sitä, että islamin uskoa? Eikö tämä ole sitä, mitä hän olisi halunnut, että tämän uskonsa? Ymmärrämme, että MJ vanhemmat oli Jehovan todistaja, mutta tämä tarkoitus olla muistomerkki Michael Jackson, tai hänen vanhempansa?

Gold arkun väitetyn sisältyvät Michael Jackson ruumis näytti olevan liian pieni hänen lähes 6 jalka korkeus. Perhe sanoi, ettei se ole avoin lipas, koska vahinko, että hänen kasvonsa olivat kokeneet aikana CPR ja elvytys. Tämä on mielestäni hyvin outoa ilmoitus tehdä, ja kuulostaa erittäin muodostuu.

Toinen hyvin ilmeinen asia huomata on puuttuessa tiettyjä ystävämme "on Michael Jackson, joka on kieltäytynyt osallistumaan. Se tuntuu varsin oudolta, että kaikki ihmiset, jotka olivat lähellä häntä, lukuun ottamatta hänen perheenjäseniään, ei näy. Verukkeita, kuten "rakastan häntä liikaa, osallistua", antaa Dame Elizabeth Taylor, vain näyttää hyvin avoimia. Jos joku tarkoitti sitä, että paljon kiitoksia, oli tiedossa on paras ystävä, ja se henkilö, jolle olet rakastanut niin paljon, että olisi poissa kunnioittaa ja velvollisuus osallistua niiden muistomerkki. Tätä päättelyä voidaan myös sanoa muita läheisiä ystäviä, kuten Diana Ross, Oprah ja Macaulay Culkin.

Toinen asia on kiinnitettävä huomiota ulkonäköön kuuluisuuksia, että oli vain vähän tai ei lainkaan yhteyttä Michael Jackson lainkaan. Kuten Brooke Shields, Usher, Mariah Carey, ja John Mayer. Miksi Jackson Family tunne tarvetta laittaa aiheesta "näytä", kehotti näitä laulajia ja viihdetaiteilijoiden osoittaa kunnioitusta Michael Jackson? Tapa, jolla se oli koettu oli se, että he olivat enemmän kiinnostunut saamaan huomiota tiedotusvälineissä ja Ratings kuin acutally kunnioittaa muistoa heidän rakas veli.

Kuten tiedämme, Michaelin kolme lasta osallistui Memorial. Ensinnäkin kaikkien niiden läsnäolo, uskomme, oli erittäin huonoa makua. Jos lapsi on osallistua hautajaisiin tai muistomerkki edesmenneen vanhemman olisi varmasti ei voida pitää niiden absoluuttinen murhetta ja surua. Kuitenkin näitä lapsia, jotka ovat tarjouksen vuotiaiden 12, 11 ja 7 näytti täysin kunnossa. Ei kyynelkaasua tai surullinen kasvot näytettiin. Vanhin lapsi, Prince Michael, osoitti mitään tunteita koko palvelua ja voimakkaasti pureskella purkkaa pitää itse miehitetty. Paris, kuten tiedämme näytetään joitakin tunteita, kun hän piti lyhyen puheen, kuitenkin ennen tätä, ja välittömästi tämän jälkeen, hän oli hymyilevä, laulu ja näkyvissä mitään merkkejä siitä, että hän oli järkyttynyt tai greiving millään. Itse asiassa näyttää siltä, ikään kuin hän nautti itsensä ja oli täysin kunnossa, kunnes hiljaa sana oli whipsered hänen korvansa on Aunty Janet juuri ennen hänen "tearless puhetta.

Nuorin lapsi, Prince Michael II, joka tunnetaan myös Peitto, milloin tarjous ikä 7, kävi myös ilmi, ei tunteella. Ei kyynelkaasua tai sob. N: o kääntymiskokeessa syliin Aunty Janet kanssa kyynelkaasua värjäytyneitä kasvot .... Mitään. Joko nämä lapset ovat kypsiä niiden vuotta, tai he olivat mitään syytä osoittaa tunteita, koska he tiesivät ne nähdä heidän isänsä uudelleen hyvin pian.

Kaikki Jacksonin Family wore aurinkolasit koko palvelua. Tämä oli joko sen vuoksi, että ne olivat niin surun murtama ja halusi kätkeä kyyneleet, tai siksi, että ei ollut kyyneleet aluksi. Mielestämme se on viimeksi mainittu. Ei niistä koskaan yrittänyt pyyhkiä kyynelkaasua heidän kasvonsa. Ei niistä koskaan käyttänyt kudoksen tai nenäliina. Aikana puheessaan, että Michaelin veli Marliini antoi, hän teki paljon itkua tyyppi ääniä, mutta jälleen kerran ... ei kyyneleitä. Jacksonin kaikki näytti ottavan menetyksen kaikkein rakastettusi perheensä, yllättävän hyvin.

Aikana puheenvuorossaan, Kenny Ortega, Michael Jackson's Koreografi ja elinikäinen ystävä mainitsi, että "vähän alle viikko sitten Michael oli treenejä täällä on Staples Center, jonka vuoksi meidän oli hänen muistomerkki tästä". Michael Jackson "kuollut" torstaina 25. kesäkuuta, ja hänen Memorial tapahtui tiistaina 7. heinäkuuta. Että muistomerkki oli yli viikon ajan sen jälkeen, kun hänen "kuolema", itse asiassa se oli itse asiassa lähempänä kaksi viikkoa sitten. Tämä oli valtava lipsahdus on Ortega ja on erittäin epäilyttävää. Ehkä Michael oli alle viikko sitten, salaa annetun suunnitelmia hänen muistomerkki itse.

Viesti Michael Jackson hänen Memorial

La Toya Jackson myös erittäin suuri lipsahdus puhumalla noin hänen veljensä vuonna preesensiä vielä uudelleen, kun hän sanoi:

"Michael rakastaa fanit, hän aina sanoi perhe 1. faneille 2nd. Hän valvoo jokaista yksi sinua heti. Kiitos, että tulitte ja tukea häntä. Hän rakastaa sinua niin paljon. "

Hän seuraa joka ainoa teistä juuri nyt? Hänen Hideout epäilemättä ei taivaasta.

Yksi jäähdytys osa tätä Memorial tapahtui oikeus lopussa, kun ne näytetään kuvaa, jossa sanat "Olen elossa ja olen täällä ikuisesti."

Mitä mielenkiintoinen tapa esittää se. He olisivat voineet sanonut: "Olen elossa musiikkini ikuisesti", tai jotain, että vaikutus on kuitenkin ilmeinen totuus on kirjoitettu olemassa selvä päivä.

I'm Alive And I'm TÄSTÄ FOREVER.

Ne voivat olla maalattuja totuus enemmän lasinkirkas, jos he olisivat yrittäneet sikäli kuin emme huolissaan. Tämä muistomerkki vain vahvistaa asennuspuoleen epäilys siitä, että Michael Jackson on yhä hengissä ja voimissaan.

Jos et vielä hieman epäileväinen, sitten antaa meille mahdollisuuden jättää sinut tämän ajatuksen:

Kun heidän veljensä Memorial, The Jackson Perhe lähti ulos lounaalle, kun hänen "arkun" sped off on poistettu van. Hänen ruumiinsa on nyt tyhjästä on löydetty ja ne eivät ole vielä päättänyt, mihin haudata hänet

.... Ehkä se on niin vaikea päättää, missä haudata sen, koska ei ole elin.

MARILYNN MARCHIONE, AP Medical Kirjoittanut news.yahoo.com raportit:

Kun Michael Jackson joutui sydämen pysähtyminen, pelastustyöntekijöiden vei hänet paikka tunnetaan tuomalla kuolleena takaisin elämään. A maailmankuuluja kirurgi on UCLA Medical Center on avannut keino elvyttää ihmistä, että useimmat lääkärit olisi pitkä poistamattomasta, myös nainen, jonka sydän oli pysäytetty 2 1 / 2 tuntia.

Testattu muutaman kymmenen sydämen pysähtyminen potilaita, 80 prosenttia jäi henkiin. Yleensä yli 80 prosenttia pilaantumisalttiudesta.

and an American Heart Association spokesman. "He veivät ihmisiä, jotka olivat periaatteessa kuollut, eivätkä kaikki, että eri kuin Michael Jackson, ja tallentaa useimmat niistä", sanoi Dr. Lance Becker, hätäpuhelun lääketieteen erikoisalojen Pennsylvanian yliopistossa ja American Heart Association tiedottaja.

Voisiko Jackson myös on tallennettu?

Crowds UCLA Medical Center Surujen "kuolema" on Michael Jackson 25. kesäkuu 2009

On mahdotonta tietää. Lääkärit sairaalassa työskennellyt hänen tunnissa. The UCLA asiantuntija, cardiothoracic kirurgi tri Gerald Buckberg, sanoi, että hän ei ollut henkilökohtaisesti mukana Jackson hoitoon, ja että liian vähän tunnettu siitä, mitä edelsi sitä.

"Meillä ei ole aavistustakaan, kun hän kuoli verrattuna, kun hän totesi," Buckberg sanoi puhelinhaastattelussa.

Kuitenkin tuloksia muilla potilailla osoittavat, että "ikkuna on auki uusille ajattelu" siitä, miten kauan ihmiset voidaan menestyksellisesti resuscitated jälkeen heidän sydämensä lopettaa sykkeen, Buckberg sanoi. "Voimme Pelastuspakkausten niitä tavalla kuin nykyinen aika kehyksiä, joita käytetään. Olemme muuttaneet käsite, kun sydän on kuollut pysyvästi. "

He kutsuvat sitä "on Lazarus oireyhtymä", jossa mies Raamattu sanoo Jeesus herätettiin kuolleista.

Let's oltava selvä: Kukaan ei väitä, että ihmiset kauan kuollut ilman lääkärin hoitoon voidaan elvyttää. Onnekas kuin vuonna Buckberg tutkimus sai nopeasti apua, ja syy niiden kärsinyt sydämen pysähtyminen oli tiedossa, ja niitä voitaisiin vahvistaa: estetty valtimoissa aiheuttaa sydänkohtauksen, useimmissa tapauksissa.

Buckberg menetelmä edellyttää:

_Prompt CPR - rytmisessä rinnassa pakata - säilyttää verenpaine kunnes potilas saa sairaalassa.

. _Use Ja sydän-keuhko-koneen pitämään veren ja hapen menossa läpi vaikka lääkärit korjaamiseksi, mikä aiheutti sydämen värinä tai lopettaa jo siksi, kuten huumeiden yliannostuksen tai tukkeutunut valtimo.

_Special Ja lääkkeitä vähitellen palauttaa veren ja hapen virtaus, niin yhtäkkiä vouhottaa ei aiheuta tuoreen vahinkoa.

Ilman kaikki kolme osaa, potilaat saattavat kärsiä aivovaurion jos ne hengissä lainkaan.

"Voit tallentaa sydän-ja menettää aivot", Buckberg selitti.

UCLA ja sairaaloiden Birmingham, Ala., Ann Arbor, Mich. ja Saksassa testataan Buckberg menetelmällä 34 potilaalla, joilla oli ollut sydämen pysähtyminen on keskimäärin 72 minuuttia. Kaikki oli epäonnistunut elvytys menetelmiä standardi CPR ja Defibrillaattori yrittää sokki heidän sydämensä takaisin sykkeen.

Vain seitsemän kuoli. Vain kaksi perhe jäi pysyviä neurologisia vaurioita. Tulokset julkaistiin vuonna 2006 Euroopan unionin virallisessa lehdessä puhalluselvytys.

Dr. Constantinessa Athanasuleas (lausutaan uh-kuin-uh-SOO'-Lee-us), kirurgin yliopiston Alabama at Birmingham, käsitellään yhden ihmisen, joka tutkimuksen, joka oli ollut sydämen pysähtyminen noin puolitoista tuntia. Mies, vaimo, sairaanhoitaja, ei CPR kunnes helikopteri toi hänet sairaalaan.

"Hän oli flatlined," joilla on sydämen ", kuten edelleen kuin ruokasali taulukossa" Athanasuleas sanoi.

Lääkärit esittää häntä sydän-keuhko-koneen, whisked häntä on catheterization lab nähdä, jos hän olisi valtimo estämisen, silloin ohitusleikkaus on kiertotie heidän ympärillään.

"Mies meni kotiin ja oli neurologically täydellinen" vähintään kaksi vuotta myöhemmin, lääkäri sanoi.

Buckberg käsitellä nainen, joka oli ollut sydämen pidätyksen 2 1 / 2 tuntia.

Hän ei lähetä häntä leikkaussalityöskentelyssä kunnes hänen CPR ja veren paine voisi jatkua niin edelleen kohtelu voisi yrittää, hän sanoi.

Surullista kyllä, nainen selviytyi kaiken tämän, mutta kuoli useita viikkoja myöhemmin tartuntaa.

Buckberg on tehnyt työnsä edelleen kokeiluja sioista sydämen pysähtyminen. Hän tahallaan riistää heidän aivonsa veren virtaus puoli tuntia, sitten käytetään hänen elvytys tekniikoita tuoda ne takaisin, normaali tai lähes normaali toiminto. Tulokset esitetään sydän järjestön konferenssissa viime syksynä tainnutus monet, mukaan lukien Dr. Myron Weisfeldt, joka kardiologi ja puheenjohtaja lääketieteen at Johns Hopkins University School of Medicine.

"Hän tekee satunnaisia asioita. Olet lähes eivät usko tuloksiin, että hän sai "Weisfeldt sanoa Buckberg. "Useimmat meistä kuljettaa meidän pään, että jos joku aivoja on viety veren virtaus on 10-15 minuuttia, että emme vain aio saada ne takaisin mitään hyödyllistä tehtävää. Hänen tiedot viittaavat siihen, se on mahdollista ".

Lääkärit Japanissa, Taiwanissa ja muualla Aasiassa ovat yrittäneet lähestymistapoja samanlaisia Buckberg n kanssa erinomaisia tuloksia, sanoi Becker, joka on noin kokeilla sitä Philadelphiassa.

"Se vie koulutusta. Siinä otetaan uudelleen "saat lääkärit antaa jotain tämän uuden ja rahoitusta isompi tutkimukset todistaa se toimii, Buckberg sanoi.

Tämä raportti antaa vielä enemmän uskottavuutta siihen, että Michael Jackson kuolema oli Hoax. Mitä nyt näyttää hyvin todennäköistä on, että hän onnistui resuscitated hänen lääkärit, jotka toimivat hänen tunnissa, ja se oli sitten kuljetettu kautta helikopteria ja ruumishuoneelle, jossa hän voisi esittää uloskäynneillä huomaamattomasti ja havaitsematta.

Seuraavassa otteita on peräisin blogi nimeltään Inside Illuminus Theo, joka on saatavilla mieltä se on kokonaisuudessaan tässä: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Theo väittää, että ne olivat salainen järjestö takana Michael Jackson Kuolema Hoax.

"Jacksonin Staged Comeback
Jackson, paremmin kuin kukaan, tiesi jäykkyys tanssivien ja että hänen vartalonsa ei koskaan käsitellä comebackin kuten hän lupasi maailmassa. B ut hän craved ei ainoastaan kuolemattomuus kehon ja sielun vaan nimi ja maine, ja rakkautta, että hän tunsi oli eluded hänelle koko elämän, vaikka hänen niin sanotut avioliitot (joka hän oli aivan tosissaan, mutta joilla ei ole koskaan rakastanut , hän löysi hänen tyrmistyneenä, ettei hän voi rakastaa). Michael vahvistetun näyttää maailmalle, että hän oli nuorekas ja kykenevät kuin koskaan lupaamalla joukon esityksiä, että edes joku puoli ikänsä olisi todennut mahdotonta vetää pois ".

"Tämän hän voisi jopa hallita harjoitus on osoitus hänen epätoivo, kuten myös hänen nero ja päättäväisyyttä. Mutta hän vain tarkoitus suorittaa käytännössä istunnoissa. Hänellä ei ollut minkäänlaista tarkoitusta tosiasiallisesti harjoittaa suorituskyky, koska sen jälkeen, kun maailma oli nähnyt, mitä hän vielä pystyy, hän olisi "kuolee" ja sitten rentoutua ja katsella maailma suree häntä. "

"Let's asettaa yhden tallentaa suoraan. Michael oli terveyden fanaatikko, eikä väärinkäyttö huumeisiin ainakin paljon. Hänen kanneperusteet lääkäreiden nukkumiseen oikaisukeinojen olivat temppuihin asettaa vaiheessa kuolemaansa (joka oli asentamisen, sillä hänen koko elämä oli vaihe). Huono Deepak Chopra oli aghast, mitä hän näki Michael n kasvavaa riippuvuutta reseptilääkemainosten, mutta Michael tiesi, että kun hän oli "kuollut", Deepak olisi muistettava hänen kanneperusteet huumeiden ja jakaa ne myötätuntoa hänen sammutettu ystävä-ja näin ollen vahvistaa fiktiota, että Jackson oli kuollut huumeiden. Edelleen vahvistaa tämän fiktiota, Jackson soitti muita lääkäreitä kerjäämässä huumeita, ja jotkut lääkärit eivät anna heille, mutta hän ei koskaan käyttänyt niitä. Hän oli liian kauhuissaan kuoleman sallia mitään heikentää hänen kehon vähäinen pidä sen elämää. "

"Jackson's" Death "
Yön ennen Jacksonin "kuoleman", hän tanssi hänen sydämensä ulos, lähes kirjaimellisesti (joka korosti, että on mahdotonta elossa on uuvuttava aikataulun hän ilmoitti hänen julkinen). Hän palasi hänen vuokrata kotiin, ja oli virkeä kauemmaksi odotusajan jet klo Burbank airport, joka kuljettaa hänet sijainnin kaakkois Yhdysvaltain että uskallan ei luovuta (vielä). Mutta minun täytyy selittää, että mies, joka kuoli väitettyä sydänkohtaus mukaan hyvin käsissä hänen henkilökohtainen lääkäri (saada todellinen!) Ei Jackson mutta 47-vuotias Romania nimeltä Dimitrie Draghicescu, jota Illuminus Theo häpeällisesti raahasivat tämän morbid asia. "

"Dimitrie Draghicescu-Kuolleenmeren Jackson
Kun täysin 3 vuotta plastiikkakirurgia ja koulutus, Dimitrie voisi helposti siirtää, joka elää Jackson, puhumattakaan kuollut yksi. Mutta toisin kuin mahtava Michael, Dimitrie ei kuole. Dimitrie, ei Jackson, oli yksi whisked kautta sairaalaan. Ettekö ihmetellä, miksi mies, joka soitti 911 ei sanonut "Michael Jackson" oli uhri? Se ei ollut karttaa julkisuutta, mutta vakuuttaa, että jos 911 puhelut on analysoitava äänellä asiantuntijoiden ja sähköisen analysointilaitteet, kukaan ei olisi voinut havaita stressiä siitä soittajan räikeä valhe. "

"Dimitrie sovittu kuolla Michael paikalle vain, koska hän oli terminaalin sairaus, ja koska Jackson oli luvannut antelias palkita hänen perheelleen. Ja oli Dimitrie evätään, meidän Tilaa olisi paljastanut, että Draghicescu perheen salaisuus, joka oli tuonut ne huomiota Illuminus Theo vuonna 1700-luvun lopulla (mekin tuntevat kullan porkkana-rauta kiinni väite). "

"Michael Jackson on elossa, ja kun otetaan huomioon tiedot, joita hän pakotettu vetäytymään Illuminus Theo, hän voi hyvinkin saavuttaa tämän tavoitteen elämästä 150, mutta en usko, että hän nauttii nämä ylimääräiset 100 vuotta (eikä me). Mutta sillä välin, Michael Jackson nauttii valtavan on spektaakkeli, että koko maailma kyyneliin. Hän on saavuttanut mainetta ja jopa mitata rakkautta ja kunnioitusta, että eluded hänelle elämässä. Hänen eccentricities ovat anteeksi ja ne hän vieraantuneensa ovat sovitettavissa. Ja ehkä tämä ei ole huono asia. Mitä pelkään, henkilökohtaisesti, on silloin, kun Michael Jackson johtaa nyt. , Lukuun ottamatta hänen isänsä, kukaan ei voi koskaan sanoa "Ei" Michael-ja että oli kuolevainen Jackson. Miten maailma käsitellä Michael Jackson, että on tullut? Tietenkään kukaan ei tunnista uusia Jackson kuka hän on. "

 

Heinäkuu-10-09

Michael Jackson Tour alkaen Beyond the "Grave"

Posted by admin nojalla Media, Music, News, Tour

Michael Jackson voi mennä kiertueella tuolta hautaan. Suunnitelmia on haudottu on hologrammi kuvaa The King of Pop ilmestyä vaiheessa vieressä hänen veljiensä varten useita konsertteja, News of the World raportoitu. width=470

Jacksonin isä Joe ja hänen veljet Jermaine, Tito, Marlon ja Jackie, jotka olivat mukana Jackson 5, ovat takana ajatus. Niiden tavoitteena on footage Michael hänen aiemmin ryhmässä ja yksin matkat ennustettiin keikkoja ensi vuonna.

The Thriller star olisi seuraavat Elvis Presley, joka "kiersi" maailmassa vuonna 2006 - lähes 30 vuotta hänen kuolemansa jälkeen - kun hologrammi hänestä oli ennustettu ohella bändi ja orkesterille.

A ystävä Jacksonin perhe sanoi: "He ovat sitä mieltä, paras muistomerkki Michael olisi, että hänet takaisin lavalle, että viimeisen kerran - kuten hän halusi. Michaelin isä ja veljet sitä mieltä, että World Tour, jossa materiaalia Michael ennustetaan lavalla rinnalla elävät muusikot, jää myrskyn. "Kyllä, ja olemme varmoja, ne ovat myös sitä mieltä, että me kaikki uskomme, että he vain tekevät niin kuin "Memorial" - kanssa mitään tekemistä mieletön vuori rahaa ne tekisivät tässä prosessissa.

"He ovat myös sitä mieltä Michael lapset arvostavat nähdä häntä vaiheessa edessä hänen faneja kuin se on jotain he eivät koskaan tehneet. He ovat sitä mieltä, Michael olisi rakkauden ajatusta, että hän ei täytä hänen comebackin unelma seuraamalla mitä Elvis teki. Se on täydellinen kunnianosoitus heidän supertähti veli ", kertoo News of the World.

On mielenkiintoista huomata, että myös perhe on selvää, että Michael unelma oli seurata, mitä Elvis teki ... .. kuten faking kuolemaansa esimerkiksi?

... Ja Muistosanat? Oikea. Putting hänen lasten valokeilaan jälleen kerran, sama lapsille että hän niin epätoivoisesti pitää piilotettu 95% elämäänsä ennen hänen "kuolema", minä olen varma, että hän olisi koskaan halunnut ... varsinkin kun tehnyt debyyttinsä hänen Memorial.

Uskomme, että jos perhe on todella aikoo tehdä tämän kiertueen, että se on vain lisää todisteita siitä, että Michael Jackson on elossa. Rahaa on tehty tällainen kiertue olisi asetettava niitä kaikkia, ja Michael varten lopun elämäänsä. Michael: n veloista on jo poistettu, koska hänen "kuolema", ja hän voi nauttia hänen hassle free, rentoa elämää hänen todellinen lapsia, samalla kun katselet konserteista (for a change) alkaen mukavasti hänen olohuoneen sohvalla hänen uudessa talo piilotettu jonnekin Bahrain tai Meksikossa.

Olosuhteista kuoleman Michael Jackson on kyseenalainen ensimmäisestä päivästä lähtien. Emme sano tätä siksi, että "voi hyväksyä totuus", tai jotka haluavat "puhua pahaa kuolleista", sanomme näin, koska se on tosiasia.

Jatkuvasti muuttuvassa tietoja, tarinoita ja väitteet liittyvät 25. päivänä kesäkuuta 2009 ja sen jälkeenkin, on hyvin todellinen.

Fakta: Kun Michael Jackson kuolemasta ilmoitettiin ensimmäisen kerran, olimme kertonut tiedotusvälineille, että hän oli kärsinyt sydämen pysähtyminen hänen kotiin Los Angeles. Vaikka hänen henkilökohtaisen lääkärille oli läsnä, kun väitetty Kutista, hän ei voinut olla elvytettyä. Hän oli poimima ensihoitajat jälkeen 911 puhelun tehtiin asuinpaikkaa. Aikana kyydistä, että sairaankuljetus kautta sairaalaan, ensihoitajat yrittivät turhaan elvyttää laulaja, mutta tuloksetta. Saapuessaan UCLA Medical Centre, Lääkärit jatkunut pyrkiessään elvyttämään hänen elin kuitenkin sen jälkeen, kun hallinnoinnista CPR ja Happi lähes 40 minuuttia, hän oli julistettu kuolleeksi at 2.27pm.

Lisäksi analyysi: Ensin sanottiin, se oli yksinkertainen tapauksessa sydämen pysähtyminen. Tarinoita sitten alkoi syntyä, että Michael Jackson henkilökohtainen lääkäri, tohtori Conrad Murray, väitetään hallinnoi laukaus on Demerol on laulaja vain puoli tuntia ennen kuin hän kaatui. Olimme sitten sanottiin, että Michael Jackson oli riippuvaisiksi kipulääkkeitä, ja oli ollut jo useita vuosia. Tämä lausuma sitten hajosi huomioon ottamista lähteistä, että ei ollut ainoastaan MJ riippuvaisiksi kipulääkkeitä, mutta että hän teki cocktail 12 eri huumeita jokapäiväisessä!

A puhelun tehtiin asuinpaikan Michael Jackson, jonka jäsen hänen henkilöstönsä, joka on puoli tuntia sen jälkeen, kun hän kaatui. Dr. Murray oli tuloksetta hallinnoinnista CPR että Michael Jackson hänen sängyssä puoli tuntia ennen niiden mielestä se oli hyvä ajatus ehkä antaa ensihoitajat puhelun.

Alla on audio-ja puhelun ja transkripti, mitä oli sanottu. On monia kysymyksiä tästä puhelun, jotka erottuvat. Nimittäin, miksi toimihenkilö ei mainita, että "Gentleman" oli Michael Jackson, tai äänen enemmän hysteerinen, järkyttää tai hätääntynyt. Uskomme, että useimmat ihmiset, jos heidän työnantajansa oli kuolla annetun kerroksessa sydänkohtaukseen, että te olisitte huutamasta osaksi puhelimen jotain mallin mukaan: "Ole hyvä Kiirehdi ja pelastaa hänet, Herranjumala!" Jne. jne. . Harkitse tämän henkilön työnantaja oli Michael Jackson, olemme sitä mieltä, hän olisi ollut sitäkin hysteerinen.

Toiseksi, miksi operaattori ei kysyä, oli pulssi? Haluamme, että tämä oli yhteiset menettelysäännöt kysymys liittyy KAIKKI 911 puheluihin.

Kolmanneksi, miksi operaattori sulkeko lopussa puhelun melko rauhallisesti, ikään kuin "Voi näyttää siltä, että niissä on hoitaa asioita siellä, I'll vain jättää ne sen jälkeen." Meidän olisi uskonut, että se oli myös 911 menettelyä OLESKELUA reitillä kunnes ensihoitajat saapuvat, joten kaikki apu voivat. "Soita meille takaisin, jos tarvitset apua" ... anteeksi, mutta ei ole mitään keinoa kaikki 911 Operaattorin olisi koskaan sanoa, että varsinkin jos henkilö niitä kutsutaan noin on oletettavasti kuolee koskeva puheenvuoro. Of Course he tarvitsevat apua, on joku Dying!

Ja lopuksi, koska soittaja ei mainita, että henkilön puheenvuoro oli Michael Jackson, kuinka on mahdollista, että joukko ympäröi ambulanssia, kun hän oli ottanut pois sairaankuljetus edessä hänen kotiin? Pidä nämä asiat mielessä kuin kuunnella alla.



Seuraavassa on Transcript on 911 Puhelinsoitto

Operaattori: ensihoitaja 33, mikä on osoitteen hätä?

Soittaja: Tarvitsen ambulanssi mahdollisimman pian, sir

Ok sir, mitä osoitetta?

Los Angeles California, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, kyllä,

Ok sir, mitä puhelinnumero olet soittavilta?

Sir, meillä on herrasmies, että tarvitsee apua. Hän pysähtyi hengitys, hän ei hengitä, ja me yritämme pumppu häntä, mutta hän ei ole, hän ei ole ...

Ok ok, kuinka vanha hän on?

Hän on 50-vuotias, sir

Ok. Hän ei ole tajuissaan, hän ei hengitä?

Kyllä, hän ei hengitä sir

Ja hän ei ole tajuissaan joko?

Ei, hän ei ole tajuissaan sir

Ok (tauko). Okei, hän on puheenvuoro, missä hän juuri nyt?

Hän on sängyn herra, hän on bed

Ok let's get häntä puheenvuoro

Ok

Ok let's get häntä alas lattialle. En aio auttaa sinua CPR juuri nyt, Ok

Tarvitsemme häntä ... tarvitsemme ...

Kyllä, olemme jo tapaamme siellä. Olemme meidän tapa. En aio tehdä niin paljon kuin voin auttaa sinua yli puhelimeen. Olemme jo meidän tapamme. Onko kukaan näe häntä?

Kyllä meillä on henkilökohtainen lääkäri tästä hänen kanssaan, sir

Voi olet lääkäri siellä?

Kyllä. Mutta hän ei vastaa mitään ei ... ei ... hän ei vastaa CPR tai jotain

Voi OK. No emme meidän tie. Jos kaveri tekee CPR ja olet ohjeiden mukaan lääkäri hänellä on korkea viranomainen kuin minä. Ja hän on siellä kohtaus

Ok

Onko kukaan todistaja, mitä tapahtui?

Ei, vain lääkäri, sir. Lääkäri on ollut ainoa, joka täällä

Ok niin ei lääkäri katso mitä tapahtui?

Lääkäri, ei näet mitä sir? (kuulumaton ääni) Sir vain, jos voit haluta ...

Olemme tavalla. Olemme tavalla. Olen vain ohimennen näihin kysymyksiin minun ensihoitajat, jotka ovat matkalla sinne, sir.

Kiitos, sir. Hän pumppaus, hän pumppausasemat hänen rintaan, mutta hän ei vastaa mitään, sir. Pyydän

OK, OK, olemme. Olemme alle mailin päässä ja meillä on pian.

Kiitos Herra, kiitos

Ok sir. Soita meille takaisin, jos tarvitset apua. Kiitos

Fact: Footage ja Michael Jackson otetaan pois sairaankuljetus jaettiin noin tunnin kuluessa häneltä otetaan sairaalaan. Kuvan hänestä "väitetään" että ambulanssien kanssa ensihoitajat yrittävät elvyttää häntä myöhemmin vapauttaa ET.

Lisäksi Analyysi: Kuten edellä on mainittu aiemmissa virkaa, meillä jo löytää voimassaoloaikaa kuva Michael Jackson on Ambulanssi kyseenalaista sanoa vähiten. Filmiaineisto että sairaankuljetus jättää kotioperaattoreille sovelletaan myös epäilyksiä. Ensinnäkin, miksi se, että sairaankuljetus on tukea ulos MJ n ajotieltä soooo hitaasti? Jos ne ovat epätoivoisesti yrittää työskennellä hänen selkää, ei ne ajo mahdollisimman nopeasti?

Sitten, kuten ambulanssien lopullisesti selkänsä ja ajaa kadulla, se ei edes panna se sireeni. Uudelleen, ei ne olla kiire, jos haluat tallentaa King of Pop? width=310

Näyttää myös siltä, epäilyttävää, että turisti bussi juuri tapahtui ajaa viime MJ kotona kuin ambulanssi oli vedä portit.

Tarkastele footage tässä: http://bit.ly/9QOJQ

Mitä tämä kuva. Yksi ja ainoa kuva ja minkäänlaisia todisteita siitä, että tämä kaikki tapahtui on Michael Jackson, että sairaankuljetus on työstänyt ja annetaan happea, ensihoitajat. Hyvin suuri kysymys on, milloin ja missä tämä valokuva tehdä? Kun Michael Jackson oli laitettavaksi ambulanssia, ne sisällä suljettujen porttien kotinsa, eikä paina läsnä. Kun hän oli otettu pois, että ambulanssia, ei paina olivat lähellä. Myös, kuten olemme nähneet, että edellä materiaalia, erittäin tumma värisävy on sairaankuljetus ikkunat oli mahdotonta nähdä, kuka tai mikä oli sisällä. Miten on mahdollista, että tämä kuva oli voitava ottaa hyvin tumma sävytetty ikkunat jossain välissä, kun MJ oli laitettavaksi sairaankuljetus ja ottanut UCLA Medical Center, vaikka siellä ei juurikaan ollut tiedotusvälineiden lähellä tarpeeksi niin sijainteja voineet tehdä tällaisen ammuttu?

Fact: Michael Jackson henkilökohtainen lääkäri, joka oli väitetysti läsnä, kun hänen romahtaa, kieltäytyi allekirjoittamasta kuoleman todistus. Hän oli myös ilmoitettu kadonneeksi 24 tuntia sen jälkeen, kun laulaja kuolema on vahvistettu. Kun alkuperäinen spekulointia regardin lääkäreitä osallistuminen kuolemasta ja mahdollisesti olevista henkirikos, tiedotusvälineiden sitten vakuutti meille, että tohtori Conrad Murray oli kyseenalaistanut poliisin eikä epäillyn osalta kuoleman Michael Jackson.

Lisäksi Analyysi: Jotta ammatillinen lääkäri, tämä lääkärien toimet olivat epäilyttäviä alusta alkaen. Mahdollinen injektion huumeita ennen väitettyä romahtaminen MJ ensimmäisen sanomalla hän oli läsnä, kun MJ romahti, sitten muuttuvat hänen tarina vain "happing löytää hänelle tajuton hänen nukkumaan". Hallinnoivan CPR on the bed. Kieltäytyy allekirjoittamasta Michael Jackson kuoleman todistuksen, ja sitten menee puuttuvat 24 tuntia. Hänen autonsa on pidätettynä, ja etsinyt todisteita. Kaikki tämä, ja me sanottiin, hän ei ole epäilty. Oikea.

Fact: Michael Jackson's "body" oli lennättänyt on ruumishuone, jonka Sherrif Rescue Helicopter.

Lisäksi analyysi: numero yksi kysymys liittyy tähän osaan oudot tapahtumat, että päivä on tämä: Miksi?

Jos Michael Jackson oli todellakin kuollut, mikä oli tarpeen ilmakuljetuksia hänen eloton elin ruumishuoneelle? Eikö olisi ehkä enemmän järkeä ilmakuljetuksia häntä hänen kotiin sairaalasta, aika saver, joka olisi voinut merkitä eroa elämän ja kuoleman? Ottaen huomioon, sairaankuljetus, että valitsi hänet ajoi niin hitaasti, ei ole mikään ihme että he eivät voineet pelastaa hänet, mutta miksi mennä pyrkimyksille järjestää helikopteri kuljettaa hänet ruumishuoneelle? Tämä vain tarpeetonta ja liiallista ... ellei oli toinenkin syy tehdä niin. Tässä mielessä jäsen tarkastelisi vielä tätä kuvamateriaalia helikopterin kyydin ruumishuoneelle jota klikkaamalla tästä.

Kuten me kaikki tiedämme, monia, monia muita outoja tapahtumia aukilevitetty seuranneina päivinä "kuolema" on Michael Jackson, mutta se on näistä tapahtumista, tapahtumat kesäkuun 25. 2009, että on otettu kysymys on totuus osaksi mielissä tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa.

Michael Jackson's Death Certificate - Puutteellinen ja Kyseenalainen

Tämä on mitä "näyttää" on kopio Michael Jackson's Death Certificate.

Olemassaolo tämä asiakirja, mutta ei edelleenkään todistaa yli epäilystäkään siitä, että "The King of Pop" on todella kuollut.

  1. Tämä Death Certificate luetellaan kuolinsyy kuin "Laskennalliset", mikä tarkoittaa, että jopa kahden ruumiinavauksia, he ovat vielä pysty antamaan difinitive vastaus siihen, miten MJ kuoli.
  2. Tämä Death Certificate ei ole allekirjoittanut lääkäri. Perhe ei voi haudata tai muutoin luovuttaa ruumis, kunnes laillistettu lääkäri merkkejä pysyvä kuolintodistus tai kuolinsyyntutkija merkkejä väliaikainen kuolintodistus, tämä on laki.
  3. Tämä Death Certificate ei ole allekirjoittanut mitään kuolemansyyntutkija tai hallitusten virallinen.
  4. Kuoleman jälkeen todistus on allekirjoitettu, paikalliset viranomaiset yleensä myönnettävä hävittämiseksi edelleen, jota kutsutaan myös hautaaminen tai polttohautaus sallivat. Crematories ja hautausmailla vaatia tämän lomakkeen ennen kuin ne tuhkata tai haudata ruumis. Tämä voi olla miksi MJ ei ole haudattu, joilla ei ole suunnitelmia paikka vielä tehdä niin.

Kuolema varmenteita satunnaisesti käyttää vale henkilön kuolemaan vakuutus petoksia ja kiertää lainvalvontaviranomaiset tai vihainen sukulaiset. "Virallinen" Los Angeles County kuolintodistuksista esimerkiksi oli helposti saatavilla 1990-luvun puolivälin välisenä aikana $ 500 ja $ 1000 kukin.

Lääkäri (tai Coroners) luettelo niistä kuolinsyy kuin "ennen" tai "laskennallinen" toistaiseksi laboratoriokokeet määrittää todellinen kuolinsyy. Lukuun ottamatta epätavallisissa tapauksissa, niitä on edelleen, ei tarvitse odottaa, että lopullinen ruumiinavausraportti, joka voi tehdä viikkoa.

Asiasta hautaamassa elin Michael Jackson sitten se, että lääkäri ja kuolemansyyntutkija ei / ei ole allekirjoittanut hänen todistus.

Muut raportoitu kysymys näyttää olevan, että Jacksonin perhe on jaettu noin missä haudata Michael Jackson, Neverland tai Forest Lawn Cemetery.

Kalifornian laki estää hautaaminen ihmisen jäänteet yksityisoikeutta Tontin siis Neverland on pois ....

Mitä on pysäyttää?

Mielestämme se on vielä "pysähtyy", jonka Jackson Clan, jolloin ne vielä vähän aikaa totutella sanoa ääneen, että MJ on acutally kuoli.

Että muistomerkki oli helppoa, laulu, puhumme, tummia aurinkolaseja ja taipui päätä, vaan on todella edetä vaiheessa hautaaminen samoin ... perhe on tietysti saada sen yhdessä ja saada "tarina" suoraan, ennen kuin ne menevät siihen suuntaan .

Valokuvauslevyt analyysin välillä käsissä Michael Jackson ja Imposter Lontoossa
A Comparison välillä vasemman käden Michael Jackson & The Imposter klo O2 Lehdistötilaisuus

Nämä kuvat ovat vierekkäin välinen vertailu vasemmalle kuvia, jotka ovat vasemmalla kädellä ja Michael Jackson, ja vasemman käden "Michael Jackson 'at O2 Lehdistötilaisuus Lontoossa maaliskuussa 2009.

Uskomme näiden kuvien osoittautua yli epäilystäkään siitä, että se ei ollut Michael Jackson, jotka osallistuivat konferenssiin.

Tämä löytö, koska hänen viime kuoleman, herättää kysymyksen, miksi hän ei ole läsnä omassa lehdistötilaisuudessa? Oli käyttänyt tätä Imposter ensimmäinen monista outoja tapahtumia, jotka on mahdollisesti osoittautui suurin Hoax maailma on koskaan nähnyt?

Jos otamme tarkastella lähemmin käsissä, vierekkäin, voimme nähdä monia eroja näiden kahden välillä.

width=303

On selvää, että molemmat kädet eivät ole samat.

Ensinnäkin, Michael Jackson on melko pitkät ja ohuet sormet ja pitkä palmu. The Imposter on lyhyt kannokkoinen sormet, joilla on hyvin pyöreä pyöreä palmu

Toinen ilmeinen ero on viivoja käsin.

The Line of Mars, joka tunnetaan myös nimellä Life Line, ja Michael Jackson käsi on aivan lähellä hänen peukaloaan. The Imposter n Line Mars paljon syvemmälle keskustasta käsin.

Kun kuvat oikeus tarkastella niitä pinky sormella. MJ: n on melko siro, ohut ja siro. The imposters on paksu, rasvan ja tasainen.

Jos tarkastellaan leveys Palm, hieman alle indeksin sormella ja ulottuu että pinky. MJ: n on varsin pieni leveys verrattuna sen Imposter, whos käsi on varsin laaja.

Pohjaan kohdistuu Imposters käsi on hyvin paljon kuin rasva-ja kokkareinen V muoto. MJ: n perusta kätensä on hyvin pyöreä ja pieni.

Meillä on nyt näyttöä.

Jos hän on väärentänyt tämän näköisiä, yksi tärkeimmistä urallaan, niin miten me emme usko, että hän ei ole väärennetty enemmän?

Jos haluat nähdä lisätietoja Michael Jackson käsiin ja kädestäennustaminen analyysi vierailla siellä täällä http://bit.ly/m5MFT

Teema tarjoaa: Wordpress Theme - ensimmäisen Cash