Michael Jackson Hoax Døden

Er King of Pop virkelig død?

MARILYNN MARCHIONE, AP Medical Writer på news.yahoo.com rapporter:

Når Michael Jackson gik ind hjertestop, redningsfolk fandt ham til et sted, kendt for at bringe de døde tilbage til livet. En verdensberømt kirurg på UCLA Medical Center har været banebrydende for en måde at genoplive folk, at de fleste læger ville have lange afskrevet, herunder en kvinde, hvis hjerte var stoppet for 2 1 / 2 timer.

Afprøves på et par dusin hjertestop patienter, 80 procent overlevede. Normalt mere end 80 procent omkomme.

and an American Heart Association spokesman. "De fandt mennesker, som blev set døde, ikke så anderledes end Michael Jackson, og gemt de fleste af dem," sagde Dr. Lance Becker, en emergency medicine specialist ved University of Pennsylvania og en American Heart Association talsmand.

Kunne Jackson også have været reddet?

Crowds på UCLA Medical Center sørgedag den "død" af Michael Jackson den 25. juni 2009

Det er umuligt at vide. Lægerne på hospitalet arbejdede med ham for en time. Den UCLA ekspert cardiothoracic kirurg Dr. Gerald Buckberg, sagde han ikke var personligt involveret i Jacksons behandling, og at for lidt kendskab til, hvad der gik forud.

"Vi har ingen idé om, da han døde versus da han blev fundet," Buckberg sagde i en telefon-samtale.

Men resultaterne i andre patienter viser, at "vinduet er helt åben over for nye tanker" om, hvor længe folk kan med held genoplives efter deres hjerter quit beatings, Buckberg sagt. "Vi kan bjærge dem langt ud over de nuværende tidsrammer, der bruges. Vi har ændret konceptet, når hjertet er død permanent. "

De kalder det, "Lazarus syndrom" for manden Bibelen siger Jesus genopstå fra de døde.

Lad os være klare: Ingen siger, at folk lange døde uden lægehjælp kan genoplives. Den heldige i Buckberg's undersøgelse fik hurtig hjælp, og grunden til, at de lidt hjertestop var kendt og kunne fastsættes: blokerede arterier forårsager et hjerteanfald, i de fleste tilfælde.

Buckberg metode kræver:

_Prompt CPR - rytmisk brystet komprimering - at opretholde blodtryk indtil patienten bliver til et hospital.

. _Use Af en hjerte-lunge-maskine til at opbevare blod og ilt bevæger sig gennem kroppen, mens læger råde bod på, hvad der fik hjertet til at ryste eller stop i første omgang som et lægemiddel overdosering eller et tilstoppet arterie.

_Special Procedurer og medicin til gradvist at genoprette blod og ilt flow, så en pludselig vælde ikke forårsager friske skader.

Med alle tre elementer, patienter måtte lide hjerneskader, hvis de overlever på alle.

"Du kan gemme hjertet og mister hjernen," Buckberg forklares.

UCLA og hospitaler i Birmingham, Ala, Ann Arbor, Michigan, og i Tyskland afprøves Buckberg's metode på 34 patienter, som havde været i hjertestop for et gennemsnit på 72 minutter. Alle havde undladt genoplivning metoder med standard CPR og defibrillation at forsøge at chok deres hjerter tilbage til prygl.

Kun syv døde. Kun to overlevende stod tilbage med permanente neurologiske skader. Resultaterne blev offentliggjort i 2006 i tidsskriftet Genoplivningsmaske.

Dr. Constantine Athanasuleas (udtales uh-end-uh-SOO'-lee-us), en kirurg på University of Alabama i Birmingham, behandlet en mand i den undersøgelse, der havde været i hjertestop i cirka en time og et halvt. Den mand, kone, en sygeplejerske, gjorde CPR indtil en helikopter bragte ham til hospitalet.

"Han var flatlined," med et hjerte ", som stadig som din spisestue bordet," Athanasuleas sagt.

Læger sætte ham på en hjerte-lunge-maskine, whisked ham til kateterisation lab at se, om han havde arterie blokeringer, så gjorde bypass-kirurgi til omvej omkring dem.

"Den fyr gik hjem og var neurologically perfekt" mindst to år senere, lægen sagde.

Buckberg behandlet en kvinde, som havde været i hjertestop for 2 1 / 2 timer.

Han ville ikke sende hende til operationsstuen, indtil hendes CPR og blod pres kunne opretholdes, så yderligere behandling kan forsøges, siger han.

Desværre er den kvinde overlevede alt dette, men døde nogle uger senere fra en infektion.

Buckberg har taget hans arbejde videre med forsøg med svin i hjertestop. Han bevidst frataget deres hjerner af blodgennemstrømningen i en halv time, derefter anvendes hans genoplivning teknikker til at bringe dem tilbage, med normal eller næsten normal funktion. Resultaterne fremlægges på et Heart Association konference sidste efterår bedoevet mange, herunder Dr. Myron Weisfeldt, en hjertespecialist og formand for medicin på Johns Hopkins University School of Medicine.

"Han laver ekstraordinære ting. Du næsten ikke tror, de resultater, han fik, "Weisfeldt siges om Buckberg. "De fleste af os transportere rundt i vores hoveder, at hvis nogen hjerne er berøvet blodgennemstrømning i 10 til 15 minutter, som vi bare ikke vil få dem tilbage til en nyttig funktion. Hans data tyder på det er muligt. "

Læger i Japan, Taiwan og andre steder i Asien har forsøgt tilgange ligner Buckberg's med fremragende resultater, sagde Becker, der er ved at prøve det i Philadelphia.

"Det tager uddannelse. Det tager nytænkning "for at få lægerne til at vedtage noget dette nye, og finansiering af større undersøgelser for at bevise det virker, Buckberg sagt.

Denne rapport giver endnu mere troværdighed til forestillingen om, at Michael Jackson's død var en Hoax. Hvad nu synes meget sandsynligt, at han blev genoplives af hans læger, der arbejdede for ham i en time, og derefter blev transporteret via helikopter til lighus, hvor han kunne gøre hans exit, ubemærket og uopdaget.

Følgende uddrag er hentet fra en blog kaldet Inside Illuminus Theo der er til rådighed for at se på sin helhed her: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Theo hævder, at de var den hemmelige organisation bag Michael Jackson Death Hoax.

"Jackson's indfasningsforanstaltninger comeback
Jackson, bedre end nogen, vidste de kulderystelser af at danse, og at hans krop vil aldrig kunne klare et comeback sådan som han lovede verden. B ut han craved ikke kun udødelighed af krop og sjæl, men af navn og berømmelse, og den kærlighed, som han mente havde eluded ham hele hans liv, selv i hans såkaldte ægteskaber (som han var ganske alvorligt, men der har aldrig været elsket , fandt han til sin forfærdelse, at han ikke kunne elske). Michael satte sig for at vise verden, at han var så ung og kan som altid ved lovende en række forestillinger, at selv en andendeler sin alder ville have fundet umuligt at trække sig ud. "

"Det kunne han selv administrere en praksis samling vidnesbyrd om hans desperation, samt hans geni og beslutsomhed. Men han kun planlagt at udføre praksis sessioner. Han havde ingen som helst intention om at der rent faktisk udøver de præstationer, fordi det, når verden havde set, hvad han stadig var i stand til, at han ville "dø," og så læne sig tilbage og se verden begræde ham. "

"Lad os fastsætte en record straight. Michael var en sundheds fanatiker, og ikke misbruger narkotika mindst meget. Hans anbringender til læger til at sove tilsagn blev kneb for at indstille tidspunkt for hans død (hvilket var montering, som hele hans liv var et stadium). Ringe Deepak Chopra blev forbløffet på, hvad han så som Michael's stigende afhængighed af receptpligtig medicin, men Michael vidste, at når han havde "døde", Deepak vil huske hans anbringender for narkotika, og dele dem ud af sympati for hans slukket ven-og dermed styrke den fiktion, at Jackson havde døde af narkotika. For yderligere at styrke denne fiktion, Jackson ringede andre læger og tigger om narkotika, og nogle læger gjorde give dem, men han har aldrig anvendt dem. Han var også bange for døden til at tillade noget at svække hans krop er svag hold på livet. "

"Jackson's" Døden "
Natten før Jackson's "død," han dansede hans hjerte ud, næsten ordret (som understregede, at det er umuligt at overleve den grueling tidsplan han gerne annonceret til hans offentlige). Han vendte tilbage til sit lejede hjem, og var livlig væk til en ventende jet på Burbank lufthavn, der har transporteret ham til et sted i det sydøstlige USA, at jeg tør ikke give (endnu). Men jeg må forklare, at den mand, der døde af en påstået hjerteanfald under meget hænderne på hans personlige læge (får reel!) Ikke var Jackson men en 47-årig rumænsk opkaldt Dimitrie Draghicescu, hvem Illuminus Theo skandaløs slæbt ind i denne morbid -sagen. "

"Dimitrie Draghicescu-the Dead Jackson
Efter at have 3 års plastikkirurgi og uddannelse, Dimitrie kunne nemt passere for en levende Jackson, for ikke at nævne en død en. Men i modsætning til mægtige Michael, Dimitrie gjorde dø. Dimitrie, ikke Jackson, var det en whisked til hospitalet. Har du ikke undre sig over, hvorfor den mand, som ringede 911 ikke sige "Michael Jackson" blev offer? Det var ikke til at undgå offentlighed, men at forsikre, at hvis 911 opkald skal analyseres med stemmen eksperter og elektronisk analysatorerne, ingen kunne påvise stress fra opkalderens åbenlys løgn. "

"Dimitrie enige om at dø i Michael's sted, blot fordi han havde en terminal sygdom, og fordi Jackson havde lovet en rundhåndet belønning for hans familie. Og havde Dimitrie nægtet, vores Order ville have afsløret Draghicescu familie hemmelighed, at havde bragt dem til opmærksomhed Illuminus Theo i slutningen af 1700-tallet (også vi er bekendt med guld gulerod-jern stick argument). "

"Michael Jackson er i live, og i betragtning af de oplysninger, han tvunget ud af Illuminus Theo, kan han godt nå sit mål om at leve til 150, men jeg tror ikke, at han vil nyde godt af de ekstra 100 år (og hverken vil vi). Men i mellemtiden, Michael Jackson er nyder uhyre synet af hele verden i tårer. Han har opnået berømmelse og endda et mål for kærlighed og respekt, at eluded ham i livet. Hans eccentricities er tilgivet; dem han fremmedgjorte forenes. Og dette er måske ikke en dårlig ting. Hvad er jeg bange for, personligt, er, hvor Michael Jackson ledes nu. Med undtagelse af hans far, at ingen nogensinde kunne sige "Nej" til Michael, og det var til en dødelig Jackson. Hvordan vil verden håndtere Michael Jackson, der er til at komme? Der jo ingen, der vil anerkende den nye Jackson for hvem han er. "

 

Michael Jackson kunne gå på tur fra ud over graven. Planerne bliver udklækket for et hologram billede af King of Pop skal vises på scenen ved siden af hans brødre for en række koncerter, Nyheder af verden rapporteres. width=470

Jacksons far Joe og hans brødre, Jermaine, Tito, Marlon og Jackie, der var en del af Jackson 5, der ligger bag ideen. De har til formål at få optagelser af Michael fra hans tidligere gruppe og solo ture forventes på jobs næste år.

Den Thriller stjerne ville være følgende Elvis Presley, der "turné" verden i 2006 - næsten 30 år efter hans død - når et hologram af ham var forventet ved siden af et band og orkester.

En ven af Jackson-familien sagde: "De tror, det bedste mindesmærke til Michael ville være at have ham tilbage på scenen for at sidste gang - ligesom han ønskede. Michael's far og brødre synes en verden tour, hvor optagelser af Michael forventes på scenen sammen levende musikere, vil gå over en storm. "Ja, og vi er sikker på, at de også tror, at vi alle tror, at de 'bare gør det som en "Memorial" - med absolut intet at gøre med den vanvittige bjerg af penge, de ville gøre i processen.

"De mener også, Michael børn vil sætte pris på at se ham på scenen foran hans fans som det er noget, de aldrig har gjort. De tror, Michael ville elske idéen om, at han gjorde opfylde hans comeback drøm ved at følge, hvad Elvis gjorde. Det er den perfekte hyldest til deres Superstar bror, "siger Nyheder af verden.

Det er interessant at bemærke, at selv familien siger, at Michael's drøm var at følge med i, hvad Elvis gjorde ... .. gerne faking hans død for eksempel?

... Og, Mindeord? Højre. Sætte hans børn i søgelyset igen, de samme børn, som han så desperat holdes skjult for 95% af deres liv før hans død «, er noget, jeg er sikker på, at han aldrig ville have ønsket ... især efter at have gjort deres debut på hans Memorial.

Vi mener, at hvis familien er faktisk går til at udføre denne tur, at det er blot mere tyder på, at Michael Jackson er i live. De penge, der er fremstillet af sådan en tur ville indstille dem alle, og Michael op for resten af deres liv. Michael's gæld ville der allerede er blevet afskrevet på grund af hans' død ', og han kan nyde sine problemfri, afslappet liv med hans reelle børn, mens du ser det koncerter (for en ændring) fra komfort hans stue sofa i sit nye hus skjult et sted i Bahrain eller Mexico.

Omstændighederne omkring dødsfaldet af Michael Jackson har været tvivlsom fra dag ét. Det siger vi ikke, fordi vi er »ude af stand til at acceptere sandheden ', eller ønsker at' tale ondt om de døde", vi siger dette, fordi det er faktum.

De konstant skiftende oplysninger, historier og påstande i forbindelse med den 25. juni 2009, og ud over, er meget reel.

Fact: Når Michael Jackson død første gang blev annonceret, blev vi fortalt medierne, at han havde lidt et hjertestop i sit hjem i Los Angeles. Selv om hans personlige Behandlere var til stede på tidspunktet for den påståede Collapse, var han ude af stand til at blive genoplivet. Han blev samlet op af paramedicinsk efter 911 opkald blev foretaget fra bopæl. Under turen i ambulance til hospitalet, paramedicinsk forsøgte forgæves at genoplive sanger, men til ingen nytte. Ved ankomsten UCLA Medical Center, Læger varet i forsøget på at genoplive hans krop, men efter at administrere CPR og ilt for næsten 40 minutter, han blev erklæret død på 2:27.

Yderligere Analyse: Først fik vi at vide, det var et simpelt tilfælde af hjertestop. Stories derefter begyndte at vise sig, at Michael Jackson's personlige læge, Dr. Conrad Murray, angiveligt gives et skud af Demerol til sanger kun en halv time før han kollapsede. Vi var derefter får at vide, at Michael Jackson var afhængige af smertestillende midler, og havde været i mange år. Denne erklæring derefter blæste op i optagelse af kilder, der ikke kun var MJ afhængige af smertestillende midler, men at han tog en cocktail af 12 forskellige stoffer hverdagen!

Et telefonopkald blev foretaget fra ophold for Michael Jackson, som et medlem af hans medarbejdere, en halv time efter, at han kollapsede. Dr. Murray havde været forgæves administrerer CPR til Michael Jackson på sin seng for en halv time før de troede det var en god idé at måske give paramedicinsk et opkald.

Nedenfor er lyden af indkaldelsen og udskrift af, hvad der blev sagt. Der er mange spørgsmål om denne indkaldelse, som skiller sig ud. Nemlig, hvorfor har den ansatte ikke nævne, at 'gentleman' var Michael Jackson, eller lyden mere hysterisk, forstyrret, eller hektisk. Vi tror, for de fleste mennesker, hvis deres arbejdsgiver var døende på gulvet af et hjerteanfald, at du ville være råben i telefonen noget i retning af: "Please Hurry og redde ham, Åh min Gud!" Etc etc . Overvejer denne persons arbejdsgiver var Michael Jackson, vi mener, han burde have været endnu mere hysterisk.

Andet, hvorfor gjorde den erhvervsdrivende ikke spørge, om der var en puls? Vi vil antage, at dette var et fælles proceduremæssige spørgsmål i forbindelse med alle 911 telefonopkald.

Det tredje, hvorfor havde operatøren hænge op ved udgangen af opkaldet, helt roligt, som om »Åh, de synes at have en håndtaget på tingene dér, jeg vil bare overlader dem til det derefter '. Vi ville have troet, at det var også fælles 911 procedure at blive på LINE indtil paramedicinsk ankommer, give al den bistand, de kan. »Ring til os igen, hvis du har brug for hjælp" ... undskyld, men der er ingen måde nogen 911 Operatør nogensinde ville sige det, især hvis den person, som de bliver bedt om, er angiveligt døende på gulvet. De naturligvis VILLE brug for hjælp, der er nogen dør!

Og endelig, da den, der ringer ikke nævne, at den person, på gulvet var Michael Jackson, hvordan kan det være, at en crowd omgivet ambulancen, da han blev taget væk af ambulance på forsiden af sit hjem? Holde disse ting for øje, mens du lytter nedenfor.



Følgende er en afskrift af 911 Telefonopkald

Operatør: Paramedic 33, hvad er adressen på din nødsituation?

Opkaldsgrupper: Jeg skal bruge en ambulance så hurtigt som muligt, sir

Ok sir, hvad er din adresse?

Los Angeles, Californien, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, ja,

Ok sir, hvad er det telefonnummer, du ringer fra?

Sir, har vi en herre her, der har brug for hjælp. Han er holdt op med at trække vejret, han ikke trækker vejret, og vi forsøger at pumpe ham, men han ikke, han er ikke ...

Ok ok, hvor gammel er han?

Han er 50 år gammel, sir

Ok. Han er ikke klar over, han ikke trækker vejret?

Ja, han er ikke trækker vejret sir

Og han er ikke bevidst enten?

Nej, han er ikke bevidst sir

Ok (pause). Okay, er han på gulvet, hvor det er han på lige nu?

Han er på sengen sir, han er på sengen

Ok lad os få ham på gulvet

Ok

Ok lad os få ham ned på gulvet. I'm gonna hjælpe dig med CPR lige nu, Ok

Vi har brug for ham ... vi har brug for en ...

Ja, vi allerede befinder os på vores vej derhen. Vi er på vores måde. I'm gonna do så vidt jeg kan for at hjælpe dig over telefonen. Vi er allerede på vej. Har nogen se ham?

Ja vi har en personlig læge her med ham, sir

Åh du har en læge der?

Ja. Men han er ikke reagerer på noget at ingen ... nej ... han ikke reagerer på den CPR eller noget

Åh, OK. Nå vi på vores vej derhen. Hvis din fyr gør CPR, og du er instrueret af en læge, han har en højere myndighed end mig. Og han er der på den scene

Ok

Har nogen vidner, hvad der skete?

Nej, bare lægen, sir. Lægen har været den eneste her

Ok, så har lægen se, hvad der skete?

Læge, har du se, hvad der skete sir? (uhørligt stemme) Sir, netop, hvis du kan du ...

Vi er på vores måde. Vi er på vores måde. I'm just passeret disse spørgsmål videre til min paramedicinsk personale, der er på vej der, sir.

Tak, sir. Han er pumpestationer, han pumpestationer hans bryst, men han er ikke reagerer på noget, sir. Vær så venlig

OK, OK, vi er på vores måde. Vi er mindre end en sømil væk, og vi vil være der længe.

Tak sir, tak

Ok sir. Ring til os tilbage, hvis du har brug for hjælp. Tak

Fact: Footage af Michael Jackson bliver taget væk af ambulance blev udsendt inden for en time af ham, der træffes til hospitalet. Et billede af ham 'angiveligt' i ambulance med paramedicinsk forsøger at genoplive ham, blev senere frigivet af ET.

Yderligere Analyse: Som vi har nævnt i tidligere indlæg, har vi allerede finde gyldigheden af det billede af Michael Jackson i Ambulance tvivlsomt at sige det mildt. Filmsekvenserne af ambulance forlader hjemmet er også genstand for mistanke. Det første, hvorfor er det, at ambulance bakker ud af MJ's indkørsel soooo langsomt? Hvis de er desperat forsøger at arbejde med ham i ryggen, ville de være kørsel så hurtigt som muligt?

Derefter, da ambulance Endelig bakker ud og drev ned ad gaden, er det ikke engang lagt på det sirene. Igen, ville de være i en fart at gemme King of Pop? width=310

Det synes også mistænkeligt, at en turist bussen lige er sket til at køre tidligere MJ hjem som en ambulance blev trækker sig ud portene.

Se optagelserne her: http://bit.ly/9QOJQ

Med hensyn til dette billede. Det eneste billede, og enhver form for bevis på, at alt dette fandt sted, er af Michael Jackson i ambulance der arbejdes på og fik ilt af paramedicinsk personale. En meget store spørgsmål er, hvornår og hvor var dette foto taget? Når Michael Jackson blev sat ind i ambulancen, og de var inde i det lukkede portene til sit hjem, uden nogen tilstedeværende presse. Da han blev taget ud af ambulance, ingen presse var i nærheden. Også, som du ville have set af ovenstående optagelser, de meget mørke farve af ambulance vinduer gjorde det umuligt at se, hvem eller hvad der var indeni. Hvordan kan det være, at dette billede var i stand til at blive taget gennem meget mørk tonet vinduer på et tidspunkt mellem det tidspunkt, hvor MJ blev sat ind i ambulancen og tages ud på UCLA Medical Center, selv om der var næsten ingen medier tæt nok på begge steder for at har været i stand til at tage sådan et skud?

Fact: Michael Jackson's personlige læge, der angiveligt var til stede på tidspunktet for hans sammenbrud, nægtet at underskrive en dødsattest. Han blev også meldt savnet i 24 timer efter sanger død blev bekræftet. Efter første spekulationer regardin lægerne involvering i død og tilstedeværelsen af eventuelle fejl spille, medierne derefter forsikret os om, at Dr. Conrad Murray var blevet afhørt af politiet og var ikke en mistænkt i forbindelse med drabet på Michael Jackson.

Yderligere analyse: For en professionel læge, denne læger aktioner blev mistænkelige fra starten. En mulig injektion af narkotika inden den påståede sammenbrud MJ, første sige, han var til stede, når MJ kollapsede, og derefter ændrer sin historie til blot 'happing at finde ham bevidstløs på hans seng. Administrationen af CPR på sengen. At nægte at underskrive Michael Jackson død certifikat, og derefter går mangler for 24 timer. Hans bil bliver beslaglagt og søgte efter beviser. Alt dette, og vi fortalte han ikke er mistænkte. Højre.

Fact: Michael Jackson's "organ" blev fløjet til lighus af en Sherrif Rescue helikopter.

Yderligere analyse: Antallet ét spørgsmål forbundet med denne del af mærkelige begivenheder af denne dag er: Hvorfor?

Hvis Michael Jackson var døde, hvad der var behov for at luftbroen hans livløse krop til lighuset? Ville det ikke have måske gøres mere fornuftigt at luftbroen ham fra sit hjem til det hospital, en tid Saver, der kunne have betydet forskellen mellem liv og død? I betragtning af den ambulance, som plukkede ham op kørte så langsomt, er det ikke så mærkeligt, de kunne ikke redde ham, men hvorfor gå til indsatsen for at organisere en helikopter at transportere ham til lighuset? Dette blot synes unødvendig og overdreven ... medmindre, der er en anden grund til at gøre det. Med dette in mente, tage endnu et kig på optagelserne af helikopteren ride til lighus ved at klikke her.

Som vi alle ved, mange, mange flere mærkelige begivenheder udfoldede i dagene efter den "død" af Michael Jackson, men det er disse begivenheder, begivenhederne den 25 juni 2009 at have sat spørgsmålet om det er sandheden i hovedet på tusinder af mennesker rundt om i verden.

Michael Jackson's Death Certificate - ufuldstændig og tvivlsomme

Det er, hvad 'vises' for at være en kopi af Michael Jackson's Death Certificate.

Eksistensen af dette dokument imidlertid stadig ikke bevise uden tvivl, at »King of Pop 'er virkelig afdøde.

  1. Denne Death Certificate lister dødsårsagen som "Udskudt", hvilket betyder, at selv efter to obduktioner, er de stadig i stand til at yde en difinitive svar på, hvordan MJ døde.
  2. Denne Death Certificate er ikke underskrevet af en læge. Efterladte kan ikke begrave eller på anden måde disponere over et lig indtil en autoriseret læge underskriver en permanent dødsattesten eller en medicinsk undersøgerens underskriver en midlertidig dødsattesten, det er loven.
  3. Denne Death Certificate er ikke underskrevet af nogen retslægemyndigheden eller embedsmand.
  4. Efter dødsattest er underskrevet, de lokale myndigheder normalt udsteder en disposition af afdøde, også kendt som en begravelse eller ligbrænding tilladelse. Crematories og kirkegårde kræver denne form, før de vil brænde eller begrave et organ. Dette kan være grunden til MJ ikke er blevet begravet, med ingen planer på plads endnu at gøre det.

Dødsattester er lejlighedsvis bruges til at fake en persons død for forsikrings-svindel og til at unddrage sig de retshåndhævende myndigheder eller harmdirrende slægtninge. "Officielle" Los Angeles County dødsattester, for eksempel, var let tilgængelige i midten af 1990'erne til mellem $ 500 og $ 1,000 hver.

Læger (eller Coroners) liste dødsårsagen som "indtil" eller "udskudt" indtil videre laboratorieundersøgelser fastslå den faktiske årsag til mange dødsfald. Undtagen i usædvanlige tilfælde, disposition af resterne behøver ikke vente på den endelige obduktion rapport, der kan tage uger at gennemføre.

Spørgsmålet med nedgravning kroppen af Michael Jackson derefter, er, at lægen og retslægemyndigheden vil ikke / har ikke underskrevet hans certifikat.

De andre rapporterede problem synes at være, at Jackson-familien er splittet i spørgsmålet om, hvor at begrave Michael Jackson, Neverland eller Forest Lawn Cemetery.

Californiens lov forhindrer nedgravning af menneskelige rester på privat ejendom, derfor Neverland er ude ....

Så hvad er hold op?

Vi mener, det er endnu en 'stall' af Jackson Clan, som giver dem mere tid til at vænne sig til at sige højt, at MJ har acutally døde.

Mindesmærket var let, sang, taler, mørke solbriller og bøjede hoveder, men har rent faktisk at gå videre og fase nedgravning såvel ... familien naturligvis nødt til at få det sammen og få deres' historie 'lige inden de går den vej .

Fotografiske analyse mellem hænderne på Michael Jackson og Imposter i London
En sammenligning mellem den venstre side af Michael Jackson & The Imposter på O2 Pressekonference

Disse billeder er en side om side sammenligning mellem de to venstre billeder, som er den venstre side af Michael Jackson, og den venstre side af 'Michael Jackson' på O2 pressekonference i London i marts 2009.

Vi mener, at disse billeder bevise uden tvivl, at det ikke var Michael Jackson, der deltog i konferencen.

Denne opdagelse i lyset af hans nylige død, rejser spørgsmålet, hvorfor skulle han ikke deltage i sin egen pressekonference? Blev brugen af denne Imposter den første af mange mærkelige begivenheder, der har måske vist sig at være den største Hoax som verden nogensinde har set?

Hvis vi tager et nærmere kig på hænderne, ved siden af hinanden, kan vi se de mange forskelle mellem de to.

width=303

Det er klart, at de to hænder er ikke det samme.

Først og Michael Jackson har ganske lange og tynde fingre og en lang palm. Den Imposter har kort stumpy fingre med en meget afrundet cirkulære palme

De andre tydelige forskel er streger på hånden.

Line af Mars, også kendt som Life Line, om Michael Jackson hånd er helt tæt på hans tommelfinger. Den Imposter Line af Mars i langt videre ind i midten af hånden.

På billederne til højre, se på Pinky finger. MJ's er ganske lækker, tynd og Petite. Den imposters er chunky, fedt og flade.

Hvis man ser på bredden af Palm, fra lige under pegefinger og strækker sig på tværs til Pinky. MJ's er en ganske lille bredde sammenlignet med det Imposter, whos hånd er helt dækkende.

Bunden af Imposters hånd er meget gerne en fedtsyrer og chunky V form. MJ's base af hans hånd er meget runde og små.

Vi har nu dokumentation.

Hvis han har forfalsket dette udseende, en af de vigtigste i hans karriere, så hvordan kan vi ikke tro, at han ikke fake mere?

Hvis du vil se flere oplysninger om Michael Jackson's hænder og Palmistry analyse besøge den her http://bit.ly/m5MFT

Michael Jackson far Joe Jackson har krævet, at en tredjedel obduktion gennemføres på sanger, fordi han mener, at pop-ikon døde af forgiftning.

Contactmusic rapporter, der, Joe Jackson, der tidligere på ugen sagde, at han er mistænkt "uhumsk spiller" i sanger død - siges at have rasende hans familie ved at forsøge at tage kontrol over sanger begravelse og krævende en tredjedel kødkontrol efter to sæt prøvninger modbeviste hans tro på, at 'Thriller' star blev forgiftet.

En kilde sagde: "Jermaine, La Toya og hans kone Katherine alle fortalte ham, han havde ingen kontrol over den klan mere, men han ønsker ikke at give slip."

Men Joe's døtre LaToya og Janet har angiveligt sprøjtede ud for rund-the-clock bodyguards for deres far - der havde et turbulent forhold til Michael, som ikke har navn ham i, hvad der menes at være hans sidste vil - efter at han har modtaget dødstrusler .

Kilden tilføjede til Storbritanniens Nyheder af verden avisen: "Der er nogle meget, meget skøre Michael fans derude, som bebrejder ham for, hvad der skete.

Med de to første obduktioner tilsyneladende udelukker fejl spille, Joe Jackson vil ikke stoppe, før han finder, at de oplysninger, han søger efter.

Måske problemet er, at den person, som de 'gør det obduktionen om ikke Michael Jackson på alle dermed den stadige søgen efter sandhed af Joe Jackson. Måske i denne tredje undersøgelse, at de vil indse, at det er en dobbelt, hvilket vil forklare, hvorfor der ikke er nogen dødsattesten, en to ugers forsinkelse med begravelse, og ingen åben visning af kroppen.

Kan ikke acceptere, at MJ er actally død? Don't worry Joe, vi er lige der med dig.

Som du kan se af denne video, Crazed fans at mob Navi i Japan, alle tror uden tvivl, at de er vidne til Michael Jackson. I løbet af video, når de viser en sammenligning mellem Navi og MJ begge maskerede, det er meget svært at se forskellen. Det ville være endnu sværere at skelne mellem disse to i en fuzzy image for eksempel .... Måske ligesom lidt sløret billedet nedenfor til venstre?

width=310

Dette er den eneste billede i eksistens, der giver nogen form for gyldigheden af 'Death' af Michael Jackson.

Af en eller anden mærkelig grund, er dette det eneste billede, der er blevet taget af Michael Jackson, da han blev lagt i ambulancen, på trods af, at der var flere mennesker til stede på det pågældende tidspunkt. Betænkningstiden af vinduet, farvning af billedet, og let fuzziness gøre det meget mistænkeligt, at det gyldighed.

Dette er også det eneste billede, der eksisterer af Michael Jackson, der viser os, at han var døende, eller bliver taget til hospitalet. Alle andre billeder findes vise en form for et organ i en hvid organ pose på en båre, der så vidt vi er, kan have indeholdt noget.

Det er også blevet bragt til vores opmærksomhed, at paramedic hvem der gør brystet komprimering på MJ (CPR) har sin hånd placeret lige op i nærheden af hans hals, selv om faktum er, at han burde gøre CPR yderligere ned over Brest knoglerne. Måske var dette alle "iscenesat" for at hjælpe os alle til at tro, historien, at Michael Jackson er død. Tænk over det ... hvis der ikke image som den ovenfor var blevet frigivet, så alle ville være en meget mere mistænkelige! Hvis der var noget image, og vi var alle forventes at tro, at det virkelig var ham i kroppen taske, som gik til lighuset, mange mennesker ville være at betvivle gyldigheden af de historier vi blev fodret af medierne.

Men da der er et billede på eksistensen, billedet ovenfor, vi formodes at gå ... "Oh okay, ja det ser ud som MJ derinde, så jeg gætter han virkelig er død derefter«. Kun på grund af et billede???

width=300

Dette billede af Loch Ness Monster blev betragtet som fotografisk bevis for de 60 år, indtil den blev vist sig at være en Hoax.

Lad os tale om en anden enkelt billede, lokket folk til at tro, en Hoax i 60 år. Dette billede var, at af Loch Ness Monster. Angiveligt taget af Robert Kenneth Wilson, en London gynækolog, billedet blev offentliggjort i Daily Mail den 21. april 1934. Denne enkelt billede, er en af de mest ikoniske billeder af Nessie og er kendt som "kirurgens Fotografi«, som mange tidligere anses for at være god dokumentation for monster. Billedet blev afsløret som Hoax i 1994.

Er vi sammenligne Michael Jackson død til Loch Ness? Du satsning. Denne bevist Hoax viser bare, hvor hurtigt og nemt vil folk tro på noget, bare fordi det var i medierne, og fordi der er et foto til at bakke op historien.

Skal vi sige, at ovenstående billede af Michael Jackson i ambulance er en fake? Nr. naturligvis ikke, du kan naturligvis ikke fake det. Hvad vi må sætte spørgsmålstegn ved dette billede er det, er det virkelig Michael Jackson i ambulance? Hvis det er Michael Jackson i ambulance, er han virkelig døde eller hjertestop?

Da vi har lært fra videoen ovenfor, at Navi blev hyret af Michael Jackson selv ved flere lejligheder at være en lokkedue, der er at sige, at det ikke skete igen, blot på en meget større skala? Vi har også hørt Michael Jackson's personlig træner Lou Ferrigno husker i et interview, hvordan MJ sætte en mannequin af sig selv i en ambulance til at udskyde Papparazzi ... hvad der er at sige, at han ikke gøre det igen??

Mener ikke, at alt, hvad du læse, høre og se.

Hvad med denne hjemmeside? Jeg hører dig sige ...

Nuvel, vi opfordrer dig til at gøre op dit eget sind.

Vi er ikke dumme gerne medier mener, at vi alle er.

Vi kan alle se, at det hænger slet ikke sammen.

Først og fremmest se videoen ovenfor, og være opmærksom på nogle centrale elementer om denne person, som formodes at være Michael Jackson. Se nærmere på:

  • Hans Mannerisms
  • Hans Voice og Accent
  • Den måde, han holder rørende og tilpasning af mikrofonen, som om han har ingen idé om, hvad de skal gøre med det, eller hvis den skal være
  • Hans hænder
  • Hans gåtur
  • Hans Chin
  • Hans Smile
  • Hans Hair
  • De måde han knap nok taler, og når han gør kun siger visse ord igen og igen, "Det er det, dette virkelig er det '
  • Den måde, han holder sit hoved ned og holder flytter rundt hele tiden
  • Den omstændighed, at han kun rent faktisk taler for højst 10 sekunder.

Nu sammenligne alle de ovenstående punkter med Michael Jackson i ovenstående interview med Geraldo et par år siden, at holde alle de nævnte ting i tankerne, som du ser.

Der er ingen måde, at det er den samme person. Vi er enige i, at de står over for, er meget ens, men det er nemt nås ved plastikkirurgi. Den stemme, mannerisms og smil er alle helt forskellige. Hvis du stadig ikke overbevist om, derefter tage et tæt ser på disse billeder nedenfor.

Side om side sammenligning af Michael Jackson og Imposter

Billedet til venstre blev taget et par år siden. Sammenlign det med billedet taget af 'Michael Jackson' på pressekonferencen i år.

Først og fremmest er der en meget tydelig forskel mellem hudfarve. Andet formen af læber og tænder er helt anderledes. Den imposters læber og tænder er meget bredt i forhold til de mere afrundede form af Real Jackson.

Der er også en disctinct forskel med 'kloevet «i hans hage. Real Jacksons kloevet er mere et dot mens Falske Jacksons kloevet er en defineret mejsel ud af hage.

Den anden ting, vi har at holde sig for øje er, at de ar, som er så mærkbar i andre tæt op billeder af MJ, som er til stede på det uden for hans næsebor på grund af overdreven operationer, der ikke er synlig på imposters næse.

Endelig håret er meget forskellige, og jeg ved, er det nemt at sige, at det er fordi det er en paryk, men iført en paryk ikke ændrer formen på dit hoved, og dette personer hovedet er helt klart meget firkantede, i modsætning til Real Jackson der hoved er selvfølgelig meget afrundede og pointy.

Jo mere vi se videoen optagelser og se på billedet sammenligninger, jo mere kan vi se, at dette er bestemt ikke den samme person.

Det virkelige spørgsmål er, om ikke denne imposter blev iværksat, fordi REAL Michael Jackson faktisk sprunget ud måneder siden sammen med sin REAL børn. Dette ville forklare, hvorfor Døden skulle være iscenesat, fordi denne imposter ikke var kvalificeret eller dygtige nok til at udføre i enhver koncert, endsige 50 koncerter.

Enhver manglende 'talent' eller 'Original Michael Jackson Energi', der kunne samles op på i den afsluttende øvelse Footage, ville nemt forklares af den kendsgerning, at han var syg & trætte «aftenen før hans død. Også, at han var 50, og ikke har den energi, som han plejede at have.

Dette betyder dog stadig ikke vil standse udgivelsen af denne samme øvelse Koncert på BlueRay Disc ved MJ far, Joe Jackson.

Måske Joe er ikke så urolig ved hans søns død, fordi han ved, han gemmer sig ud. I mellemtiden har Joe Jackson's nye selskab Ranch Records, som var så bekvemt sluttet af ham i det første interview, han havde efter offentliggørelsen af hans søns død, bliver funelling MJ de penge, den eksplosion af salget af alle hans album, Blue ray-diske og Memoribilia har produceret i de sidste par uger.

Ur. Se. Høre.

Disse påstande tilføje op end de latterlige historier at Medier forsøger at tvinge feed os.

Denne Exclusive Footage blev opnået ved CNN og viser Michael Jackson rehearsing for hans O2 Koncerter aftenen før han døde.

De klip, som ser Jackson udfører "de bekymrer sig ikke om os", synes at tilføje en vis gyldighed til at tro, at den ikoniske pop star faktisk var sund på dage før hans død. Det var tilsyneladende er optaget i multi-kamera, high-definition video og multi-track audio (hvordan praktisk), og kan blive frigjort i de kommende måneder ....

Abonner på Michael Jackson Hoax Døden
Tema leveret af: Wordpress Theme - Første Cash