Michael Jackson Tour s onu stranu 'teške'

Srpanj 10th, 2009
by admin

Michael Jackson mogao ići na turneju s onu stranu groba. Planovi se hatched za hologramsku sliku Kralj Pop pojaviti na pozornici uz svoju braću za niz koncerata, News of the World izvijestio.

Joe Jackson's tata i njegova braća Jermaine, Tito, Marlon i Jackie, koji su u sklopu Jackson 5, su iza ideja. Oni imaju za cilj je snimke Michaela iz njegove prošlosti grupa i solo nastupe na turnejama projiciranih iduće godine.

The Triler zvijezda bila bi sljedeća Elvis Presley, koji je "toured" svijeta u 2006 - skoro 30 godina nakon njegove smrti - kad je o njemu hologram je projicirana uz band i orkestar.

Prijatelj u obitelji Jackson je rekao: "Oni misle da su najbolji spomen Michael bi bilo da ga vrati na pozornicu za završno vrijeme - kao što je on želio. Michael's tata i braća misliti svijet turneje, na kojoj je snimke Michaela je projicirana na pozornicu zajedno žive glazbenike, sići će nevrijeme. "Da, i mi smo sigurni da smo svi misle isto tako vjerujem da su oni samo radili kao 'Memorijal' - sa apsolutno nema veze sa lud planine novca oni bi u tom procesu.

"Oni također vjeruju Michael djece će cijeniti gledajući ga na pozornici ispred svojih fanova, kao to je nešto što nikada nije učinio. Oni misle da ljubav Michael ideju da je učinio ispuniti njegov san comebacka slijedeći ono što je Elvis učinio. To je savršen danak u njihovim bratom Superstar ", kaže News of the World.

To je zanimljivo napomenuti da čak i obitelji koje govore Michael san je bio da pratite šta učinio Elvis ... .. kao zavaravanje smrti na primjer?

... I porez? Desno. Stavljajući svoju djecu u središte pažnje opet isto tako da djeca očajnički čuvaju skrivene za 95% njihove živote prije svoje smrti ', nešto je siguran sam da on nikad ne bi želio ... pogotovo nakon što je njihov prvi nastup na njegovom Memorijal.

Vjerujemo da, ukoliko obitelj uistinu događa za izvršavanje ove turneje, da je to samo dokaz više da sugeriše da je Michael Jackson je živ. Novac od takve turneje bi postavili sve njih, a Michael se za ostatak života. Michael's dugove bi već pisano off, zbog njegove smrti ", a on može uživati u njegovoj gnjavažu besplatno, opuštena stvarnom životu sa svojom djecom, dok gledate koncerata (za promjenu) iz udobnosti svoga kauč u dnevnoj sobi njegove nove kuća skrivene Bahrein ili negdje u Meksiku.

Tagovi: mediji, vijesti, izvještaji, Tour
Posted in Mediji, Music, News, Tour | Komentari (48)

Činjenicama i analiza iza 'Smrt' of Michael Jackson

Srpanj 9th, 2009
by admin

Okolnosti smrti Michael Jackson je upitno dana. Mi ne govorim zato što smo "ne može prihvatiti istinu ', ili žele' ogovarati mrtvi ', kažemo, jer ovo je činjenica.

Stalno mijenja podatke, priče i optužbe povezane s 25. lipnja 2009 i šire, vrlo je stvarno.

Fact: Kada Michael Jackson's death je prvi put najavljeno, bili smo rekli u medijima da je pretrpjela srčani uhićenje u njegovom domu u Los Angelesu. Iako su njegovi osobni Liječniče je bio prisutan u trenutku navodnog Collapse, on se nije mogao oživje. Bio je pokupljeno od Paramedics nakon 911 telefonski poziv je napravljen od prebivališta. Tijekom vožnje u ambulantu u bolnicu, paramedics pokušao uzalud da bi ponovo je pjevačica, ali to ne iskoristiti. Po dolasku na UCLA Medical Centre, Doktori persisted in pokusava probuditi svoje tijelo, međutim, nakon CPR administriranje i kisika za skoro 40 minuta, bio je proglašena mrtvima u 2:27.

Daljnja analiza: Prvo mi je rečeno da je to bila jednostavna slučaju kardijalni uhićenje. Priče onda se počeo rađati da Michael Jackson osobni liječnik, Dr. Conrad Murray, navodno upravljao momentalno od Demerol na pjevač samo pola sata prije nego što su propali. Bili smo tada rekao da je Michael Jackson bio je ovisnik o boli ubice, a bilo je još mnogo godina. Ova izjava onda duhati gore u ulaz od izvora koji ne samo da je bio ovisnik o MJ ubice bol, ali da on uzme jedan koktel od 12 različitih droga svakodnevnog!

Telefonski poziv je napravljen od prebivališta Michael Jackson, a član njegova osoblja, a pola sata nakon što su propali. Dr. Murray bio neuspessno administriranje CPR da Michael Jackson na njegov krevet za pola sata prije nego su mislili da je to bila dobra ideja da možda dati Paramedics poziva.

Ispod je audio na poziv i prijepis onoga što je rekao. Postoji mnogo pitanja u vezi ovog poziva koji stoje vani. Naime, zašto je član osoblja ne spominjemo da je 'gospodin' bio je Michael Jackson, ili zvuk više histeričan, uzrujani ili bijesan. Vjerujemo, za većinu ljudi, ako je njihov poslodavac je umirući na podu od srčanog udara, to će vas deranja u telefon nešto duž linije: 'Molimo Požuri i spasiti ga, Oh moj Bože! "Itd itd . S obzirom da je ova osoba poslodavac je Michael Jackson, vjerujemo, da je trebalo sve više histeričan.

Drugo, zašto je operator ne pitaj ako je puls? Bismo pretpostaviti da je to zajednička proceduralna pitanja povezana sa svim 911 telefonskih poziva.

Treće, zašto je operateru objesiti na kraju poziva, sasvim mirno, kao da 'Oh oni činiti se to imati rukovati na stvari tamo, ja ću samo ostaviti ih onda'. Smo mislili da je to također uobičajenih 911 proceduru za ostajanje na liniju do Paramedics stići, dajući sve oni mogu pomoći. "Nazovite nas ako Vam je potrebna pomoć" ... Nažalost, ne postoji bilo koji način 911 Operator će ikada reći da je, osobito ako osoba koja su se pozva o navodno umire na podu. Naravno da bi trebate pomoć, IMA NETKO ROBIN COOK'S ACCEPTABLE!

I konačno, budući da je pozivatelj nije naveo da je osoba na podu je Michael Jackson, kako to da je okružen gomilom ambulante, kada je oduzeta od strane lječnika na pročelju njegove kuće? Imajte ovo na umu kako ste poslušati u nastavku.



Ova je Prijepis od 911 Phone Call

Operator: bolničar 33, što je adresa vašeg hitne?

Caller: Trebam hitnu pomoć u najkraćem mogućem roku, gospodine

U redu gospodine, što je vaša adresa?

Los Angeles California, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, da,

U redu gospodine, što je telefonski broj koji zovete iz?

Gospodine, imamo veleposjednik ovdje da treba pomoći. On je prestao disanja, on nije disanja i mi pokušavate pumpa njega, ali on ne, on nije ...

Ok ok, koliko stara je on?

On je 50 godina, gospodine

U redu. On nije svjestan, on nije disanja?

Da, on nije disanja gospodine

A on nije ni svjestan?

Ne, on nije svjestan gospodine

Ok (stanka). Dobro, on je na podu, gdje je on u pravu sad?

On je na krevet gospodine, on je na krevet

Ok let's get mu na podu

U redu

Ok let's get ga dolje na podu. Im 'gonna Vam pomoći odmah CPR, OK

Mi moramo ga ... mi je potrebna ...

Da, mi smo već na naš put tamo. Mi smo na naš način. Im 'gonna to koliko ja mogu da vam pomognu preko telefona. Mi smo već na naš način. Da li itko vidi njega?

Da imamo ovdje osobni liječnik s njim, gospodine

Oh imate liječnika tamo?

Da. Ali on ne reagira na ništa ne ... ne ... on ne reagira na CPR ili nešto

Oh, OK. Pa smo na naš način tamo. Ako je Vaš tip radi CPR i da ste po uputama liječnika on ima veći autoritet od mene. I on je tamo na sceni

U redu

Da li iko svjedočenje Što se dogodilo?

Ne, samo liječnik, gospodine. Liječnik je bio samo jedan ovdje

Ok pa nije doktora vidjeti što se dogodilo?

Doktor, jeste li vidjeli što se dogodilo gospodine? (nečujan glas) Gospodine, samo, molim vas ako možete ...

Mi smo na naš način. Mi smo na naš način. Ja sam upravo tih pitanja o mom paramedics koji se nalazi na putu, gospodine.

Hvala Vam gospodine. On je pumpanje, on je pumpanje prsa, ali on ne reagira na ništa gospodine. Molim

OK, OK, mi smo na naš način. Mi smo manje od milja daleko, a mi ćemo biti tamo uskoro.

Hvala Vam gospodine, hvala vam

U redu gospodine. Nazovite nas ako Vam je potrebna pomoć. Hvala

Fact: snimke Michael Jackson se oduzeta od ambulante je cirkulisan u roku od jednog sata, za njega su odveli u bolnicu. Sliku o njemu 'navodno' u kola hitne pomoći s Paramedics pokušava oživjeti ga je kasnije objaviti ET.

Daljnja analiza: Kao što smo se spominje u prethodnom post, mi već naći valjanost sliku Michael Jackson u Ambulanta upitna reći najmanje. The snimke ambulante odlaze kući također je podložno sumnji. Prvo, zašto je ona koja ambulante je ustuk iz MJ's kolovoz soooo sporije? Ako su oni očajnički pokušavaju da rade na njemu u leđa, ne bi oni bili pokretačka jednako brzo kao moguć?

Tada, kao i na kraju leđa ambulante i diskovi niz ulicu, to ni ne stavi na se sirena. Opet, ne bi oni bili u žurbi za spremanje King of Pop?

Također se čini da je sumnjive turističke autobusne slucajno vozite prošlosti MJ doma kao ambulante je čupanje vrata.

Pogledajte snimak ovdje: http://bit.ly/9QOJQ

Kao što je za ovu sliku. S jedne i to samo slike i bilo kakvih dokaza da je ovo sve je održana je od Michael Jackson u ambulante se radilo na kisik i dobio po paramedics. A pitanje je vrlo velika kada i gdje je preuzeo ovu fotografiju? Kada je Michael Jackson bio je staviti u ambulante, oni su unutar zatvorenih vrata svoga doma, bez pritisnite sadašnjosti. Kada je preuzeta iz ambulante, nema pritisnite su u blizini. Također, kako bi se vidjelo koje je iznad snimke, iznimno tamna sjena od ambulante je nemoguće prozore da vide tko ili što je unutra. Kako je da je ova slika je bila u mogućnosti uzeti u vrlo tamno iznijansiran prozora u nekom trenutku između MJ vrijeme kad je stavljena u ambulante i odvedeni na UCLA Medical Center, iako nije bilo gotovo ni medije dovoljno blizu da se na obje lokacije su bili u mogućnosti poduzeti takav metak?

Fact: Michael Jackson osobni liječnik, koji je, navodno, prisutni u vrijeme njegovog kolapsa, odbio potpisati smrti certifikat. Bio je prijavljen nestalo za 24 sata nakon smrti pjevača bio potvrđen. Nakon početnih regardin spekulacije liječnicima sudjelovanje u smrti i prisustvo bilo faul, mediji su tada sigurni da dr. Conrad Murray bili ispitani od strane policije i nije bio sumnjate u odnosu na smrt Michael Jackson.

Daljnja analiza: Za profesionalne liječnikom, ovaj liječnici su sumnjive akcije od samog početka. A moguće ubrizgavanjem droga prije navodnog raspada MJ, prvo govoreći on je bio prisutan kada MJ srušila, a zatim se mijenja njegova priča samo 'happing pronaći ga nesvjesnog na njegovoj postelji. Administriranje CPR na krevet. Odbija da potpiše Michael Jackson's death certifikat, a zatim ide nestalo za 24 sata. Njegov automobil se impounded i tražili dokaze. Sve to, i mi smo, rekao je on ne sumnjate. Desno.

Fact: Michael Jackson's' tijelo 'bio airlifted do mrtvačnica po Sherrif Rescue helikoptera.

Daljnje analize: broj jedan pitanja vezana uz ovaj dio je čudna događanja tog dana je ova: Zašto?

Ako je Michael Jackson bio je zaista mrtav, što je bilo potrebno da airlift njegovo tijelo živosti u mrtvačnica? Ne bi li to možda napravio više smisla da airlift mu iz njegove kuće do bolnice, vrijeme saver koji bi mogao imati značilo razliku između života i smrti? S obzirom da bere ambulante ga odvezli tako sporo, da je nije ni čudo da ga ne može spasiti, ali zašto ići na napor organiziranje helikopter za transport ga na mrtvačnica? To upravo i čini nepotrebnim, osim prekomjerne ..., tu je još jedan razlog da to učinite. Imajući ovo na umu, uzeti još jedan pogled na snimke helikoptera vožnja do mrtvačnica po klikom ovdje.

Kao što to svi znamo, mnogo, mnogo više čudnih događaja unfolded u danima nakon smrti 'i Michael Jackson, ali je ta događanja, događaji od 25. lipnja 2009 koje su stavili pitanje da je istina u umovima tisuća ljudi širom svijeta.

Tags: Smrt Hoax, lažni Death, mediji
Posted in teorija, Hoax Death, Media | Komentari (130)

Michael Jackson-a 'Smrt' Certificate | Nepotpune i upitno

Srpanj 9th, 2009
by admin

Michael Jackson's Death Certificate - Nepotpune i upitno

To je ono što čini "kako bi se primjerak Michael Jackson's Death Certificate.

Postojanje ovoga dokumenta, međutim, još uvijek ne dokaže van sumnje da je 'The King of Pop "je zaista preminuo.

  1. To Death Certificate navodi uzrok smrti kao 'Odgođeno', što znači da čak i nakon dvije autopsies, oni se još uvijek ne možemo dati odgovor difinitive kako MJ umro.
  2. To Death Certificate nije bio potpisan od strane Liječniče. Obiteljska ne možete pokopati ili na drugi način raspolagati leš jednog do licencirani liječnik potpisuje stalni smrti svjedodžbu ili medicinski ispitivač znakovima privremenog certifikata smrti, to je zakon.
  3. To Death Certificate nije bio potpisan nikakav službeni istražitelj ili vlada.
  4. Nakon smrti certifikat je potpisan, lokalne vlasti najčešće izdati certifikat o dispozicije ostaci, također poznat kao pokop ili kremiranje dozvolu. Groblja i krematorija zahtijevaju ovaj obrazac prije nego što će pokopati ili kremirati tijelo. Ovaj svibanj biti zašto MJ nije pokopan, bez planova u mjestu kao još to učiniti bilo.

Smrt certifikata su povremeno koristi za lažne smrti osobe za osiguranje prijevare i da se izbegne službenici za provedbu zakona ili bijesan rodbine. "Službeni" Los Angeles županija smrti certifikata, na primjer, bile dostupne u sredinom 1990-ih za između $ 500 i $ 1000 each.

Medicinski examiners (ili coroners) navesti uzrok smrti kao "na čekanju" ili "odgođeni" do daljnjeg laboratorijskim testovima utvrdio stvarni uzrok smrti. Osim u neobičnim slučajevima, dispozicije ostaci ne treba čekati na konačni izvještaj obdukcija, što svibanj uzeti tjedna da završi.

Problem sa ukopavat tijelo Michael Jackson onda, je da Doktor i mrtvozornik neće / nemaju potpisan njegov certifikat.

Drugi je prijavljena tema, kako se čini, da je obitelj Jackson su podijeljeni o tome gdje se pokapaju Michael Jackson, Neverland Forest travi ili groblje.

California Zakon sprječava pokop ljudskih ostataka na privatnom zemljištu, stoga je Neverland out ....

Pa što je to držati?

Vjerujemo da je još jedan 'štala' Jackson po Clan, omogućujući im malo više vremena da se koristi za vanjska glasno govore da je MJ acutally umro.

Spomen je lako, pjevanje, razgovor, tamne sunčane naočale i sagnula glave, ali da se to zaista ići naprijed i pozornica na pokop kao ... obitelj očito su da ga zajedno i crpe 'priča' ravan prije nego što oni koji silaze cestom .

Tags: Mediji, novosti
Posted in Hoax Death, Media, Novosti | Komentari (36)

To nije bio Michael Jackson na O2 Press konferencija | Hands of Imposter a 'Dead' podijela

Srpanj 9th, 2009
by admin
Fotografski analiza između rukama Michael Jackson i Imposter u Londonu
Usporedbu između lijeve ruke Michael Jackson & The Imposter na O2 Press konferencija

Ove slike su rame uz rame usporedbu između dvije lijeve slike, koje su s lijeve strane od Michael Jackson, a lijevom rukom "Michael Jackson" na O2 konferenciji u Londonu u ožujku 2009.

Vjerujemo da se ove slike dokazuju izvan sumnje da to nije bio Michael Jackson koji su prisustvovali konferenciji.

Ovo otkriće, s obzirom na njegove nedavne smrti, moli se pitanje, zašto on ne bi prisustvovati svojoj press konferenciji? Bio je uporaba ovog Imposter prvi od mnogih čudnih događaja koje je moguće ispostavilo se da se najveći svjetski Hoax je ikada vidio?

Ako nam se bliži pogled na ruku, rame uz rame, možemo vidjeti mnoge razlike između dva.

Jasno je da su obje ruke nisu isti.

Prvo, Michael Jackson je prilično dug i tanki prsti i dug dlan. The Imposter ima kratku panjevit prsti s vrlo zaobljenih kružne palma

Drugi je očigledna razlika je linija na ruku.

Liniju Mars, također poznata kao život Line, o Michael Jackson ruka je sasvim blizu njegove thumb. The Imposter's linija Mars u mnogo daljnjih u centru ruku.

U slike na desno, pogled na rozikast prst. MJ-a je vrlo ukusan, tanka i mala. The imposters je zrnasto, debeo i ravan.

Ako pogledate širina dlan, od samo pod kažiprst i produžite do preko rozikast. MJ-a je vrlo mala u usporedbi s širinom od Imposter, čija ruka je prilično širok.

Osnovni Imposters u ruci je vrlo mnogo kao i zrnasto masnih V oblik. MJ baze ruci mu je jako mali i okrugao.

Sada imamo dokaz.

Ako je ovaj lažni izgled, jedan od najvažnijih u karijeri, pa kako možemo ne vjerujem da nije lažna više?

Da biste vidjeli više informacija o Michael Jackson ruke i hiromantija analiza posjetite ga ovdje http://bit.ly/m5MFT

Tags: Udruživanje, Death Hoax, lažni Death, Glasine
Posted in teorija, Hoax Death, Glasine, Tour | Komentari (101)

Dva obdukcija nije dovoljno, suspicous Joe Jackson zahtijeva trećinu.

Srpanj 7th, 2009
by admin

Michael Jackson otac Joe Jackson je zahtijevao da trećina obdukcija se provodi na pjevačicu, jer on vjeruje da je pop ikona je umro od trovanja.

Contactmusic izvješća koja, Joe Jackson, koji je ranije ovog tjedna je izjavio kako se sumnja "faul" u pjevač smrti - rekao je da su veoma ljut njegova obitelj pokušava preuzeti kontrolu nad pjevač je sprovod i zahtjevan trećine posmrtno ispit nakon dva seta Testovi disproved uverenje da je 'Triler' zvijezda je otrovna.

Izvor je rekao: "Jermaine, La Toya i njegova žena Katherine svi rekli mu nije imao kontrolu nad klan više, ali on ne želi pustiti."

Međutim, Joe's kćeri i Janet LaToya su navodno poprskan za okruglim-the-clock telohranitelja za njihov tata - koji je imao burnu vezu sa Michael, koji se nisu ga u ime onoga što se vjeruje da će biti njegov konačni - nakon što je dobio prijetnje smrću .

Izvor dodan u Britaniji's News of the World novine: "Postoje neki vrlo, vrlo luckasti Michael obožavatelji vanjska strana ima tko mu kriv za ono što se dogodilo.

S prva dva autopsies naizgled vladajuche out faul, Joe Jackson se neće zaustaviti sve dok nije našao informaciju da je traži.

Možda je problem je da je osoba oni rade na obdukcija nije Michael Jackson na svim, otuda trajnoj potrazi za istinom by Joe Jacksona. Možda u ovom ispitivanju treći, oni će ostvariti da je dvostruko, što će objasniti zašto nema smrti certifikat, dva tjedna zakašnjenja s pogreba, a ne otvarati pregled tijela.

Ne mogu prihvatiti da je MJ actally mrtvih? Joe ne brinite, mi smo pravo tu s vama.

Tagovi: mediji, vijesti, izvještaji
Posted in Mediji, Novosti | Komentari (19)

Michael Jackson vabiti svibanj imati odigrao važnu ulogu u Smrti Hoax

Srpanj 7th, 2009
by admin

Kao što možete vidjeti iz ovog video zapisa, na bjesomučan navijača koji mob Navi u Japanu, svi vjerujemo bez sumnje da su viđenje Michael Jackson. Tijekom video kad pokazuju usporedbe između Navi i MJ oba zakrabuljeni, vrlo je teško reći razliku. Bilo bi još teže je reći razliku između ova dva u fuzzy sliku za primjer .... Kao što je možda malo zamagljena slika dolje lijevo?

Ovo je jedina slika u postojanju da daje bilo kakve valjanost u "Smrt" i Michael Jackson.

Iz nekog čudnog razloga, ovo je jedina slika koja je preuzeta od Michael Jackson kada je stavljena u ambulante, unatoč činjenici da je bilo nekoliko ljudi prisutna u trenutku. Refleksija prozora, kolorit na sliku i omalovažavanje mutnoća čine ga vrlo sumnjiva, kao da je valjanost.

Ovo je jedina slika koja postoji od Michael Jackson koji pokazuje nam da je smrt, ili su odvedeni u bolnicu. Sve ostale snimke postoje show obliku tijela u bijelom tijelu torbu na nosila, koja koliko smo zabrinuti, moglo je sadržavao ništa.

To je i doveo u našu pozornost da je bolničar koji radi na škrinji compressions MJ (CPR) je svoju ruku stavio gore desno pokraj vrata, kada je, u stvari, on bi trebao biti događaj CPR dalje nad Brest kost. Možda je to bilo sve 'priređen' da pomogne svima nama da vjerujete u priču da Michael Jackson je mrtav. Razmislite o tome ... ako nema slike kao što je onaj gore je bila objavljena, pa svatko bi se puno više sumnjiv! Ako nije bilo slike, a mi smo bili sve očekuje da vjerujem da je zaista bila ga u tijelu torbu da je otišao na mrtvačnica, mnogi ljudi bi biti nepovjerljiv valjanost priče smo se hranio u medijima.

Međutim, budući da je jedna slika u postojanje, slika gore, mi smo trebali ići ... 'Oh ok, da to izgleda kao MJ tamo, tako da mislim da je stvarno mrtav onda'. Baš zbog jedne slike?

Ova slika je bila zaton rt Monster smatrati fotografski dokaz za 60 godina, dok je dokazano da je Hoax.

Let's talk o drugoj jedna slika da se narod u načičkana vjerujući Hoax jedan za 60 godina. Ova slika je bila da od zaton rt Monster. Navodno uzima Robert Kenneth Wilson, a London ginekolog, slika je bila objavljena u Daily Mail na 21. travanj 1934. Ova jedna slika, jedan je od najatraktivnijih ikonast slike Nessie je poznat i kao "kirurg's Fotografija ', koji mnogo ranije Smatra se da dobar dokaz o čudovište. Slika je razotkrilo kao hoax 1994.

Jesmo usporedbom Michael Jackson's death do zaton rt monstruma? Vi kladiti. Ovaj dokazani hoax označava koliko brzo i jednostavno će ljudi vjeruju nešto, samo zato što je u medijima, i zbog toga je foto kopiju priču.

Smo u kojem se kaže da je gore sliku Michael Jackson u ambulante je lažna? Ne, naravno, ne, ti očito ne može da je krivotvorina. Što mi moramo pitanje o ovoj slici je to, Da li je to stvarno Michael Jackson u ambulantu? Ako je Michael Jackson u ambulante je on zaista mrtav ili srčani uhićenje?

Kako smo saznali iz video Navi iznad koje je unajmljen od strane Michael Jackson i sam u nekoliko navrata da bude meka, tko je za reći to nije učinio ponovno, samo na mnogo većeg razmjera? Također smo čuli Michael Jackson osobni trener Lou Ferrigno opoziv u intervjuu kako MJ staviti lutka sam od sebe u hitnu pomoć za stavljanje izvan Papparazzi ... šta se reći da nije to opet?

Ne vjerujem sve što pročitati, čuti i vidjeti.

Što o ovoj stranici? Čujem govoriš ...

Pa, ohrabrujemo vas da nadoknadi vlastiti um.

Nismo glupi kao medija smatra da su svi.

Moľemo svi vide da ništa od toga, dodaje se.

Tags: Udruživanje, teorija, Death Hoax, Glasine, Video
Posted in Hoax Death, Glasine | Komentari (66)

Imposter poza kao Michael Jackson u O2 Press konferencija

Srpanj 5th, 2009
by admin

First of all, watch video iznad i obratite pozornost na neke ključne elemente o ovoj osobi koja je trebala biti Michael Jackson. Pogledajte izbliza na:

  • Njegovo ponašanje
  • Njegov glas i Accent
  • Način na koji on drži dirljiv i podešavanje mikrofona, kao da on nema pojma što učiniti s tim ili gdje je trebala biti
  • Njegovim rukama
  • Njegova šetnja
  • Njegov Chin
  • Njegov Smile
  • Njegov kose
  • Oni način on jedva govori i kad je ne samo pojedinih riječi, kaže opet i opet, 'To je to, to zaista je to'
  • Način na koji on drži glavu dolje i čuva oko premještanja svih vremena
  • Činjenica da je on zapravo govori samo za najviše 10 sekundi.

Sada usporediti sve od gore navedenih točaka sa Michael Jackson gore u intervjuu Geraldo prije nekoliko godina, imajući sve od navedenih stvari na umu kako ga gledaju.

Nema načina da je to ista osoba. Mi ćemo se slažu da je lice je vrlo slična, međutim ovo je lako postići plastične kirurgije. Glas, ponašanje, i osmijeh su potpuno drugačiji. Ako i dalje ne uveren onda se zatvori pogledati ove slike ispod.

Rame uz rame usporedba Michael Jackson i Imposter

Slika na lijevo je snimljena prije par godina. Usporedite to s likom uzeta od "Michael Jackson" na konferenciji za novinare u ovoj godini.

Prije svega tu je vrlo različita razlika između kože ton. Drugi oblik je usne i zubi su potpuno drugačiji. The imposters usana i zubi su vrlo široki u usporedbi sa zaobljenom obliku više od Real Jacksona.

Tu je i razlika disctinct sa "pukotina" u njegovu bradu. The Real Jackson's rascijepljen je više od dot dok Lažni Jackson's rascjep je dlijeto definiran od brada.

Drugi stvar moramo imati na umu je da ožiljaka koji su toliko primjetna iu drugim close up slike MJ, koji su prisutni na oštećena hartija od njegovih nosnica zbog prekomjerne ambulantom, nisu vidljive na imposters nos.

Na kraju kosu je vrlo različita, i znam da je lako reći da je zbog toga jer to je perika, ali nošenje vlasulja ne mijenja oblik Vaše glave, lica i to je glava vrlo jasno trgu, za razliku od Real Jackson Ko je glava je očito vrlo zaobljenih i šiljast.

U više smo gledati video snimke i pogledajte slike usporedbe, to više što se vidi da je ovo sigurno nije ista osoba.

Pravo pitanje je da li ili ne ovaj imposter bio stavljen na mjesto, jer je Michael Jackson REAL zapravo preskočena iz mjeseca, zajedno sa svojim REAL djece. To bi objasnilo zašto je Smrt priređen je morao biti, jer ovo imposter nije bila dovoljno kvalificiranih ili talentirani izvoditi na bilo kojem koncertu, a kamoli 50 koncerata.

Bilo koji nedostatak 'talent' ili 'Izvorni Michael Jackson Energy' koji bi se mogao podići na probe u završnoj snimke, lako bi se objasniti udaljen od činjenice da je 'bio bolestan i fatigued' noć prije svoje smrti. Isto tako da je 50, a nisu imali energiju da on koristi imati.

Ta činjenica, međutim, i dalje ne prestaju izdavanjem ovog istog probe Koncert na BlueRay Disc la MJ otac, Joe Jacksona.

Možda Joe nije toliko uznemirila njegov sin smrti, jer zna da je skrivanje out. U međuvremenu, Joe Jackson je novo poduzeće Ranch Records, koja je bila tako lako od njega priključen na prvi intervju je imao nakon objave njegove smrti sina, je idući u biti funelling MJ novac koji eksplozije prodaja sve njegove albume, Blue Ray diskova i Memoribilia je proizvedena u posljednjih nekoliko tjedana.

Gledati. Gledati. Slušati.

Ovi zahtjevi zbrojiti više nego smiješan priča da su se mediji pokušavaju force feed us.

Tags: teorija, Death Hoax, Glasine
Posted in teorija, Hoax Death, Glasine | Komentari (182)

Ekskluzivne snimke: Michael Jackson's Final probe | O2 Tour

Srpanj 3rd, 2009
by admin

Ovo je snimak Ekskluzivno dobivenim CNN-a pokazuje Michael Jackson probni pokaz za njegov O2 Koncerti noć prije nego je umro.

The clip, koji vidi Jackson izvedbom "Oni dont 'briga za o nama", čini se da neke valjanost dodaj u uvjerenju da je ikonast pop zvijezda je bio uistinu zdrav u dana prije svoje smrti. To je navodno snimljen u multi-kamera, high-definition video i multi-track audio (kako zgodan), a moglo bi biti objavljena u narednim mjesecima ....

Tagovi: mediji, glazba, Tour, Video
Posted in King of Pop, Media, Music, News, Tour | Komentari (7)

Michael Jackson je Trainer priznaje kako je volio da igra 'pranks'.

Srpanj 3rd, 2009
by admin

Lou Ferrigno, Michael Jackson-a Personal Trainer za O2 Koncerti u Londonu, govorio je nježno u intervjuu na

Michael Jackson's trainer Lou Ferrigno

Michael Jackson je trener Lou Ferrigno

na televiziji show Good Day LA, MJ o tome kako je volio da igra pranks prilično često i kako bi se prikrilo on sam. On je uz viceve i smijeh, kao i on kaže kako Michael se smjestite lutka sam od sebe u hitnu pomoć kako bi odvratile su Paparazzi. Kako vrlo zanimljivo ...

Check it out ovdje http://bit.ly/6tE4h

Mi bi samo željeli reći jedan odjekujući ... WTF?

Možda sve nas Hoax vjernici pravo na žig afterall!

Tags: Mediji, novosti
Posted in Hoax Death, Media, Novosti | Komentari (4)

Michael Jackson Smrt Hoax Dokaz nosači

Srpanj 1st, 2009
by admin

Posljednjih dana, nekoliko novih zbivanja su došli na vidjelo u prilog teoriji da je Michael Jackson je priređen svoju smrt i izdvajali od najvećih Hoax je stoljeće. Kao što je već poznato, nekoliko okolnih nedoslednosti njegova 'smrt' otvorile oči na činjenicu da mi se ne javi cijelu priču.

Vjerujemo da, ukoliko je on doista bio mrtav onda bi jednostavno bio otvoren i zatvorio slučaj. Na primjer: Michael Jackson je otkrio da su kod kuće uminu iz kardiološka uhićenje, 911 Hitna zvalo, bio je pokupljeno od paramedics a onda nažalost, proglašena mrtvima. Međutim, kao što svi znamo, to nije bio otvoren i zatvorio slučaj i bilo je daleko previše 'čudno' neprotumačen događanja i događaja koji se odvijao na dan umrije.

Mi smo rekli da je on dobio od četiri sata u medicini, koji je prošao, kako bi ići naprijed sa O2 Koncerti u Londonu. Također smo čuli da je večer prije njegove smrti bio je pun energije, stavi na jedan nevjerovatan probe izvedbe (samo što se dogodilo da se video taped ... kakva slučajnost) i onda slucajno umre od srčanog udara tijekom sljedećeg dana.

Čuli smo se čudno pripovijestima o njegovoj 'liječnik' koji, navodno, ubrizgava se s pjevačem Demerol pol sata prije nego što su propali, dogodilo da 'ga na njegov krevet ", nisu zvali 911 do pola sata nakon njegove smrti, odbi znak svoje smrti i certifikat koji je nestao trenutaka nakon ambulante Jackson je u bolnicu.

Vidjeli smo snimke Michael Jackson sjedi u vožnju helikopterom na mrtvačnica, bez sumnje zahvaljujući svima za stavljanje na tako velik "akt", a zatim rekao: 'Ja ću se sad off', kao što je bio s kotačima u mrtvačnica , a zatim preobuče sebe i prohoda jesu leđa vrata.

Sada je čini se, još više čudnih stvari koje se odvijaju, koji naše mjesto Hoax teorije kao vrlo moguće. Let us share nekoliko točaka:

Michael Jackson and Deborah Rowe during their marriage in 1996.
Michael Jackson i Deborah Rowe tijekom njihova braka 1996.

On je najavio Deborah Rowe, ex-supruga Michael Jackson, koji kasne zvijezdica nije biološki otac svoje dvoje djece. Deborah 'Debbie' Rowe, majkom Prince, 12, i Parizu, 11, govorio joj "lažan brak" za Jacksona u svom prvom javnom intervju s British tabloid novina News of the World.

Rowe, koja je u braku Jackson Sheraton Hotel u Sydney-u studenom 1996, je rekao da je umjetno inseminated by anonimnog donatora i likened sama na jedan od rasan Mares ona sada drži na ranč njena Kaliforniji.

"Bio sam samo broda. To nije bio Michael's spermij ", rekao Rowe News of the World. "Dobio sam za to plaćen i ja smo se preselili na. Znam da će moja djeca nikada vidjeti ponovo. "Rowe otkrio je i Rodbina pjevač nikada nije imala spolni odnos i ne dijele krevet u svoje tri godine braka, opisujući unije samo kao prijateljstvo.

Rowe, navodno, onda joj je dao daleko roditeljska prava za djecu u zamjenu za 8,4 milijuna US $ isplata preko devet godina. Rowe, rekao je njihova bila sačmarica vjenčanje. "On je htio da se pretvarati da smo bili obitelj." Bila je trudna i 37 i on je 38.

Uz ovaj ulaz by Debbie Rowe, stavlja ga se odmoriti od svih skeptike koji tvrde da je Michael Jackson "nikada neche pozornici svojoj smrti jer ne žele da napuste svoju djecu".

Zašto ne bi bio kad nisu ni svoga?

Drugo, mi imamo bizarne ponašanja oca, Michael Jackson, Joe Jackson. To je bio kotira na E! Online toga, "U ovom trenutku, Joe Jackson zna više o vlastitu evidenciju projektu od njegova sina planira sprovod '. Jako uznemirujuće.

Michael Jacksons Father
Michael Jackson je Otac Joe Jackson i Al Sharpton na nedavnoj konferenciji za

Na Bet Awards u Los Angelesu nekoliko dana prije, CNN's Don Limun pokusavali intervju Joe Jackson o smrti svog sina. Jackson odgovori Limun's pitanja s vrletan, odvojen odgovora, položili mikrofonom za njegov glasnogovornik i odvjetnik, a potom unaprijeđen njegovo snimanje tvrtke.

Jackson's odgovori su čudna pravo isključiti šišmiša: Limun pita ga kako on radi, a Jackson odgovara "odlično, ja sam prilično dobro radiš", koji izgleda kao osobitoj što za reći nakon jedne je upravo izgubio jednog sina. On potom prebacuje mjenjače i veli: "To je zaista teško. Sjetite se, mi samo izgubio najvećih zvijezda u svijetu. "Koji također izgleda čudno, jer je izgledalo kao prilično nezavisan način phrasing stvari.

Don Limun onda pita kako Janet Jackson i ostatak obitelji se snalaze u vijest o smrti i Michael Jackson Joe odgovor je ovo,

"Oni svi u redu, ali ja želim da ovu izjavu ... ovo je pravi dobru izjavu ovdje, Marshall i ja posjedujete Record Company zove Ranch Records", i pokazuje kako je veliki entuzijazam i utikači Record Label.

Ili je on samo novac-ogladnje neosjetljiv kopile ili je tako sastavljen i bezbrižan jer zna da je njegov sin Michael je zapravo još uvijek živ. Ili možda to oba!

Treće, izvještaji koje su u travnju ove godine izjavila da je planirana dražbe za prodaju off nekoliko possesions pripadaju Michael Jackson koji su, osim u Neverland Ranch Estate.

Stavke kao što su amusements, prilagođeni su s konjskom vučom kolica, antičke replike automobile, renomirane međunarodne nagrade, arkadnih igara, koncert nošnja, Disneyana, vrt kiparstvo, namještaj, stvarna (i sasvim) grandiozan ulazak na vratima i Jackson's Neverland ikonast bijelo - jeweled rukavica.

Dio prihoda od Ova aukcija je rekao da su idući u biti MusiCares, a ljubavi za snimanje akademiji, no Većina sredstava je rekao da se ide ravno u džepu od King of Pop sebe. Ova aukcija je tada otkazao Jackson nakon O2 Koncerti u Londonu rasprodan. Očigledno Michael Jackson je pronašao još jedan način da se stvaraju neki dodatni novčani za njegovu tranziciju u novi mediji Free Life.

Sa životom koji je tvrdio Depresija, ekstenzivna uporaba Pain Killers, Zaduženost Procjenjuje se da u areni od US $ 400 miliona dolara, stalno hounded po navijača i medija, a pritisak da dostavi na 50 spektakularne koncerte u dobi od 50, zašto ne bi li razmotriti mogućnost zavaravanje vlastitu smrt uživati u mirnom životu na otoku negdje s Ne morate se brinuti?

Mi smo ovdje napomenuti da oni od vas koji nisu vjernici koji su održavanje Michael Jackson nikada neche mochi da pull this off, kao što je on prepoznatljiv previše, ili bi nikada to učiniti svojim obožavateljima, ali želimo reći probuditi ljudi.

Ako je ikad itko tamo bio na licu planet koji bi sredstva za skinuti smrti Hoax pristup obilju novca skriven daleko sor, prijevoz kad god i gdje god je htio ići, osoblje koje će učiniti nešto za njega, a motiv da želite napustiti cirkus je njegov život ... to je svakako Michael Jackson.

On svibanj biti 'mrtva' za sve nas, ali on je apsolutno fizički živ .... negdje.


Tags: teorija, Death Hoax, lažni Death, mediji, vijesti, Glasine
Posted in teorija, Hoax Death, vijesti, Glasine | Komentari (179)