Майкл Джексон обман смерті

Чи є король поп-музика дійсно мертвий?

Майкл Джексон з урахуванням 6 місяців жити в січні 2009 року

Цей уривок був взятий з Fab життя і була написана на 7 січня 2009 року. Див. посилання тут: http://bit.ly/EgTAc

"Незважаючи на спростування від Майкла Джексона, що він страждає від смертоносний хвороби легенів, Національний дослідник залишається на" Whacko Jacko "смертний час. Зараз їх джерела дають співачки шість місяців жити. "Його стан на сьогоднішній день просто немає, я б здивувався, якщо він триває шість місяців ... знеболююче і пьянка мають наздогнав його. Єдиним способом він зміг впоратися зі стресом секс скандалів і його роликових берегового району життя полягає в тому, щоб замаскувати біль з токсікоманія ".

Jacko біограф Ян Гальперин підтвердило їх джерела вимоги емфізема та gastrointenstinal кровотечі з його джерелом. "Майкл хоче мати пересадки легень, однак із-за інших хвороб, він в бойових діях, він занадто слабкий для того, щоб пройти таку важливу процедуру. Він приймає один за іншим Painkiller ". Це допоможе пояснити, чому він в аукціоні від його активів, а потім Джексон був тендітним і готівки голоду протягом багатьох років. Тим не менше, якщо вірні повідомлення, король поп-музика не може бути навколо набагато більше часу. "

Як цікаво, що майже рівне 6 місяців Майкл Джексон помер!

Ця стаття і картинки (див. вище), напрошується питання, що якщо дійсно Майкл Джексон, як повідомляється, 'тендітна "і" на сьогоднішній день пройшли "в статті говориться, у січні 2009 року, як на землі, він може пройти в 5 годин Медичний тест з "пролетів кольору", яка була проведена в лютому 2009 року до Лондона O2 концерт оголошення?

Можливо, засобів масової інформації знову отримали це неправильно, видавнича справа і лежить heresay (який завжди ймовірно), хоча це пояснення до сих пор проблема - він не може пояснити величезні збігом те, що Майкл Джексон дійсно вмирає 6 місяців потому.

Можливо, номер 1 ключ до всього Майкла Джексона смерті містифікація знаходиться в цьому звіті. Ось така теорія:

Січня 2009 року Майкл Джексон здоров'я займає чергу до гіршого, AEG Live Організатори і Майкл особистого лікаря знаю, що це жодним чином не виключено, що він може виконувати 1 концерт, не кажучи вже про 50. Вони також знають, що вони вже вклали величезні гроші в "Це Це повернення тури, а також почав ще один позов в середньому раз. (Організаторами пропонованого Джексона П'ять возз'єднання концерт подав $ 40м позові стверджувалося, що Джексон 50 Лондоні дати порушувати умови їх договору 2008). Єдиний спосіб Майкл збирається оправитися від своєї хвороби і AEG збираємося робити будь-які гроші за МЮ в оману його смерті. Стан Майкла Джексона здоров'я витік у пресу, вони будуть знати про це. Планується поставити на місце, і лютий, Майкл Джексон залишив його життя і втекли, при всіх інших тим мудріше.

Особа, яке пройшло 5 годин медичне обстеження за це він не був тур Майкла Джексона. Той, хто був присутній на концерті O2 прес-конференції не був Майкл Джексон. Людина, який взяв участь у прослушиваний для танцюристів за тур не був Майкл Джексон.

Особа, в службу швидкої медичної допомоги на 25 червня не був Майкл Джексон.

Ви можете задатися питанням, як ці висновки можуть бути задоволені? Будь ласка, дозвольте мені пояснити.

Беручи до уваги статтю з Національного дослідники, згадані вище, по-видимому, как если б 'надмірне застосування знеболювальних' історія була дуже зосереджена Майкла Джексона здоров'я питання. Згадування цієї, здавалося б, невеликий докладно ще в січні, звичайно, дуже важливу деталь, коли ми озирається назад на ньому тепер МЮ після його смерті.

Ті люди, у населення, які легко привела (і Є багато) будуть дивитися на нинішні обставини Майкл Джексон смерті з усіма з 'наркоманія' говорять і беруть у всій історії, не питання, тому що "Ах, так було повідомлено Повернутися в січні, що Майкл Джексон був зловживаючи знеболюючу щоденно - не дивно, він помер - це був лише питанням часу ".

Коли Майкл оголошує його концерти і репетиції починаються в березні, його здоров'я січня питання тому, що забув усе на дзижчання з його повернення. Світ занурюється в божевілля Майкл Джексон в черговий раз.

Після його смерті, наркоманії затвердження повторного загоряння, тому що всі ми знаємо, від серцевого нападу, використовуючи іноді біль вбивці протягом кількох тижнів є дуже малоймовірним, особливо якщо МЮ було сказано, що є 'картина охорони здоров'я ", в той час завершує репетиції. Тому повідомлення про перевищення наркоманії є дуже важливими, оскільки вони підтримують вимогу про те, що його серце було дійсно викликані наркотиками.

Передозування наркотиків також є дуже важливим фактором для AEG Live. Їх заяву про виплату страхового відшкодування в мільйони доларів будуть виплачені, коли Майкл Jacksons токсикології та розкриття довести, що наркотики причиною його смерті. Це також є частиною цього плану. Інші гроші будуть зроблені AEG Live прийде від продажу Заключний Репетиція DVD, Данина Тури, невишедшій пісні і товарів.

Джо Джексон також, безсумнівно, вносить справедливу виріжте і, найімовірніше, буде funneling частину своїх грошей на Майкла в його нового життя.

Діти були знати, що це відбувалося з лютого, тому вони повинні бути виявлено. Якщо вони залишаються прихованими, світ сумніватися вони Майкл дітей. Сім'я ролики були випущені для подальшого резервну копію цієї претензії. Протягом наступних 6 місяців діти з їх батьком.

Джо Джексон буде багатим, AEG Live буде досягнуто значний обсяг грошових коштів, не кажучи вже про потягнувши залишити один з найвидатніших 'показує' ніколи. Майкл буде насолоджуючись тихій і здоровий спосіб життя і його діти будуть з ним, поза уваги на хороше.

... Найбільша містифікація світ ніколи не бачив.

  1. mjfan Саїд,

    Ммм. Я думаю, що шестимісячний прогноз дуже зручно. І МЮ було відвідання лікарні / Лікар багато до його смерті, щоб паливо занадто. І хоча я не думаю, що хлопець на O2 був МЮ, я думаю, парень, на репетиції було Jackson. Ви забуваючи також картини і його дітей кілька місяців до його смерті, з Джексона особою виявили. Це, безумовно, Майкл Джексон. Я чесно м'яса більше до вбивства теорія, ніж "жива" теорії.

    Живий теорії не має сенсу для мене. Він міг би легко було тихою приватного життя, якщо б тільки він залишився в Ірландії, де речі, як видається, досить мирний і низький ключ для нього. Тільки Англія та Америка дійсно переслідували його. Можливо, вона була з-за боргів, но на самом деле .. . Faking вашої смерті виплатити борги є ризикованим підприємством. Це обман.

    В "МЮ назад з мертвих тур", в той час як Awesome ідея, чревата занадто багато шахрайства / в'язниці небезпечно.

    Плюс МЮ LOVED його прихильників. Він дійсно ніколи не буде робити щось викликає так багато народу стільки горя. Я думаю, що dishonors людина і який він повинен був сказати, що він буде робити щось типу цього. Він не запускати з речей, і це схоже тікає.

    В якості чутливих МЮ було, ви думаєте, він зможе виставляти свою кандидатуру на 12 його прихильників здійснити самогубство?

    Я все ще думаю, що він, швидше за все, помер, і я думаю, багато фол грати участь. Існує багато таємничість, що не додає, але я не думаю, що це щось створив МДж.

  2. mbc080709 Саїд,

    Admin написав:
    Майкл буде насолоджуючись тихій і здоровий спосіб життя і його діти будуть з ним, від уваги до гарних

    Як він може насолоджуватися тихою і здоровою "нової" життя, коли він був (і) так Painkiller знищив тіло ??!!! Досить нереально, якщо тільки його стан здоров'я не були настільки драматичних навіть 6 місяців або рік назад ... це сенс?

  3. Мімі-Саїд,

    так я кажу, що в основному в той час як всі ми крихта чаті поза про теорії змови з упевненістю сказати:

    Були на землі його тіло і свідоцтво про смерть

    люди загальні!! відкрити очі і відчути запах дерьма НЕ кави в дерьмо реального були є Майкл Джексон вони говорять, що вони поховали його тут поховали його там посадили його забрали його звідти, і коли ми збираємося з'ясувати, вони приходять з він ніколи не доведено на першому місці.

    Вони сказали, Майкл Джексон помер
    Кажуть, що якщо він є і чого плани
    Вони живляться з громадськістю та засобами масової інформації, чого вони хочуть
    THEY через нас дорозі, коли ми близькі до пошуку-то, але тільки для мента заткните і вважаємо кожну річ ми розповіли, як ніби ми маленькі діти.

    До таких ми збираємося зробити, це поговорити там Lingo побачити, що вони вважають, що ці люди говорять, і спробувати поставити їх разом:

    Джо Jacksons
    Latoya
    Жанет
    jamine Джексон
    Тіто
    Принц, Парижі та ковдра
    Міс Катерина Джексон
    Рове
    АЛЕ НЕ ДРУЗІ

  4. Хто треба Саїд,

    дуже хороший і логічний варіант!
    але повинен бути більш масованою промо-кампанії свого жорсткого стану здоров'я.
    А як щодо третього розтину, який також те, що намагається знайти? Чому так грають на час?

  5. дозволяє говорити Саїд,

    Я думаю, що це дуже підозріло, як книгу, автор знав, що помре через 6 місяців. Мені дуже хотілося б почути від своїх джерел про те, як вони прийшли з цим. Іноді відповіді прямо під нашим носом, і ми не можемо побачити. Існує щось в цьому, хоча це був гласності історію з тим щоб ми могли пристосуватися до того, що було заплановано статися. Однак я схиляється до історії МЮ думав, що його життя знаходиться в небезпеці і з допомогою влади все це час закриті, а їх розслідування. Скажіть, чому зараз AEG MJJ власні твори, як би вони зробили це, коли він є частиною його майна, і воно повинно отримав за допомогою заповіту. Зараз у колонії Капітал "(частина компанії належить МДж) хоче купити його Beatles Каталог. Так-то дуже дивне відбувається. Що стосується його chikdren, він міг би їм сказали перед і просто грати разом, що він буде пішли на деякий час. Він міг би ще говорити з ними по електронній пошті або клітин ми ніколи не знаємо. Крім того, він є дуже хорошим з приховує, коли він хоче бути, ви б ніколи не знав, що йому. Що стосується його фанати, якщо ваше життя знаходиться в небезпеці ви повинні робити те, що вам потрібно
    зробити для того, щоб вижити. Крім того, МЮ інсайдеру були посадки розповіді в багатьох інтернет-сайтах, що МЮ живий і добре. Отже, що говорять його прихильники даючи їм знати, так багато, не вбивай себе, він все ще живе. Так що я кажу тільки стежити за грошима, і діти, і ви отримаєте відповідь на своє питання.

  6. Джессі Дай-Саїд,

    Радий бачити Admin оновити bolg.
    Це чудова новина для нас. Я думав, це було просто тому, що Майкл хочете насолодитися світом і розслабляючий життя. Але тепер, схоже, що він підробили його смерті AEG! Вони всі знаємо, що це обман? Я дійсно сподіваюся, Майкл жив, але я просто відчути речі пішли до таким складним.

  7. charliechaplin Саїд,

    Я думаю, якщо багато людей (незалежно від того, МЮ власній сім'ї чи, може бути, його дуже близьких друзів) знати про Великому плані, то обов'язково отримаєте Busted рано тому, що - може бути, кто-то-то може зробити помилку або внести 'ковзання о-о-мову. У Великому Схема повинна бути строго охороняли, які, ймовірно, чому Джексон сім'ї було заборонено бачитися МЮ сховав до смерті ". І тому, МЮ вже кажу Парижі, що він не може зробити це в День батька, а також Париж НЕ розсердився або засмучений. У кондиціонування уми з "глядачів", або тих, хто не бере участі у Гранд план був уже давно, я думаю.

    Я думаю, всі з O2 прес-конференції за участю "МЮ", який у день його серця, до прибуття машини швидкої допомоги і т.д. був встановлений діяльності AEG в комплекті з 'акторів себе фельдшерів і т.д.

    До речі, він був МЮ в телохранителя, який називається 911. Він не говорив, він був МЮ, який тягне за собою серцевий напад, оскільки вона була його обов'язок як тіло охоронця захистити особистість його охорону. Я читав, що-небудь. Я взяв до відома інформацію про посиланням на сайт, але мені потрібен час, щоб подивитися на неї.

    Послухайте, якщо МЮ повинен продати його невишедшій 200 творів, він все ще потребує промоутером, ви знаєте.

    Я читаю те, що голлівудський фільм буде інший останні репетиції МДж. AEG будуть отримувати з нього, звичайно. І, оскільки вона має МЮ, король поп-музика буде отримувати частку від грошей, але і в деяких інших способів, оскільки він вже "мертва". Чи не здається вам, що це гарний початок? МЮ буде як і раніше, заробляють, може заробляти більше, що в даний час він є "мертвих", що, коли він був 'живий', але в безпеці від преси, у безпеці від критики, сейф з навмисним людей, сейф з ridicules. Але ми повинні очікувати деякі рекламні трюки для сприяння його музику. Отже, ми повинні розраховувати на слуханнях суперечності, як "він був убитий 'ілі'12 своїх вболівальників до скоєння самогубства' і т.д., час, а потім.

    У МЮ ми знаємо, це геній, вправний час, правда? І тільки він може думати про Великому плану, такі, як цей. І тільки він може затягнути його.

    Не падає духом, хлопці. МДж жив. По крайней мере, для мене він є. І, якщо ми його фанати, давайте просто підтримати його рішення, не бажаючи показати як його старий самоврядування знову. Там так багато попереду приїхати до них і до нас насолодитися його талантом.

  8. dirtydiana Саїд,

    Я чув багато людей, тут говорять про МЮ не буде робити цього у своїх шанувальників. Цей чоловік був людиною, як і інші з нас. У шляху він повинен був жити більшу частину свого життя в spotlite з hounded час на божевільні фанати, судових позовів, decievers, нападу і брехні, то він має право, як кожен з нас є світ. Якщо ці люди дійсно вчинили самогубство над МЮ смерті, то не буде це привід хочуть піти від неї все? Він повинен продовжувати жити життям пригнічує, так як ці люди, які, ймовірно, вважали, що вони були свого роду особисту зв'язок з ним і, ймовірно, ніколи не зустрічався з ним хочуть вбити себе, оскільки він пішов !!!???? Ці люди, швидше за все, були деякі основні психічні проблеми і з-за цього, МЮ повинен вийти з підпілля, так-то він не може контролювати? Це божевілля це величезний чому МЮ повинен піти в підпілля. Протягом ряду років ми всі бачили, як божевільний, і істерично шанувальників МЮ може бути. Це одна з причин дуже хотіти фальшивих його смерті. Якщо ви все ще живі Майкл, ви заслуговують вашого світу. Я люблю тебе, як художника і як людину. Я не люблю тебе шлях деяких з цих любителів робити, як якщо б вони знали ви personaly і мають будь-якої особистої зв'язку!! Будь ласка, майте на увазі, що це неповага не до будь-кому, які мали свої життя за МЮ ближнього. Знову ж таки, цих людей, ймовірно, необхідна професійна допомога. Травня їм пухом.

  9. Лу-Саїд,

    Ця посада має сенс. Я хотіла б знати, чому багато раз 6 місяців назад Ян Гальперин говорить, що МЮ було тільки 6 місяців, щоб жити, - і він дійсно помирає майже рівно 6 місяців?? Мені важко повірити, що МЮ був невиліковно хворий, з багатьох причин, в основному тому, що його родина стверджувала весь час, що він помер, і unexpectadely - добре, коли хто-то невиліковно хвора і вмирає, то немає необхідності розслідувати причини. Інше дивна справа полягає в тому, що радіостанція оголосила про те, що МЮ помер у грудні 2008 року і пізніше вони були reprimended для цього обман.

    Після його смерті, були розповіді про наркотики, пізніше вони говорили про нечесна гра, вбивства і т.д., і тепер вони кажуть: "Вбивство збори навряд чи". Http: / / www.latimes.com / news / local / la-me -Джексона-legal19-2009jul19, 0,6908980. розповідь? трек = RSS

    На жаль, я не знаю, чи зможу я вважаю, що все це обман, але я повинен погодитися з тим, що всі ці розповіді звуку дивно ... може бути, один день шанувальники зможуть дізнатися правду, хто знає?

  10. blackorwhite Саїд,

    По-перше, я не хочу вірити, він помер. Зараз я не хочу вірити, він був убитий. Моя голова болить ...

  11. PPF Саїд,

    Те, що я вважаю, після того, як він знав, що він тільки 6 місяців, решта, у січні 2009, AEG народу розумно зробив всю запис всіх репетицію в HD Video, Multi-доріжки аудіо, деяких частин в 3D і т.д. .. в очікуванні його смерті до початку туру. Таким чином, щоб вони могли відновити atleast інвестицій у всіх продажів DVD / відео людини .. и т.д., які інакше записів репетицій в HD на декількох налаштування камери? і деякі частини в 3D ????? Ви F *** ING kiddin мене?
    і тепер вони повинні робити це виглядає на смерть із-за наркотиків .., щоб вони принесли йому приймати ці препарати / знеболюючу на основі його особистої команді, його лікарі переконливими йому зайняти ті (які будуть отримувати гарну виріжте з прибутку, очевидно)
    і, можливо, в первісному розтині не було ясно, що є причиною її (або вони не хочуть, щоб розкрити його), а тепер токсикології доповіді відкладено на два тижні .. так що в середньому вони можуть, як деякі формування звітів для отримання бажаного результату .. потім AEG з радістю виявили інвестицій з гарним прибутку. МДж його розум трохи звільнений до його смерті, що він не зовсім обдурив своїх вболівальників, і вони можуть atleast побачити його репетиції. і всі інші беруть участь стає багатим.

    Але я не розумію, чому все близько до них (крім його сім'ї) був відсутній на меморіальній ЦЕ і не зробив одне публічна заява ще!!

    Крім того, в репетиції кадри, вивільняється в результаті AEG, поточне він на TDCAU та історія пісні це точно така ж, що він робив протягом своєї історії тур в кінці 90-х. і я не думаю, що МЮ буде, як зробити те ж саме знову повертається в цей концерт.

    Крім того, МЮ на "This Is Це прес-конференції не виглядають реальними МЮ, і крапка.

    Таким чином, нижньої рядку, я щиро вважаю, що на серці МДж-то живе (хоча мій мозок, не погодившись з ним повністю)

  12. striggity Саїд,

    Ці репетиції стрічки навіть не недавно ... Я вважаю їх від atleast 1997 року в ході історії тур. Но все остальное додає вгору (з приводу прес-конференції, швидкої допомоги і т.д.)

  13. quesarasara Саїд,

    Ну, мені потрібно його боку до вас адміністратора. Це робить масу сенсі. Схоже, коли його PR згасити слон чоловічі кістки, а hyperberic камері бруду в цих лохмотьях. Вони зробили це в цілях іскри інтриги за його поїздок. Це ідеальне PR трюку, здійсненого містифікація, ідеальний ФУ для суспільства. Саме ж суспільство, що п'яний з ним все життя, а Big Fat FU до знаменитостям, які не допомогли йому, коли він в ній потребує. І Джо Джексон може бути старим, але він впевнений, не німий. Знову emotionless, різко протяжні, глушь відносин. Він сутенерами, він грає всіма нами, як скрипку. Це ідеальний шторм.

  14. Ді-Саїд,

    Я чув, abot цього. Майкл PR народ говорить, що Майкл prumors про себе там. Той факт, що він завжди знав про те, як зберігати відомості про себе, (а саме: фотографії з його спали в кислородной камері, бульбашок з шимпанзе і намагається купити слона чоловічі кістки). В PR хлопець сказав, що Майкл був розроблений відносини з ким-то на Enquierer, що він висловив бажання взяти участь у бульварні преси, тому що його хороший друг Дама Елізабет завжди була в ганчірку ....

    Onve знову адміністратора, ви перебуваєте на шляху. МДж покласти, що з себе свій народ на Enquierer, в очікуванні цього містифікація. Докладніше штук йдуть разом.

  15. Еммі Саїд,

    так пісню він називається "Morphine" Що було, що про ... .. Я хотів би прийти йому на цьому сайті, зробити це знак того, що вона йому тільки для того, щоб дати нам деякі закриття, що він в порядку і добре,,, я вважаю, так, що він винен кліща померли і їм перш сумнів його думку,,,
    Я хотів coukd допомогли йому і просто був вірним другом на нього

  16. Сіті-Саїд,

    так добре зроблено, і ви знову з серцем.

    Одне питання залишається: хто тіло було помічено, і який помер?

    Велику справу

  17. Сіті-Саїд,

    Пам'ятайте писанина Урі Геллер, попередивши МЮ не зловживати цим знеболююче. Існують і інші друзі, які попередили його раніше.
    YOUR теорії найбільш вірогідний.

    Але це дає нам дуже погані перспективи на майбутнє. ЯКЩО МЮ був дуже слабким я сумніваюся, він все одно отримає. Вона може бути дуже добре протягом короткого часу він буде проходити, в конечном итоге. У світі. Згідно з його дітьми, і зі сміхом в своєму серці, з зроблено і в центральній точці найбільшою містифікація, які мали місце.
    Каким-то образом я відчуваю кровотеча haert ..

    LOOK з серцем

  18. Рахіль сказала,

    Я знайшов цей сайт з посиланням на Facebook і думки з цікавості я б його дивитися. До тих пір, поки я тут, я на 100% упевнені в тому, що Майкл пішов, але зараз я не так впевнений. Для мене, як видається, занадто багато речей, які без відповіді і не можуть бути пояснені.

    Я не знаю, що вірити більше, але я знаю, що я буду релігійно перевірити сайт, щоб у разі будь-яких нових доповідей, пройшли до кінця. Вся моя сім'я думає, я божевільна, але не біда! Одна річ, я вважаю, звичайно, якщо це все обман, що Майкл ніколи не повернеться. Я думаю, що він, можливо, був достатньо уваги, і хотіли б мати "нормальної" життя, і це був єдиний шлях, який він міг би це зробити. Хоча його прихильники будуть любити його, щоб повернутися, дуже багато людей будуть обозленний на які вони були вважаємо, що така річ, і реакція буде жахливим. Просто моя думка, хоча. Дуже хотілося б знати, що інші думають.

  19. ejay5131 Саїд,

    Теорія хороша, за винятком дітей залишивши бути з Ним. ЯК НА Heck буде Jacksons пояснити їх відсутність? При всьому гул від підробки смерті людей, безсумнівно, буде ставати все більш підозрілою, як тільки ці діти є "відсутня".

  20. VanillaCream Саїд,

    Якщо він знав, він був змушений ldie протягом декількох тижнів, я впевнений, що він розмовляв зі своїми дітьми про смерть, про те, що відбувається після того, сталося, як це відбудеться, то він упевнений, вдалося речі за дітей і сім'ю, і так далі. Це може бути причиною, чому його діти (та сім'ї) були настільки спокійною, у меморіальному - вони всі знали.

  21. Sosh Саїд,

    Це один із, якщо не самий ймовірний сценарій, що happenend. Це все було в eplanning м протягом декількох місяців. Вся поїздка була кавер-на Майкла активізації в peacefull життя і робити багато грошей, багато корисної админ allready сказав.

    Адмін також прав, коли говорив самі люди будуть слідувати лише те, що медіа-канали і прийняти це як належне. На їхню думку: Михайло помер, прийнявши в передозуванні. Всі інші засоби масової інформації відомості, як, можливо, вбивство або faul грати для того, щоб зробити її менш дивитися погано. Тим не менше, вважаємо, нагадування в передозуванні, як тріска. Ця група ніколи не вважаю, будь-які факти, які довели підозрілих або doubtfull.

  22. vargaswife Саїд,

    Я хотів вірити цьому. Це має сенс, я пам'ятаю, що Національний дослідник питання і про те, як зручно, що він дійсно помирає 6 місяців, безпосередньо перед початком свого турне. Подивіться, як МЮ любить його шанувальники, він любить своїх дітей, і це був кращий спосіб вийти з уваги. Погашати свої борги, отримати концертних промоутерів покинути його назад, встановіть його дітей на життя і, нарешті, вийти з важких зору засобів масової інформації. Робить всі щасливі. Я сумніваюся, він міг передбачити, що фанати будуть здійснювати самогубство. Я маю на увазі, хоча він знав, він любив insanely. Ті, хто здійснив самогубство, очевидно, що проблеми, які починаються з. Я був розум і плакала, і я до сих пор плакати, і я люблю його так багато, але я б ніколи навіть не думати про вбивство, якщо він йде до світла, що він дійсно помирає. Він робив це для себе і для своїх дітей, якщо він підроблений його смерті. Ніхто не більше, він залишив нам у спадок, він залишив більш нову музику для нас, і якщо він живий, він може продовжувати створювати музику під виглядом це старий матеріал і не звільнили. Так він зробив достатньо для своїх шанувальників, він покинув нас багато, зараз, після всіх цих років, в свій час він міг бути в світі. Ось чому я думаю, він зробив фальшиві його смерті, вона була для нього час думати тільки про те, що краще для нього.

  23. Shauna Саїд,

    Її мені важко повірити Майкл був IV пристрастився до наркотиків, як засоби масової інформації постійно говорять нам. Він завжди, як видається, занепокоєні його здоров'ям і хоче дожити до 150 років. Можливо, що лежить теж. Я чесно не знаю, що думати. Хочеться вірити, він живе мирної життям зі своїми дітьми, але я просто не знаю. Там було так багато брехні розповів про цю вбогу людину, яка знає, що треба вірити. Я знаю одне точно. Жодна з подій, які мали місце після того, як він помер робить якийсь сенс. Чому вони до сих пір його мозок? Чому не на результати розтину, повернеться ще? Чому ЗМІ говорять тримати Diprovan убив його, коли ніхто не знає, до тих пір, поки токсикології результати назад? Чому родина вважати предмети з свого будинку, але залишити за ліки? Або ж вони Завод ім? Чому доктор діючи так дивно? Я так заплутався. Я хотів би слідувати, що відбувається, але кожен день це щось інше, що суперечить тому, що було сказано напередодні. Хто знає?
    Мені подобається Майкл, і я сподіваюся, що він знайшов світ, де він знаходиться.

  24. hecjosmen Саїд,

    Хоча я вважаю, що Майкл Джексон нас при житті, я впевнений, що він підробили смерті з іншої причини, і не життя, далеко від місця життя.

    Ключовим є картина 'нього' в машині швидкої допомоги.

  25. Rofibbs Саїд,

    Я абсолютно згоден з Admin, повністю. Він wuz однієї і тієї ж національної дослідник МДж, що називається так багато років тому, щоб прийти занять Snap вистрілив з нього в "гіпербаріческой камері", тому що його друг Ліз Тейлор репутацію завжди з'являються в НАЦІОНАЛЬНОГО дослідник. Він wuz пізніше виявилося, що вона все wuz JUS 4 публічності ... даже buyin з Слон Чоловіче кісток wuz розповідь приготовлені 4 громадськість говорити 'бій. Вона є однією і тією ж національної дослідник, що ознаменувало його смерті ... Як зручно ...

  26. terror2k9 Саїд,

    Я хочу вас був план-то вроде цього Ви повинні мати цю плануються протягом довгого часу, він завжди говорив у своїх піснях Dont вважаємо, що засоби масової інформації у стислому наркоман! Він сказав все, що я хочу сказати, вони не дуже піклуються про нас!! Для того, щоб закласти основу для цього була кров на танцполе альбом, морфін та demarol в пісні він розповідає про heartattack у пісні, морфін!! Що? Тоді Тепер всі ліки звинувачення, і вони перший сказав, що він помер від demarol. Я дійсно думаю, все це планується, я твердо вважаю, що це Майкл Джексон смерті містифікація для ніхто крім MEDIA!! Його сім'я зробив, щоб вболівальники знали, скільки він любив їх! статей, так Національного дослідник є те, що він зовсім втомився, може бути, саме тому він зробив це викладати їм урок! Я люблю МЮ і я вважаю, він до сих пір говорять на його прихильників через його пісні. Я просто вважаю, що він знає, в засобах масової інформації буде займатися наркотиками story.Its багато смачніша я в ЗМІ, більше, ніж він ще живий!

  27. Rofibbs Саїд,

    МДж має бен відомо захопити увагу при дивних історій, він одружився на Ліза Преслі довести йому wuznt гей N wuznt дитини molester, він отримав м arried 2-й раз були N немовлят з Деббі, щоб довести світові, що він батько жуйку дітей поставити замять N в sterilty чутки ... ЧОМУ В думаю, що він WONT FAKE Його смерть вийти з MESS ЗМІ N його гроші MONGERIN ДРУЗІ HEAPED на нього?? Він відомий бен створювати рябь wheneva є тиск навколо нього. Я бажаю йому Ніцца життя, де EVA HE IS ... він дійсно заслуговує.

  28. Хелія Саїд,

    Так, це як-то підозріло журналу зміг передбачати його смерть, але, тим не менше. Спосіб обгрунтування faking його смерті зовсім непереконливо, і що він подвоює є найгіршою претензії. Вибачте, але це лайно. Він, на жаль, помер.

  29. Rofibbs Саїд,

    Хлопці Заспокойся ... Wats цьому новина про те, що психічні говорив у МЮ в дусі? OMG! Сума PPL є beginnin зробити жарт цієї MJHD thingy ... Навіть екстрасенс є beginnin заробляти гроші!!

  30. Rofibbs Саїд,

    Адміністратор .. Я заздрю U, U впевнений см. N почути Lotta матеріал на цьому блозі. Тримайте на keepin про ...

  31. MariannaB Саїд,

    Я хочу repost мої думки тут:
    Є, без сумніву, після того, як вони бачили фотографії, що особа, на O2 конференції був МЮ.
    Руки ті ж, але багато старше, ніж в попередні роки - і тепер показують опухлі суглоби пальців. Вони виглядають дуже paincausing. Створюється враження, що МЮ страждає від ревматизму.

    У цьому випадку, роковою коло був запущений.
    Чим більше і сильніше painrelieve ліки, які приймаються, тим менше пацієнт помітить серцевих проблем або болю в грудях.
    Проблема есть, люди, які страждають від ревматизму 2 до 3 разів вище ризик виникнення серцевого нападу або арештом.

    Наведені вище зміст цитується з медичної дослідження виконане на clinik майо в Рочестер, штат Міннесота в 2000 років.

    Подивіться на його руки - збільшити картинку ..
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/004.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/060.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/079.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/110.jpg

    However, the person in the ambulance may not 100% be identified as MJ, given his face blown up compared to MJ's haggard body and face of mid 2009.

    Who participated at the rehearsals – to my impression at the rehearsals of the dancers, we saw MJ.
    Also the chewing gum sequence shows MJ in my opinion. The MJ rehearsal dance sequence – no idea who that was, this person looks like the one in the ambulance pic.

    MJ was much more worth dead than alive if you look at his obligations towards AEG, the rights catalogue and the estates. The reactions and purchases worldwide have proven this.
    If every fan just bought one more piece to hook onto the lost – what an immense business on the globe.
    Seems MJ saves as well the record label business from dying due to internet download increases.
    Over the last years, almost no record publication went into black figures. With the increase of legals (and illegal) downloads – who needs CD anyway? The world is on uncontrolable mp3/4 – and the artists don't get paid off anymore.

    There are HUGE interests in doing business with MJ. По всьому світу. For billions of dollars.

    And – I have to smile somewhat on this thought – this death or hoax death is the total eclipse of the
    “AS IF” life so many of us are living.
    We live on cost of the environment “as if” it were here forever.
    We live on cost of the third world “as if” we wouldn't know about the hunger and that we cause it.
    We spent loaned money “as if” we had earned it already.
    We save our debts of one credit card with the debts on our second “as if” we had the money in real.
    It's all hoax and a big, big pink bubble.

    In the end I just hope that everyone in this forum will educate himself – back to the basics, back to the essential, back to the truth – even if it hurts. A true life – that's what it's about for everyone here.

    To the judges in here: take a look from at least two sides.
    To the police in here: boil it down to facts, facts, facts and get the truth out.
    To the docs and paramedics in here: help the people that need your help – and this does mean nothing else but giving – and not taking.
    To the managers in here: managing is facing a challenge face to face and getting things done and not run away and cheat others.
    To the friends in here: sharing and standing tall in difficult times is friendship not dating.
    To the families in here: stay together, help each other out. There's a purpose why you are put together as a family, it's not an accident.
    To the finance profs in here: accept that you are dealing with the fortune and future of people and care about them not about the provision you may receive. Did you deserve it?
    To the press profs in here: check your wordings every second – it may kill people's life. Don't do to others what you don't want to live yourself. Stick to the truth and defend it. You are lucky to live where freedom of speech and thought is assured. The majority on this planet cannot share this precious gift. Care for this treasure.

    Change everyday and do everything to your best every second of your life. Wake up, get up, live your wishes in caring for your brother and sister. Let love flow to the ones close to you – they need every little spark of light from you – yes, you. It's fun by the way. Live in the light of truth. The bubbles in your life will go away, the lies, the blame, the fake, the “as if”, the seeking for happiness outside.

    Happiness and truth are inside. Sit down and listen to them.

    MJ put everything in his lyrics.

    Mike, I am grateful for all of your gifts and do feel ashamed to the bones of what has been done to you until today.

    And then after all – it doesn't matter anymore whether MJ is alive or not. He's with us every day and smiles.
    And so do I.

  32. ishealive Said,

    I don't know what to think, i'm so bloody confused. Maybe the whole story above is true, Leonard Rowe said AEG were controlling Michael towards the end of his life maybe this is why, I don't know – please give me your thoughts.

    What has me doubting this hoax is the following – In the UK in March '09 Jade Goody died of cancer but about 2 weeks or so before she died Michael rang her becuase he heard she was a big fan & knew of her from Big Brother when Jermaine was on it in 2007 and wanted to help her so he invited her to his concert, but unfortunately Jade died shortly after this, this all came from her PR guy Max Clifford after Michael died. Why would he invite her if he wasn't going to do them??
    Also Mark Lester Michael's close friend also in England said he spoke to Michael by telephone a week before he died and Michael is Godfather to one of his daughters and Michael asked her to be involved in his concert for his Dirty Diana song, he was extremely close to Mark's children so why invite her if he wasn't going to do them?

    Please prove me wrong on what I just said above, I hope Michael is alive and well and enjoying his life.

  33. динаміт Саїд,

    I just dont know what to think any more im starting to think that maybe he is dead and that he was murdered, and i believe that it was him at the rehersals

  34. mrs h Said,

    MJ couldnt have just stayed in Ireland and lived a quiet life. He was totally broke and millions in debt, from what I have read living on other peoples charity.
    There had to be a money making scheme in place before he “died”.

  35. svangel Саїд,

    admin…. dnt worry u will have more conspiracy to research wen the toxicology reports are out… jeeze they really taking long tho…. and u wud think the wud hurry up … wasnt anna necole smith toxicolly report sooner….

  36. Ispy Said,

    Friends,I'm just wondering about 2 points:
    1.too many ppl involved
    2.LAPD will surely spot the truth of the body if they want to ,they have both DNA and fingerprint sample during the trial.Is it possible that the chief capital help the Jackson family to trick us?
    Thx a million !
    ——-From Far East

  37. monij Said,

    This has been my theory all along. I mentioned it a long time ago on this site, either MJ has been muredered by AEG to collect insurance money, or AEG and MJ staged this death, while MJ is somewhere dying of his illnesses.

  38. wndrwmn67 Said,

    Another thing…that little boy from Brittain's Got Talent that sang at his memorial said that Michael had wanted him to perform with him in London (on the tour) and that Michael was ready to “pass the torch” to him. I saw this in an interview after the memorial. I'm not sure what, if any, significance this is, but…

  39. heavencanwait Саїд,

    ОК я почав вважати, він був мертвий .. потім JOE JACKSON говорить Сі-Ен-Ен ... Він не бачив тіла (перевірити вам настроїти CNN Ларрі цар інтерв'ю)! Він нерішучість у своїх відповідях ... тим, хто бачив Михайла мертвих? Тіто не має, Квінсі ... не думаю про це, коли хтось помер хочете оплатити ваш останній поваги до них, вірно? .. Ми вболівальників прибула милях тільки для того, щоб він був колись було, і вони хочуть, щоб ми віримо, що ці люди так близько до нього не хвилює, що робити? ... Чому? нічого не додає вгору!

  40. BeenTown Саїд,

    Хочеться вірити, Майкл жив і довше я не можу 'т отримати цю картину з моєї голови його сидіти в кімнаті, то дивитися його меморіальний живуть в той час як їдять попкорн. Я думаю, що він був дуже хворий і йому необхідно, щоб довідатися, що він мав на увазі людей, до того, як він передається.

    Я хочу, що він живий, але дивлячись на репетицію кадри, я думаю, що він подивився трохи сентиментальна. Є багато прогалин та дірок в цій історії, і я просто хочу знати, що сталося. Крім того, сирени швидкої допомоги не було, на яких я чув, свідчить про те, що особа, що знаходиться в транспортному засобі не минули.

    Було б дивно, якби він був живий. Я б любив бути знайомим з ним, мені та йому час virgos я думаю, ми могли б спільно багато разом. Я дивлюся на своє життя, і це класичний випадок іронія, і здається, так сумно. Людина з славу і щастя оточений стерв'ятники і спекуляція стає однією з loneliest чоловіків у світі. Я просто хотів би я був там провести його щільно через все це.

    Цей чоловік дав світу стільки від нього, і подивимося, що вони зробили з ним.

    Будь ласка, будьте живі Майкл, я люблю тебе й Є багато інших тим, хто любить вас.

    Адмін ви робите в geat роботи з цим сайтом, спасибо багато.

  41. MariannaB Саїд,

    @ Wndrwmn67
    Кожен цар consideres вручення корони на наступному поколінні один день або на інший.
    Я переконаний в тому, що Майку довелося зіткнутися з серйозними проблемами зі здоров'ям. Ви можете бачити, що в його обличчя, очі й руки. Будь-який в даний час він проходить лікування в критичному щоб врятувати своє життя чи він помер / був убитий з-за його стану. Я не купити одну секунду в "наркоманія", і, що ще в даний час twittered. Хто полягає в тому, що хлопець, що поширення непомірні результати іспитів? Хто платить йому? Існує одне джерело.

  42. Little_Susie Саїд,

    MariannaB - Я знаходжу вашу посаду дуже цікава, я сподіваюся, що люди будуть платити більше уваги до нього.
    Майкл є особливим людиною. І так ви

  43. MariannaB Саїд,

    Завдяки Little_Susie.

    Для всіх тих, хто не знає вже, що вважаю:

    тигра чорні та жовті смужки. чому? тому що тільки з чорними і жовтими смугами його врятувати, і можуть приховувати також в джунглі, де світло і тінь набір моделей темно і яскравість.

    Совершенно очевидно, що зараз є купа це і про те, що істина і брехня, фактів і теорій навколо. Чим більше, тим більше тигра може приховувати.

    Якщо ви хочете знайти його - вибратися з джунглів, дивитися здалеку й подумати, де тигр знаходить оптимальні умови для виживання.
    Отримайте назад, і саме там приховувати, сидіти і чекати терпляче. Поїзд очі побачити через тіней і променів. Він буде показуватися.

    Сім'я додати багато в цьому і плутанина, що, діючи не нормальна взагалі.
    Але вони є ключовими? Вони беруть участь. Ось і все.

  44. Сьюзі + Me Саїд,

    Добре сказано.
    ЕСЛИ ТОЛЬКО існує певна чином, деякі ЯК ВИ МОГЛИ Б ОТРИМАТИ ЗМІ УВАГА

  45. Саманта Саїд,

    Бути настільки гарним, якщо б всі ми могли б допомогти Майкл (L)

  46. MichaelJacksonIsStillAlive Саїд,

    Майкл жив ... хочете вірте, хочете ні! MY HEART розповідає мені, що він живий ....

    Розум і ще одна річ ... злочин або немає нічого, крім тих, У-ух "жінки" в bikinis на обкладинці в МАГ є просто тривожні! спосіб пустити кого-то день!

    будь-якому випадку I LOVE YOU Мікаель БОЛЬШЕ!

  47. Наркозно-Саїд,

    Омер Бхатті був на першому ряду на меморіальній службі, поруч з родиною!
    25-річний має багато схожих рис з МЮ (і ковдра).
    http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00643/bhatti_643915d.jpg
    http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00568/Omer-bhatti-liten_568334a.jpg

  48. SJ1983 Саїд,

    Все, що я читав на цьому сайті має сенс, так чи інакше!
    Після ознайомлення з Джо Джексон (Ларрі Кінг) інтерв'ю: Я НІКОЛИ не били Майкл! Він прикидатися бути ідеальною сімейної Незалежно JOE!!
    (Joe хоче опіки над дітьми (THE MONEY) soooo погано це disgusts мене!!)
    І те що набридло мені найбільшу:
    JOE каже: I DONT KNOW де тіло Майкла ROGHT IS NOW, тому що Джо стверджував він didn't хочуть бачити Michale труп, АЛЕ ви показати її дітьми?!
    ЯК І НА ЗЕМЛІ МОЖНА, що ви DONT KNOW Де ваш син?!?!
    І через місяць Мікаель STILL HASN'T BEEN BURRIED ТА НЕ DEADCERTIFICATE ?!?!!
    Джо пише: Ви повинні задати декілька інших людей, коли тіло: Хто ці люди JOE?!

    І знайти в Інтернеті:
    Михайлівський 4TH ДОЧІРНЯ ?!!!!?!!!!!! Е.П. навіть сидів поруч з REBBIE JACKSON ПО Front Row @ Меморіал! І навіть дуже схожий МЮ !!!!!!!
    HE IS CALLED OMER BHATTI AND WAS THE LAST DAYS EVEN SEEN ON THE JACKSONS FAMILY HOUSE!!!!! WHY IS HE KEPT A SECRET?! IS HE THE ONLY ONE WITH MJ'S DNA?!!
    AND OTHERWISE WHAT THE FUCK WAS THIS KID DOING FRONTSEATED AT THE MEMORIAL!?!

    На мій погляд Про інших підозрілих речей:
    номер емоційного після 30 хвилин 911call без назви Jacksons сказав він
    КПП на м'якій постелі випадку Конрад Мюррей і його справа йде
    securitytapes зникли з дому Джексона
    У Jacksons були дозволені до дому після того, як вона була на місці злочину?!
    А потім заявляти, що там були тонни сировини вистачає?!
    Елізабет Тейлор / Арнольда Клейна випадку особливо condoleance частина Farrah Фосет і не Майкл тільки на 4 дні пізніше?! І тільки по щебетати з 17, 8days MJS до смерті
    Меморіал; реальних друзів werent там людей, які didn't навіть знаю його заяву.
    У пошуках U від дітей, без емоцій.
    Виконання Парижі Джексон, казати дитині JACKSONS говорить, навіть коли вона плакала supposibly?!?
    Вироки показали на екрані під час меморіальної.
    Золоті скриньки, яка була відома МЮ купив кілька період його життя, було це тільки один з них!?
    У DISSAPEREANCE цього органу, як на землі тіло може бути Форрест галявині, у той час нараховувалося 100 журналіста чекає там?!!
    ЦЕ hasn't сказано нічого ще?!
    Кетрін Джексон файли на довірі, заявивши, вона didn't знати про "нових" довіру після того, як вона була на інтернет для 4days вже Так Джо чи прочитати про його побиттям МЮ по інтернету, але пропустив новий довіри?!! Впевнений ...
    в "нових" МЮ пісня без назви немає, то чому тепер, чому ця пісня?!
    Чому результати ще не від розтину?! в інших випадках вона займає лише кілька днів ?!!!!!!

    Я думаю, що в цьому complottheorie багато речей просто DONT зміст:
    -Поліція в ньому, тому що вони хворі про те, що гроші МЮ вартість їх протягом багатьох років для забезпечення безпеки при МЮ вирішив йти в державні,
    -Діти, вони не можуть жити з масками, вони є підлітки зараз, paprazzi б спіймав їх варто досить скоро, Деббі була affraid цього теж тепер з МЮ supposibly смерті проблеми більше немає, і вони можуть через жити без маски
    -В МЮ хочуть виконувати 1 раз, а не в 50 разів!! Навіть не одна Олімпіада attendend міг зробити це до кінця.
    -В debtissues
    -Постійно погано преса про МЮ в останні роки
    По-навіщо він записав 200singles за останні кілька років в секреті!?

    Все дуже CONVENIANT до мене!
    МДж жив !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  49. SJ1983 Саїд,

    И почему Кетрін Джексон @ меморіальний день відправляється до салону, щоб їй зробили нігті?!! Звичайно ...
    А які були Джексона сестри схожий на fashionshow по donnatella!?
    В сльозах немає взагалі протягом всієї церемонії
    і занадто CONVENIANT очки!?!

  50. SJ1983 Саїд,

    Танцівниця вважається Майкл Джексон таємницею lovechild було надано місце в першому ряду на короля поп-музика в поминальної службі, Сонце може виявити.
    Зруйнованої Омер Бхатті, 25, сб з голови вклонився, та й носити темні окуляри поряд зірки скорбящих братами і сестрами протягом гірким данину два тижні тому.

    Очі його ... Jacko і його lookalike син 'Омер Бхатті

    Вона буде сприяти подальшій ескалації підозра, що він Jacko четверта дитина. А дитинство клямками показати надприродне схожість з Принц Майкл II, сім - відомий як Blanket - наймолодший з трьох зірок "офіційних" дітей.

    Майкл, який помер минулого місяця у віці 50 років, як кажуть, сказав приятелю, що в 2004 році норвезьким Омера народився після одну ніч в 1984 році. Омар в даний час вважається, шукаю ДНК відкрити для себе правду.

    А вчора його сім'ї у норвезькій столиці Осло відмовився виключити Jacko як Омер в папу.

    Знайомі обличчя ... Майкла Джексона синові ковдра,
    який також виглядає Омер Бхатті

    Після смерті співака, Омер в мама Піа cryptically зауважив: "Він став королем поп-музика. Але для нас він був набагато більше ".

    У подібність між Омера і ковдру чудово. Вони мають ті ж темні волосся, ті ж брови й ті самі риси обличчя.

    Примітно, що Омер отримав особливе місце серед Джексон сім'ї для служби в Staples Center, Лос-Анджелес, 7 липня.

    Між тим, деякі з найбільш відомих знаменитостей у світі, щоб робити з місця в рядах позаду.

    The Sun can also reveal that wannabe star Omer lived at Jacko's Neverland mansion for several years and mixed with the other Jacksons as if he was one of the family.

    A revealing video shows long-haired Omer, then about 14, unwrapping Christmas presents with Michael at Neverland.

    He plays with an infant, believed to be one Jacko's other kids, as if they were siblings.

    In 2003, Omer was snapped at Jacko's birthday celebration and rode in a limo with the Thriller singer. Omer was even in Neverland when cops investigating child abuse allegations swooped in 2003.

    He said last year: “It was totally sick. It was the whole squad from Santa Barbara Police Department.

    “We didn't know why they were there. Michael was not at home.”

    After Omer was born, Jacko sent two employees to Oslo to help his mum raise him.

    He and Omer are reported to have first met in 1996. Omer, then 12, impressed the dance legend with his own dance moves after waiting for him at a hotel in in Tunisia.

    First contact … Jacko with 12-year-old Omer in Tunisia, 1996

    It is thought Omer's family sold their house in Holmlia, Oslo, and moved to Neverland in 1997.

    They have since returned to Norway.

    Omer had idolised Jacko since he was a child and has performed as a tribute act across the globe.

    From 1996 he began appearing in public with his idol and even performing with him.

    The young dancer was by Jacko's side when he called in a witch doctor to cure him of pain in Aspen, Colorado, in 2004.

    Omer is also said to have had problems with drugs, like his alleged dad.

    He was arrested for possession of a small quantity of cannabis and fined in Norway in 2004.

    Michael even dedicated his 2001 album Invincible to Omer's best friend Benjamin Hermansen, 15, who was stabbed to death by neo-Nazis.

    Omer and Jacko remained close right up until the Thriller singer's death on June 25 after a long addiction to prescription drugs.

    In an interview in 2008, Omer said: “Loyalty is the most important thing for me.

    “I have contact with Michael, and I think my loyalty to him is the reason we still have our contact.

    Реклама

    “He is an unbelievably good human being.”

    Today Omer is trying to make a name for himself in the world of rap and hip-hop, promoting himself under the stage name O-Bee.

    He has remained in LA since the memorial service.

    Yesterday The Sun called at his family home in Norway but mum Pia was unwell. Her Pakistani husband Riz confirmed that Omer sat in the front row at Jacko's service.

    He said: “Yeah, yeah, I know because I was watching. I told my wife, 'Just wait until the press see this. It's not a small thing'.”

    Both Pia and Riz, in their late 40s, worked for Jackson in the US. Riz is believed to have been a driver and Pia a nanny. Both have refused to answer questions about the star.

    Yesterday Riz would neither confirm nor deny that Omer is Jacko's son. He said: “Make what you like. I don't want to discuss anything.”

  51. SJ1983 Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=KGlW0UFvjXY
    SEE JACKSONS 4TH CHILD @ YOUTUBE DANCE
    OMER BHATTI

  52. mbc080709 Said,

    To Admin:
    if there is anything strange in a death, wouldn't it be one of the first thing to check if DNA of the dead body is the same to MJ's real body? and what about fingerprints, wouldn't it be the same for it?
    Do you think that an insurance company which will have to pay something like 50mil$ to AEG Live in case drugs death will be proven, will ask for more details such as DNA and fingerprints tests of the dead body? Unless the insurance company is part of this BIG HOAX as they are re-insured!!!

  53. SJ1983 Said,

    NEW TOPIC:

    OR COULD OMER BHATTI BE THE BIOLOGICAL FATHER OF BLANKET?!!!!!!!!!!!!!!!!!

  54. nehaheartmj Said,

    i just wanted to get the attention of everybody on this point that is bugging me like hell……see i don't know weather mj is alive or not……i just hope he is alive….but what i want to point out is that……if you pay attention to the death certificate that latoya gave the media as a proof of michael jackson being dead…..the name there is written 'michael joseph jackson'…..now…..i find something terribly wrong here……
    as we all know(all die hard fans of mj) that……michael jackson got converted into islam in november'2008 and changed his name to MIKAEEL….so what i want to ask is why does the death certificate shows the name to be 'MICHAEL JOSEPH JACKSON' AND NOT 'MIKAEEL JOSEPH JACKSON'……..sounds like a big blunder….right?
    and by the way….here are the proves that he converted himself to islam….
    1)http://www.nypost.com/seven/11202008/news/nationalnews/michael_jackson_converts_to_islam_139892.htm
    2) http://ready2beat.com/current-news/general-news/news-michael-jackson-converted-islam
    what are your thaughts on this??????

  55. SJ1983 Said,

    @MBC080709:

    I'm sure AEG is in it, as well as the LAPD and the Jackson Family

  56. Ispy Said,

    No.52 gives a very good question.
    MJ was either murdered or faked his death.

  57. shyone Said,

    I have no doubt that everything was put in place to pull this off early in the eighties. Everyone remember MJ was a world reknown icon. He was the only person on the planet that was recognized worldwide. MJ was a brilliant man, a genuis in his own right. When he had his time away from the studio early in the eighties he studied books on all of the individuals he thought to be genuis and mysterious. He lived an eccentric live because it was the right thing to do as he was postering his disappearance from the world. He got exactly what he set out to get. He wanted to be the biggest Entertainer in the World. He achieved that. He gave to his fans for 30 years. He gave his music,short films and performances. He gave his all. He had no problem walking away with the aching body, those that still hated him from the accusations and backstabbers he had in his life and trusted that failed him. He had the greatest heart. He may have left family members out of his will, but he set them up to prosper from his untimely death. MJ was an amazing man with a great heart. Something our world will never see again. No one will ever reach the magnitude that he reached. His kids will be fine and they will be with there dad again in due season. Of course, there were players from the beginning and players in the end. I am also convinced he would still be with us hadn't people been so mean spirited and unforgiving. God be with you Michael.

  58. Rofibbs Said,

    Who knew Madoff wuz schemin ppl of their monies, huh?? Ніхто. Yes, nobody untill the “insiders” (His sons) called the authorities. Why didnt the authorities know all along?? because they are not as smart as we think they are, same applies to MJ's “death” Hoax saga..we wll never know the truth untill an “insider” starts spillin the beans, with the controversy involvin his estate n the greedy fingers that want to make money from the brand name “MICHAEL JACKSON”…i see the walls crumblin especially with news of a new WILL Ian taked 'bout.

  59. Rofibbs Said,

    …wuznt Joe at the private memorial held 4 MJ at forest lawn?? If he wuz, that means it wuznt an open casket 'arrangement'.. else he wudnt hav said wat he said on Larry King. Either that or he's not sayin the truth..n how in Gods green earth did Latoya know 2million n other valuables are missin from MJ's house?? Alotta ppl are tellin allota lies.

  60. Rofibbs Said,

    That Joe guy is surprisinly appallin, his incesant attachment to makin money is so very sad..on a lighter note i think MJ sang “speechless” 4 Pia, i hear shes an EYE CANDY

  61. Mojofi Саїд,

    ***SJ1983*** i think the family wanted to look good for Mike what ever the case was. Good or bad.
    So does anyone here really belive that Mike had a one night stand? I don't belive it at all . I think Mike was too shy to have a one night stand and even now i don't think he would hehe. What a funny think to say and Mike hehehe . I just can't stop myself. They could have side anything apart from one night stand.It's a silly think to say aboud Mike don't you think so guys?

  62. SJ1983 Said,

    @ SHYONE:
    and what about his obsession with Elvis Presley ?! And even marrying Lisa Marie,
    The dead of MJ and Elvis are exactly the same!!!!
    Lisa Marie once admitted that she talked with Michael about twhe way her father died and that he had many questions about this?!!!!!?!
    I think he planned his escape several years ago already and now that the time wa right MJ did it!!!

  63. Shauna Саїд,

    If he is hiding somewhere I hope he is never found. Look at all he has been through in his life and all he did to make us think he has died. I have mourned him for a month and if he is found, when he really dies I will have to go through all that pain agian. Maybe he just needed to get away and have some privacy with his family. I don't think people should go out and hunt him down. Let him have peace.
    I agree with most of the articles on this site. The family don't seem upset. I have cried my eyes out and I didn't even know him. Dr. Murray and Arnie Klein are acting very strange. Where are Michael's closest friends? None of them attended their best friend's memorial. Це не має сенсу. If you love someone, you support them. The stories keep changing. Joe and Latoya Jackson don't have a clue what to say when questioned. The most honest Jacksons haven't even said anything. (Katherine, Janet, and Rebbie) Why are they so quiet? The kids that have been out in public without masks look the same as the kids that Michael always protected. I believe they are his children. Little Blanket looks just like Michael. I would like to know if he is alive but I guess we will never know.
    Michael if you are out there, take care of yourself and know that you are loved. The world treated you so unkind and you deserved better. The voices of those that love you never got heard.

  64. The Truth Said,

    I don't take anything serious from the NATIONAL ENQUIRER. Did Michael Jackson teach you nothing?!

    To Helia – It was a wide-known fact that MJ has used doubles. It's just a matter of when and where. And regarding your claim that he is, in fact, dead…..I will support that claim once the death certificate is signed by an official. Until then, people should have the right to speculate that he is alive.

  65. MariannaB Said,

    4 weeks later the office of MJ's doc was raided:
    http://abcnews.go.com/Blotter/MichaelJackson/story?id=8146206&page=1

    How fishy, incompetent and inappropriate.
    Just like the truckwise taken “toys” right after the 25th.
    Such a house is to be sealed and surveyed 24/7.

    Who is responsible for these orders? Get him / her out. Incredible.

    You'll see that there will be excuses for the failures in the process and maybe the boss of all those will have to retire. Дивитися на нього.

    Welcome SJ1983 and thx for the information (or disinformation ?) on Omer, are you Omer?

  66. Mojofi Саїд,

    Ok guys am back. I just watch Jermain on Tv saying that the JACKSONS will be going on tour but not as JACKSON 5 but as the JACKSONS, and he also said Mike will be there.

    Do you think he meant in spirit or in flesh?

    Do you guys think Mike will really stay out of the public for good or do you think we will be seeing Mike in flesh soon? hhmmm

    Jermain looked very sad or is he a good actor? I just confused when i see him confirming Mike is dead all the same i want Mike to be with us.

  67. Perfume Said,

    All I have to say is this, nothing stays hidden that cannot be revealed what is done in the dark will come out into the light, if his death is truly a hoax then someone is not going to want to keep their big mouth shuts, money will start talking, dollar signs will be flashed before someone and the love of money will cause whoever it is to speak, and then speaking of O[rah Winfrey this was the biggest news break of all times how come she has not breathe a word on her talk show about MJ's death, she was quick to interview him when the accusations arose, how come she has not even had a show that has paid tribute to MJ I find this odd, as Oprah always wants to be the first to air something on her show mmmmmmmm food for thought… I say again if he really “faked” his “death” then kudos to MJ I applaud him if he is really dead then my heart bleeds =(

    To the Admin “well done” keep on researching, keep on digging, the truth is bound to come out sooner or later, there is too much money involved in this at present

  68. Perfume Said,

    #57 you could not have said it better

  69. Mojofi Саїд,

    ***nehaheartmj *** if Mike was Muslim, then why did the family conducted a christian funeral for him. If he is really muslim, he should have been buried the same day so i think we should rule that out. So Mike did not convert to Islam though he seemd interested in know much about it.

  70. ishealive Said,

    Dr. Conrad Murray's office is being searched by the DEA. I don't even know what to say about it.

  71. monij Said,

    Omer Bahti is not MJ's son. His mother stalked Michael Jackson while on tour in Tunisa. She showcased her son to him, and MJ took on to this guy. He even offered his parents jobs on his Neverland Ranch.

  72. monij Said,

    Can any one please tell me why did Michael Jackson wear bandaids on his fingers?

  73. monij Said,

    It is true that Omer Bahti looks like MJ, but he does not look like him prior to all the surgeries. Surgeries change the way people look, but not their DNA. Even if we compared the current Michael Jackson's pictures to the Michael Jackson pre-surgeries pictures, we won't find any resemblance. With a bit of make up, anybody can look like MJ, that is why there are so many MJ lookalikes.

  74. persia Said,

    I have to give Number 52 a response: With today's forensic science it would be absolutely impossible to pull a hoax. WE can match a strand of hair or a fiber left on a body to a murderer. There is no way that they would have a wrong Michael Jackson and they wouldn't know it. Unless the whole hospital and the morgue and police are in on it. Which I highly doubt. We are not allowing Michael to have even died. That is how much we assumed we own him. His life was his not ours.
    God bless you Michael in Heavens or Earth!

  75. aseem Said,

    Michael is dead!!! plz don't fool yourself…
    i agree that that the person at the press conference was an imposter..
    i agree that the person that was in the rehearsals was an imposter..
    and he might be doing that to get himself free from the debts..
    but understand one thing if he would'nt have been died then he must have killed someone to replace ..
    and I strongly believe Michael Jackson wasn't killer…by telling he hoax his death you are directly putting the charges of killing to MJ and which can't be true at all … you are michael's admirer and how could you even think that he would do such a vicious act to save himself..
    Sorry but MJ wasn't like that!!!

  76. thelostchildren Said,

    good point bout the Madoff scam; there are many many many more conspiracies that have yet to be known to be public, and preserved that way on purpose. Michael was one of the most well-read and knowledgable talents around, who else would know better of such stuff, and possibly learn a thing or two?

  77. charliechaplin Саїд,

    “AEG has filed legal papers asking to be part of the Michael Jackson probate hearing on August 3.”

    http://www.tmz.com/2009/07/22/aeg-michael-jackson-probate-money-death/

  78. charliechaplin Саїд,

    “Michael Jackson the freak is better off dead, says Rupert Everett”

    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1201457/Michael-Jackson-freak-better-dead-says-Rupert-Everett.html

  79. Rofibbs Said,

    The Authorities must be kiddin me, are they jus realisin that Dr Murrays offices shud be searched?? What in conspiracy's sake makes them think they can get any information from the search now?? Will Dr Murray leave incriminatin evidence after over 4wks of MJ's “death”?? Are they kiddin?? These guys are jokin with our intelligence,.. sloppy bunch!!

  80. Rofibbs Said,

    AEG…AEG…AEG…wat can i say, they sure are goin for the loot on the other hand SONY is really desperate. Who is more of a freak than Rupett Everett himself??

  81. Rofibbs Said,

    #75..who said MJ killed anyone to hoax his death?? Get ur facts straight bro. First, we've not seen a “corpse” yet to confirm if any1 really died, secondly..it cud be any1 that wuz terminally ill n died naturally, 3rd none of the Family members who have bin interviewed really know where the body is as we speak..n their stories seem to change wit every interview. Get it ??!!

  82. динаміт Саїд,

    Rofibbs I agree how dare he call mj a freak he should try looking in the mirror who is this guy anyway?? and how can the family not know where his body is? things get weirder by the day

  83. динаміт Саїд,

    @aseem why are you on this site if u think his dead u most hve your doubts?? and this site is for people who think his alive not dead so take your negativity somewhere else please

  84. STARFISH1 Said,

    He was different and visionary. He taught us how to love and to be a sweetheart. He was a dear and full of love, warmth, and his soul could really see in his eyes.It is easier to see these items …. maybe it's alive? I do not know, maybe! Perhaps in South Africa or Switzerland.
    Only one I know, everyone will miss his presence, he
    was a great, great artist. I do not believe that for a hundred years and maybe more, like him man to walk this planet.

  85. MariannaB Said,

    Thanks to the detailed infos on Omer on this site, European yellow press jumped yesterday on it and published “the” story of the 4th child (which is not true by the way).

    Who else wants to make money and get known in MJ's shade?

    Build and keep a mystery around nothing and the nothing sells well.
    Yellow press is about illusions. Anybody buying such stuff supports lies.
    Yellow press blows everything up from nothing which is sellable.
    We will see Omer being sold as the “new” MJ. Watch out for it.

  86. ishealive Said,

    This could be something or nothing but someone on the forum (sorry can't remember who) brought this to my attention so I looked up Google and the following article was written in 2006:

    Sound Generator has learnt that Michael Jackson is planning a spectacular live return in the New Year with the help of street magician David Blaine.
    A number of Internet news sources are quoting today that the pop superstar plans to silence his critics with a 'dramatic' return to the stage, and has roped in David Blaine for a 'magic and music showpiece'.

    “There is nothing more sacred to Michael than his electricity on stage, press reports claimed he will never sing again like he used to, they are in for a shock,” a source close to Jackson is quoted as saying, reports influential LA gossip site Defamer – which picked the story up from London news insider Pop Revenge.

    “The attacks have personally hurt him, he has always prided himself on his abilities as a live performer. His response will be dramatic and the answer is going to be onstage, it is something nobody else could create.”

    The story goes on to reveal that Jackson spoke to Blaine shortly after his disastrous live return last week at the World Music Awards in London.

    Michael always said “We ain't seen nothing yet”…..

  87. Little Susie 01 Said,

    I must say im tired of the media, there are so many mistakes i have been doing research since he “DIED” i have more evidence to believe he is more ALIVE then DEAD. Explain to me how Janet is On CONCERT and JERMAIN is in Europe?
    What happened to MJ's Body? Hasnt been buried yet and hes brothers are flying around the world. How can they be at peace? Knowing the brother is still not Buried. This is just a big mess.nothing makes sense and the more the days go by the less it makes sense. Now Omer is MJ's son. I highly doubt it Michael doesnt even mention him in he's so Called WILL. Now they go researching dr murrays office and 4 weeks later i mean wow how smart are these ppl. RUPERT. The only nasty freak is you. Im tired of ppl attacking michael im tired of the media. Michael has to be alive….I feel him alive. And hopefully soon will know. And i would want for the true fans who love him to know the rest of the ppl who dont care for him shouldnt know anything. Michael U are the greatest and i love you.!!!!

  88. Little Susie 01 Said,

    Ok GUYs let me poi9nt something out

    JOE Jackson Said he has NOT SEEN MICHAEL”S BODY RIGHT.

    Now they did have a so called VIEWING the morning of the memorial at staples.. and as well they were also caught the night before At a VIEWING.

    Now the KIDS saw MJ'S body right.. Joe Jackson was at the VIEWING as well so how the hell did he not see MJ body?
    They were all there at the VIEWING This doesn't make any sense u Show the Body to the KIDS but the Father or TITO haven't seen the BODY?

  89. aseem Said,

    dynamite… plz check the title of this website given by the admin.. let me remind you… it is
    Michael Jackson Hoax Death… is king of pop really dead?
    its not king of pop is alive… i think you have little confusion in understanding the title….

  90. Hennessy Said,

    MariannaB

    i am impressed….I get it, i think…….:-)

  91. charliechaplin Саїд,

    Notice this pic on MJ's last rehearsal. MJ doesn't have mangled left ear:

    http://www.michaeljackson.com/ph/photos/one-last-photos-it-3

  92. динаміт Саїд,

    @aseem i apologise i was just in a mood y-day cause im sick of people coming onto this site sayin he's dead and to get over it and they cant even see that something is fishy about his death whether he's dead or alive something is definetly odd about the whole thing

  93. Rofibbs Said,

    One thing we fail to understand is that the Authorities are not Psychics or seers who can see n tell the future..these guys work with information, how will they ever find the truth or get evidence if the information given to them are not factual or misleadin?? these bunch hav enabled sum conspiracies n there are many more they dont know 'bout.

  94. charliechaplin Саїд,

    http://www.netglimse.com/news/4992/Michael_Jackson:_Rehearsal_footage_to_be_made_into_motion_pic

    “The treasure trove of material, along with possible insurance
    proceeds and ticket sales to memorabilia collectors, could help benefit the late singer's estate, which has been burdened by an estimated 400 million dollars in debt.

    “He was our partner in life and now he's our partner in death.” Randy Phillips, president and CEO of concert promoter AEG Live, said so in an interview at Staples Center.”

    ... ..

    “Phillips also remarked that the AEG Live is waiting for Jackson's estate to be settled to see who the company will be dealing with. He said that the estate “would get the lion's share” of any profits from the release of the rehearsal footage.

    Insurance is going to help cover any losses on the London shows if the coroner's autopsy shows that Jackson died accidentally including of a drug overdose but not if he died of natural causes.”

  95. charliechaplin Саїд,

    http://www.netglimse.com/news/4992/Michael_Jackson:_Rehearsal_footage_to_be_made_into_motion_pic

    “Mr Phillips said, “If we all do our jobs right, we could probably raise hundreds of millions of dollars just on the stuff we have worldwide and then the estate could eradicate its debt.”

  96. Little Susie 01 Said,

    i get so frustrated it makes me want to cry i hate when ppl talk about michael, n about lupus and collagen injections he had on he face that made hes nose fall off? i just saw this on tv WTF man im so tired of hearing things ppl DON'T KNOW there just speculating.. They asked Joe if indeed hes sons body was in the casket the day of the memorial, he had a smile in hes face like he wanted to crack up and said yea. Я маю на увазі давай. I agree hes dad is a A- Hole. But no matter how much of an ass he is… He still has to feel hurt because he's SON is Suppose to be dead. But he smiles. How RARE and ODD is that. he is not morning. And he he said he knows hes son would love to hear hes show will be phenomenal. ( then he said) if he would of performed it. I mean he keeps messing up … and no one seems to be catching on to things. I mean Fans like us DO.. But the MEDIA doesn't. Or does the media Have some what IDEA and know that its better to talk about him being DEAD then rather saying how many weird things are going on. COME on its going to be One MONTH tomm and WE still do not have a CONCRETE story. And where is the BODY? MICHAEL IS ALIVE.

    My name is SuSy and im from miami,and i been researching this since it happened. I need some piece of mind.. Really i get outraged with so much BULL on the News. Guys keep posting ur conclusions just as i will keep posting mines.

  97. Little Susie 01 Said,

    Hey Admin: I was browsing on youtube and found this link http://www.youtube.com/watch?v=hA67QzbBRGw and on Min 2:99 They post Ur website. talking about michael death being a hoax. its a series of news but ur site comes up as well as some other guy who i saw hes video 3 weeks ago bout michael being alive. this is a france tv station the new of michael start at 1:57!!!!
    Ur site has hit the news! how awesome is that

  98. MJSmile4Us Said,

    to Little Susie 01:

    I agree with u in that the media is still preying on dear poor Michael even after his 'death'. When I watch tv or read articles online, I think back on what Marlon Jackson said at the memorial service – 'maybe they will leave you alone now'. Quite the opposite by the loks of things. A swarm of people who called themselves either 'close friends' or 'a part of MJ's inner circle' are giving interviews to state ridiculous and false stuffs about him. Like how Entertainment Tonight show claimed that their 'sources' told them that one of Michael's former employees at the neverland ranch said that he kept a box full of prostheitic noses in his bedroom (like u mentioned above). What a load of bull! I really wated to literally shout into tehir ears till they went deaf that they have no idea what theey are talking about and should stop spreading hurtful and idiotic rumours around.

    Like I posted on other topic, I was so convinced that Michael's family is on MJ's death hoax plan when i watchd Larry King Live in which Joe was interviewed. I looked at his behaviour and facial expression throughout the show. He was a nervous wreck coz he couldn't keep his hands still and he stuttered alot and even dodged some questions. I mean how the heck could a father not know where his son's body is and the most ridiculous answer he gave when asked why he has not demanded to see the private autopsy reports when he was not given one, he replied that it was coz he just assumed that he was going to be contaced some time soon. PLus his eyes looked nercous as he was looking around and Leonard Rowe was not so much of an actor either as he repeated himself when asked different questions. I really believe that Michael is still alive thanx to these two idiots and the way the Jackson family acted in such an obvious way at the memorial to make me believe this way. If I am wrong, then well Joe is nothin but a piece of garbage who couldn't care less about his own flesh and blood and should be sent to a mental facility and locked up! No parent in the world regardless of the turmoil relationship he/she had with his/her children in the past could be so uncaring, ruthless and emtionless at their passings like joe.

  99. Perfume Said,

    #84 I am South African and even if he is in my country I don't think the media here will hassle him when he visited South Africa in 1997 the media gave him his space, and that is why he said when interviewed that he would love to make South Africa his home cause he noted that the media respects celebrities privacy here and that is a fact, we had the late Princess Diana's brother and his family living in South Africa and I am certain that the media did not hassle them but rather gave them their privacy as much as they needed, I can speak of many international celebrities that has graced our shores and the media know how far to go in an interview as well…just thought I should comment on your post ……South Africans would actually think it was his double knowing that MJ had many body doubles over a period of years

Додати коментар

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.

Тема надана: Wordpress тема - Перший Готівковий