Michael Jackson Mistyfikacja Mirtis

Ar karalius Pop tikrai mirė?

Michael Jackson teikiama 6 mėnesius gyventi sausio 2009

Ši ištrauka buvo paimtas iš Fab Buitis ir buvo parašyta apie 7 Sau 2009. Žiūrėti nuorodą čia: http://bit.ly/EgTAc

"Nepaisant atsisakymus iš Michael Jackson, kai jis kenčia nuo mirtina plaučių liga, National Enquirer lieka" Whacko JackO "mirties laikrodis. Dabar jų šaltinių suteikti dainininkas šešis mėnesius gyventi. "Jo būklė yra tik tiek, kiek dabar, Aš nustemba, jei jis tęsiasi šešis mėnesius ... skausmo ir Zakrapiać buvo porwane su juo. Tik tokiu būdu jis galėtų susidoroti su stresu sekso skandalai ir jo wesołym miestelyje gyvenimas buvo maskuoti skausmą su piktnaudžiavimo medžiagomis.

JackO Biograf Ian Halperin patvirtino savo šaltinio teiginius emfizema ir gastrointenstinal kraujavimo su savo kodą. "Michaelis nori turėti plaučių transplantacijos, tačiau dėl kitų ligų, jis kovoja, jis per silpnas, kad būtų atliekama tokia didžiulė procedūra. Jis atsižvelgiant nuskausminamieji vienas po kito ". Tai padėtų paaiškinti, kodėl jis aukcionų iš jo turto, bet tada Jackson buvo silpnų ir pinigų jaustų metų. Tačiau, jei ataskaitos yra teisingos, karalius Pop negali būti aplink daug ilgiau. "

Kaip įdomu, kad beveik 6 mėnesius, vėliau Michael Jackson mirė!

Šis straipsnis ir vaizdą (žr. pirmiau), kyla klausimas, kad jei iš tiesų Michael Jackson buvo pranešta, kad "silpnų" ir "tiek, kiek dabar", kaip straipsnyje teigiama, sausio 2009, Jakże jis sugebėjo praeiti 5 valandos Medicinos testas su "plaukioja spalvas", kuri buvo atlikta vasario 2009 iki Londonas O2 koncertų skelbimu?

Vertimai Media vėl gavo ji neteisinga, leidyba melas ir heresay (kuri visada yra tikimybė), nors šį paaiškinimą dar turi problemą - ne paaiškinti Sunaikina huge sutapimas, kad Michael Jackson faktiškai miršta 6 mėnesių.

Galbūt numeris 1 clue į visą Michael Jackson Mirtis Mistyfikacja tenka per šio pranešimo. Čia yra teorija:

Sausis 2009 Michael Jackson sveikatos priima ruožtu dėl blogiausių, AEG Live Organizatoriai ir Michailo Asmeniniai daktaras žinau nėra būdu, kad jis galėtų atlikti 1 koncertas, jau nekalbant apie 50. Jie taip pat žino, kad jie jau investavo didelę pinigų sumą į "Tai Jis grįžta kelionė, taip pat pradėjo dar vieną teisės tiktų į vidutinį laiką. (Organizatoriai siūlomą Jackson Five Reunionas koncertas pateikė $ 40m Lawsuit teigiama, kad Jackson 50 Londonas datos pažeidžia sąlygas savo 2008 sutartis). Vienintelis būdas Michael ketina išieškoti iš jo ligos ir AEG ketina atlikti bet kokius pinigus už MJ į Mistyfikacja mirties. Būklė Michael Jackson's sveikatos nutekėjo į spaudą, žinant jos pranešime. Planų pradėti, ir vasarį, Michael Jackson paliko jo gyvenimo ir atvyko į slėpimas, su visais kitais nė kiek protingiau.

Asmuo, kuris vyko 5 val medicinos egzaminą už tai Jis kelionė nebuvo Michael Jackson. Asmuo, kuris dalyvavo O2 Koncertas Spaudos konferencija nebuvo Michael Jackson. Asmuo, kuris dalyvavo klausymai dėl šokėjų už Turas nebuvo Michael Jackson.

Asmuo į skubėkite dėl 25 Bir nebuvo Michael Jackson.

Gali būti prašoma, kaip galima šias išvadas bus įvykdyti? Leiskite man paaiškinti.

Turint omenyje straipsnis iš National Enquirer minėta pirmiau, atrodo, tarsi "viršija naudoti nuskausminamuosius" istorija buvo labai daug dėmesio Michael Jackson's sveikatos problema. Kuriuose paminėtas šis iš pažiūros maži išsamiai atgal sausį, žinoma, labai svarbu išsamiai, kai mes žiūrime atgal dabar po MJ mirties.

Šie žmonės per gyventojų, kurie yra lengvai paskatino (ir yra daug) ir pažvelgti į dabartines aplinkybes Michael Jackson mirties visi iš "piktnaudžiavimą narkotikais" diskusija ir priimti visą tekstą be klausimo, nes "Oh yes buvo pranešta atgal sausio kad Michael Jackson piktnaudžiavo skausmo kasdien - nenuostabu, jis mirė - tai buvo tik laiko klausimas ".

Kai Michael skelbia jo koncertai ir repeticijos prasideda kovo mėnesį, jo sausis sveikatos problema yra pamiršote nes visi į gandai jo grįžimas. Šis pasaulis yra panardintas į Michael Jackson įsiutimas kartą.

Po jo mirties, piktnaudžiavimo narkotikais teiginį vėl užsidegti, nes, kaip mes visi žinome, širdies priepuolis naudoti retkarčiais skausmas žudikas per laikotarpį po poros savaičių yra mažai tikėtina, ypač tada, kai MJ buvo pasakyta būti "vaizdas sveikatos "Pildant repeticijoms. Todėl ekologiškų viršija piktnaudžiavimo narkotikais, yra labai svarbus, nes jie pagrįsti tvirtinimo, kad jo Širdies arešto buvo tikrai sukelia narkotikai.

Narkotikų perdozavimas taip pat yra labai svarbus veiksnys AEG Live. Jų draudimo pretenzijų Milijonai dolerių, bus išmokėta, kai Michael Jacksons toksikologija ir Skrodimas pranešimų įrodyti, kad narkotikų sukeltos mirties. Tai taip pat plano dalį. Likusi pinigų, kuriuos turi atlikti AEG Live ateis iš pardavimų Baigiamojo Repeticijoms DVD Pagerbimas Tours Unreleased dainas ir Prekės.

Jo Jackson, taip pat, be abejo, būtų atliktas teisingas Iškirpkite ir, greičiausiai, bus funneling dalį savo pinigų padarė Michael savo naują gyvenimą.

Vaikai turi žinoti, kad tai vyksta nuo vasario, todėl jie turėjo būti atskleista. Jei jie liko paslėpta, pasaulis būtų abejoti, ar jie buvo Michael vaikų. Šeima filmai buvo išleista toliau pagrįs šį ieškinį. Per artimiausius 6 mėnesius vaikai bus su savo tėvu.

Jo Jackson bus turtingas žmogus, AEG Live turės padarė didelę sumą pinigų, jau nekalbant traukiamosios off viena didžiausių "rodo" amžius. Michael bus mėgautis ramioje ir sveiką gyvenimo būdą ir jo vaikai bus su juo, nuo dėmesio geros.

... Didžiausias Hoax, kokia tik yra buvusi.

  1. mjfan Said,

    Hmmm. Aš manau, šešių mėnesių prognozuoti yra labai patogu. Ir MJ buvo apsilankyti ligoninėje / gydytojo daug iki jo mirties taip, kad kurstė it too. Ir nors aš nemanau, kad vaikinas ne O2 buvo MJ, aš manau, kad vaikinas į repeticijų buvo jackson. You're oublier pat vaizdą jam ir jo vaikams, keletą mėnesių prieš jo mirtį, su Jackson veido neuždengti. Tai tikrai Michael Jackson. Aš sąžiningai liesos daugiau link žmogžudystė teorija kaip "gyvas" teorija.

    Kad gyvas teorija nėra prasmės man. Jis galėjo lengvai turėjo ramiai privatų gyvenimą, jei jis norime tiesiog gyveno Airijoje, kur dalykų atrodė gana taikus ir mažų pagrindinių jam. Tik Anglijoje ir Amerikoje tikrai persekioja jį. Galbūt tai buvo dėl skolų, bet tikrai .. . faking mirties sumokėti skolas yra rizikingos įmonės. Tai sukčiavimu.

    Į "MJ atgal iš negyvų kelionė,", o awesome idėją, yra sudėtingas ir daug sukčiavimo / kalėjimą rizika.

    Plius MJ loved jo gerbėjai. Jis tikrai nebūtų ką nors sukelti tiek daug žmonių tiek pucia. Manau, kad dishonors žmogus ir kurie buvo pasakyti, kad jis būtų padaryti kažką panašaus. Jis neveiks nuo ko, ir tai atrodo kaip bėga.

    Kaip "jautrūs", kaip MJ buvo, ar jūs tikrai manote, kad jis galėtų stovėti 12 savo gerbėjų nusižudo?

    Aš vis dar manau, jis tikriausiai mirė, ir aš manau, kad daug Faulowanie dalyvauja. Yra daug Dziwaczność kad nėra pridėti, but I don't think it's something MJ sukurtas.

  2. mbc080709 Said,

    Admin wrote:
    Michael bus mėgautis ramioje ir sveiką gyvenimo būdą ir jo vaikai bus su juo, nuo dėmesio geros

    Kaip jis gali džiaugtis ramioje ir sveika "naujojo" gyvenimo, kai jis buvo (yra), kad nuskausminamieji sunaikinta institucija ??!!! Labai nerealu, jei jo sveikatos reikalavimus buvo ne taip staigiai net 6 mėnesius arba metus ... tai turi prasmę?

Pridėti komentarą

Jūs turite būti prisijungęs ir parašyk komentarą.

Theme Provided By: Wordpress Theme - Pirmasis Pinigai