Michael Jackson Hoax Death

Onko King of Pop todella kuollut?

Michael Jackson annettiin 6 kuukauden elää tammikuussa 2009

Tämä ote vietiin pois Fab Life, ja se oli kirjoitettu 7. tammikuuta 2009. Katso linkki tässä: http://bit.ly/EgTAc

"Vaikka epäämisilmoitusjärjestelmää alkaen Michael Jackson, että hän kärsii hengenvaarallinen keuhkosairaus, kansallinen pyynnön edelleen" Whacko Jacko "kuoleman katsella. Nyt niiden lähteet antavat laulaja kuusi kuukautta asuvat. "Hänen terveydentilansa on vain niin pitkälle mennyt, olin hämmästynyt, jos hän kestää kuusi kuukautta ... kivut ja viina on kiinni hänen kanssaan. Ainoa tapa, jolla hän pystyi selviytymään stressin sukupuoleen skandaalit ja hänen rullan-vuoristoradalla elämä oli peittää kipu kanssa päihteiden käyttöä. "

Jacko elämäkerran kirjoittaja Ian Halperin on vahvistanut niiden lähteen väitteisiin emphysema ja gastrointenstinal verenvuoto hänen lähde. "Michael haluaa keuhkojen siirto, mutta koska muita sairauksia hän taistelee, hän on liian heikko kyseistä merkittävä menettelyyn. Hän ottaen yksi särkylääke toisensa jälkeen. "Tämä auttaa selittämään, miksi hän huutokauppaaminen pois hänen omaisuutensa, mutta sitten Jackson on hauras ja rahavirtaa ruokittu jo vuosia. Silti, jos kertomukset ovat totta, King of Pop ei voi olla noin paljon kauemmin. "

Kuinka mielenkiintoista, että lähes täsmälleen 6 kuukautta myöhemmin Michael Jackson on kuollut!

Tämä artikkeli ja kuvan (yllä), herää kysymys, että jos Michael Jackson oli ilmoitettu olevan "heikko" ja "toistaiseksi mennyt", sillä artiklassa todetaan tammikuussa 2009, miten ihmeessä hän pystyy välittämään 5 tuntia Medical testi "purjehtii väri", joka tehtiin helmikuussa 2009 vireillä Lontoon O2 Concert ilmoitus?

Ehkä Media oli jälleen kerran ymmärtänyt asian väärin, julkaisutoiminta valheet ja heresay (joka on aina todennäköistä), vaikka tämä selitys on edelleen ongelma - se ei selitä pois valtavan sattumaa, että Michael Jackson on todella tehnyt kuolee 6 kuukautta myöhemmin.

Ehkä numero 1 aavistustakaan, että koko Michael Jackson Kuolema Hoax kuuluu tähän mietintöön. Tässä on teoria:

Tammikuu 2009 Michael Jackson terveys kestää kääntyä pahinta, AEG Live Järjestäjät ja Michael's Personal tohtori tietää ei ole mitenkään mahdollista, että hän voi suorittaa 1 konsertti, puhumattakaan 50. Ne tietävät myös, they've sijoittanut valtavan määrän rahaa, "Tämä on Se comebackin kiertueella, sekä alkoi jälleen oikeuden perässä vuonna välin. (Järjestäjien ehdotetusta Jackson Five réunion konsertti jättänyt $ 40m oikeusjutun väittäen, että Jacksonin 50 Lontoo päivämäärät rikkoo ehtoja, joilla ne 2008 sopimus). Ainoa tapa Michael aikoo toipua hänen sairaus ja AEG aiomme tehdä rahaa on MJ on Hoax kuolemaansa. Tilasta Michael Jackson terveys on vuotanut lehdistölle, tietäen he raportoivat siitä. Suunnitelmat otetaan käyttöön, ja helmikuussa, Michael Jackson on poistunut elämästään ja mennyt piiloon, ja kaikki muutkin kuitenkin viisaampaa.

Henkilö, joka on läpäissyt 5 tunnin lääketieteen tentti, että tämä se on kiertueella ei ole Michael Jackson. Henkilö, joka osallistui O2 Concert lehdistötilaisuus ei ollut Michael Jackson. Henkilö, joka osallistui koe varten tanssijoita varten Tour ei ollut Michael Jackson.

Henkilö on Ambulanssi 25. kesäkuussa ei Michael Jackson.

Sinua saatetaan pyytää miten nämä päätelmät on täytettävä? Sallikaa minun selittää.

Pitäen mielessä artikkeli National pyynnön edellä mainittiin, näyttää siltä, ikään kuin "yli käyttö särkylääkkeitä" tarina oli erittäin paljon keskittyä Michael Jackson terveydestä kysymys. Viittaavat tämän näennäisesti pieni yksityiskohta takaisin tammikuussa on luonnollisesti erittäin tärkeä yksityiskohta, kun tarkastelemme takaisin nyt kun MJ kuolemaa.

Nämä ihmiset eri väestöryhmien, jotka ovat helposti johtaa (ja on monia) näyttää, kun nykyiset olosuhteet Michael Jackson kuoleman kanssa koko huumeiden väärinkäytön "Puhe-ja toteuttaa koko tarina, jolla ei ole kysymys, koska" kyllä se oli raportoitu jo tammikuussa, että Michael Jackson oli väärin särkylääkkeitä jokapäiväistä - ei ihme, hän kuoli - se oli vain ajan kysymys ".

Kun Michael ilmoittaa hänen konsertteja ja alkaa harjoituksissa maaliskuussa, hänen tammikuu terveydenhuollon ongelma on unohdettu, koska kaikkien niiden kihistä hänen comebackin. Maailma on upotettava on Michael Jackson vimma jälleen kerran.

Hänen kuolemansa jälkeen, huumeiden väärinkäyttöä väite uudelleen syttymistä, koska kuten me kaikki tiedämme, sydänkohtaus käyttämästä satunnainen kipu tappaja aikana pari viikkoa on hyvin epätodennäköistä, varsinkin kun MJ sanottiin olevan "yleiskuva terveyden "samalla kun harjoituksissa. Siksi kertomukset yli huumeiden väärinkäyttö ovat erittäin tärkeitä, sillä ne tukevat väitettä, että hänen sydämen pysähtyminen oli aiheuttanut huumeita.

Huumeiden yliannostus on myös erittäin tärkeä tekijä AEG Live. Heidän vakuutus vaatia miljoonia dollareita, maksetaan, kun Michael Jacksons Toksikologia ja Ruumiinavauspöydät raportit osoittavat, että huumeiden aiheuttamia kuolemaansa. Tämä on myös osa suunnitelmaa. Loput rahat on tehtävä AEG Live tulevat myyntiin Final Rehearsal DVD, Muistosanat Tours, vapauttamatta kappaleet ja Merchandise.

Jo Jackson on myös epäilemättä tehdä oikeudenmukainen leikata ja todennäköisimmin funneling osa hänen rahansa tehty Michael hänen uuteen elämään.

Lapset ovat tiedossa, että tämä olisi tapahtuu helmikuusta lähtien, minkä vuoksi ne olisi paljastanut. Jos he olisivat pysyneet piilossa, maailma olisi epäilystäkään siitä, onko ne Michael lapsille. Perhe videoita on luovutettu edelleen tukemaan tätä väitettä. Kanssa seuraavan 6 kuukauden lapset on heidän isänsä.

Jo Jackson on rikas mies, AEG Live on tehnyt huomattavan määrän rahaa, puhumattakaan vetämällä pois yksi suurimmista "osoittaa" koskaan. Michael tulee nauttia hiljainen ja terveelliseen elämään ja hänen lapsensa on hänen kanssaan, pois valokeilassa hyvää.

... Suurin Hoax maailma on koskaan nähnyt.

  1. mjfan Said,

    hmmm. En usko, kuuden kuukauden ennuste on hyvin kätevää. Ja MJ oli vierailulla sairaala / lääkäri paljon ennen hänen kuolemaansa, jotta lietsotaan sitä. Ja vaikka en ole sitä mieltä, että kaveri O2 oli MJ, olen sitä mieltä, että kaveri harjoituksissa oli jackson. You're unohtamatta myös kuva hänen ja hänen lapset pari kuukautta ennen kuolemaansa, Jacksonin kasvot peittää. Tämä on ehdottomasti Michael Jackson. Olen rehellisesti Vähärasvaisen enemmän kohti murhan teoriassa kuin "elossa" teoriassa.

    The elossa teoria ei ole järkeä minulle. Hän olisi voinut helposti ollut hiljaista perhe-elämän, jos hän vain lykännyt Irlannissa, jossa asiat tuntuivat olevan melko rauhallista ja hillitty hänelle. Vain Englannissa ja Amerikassa todella ahdistelee häntä. Ehkä se johtui siitä, veloista, mutta todella .. . faking kuolemasi maksamaan velat on riskialtis hanke. Se on petos.

    The "MJ takaisin kuolleista kiertue", kun taas loistava idea, on täynnä liian paljon petoksia / vankilassa vastuullamme.

    Plus MJ Loved hänen faneja. Hän todella koskaan tehdä jotain aiheuttaa niin paljon ihmisiä näin paljon surua. Mielestäni se dishonors miehen ja kuka hän oli sanoa, että hän tekisi jotain tällaista. Hän ei alkaa asioita, ja tämä tuntuu like running away.

    Yhtä herkkä kuin MJ oli, oletteko todellakin sitä mieltä, että hän voisi seistä 12 hänen fanit tehdä itsemurhan?

    Olen edelleen sitä mieltä, että hän on todennäköisesti kuollut, ja mielestäni paljon henkirikos on osallisena. On olemassa paljon weirdness että ei lisätä, mutta en usko, että se on jotain MJ luotiin.

  2. mbc080709 Said,

    Admin wrote:
    Michael tulee nauttia hiljainen ja terveelliseen elämään ja hänen lapsensa on hänen kanssaan, pois valokeilassa hyvää

    Miten hän voi nauttia hiljainen ja terve "uuden" elämän, kun hän oli (on) niin särkylääke tuhottu elin ??!!! Hyvin epärealistinen, ellei hänen terveytensä olosuhteet eivät olleet niin dramaattisia jopa 6 kuukausi tai vuosi sitten ... se järkevää?

Lisää kommentti

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.

Teema tarjoaa: Wordpress Theme - ensimmäisen Cash