Michael Jackson Hoax Death

Onko King of Pop todella kuollut?

Laatija Arkisto

Seuraavat video haastattelussa valokuvaaja, joka väitetysti oli yksi ja ainoa kuva Michael Jackson, koska hän oli ottanut kautta Ambulanssi on UCLA Mecial Centerissä.

Watching tämän videon, oli alunperin minut uskomaan, että nämä miehet todellakin talteenotto tämän kuvan he väittävät. Kuitenkin Lähemmin tarkasteltuna olen nyt hyvin epäilevästi voimassaoloaika saataviaan.

Jos keskeytät videon klo 3.06, näet vielä kuvaa valokuvaaja on ikkuna ja ambulanssia, juuri hän muka kaappaa kuva MJ sisällä.

Syynä olen viitannut tähän on tekemistä "punainen auto", joka on pysäköity annetun hillitsemiseksi on vasemmalla puolella ruutua. Kuten näet, että täysikokoinen kuva alla, josta on vähennetty ET Logo ja muut grafiikka on erittäin selkeä osoitus punaisella autolla.

width=396 Tässä mielessä, kuinka on mahdollista, että tämä kuva on pyydetty, että mies videon edellä päätellä, miten sairaankuljetus on sijoitettava ja kuinka kaukana että sairaankuljetus ikkuna on punainen auto?

Tämä voi saada tekninen, mutta älkäämme unohtako, että tämä on vain kuva olemme joka antaa minkäänlaista valiadity on tarina siitä, että Michael Jackson on kuollut.

Jos tarkastellaan kuvan (vas.), voit nähdä, että pohdintaa siitä, että on punainen auto, joka on hyvin lähellä, sillä se vie suurimman osan ikkunasta.

Nyt tarkasteltava uudelleen videon edellä keskeytetty klo 3.06. Meillä on nyt miten tämä kaveri videon edellä sai tämä kuva tämän pohdinnan asemaa hän oli, kun se tuli pois siitä ajotieltä. Hän oli liian kaukana auton ja kulma on täysin väärin, että suuri osa punainen auto on otettu huomioon sairaankuljetus ikkunassa.

Toinen kysymys on se, että jos siellä oli se, että paljon pohdintaa ja auton ikkunasta, niin miksi ei ole olemassa kuvastaa valokuvaaja itse tai hänen kamera-puhelin?

Kuten näette, että materiaalia edellä keskeytetty klo 3.06, hän on hyvin lähellä ikkunaa, joten jos auto on otettu huomioon, ei hän tai hänen kätensä, tai kameran .. tai jotain?

Lopullinen kysymys olemme tämän tarinan, ja nämä niin kutsutut "valokuvaajille" on se, että elävien footage että näemme ennen kun ambulanssi tukee niistä ajotieltä on kaveri, jolla on punainen paita on ikkuna, jossa on kamera, sieltä edelleen kuva 3.06, se on mies, jolla on keltainen paita snapping kuva.

Näyttää siltä, että meillä on vain yksi osa tätä enitre tarina, joka vain ei täsmää .... Joten haluaisin vain sanoa raikuva ... mitä?

Michael Jackson annettiin 6 kuukauden elää tammikuussa 2009

Tämä ote vietiin pois Fab Life, ja se oli kirjoitettu 7. tammikuuta 2009. Katso linkki tässä: http://bit.ly/EgTAc

"Vaikka epäämisilmoitusjärjestelmää alkaen Michael Jackson, että hän kärsii hengenvaarallinen keuhkosairaus, kansallinen pyynnön edelleen" Whacko Jacko "kuoleman katsella. Nyt niiden lähteet antavat laulaja kuusi kuukautta asuvat. "Hänen terveydentilansa on vain niin pitkälle mennyt, olin hämmästynyt, jos hän kestää kuusi kuukautta ... kivut ja viina on kiinni hänen kanssaan. Ainoa tapa, jolla hän pystyi selviytymään stressin sukupuoleen skandaalit ja hänen rullan-vuoristoradalla elämä oli peittää kipu kanssa päihteiden käyttöä. "

Jacko elämäkerran kirjoittaja Ian Halperin on vahvistanut niiden lähteen väitteisiin emphysema ja gastrointenstinal verenvuoto hänen lähde. "Michael haluaa keuhkojen siirto, mutta koska muita sairauksia hän taistelee, hän on liian heikko kyseistä merkittävä menettelyyn. Hän ottaen yksi särkylääke toisensa jälkeen. "Tämä auttaa selittämään, miksi hän huutokauppaaminen pois hänen omaisuutensa, mutta sitten Jackson on hauras ja rahavirtaa ruokittu jo vuosia. Silti, jos kertomukset ovat totta, King of Pop ei voi olla noin paljon kauemmin. "

Kuinka mielenkiintoista, että lähes täsmälleen 6 kuukautta myöhemmin Michael Jackson on kuollut!

Tämä artikkeli ja kuvan (yllä), herää kysymys, että jos Michael Jackson oli ilmoitettu olevan "heikko" ja "toistaiseksi mennyt", sillä artiklassa todetaan tammikuussa 2009, miten ihmeessä hän pystyy välittämään 5 tuntia Medical testi "purjehtii väri", joka tehtiin helmikuussa 2009 vireillä Lontoon O2 Concert ilmoitus?

Ehkä Media oli jälleen kerran ymmärtänyt asian väärin, julkaisutoiminta valheet ja heresay (joka on aina todennäköistä), vaikka tämä selitys on edelleen ongelma - se ei selitä pois valtavan sattumaa, että Michael Jackson on todella tehnyt kuolee 6 kuukautta myöhemmin.

Ehkä numero 1 aavistustakaan, että koko Michael Jackson Kuolema Hoax kuuluu tähän mietintöön. Tässä on teoria:

Tammikuu 2009 Michael Jackson terveys kestää kääntyä pahinta, AEG Live Järjestäjät ja Michael's Personal tohtori tietää ei ole mitenkään mahdollista, että hän voi suorittaa 1 konsertti, puhumattakaan 50. Ne tietävät myös, they've sijoittanut valtavan määrän rahaa, "Tämä on Se comebackin kiertueella, sekä alkoi jälleen oikeuden perässä vuonna välin. (Järjestäjien ehdotetusta Jackson Five réunion konsertti jättänyt $ 40m oikeusjutun väittäen, että Jacksonin 50 Lontoo päivämäärät rikkoo ehtoja, joilla ne 2008 sopimus). Ainoa tapa Michael aikoo toipua hänen sairaus ja AEG aiomme tehdä rahaa on MJ on Hoax kuolemaansa. Tilasta Michael Jackson terveys on vuotanut lehdistölle, tietäen he raportoivat siitä. Suunnitelmat otetaan käyttöön, ja helmikuussa, Michael Jackson on poistunut elämästään ja mennyt piiloon, ja kaikki muutkin kuitenkin viisaampaa.

Henkilö, joka on läpäissyt 5 tunnin lääketieteen tentti, että tämä se on kiertueella ei ole Michael Jackson. Henkilö, joka osallistui O2 Concert lehdistötilaisuus ei ollut Michael Jackson. Henkilö, joka osallistui koe varten tanssijoita varten Tour ei ollut Michael Jackson.

Henkilö on Ambulanssi 25. kesäkuussa ei Michael Jackson.

Sinua saatetaan pyytää miten nämä päätelmät on täytettävä? Sallikaa minun selittää.

Pitäen mielessä artikkeli National pyynnön edellä mainittiin, näyttää siltä, ikään kuin "yli käyttö särkylääkkeitä" tarina oli erittäin paljon keskittyä Michael Jackson terveydestä kysymys. Viittaavat tämän näennäisesti pieni yksityiskohta takaisin tammikuussa on luonnollisesti erittäin tärkeä yksityiskohta, kun tarkastelemme takaisin nyt kun MJ kuolemaa.

Nämä ihmiset eri väestöryhmien, jotka ovat helposti johtaa (ja on monia) näyttää, kun nykyiset olosuhteet Michael Jackson kuoleman kanssa koko huumeiden väärinkäytön "Puhe-ja toteuttaa koko tarina, jolla ei ole kysymys, koska" kyllä se oli raportoitu jo tammikuussa, että Michael Jackson oli väärin särkylääkkeitä jokapäiväistä - ei ihme, hän kuoli - se oli vain ajan kysymys ".

Kun Michael ilmoittaa hänen konsertteja ja alkaa harjoituksissa maaliskuussa, hänen tammikuu terveydenhuollon ongelma on unohdettu, koska kaikkien niiden kihistä hänen comebackin. Maailma on upotettava on Michael Jackson vimma jälleen kerran.

Hänen kuolemansa jälkeen, huumeiden väärinkäyttöä väite uudelleen syttymistä, koska kuten me kaikki tiedämme, sydänkohtaus käyttämästä satunnainen kipu tappaja aikana pari viikkoa on hyvin epätodennäköistä, varsinkin kun MJ sanottiin olevan "yleiskuva terveyden "samalla kun harjoituksissa. Siksi kertomukset yli huumeiden väärinkäyttö ovat erittäin tärkeitä, sillä ne tukevat väitettä, että hänen sydämen pysähtyminen oli aiheuttanut huumeita.

Huumeiden yliannostus on myös erittäin tärkeä tekijä AEG Live. Heidän vakuutus vaatia miljoonia dollareita, maksetaan, kun Michael Jacksons Toksikologia ja Ruumiinavauspöydät raportit osoittavat, että huumeiden aiheuttamia kuolemaansa. Tämä on myös osa suunnitelmaa. Loput rahat on tehtävä AEG Live tulevat myyntiin Final Rehearsal DVD, Muistosanat Tours, vapauttamatta kappaleet ja Merchandise.

Jo Jackson on myös epäilemättä tehdä oikeudenmukainen leikata ja todennäköisimmin funneling osa hänen rahansa tehty Michael hänen uuteen elämään.

Lapset ovat tiedossa, että tämä olisi tapahtuu helmikuusta lähtien, minkä vuoksi ne olisi paljastanut. Jos he olisivat pysyneet piilossa, maailma olisi epäilystäkään siitä, onko ne Michael lapsille. Perhe videoita on luovutettu edelleen tukemaan tätä väitettä. Kanssa seuraavan 6 kuukauden lapset on heidän isänsä.

Jo Jackson on rikas mies, AEG Live on tehnyt huomattavan määrän rahaa, puhumattakaan vetämällä pois yksi suurimmista "osoittaa" koskaan. Michael tulee nauttia hiljainen ja terveelliseen elämään ja hänen lapsensa on hänen kanssaan, pois valokeilassa hyvää.

... Suurin Hoax maailma on koskaan nähnyt.

Heinä-17-09

The No 1 syy Michael Jackson's Death Hoax | Hänen Kids

Posted by admin nojalla Hoax Death

Kun viikkoa sitten Michael Jackson kuolee, on ollut loppumaton määrä kommentit osoittaa kohti sitä, että "syy" miksi Michael Jackson kuolema ei ole Hoax johtuu siitä, että hän "ei koskaan satuttaa hänen lapsiaan" ja koska hän rakasti niitä liian paljon ". Haluamme sanoa, että olemme täysin samaa mieltä näistä lausunnoista, ja uskon, että tämä on tarkkaa syytä sille, miksi Michael Jackson kuolema oli Hoax. Sallikaa minun selittää.

Päivä Michael Jackson kuoleman, June 25th, meille kerrottiin heti, että hänen kuolemansa oli sydämen pysähtyminen. Kuten päivän kuluessa hänen kuolemansa edetessä olimme sitten ilmoitettu, että hänen Heart Attack aiheutti liiallisen huumeidenkäytön. Vaikka tulokset, kaksi, mahdollisesti kolme ruumiinavauksia ja Michael Jackson ruumis on vielä vapautetaan sekä toksikologia kertomuksen ensimmäinen ruumiinavaus, me vain voitava arvioida tietoja, jotka olemme jo kertonut, että unrelieable lähteet sekä Media ja tällaisten verkkosivustojen TMZ.

Kuitenkin haluaisin kuitenkin tutkia syitä siihen, miksi uskon hänen lapsensa ovat numero yksi syy, hän on edelleen elossa.

Jos Michael Jackson todellakin ottaa cocktail huumeiden joka päivä, mikä puolestaan aiheutti hänen sydänkohtaus, miten hän on tehnyt tämän isä? Ymmärrän, että addicition on jotain, jota on erittäin vaikea voittaa ja käsitellä kuitenkin, lukuun ottamatta joitakin pieniä välikohtauksia, Michael Jackson on ilmoittanut ollut erinomainen isä, joka on antanut lapsille runsaasti aikaansa, ja kaikki, mitä he olisi voinut koskaan halunneet. Jos maininta "Hän ei koskaan satuttaa hänen lapsensa" on itse asiassa totta, mikä Olen varma, että se on, niin miksi hän on joskus comprimised hänen terveyttään niin, että olisi vaarana jättää ilman isää, erityisesti niin nuorena?

Toiseksi se on raportoitu, että hetkiä jälkeen Michael Jackson ilmoitti kuolleita on UCLA Medical Center, Katherine Jackson otti lapset nähdä heidän isänsä. (Vaikka ei ole valokuva todisteita, jotka tukisivat tätä väitettä ja Katherine Jackson ei ollut nähnyt lasten kanssa on sairaalan lainkaan.) Meille sanottiin myös, että yksityisen perheen muistomerkki ennen Julkiset muistomerkki on Staples Center, Michael Jackson tytär, Paris, saattaa kaulakorun on puoli sydämen ympärillä hänen isänsä kaulassa, kun hän wore toisen puolen.

Jos Michael Jackson on kuollut, niin miten hänen perheensä jollei hänen lapsensa on traumaattinen kokemus nähdä heidän isänsä ruumiin ei kerran, mutta kaksi kertaa? Toinen kerta, kun lapset ovat nähneet hänen ruumiinsa, hän olisi jo kuollut yli kaksi viikkoa. Henkilökohtaisesti en usko, että tämä on jotain, että isä, joka rakastaa lapsia niin paljon, olisin arvostanut tai koskaan suostunut.

Meillä oli myös kerrottu, että siitä syystä, että Michaelin ruumisarkku ei ollut avoin lipas on julkinen muistomerkki oli, koska hänen kasvonsa oli bruised ja vaurioitua CPR ja elvytys. Pidä mielessä, että tämä perustelu on täysin naurettavaa, joka tapauksessa, jos se on totta, niin miksi ihmeessä haluat ottaa miehen lapset nähdä hänet uudestaan? Tulokset lapsensa niiden kuollut isänsä kanssa bashed jopa kasvot ei kerran, mutta kaksi kertaa? I don't think so ... .. hän rakasti niitä liikaa laittaa niitä jotain niin traumaattinen niin. Olen vilpittömästi sitä mieltä, että lapsen olisi joutunut kestämään jotain olisi epäilemättä arpinen elämää varten.

Lopullinen perustelut olen varmuuskopioida oma teoria on se, miten lapset näytti niin unbelieveably rauhallisena aikana julkinen muistomerkki. Anteeksi, että sanon näin, mutta haluaisin vielä mennä niin pitkälle, että Prince Michael II, vanhin, jopa näytti tylsää ajoittain. Tiedän, että monet ihmiset tulevat sanomaan, että jokainen käsittelee asioita eri tavalla ja ehkä ne olivat vain sokissa (vaikka en halua syyttää heitä huomioon ne halua juuri kestämään että heidän isänsä ruumis jo toisen kerran.) Mutta jos ihmiset ovat Yritän sanoa, että kolme lasta ovat tekemisissä heidän isänsä kuoleman sama rauhallisia ja maltillisia tavalla (lukuun ottamatta puhe Pariisin antoi joka näytti hyvin harjoitellusta suunnittelee ja oli myös täysin "repiä vähemmän), meidän on sanottava, että on naurettava väite. Näytä minulle lapsi, joka on rauhallinen, toimien ja "tylsää" aikana heidän isänsä muistomerkki ilman repeämiä tai nyyhkytys, jonka arkun edessä, jotka oli tarkoitus pitää kehon heidän isänsä ... Epäilen haluat löytää mitään.

Michael Jackson lasten hänen Memorial

Olen vilpittömästi sitä mieltä, että ainoa tapa Michael Jackson lasten olisi voinut tehdä sen kautta, että muistomerkki niin helposti ja "emotionless, sekä kestävät kaksi näyttökertojen" heidän isänsä ruumis olisi, jos isä ei ole vielä kuollut aluksi. He tietävät heidän isänsä on erittäin paljon elossa ja hyvin, he ovat nähneet hänet elossa, koska hänen "kuolema", ja he tietävät, ne ovat hänen kanssaan pian uudelleen.

Miten hän tekee tämän hänen lapset? Puhumme mies, joka ei näe mitään vikaa epävarmuudessa hänen vauva ulos hotellihuoneen ikkunasta, neljä tarinoita yläpuolella. Oma fanit halusivat nähdä vauva, joten näytti heille ", Michael Jackson sanoi, kun kysyttiin tapahtumasta. Jos Michael todella ei nähdä, miten tämä tapaus voisi olla ongelma, niin ei se mitään järkeä, että hän luultavasti ajattelee ei ole ongelma tehdä maailmasta uskoa, että hän on kuollut, kun hän menee elää pitkän ja rentoa elämää muualla ?

Pidä silmällä näitä lapsia yli seuraavaan 2,4 ja 6 kuukautta. Takuuuvarmasti ne toimitetaan "sisäoppilaitos" tai elää merentakaisissa on "päästä pois valokeilassa" tai jotain sellaista anteeksi. Me kaikki tiedämme ne heidän isänsä taas pian ... hän rakastaa niitä paljon ja hän ei koskaan tee mitään vahingoittaa niitä.

Tekijän ja Contributor on jälkeisessä on jäsenenä tämän sivuston nimeltä He.Is. Elossa. Haluaisimme jakaa huomautuksia ja oivalluksia kaikkien kanssa.

Luettuani useita merkintöjä sivuillamme sekä tutkitaan ja katsotaan sisältöä niistä, olen kehittänyt seuraavat teoriassa noin Jacksonin "kuoleman" ja paeta, yksi mielestäni kaikkein tosiasioihin ja uskottavia:

width=550 Todellinen Michael Jackson koskaan osoitti ylös, että harjoitus yön ennen hänen "kuoleman" at Staples Center, pimeässä video footage, että on noussut osoittaa hänelle purukumi EI ole todellinen Michael Jackson, ei, mutta sen sijaan hän lähetti yksi hänen kaksinkertaistuu että harjoitus vain "näkyy" siellä muutaman minuutin. Koska video on osoittautunut väärennös on asiantuntija-ja sanotaan olevan photoshop "kiinteitä" Meillä ei ole todisteita riippumatta lainkaan siitä, että todellinen Michael Jackson osallistui harjoitukset lainkaan, mutta hartsi pureskelusta lookalike ei sijasta. Siksi se on turvallista olettaa, että todellinen Michael Jackson teki noususta odotusajan suuntaisesti ja vasemman varassa hyvästit, kaiken todennäköisyyden mukaan niin. Uutta tietoa hänen salainen "lähtöä": LAX on poistettu Lear Jet on noussut, se on varustettu uskottavuutta ja logiikkaa.

Samaan takaisin The Mansion, että lookalike houkutuslintujen oli readied ja varautuneita "sydämen pysähtyminen" show ja pallo alkoi arviointisuunnitelman kanssa 911 puheluun, joissa soittaja on oltava, mutta ei sanonut: "Tämä on Michael Jackson asuu ja Mr. Jackson tarvitsee välitöntä apua, ota kiire ", mutta sen sijaan hyvin hallitusti ja unemotionally puhui a" Gentleman ", joka oli" ei hengitä "?? Kaikki kun REAL Michael Jackson oli pitkä mennyt missä ja tämä selittää sen, miksi ambulanssi "potilaalle" kuva ei näytä eikä voitaisiin Michael Jackson, oikealle alas jatkuvasti muita epäilyttäviä ja kyseenalainen eläkejärjestelmänsä että pidetään popping kun kaikki suuntiin, ei mitään, joka voi mahdollisesti lisätä, koska siinä vaiheessa oli muuten alusta alkaen, eli: Real Michael Jackson oli pitkään poissa, mutta takaisin LA että "Michael Jackson kuoli sydämen pysähtyminen"-show kanssa houkutuslintujen lähti suunnitelmien mukaisesti, vaikka joitakin vuotoja ja ilman yläpäätä suunnittelua tai "harjoitus", ja tästä syystä olemme perillä ja jatkaa palata, että "mitään lisää ylös"-teoria ja siten jatkuvasti tarjoillaan enemmän kehittyvien questionables ja epäilykset, jotka alusta alkaen koko tarinalta.

On erittäin kyseenalaista, miksi hänen sisempi ympyrä lähellä confidantes ei näytä at the "Memorial" palvelun Sinkilät: Elizabeth Taylor, Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller ja Oprah Winfrey - joka puhdistetaan KAIKKI Michael Jackson tietoja hänen verkkosivut - vain mainita muutamia, jotka tulevat mieleen. Miksi Jacksons kieltää Michaelin rakkaiden ystävien osallistua hänen "sendoff"? Sen sijaan, että lajitelma "täyttää-ins" osoittivat, joista osa ei ole koskaan edes tavannut Michael Jackson ja jopa vapaasti totesi niin suosittu talkshow, muut, joilla ei ollut yhteydenpitoa hänelle henkilökohtaisesti vuotta! Toinen pysähdyspaikan "?

Jennifer Hudson suorituskyky oli "tueksi", jonka todellinen Michael Jackson laulu, jossa hän aikana puhunut monologi on laulun hän esitti virheellisesti korvata sanalla "kipuja", joiden S alkuperäisen sanan teksti: "Pain" ilman S! Kuinka monta katsojat huomanneet tämän etikettivirhe tai .... ei? Oliko se vihje, tahallinen "heittää ulos väkijoukkoon ja kuka saaliit se" vihje?

Miksi hyvin erityisesti lause "Olen elossa ja elää ikuisesti" yhdeltä hänen kappaleet näkyvät sinisinä kirjasimilla on backwall on vaiheessa lopussa palvelu? Miksi nämä erittäin SANAT? Miksi ei saa olla muita sanoja, mutta näitä erityistä?
The ruumisarkku aikana Memorial palvelu ei antaa pois mitään YHTENÄINEN Vibe, että se sisälsi kuollut elin, Michael Jackson, eikä mikään muu elin tuota! "Vibes", että olen kokenut yli width=425 pelkkä TV Airwaves katsoessasi julkisen hautajaisiin entinen Yhdysvaltain presidentti Reagan vuonna 2004? Hyvin yksinkertaisesti, kultainen lipas sanoi vastaa Michael Jackson ruumis oli tyhjä, ja helikopterit juuri edellä, hyvin salaperäisesti kadonneet kuin tuhka tuuleen, kun palvelun kanssa, jolla on "elin" kehittymässä uusin media spin pitävät julkisen keskityttiin "kuoleman" on Michael Jackson? ja syke jatkuu ...
Onko tarpeeksi tuntia, päivä valtion / asiakirjan / blog lukuisia muita paloja kysymyksiä / epäilystäkään / näyttöä / huomautukset pitää veistämällä itse aikana koko hulluus? Ovat kysymyksiä, Michael Jackson's vaiheittaiset kuoleman ja onnistunut paeta ei suurempi määrä sitten tosiasiat "vahvistaa", että hän todella .... "Kuollut"?

Fanit ympäri maailmaa pitivät hengenvetoon, joka kuvaa, "Body" niiden idoli näkyvän toistaiseksi kaikkien tiedotusvälineiden ja Internet-liikennettä, ei tällainen kuva on saatavilla, ja vaikka se oli, miten se voisi olla positiivisesti todeta että laitos on itse Michael Jackson's? Emme saa koskaan tietää, me? Bloggaajat lähettämistä epäilyjä ja huomautukset, jne. jne. tukevat merkittävästä vetopalveluja tämän "kuoleman" on saanut noin Internetissä, ja ota huomioon, nämä seikat eivät ole koskaan edes mainita niin paljon kuin pelkkä hengenvetoon, että valtavirran media? Miksi ei? Koska ne kaikki levittää uutisia läppäreissä edessään, se ei ole niin, että he eivät ole tietoisia siitä, onko se?

Mitä me tiedämme aivan varma, on tämä: joku / s tietää jotain ja niiden hiljaisuus / s on hankittu johdonmukainen tarpeeksi korkea hinta, totuus ei koskaan saa paljastaa heidän puoleltaan kuitenkin, että vanha teoria, että totuus on itsestään selvä ja aina edelle ei koskaan saa vaarantua, ei edes miljoonia dollareita että sinetöidyissä tämä sopimus, miksi? Yksinkertainen: On olemassa Jumala ...

Sanoitukset ja Michael Jackson laulua "Xscape" selvästi, mitä hänen pitkäaikainen tulevina aikomuksia, aikomuksia, että hän käytännössä sen kanssa, mitä on kaiken todennäköisyyden avuliaasti auttanut entisen vaimonsa Lisa Marie Presley, joka heidän avioliitto oppinut hänen halutaan paeta " kuten hänen isänsä teki ja siten "opastusta" häntä siitä, miten onnistuneesti vaiheessa Tällöin tiedot, joita hän on varmasti privvy ja siten ovat ilmeisiä yhtäläisyyksiä Elvis "vaiheittaiset kuolemaa ja välttää useimmat sovelias kuin Michael Jackson's" kuoleman " ja "häviämisestä" ja "sydämen pysähtyminen kuolleet saapuessa sairaala" spin ... ilmatiiviissä skenaario, jossa sairaalan henkilökunta, lääkärit, EMT: n, poliisin, turvallisuus jne. sekä kuolemansyyntutkija ja muut viranomaiset ovat oikeudellisesti kiellettyä julkisesti paljastamatta mitään mitään tietoja siitä, pääsynsä ja jälkeen potilaan kaikki samalla yleisölle heitetään bite sized luut tietoja, jotka voivat mahdollisesti olla "väärin" tai "vääntää"?

Kun Elvis "katoaminen, joka on yksi hänen monista henkilökohtaiset tavarat puuttuvat oli suurin niistä kaikki: hänen henkilökohtainen Lentokone! Tämä kone ei "pöh" katoaa kuin tuhka tuuleen jos armahtaa punt, ergo: kuka on sanottava, että odotamme merkitsemättä, tilata tutka / lennonjohtotorni henkilöstö on "huomioimattomuus" odottaa tasossa LAX oli Michael jotka -- syntymässä täysin peitetty pois musta maastoauto nousta koneeseen - ei ollut kuuluva Elvis Presley? Että se olisi voinut olla Elvis Presley henkilökohtainen lentokone on uskottava selitys, koska se itsestään selvää, että Michael Jackson ei olisi koskaan koskaan tarvitse olla huolissasi tai pelon avulla hänen "Getaway" tulossa altistuvat tai julkinen, koska jos se ei, Elvis ja Michael Jackson molemmat ovat todella elossa olisi ja tullut kansainvälinen uutinen on kiire!

The Jacksons sekä tiedotusvälineiden pitää pitää kelluvia ja kehruu sotkua "news", joista osa on aika törkeää, mutta kaikki, joiden tarkoituksena on häiritä julkisen keskittyä siihen, mikä on selvästi erittäin paljon "MUUT" skenaario tähän ... tragedian "... ..

Critique samoin kuin syöttää muita bloggaajia on varmasti pyydetään, kiitos käsittelyssä.

Dame Elizabeth Taylor ja Michael Jackson olivat usein kuvattu Best Friends.

Kirjailija ja avustaja tähän virkaan kuuluu tämän sivuston nimeltä MYSTERYLADY. Haluamme kiittää teitä oivalluksia ja jakaa ne kaikille.

KAIKKI NÄYTTÖNÄ meidän on tiedettävä, Michael Jackson on elossa! LUE!

Tämä on NÄYTTÖNÄ Michael Jackson ei ole kuollut!

On aivan ilmeistä Dame Elizabeth Taylor kattaa jopa jotain, mitä Michael Jackson kuolemasta.

1. Miksi 77-vuotias, kuten Liz Taylor on kimittää huomioon?

2.Why on Liz kiittää Mikaelin lääkäri, Arnold Klein on Matisse piirustus kolme päivää ennen Mikan kuolema, sekä pyytää Dr.Klein, mitä hän on jopa sillä hän on ollut palannut viserrys?? Miksei hän vain soittaa hänelle?

3.Dr.Klein oli tiedossa hoitoon MJ varten Valkopälvi kanssa voiteet että kevennettävä hänen ihon sekä uudelleenrakentaminen hänen nenänsä. Aivan aluksi, mitä ihotautilääkäri sinä tiedä, että myös ei korjaavassa kirurgiassa? Onko Dr.Klein yrittää peitellä ja rekonstruoida kokonaan uusi Michael Jackson, yksi emme koskaan tunnusta?

4. Miksi Liz pakkauskustannusten kuten kimittää "Olin pakkauskustannusten jopa vaatteeni mennä Lontooseen hänen avaamisesta, kun kuulin uutisen. En voi vieläkään uskoa sitä. En halua uskoa sitä. "Http://twitter.com/DameElizabeth kun Michael ensimmäinen konsertti työnnettiin aloittaa heinäkuuta 13th, se on kolme viikkoa ennen niiden avaamista!

5. Miksi Liz ei osallistua Michael yksityisen tai julkisen seremonian, mutta voi titityy päivässä hänen kuolemansa jälkeen? Hän tiesi sensaatiolehdistöä olisi seuraavat hänen päivitykset mutta hän ei ole liian älykäs siitä.

Ok, nyt outoa, miksi Dame Elizabeth Taylor ja Dr. Arnold Klein ovat molemmat viittaavat toisiinsa ilman todella viittaavat toisiinsa.

Niille teistä, jotka dont on kimittää huomioon, että ainoa tapa, jolla voit tietää joku viittaa sinulla on tarkistusruutujen @ + käyttäjätunnuksesi. Joten miten ne vastaavat edestakaisin toistensa kanssa elleivät ne suunnitellaan se koko ajan, jotta se olisi todellinen!

Mielestäni vastaus on niin selkeä kuin päivä. Hyvät naiset ja herrat Michael Jackson ei ole kuollut! Tarkista nämä virkoja ARNOLD KLEIN!

"Oliko lähetti linkin TMZ. Naurettavaa. The paparazzi on pysyä poissa minun potilailla. Aika "http://twitter.com/awkmd

Nyt, miksi Mr.Klein käsitellään TMZ ensimmäisen verkkosivuilla vahvistaa MJ kuolemaa naurettavana ja pysyä poissa hänen POTILAILLE kesäkuuta 18TH, 7 päivää ennen Mike kuolema!

Se saa jopa weirder folks! TÄMÄ ON OUR ratkaissut täällä!

DR. ARNOLD KLEIN sanoo hyvästit Farrah Fawcett samana päivänä MIKE Henkilötodistukset mutta ei MIKE! HE tosiasiallisesti Waits 4 päivää sen jälkeen, kun Mike's KUOLEMA käsitellä TAPPIO hänen PATIENT MJ!

"Tänään, maailma on vähän vähemmän kaunis. Sanomme hyvästit ihanasta Farrah Fawcett "," Se oli kunnia olla tiedossa Farrah Fawcett visio ja visionääri, joka on todellinen Angel, jotka jäävät eri puolilla maailmaa. 3 suukkoja kultaseni "," Olen syvästi surullinen kuoleman rakas ystävä Michael Jackson. Hän todella oli lahjakas sielu joka oli rajaton rakkaus kaikkia. "

Sitten 2 päivää ennen MJ kulkee, Dr.Klein sanoo hän työskentelee muualla potilaan they're kuten aarteita hienoa kuvitusta, mielenkiintoinen tapa vertailla teidän potilaita taide, don't you think? MITEN ODD KOSKEVAT DR.KLEIN palata 2 PÄIVÄÄ ENNEN MJ kuolemaa! Työskentely pois ... "Omat potilaat ovat minun aarteita. Kuten hienoa kuvitusta, jokaisella on kauneus ja luonne "

Luulen, että tiedän totuuden nyt!

Niille teistä, jotka eivät saa koko Matisse perustelut, sallikaa minun selittää.

Mitä Matissen maalaus tarvitse tehdä mitään? Matisse oli kuuluisa taiteilija, joiden ominaisuudet, sikäli kuin luonnollinen lahjakkuus muistuttivat Michael Jackson. Sattumalta tohtori Klein lähettää Matisse piirustusta Liz Taylor kolme päivää ennen Michael kuolema, jossa kerran tänä Dr. Klein oli poissa kaupungista työskentelevät potilaan. Hän jopa verrattuna hänen potilaita taidepapereille työtä !!!!!

Strange oikea?

Ota tämä, Matisse kuoli vuonna 1954 ja sai sydänkohtauksen. Sama Mike oli oletettavasti kuoli, kun kuulin ensimmäisen uutiset hänen ohimennen.

C'mon tämä on liian satunnaista. Se on myös melko outoa useimpien tohtori Kleinin potilaita on Michael Jackson lähimpiä ystäviä - Jane Fonda, Elizabeth Taylor ...

Arvoisa Kleinin viserrys tilillä on vain ollut aktiivinen kesäkuusta 17th. 8 PÄIVÄÄ ENNEN MICHAEL Henkilötodistukset. Miksi tohtori Klein tunne tarvetta olla kimittää huomioon salaperäisesti niin lähellä hänen rakas potilaan kuolemaan, mikä vastaa kahden Michael Jackson's rakkaan ystäviä? I'll kertoa teille, miksi ... Hän tiesi, että hän on päivitettävä muut hänen tulevan haastatteluja kuin hän olisi pyytänyt valokeilassa! Toinen asia erikoista on et koskaan huomautus tohtori Klein HAKU surullinen tai suunniltaan yli menettää hänen kaikkein arvokkain potilas on yli 20 vuotta johonkin haastatteluja.

Tämä on hyvin outoa ...

Digitaalisesti Luotu, tämä kuva on sanottu olevan Michael Jackson's Final Rehearsal yötä ennen kuin hän kuoli.

Tämä kuva on herättänyt paljon polemiikkia viimeisten parin viikon aikana. Mitä ensimmäisessä näytti olevan "vain" kuvan olemassaolosta että saattaa Michael Jackson on harjoituksissa hänen konserttikiertue yötä ennen kuin hän kuoli, ja nyt näyttää olevan hyvin erilainen.

Useat käyttäjät Tällä sivustolla on aiemmin huomauttanut, että mahdollinen, että tämä kuva on "photoshopped".

With theses epäilyksistään huomautti, me täällä MJHD päätti ottaa sen yhden askeleen eteenpäin ja on kuva analysoimien ammattimainen valokuvaaja.

Ammatti-valokuvaaja, joka analysoi tätä kuvaa nojalla mikroskoopilla ja myös digitaalisten muokkausohjelmisto valitettavasti haluaa pysyä nimettömänä, mutta niiden tulokset ovat ei-the-vähemmän kiehtova ja haluamme edelleen haluan jakaa ne teidän kanssanne.

Ensinnäkin, Ilmeisin ongelma tämä valokuva on se, että pohja osa "S" puuttuu välillä MJ jalat. Jotkut ihmiset ovat sanoneet, että tämä on siksi, että kulmassa, jossa hänellä on pysyvä, ja asematasotarkastuksia.

Asiantuntijalähetystömme eri mieltä.

Hän analysoi leveys on top of the "S" ja sanoi, että ilman epäilyksiä, meidän olisi ainakin ks. osa käyrä alaosassa on "S" välillä hänen jalastaan. Toiseksi, olisi myös jonkinlainen rakennustelineiden tai valaistus välillä hänen jaloista, mutta se on completly mattamustan tiivis tarkastus.

Secondl, hän alkoi tarkastella taustalla nähtävä kokonaisuutena, ja totesi, että se on täysin digitaalinen mukaan asiantuntija. Se puuttuu olennainen osa vaaleiden ja tummien. Varjot eivät pimeässä riitä eikä ole soihdutus valot puheenvuoro on rakennusteline tai metallinen rakennusteline itse. Ainoa "valaistuksen" läsnä on sinertävä "lensflare", joka voidaan nähdä kuitenkin asiantuntija on samaa mieltä, että tämä on yksinkertainen elementti, joka voidaan lisätä Photoshop.

Myös valoa alhaalla vasemmalla etualalla ja laukaus on erittäin tehdään, mikä ilmeisesti on myös kertoa tarinan allekirjoittaa digitaalisen työtä.

Kun kävi ilmi, asiantuntijamme aiheesta "materiaalia" Michael suoritus "He eivät todellakaan välitä meistä", yllään samat vaatteet, mutta EI "Tämä on se tausta, hän päätti, että se näyttää ikään kuin hänen kuva on otettu tällä kertaa (joka olisi voinut vuotta sitten kuinka hairstyle) ja sijoitettava kerrostettuina päälle valmiiksi suunniteltu taustalla.

Toinen asia harkita, että Michael Jackson oli treenejä hänen konsertti on Los Angeles KATKOTUT Centerissä. Konsertit olivat koskaan tule suorittaa täällä. Miksi siis ei tarvitse olla minkäänlaista taustaa ollenkaan, koska se oli vain harjoituksissa? Eikö tällainen kallis ja tärkeä tarvittavan tausta on Lontoon O2 Arena?

Otetaan toinen tarkastella niitä materiaalia tänne, ja tehdä siitä oma mielessä.

On todettu, monet Michael Jackson Fans Tällä sivustolla, että tämä kyseinen rutiini on sama kuin rutiininomainen Michael teki yksi hänen matkat vuotta sitten. Uskomme, että tämä on totta, ja että tämä harjoitus footage on sama kiertueella ... vuotta sitten. Miksi sitten on Media "myyntiä" se meille materiaalia 23. kesäkuu 2009?

Uskomme, että on "Death" on Michael Jackson on believeable, se on erittäin tärkeää meille kaikille on erehtykö luulemaan, että hän oli treenejä myöhään yöhön 12 tuntia ennen hänen kuolemaansa. Joku haluaa meidän mielestämme tämä on, missä hän oli, ja tämä on, mitä hän oli tekemässä. Mukaan asiantuntija, tämä kuva saattaa on luotu milloin tahansa .... Joka herättää kysymyksen ... jos Michael Jackson ei ollut treenejä yötä ennen kuin hän kuoli LA kuten olemme kaikki on kerrottu ... sen jälkeen kun hän oli?

Michael Jackson TRILLERI 25 vuotta! Osapuolella ei ole vielä! Michael Jackson viettää 25-vuotisjuhlien kunniaksi Thriller, joka on maailman suurin myynti albumi kaikkien aikojen, ja suurin virstanpylväs pop-musiikkia koskaan. TRILLERI - musiikki, videot, että näyttää ja tanssi liikkuu joka muutti musiikkia ikuisesti. 12 helmikuu 2008 näki vapauttamisesta Michael Jackson's Thriller-albumin erityisessä 25th Anniversary Edition sisältää kaikki klassiset Trilleri hits digitaalisesti remasteroitu, (enemmän ...)

"Tässä se on! - Eristäminen Cam - Audition Lopullinen - LA Staples Center
Tämä on täydellinen 4:16 raaka ja Muokkaamaton clip vapauttaa AEG Live-ryhmän kesäkuussa 23rd, Staples Center Rehearsal ja Final Cut Audition [ei Network Logot], josta käy ilmi MJ havainnointijärjestelmät, rento mutta frantically purukumi, sitten pysyvä, ja lyhyesti puuttua tanssijoita valittu O2 Lontoo kiertueelle. Toinen puoli on leikkeen olet nähnyt koko media-ja YouTube. "

On hyvin outoa, että ensimmäinen pätkä Michael Jackson näitä harjoituksia on hänelle HAKU kuin olimme kaikki nähneet häntä tänä aikana ... olkapäähän pituus suora tukka. Mutta leikkeen, joka on leikattu suoraan sen jälkeen, joka on oletettavasti Michael treenejä näitä konsertteja, osoittaa hänelle Pitkä tukka, joka muistuttaa hänen tyyli useita vuosia sitten. Miksi hän käyttää peruukki on hairstyle hän oli useita vuosia sitten konsertissa vuonna 2009?

Voiko olla mahdollista, että kuvamateriaalia Michael Jackson "treenejä" näiden Lontoon O2 Konsertit oli itse asiassa harjoitus useiden vuotta sitten ... leikata yhdessä samalle nauhalle, jotta me kaikki sitä mieltä, että hän oli tekemässä harjoituksissa yötä ennen kuin hän kuoli, kuten AEG kertoi meille .... kun itse asiassa hän oli jo peittokyky ulos, puoli tavalla ympäri maailmaa, valmis halukkaita ja kykeneviä esittämään koko Kuolema Hoax varautumissuunnitelma?

Huom: Kiitos Francesca että toit asian tietoomme.

AEG Live olivat promoottoreiden takana Michael Jackson's comebackin kiertueella. Kuten edellytys hoitamaan O2 Konsertit, Michael Jackson oli velvollinen antamaan viiden tunnin lääketieteen tentti. Lloyds of London, vakuutusyhtiö palkattiin kattaa kaikki tappiot kanssa assosioituneet Konsertit, oli riippumattoman lääkärin lentää pois New Yorkissa antaa tentti, ja AEG Live kerrottiin hän ohittaa liehuvat liput. width=400

Jos Michael Jackson otti määrä reseptilääkemainosten että Media on väite, ei siitä, että on noutaa verikokeen aikana lääketieteen tentti kuukautta sitten?

Sen jälkeen, kun tentti, AEG Live vakuutena vakuutussuojaa ensimmäisen 22 konserttia, mutta niitä ei saada katetuksi kaikki täysi 50 osoittaa kustannukset $ 500 miljoonaa euroa. He nyt maksaa miljoonia tukitodistuksiin lippuja, ellei kuitenkin fanien opt saada liput vaihdetaan varten erityisesti suunnitellut lipun luonut Michael Jackson itse kätevästi että AEG voisi uudelleen vallankaappaus joidenkin niiden raha-tappioita.

AEG Live, saavat usean miljoonan dollarin voitto, Näytä n vakuutuksenantajien jos kertomuksista yhdistää supertähti n ohimennen huumeet ovat oikein - koska niiden politiikka kattaa kuolemaan yliannostukseen.

AEG Live pomot otti dollarin 17,5 miljoonaa vakuutuksen siitä Lloyd's of London, jos terveydenhuollon kriisi, joka aiheuttaa Jackson vetää pois hänen 50-päivämäärä Lontoo asuinpaikkavaatimus.

Jos huumeet ovat osoittautuneet on osallistunut Jackson kuolee, AEG avainhenkilöt pystyy takaisin joidenkin niiden massiivisia tappioita - mutta ei, jos hän sulkea on kuollut luonnollisten syiden mukaan yhtiön toimitusjohtajaa Randy Phillips.

Vaikuttaa erittäin kätevää, että vakuutuksen hallussa AEG Live kuulu kuolemaan yliannostuksen, mutta ei kuolemaan luonnollisista syistä. Se näyttää olevan vielä helpompaa, että Media lähes välittömästi alkoi kertoa, että Michael Jackson's Sydän pidättäminen oli lähes varmasti tuotteen toistuvan huumeidenkäytön ja yliannostuksen huumeita Demerol juuri ennen kuin hän kuoli. "

Väitteet ovat tehneet Jacksonin Perhe, että he tiesivät, ettei tällainen huumausaineriippuvuus ja ilmoittaa, että laulajia elin oli katettu neula tavaramerkit ovat myös sanoneet, on väärä.

Niin miksi sitten ei myöskään vaikuta siltä, että tiedonvälitys on niin epätoivoinen, että me kaikki sitä mieltä, että huumausaineriippuvuus tarina? Onko se vain niin AEG Live tulee takaisin joitakin heidän rahojaan? Vai onko niin, koska se on kaikkein uskottava tarina saada meidät kaikki, että Michael Jackson todella on kuollut?

Paris Michael Katherine Jackson on Memorial hänen isä

Haluamme ottaa tavoitteeksi tarkastella niitä Michael Jackson Memorial pidetään Staples Center in Los Angeles. Meidän mielestämme on olemassa monia asioita, jotka eivät vain lisätä joka pidettiin Memorial, että on korostettava.

Suhteen, että Memorial palvelun itse, Michael Jackson oli todettu muunnetaan islamin helmikuussa 2007. Hänen muistomerkki oli kuin Jehovan todistaja seremonia. Jos se todella oli muistomerkki HIM, miksi ne eivät saa sitä, että islamin uskoa? Eikö tämä ole sitä, mitä hän olisi halunnut, että tämän uskonsa? Ymmärrämme, että MJ vanhemmat oli Jehovan todistaja, mutta tämä tarkoitus olla muistomerkki Michael Jackson, tai hänen vanhempansa?

Gold arkun väitetyn sisältyvät Michael Jackson ruumis näytti olevan liian pieni hänen lähes 6 jalka korkeus. Perhe sanoi, ettei se ole avoin lipas, koska vahinko, että hänen kasvonsa olivat kokeneet aikana CPR ja elvytys. Tämä on mielestäni hyvin outoa ilmoitus tehdä, ja kuulostaa erittäin muodostuu.

Toinen hyvin ilmeinen asia huomata on puuttuessa tiettyjä ystävämme "on Michael Jackson, joka on kieltäytynyt osallistumaan. Se tuntuu varsin oudolta, että kaikki ihmiset, jotka olivat lähellä häntä, lukuun ottamatta hänen perheenjäseniään, ei näy. Verukkeita, kuten "rakastan häntä liikaa, osallistua", antaa Dame Elizabeth Taylor, vain näyttää hyvin avoimia. Jos joku tarkoitti sitä, että paljon kiitoksia, oli tiedossa on paras ystävä, ja se henkilö, jolle olet rakastanut niin paljon, että olisi poissa kunnioittaa ja velvollisuus osallistua niiden muistomerkki. Tätä päättelyä voidaan myös sanoa muita läheisiä ystäviä, kuten Diana Ross, Oprah ja Macaulay Culkin.

Toinen asia on kiinnitettävä huomiota ulkonäköön kuuluisuuksia, että oli vain vähän tai ei lainkaan yhteyttä Michael Jackson lainkaan. Kuten Brooke Shields, Usher, Mariah Carey, ja John Mayer. Miksi Jackson Family tunne tarvetta laittaa aiheesta "näytä", kehotti näitä laulajia ja viihdetaiteilijoiden osoittaa kunnioitusta Michael Jackson? Tapa, jolla se oli koettu oli se, että he olivat enemmän kiinnostunut saamaan huomiota tiedotusvälineissä ja Ratings kuin acutally kunnioittaa muistoa heidän rakas veli.

Kuten tiedämme, Michaelin kolme lasta osallistui Memorial. Ensinnäkin kaikkien niiden läsnäolo, uskomme, oli erittäin huonoa makua. Jos lapsi on osallistua hautajaisiin tai muistomerkki edesmenneen vanhemman olisi varmasti ei voida pitää niiden absoluuttinen murhetta ja surua. Kuitenkin näitä lapsia, jotka ovat tarjouksen vuotiaiden 12, 11 ja 7 näytti täysin kunnossa. Ei kyynelkaasua tai surullinen kasvot näytettiin. Vanhin lapsi, Prince Michael, osoitti mitään tunteita koko palvelua ja voimakkaasti pureskella purkkaa pitää itse miehitetty. Paris, kuten tiedämme näytetään joitakin tunteita, kun hän piti lyhyen puheen, kuitenkin ennen tätä, ja välittömästi tämän jälkeen, hän oli hymyilevä, laulu ja näkyvissä mitään merkkejä siitä, että hän oli järkyttynyt tai greiving millään. Itse asiassa näyttää siltä, ikään kuin hän nautti itsensä ja oli täysin kunnossa, kunnes hiljaa sana oli whipsered hänen korvansa on Aunty Janet juuri ennen hänen "tearless puhetta.

Nuorin lapsi, Prince Michael II, joka tunnetaan myös Peitto, milloin tarjous ikä 7, kävi myös ilmi, ei tunteella. Ei kyynelkaasua tai sob. N: o kääntymiskokeessa syliin Aunty Janet kanssa kyynelkaasua värjäytyneitä kasvot .... Mitään. Joko nämä lapset ovat kypsiä niiden vuotta, tai he olivat mitään syytä osoittaa tunteita, koska he tiesivät ne nähdä heidän isänsä uudelleen hyvin pian.

Kaikki Jacksonin Family wore aurinkolasit koko palvelua. Tämä oli joko sen vuoksi, että ne olivat niin surun murtama ja halusi kätkeä kyyneleet, tai siksi, että ei ollut kyyneleet aluksi. Mielestämme se on viimeksi mainittu. Ei niistä koskaan yrittänyt pyyhkiä kyynelkaasua heidän kasvonsa. Ei niistä koskaan käyttänyt kudoksen tai nenäliina. Aikana puheessaan, että Michaelin veli Marliini antoi, hän teki paljon itkua tyyppi ääniä, mutta jälleen kerran ... ei kyyneleitä. Jacksonin kaikki näytti ottavan menetyksen kaikkein rakastettusi perheensä, yllättävän hyvin.

Aikana puheenvuorossaan, Kenny Ortega, Michael Jackson's Koreografi ja elinikäinen ystävä mainitsi, että "vähän alle viikko sitten Michael oli treenejä täällä on Staples Center, jonka vuoksi meidän oli hänen muistomerkki tästä". Michael Jackson "kuollut" torstaina 25. kesäkuuta, ja hänen Memorial tapahtui tiistaina 7. heinäkuuta. Että muistomerkki oli yli viikon ajan sen jälkeen, kun hänen "kuolema", itse asiassa se oli itse asiassa lähempänä kaksi viikkoa sitten. Tämä oli valtava lipsahdus on Ortega ja on erittäin epäilyttävää. Ehkä Michael oli alle viikko sitten, salaa annetun suunnitelmia hänen muistomerkki itse.

Viesti Michael Jackson hänen Memorial

La Toya Jackson myös erittäin suuri lipsahdus puhumalla noin hänen veljensä vuonna preesensiä vielä uudelleen, kun hän sanoi:

"Michael rakastaa fanit, hän aina sanoi perhe 1. faneille 2nd. Hän valvoo jokaista yksi sinua heti. Kiitos, että tulitte ja tukea häntä. Hän rakastaa sinua niin paljon. "

Hän seuraa joka ainoa teistä juuri nyt? Hänen Hideout epäilemättä ei taivaasta.

Yksi jäähdytys osa tätä Memorial tapahtui oikeus lopussa, kun ne näytetään kuvaa, jossa sanat "Olen elossa ja olen täällä ikuisesti."

Mitä mielenkiintoinen tapa esittää se. He olisivat voineet sanonut: "Olen elossa musiikkini ikuisesti", tai jotain, että vaikutus on kuitenkin ilmeinen totuus on kirjoitettu olemassa selvä päivä.

I'm Alive And I'm TÄSTÄ FOREVER.

Ne voivat olla maalattuja totuus enemmän lasinkirkas, jos he olisivat yrittäneet sikäli kuin emme huolissaan. Tämä muistomerkki vain vahvistaa asennuspuoleen epäilys siitä, että Michael Jackson on yhä hengissä ja voimissaan.

Jos et vielä hieman epäileväinen, sitten antaa meille mahdollisuuden jättää sinut tämän ajatuksen:

Kun heidän veljensä Memorial, The Jackson Perhe lähti ulos lounaalle, kun hänen "arkun" sped off on poistettu van. Hänen ruumiinsa on nyt tyhjästä on löydetty ja ne eivät ole vielä päättänyt, mihin haudata hänet

.... Ehkä se on niin vaikea päättää, missä haudata sen, koska ei ole elin.

Teema tarjoaa: Wordpress Theme - ensimmäisen Cash