Michael Jackson Hoax Døden

Er King of Pop virkelig død?

Author Archive

Michael Jackson givet 6 måneder at leve i januar 2009

Dette uddrag er taget fra The Fab Life og var skrevet på den 7. januar 2009. Se linket her: http://bit.ly/EgTAc

"På trods af benægtelser fra Michael Jackson, at han lider af en dødelig lungesygdom, National forespørgerens forbliver på" Whacko Jacko "død se. Nu deres kilder give sanger seks måneder til at leve. "Hans tilstand er lige så langt væk, ville jeg blive overrasket, hvis han holder seks måneder ... smertestillende og sprut have fanget op med ham. Den eneste måde, hvorpå han var i stand til at klare stress af køn skandaler og hans Roller-coaster liv var at maskere smerte med stofmisbrug. "

Jacko biograf Ian Halperin har bekræftet deres kilde påstande af emfysem og gastrointenstinal blødning med sin kilde. "Michael vil have lunge transplantation, men på grund af andre sygdomme, han kæmper, han er for svag til at gennemgå en så stor procedure. Han tager en smertestillende efter den anden. "Dette vil hjælpe med at forklare, hvorfor han bortauktionering off sine aktiver, men så Jackson er blevet svagelige og cash-udsultes i årevis. Still, hvis beretninger er sande, Kongen af Pop kan ikke rundt meget længere. "

Hvor interessant, at næsten præcis 6 måneder senere Michael Jackson døde!

Denne artikel og billede (ovenfor), giver anledning til at spørge, at hvis Michael Jackson blev rapporteret at være »svage« og »så langt væk« som artiklen hedder det i januar 2009, hvordan i alverden var han i stand til at overvælte en 5 timers Medicinsk prøve med "Flying Colours", der blev udført i februar 2009, indtil London O2 Concert annoncering?

Måske Medier havde endnu en gang fik det forkerte, udgivelsesvirksomhed løgne og heresay (som altid er sandsynligt), selv om denne forklaring har stadig det problem - det ikke bortforklare det enorme tilfældighed, at Michael Jackson faktisk dør 6 måneder senere.

Måske er det nummer 1 fingerpeg til hele Michael Jackson Døden Hoax ligger inden for denne rapport. Her er en teori:

Januar 2009 Michael Jackson sundhed tager en tur til det værste, AEG Live Organisatorer og Michael's Personal Læge ved, at der er nogen mulig måde, at han kan udføre 1 koncert, endsige 50. De ved også, de har investeret et stort beløb i »Det er Det 'comeback tour samt begyndt endnu en retssag i mellemtiden. (Arrangørerne af et foreslået Jackson Five reunion koncert indgivet en $ 40m retssag med påstand om, at Jackson's 50 London datoer overtræder betingelserne i deres 2008 kontrakten). Den eneste måde Michael vil gendanne fra sin sygdom og AEG vil gøre nogen penge er for MJ til Hoax hans død. Den tilstand af Michael Jackson's helbred er lækket til pressen, vel vidende, at de vil rapportere det. Planer er sat på plads, og med februar, Michael Jackson har forladt sit liv og gået under jorden, med alle andre, desto klogere.

Den person, der har passeret de 5 timers medicinsk eksamen for Det er Det tour var ikke Michael Jackson. Den person, der deltog i O2 Concert Pressekonference ikke var Michael Jackson. Den person, der har deltaget i høringer for dansere for Tour blev ikke Michael Jackson.

Den person i Ambulance den 25. juni var ikke Michael Jackson.

Du kan spørge, hvordan kan disse konklusioner være opfyldt? Tillad mig at forklare.

Holde sig for øje artiklen fra National forespørgerens nævnt ovenfor, ser det ud som om 'over brugen af smertestillende' historie var meget fokus i Michael Jackson's spørgsmål om sundhed. Nævne denne tilsyneladende lille detalje tilbage i januar er naturligvis en meget vigtig detalje, når vi ser tilbage på det nu efter MJ's død.

De mennesker i befolkningen, som er let førte (og der er mange) vil se på de nuværende omstændigheder omkring Michael Jackson død med alle de »stofmisbrug 'tal og tage i hele historien med nogen spørgsmål, fordi" Åh ja det blev rapporteret Tilbage i januar, at Michael Jackson var misbruger smertestillende hverdag - ikke så mærkeligt, han døde - det var kun et spørgsmål om tid ".

Når Michael bebuder hans koncerter og begynder rehearsals i marts, hans januar sundhedsmæssige spørgsmål er glemt på grund af alle de brummer med sit comeback. Verden er nedsænket i et Michael Jackson Frenzy igen.

Efter hans død, den stofmisbrug påstand er re-antaendes, fordi som vi alle ved, et hjerteanfald i at anvende lejlighedsvise smerter dræber over en periode på et par uger er højst usandsynligt, især når MJ blev siges at være et "billede af sundhed ", mens du gennemfører rehearsals. Derfor rapporterne af overskydende stofmisbrug er meget vigtige, da de støtter påstanden om, at hans hjertestop var forårsaget af narkotika.

Laegemidlet overdosis er også en meget vigtig faktor for AEG Live. Deres forsikring anprisning af millioner dollars vil blive udbetalt, når Michael Jacksons Toksikologi og obduktionserklæringer bevise, at stoffer forårsaget hans død. Dette er også en del af planen. Resten af pengene, der skal foretages af AEG Live vil komme fra salg af den endelige øvelse DVD, Mindeord Tours, ikke-frigivne sange og handelsvarer.

Jo Jackson er også uden tvivl gør en rimelig opskaaret og vil højst sandsynligt blive funneling en del af sine penge på at Michael i sit nye liv.

Børnene har vidst, at dette ville være sket siden februar, hvilket er grunden til, at de skulle være afsløret. Hvis de havde holdt sig skjult, verden ville være tvivl om, hvorvidt de var Michael's børn. Familien videoer er blevet frigivet til yderligere at støtte dette krav. Inden for de næste 6 måneder for børn vil være med deres far.

Jo Jackson vil være en rig mand, AEG Live vil have gjort en betydelig sum penge, for ikke at nævne at trække ud for en af de største 'viser' nogensinde. Michael vil være at nyde en rolig og sundt liv og hans børn vil være med ham, væk fra søgelyset for godt.

... Den største Hoax verden nogensinde har set.

I ugerne siden Michael Jackson's død, der har været en endeløs mængde af kommentarer peger på det faktum, at "grunden" hvorfor Michael Jackson død er IKKE en Hoax er fordi han ville »aldrig skade sine børn«, og fordi han elskede dem også meget ". Vi vil gerne sige, at vi er helt enig i disse betragtninger og mener, at dette er den præcise årsag til, at Michael Jackson's død var en Hoax. Tillad mig at forklare.

Den dag i Michael Jackson's død, 25 juni fik vi at vide, næsten med det samme, at hans død skyldtes hjertestop. Som dagene efter hans død skred frem, var vi da givet oplysninger om, at hans hjerteanfald var forårsaget af overdreven brug af narkotika. Selv om resultaterne af de to, muligvis tre obduktioner af Michael Jackson krop er endnu ikke frigivet samt toksikologien rapporten fra den første obduktion, er vi kun i stand til at vurdere de oplysninger, vi har fået at vide af unrelieable kilder af Medier og sådanne websites som TMZ.

Men jeg vil stadig gerne undersøge grundene til, at jeg tror, at hans børn er den vigtigste grund er han stadig i live.

Hvis Michael Jackson faktisk tage en cocktail af stoffer hver dag, hvilket igen skyldes hans hjerteanfald, hvordan kunne han have gjort dette som en far? Jeg forstår, at en addicition er noget, som er meget vanskelige at overvinde, og beskæftige sig med, dog bortset fra et par mindre uheld, Michael Jackson er rapporteret at have været en fremragende far, der giver sine børn masser af sin tid og alle de ting, de kunne have nogensinde ønsket. Hvis meddelelsen "Han ville aldrig gøre sine børn« er faktisk rigtigt, som jeg er sikker på, at det er, så hvorfor skulle han nogensinde har comprimised hans helbred på en sådan måde, at det risikerer at forlade dem uden en far, især på en sådan ung alder?

Det andet er det blevet rapporteret, at øjeblikke efter Michael Jackson blev annonceret døde ved UCLA Medical Center, Katherine Jackson tog børn til at se deres far. (Selv om der ikke er nogen foto dokumentation til støtte for denne påstand og Katherine Jackson blev ikke set med børnene på hospitalet overhovedet.) Vi blev også sagt, at på det private familie mindesmærke før Offentlige mindesmærke på Staples Center, Michael Jackson's datter, Paris, anbringes en halskæde med et halvt hjerte omkring hende fædre hals, mens hun gik den anden halvdel.

Hvis Michael Jackson er jo død, så hvordan kan hans familie underlagt hans børn til den traumatiske oplevelse af at se deres fædre døde krop ikke én gang, men to gange? Anden gang børnene ville have set hans krop, ville han allerede har været død i over to uger. Personligt tror jeg ikke, det er noget, en far der elsker sine børn så meget, ville have sat pris på eller nogensinde samtykke til.

Vi blev også sagt, at årsagen til, at Michael's kiste var ikke en åben kiste på det offentlige Memorial var fordi hans ansigt var sårede, og beskadiget under CPR og genoplivning. Holde sig for øje, at dette ræsonnement er helt grotesk alligevel, hvis det er sandt, så hvorfor i alverden ville du tage mandens børn at se ham igen? Viser hans børn deres døde far med en bashed op ansigt ikke én gang, men to gange? I don't think so ... .. han elskede dem for meget at sætte dem gennem noget så traumatisk som dette. Jeg mener virkelig, at ethvert barn, der ville have skullet udholde noget lignende, der utvivlsomt ville være vansiret for livet.

Den endelige argumentation jeg nødt til at sikkerhedskopiere min teori er, hvordan børnene syntes så unbelieveably roen under den offentlige Memorial. Undskyld jeg siger det, men jeg vil endda gå så langt som at sige, at Prince Michael II, den ældste, selv så kede til tider. Jeg ved, at mange mennesker vil sige, at alle handler med tingene anderledes og måske de var bare i chok (selv om jeg ikke vil bebrejde dem overvejer de ville bare var nødt til at udholde at se deres fars lig for anden gang.) Men hvis folk er forsøger at sige, at tre børn har at gøre med deres fars død i samme rolige og indsamlet måde (bortset fra den tale, Paris gav som syntes meget indøvet og planlagt og var også helt 'rive-mindre «), er vi nødt til at sige, at er en latterlig påstand. Vis mig ethvert barn, der er rolig, sammensat og »kede« under deres fars mindesmærke uden tårer eller SOB, med en kiste foran dem som skulle holde kroppen af deres far ... Jeg tvivler du gerne finde nogen.

Michael Jackson's børn på hans Memorial

Jeg tror helt ærligt, at den eneste måde Michael Jackson børn kunne have gjort det gennem dette mindesmærke så let og "emotionless' samt varige to" visninger "af deres fars lig ville være, hvis deres far ikke engang var død til at begynde med. De kender deres far er i høj grad lever og har det godt, de har set ham i live, da hans' død ', og de ved, de vil være med ham igen snart.

Hvordan kunne han gøre dette for at hans børn? Vi taler om en mand, der ikke ser noget galt med dangling hans barnet ud af et hotelværelse vinduet, fire historier over jorden. »Mine fans ønskede at se barnet, så jeg viste dem ', Michael Jackson sagde, når de bliver spurgt om hændelsen. Hvis Michael virkelig ikke se, hvordan denne hændelse kunne være et problem, så ville det ikke give mening, at han formentlig mener, at der er noget problem med at gøre verden tror han er død, mens han fortsætter med at leve et langt og afslappet liv et andet sted ?

Hold øje med disse børn i løbet af de næste 2,4 og 6 måneder. Garanteret de vil blive sendt til 'kostskole' eller at leve oversøiske at 'komme ud af søgelyset «eller nogle sådan undskyldning. Vi kender alle de vil være sammen med deres far snart igen ... han elsker dem for meget, og han ville aldrig gøre noget for at skade dem.

Forfatteren og Contributor af følgende post er medlem af dette websted kaldet He.Is. Live. Vi vil gerne dele dine observationer og indsigt med alle.

At have læst mange poster på denne hjemmeside, samt gennemgået og fundet indholdet af dem, jeg har udviklet følgende teori om Jackson's "død" og undslippe, jeg finder mest faktuelle og plausible:

width=550 Den virkelige Michael Jackson aldrig dukkede op på denne øvelse aftenen før hans "død" på Staples Center, mørke video-optagelser, der er dukket viser ham tyggegummi er ikke den egentlige Michael Jackson, nej, men i stedet sendte han en af hans fordobler til øvelse til blot "vise frem" der for et par minutter. Da videoen er blevet vist en fake af en ekspert, og siges at være photoshop "fast", har vi ingen beviser overhovedet på alle, at det reelle Michael Jackson deltog i øvelse på alle, men en gum chewing lookalike gjorde i stedet. Derfor: det er sikkert at antage, at den reelle Michael Jackson foretaget ud til et ventende fly og venstre forevermore farvel, efter al sandsynlighed det. Nye oplysninger af hans hemmelige "afgang" fra LAX i en umærket Lear Jet er dukket op, det er forsynet med troværdighed og logik.

I mellemtiden er tilbage på det palæ, den lookalike lokkefugle blev readied og forberedt til "hjertestop" vise og bolden begyndte rullende med 911 opkald hvor opkalderen bør have, men har ikke sagt "Det er Michael Jackson's ophold og Mr. Jackson har brug for øjeblikkelig hjælp, kan du travlt ", men i stedet, meget kontrolleret og unemotionally talte om en" gentleman ", som var" ikke trækker vejret "???? Alle mens REAL Michael Jackson var længe gået til hvor og dette forklarer, hvorfor ambulance "patient" foto ligner ikke eller muligvis kunne Michael Jackson, højre på ned til løbende andre mistænkelige og tvivlsomme fejl, at der holdes på popping op fra alle retninger, er der intet som kan eventuelt tilføje op, fordi den fase blev der ellers fra starten, dvs: Real Michael Jackson blev længe borte, men tilbage i LA for "Michael Jackson døde af hjertestop"-show med lokkefugle gik på som planlagt, dog med nogle utætheder og uden øverste mærke planlægning eller "øvelse", og af denne grund, vi ankommer og fortsætte med at komme tilbage til "intet tilføjer up" teori og dermed bliver hele tiden serveret med flere nye questionables og mistanker følge fra starten af hele denne historie.

Det er meget stærkt tvivlsom, hvorfor hans inderkreds tæt confidantes viste ikke på "Memorial" tjeneste ved Hæfteklammer: Elizabeth Taylor, Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller og Oprah Winfrey - som skrubbes ALLE Michael Jackson data fra sin hjemmeside - for blot at nævne disse få, der kommer til at tænke på. Hvorfor skulle de Jacksons benægte Michael's elskede venner til at deltage i hans "sendoff"? Stedet, et sortiment af "fill-ins" dukkede op, hvoraf nogle har aldrig selv mødt Michael Jackson og endda frit erklærede det på et populært talkshow, andre, som havde ingen kommunikation med ham personligt i år! En anden "mellemstation"?

Jennifer Hudson's resultater var "støttet" af den reelle Michael Jackson sang, hvor han i løbet af de talt monolog af sangen hun udført, fejlagtigt erstattes ordet "smerter" med et S for det oprindelige ord i teksten: "Pain" uden en S! Hvor mange seere bemærket dette faux pas eller .... ikke? Var det et tip, en bevidst "smide det ud i menneskemængden og se, hvem fangster det" vink?

Hvorfor har den meget specielle sætningen "Jeg er i live og vil leve for evigt" fra en af hans sange vises i blå bogstaver på backwall af fase ved udgangen af den service? Hvorfor netop disse ord? Hvorfor ikke noget andet ord, men disse en særlig?
Den kiste under Memorial service ikke afgiver en tænkelig ENKELT Vibe, at det indeholdt den døde krop af Michael Jackson, eller ethvert andet organ på det! "Vibes", som jeg oplevede i løbet af width=425 blotte TV æteren visning offentligheden begravelsen af den tidligere amerikanske præsident Reagan tilbage i 2004? Meget enkelt, det gyldne kiste siges at bære Michael Jackson krop var tom, og med helikoptere svæve over, meget mystisk vis forsvundet ud i den blå luft efter tjeneste med opholdssted af "organ" spirende de nyeste medier spin at holde offentligheden fokuseret på "død" af Michael Jackson? og beat går på ...
Er der nok timer i dag til staten / dokument / blog de talrige andre stykker af spørgsmål / tvivl / beviser / bemærkninger at holde udskæringsmaterialer sig i løbet af hele dette vanvid? Er spørgsmål af Michael Jackson's iscenesat døden og vellykket undslippe ikke højere i antallet derefter fakta "bekræfter," at han virkelig .... "Døde"?

Fans over hele verden holdt deres ånde for et billede af "organ" af deres idol til at blive vist, så vidt, for alle de mediedækning og internet-trafik, ingen billede er tilgængelig, og selvom det var, hvordan kunne det være positivt konstateres at kroppen er i virkeligheden Michael Jackson's? Vi vil aldrig vide, vil vi? Bloggere udstationering tvivl og observationer osv. osv. er at støtte det bemærkelsesværdige trækkraft denne "død" har fået omkring internettet og, mind dig, disse fakta er aldrig selv nævnt af så meget som en ren ånde af mainstream medierne? Hvorfor ikke? Da alle dem broadcast deres nyheder med laptops foran dem, er det ikke således, at de ikke er klar over det, er det?

Det, vi ved, for helt sikkert, er dette: nogen / s ved noget og deres tavshed / S er blevet købt for en logisk høj nok pris for den virkelige sandhed aldrig at blive afsløret på deres side, men den gamle teori om, at sandheden er selvindlysende og altid har forrang ikke vil nogensinde blive bragt i fare, ikke engang af millioner af dollars at forseglet denne aftale, hvorfor? Enkel: der er en Gud ...

Sangteksten af Michael Jackson's sang "Xscape" klart, hvad hans lang tid kommer intentioner var intentioner at han ført ud i livet med det, var efter al sandsynlighed hjælpsomt hjælp fra tidligere kone Lisa Marie Presley, der under deres ægteskab lært af hans ønske om at "flygte" ligesom hendes far gjorde, og dermed "vejledes" ham om, hvordan man med held tidspunkt en sådan begivenhed, detaljer, som hun er helt sikkert privvy til og dermed udgør åbenlyse ligheder med Elvis' indfasningsforanstaltninger død og undslippe, mest som bør præge som Michael Jackson's "død" og "forsvinden": den "hjertestop, døde ved ankomsten til hospitalet" spin ... en lufttæt scenarie, hvor hospital personale, læger, EMT's, politi, sikkerhed osv. samt ligsynsmand og andre myndigheder, er en domstol forbudt fra offentligt afsløre nogen som helst oplysninger om optagelse og eftervirkningerne af patienten, samtidig offentligheden er ved at blive smidt bide størrelsessorteret knogler, oplysninger, der kan muligvis ikke være "fejlagtig" eller "vredet"?

Efter Elvis' forsvinden, en af hans mange personlige ejendele manglede var den største af dem alle: hans personlige Fly! Denne plan ikke "poof" forsvinder i den blå luft, hvis du undskyld punt, ergo: hvem er at sige, at den venter, umaerket bestilt ved hjælp af radar / kontrol tårn personale til at være "ignoreret" ventende fly på LAX blev for Michael, der -- spirende fuldt maskerede ud af en sort SUV til at gå om bord på flyet - var ikke, at der tilhører Elvis Presley? At det kunne have været Elvis Presley's personlige plan er den mest sandsynlige forklaring, fordi det er klart, at Michael Jackson ville aldrig nogensinde være nervøs eller bange hjælp af sin "flugt" bliver udsat eller offentlige, for hvis den gjorde, Elvis og Michael Jackson begge er faktisk i live ville være og blive internationale nyheder i en fart!

Den Jacksons samt medierne bliver ved at holde den flydende og spinding clutter "nyheder", er nogle af det temmelig oprørende, men alle har til formål at aflede offentligheden fra at fokusere på, hvad der er klart fremstår som i høj grad et "andet" scenario for dette ... 'tragedie "... ..

Critique samt yderligere input af andre bloggere er helt sikkert inviteret, tak for læsning.

Dame Elizabeth Taylor og Michael Jackson blev ofte beskrevet på bedste venner.

Forfatteren og bidragsyder til denne post er medlem af dette websted kaldet MYSTERYLADY. Vi vil gerne takke Dem for Deres indsigt og dele dem med alle.

ALLE DE BEVISER Vi skal vide, Michael Jackson er i live! LÆS!

Dette er alle BEVIS Michael Jackson er ikke død!

Det er helt tydeligt Dame Elizabeth Taylor dækker op noget, om Michael Jackson død.

1. Hvorfor har en 77 år gammel som Liz Taylor har en kvidre konto?

2.Why er Liz takke Michael's læge, Arnold Klein til Matisse tegning tre dage før Mike's død, samt beder Dr.Klein hvad han har været op til, da han er blevet tilbage på kvidre???? Hvorfor ikke ville hun bare ringe til ham?

3.Dr.Klein var kendt for at behandle MJ for vitiligo med cremer at lempes hans hud samt genopbygge hans næse. Først af alt, hvad dermatologist kender De, der også gør rekonstruktiv kirurgi? Er Dr.Klein forsøger at skjule og genopbygge en hel ny Michael Jackson, som vi aldrig ville anerkende?

4. Hvorfor blev Liz emballeringsomkostninger pr kvidre "Jeg var emballeringsforskrifter mit tøj for at gå til London for sin åbningstale, da jeg hørte nyheden. Jeg kan stadig ikke tro det. Jeg ønsker ikke at tro på det. "Http://twitter.com/DameElizabeth når Michael's første koncert blev skubbet til at starte på den 13 juli, at tre uger før åbningen!

5. Hvorfor skulle Liz ikke deltage Michael's privat eller offentlig ceremoni, og alligevel være i stand til at kvidre om dagen efter hans død? Hun vidste det tabloids ville være efter hende opdateringer, men hun var ikke så smart ved det.

Ok, nu den mærkelige er, hvorfor Dame Elizabeth Taylor og Dr. Arnold Klein er både at henvise til en anden, uden egentlig at nævne hinanden.

For dem af jer der dont have en kvidre konto, den eneste måde kan du kender nogen, er at henvise til du er ved at kontrollere @ + dit brugernavn. Så hvordan har de svarer og tilbage med hinanden, medmindre de planlagte det alle sammen, at gøre det mere ægte!

Jeg tror, at svaret her er lige så klart som dagen. Mine damer og herrer Michael Jackson er ikke død! Tjek disse stillinger fra ARNOLD KLEIN!

"Blev sendt et link til TMZ. Latterligt. Den Paparazzi nødt til at holde sig væk fra mine patienter. Periode "http://twitter.com/awkmd

Nu, hvorfor er Mr.Klein løse TMZ første websted for at bekræfte MJ død som latterligt og at holde sig fra hans patienter juni 18th, 7 dage før Mike død!

Det bliver endnu weirder folk! Det er vores BESVARELSEN lige her!

DR. ARNOLD KLEIN siger farvel til Farrah Fawcett SAMME DAG MIKE gaa MEN IKKE TIL MIKE! HAN FAKTISK venter 4 dage efter MIKE'S DOEDSFALD at løse TAB AF SIN PATIENT MJ!

"I dag er verden en lille smule mindre smuk. Vi siger farvel til den dejlige Farrah Fawcett "," Det var en ære at have kendt Farrah Fawcett en vision og en visionær, et sandt Angel, der vil blive savnet i hele verden. 3 kys min skat "," Jeg er dybt bedrøvet ved døden af min gode ven Michael Jackson. Han virkelig var en begavet sjæl, der havde grænseløs kærlighed til alle. "

Så 2 dage før MJ passerer, Dr.Klein siger han arbejdsgrupper væk på en patient, they're gerne skatte af fine kunst-og interessant måde at sammenligne dine patienter til kunstværker, ikke du tror? HVORDAN ODD FOR DR.KLEIN TIL RETURN 2 dage før MJ doed! Arbejde væk ... "Mine patienter er mine skatte. Ligesom fine billeder, som hver har skønhed og karakter "

Jeg mener at kende sandheden nu!

For dem af jer, der ikke får hele Matisse ræsonnement, tillad mig at forklare.

Hvad betyder en Matisse maleri har at gøre med noget? Matisse var en berømt kunstner, hvis karaktertræk, så vidt det er naturligt talent lignede Michael Jackson. Tilfældigvis Dr. Klein sender en Matisse tegning Liz Taylor tre dage forud for Michael's død, hvor det tidspunkt, hvor denne Dr. Klein var ude af byen arbejder på en patient. Han selv sammenlignet sine patienter til fine art arbejde !!!!!

Strange ret??

Få dette, Matisse døde i 1954 af et hjerteanfald. De samme ting Mike havde angiveligt døde af, da vi først hørte nyheden om hans forbikørsel.

C'mon Det er alt for tilfældig. Det er også lidt mærkeligt for de fleste af Dr. Klein's patienter at være Michael Jackson's nærmeste venner - Jane Fonda, Elizabeth Taylor ...

Hr. Klein's kvidre konto har kun været aktiv siden 17 juni. 8 dage før MICHAEL passerer. Hvorfor skulle Dr. Klein føler behov for at have en kvidre konto mystisk vis så tæt på sine kære patientens død, svarende til to af Michael Jackson's elskede venner? Skal jeg fortælle dig hvorfor ... Han vidste, han ville have til at opdatere andre på hans kommende interviews, som han ville blive bedt om søgelyset! En anden ting ejendommelige er du aldrig meddelelse Dr. Klein søger trist eller fortvivlet over at miste sine mest værdifulde patient på over 20 år i én af interviews.

Dette er alt sammen meget mærkeligt ...

Digitalt Oprettet, dette billede siges at være Michael Jackson's Final øvelse aftenen før han døde.

Dette billede har udløst en masse polemik i løbet af de sidste par uger. Hvad ved første viste sig at være det »kun« billede i eksistensen at placeret Michael Jackson på Rehearsals for hans Concert tour aftenen før han døde, nu synes at være noget helt andet.

Flere brugere på dette websted tidligere har påpeget den mulighed, at dette billede kan have været 'photoshopped «.

Med afhandlinger mistanke påpeget, vi her på MJHD besluttet at tage det et skridt videre og har billedet analyseret af en professionel fotograf.

Den professionelle fotograf, der analyserede dette billede under et mikroskop, og også ved hjælp af digital redigeringssoftware desværre ønsker at forblive anonyme, men deres resultater er ingen-the-mindre fascinerende, og vi vil stadig gerne dele dem med dig.

Det første er den mest åbenlyse problem med dette foto er det faktum, at den nederste del af 'S' mangler mellem MJ's ben. Nogle mennesker har sagt, at det er på grund af den vinkel på, hvor han står, og forpladsen.

Vores ekspert er uenig.

Han har analyseret bredde på toppen af 'S' og sagde, at uden tvivl, bør vi i det mindste se en del af kurven for den nederste del af »S« mellem hans ben. Dernæst bør der også være en vis form for stilladser eller belysning mellem hans ben, men det er completly mat sort på tæt inspektion.

Secondl, begyndte han at se på baggrunden som helhed, og konstaterede, at det er helt digitalt, i henhold til vores ekspert. Det er mangler afgørende elementer i lys og mørke. De skygger, der ikke er mørke nok og der er ingen afbrænding af lysene på gulvet af stillads eller metal skafot selv. Den eneste 'belysning' nuværende er blålig 'lensflare', der kan ses dog vores ekspert er enig i, at dette er et enkelt element, der kan indsættes med Photoshop.

Også, lyset i nederste venstre forgrunden af billedet er meget afsmeltet, som tilsyneladende også er en fortælle eventyr tegnet af digitale arbejde.

Da vi viste vores ekspert den "optagelser" af Michael udfører »De egentlig ikke interesserer sig for os', der bærer det samme tøj, men uden» Det er IT-baggrund, han var enige om, at det ikke se ud, som om hans billede er blevet tages fra denne tid (som kunne have været år siden dømme ud fra frisure) og placeres som et lag oven på denne pre-designede baggrunden.

Den anden ting at overveje, er, at Michael Jackson var rehearsing for hans koncert i Los Angeles hovednæringsmidler Center. Koncerterne blev aldrig vil blive udført her. Hvorfor så ville der skal være nogen form for baggrund på alle, idet det var bare rehearsals? Ville det ikke sådan et dyrt og vigtig baggrundsviden, der er brug for at være i Londons O2 Arena?

Tag en anden se på optagelserne her, og der fyldes op dit eget sind.

Det er blevet bemærket af mange Michael Jackson Fans på denne hjemmeside, at denne særlige rutine er det samme som en rutinemæssig Michael gjorde det på en af hans ture år siden. Vi mener, at dette er sandt, og at denne øvelse optagelser er fra samme tour ... år siden. Hvorfor er så Medier »sælge« det til os som optagelser fra den 23 juni 2009?

Vi mener, at for 'Death' af Michael Jackson, der skal believeable er det afgørende for os alle at lade sig narre til at tro, at han var rehearsing sent i nat 12 timer før sin død. Nogen vil have os til at synes, det er hvor han var, og dette er hvad han gjorde. Ifølge vores ekspert, dette billede kunne have været skabt til enhver tid .... Hvilket rejser spørgsmålet ... hvis Michael Jackson ikke var rehearsing aftenen før han døde i LA ligesom vi har alle fået at vide ... så hvor er han?

Michael Jackson THRILLER 25 års jubilæum! Partiet er ikke slut endnu! Michael Jackson fejrer 25-årsdagen for Thriller, verdens største salg album af hele tiden, og den største milepæl i popmusik nogensinde. THRILLER - den musik, videoer, de ser og dansen bevæger sig, at ændrede musik evigt. 12 februar, 2008 oplevede frigivelse af Michael Jackson's Thriller album i en speciel 25 års jubilæum udgave med alle klassiske Thriller hits digitalt nydesignet, (flere ...)

"This is it! - Isolering Cam - Audition Final - LA Staples Center
Dette er den fulde 4:16 rå og uredigeret klip frigivet af AEG Live Gruppen af 23 juni, Staples Center øvelse og Final Cut Audition [no Network Logos], der viser MJ observationssystemer, afslappet men frantically tyggegummi, derefter stående, og kort behandle dansere valgt til O2 London tour. Den anden halvdel er det klip, du har set alle medier og YouTube. "

Det virker meget mærkeligt for os, at det første klip af Michael Jackson på disse Rehearsals har han ser som vi havde alle set ham i løbet af denne tid ... skulder-længde lige hår. Men det klip, som er skåret direkte efter at der er angiveligt af Michael Rehearsing til disse koncerter, viser ham med lange krøllede hår, som minder om hans stil fra flere år siden. Hvorfor skulle han bære en paryk af en frisure, han havde for flere år siden til en koncert i 2009?

Kunne det være muligt, at optagelser af Michael Jackson 'Rehearsing' for disse London O2 Koncerter i realiteten var en øvelse fra flere år siden ... skæres sammen på samme bånd, for at gøre os alle tror, at han gjorde det rehearsals aftenen før han døde, ligesom AEG fortalt os .... selv om der i realiteten var han allerede dækkeevne ud, halvvejs rundt om i verden, klar villige og i stand til at sætte hele sin Død Hoax Plan på plads?

NB: Tak til Francesca for at bringe dette til vores opmærksomhed.

AEG Live var initiativtagerne bag Michael Jackson's comeback tour. Som en betingelse for at udføre de O2 Koncerter, Michael Jackson var forpligtet til at vedtage en fem-timers medicinsk eksamen. Lloyds of London, forsikringsselskabet hyret til at dække eventuelle tab i forbindelse med Koncerter, havde en uafhængig læge flyver ud fra New York til eksamen, og AEG Live blev fortalte han bestået med flyvende farver. width=400

Hvis Michael Jackson var, idet beløbet på receptpligtig medicin, at medierne er det hævdes, ville ikke, der er blevet samlet op i en blodprøve i løbet af denne medicinske eksamen måneder siden?

Som et resultat af den eksamen, AEG Live sikret dækning for de første 22 koncerter, men var ude af stand til at få dækning for alle de fulde 50 viser til en pris på $ 500 mio. De vil nu betale millioner til at refundere billetter, medmindre dog fans vælger at få deres billetter ombyttet med den specialdesignede billet oprettet af Michael Jackson selv, en praktisk måde at AEG kunne re-kup nogle af deres monetære tab.

AEG Live, vil modtage et multi-million dollar udbetaling fra showet forsikringsselskab, hvis rapporter forbinder Superstar's passerer til narkotika er korrekte - fordi deres politik omfatter død af overdosis.

AEG Live chefer tog en $ 17,5 mio forsikringspolice fra Lloyd's of London i tilfælde en sundhedskrise, som ville forårsage Jackson at trække sig ud af hans 50-dato London ophold.

Hvis stoffer er vist at have spillet en rolle i Jackson's død, AEG ledere vil være i stand til at genvinde nogle af deres massive tab - men ikke hvis han fastslog, at der er døde af naturlige årsager, ifølge selskabets administrerende direktør Randy Phillips.

Det virker meget belejligt, at forsikringspolicen besiddes af AEG Live omfattet død af en overdosis, men ikke død af naturlige årsager. Det ser ud til at være endnu mere bekvemt at Medier næsten øjeblikkeligt begyndte at kunne meddele, at Michael Jackson's hjertestop var næsten helt sikkert et produkt af gentagen narkotikabrug og en overdosis af narkotika Demerol lige før han døde ".

Fordringer er blevet foretaget af Jackson-familien, at de vidste ikke sådan stofmisbrug og rapporter, at sangere kroppen var dækket i nål markerer også siges at være falske.

Så hvorfor så ikke det ud til, at medierne er så desperate for at få os alle tror de narkotikamisbrugsproblemerne historie? Er det bare så AEG Live vil genvinde nogle af deres penge? Eller er det fordi det er den mest troværdige historie at gøre os alle acceptere, at Michael Jackson virkelig er død?

Paris Michael Katherine Jackson på Mindesmærke for hendes Fader

Vi vil gerne tage et objektivt kig på Michael Jackson Memorial afholdes på Staples Center i Los Angeles. Vi mener, at der er mange ting, der bare ikke tilføje op som fandt sted i Memorial, at skal man være opmærksom på.

Med hensyn til Memorial tjenesten selv, Michael Jackson blev bekræftet at have konverteret til islam i februar 2007. Hans mindesmærke blev gennemført som et Jehovas vidner ceremoni. Hvis det virkelig var et Mindesmærke for ham, hvorfor har de ikke udføre den inden for den islamiske tro? Er dette ikke, hvad han ville have ønsket at være med at tro? Vi forstår, at MJ's forældre var Jehovas vidne, men det menes at være en mindedag for Michael Jackson, eller dennes forældre?

Gold kiste, der angiveligt er indeholdt Michael Jackson's organ, syntes at være for lille til hans næsten 6 fods højde. Familien sagde, at det ikke var en åben kiste, på grund af den skade, som hans ansigt havde udholdt i CPR og genoplivning. Dette synes at være en meget ulige erklæring at gøre, og lyder meget sammensat.

Et andet meget indlysende ting at bemærke, er manglen på visse 'nære venner "af Michael Jackson, der nægtede at deltage. Det virker meget mærkeligt, at alle de mennesker, der var tæt på ham, bortset fra hans nærmeste familie, ikke vises. Undskyldninger som "jeg elsker ham for meget, til at deltage", givet af Dame Elizabeth Taylor, blot synes meget gennemsigtig. Hvis nogen betydet, at meget for dig, var kendt for at være din bedste ven, og var en person, du elskede så meget, ville det være af respekt og pligt til at deltage i deres mindesmærke. Dette ræsonnement kan også siges om andre nære venner, som Diana Ross, Oprah og Macaulay Culkin.

Den anden ting at overveje, er fremkomsten af berømtheder, der havde ringe eller slet ingen tilknytning til Michael Jackson på alle. Såsom Brooke Shields, Usher, Mariah Carey, og John Mayer. Hvorfor har Jackson Familie føler behov for at tage på en 'Vis', inviterer disse sangere og entertainere at hylde Michael Jackson? Den måde, det blev opfattet, var, at de var mere interesseret i at få mediernes opmærksomhed og menige end acutally indfrielse mindet om deres bror.

Som vi ved, Michael's tre børn deltog i Memorial. Først og fremmest deres tilstedeværelse, mener vi, var i meget dårlig smag. Ethvert barn, der er lavet til at deltage i begravelsen eller mindesten for en afdød forælder ville sikkert ikke være i stand til at holde på deres absolutte smerte og sorg. Men disse børn, der er på tilbud alderen 12, 11 og 7, syntes helt fint. Ikke en tåre eller bedrøvet ansigt er blevet vist. Det ældste barn, Prince Michael, viste absolut ingen følelser i hele service og energisk tygges tyggegummi til at holde sig beskæftiget. Paris, som vi kender vises nogle følelser, da hun gav hende korte tale, men forud for dette, og umiddelbart efter dette, blev hun smilende, syngende og viser ingen tegn på, at hun blev forstyrret eller greiving i alligevel. Faktisk viste det sig, som om hun nyder selv og var helt fint, indtil en stille ord var whipsered i hendes øre ved Aunty Janet lige før hendes' tearless' tale.

Det yngste barn, Prince Michael II, også kaldet Blanket, på tilbud alder af 7, også viste ingen følelser. Ikke en tåre eller et sob. Nr. drejning i armene på Aunty Janet med en tåre farvede ansigt .... Ingenting. Hver af disse børn er modne end deres år, eller de havde absolut ingen grund til at vise følelser, fordi de vidste, de ville se deres far igen meget snart.

Alle de Jackson Family bar solbriller i hele tjenesten. Det var enten fordi, de var så sorg katastroferamte og ønskede at skjule deres tårer, eller fordi der var ingen tårer til at begynde med. Vi mener, det er den sidstnævnte. Ikke én af dem nogensinde har forsøgt at tørre en tåre fra deres ansigt. Ikke én af dem allerede har anvendt et væv eller et lommetørklæde. Under den tale, som Michael's bror Marlin gav, når han har gjort masser af gråd type støj, men igen ... ingen tårer. Jackson's alle syntes at være under tabet af de mest elskede i deres familie, overraskende godt.

Under sin tale, Kenny Ortega, Michael Jackson's Koreograf og livslang ven nævnes, at »en lille smule mindre end en uge siden Michael var rehearsing her i Staples Center, som hvorfor vi var nødt til at have sit mindesmærke her«. Michael Jackson 'døde' på torsdag 25 juni, og hans Memorial fandt sted tirsdag den 7. juli. Mindesmærket var mere end en uge efter sin 'død', i virkeligheden var det faktisk er tættere på for to uger siden. Dette var en stor slip ved Ortega og er meget mistænkeligt. Måske Michael var der mindre end en uge siden, hemmeligt om planerne for hans mindesmærke selv.

En besked fra Michael Jackson på hans Memorial

La Toya Jackson også gjort en meget stor slip ved at tale om hendes bror i nutid endnu en gang, da hun sagde:

»Michael elsker hans fans, han altid sagt familie var 1. tilhængerne 2.. Han ser hver eneste af dig lige nu. Tak, fordi du kommer ud og støtter ham. Han elsker dig så højt. "

Han holder øje med hver enkelt af jer lige nu? Fra hans skjulested ingen tvivl om, ikke fra himlen.

Et af de mest koelemetoder elementer i denne Memorial fandt sted lige ved udgangen, når de vises dette billede med ordene »Jeg er i live og jeg er her for evigt '.

Hvad en interessant måde at sige det. De kunne have sagt "jeg er i live i min musik for evigt", eller noget i denne retning, men den indlysende sandhed er skrevet der klart som dagen.

I'M live og jeg er her for evigt.

De kunne ikke have malet sandheden mere krystalklart, hvis de havde prøvet så langt, som vi er bekymret. Dette mindesmærke blot bekræfter vores stigende mistanke om, at Michael Jackson stadig er i live og har det godt.

Hvis du stadig lidt skeptisk, så tillade os at efterlade dig med denne tanke:

Efter deres bror's Memorial, The Jackson Family gik ud til frokost, mens hans' kiste 'drønede ud i en umærket van. Hans krop er nu ikke at finde, og de har stadig ikke besluttet, hvor at begrave ham

.... Måske er det så svært at afgøre, hvor at begrave det, fordi der ikke er nogen instans.

MARILYNN MARCHIONE, AP Medical Writer på news.yahoo.com rapporter:

Når Michael Jackson gik ind hjertestop, redningsfolk fandt ham til et sted, kendt for at bringe de døde tilbage til livet. En verdensberømt kirurg på UCLA Medical Center har været banebrydende for en måde at genoplive folk, at de fleste læger ville have lange afskrevet, herunder en kvinde, hvis hjerte var stoppet for 2 1 / 2 timer.

Afprøves på et par dusin hjertestop patienter, 80 procent overlevede. Normalt mere end 80 procent omkomme.

and an American Heart Association spokesman. "De fandt mennesker, som blev set døde, ikke så anderledes end Michael Jackson, og gemt de fleste af dem," sagde Dr. Lance Becker, en emergency medicine specialist ved University of Pennsylvania og en American Heart Association talsmand.

Kunne Jackson også have været reddet?

Crowds på UCLA Medical Center sørgedag den "død" af Michael Jackson den 25. juni 2009

Det er umuligt at vide. Lægerne på hospitalet arbejdede med ham for en time. Den UCLA ekspert cardiothoracic kirurg Dr. Gerald Buckberg, sagde han ikke var personligt involveret i Jacksons behandling, og at for lidt kendskab til, hvad der gik forud.

"Vi har ingen idé om, da han døde versus da han blev fundet," Buckberg sagde i en telefon-samtale.

Men resultaterne i andre patienter viser, at "vinduet er helt åben over for nye tanker" om, hvor længe folk kan med held genoplives efter deres hjerter quit beatings, Buckberg sagt. "Vi kan bjærge dem langt ud over de nuværende tidsrammer, der bruges. Vi har ændret konceptet, når hjertet er død permanent. "

De kalder det, "Lazarus syndrom" for manden Bibelen siger Jesus genopstå fra de døde.

Lad os være klare: Ingen siger, at folk lange døde uden lægehjælp kan genoplives. Den heldige i Buckberg's undersøgelse fik hurtig hjælp, og grunden til, at de lidt hjertestop var kendt og kunne fastsættes: blokerede arterier forårsager et hjerteanfald, i de fleste tilfælde.

Buckberg metode kræver:

_Prompt CPR - rytmisk brystet komprimering - at opretholde blodtryk indtil patienten bliver til et hospital.

. _Use Af en hjerte-lunge-maskine til at opbevare blod og ilt bevæger sig gennem kroppen, mens læger råde bod på, hvad der fik hjertet til at ryste eller stop i første omgang som et lægemiddel overdosering eller et tilstoppet arterie.

_Special Procedurer og medicin til gradvist at genoprette blod og ilt flow, så en pludselig vælde ikke forårsager friske skader.

Med alle tre elementer, patienter måtte lide hjerneskader, hvis de overlever på alle.

"Du kan gemme hjertet og mister hjernen," Buckberg forklares.

UCLA og hospitaler i Birmingham, Ala, Ann Arbor, Michigan, og i Tyskland afprøves Buckberg's metode på 34 patienter, som havde været i hjertestop for et gennemsnit på 72 minutter. Alle havde undladt genoplivning metoder med standard CPR og defibrillation at forsøge at chok deres hjerter tilbage til prygl.

Kun syv døde. Kun to overlevende stod tilbage med permanente neurologiske skader. Resultaterne blev offentliggjort i 2006 i tidsskriftet Genoplivningsmaske.

Dr. Constantine Athanasuleas (udtales uh-end-uh-SOO'-lee-us), en kirurg på University of Alabama i Birmingham, behandlet en mand i den undersøgelse, der havde været i hjertestop i cirka en time og et halvt. Den mand, kone, en sygeplejerske, gjorde CPR indtil en helikopter bragte ham til hospitalet.

"Han var flatlined," med et hjerte ", som stadig som din spisestue bordet," Athanasuleas sagt.

Læger sætte ham på en hjerte-lunge-maskine, whisked ham til kateterisation lab at se, om han havde arterie blokeringer, så gjorde bypass-kirurgi til omvej omkring dem.

"Den fyr gik hjem og var neurologically perfekt" mindst to år senere, lægen sagde.

Buckberg behandlet en kvinde, som havde været i hjertestop for 2 1 / 2 timer.

Han ville ikke sende hende til operationsstuen, indtil hendes CPR og blod pres kunne opretholdes, så yderligere behandling kan forsøges, siger han.

Desværre er den kvinde overlevede alt dette, men døde nogle uger senere fra en infektion.

Buckberg har taget hans arbejde videre med forsøg med svin i hjertestop. Han bevidst frataget deres hjerner af blodgennemstrømningen i en halv time, derefter anvendes hans genoplivning teknikker til at bringe dem tilbage, med normal eller næsten normal funktion. Resultaterne fremlægges på et Heart Association konference sidste efterår bedoevet mange, herunder Dr. Myron Weisfeldt, en hjertespecialist og formand for medicin på Johns Hopkins University School of Medicine.

"Han laver ekstraordinære ting. Du næsten ikke tror, de resultater, han fik, "Weisfeldt siges om Buckberg. "De fleste af os transportere rundt i vores hoveder, at hvis nogen hjerne er berøvet blodgennemstrømning i 10 til 15 minutter, som vi bare ikke vil få dem tilbage til en nyttig funktion. Hans data tyder på det er muligt. "

Læger i Japan, Taiwan og andre steder i Asien har forsøgt tilgange ligner Buckberg's med fremragende resultater, sagde Becker, der er ved at prøve det i Philadelphia.

"Det tager uddannelse. Det tager nytænkning "for at få lægerne til at vedtage noget dette nye, og finansiering af større undersøgelser for at bevise det virker, Buckberg sagt.

Denne rapport giver endnu mere troværdighed til forestillingen om, at Michael Jackson's død var en Hoax. Hvad nu synes meget sandsynligt, at han blev genoplives af hans læger, der arbejdede for ham i en time, og derefter blev transporteret via helikopter til lighus, hvor han kunne gøre hans exit, ubemærket og uopdaget.

Tema leveret af: Wordpress Theme - Første Cash