Michael Jackson Hoax Smrt

Je král Pop opravdu mrtvá?

Autor Archiv

width=450

Podívejme se velmi jednoduchý pohled na celý tento příběh. Jak víme již existují značné spletité detaily, důvody, vodítka a tipů, proč Michael Jackson by mohl mít hoaxed jeho smrti, ale na chvíli, já chci mít jednoduchý pohled na něco, co by byl přímo před naše oči od samého začátku.

Tento výpis byl převzat z článku o MSNBC dne 29. června 2009.

"Chernoff, také dnes, řekl, že si mysleli, že jeho klient (Dr. Conrad Murray) byla" připravena pro tento druh útoku "na jeho pověření a akcí v daném případě. Ale on řekl, že "je to očekávat, vzhledem k okolnostem."

Jakmile je šetření úplné dokončení Chernoff řekl, že očekává, Murray bude zproštěn a rodiny by se cítit jinak.

Jackson ještě měla slabý puls a teplé tělo Murray, když ho našla v posteli a ne dýchací čtvrtek odpoledne, Chernoff řekl v rozhovoru AP.

Chernoff řekl Murray byl v pop ikony na pronajaté zámeček když zjistil Jackson v posteli, a ne s dýcháním. Lékař okamžitě začal správě CPR, Chernoff řekl.

"To se právě stalo, aby ho našli v jeho posteli, a on nebyl s dýcháním," řekl právník. "Pan Jackson byl stále v teple a měl puls. ""

Takže vím, co myslíš ... je to jako každý jiný zpráva kolem té době o tom, jak Michael Jackson byl nalezen Dr. Murray, bla bla bla. Jste docela dobře, to není žádné odlišné, a věřím, že všechny zprávy jsou stejné .. což je přesně moje místo!

Podívejme se blíže podívat na toto prohlášení od Dr. Conrad Murray, jak cituje jeho vlastní právník.

 

"Jackson nadále měla slabý puls a teplé tělo Murray, když ho našla v posteli a ne dýchací čtvrtek odpoledne, Chernoff řekl v rozhovoru AP.

Chernoff řekl Murray byl v pop ikony na pronajaté zámeček když zjistil Jackson v posteli, a ne s dýcháním. Lékař okamžitě začal správě CPR, Chernoff řekl. "

Teď si nejsem jistý, kolik z vás byli vycvičeni v první pomoci, ale v klíčových slov tady jsou, že Michael Jackson ještě slabým PULSE, a ne s dýcháním. Pokud si přesto měla slabý puls, ale nebylo dýchání, proč sakra by začnete správy CPR ??????

Nebude vám grap respirátor, nebo začít vypouštět do jeho úst, aby se mu dávat umělé dýchání (Něco jsme všichni viděli v televizi kolikrát)?

Pokud jste stále skeptičtí pak prosím dovolte mi citovat Wikipedii:

 

"Lékařský termín pro stav, v němž osoba srdce se zastavil je srdeční zástava (označované též jako cardiorespiratory vězení). CPR se používá u pacientů v srdeční zástavu v zájmu okysličovat krev a udržovat srdeční výstup na udržení životně důležité orgány zaživa . "

Pokud to, co doktor říkal byla skutečně pravdivá, pak skutečnost, že má slabý puls znamená, že nebyl v srdeční zástava, jak jsme byli všichni vedlo k domněnce, jak je to Michael Jackson zemřel. Jeho srdce, musela by byl zastaven až v srdeční zástava, která by pak vyžadovaly CPR s cílem udržet krevní oběh v celém těle, a srdce v pohybu.

To je také z Wikipedia:

"Pokud pacient má před sebou ještě impuls, ale není to dýchání, to se nazývá respirační zatčení a umělé dýchání, je vhodnější"

Možná, že jste přemýšlel jsem jak se příliš technický? Přemýšlejte o tom když je to doktor, který cituje jeho vlastními slovy, co se stalo. V případě, že věděl, že Michael Jackson byl v dýchacích Zadržení a bylo potřeba dýchání, nebude mu říct, že? Proč se stát, že prostě začal CPR?

Ostatní vadou Dr Murray prohlášení je to, že popsal Michael Jackson tělo jako teplé. V závislosti na srdeční záchvat / srdeční zástava příznaky uvedené na medicalcenter.osu.edu, kůži pacienta by být studené, světlé a dusné vzhledem ke skutečnosti, že jejich krevní oběh byl vážně spadl nebo byl ve skutečnosti non-existent.

To prostě není jen sečíst. Jak by mohl Michael Jackson mají slabý puls, teplá kůže, ale ne s dýcháním, ale bylo také hlášeno, že zemřel na srdeční zástavu?

O třešničku na dortu je fakt, nejzřetelnější ze všech. MICHAEL JACKSON měl kardiolog žijí s ním a zemřel na srdeční zástavu.

Omlouvám se, ale to je jako nosit gumové holínky a mají nohy vsáknout do deště .... Vážně?

Pokud je vaše šance přežít infarkt nejsou lepší, když máte kardiologa žijí ve vašem domě, 10 stop od vaší ložnici, pak proč sakra mít ho žijí tam vůbec? Nemluvě o tom, že se neměla Defibrilator stroj k dispozici, je kardiolog a všichni? Pokud Michael Jackson byl skutečně trpí srdeční zástava, což je to, co jsme vše bylo řečeno, pak by neměl použitím Defibrilator daly jeho 'slabý puls' o podporu je nutné probudit ho ze svého nevědomí, a proto začíná jeho Dýchá? Není to to, co tyto stroje se používá?

Všechny mohu říci, je-li vaše vlastní osobní kardiologa nemůže ušetřit, tak proč ještě obtěžovat volání 911 a zdravotníci? Tento lékař je člověk, který údajně vyškoleni na mnoho let se dozvědět vše, co je to vědět o srdce, kardiologie , srdeční zástava etc etc ... a on nemohl dokonce zachránit svůj vlastní čas, kdy pacient přišel?

Moje teorie je, že doktor Conrad Murray je kouřová clona Folks. Zatímco se svět klade otázku, zda bude obviněn z vraždy, přemýšlel, kdo to je, přemýšlel, co se opravdu stalo, že den, Michael Jackson se rychle pohybující se do svého nového života, přímo před našima očima. Jsme prostě příliš roztržitý vidět.

Pokud nesouhlasíte, pak tuto odpověď ...., Kde jsou děti, teď?

Červenec-28-09

MICHAEL JACKSON HITS HOAX DEATH 1 milionu!

Poslal admin v Hoax Smrt

1 milion čtenářů TO MICHAEL JACKSON HOAX DEATH IN 1 měsíc!

Jsme dosáhli neuvěřitelné hranici 1 milion návštěv na našich stránkách v 1 měsíc, a máme jistě získává spoustu pozornosti po celém světě! To je jen ukázat, kolik nových lidí se objevuje naše stránky, stejně jako se vracejí na naše stránky a přečtěte si naše aktualizací, poznatky, informace a podezření ohledně Hoax Michael Jackson ze smrti. My všichni již vědí, že tak mnoho věcí, jen Nepřidávat UP .... ale co sečíst je ohromující počet lidí, kteří navštívili naše stránky a hledá pravdu!

Budeme se zjistit pravdu a budeme klást na odpočinek všechny z nasty, nepravdivé a směšné zvěsti, které obklopují informace jsme byli krmeni v médiích o Michael Jackson smrti.

1 milion názorů, které vám všem ukázat, že jsme na něco ... je to jen otázka času!

Zapojte se do diskuse na tomto fóru post - (76) Pracovní místa

Existuje jen málo kdo by popíral, že když se zprávy o smrti Michael Jackson byl ohlášen na 25. června 2009, jsme všichni věřili, že je to pravda ... a téměř každý z nás.

Příběh znělo velmi důvěryhodné. Obraz, který byl propuštěn z zdravotníci zoufale snaží vzkřísit Michael Jackson v zadní části sanitku, živé záběry, které jsme všichni viděli, a prohlášení pro tisk, které vydal Jackson rodinní příslušníci měli všichni zarmoucen a připraven začít smuteční ztráty z největších estrádní umělec naší doby.

Pak, jako dny vyšel na praskliny začaly zobrazovat v hustě tkané výrobu Michael Jacksons' smrt '. Selhávání v událostech, které se uskutečnilo v den jeho smrti, rozporuplné informace, které Jackson Rodina a média a nereálné náhody začaly objevovat, zvyšování více pochybnost o platnosti pohledávky.

Příliš mnoho otázek stále nezodpovězena, a další otázky se odprýskávání každý den s ohledem na jeho místo posledního odpočinku, kde jeho tělo je v současnosti v držení, když ilusivní toxikologií zprávy z jeho dvou pitvy budou uvolněny, proč jeho úmrtní list nebyl byl podepsán, a na to chodí.

Michael Jackson Hoax Smrt má analyzovat všechny informace, které se krmí média v týdnech následujících po smrti 'Král Pop', a že se mnohé závěry je to vlastní.

Ať už jste osobně přesvědčeni, Michael Jackson je mrtvý nebo živý, fakta a analýzy těchto skutečností níže jsou nepopiratelné. We haven't vyrobit některé z těchto faktů, jsme pouze poukázat na to, je zřejmý, a spolupracoval všechny informace, které již byly zapracovány do nás v médiích.

"Pravda je jako slunce, můžete ji zavřel za čas, ale není to jede 'pryč"

Elvis Presley

Před 'smrt' z Michael Jackson

Ještě před svou smrtí, různé uši a zuby byly pozorovány na Michael Jackson v různých obrázků od konce 80. let vytváří všeobecné podezření v souvislosti s právě jak často svůj 'návnada' byly použity v místě, ze 'real věc'.

V prosinci 2008 někdo vyzval v rozhlasové show ve Spojených státech, a tvrdil, Michael Jackson zemřel na předávkování drogami. Po šetření bylo vše zapsat do hoax, ale ne dříve, než mnozí fanoušci rozrušený uslyšel novinky a místní televizní stanice je hlášena. Zobrazit zpráva zde: http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=84

width=273 Od prosince 2008 - únor 2009, bylo hlášeno, že Michael byl utrpení s vážnou kožní infekce, které by mohly vést k maso jíst bakterie, musel emfyzém, nutná transplantace plic, a měl střevní krvácení. Bylo dokonce uvedlo, že Michael měl pocit, že byl zemře krátce. Byl fotografoval na vozíčku, a byl v tom, že nemohl ani chodit.

Nicméně, pár měsíců později - byl otřásly světem se zprávou, že se bude zahájení O2 koncerty. Nejen to, ale AEG uvolněny záběry z něho tančí na pódiu v dokonalé formě, 2 dny před jeho smrtí. Je rumored, že Michael nemoci používá jako prostředek pro hledání pozornost sdělovacích prostředků, že se něco naučil od svého blízkého přítele Elizabeth Taylor. Ve skutečnosti byl kdysi i 'zhroutil' před koncertem - který byl zrušen. Kromě toho, že údajně používá nemoc jako prostředek nesmí zúčastnit veřejných akcích. Jak je to potom neliší, jen ve větším měřítku?

Body plastinated posmrtně

Michael byl posedlý figuríny, a měl tyto umístěny po celé jeho sídla. Byl to velmi osamělý, kdo chtěl mít lidé blízko k němu v jeho životě. Jediná společnost, že by mohl mít byly figuríny. Objevují se zprávy, že Michael je kontaktovali pracovníci Gunther von Hagens, aby se jeho tělo plastinated posmrtně.

http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/0, 1518,614006,00. html

Byla tato pouze pohrobek nebo jsi tu repliky jeho tělo vytvořili? Michaela trenér připustil, že se Michael zamiloval roztažením žerty, jako je posílání figuríny v ambulancích házet z Paparrazzi. Jak víme, že to, co se stalo nyní NENÍ žert?

Londýn

  • Michael Jackson byl podivně působící na O2 Koncert oznámení v Londýně a velmi rozdíl od svých obvyklých samostatně, a existuje mnoho spekulací o tom, zda tato osoba vedena této tiskové konference byla skutečnost, Michael Jackson, nebo 'podobný'
  • Michael Jackson se změnou účesu byl často mezi rovné vlasy / kudrnaté vlasy během svého vystoupení. Na O2 konference byl velmi nadýchaný účes a rovnou v 'závěrečné zkoušce' záběry, je sportovní jeden delší kudrnaté vlasy stylu, podobně jako je tomu u účesu mu nosili před 10 lety.
  • Existují rozporuplné zprávy na to skutečný stav Michael Jackson zdraví v čele až do své londýnské koncerty. Někteří říkají, že byl zdravý, občas se tvrdí, že byl velmi křehký a vyčerpaný.
  • Michael Jackson se zavolat na zdravotní sestru, aby diskutovali o zdravotní problémy Otců Den, kdy měl údajně svůj vlastní LIVE-IN lékař žijící s ním (Dr. Conrad Murray).
  • Michael Jackson nenáviděl putovní a je hlášeno, že původně pouze podepsané dne vykonávat 10 koncertů v Londýně. Vzhledem ke všem 10 ukazuje prodeji v několika minut, AEG, koncert stimulátory, uvolní dalších 40 Michael ukazuje bez jeho svolení, a to s ohledem na konečné spočítal koncertů až 50, se po dobu 10 měsíců, proti své vůli
  • Jak jste Michael Jackson projít 4-5 fyzické zdraví vyšetření nezávislý lékař pro Lloyds of London pojistit své koncerty v případě, že byl "křehký", "nezdravý", nebo "drogové závislosti?"
  • Cherilynn Lee, tvrdí Michael Jackson musel prosili ji za drogu Diprivan, i když to je jen na výživu. Proč by jí zavolat? Zvlášť když jeho osobní lékař, a to zejména když nemluvil s ní ve třech měsících, a přesto jí údajně dluží peníze. (Můžete díky ní peníze je motivace k ní přichází s touto směšný příběh?)
  • Michael najednou začne brát své děti do veřejných minus závoje v následujících týdnech až do své "smrti".
  • V náhodný pohyb, Michael Jackson re-najímaných předních zábavy právník John Branca pouhé tři týdny před jeho absolvování po John Branca odstoupil z jeho právník Michael v roce 2006.
  • Michael nebyl pronájmu jakékoliv tanečnice choreografka nebo pro jeho nadcházející koncert. Zobrazit video ...

http://www.youtube.com/watch?v ... .. p95YX7OEPo

  • Všechny Michael Jackson v Londýně koncerty byly odloženy - od 8. do 13. července, koncerty od 10. července přestěhoval do března 2010.
  • Nahrávka by z AEG Michael Jackson se 'Závěrečná zkouška' byl zaznamenán v pohodlně Plné HD audio a video.
  • A přítel Michaela, Gotham Chopra na 10. července tweets: Kdyby nejvíce fascinující večeři včera s tím chlápkem, který běží na svět ze za oponou. Podívej se zde: http://twitter.com/GothamChopra
  • Michael Jackson je klip liberijských dívka, kde řídí vše od za oponou. Http://www.youtube.com/watch?v=PjtI2WZTZ9k
  • Je příliš mnoho protichůdných historek o tom, co se opravdu stalo v den jeho 'smrti' (a na noc před - někteří říkají, že byl strašný průběhu zkoušek a jiní říkají, že byl letargický).

Závislých do všech druhů věcí, které zranil jejich přáteli a rodinou. Argument, že by nebylo zneužívání drog, protože by to bolelo dětí je právě nepracuje. Ten už přiznal k závislosti v minulosti. Nebylo by překvapením mi kdyby se to opakovalo, a to zejména v případě, že fámy o jeho zdravotní problémy, byla pravda. Pokud ve skutečnosti Michael Jackson byl zneužívání drog propofol za 15 let, jak je možné, že by nikdy uskutečněn před ním?

Na 911 volání

Proč tam jsou rozporuplné příběhy o hledání Michael Jackson zhroutil / ne dýcháním?

Joe Jackson řekl něco o něm bude spát v noci z 24. a ne probuzení. Jiné zprávy uvádějí, že se dostal až na 25. června, procházel přes to Dr Murrays pokoj od svého pokoje řekl mu nebylo dobře, a zhroutil, a jinde se uvádí, že byl již ve Lékaři místnosti. Latoya později řekl, že Michael byl nalezen v Murray na pokoji, a ne ve svém vlastním pokoji.

Také jsme slyšeli zprávy o tom, že Michael Jackson syn princ byl na pokoji a myslel 'Táta byl vtip', zatímco on byl convulsing na podlaze - z důvodu, že by mohlo být dost na šprýmař? Hrmmmmm ...

S tolika stráže a ostatní pracovníci v domácnosti, byla tam nikdo je k dispozici k okamžitému telefonátu na 911?

Pokud je volání 911 bylo nakonec to nebylo až do 30 minut poté, co Michael Jackson zhroutil?

Zaměstnanec, který nakonec volání na 911 byl velmi zdvořilý a zmínil, že došlo k "gentleman", kteří se potřebují pomoc - proč ne, že řekl, že byl Michael Jackson?

Na 911 Provozovatel zavěsil na volající řekl: "Zavolejte nám zpět, pokud budete potřebovat další pomoc." To je 100% na 911 protokol, jehož provozovatelem je 911, aby zůstali na trati do orgánů přijet. Proč by ne, které potřebují více pomoci - tam je někdo RIZIKO!

Jak a proč byl slavný 911 volat uvolní? A jak to bylo propuštěno na veřejnosti tak brzy? Nebude to být velmi soukromé a uchovávány pod zámkem?

Je všeobecně známá skutečnost, že mobilní telefony mají GPS sledování. I bez znalosti Michael Jackson je plná adresa lékaře může mít svůj mobilní telefon používán pro volání 911 a okamžitě by byly schopny sledovat ho. Také Michael Jackson žil velmi blízko v UCLA Medical Center, a když bych jen řekl, že 'Michael Jackson domu', kterou by musel vědět, kam jít.

Dr. Murray tvrzení neexistovala pevné linky v Michael pokoj jako byl paranoidní o 'telefon kohoutky a chyby', která je jeho omluvy, pokud jde o lhůty pro volání 911.

Je mi líto, ale žádný telefon ani neznali adresu? Směšné.

Každý ví, v Los Angeles, kde ten dům je. Jediné, co musíte udělat, je křičet "MICHAEL JACKSON umírá, prosím, pospěš si." Věřte mi, že by věděl, kde ho najít. Domu A telefon by měl adresu tak.

Ostatní nesrovnalosti jsou divné, že osoba, která podala 911call nebyla nikdy vyslýchána policií a zmizela beze stopy.

Osobou, která je hovor zcela 'příliš klidný'. To byl Michael Jackson, který ležel tam, a ne s dýcháním, nemluvě o jeho vlastní zaměstnavatel.

Osobou, která hovor nikdy identifikována sám, což je standardní postup u 911 operátorů.

Osobou, která hovor nikdy identifikována Michael Jackson.

Na 911 Provozovatel říká 'zavolat zpátky', pokud to potřebujete a odpojí. Standardní postup je, aby zůstali na trati do zdravotníci přijet. Provozovatel nemůže ověřit, že je lékař v pobytu a na tom nezáleží, pokud tam byl. Mají k pobytu na tomto linku.

Paparrazzi by se tam v jeho domě rychle. Mají policejní skenery a jakmile hovoru je umístěn, byly by tam (opět, každý ví, v Los Angeles, kde žil).

Co se týče informací o tom, co vlastně stalo, je velmi nejasný ... Řekl Michael Jackson kolaps nebo zemřel ve spánku?

Proč Michael Jackson osobního lékaře a kardiologa, doktor Conrad Murray vykonávat CPR na jeho posteli?
Řekl Michael Jackson umřít ve své vlastní ložnici nebo lékaře pokoj?

Bylo hlášeno, že děti byly doma ... když ti to opustit dům? S kým?

Sanitka

Sanitka, která je podkladem filmováno z Michael Jackson je cesta bude extrémně pomalu s nádechem nouze, bez sirény, nebo světla.

Záběry z ambulancí opuštěním bydliště show extrémně pomalu jedoucí sanitku. Zdá se, že problémy s podporou ven. V sirény nejsou. Stráže u brány není pomáhají řidiči manévr z cesty, i když Michael je prý blízko smrti uvnitř je.

Existují dvě sanitky fotografii: jedna z nich se zdá zřejmé, že Michael Jackson, v ambulanci, je mračící s velkým žíly vyčnívající z jeho čela. Bezvědomí osoba nemá mračit nebo mají 'žil' vyčnívající. (výklad, nikoliv skutečnost).

Poslední snímky

Dýchací přístroje, na obrázku není řádně přes ústa osoby nebo přes nose, ani hrudní komprese provádí na správném místě. To z vyškolených zdravotníci?

Vedlo se mnoho spekulací o tom, zda je či není osoba, fotografoval je vlastně Michael Jackson, nebo ne.

Proč tam musí mít Novinky záběry z 'tělo' z Michael Jackson je proletěná pomocí vrtulníku z UCLA Medical Center v márnici? Proč byl 'tělo' proletěná pomocí vrtulníku na prvním místě? Pokud byl opravdu mrtvý, poté, co byl spěch dostat ho tam? Řízení dopravních prostředků a dostat ulovené v provozu nebude mít skutečně velký rozdíl.

Nemocnice

Nedošlo k žádné informace z jednoho člen organizace na UCLA potvrdí / popřel, že Michael Jackson byl i tam. Existují rozporuplné zprávy o skutečném stavu Michael Jackson-je to dobře, když dorazila do nemocnice. Někteří říkají, že byl DOA - Mrtvý na příjezdu, s úředně zemřel na jeho domov - což by vysvětlovalo, proč sanitku, která ho vybral byl v žádném spěchu - ale Jackson rodině uvedl, že byl v 'A Coma' po příjezdu na v nemocnici, a byly mu objímání a že 'pohleděv mírové', jako byl 'spící', a později zemřel a zároveň lékařů a zdravotnického týmu pracovalo na něm za dalších 60 minut. Na jedné straně máte LaToya že MJ byl ještě teplý, když ho viděl v nemocnici a Jermaine říkala, jak se cítil studený, když ho viděl.

Pohodlně požární poplach odjela zatímco Michael Jackson byl v nemocnici - nemocnice muselo být evakuováno.

Bylo hlášeno, že mnoho členů Michael Jackson rodina již byla v nemocnici, když dorazil, jeho matka, jeho děti, Jermaine a LaToya i když neexistují žádné oko svědky ověřit. Pokud je to skutečně pravda, jak se jeho vlastní děti, aby se tam před udělal, když mu bylo přes sanitka? Jak to, že Jermaine to tam před svým bratrem, když údajně slyšel zprávy o jeho bratra v rádiu (které uvádí, že během rozhovoru s Larry King na Nezemě).

Dům a zaměstnanci

Během několika málo hodin na srdeční zástavu, Michael Jackson se blíží pracovníci personálu byli vyhozeni. Zdá se to jako velmi podivné a rychlé rozhodování.

Jackson o rodině bylo povoleno vstoupit do domu a okamžitě se carloads položek.

Existují zprávy výstřižků o této youtube, kde můžete vidět, že i postel listů a přikrývky byly odstraněny z jeho domu. Jackson se rodina uvedla, že se obává, že by tento odcizen. Nicméně, LAPD vyšetřování Jackson úmrtí vyplývajících z předávkování drogami a možnost vražda byla zahájena na 28.. V tomto bodě se jeho majetek od svého pronajal dům již byla odstraněna v Jackson to. Navzdory tomu, že vyšetřování Policie tvrdí, že našli IV stojí, IV tašky, předepisování léků a kyslíku tanky. Takže pokud Michaela věci již byly odstraněny, a to, co právě udělal LAPD najít a jak víme, že to byly jednak i současnosti, a za druhé, pokud by nebyly 'vysazují' tam rodinu? To se uskutečnilo před policií dorazil na scénu a uzavřel scény pro vyšetřování.

Dalším pohodlí je v tom, že Survellience pásky z bezpečnostní CCTV šel chybí (nebo nikdy neexistoval, protože systém byl vypnutý) na dění kolem Michaela "smrt".

V "kolaps" byl údajně zaznamenány a pak pásku kusy. Pevný disk, kde kamerové záběry z domu a důvodů bylo auto stáhli se vymažou.

Jackson stále několik milionů dolarů v hotovosti a některé položky šperků s ním vůbec kdy šel. Tyto položky nejsou k dispozici žádné peníze a byl nalezen v domácnosti.

Drogy

Nebyly nalezeny žádné drogy v Michael Jackson je doma do druhého vyhledávat podle policie (po Jackson rodiny a ostatní byly uvnitř domů.)

V Annoncement na smrt

Zpráva ze zábavy drby internetových stránkách TMZ oznamuje Michael Jackson smrti před vážným zdrojem dostane informace. Byli hlášení novinky jen pár minut poté, co Michael Jackson byl potvrzen mrtvý lékaři na UCLA.

Úmrtní list

Od koronera kancelář, Michael Jackson smrti certifikát nebyl podepsán lékařem. DR. Conrad Murray, Michael osobní doktor odmítl podepsat, stejně jako lékaři na koronera úřad - proč?

Michael Jackson v současné době nemá právní úmrtního listu (tam byla jednou vydána a přístupný veřejnosti, ale není podepsán lékařem nebo koroner).

Všechny lékaře zapojené do Michael Jackson případ na UCLA Medical Center odmítla podepsat úmrtní list.

Pitva

Neexistuje žádný oficiální příčinu smrti. Toxikologie zprávy jsou netrpělivě očekávané, které by mohlo trvat až šest týdnů od smrti, máme 2 ½ jít.

Objevují se zprávy, že rodiny jsou čekání na Michaela Brain, která má být uvolněna zpět k nim před pohřbít tělo ... byl mrtvý po dobu 4 týdnů hned, a není ještě pohřben.

Dr Conrad Murray

Conrad Michael Murray byl lékařem za 11 dnů, a byl najat AEG promotor pro London O2 Koncerty. Před pár měsíci před tímto, Michael musel složit 5hodin fitness test pro účely pojištění, se dobrý zdravotní stav. Tak proč přesně byla kardiologa najal pro Michael, a to taky jen 11 dní před jeho 'smrti'?

Zdá se, Conrad Murray byl 'rico' lékař začíná, dokonce prohlásil úpadek v 90. letech. Jeho předchozí aktivity se jistě podezřelé, a on samozřejmě dělá snadný kandidát na sebe vinu za Michaela 'smrt'. Upozorňujeme také, že hromady léků, že Policie má údajně nachází, byla tam před Conrad v oblasti zaměstnanosti. Nejen to, ale vybudovat závislost a toleranci, které jim ukládá let, ne jen 11 dní. Takže bohužel Conrad je špatné lékaře, který je možná rámcovány za zločin, který neexistuje. Michael byl blízký přítel lékařů jako Deepak Chopra - tak proč by si se s rico lékaře?

Murray měl dosáhnout měsíční plat 150.000 dolarů, ale v souladu s AEG Live, koncert promotor, Jackson nebyla podepsána smlouva v době jeho smrti = není najímaných + ještě není dovoleno praxe ve Spojeném království av Kalifornii zřejmě = proč byl Michael Jackson se mu potom?

http://latimesblogs.latimes.co ... .. cian-.html

Michael Jackson je žít-in kardiologa nemá defibrilátor. To stejné kardiologa neví jak CPR se děje? Účinkuje na posteli, než na tvrdý povrch?

Nemá držení drog k vyrovnání účinků propofol (je jedno), a č. defibrilator? Hmmmm

Minut poté, co Michael Jackson je odvezen do ambulance, Dr. Murray zmizí a jeho auto je zabavený policií a hledají důkazy.

Je oznámil, že "neexistuje žádný faul play" podezřelá po 1 den, a to Dr. Murray není podezřelý v jakékoli jednání s Michael Jackson smrti. 3 týdny později homocide je podezřelá?

Proč je to, že Dr. Murray bylo doprovázet Michael Jackson do Londýna, když mu není oprávněna k praxi medicíny tam?

Zvláštní je, zdá se, že jen jeden obrázek, v existenci Dr. Conrad Murray. Dokonce papparazzi Nedaří se mi ho najít.

Dr. Murray "není podezření, ale jen na svědectví" a ještě si najme právníka, a přesto má advokát hovoří pro něj v rozhovorech.

Některé předměty státní Dr. Murray jako holistický lékař. Je to také není licencován předepisovat jakékoliv léky, které by mohly uškodit Michael Jackson ve státě Kalifornie. Rovněž nelze podávat tyto léky legálně. Proč by Michael Jackson dovolí lékaři do jeho život když nemohl ani předepsat žádné léky, může mít zapotřebí / chtěla?

Rodina

Katherine Jackson Michael Matka byla viděno nakupování na TARGETu pro kemp Převodové den poté, co její syn zemřel. Dále pak se jí nehty den jeho památník.

Janet Jackson a Michaela Jacksona rodiny odebrány z věcí z domu, aby byl pronájem v LA na 27. června.

Debbie Rowe Michael dní po jeho smrti tvrdil chtěla vazbě na jejich chilren pak navíjen záměr dny později.

Joe Jackson, kdy požádala během prvního rozhovoru Michael po smrti, jak se rodina a práce, využívá této příležitosti k propagaci svého nového záznamu návěsce - také uvedlo, že Michael Jackson to děti, které měly právě ztratila svého otce dělali "velké".

Také Joe Jackson a Jesse Jackson byl pozorován smavý mimo rodinných domů, což je méně než 2 dny poté, co Michael zemřel! zatímco Joe vydal palce do médií? ...

http://www.dailymail.co.uk/new ... ..- home.html

http://x17online.com/gallery/v ... .. mp; index = 7

LaToya Jackson Dva a půl týdnů po smrti svého bratra, LaToya je tvrzení, že Michael byl zavražděn a že ví, kdo to udělal. Dále uvedl, že v případě, že osoby odpovědné nepřišel dopředu, že by jim vystavit. Zajímavé je, že byla vyplacena poměrně velkou částku za rozhovor, ve kterém jí hlasy těchto pohledávek. Když tvůj bratr byl zavražděn, a věděl, kdo to udělal, by nebylo chceš říct na světě bez naděje na výplatní pásku?

Památník

Existuje hodně divné a odd událostmi, které se konaly během Michael Jackson je památník. Zde je to, co jsme vzali na vědomí:

  • Evangelium sborového zpěvu Návrat krále
  • V neplačící řeči z Paříže Jackson
  • Slova na obrazovce, na konci Památníku 'jsem naživu a jsem tu pořád'.
  • Nikdo z rodiny volal Michael
  • Žádná reálná freinds zúčastnilo památník - žádné blízké přátele, jako Diana Ross, Liz Taylor, Macaulay Culkin, Quincy Jones, atd.
  • Extra "s" na "bolest" v 'budete tam' monolog na památku. Michael Jackson nikdy by zaznamenaly "chybou" a nechává je to zpráva.
  • La Toya uvádí, že 'Michael je sledovat všechny z vás,' odkazují na lidi v Nokia Arena.
  • Na obrázku je Michael režii videoklip.
  • Kenny Ortega v památníku, který řekl: "Michael byl tu před týdnem", kdy měl Michael "zemřel" téměř dva týdny.
  • Marlon Jackson cítí potřebu podělit se o příběh o tom, kdy Michael byl maskované jako někdo jiný a že věděl, že to byla jeho docela snadno ... bylo to vhodný příběhu na památku? A proč tento konkrétní jeden ze všech příběhů mohl sdílených výdajů po 50 letech se jeho mladší bratr?
  • Konečné snímek na památku, je MJ na konci Knihovnické Girl, za film, režii fotoaparát netušící účastníky v jeho hudební video.
  • Celý pomník byl realizován jako Jehoviah to Witness obřadu, i když Michael Jackson byl hlášený převeden k islámu v roce 2006.

Tělo

Trval na tom, aby rodiny s rakev na veřejný pomník, i když to bylo uzavřené rakve. Důvodem podle Jackson rodiny bylo, že jeho tvář byla poškozena CPR resuscitace a pokusil se však další zprávy říkají, že mírové a vypadal jako by spal okamžiků poté, co zemřel.

S rodinou přičemž tato úvaha, že tento subjekt nebyl viditelný pro veřejnost z důvodu poškození při CPR, jak je to tedy vhodné, aby jeho děti a rodiny pro zobrazení těla?

V závěrečné twist, stejné tělo zmizelo po památníku. Nikdo neví, kde to šlo, nebo když je v současné době v držení. Co budeme dělat, je znát, že je stále ještě nebyl pochován.

Vůle

Michael Jackson vůle byla v prvním nenašla, ale pak se zázračně nalezen později však bylo datováno od roku 2002.

Finance

Michael Jackson byl prý dlužil za stovky milionů dolarů před svou smrtí. Rekordní prodej alba a zboží střílel přes střechu po jeho smrti.

Pitvy

Byli jsme spolu vedly k domněnce, že tam může být 3 různé pitvy provedené na Michael Jackson těla.

Úhel, že Michael Jackson byl drogové závislosti v době své smrti byl posunula z prvního dne a dlouho očekávaná zpráva bude toxikologií osvětlit tuto teorii.

UCLA Medical Center odmítl propuštění oficiální zprávu o smrti Michael Jackson.

Země Nezemě

Michael Jackson je stále ještě ne 'pohřbili' pokud je nám známo, i když byl vyjádřen v Jackson rodiny, že by chtěli, aby byl pohřben na Nezemi. California zákon neumožňuje to uskuteční, protože bylo soukromé rezidence.

Nezemi gussied byl před Michael Jackson zemřel, přestože byl vyjádřen žádný touhu vrátit se do stále žijí tam. V zahradách byly vysazeny a majetek byl zachován opět po zanedbání.

Neveland nařízeno 32.000 liber z betonu - nikdo neví proč, ale tam někde.

Jermaine Jackson říká v rozhovoru s Larry King, "Oh svůj pevný bod, kde můj bratr bude tam od vlakového nádraží, je tam místo něj '. Huh?

 

Děti

Vazby slyšení pro Michael Jackson děti drží zpožděna. Bylo vyjádřeno v Michael Jackson bude to, že chtěl, aby jeho děti žijí s matkou, Katherine Jackson.

Pepsi

Také tajemný zdroj zprávy Pepsi nehody videa, která údajně chtěla MJ uvolněna zpět do roku 1984, ale Pepsi odmítl. Pepsi je rozhněván, které video na propuštění.

Četl jsem, že některé, kde Michael Jackson prý koupil všechny záběrů z Pepsi komerční natočit tak, aby se video nikdy unikly na veřejnost, jako je nyní. Tento článek jsem viděl to se také uvádí, že tento záznam byl v Michael k dispozici a že jedinou cestou k tomu, aby se unikly do médií, je prostřednictvím někoho poblíž, kdo se ho zradil.

http://www.ttkn.com/arts-entertainment/michael-jacksons-footage-pepsi-commercial-illegally-released-589.html

Proč má Pepsi záběry byly uvolněny hned po jeho smrti? Proč všichni najednou potřebují vidět, co prošla? Proč ne, že v průběhu soudního řízení, pokud byla jeho tábora dělat?

E'Casanova:

E'Casanova je Michael Jackson a imitátor, který má jeden z největších podobizny na všechny se Michael Jackson 'zdvojnásobí', která existují. Došlo spekulace, že byla E'Casanova, kteří se zúčastnili konference O2 jako Michael Jackson, Jackson, než ona sama. Podivně, E'Casanova to rozechvění page blokování všichni ven - co mají co skrývat?

 

Liz Taylor

Liz Taylor to nejsou důvody pro její ošetřující 'nejlepšího přítele' památníku bylo, že ona sama nemohla přinést na "kvílí ve veřejnosti", a uvedla, že její pocity jsou soukromé. Ta by však mohla přinést sama na pípání o tom, který je ještě více veřejné a neosobní. Na to přijde, proč Liz Taylor mít i cvrlikat účtu, která začala v březnu zpátky? Pohodlně ji první post vůbec zmiňuje Dr. Klein, který byl Michael Jackson je plastický chirurg.

Dr. Arnold Klein

Michael Jackson je kožní lékař Arnold Klein byl zcela obnově star to pustošené tváří v run-až na svůj comeback a je to show.

Klein zoufale snažil učinit král Pop objeví "normálnější" pro jeho 50-datum spuštění v londýnské O2 Aréně po letech kosmetické chirurgie opustila zpěvačka tvář vážně poškrábané a akné-ježděný

http://www.youtube.com/watch?v=H_UVXpNQQKc

 

AEG Live

AEG Live, společnosti, kteří byli na starosti podporu London O2 koncerty, které najala Dr. Conrad Michael Murray jako jeho osobní lékař, který trval na tom, že si projít 5 hodin mediální před podpisem ho na koncertech, které se původně oznámila, 10 představení , pak upped je až 50, kteří se uzavřít pojištění, které je uvedeno, že pokud se umělec (Michael Jackson) zemřel samojízdného indukoval okolností a není přirozené smrti, mohl by dostat peníze zpět.

Hmmm.

Tak tady to máte .. úplný souhrn podivné a nevysvětlené události okolní Michael Jackson smrti. Pochopitelně mnoho z těchto informací je otevřený výkladu, ale i ty nejnáročnější podezření, kdo trvá na tom, že skutečně zemřel, musel by připustit, že je to velmi daleko od otevřeného a případ uzavřel.

Následující video je rozhovor s fotografem, který se údajně ujal jediný obraz Michael Jackson, jak mu bylo přijato přes Lékárne na UCLA Mecial Center.

Sledovat toto video, zprvu mi věřit, že tito muži skutečně zachytit tento obraz, jak tvrdí. Avšak při bližším zkoumání jsem nyní velmi pochybné o platnosti svých tvrzení.

Pokud si pozastavit video v 3.06, uvidíte ještě obraz fotografa u okna na ambulanci, na chvíli mu údajně zachycuje obraz MJ uvnitř.

Důvod jsem poukázal na to je všechno, co má souvislost s' červené auto ', který je zaparkovaný na pohotovostní na levé straně obrazovky. Jak uvidíte v plné velikosti obrázku níže, mínus ET loga a jiné grafiky, je velmi jasný odraz červené auto.

width=396 Maje toto na mysli, jak je možné na tento obrázek, který byl zachycen muž ve videu nad soudě podle způsobu ambulance je umístěna a podle toho, jak daleko ambulance okno je z červené auto?

To může být získání technických však Nezapomínejme, že je to jen obraz jsme, že poskytuje jakýkoliv druh valiadity do příběhu, že Michael Jackson zemřel.

Pokud se podíváte na obrázek (vlevo), si můžete prohlédnout do úvahy, že je červené auto, které je velmi blízko, protože zabírá největší část okna.

Teď znovu podívat na video výše Pozastavenou na 3,06. Existuje způsob, jak tento člověk nyní ve videu výše dostal tento obraz s tímto odraz v postavení, v jakém se nacházel, protože vyšel z garáže. Byl příliš daleko od auta a úhel je úplně špatně, že pro mnoho z červené auto, aby byly zohledněny v ambulanci okna.

Tato otázka je v tom, že pokud by byla ve skutečnosti, že velká reflexe z auta na okno, tak proč je tam žádný odraz fotograf sám, nebo jeho fotoaparát / telefon?

Jak můžete vidět z výše Pozastavenou záběry na 3,06, je velmi blízko k oknu, takže pokud je automobil projevuje, by neměl být on, nebo jeho ruku, nebo fotoaparát .. nebo tak něco?

Konečný problém máme s tímto příběhem a těmito tzv. 'fotografům' je v tom, že v živé záběry, které vidíme především při ambulance je podkladem z cesty, že je chlap s červenou košili u okna s kamerou, pak ve stále na obrázku 3.06, je to chlap se žlutým tričkem snapping obrazu.

Vypadá to, jako když jsme prostě jiný prvek tohoto enitre příběh, který prostě není sečíst .... Tak bychom právě chtěli říci hlasité ... co?

Michael Jackson dané 6měsíců žít v lednu 2009

Tento výpis byl převzatý z Fab života a bylo napsáno na 7. ledna 2009. Viz odkaz zde: http://bit.ly/EgTAc

"Navzdory zamítnutích od Michael Jackson, který mu to trpí smrtelné plicní onemocnění, Národní tazatel zůstává na" Whacko JackO "smrt dívat. Nyní jejich zdroje dát zpěvák šest měsíců žijí. "Jeho stav je tak daleko pryč, já bych být překvapen, když trvá šest měsíců ... analgetika a chlast se zmítá s ním. Jediná cesta, jak mu bylo schopno se vyrovnat se stresem sexuální skandály a jeho válečková-tácek života bylo maskovat bolest se zneužívání návykových látek. "

JackO životopisec Ian Halperin potvrdila své zdroje nároky emfyzém a gastrointenstinal krvácení s jeho zdrojem. "Michael chce mít na transplantaci plic, ale kvůli jiné, že je to boj s nemocí, je příliš slabý, aby se podrobil takové významné řízení. On je lék proti bolesti v jedné za druhou. "To by pomohlo vysvětlit, proč to dražeb mimo jeho majetku, ale pak Jackson byl křehkého a cash-hladovíme roky. Přesto, pokud jsou pravdivé zprávy, Král Pop nemusí být asi mnohem déle. "

Jak zajímavé, že téměř přesně 6 měsíců později Michael Jackson zemřel!

Tento článek a fotografie (viz výše), vyvolává otázku, že pokud skutečně Michael Jackson byl údajně 'křehkého' a 'zatím pryč', jak uvádí článek v lednu 2009, jak na zemi, byl schopen projít 5 hodin Zdravotnické test 'létající barev', který byl proveden v únoru 2009 v závislosti na londýnské O2 Koncert oznámení?

Snad média opět dostali to špatně, publikování a leží heresay (což je vždy pravděpodobnější), i když toto vysvětlení má stále problém - není vysvětlit obrovská náhoda, že se Michael Jackson skutečně zemřít 6 měsíců později.

Možná, že číslo 1 stopa na celou Michael Jackson Smrt Hoax leží uvnitř této zprávy. Zde je teorie:

Ledna 2009 Michael Jackson zdraví trvá zase na nejhorší, AEG Live Pořadatelé a Michael Osobní doktorka vím neexistuje způsob, jak to možné, že se může provádět 1 koncert, natož 50. A vědí také, co investovala obrovské množství peněz v 'To je ono' comeback turné, stejně jako začala další práva oblek do té doby. (Organizátoři o navrhovaném Jackson Pět setkání koncert podal $ 40 metrů pře vycházející z toho, že Jackson je 50 London data poruší podmínky jejich smlouva 2008). Jediným způsobem, Michael se chystá, aby se vzpamatovali ze své nemoci a AEG budeme provádět žádné peníze za MJ Hoax do své smrti. Stav Michael Jackson zdraví je unikly do tisku, s vědomím, že se bude hlásit. Plány jsou zaváděny do praxe, a února, Michael Jackson opustil svůj život a odešla do schovává se každý jiný nemá dozvěděl.

Osoba, která složila 5 hodin lékařskou zkoušku pro to je ono turné nebylo Michael Jackson. Osoba, která se zúčastnila O2 Koncert Tisková konference nebyla Michael Jackson. Ten, kdo se zúčastnili konkurs pro tanečníky pro turné nebylo Michael Jackson.

Osobu v Lékárne na 25. června nebyl Michael Jackson.

Můžete se ptát, jak může být splněny tyto závěry? Prosím, dovolte mi to vysvětlit.

A to s ohledem na článek z Národního tazatele je uvedeno výše, se zdá, jako by 'nadměrné užívání analgetik' příběh byl velmi zaměření Michael Jackson zdravotní problém. , Kde je tento zdánlivě malý detail zpět v lednu je samozřejmě velmi zásadní detail, když se podíváme zpět na něm hned po MJ smrti.

Ti lidé v populaci, kteří jsou lehce vedla (a je jich mnoho) se podívat na aktuální okolnosti smrti Michael Jackson se všemi z 'zneužití drog' mluvit a brát v celém příběhu není pochyb, protože "Ach ano bylo hlášeno zpět v lednu, že Michael Jackson byl zneužívají analgetika kaľdodenních - není divu, zemřel - bylo jen otázkou času ".

Když Michael oznamuje své koncerty a zkoušky začíná v březnu, jeho ledna zdravotní problém je zapomenuta, protože všechny tyto kazitel s jeho comeback. Svět se ponoří do Michael Jackson šílenství znovu.

Po jeho smrti se zneužívání drog tvrzení je znovu-zapálil, protože jak všichni víme, infarktu používat příležitostné bolesti vrah se po dobu pár týdnů, je vysoce nepravděpodobné, zvláště když MJ Říkalo se 'foto zdraví 'zatímco dokončení zkoušek. Proto se zprávy o nadměrné užívání drog jsou velmi důležité, protože podporují tvrzení, že jeho srdeční zástava byla skutečně způsobené léky.

Na předávkování drogami je také velmi důležitý faktor pro AEG Live. Jejich pojistné události milionů dolarů bude vyplacena při Michael Jacksons Toxikologie a Pitevní zprávy dokazují, že léky způsobil jeho smrt. To je také součástí plánu. Zbytek peněz, které mají být prováděny AEG Live bude pocházet z prodeje závěrečné zkoušce DVD, Pocta Tours, nevydané skladby a zboží.

Jo Jackson je bezesporu vytváření spravedlivého řezané a bude s největší pravděpodobností funneling část svých peněz učiněna Michael ve svém novém životě.

Děti vědí, že by to bylo dělo od února, což je důvod, proč musel být zjevena. Kdyby zůstalo skryto, svět by být pochyb o tom, zda byli Michael děti. Rodinné video bylo propuštěno na další zálohování toto tvrzení. V příštích 6 měsících děti budou s jejich otcem.

Jo Jackson bude bohatý, AEG Live bude muset provést podstatnou částku peněz, nemluvě o tahu z jedné z největších 'ukazuje' věky. Michael se těší klidné a zdravý život, a jeho děti se s ním, pryč od reflektor za dobré.

... Největší Hoax v celosvětovém měřítku.

V týdnu od Michael Jackson úmrtí došlo jeden nekonečný množství připomínky poukazující na skutečnost, že 'důvod', proč Michael Jackson smrti NENÍ Hoax je proto, že by 'nikdy ublížit svým dětem', a protože on 'miloval je příliš daleko '. Rádi bychom říci, že jsme zcela souhlasit s těmito výkazy, a věřte, že to je přesně důvod, proč Michael Jackson smrti byl Hoax. Prosím, dovolte mi to vysvětlit.

Den Michael Jackson smrti, 25. červen, byli jsme téměř okamžitě oznámil, že jeho smrt byla způsobena srdeční zástava. Vzhledem k tomu, že dny po jeho smrti pokročila, pak jsme byli informováni, že jeho srdce Attack byla způsobena nadměrným užíváním drog. Ačkoli výsledky ze dvou, případně tři z pitvy, Michael Jackson těla, mají být uvolněny i toxikologií zprávy z první pitvy, jsme schopni posoudit pouze informaci, že jsme oznámili, které unrelieable zdrojů na Média a tyto stránky jako TMZ.

Nicméně, já bych ještě chtěl zkoumat důvody, proč jsem přesvědčen, jeho děti jsou číslo jedna důvodu je stále naživu.

Pokud se Michael Jackson skutečně přijmout koktejl léků denně, což je to, co zase způsobené jeho srdeční infarkt, jak by mohl udělat to jako otec? Chápu, že je něco addicition, že je velmi obtížné překonat, a zabývají se však s výjimkou několika menších incidentů, Michael Jackson údajně byly vynikající otec s tím, že svým dětem spoustu svého času a všechny ty věci, které může mít někdy chtěli. Pokud prohlášení 'On by nikdy neublížil svým dětem' je ve skutečnosti pravda, kterou jsem si jistý, že je, proč by se mu někdy comprimised jeho zdraví tak, že by mohl ponechat bez otce, a to zejména na takové mladém věku?

Za druhé, bylo hlášeno, že Michael Jackson okamžiků poté, co bylo oznámeno mrtvých na UCLA Medical Center, Katherine Jackson vzal děti vidět svého otce. (I když neexistují žádné důkazy o tom, foto na podporu tohoto tvrzení a Katherine Jackson nebylo vidět s dětmi v nemocnici vůbec.) Jsme také řekli, že na soukromých rodinných pomník před Veřejné památník v Staples Center, Michael Jackson dcera, Paris, umístěné náhrdelník z poloviny srdce svého otce kolem krku, zatímco ona nosila druhé poloviny.

Pokud Michael Jackson je skutečně mrtvý, tak jak by mohla jeho rodina podléhají jeho dětí na traumatické zkušenosti vidí otcové jejich mrtvá těla ne jednou, ale dvakrát? Druhý čas dětí by měli vidět své tělo, že by již mrtvých více než dva týdny. Osobně si nemyslím, že je to něco, že Otec, který miluje své děti, tak by byla oceňována nebo souhlasily s tím, že vůbec.

Byli jsme také oznámili, že z toho důvodu, že Michael je rakev nebyla otevřená rakev na veřejné památníku bylo proto, že jeho tvář byla pohmožděný a poškozených během CPR a resuscitace. A uvědomit si, že tato úvaha je naprosto absurdní přesto, pokud je to pravda, tak proč se na Zemi byste mít člověk děti, aby ho znovu? Prokazující jeho dětí jejich mrtvého otce s bashed do obličeje ani jednou, ale dvakrát? I don't think so ... .. miloval je příliš mnoho, aby jejich prostřednictvím něco tak traumatizující, jak to. Já opravdu věří, že žádné dítě, které by musely snášet něco jako, že by nepochybně poznamenaly na celý život.

Závěrečné úvahy jsem se zpět do mé teorie je to, jak se zdálo, tak děti v klidu unbelieveably při veřejné památníku. Promiňte, že to říkám, ale já bych dokonce tak daleko, jak to říct, že Prince Michael II, nejstarší, a to i vypadalo v době nudit. Vím, že mnozí lidé budou říkat, že všichni se zabývá věci jinak a snad byly jen v šoku (i když bych neměla vinu jim zvažuje, že bych prostě musela snášet vidí svého otce mrtvola již podruhé.) Ale když jsou lidé snaží říct, že tři děti se zabývá jejich otec zemřel ve stejném klidu a zjišťovat způsobem (kromě řeči Paříži, který byl podle všeho velmi nacvičovány a plánovaných a byl také úplně 'dotržení-méně'), pak musíme říci, že tato je směšné tvrzení. Ukaž mi, žádné dítě, které je v klidu, ve složení a 'nudit' během svého otce pomník bez slz nebo vzlykot s rakev před nimi, který se měl držet tělo svého otce ... pochybuji, že byste najít.

Michael Jackson se děti na jeho památník

Upřímně přesvědčeni, že jediný způsob, jak Michael Jackson dítě by mohlo mít to, že v památku tak snadno a 'necitlivý', stejně jako trvalé dva 'zobrazeních' svého otce mrtvola by bylo, pokud by jejich otec byl mrtvý ani začít. Vědí, že jejich otec je velmi živý a dobře, že jste viděli ho živého, protože jeho 'smrti' a oni vědí, že se s ním zase brzy.

Jak by mohl udělat, aby své děti? Jde o člověka, který nevidí nic špatného na klácení své dítě z okna hotelového pokoje, čtyři příběhy nad vozovkou. 'Můj fanoušci chtěli vidět miminko, tak jsem jim ukázal,', Michael Jackson řekl, kdy pochybovali o nehodě. Pokud Michael skutečně nebylo vidět, jak tento incident by mohl být problém, pak by to smysl, že se zřejmě domnívá, že není žádný problém s učinit svět věří, že je mrtvý, zatímco on pokračuje žít dlouhý a klidný život někde jinde ?

Sledujte tyto děti v příštích 2,4 a 6 měsíců. Garantovaná budou zaslány 'internátní škola' nebo žít v zahraničí, aby 'dostat ven z reflektor' nebo nějakou takovou výmluvu. Všichni víme, že se s otcem zase brzy ... miluje jim moc a on by nikdy neudělal nic, aby jim neublížil.

Autor a přispěvatele z následujících post je členem této stránce s názvem He.Is. Naživu. Chtěli bychom se podělit o své připomínky a postřehy s každým.

S četnými vstupy přečíst na těchto stránkách, stejně jako přezkoumala a dospěla k závěru, že obsah z nich jsem se vyvinuly tyto teorie o Jackson je "smrt" a uniknout, jeden jsem považují za nejvíce věcné a hodnověrné:

width=550 Skutečnou Michael Jackson nikdy neukázal na zkoušku, že noc před svou "smrt" v Staples Center, tmavé videozáznamu, který se objevil ukazující ho žvýkačky není skutečný Michael Jackson, no, ale místo toho, poslal jednoho ze svých čtyřhra na zkoušku, aby jen "ukázat", že za pár minut. Vzhledem k tomu, že video bylo prokázáno falešná podle odborníka a říká, že je photoshop "pevnou", nemáme žádný důkaz, co vůbec reálné, že Michael Jackson se zúčastnilo nácvik vůbec, ale žvýkací guma dvojník udělal místo. Proto: je bezpečné předpokládat, že skutečný Michael Jackson se mimo čekání na letadlo a levou navěky sbohem, s největší pravděpodobností ano. Nové informace o jeho tajné "odchodu" z LAX v neoznačena Lear Jet je na povrch, je označeno důvěryhodnost a logiky.

Mezitím, zpátky na zámek se dvojník volavých readied a byl připraven na "srdeční zástava" show a míček se začal kolejových 911 hovor, kde volající měli, ale neřekl "To je Michael Jackson bydliště a pan Jackson potřebuje okamžitou pomoc, prosím, pospěš si ", ale naopak, velmi kontrolované a vzrušení hovořil o" Gentleman ", který byl" ne dýchání "?? Všechny zatímco REAL Michael Jackson byl dlouho pryč, a to všude, kde se vysvětluje, proč je ambulance "pacient" fotka nemá vypadat ani to by mohlo být Michael Jackson, právo na průběžné dalších podezřelých a diskutabilní výstřednosti, které uchovávají na odprýskávání ze všech směrech, nic z toho můžeš přidat, protože jeviště bylo stanoveno jinak od samého počátku, tj.: REAL Michael Jackson byl dlouho pryč, ale zpátky v LA na "Michael Jackson zemřel na srdeční zástavu"-show s volavých šel na podle plánu, i když u některých trhlin a bez horní zářez plánování nebo "zkoušku", a z tohoto důvodu jsme přijet i nadále vracet k "nic se přičte" teorie, a proto jsou neustále podáváme s více questionables vznikajících a podezření plynoucí od samého počátku tohoto celku příběhem.

Je velice sporné, PROČ jeho vnitřního kruhu úzké confidantes neprokázalo na "Památník" službou na Staples: Elizabeth Taylor, Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller a Oprah Winfrey - kdo vymývané ALL Michael Jackson údaje z její webové stránky - stačí, aby uvést těchto několik, kteří přicházejí na mysl. Proč by se Jacksons popírají Michaela milované přátele k účasti na jeho "sendoff"? Namísto toho se sortiment "vyplnit-ins" ukázalo se, z nichž některé mají ještě nikdy splněna Michael Jackson a dokonce i volně uvedl tak populární talkshow, jiní, kteří neměli žádný komunikace s ním osobně v letech! Dalším "zastávky"?

Jennifer Hudson výkon byl "podporovaný" v reálném Michael Jackson zpěv, kde se během mluveného monolog o píseň vystupovala, omylem nahrazeno slovem "bolesti" s "S" pro původní slovo v textu: "Pain" bez S! Kolik diváci všimli toto faux pas, nebo .... nebyly? Byla to narážka, úmyslné "hoď ho do davu a podívejte se, kdo je úlovky" náznak?

Proč velmi zvláštní věta "Jsem naživu, a bude žít navždy" z jedné z jeho písní se objevují v modré písmo na backwall o stavu na konci služby? Proč tyto velmi slova? Proč ne JAKÝMKOLI jinými slovy, ale to jedno zejména?
Rakve během Památník služby nedala padlý jakékoliv JEDNOTNÉM vibrace, které obsahovalo mrtvé tělo Michael Jackson, ani žádný jiný subjekt, se na to! "Vibes", že jsem zkušený nad width=425 Pouhé TV vysílání prohlížení veřejnost pohřbu bývalého amerického prezidenta Reagana v roce 2004? Velmi jednoduše, zlatá rakev ponesou řekl Michael Jackson těla byla prázdná, a vrtulníky vznášejí nad velmi záhadně zmizel do vzduchu po službě, kde se z "těla" vznikající nejnovější média otáčet, aby se zaměřila na veřejnosti "smrti" na Michael Jackson? a bili se děje ...
Jsou tam dost hodin, v den státního / dokument / blog četné jiné kusy otázky / pochybností / důkazy / připomínky, které udržují řezbářství sebe v průběhu celé toto šílenství? Jsou otázky, Michael Jackson je postupná smrt a úspěšný únik není vyšší počet pak fakta "se potvrzuje," že to opravdu .... "Zemřel"?

Fanoušci po celém světě konají jejich dech na obrázek pro "tělo" jejich idol se objeví, tak daleko, ze všech sdělovacích prostředků a internetu provozu žádný takový obrázek je k dispozici, i když to bylo, jak by to mohlo být pozitivně zjištěn že tento subjekt je ve skutečnosti je Michael Jackson? To už se nikdy nedozvíme, bude nám? Bloggers vysílání pochybnosti a připomínky, atd. atd. podporu pozoruhodných trakční tato "smrt" získala po celém internetu, a mysl vám tyto skutečnosti nikdy ani zmiňované tolik jako pouhý dech v běžných médiích? Proč ne? Vzhledem k tomu, že všichni z nich vysílat své zpravodajství s notebooky před nimi, to není tak, že si nejsou vědomi toho, že?

Co máme dělat znát pro některé je to absolutně: někým / s něčím neví a jejich mlčení / s byl koupil za logicky dost vysoká cena za skutečnou pravdu nikdy se odhalila na jejich straně, ovšem stará teorie, že pravda je samo-zřejmé a stále převládá nebude nikdy být ohrožena, ani miliony dolarů, které zaplombovaných tohoto řešení, proč? Jednoduchý: je Bůh ...

Texty z Michael Jackson je píseň "Xscape" jasně uvést, co jeho dlouholeté příštích záměrech byly záměry, které dal do praxe s tím, co bylo ve vší pravděpodobností ochotně pomáhá bývalá manželka Lisa Marie Presley, které během svého manželství se naučil své vůli "únik" jako její otec, a proto "coached" ho o tom, jak úspěšně scéně takové události, detaily, na které je jistě privvy a tudíž představují zjevné podobnosti Elvise 'inscenované smrti a uniknout, většinou náležitý jako Michael Jackson je "smrt" a "zmizení": o "srdeční zástava, mrtvých při příjezdu do nemocnice," roztočit ... vzduchotěsným scénáři, kde personál nemocnice, lékaři, EMT to, policejní důstojníci, bezpečnosti, atd., stejně jako koroner a jiné orgány jsou soudně zakázáno veřejně prozrazovat jakékoliv jakékoli informace týkající se přijetí a po pacientovi, a přitom veřejnosti je rozmetáno kousnutí velkých kostí, informace, které by mohly případně nebude "nesprávně", nebo "kroucené"?

Po Elvis' zmizení, jedné z jeho mnoha osobních věcí chybí, byl největší ze všech: osobní Airplane! Toto letadlo nebylo "teplouš" zmizí do vzduchu, pokud milosti punt, tedy: kdo si troufne říct, že se čeká, neznačeno, seřazené podle radaru / kontrolní věž personální být "ignorovat" čekání na letadlo LAX byl Michael, který -- rozvíjejících se plně maskovaný z černé SUV na palubě letadla - nebylo že patřící k Elvis Presley? Že by mohl být Elvis Presley v osobní rovině je nejvíce věrohodné vysvětlení, protože je logické, že Michael Jackson by nikdy mít na starosti nebo strach znamená jeho "Getaway" stále vystaveni nebo veřejnosti, protože kdyby to udělal, Elvis a Michael Jackson jak je ve skutečnosti naživu a stát by za mezinárodní zpravodajství ve spěchu!

Jacksons se stejně jako mediální udržet na udržení na plovoucí a spřádání nepořádek "news", někteří to dost pobuřující, ale všechny navrženy tak, aby nerozptyloval veřejnost v zaměření na to, co je jasně objevuje jako velmi "ty druhé" scénář pro tuto ... 'tragédie' ... ..

Kritika, jakož i dodatečné vstupy do jiných blogů, je zcela jistě pozváni, děkujeme za čtení.

Dame Elizabeth Taylor a Michael Jackson bylo často popisováno jako nejlepší kamarádi.

Autora a přispěvatele pro tento post je členem této stránce s názvem MYSTERYLADY. Děkujeme Vám za pochopení a podělte se o ně s každým.

VŠECHNY PROKAZUJE potřebujeme znát MICHAEL JACKSON IS ALIVE! PŘEČTĚTE SI!

To je všechno PROKAZUJE MICHAEL JACKSON IS not dead!

Je to docela zřejmé Dame Elizabeth Taylor pokrývá něco, co se týče Michael Jackson smrti.

1. Proč dělá 77 let starý jako Liz Taylor mít cvrlikat účet?

2.Why je Liz poděkovat Michaela lékař, Arnold Klein pro Matisse kresba Mike tři dny před smrtí, stejně jako Dr.Klein dotazem, co bylo až od doby, co to bylo zpět na štěbetat?? Proč by se právě ona mu zavolat?

3.Dr.Klein byl znám ošetřujícím MJ pro Vitiligo s krémy že osvětlená jeho kůži, stejně jako přestavba nose. Za prvé, co dermatolog víte také, že se o rekonstrukční chirurgie? Je Dr.Klein snaží zamaskovat a rekonstrukci zcela nový Michael Jackson, jeden bychom nikdy rozpoznat?

4. Proč byla Liz balení podle cvrlikat "Byl jsem na balení moje oblečení jít do Londýna pro jeho otevření, když jsem slyšel zprávy. I přesto nemůže uvěřit. Nechci tomu věřit. "Http://twitter.com/DameElizabeth když Michael na první koncert byl tlačí na start on July 13th, že tři týdny před zahájením!

5. Proč by ne Liz účastnit Michaela soukromým nebo veřejným obřad, ale být schopen pípání den po jeho smrti? Věděla, že bulvární by po její aktualizaci, ale nebylo příliš chytré na to.

Ok, dnes to je divné, proč Dame Elizabeth Taylor a Dr. Arnold Klein jsou obě odkazují na sebe navzájem, aniž by se skutečně, kde je každá jiná.

Pro ty z vás, kteří Nemáte cvrlikat účet, je jediný způsob, jak můžete vědět, někdo se odvolává na vás, je kontrola @ + své uživatelské jméno. Tak jak to, že odpovídá tam a zpět mezi sebou, pokud je plánováno po celou dobu, aby se stala skutečnou!

Myslím, že odpověď je jasná jako den. Dámy a pánové Michael Jackson je not dead! Podívejte se na tato místa z ARNOLD KLEINA!

"Poslal odkaz na TMZ. Směšné. Paparazzi se musí držet od mých pacientů. Období "http://twitter.com/awkmd

Takže, proč je Mr.Klein řešení TMZ první stránky potvrdit MJ smrti jako směšné a pobyt mimo své pacienty a na 18. června, 7 dní před Mike smrti!

To se ještě podivnější, přátelé! TOTO JE NAŠE ODPOVĚĎ právě tady!

DR. ARNOLD KLEINA JE TO loučení Farrah Fawcett týž den MIKE Průkazy a nikoli na MIKE! HE skutečně Waits 4 dny po MIKE'S DEATH řešit ZTRÁTU JEHO PACIENTA MJ!

"Dnes je svět je trochu méně krásná. My rozloučit s milou Farrah Fawcett "," Byla to čest mít známé Farrah Fawcett vizi a vizionář, je pravda, Angel, který bude chybět po celém světě. 3 polibky můj miláčku "," Jsem hluboce zarmoucen do smrti drahý přítel Michael Jackson. On skutečně byl nadaný duše kteří bezmezné lásky pro všechny. "

Pak 2 dny před MJ průsmyků, Dr.Klein říká, že to pracuje dál na pacientovi, že jsou rádi poklady jemného uměleckého díla, zajímavým způsobem porovnat vaše pacienty k umělecké tvorbě, není o tom myslíte vy? JAK NA ODD DR.KLEIN NA VRÁCENÍ 2 dny před MJ'S DEATH! Pracovní pryč ... "Moji pacienti jsou moje poklady. Jako umělecké dílo pokutu, každý z nich má krásu a charakter "

Myslím, že vím pravdu teď!

Pro ty z vás, kteří nedostávají celá Matisse usuzování, dovolte mi to vysvětlit.

Co dělá Matisse malba musíte udělat s něčím? Matisse byl slavný umělec, jehož vlastnosti, pokud jde o přirozený talent připomínalo Michael Jackson. Shodou okolností Dr Klein posílá Matisse kreslení na Liz Taylor tři dny před Michael smrti, které v době této Dr. Klein byl mimo město pracuje na pacienta. Dokonce oproti svým pacientům, aby výtvarné práce !!!!!

Strange právo?

Získejte to, Matisse v roce 1954 zemřel na infarkt. Totéž Mike měl údajně zemřel, když jsme se poprvé slyšel zprávy o jeho absolvování.

C'mon to je příliš náhodná. Je to také spíše liché pro většinu Dr Klein z pacientů se Michael Jackson je nejbližší přátelé - Jane Fonda, Elizabeth Taylor ...

Pan Klein je cvrlikat účet byla pouze aktivní od 17.června. 8 dnů před MICHAEL průsmyků. Proč by Dr Klein cítí potřebu mít cvrlikat účtu záhadně tak blízko jeho drahá smrt pacienta, což odpovídá dvěma z Michael Jackson je milý přátelé? Já vám řeknu proč ... Věděl, že bude muset aktualizovat na jeho další nadcházející rozhovory jako on by se vyzvala pozornosti! Jiná věc je svérázné nikdy upozornění Dr Klein hledáte smutné či rozrušený nad ztrátou jeho nejcennější pacienta o více než 20 let v žádném z rozhovorů.

To je velmi podivné ...

Digitálně Vznik, tento obraz se říká, že je to Michael Jackson Závěrečná zkouška noc před smrtí.

Tento obrázek má pobízeny hodně kontroverze během posledních pár týdnů. Co na první zdá být 'pouze' obraz umístěn v existenci, že Michael Jackson při zkouškách pro své koncertní turné v noci předtím, než zemřel, nyní se zdá být něco velmi rozdílné.

Několik uživatelů na tomto místě již dříve poukázal na možnost, že tento obrázek může být 'photoshopped'.

S prací podezření upozornil, my tady v MJHD rozhodli vzít to ještě o krok dále a mají obraz analyzované profesionální fotograf.

Profesionální fotograf, který analyzoval tento obraz pod mikroskopem, a také pomocí digitální střih software, bohužel si přeje zůstat v anonymitě, nicméně jejich závěry jsou none-na-méně fascinující a bychom ještě chtěli sdílet s vámi.

Za prvé, nejzřetelnějšími problém s fotografii je skutečnost, že spodní část se 'S' chybí MJ mezi nohama. Někteří lidé si řekl, že to je vzhledem k úhlu, kde stojí, a rampy.

Náš odborník nesouhlasí.

Ten analyzoval šířka nahoře na 'S' a řekli, že bez pochyb, měli bychom alespoň vidět některé části křivky ze spodní části 'S' mezi jeho nohy. Za druhé, tam by měla být také nějaký lešení nebo osvětlení mezi nohy, ale je zcela matně černé na úzké inspekce.

Secondl, začal se podíváte na pozadí jako celek, a zjistil, že je zcela digitální, podle našeho odborníka. Je důležité, chybějící prvky světlého a tmavého. Stíny, nejsou dostatečně tmavý a není plápolající ze světla na podlaze z lešení, nebo kovové lešení sama. Jedinou 'osvětlení' současnosti je namodralá 'lensflare', které je možné vidět, ale náš expert souhlasí, že se jedná o jednoduchý prvek, který může být přidán s Photoshopem.

Také s ohledem na levém dolním výstup ze záběru je velmi škvařený, který prý je také vyprávět příběh značku digitálních prací.

Když se ukázalo, náš expert na 'záběry' Michaela provádějící 'Nejedná se ve skutečnosti o nás', nosí stejné oblečení, ale bez' to je to 'pozadí se shodli na tom, že to dělá dojem, že jeho obraz byl převzato z této doby (které by mohly být lety soudě podle účesu) a uváděny jako vrstva na vrcholu tohoto pre-určen pozadí.

Další věc je, aby zvážila, že je Michael Jackson byl zkoušeli na jeho koncert v Los Angeles střižových Center. Koncerty byly nikdy být provedena zde. Proč by tam muset být jakýkoliv druh pozadí vůbec, protože se domnívá, že byla jen zkouška? By nebyly takové drahé a důležité zázemí třeba v Londýně na O2 Arenu?

Take a druhý pohled na záběry zde a tvoří svou vlastní mysl.

Bylo zjištěno mnoho Michael Jackson Fans na tomto místě, že tento konkrétní rutiny je stejný jako rutinní Michael udělal na jedné z jeho turné lety. We believe that this is true, and that this rehearsal footage is from that same tour…years ago. Why then is the Media 'selling' it to us as footage from the 23rd June 2009?

We believe that for the 'Death' of Michael Jackson to be believeable, it's vital for all of us to be fooled into thinking that he was rehearsing late into the night 12 hours before his death. Someone wants us to think this is where he was and this is what he was doing. According to our expert, this image could have been created at any time….which begs the question…if Michael Jackson was NOT rehearsing the night before he died in LA like we've all been told…then where was he?

MICHAEL JACKSON THRILLER 25TH ANNIVERSARY! The party ain't over yet! Michael Jackson celebrates the 25th anniversary of Thriller, the world's largest selling album of all time, and the biggest milestone in pop music ever. THRILLER – the music, the videos, the looks and the dance moves that changed music forever. February 12th, 2008 saw the release of Michael Jackson's Thriller album in a special 25th anniversary edition featuring all classic Thriller hits digitally remastered, (more…)

Téma poskytl: Wordpress téma - První Cash