Michael Jackson Hoax Death

Is de King of Pop echt dood?

Auteur Archief

Augustus-2-09

De Hoax Death Antwoord vlak voor onze ogen langs.

Gepost door admin onder Hoax Death

width=450

Laten we een heel simpel kijken naar deze hele saga. Zoals we al weten, zijn er aanzienlijke ins en outs, redenen, aanwijzingen en hints over de vraag waarom Michael Jackson zou kunnen hebben hoaxed zijn dood, maar voor een moment, ik wil gewoon een simpele blik op iets dat is recht tegenover onze ogen vanaf het allereerste begin.

Dit fragment is genomen uit een artikel van MSNBC, gedateerd 29 juni 2009.

"Chernoff, ook op vandaag, zei dat hij niet denkt dat zijn cliënt (Dr Conrad Murray) is" klaar voor dit soort aanvallen "op zijn geloofsbrieven en acties in de zaak. Maar hij zei dat "het is te verwachten, gezien de omstandigheden."

Zodra het volledige onderzoek is afgerond, Chernoff zei, hij verwacht Murray zou worden ontheven en het gezin zou voelen anders.

Jackson nog een zwakke pols en een warm lichaam wanneer Murray vond hem in bed en niet ademen donderdagmiddag, Chernoff zei in het AP interview.

Chernoff zei Murray was op het pop-icoon's gehuurd pand toen hij ontdekte Jackson in bed en niet ademen. De arts onmiddellijk begon administrerende CPR, Chernoff gezegd.

"Hij is er gebeurd om hem in zijn bed, en hij was niet ademen", zei de advocaat. "De heer Jackson was nog warm en had een hartslag. ""

Dus, ik weet wat je denkt ... dit is niet verschillend van andere verslag rond die tijd over hoe Michael Jackson werd gevonden door dr. Murray, bla bla bla. U hebt helemaal gelijk, dit is niet anders, en ik denk alle verslagen dezelfde zijn .. dat is precies mijn punt!

Laten we eens een kijkje op deze verklaring van dr. Conrad Murray, zoals deze door zijn eigen advocaat.

 

"Jackson nog een zwakke pols en een warm lichaam wanneer Murray vond hem in bed en niet ademen donderdagmiddag, Chernoff zei in het AP interview.

Chernoff zei Murray was op het pop-icoon's gehuurd pand toen hij ontdekte Jackson in bed en niet ademen. De arts onmiddellijk begon administrerende CPR, Chernoff gezegd. "

Nu, ik ben niet zeker hoeveel van jullie zijn getraind in EHBO, maar de sleutelwoorden zijn hier dat Michael Jackson nog een zwakke pols, en niet meer ademt. Als hij nog een zwakke pols, maar was niet ademt, waarom in hemelsnaam zou je begint administrerende CPR ??????

Zou je niet een grap gasmasker, of beginnen met het uitademen in zijn mond om hem beademing (iets hebben we allemaal gezien op tv vele malen)?

Als u nog steeds sceptisch dan staat u mij toe citaat Wikipedia:

 

"De medische term voor de toestand waarin een persoon aan het hart is gestopt is hartstilstand (ook wel aangeduid als cardiorespiratoire arrestatie). CPR wordt gebruikt bij patiënten met een hartstilstand om zuurstofverbinding het bloed en de handhaving van een cardiale output te houden vitale organen levend ".

Als wat de dokter zei was inderdaad zo, dan is het feit dat hij had een zwakke polsslag betekent dat hij niet in Hartstilstand, want we waren allemaal geleid tot geloof dat dit is hoe Michael Jackson overleden. Zijn hart had moeten zijn gestaakt te worden in Hartstilstand, zou dan nodig CPR in zodat het bloed circuleert door het lichaam en het hart beweegt.

Dit is ook uit Wikipedia:

"Als de patiënt nog een pols, maar is niet ademen, dit wordt ademstilstand en kunstmatige beademing is meer nodig"

Misschien ben je er denk ik om te technisch? Denk over dit al, dit is een arts, een citaat in zijn eigen woorden wat er gebeurd is. Als hij wist dat Michael Jackson was in ademstilstand en was nodig ademhaling, zou hij zeggen dat? Why state simply that he began CPR?

De andere zwakke plek in Dr Murray verklaring is dat hij beschreven Michael Jackson's lichaam als warm. Volgens de Heart Attack / Hartstilstand symptomen die op medicalcenter.osu.edu, de huid van de patiënt zou zijn koude, klamme bleke en te wijten aan het feit dat hun bloedsomloop had ernstig vervallen of was in feite niet bestaat.

Dit is gewoon net niet optellen. Hoe kon Michael Jackson had een zwakke polsslag, warme huid, maar geen ademhaling, maar werd ook gemeld aan zijn overleden aan Hartstilstand?

Kers op de taart is de meest voor de hand liggende feit van iedereen. MICHAEL JACKSON HAD A cardioloog LEVEN MET hem en hij overleed aan een hartstilstand.

Het spijt me, maar dit is zoals het dragen van rubberlaarzen en met je voeten krijgen doorweekt door de regen .... Serieus?

Als je kansen om te overleven a Heart Attack zijn niet verbeterd wanneer u een cardioloog wonen in uw huis, 10 meter afstand van uw slaapkamer, waarom dan in godsnaam hebben hem die er leven op alle? En niet te vergeten het feit dat hij niet over een Defibrilator Machine beschikbaar, een cardioloog en al? Als Michael Jackson was inderdaad lijden Hartstilstand, dat is wat we allemaal verteld, dan niet zou hebben met een Defibrilator hebben gegeven zijn 'zwakke polsslag' de impuls die zij nodig hem te ontwaken uit zijn bewusteloosheid, dus begint hij ademhaling? Is dat niet wat die machines worden gebruikt?

Alles wat ik kan zeggen is als uw eigen persoonlijke cardioloog niet kan je redden, waarom dan eens de moeite om te bellen naar 911 en de ambulance? Deze arts is een man die zogenaamd opgeleid voor vele jaren weten wat er te weten valt over het hart, cardiologie , hartstilstand etc etc ... en hij kon zelfs niet redden van zijn eigen persoonlijke patiënt als de tijd gekomen?

Mijn theorie is dat Dr Conrad Murray is het rookgordijn Folks. Terwijl de wereld in twijfel of hij zal worden belast met de moord, afvraagt wie hij is, zich afvragen wat er werkelijk gebeurd is die dag, Michael Jackson is snel verhuizen naar zijn nieuwe leven, voor onze ogen. We zijn gewoon te afgeleid om het te zien.

Als u niet akkoord, dan antwoord op deze .... Waar zijn de kinderen nu?

Jul-28-09

MICHAEL JACKSON HOAX DOOD HITS 1 MILJOEN!

Gepost door admin onder Hoax Death

1 MILJOEN HITS VOOR MICHAEL JACKSON HOAX DEATH IN 1 MAAND!

Wij hebben de ongelooflijke mijlpaal van 1 miljoen bezoeken aan onze site in 1 maand, en we zijn zeker winnen veel aandacht wereldwijd! Dit toont gewoon aan hoe veel nieuwe mensen ontdekken onze site, evenals de terugkeer naar onze site te lezen van onze updates, bevindingen, informatie en verdenkingen ten aanzien van de Hoax van Michael Jackson's dood. We allemaal al weten dat er zo veel dingen gewoon niet ADD UP .... maar wat doet optellen is het verbazingwekkend aantal mensen bezoeken onze site op zoek naar de waarheid!

Wij zoeken de waarheid en wij zullen die van de rest van alle nare, onware en belachelijke geruchten rond de informatie die we hebben gevoed door de media over Michael Jackson's Dood.

1 Miljoen standpunten door u allen bewijzen dat we op iets ... het is slechts een kwestie van tijd!

Doe mee aan de forumdiscussie op deze post - (76) Posten

Er zijn weinigen die zal ontkennen dat toen het nieuws van het overlijden van Michael Jackson werd aangekondigd op 25 juni 2009, wij allen van mening dat om waar te zijn ... en bijna allemaal van ons.

Het verhaal klonk heel geloofwaardig. Het beeld dat werd uitgebracht van paramedici wanhopig probeert te reanimeren Michael Jackson in de rug van een ambulance, de live-beelden die we al zagen en de verklaringen aan de pers gegeven door de Jackson familieleden hadden ons allen bedroefd en klaar om te beginnen rouw het verlies van de grootste Entertainer van onze tijd.

Dan, als de dagen gingen op, scheuren begon te tonen in de strak geweven vervaardiging van Michael Jacksons' dood '. Gebreken in de gebeurtenissen die plaatsvonden op de dag dat hij stierf, tegenstrijdige informatie gegeven door de Jackson Family en de media en onrealistisch toevalligheden begon te verschijnen, de verhoging van meer en meer te twijfelen aan de geldigheid van de claim.

Te veel vragen zijn nog onbeantwoord, en meer vragen zijn tevoorschijn komen elke dag in de verwijzing naar zijn laatste rustplaats, waar zijn lichaam is momenteel wordt gehouden, wanneer het ongrijpbaar toxicologie verslag van zijn twee autopsies zal worden vrijgegeven, waarom zijn dood certificaat niet is ondertekend, en zo verder gaat.

Michael Jackson Hoax Death heeft alle informatie gevoed door de media in de weken na de dood van 'The King of Pop' en heeft vele conclusies van zijn eigen.

Of u persoonlijk geloof Michael Jackson is dood of levend, van de feiten en de analyse van deze feiten daaronder zijn onmiskenbaar. We zijn nog niet gemaakt voor een van deze feiten, we hebben alleen gewezen op de hand liggend, en hebben samen al de informatie die al is ingevoerd om ons door de media.

"De waarheid is als de Zon, kunt u het voor een tijd, maar het is niet goin 'away"

Elvis Presley

Voordat de 'Dood' van Michael Jackson

Zelfs voor zijn dood, verschillende oren en tanden werden waargenomen op Michael Jackson in diverse beelden sinds de late 80's tot invoering van een algemeen wantrouwen ten aanzien van hoe vaak zijn 'valstrikken' werden gebruikt in plaats van de 'real thing'.

In december 2008 riep iemand in een radio-show in de Verenigde Staten en voerde Michael Jackson was overleden aan een overdosis drugs. Na onderzoek was het neerzetten van een hoax, maar niet voordat veel radeloze fans hadden gehoord, het nieuws en een lokale tv-station gemeld is. Bekijk het rapport hier: http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=84

width=273 Vanaf december 2008 - februari 2009, werd gemeld dat Michael leed aan een ernstige huid infectie die kan leiden tot het eten van vlees bacteriën, had emfyseem, long transplantatie nodig, en had intestinale bloeden. Het werd zelfs gemeld dat Michael voelde dat hij ging sterven kort. Hij werd gefotografeerd op een rolstoel, en was op het moment dat hij kan niet eens lopen.

Echter, een paar maanden later - hij rocked the world met nieuws dat hij zal lanceren de O2 concerten. Niet alleen dat, maar AEG vrijgegeven beelden van hem te dansen op het podium in perfecte vorm, 2 dagen voorafgaand aan zijn overlijden. Het is rumored dat Michael gebruikt ziekte als een middel te zoeken naar aandacht van de media, iets dat hij had geleerd van zijn goede vriend Elizabeth Taylor. In feite is hij een keer zelfs' ingestort 'voorafgaand aan een concert - dat werd geannuleerd. Bovendien, zegt hij gebruikte ziekte als een middel en geen openbare evenementen. Hoe is dit niet anders dan, alleen op grotere schaal?

Body plastinated postuum

Michael was geobsedeerd met mannequins en had deze geplaatst rondom zijn woning. Hij was een zeer eenzaam persoon die wilde hebben mensen dicht bij hem in zijn leven. Het enige bedrijf dat hij had kunnen zijn mannequins. Er zijn berichten dat Michael het personeel gecontacteerd Gunther Von Hagens te hebben zijn lichaam plastinated postuum.

http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/0, 1518,614006,00. html

Was dit alleen postuum of heeft hij een replica van zijn lichaam gecreëerd? Michael's trainer toegegeven dat Michael hield trekken Pranks, zoals het verzenden van mannequins in ambulances te gooien van de Paparrazzi. Hoe weten we dat wat er nu gebeurd is NIET een grapje?

Londen

  • Michael Jackson was vreemd in de O2 Concert aankondiging in Londen en heel anders dan zijn gebruikelijke zelf, en er is veel gespeculeerd over de vraag of deze persoon die voor deze persconferentie is in feite Michael Jackson, of een 'look alike'
  • Michael Jackson's kapsel was veranderende vaak tussen rechte haren / krulhaar tijdens zijn optredens. Op de O2-conferentie had hij een zeer rechte pluizig haar stijl en in de 'laatste repetitie' beelden, hij is sportief een krullende haren langer stijl, vergelijkbaar met het kapsel droeg hij 10 jaar geleden.
  • Er zijn tegenstrijdige rapporten op over de werkelijke stand van Michael Jackson's gezondheid in de aanloop naar zijn concerten in Londen. Sommigen zeggen dat hij gezond, sommige zeggen dat hij was erg zwak en vermoeid.
  • Michael Jackson heeft een telefoontje naar een verpleegkundige te bespreken medische problemen op Fathers Day toen hij werd naar verluidt zijn eigen LIVE-IN arts LEVENSONDERHOUD met hem (Dr. Conrad Murray).
  • Michael Jackson haatte toeren en het is gemeld dat hij aanvankelijk alleen getekend op het uitvoeren van 10 concerten in Londen. Vanwege alle 10 toont verkopen in een kwestie van minuten, AEG, de initiatiefnemers van het concert, dat een andere 40 blijkt zonder toestemming van Michael, het nemen van de definitieve telling van concerten tot en met 50, over de periode van 10 maanden, tegen zijn wil
  • Hoe heeft Michael Jackson aan een 4.5 lichamelijke gezondheid onderzoek door een onafhankelijke arts voor Lloyds of London om er zeker van te zijn concerten als hij "zwak", "ziek" of "drugs verslaafd?"
  • Cherilynn Lee, concludeert Michael Jackson had smeekte haar voor de drug Diprivan, hoewel ze slechts een voedingsdeskundige. Waarom zou hij haar bellen? Vooral wanneer hij zijn eigen arts, en vooral als hij niet had gesproken met haar in drie maanden hoe dan ook en zogenaamd verschuldigde haar geld. (Kan vanwege haar geld is een motivatie voor haar uit met dit belachelijke verhaal?)
  • Michael ineens begint te nemen zijn kinderen in het openbaar minus sluiers in de weken voorafgaand aan zijn "dood".
  • In een toevallige verplaatsen, Michael Jackson opnieuw verhuurd de prominente entertainment advocaat John Branca slechts drie weken voordat hij na het passeren van John Branca heeft ontslag genomen uit zijn Michael advocaat in 2006.
  • Michael geen huur eventuele dansers of choreograaf voor zijn komende concert. Bekijk de video ...

http://www.youtube.com/watch?v ... .. p95YX7OEPo

  • Alle Michael Jackson's Londen concerten werden uitgesteld - uit de 8e tot de 13e juli, de concerten van de 10 juli verplaatst naar maart 2010.
  • De opname door AEG van Michael Jackson's' Final Rehearsal 'werd gunstig opgenomen in Full HD Audio en Video.
  • Een vriend van Michael's, Gotham Chopra op 10 juli tweets: Had de meest fascinerende diner gisteravond met die kerel die draait de wereld van achter het gordijn. Bekijk het hier: http://twitter.com/GothamChopra
  • Michael Jackson's videoclip van Liberiaanse meisje, waar hij de leiding heeft alles van achter het gordijn. Http://www.youtube.com/watch?v=PjtI2WZTZ9k
  • Er zijn te veel tegenstrijdige verhalen over wat er werkelijk gebeurd is de dag waarop hij stierf "(en de nacht vóór - sommigen zeggen dat hij was awesome tijdens repetities en anderen zeggen dat hij werd letargisch).

Verslaafden doen allerlei dingen die pijn doen hun vrienden en familie. Het argument dat hij geen misbruik van drugs, omdat het zou kwetsen kinderen werkt gewoon niet. Hij reeds tot een afhankelijkheid in het verleden. Het zou mij niet verbazen als het gebeurd was weer, vooral als de geruchten over zijn gezondheid kwesties zijn waar. Als in feite Michael Jackson was misbruik te maken van het geneesmiddel propofol 15 jaar hoe is het mogelijk dat zij nooit hadden verricht voor hem?

De 911 bellen

Waarom zijn er tegenstrijdige verhalen over het vinden van Michael Jackson ingestort / niet ademen?

Joe Jackson zei iets over hem naar bed gaan nacht van de 24e en niet wakker worden. Andere rapporten staat dat hij op 25 juni, liep heel Dr Murrays kamer uit zijn kamer te zeggen was hij niet goed voelen, en stortte in, en ergens anders staat dat hij al in de Artsen kamer. Latoya later zegt dat Michael Murray werd gevonden in de kamer, niet in zijn eigen kamer.

We hebben ook gehoord dat Michael Jackson's zoon prins werd in de kamer en dacht dat 'papa was een grapje', terwijl hij convulsing op de vloer - omdat hij zou kunnen worden integendeel prankster? Hrmmmmm ...

Met zoveel bewakers en ander personeel in het huishouden was er niemand beschikbaar is om onmiddellijk een telefoontje naar 911?

Wanneer de 911-oproep werd uiteindelijk pas 30 minuten na Michael Jackson ingestort?

De beambte die uiteindelijk deed de oproep naar 911 was erg beleefd en vermeld dat er sprake was van een "gentleman" wie is die hulp nodig heeft - waarom niet zeggen dat hij het was Michael Jackson?

De 911 exploitant Hung Up op de beller zegt "bel ons terug als u nog meer helpen". Dit is 100% tegen 911-protocol, de 911-operator is om te verblijven op de lijn tot autoriteiten aankomen. Waarom zou ze niet meer helpen - er is iemand dood!

Hoe en waarom was de beroemde 911 bellen vrijgegeven? En hoe was het voor het publiek zo snel? Zou dit niet erg particuliere en bleef achter slot en grendel?

Het is een algemeen bekend feit dat de mobiele telefoons hebben GPS tracking. Zelfs zonder te weten Michael Jackson's volledig adres van de arts zou hebben gebruikt zijn mobiele telefoon om te bellen naar 911 onmiddellijk en ze konden hebben kunnen volgen hem. Ook Michael Jackson woonde heel dicht bij het UCLA Medical Center en als hij zei was' Michael Jackson's huis', ze zouden moeten weten waar te gaan.

Dr Murray claims was er geen vaste lijn in Michael's kamer als hij paranoïde over 'telefoon kranen en bugs ", die is zijn excuus met betrekking tot de vertraging van de oproep tot 911.

Het spijt me, maar geen telefoon of niet te weten het adres? Belachelijk.

Iedereen in LA weet waar dat huis is. Alles wat u hoeft te doen is schreeuwen "MICHAEL JACKSON IS DYING, PLEASE HURRY." Geloof me, ze zou weten waar hem vinden. Een huis telefoon zou hebben het adres toch.

Andere vreemde tegenstrijdigheden zijn dat de persoon die de 911call werd nooit ondervraagd door de politie en is verdwenen zonder een spoor.

De persoon die het gesprek was volledig 'te rustig'. Dit was Michael Jackson, dat lag er niet ademt, en niet te vergeten zijn eigen werkgever.

De persoon die het gesprek nooit geïdentificeerd zelf, dat is standaard procedure voor 911 exploitanten.

De persoon die het gesprek nooit geïdentificeerd Michael Jackson.

De 911 exploitant zegt 'te bellen terug' als ze moeten en verbreekt de verbinding. Standaard procedure is om te verblijven op de lijn tot paramedici aankomen. De exploitant kan niet controleren of er sprake is van een arts in de verblijfplaats en het maakt niet uit of er sprake was. Zij hebben om te verblijven op die lijn.

Paparrazzi daar bij zijn huis snel. Ze hebben de politie scanners en zodra er een oproep wordt geplaatst, ze zouden moeten zijn (nogmaals, iedereen in LA weet waar hij woonde).

Wat de details van wat er werkelijk is gebeurd, zijn ze erg vaag ... Heeft Michael Jackson instorting of heeft hij sterft in zijn slaap?

Waarom heeft Michael Jackson's persoonlijke arts en cardioloog, dokter Conrad Murray voeren CPR op zijn bed?
Heeft Michael Jackson die in zijn eigen slaapkamer of de arts de kamer?

Er werd gemeld dat de kinderen waren thuis ... toen hebben ze het huis verlaat? Met wie?

De Ambulance

De ambulance is gefilmd backing van Michael Jackson's oprit gaat zeer traag, zonder zweem van nood, zonder sirenes en lichten.

Footage van de ambulance verlaten van de woning blijkt een uiterst traag bewegende ambulance. Het lijkt te hebben moeite onttrekt. De sirenes zijn niet op. De wachter aan de poort is niet helpt de bestuurder manoeuvre van de oprit, maar Michael is zogenaamd dood in de buurt ervan.

Er zijn twee ambulances afgebeeld: een van hen lijkt duidelijk laten zien dat Michael Jackson, in de ambulance is frowning met een grote ader uitstekende uit van zijn voorhoofd. Een bewusteloos persoon niet frons of 'aders' uitstekend. (interpretatie, geen feit).

De laatste foto's

De ademhalingsapparatuur op de foto is niet goed over de monding van de persoon of over zijn neus, noch zijn de borst compressies worden uitgevoerd op de juiste plek. Dit uit opgeleide paramedici?

Er is veel gespeculeerd over de vraag of en niet de persoon is gefotografeerd is eigenlijk Michael Jackson of niet.

Waarom was er de behoefte te hebben Nieuws footage van het 'lichaam' van Michael Jackson wordt gevlogen via helikopter van het UCLA Medical Center aan de Lijkenhuis? Waarom was de 'body' gevlogen via helikopter in de eerste plaats? Als hij was inderdaad dood, wat was de rush naar hem daar? Rijvaardigheid en het steeds gevangen in het verkeer zou niet echt veel verschil.

Het Ziekenhuis

Er is geen informatie van een enkele medewerker aan de UCLA bevestigen / ontkennen dat Michael Jackson was zelfs daar. Er zijn tegenstrijdige rapporten over de werkelijke stand van Michael Jackson het welzijn van toen hij aankwam in het ziekenhuis. Sommigen zeggen dat hij was DOA - Dead On Arrival, met officieel overleden in zijn huis - dat zou verklaren waarom de ambulance die geplukt hem was geen rush - maar de familie Jackson hebben verklaard dat hij in 'coma' bij aankomst in het ziekenhuis, en ze waren knuffelen hem en dat hij 'keek vreedzame' zoals hij was' slapen ', en later overleed, terwijl artsen en een medisch team werkten op hem voor een nog eens 60 minuten. Aan de ene kant hebt u LaToya zeggen dat MJ was nog warm toen ze zag hem in het ziekenhuis, en Jermaine zeggen hoe koud hij voelde toen hij hem zag.

Gunstig een brandalarm ging af terwijl Michael Jackson was in het ziekenhuis - het ziekenhuis moesten worden geëvacueerd.

Er werd gemeld dat veel leden van Michael Jackson's familie was reeds in het ziekenhuis toen hij arriveerde, zijn moeder, zijn kinderen, Jermaine en LaToya maar er zijn geen ooggetuigen om dit te controleren. Als dit inderdaad waar is, hoe heeft zijn eigen kinderen maken het er voor hij dat deed, toen hij werd genomen via de ambulance? Hoe komt het dat Jermaine maakte het er voor zijn broer toen hij zogenaamd hoorde het nieuws over zijn broer op de radio (die hij stelt in een interview met Larry King op Neverland).

Huis en personeel

Binnen een paar uur van de hartstilstand, Michael Jackson's dicht personeel personeel werd ontslagen. Het lijkt wel een heel bizar en snelle besluitvorming.

De familie Jackson werden toegestaan om in het huis en nam onmiddellijk carloads items.

Er zijn nieuws knipsels van dit youtube, waar je kunt zien dat zelfs lakens en dekens werden verwijderd uit zijn huis. De familie Jackson dat zij vreesden dat deze zou worden gestolen. Echter, de LAPD onderzoek naar Jackson's overlijden als gevolg van een overdosis drugs en de mogelijkheid van moord werd gelanceerd op de 28e. Op dit punt zijn bezittingen uit zijn huurhuis was al verwijderd door de Jackson's. Ondanks dit heeft de LAPD onderzoek concludeert dat ze gevonden IV staat, IV zakken, recept medicatie en zuurstof tanks. Dus als Michael's bezittingen waren al verwijderd, wat heeft de LAPD vinden en hoe weten we dat deze eerst nog aanwezig is, en ten tweede als ze niet waren "geplant" er door de familie? Dit vond plaats voordat de politie arriveerde op de plaats en sloot de weg voor onderzoek.

Een ander gemak is dat de Survellience tapes van de Veiligheidsraad CCTV ging ontbreekt (of nooit bestaan, omdat het systeem is uitgeschakeld) van de gebeurtenissen rond Michael's "dood".

De "ineenstorting" zou zijn geregistreerd en vervolgens de tape bezuinigingen. De harde schijf waar de CCTV-beelden van het huis en de grond werd automatisch gedownload wordt gewist.

Jackson altijd een paar miljoen dollar in contanten en bepaalde onderdelen van de sieraden met hem waar hij ging. Deze items worden vermist en er geen contant geld werd gevonden in het huis.

Drugs

Er werden geen drugs gevonden in het huis van Michael Jackson tot aan de tweede zoekactie door de politie (na de Jackson familie en anderen waren in het huis.)

De Annoncement van de dood

Een verslag van de entertainment roddel website TMZ kondigt Michael Jackson's overlijden voordat er een serieuze bron krijgt de informatie. Zij waren de rapportage over het nieuws slechts enkele minuten nadat Michael Jackson was bevestigd dood door artsen aan de UCLA.

Overlijdensakte

Van de coroners kantoor, Michael Jackson's dood certificaat is niet ondertekend door een arts. DR. Conrad Murray, Michael's persoonlijke dokter weigerde te ondertekenen, net als de artsen in het Coroners kantoor - waarom?

Momenteel Michael Jackson heeft geen juridische overlijdensakte (er is een uitgegeven en vrijgegeven voor het publiek, maar het is niet ondertekend door een arts of lijkschouwer).

Alle van de arts die bij Michael Jackson de zaak aan de UCLA Medical Center geweigerd te ondertekenen het overlijden certificaat.

Autopsie

Er is geen officiële doodsoorzaak. Toxicologie verslagen zijn ongeduld verwachte die zouden kunnen nemen tot zes weken na de dood, we hebben 2 ½ te gaan.

Er zijn meldingen dat de familie wachten op Michael's Brain te zijn vrijgegeven terug naar hen voor het begraven lichaam ... hij is dood voor 4 weken, en is nog steeds niet begraven.

Dr Conrad Murray

Conrad Murray was Michael's arts voor 11 dagen, en werd ingehuurd door AEG de initiatiefnemer voor de Londense O2 Concerten. Een paar maand voorafgaand aan deze, Michael was een 5 uur fitness-test voor de ziektekostenverzekering, met een schone factuur van de gezondheid. Dus waarom precies was een cardioloog gehuurd voor Michael, en ook dat slechts 11 dagen voorafgaand aan zijn 'dood'?

Blijkbaar Conrad Murray was een 'schaduw' arts om te beginnen, hij had zelfs een faillissement verklaard in de 90's. Zijn vóór de activiteit is zeker verdacht, en hij natuurlijk maakt een gemakkelijke kandidaat de schuld van Michael's' dood '. Merk ook op dat de afvalbergen van drugs dat de LAPD heeft vermoedelijk gelegen, moeten er voorafgaand aan Conrad de werkgelegenheid. Niet alleen dat, maar de bouw van een verslaving en tolerantie aan hen vereist jaar, niet alleen 11 dagen. Dus helaas Conrad is een slechte arts die mogelijk worden ingelijst voor een misdrijf dat niet bestaat. Michael was een goede vriend van artsen, zoals Deepak Chopra - dus waarom zou hij gedurende een schaduwrijke dokter?

Murray was te verdienen maandelijks een salaris van $ 150.000, maar volgens AEG Live, het concert promotor, Jackson niet had ondertekend het contract op het moment van zijn dood = niet gehuurd nog + niet toegestaan om de praktijk in het Verenigd Koninkrijk en Californië blijkbaar = waarom was hij met Michael Jackson dan??

http://latimesblogs.latimes.co ... .. cian-.html

Michael Jackson's live-in cardioloog niet over een defibrillator. Deze zelfde cardioloog niet weet hoe CPR is gedaan? Hij voert zij op het bed, in plaats van een hard oppervlak?

Hij heeft geen bezit van drugs om de effecten van propofol (er is een), en nr. defibrilator? Hmmmm

Minuten na Michael Jackson is meegenomen door een ambulance, Dr Murray verdwijnt, en zijn auto is genomen door de politie en gezocht naar bewijsmateriaal.

Het is bekend dat er "geen vals spel" verdachte na slechts 1 dag, en dat Dr Murray is geen verdachte in alle contacten met Michael Jackson's dood. 3 weken later homocide wordt verdacht?

Waarom is het dat Dr Murray was om Michael Jackson in Londen, toen hij geen vergunning voor de praktijk geneeskunde daar?

Vreemd genoeg, lijkt er alleen een foto in aanwezigheid van Dr Conrad Murray. Zelfs de papparazzi niet kan lijken om hem te vinden.

Dr Murray "is niet een verdachte, maar slechts een getuige" maar hij huurt een advocaat toch en heeft de advocaat spreken voor hem in interviews.

Een aantal artikelen staat Dr Murray als een holistische arts. Hij is ook geen vergunning voor te schrijven eventuele medicatie die zou kunnen hebben geschaad Michael Jackson in de staat Californië. Hij kon ook niet om dergelijke medicatie legaal. Waarom zou Michael Jackson laat deze arts in zijn leven als hij kon zelfs niet voorschrijven drugs kan hij nodig heeft / wilde?

The Family

Katherine Jackson Michael's moeder was gezien winkelen bij Target voor Kampeermateriaal de dag na haar zoon stierf. Ze ging ook om haar nagels gedaan op de dag van zijn Memorial.

Janet Jackson en de Jackson familie verwijderd Michael bezittingen uit het huis dat hij huur in LA op 27 jun.

Debbie Rowe Dagen na de dood van Michael beweerde ze wilde het hoederecht over hun chilren vervolgens teruggetrokken haar voornemen dagen later.

Joe Jackson toen gevraagd tijdens het eerste interview na de dood van Michael hoe hij en de familie aan het doen waren, maakt van de gelegenheid gebruik om zijn nieuwe platenlabel - hij ook gemeld dat Michael Jackson's kinderen die net had verloren hun vader aan het doen waren "grote".

Ook, Joe Jackson en Jesse Jackson werden gezien lachend buiten het gezin van herkomst, minder dan 2 dagen nadat Michael gestorven! terwijl Joe gaf een thumbs up van de media? ...

http://www.dailymail.co.uk/new ... ..- home.html

http://x17online.com/gallery/v ... .. mp; index = 7

LaToya Jackson twee en een halve week na de dood van haar broer, LaToya beweert dat Michael werd vermoord en dat ze weet wie het gedaan heeft. Zij heeft ook verklaard dat indien de personen die verantwoordelijk zijn niet komen, dat ze zou blootstellen hen. Interessant was ze betaald nogal een groot bedrag voor het interview waarin zij stemmen deze claims. Als uw broer was vermoord en je wist wie het gedaan heeft, zou je niet willen vertellen de wereld zonder de belofte van een salaris?

De Memorial

Er zijn veel rare en vreemde gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens Michael Jackson's Memorial. Hier zijn wat we hebben nota genomen van:

  • De gospel koor zingt de terugkeer van de koning
  • De tranen van Paris toespraak Jackson
  • De woorden op het scherm aan het einde van de Memorial 'Ik ben in leven en ik ben hier voor altijd'.
  • Niemand in de familie van Michael huilde
  • Geen echte freinds woonden de herdenkingsdienst - geen goede vrienden, zoals Diana Ross, Liz Taylor, Macaulay Culkin, Quincy Jones, enz.
  • De extra "s" op "pijn" in het "Will You Be Er monoloog aan het gedenkteken. Michael Jackson nooit zou hebben opgenomen van een" fout "en liet het los.
  • La Toya verklaard dat "Michael is het kijken naar al je verwijzen naar de mensen in de Nokia Arena.
  • Het beeld Michael leiden van een videoclip.
  • Kenny Ortega aan het gedenkteken, zeggende "Michael was hier een week geleden" als Michael had "overleden" bijna twee weken geleden.
  • Marlon Jackson voelt de behoefte aan het delen van een verhaal over wanneer Michael was vermomd als iemand anders en dat hij het wist was zijn vrij gemakkelijk ... was dit een passend verhaal voor een gedenkteken? En waarom dit een van de verhalen die hij zou hebben gedeeld nadat hij 50 jaar met zijn jongere broer?
  • Definitieve dia aan het gedenkteken is MJ aan het einde van Librarian Meisje, achter een filmcamera leiding nietsvermoedende deelnemers in zijn muziek video.
  • De gehele gedenkteken werd uitgevoerd als een Jehoviah's Getuige ceremonie, hoewel Michael Jackson werd gemeld te hebben omgezet naar de islam in 2006.

De Corpse

De familie drong aan op met de kist op het publiek, hoewel het gedenkteken is een gesloten kist. De reden zoals aangegeven door de familie Jackson was dat zijn gezicht werd beschadigd door CPR en poging tot reanimatie, maar andere rapporten zeggen dat hij rustig en keek alsof hij sliep momenten nadat hij stierf.

Met het gezin waarin deze redenering dat het lichaam was niet zichtbaar voor het publiek vanwege de schade tijdens CPR hoe is het dan geschikt om zijn kinderen en familie te bekijken lichaam?

In een laatste draai, dit lichaam verdwenen na het gedenkteken. Niemand weet waar het ging of waar het momenteel wordt gehouden. Wat wij wel weten is dat nog niet is begraven.

Het zal

Michael Jackson's zullen in eerste instantie niet gevonden, maar later op wonderbaarlijke gevonden, maar het dateert uit 2002.

Financiën

Michael Jackson was blijkbaar in de schulden voor honderden miljoenen dollars voor zijn dood. Record verkoop van albums en koopwaar schot door het dak na zijn dood.

Autopsies

Wij hebben geleid om te geloven dat er sprake kan zijn 3 verschillende autopsies uitgevoerd op Michael Jackson's lichaam.

De hoek die Michael Jackson werd drugs verslaafd op het moment van zijn dood is geduwd vanaf de eerste dag en de langverwachte toxicologie verslag zal licht werpen op deze theorie.

UCLA Medical Center heeft geweigerd om een officieel rapport over de dood van Michael Jackson.

Neverland

Michael Jackson is nog steeds niet "begraven" voor zover wij weten, ook al was die door de familie Jackson dat ze wilden hem te begraven op Neverland. Californië wetgeving zou niet toestaan dat dit zal plaatsvinden omdat het prive-verblijf.

Neverland werd gussied vóór Michael Jackson heengegaan, zelfs al had hij geen uitgesproken wens om ooit terug te keren naar de levensomstandigheden daar. De tuinen waren herplant en het onroerend goed werd onderhouden opnieuw verwaarlozing.

Neveland besteld 32.000 lbs van beton - niemand weet waarom, maar zijn daar ergens.

Jermaine Jackson zegt in een interview met Larry King, "Oh haar harde punt waar mijn broer zal worden, juist daar door de trein, is er een plaats voor hem." Huh?

 

De Kinderen

De voogdij hoorzitting voor Michael Jackson's kinderen houdt wordt vertraagd. Het werd uitgedrukt in Michael Jackson wil dat hij wilde zijn kinderen om te leven met zijn moeder, Katherine Jackson.

Pepsi

Ook mysterieuze bron releases Pepsi ongeval video die berichten MJ wilde vrijgegeven terug in 1984, maar Pepsi geweigerd. Pepsi wordt boos door de video's vrijlating.

Ik lees een aantal waar dat Michael Jackson kocht blijkbaar allemaal de beelden van de Pepsi commercial schieten, zodat de video kan nooit worden gelekt aan het publiek zoals het nu is. Het artikel Ik zag dit in staat ook dat deze beelden werd Michael in het bezit en dat de enige manier om hem te gelekt naar de media is door iemand die dicht bij hem die hem heeft verraden.

http://www.ttkn.com/arts-entertainment/michael-jacksons-footage-pepsi-commercial-illegally-released-589.html

Waarom heeft de Pepsi beelden zijn vrijgegeven nu na zijn dood? Waarom heeft iedereen ineens nodig om te zien wat hij ging door? Waarom niet dat tijdens het proces als het was zijn kamp te doen?

E'Casanova:

E'Casanova is een Michael Jackson en Impersonator die een van de grootste likenesses aan alle van de Michael Jackson 'doubles' die er bestaan. Er is speculatie dat het E'Casanova die aan de O2-conferentie als Michael Jackson, eerder dan Jackson zelf. Vreemd, E'Casanova's sjilpen pagina blokkeren iedereen uit - heeft hij iets te verbergen?

 

Liz Taylor

Liz Taylor de redenering voor het niet bijwonen van haar 'beste vriend' memorial was dat ze niet konden brengen zichzelf tot "rouwen in het openbaar" en verklaarde dat haar gevoelens waren prive. Ze zou echter om zichzelf te kwetteren over wat nog meer openbare en onpersoonlijk. Voor deze kwestie, waarom doet Liz Taylor zelfs een Twitter-account, die ze begon in maart? Conveniently haar eerste post ooit noemt dr. Klein die Michael Jackson de plastisch chirurg.

Dr. Arnold Klein

Michael Jackson's huid arts Arnold Klein werd volledig herstel van de ster is geteisterd gezicht in de aanloop naar zijn dit is het comeback shows.

Klein wanhopig probeerde om de King of Pop verschijnt "meer normaal" voor zijn 50-datum lopen bij de Londense O2 Arena na jaren van cosmetische chirurgie linksaf de zangeres het gezicht zwaar gehavende en acne geteisterde

http://www.youtube.com/watch?v=H_UVXpNQQKc

 

AEG Live

AEG Live, de onderneming die waren belast met het bevorderen van de Londense O2-concerten, die gehuurd Dr Conrad Murray als Michael's persoonlijke arts, die benadrukte dat hij pas een 5 uur mediale voorafgaand aan de ondertekening van hem op voor de concerten, die oorspronkelijk aangekondigde 10 voorstellingen , dan upped hij tot en met 50, die hebben een verzekeringspolis die bepaald dat indien de kunstenaar (Michael Jackson) overleden zelf geïnduceerde omstandigheden en geen natuurlijke dood kon krijgen het geld terug.

Hmmm.

Dus je hebt .. een volledige samenvatting van de vreemde en onverklaarbare gebeurtenissen rond Michael Jackson's dood. Uiteraard veel van deze informatie is open voor interpretatie, maar zelfs de meest gelovige persoon die dringt erop aan dat hij is overleden, zou moeten toegeven, dat dit zeer ver van een open en dicht zaak.

De volgende video is een interview met de fotograaf die naar verluidt heeft de enige afbeelding van Michael Jackson, zoals hij werd genomen via Ambulance aan de UCLA Mecial Center.

Watching this video, op het eerste had me dat deze mannen inderdaad vangen deze afbeelding als zij beweren. Maar bij nader onderzoek, ben ik nu zeer twijfelachtig over de geldigheid van hun vorderingen.

Als u pauzeert de video op 3,06, zie je de foto van de fotograaf op het venster van de ambulance, op het moment dat hij zogenaamd het beeld van MJ binnen.

De reden dat ik al zei dit is allemaal te maken met de 'rode auto die geparkeerd op de stoep aan de linkerkant van het scherm. Zoals u ziet door de volledige grootte afbeelding hieronder, verminderd met de ET-logo en andere grafische elementen, is er een zeer duidelijke weerspiegeling van een rode auto.

width=396 Met dit in gedachten, hoe is het mogelijk om deze afbeelding te zijn gevangen door de man in de video hierboven te oordelen naar de manier waarop de ambulance is geplaatst en hoe ver de ambulance venster is van de rode auto?

Dit kan om technische, maar laten we niet vergeten dat dit de enige afbeelding hebben we dat elke vorm van valiadity aan het verhaal dat Michael Jackson is overleden.

Als je kijkt naar de afbeelding (links), u kunt zien door de reflectie dat er een rode auto, dat is heel dichtbij, want het is het grootste deel van het venster.

Nu opnieuw bekijken van de video hierboven onderbroken op 3.06. Er is nu hoe deze kerel in de video hierboven heb deze afbeelding aan deze bezinning in de positie waarin hij zich bevond als hij kwam uit de oprit. Hij was te ver weg van de auto en de hoek is helemaal verkeerd voor dat veel van de rode auto te zijn tot uiting in de ambulance venster.

Het andere probleem is dat als er in feite dat veel reflectie van de auto op het raam, waarom is er geen afspiegeling van de fotograaf zelf, of zijn camera / telefoon?

Zoals u kunt zien van de beelden boven gepauzeerd op 3,06, is hij zeer dicht bij het raam, dus als de auto is terug te vinden, moet hij niet worden, of zijn arm, of de camera .. of zo?

Het laatste punt hebben wij met dit verhaal en deze zogenaamde 'fotografen' is dat in de live-beelden zien we dat vooral wanneer de ambulance zich onttrekt aan de oprit, is er een man met een rood shirt aan het venster met een camera, vervolgens in het stilstaande beeld op 3.06, het is een man met een geel shirt foto het beeld.

Het lijkt alsof we hebben net een ander element van dit enitre verhaal dat gewoon niet optellen .... Dus we zouden graag willen zeggen dat een doorslaand ... wat?

Michael Jackson gegeven 6 maanden te leven in januari 2009

Dit fragment is genomen uit The Fab Life en is geschreven op 7 januari 2009. Zie de link hier: http://bit.ly/EgTAc

"Ondanks de ontkenningen van Michael Jackson dat hij lijdt aan een dodelijke longziekte, de Nationale Telegraaf blijft op" Whacko Jacko "dood kijken. Nu hun bronnen geven de zanger zes maanden te leven. "Zijn toestand is net zo ver weg, ik zou verbaasd zijn als hij duurt zes maanden ... Painkillers en drank hebben gevangen met hem. De enige manier was hij in staat het hoofd te bieden aan de stress van geslacht schandalen en zijn achtbaan leven te maskeren de pijn met stof misbruik. "

Jacko biograaf Ian Halperin heeft bevestigd dat zij de bron van de vorderingen van emfyseem en gastrointenstinal bloeden met zijn bron. "Michael wil hebben de long transplantatie, maar als gevolg van andere ziektes hij vechten, hij is te zwak is om aan een dergelijke grote procedure. Hij is het nemen van een pijnstiller na de andere. "Dit zou helpen verklaren waarom hij de veiling van zijn activa, maar dan Jackson is zwak en cash-hongerige jaren. Toch, als de rapporten waar zijn, de koning van de Pop mag niet veel langer. "

Hoe interessant dat bijna 6 maanden later Michael Jackson overleden!

Dit artikel en de foto (hierboven), roept de vraag dat indien Michael Jackson werd gerapporteerd als "zwak" en "zo ver weg ', zoals het artikel staat in januari 2009, wat op aarde is hij in staat om een 5 uur Medische proef met 'vlag en wimpel', die werd uitgevoerd in februari 2009 in afwachting van de Londense O2 Concert aankondiging?

Misschien had de Media opnieuw heb het verkeerd, uitgeverij leugens en heresay (dat is altijd waarschijnlijk), hoewel deze uitleg nog steeds het probleem - het niet uitleggen weg HUGE toeval dat Michael Jackson daadwerkelijk heeft die 6 maanden later.

Misschien is de nummer 1 tip voor de gehele Michael Jackson Death Hoax ligt in dit rapport. Hier is een theorie:

Januari 2009 Michael Jackson's gezondheid een beurt voor het ergste, AEG Live Organisatoren en Michael persoonlijk Dokter weet is er geen manier mogelijk dat hij kan presteren 1 concert, laat staan 50. Ze weten ook zij hebben geïnvesteerd een enorme hoeveelheid geld in de 'Dit is het' comeback tour, evenals begon nog een rechtszaak in de gemiddelde tijd. (De organisatoren van een voorgenomen reünie Jackson Five concert ingediend een $ 40m rechtszaak beweerde dat Jackson's 50 Londen data in strijd zijn met de voorwaarden van hun contract 2008). De enige manier Michael gaat om te herstellen van zijn ziekte en AEG gaan maken geen geld is voor MJ te Hoax zijn dood. De toestand van Michael Jackson's gezondheid is gelekt naar de pers, in de wetenschap zullen rapporteren. Plannen ten uitvoer worden gelegd, en met februari, Michael Jackson heeft zijn leven en verdwenen in verbergen, met iedereen niemand wijzer.

De persoon die kaap van 5 uur voor de medische examen Dit is Het tour was niet Michael Jackson. De persoon die aan de O2 Concert Press Conference was niet Michael Jackson. De persoon die aan de audities voor de dansers voor de Tour was niet Michael Jackson.

De persoon in de ambulance op de 25e juni was niet Michael Jackson.

U kan worden gevraagd hoe kunnen deze conclusies worden voldaan? Laat mij het uitleggen.

Rekening houdend met het artikel van de Nationale Telegraaf gezegd, lijkt het alsof de 'overtollige gebruik van pijnstillers' verhaal was erg blij met de aandacht van Michael Jackson's gezondheid kwestie. Kiezen waarin dit ogenschijnlijk kleine details terug in januari is natuurlijk een heel belangrijk detail als we terugblikken op het nu na MJ de dood.

Die mensen in de bevolking die gemakkelijk geleid (en er zijn veel) zal op de huidige omstandigheden van Michael Jackson's dood met al het 'drugsmisbruik' praten en neemt in het hele verhaal met geen sprake, want "oh ja het was gemeld terug in januari dat Michael Jackson was misbruiken pijnstillers alledaagse - geen wonder dat hij overleden - het was slechts een kwestie van tijd ".

Toen Michael kondigt zijn concerten en repetities begint in maart, zijn gezondheid januari probleem is vergeten, want van al de drukte met zijn comeback. De wereld is ondergedompeld in een Michael Jackson Frenzy nogmaals.

Na zijn dood, de drugsmisbruik bewering wordt opnieuw ontstoken, want zoals we allemaal weten, een hart aanval gebruik te maken van de incidentele pijn moordenaar in de periode van een paar weken is het hoogst onwaarschijnlijk, vooral als MJ werd gezegd dat het een 'picture van de gezondheid ", terwijl het invullen van de repetities. Daarom zijn de verslagen van de overcapaciteit van drugsgebruik zijn erg belangrijk, omdat zij ondersteuning van de bewering dat zijn Hartstilstand werd inderdaad veroorzaakt door drugs.

De overdosis drugs is ook een zeer belangrijke factor voor AEG Live. Hun verzekeringsclaim van miljoenen dollars wordt betaald wanneer Michael Jacksons Toxicologie en Autopsietafels rapporten bewijzen dat drugs veroorzaakte zijn dood. Dit is ook onderdeel van het plan. De rest van het geld te worden gemaakt door AEG Live zal komen uit de verkoop van de Final Rehearsal DVD, Tribute Tours, onuitgebrachte nummers en Merchandise.

Jo Jackson is ook ongetwijfeld een eerlijke knippen en zal hoogstwaarschijnlijk funneling een deel van zijn geld aan Michael in zijn nieuwe leven.

De kinderen moeten weten dat dit zou gebeuren sinds februari, dat is de reden waarom zij moesten worden onthuld. Als ze verborgen was gebleven, de wereld zou twijfelen of ze al dan niet waren Michael's kinderen. De familie video's zijn vrijgegeven voor verdere onderbouwing van dit argument. In de komende 6 maanden de kinderen zullen met hun vader.

Jo Jackson zal een rijk man, AEG Live zal er een aanzienlijke hoeveelheid geld, en niet te vergeten te trekken uit een van de grootste 'toont' ooit. Michael zal genieten van een rustige en gezonde leven en zijn kinderen zullen met hem, weg van de schijnwerpers voor een goede.

... Het grootste Hoax de wereld ooit heeft gezien.

Jul-17-09

De nummer 1 Reden achter Michael Jackson's Death Hoax | Zijn Kids

Gepost door admin onder Hoax Death

In de weken sinds de dood van Michael Jackson, is er een oneindige hoeveelheid opmerkingen wijst naar het feit dat de reden waarom Michael Jackson's dood is niet een hoax is, want hij zou nooit gekwetst zijn kinderen 'en omdat hij hield van ze te veel '. Wij zouden graag willen zeggen dat we het helemaal eens met deze beweringen, en geloven dat dit de exacte reden waarom Michael Jackson's dood is een Hoax. Laat mij het uitleggen.

De dag van Michael Jackson's dood, juni 25th, werd ons verteld dat vrijwel onmiddellijk aan zijn dood was het gevolg van hartstilstand. Naarmate de dagen na zijn dood vorderde, werden we vervolgens gegevens die zijn Heart Attack werd veroorzaakt door overmatig drugsgebruik. Hoewel de resultaten van de twee, misschien drie autopsie van Michael Jackson's lichaam nog moet worden vrijgegeven als de toxicologie verslag van de eerste autopsie, we zijn alleen in staat om te beoordelen van de informatie die we hebben te horen gekregen door de unrelieable bronnen van de media en dergelijke websites als TMZ.

Ik zou echter toch graag naar de redenen waarom ik denk dat zijn kinderen zijn de nummer een reden dat hij nog in leven is.

Als Michael Jackson heeft inderdaad een cocktail van drugs elke dag, wat op zijn beurt het gevolg van zijn hartaanval, hoe kon hij dit gedaan heeft als vader? Ik begrijp dat een addicition is iets dat is zeer moeilijk te overwinnen en te behandelen, echter, afgezien van een paar kleine incidenten, Michael Jackson wordt gemeld te zijn een uitstekende vader, die zijn kinderen veel van zijn tijd en al de dingen die ze kan hebben ooit wilde. Als de vermelding "Hij zou nooit gekwetst zijn kinderen 'is in feite het geval, waar ik ben er zeker van dat het is, waarom zou hij ooit hebben comprimised zijn gezondheid op een zodanige wijze dat het risico zouden lopen verlaten zonder een vader, in het bijzonder op een dergelijke jonge leeftijd?

Ten tweede, is gemeld dat die momenten na Michael Jackson werd aangekondigd op de dood UCLA Medical Center, Katherine Jackson nam de kinderen aan hun vader. (Hoewel er geen foto bewijs om deze bewering te staven en Katherine Jackson werd niet gezien bij de kinderen in het ziekenhuis te zijn.) Wij waren ook verteld dat op de particuliere familie gedenkteken voor de Openbare gedenkteken op het Staples Center, Michael Jackson's dochter Parijs, die een halsketting van een half hart rondom haar vaders nek, terwijl zij droeg de andere helft.

Als Michael Jackson is inderdaad dood, hoe kon zijn gezin afhankelijk zijn kinderen aan de traumatische ervaring van het zien van hun vaders dood lichaam niet een keer maar twee keer? De tweede keer dat de kinderen zou hebben gezien zijn lichaam, dan zou hij al dood voor meer dan twee weken. Persoonlijk denk ik niet dat dit iets is dat een vader die houdt van zijn kinderen zo veel zou hebben gewaardeerd of ooit toestemming.

Wij waren ook verteld dat de reden dat Michael's kist was niet een open kist bij het Openbaar Memorial was omdat zijn gezicht was gekneusd en beschadigd tijdens CPR en reanimatie. Rekening houdend met het feit dat deze redenering is absoluut belachelijk toch, als het waar is, waarom in hemelsnaam zou je neemt de man de kinderen naar hem toe? Resultaat zijn kinderen van hun overleden vader met een maximaal gezicht sloeg niet een keer maar twee keer? Ik denk het niet ... .. hij hield van ze te veel om ze door iets traumatisch is dat. Ik geloof oprecht dat een kind dat zou hebben moeten verduren zoiets zou ongetwijfeld worden getekend voor het leven.

De uiteindelijke redenering heb ik een back-up van mijn theorie is hoe de kinderen bleek zo unbelieveably kalm tijdens het openbaar Memorial. Excuseer me voor te zeggen ja, maar ik zou zelfs zover te zeggen dat Prince Michael II, de oudste, zelfs keek verveeld op keer. Ik weet dat veel mensen zullen zeggen dat iedereen zich bezighoudt met dingen anders en misschien waren ze in shock (hoewel ik niet zou verwijten hen overweegt ze gewoon hadden te verduren dat hun vader lijk voor de tweede keer.) Maar als mensen probeer te zeggen dat de drie kinderen te maken hebben met hun vader dood in dezelfde rust en verzameld manier (afgezien van de toespraak van Parijs gaf die leken zeer geoefend en gepland en was ook volledig 'tear-less "), dan moeten we zeggen dat dat is een belachelijke claim. Toon mij een kind dat is kalm, samengesteld en 'vervelen' tijdens hun vader gedenkteken zonder tranen of SOB, met een doodskist voor hen die geacht werd om het lichaam van hun vader ... Ik betwijfel je vinden.

Michael Jackson's kinderen te zijn Memorial

Ik geloof dat de enige manier Michael Jackson's kinderen zouden hebben gemaakt door middel van dat gedenkteken zo gemakkelijk en 'emotionless', evenals blijvende twee' bezoeken 'van hun vader lijk zou zijn als hun vader was ook niet dood te beginnen. Ze weten dat hun vader is zeer levendig en goed, ze hebben hem gezien leeft sinds zijn 'dood' en ze weten dat ze zullen worden met hem binnenkort weer.

Hoe kon hij dit doen aan zijn kinderen? We hebben het over een man die het niet iets mis is met hangend zijn baby uit een hotelkamer venster, vier verdiepingen boven de grond. 'Mijn fans wilden zien van de baby, dus ik toonde hen', Michael Jackson zei toen ondervraagd over het incident. Als Michael echt niet zien hoe dit incident kan een probleem zijn, dan zou het niet logisch dat hij waarschijnlijk denkt dat er geen probleem met het maken van de wereld geloven dat hij is dood, terwijl hij gaat wonen op een lange en ontspannen leven ergens anders ?

Houd een oogje op deze kinderen in de komende 2,4 en 6 maanden. Gegarandeerd zullen ze worden verzonden naar 'boarding school' of om te leven overzee naar 'krijgen uit de schijnwerpers' of een dergelijk excuus. We weten allemaal worden ze met hun vader binnenkort weer ... hij houdt van hen te veel en hij zou nooit iets doen aan pijn doen.

De auteur en Donateur van de volgende post is het lid van deze site genaamd He.Is. Levend. Wij willen graag uw opmerkingen en inzichten met iedereen.

Gelezen talrijke items op deze website, evenals onderzocht en als de inhoud van hen, heb ik de volgende theorie over Jackson's "dood" en ontsnappen, een acht ik de meeste feitelijke en plausibel:

width=550 De echte Michael Jackson nooit opdagen op dat repetitie de avond voor zijn "dood" op Staples Center, de donkere videomateriaal dat oppervlak blijkt hem kauwgom is NIET de echte Michael Jackson, nee, maar in plaats daarvan, hij stuurde een van zijn verdubbeld naar de repetitie tot iets "zien" er voor een paar minuten. Aangezien de video is bewezen nep door een deskundige en zei te photoshop "vaste", we hebben geen enkel bewijs op dat de echte Michael Jackson woonde de repetitie bij alle, maar een kauwgom kauwen lookalike heeft plaats. Vandaar: het veilig is om te veronderstellen dat de echte Michael Jackson gemaakt naar een wachtlijst geplaatst en links forevermore afscheid, naar alle waarschijnlijkheid wel. Nieuwe informatie van zijn geheime "vertrek" van LAX in een ongemarkeerd Lear Jet heeft voorgedaan, draagt geloofwaardigheid en logica.

Ondertussen, terug op het herenhuis, de lookalike lokvogel werd readied en voorbereid voor de "hartstilstand" toon en de bal begon rollend met de 911 bellen wanneer de beller moet hebben, maar heb niet gezegd: "Dit is Michael Jackson's wonen en de heer Jackson moet onmiddellijk helpen, kunt opschieten ", maar in plaats daarvan heel gecontroleerd en unemotionally sprak van een" Gentleman "die was" niet ademen "?? Alle terwijl de echte Michael Jackson was lange weg naar waar en dit verklaart waarom de ambulance "patiënt" foto lijkt niet op, noch kunnen worden Michael Jackson, rechtsaf tot aan continue andere verdachte en twijfelachtige quirks dat bijgehouden op popping up van alle richtingen, niets van dat kan eventueel optellen, omdat de fase werd anders vanaf het allereerste begin, dat wil zeggen: de REAL Michael Jackson was lang weg, maar terug in LA de "Michael Jackson overleden aan een hartstilstand"-show met de lokvogel ging over zoals gepland, maar met enkele lekken en zonder top notch planning of "repetitie", en kan om die reden dan ook, wij komen en blijven komen terug naar het "niets toevoegt up"-theorie en dus voortdurend worden geserveerd met meer opkomende questionables en vermoedens die vanaf het prille begin van dit hele verhaal komt.

Het is zeer twijfelachtig WAAROM zijn binnenste cirkel sluiten confidantes niet tonen in de "Memorial" dienst op Staples: Elizabeth Taylor, Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller en Oprah Winfrey - wie wassen ALLE Michael Jackson gegevens van haar website - alleen voor deze paar noemen die ik aan denken. Waarom zou de Jacksons ontkennen Michael's geliefde vrienden aanwezig zijn "sendoff"? Plaats, een assortiment van "fill-ins" liet zien, waarvan sommige nog nooit ontmoet Michael Jackson en zelfs vrij verklaard, zodat op een populaire talkshow, anderen hadden geen communicatie met hem persoonlijk in jaren! Een ander "enscenering"?

Jennifer Hudson's performance was "gesteund" door de echte Michael Jackson zingt, waar hij tijdens de gesproken monolog van het lied zong ze, ten onrechte vervangen door het woord "pijn" met een S voor het oorspronkelijke woord in de tekst: "Pijn" zonder een S! Hoeveel kijkers gemerkt deze faux pas of .... niet? Was het een hint, een doelbewuste "gooi hem uit in de menigte en zien wie de vangsten it" hint?

Waarom heeft de zeer bijzondere zin "Ik ben springlevend en zal live forever" van een van zijn liedjes verschijnen in blauwe letters op de backwall van het podium aan het eind van de dienst? Waarom deze zeer woorden? Waarom niet een andere woorden, maar die een in het bijzonder?
De kist tijdens de Herdenking niet geven uit een van welke SINGLE sfeer dat het bevatte het dode lichaam van Michael Jackson, noch enige andere instantie op dat! "Vibes" dat ik over width=425 loutere TV airwaves het bekijken van de publieke begrafenis van de voormalige Amerikaanse president Reagan in 2004? Heel eenvoudig, de gouden kistje zei dragen Michael Jackson's lichaam was leeg en met helikopters zweefde boven, zeer mysterieuze wijze verdween in het niets na de dienst met de verblijfplaats van het "lichaam" opkomende de nieuwste media spin om het publiek gericht op de "dood" van Michael Jackson? en de beat goes on ...
Zijn er genoeg uren in de dag aan staat / document / blog van de talrijke andere onderdelen van de vragen / twijfel / aanwijzingen / opmerkingen die houden carving zich tijdens dit hele waanzin? Zijn de vragen van Michael Jackson's geënsceneerde dood en succesvolle ontsnapping niet groter in aantal dan de feiten "bevestiging" dat hij echt .... "Overleden"?

Fans over de hele wereld hielden hun adem in voor een beeld van de "Body" van hun idool te lijken, dus ver van alle media en internet verkeer, geen afbeelding beschikbaar is en zelfs als het was, hoe kan het ook positief vastgesteld dat het lichaam is in feite Michael Jackson's? We zullen nooit weten, zullen we? Bloggers detachering twijfels en opmerkingen, enz. enz. zijn ter ondersteuning van de opmerkelijke tractie dit "dood" is opgedaan rondom het internet en, let wel, deze feiten zijn nooit door zo veel als een adem door de mainstream media? Waarom niet? Aangezien al deze uitzending hun nieuws met laptops voor hen, het is niet zo dat ze zich niet bewust van is, is het dan?

Wat doen we weten absoluut zeker is: iemand / s weet iets en hun stilte / s is gekocht voor een logisch hoog genoeg voor de echte waarheid nooit te worden gemaakt van hun kant, maar de oude theorie dat de waarheid is vanzelfsprekend en altijd voorrang zal nooit in het gedrang komen, zelfs niet door de miljoenen dollars die verzegeld deze deal, waarom? Simpel: er is een god ...

De songteksten van Michael Jackson's song "Xscape" duidelijk aangeven wat zijn langdurig komende bedoelingen waren, bedoelingen, dat hij in de praktijk gebracht met wat er in alle waarschijnlijkheid behulpzaam geholpen door voormalige echtgenote Lisa Marie Presley die tijdens hun huwelijk geleerd van zijn wens om "escape" net als haar vader was en dus "begeleid" hem over het succes stadium een dergelijk geval, de gegevens waarop zij is zeker privvy aan en vormen zij dus duidelijk overeenkomsten met Elvis' geënsceneerde dood en ontsnapping, meest past bij die van Michael Jackson's "dood" en "verdwijning": de "hartstilstand, dood bij aankomst in het ziekenhuis" spin ... een luchtdichte scenario waarbij het ziekenhuis personeel, artsen, EMT's, politie, veiligheid, enz., alsook met de lijkschouwer en de andere instanties juridisch verboden openbaar openbaarmaking van alle welke informatie met betrekking tot de toelating en de nasleep van de patiënt, terwijl het publiek wordt gegooid bijten middelgrote beenderen, informatie die wellicht niet "opvatting" of "twisted"?

Na Elvis' verdwijning, een van zijn vele persoonlijke spullen vermist was de grootste van allemaal: zijn persoonlijke Airplane! Dit vliegtuig heeft geen "mietje" verdwijnt in het niets als je gratie van de Punt, Ergo: wie is te zeggen dat de wachttijd, ongemarkeerd, besteld door radar / controle toren personeel worden "genegeerd" wachtlijsten vliegtuig op LAX werd voor Michael, die -- opkomende volledig gemaskeerd van een zwarte SUV om aan boord van het vliegtuig - was dat niet behoort tot Elvis Presley? Dat het zou kunnen zijn Elvis Presley persoonlijk vlak is de meest plausibele verklaring, want het spreekt vanzelf dat Michael Jackson zou nooit zorgen te maken of angst middel van zijn "Getaway" worden blootgesteld of het publiek, want als hij dat deed, Elvis en Michael Jackson zowel daadwerkelijk in leven zou zijn geworden en internationaal nieuws in een haast!

De Jacksons evenals de media blijven houden op drijvende en spinnen rommel "nieuws", sommige van deze mooie schandalig, maar alle ontworpen om het publiek afleiden uit de nadruk op wat duidelijk in opkomst als zeer veel een 'andere' scenario voor deze ... 'tragedie' ... ..

Kritiek als extra input van andere bloggers is zeker uitgenodigd, ik dank u voor het lezen.

Dame Elizabeth Taylor en Michael Jackson werden vaak beschreven in het Best Friends.

De auteur en de bijdrage voor dit bericht is een lid van deze site genaamd MYSTERYLADY. Wij danken u voor uw inzichten en delen met iedereen.

Alle bewijsmiddelen moeten we weten MICHAEL JACKSON IS ALIVE! LEES!

Dit is allemaal BEWIJS MICHAEL JACKSON IS NOT DEAD!

Het is heel duidelijk Dame Elizabeth Taylor is over iets, over Michael Jackson is overleden.

1. Waarom heeft een 77 jaar oud als Liz Taylor hebben een twitter-account?

2.Why is Liz bedanken Michael's arts, Arnold Klein voor een Matisse tekening drie dagen vóór Mike's dood, evenals de vraag wat hij Dr.Klein is maximaal omdat hij al terug op Twitter?? Waarom zou ze niet noemen hem?

3.Dr.Klein bekend was voor de behandeling van MJ voor vitiligo met crèmes die verlicht zijn huid evenals het herstel van zijn neus. Ten eerste, wat dermatoloog kent u dat ook doet reconstructieve chirurgie? Is Dr.Klein probeert te verhullen en de wederopbouw van een hele nieuwe Michael Jackson, die we nooit zouden herkennen?

4. Waarom was Liz verpakking per sjilpen "Ik was mijn kleren verpakking naar Londen voor zijn openingstoespraak toen ik hoorde het nieuws. Ik kan nog steeds niet geloven. Ik wil niet geloven. "Http://twitter.com/DameElizabeth wanneer Michael het eerste concert werd geduwd om te beginnen op de 13e juli, dat is drie weken voor de opening!

5. Waarom zou Liz niet bijwonen Michael particuliere of openbare ceremonie, maar kunnen Tweet een dag na zijn dood? Ze wist de tabloids zou haar volgende updates, maar ze was niet al te slim over.

Ok, nu de vreemde ding is waarom Dame Elizabeth Taylor en dr. Arnold Klein zijn beide verwijzen naar een andere zonder daadwerkelijk kiezen waarin elkaar.

Voor diegenen onder u die dont hebben een Twitter-account, het enige manier kun je iemand kent refereert aan u is door te controleren @ + uw gebruikersnaam. Dus hoe hebben zij overeenkomen heen en weer met elkaar, tenzij ze het allemaal gepland langs te maken, echt!

Ik denk dat het antwoord is hier zo helder als dag. Dames en heren Michael Jackson is niet dood! Bekijk deze posten uit ARNOLD KLEIN!

"Vond u ontvangt een link naar TMZ. Belachelijk. De paparazzi moet wegblijven van mijn patiënten. Periode "http://twitter.com/awkmd

Nu, waarom is Mr.Klein aanpakken TMZ de eerste website te bevestigen MJ de dood als belachelijk en weg te blijven van zijn patiënten ON JUNE 18TH, 7 dagen vóór Mike's dood!

Het wordt zelfs vreemder luitjes! DIT IS ONZE ANTWOORD Right Here!

DR. ARNOLD KLEIN IS afscheid van Farrah Fawcett DEZELFDE DAG MIKE PASSES MAAR NIET AAN MIKE! HIJ IN WERKELIJKHEID WAITS 4 dagen na MIKE'S DOOD AAN ADRES HET VERLIES VAN ZIJN PATIENT MJ!

"Vandaag, de wereld is een iets minder mooi. Wij nemen afscheid van de prachtige Farrah Fawcett "," Het was een eer om bekend Farrah Fawcett een visie en een visionair, een echte engel die zal worden gemist in de hele wereld. 3 kisses mijn schat "," Ik ben diep getroffen door het overlijden van mijn lieve vriend Michael Jackson. Hij was werkelijk een begaafde ziel die grenzeloze liefde voor iedereen. "

Dan 2 dagen vóór MJ passeert, Dr.Klein zegt dat hij de werken op afstand een patiënt, ze willen schatten van fijne kunst, interessante manier te vergelijken uw patiënten te kunstwerk, vind je niet? HOE ODD VOOR DR.KLEIN TO RETURN 2 dagen vóór MJ de dood! Werken away ... "Mijn patiënten zijn mijn schatten. Net als boete kunstwerk, ieder heeft schoonheid en karakter "

Ik denk dat ik weet dat de waarheid nu!

Voor diegenen onder u die niet krijgen het hele Matisse redenering, laat mij het uitleggen.

Wat doet een Matisse schilderij te maken hebben met iets? Matisse was een beroemde kunstenaar wiens kenmerken, wat natuurlijk talent resembled Michael Jackson. Toevallig dr. Klein stuurt een Matisse tekening te Liz Taylor drie dagen voorafgaand aan Michael's dood, waarin de tijd dat deze dr. Klein werd buiten de stad werkt aan een patiënt. Hij zelfs vergeleken zijn patiënten te fine art werk !!!!!

Raar toch??

Get this, Matisse overleden in 1954 aan een hartaanval. Hetzelfde Mike had vermoedelijk overleden aan wanneer we eerst hoorde het nieuws van zijn passeren.

Kom op dit is te toevallig. Het is ook niet vreemd voor de meeste van dr. Klein patiënten worden Michael Jackson's naaste vrienden - Jane Fonda, Elizabeth Taylor ...

De heer Klein Twitter account is alleen actief sinds 17 jun. 8 DAGEN VOOR MICHAEL PASSES. Waarom zou dr. Klein voelen de behoefte om een Twitter-account op mysterieuze wijze zo dicht bij zijn lieve patiënt overlijden, wat overeenkomt met twee van Michael Jackson's geliefde vrienden? Ik zal je vertellen waarom ... Hij wist dat hij zou moeten updaten anderen op zijn aanstaande interviews als hij zou worden opgeroepen de schijnwerpers! Een ander ding merkwaardige is dat je nooit mededeling dr. Klein zoekt verdrietig of radeloos over verlies van zijn meest waardevolle patiënt van meer dan 20 jaar in een van de interviews.

Dit is allemaal heel vreemd ...

Digitaal aanmaken, deze afbeelding wordt naar verluidt Michael Jackson's Final Rehearsal de nacht voordat hij stierf.

Dit beeld heeft een heel wat controverse over de afgelopen paar weken. Wat op het eerste leek te zijn het 'slechts' afbeelding in bestaan dat geplaatst Michael Jackson op Repetities voor zijn Concert tour de nacht voordat hij stierf, nu lijkt te zijn iets heel anders.

Meerdere gebruikers op deze site al eerder gewezen op de mogelijkheid dat dit beeld kan zijn 'photoshopped'.

Met scripties vermoedens gewezen, wij hier op MJHD besloten om nog een stap verder en hebben het beeld geanalyseerd door een professionele fotograaf.

De professionele fotograaf die geanalyseerd deze afbeelding onder een microscoop en ook met behulp van digitale editing software, helaas anoniem wenst te blijven, maar hun bevindingen zijn toch aanzienlijk minder boeiend en we zouden nog graag willen delen met je.

Ten eerste, de meest voor de hand liggende probleem is met deze foto is het feit dat het onderste deel van de 'S' ontbreekt in MJ tussen de benen. Sommige mensen hebben gezegd dat dat komt door de hoek van waar hij staat, en de oprit.

Onze deskundige eens.

Hij analyseerde de breedte van de bovenkant van de 'S' en zei dat er zonder twijfel moeten we op zijn minst zien een deel van de kromme van de onderzijde van de 'S' tussen zijn benen. Ten tweede, er moet ook een soort van steigers of verlichting tussen zijn benen, maar het is compleet matte zwart op nauwe inspectie.

Secondl, begon hij te kijken naar de achtergrond als een geheel, en geconstateerd dat deze is volledig digitaal, volgens onze deskundige. Het is de ontbrekende essentiële elementen van licht en donker. De schaduwen zijn niet donker genoeg is en er geen sprake is van het affakkelen van de lampjes op de vloer van de steiger, of de metalen steiger zelf. De enige 'verlichting', is de blauwe 'lensflare' die kan worden gezien, maar onze deskundige ermee eens dat dit een eenvoudige element dat kan worden toegevoegd met Photoshop.

Ook het licht op de linker voorgrond van de opname is zeer gesmolten, die blijkbaar ook een verhaal vertellen teken van digitale werken.

Wanneer we onze deskundige bleek de 'beelden' van Michael presterende 'Ze doen niet echt zorgen over ons', dragen dezelfde kleding, maar geen' Dit is het 'achtergrond, is hij het erover eens dat het lijkt alsof de afbeelding is genomen uit deze tijd (die had kunnen oordelen jaar geleden door het kapsel) en die als een laag op de top van dit vooraf ontworpen achtergrond.

De andere zaak te onderzoeken, is dat Michael Jackson was het repeteren voor zijn concert in de Los Angeles Stapelvezels Center. De concerten werden nooit zal worden uitgevoerd hier. Waarom dan, zou er moeten worden voor enige vorm van achtergrond op alle, gezien het was gewoon repetities? Zou het niet zo'n dure en belangrijke achtergrondinformatie die nodig is om in de Londense O2 Arena?

Neem een tweede blik op de beelden hier en vul uw eigen gedachten.

Er werd opgemerkt door veel Michael Jackson Fans op deze site dat dit routine is hetzelfde als een routine Michael deed op een van zijn tochten jaar geleden. Wij geloven dat dit waar is, en dat deze repetitie footage is vanaf diezelfde tour ... jaar geleden. Waarom is dan de Media 'verkopen' aan ons als beelden van de 23 juni 2009?

Wij zijn van mening dat voor de 'dood' van Michael Jackson te believeable, het is van vitaal belang voor ons allen aan getrokken worden dat hij repeteren laat in de nacht 12 uur voor zijn dood. Iemand wil dat wij denken dat dit is waar hij was en dit is wat hij deed. Volgens onze deskundige, dit beeld had kunnen ontstaan op elk moment ...., Die roept de vraag ... als Michael Jackson was niet repeteren de nacht voordat hij stierf in LA willen we allemaal verteld ... dan waar was hij?

MICHAEL JACKSON THRILLER 25ste verjaardag! De partij is nog niet voorbij! Michael Jackson viert de 25ste verjaardag van Thriller, wereldwijd de meest verkochte album aller tijden, en de grootste mijlpaal in de popmuziek ooit. THRILLER - de muziek, video's, het uiterlijk en de dance moves die de muziek voor altijd veranderd. Van de 12e februari 2008 zag de release van Michael Jackson's Thriller album in een speciale uitgave 25ste verjaardag met alle klassieke Thriller hits digitaal remastered, (meer ...)

Thema Aangeboden door: Wordpress Thema - Eerste Cash