Michael Jackson shaka Vdekjes

A është e vërtetë Pop Mbreti i vdekur?

Michael Jackson melodramë 25 vjetorin! Partia nuk ka përfunduar ende! Michael Jackson feston 25 vjetorin e melodramë, bota më e madhe e shitjes së albumit të gjitha kohërave, dhe me e madhe e muzikës pop në piketë kurrë. Melodramë - muzika, e videos, e shikon dhe e kërcimit që lëviz muzikë ndryshuar përgjithmonë. 12 shkurt, 2008 panë lirimin e Michael Jackson e melodramë në një album të posaçëm 25 vjetorin edicionin featuring gjitha klasike melodramë hits digitally remastered, (more ...)

  1. Iknowitall tha,

    OMG!! Everybody shihni këtë!!

    http://www.youtube.com/watch?v=lhNEYhv7ADM

  2. MyBelovedMJ tha,

    OH Michael TE VARFER Baby! Pse ata ju trajtojnë si kjo? Pse ishin ata në mënyrë të vrazhdë ju. Dhe të gjitha të rreme alligations. Ajo që ju i shkatërruam, që ju ka humbur shkëndijë në sytë tuaj. Unë shpresoj se ju keni gotten që ndezë prapa, kudo që të jeni. Unë shpresoj se ju gjeti tuaj paqes mylove. Të dua kaq shumë

Një Add Comment

Ju duhet të keni hyrë brenda për të postoj një koment.

Me kusht Theme By: Wordpress Theme - Së pari Cash