Michael Jackson sfalšoval jeho smrti

26. jún 2009
admin

Nasledujúce informácie sú získavané od www.weeklyworldnews.com

NEW YORK, NY - Už 'Kráľ Pop' imitoval 'Kráľ' by falšovať svoje vlastné smrti?

V 1994 vydanie Weekly World News, bol oznámil, že hviezda Michael Jackson bol tak zklamaný s nočnou morou jeho ťažkostiach život sa stal, bol by fingovanými svojej vlastnej smrti - rovnako ako Elvis!

"Michael Jackson, ako Elvis, je chorá a unavená, že sú väčšie ako život, a chce sa dostať na život," povedal Svet-proslulý psychických a metafyzika Dr Andy Reiss v tej dobe.

"Superhvězdných zájazdu je uväznený v Michael neze. Tiež je tu veľmi dobrá šanca, že by mohol skončiť vo väzení, ak je to odsúdený pre detské sexuálne zneužitie.

"Jediná cesta, ako z toho, že je to bordel, je to podvrh jeho smrti, krája vlasy a prejsť do ilegality," hovorí Dr Reiss, ktorý sa špecializuje na celebrity predpovede.

Dr Reiss veria v rukaviciach Raz sa pokúsi o útek jeho existencia by Pekelný "umírající" do Krajina neze, jeho vzdialený zábavný park ústupe.

"Na pokrytie príbeh bude to, že Michael Jackson utrpel fatálne infarkt kým jazdecké jeho ruskom kole. Jackson sa 'stále' bude spáliť a jeho 'popol' budú riešiť na základe jeho majetku, "vysvetľuje.

"Jediný spôsob, ako Michael začať nový život je pre ukončenie groteskné život má teraz. Naučil sa trik od Elvis. "

Kým Jackson neskončili jeho dni u svojej milé neze, je skutočne "zomiera" na infarkt na popoludnie dňa 25. júna 2009.

Jackson urobil plány uskutočniť sa? Je to niekde ešte nažive?

Prebudiť a Naučte sa prilákať bohatstva, šťastia a lásky do svojho života.


Tagy: Conspiracy, Smrť Hoax, předstírají smrť
Publikované v konspirační teórie, Hoax Smrť | Komentáre (53)

53 Reakcie na "Michael Jackson sfalšoval jeho smrti"

  1. MJ zabit ilumináti hovorí:

    Michael bol zabitý. Kto ho zabil? Je to určite sprisahania na úrovni 911 s médiami spoluviníky.

    Za posledných 6 mesiacoch, niekto bola nepestovala "Michael Jackson zomrie v 6 mesiacoch." To bol späť v lednu'09. Ako to, že vedia, že? Bol to spôsob, ako sa aklimatizovať verejnosti k Jackson smrti pred svojou smrťou, aby ju nie je prekvapením, keď sa to stalo?

    Michael bol na precvičenie základných Center v Los Angeles za jeho koncert o deň skôr zomrel. Mal Plnoprietokový koncert, ktorý som certained to nahraté na páske, pretože on to urobil v minulosti. Takže uvidíme tento koncert k odhaleniu jeho správanie a zdravie. Máte Fox News tvrdením "bol apatický a nemohol urobiť prostredníctvom rehersals. Kto volal Fox s týmto príbehom? Ľudia, ktorí tam boli, vrátane tanečnice povedal, že bol v skvelej forme, radostný a nadšeni nadchádzajúce koncert.

    Michael šiel cez 4 hodiny fyzickej pre poisťovne, ktoré pojištěný na koncerty. Nemal žiadne problémy.

    Potom ste ho volá jeho priateľ noc pred tým, že "sa necítim dobre." Ráno ste tento lekár, Dr Murray, ktorý bol len jeho lekár za posledné 2 mesiace na jeho stranu počas jeho smrti. To lekárovi mizne po jeho smrti, nie je hovoril na rodinný Jackson, a nemluvil k Koroner.

    Koroner dáva jeho vyhlásenie "Žiadna vražda." Ako viete, že? Tento lekár by mohol mu výstřely ho zabiť. Počas hovoru 911, tento lekár mal Michael telo na posteli dáva CPR. Dispečer musel povedať, aby lekár Michael v podlahe mu CPR. Niečo nie je v poriadku s týmto príbehom.

    Myslím, že niekoho zabil Michael Jackson pomocou čo vedeli mal problém s "lieky". Jedná sa o použitie čo si myslia ľudia ľahko veriť, pretože z jeho minulosti.

    Kto sa vysádzajú tento príbeh s Národnou anketára na 12. január 2009 vydať, a tvrdil, Michael by "umřel v 6měsíců?" Národný Equirer tvrdí, že "kamaráti." Je "kamaráti," The CIA?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    Žiadateľ prvýkrát zaznamenaná Jack šesťmesačné žiť NAŠE JAN 12, 2009 VYSTAVOVAŤ

    Foto: Novinky Online Splash
    Žiadateľ hlásený mesiaci strach kamaráti sa obávali, že Michael Jackson zomrie v najbližších šiestich mesiacoch!

    Z 12. januára 2009: Michael Jackson zomiera - a má len šesť mesiacov, k životu, kamaráti strach.

    Smutné je, že ťažko chorý hviezda je pripútanie na lôžko väčšinu času, a jeho elektrifikované fáze predstavenia sú vecou minulosti, odhalenia zdrojov.

    Incredible správy objavili na konci decembra, že Jackson je čelili s zriedkavé, smrtiacou genetické poruchy a vyžaduje transplantáciu pľúc. Hoci spevák poprel správy, žiadateľ bol povedal, že jeho zdroje zdravia sa zhoršuje rýchlo kvôli ochromující bolesť a závislosť na alkohole.

    Zdroj blízkosti hviezdy prezradil: "Je to tragický. Jeho stav je tak ďaleko preč, já bych byť prekvapený, keď trvá šesť mesiacov.

    "Analgetiká a chlast sa zmieta s ním. Jediná cesta, ako mu bolo schopné vyrovnať sa so stresom sexuálne škandály a jeho valčeková-tácka života bolo maskovať bolesť sa zneužívania návykových látok.

    "Ale konečný výsledok je závislosť, ktorá sa ho zabiť."

    King bizarné závislosťou na drogách "siaha až pri jeho vlasy boli pálený podania Pepsi komerčné," uviedol v blízkosti zdroja. Dvadsať-päť rokov potom, "drogovej jednoducho pustošenej ho."

    Michael je vo "veľmi, veľmi zle," tvrdí priateľ rodiny. "On bol chorý na šesť až osem mesiacov, a on len stále zhoršuje.

    "Jeho svaly a pľúca sú zhoršujúcu sa, a on je pripútanie na lôžko väčšinu času. Nemôže chodiť, ale nie na moc dlho.

    "Na dobré dni, Michael je schopný prijímať svoje deti do kníhkupectva. Ale nikdy sa na viac ako hodinu. Má veľmi malú silu ... Je to nakoniec v Božích rúk. "

    Ale hovorca Jackson vehementne popiera, že hviezda je chorý, povedal: "Pán Jackson je v jemných zdravia "a je v rokovaní koncertné turné a televízne projekty.

    "Michael sa bojuje o svoj život," sa blíži k záveru zdroj. "A to nie je dobre."

  2. Tejur Star Jetur hovorí:

    Nechcel som byť trochu prekvapení, keby sa celá vec sa kládol na to vyplatí, že pol miliardy dlhu zvýšiť predaj záznamov memorabílií & & / alebo meniť mike celého identity tak, že môže dostať šancu, aby zistili, čo je to podobné žiť ako my normálne nenormálny dysfunkčnosti fungovanie ľudí. Ale vzhľadom k tomu, že pravdou je, že drogy alebo skôr koktail liekov po dlhú dobu, je to, čo nakoniec vzala jeho život, alebo skôr vzal život mimo neho, myslím, že je najviac realisticky vzato uveríte. Som len rád, že bol v takej nadšenie aj na konci.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomom hovorí:

    Michael Jackson určite sfalšoval jeho smrti. Všetky jeho veci boli prevedené do Krajina neze, bolo hlásené, že hýbateľa podpísanú dohodu o mlčanlivosti. Tiež ... Keby som bol detektív prvej osobe bych chtěl promluvit by Paul MCartney! Ale ...

    Vzhľadom k tomu, že Michael DID fingovanými svoju vlastnú smrť, ktoré by nemalo byť možné. Jeho rodičia sa vykonáva všetky svoje činnosti a čoskoro neze Ranče bude znovuotevřít a Michael Jackson nový album sa bude propagovať v rámci Joe Jackson je nový rekord spoločnosti. JUST WATCH!

  4. Andrew hovorí:

    K
    Ak Michael Jackson je mŕtva, potom prečo každý príbeh zachovať mení. Spočiatku to bolo hlásené, že Jackson bol hľadáte skvelej noci pred jeho "smrti". Z toho, čo som čítal online o tzv pitva Jackson nemohol hovoriť, pohybovať, alebo čokoľvek, pretože je v ľudskej kostry. Teda video Michael Jackson "telo" v tele taška sedel až ako Michael Myers Halloween v H2O. Vysvetlite mi, ako telo vyzerá to seděl až v prípade, že telo je mŕtvy?

  5. wishful09 hovorí:

    Myslím, že príbeh neustále sa meniace, pretože ľudia sú jednoducho umazávání hore. Ak sa mnoho ľudí sa zúčastňuje, potom príbeh viac ako pravdepodobné, bude aj naďalej meniť. Myslím, že je možné, že Michael bol zavraždený, ale já jsem väčšinu podozrenie na skutočnosť, že môže mať sfalšoval jeho smrti. Já bych nerad myslím, že bol zavraždený. To uľahčuje moju myseľ sa domnievať, že je niekde radi videli, ako moc ľudí sa na neho smutný.

    Je to veľmi silná možnosť, že sfalšoval jeho smrti, pretože je takmer Jermaine príliš perzistentná na skutočnosti, že chce Michael telo pohřbeno v neze. Napriek tomu, on doesnt want pamätník tam. Stále sa meniace zakopaním miestach skoro ako keby to boli kontroly s Michaelom sám. Viem, že to znie šialene, ale len ma vypočuje. Prečo by sa rozhodnú mať pamätník na Staples Center? To je príliš desivé. Uvedomil som si, že dopyt po fanúšikov, ale po nejakom čase vám bude rád to je príliš veľa. To je nepárne koná na pamiatku, najmä odvtedy, keď bol práve skúšali tam minulý týždeň. Tiež sa uvádza, že udržanie tejto pamätníka je všetko o fanúšikov, ako by to viesť k niečomu inému. Môže byť len moje zbožné želanie, ale Im predpokladu, niečo sa chystá ísť na utorok. Ak tomu tak nie je Utorok, potom na jeho narodeniny. Ak nie potom, potom som sa zmieriť s tým, že môže mať skutočne zomrel. Všetky tieto osoby, ktoré vyplynuli říkal, že zneužila drog zdať trochu mimo mňa. Mimochodom noviniek predajní závora na všetko, čo je znepokojujúce. Naozaj, je to docela jednoduché to urobiť, aj keď ste Michael pretože verí médiám niečo povedz im zdroja. Niečo nie je v poriadku, tak to posssibility spochybniť ním je nažive nie je smiešne. Prejsť späť na príbehy od minulého týždňa a ich čítanie. Tie všetky sa zistí, že nič naozaj zápasy až do tejto podozrivej sestra prichádza dopredu. Potom naraz tam je rovnaký drogy vo svojom domovskom dni neskôr. Takže veľmi convient.

  6. MyBelovedMJ hovorí:

    OH MY Hospodina! Nemůžu `t domnievať sa, že Michael actuelle má klon seba .. priateľ jeho, ktorí mali surgury .. OH Bože. Čo to sakra má znamenať. Je ešte nažive?

  7. MyBelovedMJ hovorí:

    To je konečné, moja láska je preč. Nič z toho v strižových Center Dnes bola falošná. Paríži, hovoril so svojím otcom do mikrofónu na poslednú ans povedala citujem: Od chvíle, kedy som sa narodil, moje dadi bola najlepšie dadi vôbec, miluju tě tak moc. A potom, keby bolo úplné zrútenie. Ona je 11 letá dievča, ako sa jej, že falošná. On predsa nie je živé. On je preč . Nakoniec som dostal dnes, časť mi práve zomrel. Ak chcete vidieť, že rakev s Michael `s tela, ktorá bola len ťažko. Nakoniec som ju dostal. Moja lovedone je preč. A on nie je "apear" na javisko ešte niekedy. Ani v Londýne, rovnako ako niektoré vyhlásil. On je naozaj preč. Moje srdce je tak rozdelené, nemôžem tomu uveriť, že. Môj vzkaz Michael, je rovnaký ako ten, Latoya Napísal: Michael po 50 rokoch čakania, Boh sa konečne zavolal domov, aby to, čo robíte najlepšie.
    Má vaše zdieľané extrodenary talent sa u nás všetko pre mnohé decates, a teraz je to pre vás čas šíriť vaše krídla na oveľa vyššej úrovni, čo ofcause Viem, že sa bude robiť, a pripojiť sa k inej Anjeli a dať im incredeble výkon . A udržať Angels smileing. Milujem ťa hlboko a můžu `dočkať, až uvidím vykonať znova. Mike, budete vždy v mojich snoch. Milujem ťa tak veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi

  8. MyBelovedMJ hovorí:

    Dokonca som si tvrdý `t si vidieť jeho telo, já vím, že bol v rakve

  9. heisalive hovorí:

    Som presvedčený, + 100%, že Michael Jackson zinscenoval vlastnú smrť, aby unikol a ísť s normálne žiť inde ... to je to, čo môj vnútorný hlas mi hovoril, bol od okamihu, kedy jeho "smrti" bola vyhlásená a zrýchľuje mi pořád pokračuje. Som aj právnické profesijné a koukám na tomto ohľade ako "prípad" a všetky jeho komponenty, ako sú Discovery, aby meno len jedno. Michael Jackson určite má mosadzné bleeps, kontakty, zdroje, loyals a zo všetkého najviac peňazí a wherewithall vôbec, inscene takýto "show", ako je toto! Oženil Elvis' DNA, Lisa Marie, a súčasne s ňou oženil, dostal tovaru od nej o tom, ako Elvis' smrť bola postupná a úspešne "predaná" pre verejnosť, ktoré ďábelský médií späť v roku 1977. Založený na rozsiahle výskumné a existujúce dôkazy o niekoľko vierohodných jednotlivca a úspešného tripup to novinári zo Lisa Marie a Priscilla oba, je veľmi jasné, že Elvis nezomrel na Graceland a so všetkou pravdepodobnosťou skrývať pomocou amerického programu na ochranu svedkov ako bývalý oficiálnu federálny agent.
    Nie je pochýb o tom v mojej mysli, že Michael Jackson, pre jeho vlastný súbor dôvodov fázové svojej "smrti", ako Elvis, a to rovnako ako on je nažive a niekde sa pozerá tejto "akcie", ako je jeho vôbec najväčší encore s moneymill priebežne $ připevňování špendlíky a na . Ak Debbie Rowe nedostane väzbe MJ deti (namiesto hotovosti samozrejme), je stále s Katherine Jackson podľa MJ to bude. Toto usporiadanie zaručuje 100% ľahký prístup k MJ na svoje deti a budú sa diviť, že sa raz vráti z "hrobu" je navštíviť v určitom čase!
    * Aktuality prípade aktualizácia: Starwitness č 1, Elizabeth Taylor MJ koho miluje so svojím srdcom a dušou a podobne má "klesla" na "objaví" na "pamätník" párty na skobky centrum uvádza, že "miluje ho príliš veľa." Pani Taylor je jedna osoba Michael verí implicitne imaginable a bol prvý, kto sa dozvedeli o jeho prepracovaný plán úniku, a tak ukázala jej lojalitu, ktoré mu nie sú "objavujú" v tomto svojom sendoff, ktoré po Elvis' "smrti" a pohreb, je zďaleka najväčší lež niekedy povedal, je lož, že miliardy ľudí swalloed celej .. Ach áno malé viery!
    * Aktuality prípade aktualizácia: Starwitness č 2, Diana Ross oznámil prostredníctvom uvoľní vyhlásenie ona nebola "ošetrujúci", hovorí: ona je na to! Tieto 2 jedincami, Ross Taylor a ako je známe, že sú najbližšie k MJ, sú súčasťou jeho intimními kruhu confidantes roky. a to so všetkou pravdepodobnosťou Podporená mu "Getaway" a mohla by sa priznať, že na ich deathbeds niektoré denne, alebo nie ...! Dôkazov vedie montáž a prípad stále získava svalu.
    * Aktuality prípade zmenené: 2 viac dôležité z MJ vnútorných kruhoch chýba v Staples Center: Uri Geller a Deepak Chopra, 2 ďalšie osoby, na svoje aj postupná "uniknúť smrti"? A pravdepodobne možnosť!
    Po skončení programu "Památníku Service", to nikoho iného ako mne všimnete, vidieť a čítať - vo fáze backwall s Staples Center - týmito slovami sa nachádza v modrým písmom: "Ja som nažive a já jsem tady navždy"?? Mali MJ zanechať "správa" tu sa len na niektoré z "truchlící" ulovené a na kým rosedraped, zlaté rakvy, zrejme prázdne alebo s loutkovým vnútri sedeli tam, bez toho, aby z atmosféra, že jediné, čo je skutočne obsahovali mŕtve telo, žiadne "telo" vôbec? .... Vďaka za čítanie, aké sú vaše myšlienky o tom? Určite by som mala záujem počuť

  10. MyBelovedMJ hovorí:

    Videl som thhat písomne 2, i len skontrolovať to. Ó môj pane, já mám zimnicu. Kto to napísal? Je to Michael zaslaním správy? Prečo bola rodina tak naštvaná potom, já mluvím o Paríži, a Marlon. Sú pozadu Michael vo všetkých to? Bol to příšerný 2. Bol som tak neutěšitelný yeasterday jsem brečela nonstop za 2 týždne, ale yeasterday bol len 2 zatraceně tvrdý na mňa. A prečo sakra som `t dostaneme vidieť jeho telo. Ospravedlňujeme sa za sľubu, i don `t normálně udělal, ale já jsem pěkně naštvaná hned. V prípade, že je skutočne nažive, bude vracať, to viem, a to Weill proberly byť na jednom zo svojich koncertov termínoch. To by mohlo byť v pohode. Len mi zavolaj naivný, ale ty listy jsem `t písať sami, a rodiny jsem` t dať je tam určite, ani niektoré z takzvaných priateľov. Len 1 osoba, mohol urobiť to. Michael. Je majster v desquises, ktoré by boli schopné vstúpiť stabilný stred, a to bez beeing reganiced. Im nie je si istá, že keby tam bol. Ale já jsem takmer istý, že je 1 responseble pre túto správu. Prisahám Bohu, moje srdce práve zastavil na chvíľku. Ak je Michael skutočne nažive a on raz bude môcť prečítať to, chcem, aby vedeli, že ho miluju víc než čokoľvek iného, nie pre jeho hudbu, ale kto to bol. Nikdy som ho zle, alebo ho sudca alebo nič. A múdra osoba mi raz povedal, a qoute: Nevyberajte judegement permanentka na nikoho, ako ste hovoril s nimi jeden na jedného, i don `t starostlivosti, čo sa deje. Chlapec mal pravdu. Priala by som si, že Michael by nám nejakým spôsobom na znamenie, ze mu je nažive. Čokoľvek, ale maby tých slov bolo. Já nevím, zmätená, hoci som presvedčený viac ako kedykoľvek predtým, že posibillity z himbeeing živé je veľmi veľké. Chtěl bych dať všetko aj vlastné dostať ho späť, všetko. Milujem ťa Michael

  11. MyBelovedMJ hovorí:

    Som živý a já jsem tu pořád. Budem staviť svoj dom, v tejto oblasti. Michael je nažive. Nikto iný by mohol mať, že písomná správa.

  12. heisalive hovorí:

    MyBelovedMJ .. Vravíte, že ste "vedieť", že telo bolo v rakve .. Naozaj? Je to preto, že ste boli privvy vidieť skutočnosť, že je do toho? a / alebo ste actally SAW telo MJ prostredníctvom kovov z rakvy ??????

  13. MyBelovedMJ hovorí:

    Myslel som si, že skutočne tam bolo, keď som videl Paríži hovoriť s ním. A ne aj coulden `t vidieť skrz lol. Ale potom som videl, týmito slovami: Im nažive, a im tú navždy. Potom som začal klásť otázku, či to bolo znamenie

  14. heisalive hovorí:
    hod

    Ak chcete MYbelovedMJ: Ak chcete svoju vlastnú škodu, Elvis' "telo" sa zobrazí v otvorenom rakev. To nebolo však nie je Elvis' telo vôbec, tvárové črty pre "telo" a tých skutočných Elvis nesúhlasí, esp. s tupým nosom na tele vs Elvis' dokonalý latinke nos je jedna položka, ktorá sa lepí ako bolavý palec. Na "telo" bol v klimatizovaných rakev? A teraz, čo by Zmrazená STUDENÉ SiTFF potrebujú klimatizáciou pre rakev?

    Je veľmi pravdepodobné, že aj keď vydatá pani Presley, Michael Jackson nielen získať tovar, o tom, ako inscenovat svoje vlastné smrti úspešne, ale aj dostala "robiť to a to dont" list, jeden kus, ktorý by mohli byť: " zachovať rakev uzatvorená po celú dobu "... na pamätník a / alebo pohrebe, je" duch "z mŕtvych osôb v rakev dáva takmer rozoznateľné" vibes "a to isté na cintoríne .. pri návšteve cintorína Arlington v blízkosti Washingtone, DC, budete SKÚSENOSTÍ vibes z JFK stojace u jeho hrobu. Ja som povedal, že pretože som tam bola a je skúsený.

    Ak chcete získať viac realistické grip na to, čo je uverejnený na týchto stránkach, odporúčame Vám prečítať značne o Elvis' "smrti" a skutočnosti, že hovoria proti nemu. Pritom vám oveľa lepšie ojbective o "smrti" na Michael Jackson. majú na to!

  15. MrsBenjamin hovorí:

    Mám niečo, čo chcem, niektorí z vás to komentovať. Ale keď sme sa dostali na reportáž o tom, ako Michael vypadalo, keď sa tam dostal paramedicínski dosent zodpovedal popisu na obrázku, keď bol v zadnej časti sanitky. Museli výslovne uviedol Michael bol úplne Bald. Im z toho, čo vidia na obrázku. Bol plný vlasy ... Tak jo .. ideš do nemocnice, aby sa vaše bude klásť paruku na neho? .. Ktokoľvek?

  16. ejay5131 hovorí:

    Som tak rád, že ostatní ľudia sú presvedčení, že je stále tu. Mám na tomto MJ príbeh tak úzko a vedieť všetko, každý detail. Potom bolo, že som začal na otázku, či bol skutočne mŕtvy. Pamätník bol veľmi postupná, i když jsem plakat celý pamätník. Nemohol som pochopiť, prečo jeho rodina a deti, boli tak pokojní a nebrečím. Teda já jsem tady cudzinec, aby tento muž, a já jsem totálně zničené, že je to preč. A potom, keď som hovoril Paris necítila, že emocionálne spojení truchlit a stratiť, a žiadne slzy. A prečo sa nikto z jeho blízkych priateľov by sa zúčastniť, sa hovorí Michael by rozumeli smutný v súkromí. I potom sa stal úplne podozrivé, keď na konci pamätníka mal veľkej obrazovke s nápisom "Som živý a já jsem pořád tady." Nechcem kúpiť. A prečo AEG mať poistku, ktorá upravuje "predávkovania", ale nie je "prirodzené príčiny"? A ak sa Jacksons najímaných pohybujú vozne prísť a odstrániť položky zo zámku, ako sa im ani na lieky, ktoré polícia našla rovnako ako o 4 dni neskôr? A toto všetko brnknout o biologický otec o deti, je to "dokázať", že neboli MJS, a potom si zmizne s "pravými" otec. Prečo MJ skryť za všetky tie roky a za posledné mesiace, ktoré ste sa s ním, bez masky. Tak veľa otázok, ktoré nie sú toľko žiadostí, že bych nikdy držať tento proti nemu vôbec, možno je nájsť šťastie, že opäť médiá hovoria, že nám, čo by sme mali premýšľať o ňom. MJ, pokiaľ váš tam, cítim vašu nešlo z tohto sveta.

  17. carelesslove46 hovorí:

    Nikdy som nepočul o jeden
    poistenia škôd
    smrti predávkovanie .. Nie je náhodné smrti pokrytie.
    A samozrejme smrti prirodzené príčiny .. rád bych myslieť Michael žije ..
    Ale já vážně pochybuji. To by trvalo príliš veľa ľudí, aby tahalo to vypnúť úspešne .. a každý by mohol byť dôveryhodný? Tiež Mike nikdy dovoliť svojej dcére vstať a len
    ležať takhle .. Tiež som videl záverečné zábery Michael skúšali. Nielen
    vyzerá až príliš tenké pre jeho výšku .. Je jasne chýba energia .. Jeho krásny hlas nikdy váhať to keď .. čas prijať realitu chlapi .. I keď
    rodiny mal dovolené verejné zobrazovanie tela potom by ešte bolo ľuďom tam vonku, ktoré by sa povedať, že to nie je naozaj Michael .. Alebo 'voskové figuríny' Teoreticky by mal prísť znovu. Som druh
    Domnievam sa, že Elvis je simulant
    o jeho smrti by bolo
    možno preto, že to bolo
    priateľský s najmenej dvoma
    prezidenta a mal iné priateľov vo vláde a
    vynucovacie .. som nikdy
    počul o niečo takého
    s Michaelom ..
    Mike Milujem ťa .. Bude chýbať
    vy .. Odpočívej v pokoji krásna
    anjela ... xoxoxoxo

  18. Holandský hovorí:
    hod

    Nevím, jestli je živý alebo MJ naozaj mŕtvy, ale mnoho vecí jednoducho nepridávajú, alebo sú veľmi náhodná. Väčšina z nich bola riešená už tu, ale já jsem chýba. Na pamiatku, tesne pred "Sme na svete" bola vykonaná, Kenny Ortega krátkom prejavu a urobil malú chybu, ktorú nikto sa zdalo, že všimli. Keď hovoríme o skúškach v Staples, hovorí, "sme tu, trochu menej ako pred týždňom." Keď som počul, že som niečo ako "WTF? Menej ako pred týždňom? Je tlačí do 2 týždňov! "Nie je to chyba jedného alebo dvoch dní, ale je to niečo ako celý týždeň mýli. Přeřeknutí?

    Nejsem a nikdy neboli obrovský fanúšik MJ a já se stal len preto, že záujemcov o intenzívne mediálne pokrytie. Obvykle môžem docela dobre odhadnúť ľudí a ja som nikdy nebola rozmiestnite môj pocit gut (čo, chápem, neznamená sh! T k iným ľuďom). V tomto konkrétnom prípade, má pocit, črevá mi svet je zámerne. sú vedené mimo niektoré veci a svet je zámerne vykrmovaných v rozpore s príbehy. Všetko, čo musíte urobiť, je povedať ABC médií a médií, ktoré potom tvoria D a pridajte do Z. Každý vie, médiá mechanizmy, ne?

  19. Holandský hovorí:
    hod

    Tiež zabudli pridať nasledujúce. Po pamätník, vrtuľníky boli po autokolona, ktoré bolo povedané (pri krytie) tak, aby zahŕňal rakev. Aspoň to bolo na CNN. Teda autokolona zastavil v hoteli v Beverly Hills a IMHO žiadny pohrebné vozidlo nesúce rakev bola prezentovať tam. Bol som v naladenej na CNN, ale zároveň aj ETOnline a tam tiež mali iný prúd ukazujúce zábery zastrelených z vrtuľníku na čiernom van (ne mary ako na cestu do Staples) znižujúce diaľnicu. Každý, kto vie, v prípade, že čierne van odišiel, pretože prúd bol vyobcován a zároveň ukázal, že tento van stále na diaľnici. Táto čierna van sa opustiť Staples, ale nebol sprevádzaný žiadnymi inými vozne. Žiadna polície, žiadny Rolls Royces, nič. V skutočnosti to znižoval diaľnici dost anonymný a mohlo by išli kamkoľvek bez toho, aby niekto podozrenie, že bol priamo pripojený k MJ pomníkom.

  20. bexuk hovorí:
    hod

    Som vypočúvaný, prečo je väčšina MJ v najbližší priatelia werent vo Staples Centra pamätník, ale pak možná šli na súkromný pohreb konať v lese trávniky márnice pred rukou? My dont vedieť, kto išiel na to.

  21. Angel36 hovorí:

    Videli ste, že beuatiful obrázok na konci pamätník?
    Bol to obraz z liberiangirl, že on stál za kamerou.
    Možno, že v réžii celý jeho pomník sám!
    Je to veľmi krásny obraz, ale prečo sa tento obraz, ak mu neboli réžia tohto sám.

  22. MyBelovedMJ hovorí:

    Ehh povedať znova. I nahrbený whatching keď som videl, sa slová apear na javisku backwall: Im nažive, a Im tu navždy. Som sa cítil chorý, a já mám zimnica, takže je nutné vyplniť v prípade, keď ste mi don `t mysli?. Na konci tejto memoriel?

  23. Angel36 hovorí:

    Na samom konci ukázalo sa obraz michael za kamerou, keď sa streľbou, keď pieseň libérijská girl.Where bol povedal: "to je hotový." A keď sa jeho úsmev je tak roztomilý.
    Prečo ste si zvolili, že obraz na konci, ako je to v réžii celý pamätník.

  24. He.is.alive hovorí:

    Holandsky: Ja som s vami po celú cestu, že vaše vysielanie nie je sentimentálnu, ale pragmatické a odvážia říkám, drsně realistické ... přeřeknutí by Ortega počas pamätník? Áno, úplne možno aj iné fyzické osoby a "situácia" ako "zmizol rakev" apod dáva viac vodítka pre tých z nás, ktorí hľadajú pre ne ... Médiá sa však spoliehajú na masy s požití celého "smrti" na MJ a zdá sa, že nie je príliš obávať o druhej guesser to medzi nami.

    Já jsem sa pozrieme na každý kus informácie pomocou lupy, vysprávky to dohromady ako skladačka.

    Podobne ako iný blogger posta, Elvis' inscenované smrti bolo jednoduchšie urobiť a dostať sa preč, pretože tam bolo oveľa menej vplyvu médií bez internetu a mobily / fotoaparáty a tak ďalej. Tým skôr, že a.) únikové směrování nebolo dobre alebo plánované réžia a tak sme sa dostať na "sentimentálnu" stratiť končí ako 'stop' .. A .. b) celý "výrobu" je navrhnuté tak, aby únik faux pas tak, aby sa záznam na "hej, to všetko druhý hádat" buď ..., alebo s médiami teraz plávajúce a spriadanie všetky drogy našiel v MJ domu, ty gullable dost sú teraz "injekcie", ak ste milosti slovná hračka s "špinavé tajomstvo" o MJ v snahe zmazať všetky pochybnosti o tom, že to mohlo byť inak len ..

    Já jsem žiadny zomrie-tvrdé, emocionálne Michael Jackson ventilátor, ale to je pre tento dôvod, prečo som sa tak jasne definujú signály z čreva ... MJ vystúpili ťah a zmizla .. Som presvedčený o tom.

  25. MyBelovedMJ hovorí:

    Angel36, Im s vami hned, som pozoroval ju. A já cítil chorý znova. To memoriel mať toľko skryté indície, že ste takmer môžu `nevěřím. Im crazy ísť sem, Im myslenia o Michael po celý deň, sa snaží spomínať, a hľadanie odpovede na to všetko. A že vety: Im nažive, a Im tu navždy. bol práve poľovnícke mě. Mám pocit, ako by som sa nejako zistiť, kde je. To je pre mňa unbearelble, bolesť. Nemůžu `t zvládnu. Dúfam, že nás bude viac odpovedí na koncertu na jeho narodeniny. Myslím si, že je dosť čudné, že "rodina", ktorí si želajú mať život rovnako ako hologram, Michela vo fáze, sining a danceing s nimi. Hmmm Ďalšia stopa maby. Prečo by to robili? Alebo maby by IRL Michael, Nevím, nemůžu ani `t think straight enymore. Im so neutěšitelný

  26. wishful09 hovorí:

    Mybeloved,

    Mluvíš ako já. Cítim sa, ako já blázen s tým. Iba si myslím, že je potrebné, aby ľudia otázku vecí. Tak to nie je připočtu, a uzavretí nie je tam pre mňa. Ak lekári nepoznali adresu, prečo ten krik didnt u jedného z detí? Byli v dome, tak? Tiež novinky vyzdvihnúť na predpokladajú duch v neze, ale nic nebude diskutovať o podvodník na tlačovej konferencii v Londýne. Shouldn't mať niekto prišiel dopredu a povedal: "Áno, hned to bolo Michael. Hovorca pre rodinu, možná? Príliš veľa vecí nie sú připočtu. Tiež som to divné, že by chcel Michael hologram. AK Michael je mŕtva, táto rodina potrebuje pomoc. They're správanie je taky divné. A kde bol Jesse Jackson? Ten by mal byť na javisku hovoriť.

  27. Samantha hovorí:

    Ak sa pozriete na rakev je to docela malé, a ktokoľvek, kto by mohol zo Napísal "Im nažive ... a tu navždy" Je dosent znamenať michael napísal, nemám naozaj vedieť, kto sa domnievajú, v tomto neskorom štádiu, pretože všetci stále sa meniace príbeh . Ahhh! im so zlomenými srdcami, to bol najhorší rok vôbec!

    Im rád i wasn'ta around pre Elvis smrti ...

  28. Samantha hovorí:

    MJ a jeho blízkych priateľov Povedz, že MJ bol plný prekvapení a hovoria: Michael nenávidel Lieky a alkohol, ktoré Súhlasím MJ bolo dost dôveryhodné.
    Ale IDK, i dont dokonca viem, čo si mám myslieť Jeho jediná vec, to je cez moju myseľ. Len som sa chcela dostať na dno to!

  29. SilverFlame hovorí:

    Len som už nepoznajú. Jednu minútu si myslím, že je nažive a ďalšie si myslím, že je preč. Čo mi plete najviac je, že ak je nažive, by mal byť schopný vrátiť sa za seba? On by sa dopustili trestného činu tým falšovanie jeho smrti? Oh mám nádej, že je nažive, ale já bych úplne nenávidím ho byť zadržaní alebo horšie pre falšovanie jeho smrti. I'm so neutěšitelný o všetko!

  30. MyBelovedMJ hovorí:
    hod

    Ak Michael "falošný" Jeho vlastnú smrť, nikto je povolené vynesenie rozsudku na neho alebo naything. Dokázal to, čo musel urobiť, aby sa v bezpečí. Ta vec sa bude zatknutý, i don `t think so. Veľa ľudí je fakeing vlastné deaths.I don `t think on by bol zatknutý. Ale to nie je importent keď niekedy vráti. V importent vec, keď pre neho to bude nažive a dobre.

  31. ejay5131 hovorí:

    Všetky udalosti z júna 25 a všetky udalosti, ktoré sa konajú až do teraz bod v smere, že Michael je nažive. Napriek tomu si nemyslím, že budeme stále vidieť ho zase .. ak si myslel, ako média a ľudia zaobchádzať ho v roku 1993 a 2005 bola zlá ... Predstavte si, čo to urobí! Dňa 25/09 kráľa pop "zomrel", ale osoba bez kontrolou sa narodil!
    Michael, nie ste sama, sme tu s Vami! <3

  32. bexuk hovorí:

    Asi by bolo po všetkom arested je podvod.

    Pozri odkaz na podobnú situáciu, ktoré sa stalo v Británii nie je tak dávno-http: / / edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html? IREF = mpstoryview

    Len toto nezvestné bol žijú v rodinných domov pozdĺž všetkých!

    The only way Mj would be able to come back would be if it turned out he was kidnapped or something or it was a case of mistaken identity.

  33. MyBelovedMJ hovorí:

    Ejay5131. I totally hear you. I just wish that Michael could read all of this, so he could see how much we really love him, and support him. And that NOONE would blame him for doing this. We totally understand him. So what if he ever comes back to perform? Just wish he would give us a kind of a life sigen. HMM. Then he could live in peace, and with all his fans still loveing him.

  34. dikki Says:

    i think MyBelovedMJ is correct. we are no one to comment on all this. and i too hope where ever he is he's well and safe.

  35. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  36. Banessa Says:

    SilverFlame/Bexuk I believe some one already stated that as long as the “death Certificate” is not sign by any Doctor, it is not valid; therefore, MJ would not have committed any crime.
    We also have to imagine that he must have had a big reason for having done this. I do agree that everything has been too fishy from the beginning. When I heard the news I was first in shock I just could not believe it! Then my first gut feeling was “He is not dead!”
    Someone(I believe is Supermom75 forgive me if I have the wrong name) posted some links in this site to an article which states that someone close to Michael has confirmed this was all a hoax. I don't know how much credibility the article has but it states that staging his own death was the only way for Michael to get better. Apparently, he had a hard time deciding on this (making his fans go through this ordeal and grief) but it is apparently the only way for him to get the medical attention he needs. The article also states that if Michael had not done this he would have indeed been headed for an early grave.
    In the article it also states that Michael will be back! That is when he has fully recuperated and is able to perform again.
    Again, I don't know how much validity the article has but it sure gave me hope
    I also have to agree with Angel36 I had not noticed that but you are right…Why…why use that particular picture to closed the memorial? And on top of it all, with the writing “I am alive and I am here forever”.
    A lot just doesn't make any sense at all. The last news I heard on The Insider is that AEG is planning to have a huge sell from the What would have been the “This is it” tour. Alleging Michael had designed a lot of it. I find this very opportunistic of their on their behalf. If MJ was really “dead”, they are just making themselves look like a “money hungry” corporation never having had a care for Michael.
    Also some guy is coming out with a book that “it supposedly” uncovers all of MJ's secrets and his supposed secret life. Please to the real MJ fans don't feed into this man's lies in this book. Lets not make him rich by buying a bunch of lies. (I'm sure once the book is out the media will have a field day with it trying to make us believe its all true) Im sure Michael wants to come back with an untarnished image, sort of like a new beginning for him. So lets not feed into all the crap the media and the family wants us to believe. Sorry I wrote so much but I love this site and I like a lot of you have my own theories.Speculations and have not for once believed he is “dead”.
    Also if anyone can comment.express your thoughts on my comment about the articles shared by (SuperMom75) I really appreciate it. I hope I am not the only hopeful here in believing or wanting to believe the article is true God bless!

  37. ejay5131 Says:

    hypothetically speaking, if MJ did fake his death(I believe it) and it was(hopefully) to come back, how do you think he could avoid public scrutiny over this stunt? How can any of them..the Jacksons. I don't know about anybody else on here but when I come to this site and read all the posts from everyone and we all share our theories on the things we're being told not to see, I truly get butterflies and happiness comes over me knowing he is still here, but sometimes that feeling is quickly replaced with a heart-wrenching tug that reminds me we'll never again be graced with his presence. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

  38. Banessa Says:

    Hello everyone! First of all to Angel36 Thanks I did not see the idea of the last picture used of him in the Liberian video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
    I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
    Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
    If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
    The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
    This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
    I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. God Bless

  39. dynamite Says:

    Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

  40. dynamite Says:

    And dont care who they hurt along the way with there lies

  41. MyBelovedMJ hovorí:

    Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

  42. dancer1792 Says:

    Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

  43. Banessa Says:

    dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
    It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

  44. MrsBenjamin Says:

    @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  45. MyBelovedMJ hovorí:

    If this is true Michael is in Hungary, in a castle. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. I'll give them a world tour and shows in every country on earth. If people are too poor to buy a ticket, they can come for free. I will bring love to the world … the peace and love the world needs.' He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Kľud

    “Make no mistake,” continued the source, “faking his death has saved his life. Michael was at the breaking point. If he hadn't dropped out, he would have gone to an early grave for real.”

  46. MyBelovedMJ hovorí:

    So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
    link above.

  47. MyBelovedMJ hovorí:

    OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

  48. Banessa Says:

    @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
    I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
    Again, I am sorry for the prior mistake.
    God Bless

  49. Banessa Says:

    @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

  50. Banessa Says:

    @ MyBelovedMJ I admire the way you care for Michael. I, like you, have a feeling about something happening the day of his birthday! And I agree when you say that the real fans won't be bad we would be ecstatic with happiness knowing he is okay and getting better!

  51. dynamite Says:

    As long as his happy and ok then im happy

  52. MyBelovedMJ hovorí:

    Banessa Díky moc. You woulden`t know how much i love Michael. Im not just a screaming fan lol. He really changed my life, i just wish i could tell him myself. I think he would be happy to know that. About the fans being ecstatic with happines, INDEED. I would seriously feint, if he appeared on that stage again. I would be so happy about that, i cannot put it into words. But like i said before, I don`t really care if he ever performs again, thats not why i love him. I only want him to get better. That is the most importent thing. God bless you

Nechaj Odpoveď

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.