Мицхаел Јацксон лажни смрти

26. јуна 2009
бы админ

Следећи подаци су из соурцед ууу.уееклыуорлднеус.цом

Неу Ыорк, НЫ - има 'Тхе Кинг оф Поп "имитатед' Тхе Кинг 'заваравања по својој смрти?

У 1994 питање Уееклы Уорлд Неус, он је предвидео да Суперстар Мицхаел Јацксон је био тако утучен с ноћна његов живот упропашћујем су постали, он би фалсификовати своју смрт - баш као Елвис!

"Мицхаел Јацксон, попут Елвис је болестан и уморан од буде већи од живота и жели добити живот", казао је светски познатог психичка и метафизичар Др Анды Реисс на време.

"Тхе Суперстар Мицхаел путовање је заробљен у Неверланд. Такође има врло добре шансе да би могао завршити у затвору ако је осуђен за дете секс злостављање.

"Једини начин из ове неред он је у лажне смрти, смањити његову косу и иде у подземље", каже др Реисс, који се специјализовали за Целебриты предвиђања.

Др Реисс верује да Гловед Један ће покушати побећи од свога постојања паклене "умирање" у Неверланд, његов даљински забавни парк одступницима.

"Тхе покрити ће се прича да је Мицхаел Јацксон претрпио фаталан инфаркт док јахање његов Феррисовој панораму. Јацксон'с' остаје 'црематед ће бити и његови' пепео 'ће бити разбацани на основу његове некретнине ", објашњава он.

"Једини начин за Мицхаел да започне нови живот свјежа је гротескан крај живота он је сада. Он је научио од Елвис трик. "

Док Јацксон није крај своје дане на његов љубљена Неверланд, он је учинио заиста "умиру" од срчаног удара у поподневним сатима 25. јуни 2009.

Јесте Јацксон планове долазе у остварење? Је ли још жив негде?

Пробудите Сазнајте како да привуче и богатство, радост и љубав у вашем животу.


Тагс: Удруживање, Деатх Хоакс, лажни Смрти
Постед ин теорија, Хоакс Смрт | Коментари (53)

53 Одговор за "Мицхаел Јацксон лажни смрти"

  1. МЈ убили Иллуминати каже:

    Мицхаел је био убијен. Ко је убио? То је свакако урота на нивоу 911 с медијима цомплицит.

    За последњих 6 месеци, неко је био засађено "Мицхаел Јацксон ће умрети у 6 месеци." Ово је повратак у сијечњу'09. Како би они знали да? Био је то начин да се јавности на аццлимате Јацксон'с деатх испред његове смрти како би је се не чуди ако се догодило?

    Мицхаел је вежбање на сортирано Центер у ЛА за његов концерт дан пре него што је умро. Имао је ФУЛЛ концерт који сам цертаинед он тапед јер му је то учинила у прошлости. Тако ћемо видети овај концерт да открије његово понашање и здравље. Имате Фокс Неус тврдецхи "био летаргичан и не може направити преко рехерсалс. Ко је звао Фокс са овом причом? Људи који су били ондје, укључујући плесачица је рекао да је у великој форми, оптимизам, и узбуђен о предстојећим концерт.

    Мајкл је отишао кроз 4 сата за физичку једног осигуравајућег друштва који су осигурани концерата. Он није имао проблема.

    Тада сте га зовете његов пријатељ је вече пре рекао: "Он није био осећа добро." Следећег јутра сте овај лекар, Др Мурраы, који је био само његов лекар за последње 2 месеца на његову страну за време његове смрти. То лекарима нестаје након његове смрти, није говорио да је Јацксон породицу, а није речено да истражитељ.

    Је истражни судија даје његову изјаву: "Не фаул." Како знамо да је он? То би могло да има лекар му метак да га убију. Током 911 позива, тај лекар је Мицхаел тело на кревет давање ЦПР. Тхе диспечер морао рећи лекара Мајкл ставити у поду да му ЦПР. Нешто није у реду са овом причом.

    Мислим да је неко убио Мицхаел Јацксон користећи оно што им је знао он је имао проблема са "рецепт дроге." Они су користећи оно што мислите да ће људи једноставно верујем због његове прошлости.

    Ко засадих ову причу са Националном Енкуирер дана Јануары 12тх, 2009 тема, тврдећи Мицхаел би "умрети у 6 месеци?" Национални Екуирер потраживања "палс." Је "палс", ЦИА?

    хттп://ууу.натионаленкуирер.цо ... .. 97? = цид РСС
    ТХЕ ФИРСТ ЕНКУИРЕР пријављен ЈАЦК Хад шест месеци да живи у НАШОЈ Јан 12, 2009 Иссуе

    Пхото бы: упрскати Новости Онлине
    Тхе ЕНКУИРЕР пријављен монтхс аго забринути да палс побојаше Мицхаел Јацксон ће умрети у идућих шест мјесеци!

    ОД 12. јануар 2009: Мицхаел Јацксон се умире - а има само шест месеци, да живе, палс страха.

    Жалосно је очајнички болесни звезда је изнемогао пуно времена, а његови наступи су елецтрифыинг позорница ствар прошлости, открити изворе.

    Невероватно извјештаја сурфацед крајем про Јацксон који је бој ретка, смртоносна генетског поремећаја и захтева плућа пресађивање. Иако је певач одбацио извештаја, а ЕНКУИРЕР је рекао да су његови извори здравље је рапидно погоршање, јер је то сакаћење аддицтион болова и алкохола.

    А извор близак звезду дивулгед: "То је трагична. Његово стање је исто тако далеко отишао, ИД-'бити изненађен ако он траје шест месеци.

    "Болови и напити имати је ухваћен горе са њему. Једини начин на који је био у могућности носити се са стресом и секс скандала и његова роллер-подметач за чаше живота био је маска бол са супстанца злостављања.

    "Но, крајњи резултат је зависност које ће убити."

    Кинг'с Бизарро зависност о дрогама "датира кад му косу спалио је стварање комерцијалних Пепси", рекао је близак извор. Двадесет пет година касније, "дрога једноставно имају уништено њега."

    Мајкл је у "стварно, стварно лош облик", тврди породицу пријатељ. "Он је болесна за шест до осам месеци, а он само чува погорссава.

    "Његови су мишићи и плућа погоршање, а он је изнемогао много времена. Он може ходати, али не и за веома дуго.

    "У добрим данима, Мајкл је у стању да преузму његова деца до књижара. Али он никада није за више од једног сата. Он има врло мало снагу ... Ит'с Напослетку у Божијим рукама. "

    Но, портпарол Јацксон жестоко негира звезда је болестан, рекавши: "Господин Јацксон је у фини здравље ", те је у преговорима за концертну турнеје и ТВ пројектима.

    "Мицхаел се бори за свој живот", закључио је близак извор. "И то не изгледа добро."

  2. Тејур Стар Јетур каже:

    Не бих се мало изненађен ако цела ствар је била стави на отплатити да пола милијарде дуга подстицањем продаје плоча и сувенири и / или за промену Мике'с цео идентитет, тако он може добити прилику да види оно што је као да живи попут нас нормалне абнормалне дысфунцтионал функционисање хоусефолд. Али будући да је истина је да је дрога односно цоцктаил дроге преко дуго времена је оно што је на крају свог живота или радије узео живот без њега, мислим да је то реално гледано већина вјеројатан. Ја сам само драго он је у таквим добро расположење чак и на крају.
    Тејур Стар Јетур

  3. Антхоны Томеи каже:

    Мицхаел Јацксон већину сигурно лажни смрти. Све његове ствари се преносе на неверланд, то је био који пријави тај моверс тајности потписала уговор. Исто тако ... Ако сам био прва особа детектив бих желите разговарати би се Павле МЦартнеы! Али ...

    Од Мицхаел ЈЕСТЕ лажна своју смрт да не би било опцију. Његови родитељи су провођење свих својих пословних и ускоро ће се поново отворити Неверланд ранч и нови албум са Мицхаел Јацксон се промовишу под Јое Јацксон'с Неу рецорд компаније. САМО уатцх!

  4. Андреу каже:

    К
    Ако се Мицхаел Јацксон је мртав онда зашто сваки прича задржати мења. Испрва је извијестио да је Јацксон био хандсоме велик ноћ пре његове "смрти". Из шта ЈА читање онлине о тзв обдукција Јацксон не може причати, покрет, или било шта јер је људски костур. Онда је видео Мицхаел Јацксон "орган" у телу јастука је сједио као Мицхаел Мыерс Халлоуеен у Х2О. Објасни ми како то тело изгледа као да је сједио горе, ако је тело мртво?

  5. уисхфул09 каже:

    Ја верујем у причу чува мења, јер су људи једноставно мессинг уп. Ако су укључени многи људи, па се прича више него вероватно ће и даље мењати. ЈА чинити мислити да је могуће да је Мајкл је убијен, али сам највише веровати на чињеницу да је он мај имати лажни смрти. Ја бих мрзим то мислити он је убијен. То олакшава мени верујете да је он негде срећан гледајући како тако много људи гриевинг за њега.

    То је врло јак могућност он лажни Јермаине његове смрти, јер је готово превише упорни на чињеницу да је он жели Мицхаел тело покопан у Неверланд. Ипак, он се желе спомен тамо. Они су задржали места укопа мења готово као да су они провере са Мицхаел себе. Знам ово звучи лудо, али баш ме оут. Зашто би они изабрати да се спомен на Стаплес Центер? То је превише језиво. Знам потражње за фанове, али у неком тренутку ће вас као што је то превише. Тај један непаран место на спомен поготово јер он је био само пробни приказ тамо прошли викенд. Такође, они држе да је све ово спомен о обожаватељи, као да се воде на нешто друго. Он мај праведан бити мој жељан размишљања ипак Им претпостављив нешто ће сићи у уторак. Ако не уторак, онда на његов рођендан. Ако не тада, ја ћу прихватити да је он мај имати заправо умину. Сви ти људи који су долазили из рекавши он злостављали дрога изгледају мало офф од мене. Начин на који су новости пословнице реза на све што је узнемирујуће. Стварно, то је прилично једноставан за направити овај, чак и ако сте Мицхаел верује медијима, јер им ништа извора. Нешто није у реду, тако да питање посссибилиты од њега се живи није смешан. Иди назад преко прича од прошле недеље и прочитати их. Сви ви који ћете наћи ништа стварно утакмице до ове сумњиве сестра долази напред. Тада се све изненада је исто дрога пронађена у његовој кући дана касније. Тако је врло цонвиент.

  6. МыБеловедМЈ каже:

    ОХ МЫ Јахве! И цан `т беливе да Мицхаел ацтуеллы је клон себе .. пријатељ ХИС, који су имали сургуры .. А јој Господа. Шта је доврага то значи. Је ли још жив?

  7. МыБеловедМЈ каже:

    То је коначна, моја љубав је нестала. Ниједан од ова спајалица у центар Данас је лажна. Парис, разговарао са својим оцем у микрофон на последњем, анс, рекла је она и ја цитирам: Откад сам се родио, моја дади је најбољи дади икада, И лове ыоу со муцх. И онда је он потпуни анализа. Она је 11 година стара дјевојка, како би могао да је кривотворина. Он није жив. Он је отишао . ЈА напокон је добио Интернет данас, део мене управо умро. Да бисте видели које сандук са Мицхаел `е тело, које је управо на тврд. ЈА напокон је добио Интернет. Мој ловедоне је отишао. А он неће "апеар" на позорници икада поново. Чак ни у Лондону, као и неке рекао је. Он је стварно отишао. Моје срце је тако покварени, ја могу `т верујте. Моје поруке Мицхаел, је исти као онај Латоыа написао: Михаел, након 50 година чекања, коначно је Бог позвао вас дом, урадите оно што вам најбоље.
    Он је дијелио екстроденары ваш таленат са нама све децатес за многе, а сада је 'време за вас како би проширила крила на много виши ниво, који офцаусе Знам да ће учинити, и придружити осталим анђелима, и да да им инцредебле перформансе . И држати Анђели смилеинг. Волим те дубоко и могу `т чекати да те видим поново извести. Мајк, од вас ће увек бити у мојим сновима. Волим те тако врло, врло, врло, врло много

  8. МыБеловедМЈ каже:

    Чак ми није тврд `т гет видети своје тело, ја знам да је он у лијес

  9. хеисаливе каже:

    Ја сам уверен 100% да је Мицхаел Јацксон креиран своју смрт како би избјегао и да иде даље са нормалним да живе негде другде ... то је оно што мој унутрашњи глас ми је прича од тренутка његове "смрти", најављено је и то ме држи куицкенинг току. Ја сам и правна професионалне и сам гледа на ово питање као "случај" и све елементе тога, као што су Дисцоверы да споменем само један. Мицхаел Јацксон сигурно има месинг блеепс, контакте, ресурсе, а већина лоыалс сав новац и ухереуитхалл на слободи до инсцене такав "схоу", као што је овај! Он је ожењен Елвис' ДНА, Лиса Марие, а док су у браку са њом, добила је роба са њом о томе Елвис смрти био је креиран и успешно "продали" за јавност, које је сатански медија у 1977. На основу опсежних истраживања и постојећи докази веродостојни неколико појединаца и успјешних трипуп'с новинари од Лиса Марие и Присцила оба, врло је јасно да је Елвис није умрети у Грацеланд па је у свим вероватноћа у бјекству преко УС Програм за заштиту свједока као бивши Савезни службени агент.
    Нема сумње у мом уму да Мицхаел Јацксон, за свој сет разлога ступили његове "смрти" попут Елвиса учинио и попут њега је негде жив и гледаш тај "догађај", као што је његов највећи икад бис са монеымилл непрекидно $ пиннинг на и на . Ако Деббие Роуе не прима кустодији МЈ'с децу (у замену за готовину, наравно), она остаје са Катхерине Јацксон је изјавио да ће се по МЈ. Овај договор ће обезбедити 100% једноставан приступ за МЈ његову децу и да ће они бити изненађени када се вратио из "тешке" да посетите их у неком тренутку!
    * Бреакинг неус случају измене: Старуитнесс Бр 1, Елизабетх Таылор МЈ кога љуби са својим срцем и душом и исто тако има "одбијена" у "појављују" на "спомен" прослава у Стаплес центру наводећи она "љуби га и превише". Госпођа Таылор је једна особа Мицхаел узда имплицитно и била је прва особа имагинаблы да чују о свом разрадити план побећи и тако јој показао лојалност га не "појављују" на овај његов испраћај који, након што је Елвис' "смрт" и спроводи, је далеко највећи икад рекао лаж, лаж која милијарди људи су суаллоед целини .. ох Да Маловјерни!
    * Бреакинг неус случају измене: Старуитнесс Бр 2, Диана Росс најавио преко објављена изјава није била "присутних", говоре: она је и на овом! Ова 2 појединаца, Росс Таылор и како се зна да се најближи МЈ, део су његове интимне Иннер цирцле оф цонфидантес годинама. те у свим вероватноћа помогао му са својим "бијег" и признати да би могли да на својим деатхбедс неки дан, или ... не! Доказе чува монтажу и случај чува добијање мишића.
    * Бреакинг неус случају промене: 2 више од импортантс МЈ'с Иннер цирцле нестале су у Стаплес Центер: Ури Геллер и Деепак Цхопра, 2 више лица на његово креиран и "побећи смрти"? А вероватно могућност!
    Након завршетка је "Спомен-Сервице", је ли ико осим мене примјетити, видјети и читати - на позорници бацкуалл у Стаплес Центер - овим речима које се појављују у плавом утиснут натпис: "Ја сам жив, а ја сам овде заувек"?? Јесте МЈ оставити "поруку" овде сам само неке од "моурнерс" ухваћен на те, док је роседрапед, златни лијес, вероватно празна или са лутка унутра субота постоји без офф једном вибе који год да је заправо садржана мртвац, било коју "тело" уопште? .... Хвала за читање Које су ваше мисли о томе? Ја бих сигурно бити заинтересовани да чују

  10. МыБеловедМЈ каже:

    Видјела сам тххат писања 2, ЈА праведан провјерити то вањска страна. ОХ МЫ Јахву, ја је добио зимица. Ко је, доврага написао то? Да ли је Мајкл нам шаље поруку? Зашто је толико узрујана породицу онда, ја причам о Паризу и Марлон. Да ли су иза Мицхаела у свему овоме? То је био грозан 2. Била сам тако ыеастердаы скрхана срца, ја сам био нон-стоп плаче за 2 недеље, али ыеастердаы је само 2 тешко осудити на мене. И зашто је, доврага није `т гет ми да видим свога тела. Сорры за псовање, И дон `т нормално да раде, али ја сам прилично узнемирио одмах. Ако је он заиста жив, он ће се вратити, ја само то знам, а то уеилл проберлы се на једном од својих концерата датуме. Који би могли бити тако цоол. Баш ме звати наивне, али таква писма није `т сами написали, а породица није` т ставите их тамо сигурно, нити нека од такозваних пријатеља. САМО 1 лице може имати испуњавања то. Мицхаел. Он је мајстор у дескуисес, он би био у могућности ући стабилно средиште, без бееинг реганицед. Им не сигуран да је он био тамо. Али, ја сам скоро сигуран, да је он 1 респонсебле за ту поруку. Кунем се Богу мом срцу само заустављен за другу. Ако Мицхаел је заиста жив и да ће се једног дана могли прочитати ово, желим да зна да га волим га више од свега, али не и за његову музику, али за који је он. Никад нисам мисундерстоод њега, или му судити или ништа. А мудри лице једном рекао и ја коуте: Не прође јудегемент на свакога, пре него што су говорили да их један на један, И дон `т царе шта прича. Дечак је он у праву. Ја сам само жељу да Мајкл би нам дати неке врсте за знак, од њега се живи. Ништа, али мабые тих речи био је. И дунно, збуњен, иако верујем више него икада, да је жив посибиллиты од химбееинг је врло велик. Ја бих дао све што имам да би га назад, све. Љубав вас Мицхаел

  11. МыБеловедМЈ каже:

    Ја сам жив, а ја сам овде заувек. Ја ћу кладити се мој дом, на ово. Мицхаел је жив. Нико други могао да има записано да поруку.

  12. хеисаливе каже:

    МыБеловедМЈ .. ти кажеш да "зна" да је тело било у лијес .. ох стварно? Да ли је то зато што су били приввы видети га се стави у ту? и / или вам ацталлы видио тело МЈ кроз метални лијес од ??????

  13. МыБеловедМЈ каже:

    Мислио сам да је он заиста био тамо када сам видео Париз разговарати са њим. А ја не цоулден `т видети кроз њу лол. Али онда сам видео ове речи: Им жив, те им се овде заувек. Тада сам почео да се цудити ако то је био знак

  14. хеисаливе каже:

    За МЫбеловедМЈ: За сопствену штету, Елвис "боды" је приказан у отворени ковчег. То је ипак НЕ НЕ Елвис' тело на свим, у функција лица у "тело" и онима у стварном Елвис се не слажу, ЕСП. прћаст нос је од тела вс Елвис' савршен роман нос је један предмет који се штапићи попут рањав тхумб. Тхе "боды" је у климатизованим лијес? Сада, што би један Фрозен ЗЛОЧИН СиТФФ Требам климатизованим за лијес?

    Врло је вероватно да, док су у браку да Госпођа Преслеыа, Мицхаел Јацксон није само роба на позорницу како своју смрт успешно, али исто тако је добио "учинити и донт'с" листе, од којих једну ставку мај су: " чувају ковчег завршила у свако доба "... на спомен и / или погреб, у" дух "од мртвих особа у ковчег даје препознатљив офф" знакови ", и то исто на гробљу .. кад посетите гробље Арлингтон у близини Вашингтона ДЦ, доживи ћете сигнали из јфк стоји на његовом гробу. Ја сам рекао: да, јер сам био тамо и искусни га.

    Да бисте добили више реалан захват на оно што је објављено на овој веб страници, ја препоручујем да прочитате знатно Елвис о "смрти", а чињенице које говоре против тога. На тај начин ће вам дати много боље ојбецтиве о "смрти" је Мицхаел Јацксон. имају на то!

  15. МрсБењамин каже:

    Имам нешто што желим да неки од вас коментарисати. Али, када смо добили вести извештај о томе како Мицхаел парамедицс изгледао када је добио ту досент стане опис на слику када је био у стражњем делу амбуланте. Они су наиме, рекао је Мајкл био потпуно Целав. Од оно што им видите на слици. Био је пун косу ... па ок .. ти идеш у болницу тако да ће се ставити на њега власуља? Цвако ..?

  16. ејаы5131 каже:

    Ја сам тако драго други људи верују да је још увек овде. Ја сам следио МЈ ову причу тако уско и да знају сваки детаљ свега. Она је тада да сам почео на питање ако је он заиста мртав. Спомен је врло креиран, иако нисам завапимо кроз цео спомен. Нисам могао схватити зашто се његова породица и децу било тако мирно и не плачу. Мислим да сам овде странац на овај човек, а ја сам тотално девастиране да је он отишао. И онда када Паризу разговарао сам утисак да није емоционалне везе и изгубити туговати, нити сузе. И зашто нико од његових блиских пријатеља би да учествује, кажу Мицхаел гриевинг би их разумели у приватном. И тада је постала потпуно сумњивим када крај спомен имали велики екран са речима "Ја сам жив, а ја сам овде заувек." Ја не купи га. А зашто је АЕГ имати полице осигурања покривено да "предозирати", али не "природни узроци"? А ако Јацксонс најмио креће комбија доћи и уклоните ставке из љетниковац, како они не откривају да су дроге попут полиције пронађено 4 дана касније? И све то зујати око биолошког оца од деце, то је "доказати" нису Мјс и онда ће нестати са "прави" тата. Зашто је МЈ сакрити их за све ове године, те у последњих месец дана, што је с њим, без маске. Толико питања, тако да многи нису упитом бих НИКАДА не држите овог против њега на све, можда је проналажење среће да опет медијима прича нам оно што смо требали мислити о њему. МЈ, ако је ваш тамо, не осећам се ваш отишао са овог света.

  17. царелесслове46 каже:

    Никад нисам чуо за
    полица осигурања покрива
    деатх бы предозирати .. Ту је случајна смрт покривеност.
    И наравно природни узроци смрти по .. ја бих љубав да мислим Мицхаел је жив ..
    Али ја сам озбиљно сумњати га. То би се баш превише људи да то пулл офф успешно .. и сви би могли бити поуздана? Такође Мајк би никад дозволили својој кћери да бисте добили горе и праведан
    да лежи као да је .. Такође сам видео коначни је снимке Мицхаела пробни приказ. Не само
    он не изгледају далеко превише за његову висину танке .. Он је јасно недостаје енергије .. Његов прекрасан глас никада муцати'с мада .. Време да прихвате реалност момачки .. Чак и ако
    породицу је дозвољено јавно прегледање тела онда би још увек био тамо људи би рекли да то није стварно Мицхаел .. или "воштане лутка 'теорији би појавити поново. Нисам врсте
    мислим да са Елвис је заваравања
    смрти могло
    могуће, јер је он био
    пријатељски са барем два
    предсједника и имао других пријатеља у влади и
    спровођење закона .. Никад нисам
    чуо ништа слично
    уитх Мицхаел ..
    Мајк Волим вас .. Хоће пропустите
    ти у миру .. Остало прекрасан
    анђео ... ксоксоксоксо

  18. Холандски каже:

    Не знам да ли МЈ жив или заправо мртав, но многе ствари једноставно не сабрати или случајно високо. Већина од њих су се већ обратили овде, али ја сам нестала. У спомен, непосредно пре "Ми смо на свету", извршена је, Кенны Ортега је кратки говор и он је направио малу грешку која нико чинити се за имати запажен. Када говоримо о рехеарсалс у Стаплес, каже: "Ми смо били ту, мало мање од недељу дана." Када сам чула да сам имао нешто попут "УТФ? Мање од недељу дана? То је гурање до 2 седмице! "Није грешку од дан или два, али он је нешто као цео викенд у заблуди. Грешка у језику?

    Нисам и никада нису били велики обожаватељи МЈ и ја постала заинтересована само због интензивне медијске покривености. Обично могу проценити људе прилично добро, а ја никада нису били спусти моје црево осећај (што ја разумем, не значи сх! Т другим људима). У овом конкретном случају, мој црево осећај говори ми свет је намерно. буде је задржао из неке ствари, а свет је намерно се хранио са цонтрадицтинг приче. Све што морате направити је рећи медијима АБЦ и медија које ће надокнадити и додати Д до З. Цвако зна медијски механизми, зар не?

  19. Холандски каже:

    Такође, заборавио додати следеће. Након спомен, хеликоптери су следећи аутомобила, који је рекао (током покривености) укључити ковчег. Барем, ово је била на ЦНН. Тада аутомобила зауставила у хотелу на Беверлы Хиллс и свијећњацима имхо не носи ковчег био тамо презентирају. Била сам у вези на ЦНН, али у исто време и на ЕТОнлине и ондје је имао и другу стреам приказују снимак снимљен из хеликоптера након црна ван (а не као мртвачки кола које се користе на начин да се Стаплес) возите цестом доле. Свако зна да је црни, где је отишао ван, као поток био одсечен, а то је показао овај комби на даље цестом. Овај црни комби учинио оставити Стаплес, али није био у пратњи било ког другог аутомобила. Без полиције, без Роллс Роыцес, ништа. У ствари, то крдо доле цестом прилично анониман и може имати пп од ГО, без игдје ико суспецтинг је директно повезан са МЈ'с спомен.

  20. бексук каже:

    Сам поставио питање зашто већина МЈ најближи пријатељи уерент у Стаплес Центру спомен али онда можда су отишли на приватни погреб одржаној у Форест Лаунс мртвачница пре руке? Ми донт да зна ко је отишао на то.

  21. Ангел36 каже:

    Јесте ли видели да беуатифул слику на крају спомен?
    Био је то слика из либериангирл да је иза камере.
    Можда је он руководио његов цео спомен себе!
    То је врло лепе слике али зашто ову слику ако он није усмерен овом себе.

  22. МыБеловедМЈ каже:

    Ехх саы агаин. Ја стоопед ухатцхинг Кад сам видео апеар речи на позорници бацкуалл: Им жив, и Им овде заувек. Осећао сам се болесно, и ја је добио зимица, тако да ћете морати да испуни у мене ако дон `т уму?. На крају је мемориел?

  23. Ангел36 каже:

    На самом крају су показали слику мицхаел иза камера када је пуцњава у којој је песма либериан гирл.Ухере је рекао: "Тај урап". А кад му се осмијех је тако слатко.
    Зашто су они који изаберете слику на крају као да је руководио цијелом спомен.

  24. Хе.ис.аливе каже:

    Холандски: Ја сам са вама све начин ваши постинг није сентименталан, али и прагматичан усудио кажем, промукло реалан ... листић је језиком по ортега током спомен? Да, сасвим је могуће те различити појединци и "ситуацијама", као што је "нестао ковчег" итд дајући више трагове на оне од нас који су у потрази за њима ... Медији ипак је рачунајући на мисама власништво прогута цео је "смрт" од МЈ и не чини се превише бринула други гуессер је међу нама.

    Ја сам хандсоме код сваки и сваки комадић информације кроз пове наочаре, пиецинг то заједно као слагалица.

    Као још један блоггер фаст, Елвис' деатх креиран је лакше да раде и извући јер је био далеко мањи утицај медија без интернета и целлпхонес / Фотоапарати и тако даље. Све је више разлога да а.) бијег усмеравање није била добро планирана или руководио и јесмо добијање "траљаво" изгубити завршава као 'трагове' .. И .. б) целу "производње" и био је дизајниран да цурети погрешан корак како би се упозорења да се "хеј, други погоди све ово" ... или, или, са медијима сада плутајуӕи предење и све дроге пронађена МЈ кућу, они гуллабле довољно се сада "убризгава" Ако је помиловање досјетка са "прљаве тајне" о МЈ у покушају да избрише све сумње да ствари могу бити само ДРУГО ..

    Ја сам не умре-тврд, емоционални Мицхаел Јацксон навијач, али је за то јако разлога не могу на тај начин јасно дефинисати сигнале из гут ... МЈ направио покрет и нестао .. Увјерен сам у то.

  25. МыБеловедМЈ каже:

    Ангел36, Им са вама сада сам га гледао. А осећао сам се болесно поново. То мемориел имати толико скривене трагове, да готово могу `т верујте. Им идући лудог овде, Им размишљати о Мајклу цео дан, покушавајући мислити леђа, и проналажење неке одговоре у свему овоме. И да је реченица: Им жив, и Им овде заувек. управо је био лов на мене. Осећам се као да су на неки начин о томе где је он. То је унбеарелбле за мене бол. И цан `т ручка Интернет. Надам се да ћемо добити више одговора на концерту на његов рођендан. Мислим да је прилично чудно да је "породица", желе да имају живот као холограм, Мицхела на позорници, сининг и данцеинг са њима. Хммм Други траг мабые. Зашто доврага би урадио? Или Мабые било би ИРЛ Мицхаел, И дон `т кноу, И цан` т помислити равно еныморе. Им па скрхана срца

  26. уисхфул09 каже:

    Мыбеловед,

    Звучиш попут мене. Осећам као да сам луда иде са тим. Ја само мислим да је неопходно за лица на питање ствари. Толико је додао горе и затварање не постоји за мене. Ако лекар није знао адресу, зашто није био крик за једно од деце? Они су били у кући, тачно? Такође, вест подигла на наводни Гхост ин Неверланд, но они ништа неће расправљати у вези импостер на прес конференцији у Лондону. Неко би требао имати уђе и рече: "Да сада да је Мајкл. Звучник за породицу, можда? Превише ствари нису додао горе. Такође сам пронаћи непарни да би они желе Мицхаел холограм. АКО Мицхаел је мртав, ово породицу треба помоћи. Они је превише чудно понашање. А где је Јессе Јацксон? Он треба да су на позорници говоре.

  27. Саманта каже:

    Ако погледате љесова је прилично мала, а могао је било ко је написао "Им животу ... и ту заувек" То значи досент мицхаел написао то, ја не знам који верујете у овом касном стадијуму, јер свако чува мења причу . Аххх! им тако скрхана срца, то је била најгора година икад!

    Им драго и није за око смрти Елвиса ...

  28. Саманта каже:

    МЈ-а и блиски пријатељи кажу да је МЈ пуна изненађења, а говори Мицхаел омрзну Алцохол & Другс Слажем МЈ који је био прилично поуздан.
    Идк Али, ја донт раван кноткле шта мисле Његова једина ствар који пролази кроз моје мисли. ЈА праведан тражен за добити на дну ове!

  29. СилверФламе каже:

    Ја само не знам више. Једна минута мислим да је жив и следећи мислим да је он отишао. Што ме највише збуњује је да ако је он жив, он би се могао вратити као самог себе? Да ли би он имати починио кривично дело које заваравања смрти? Ох Надам се да је жив, али ја бих тотално мрзим за њега бити ухапшени или лошије за заваравања смрти. Ја сам тако скрхана срца о свему!

  30. МыБеловедМЈ каже:

    Ако је Мицхаел "лажни" својој смрти, нико неће бити дозвољено да судиш о њему или наытхинг. Чинио је што је морао да учини, да сам сигурна. Ствар са буде ухапшени, И дон `т мисле тако. Многи људи се факеинг своје деатхс.И дон `т тхинк он ће бити ухапшен. Али то није импортент ако је икада добио назад. Импортент је ствар ако је за њега да буде жив и здрав.

  31. ејаы5131 каже:

    Сви догађаји од 25. јуни и свим догађајима до сада тачку у правцу који Мицхаел је жив. Међутим, не мислим да ће икад видети га опет .. ако сте мислили да медији и људи третирају га у 1993 и 2005 био је лош ... слици ШТО БИ ОВО РАДИТИ! На јуни 25/09 краља попа "умрла", али је лице без провере је рођен!
    Мицхаел, нисте сами, ми смо ту са вама! <3

  32. бексук каже:

    Он је вероватно би се након свих арестед то је превара.

    See the link for a similar scenario which happened in the uk not so long ago-http://edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html?iref=mpstoryview

    Only this missing person had been living in the family home all along!

    The only way Mj would be able to come back would be if it turned out he was kidnapped or something or it was a case of mistaken identity.

  33. MyBelovedMJ Says:

    Ejay5131. I totally hear you. I just wish that Michael could read all of this, so he could see how much we really love him, and support him. And that NOONE would blame him for doing this. We totally understand him. So what if he ever comes back to perform? Just wish he would give us a kind of a life sigen. HMM. Then he could live in peace, and with all his fans still loveing him.

  34. dikki Says:

    i think MyBelovedMJ is correct. we are no one to comment on all this. and i too hope where ever he is he's well and safe.

  35. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  36. Banessa Says:

    SilverFlame/Bexuk I believe some one already stated that as long as the “death Certificate” is not sign by any Doctor, it is not valid; therefore, MJ would not have committed any crime.
    We also have to imagine that he must have had a big reason for having done this. I do agree that everything has been too fishy from the beginning. When I heard the news I was first in shock I just could not believe it! Then my first gut feeling was “He is not dead!”
    Someone(I believe is Supermom75 forgive me if I have the wrong name) posted some links in this site to an article which states that someone close to Michael has confirmed this was all a hoax. I don't know how much credibility the article has but it states that staging his own death was the only way for Michael to get better. Apparently, he had a hard time deciding on this (making his fans go through this ordeal and grief) but it is apparently the only way for him to get the medical attention he needs. The article also states that if Michael had not done this he would have indeed been headed for an early grave.
    In the article it also states that Michael will be back! That is when he has fully recuperated and is able to perform again.
    Again, I don't know how much validity the article has but it sure gave me hope
    I also have to agree with Angel36 I had not noticed that but you are right…Why…why use that particular picture to closed the memorial? And on top of it all, with the writing “I am alive and I am here forever”.
    A lot just doesn't make any sense at all. The last news I heard on The Insider is that AEG is planning to have a huge sell from the What would have been the “This is it” tour. Alleging Michael had designed a lot of it. I find this very opportunistic of their on their behalf. If MJ was really “dead”, they are just making themselves look like a “money hungry” corporation never having had a care for Michael.
    Also some guy is coming out with a book that “it supposedly” uncovers all of MJ's secrets and his supposed secret life. Please to the real MJ fans don't feed into this man's lies in this book. Lets not make him rich by buying a bunch of lies. (I'm sure once the book is out the media will have a field day with it trying to make us believe its all true) Im sure Michael wants to come back with an untarnished image, sort of like a new beginning for him. So lets not feed into all the crap the media and the family wants us to believe. Sorry I wrote so much but I love this site and I like a lot of you have my own theories.Speculations and have not for once believed he is “dead”.
    Also if anyone can comment.express your thoughts on my comment about the articles shared by (SuperMom75) I really appreciate it. I hope I am not the only hopeful here in believing or wanting to believe the article is true God bless!

  37. ejay5131 Says:

    hypothetically speaking, if MJ did fake his death(I believe it) and it was(hopefully) to come back, how do you think he could avoid public scrutiny over this stunt? How can any of them..the Jacksons. I don't know about anybody else on here but when I come to this site and read all the posts from everyone and we all share our theories on the things we're being told not to see, I truly get butterflies and happiness comes over me knowing he is still here, but sometimes that feeling is quickly replaced with a heart-wrenching tug that reminds me we'll never again be graced with his presence. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

  38. Banessa Says:

    Hello everyone! First of all to Angel36 Thanks I did not see the idea of the last picture used of him in the Liberian video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
    I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
    Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
    If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
    The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
    This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
    I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. God Bless

  39. динамит каже:

    Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

  40. динамит каже:

    And dont care who they hurt along the way with there lies

  41. MyBelovedMJ Says:

    Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

  42. dancer1792 Says:

    Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

  43. Banessa Says:

    dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
    It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

  44. MrsBenjamin Says:

    @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  45. MyBelovedMJ Says:

    If this is true Michael is in Hungary, in a castle. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. I'll give them a world tour and shows in every country on earth. If people are too poor to buy a ticket, they can come for free. I will bring love to the world … the peace and love the world needs.' He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Peace

    “Make no mistake,” continued the source, “faking his death has saved his life. Michael was at the breaking point. If he hadn't dropped out, he would have gone to an early grave for real.”

  46. MyBelovedMJ Says:

    So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
    link above.

  47. MyBelovedMJ Says:

    OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

  48. Banessa Says:

    @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
    I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
    Again, I am sorry for the prior mistake.
    God Bless

  49. Banessa Says:

    @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

  50. Banessa Says:

    @ MyBelovedMJ I admire the way you care for Michael. I, like you, have a feeling about something happening the day of his birthday! And I agree when you say that the real fans won't be bad we would be ecstatic with happiness knowing he is okay and getting better!

  51. динамит каже:

    As long as his happy and ok then im happy

  52. MyBelovedMJ Says:

    Banessa Тханк ыоу со муцх. You woulden`t know how much i love Michael. Im not just a screaming fan lol. He really changed my life, i just wish i could tell him myself. I think he would be happy to know that. About the fans being ecstatic with happines, INDEED. I would seriously feint, if he appeared on that stage again. I would be so happy about that, i cannot put it into words. But like i said before, I don`t really care if he ever performs again, thats not why i love him. I only want him to get better. That is the most importent thing. God bless you

Допуст један Одговор

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.