Michael Jackson fingió seva mort

26 de juny, 2009
per admin

La següent informació ha estat origen d'www.weeklyworldnews.com

NOVA YORK, NY - Ha "El Rei del Pop 'imitar' El Rei 'per fingir la seva pròpia mort?

El 1994 una qüestió de Notícies Setmanal món, es va predir que la superestrella Michael Jackson va ser tan heartsick amb el malson de la seva agitada vida s'havia convertit, ell fals la seva pròpia mort - igual que Elvis!

"Michael Jackson, igual que Elvis, està malalt i cansat de ser més gran que la vida i vol tenir una vida", va dir psíquica de renom mundial i metafísic Dr Andy Reiss en el moment.

"El viatge de la superestrella Michael ha atrapat en Neverland. També hi ha una molt bona oportunitat que podria acabar a la presó si el culpable d'abús sexual de nens.

"L'única manera de sortir d'aquest embolic en què és fals de la seva mort, el seu tall de cabell i anar sota terra", diu el Dr Reiss, que s'especialitza en la celebritat prediccions.

El Dr Reiss considera guants Un tractarà d'escapar de la seva existència infernal per "morir" a Neverland, el seu parc d'atraccions remot retir.

"La història serà que Michael Jackson va patir un fatal atac al cor mentre viatja en la seva noria. Jackson's' continua sent 'serà incinerat i les seves "cendres" es dispersa sobre la base del seu patrimoni ", explica.

"L'única manera de Michael per iniciar una nova vida per posar fi a la vida que ha grotesc ara. Va aprendre el truc d'Elvis ".

While Jackson did not end his days at his beloved Neverland, he did indeed “die” of a heart attack on the afternoon of June 25th 2009.

Jackson va fer els plans dels seus fruits? És que segueix viu en alguna part?

Despertar i aprendre a atreure la riquesa, felicitat i amor en la seva vida.


Etiquetes: conspiració, mort hoax, fingió mort
Publicat a Teories de Conspiració, hoaxes mort | Comentaris (53)

53 Respostes a "Michael Jackson fingió seva mort"

  1. MJ matat per Illuminati Diu:

    Michael va ser assassinat. Qui el va matar? És, definitivament, una conspiració en el nivell de 911 amb els mitjans de comunicació còmplices.

    Durant els darrers 6 mesos, algú es va plantar "Michael Jackson va a morir a 6 mesos." Això va ser en enero'09. Com saben que? Va ser una forma d'aclimatar-se a l'opinió pública la mort de Jackson abans de la seva mort per tal que sigui una sorpresa si no va succeir això?

    Michael es practica en el Centre de grapes a Los Angeles per al seu concert el dia abans de morir. Tenia un concert COMPLET que estic certaines gravades perquè ell ho va fer en el passat. Per tant, anem a veure aquest concert per detectar el seu comportament i la salut. Té Fox News al legant "va ser letargia i no podia fer a través de l'rehersals. Qui diu Fox amb aquesta història? Les persones que hi eren com la ballarina diu que està en gran manera, optimista i entusiasmat amb el pròxim concert.

    Michael va ser a través d'un 4 hores física per una companyia d'assegurances que els assegurats dels concerts. Ell no tenia problemes.

    Llavors vostè ha de trucar al seu amic la nit abans de dir "no se li sent bé." Al matí següent vostè té aquest metge, el Dr Murray, qui va ser el seu metge només per als darrers 2 mesos al seu costat durant la seva mort. Aquesta mèdics desapareix després de la seva mort, no ha parlat amb la família Jackson, i no ha parlat amb el Jutge d'Instrucció.

    El jutge d'instrucció dóna la seva declaració de "No hi ha joc brut." Com saps això? Aquest metge li podria haver donat mort a trets. Durant el 911 trucada, aquest metge tenia el cos de Michael al llit donant CPR. L'expedidor ha de dir el metge a Michael en el pis per donar-li la RCP. Alguna cosa no està bé amb aquesta història.

    Crec que algú va matar Michael Jackson usant el que sabien que hi havia un problema amb "els medicaments amb recepta." Ells estan fent servir el que ells pensen que la gent creu fàcilment a causa del seu passat.

    Plantats que aquesta història amb el National Enquirer el gener 12, 2009 assumpte, al legant que Michael "morir en 6 mesos?" El Consell Nacional de Equirer reivindicacions "amics". És "amics", la CIA?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    Al sol licitant per primera vegada Jack TINGUT SIS MESOS A VIURE AL NOSTRE ENE 12, 2009 EDICIÓ

    Foto: Splash News Online
    Va informar al sol licitant de mesos que preocupa amics Michael Jackson tem que morin en els propers sis mesos!

    DES DE GENER 12, 2009: Michael Jackson s'està morint - i té tan sols sis mesos de vida, amics por.

    Lamentablement, l'estrella és desesperadament malalts en un llit la major part del temps, i la seva electritzant escenari són una cosa del passat, revelen les fonts.

    Increïble informes van sorgir a finals de desembre que Jackson és una rara lluitant, mortal malaltia genètica i requereix un trasplantament de pulmó. Tot i que la cantant va negar els informes, el sol licitant va ser informat per les fonts que la seva salut es deteriora ràpidament a causa d'una addicció a analgèsics aclaparadora i l'alcohol.

    Una font propera a la divulgació de l'estrella: "És tràgic. El seu estat no és més que fins ara ha anat, em sorprendria que dura sis mesos.

    "Analgèsics i alcohol han arribat a ell. L'única forma en què va ser capaç de fer front a la tensió dels escàndols sexuals i la seva muntanya russa era la vida per emmascarar el dolor amb l'ús indegut de substàncies.

    "Però el resultat final és una addicció que matar-lo."

    Rei Bizarro la dependència de les drogues "es remunta a quan es va cremar el pèl fent un comercial de Pepsi", va dir la font propera. Vint-i-cinc anys després, "la droga simplement han assolat ell".

    Michael a "molt, molt mala manera", afirma l'amic de la família. "Ell ha estat malalt per un període de sis a vuit mesos i que segueix empitjorant.

    "Els seus músculs i els pulmons s'estan deteriorant, i el llit la major part del temps. Ell pot caminar, però no per molt de temps.

    "El bon dia, Michael és capaç de tenir els seus fills en una llibreria. Però mai per més d'una hora. Ell té molt poca força ... És en última instància a les mans de Déu ".

    Tanmateix, un portaveu de Jackson nega amb vehemència l'estrella està malalta, dient: "Senyor Jackson es troba en bona salut "i es troba en negociacions per a una gira de concerts i projectes de televisió.

    "Michael lluitant per la seva vida", va concloure la font propera. "I no es veu bé."

  2. Tejur Estrella Jetur diu:

    No em sorprèn una mica, si tot era una posada en pagar la meitat de mil milions de deute per impulsar les vendes de records i registres i / o micròfon per a canviar la identitat de tot el que pot obtenir una oportunitat de veure el que és a viure com nosaltres normal funcionament anormal disfuncionals amics. Tanmateix, com que la veritat és que la droga o més aviat un còctel de drogues durant un llarg període de temps és el que finalment va portar a la seva vida o més aviat es va cobrar la vida d'ell, suposo que és la més versemblant realista parlar. M'alegro que ell només era tan alta, fins i tot en els esperits al final.
    Tejur Estrella Jetur

  3. Tomei Anthony diu:

    Michael Jackson sens dubte falsa de la seva mort. Totes les seves pertinences estan sent traslladats a Neverland, s'ha informat que els impulsors signat un acord de confidencialitat. També ... Si jo fos un detectiu de la primera persona amb qui vol parlar amb Paul McArtney seria! PERÒ ...

    Des Michael DID fals seva pròpia mort que no seria una opció. Els seus pares estan portant a terme tots els seus negocis i aviat ranxo Neverland i es reobrirà un nou àlbum amb Michael Jackson es promoguin amb Joe Jackson NOU empresa. JUST WATCH!

  4. Andrew diu:

    K
    Si Michael Jackson és mort, per què llavors cada història canvien. En un primer moment es va informar que Jackson estava estudiant la gran nit abans de la seva "mort". Pel que he llegit en línia sobre l'anomenada autòpsia Jackson no podia parlar, moure, ni res perquè era un esquelet humà. A continuació el vídeo de Michael Jackson "cos" en el cos borsa estava assegut com un Michael Myers per Halloween H2O. Que em expliqui com un organisme s'assembla a la sessió si el cos és mort?

  5. wishful09 diu:

    Crec que la història va canviant perquè la gent simplement s'embrutin damunt. Si moltes persones estan involucrades, a continuació, la història més que probable que segueixi evolucionant. Jo crec que és possible que Michael va ser assassinat, però sóc més de creure el fet que pot haver simulat la seva mort. Jo odi a pensar que va ser assassinat. Alleuja la meva ment a creure que ell és feliç en algun lloc per tal de veure com moltes persones estan de dol per ell.

    És una possibilitat molt fort que fingió seva mort perquè Jermaine és massa persistent en el fet que Michael vol que el cos enterrat a Neverland. Tanmateix, ell doesnt desitja un monument allà. Ells canvien els llocs d'enterrament gairebé com si fossin el propi control amb Michael. Sé que sona boig, però m'acaba d'escoltar. Per què optar per tenir un monument a l'Staples Center? Això és molt inquietant. M'adono de la demanda dels fans, però en algun moment que seria com això és massa. Això és un lloc estrany per a un memorial sobretot des que s'acaba d'assajar allà la setmana passada. Així mateix, mantenen que aquest monument és tot sobre els fans, com per donar lloc a una altra cosa. Pot ser només una il lusió, però el meu Im d'assumir alguna cosa va a passar el dimarts. Si no és dimarts, llavors el dia del seu aniversari. Si no aleshores, a continuació, vaig a acceptar que pot haver en realitat va morir. Totes aquestes persones que surten dient que abusa de drogues semblen una mica fora de mi. La forma en que el tancament de punts de venda de notícies per a tot és preocupant. Realment, és bastant fàcil de fer això, fins i tot si són Michael perquè creu que els mitjans de comunicació fonts de dir res. Alguna cosa no està bé, pel que a la d'ell la posssibility estar viu no és ridícul. Tornar sobre les històries des de la setmana passada i llegir. Vostè trobarà tots els que no hi ha res realment partits fins aquest sospitoses infermera ve endavant. I de sobte es va trobar la mateixa droga a casa dies després. Per tant, molt convenient.

  6. MyBelovedMJ diu:

    OH MY Jehovà! «No m'ho puc creure actuelly que Michael té un clon d'ell mateix .. un amic seu, que han tingut surgury .. OH DEAR GOD. Què diables significa això. Està encara viu?

  7. MyBelovedMJ diu:
    de

    És definitiu, el meu amor s'ha anat. Res d'això en el Centre de grapes Avui va ser fals. París, va parlar amb el seu pare en el micròfon a l'última, ans va dir i cito: Des que vaig néixer, la meva Dadi ha estat el millor Dadi mai, t'estimo tant. I després va tenir una ruptura completa. Ella és una nena de 11 anys, com és possible que ella falsos. No està viu. Ell s'ha anat . Finalment tinc avui dia, una part de mi ha mort. Per veure que taüt amb Michael `s cos, que s'acaba d'a dur. Finalment tinc. La meva lovedone s'ha anat. I ell no "apareix" en l'escenari mai més. Ni tan sols a Londres, igual que ha dit. Ell és realment va ser. El meu cor està tan trencat, no puc creure ». El meu missatge a Michael, és el mateix que el Latoya escriure: Michael, després de 50 anys d'espera, finalment, que Déu ha cridat a casa teva, per fer el que millor sap fer.
    Extrodenary va compartir el seu talent amb tots nosaltres durant molts decates, i ara `s temps perquè obris les teves ales a un nivell molt més alt, que ofcause sé que farà, i unir-se als altres àngels, i els donen un rendiment incredeble . I mantenir los Ángeles smileing. T'estimo profundament i em puc esperar per veure que es faci de nou. Mike, que sempre estarà en els meus somnis. T'estimo de manera molt, molt, molt, molt, molt

  8. MyBelovedMJ diu:

    Tot i que no t'arriba a veure el seu cos, sé que va ser en aquell taüt

  9. heisalive diu:

    Estic convençut 100 +% que Michael Jackson en escena la seva pròpia mort per escapar i continuar amb un normal viure en una altra part ... això és el que la meva veu interior m'ha vingut dient des del moment de la seva "mort" i es va anunciar que em manté accelerant en curs. També sóc un professional de l'àmbit jurídic i estic buscant en aquest assumpte com un "cas" i tots els elements de la mateixa, com Discovery per anomenar només un. Michael Jackson té el dubte de llautó bleeps, els contactes, recursos, lleials i sobre tot els diners i en general wherewithall a inscene tal "espectacle" com aquest! Es va casar amb Elvis "d'ADN, i mentre que Lisa Marie es va casar amb ella, té la mercaderia sobre la forma de la seva Elvis mort es va realitzar amb èxit i" venut "al públic pels mitjans de comunicació satàniques al 1977. Segons extenses investigacions i proves existents per diverses persones dignes de crèdit i l'èxit dels periodistes tripup de Lisa Marie i Priscilla tant, és molt clar que Elvis no va morir a Graceland i és amb tota probabilitat en la clandestinitat a través dels EUA Programa de Protecció de Testimonis, un ex Agent Oficial de la Federació.
    No hi ha dubte en la meva ment que Michael Jackson, pel seu propi conjunt de raons a terme la seva "mort" d'Elvis, com va fer i com ell és viu en alguna part i està veient aquest "esdeveniment" com la seva cada vegada més gran amb el bis moneymill contínuament $ pinning i en . Si Debbie Rowe, no rep la custòdia dels fills de MJ (en lloc de diners en efectiu per descomptat), el segueix amb Katherine Jackson, segons allò declarat per la voluntat de MJ. Aquest acord garantirà el 100% de fàcil accés a MJ i els seus fills se'ls va sorprendre una vegada que torna de la tomba "de visita en algun moment!
    * Trencar notícies cas actualització: Starwitness N º 1, Elizabeth Taylor MJ qui estima amb el cor i l'ànima i també ha "disminuït" per "aparèixer" en el "memorial" festa en Staples Center afirma que "estima massa". La Sra Taylor és la persona de Michael confia implícitament imaginably i va ser la primera persona en saber d'elaborar el seu pla d'escapament i, per tant, va demostrar la seva lleialtat a ell per no "apareixen" en aquesta seu comiat, que, després d'Elvis' "la mort" i de l'enterrament, és, amb molt, la major mentida mai explicada, una mentida que milers de milions de persones han swalloed tot .. oh si de poca fe!
    * Trencar notícies cas actualització: Starwitness N º 2, va anunciar a través de Diana Ross en llibertat declaració que no era "assistir a", ús de la paraula: en ella està també en això! Aquestes 2 persones, Ross Taylor i tots dos són coneguts per ser més propera a MJ, són part del seu cercle íntim de confidents durant anys. i, amb tota probabilitat, amb ajuda d'ell amb el seu "Getaway" i podria admetre en el seu deathbeds algun dia, ... o no! Les proves de muntatge i manté el cas segueix guanyant múscul.
    * Trencar notícies cas actualització: 2 més importants de MJ del cercle interior havien desaparegut en el Staples Center: Uri Geller i Deepak Chopra, 2 més a les persones pel seu bé en escena "escapar de la mort"? Un probable possibilitat!
    En acabar la "Memorial Service", que ningú més que jo anunci, veure i llegir - en la fase de fons del Staples Center - aquestes paraules que apareixen en lletres blaves: "Estic viu i estic aquí per sempre"? MJ no deixar un "missatge" a si mateix aquí només alguns dels "dolientes" i al mateix temps atrapats en el rosedraped, taüt d'or, probablement buida o amb una titella dins d'allà asseguts sense donar un sol front a qualsevol ambient que realment contenia un cos mort, qualsevol "cos" a tots? .... Gràcies per llegir, quins són els teus pensaments sobre això? Segur que m'interessaria saber

  10. MyBelovedMJ diu:
    de

    Dv thhat escrit 2, i acaba de comprovar-les a terme. OH MY Jehovà, tinc calfreds. Qui diables escriure això? És Michael enviar-nos un missatge? Per què la família a fi de pertorbar llavors, estic parlant de París, i Marlon. Estan darrere de Michael en tot això? És esgarrifós 2. Estava tan yeasterday cor, he estat plorant sense parar durant 2 setmanes, però només 2 es yeasterday maleït dur per a mi. I per què diables no «No podem arribar a veure el seu cos. Ho sento per les paraulotes, i don `t sol fer-ho, però estic molt disgustat ara. Si ell és, en efecte, viu, va a tornar, jo només ho saben, i Weill proberly estar en una de les seves dates de concerts. Que pugui ser tan fresc. Només Llámame ingenu, però aquestes cartes no `t escriure ells mateixos, i no la família" no posar en ell amb seguretat, ni tampoc alguns dels anomenats amics. NOMÉS 1 persona va poder haver fet això. Michael. Ell és un mestre en desquises, hauria estat capaç d'entrar en el centre estable, sense beeing reganiced. Im not sure encara que ell estava allí. Però estic quasi segur, que és l'1 responseble per a aquest missatge. Ho juro per Déu, el meu cor es va aturar un segon. Si Michael és, en efecte, viu i algun dia serà capaç de llegir això, vull que sàpiga que l'estimo més que res, no per la seva música, però per qui era. Mai he entès malament d'ell, ell o el jutge o res. Una persona sàvia va dir una vegada i qoute i: No judegement passar a ningú, abans que hagi parlat amb ells un a un, i don `t importa el que la història és. Boy va ser el dret. Només desitjo que Michael ens donaria algun tipus de signe, del que viu. Res, però mabye aquestes paraules va ser tot. No sé, confondre, tot i que crec que més que mai, que la posibillity d'himbeeing viu és molt gran. M'agradaria donar tot el que compta per dur de tornada, tot. T'estimo Michael

  11. MyBelovedMJ diu:

    Estic viu i estic aquí per sempre. Vaig a apostar casa meva, a aquest respecte. Michael és viu. Ningú més podria haver escrit aquest missatge.

  12. heisalive diu:

    MyBelovedMJ .. vostè diu que "sap" que el cos estava en el taüt .. oh realment? És que degut a que es privvy per veure que es posen allà? i / o actally que va veure el cos de MJ a través del metall de la caixa ??????

  13. MyBelovedMJ diu:

    Vaig pensar que era realment existeix a París quan vaig parlar amb ell. I no could I `t veure a través d'ell lol. Però després vaig veure aquestes paraules: Im viu, important i aquí sempre. Llavors vaig començar a preguntar si es tractava d'un signe

  14. heisalive diu:

    Per MYbelovedMJ: Per el seu propi perjudici, Elvis' "cos" es mostra en un taüt obert. Això no va ser tanmateix NO Elvis cos en absolut, el dels trets facials del "cos" i els de la realitat no coincideixen amb els d'Elvis, esp. PUG el nas del cos vs Elvis perfecta nas romana és un element que ressalta com un dolor al polze. El "cos" es trobava en un taüt amb aire? Ara, què seria d'un Congelat FRED SiTFF necessita un aire condicionat per el taüt?

    És molt probable que, encara que casat amb la Sra Presley, Michael Jackson no només obtenir els productes sobre la forma de la seva pròpia mort etapa amb èxit, però també va rebre un "fer i no de la llista, un tema del que podria haver estat:" mantenir tancat el taüt en tot moment "... en un memorial i / o funerals, l '" esperit "de la persona morta en el taüt emet reconeixible" vibracions "i que fa el mateix en un cementiri .. quan vostè visita el Cementiri d'Arlington, a prop de Washington DC, es EXPERIÈNCIA vibracions de JFK de peu en la seva tomba. Estic dient que, degut a que he estat allà i experimentat.

    Per obtenir un adherència més realista sobre el que s'està publicat en aquest lloc web, us recomano que llegir molt sobre Elvis "mort" i els fets que parlen en contra d'ella. Si ho fa, li donarà una molt millor ojbective sobre la "mort" de Michael Jackson. tenen en ell!

  15. MrsBenjamin diu:

    Tinc una cosa que vull que alguns de vosaltres a comentar. Però quan tenim la notícia de com Michael va mirar quan els paramèdics arribar dosent encaixar la descripció de la imatge quan es trobava a la part posterior de l'ambulància. Tenien específicament va dir Michael era completament calb. De la importància de veure a la imatge. Ell estava ple de cabell ... Així que bé .. te'n vas a l'hospital perquè el seu va a posar una perruca sobre ell? Qualsevol persona ..?

  16. ejay5131 diu:

    Estic molt contenta de que altres persones creuen que aquí encara. He seguit aquest MJ història tan de prop i conèixer tots els detalls de tot. Va ser llavors quan van començar a qüestionar si estava realment mort. El monument va ser molt gradual, tot i que vaig fer plorar a través de tot el monument. No podia entendre per què la seva família i els nens eren tan tranquil la i no plorar. Vull dir aquí sóc un estrany a aquest home, i estic totalment devastat que s'ha anat. I després quan em parla de París només no creu que el duel de la connexió emocional i perdre, i no llàgrimes. I per què cap dels seus amics més propers que assisteixen, que diuen que Michael entendre duel en privat. Després, em vaig convertir totalment sospitosa, quan al final de la commemoració va tenir la gran pantalla amb les paraules "Estic viu i estic aquí per sempre". Jo no ho compri. I per què AEG tenen una pòlissa d'assegurances que cobria "sobredosi" però no "causes naturals"? I si el moviment Jacksons contractat furgonetes per venir i eliminar elements de la mansió, com no descobrir la droga que la policia va trobar com 4 dies més tard? I tot aquest rumor sobre el pare biològic dels nens, es va a "provar" que no es MJS i després va a desaparèixer amb el "veritable" pare. Per què amagar MJ ells durant tots aquests anys i en el darrer mes, que han estat amb ell, sense màscares. Tantes preguntes que molts no estan demanant, m'agradaria celebrar aquest MAI contra ell en absolut, potser és la recerca de la felicitat que una vegada més els mitjans de comunicació ens està dient el que hem de pensar en ell. MJ, si fos allà, no em sento al seu passat d'aquest món.

  17. carelesslove46 diu:

    Mai he sentit parlar d'un
    pòlissa d'assegurança que cobreixi
    mort per sobredosi .. No hi ha cobertura de mort accidental.
    I per suposat la mort per causes naturals .. M'agradaria pensar Michael és viu ..
    Però jo ho dubto seriosament. Es trigaria massa a molta gent a llençar coses fora d'aquest èxit .. I tothom podria ser de confiança? Així mateix, Mike mai permetria que la seva filla a aixecar i només
    mentida .. igual que també he vist el metratge final de Michael assajant. No només
    ¿Es mira massa prim per a la seva alçada .. És evident que manquen d'energia .. La seva bella veu, encara que mai defallir .. l'hora d'acceptar la realitat nois .. Fins i tot si
    la família ha permès una visió del cos després hauria estat encara hi ha persones que han dit que no és realment Michael .. O el 'maniquí de cera' teoria hauria arribat de nou. Jo tipus de
    crec que amb la falsificació d'Elvis
    de la seva mort podria haver estat
    possible, perquè se li havia
    d'amistat amb almenys dos
    del president i havia altres amics en el govern i
    l'aplicació de la llei .. Jo mai no he
    sentit parlar de res d'això
    amb Michael ..
    Mike T'estimo .. a estranyar
    vostè .. Descansa en pau hermosa
    àngel ... xoxoxoxo

  18. Neerlandès diu:

    No sé si MJ està viu o mort de veritat, però moltes coses no quadren o són altament coincidents. La majoria d'ells s'han abordat ja aquí, però em falta un. En el monument, just abans de "Som el món" es va realitzar, Kenny Ortega, va tenir un breu discurs i va fer un petit error que ningú sembla haver notat. Quan es parla dels assaigs en el Staples, ell diu "estàvem aquí, una mica menys d'una setmana". Quan vaig sentir això, em vaig havia una cosa així com "WTF? Fa menys d'una setmana? Es tracta d'empènyer 2 setmanes! "No és un error d'un dia o dos, però és una cosa així com una setmana equivocats. Lapsus Linguae?

    Jo no estic i mai han estat un gran fan de MJ i que només es va interessar per la intensa cobertura mediàtica. En general la gent pot estimar força bé i mai m'han defraudat per la meva primera impressió (que, segons tinc entès, no vol dir sh! T a altres persones). En aquest cas particular, el meu instint em diu a mi el món és deliberadament. que es mantinguin fora d'algunes coses i el món està sent deliberadament alimentats amb històries contradictòries. Tot el que han de fer és dir als mitjans de comunicació ABC i els mitjans de comunicació per la seva vegada, es componen i afegir D hasta la Z. Tothom coneix els mecanismes dels mitjans de comunicació, oi?

  19. Neerlandès diu:

    A més, es va oblidar d'afegir el següent. Després de la memòria, els helicòpters van ser arran de la caravana que es va dir (durant la cobertura) per incloure el taüt. Almenys, això va ser a la CNN. A continuació, la comitiva es va aturar en un hotel a Beverly Hills i en la meva humil opinió no portar el cotxe fúnebre taüt presentava allà. Jo estava sintonitzat a la CNN, però al mateix temps també a ETOnline i allà també hi havia una altra corrent que mostra imatges rodades des d'un helicòpter un negre van (i no en el cotxe fúnebre, tal com s'utilitza en el camí cap a la grapes) la conducció per l'autopista. Qualsevol persona que sàpiga on es van negre, com el rierol es va tallar mentre es va mostrar aquest encara van per l'autopista. Aquest negre no van abandonar l'Staples, però no va ser acompanyada per altres cotxes. N º de policia, cap Rolls Royces, res. De fet, es va portar l'autopista bastant anònima i podria haver anat a qualsevol lloc sense que ningú sospita que estava directament connectat a la memòria MJ.

  20. bexuk diu:

    Em va preguntar per què la majoria dels amics més propers MJ werent Centre de grapes en la memòria, però llavors potser es van anar a la funerària privada celebrada al Bosc de les pastures mortuoris abans de mà? Nosaltres no sabem que van anar a això.

  21. Angel36 diu:

    ¿Vesteix que beuatiful imatge de la final de la memòria?
    Era la imatge de liberiangirl que estava darrere de la càmera.
    Potser va dirigir tota la seva monument a si mateix!
    És una imatge molt maca, però per què aquesta imatge si no està dirigit a si mateix.

  22. MyBelovedMJ diu:

    Ehh dir una altra vegada. Encorbats whatching jo quan vaig veure les paraules apareixeran en l'escenari de fons: Im viu, i Im aquí per sempre. Em sentia malalt, i vaig tenir la calfreds, per la qual cosa ha d'omplir en mi si no us importa?. Al final de la memoriel?

  23. Angel36 diu:

    Al final es va mostrar la imatge de Michael darrere de la càmera quan el que el rodatge de la cançó de Libèria girl.Where que deia "aquesta és una embolcall". I quan el seu somriure és tan lindo.
    Per què escollir la imatge que al final com ha dirigit tot el monument.

  24. He.is.alive diu:

    Neerlandès: Jo estic amb vosaltres tot el camí, l'anunci no és sentimental, però pragmàtic i m'atreviria a dir, durament realista ... de lliscament de la llengua per Ortega durant el monument? Sí, perfectament possible i una persones i les "situacions" com els "desapareguts taüt", etc donar més pistes a aquells que estan buscant ells ... Els mitjans de comunicació, però, és comptant amb les masses d'haver empassat tota la "mort" d' MJ i no sembla massa preocupat per la segona guessed d'entre nosaltres.

    Estic buscant a tots i cada peça d'informació a través de lupes, acoblar junts com un trencaclosques.

    Igual que un altre blogger Nou, Elvis escena de mort era més fàcil de fer i sortir perquè hi havia molt menys impacte mediàtic, sense Internet i telèfons mòbils / càmeres, etc. Raó de més que a) la fuga de enrutament no va ser ben planificada i dirigida o pel que aconseguir que el "mal" perdre extrems com "pistes" .. O .. b) la totalitat de la "producció" és de la fugida va ser dissenyat per pas falsa per tal d'alertar "hey, en segon lloc suposo que tot això" ... o bé, amb els mitjans de comunicació ara flotants i spinning tots els medicaments trobats a la casa de MJ, els gullable suficient ara es "injecta" si el joc de paraules amb l'indult "bruts secrets" sobre MJ en un intent d'esborrar qualsevol dubte i totes les coses que podria ser d'altra manera ..

    No sóc dur, emocional Michael Jackson ventilador, però és per aquesta mateixa raó per la qual pot definir tan clarament els senyals de la panxa ... MJ es van traslladar i desapareguts .. Estic convençut d'això.

  25. MyBelovedMJ diu:

    Angel36, Im amb vostè ara, només el van veure. I em sentia malalt altra vegada. Memoriel que tenen tantes pistes ocultes, que gairebé puc creure. Im tornant boig aquí, Im pensar sobre Michael Durant tot el dia, tractant de pensar i trobar algunes respostes a tot això. I que la frase: Im viu, i Im aquí per sempre. S'acaba de caça mi. I em sento d'alguna manera ha d'esbrinar on està. Això és unbearelble per a mi, el dolor. »No puc manejarlo. Espero que anem a obtenir més respostes en el Concert en el seu aniversari. Crec que és força estrany que "la família" vol tenir una vida com els hologrames, de Michel a l'escenari, sining i danceing amb ells. Una altra clau mabye Hmmm. Per què diables anaven a fer-ho? O Mabye seria Michael IRL, I don `t saber, i» ni tan sols pot pensar enymore. Im so cor

  26. wishful09 diu:

    Mybeloved,

    Sona com jo. Em sento com estic tornant boig amb això. Només penso que és necessari perquè la gent pregunta coses. Tant no està sumant, i el tancament no està allà per a mi. Si el metge no sap l'adreça, per què cridar didnt ell per algun dels nens? Estaven a la casa, ¿correcte? A més, va recollir les notícies sobre un suposat fantasma en Neverland, però no discutir res respecte a la impostor a Londres la conferència de premsa. Shouldnt es van donar a conèixer a algú ara i va dir que sí que era Michael. L'orador de la família, potser? Massa coses no estan sumant. També em sembla estrany que Michael vol un holograma. Michael si està mort, aquesta família necessita ajuda. Són comportament és massa estrany. I on es Jesse Jackson? Hi hauria d'haver estat a l'escenari parlant.

  27. Samantha diu:

    Si ens fixem en el taüt és bastant petit, i que qualsevol persona podria escriure "Im viu aquí i per sempre ..." És a dir dosent Michael va escriure, en realitat no sé a qui creure a aquestes alçades, perquè tothom va canviant la història . Ahhh! im so cor, aquest ha estat el pitjor any de la història!

    Im n'alegro i wasnt voltant de la mort d'Elvis ...

  28. Samantha diu:

    I MJ Tancar amics de Di que MJ estava ple de sorpreses, i diuen Michael odiava les drogues i alcohol que estic d'acord MJ va ser molt digne de confiança.
    Però idk, i no saben ni què pensar seva thats l'única cosa que passa per la meva ment. Només vull arribar al fons d'això!

  29. SilverFlame diu:

    Acabo de no saber-ne més. Un minut crec que és viu i el proper crec que s'ha anat. El que més em confon és que si ell està viu, se li podria tornar com a si mateix? Que s'han comès un delicte per fingir la seva mort? Oh jo espero que ell és viu, però jo odi totalment a ell per ser detingut o pitjor per fingir la seva mort. Estic tan a prop de tot cor!

  30. MyBelovedMJ diu:

    Si Michael "falsificat" la seva pròpia mort, ningú no se li permet jutjar ell o naything. Ell va fer el que havia de fer, per mantenir fora de perill. La cosa de ser detingut, i don `t crec. Moltes persones es fakeing seus propis deaths.I don `t crec que seria detingut. Però no és importent si alguna vegada torna. Importent si la cosa per a ell d'estar viu i bé.

  31. ejay5131 diu:

    Tots els esdeveniments del 25 de juny i tots els esdeveniments que tenen lloc fins ara apunten en la direcció que Michael està viu. Tanmateix, no crec que mai veure-ho de nou .. si el pensament de com els mitjans de comunicació i les persones tractades en ell 1993 i 2005, era dolent ... imaginar el que això faria! 25/09 de juny el rei del pop "mort", sinó una persona lliure de control havia nascut!
    Michael, no estan sols, estem aquí amb vostès! <3

  32. bexuk diu:

    Probablement seria arestes després de tot és el frau.

    See the link for a similar scenario which happened in the uk not so long ago-http://edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html?iref=mpstoryview

    Only this missing person had been living in the family home all along!

    The only way Mj would be able to come back would be if it turned out he was kidnapped or something or it was a case of mistaken identity.

  33. MyBelovedMJ Says:

    Ejay5131. I totally hear you. I just wish that Michael could read all of this, so he could see how much we really love him, and support him. And that NOONE would blame him for doing this. We totally understand him. So what if he ever comes back to perform? Just wish he would give us a kind of a life sigen. HMM. Then he could live in peace, and with all his fans still loveing him.

  34. dikki Says:

    i think MyBelovedMJ is correct. we are no one to comment on all this. and i too hope where ever he is he's well and safe.

  35. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  36. Banessa Says:

    SilverFlame/Bexuk I believe some one already stated that as long as the “death Certificate” is not sign by any Doctor, it is not valid; therefore, MJ would not have committed any crime.
    We also have to imagine that he must have had a big reason for having done this. I do agree that everything has been too fishy from the beginning. When I heard the news I was first in shock I just could not believe it! Then my first gut feeling was “He is not dead!”
    Someone(I believe is Supermom75 forgive me if I have the wrong name) posted some links in this site to an article which states that someone close to Michael has confirmed this was all a hoax. I don't know how much credibility the article has but it states that staging his own death was the only way for Michael to get better. Apparently, he had a hard time deciding on this (making his fans go through this ordeal and grief) but it is apparently the only way for him to get the medical attention he needs. The article also states that if Michael had not done this he would have indeed been headed for an early grave.
    In the article it also states that Michael will be back! That is when he has fully recuperated and is able to perform again.
    Again, I don't know how much validity the article has but it sure gave me hope
    I also have to agree with Angel36 I had not noticed that but you are right…Why…why use that particular picture to closed the memorial? And on top of it all, with the writing “I am alive and I am here forever”.
    A lot just doesn't make any sense at all. The last news I heard on The Insider is that AEG is planning to have a huge sell from the What would have been the “This is it” tour. Alleging Michael had designed a lot of it. I find this very opportunistic of their on their behalf. If MJ was really “dead”, they are just making themselves look like a “money hungry” corporation never having had a care for Michael.
    Also some guy is coming out with a book that “it supposedly” uncovers all of MJ's secrets and his supposed secret life. Please to the real MJ fans don't feed into this man's lies in this book. Lets not make him rich by buying a bunch of lies. (I'm sure once the book is out the media will have a field day with it trying to make us believe its all true) Im sure Michael wants to come back with an untarnished image, sort of like a new beginning for him. So lets not feed into all the crap the media and the family wants us to believe. Sorry I wrote so much but I love this site and I like a lot of you have my own theories.Speculations and have not for once believed he is “dead”.
    Also if anyone can comment.express your thoughts on my comment about the articles shared by (SuperMom75) I really appreciate it. I hope I am not the only hopeful here in believing or wanting to believe the article is true Déu els beneeixi!

  37. ejay5131 Says:

    hypothetically speaking, if MJ did fake his death(I believe it) and it was(hopefully) to come back, how do you think he could avoid public scrutiny over this stunt? How can any of them..the Jacksons. I don't know about anybody else on here but when I come to this site and read all the posts from everyone and we all share our theories on the things we're being told not to see, I truly get butterflies and happiness comes over me knowing he is still here, but sometimes that feeling is quickly replaced with a heart-wrenching tug that reminds me we'll never again be graced with his presence. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

  38. Banessa Says:

    Hello everyone! First of all to Angel36 Thanks I did not see the idea of the last picture used of him in the Liberian video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
    I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
    Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
    If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
    The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
    This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
    I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. God Bless

  39. dinamita Diu:

    Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

  40. dinamita Diu:

    And dont care who they hurt along the way with there lies

  41. MyBelovedMJ Says:

    Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

  42. dancer1792 Says:

    Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

  43. Banessa Says:

    dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
    It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

  44. MrsBenjamin Says:

    @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  45. MyBelovedMJ Says:

    If this is true Michael is in Hungary, in a castle. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. I'll give them a world tour and shows in every country on earth. If people are too poor to buy a ticket, they can come for free. I will bring love to the world … the peace and love the world needs.' He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Pau

    “Make no mistake,” continued the source, “faking his death has saved his life. Michael was at the breaking point. If he hadn't dropped out, he would have gone to an early grave for real.”

  46. MyBelovedMJ Says:

    So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
    link above.

  47. MyBelovedMJ Says:

    OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

  48. Banessa Says:

    @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
    I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
    Again, I am sorry for the prior mistake.
    God Bless

  49. Banessa Says:

    @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

  50. Banessa Says:

    @ MyBelovedMJ I admire the way you care for Michael. I, like you, have a feeling about something happening the day of his birthday! And I agree when you say that the real fans won't be bad we would be ecstatic with happiness knowing he is okay and getting better!

  51. dinamita Diu:

    As long as his happy and ok then im happy

  52. MyBelovedMJ Says:

    Banessa Thank you so much. You woulden`t know how much i love Michael. Im not just a screaming fan lol. He really changed my life, i just wish i could tell him myself. I think he would be happy to know that. About the fans being ecstatic with happines, INDEED. I would seriously feint, if he appeared on that stage again. I would be so happy about that, i cannot put it into words. But like i said before, I don`t really care if he ever performs again, thats not why i love him. I only want him to get better. That is the most importent thing. God bless you

Deixi una contestació

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.