Michael Jackson forfalsket hans død

26 juni 2009
av admin

Følgende informasjon er hentet fra www.weeklyworldnews.com

New York, NY - Har "The King of Pop" imiterte "The King" av falsk sin egen død?

I en 1994 utgave av Weekly World News, ble det spådd at superstjerne Michael Jackson var så heartsick med mareritt hans vanskelige liv hadde blitt, ville han forfalske sin egen død - akkurat som Elvis!

"Michael Jackson, som Elvis, er syk og lei av å være større enn livet og ønsker å få et liv, sier verdenskjente synsk og metaphysician Dr. Andy Reiss den gang.

"The superstar turen har fanget Michael i Neverland. Også det er en veldig god sjanse han kunne havne i fengsel dersom han dømmes for barnet sex misbruk.

"Den eneste veien ut av dette rotet han i å forfalske hans død, klippe håret og gå under jorden, sier Dr. Reiss, som spesialiserer seg på kjendis spådommer.

Dr. Reiss mener Gloved One vil forsøke å flykte fra sine hellish eksistens ved å "dø" i Neverland, hans eksterne fornøyelsespark retrett.

"Den dekker historien vil være at Michael Jackson led et dødelig hjerteinfarkt mens riding hans Ferris hjulet. Jackson's "restene" blir cremated og hans "ashes" blir spredt på grunn av hans eiendom, forklarer han.

"Den eneste måten for Michael å starte et friskt liv er å avslutte den groteske livet han har nå. Han lærte knep fra Elvis.

Mens Jackson tok ikke slutt hans dager ved hans elskede Neverland, han gjorde faktisk "dø" av hjerteinfarkt på ettermiddagen av 25 juni 2009.

Visste Jackson planer kommer til fruition? Er han fortsatt i live noe sted?

Vekke og lære å tiltrekke velstand, lykke og kjærlighet i livet ditt.


Tags: Conspiracy, Death Hoax, forfalsket Death
Posted in Conspiracy Teorier, Hoax Death | Kommentarer (53)

53 Svar å "Michael Jackson forfalsket hans død"

  1. MJ drept av Illuminati sier:

    Michael ble drept. Hvem drepte ham? Det er definitivt en konspirasjon på nivået 911 med media complicit.

    For de siste 6 måneder, noen ble plantet "Michael Jackson skal dø innen 6 måneder." Dette var tilbake i januar'09. Hvordan skulle de vite det? Var det en måte å acclimate publikum å Jackson død foran hans død å gjøre det ikke overraskende om det som skjedde?

    Michael var å øve på Staple Center i LA for sin konsert dagen før han døde. Han hadde en FULL konsert som jeg certained han tapet fordi han gjorde dette i fortiden. Så vi vil se denne konserten til å oppdage sin demeanor og helse. Du har Fox News påsto han var lethargic og kunne ikke gjøre gjennom rehersals. Som kalte Fox med denne historien? Personer som var der inkludert danser sa han var i god form, positive og glade for den kommende konserten.

    Michael gikk gjennom en 4 timers fysisk for et forsikringsselskap som har forsikret den konserter. Han hadde ingen problemer.

    Da har du ham ringe sin venn natten før sier "han var ikke følelsen godt." Neste morgen du har denne legen, Dr. Murray, som var bare hans lege for siste 2 måneder ved sin side under hans død. Dette leger forsvinner etter hans død, har ikke snakket med Jackson-familien, og har ikke snakket med Coroner.

    The Coroner gir sin uttalelse av "No lureri." Hvordan kan han vite det? Denne legen kunne ha gitt ham skudd for å drepe ham. Under 911 anrop, denne legen hadde Michael kroppen på senga gi HLR. Den Dispatcher måtte fortelle legen å sette Michael i gulvet for å gi ham HLR. Noe er ikke riktig med denne historien.

    Jeg tror noen drepte Michael Jackson bruker hva de visste han hadde et problem med "reseptbelagte legemidler." De bruker det de tror folk vil lett tro på grunn av sin fortid.

    Hvem plantet denne historien med National Enquirer på 12 januar 2009 problemet hevde Michael ville "dø i 6 måneder?" The National Equirer påstander "Pals." Er "venner", CIA?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    THE ENQUIRER FIRST rapportert JACKO HAD seks måneder å leve i VÅR 12 Jan, 2009 UTGAVE

    Foto: Splash News Online
    Den ENQUIRER rapportert måneder siden som bekymret Pals fryktet Michael Jackson ville dø i løpet av de neste seks måneder!

    Fra januar 12, 2009: Michael Jackson er døende - og har bare seks måneder til å leve, Pals frykt.

    Dessverre er desperat ill star er sengeliggende mye av tiden, og hans electrifying scene opptredener er en ting fra fortiden, avslører kilder.

    Utrolig rapporter dukket sent i desember at Jackson er kampen en sjelden, dødelig genetisk lidelse og krever en lunge transplantasjon. Selv om vokalist benektet rapportene, ENQUIRER ble fortalt av kilder som hans helse er forverres raskt på grunn av en crippling avhengighet til smertestillende tabletter og alkohol.

    En kilde nær stjernen divulged: Det er tragisk. Hans tilstand er så langt borte, jeg vil bli overrasket hvis han varer i seks måneder.

    "Smertestillende tabletter og videreselging av alkohol har tatt opp med ham. Den eneste måten han var i stand til å takle stresset av sex skandalene og hans roller-coaster livet var å skjule smerten med stoffmisbruk.

    Men sluttresultatet er en avhengighet som vil drepe ham. "

    King Bizarro sin avhengighet av narkotika "helt tilbake til når håret ble brent gjør en Pepsi kommersielle, sa nært kilden. Tjuefire år senere, sier narkotika bare har herjet ham. "

    Michael står i "veldig, veldig dårlig stand, hevder familien venn. "Han har vært syk i seks til åtte måneder, og han bare holder verre.

    "Hans muskler og lungene forverres, og han er sengeliggende mye av tiden. Han kan gå, men ikke for så lenge.

    På gode dager, Michael er i stand til å ta sine barn til en bokhandel. Men han er aldri ute etter mer enn en time. Han har veldig liten styrke ... Det er slutt i Guds hender. "

    Men en talsmann for Jackson vehemently fornekter star er syk og sa: "Mr. Jackson er i fin helse "og er i forhandlinger om en konsert tur-og TV-prosjekter.

    "Michael's kjemper for livet", er nært kilden avsluttet. "Og det ser ikke bra."

  2. Tejur Star Jetur sier:

    Jeg ville ikke bli en smule overrasket om det hele var satt på å betale seg at nesten en halv milliard gjeld med økt salg av postene og minner og / eller endre mike hele identitet slik at han kan få en sjanse til å se hvordan det er å leve som oss normale unormale dysfunksjonelle fungerer folkens. Men siden sannheten er at narkotika eller snarere en cocktail av rusmidler over lang tid er det som til slutt tok sitt liv eller snarere tok livet av ham, jeg tror det er den mest believable realistisk snakke. Jeg er bare glad han var i så opprømt selv på slutten.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomei sier:

    Michael Jackson absolutt forfalsket hans død. Alle hans eiendeler blir overført til Neverland, har det vært rapportert at Movers signert en taushetserklæring avtale. Også ... Hvis jeg var en detektiv den første personen jeg ønsker å snakke med, vil være Paul MCartney! Men ...

    Siden Michael DID forfalske sin egen død som ikke ville være et alternativ. Hans foreldre gjennomfører all sin virksomhet og snart Neverland ranch vil gjenåpne og en ny Michael Jackson album med bli markedsført under Joe Jackson er ny rekord selskapet. BARE SE!

  4. Andrew sier:

    K
    Hvis Michael Jackson er død, så hvorfor gjør hver story holde endring. Først ble det rapportert at Jackson var på utkikk store kvelden før hans "Death". Fra det jeg leser på nettet om den såkalte obdusere Jackson ikke kunne snakke, flytte eller noe fordi han var en menneskelig skjelett. Da videoen til Michael Jackson "body" i kroppen bag ble sittende opp som Michael Myers i Halloween H2O. Forklar meg hvordan kroppen ser ut som den ble sittende opp hvis kroppen er død?

  5. wishful09 sier:

    Jeg tror historien stadig endring fordi folk bare får opp. Hvis mange personer er involvert, og historien mer enn sannsynlig vil fortsette å endre seg. Jeg tror det er mulig at Michael ble myrdet, men jeg er mest tro på at han kan ha forfalsket hans død. Jeg ville hate til at han ble myrdet. Det eases meg til å tro at han er et sted lykkelig se hvordan så mange mennesker er grieving for ham.

    Det er en veldig sterk possiblity han forfalsket hans død fordi Jermaine er nesten for vedvarende på at han ønsker Michael kropp nedgravd i Neverland. Likevel har han ikke ønsker et minnesmerke der. De holder skiftende begravelse steder nesten som om de har kontroll med Michael selv. Jeg vet dette høres sprøtt, men bare høre meg ut. Hvorfor skulle de velge å ha et minne på Staples Center? Det er altfor eerie. Jeg innser behovet for vifter, men på et tidspunkt du ville være som det er for mye. Det er en merkelig sted for et minnesmerke spesielt siden han var bare rehearsing det forrige uke. Også de holde om at dette memorial handler om fansen, som skal føre til noe annet. Det kan bare være meg ønsketenkning men Im antar det er noe som kommer til å gå ned tirsdag. Hvis ikke tirsdag, og på hans fødselsdag. Hvis ikke da, så jeg vil akseptere at han faktisk har gått bort. Alle disse menneskene kommer ut sier han misbrukt narkotika virke litt av meg. Måten nyhetene uttak klinke til alt er bekymringsfullt. Virkelig, det er ganske enkelt å gjøre dette selv om du er Michael fordi mediene mener noe kilder forteller dem. Noe er ikke riktig, slik at du stiller spørsmål ved posssibility av ham å være i live er ikke latterlig. Gå tilbake over historier siden forrige uke, og lese dem. Dere alle vil finne at det ikke egentlig Kmp inntil denne mistenkelige sykepleier kommer frem. Så plutselig er det samme stoffet funnet i hans hjem dager senere. Så veldig convient.

  6. MyBelovedMJ sier:

    OH MY Herren! Jeg kan `t belive at Michael actuelly har en klone av seg selv .. En venn av HIS, som har hatt surgury .. OH Kjære Gud. Hva faen betyr det. Er han fortsatt i live?

  7. MyBelovedMJ sier:

    Det er endelig, min kjærlighet er borte. Ingen av dette i Staple Center _RGTD var falsk. Paris, snakket med sin far i mikrofonen til sist, ans sa hun og jeg Sitat: Helt siden jeg ble født, mine dadi vært den beste dadi noensinne, jeg elsker deg. Og da han hadde en komplett Bildeler. Hun er en 11 år gammel jente, hvordan kunne hun fake det. Han er ikke i live. Han er borte . Jeg endelig fikk den i dag, en del av meg døde. Å se at kisten med Michael `s kroppen, det var like vanskelig. Jeg endelig fikk den. Min lovedone er borte. Og han vil ikke "vises" på scenen igjen. Ikke engang i London, som noen har sagt. Han er virkelig borte. Mitt hjerte er så ødelagt, jeg kan ikke tro det. Min melding til Michael, er det samme som en Latoya wrote: Michael, etter 50 års venter Gud har endelig ringte hjem, til å gjøre hva du gjør best.
    Han delte den extrodenary talent med oss alt for mange decates, og nå er det `s tide å spre din vingene til et mye høyere nivå, som ofcause Jeg vet at du vil gjøre, og delta i andre Angels, og gi dem en incredeble ytelse . Og holde Angels smileing. Jeg elsker deg dypt og jeg kan ikke vente å se deg igjen. Mike, du vil alltid være i mine drømmer. Jeg elsker deg så veldig, veldig, veldig, veldig mye

  8. MyBelovedMJ sier:

    Selv tøffe vi visste ikke komme for å se kroppen hans, jeg vet han var i kiste

  9. heisalive sier:

    Jeg er overbevist om 100 +% at Michael Jackson iscenesatt sin egen død for å slippe og gå på med en NORMAL bo andre steder ... det er det min indre stemme har vært å fortelle meg siden det øyeblikk hans "død" ble annonsert, og det holder quickening meg pågående. Jeg er også en juridisk profesjonell, og jeg ser på denne saken som en "case", og alle elementene derav, som Discovery å nevne bare en. Michael Jackson sikkert har messing bleeps, kontakter, ressurser, loyals og mest av alle pengene og wherewithall for øvrig til inscene en slik "show" som dette! Han giftet seg med Elvis' DNA, Lisa Marie og mens gift med henne, fikk varer fra henne om hvordan Elvis' død ble iscenesatt og vellykket "solgt" til publikum ved satanic medier tilbake i 1977. Basert på omfattende forskning og eksisterende dokumentasjon av flere troverdige personer og vellykket tripup står av journalister av Lisa Marie og Priscilla begge, er det veldig klart at Elvis døde ikke på Graceland, og er i all sannsynlighet i gjemmested via US Witness Protection Program som tidligere offisielle Federal Agent.
    Ingen tvil i min sjel at Michael Jackson, for sitt eget sett av årsaker iscenesatt sin "død" som Elvis gjorde og som han er levende sted, og ser denne "Event" som han stadig størst ekstranummer med moneymill kontinuerlig $ låsing av og på . Hvis Debbie Rowe ikke mottar forvaring av MJ barn (i stedet for kontanter naturligvis), er det fortsatt med Katherine Jackson som fremgår av MJ vilje. Denne ordningen vil sikre 100% lett tilgang for MJ til sitt barn og vil de bli overrasket når han returnerer fra "grav" til å besøke dem i dag!
    * Breaking news tilfellet oppdatering: Starwitness nr. 1, Elizabeth Taylor som MJ elsker med hans hjerte og sjel og det samme har "avvist" til "vises" på "memorial" shindig på Staples Center sier hun "elsker ham for mye". Ms Taylor er en person Michael klareringer implisitt og ble imaginably den første til å høre om hans forseggjort escape plan og dermed bevist sin lojalitet til ham ikke "vises" på hans sendoff som etter Elvis' "død og begravelse, er langt den største ligger stadig sa, løgn at milliarder av mennesker har swalloed hele .. oh stemmer lite tro!
    * Breaking news tilfellet oppdatering: Starwitness nr 2, Diana Ross annonsert via utgitt statement hun ikke var "til stede", sier: hun er også med på dette! Disse 2 individer, Ross og Taylor begge er kjent for å være nærmest MJ, er en del av hans intime indre sirkel av confidantes for år. og i all sannsynlighet hjulpet ham med hans "Getaway" og kan innrømme det på deres deathbeds noen dager, eller ... ikke! Bevisene holder montering og saken holder få muskler.
    * Breaking news tilfellet oppdatering: 2 mer importants av MJ indre sirkel manglet på Staples Center: Uri Geller og Chopra Deepak, 2 flere personer i hans godt iscenesatt "død escape"? En sannsynlig muligheten!
    Etter slutten på "Memorial Service", gjorde andre enn meg varsel, se og lese - på scenen backwall av Staples Center - disse ordene vises i blått lettering: "Jeg er i live, og jeg er her for alltid"??? Visste MJ forlate en "melding" her selv bare noen av de "mourners" fanget inn og mens rosedraped, gull kiste, trolig tomt eller med en hånddukke innsiden satt der uten å gi av en enkelt overhodet Vibe at den faktisk inneholdt en død kropp, eventuelle "body" i det hele tatt? .... Takk for at du leser hva er dine tanker om dette? Jeg vil sikkert være interessert i å høre

  10. MyBelovedMJ sier:

    Jeg så thhat skriftlig 2, jeg sjekket det ut. OH MY Herren, jeg har lav kroppstemperatur. Hvem skrev den? Er det Michael sende oss en melding? Hvorfor var familien så opprørt da, jeg snakker om Paris og Marlon. Er de bak Michael i alt dette? Det var 2 skumle. Jeg var så heartbroken yeasterday, har jeg gråt nonstop for 2 uker, men yeasterday var bare 2 jævla hardt på meg. Og hvorfor i helvete gjorde ikke vi får se kroppen. Beklager banne, jeg normalt trenger ikke gjøre det, men jeg er ganske lei nå. Hvis han faktisk er i live, han skal komme tilbake, jeg bare vet det, og det weill proberly være på en av hans konserter datoer. Det kan være så kult. Bare kall meg naiv, men disse bokstavene visste ikke skrive selv, og familien ville ikke la dem der for at verken hadde noen av de såkalte venner. KUN 1 person kan ha gjort det. Michael. Han er en mester i desquises ville han ha vært i stand til å angi stabil sentrum, uten beeing reganiced. Im ikke at han var der selv. Men jeg er nesten sikker på at han er 1 responseble for denne meldingen. Jeg sverger til Gud mitt hjerte bare stoppet et øyeblikk. Hvis Michael faktisk er i live, og han en dag vil kunne lese dette, jeg vil at han skal vite at jeg elsker ham mer enn noe, ikke for hans musikk, men for hvem han var. Jeg har aldri misforstått ham, eller dømme ham eller noe. En klok person sa en gang og jeg qoute: Ikke bestått judegement på noen, før du har snakket med dem én på en Jeg `t care hva historien er. Gutt var han rett. Jeg ønsker at Michael skulle gi oss en form for et tegn, for ham å være i live. Noe, men mabye disse ordene var det. Jeg dunno, forvirret, selv om jeg tror flere enn noensinne, at posibillity av himbeeing live er svært stor. Jeg vil gi alt jeg eier for å få ham tilbake, alt. Liker du Michael

  11. MyBelovedMJ sier:

    Jeg er i live, og jeg er her alltid. Jeg satset huset mitt på dette. Michael er i live. Ingen andre kunne ha skrevet denne meldingen.

  12. heisalive sier:

    MyBelovedMJ .. du si at du "Know" at kroppen var i kisten .. oh egentlig?? Er det fordi du ble privvy å se at det er satt inn der? og / eller du actally SAW kroppen til MJ gjennom metall av kisten ??????

  13. MyBelovedMJ sier:

    Jeg trodde han virkelig var der da jeg så Paris snakke med ham. Og ingen i coulden ikke se gjennom det lol. Men da jeg så disse ordene: Im live, og im her alltid. Så begynte jeg å lure på om det var et tegn

  14. heisalive sier:

    Slik MYbelovedMJ: Til sin egen skade, Elvis' "body" ble vist i en åpen casket. Dette var imidlertid ikke IKKE Elvis' kroppen i det hele tatt, det ansiktstrekk i "kropp" og de virkelige Elvis ikke samsvarer, esp. den mops nesen av kroppen g. Elvis' perfekte roman nesen er ett element som stikker ut som en sår tommel. The "body" var i en airconditioned kiste? Nå, hva ville en Frozen BREAKING SiTFF trenger en luftkondisjonerte kisten for??

    Det er svært sannsynlig at mens gift Ms Presley, Michael Jackson har ikke bare få varene om hvordan stadium sin egen død lykkes, men også fått en "do's and dont's" listen, ett element som kan ha vært: " holde casket lukket til alle tider "... på et minnesmerke, og / eller begravelse, den" ånd "av død person i casket gir av gjenkjennelige" Vibes "og den gjør det samme på en kirkegård .. når du besøker Arlington Cemetery i nærheten av Washington DC, vil du oppleve Vibes fra JFK står ved hans grav. Jeg sier at fordi jeg har vært der og opplevd det.

    Å få et mer realistisk grep på det som blir lagt ut på nettstedet, anbefaler jeg at du leser mye om Elvis' "død" og fakta som taler mot det. Dette vil gi deg et langt bedre ojbective på "død" av Michael Jackson. har det!

  15. MrsBenjamin sier:

    Jeg har noe som jeg vil ha noe av deg til å kommentere. Men da vi fikk nyheten rapport av hvordan Michael så ut da den paramedics kom dit dosent passer beskrivelsen på bildet da han var på baksiden av ambulanse. De hadde spesielt sa Michael ble fullstendig Bald. Fra hva im ser på bildet. Han var full av hår ... så bra .. du kommer til sykehuset så de kommer til å sette en parykk på ham? .. Anyone?

  16. ejay5131 sier:

    Jeg er så glad andre tror han er her fortsatt. Jeg har fulgt denne MJ historie så tett og kjenner hver eneste detalj i alt. Det var da jeg begynte på spørsmålet om han var død. The Memorial var veldig iscenesatt, men det gjorde jeg gråt gjennom hele memorial. Jeg kunne ikke forstå hvorfor hans familie og barn var så rolig og ikke gråter. Jeg mener, her er jeg en fremmed til denne mannen, og jeg er helt ødelagt at han er borte. Og så når Paris snakket jeg ikke føler at emosjonell forbindelse med sørge og taper, og ingen tårer. Og hvorfor ikke noen av hans nære venner ville delta, de sier Michael ville forstå dem grieving i privat. Jeg så ble helt mistenkelig når slutten av memorial hadde en stor skjerm med ordene "Jeg er i live, og jeg er her for alltid". Jeg kan ikke kjøpe den. Og hvorfor gjorde AEG har en forsikring som dekker "overdose" men ikke "naturlige årsaker"? Og hvis Jacksons hyret flytte varebiler til å komme og fjerne elementer fra herskapshuset, hvordan har de ikke oppdage narkotika at politiet fant like 4 dager senere? Og alt dette buzz om den biologiske faren til barna, er dette å "bevise" de ikke var Mjs og de vil forsvinne med den "ekte" far. Hvorfor gjorde MJ skjule dem for alle disse årene og den siste måneden, de har vært ute med ham, ingen masker. Så mange spørsmål som så mange ikke spør, jeg ville aldri holde dette mot ham i det hele tatt, kanskje han er å finne lykke som igjen media er å fortelle oss hva vi bør tenke på ham. MJ, hvis der ute, jeg føler ikke borte fra denne verden.

  17. carelesslove46 sier:

    Jeg har aldri hørt om en
    forsikring som dekker
    død av overdose .. Det er utilsiktet død dekning.
    Og selvfølgelig død av naturlige årsaker .. jeg ville elske å tenke Michael er i live ..
    Men jeg alvorlig tvil om det. Det vil ta litt for mange folk til å trekke dette av vellykket .. og kan alle være klarert? Også Mike ville aldri tillate sin datter for å få opp og rettferdig
    ligge sånn .. Også har jeg sett den endelige opptaket av Michael rehearsing. Ikke bare
    Han ser alt for tynn for hans høyde .. Han er tydelig mangler energi .. hans vakre stemme aldri nøle's skjønt .. Tid til å akseptere virkeligheten folkens .. Selv om
    familien hadde tillatt en offentlig visning av kroppen så det ville fortsatt vært folk der ute som ville ha sagt det er egentlig ikke Michael .. eller "voks tilleggskonto 'teori ville komme opp igjen. Jeg gjorde slags
    tror at med Elvis på falsk
    av hans død kunne ha vært
    mulig, fordi han hadde vært
    vennlig med minst to
    president og hadde andre venner i regjeringen og
    rettshåndhevelse .. Jeg har aldri
    hørt om noe slikt
    med Michael ..
    Mike Jeg elsker deg .. vil savne
    du .. Hvil i fred vakre
    engel ... xoxoxoxo

  18. Nederlandsk sier:

    Jeg vet ikke om MJ er levende eller virkelig er død, men mange ting bare ikke legge opp eller er svært tilfeldig. De fleste av dem har blitt behandlet her allerede, men jeg mangler. Ved Memorial, rett før "Vi i verden" ble utført, Kenny Ortega hadde en kort tale og han gjorde en liten feil som ingen syntes å ha lagt merke til. Når du snakker om øvinger i Staples, han sier "vi var her, litt mindre enn en uke siden. Da jeg hørte at jeg hadde noe sånt som "WTF? Mindre enn en uke siden? Det er å skyve til 2 uker! "Det er ikke en feil på en dag eller to, men han er noe som en hel uke feil. Slip av tungen?

    Jeg er ikke og har aldri vært en stor fan av MJ og jeg bare fattet interesse på grunn av intens mediedekning. Vanligvis kan jeg anslå folk ganske godt og jeg har aldri vært la ned min gut feeling (som jeg forstår, betyr ikke sh! Ikke til andre). I dette tilfellet, min gut feeling sier verden er bevisst. som blir holdt av en del ting og verden er bevisst blir matet med contradicting historier. Alt de trenger å gjøre er å fortelle media ABC og media ved å slå vil gjøre opp og legge D till Z. Alle vet media mekanismer, ikke sant?

  19. Nederlandsk sier:

    Også, glemte å legge til følgende. Etter memorial, helikoptre ble fulgt motorcade som ble sagt (under dekning) for å inkludere casket. Minst var dette på CNN. Deretter motorcade stanset på et hotell i Beverly Hills og imho ingen likvogn bære casket var å presentere det. Jeg var innstilt på CNN, men samtidig også ETOnline og der de også hadde en annen drift viser opptakene skutt fra helikopter etter en svart van (ikke likvogn som brukes på vei til Staples) kjører nedover motorveien. Alle som vet hvor det svart van gikk som strømmen ble kuttet, mens det viste denne van fortsatt på motorveien. Dette svarte van gjorde forlate Staples, men ikke ble fulgt av andre biler. Ingen politi, ingen Rolls Royces ingenting. Faktisk er det kjørte nedover motorveien ganske anonym og kunne ha gått hvor som helst uten at noen mistenker den var koblet direkte til MJ's Memorial.

  20. bexuk sier:

    Jeg spurte hvorfor de fleste av MJ nærmeste venner werent på Staples Center Memorial men kanskje de gikk på den private begravelsen holdes ved Skog gressplener likhus før hånden? Vi dont vite hvem som gikk til det.

  21. Angel36 sier:

    Så du det beuatiful bildet på slutten av memorial?
    Det var bildet fra liberiangirl at han var bak kameraet.
    Kanskje han ledet sin helhet memorial selv!
    Det er et veldig vakkert bilde, men hvorfor dette bildet hvis han ikke rettet dette seg.

  22. MyBelovedMJ sier:

    Ehh si igjen. Jeg stooped whatching da jeg så ordene vises på scenen backwall: Im live, og Im her alltid. Jeg følte meg syk, og jeg har lav kroppstemperatur, så du må fylle meg på hvis du skjønner `t mind?. På slutten av memoriel?

  23. Angel36 sier:

    Helt til slutt de viste bilde av Michael bak kameraet når der skyting sangen liberian girl.Where han sier "dvs en wrap". Og når han smiler er så søt.
    Hvorfor gjorde de velger det bildet på slutten som han ledet hele memorial.

  24. He.is.alive sier:

    Nederlandsk: jeg er med dere hele veien, innleggsaktivitet ikke grøtaktig, men pragmatisk og tør jeg si, strengt realistisk ... Slip av tungen av Ortega under memorial? Ja, helt mulig samt ulike individer og "situasjoner" som "forsvant casket" etc. gi flere ledetråder til de av oss som leter etter dem ... The Media men er regnet med massene har svelget hele den "død" av MJ og virker ikke så bekymret for andre guesser er blant oss.

    Jeg ser på hver eneste opplysning gjennom forstørrelsesglass briller, piecing det sammen som et puslespill.

    Som en annen blogger postet, Elvis' iscenesatt døden var lettere å gjøre og komme unna med, fordi det var langt mindre media innflytelse uten internett og mobiltelefoner / kamera og så videre. Alle de mer grunn at a.) The Escape routing var ikke planlagt eller styrt, og slik at vi får de "slurvet" miste ender som "spor" .. ELLER .. b) hele "produksjonen" av det var laget for å lekke faux pas slik varsling til "hei, andre gjette dette" ... enten eller, med media nå flytende og spinning alle stoffene funnet i MJ hus, de gullable nok finnes nå "sprøytet" hvis du benåde den ordspill med "skitne hemmeligheter" om MJ i et forsøk på å slette enhver tvil at det kan være ANNET ..

    Jeg er ingen die-hard, emosjonelle Michael Jackson fan, men det er for at svært grunn jeg kan så klart definere signaler fra tarmen ... MJ gjort farten og forsvant .. Jeg er overbevist om det.

  25. MyBelovedMJ sier:

    Angel36, Im med deg nå, jeg bare så på den. Og jeg følte meg syk igjen. Det memoriel har så mange skjulte spor, at du nesten kan ikke tro det. Im gå gale her, Im tenker Michael hele dagen, prøver å tenke tilbake, og finne noen svar på alt dette. Og at setningen: Im live, og Im her alltid. har nettopp vært på jakt meg. Jeg føler at jeg må finne ut hvor han er. Dette er unbearelble for meg, smertene. Jeg kan ikke håndtere det. Jeg håper at vi vil få flere svar på Konsert på hans fødselsdag. Jeg tror det er ganske rart at de "familien" vil ha en levetid som hologram av Michel på scenen, sining og danceing med dem. Hmmm En annen ledetråd mabye. Hvorfor i helvete skulle de gjøre det? Eller Mabye det ville være IRL Michael, jeg ikke vet, jeg kan ikke engang tenke rett enymore. Im så heartbroken

  26. wishful09 sier:

    Mybeloved,

    Du høres ut som meg. Jeg føler at jeg kommer gale med dette. Jeg tror det er nødvendig for folk å spørsmålet ting. Så mye er ikke å legge opp, og nedleggelsen er det ikke for meg. Hvis legen ikke kjenner adressen, hvorfor gjorde ikke han skriker for ett av barna? De var i huset, riktig? Dessuten nyhetene plukket opp på en antatt spøkelse i Neverland, men de vil ikke diskutere noe angående imposter på london pressekonferanse. Burde noen ha kom frem nå og sa ja det var Michael. Høyttaleren for familien, kanskje? For mange ting er ikke å legge opp. Jeg finner det underlig at de ville ha en Michael hologram. IF Michael er død, denne familien trenger hjelp. De er problemet er for rart. Og der var Jesse Jackson? Han burde vært på scenen snakke.

  27. Samantha sier:

    Hvis du ser på kisten det er ganske liten, og alle kunne skrev "Im alive ... og her forever" Det dosent mener Michael skrev det, jeg forstår ikke helt vet hvem du skal tro på dette sent stadium, fordi alle holder endre historien . Ahhh! im så heartbroken, dette har vært den verste år noensinne!

    Im glad jeg var ikke rundt for Elvis død ...

  28. Samantha sier:

    Og MJ's Close venner sier at MJ var full av overraskelser, og de sier Michael hatet narkotika og alkohol som jeg enig MJ var ganske pålitelige.
    Men IDK, jeg dont selv vet hva du tror han det eneste dvs går gjennom hodet mitt. Jeg vil bare komme til bunns i dette!

  29. SilverFlame sier:

    Jeg vet ikke lenger. Ett minutt Jeg tror han er i live og det neste jeg tror han er borte. Hva forvirrer meg mest er at hvis han er i live, ville han kunne komme tilbake som selv? Ville han har begått en forbrytelse av falsk hans død? Å jeg håper han er i live, men jeg ville helt hat for ham å bli arrestert eller verre for falsk hans død. Jeg er så heartbroken om alt!

  30. MyBelovedMJ sier:

    Hvis Michael "forfalsket" Hans egen død, ingen får lov til å passere dom på ham eller naything. Han gjorde det han måtte gjøre for å holde seg trygg. Det med å bli arrestert, jeg ikke tror det. Mange mennesker er fakeing egen deaths.I don `t tror han ville bli arrestert. Men det er ikke importent om han noensinne kommer tilbake. Den importent ting om ham for å være levende og godt.

  31. ejay5131 sier:

    Alle hendelsene i juni 25 og alle hendelsene som foregår opptil nå peker i retning at Michael er i live. However, I do not think we will ever see him again..if you thought how the media and people treated him in 1993 and 2005 was bad…IMAGINE WHAT THIS WOULD DO!! On June 25/09 the king of pop “died” but a person free of scrutiny was born!
    Michael, you are not alone, WE are here with you!!<3

  32. bexuk Says:

    He probably would be arested after all it is fraud.

    See the link for a similar scenario which happened in the uk not so long ago-http://edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html?iref=mpstoryview

    Only this missing person had been living in the family home all along!

    The only way Mj would be able to come back would be if it turned out he was kidnapped or something or it was a case of mistaken identity.

  33. MyBelovedMJ Says:

    Ejay5131. I totally hear you. I just wish that Michael could read all of this, so he could see how much we really love him, and support him. And that NOONE would blame him for doing this. We totally understand him. So what if he ever comes back to perform? Just wish he would give us a kind of a life sigen. HMM. Then he could live in peace, and with all his fans still loveing him.

  34. dikki Says:

    i think MyBelovedMJ is correct. we are no one to comment on all this. and i too hope where ever he is he's well and safe.

  35. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  36. Banessa Says:

    SilverFlame/Bexuk I believe some one already stated that as long as the “death Certificate” is not sign by any Doctor, it is not valid; therefore, MJ would not have committed any crime.
    We also have to imagine that he must have had a big reason for having done this. I do agree that everything has been too fishy from the beginning. When I heard the news I was first in shock I just could not believe it! Then my first gut feeling was “He is not dead!”
    Someone(I believe is Supermom75 forgive me if I have the wrong name) posted some links in this site to an article which states that someone close to Michael has confirmed this was all a hoax. I don't know how much credibility the article has but it states that staging his own death was the only way for Michael to get better. Apparently, he had a hard time deciding on this (making his fans go through this ordeal and grief) but it is apparently the only way for him to get the medical attention he needs. The article also states that if Michael had not done this he would have indeed been headed for an early grave.
    In the article it also states that Michael will be back! That is when he has fully recuperated and is able to perform again.
    Again, I don't know how much validity the article has but it sure gave me hope
    I also have to agree with Angel36 I had not noticed that but you are right…Why…why use that particular picture to closed the memorial? And on top of it all, with the writing “I am alive and I am here forever”.
    A lot just doesn't make any sense at all. The last news I heard on The Insider is that AEG is planning to have a huge sell from the What would have been the “This is it” tour. Alleging Michael had designed a lot of it. I find this very opportunistic of their on their behalf. If MJ was really “dead”, they are just making themselves look like a “money hungry” corporation never having had a care for Michael.
    Also some guy is coming out with a book that “it supposedly” uncovers all of MJ's secrets and his supposed secret life. Please to the real MJ fans don't feed into this man's lies in this book. Lets not make him rich by buying a bunch of lies. (I'm sure once the book is out the media will have a field day with it trying to make us believe its all true) Im sure Michael wants to come back with an untarnished image, sort of like a new beginning for him. So lets not feed into all the crap the media and the family wants us to believe. Sorry I wrote so much but I love this site and I like a lot of you have my own theories.Speculations and have not for once believed he is “dead”.
    Also if anyone can comment.express your thoughts on my comment about the articles shared by (SuperMom75) I really appreciate it. I hope I am not the only hopeful here in believing or wanting to believe the article is true God bless!

  37. ejay5131 Says:

    hypothetically speaking, if MJ did fake his death(I believe it) and it was(hopefully) to come back, how do you think he could avoid public scrutiny over this stunt? How can any of them..the Jacksons. I don't know about anybody else on here but when I come to this site and read all the posts from everyone and we all share our theories on the things we're being told not to see, I truly get butterflies and happiness comes over me knowing he is still here, but sometimes that feeling is quickly replaced with a heart-wrenching tug that reminds me we'll never again be graced with his presence. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

  38. Banessa Says:

    Hei alle sammen! First of all to Angel36 Thanks I did not see the idea of the last picture used of him in the Liberian video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
    I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
    Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
    If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
    The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
    This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
    I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. God Bless

  39. dynamite Says:

    Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

  40. dynamite Says:

    And dont care who they hurt along the way with there lies

  41. MyBelovedMJ Says:

    Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

  42. dancer1792 Says:

    Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

  43. Banessa Says:

    dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
    It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

  44. MrsBenjamin Says:

    @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  45. MyBelovedMJ Says:

    If this is true Michael is in Hungary, in a castle. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. I'll give them a world tour and shows in every country on earth. If people are too poor to buy a ticket, they can come for free. I will bring love to the world … the peace and love the world needs.' He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Peace

    “Make no mistake,” continued the source, “faking his death has saved his life. Michael was at the breaking point. If he hadn't dropped out, he would have gone to an early grave for real.”

  46. MyBelovedMJ Says:

    So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
    link above.

  47. MyBelovedMJ Says:

    OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

  48. Banessa Says:

    @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
    I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
    Again, I am sorry for the prior mistake.
    God Bless

  49. Banessa Says:

    @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

  50. Banessa Says:

    @ MyBelovedMJ I admire the way you care for Michael. I, like you, have a feeling about something happening the day of his birthday! And I agree when you say that the real fans won't be bad we would be ecstatic with happiness knowing he is okay and getting better!

  51. dynamite Says:

    As long as his happy and ok then im happy

  52. MyBelovedMJ Says:

    Banessa Takk så mye. You woulden`t know how much i love Michael. Im not just a screaming fan lol. He really changed my life, i just wish i could tell him myself. I think he would be happy to know that. About the fans being ecstatic with happines, INDEED. I would seriously feint, if he appeared on that stage again. I would be so happy about that, i cannot put it into words. But like i said before, I don`t really care if he ever performs again, thats not why i love him. I only want him to get better. That is the most importent thing. God bless you

Avreise en Svar

Du må være innlogget for å poste en kommentar.