Michael Jackson förfalska hans död

26 juni 2009
av admin

Följande information har hämtas från www.weeklyworldnews.com

New York, NY - Har "The King of Pop" imiterade "The King" med fejkade sin egen död?

I ett 1994 frågan om Weekly World News, det var förutsett att superstjärnan Michael Jackson var så hjärtsjuka med mardröm hans problemfyllda liv hade blivit skulle han fejkade sin egen död - precis som Elvis!

"Michael Jackson, liksom Elvis, är trött på att vara större än livet och vill få ett liv, säger världsberömda psykiska och METAFYSIKER Dr Andy Reiss vid den tidpunkten.

"Den superstjärnan resan har fastnat Michael i Neverland. Dessutom finns det en mycket god chans att han kan hamna i fängelse om han har dömts för sexuella utnyttjandet av barn.

"Den enda vägen ut ur denna röra han på att fejka sin död, klippa håret och gå under jorden", säger Dr Reiss, som specialiserat sig på kändis prognoser.

Dr Reiss anser att HANDSKBEKLÄDD Man kommer att försöka fly hans helvetiskt förekomsten av "dör" i Neverland, hans avlägsna nöjesparken reträtt.

"Omslaget historien är att Michael Jackson drabbades av en dödlig hjärtattack medan ridning hans pariserhjul. Jacksons "fortfarande kommer att kremerades och hans" Aska "kommer att vara utspridda på grundval av sina fastigheter, förklarar han.

"Det enda sättet för Michael att börja ett nytt liv är att få slut på groteska liv han har nu. Han lärde trick från Elvis. "

Medan Jackson inte avsluta sina dagar på sin älskade Neverland, det gjorde han verkligen "dö" av en hjärtattack på eftermiddagen den 25 juni 2009.

Visste Jackson planer kommer att förverkligas? Är han fortfarande lever någonstans?

Vakna och lära sig att attrahera rikedom, lycka och kärlek i ditt liv.


Taggar: Conspiracy, Death Hoax, förfalska Death
Inlagd i konspirationsteorier, Hoax Death | Kommentarer (15)

15 Responses to "Michael Jackson förfalska hans död"

  1. MJ dödats av Illuminati säger:

    Michael dödades. Vem dödade honom? Det är definitivt en konspiration på den 911 med media delaktiga.

    Under de senaste 6 månaderna, någon planterades "Michael Jackson kommer att dö i 6 månader." Detta var tillbaka i januari'09. Hur skulle de veta det? Var det ett sätt att acclimate allmänheten att Jackson död före sin död att göra det ingen överraskning om det som hände?

    Michael var öva på Staple Center i LA för hans konsert dagen innan han dog. Han hade en FULL konsert som jag certained han tejpade eftersom han gjorde detta i det förflutna. Så vi kommer att se den här konserten att upptäcka hans HÅLLNING och hälsa. Du har Fox News påstår "att han var dvallik och kunde inte göra genom rehersals. Vem kallade Fox med denna historia? Folk som var där inklusive dansare sa att han var i stor form, optimistiska och entusiastiska över den kommande konserten.

    Michael gick igenom en 4 timmars motion för ett försäkringsbolag som försäkrat konserter. Han hade inga frågor.

    Då du har honom att ringa sin vän kvällen före sagt "han inte känner väl." Nästa morgon du har detta läkare, Dr Murray, som var bara hans läkare under de senaste 2 månader vid hans sida under hans död. Denna läkare försvinner efter hans död, har inte talat med Jackson familj, och har inte talat med coronern.

    Coronern ger sitt uttalande "Ingen orent spel." Hur vet han det? Denna läkare kunde ha gett honom skott för att döda honom. Under 911 samtal denna läkare hade Michael kropp på sängen ger hjärt-lungräddning. Den avsändare var tvungen att berätta för läkaren att sätta Michael i golvet för att ge honom hjärt-lungräddning. Något inte står rätt till med den här historien.

    Jag tror att någon dödas Michael Jackson med hjälp av vad de visste att han hade problem med "receptbelagda läkemedel." De använder vad de tror att folk lätt tror att på grund av sitt förflutna.

    Vem planterade den här berättelsen med National Enquirer den 12 januari 2009 frågan, hävdar Michael skulle "dö i 6 månader?" The National Equirer påståenden "Pals." Är "polare" CIA?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    Sökanden första gången Jacko hade sex månader på sig att leva i våra 12 Jan, 2009 UTGÅVA

    Foto: Splash News Online
    The Enquirer rapporterade månader sedan att oroliga Pals befarade Michael Jackson skulle dö inom de närmaste sex månaderna!

    Från den 12 januari 2009: Michael Jackson är döende - och har bara sex månader att leva, Pals rädsla.

    Tyvärr är det hopplöst sjuka stjärna är sängliggande en stor del av tiden, och hans electrifying skede prestanda är ett minne blott, avslöjar källor.

    Incredible rapporter yta i slutet av december att Jackson är slåss en ovanlig, dödlig genetisk sjukdom och kräver en lung transplantation. Även om sångaren förnekat rapporterna sökanden fick höra från källor som hans hälsa försämras snabbt på grund av en förlamande beroende av smärtstillande medel och alkohol.

    En källa nära stjärnan avslöjat: "Det är tragiskt. Hans tillstånd är så långt borta, jag skulle bli förvånad om han varar sex månader.

    "Smärtstillande och sprit har hunnit ikapp honom. Det enda sättet han kunde hantera stress av kön skandaler och hans rullen-kustfartyg liv var att dölja smärtan med drogmissbruk.

    Men slutresultatet är ett beroende som kommer att döda honom. "

    King Bizarro beroende av droger "går tillbaka till när hans hår brändes göra en Pepsi kommersiella, säger en nära källa. Tjugofem år senare "drogerna bara har härjat honom."

    Michael's i "riktigt, riktigt dåligt", hävdar familjens vän. "Han har varit sjuk i sex till åtta månader och han bara fortsätter att förvärras.

    "Hans muskler och lungorna försämras och han sängliggande en stor del av tiden. Han kan gå, men inte särskilt länge.

    "Den goda dagar, Michael kan ta sitt barn till en bokhandel. Men han är aldrig för mer än en timme. Han har väldigt lite styrka ... Det är i sista hand i Guds händer. "

    Men en talesman för Jackson häftigt förnekar stjärnan är sjuk, säger: "Mr Jackson är i bra hälsa "och ligger i förhandlingar om en konsert-turné och tv-projekt.

    "Michael's kämpar för sitt liv," det nära källan ingåtts. "Och det ser inte bra ut."

  2. Tejur Star Jetur säger:

    Jag skulle inte vara lite förvånad om det hela var en ut på att betala av att en halv miljard skuld genom att öka försäljningen av posterna & minnessaker och / eller ändra mike hela identitet så han kan få en chans att se hur det är att leva som oss normala onormala dysfunktionella fungerande föräldrar. Men eftersom sanningen är att droger eller snarare en cocktail av droger under en lång tid är det som slutligen tog hans liv eller snarare tog livet av honom, jag antar att det är mest trovärdigt realistiskt sett. Jag är bara glad att han var i så stora sprit även i slutet.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomei säger:

    Michael Jackson absolut förfalska hans död. Alla hans saker håller på att överföras till neverland har det rapporterats att drivkrafternas undertecknat ett sekretessavtal. Även ... Om jag var en detektiv den första person jag vill tala med är Paul MCartney! Men ...

    Eftersom Michael DID fejka sin egen död som inte skulle vara ett alternativ. Hans föräldrar driver all sin verksamhet och snart Neverland Ranch kommer att återuppta och en ny Michael Jackson album med främjas genom Joe Jackson's NYA skivbolag. Titta bara!

  4. Andrew säger:

    K
    Om Michael Jackson är död sedan varför varje berättelse hålla förändras. Till en början var det rapporterade att Jackson såg bra natten innan hans "död". Från vad jag läst på nätet om det så kallade obduktion Jackson kunde inte prata, flytta eller någonting eftersom han var ett mänskligt skelett. Sedan videon av Michael Jackson "organ" i liksäck satt upp som en Michael Myers i Halloween H2O. Förklara för mig hur en kropp ser ut som den satt upp om kroppen är död?

  5. wishful09 säger:

    Jag tror att historien håller förändras eftersom folk helt enkelt Messing upp. Om många personer är inblandade, då historien mer än sannolikt kommer att fortsätta att förändras. Jag tror det är möjligt att Michael mördades, men jag är mest tro på att han kan ha förfalska hans död. Jag hatar att tänka att han blev mördad. Det underlättar mig att tro att han är någonstans gärna se hur så många människor är sörjande för honom.

    Det är en mycket stark kunde han förfalska hans död eftersom Jermaine är nästan för ihållande för att han vill ha Michael kropp begravdes i Neverland. Men han icke vill ha ett minnesmärke där. De håller förändras begravningsplatser nästan som om de är att kontrollera med Michael själv. Jag vet att det låter tokigt, men bara höra mig. Varför skulle de välja att få ett minnesmärke i Staples Center? Det är också kusligt. Jag inser behovet av fans, men någon gång att du skulle vara så här är för mycket. Det var en udda plats för ett minnesmärke särskilt eftersom han bara repeterade det förra veckan. Även de håller om att detta minnesmärke handlar om fansen, som om att leda till någonting annat. Det kan bara vara min önsketänkande men Im förutsatt något kommer att gå ner på tisdagen. Om inte tirsdag, sedan på hans födelsedag. Om inte så kommer jag att acceptera att han faktiskt har gått bort. Alla dessa människor kommer ut säger han missbrukat droger verkar lite off för mig. Det sätt på vilket nyheter butiker spärr på att allt är oroande. Verkligen, det är ganska lätt att göra detta även om du är Michael eftersom medierna anser något källor berätta. Någonting är inte rätt, så att ifrågasätta posssibility av honom lever är inte löjligt. Gå tillbaka över den historier sedan förra veckan och läser dem. Ni alla kommer att tycka att ingenting egentligen matcher fram till det misstänkta sjuksköterska kommer framåt. Då plötsligt är det samma drog i sitt hem dagar senare. Så mycket convient.

  6. MyBelovedMJ säger:

    OH MY LORD! Jag kan inte tror att Michael actuelly har en klon av sig själv .. en vän till honom, som har haft surgury .. KÄRA NÅN GUD. Vad fan betyder det. Is he still alive?

  7. MyBelovedMJ säger:

    Det är slutlig, min kärlek är borta. Inget av detta i Staple Center Idag var falska. Paris, pratade med sin far i mikrofonen äntligen ans hon sa och jag citerar: Ända sedan jag föddes, min Dadi har den bästa Dadi någonsin, jag älskar dig så mycket. Och sedan hade han en fullständig redovisning. Hon är en 11 årig tjej, hur skulle hon fejka det. Han är inte levande. Han är borta . Jag äntligen fick det i dag, en del av mig dog. För att se till att kistan med Michael "kropp, det var bara hårt. Jag har det. Min lovedone är borta. Och han kommer inte att "apear" på scen igen. Inte ens i London, som vissa har sagt. Han är verkligen borta. Mitt hjärta är så trasig, jag kan inte tro det. Mitt budskap till Michael, är detsamma som en Latoya skrev: Mikael, efter 50 års väntan, Gud har äntligen ringt hem, att göra vad du gör bäst.
    Han delade din extrodenary talang med oss allt för många decates, och nu det är dags för dig att sprida dina vingar till en mycket högre nivå, vilket ofcause jag vet att ni kommer att göra, och ansluta sig till andra Angels, och ge dem en incredeble resultat . Och hålla Angels smileing. Jag älskar dig djupt och jag kan inte vänta och se du utför igen. Mike, du kommer alltid att finnas i mina drömmar. Jag älskar dig så mycket, mycket, mycket, mycket, mycket

  8. MyBelovedMJ säger:

    Även tuffa vi gick inte få se hans kropp, jag vet att han var i kistan

  9. heisalive säger:

    Jag är övertygad om 100 +% att Michael Jackson iscensatt sin egen död för att fly och gå vidare med ett normalt bor på annat håll ... det är vad min inre röst har sagt till mig eftersom det ögonblick hans "död" presenterades och det håller snabbare mig pågår. Jag är också en jurist, och jag tittar på denna fråga som ett "fall" och alla de delar av denna, i likhet med Discovery för att bara nämna ett. Michael Jackson verkligen har mässing bleeps, kontakter, resurser, loyals och de flesta av alla de pengar och wherewithall i stort att inscene ett sådant "visa" så här! Han gifte sig med Elvis "DNA, Lisa Marie och även gift med henne, fick varorna från henne om hur Elvis död var iscensatt och framgångsrikt" säljas "till allmänheten genom satanisk media redan 1977. Baserat på omfattande forskning och befintliga uppgifter från flera trovärdiga personer och framgångsrika tripup s journalister av Lisa Marie och Priscilla båda, det är mycket uppenbart att Elvis dog inte på Graceland och är med all sannolikhet gömd via USA Witness Protection Program som tidigare officiella Federal Agent.
    Ingen tvekan om att Michael Jackson, för hans egen uppsättning skäl iscensatt sin "död" som Elvis gjorde och som han är vid liv någonstans och tittar på denna "händelse" som han någonsin största encore med moneymill kontinuerligt $ fastlåsning om och om . Om Debbie Rowe inte får vårdnaden om MJ barn (i stället för kontanter förstås) är det fortfarande med Katherine Jackson som ges av MJ: s vilja. Detta arrangemang kommer att garantera 100% lätt tillgång till MJ till sina barn och kommer de att bli förvånad när han återvänder från "graven" att besöka dem någon gång!
    * Breaking News fall uppdaterad: Starwitness Nr 1, Elizabeth Taylor som MJ älskar med sitt hjärta och själ och likaså har "minskat" till "visas" på "Memorial" OVÄSEN på Staples Center där hon "älskar honom för mycket". Ms Taylor är den person som Michael truster implicit och imaginably den första att höra om hans utarbeta fly och därmed visat sin lojalitet mot honom genom att inte "förekommer" på denna hans sendoff som efter Elvis "död" och begravning, är den i särklass största lögn någonsin sagt, en lögn att miljarder människor har swalloed hela .. oh ja liten tro!
    * Breaking News fall uppdaterad: Starwitness nr 2, Diana Ross meddelade via släpptes uttalande hon inte "delta", talar hon också på den här! Dessa 2 personer, Ross och Taylor båda är kända för att vara närmast MJ, är en del av hans intima inre cirkeln av confidantes i åratal. och med all sannolikhet hjälp honom med hans "flykt" och kan erkänna det för sina deathbeds en dag, eller ... inte! Bevisningen håller montering och fallet fortsätter att få muskler.
    * Breaking News fall uppdaterad: 2 mer viktiga MJ: s inre cirkeln saknades på Staples Center: Uri Geller och Chopra Deepak, 2 personer på hans väl iscensatt "död fly"? En sannolik möjlighet!
    Efter utgången av den "Memorial Service", har någon annan än mig meddelande, se och läsa - på scenen backwall i Staples Center - dessa ord förekommer i blå bokstäver: "Jag lever och jag är här för evigt"???? Visste MJ lämna ett "meddelande" här själv bara några av de "sörjande" fångas in och medan rosedraped, guld kistan, troligen tom eller med en docka inuti satt där utan att ge bort en enda helst känsla att det faktiskt finns en död kropp, någon "body" på alla? .... Tack för att läsa vad är dina tankar om detta? Jag skulle verkligen vara intresserad av att höra

  10. MyBelovedMJ säger:

    Jag såg thhat skriftligen 2, jag kontrollerade det. OH MY LORD fick jag frossa. Vem fan skrev det? Är det Michael skicka ett meddelande? Varför var familjen så upprörd då jag talar om Paris, och Marlon. Är de bakom Michael i allt detta? Det var 2 läskigt. Jag var så BRUSTET HJÄRTA yeasterday har jag grät nonstop i 2 veckor, men yeasterday var bara 2 jävla hårt på mig. Och varför i helvete gjorde inte vi få se hans kropp. Ledsen för svär jag normalt inget att göra det, men jag är ganska upprörd just nu. Om han verkligen är vid liv, han kommer tillbaka, jag bara vet det, och det Weill proberly vara på en av hans konserter datum. Det kan vara så cool. Bara kalla mig naiv, men dessa skrivelser gick inte skriva själva och familjen gick inte sätta dem där säkert, inte heller några av de så kallade vänner. Endast 1 person kunde ha gjort det. Michael. Han är en mästare i desquises skulle han ha kunnat träda stabil center, utan beeing reganiced. Im inte säker på att han var där ändå. Men jag är nästan säker på att han är 1 responseble för detta meddelande. Jag svär mitt hjärta bara stannade för en sekund. Om Michael är verkligen levande och att han en dag kommer att kunna läsa det här, jag vill att han ska veta att jag älskar honom mer än någonting annat, inte för hans musik, men vem han var. Jag har aldrig missförstått honom eller döma honom eller nåt. En klok person sa en gång och jag qoute: Don't Pass judegement om någon, innan du har talat med dem ett för ett, i don `t care vad historia är. Boy var han rätt. Jag önskar bara att Michael skulle ge oss någon form av ett tecken, av honom lever. Allt, men mabye dessa ord var det. Jag vet inte, förvirrad, även om jag tror mer än någonsin att posibillity av himbeeing vid liv är mycket stor. Jag skulle ge allt jag äger för att få honom tillbaka, allt. Älskar dig Michael

  11. MyBelovedMJ säger:

    Jag lever och jag är här för evigt. Jag kommer att satsa mitt hus, på detta. Michael lever. Ingen annan kunde ha skrivit att meddelandet.

  12. heisalive säger:

    MyBelovedMJ .. ni säger att ni "känna" att kroppen var i kistan .. åh egentligen??? Är det för att du var privvy att se den sätts in där? och / eller du actally SAW kropp MJ genom metallen i kistan ??????

  13. MyBelovedMJ säger:

    Jag trodde att han verkligen var där när jag såg Paris tala med honom. Och nej jag coulden inte se igenom det lol. Men sedan såg jag dessa ord: Im levande och im här för evigt. Då började jag undra om det var ett tecken

  14. heisalive säger:

    Att MYbelovedMJ: till sin egen nackdel, Elvis "body" visades i en öppen kista. Detta var dock inte INTE Elvis "kroppen alls, ansiktsigenkänning funktioner i" body "och de verkliga Elvis inte stämmer, esp. den TRUBBNÄSA av kroppen vs Elvis "perfekt roman näsa är ett objekt som sticker ut som en öm tumme. Den "organ" i en airconditioned kistan? Vad skulle en Fryst COLD SiTFF behöver en luftkonditionerad kistan för???

    Det är mycket troligt att även gift med Ms Presley, Michael Jackson inte bara få varorna om hur skede sin egen död framgångsrikt, men också fått en "do's och dont's" lista, ett objekt som kan ha varit: " hålla kista stängda vid alla tider "... på ett minnesmärke och / eller begravning, den" anda "av den döde personen i kistan avger igen" vibbarna "och det gör det samma på en kyrkogård .. när du besöker Arlington Cemetery nära Washington DC, du kommer att uppleva vibbarna från JFK stående vid hans grav. Jag säger detta eftersom jag har varit där och upplevt det.

    För att få ett mer realistiskt grepp om vad som publiceras på denna hemsida rekommenderar jag att du läser mycket om Elvis' "död" och de fakta som talar emot det. I så fall får du en mycket bättre ojbective om "död" av Michael Jackson. ha det!

Lov en Svara

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.