Michael Jackson zfalšoval jeho smrti

26. červen 2009
admin

Následující informace jsou získávány od www.weeklyworldnews.com

NEW YORK, NY - Už 'Král Pop' Imitovala 'Král' by falšování své vlastní smrti?

V 1994 vydání Weekly World News, byl předpověděl, že hvězda Michael Jackson byl tak zklamaný s noční můrou jeho potížích život se stal, byl by fingovanými své vlastní smrti - stejně jako Elvis!

"Michael Jackson, jako Elvis, je nemocná a unavená, že jsou větší než život, a chce se dostat na život," řekl svět-proslulý psychických a metafyzik Dr. Andy Reiss v té době.

"Superhvězdných zájezdu je uvězněna v Michael Nezemě. Také je tu velmi dobrá šance, že by mohl skončit ve vězení, pokud je to odsouzen pro dětské sexuální zneužití.

"Jediná cesta, jak z toho, že je to bordel, je to podvrh jeho smrti, porcováno vlasy a přejít do ilegality," říká Dr. Reiss, který se specializuje na celebrity předpovědi.

Dr. Reiss věří v rukavicích Jednou se pokusí o útěk jeho existence by pekelný "umírající" do Země Nezemě, jeho vzdálený zábavní park ústupu.

"K pokrytí příběh bude to, že Michael Jackson utrpěl fatální infarkt zatímco jezdecké jeho ruském kole. Jackson se 'stále' bude spáleno a jeho 'popel' budou rozptýleny na základě jeho majetku, "vysvětluje.

"Jediný způsob, jak Michael začít nový život je pro ukončení groteskní život má nyní. Naučil se trik od Elvis. "

Zatímco Jackson neskončila jeho dny u své milé Nezemě, je skutečně "umírá" na infarkt na odpoledne dne 25. června 2009.

Jackson udělal plány uskutečnit se? Je to někde ještě naživu?

Probudit a Naučte se přilákat bohatství, štěstí a lásky do svého života.


Tagy: Conspiracy, Smrt Hoax, předstírají smrt
Publikováno v konspirační teorie, Hoax Smrt | Komentáře (53)

53 Reakce na "Michael Jackson zfalšoval jeho smrti"

  1. MJ zabit ilumináti říká:

    Michael byl zabit. Kdo ho zabil? Je to určitě spiknutí na úrovni 911 s médii spoluviníky.

    Za posledních 6 měsících, někdo byla vysazena "Michael Jackson zemře v 6 měsících." To byl zpět v lednu'09. Jak to, že vědí, že? Byl to způsob, jak se aklimatizovat veřejnosti k Jackson smrti před svou smrtí, aby ji není překvapením, když se to stalo?

    Michael byl na procvičení základních Center v Los Angeles za jeho koncert o den dříve zemřel. Měl PLNOPRŮTOČNÝ koncert, který jsem certained to nahraný na kazetě, protože on to udělal v minulosti. Takže uvidíme tento koncert k odhalení jeho chování a zdraví. Máte Fox News tvrzením "byl apatický a nemohl učinit prostřednictvím rehersals. Kdo volal Fox s tímto příběhem? Lidé, kteří tam byli, včetně tanečnice řekl, že byl ve skvělé formě, radostný a nadšeni nadcházející koncert.

    Michael šel přes 4 hodiny fyzické pro pojišťovny, které pojištěný na koncerty. Neměl žádné problémy.

    Pak jste ho volá jeho přítel noc před tím, že "byl necítím dobře." Ráno jste tento lékař, Dr. Murray, který byl pouze jeho lékař za poslední 2 měsíce na jeho stranu během jeho smrti. To lékaři mizí po jeho smrti, není hovořil na rodinný Jackson, a nemluvil k Koroner.

    Koronera dává jeho prohlášení "Žádná vražda." Jak víte, že? Tento lékař by mohl mu výstřely ho zabít. Během hovoru 911, tento lékař měl Michael tělo na posteli dává CPR. Dispečer musel říct, aby lékař Michael v podlaze mu CPR. Něco není v pořádku s tímto příběhem.

    Myslím, že někoho zabil Michael Jackson pomocí co věděli měl problém s "léky". Jedná se o použití co si myslí lidé snadno věřit, protože z jeho minulosti.

    Kdo se vysazují tento příběh s Národní tazatele na 12. leden 2009 vydat, a tvrdil, Michael by "umřel v 6měsíců?" Národní Equirer tvrdí, že "kamarádi." Je "kamarádi," The CIA?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    Žadatel poprvé zaznamenána JackO šestiměsíční žít NAŠE JAN 12, 2009 VYDÁVAT

    Foto: Novinky Online Splash
    Žadatel hlášen mìsíci strach kamarádi se obávali, že Michael Jackson zemře v příštích šesti měsících!

    Z 12. ledna 2009: Michael Jackson umírá - a má jen šest měsíců, k životu, kamarádi strach.

    Smutné je, že těžce nemocný hvězdička je upoutaný na lůžko většinu času, a jeho elektrizování fázi představení jsou věcí minulosti, odhalení zdrojů.

    Incredible zprávy objevily na konci prosince, že Jackson je potýkali s vzácné, smrtící genetické poruchy a vyžaduje transplantaci plic. Ačkoliv zpěvák popřel zprávy, žadatel byl řekl, že jeho zdroje zdraví se zhoršuje rychle kvůli ochromující bolesti a závislost na alkoholu.

    Zdroj poblíž hvězdy prozradil: "Je to tragický. Jeho stav je tak daleko pryč, já bych být překvapen, když trvá šest měsíců.

    "Analgetika a chlast se zmítá s ním. Jediná cesta, jak mu bylo schopno se vyrovnat se stresem sexuální skandály a jeho válečková-tácek života bylo maskovat bolest se zneužívání návykových látek.

    "Ale konečný výsledek je závislost, která se ho zabít."

    King Bizarní závislostí na drogách "sahá až při jeho vlasy byly karamelizovaný podání Pepsi komerční," uvedl v blízkosti zdroje. Dvacet-pět let poté, "drogové jednoduše pustošené ho."

    Michael je ve "velmi, velmi špatně," tvrdí přítel rodiny. "On byl nemocný na šest až osm měsíců, a on jen pořád zhoršuje.

    "Jeho svaly a plíce jsou zhoršující se, a on je upoutaný na lůžko většinu času. Nemůže chodit, ale ne na moc dlouho.

    "Na dobré dny, Michael je schopen přijímat své děti do knihkupectví. Ale nikdy se na více než hodinu. Má velmi malou sílu ... Je to nakonec v Božích rukou. "

    Ale mluvčí Jackson vehementně popírá, že hvězda je nemocen, řekl: "Pan Jackson je v jemných zdraví "a je v jednání koncertní turné a televizní projekty.

    "Michael se bojuje o svůj život," se blíží k závěru zdroj. "A to není dobře."

  2. Tejur Star Jetur říká:

    Nechtěl jsem být trochu překvapeni, kdyby se celá věc byl kladen na to vyplatí, že půl miliardy dluhu zvýšit prodej záznamů memorabilií & & / nebo měnit mike celého identity tak, že může dostat šanci, aby zjistili, co je to podobné žít jako my normální nenormální dysfunkčnosti fungování lidi. Ale vzhledem k tomu, že pravdou je, že drogy nebo spíše koktejl léků po dlouhou dobu, je to, co nakonec vzala jeho život, nebo spíše vzal život mimo něj, myslím, že je nejvíce realisticky vzato uvěřitelná. Jsem jen rád, že byl v takové nadšení i na konci.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomei říká:

    Michael Jackson určitě zfalšoval jeho smrti. Všechny jeho věci byly převedeny do Země Nezemě, bylo hlášeno, že hybatelé podepsanou dohodu o mlčenlivosti. Rovněž ... Kdybych byl detektiv první osobě bych chtěl promluvit by Paul MCartney! Ale ...

    Vzhledem k tomu, že Michael DID fingovanými svou vlastní smrt, které by nemělo být možné. Jeho rodiče se provádí veškeré své činnosti a brzy Nezemi ranče bude znovuotevřít a Michael Jackson nové album se bude propagovat v rámci Joe Jackson je nový rekord společnosti. JUST WATCH!

  4. Andrew říká:

    K
    Pokud Michael Jackson je mrtvá, pak proč každý příběh zachovat mění. Zpočátku to bylo hlášeno, že Jackson byl hledáte skvělé noci před jeho "smrti". Z toho, co jsem četl online o tzv. pitva Jackson nemohl mluvit, pohybovat, nebo cokoli, protože je v lidské kostry. Tedy video Michael Jackson "tělo" v těle taška seděl až jako Michael Myers Halloween v H2O. Vysvětlete mi, jak tělo vypadá to seděl až v případě, že tělo je mrtev?

  5. wishful09 říká:

    Myslím, že příběh neustále se měnící, protože lidé jsou prostě umazávání nahoru. Pokud se mnoho lidí se účastní, pak příběh více než pravděpodobné, bude i nadále měnit. Myslím, že je možné, že Michael byl zavražděn, ale já jsem většinu podezření na skutečnost, že může mít zfalšoval jeho smrti. Já bych nerad myslím, že byl zavražděn. To ulehčuje mou mysl se domnívat, že je někde rádi viděli, jak moc lidí se na něj smutný.

    Je to velmi silná možnost, že zfalšoval jeho smrti, protože je téměř Jermaine příliš perzistentní na skutečnosti, že chce Michael tělo pohřbeno v Nezemě. Přesto, on doesnt want památník tam. Stále se měnící zakopáním místech skoro jako kdyby to byly kontroly s Michaelem sám. Vím, že to zní šíleně, ale jen mě vyslechni. Proč by se rozhodnou mít památník na Staples Center? To je příliš děsivý. Uvědomil jsem si, že poptávka po fanoušky, ale po nějaké době vám bude rád to je příliš mnoho. To je liché koná na památku, zejména od té doby, kdy byl právě zkoušeli tam minulý týden. Také se uvádí, že udržení této památníku je vše o fanoušky, jako by to vést k něčemu jinému. Může být jen mé zbožné přání, ale Im předpokladu, něco se chystá jít na úterý. Pokud tomu tak není Úterý, pak na jeho narozeniny. Pokud ne pak, pak jsem se smířit s tím, že může mít skutečně zemřel. Všechny tyto lidi, které vyplynuly říkal, že zneužila drog zdát trochu mimo mě. Mimochodem novinek prodejen závora na vše, co je znepokojující. Opravdu, je to docela jednoduché to udělat, i když jste Michael protože věří médiím něco pověz jim zdroje. Něco není v pořádku, takže na otázku posssibility se o něm bude naživu není směšné. Přejít zpět na příběhy od minulého týdne a jejich čtení. Ty všechny se zjistí, že nic opravdu zápasy až do této podezřelé sestra přichází dopředu. Pak najednou tam je stejný drogy ve svém domovském dny později. Takže velmi convient.

  6. MyBelovedMJ říká:

    OH MY Hospodina! Nemůžu `t domnívat se, že Michael actuelly má klon sebe .. přítel jeho, kteří měli surgury .. OH Bože. Co to sakra má znamenat. Je ještě naživu?

  7. MyBelovedMJ říká:

    To je konečné, moje láska je pryč. Nic z toho v střižových Center Dnes byla falešná. Paříži, mluvil se svým otcem do mikrofonu na poslední ans řekla cituji: Od chvíle, kdy jsem se narodil, moje dadi byla nejlepší dadi vůbec, miluju tě tak moc. A potom, kdyby bylo úplné zhroucení. Ona je 11 letá dívka, jak se jí, že falešná. On přece není živé. On je pryč . Nakonec jsem dostal dnes, část mi právě zemřel. Chcete-li vidět, že rakev s Michael `s těla, která byla jen těžko. Nakonec jsem ji dostal. Moje lovedone je pryč. A on není "apear" na jeviště ještě někdy. Ani v Londýně, stejně jako některé prohlásil. On je opravdu pryč. Mé srdce je tak rozdělená, nemůžu tomu uvěřit, že. Můj vzkaz Michael, je stejný jako ten, Latoya napsal: Michael po 50 letech čekání, Bůh se konečně zavolal domů, aby to, co děláte nejlépe.
    Má vaše sdílené extrodenary talent se u nás vše pro mnoho decates, a teď je to pro vás čas šířit vaše křídla na mnohem vyšší úrovni, což ofcause Vím, že se bude dělat, a připojit se k jiné Andělé a dát jim incredeble výkon . A udržet Angels smileing. Miluju tě hluboce a můžu `dočkat, až uvidím provést znovu. Mike, budete vždy v mých snech. Miluju tě tak velmi, velmi, velmi, velmi, velmi

  8. MyBelovedMJ říká:

    Dokonce jsem si tvrdý `t si vidět jeho tělo, já vím, že byl v rakvi

  9. heisalive říká:

    Jsem přesvědčen, + 100%, že Michael Jackson zinscenoval svou vlastní smrt, aby unikl a jít s normální žít jinde ... to je to, co můj vnitřní hlas mi říkal, byl od okamžiku, kdy jeho "smrti" byla vyhlášena a zrychluje mi pořád pokračuje. Jsem také právnické profesní a koukám na tomto ohledu jako "případ" a všechny jeho prvky, jako jsou Discovery, aby jméno jen jedno. Michael Jackson určitě má mosazné bleeps, kontakty, zdroje, loyals a ze všeho nejvíce peněz a wherewithall vůbec, inscene takový "show", jako je tohle! Oženil Elvis' DNA, Lisa Marie, a současně s ní oženil, dostal zboží od ní o tom, jak Elvis' smrt byla postupná a úspěšně "prodána" pro veřejnost, které ďábelský médií zpět v roce 1977. Založen na rozsáhlé výzkumné a existující důkazy o několik věrohodných jednotlivce a úspěšného tripup to novináři ze Lisa Marie a Priscilla oba, je velmi jasné, že Elvis nezemřeli na Graceland a se vší pravděpodobností skrývat pomocí amerického programu na ochranu svědků jako bývalý oficiální federální agent.
    Není pochyb o tom v mé mysli, že Michael Jackson, pro jeho vlastní soubor důvodů rozfázované své "smrti", jako Elvis, a to stejně jako on je naživu a někde se dívá této "akce", jak je jeho vůbec největší encore s moneymill průběžně $ připevňování špendlíky a na . Pokud Debbie Rowe neobdrží vazbě MJ děti (namísto hotovosti samozřejmě), je stále s Katherine Jackson podle MJ to bude. Toto uspořádání zaručuje 100% snadný přístup k MJ na své děti a budou se divit, že se jednou vrátí z "hrobu" je navštívit v určitém okamžiku!
    * Aktuality případě aktualizace: Starwitness č. 1, Elizabeth Taylor MJ koho miluje se svým srdcem a duší a podobně má "klesla" na "objeví" na "pomník" párty na skobiček centrum uvádí, že "miluje ho příliš mnoho." Paní Taylor je jedna osoba Michael věří implicitně imaginably a byl první, kdo se dozvěděli o jeho propracovaný plán úniku, a tak ukázala její loajalitu, které mu nejsou "objevují" v tomto svém sendoff, které po Elvis' "smrti" a pohřeb, je zdaleka největší lež někdy řekl, je lež, že miliardy lidí swalloed celé .. Ach ano malé víry!
    * Aktuality případě aktualizace: Starwitness č. 2, Diana Ross oznámil prostřednictvím uvolní prohlášení ona nebyla "ošetřující", hovoří: ona je na to! Tyto 2 jedinci, Ross Taylor a jak je známo, že jsou nejblíže k MJ, jsou součástí jeho intimními kruhu confidantes roky. a to se vší pravděpodobností Podpořená mu "Getaway" a mohla by se přiznat, že na jejich deathbeds některé denně, nebo ne ...! Důkazů vede montáž a případ stále získává svalu.
    * Aktuality případě aktualizace: 2 více důležité z MJ vnitřních kruzích chybí v Staples Center: Uri Geller a Deepak Chopra, 2 další osoby, na své i postupná "uniknout smrti"? A pravděpodobně možnost!
    Po skončení programu "Památníku Service", to nikoho jiného než mne všimnete, vidět a číst - ve fázi backwall s Staples Center - těmito slovy je uveden v modrým písmem: "Já jsem naživu a já jsem tady navždy"?? Měli MJ zanechat "zpráva" tady se pouze na některé z "truchlící" uloveny a na zatímco rosedraped, zlaté rakve, zřejmě prázdné nebo s loutkovým uvnitř seděli tam, aniž by z atmosféra, že jediné, co je skutečně obsahovaly mrtvé tělo, žádné "tělo" vůbec? .... Díky za čtení, jaké jsou vaše myšlenky o tom? Určitě bych měla zájem slyšet

  10. MyBelovedMJ říká:

    Viděl jsem thhat písemně 2, i jen zkontrolovat to. Ó můj pane, já mám zimnice. Kdo to napsal? Je to Michael zasláním zprávy? Proč byla rodina tak naštvaná potom, já mluvím o Paříži, a Marlon. Jsou pozadu Michael ve všech to? Byl to příšerný 2. Byl jsem tak neutěšitelný yeasterday jsem brečela nonstop za 2 týdny, ale yeasterday byl jen 2 zatraceně tvrdý na mě. A proč sakra jsem `t dostaneme vidět jeho tělo. Omlouváme se za slibu, i don `t normálně udělal, ale já jsem pěkně naštvaná hned. V případě, že je skutečně naživu, bude vracet, to vím, a to Weill proberly být na jednom ze svých koncertů termínech. To by mohlo být v pohodě. Jen mi zavolej Naivní, ale ty dopisy jsem `t psát sami, a rodiny jsem` t dát je tam určitě, ani některé z takzvaných přátel. Pouze 1 osoba, mohl udělat to. Michael. Je mistr v desquises, které by byly schopny vstoupit stabilní střed, a to bez beeing reganiced. Im není si jistá, že kdyby tam byl. Ale já jsem téměř jistý, že je 1 responseble pro tuto zprávu. Přísahám Bohu, moje srdce právě zastavil na chvilku. Pokud je Michael skutečně naživu a on jednou bude moci přečíst to, chci, aby věděli, že ho miluju víc než cokoliv jiného, ne pro jeho hudbu, ale kdo to byl. Nikdy jsem ho špatně, nebo jej soudce nebo nic. A moudrá osoba mi jednou řekl, a qoute: Nevyjímejte judegement permanentka na nikoho, než jste mluvil s nimi jeden na jednoho, i don `t péče, co se děje. Chlapec měl pravdu. Přála bych si, že Michael by nám nějakým způsobem na znamení, ze mu je naživu. Cokoli, ale mabye těch slov bylo. Já nevím, zmatená, přestože jsem přesvědčen více než kdy jindy, že posibillity z himbeeing živí je velmi velké. Chtěl bych dát všechno i vlastní dostat ho zpět, všechno. Miluji tě Michael

  11. MyBelovedMJ říká:

    Jsem živý a já jsem tu pořád. Budu vsadit svůj dům, v této oblasti. Michael je naživu. Nikdo jiný by mohl mít, že písemná zpráva.

  12. heisalive říká:

    MyBelovedMJ .. Říkáte, že jste "vědět", že tělo bylo v rakvi .. Opravdu? Je to proto, že jste byli privvy vidět skutečnost, že je do toho? a / nebo jste actally SAW tělo MJ prostřednictvím kovů z rakve ??????

  13. MyBelovedMJ říká:

    Myslel jsem si, že skutečně tam bylo, když jsem viděl Paříži mluvit s ním. A ne i coulden `t vidět skrz lol. Ale pak jsem viděl, těmito slovy: Im naživu, a im tu navždy. Pak jsem začal klást otázku, zda to bylo znamení

  14. heisalive říká:
    hod.

    Chcete-li MYbelovedMJ: Chcete-li své vlastní škodě, Elvis' "tělo" se zobrazí v otevřeném rakev. To nebylo však není Elvis' tělo vůbec, obličejové rysy pro "tělo" a těch skutečných Elvis nesouhlasí, esp. s tupým nosem na těle vs Elvis' dokonalý latinským nos je jedna položka, která se lepí jako bolavý palec. Na "tělo" byl v klimatizovaných rakev? A teď, co by Zmrazená STUDENÉ SiTFF potřebují klimatizací pro rakev?

    Je velmi pravděpodobné, že i když vdaná paní Presley, Michael Jackson nejen získat zboží, o tom, jak inscenovat své vlastní smrti úspěšně, ale také obdržela "dělat to a to dont" list, jeden kus, který by mohly být: " zachovat rakev uzavřena po celou dobu "... na pomník a / nebo pohřbu, je" duch "z mrtvých osob v rakev dává téměř rozeznatelné" vibes "a to stejné na hřbitově .. při návštěvě hřbitova Arlington v blízkosti Washingtonu, DC, budete ZKUŠENOSTECH vibes z JFK stojící u jeho hrobu. Já jsem řekl, že protože jsem tam byla a je zkušený.

    Chcete-li získat více realistické grip na to, co je zveřejněn na těchto stránkách, doporučujeme Vám přečíst značně o Elvis' "smrti" a skutečnosti, že mluví proti němu. Přitom vám mnohem lépe ojbective o "smrti" na Michael Jackson. mají na to!

  15. MrsBenjamin říká:

    Mám něco, co chci, někteří z vás to komentovat. Ale když jsme se dostali na reportáž o tom, jak Michael vypadalo, když se tam dostal zdravotníci dosent odpovídal popisu na obrázku, když byl v zadní části sanitky. Museli výslovně uvedl Michael byl zcela Bald. Im z toho, co vidí na obrázku. Byl plný vlasy ... Tak jo .. jdeš do nemocnice, aby se vaše bude kladen parukou na něj? .. Kdokoliv?

  16. ejay5131 říká:

    Jsem tak rád, že ostatní lidé jsou přesvědčeni, že je stále tady. Mám na tomto MJ příběh tak úzce a vědět všechno, každý detail. Poté bylo, že jsem začal na otázku, zda byl skutečně mrtvý. Památník byl velmi postupná, i když jsem plakat celý pomník. Nemohl jsem pochopit, proč jeho rodina a děti, byli tak klidní a nebrečím. Teda já jsem tady cizinec, aby tento muž, a já jsem totálně zničené, že je to pryč. A pak, když jsem mluvil Paris necítily, že emocionální spojení truchlit a ztratit, a žádné slzy. A proč se nikdo z jeho blízkých přátel by se zúčastnit, se říká Michael by rozuměli smutný v soukromí. I poté se stal zcela podezřelé, když na konci památníku měl velké obrazovce s nápisem "Jsem živý a já jsem pořád tady." I don't koupit. A proč AEG mít pojistku, která upravuje "předávkování", ale není "přirozené příčiny"? A pokud se Jacksons najímaných pohybující vozy přijít a odstranit položky ze zámku, jak se jim ani na léky, které policie nalezena stejně jako o 4 dny později? A toto vše brnknout o biologický otec o děti, je to "dokázat", že nebyly MJS, a pak si zmizí s "pravými" táta. Proč MJ skrýt za všechny ty roky a za poslední měsíce, které jste se s ním, bez masky. Tak mnoho otázek, které nejsou tolik žádostí, že bych nikdy držet tento proti němu vůbec, možná je najít štěstí, že opět média říkají, že nám, co bychom měli přemýšlet o něm. MJ, pokud váš tam, cítím vaši nešlo z tohoto světa.

  17. carelesslove46 říká:

    Nikdy jsem neslyšel o jeden
    pojištění škod
    smrti předávkování .. Není náhodné smrti pokrytí.
    A samozřejmě smrti přirozené příčiny .. rád bych myslet Michael žije ..
    Ale já vážně pochybuji. To by trvalo příliš mnoho lidí, aby tahalo to vypnout úspěšně .. a každý by mohl být důvěryhodný? Také Mike nikdy dovolit své dceři vstát a jen
    ležet takhle .. Také jsem viděl závěrečné záběry Michael zkoušeli. Nejen
    vypadá až příliš tenké pro jeho výšku .. Je zřetelně chybí energie .. Jeho krásný hlas nikdy váhat to když .. čas přijmout realitu chlapi .. I když
    rodiny měl dovoleno veřejné zobrazování těla pak by ještě bylo lidem tam venku, které by se říci, že to není opravdu Michael .. Nebo 'voskové figuríny' Teoreticky by měl přijít znovu. Jsem druh
    Domnívám se, že se Elvis je simulant
    o jeho smrti by bylo
    možná proto, že to bylo
    přátelský s nejméně dvěma
    prezidenta a měl jiné přátele ve vládě a
    donucovací .. jsem nikdy
    slyšel o něco takového
    s Michaelem ..
    Mike Miluju tě .. Bude chybět
    vy .. Odpočívej v pokoji krásná
    anděla ... xoxoxoxo

  18. Nizozemština říká:
    hod.

    Nevím, jestli je živý nebo MJ opravdu mrtvý, ale mnoho věcí prostě nepřidávají, nebo jsou velmi náhodná. Většina z nich byla řešena již zde, ale já jsem chybí. Na památku, těsně před "Jsme na světě" byla provedena, Kenny Ortega krátkém projevu a udělal malou chybu, kterou nikdo se zdálo, že všimli. Když mluvíme o zkouškách v Staples, říká, "jsme tady, trochu méně než před týdnem." Když jsem slyšel, že jsem něco jako "WTF? Méně než před týdnem? Je tlačí do 2 týdnů! "Není to chyba jednoho nebo dvou dnů, ale je to něco jako celý týden mýlí. Přeřeknutí?

    Nejsem a nikdy nebyli obrovský fanoušek MJ a já se stal jen proto, že zájemců o intenzivní mediální pokrytí. Obvykle mohu docela dobře odhadnout lidi a já jsem nikdy nebyla rozestřete můj pocit gut (což, chápu, neznamená sh! T k jiným lidem). V tomto konkrétním případě, má pocit, střeva mi svět je záměrně. jsou vedeny mimo některé věci a svět je záměrně krmených v rozporu s příběhy. Všechno, co musíte udělat, je říct ABC médií a médií, které pak tvoří D a přidejte do Z. Každý ví, média mechanismy, ne?

  19. Nizozemština říká:
    hod.

    Také zapomněl přidat následující. Po památník, vrtulníky byly po autokolona, které bylo řečeno (při krytí) tak, aby zahrnoval rakev. Alespoň to bylo na CNN. Tedy autokolona zastavil v hotelu v Beverly Hills a IMHO žádný pohřební vůz nesoucí rakev byla prezentovat tam. Byl jsem v naladěné na CNN, ale zároveň také ETOnline a tam také měli jiný proud ukazující záběry zastřelených z vrtulníku na černém van (ne máry jako na cestu do Staples) snižující dálnici. Každý, kdo ví, v případě, že černé van odešel, protože proud byl vyobcován a zároveň ukázal, že tento van stále na dálnici. Tato černá van se opustit Staples, ale nebyl provázen žádnými jinými vozy. Žádná policie, žádný Rolls Royces, nic. Ve skutečnosti to stlačily dálnici dost anonymní a mohlo by šly kamkoliv, aniž by někdo podezření, že byl přímo připojen k MJ pomníkem.

  20. bexuk říká:
    hod.

    Jsem dotazován, proč je většina MJ v nejbližší přátelé werent ve Staples Centra pomník, ale pak možná šli na soukromý pohřeb konat v lese trávníky márnice před rukou? My dont vědět, kdo šel na to.

  21. Angel36 říká:

    Viděli jste, že beuatiful obrázek na konci pomník?
    Byl to obraz z liberiangirl, že on stál za kamerou.
    Možná, že v režii celý jeho pomník sám!
    Je to velmi krásný obraz, ale proč se tento obraz, pokud mu nebyly režie tohoto sám.

  22. MyBelovedMJ říká:

    Ehh říct znovu. I nahrbený whatching když jsem viděl, se slova apear na jevišti backwall: Im naživu, a Im zde navždy. Jsem se cítil nemocný, a já mám zimnice, takže je nutné vyplnit v případě, kdy jste mi don `t mysli?. Na konci této memoriel?

  23. Angel36 říká:

    Na samém konci ukázalo se obraz michael za kamerou, když se střelbou, kdy píseň liberijská girl.Where byl řekl: "to je hotový." A když se jeho úsměv je tak roztomilý.
    Proč jste si zvolili, že obraz na konci, jako je to v režii celý pomník.

  24. He.is.alive říká:

    Holandština: Já jsem s vámi po celou cestu, že vaše vysílání není sentimentální, ale pragmatické a odvažují říkám, drsně realistické ... přeřeknutí by Ortega během pomník? Ano, zcela možná i jiné fyzické osoby a "situace" jako "zmizel rakev" apod. dává více vodítka pro ty z nás, kteří hledají pro ně ... Média se však spoléhají na masy s požití celého "smrti" na MJ a zdá se, že není příliš obávat o druhé guesser to mezi námi.

    Já jsem se podíváme na každý kus informace pomocí lupy, vysprávka to dohromady jako skládačka.

    Podobně jako jiný blogger posta, Elvis' inscenované smrti bylo jednodušší udělat a dostat se pryč, protože tam bylo mnohem méně vlivu médií bez internetu a mobily / fotoaparáty a tak dále. Tím spíš, že a.) únikové směrování nebylo dobře nebo plánované režie a tak jsme se dostat na "sentimentální" ztratit končí jako 'stop' .. A .. b) celý "výrobu" je navrženo tak, aby únik faux pas tak, aby se záznam na "hej, druhý hádat toto vše" buď ..., nebo s médii nyní plovoucí a spřádání všechny drogy našel v MJ domu, ty gullable dost jsou nyní "injekce", pokud jste milosti slovní hříčka s "špinavé tajemství" o MJ ve snaze smazat veškeré pochybnosti o tom, že to mohlo být jinak jen ..

    Já jsem žádný zemře-tvrdé, emocionální Michael Jackson ventilátor, ale to je pro tento důvod, proč jsem je tak jasně definují signály ze střeva ... MJ učinili tah a zmizela .. Jsem přesvědčen o tom.

  25. MyBelovedMJ říká:

    Angel36, Im s vámi hned, jsem pozoroval ji. A já cítil nemocný znovu. To memoriel mít tolik skryté indicie, že jste téměř mohou `nevěřím. Im crazy jít sem, Im myšlení o Michael po celý den, se snaží vzpomínat, a hledání odpovědi na to vše. A že věty: Im naživu, a Im zde navždy. byl právě lovecké mě. Mám pocit, jako bych se nějak zjistit, kde je. To je pro mě unbearelble, bolest. Nemůžu `t zvládnu. Doufám, že nás bude více odpovědí na koncertu na jeho narozeniny. Myslím si, že je dost divné, že "rodina", kteří si přejí mít život stejně jako hologram, Michela ve fázi, sining a danceing s nimi. Hmmm Další stopa mabye. Proč by to dělali? Nebo Mabye by IRL Michael, Nevím, nemůžu ani `t think straight enymore. Im so neutěšitelný

  26. wishful09 říká:

    Mybeloved,

    Mluvíš jako já. Cítím se, jako já blázen s tím. Jenom si myslím, že je nutné, aby lidé otázku věcí. Tak to není připočtu, a uzavření není tam pro mě. Pokud lékaři neznali adresu, proč ten křik didnt u jednoho z dětí? Byli v domě, tak? Také novinky vyzvednout na domněle duch v Nezemě, ale nic nebude diskutovat o podvodník na tiskové konferenci v Londýně. Shouldn't mít někdo přišel dopředu a řekl: "Ano, hned to bylo Michael. Mluvčí pro rodinu, možná? Příliš mnoho věcí nejsou připočtu. Také jsem to podivné, že by chtěl Michael hologram. POKUD Michael je mrtvá, tato rodina potřebuje pomoc. They're chování je taky divné. A kde byl Jesse Jackson? Ten by měl být na jevišti mluvit.

  27. Samantha říká:

    Pokud se podíváte na rakev je to docela malé, a kdokoli, kdo by mohl ze napsal "Im naživu ... a tady navždy" Je dosent znamenat michael napsal, nemám opravdu vědět, kdo se domnívají, v tomto pozdním stadiu, protože všichni stále se měnící příběh . Ahhh! im so zlomeným srdcem, to byl nejhorší rok vůbec!

    Im rád i wasn't around pro Elvis smrti ...

  28. Samantha říká:

    MJ a jeho blízkých přátel Řekni, že MJ byl plný překvapení a říkají: Michael nenáviděl Léky a alkohol, které Souhlasím MJ bylo dost důvěryhodné.
    Ale IDK, i dont dokonce vím, co si mám myslet Jeho jediná věc, to je přes moji mysl. Jen jsem se chtěla dostat na dno to!

  29. SilverFlame říká:

    Jen jsem už neznají. Jednu minutu si myslím, že je naživu a další si myslím, že je pryč. Co mi plete nejvíce je, že pokud je naživu, by měl být schopen vrátit se za sebe? On by se dopustili trestného činu tím falšování jeho smrti? Oh mám naději, že je naživu, ale já bych úplně nenávidím ho být zatčeni nebo horší pro falšování jeho smrti. I'm so neutěšitelný o všechno!

  30. MyBelovedMJ říká:
    hod.

    Pokud Michael "falešný" Jeho vlastní smrt, nikdo je povoleno vynesení rozsudku na něj nebo naything. Dokázal to, co musel udělat, aby se v bezpečí. Ta věc se bude zatčen, i don `t think so. Mnoho lidí je fakeing vlastní deaths.I don `t think on by byl zatčen. Ale to není importent když někdy vrátí. V importent věc, když pro něj to bude naživu a dobře.

  31. ejay5131 říká:

    Všechny události z června 25 a všechny události, které se konají až do teď bod ve směru, že Michael je naživu. Nicméně si nemyslím, že budeme stále vidět ho zase .. pokud si myslel, jak média a lidé zacházet ho v roce 1993 a 2005 byla špatná ... Představte si, co to udělá! Dne 25/09 krále pop "zemřel", ale osoba bez kontrolou se narodil!
    Michael, nejste sama, jsme tu s Vámi! <3

  32. bexuk říká:

    Asi by bylo po všem arested je podvod.

    Viz odkaz na podobnou situaci, které se stalo v Británii není tak dávno-http: / / edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html? Iref = mpstoryview

    Pouze toto pohřešovaný byl žijí v rodinných domů podél všech!

    Jediným způsobem, MJ bude moci vrátit, pokud by se ukázalo, že byl unesen, nebo tak něco, nebo to byl případ mylně identity.

  33. MyBelovedMJ říká:

    Ejay5131. Úplně jsem slyšela. Přála bych si, že Michael mohl přečíst toto vše, aby se mohl vidět, jak moc jsme ho opravdu rád, a podporovat ho. A že nikdo nebude obviňovat ho k tomu. Jsme úplně porozumět mu. A co když někdy vrátí k výkonu? Prostě chtějí, že by nám to za život sigen. HMM. Pak by mohly žít v míru, a se všemi svými fanoušky stále loveing ho.

  34. dikki říká:

    Myslím, že MyBelovedMJ je správný. jsme nikdo komentovat všechno. a já jsem příliš nadějí, kde vůbec je, že je to dobře a v bezpečí.

  35. admin říká:

    Michael Jackson se Hoax Smrt Fórum je teď a běží a je připraven k použití. Neváhejte start nových témat a pokračovat v diskusích, že v jednodušší spravovat prostředí.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  36. Banessa říká:

    SilverFlame / Bexuk Věřím někdo již bylo uvedeno, že pokud "úmrtní list" není podepsat jakoukoli doktore, je neplatná, a proto MJ by nebyl spáchán žádný trestný čin.
    Máme také představit, že musí mít měl velký důvodem, proč to učinil. Souhlasíte s tím, že dělám všechno bylo příliš podezřelý ze začátku. Když jsem slyšel první novinky jsem byl v šoku jsem nemohla uvěřit! Tedy můj první pocit byl gut "On není mrtvý!"
    Someone(I believe is Supermom75 forgive me if I have the wrong name) posted some links in this site to an article which states that someone close to Michael has confirmed this was all a hoax. I don't know how much credibility the article has but it states that staging his own death was the only way for Michael to get better. Apparently, he had a hard time deciding on this (making his fans go through this ordeal and grief) but it is apparently the only way for him to get the medical attention he needs. The article also states that if Michael had not done this he would have indeed been headed for an early grave.
    In the article it also states that Michael will be back! That is when he has fully recuperated and is able to perform again.
    Again, I don't know how much validity the article has but it sure gave me hope
    I also have to agree with Angel36 I had not noticed that but you are right…Why…why use that particular picture to closed the memorial? And on top of it all, with the writing “I am alive and I am here forever”.
    A lot just doesn't make any sense at all. The last news I heard on The Insider is that AEG is planning to have a huge sell from the What would have been the “This is it” tour. Alleging Michael had designed a lot of it. I find this very opportunistic of their on their behalf. If MJ was really “dead”, they are just making themselves look like a “money hungry” corporation never having had a care for Michael.
    Also some guy is coming out with a book that “it supposedly” uncovers all of MJ's secrets and his supposed secret life. Please to the real MJ fans don't feed into this man's lies in this book. Lets not make him rich by buying a bunch of lies. (I'm sure once the book is out the media will have a field day with it trying to make us believe its all true) Im sure Michael wants to come back with an untarnished image, sort of like a new beginning for him. So lets not feed into all the crap the media and the family wants us to believe. Sorry I wrote so much but I love this site and I like a lot of you have my own theories.Speculations and have not for once believed he is “dead”.
    Also if anyone can comment.express your thoughts on my comment about the articles shared by (SuperMom75) I really appreciate it. I hope I am not the only hopeful here in believing or wanting to believe the article is true God bless!

  37. ejay5131 Says:

    hypothetically speaking, if MJ did fake his death(I believe it) and it was(hopefully) to come back, how do you think he could avoid public scrutiny over this stunt? How can any of them..the Jacksons. I don't know about anybody else on here but when I come to this site and read all the posts from everyone and we all share our theories on the things we're being told not to see, I truly get butterflies and happiness comes over me knowing he is still here, but sometimes that feeling is quickly replaced with a heart-wrenching tug that reminds me we'll never again be graced with his presence. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

  38. Banessa Says:

    Hello everyone! First of all to Angel36 Thanks I did not see the idea of the last picture used of him in the Liberian video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
    I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
    Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
    If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
    The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
    This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
    I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. God Bless

  39. dynamite Says:

    Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

  40. dynamite Says:

    And dont care who they hurt along the way with there lies

  41. MyBelovedMJ říká:

    Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

  42. dancer1792 Says:

    Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

  43. Banessa Says:

    dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
    It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

  44. MrsBenjamin Says:

    @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  45. MyBelovedMJ říká:

    If this is true Michael is in Hungary, in a castle. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. I'll give them a world tour and shows in every country on earth. If people are too poor to buy a ticket, they can come for free. I will bring love to the world … the peace and love the world needs.' He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Peace

    “Make no mistake,” continued the source, “faking his death has saved his life. Michael was at the breaking point. If he hadn't dropped out, he would have gone to an early grave for real.”

  46. MyBelovedMJ říká:

    So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
    link above.

  47. MyBelovedMJ říká:

    OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

  48. Banessa Says:

    @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
    I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
    Again, I am sorry for the prior mistake.
    God Bless

  49. Banessa Says:

    @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

  50. Banessa Says:

    @ MyBelovedMJ I admire the way you care for Michael. I, like you, have a feeling about something happening the day of his birthday! And I agree when you say that the real fans won't be bad we would be ecstatic with happiness knowing he is okay and getting better!

  51. dynamite Says:

    As long as his happy and ok then im happy

  52. MyBelovedMJ říká:

    Banessa Díky moc. You woulden`t know how much i love Michael. Im not just a screaming fan lol. He really changed my life, i just wish i could tell him myself. I think he would be happy to know that. About the fans being ecstatic with happines, INDEED. I would seriously feint, if he appeared on that stage again. I would be so happy about that, i cannot put it into words. But like i said before, I don`t really care if he ever performs again, thats not why i love him. I only want him to get better. That is the most importent thing. God bless you

Zanech Odpověď

Musíte být přihlášeni, abyste mohl psát komentář.