Michael Jackson Hoax Death

Is de King of Pop echt dood?

De volgende informatie is afkomstig uit www.weeklyworldnews.com

NEW YORK, NY - Heeft 'The King of Pop' nagebootst 'De Koning' faken door zijn eigen dood?

In een 1994 nummer van Weekly World News, werd voorspeld dat superster Michael Jackson was zo moed met de nachtmerrie zijn roerige leven was geworden, zou hij nep zijn eigen dood - net als Elvis!

"Michael Jackson, zoals Elvis, is ziek en moe van wordt groter dan het leven en de wil om een leven," zei wereldberoemde psychische en metafysicus Dr Andy Reiss op het moment.

"De reis heeft gevangen superster Michael in Neverland. Ook is er een goede kans dat hij zou kunnen komen in de gevangenis als hij is veroordeeld voor kinderseks misbruik.

"De enige uitweg uit deze puinhoop hij is in te nep zijn dood, zijn haar knippen en ga onder de grond", zegt Dr Reiss, die is gespecialiseerd in de beroemdheid voorspellingen.

Dr Reiss is van mening dat de Gloved Men zal proberen te ontsnappen aan zijn helse bestaan door "sterven" in Neverland, zijn externe pretpark retraite.

"De dekking van verhaal zal zijn dat Michael Jackson geleden een fatale hartaanval tijdens het rijden zijn reuzenrad. Jackson's' blijft 'zal worden gecremeerd en zijn' as' zal worden verspreid over de grond van zijn nalatenschap, "legt hij uit.

"De enige manier voor Michael om te beginnen met een frisse nieuwe leven is een einde te maken aan de groteske leven heeft hij nu. Hij leerde de truc van Elvis. "

Hoewel Jackson nog niet het einde van zijn dagen bij zijn geliefde Neverland, hij inderdaad "sterven" van een hartaanval op de middag van 25 juni 2009.

Heb Jackson's plannen komen tot bloei? Is hij nog in leven ergens?

Ontwaken en leer te trekken Rijkdom, geluk en liefde in je leven.


  1. MJ gedood door Illuminati Said,

    Michael werd vermoord. Wie vermoordde hem? Het is zeker een samenzwering op het niveau van de 911 met de media medeplichtig.

    Voor de laatste 6 maanden, was iemand geplant "Michael Jackson zal sterven in 6 maanden." Dit was in januari'09. Hoe zou ze dat nou weten? Was het een manier om te acclimatiseren het publiek Jackson's overlijden vóór zijn dood te maken het niet vreemd als het gebeurd?

    Michael was het oefenen op de Staple Center in LA voor zijn concert op de dag voordat hij stierf. Hij had een VOL concert waar ik ben certained hij afgeplakte want hij deed dit in het verleden. Dus, we zullen zien dit concert op te sporen zijn gedrag en gezondheid. U heeft Fox News beweren "werd hij slaperig en kon niet via de rehersals. Wie riep Fox met dit verhaal? Mensen die er waren met inbegrip van de danser zei dat hij in grote vorm, positief en enthousiast over het aanstaande concert.

    Michael ging door middel van een 4 uur lichamelijke voor een verzekeringsmaatschappij die verzekerde de concerten. Hij had geen problemen.

    Dan heb je hem belt zijn vriend de nacht voor te zeggen "hij was niet goed voelen." De volgende ochtend je deze arts, Dr Murray, die alleen zijn arts voor de laatste 2 maanden aan zijn zijde tijdens zijn dood. Deze artsen verdwijnt na zijn dood, niet heeft gesproken met de familie Jackson, en heeft niet gesproken Lijkschouwer.

    De Lijkschouwer geeft zijn verklaring van "No Foul Play." Hoe weet hij dat? Deze arts zou hebben gegeven hem te schieten om hem te doden. Tijdens de 911 bellen, deze arts heeft Michael het lichaam op het bed geven CPR. De verzender moest TELL de arts om Michael in de vloer om hem hartmassage. Iets klopt niet met dit verhaal.

    Ik denk dat iemand gedood Michael Jackson te gebruiken wat ze wist dat hij een probleem had met "geneesmiddelen op recept." Ze zijn met behulp van wat zij denken dat mensen gemakkelijk geloven vanwege zijn verleden.

    Wie plantte dit verhaal met de Nationale Telegraaf op 12 januari, 2009 kwestie, beweert Michael zou "die in 6 maanden?" De Nationale Equirer claims "Pals." Is "vriendjes" de CIA?

    http://www.nationalenquirer.co ... .. 97? cid = RSS
    De verzoeker REPORTED Jacko EERSTE ZES MAANDEN WAS TO LIVE IN ONZE Jan 12, 2009 AFGIFTE

    Foto: Splash News Online
    De Telegraaf gemeld maanden geleden dat verontrust pals gevreesde Michael Jackson zou sterven in de komende zes maanden!

    VANAF 12 januari, 2009: Michael Jackson is dood - en is slechts zes maanden te leven, Pals angst.

    Helaas, de wanhopig ziek ster is bedlegerig groot deel van de tijd, en zijn elektriserende podiumkunsten zijn een ding van het verleden, onthullen bronnen.

    Incredible verslagen oppervlak eind december dat Jackson strijd is een zeldzame, dodelijke erfelijke aandoening en vereist een long transplantatie. Hoewel de zanger ontkende de verslagen, de verzoeker werd verteld door bronnen die zijn gezondheid verslechtert snel door een verlammende verslaving aan pijnstillers en alcohol.

    Een bron dicht bij de ster onthuld: "Het is tragisch. Zijn toestand is net zo ver weg, ik zou verbaasd zijn als hij duurt zes maanden.

    "Painkillers en drank hebben gevangen met hem. De enige manier was hij in staat het hoofd te bieden aan de stress van geslacht schandalen en zijn achtbaan leven was om de pijn masker met stof misbruik.

    "Maar het eindresultaat is een verslaving, dat zal hem vermoorden."

    Koning Bizarro's afhankelijkheid van drugs "dateert van toen zijn haar was gebrand om een Pepsi commercial," zei de nauwe bron. Vijfentwintig jaar later, "de drugs gewoon hebben geteisterd hem."

    Michael in "echt, echt slecht vorm," beweert de familie vriend. "Hij is ziek geweest voor zes tot acht maanden en hij wordt steeds erger.

    "Zijn spieren en longen zijn verminken, en hij bedlegerig veel van de tijd. Hij kan lopen, maar niet voor heel lang.

    "Op goede dagen, Michael is in staat om zijn kinderen naar een boekhandel. Maar hij is nooit voor meer dan een uur. Hij heeft heel weinig kracht ... Het is uiteindelijk in Gods handen. "

    Maar een woordvoerder van Jackson heftig ontkent de ster is ziek, zegt: "Meneer Jackson is in prima gezondheid "en is in de onderhandelingen voor een concert tour-en tv-projecten.

    "Michael's vechten voor zijn leven," de nauwe bron gesloten. "En het ziet er niet goed uit."

  2. Tejur Star Jetur Said,

    Ik zou het niet een beetje verbaasd als de hele zaak werd een put op de vruchten af te werpen, dat een half miljard schulden door het stimuleren van de verkoop van platen en memorabilia en / of te wijzigen mike de hele identiteit, zodat hij kan krijgen een kans om te zien hoe het is om te leven zoals wij normaal abnormale disfunctionele werking mensen. Maar omdat de waarheid is dat drugs of liever een cocktail van drugs over een langere periode is wat uiteindelijk heeft zijn leven of liever gezegd heeft het leven uit hem, denk ik, dat is de meest geloofwaardige praktisch gesproken. Ik ben gewoon blij dat hij in zulke hoge geesten, zelfs in het einde.
    Tejur Star Jetur

  3. Anthony Tomei Said,

    Michael Jackson zeker vervalst zijn dood. Al zijn bezittingen worden overgedragen aan Neverland, werd gemeld dat de verhuizers een vertrouwelijke overeenkomst. Ook ... Als ik een detective de eerste persoon die ik zou willen praten zou Paul MCartney! MAAR ...

    Sinds Michael DID nep zijn eigen dood, dat zou niet een optie. Zijn ouders zijn het verrichten van al zijn zakelijke en binnenkort Neverland ranch zullen heropenen en een nieuw album met Michael Jackson worden bevorderd onder Joe Jackson's Nieuw record bedrijf. JUST WATCH!

  4. Andrew Said,

    K
    Als Michael Jackson is dood vervolgens waarom heeft elk verhaal houden veranderen. In eerste instantie werd gemeld dat Jackson zocht groot de nacht voor zijn "dood". Van wat ik lees online over de zogenaamde autopsie Jackson kon niet praten, verplaatsen of er iets, want hij was een menselijk skelet. Dan is de video van Michael Jackson "body" in het lichaam tas zat als een Michael Myers in Halloween H2O. Mij uitleggen hoe een lichaam eruit ziet alsof hij zat op als het lichaam dood is?

  5. wishful09 Said,

    Ik denk dat het verhaal blijft veranderen, omdat mensen simpelweg messing up. Als veel mensen bij betrokken zijn, dan is het verhaal meer dan waarschijnlijk zal blijven veranderen. Ik denk dat het mogelijk is dat Michael werd vermoord, maar ik ben van mening van het feit dat hij kan hebben vervalst zijn dood. Ik haat het om te denken dat hij werd vermoord. Het vergemakkelijkt mijn ogen te geloven dat hij ergens blij te zien hoe zoveel mensen zijn rouwende voor hem.

    Het is een zeer sterke mogelijkheid vervalst hij zijn dood omdat Jermaine is bijna te hardnekkig op het feit dat hij wil dat Michael's lichaam begraven in Neverland. Toch is hij doesnt willen een gedenkteken daar. Ze blijven veranderende begraafplaatsen bijna alsof ze de controle met Michael zelf. Ik weet dat dit klinkt gek maar hoort me. Waarom zouden ze kiezen voor een gedenkteken in het Staples Center? Dat is ook griezelig. Ik besef dat de vraag van de fans, maar op een punt dat u zou willen dit is te veel. Dat is een vreemde plek voor een gedenkteken met name omdat hij was gewoon repeteren er vorige week. Ook houden zij verklaard dat dit gedenkteken is alles over de fans, als leiden tot iets anders. Het kan gewoon mijn wishful thinking, maar Im uitgaande iets aan gaan op dinsdag. Zo niet dinsdag, en daarna op zijn verjaardag. Indien dan niet, dan zal ik accepteren dat hij daadwerkelijk heengegaan. Al deze mensen komen zeggen dat hij misbruik van drugs lijken een beetje aan mij. De manier waarop het nieuws verkooppunten klinkinrichting aan alles is verontrustend. Echt, het is vrij eenvoudig om dit te doen, zelfs als je Michael, omdat de media is van mening iets bronnen vertellen. Iets is niet goed, dus om te twijfelen aan de posssibility van hem zijn leven is niet belachelijk. Ga terug in de verhalen sinds vorige week en ze lezen. U vindt alle dat niets echt wedstrijden tot deze verdachte verpleegkundige gaat vooruit. Dan ineens is er dezelfde drugs aangetroffen in zijn huis dagen later. Dus zeer convient.

  6. Happytomato Said,

    Hoeveel valstrikken heeft hij gebruikt hebben?
    http://www.youtube.com/watch?v=IfFKyuSjiHA&feature=PlayList&p=5CA1C7801B445E1E&index=0&playnext=1

  7. MyBelovedMJ Said,

    OH MY LORD! Ik kan niet BELIVE dat Michael actuelly is een kloon van zichzelf .. een vriend van hem, die hebben surgury .. OH DEAR GOD. Wat betekent dat dan. Is hij nog in leven?

  8. MyBelovedMJ Said,

    Het is definitief, mijn liefde is weg. Niets van dit alles in Stapelvezels Center Vandaag was nep. Parijs, sprak met haar vader in de microfoon eindelijk ans zei ze en ik citeer: Sinds ik ben geboren, mijn Dadi is de beste Dadi ooit, i love you so much. En dan had hij een volledige uitsplitsing. Ze is een 11 jarige meisje, hoe kunnen ze nep zijn. Hij is niet levend. Hij is weg . Ik heb hem vandaag eindelijk een deel van me net overleden. Om te zien dat de kist met Michael `s lichaam, dat was gewoon te moeilijk. Ik heb hem eindelijk. Mijn lief is weg. En hij zal niet "apear" op het podium ooit opnieuw. Zelfs niet in Londen, net als een aantal heeft gezegd. Hij is echt weg. Mijn hart is zo gebroken, ik kan `t niet geloven. Mijn boodschap aan Michael, is hetzelfde als het een Latoya schreef: Michael, na 50 jaar wachten, God heeft uiteindelijk de naam die u thuis, om te doen wat je doet best.
    Hij deelde extrodenary uw talent met ons allen voor veel decates, en nu het is tijd voor je spreid je vleugels naar een veel hoger niveau, die ofcause Ik weet dat je zal doen, en bij de andere Angels, en geef ze een incredeble prestaties . En houden de Angels smileing. Ik hou van je diep en ik kan niet wachten om je te zien presteren opnieuw. Mike, je zal altijd in mijn dromen. Ik hou van je dus heel, heel, heel, heel, veel

  9. MyBelovedMJ Said,

    Zelfs stoere wij heb `t te zien krijgen zijn lichaam, ik weet dat hij in die kist

  10. heisalive Said,

    Ik ben ervan overtuigd 100 +% dat Michael Jackson geënsceneerd zijn eigen dood te ontsnappen en gaan met een normaal leven elders ... dat is wat mijn innerlijke stem is me te vertellen, aangezien het moment zijn "dood" werd aangekondigd en het blijft me steeds sneller gaande. Ik ben ook een juridische professional en verheug me op deze zaak als een "zaak" en alle onderdelen daarvan, zoals Discovery op naam van slechts een. Michael Jackson heeft zeker de koperen bleeps, de contacten, de middelen, loyals en de meeste van al het geld en wherewithall te groot om inscene zo'n "show" like this! Hij trouwt met Elvis' DNA, Lisa Marie en tegelijkertijd met haar getrouwd, kreeg de goederen van haar op hoe Elvis' dood werd geënsceneerd en succesvol "verkocht" aan het publiek door de duivelse media terug in 1977. Gebaseerd op uitgebreid onderzoek en bestaande gegevens door meerdere personen geloofwaardig en succesvol tripup's door journalisten van Lisa Marie en Priscilla beide, is het zeer duidelijk dat Elvis niet sterven op Graceland en is naar alle waarschijnlijkheid in de schuilplaats via de VS Witness Protection Program als voormalig officiële Federaal Agent.
    Geen twijfel in mijn gedachten dat Michael Jackson, voor zijn eigen redenen geënsceneerd zijn "dood" als Elvis en deed zoals hij leeft nog ergens en is het kijken naar deze "Event" als zijn grootste ooit encore met de moneymill voortdurend $ pinning op en op . Als Debbie Rowe niet ontvangt hechtenis van MJ de kinderen (in plaats van contant geld natuurlijk), maar blijft met Katherine Jackson zoals door MJ's. Deze regeling zal zorgen voor 100% een gemakkelijke toegang voor MJ aan zijn kinderen en zullen ze verrast zijn wanneer hij terugkomt uit het "graf" om ze te bezoeken op een punt!
    * Breaking news geval update: Starwitness nr. 1, Elizabeth Taylor MJ wie houdt met zijn hart en ziel en ook heeft "geweigerd" op "lijkt" aan de "Memorial" dansfeestje op nietjes centrum vermelding Ze houdt van hem te veel. " Mevrouw Taylor is de persoon Michael trusts impliciet imaginably en was de eerste persoon te horen over zijn plan uitwerken ontsnappen en dus bewezen haar loyaliteit aan hem door niet "opgenomen" in deze zijn sendoff, die na Elvis' dood en begrafenis, is veruit de grootste leugen ooit verteld, een leugen dat miljarden mensen hebben swalloed hele .. oh yea van weinig geloof!
    * Breaking news geval update: Starwitness nr. 2, Diana Ross aangekondigd via vrijgegeven verklaring was ze niet "aanwezig", spreken: ze is ook op dit! Deze 2 personen, Ross en Taylor beide bekend om het dichtst bij MJ, zijn deel van zijn intieme kring van confidantes jaren. en in alle waarschijnlijkheid gesteunde hem met zijn "Getaway" en kunnen toegeven dat zij op hun deathbeds een dag, of ... niet! Het bewijs houdt de montage en de zaak blijft winnen spier.
    * Breaking news geval update: 2 meer importants van MJ de binnenste cirkel ontbraken bij Staples Center: Uri Geller en Deepak Chopra, 2 meer personen op zijn goed geënsceneerd "de dood ontsnapt"? Een waarschijnlijke mogelijkheid!
    Na het einde van de "Herdenking", heeft iemand anders dan mij mededeling, zien en lezen - in het stadium backwall van Staples Center - deze woorden in blauwe letters: "Ik ben in leven en ik ben hier voor eeuwig"?? Heb MJ verlaten een "bericht" hier zelf slechts een deel van de "zondaarsbankje" gevangen op en hoewel de rosedraped, goud kist, waarschijnlijk leeg of met een pop in zat daar zonder uit een enkele welke sfeer dat het daadwerkelijk een dood lichaam, een "instelling" op alle? .... Bedankt voor het lezen wat zijn uw gedachten over dit? Ik zou zeker geïnteresseerd zijn om te horen

  11. MyBelovedMJ Said,

    Ik zag thhat schriftelijk 2, i just gecontroleerd uit. OH MY Heer, ik kreeg de rillingen. Wie schreef dat? Michael is het sturen van een bericht? Waarom werd de familie zo van streek toen ik spreek over Parijs en Marlon. Zijn ze achter Michael in dit alles? Het was 2 griezelig. Ik was zo kapot van yeasterday, ik heb gehuild non-stop voor 2 weken, maar yeasterday was slechts 2 verdomd hard aan me. En waarom in hemelsnaam heb `t krijgen we te zien zijn lichaam. Sorry voor de beëdiging, ik normaal don `t niet, maar ik ben behoorlijk van streek nu. Als hij inderdaad in leven, hij komt terug, ik weet het, en het Weill proberly op een van zijn concerten data. Dat kan zo cool. Noem me naïef, maar deze brieven heb `t schrijven zelf en de familie wist` t ze er zeker, ook niet een aantal van de zogenaamde vrienden. Slechts 1 persoon zou kunnen hebben gedaan. Michael. Hij is een meester in desquises, zou hij hebben kunnen voeren stabiel centrum, zonder beeing reganiced. Im niet zeker of hij er wel. Maar ik ben er bijna zeker van, dat hij de 1 responseble voor dat bericht. Ik zweer bij God mijn hart net gestopt voor een tweede. Als Michael inderdaad alive en hij ooit in staat zal zijn om te lezen dit, ik wil dat hij weet dat ik hou van hem meer dan ooit, niet voor zijn muziek, maar voor wie hij was. Ik heb nooit begrepen hem, of de rechter hem of niets. Een verstandig persoon eens gezegd, en ik qoute: Don't pass judegement op wie dan ook, voordat u sprak tot hen een op een, i don `t schelen wat het verhaal is. Jongen was hij gelijk. Ik wil dat Michael zou ons een soort voor een teken van hem zijn leven. Alles, maar mabye die woorden was het. I dunno, verward, hoewel ik denk dat meer dan ooit dat de posibillity van himbeeing leven is heel groot. Ik geef alles wat ik zelf om hem terug, alles. Love you Michael

  12. MyBelovedMJ Said,

    Ik ben in leven en ik ben hier altijd. Ik verwed mijn huis, op dit punt. Michael is springlevend. Niemand anders zou hebben geschreven dat bericht.

  13. heisalive Said,

    MyBelovedMJ .. je zegt dat je "weten" dat het lichaam in de kist .. Oh echt? Is dat omdat je privvy om te zien dat het er in? en / of u actally SAW het lichaam van MJ via het metaal van de kist ??????

  14. MyBelovedMJ Said,

    Ik dacht dat hij echt was er toen ik zag Parijs spreken met hem. En nee ik coulden "niet zien via deze lol. Maar toen zag ik deze woorden: Im levend, en im hier altijd. Toen begon ik te twijfelen of het was een teken

  15. heisalive Said,

    Om MYbelovedMJ: Om zijn eigen nadeel, Elvis' "lichaam" is weergegeven in een open kist. Dit was echter niet NIET Elvis' lichaam op alle, het gezicht van het "lichaam" en die van de echte Elvis niet overeenkomen, esp. de pug neus van het lichaam vs Elvis' perfecte Romeinse neus is een item dat stokjes uit als een zere duim. Het "lichaam" werd in een kist met airconditioning? Nu, wat zou een bevroren COLD SiTFF noodzaak een airconditioning kist voor?

    Het is zeer waarschijnlijk dat, hoewel getrouwd met mevr Presley, Michael Jackson heeft niet alleen de goederen over het stadium van zijn eigen dood succes, maar ontving ook een "do's en dont's" lijst, een object van die zou kunnen zijn: " houdt het kistje gesloten op alle tijden "... op een gedenkteken en / of begrafenis, de" geest "van de dode persoon in de kist wordt uitgeschakeld herkenbaar" Vibes "en hij doet hetzelfde op een kerkhof .. wanneer u bezoek Arlington Cemetery nabij Washington DC, u ervaart vibes uit JFK staande op zijn graf. Ik zeg dat omdat ik er geweest en ervaren is.

    Om een meer realistische grip op wat er wordt gepost op deze website, raad ik je leest veel over Elvis' "dood" en de feiten spreken dat tegen. Daarbij krijgt u een veel betere ojbective over de "dood" van Michael Jackson. hebben op het!

  16. MrsBenjamin Said,

    Ik heb iets dat ik wil een aantal van u om commentaar op. Maar toen kregen we het nieuws verslag van hoe Michael keek toen de paramedici kreeg er dosent aan de beschrijving op de foto toen hij in de achterkant van de ambulance. Ze hadden speciaal zei Michael was volledig kaal. Van wat im zien in de afbeelding. Hij was vol van haar ... Dus ok .. ga je naar het ziekenhuis, dus je gaat om een pruik op hem? .. Wie?

  17. ejay5131 Said,

    Ik ben zo blij dat andere mensen denken dat hij nog steeds hier. Ik heb dit MJ verhaal zo nauw en weet elk detail van alles. Het was toen dat ik begonnen met de vraag of hij echt dood. De herdenking was zeer geënsceneerd, hoewel ik wel huilen door het gehele monument. Ik kon niet begrijpen waarom zijn familie en kinderen waren zo rustig en niet huilen. Ik bedoel hier Ik ben een vreemdeling op deze man, en ik ben het volledig verwoeste dat hij is weg. En dan, wanneer Parijs sprak ik heb niet het gevoel dat de emotionele binding van verdriet en verlies, en geen tranen. En waarom geen van zijn naaste vrienden zou wonen, zeggen zij: Michael zou begrijpen rouwende in prive. Ik werd toen helemaal verdachte bij het einde van het gedenkteken had het grote scherm met de woorden: "Ik ben in leven en ik ben hier altijd." Ik ben het niet kopen. En waarom heeft AEG hebben een verzekering dat onder "overdosis" maar geen "natuurlijke oorzaken"? En als de Jacksons bewegende gehuurde bestelwagens te komen en het verwijderen van objecten uit het herenhuis, hoe hebben zij niet, ontdek de drugs die de politie gevonden, zoals 4 dagen later? En dit alles buzz over de biologische vader van de kinderen, is dit te "bewijzen" dat zij niet waren Mjs en dan zullen ze verdwijnen met de "echte" vader. Waarom heeft MJ verbergen voor al die jaren en in de laatste maand, ze zijn met hem, geen maskers. Zoveel vragen die zijn niet zo veel vragen, ik zou nooit houden dit tegen hem helemaal niet, misschien is hij het vinden van geluk dat wederom de media die ons vertelt wat we moeten denken over hem. MJ, als je daar, ik geloof je niet weg van deze wereld.

  18. carelesslove46 Said,

    Ik heb nog nooit gehoord van een
    verzekeringspolis die
    overlijden door een overdosis .. Er is per ongeluk dood dekking.
    En natuurlijk de dood door natuurlijke oorzaken .. ik zou graag denken dat Michael leeft ..
    Maar ik betwijfel het ernstig. Het zou gewoon te veel mensen te trekken dit ding af succes .. en kon iedereen te vertrouwen? Ook Mike zou nooit toestaan dat zijn dochter te krijgen en gewoon
    liggen zoals dat .. Ook heb ik gezien de laatste beelden van Michael repeteren. Niet alleen
    doet hij kijkt veel te dun voor zijn hoogte .. Hij is duidelijk ontbreekt energie .. Zijn mooie stem nooit haperen is al .. tijd om te accepteren werkelijkheid jongens .. Zelfs indien
    de familie had toegestaan een openbare weergave van het lichaam dan zou er nog steeds zijn er mensen uit die zou hebben gezegd het is niet echt Michael .. Of de 'wax dummy' theorie zou hebben weer omhoog. Ik heb soort
    denk dat met Elvis het faken
    van zijn overlijden had kunnen zijn
    mogelijk, want hij was
    friendly met ten minste twee
    President's en had andere vrienden in de regering en
    rechtshandhavingsinstanties .. Ik heb nog nooit
    gehoord van zoiets
    met Michael ..
    Mike Ik hou van jou .. Zal missen
    je .. Rust in vrede mooie
    engel ... xoxoxoxo

  19. Nederlandse Said,

    Ik weet niet of MJ leeft of echt dood, maar veel dingen gewoon niet optellen of zijn zeer toevallig. De meeste van hen zijn hier al, maar ik ben ontbreken. Op het gedenkteken, net vóór "We are the world" werd uitgevoerd, Kenny Ortega had een korte toespraak en hij maakte een kleine fout die niemand leek te hebben gemerkt. Bij het praten over de repetities in het Staples, zegt hij: "Wij waren hier, een beetje minder dan een week geleden". Toen ik dat hoorde, had ik iets van "WTF? Minder dan een week geleden? Het is duwen tot 2 weken! "Het is niet een fout van een dag of twee, maar hij is iets van een hele week vergist. Slip of the tongue?

    Ik ben er niet en hebben nooit een enorme fan van MJ en ik pas geïnteresseerd vanwege de intensieve media-aandacht. Meestal kan ik schatten mensen vrij goed en ik heb nooit gedupeerd door mijn gut feeling (die, naar ik heb begrepen, betekent niet sh! Niet aan andere mensen). In dit specifieke geval, ik heb het gevoel zegt me dat de wereld is opzettelijk. worden gehouden van sommige dingen en de wereld bewust worden gevoed met tegenstrijdige verhalen. Het enige wat ze hoeft te doen is vertellen de media ABC en de media door zijn beurt zal maken en voeg D tot Z. Iedereen weet dat de media mechanismen, toch?

  20. Nederlandse Said,

    Ook vergat het volgende aan toevoegen. Na de herdenkingsdienst, helikopters werden na de autocolonne waarin werd gezegd (tijdens dekking) om de kist. Tenminste, dat was op CNN. Dan is de autocolonne stopte bij een hotel in Beverly Hills en imho geen lijkwagen met het kistje was er presenteren. Ik was afgestemd op CNN, maar tegelijkertijd ook ETOnline en ze had ook een andere stroom blijkt footage shot vanuit een helikopter naar aanleiding van een zwarte van (niet de lijkwagen, zoals gebruikt op de weg naar het Staples) rijden van de snelweg. Iedereen weet waar dat van zwart ging, als de stroom is afgesneden, terwijl het bleek deze nog steeds van op de snelweg. Deze zwarte van heeft verlaten Staples, maar werd niet vergezeld door een andere auto. Geen politie, geen Rolls Royces, niets. In feite is hij reed de snelweg vrij anoniem en kan overal zijn gegaan zonder dat iemand het vermoeden was rechtstreeks verbonden met MJ's gedenkteken.

  21. bexuk Said,

    Ik heb daarom de meeste van MJ naaste vrienden werent in het Staples Centre Memorial maar dan misschien gingen ze aan de particuliere begrafenis plaats in het Bos Grasvelden mortuarium voordat de hand? We dont weet wie ging dat.

  22. Angel36 Said,

    Zag je dat beuatiful beeld op het einde van het gedenkteken?
    Het was de foto van liberiangirl dat hij achter de camera.
    Misschien is hij zijn hele gedenkteken zelf!
    Het is een zeer mooie foto, maar waarom deze foto, als hij niet gericht dit zelf.

  23. MyBelovedMJ Said,

    Ehh zeggen het nogmaals. Ik stooped whatching toen zag ik de woorden apear op het podium backwall: Im alive, en Im hier altijd. Ik voelde me ziek, en ik kreeg de rillingen, dus je hebt me in te vullen als je `t niet erg?. Aan het einde van de memoriel?

  24. Angel36 Said,

    Aan het einde toonde hij de foto van Michael achter de camera als het waar schiet het lied Liberiaanse girl.Where hij zei "thats a wrap". En toen zijn glimlach is zo schattig.
    Waarom hebben ze kiezen die foto aan het eind als hij regisseerde de hele gedenkteken.

  25. He.is.alive Said,

    Nederlands: Ik ben met u allen de weg, je posting is niet papperig, maar pragmatische en durf ik zeggen, hard realistisch ... slip of the tongue door Ortega tijdens de memorial? Ja, heel goed mogelijk, ook een verschillende personen en situaties "" als de "verdwenen kistje" enz. meer aanwijzingen voor degenen onder ons die op zoek zijn naar voor hen ... De media echter rekent op de massa's hebben ingeslikt geheel de "dood" van MJ en lijkt niet al te bezorgd over het tweede gisser's onder ons.

    Ik kijk naar elk stukje informatie via vergrootglazen, piecing zij samen als een legpuzzel.

    Zoals een andere blogger gepost, Elvis' geënsceneerde dood was gemakkelijker om te doen en mee weg omdat er veel minder media-impact zonder internet en mobiele telefoons / camera's en ga zo maar door. Des te meer reden dat a.) de escape route was niet goed gepland en bestuurd en dus we krijgen het "slordig" verliest eindigt als' aanwijzingen '.. OF .. b) de gehele "productie" van is werd ontworpen om lekken faux pas om alert te zijn "hey, tweede denk dat dit allemaal" ... een van beide of, met de media nu drijvend en spinnen alle drugs MJ gevonden in het huis, die gullable genoeg worden nu "geïnjecteerde" als je gratie van de woordspeling met "vuile geheimen" over MJ, in een poging tot het wissen van alle twijfel dat de zaken misschien iets anders ..

    Ik ben geen die-hard, emotioneel Michael Jackson fan, maar het is juist daarom kan ik zo duidelijk de signalen van de darm ... MJ gemaakt in beweging en verdween .. Ik ben overtuigd van het.

  26. MyBelovedMJ Said,

    Angel36, Im met u thans, i just watched it. En voelde ik me weer ziek. Dat memoriel zoveel verborgen aanwijzingen, dat je bijna kan niet geloven. Im going crazy hier, Im denken over Michael de hele dag lang, probeer terug te denken, en het vinden van antwoorden in dit alles. En die zin: Im levend, en Im hier altijd. zojuist is de jacht mij. Ik voel me alsof ik een of andere manier hebben om uit te zoeken waar hij is. Dit is unbearelble voor mij, de pijn. Ik kan niet omgaan. Ik hoop dat we er meer antwoorden op de Concert op zijn verjaardag. Ik vind het nogal raar dat ze "de familie" wilt hebben een leven als hologram, van Michel op het toneel, sining en danceing met hen. Hmmm Een andere aanwijzing mabye. Waarom in godsnaam zouden ze dat doen? Of Mabye zou IRL Michael, Ik weet het niet, ik kan niet eens denken rechte enymore. Im zo kapot van

  27. wishful09 Said,

    Mybeloved,

    You sound like me. I feel like I am going crazy with this. I just think it's neccessary for people to question things. So much is not adding up, and the closure is not there for me. If the doctor did not know the address, why didnt he scream for one of the children?? They were in the house, correct? Also, the news picked up on a supposed ghost in Neverland, but they will not discuss anything regarding the imposter at the london press conference. Shouldnt someone have came forward now and said Yes that was Michael. The speaker for the family, maybe? Too many things are not adding up. I also find it odd that they would want a Michael hologram. IF MIchael is dead, this family needs help. They're behavior is too strange. And where was Jesse Jackson? He should have been on stage speaking.

  28. Samantha Said,

    If you look at the coffin it's pretty small, and anyone could of wrote “Im alive… and here forever” It dosent mean michael wrote it, i don't really know who to beleive at this late stage, because everyone keeps changing the story. Ahhh! im so heartbroken, this has been the worst year ever!

    Im glad i wasnt around for Elvis's Death…

  29. Samantha Said,

    En MJ's Close vrienden zeggen dat MJ was vol van verrassingen, en zij zeggen Michael gehate Drugs & Alcohol die ik eens MJ was redelijk betrouwbaar.
    Maar idk, i dont zelfs weten wat te denken Zijn het enige wat thats gaat door mijn gedachten. Ik wil gewoon naar de bodem van dit!

  30. SilverFlame Said,

    Ik weet het niet meer. Een minuut Ik denk dat hij nog leeft en de volgende Ik denk dat hij is verdwenen. Wat verwart me het meest is dat als hij nog leeft, zou hij in staat om terug te komen als zichzelf? Zou hij een misdrijf door faken zijn dood? Oh ik hoop dat hij nog leeft, maar ik wil helemaal haat voor hem te worden gearresteerd of slechter voor faken zijn dood. Ik ben zo ontstemd over dit alles!

  31. MyBelovedMJ Said,

    Als Michael "valse" Zijn eigen dood, niemand is toegestaan om een oordeel uit te spreken over hem of naything. Hij deed wat hij moest doen, om zich veilig. Het ding met zijn gearresteerd, i don `t think so. Veel mensen is fakeing hun eigen deaths.I don `t denk dat hij zou worden gearresteerd. Maar het is niet importent als hij ooit terugkomt. De importent ding, indien voor hem te leven en goed.

  32. ejay5131 Said,

    Alle gebeurtenissen van 25 juni en alle gebeurtenissen tot nu in de richting dat Michael leeft. Maar ik denk niet dat we ooit zie hem weer .. als je dacht dat de manier waarop de media en mensen behandeld hem in 1993 en 2005 was slecht ... zich voorstellen wat dit zou doen! Op 25/09 juni de koning van de pop "overleden" maar een persoon vrij van toetsing was geboren!
    Michael, je bent niet alleen, we zijn hier met u! <3

  33. bexuk Said,

    Hij zou arested want dat is fraude.

    Zie de link voor een soortgelijk scenario dat gebeurd in het Verenigd Koninkrijk niet zo lang geleden-http: / / edition.cnn.com/2007/WORLD/europe/12/05/missing.canoeist/index.html? IREF = mpstoryview

    Alleen dit vermiste persoon was het leven in het gezin thuis langs!

    De enige manier Mj in staat zou zijn om terug te komen zou zijn als het bleek dat hij werd ontvoerd of iets of was het een geval van verkeerde identiteit.

  34. MyBelovedMJ Said,

    Ejay5131. Ik ben het volkomen hoor je. Ik wil dat Michael kon lezen dit alles, zodat hij kon zien hoeveel we echt van hem hou, en steun hem. En dat niemand verwijten hem om dit te doen. Wij begrijpen volkomen hem. Dus wat als hij ooit terugkomt uit te voeren? Wil hij ons een soort van een leven sigen. Hmm. Dan kon hij leven in vrede, en met al zijn fans nog loveing hem.

  35. dikki Said,

    Ik denk MyBelovedMJ juist is. we zijn niemand om commentaar te leveren op dit alles. en ook ik hoop dat hij ooit is hij goed en veilig.

  36. admin Said,

    De Michael Jackson Hoax Death Forum is nu up and running en klaar voor gebruik. Aarzel niet om te beginnen met nieuwe onderwerpen en blijven uw discussies daar, in een eenvoudiger te beheren omgeving.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  37. Banessa Said,

    SilverFlame / Bexuk Ik denk dat iemand al gezegd dat zolang de "Death Certificate 'is niet ondertekend door een dokter, het is niet geldig, dus MJ niet zou hebben begaan een misdaad.
    We hebben ook te denken dat hij moet hebben gehad een grote reden voor het feit dat dit gedaan. Ik ben het ermee eens dat alles is te visachtig vanaf het begin. Toen ik het nieuws hoorde ik voor het eerst werd in shock Ik kon het niet geloven! Dan is mijn eerste gevoel was gut "Hij is niet dood!"
    Iemand (ik meen is Supermom75 vergeef me als ik de verkeerde naam) rapporteerde een aantal links op deze site een artikel waarin staat dat iemand dicht bij Michael heeft bevestigd dat dit was allemaal een hoax. Ik weet niet hoe veel geloofwaardigheid van het artikel is, maar het bepaalt dat enscenering van zijn eigen dood was de enige manier voor Michael om beter. Kennelijk had hij een harde tijd te beslissen over dit (het maken van zijn fans door deze beproeving en verdriet), maar het is blijkbaar de enige manier voor hem om de medische hulp die hij nodig heeft. Het artikel staat ook dat als Michael had hij dit niet gedaan zou hebben inderdaad geleid tot een spoedige graf.
    In het artikel wordt ook gesteld dat Michael weer terug! Dat is wanneer hij volledig is terugverdiend en is in staat uit te voeren opnieuw.
    Nogmaals, ik weet niet hoeveel geldigheid het artikel heeft maar zeker gaf me hoop
    Ik heb ook eens met Angel36 Ik had niet gemerkt dat, maar je hebt gelijk ... Waarom ... waarom gebruiken die specifieke foto om sloot het gedenkteken? En op de top van dit alles, met het schrijven "Ik ben in leven en ik ben hier altijd."
    Een hoop alleen maakt geen zin. Het laatste nieuws ik hoorde over De Insider is dat AEG is van plan om een enorme verkopen van de Wat zou zijn geweest "Dit is het" tour. Ontleend Michael had ontworpen veel van. Ik vind dit zeer opportunistisch van hun voor hun rekening. Als MJ was echt "dood", ze zijn gewoon zelf te maken lijkt op een "geld honger" Corporation nooit had een zorg voor Michael.
    Ook een aantal jongen komt uit met een boek dat "het zogenaamd" ontsluiert alle geheimen van MJ's en zijn veronderstelde geheime leven. Gelieve naar de echte MJ-fans niet worden meegenomen in deze man ligt in dit boek. Laat hem niet rijk door het kopen van een bos van leugens. (Ik ben er zeker van dat zodra het boek uit de media hebben een veld dag met het proberen te maken dat wij van mening zijn alle true) Im zeker Michael wil terugkomen met een vlekkeloos imago, als een soort nieuw begin voor hem. Dus laten we niet diervoeders in alle crap de media en de familie wil ons doen geloven. Sorry dat ik zo veel heeft geschreven, maar ik hou deze site en ik hou heel veel van jullie hebben mijn eigen theories.Speculations en niet voor een keer geloofde hij "dood".
    Ook als iedereen kan comment.express uw gedachten op mijn opmerking over de artikelen gedeeld door (SuperMom75) I really appreciate it. Ik hoop dat ik ben niet de enige hoop hier in geloven of willen geloven het artikel klopt God bless!

  38. ejay5131 Said,

    hypothetisch gesproken, indien MJ was nep zijn dood (ik geloof) en het is (hopelijk) terug te komen, hoe denk je dat hij kon voorkomen dat de publieke opinie over deze stunt? Hoe kan een van hen .. de Jacksons. Ik weet niet hoe iedereen hier aan, maar toen ik kom naar deze site en lees alle berichten van iedereen en we delen onze theorieën over de dingen die we te horen niet te zien, ik krijg echt vlinders en geluk komt ik weet is hij nog hier, maar soms is dat gevoel snel vervangen door een hart-wringende sleepboot die me doet denken we nooit meer worden beloond met zijn aanwezigheid. If he's alive and taking on a new life I wish him the best and much peace but at the same time I will admit I feel cheated and robbed…not by Michael..but by all the haters who took him away from me.

  39. Banessa Said,

    Hallo iedereen! Allereerst Angel36 Bedankt Ik heb niet het idee van de laatste foto die van hem in de Liberiaanse video. It does raise some speculations on if he was directing the whole thing himself? And the final touch the writing on it “I am alive and here forever”…
    I also noticed some people are asking why on the video the media is showing of him on the “last rehearsal” they are showing him him rehearse to the song “They don't care about us”. Well I like everyone have my own speculations. I was listening to it carefully and I notice in the spoken part where Michael is near the girl with the guitar, these words are spoken “In what will go down in History as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation” Again, maybe I am looking too much into it but Michal was tired of the media and all the lies they fed the public about him. Could it be, and I am thinking objectively here, they have chosen this song to let everyone know this is really what is going down right now? I mean,think about by Michael faking his own death and have a come back concert, he will be going down history no doubt about it.
    Michael also wanted to be free of all the lies hence “For freedom in the history of our nation”. Like it or not the media controls a huge if not a lot of our lives. A lot of times we are made to believe what ever they want us to believe, we are chained to the box waiting for the next story that has developed.
    If a publicity stunt, Michael would once again prove that all the lies the media has created and how they distort and make the news to be what it is convenient for them and on what will give them higher ratings.
    The media have been running like chickens w/out heads since the whole story about Michael's “death” came out. How silly would they all look if this indeed was all a publicity stunt. Once again proving they run with what they have and with what it sells the most.
    This would definitely open a lot of peoples eyes and make them see how chained one can be come to the media. It would also be the as the song states “the biggest demonstration for freedom” but freedom from who??? The Media of course.
    I'm sorry if I am babbling on and on but I just found it very interesting when I heard it. And we know Michael apparently liked to leave/have subliminal/hidden messages in his songs. Besides, I think it is safe to say we have been seeing a lot of clues everywhere from day one! Thanks and Please, feel free to comment agree or disagree on this theory. And I do enjoy reading everyone's comment I think together we are slowly but surely putting the puzzle together. God Bless

  40. dynamiet Said,

    Banessa Yes it will open there eyes to not believe the shit u hear in the media, I wish people would stop wastin there money on newspapers they just spread lies and get paid alot for it

  41. dynamiet Said,

    And dont care who they hurt along the way with there lies

  42. MyBelovedMJ Said,

    Banessa. I think the same way as you do. Im pretty sure, that if Michael “faked” his dead, this is the way for him, to tell us “the fans” That he is still alive. As you might know, Michael loves directing, movies ect. He could eassily have pulled this off. And like he said a few years ago. “You havent seen nothing yet”. Well we just have to wait and see. But i have a feeling that we will get us a BIG surprise at the concert on his birthday. I don`t know why, it`s just a feeeling

  43. dancer1792 Said,

    Banessa, I agree with you totally. Ever since the day he died there have been so many questions that haven't been asked or answered. I thought that as time went on some would be explained, but they haven't. It has just raised more questions in my opinion.

  44. Banessa Said,

    dynamite, I coulden't agree with you more. The media runs around with anything that will make them a lot of $$$. Unfortunetely, all the lies they spread about Michael made them a lot of money and it only protrayed Micahel as a horrible person. When in fact he was a kind and honest human being.
    It is nice to know that we are now more aware of all the BS the media comes up with and tries to sell us on a daily basis. “Good old Yellow Journalis”(Thank you Mr. William Randolph Hearst)

  45. MrsBenjamin Said,

    @ Banessa it was actually me who had posted the article about where MJ really was..and it got deleted? i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  46. MyBelovedMJ Said,

    If this is true Michael is in Hungary, in a castle. This is what Michael have said he would do, to make it up to his fans:I'll give them back more than I ever took away. Ik geef hen een wereld tournee en toont in elk land op aarde. Als mensen te arm zijn om een ticket kopen, ze kunnen komen voor gratis. Ik zal de liefde voor de wereld ... de vrede en liefde de wereld nodig heeft. " He said that because he was afraid that his fans would be disapointet in him. I just wanna say 1 thing to Michael if he should ever see this: Michael, we (your fans) is NOT disapointet in you atall, we don`t want you to think that. You did what you had to do, to make it right for yourself, and to keep yourself safe. When you are ready to face the public, we will wait with all our love for you. But if you don`t get ready to ever face the public again, it dosent really matter. As long as you are safe, happy and healty, that is all we care about. We will always love you. I just hope that you finally have gotten the peace you so ever longed for. You have our total support. Michael, we love you more, dont you ever forget that. You changed the world, and our lifes . Be happy!! Vrede

    "Vergis je niet," vervolgde de bron, "faken zijn dood heeft gered zijn leven. Michael was op het punt te breken. Als hij niet was afgevallen, hij zou zijn gegaan aan een vroege dood voor echt. "

  47. MyBelovedMJ Said,

    So if it is true, i just hope he is happy. it is from that
    link above.

  48. MyBelovedMJ Said,

    OHHH I hope this is true, i just hope that people is going to leave him alone, even though they know he is in Hungary. Because he really needs that. I would like people to respect his privacy, for the 1st time in his life, i think we owe him that. He will come back when he is ready. And if he isent going to be ready ever!! SO WHAT!. As long as he is safe and in peace. I don`t even know if it istrue, but that is what that derek guy is saying. read the link above and post what you think

  49. Banessa Said,

    @ MrsBenjamin: I am so sorry I do apologize for the mistake I have read so many posts I don't even know who they belong to.
    I do thank you for the link reading it gave so much hope like MyBelovedMJ said “he will come back when he is ready”. I do hope and pray the article is right. Do you know if it states how much validity it has?
    Again, I am sorry for the prior mistake.
    God Bless

  50. Banessa Said,

    @ dancer1792: Yes! too many questions that no one seem to be asking? It is very frustrating. The media always seem to be on top of the game lol asking all sorts of questions. What happened to them how come they are not asking the obvious but instead keep babbling on and on about the same thing over and over lol

  51. Banessa Said,

    @ MyBelovedMJ I admire the way you care for Michael. I, like you, have a feeling about something happening the day of his birthday! And I agree when you say that the real fans won't be bad we would be ecstatic with happiness knowing he is okay and getting better!

  52. dynamiet Said,

    As long as his happy and ok then im happy

  53. MyBelovedMJ Said,

    Banessa Thank you so much. You woulden`t know how much i love Michael. Im not just a screaming fan lol. He really changed my life, i just wish i could tell him myself. I think he would be happy to know that. About the fans being ecstatic with happines, INDEED. I would seriously feint, if he appeared on that stage again. I would be so happy about that, i cannot put it into words. But like i said before, I don`t really care if he ever performs again, thats not why i love him. I only want him to get better. That is the most importent thing. God bless you

  54. lillina Said,

    Is This Michael Jackson's Gravesite?
    http://www.youtube.com/watch?v=sVd2pncNKoY

  55. lillina Said,

    La Toya Jackson Views Michael Jackson's Body
    http://www.youtube.com/watch?v=QBMDnMRwQCc

  56. lillina Said,

    non OFFICIAL SOURCE said he was BALD!

  57. lillina Said,

    SO SORRY THAT NO ONE READ WHAT ROGER FRIEDMAN SAYS
    http://www.showbiz411.com/
    I CAN TELL U FOR SURE THAT now HE IS TELLING THE THRUTH

  58. MyBelovedMJ Said,

    I don`t believe that that is Michael`s grave. Why the hell would the family burry him all the way out there? away from the rest of the church. And why burry him before the memoriel? If they did burry him before that memoriel thing, why have a casket inthere? Then it means he was not in it. I DO NOT BELIEVE THAT HE HAS BEEN BURRIED YET. We would have known

  59. velvetsilvergirl Said,

    Ik hou van deze site! I thought it was just me being hopeful but when this first came on the news I just kind of sat there and felt nothing, I was shocked. Then I thought 'I bet he's not dead at all'. There is too much mystery involved here. Dead is dead, there is nothing mysterious about it. Too many unanswered questions, too many thing dont make sense. The most important people in Michaels life, Quincy, Deepak, Ross, Taylor were absent? I dont buy that for one second. No burial yet? The helicoptors mysteriously lost track of the vacating motorcade witht he coffin? Echt? Helicoptors lost track? No way. There are pictures out there of MJ in the coffin with glasses on but other reports say that Paris put a pair of his glasses in the coffin with him. Who gets viewed in their coffin with sunglasses on? This doctor is shady, Murray. He either killed him or helped him escape. Longtime friend Mico Brandon has not shed one tear and he;s been on CNN for weeks. Not one tear, not one choke up, nothing! Joe Jackson, who is an ass, couldnt be less perturbed if he lost his car keys. Why are these people not devastated? I am ! Wij allemaal. None of this makes sense. I grew up with Michae but I'm 40 and did not consider myself a raving fan, I just lvoed his music. But his hit me like a bus. I think about it all day. I wake up in the night and think about it and cant believe that he;s gone. I cant accept that we;'ll never see him spin again, never hear his voice. God I hope he's out there and that he comes back to us. I didnt notice the message at the Memorial but I know what picture your talking of from Liberan Girl. Thats Michael being goofy, saying you thought I wasnt here but I've been watchng the whole time. Why woulod they put the words I AM ALIVE and not somehting like MY MUSIC IS ALIVE. Thats a clear message if I ever heard one.

  60. velvetsilvergirl Said,

    I've tried to find the 'I am alive..” message but cant find it. Does anyone know where there is a clip of it out there. ROlling Stone mentioned it in an article but no picture.

  61. MyBelovedMJ Said,

    Velvetsilvergirl.
    That sentence you will find at the end of the memoriel, after the song “Heal the world” I dont believe that he is dead either, I love him so much, if you look at the 1st page, you will see what i mean. Im crying everyday all day long, thinking off him, trying to think back, and to get some answers in all of this. I will NEVER accept the fact that he is gone, I cant, i love him to much. In my opinion Michael needed a serious break, and who would blame him. I hope he is out there, and mabye he is even reding this site, who knows. I pray to God everyday, asking him to keep Michael safe, whereever he is. I just want for Michael to be happy, I dont care if he ever comes back to perform again, that is not what matters, what matters to me, is that he has found the peace he so ever longed for. I will not give up haveing faith. My heart is with Michael.

  62. shyone Said,

    Goed! I must say I had my doubts from the beginning when 106th and Park stopped playing music on June 25th because Michael had died. I was totally devasted. I cried for 3 days. I am not one of those fanatic fans or anything. I grew up listening to the the Jackson 5, Jacksons and then Michael. I always liked their music. I enjoyed Janet's music as well. I felt like part of my childhood had died. Anyway! the Memorial service was a dead giveaway for me. The tone of the ceremony seemed off to me. None of his close friends showed up. The entire family was wearing sunglasses and the children seemed to be too relaxed. What sealed the deal for me was when Paris stood at the microphone after Janet whispered in her ear and put on this fake upset cry with no tears. Even Marlon had no tears. The entire family seemed to nonchalant to me. I immediatedly discerned that he was alive. Especially after that quote at the end of the ceremony that he was alive. Then LaToya slipped up and said Michael loved his fans and was watching them. I hope and pray wherever he is he gets long overdue rest/relaxation. I never saw him perform live but since his death I have been watching his videos. He gave his all when he was on stage. I would have loved to have seen him and meet him. Perhaps had lunch at an outside cafe in Pisa, Italy. They have the best ice cream there. Afterall, aside from his stage persona he was just Michael a kind, innocent, intellectual,handsome man with a beautiful soul. I for one am not mesmirized by anyone no matter how famous they are. I look at the person's heart. Michael had a great heart. I could never understand why the world didn't appreciate his love. Perhaps! if more of the world were like him we wouldn't have so much murder of young kids/families/ and people in general happening everyday. I am praying for you Michael, just get some rest. Tomorrow is a new day.

  63. velvetsilvergirl Said,

    I found a still photo of the message “I am alive…” You know, none of these things happen my chance. Someone deliberately chose those words to roll across the screen and why. Because they want his beloved fans to know the truth? Maybe we're all just crazy on this site and we're not accepting reality. I hope thats not true, but the longer this thing drags out with no answers, the more b/s that surfaces makes me think this is a sham. Janet went to the BET awards three days after his death? Ben je gek? Jermaine was interviewing with larry King within a few days, looking none the worse. Joe Jackson, the ass, holds a press conf. with Sharpton and you'd think he was discussing the state of the union for all the emotion he showed. And he even laughed a few times about something ridiculous. What a shmuck, dont ever give that man a microphone. Someone said, if anyone can screw up a death hoax it would be LaToya and I laughed myself off the chair. She's alwasy been a great one for runningher mouth but she has left us a few good clues. And that Kenny Ortega guy who was MJ's choreographer spoke of MJ in the present tense many times on CNN. He had to correct himself. He knew MJ for years and he was not emotional at all either. Just too weird.

    I'm hoping that perhaps his family staged the biggest intervention of all time and they are behind this for his health. MJ was a health nut. Please stop saying he was vegan, many have said how much he loved KFC. But healthy people can become addicted to pain killers. Or maybe he as just ready to have nervous breakdown. He did NOT want to do 50 shows, thats for sure and MJ was know for gettinghimself out of things he didnt want to do.

  64. MyBelovedMJ Said,

    Shyone!

    I tell you why people didnt apprecite him, Because he dared to be who he is, and he was not affraid to talk about it, or keep beliveing, in everything he stands for. That may scare some people i think. I like you, don`t really care if a person is famous or not, that has nothing to do with who the person is for real. They have their talent, but its not who they are. I have never heard of another celebrity doing so much for children as Michael did, never. And i totally think, people could learn from it. He NEVER did anything wrong, he just wanted to give them that childhood he never had himself, i cant see that there should be a problem with that. I wish i had that kinda money to help Children around the world to get a better life, or atleast trying to help them. God I miss him so much, I dont know what to do anymore. A part of me keeps telling me not to worry, becayse his outthere and his trying to get better. And somehow i feel it in my heart. And then there is other days, where Im totally empty inside, you know the feeling you have inside yourself, when you lost someone you really loved. I think that we have to keep believing. We have no actual prove that he is really dead. And Im sorry for talking about him, like he is still alive, but i have to, Im not ready to let him go yet, and Im not sure Ill ever be ready for that. But then again, why wouldent I??

  65. MyBelovedMJ Said,

    I mean, Why wouldent i keep talking about him, like he is still here

  66. Shauna Said,

    I really want to believe Michael is still alive and this site makes some good points. I hadn't noticed a lot of the stuff this site points out because I was too focused on the greif of losing Michael. Maybe he is out there somewhere and just needed some privacy. I hope so cause the thought of him being dead really hurts. I hope he is never found. If this is a hoax, he did it to get away and get some peace. Look at what this poor man went through in life. I wouldn't blame him one bit.
    Michael if you are out there, take care of yourself and know that you will be missed. I love you and I don't blame you at all.

  67. Mojofi Said,

    Yes you are very right MyBelovedMJ.
    Do you think if he is still alive, will he come back to us?
    Or you think he wants a quite life and wont let us see him ever again?
    I miss him very much, you have i idea .

  68. MyBelovedMJ Said,

    To Mojofi:

    I wish i could answer that, but I dont know, I really dont know.
    As you might have notice, Im very devoted to Michael, and I have been for some years now, im not just a screeming fan, (You know what I mean). Im in so much pain, and i miss him more and more each day. He really changed my life. I cant imangine my life without him, what the hell am I going to do? My heart with all my love is with Michael whereever he goes.

    I dont think he is dead, something in my heart tells me that he is alive, and I have a feeling of where he might be, but im not sure though. But if you have heard the song Michael made called “A place with no name” you will know that the original song is called “A horse with no name”. I have listent to that song all day long, and that made me think that he might be in Saudi Arabien, or Baraihn, cause he lived there a few years after the last trial.
    If you listen to that song “A horse with no name” They are sining about the desert, and being on a horse with no name, that made me think og those 2 contries, and the horse can be a castle. I dont why i thought of that, but i got the chills, Its hard to explain, but something went through me, when that happent. Michael knows some pretty powerful poeple in these contries, they could eassily help him.
    For all i know, he really needed to get away from all the pressure, he has been wanting a normal life for so long, where he could concentrate on his art and his kids, and he havent been able to do that before. Like he really wished to, cause they got chased by papparazis whereever they went. Michael needs his peace, and I think we owe it to him to leave him alone, we will know if he is alive, trust me, he will find a way to tell us. There has already been his diary, those things in there sounds like Michael would have put them, and according to the diary he will come back at christmas or January next year.
    But like i said i really dont know.
    I dont think we will ever see him perform again, and to be hornest i really dont care about that, all I care about is Michael, and i only want for him, to be happy, healthy and start smieling again. He really needs that, the last trial destroyed him for good, those idiots marked poor Michael for Life. I wish I could be with him, support him, and tell him that I love him no matter what, and take his lonelyness away.

    In the matter of fact he might be reading this site, he has to, so he can keep track of what we know so far.
    I beg of all of you inhere, do not give up believing, and do NOT listen to the media, we all know they are full of bullshit. Look for the REAL facts, and listen to your heart, always listen to your heart.
    We havent seen any realible prove of him beeing dead, and aslong as that isent happening, I wont believe it.
    By the way, The song Im talking about, it havent been recorded yet, it just got released, and then i was wondering by who?. Who leaked it to the Television, was it Michael, is this his way to tell us something? The song aparrently came from a source, YEAH RIGHT. Who else knew about that song? NIEMAND.
    Michael have made a lot of songs over the past years, wich arent recorded, for one reason, his children. Michael knew what those songs would be worth with him “death”. With these kinda money he can secure his childrens future.

    Een laatste ding. Remeber this. Michael belives in magic, and in magic, ANYTHING can happen. He could stand right next to you at the market, and you woulden`t even notice, he is the master of disgueses.

Krabbelen

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.

Thema Aangeboden door: Wordpress Thema - Eerste Cash