Michael Jackson Death mānīšana Pierādījumi stiprinājumi

July 1st, 2009
admin

Pēdējo dienu laikā vairāki jauninājumi ir kļuvuši zināmi labu teorijai, ka Michael Jackson ir pakāpeniskas savas nāves un velk pie vislielākā mānīšana no Century. Tā kā mēs jau ir zināms, vairākas pretrunas apkārtējo viņa nāves "ir atklāta mūsu acis uz faktu, ka mums nav teicis viss stāsts.

Mēs esam pārliecināti, ka, ja viņš tiešām bija miris, tad tas būtu vienkārši atvērtu un apturēšanas gadījumā. Piemēram: Michael Jackson atklāšanas ir pagājis prom mājās no sirdsdarbības apstāšanās, 911 Avārijas bija, viņš bija palielinājies ar paramedics un tad diemžēl izteiktāka miruši. Tomēr, kā mēs visi zinām, tā nav atklāta un apturēšanas gadījumā un bija pārāk daudz "dīvainu" happenings un neizskaidrojamu notikumus, kas notika nākamajā dienā viņš nomira.

Mums ir teikts, ka viņš tika dots četru stundu medicīnas, kurā viņš pagājis, lai iet uz priekšu ar O2 Koncerti Londonā. Mēs esam arī dzirdējusi, ka naktī pirms nāves viņš bija pilna ar enerģiju, kas izvirzīti par pārsteidzošu repetīcija sniegumu (kas tikko notika ar būt video lentu ... ko sakritība) un tad notika ar mirst no sirdslēkmes nākamajā dienā.

Mums ir uzklausīja dīvaini tales par viņa "ārsts", kas, iespējams, injicējot dziedātāja ar Demerol ar pusi stundas pirms viņš sabruka, notika ar "atrast viņam viņa gulta", nezvana 911, līdz ar pusi stundas pēc viņa nāves, atteicās parakstīt viņa nāves apliecība un kurš pazuda momentus pēc ambulance ņēma Jackson uz slimnīcu.

Mēs esam redzējuši metrāžas of Michael Jackson sēdē atbalstīts Helicopter ride uz Morgue, bez šaubām thanking ikvienam par to, lai izmantotu par šādu lielu "rīkoties", un pēc tam, sakot "Es ņemšu apvidus tagad", kā viņš bija riteņiem uz Morgue , tad slēpts sev un walked izklāstīti atpakaļ durvīm.

Tagad šķiet, pat vairāk dīvaini lietas notiek, ļaujot mūsu mānīšana teorija kā ļoti iespējams. Ļaujiet mums daļa daži jautājumi:

Michael Jackson un Deborah Rowe laikā laulības 1996.

Tā ir izziņojusi Deborah Rowe, ex-sieva Michael Jackson, ka novēlota zvaigzne nav bioloģisko tēvs viņu divi bērni. Deborah "Debbie" Rowe, māte Prince, 12, un Parīzi, 11, ir runā viņas "viltus laulības", lai Jackson viņas pirmā publiskā intervija ar britu dzeltenajā avīzē News of the World.

Rowe, kas precējies Jackson pie Sheraton Hotel Sydney novembrī 1996, teica, ka viņa bija mākslīgi apsēklotas ar anonīma donora un likened sevi ar vienu no tīrasiņu ķēvēm viņa tagad glabā uz viņas California sēta.

"Man bija tikai kuģa. Tas nebija Michael's sperm "Rowe teicis News of the World. "I got, ko maksā par to, un es esam pārvietots uz. Es zinu, es nekad redzēt manu bērnu atkal. "Rowe atklāja viņa un Trilleris dziedātājs nekad nav bijusi dzimuma un nav daļa gultu laikā trīs gadu laulības, aprakstot savienība tikai par draudzību.

Rowe ziņots, pēc tam deva prom viņas vecāku tiesības attiecībā uz bērniem, apmaiņā pret $ ASV 8,4 miljoni izmaksas vairāk nekā deviņiem gadiem. Rowe teica viņu's bija bise kāzām. "Viņš gribēja izlikties, ka mēs ar ģimeni." Viņa bija 37 un grūtniece, un viņš bija 38.

Ar šo uzņemšana Debbie Rowe, tā liek atpūsties visas šīs skeptics, kuri apgalvo, ka Michael Jackson "nekad posmā savas nāves, jo viņš negribētu atstāt viņa bērniem".

Kāpēc nebūtu viņš, ja tie pat nav viņa?

Otrkārt, mums ir savāda uzvedība Michael Jackson tēvam, Joe Jackson. Tas bija kotētas E! Online, ka "šajā brīdī Joe Jackson zina vairāk par savu ieraksts projekts par viņa dēls's funeral plāni". Ļoti traucējumus.

Michael Jackson tēva Joe Jackson un Al Sharpton pie nesen Preses konference

Tajā BET Awards Losandželosā pāris naktis atpakaļ, CNN's Don Lemon mēģināja intervija Joe Jackson par nāves viņa dēls. Jackson atbildēja Lemon jautājumiem ar pēkšņu, pastāvīgiem atbildes, izturējušas mic viņa preses un attorney, un pēc tam jāveicina viņa ierakstu kompānija.

Jackson atbildes tika dīvaini tiesības pie nūja: Lemon jautā viņam, kā viņš dara, un Jackson atbilde, "liels, I'm doing diezgan labas", kas šķiet savdabīga lieta, proti, pēc viena tikko zaudēja savu dēlu. Pēc tam viņš slēdži rīki un saka: "Tas ir ļoti grūts. Atcerieties, mēs tikko zaudējuši lielāko zvaigzne visā pasaulē. ", Kas arī šķiet dīvaini, jo tas šķita diezgan noņemams veids, kā izteiksme lietas.

Don Lemon tad jautājums, kā Janet Jackson un pārējās ģimenes tiek galā ar ziņām, Michael's Death un Joe Jackson atbilde tas ir,

"Tās visas ir labi, bet es gribu šo paziņojumu ... Šis ir reālā labu paziņojumu šeit, Māršala un man pieder Record Company sauc Ranch Records", un tas liecina, lielu entuziasmu, jo viņš sveces ar Record Label.

Vai nu viņš ir tikai naudas izsalkuši cietsirdīgs krustojums, vai arī viņš ir tik sastāvā un rūpēm, jo viņš zina, ka viņa dēls Michael faktiski joprojām ir dzīvs. Vai varbūt tā ir gan!

Treškārt, ziņo, ka tika veikti aprīlī šogad paziņoja, ka izsolei bija plānots izpārdot vairākas possesions pieder Michael Jackson, kas bija neatkarīgi no Neverland Ranch Estate.

Objektus, piemēram, atrakcijas, a pasūtījuma izgatavotu zirgvilkmes pārvadājumu, antikvāru automobiļu replicas, atzīta starptautiskā balvas, Arcade games, koncertu kostīmi, Disneyana, dārzs statuetes, mēbeles, faktisko (un diezgan) grandiozs iebraukšanas vārtiem, lai Neverland un Jackson's ikonu white - jeweled cimdu.

A daļa no ienākumiem, kas šo Izsoles tika uzskatīta par dodas uz MusiCares, labdarības The Recording Academy, tomēr lielāko daļu no līdzekļiem bija teikt, ka tā notiks taisni uz kabatas no karaļa Pop pats. Šī Izsoles tika atcelts ar Jackson pēc O2 Koncerti Londonā pārdoti. Acīmredzot Michael Jackson konstatēja vēl viens veids, lai radītu papildu naudas par viņa pāreju uz jauno mediju Free Life.

Ar dzīvi, kuri pieprasīja, Depresija, plaši izmantojot Pain slepkavotāju, parādi lēsts, ka ir šajā arēnā ASV $ 400 miljoni, kas pastāvīgi hounded ar ventilatoriem un plašsaziņas līdzekļiem, un spiedienu, lai nodrošinātu 50 Īpašie koncertus pēc 50 gadu vecuma, tad kāpēc nebūtu jūs apsvērt iespēju faking savas nāves baudīt mierīgu dzīvi uz salas kaut ar neko jāuztraucas par?

Mēs esam atzīmēja, ka tie no jums, kas nav ticīgie ir saglabāt šo Michael Jackson nekad varēs pull šo uzstāšanos, jo viņš ir pārāk atpazīstami, vai arī nekad to dara viņa fani, bet mēs gribam teikt, mosties ļaudis.

Ja kādreiz ir bijis kāds uz sejas no planētas, kuri ir nepieciešami līdzekļi, lai pull off a Death mānīšana ar piekļuvi daudz naudas slēptās prom offshore, transportēšanu, kad un kur viņš gribēja iet, darbinieki, kas varētu darīt kaut ko viņa labā, un virzošais vēlēsies atstāt viņa cirks par dzīvi ... tas noteikti Michael Jackson.

Viņš tagad ir "miris", lai mums visiem, bet viņš ir pilnīgi fiziski dzīvs .... kaut.


Birkas: sazvērestība Theories, Death mānīšana, Faked Death, Media, Ziņas, baumas
Posted in konspirācija Theories, mānīšana Death, Ziņas, baumām | Komentāri (70)

70 Atbildes uz "Michael Jackson Death mānīšana Pierādījumi stiprinājumi"

  1. MJ4ever saka:

    Tik daudz, cik vēlos domāt, viņš joprojām ir dzīvs, ir viena lieta, tas ir nepatikšanas mani .. Kādēļ būtu ģimenes izteikt savu ķermeņa par sabiedrības viedokli, ja viņš bija stil dzīvs. die grūti ventilatori būtu varbūt varēs redzēt, vai tas nebija īsti viņam, bet lookalike. viņi nē?

  2. Hatenessx saka:

    Nu teica.
    Mans personīgais teorija ir tas, ka Michael Jackson ir dzīvs un kicking, bet ne neizcelt ar "Tupac un Elvis".
    Michael Jackson tas veida sūdi, sākot baumas par miegu, kas hyperbaric kameru un pērkot joprojām ir ziloņu cilvēkam. Tas viss ir fasāde.

    Nah. Man šķiet, ka daži piemiņas koncerts O2 radīsies un Michael atklās sevi, doties ar parādīt, un klāt pats kā lielākais ģēnijs no viņiem visiem.

    Kas var beat perspektīvu, atriebība, kad viņš, lūdzu būt atgriežoties no "miruši"?
    Neviens. Cilvēki būtu pissed neizbēgami, bet tas varētu būt vislielākā.

    Tā kā biļešu īpašnieks sevi, tomēr es vienkārši ir cerību.

    Who knows ...
    Keep up labas vietā.

  3. MJ4ever saka:

    The Jackson ģimenes tikko paziņoja, ka nav pieļaujama valsts apskatei in Neverland sēta kā agrāk ziņots, tāpēc ir maz cerību tur, tur būs varbūt būt valsts memoriāls La iespējams, un es neesmu pilnīgi pārliecināts, kādiem līdzekļiem. Vai tur ir skatītāju vai nav ..? ja ne tur ir kaut kas pārdabisks par visu šo!

  4. MJ4ever saka:

    Michael brālis Jermaine teica, ka viņš redzēja Michael ķermeņa pie slimnīcā, un, ka tas notika pats togehter jo Michael vēl bija dzīvs, ka viņa gars vēl bija šeit un viņa ķermeņa ir tikai apvalks .. tā skaņas mazliet dīvaini, man .. varbūt tā ir tikai man .. : S

  5. Ali saka:

    i patiesi belieive viņš ir dzīvs ... nāk par augšāmcelšanās ceļojums? viņš ir dzīvs!

  6. momsword saka:

    faktiski, ka Debbie Rowe intervija bija pierādījusi, ka tā ir viltojums. Viņa runāja ar Radaronline par to, kas patiesība bija, viņa arī teica, pirms dažiem gadiem, ka tās ir Michael Jackson bioloģisko kids.

    http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2085:those-are-michael-jacksons-biological-kids&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

    es domāju, ka viņš ir dzīvs? Ir iespēja. Un, ja viņš posmveidīgu viņa nāves un nāca atpakaļ uz koncertu, būtu awesome ... bet es nedomāju, ka viņš ir. diemžēl un es tiešām met viņam personīgi pirms tam. RIP MJ. Es vēlos un ceru, ka es esmu nepareizi.

  7. edenmalfoy saka:

    Es mīlu nekas vairāk, nekā tas ir fakts. Man ir mīlēja Michael Jackson tik ilgi, cik es varu atcerēties, un jutos kā Es pazaudēju ļoti svarīgs loceklis manai ģimenei kopš I uzklausīja ziņas.

    I grāmatzīmi savā vietnē šeit tāpēc, ka es esmu patiešām vēlas sekot jūsu domas par šo jautājumu nākamajās nedēļās, jums par labu punkti šeit.

    Vienkārši gribēja pievienot manu divi centi;

    Es dzirdēju par radio šorīt, ka ģimenes locekļiem ir piedāvājuši doties uz Londonu un aptver viņa koncertu datumi ventilatorus. Vai tas būtu neticami, ja pirmo koncertu viena no tām gāja, lai dziedāt Billie Jean kā cieņu Michael laikā tās dziedot dziesmu Michael nāk moonwalking uz skatuves dzīvi un labi.

    Es būtu tik laimīgs.

    Es ceru, un vēlas, lai tas būtu patiesība, ka viņš faked viņa nāves un nāks no slēpšana pēc pāris mēnešiem, bet es tikai nezinu, ja es domāju, ka tā ir taisnība, vai nē ....

  8. Cassandra saka:

    Viņš atnākšu, kad mūzikas oficiāli nomirst, kas nedrīkst būt pārāk gara tagad ....

  9. odettebennet saka:

    arī mani n mana sis hd pondered daudz virs thot no mj ir tā sauktais nāves līdz mēs nāca visā šo vietni .... guys pat es uzskatu, dat viņš joprojām ir dzīvs, un tāds, kurš ir miris ir viņa izskatās līdzīgs ... pat da 1 cirtējs ... tas ir liels shēma, ko mēs aprunāt pat iedomāties ... un tās ir pilnīgi loģiski ...

  10. wishful09 saka:

    Pirmkārt, ka Debbie Rowe stāsts ir viltotas. Tātad, ļauj atstāt, ka atsevišķi. Bet, kas ir faktiski pat labāk ziņas. Tas nozīmē, ka plašsaziņas līdzekļiem ir gotten so nokļuvuši šajā viņi paši uzskata, kaut kas līdz brīdim, kad pierādīts pretējais. Viņi pat ticēja viltojumu autopsijas stāsts. Tātad, tas ir iespējams Michael uz pull off viltota nāves dēļ plašsaziņas slēgmehānismi uz visu. Manā sirds, man šķiet, tāpat kā kaut kas dodas uz virsmas piemiņas. Es zinu, kas var tikai karojošs domāšanu, bet kā cilvēki iesaistīt frāze lietām ir liktenīgs sakot. Tās glabā sakot, tās visas par ventilatoriem. Nu, ir memoriāls nevajadzētu visu par ventilatorus. Tas ir apmēram Michael, labi? Jermaine ir pārāk nopelt noturīgas par ņemot Michaels ķermeņa aprakti pie Neverland. Viņš saka tā, kādi Michael būtu gribēja. Viņš saka: ļauj apskatīt, kādi Michael vēlas. Nu, didn't Michael teikt, viņš nekad atgriezties Neverland, tā ir gandrīz kā Michael mainīts viņa prātā, un tā ir izīrēšanu viņa ģimenes zināt. Skatīt, tā uzskata, tāpat kā viņi cenšas mainīt sabiedrības negatīvo tēlu Neverland. Ja esat wathced Larry King Live, tad jūs, iespējams, ir atraduši savu self mīlošs šajā vietā. Es zinu, es esmu. Just klausīties Jermaine kad viņš sarunas. Es zinu, cilvēki vienmēr saka, es uzskatu, tās pēc būtības, kad kāds nomirst, bet veids, kādā Jermaine saka, tas ir interesanti. Pat Miko sievai, ka tā ir tāpat kā viņš hasn't left. Un es vēl redzēt asaru roll nosaka Jermaine viedokļa. Viņš bija ūdeņains acis, bet nav plīsumi. Jebkurā gadījumā es ceru, ka nav aizskart anyone, piedāvājot manas domas, bet, ja jūs uz šo vietu, tad jūs sevi uzskatu, kaut kas notiek, kā labi. Atvainojiet, ja manas domas pareizas jumbled. Man ir kaut kur par tādiem, kas ir maz, un es tiešām vēlējās atstāt manas domas par šo. Have a happy brīvdienu cilvēki. Remmeber, nedomāju, ka viss, kas ir plašsaziņas līdzekļiem. Plašsaziņas līdzekļi tikko zina to, kas ir patiess vai nepatiess sevi.

  11. Happytomato saka:

    Ko es nesaprotu laikā 2005 pētījuma Jurists domāja Jackson "varētu nogalināt pats" laikā pētījuma
    http://breakingnews.iol.ie/entertainment/lawyer-thought-jackson-would-kill-himself-during-trial-417409.html

    Šajā ziņojumā (par tv) mums uzzināt, ka MJ ir lietojis 7 pretsāpju dienā.
    http://www.youtube.com/watch?v=T11jwiGBVDw&feature=related
    (Es nezinu sekas ar tiem, kas narkotikas uz korpusa), viņš varētu performe, piemēram, mēs varam redzēt uz šo pēdējo Galīgā repetīcija Video Atbrīvots?

    Kāpēc ir intervija ar Dr Conrad Robert Murray?

  12. ladylee1979 saka:

    im afriad i dont vienoties ar jaunākajiem metrāžas no Michaels pēdējā veiktspēju vai nu rutīnas ir identisks ar vēsturi pasaules ceļojumu ņemot redzējuši vēsture ceļojums 12yrs ago, tiklīdz es redzēju šo jauno atbrīvo kadrus, man bija sajūta, id to redzējuši pirms tā i did daži salīdzināšanas un apskatīts gan biti metrāžas vēlākais vienu un to dont rūp mums history ceļojumu un pārsteiguma dejas un dziesmas, kas ir tās pašas viņš dzied tās dont rūp mums tad u dzird American tēma no vēstures tad u uzklausīt automašīnu taures no viņa vada mani savvaļas kopā ar viņa maršēšana karavīri tad kāpēc saglabāt ierastās identisks pēc 12yr plaisa bez izmaiņām?

  13. bexuk saka:

    Es patiešām ceru, ka šis ir mānīšana, Im puse gaida viņam izlēkt ar zārku rīt, un tie kriminālromāns vai kaut kas.

    Tas tikai doesn't pievienot augšu. Ja viņš ir faked savas nāves tad tas ir pilnīgi ģēnijs, un pilnībā izdodas pie mocking plašsaziņas līdzekļiem, kuri ir tik ātri ieslēgties uz a senstaional stāsts. Tas man atgādina par heydey par "Wacko Jacko", kad ziņojumus izsūta, presē, ka Michael bija nopircis zilonis mans kauli, vai arī, ka viņš vēlējās izskatās Liz Taylor, vai ka viņš slept in a hyperbaric kamerā. Daži no stāstiem atspoguļojās presē ir tik konfliktējošām tiesībām tagad tā grūti zināt, ko domāt, ne vēlāk kā šodien ir tas, ka Michael būs aprakti bez viņa smadzenes!

    Es domāju, ir kāds faktiski redzējis death certificate? Varbūt memoriālais dienests turiet atbildes

  14. melia8383 saka:

    Es neesmu dzirdējis kaut ko par Death Certificate. Es nedomāju, ka viņš ir miris. Zinu cilvēkus, var teikt, ka ir nerespektējošs, bet es vienkārši ir sajūta, ka viņa nav. Pastāv pārāk daudz stāstu, kas tur par dažādām ziņas, tostarp internetā. Viņi sakot, Michal Jackson bija atkarīgi no pretsāpju kopš 1984. I veida konstatē, ka grūti ticēt, jo, kāds būtu vismaz radās gadiem un teica viņš ir atkarīgi no Pain Meds.
    Ģimenes nešķiet visos skumjš?
    Speciāli Joe Jackson, WOW!!

  15. melia8383 saka:

    Viņa māte Katherine bija redzams iepirkšanās būtībā dienā vēlāk? Man nav atgādināt plašsaziņas kādreiz izrāda līķis, ko nolido gaisa ir palielinājies, ko coroners? Ja viņš bija atkarīgi no narkotikām ar autopsijas būtu no shown to, vai arī ja viņš nomira no sirds apcietināšanas tas ir bijis atvērts un apturēšanas gadījumā. Tās let Janet šajā mājā, lai saņemtu Michael mantas apmēram stundu vēlāk? Un pārvietojas autokrāvēju bija diezgan ātri !!!!!
    Un par O2 preses konferencē, kas tika noteikti nav Michael Jackson, tostarp, kad viņš bija wathcing ar dejotājiem par klausīšanās par "Tas ir IT" tūre, kas nebija viņu, jo Michael nekad košļāt viņa gumija kā šis puisis darīja to! Viņš bija putu burbuļi? Traks! Tā aicināja jauno kadrus, kas ir tiek aired. Es patiešām domāju, ka es redzēt, ka, tāpat kā jau 1996! Same deju / mūzikas stils! Michael pat izskatās tāds pats kopā ar viņa hair.They "domāt uz" ir privāta ceremonijā rīt no rīta (otrdiena) pēc 8. Tātad, michael nav būs pie Sabiedrības memoriāls! Es patiešām uzskatu, viņš tikai vēlējās izteikt savu mūzikas karjeras augšu, tāpēc, ka viņš kļuva par garīgi nestabila, jo par to, kā valsts ārstēti viņu, un neviens bērnībā, kas var ietekmēt kādu. Ar 911 zvanu, tikai šķiet, ka "iedomāts" uz mani! Un tagad visi, ja pēkšņi visi ir kas iziet ar "tumšās" pasakot yeah, michael bija atkarīgi no narkotikām, es valsti, lai saņemtu palīdzību, bet ne varētu klausīties? Tas ir crap! Esmu pārliecināts, ka tas ir "noplūdis" out gadiem par narkotiku lietošanu. AEG (apdrošināšanas sabiedrība) ņēma izklāstīta politika, kas attiecas Jackson's nejaušu "nāve", tostarp no "DRUG Pārdozēšana", bet ne tad, ja viņš miris dabas iemeslu dēļ. Līdz ar to acīmredzot viņš "nomira" par pārdozēšanu demeoral, vai zāles? Tur ir tik daudz caurumu stāsts. Bet neviens uzmanību, viņi buzy klausīšanās / uzskatīt, plašsaziņas līdzekļiem (kas ir bullshit )!!!!

  16. melia8383 saka:

    Tikai manas domas! Es zinu, tas ir, kas tur kaut kur, bet ne Amerikā!! Man nav vainīgi hime, lai dara, kādu šīs, ja es esmu labi. Viņš bija mistreated tik slikti tik daudzus gadus. Par Hyperbaric kamera stāsts, Michael pats faktiski "noplūda" ka vienu.
    Es nezinu, kaut kas ir tikai liktenis!!

  17. SkylinexBleedsxRed saka:

    Michael sāka savas baumas par to, hyperbaric kamera??

  18. bexuk saka:

    Kāpēc tas, ka mēs varam redzēt Michael gribu, un viņa bērnu dzimšanas apliecības, bet ne vienam ir bothered iepazīties ar to death certificate? Mums ir tikai pieņemot to, kas plašsaziņas līdzekļos stāsta mums.

    Es patiešām ceru, ka kaut kas notiek, pie memoriālais šodien, ja ne, tad es tikai piekrist, ka Michael Jackson nav vairāk. Kas ir labāks veids, lai uzsāktu pasaules ceļojumu nekā atgriežoties no mirušiem un veic pēc savas memoriāls-kad visas pasaules ir skatīties!

  19. wishful09 saka:

    Ja nekas notiek piemiņas šodien, es pieņemt viņa iet, kā labi. Es nevaru aiziet ārprātīgs ar šo. Tomēr, pat ja nekas notiek šodien, es zinu, manā sirdī kaut kas notiek. Viss ir tikai ne pievienojot augšu. Es vēlos, nekas vairāk, bet atgriezties uz šo vietu un apspriestu ar visām no jums, kā mēs visi zināja, kas bija turpinās. Tas pauze manu sirdi, ja es nevaru saņemt atbildes par to. Es nedomāju, ka viņš ir miris. Tas nav noliegšanu, jo es pazaudēju ģimenes loceklim pirms tam. Es zinu, ka grieving process. Es tikai zināt, kaut kas nav pievienojot augšu. Mans Dievs ....

  20. wishful09 saka:

    Jums ir taisnība. Kāpēc hasn't kāds apšaubīja death certificate? Isn't ir nepāra, ka neviens no ārstiem parakstīs it?

  21. MyBelovedMJ saka:

    Nekas happent šodien pie memoriel. Cilvēki bija skumjš. Exept viena lieta, Paris, bija vienīgā, kas shoed emocijas par viņas tēvs. Ne cena vai sega izdarīja. Šķiet mazliet dīvaini. Bet es domāju, ka viņš ir pagājis. Kad es redzēju Paris runāt ar viņu, un tā devasted afterwords, i tikai zināja, ka tā, tiesības tur. Viņš patiešām ir pagājis. Mans Dievs. I couldn't believe it, mana sirds tikko beigusies, un rigth pēc tam, kad tas tika bojāts. Es jutos milzīgs viss manā stomack, un es esmu bijis saucošs nepārtraukti kopš. Kāpēc Michael, kāpēc ne Joe Jackson? I naida, ka cilvēki, par to, ko viņš Michael

  22. MyBelovedMJ saka:

    Bet, es gribētu zināt par Death certificate arī, jo, ja kāds dosen `t paraksta to, jums nav miruši, uz papīra. Man ir cerība, ka mēs saņēmām redzēt Michael `s iestādes, bet mēs didn` t .

  23. MJ saka:

    Kaut kas noteikti notiek un kāds zina kaut ko. Es tikai drukātas ar http://www.mjhoax.com, un tā iet uz pasaule interneta Iestāde mājas lapā. Varbūt MJ vēlējās redzēt, ja līdz faking viņa nāves, kā populārs viņš bija ar viņa fani. Kad vēsturē ir mēs kādreiz bija līdzeklis, piemēram, internetā, lai novērtētu cik veiksmīgi kāds ir? Un es bet viņam ir dažas slepenas vieta, skatoties, kas AWE kā šī cirka kļūst arvien vairāk un vairāk absurds un no kontroles. Visi es zinu ir tas, ka man ir "pieejama visās jomās"

  24. melia8383 saka:

    Es domāju, ka "memoriāls" tikai šķita, ka "dažādas", ja viņš patiešām bija "miris" Kāpēc viņiem ir zārks atvērts? Ģimene nebija patiesi negants augšu. It īpaši viņa bērniem, tāpēc, ka bija liktenis. Nr ON ir nopratināšanā, kā viņš "nomira"?
    Tās tikai ņemot par "narkotikas" un "Kas notiek varētu notikt ar bērniem"? Pēc Staples Center, ka apstājas pie Hotel, kamēr līķrati devās citur? Tas nopietni nav jēgas. Viņš supposely par "mirušu" par gandrīz 2 nedēļu laikā, kā jūs varat nezināt, kur apglabāt jūsu ģimenes locekļiem. In plus, neviens nezina, kur viņa ķermeņa ir .... Nāves apliecība, es uzskatu, ir viltotas, jebkurš var veikt tos. Tas nav pat parakstīja jebkurā ārstiem .. Tam nav nozīmes, ja tā ir atlikta, ārsta joprojām parakstīt certificxate.
    Things nav pievienojot augšu, Usher, ir vairāk emocionāls tad viņa "PKN" ģimenes. Yeah paris got emocionāls pēc viņa spēlēja kopā ar savu maku siksnas apmēram 5 minūtes. Tad viņa piedalījās 180, tiklīdz viņa pastiprināts ar mikrofonu. Gados vecākais dēls bija košļājamā gumija tāpat kā traks, viņam nav pat šķiet skumjš. Un jaunākais dara kaut ko, bet vērīgs .... Es šaubos, ja ir iestāde, kas zārku. Es joprojām domāju, ka viņš ir dzīvot.
    Kāpēc ir "privāts" bēru pirmo, tad nodot savas ķermeņa uz Staples Center, tā varēja bijis otrādi.
    Beigās, memoriāls, redzams, ka "Es esmu vēl Alive" Huh? Neviens nav nopratināšanā neko, viņi uzskatīt plašsaziņas!!

  25. bexuk saka:

    Man saka, pēc tam, kad, skatoties, ka Memorial vakar Zinu uzskatīt MJ ir oficiāli miruši.

    Viņa nāves cēlonis par nāves sertifikāts ir "atliktā" līdz izriet no toksikoloģijas testi atgriezties.

    Ir daži nopietni jautājumi, kas jums ir jālūdz sev -
    1. Ja MJ faked viņa nāves, un viņa ģimenes zināt, tad kā varētu tiem piemīt šāda emocija kā tas bija pēdējā nakts?
    2. Nav tā, Michael Jackson jebkad būtu prom no viņa bērniem, tādēļ, ja viņš ir faking tad arī viņš nosūta uz tām, vai viņš atgriezīsies pie LA. Nr tēvs nostādītu viņu bērniem caur smags pārbaudījums ir memoriāls pakalpojumu un bēru tas ir viss bija viltotas.
    3. Es piekrītu, ir dažas aizdomīgas lietas par kurām dont pievienot izveidi, bet es uzskatu, ka visa lieta tagad ir aizgājusi pārāk tālu, lai viņš kādreiz atgriezties.
    4. Diskusija par imposters vai mānekļus tiek izmantoti, un uzskatu, ka tas wasn't mj ar ambulance foto kā daudzi no mums tiešām zināt, kas MJ tiešām izskatās, es domāju bez veido, tuvu up?

  26. wndrwmn67 saka:

    Es neticu, ka Michael Jackson ir miris, vai nu. Ir pārāk daudz pretrunas visos tā, lai tā būtu taisnība. Vispirms ... ar 911 zvanītāja ir ļoti mierīgs, un, ja mans darba devējs bija Michael Jackson un viņš nebija elpošana, es būtu histērisks pa tālruni vai Jūs vismaz varēs dzirdēt steidzamām manā balsī. Viņš nekad nav minēts, ka tas ir Michael Jackson, vai nu. Es. Tagad jūs vēlaties man pateikt, ka ārsts ar gadu pieredzi, būtu mēģinājums veikt CPR uz virsmas, piemēram, mīksto gultu? C'mon! Esmu veikti daudzi CPR klases un pati pirmā lieta, viņi māca jums ir censties ir ķermeņa uz cietas virsmas ... ar dr. būtu teicis ko devušas 911 operators? Smieklīgs! Un tas bija ne kā tad, ja viņš ir bijis nelaimes gadījums, un tas varētu būt bija sadalīti kaulus un tāpēc viņš nav pārvietoti viņu uz grīdas! Arī ... neviens no viņa ģimenes tiek rādīta jebkura veida emocijas saistībā ar viņa nāvi. Es nevaru domāt, tad, kad es redzu videoklipus no tiem. Neviens nav saucošs vai neko. Kad Matt Laurer intervēti Jermaine pie Neverland, viņš, iespējams, ir bijusi viena asaru plūsmā no savām acīm, bet tā, šķiet, gandrīz kā viņš bija spēkā to. Un viņš teica, ka viņš redzēja Michael's Michael ķermenī, jo viņš nepieciešams, un viņa pēdējā apgalvojumu, "viņš ir ļoti daudz dzīvs." (Viņš nozīmēja sirdis no visiem cilvēkiem, vai tas tika teikts, ka veidā, lai mēs varētu saprast, ka tā .

    Es personīgi neticu, ka vīrietis, kas preses konferencē Londonā bija Michael Jackson. Viņš bija tikai tā nepareizi visādā veidā ... izskatu, skaņas, viņa mannerisms, pat to, kā viņš walked. Jūs cannnot pārliecināt mani, ka tas ir viņu. Es neesmu pārliecināts par to, ko nozīme, tas ir, un kā tas ir saistīts ar viņa nāvi, bet tas joprojām ir ļoti nepāra.

    Ir vairāk pretrunas ... nebija dodas uz sākotnēji būt valsts apskatei un ka nav noticis. Neviens uzskata organismā. Pat tad, ja Elvis miris, bija fotogrāfija, kas viņam iepazīties zārku. Kā mēs to zinām, ka Michael ķermeņa bija pat šādā zārku visos? Tā varētu būt ļoti labi, ir tukšs, lai visi mēs zinām. Un, es piekrītu persona, šeit, kurš teica, ka tas ir dīvaini, ka ģimene ir privāta piemiņas pakalpojumu kapsētā pirms valsts memoriāls pakalpojumu. Tagad mums uzzināt, ka Michael nav pat būs buriend šajā kapsētā vispār.

    Es uzskatu, ja tas kāds bija redzējuši viņa ķermenis, bet es nevaru atrast kaut ko par šo jebkur internetā.

    Es zinu, es esmu rambling, so I'll paraksta, lai tagad un redzēt, kas attīstās.

  27. Dievišķo Mrs Jones saka:

    Es esmu ziņkārīgs par to, kur bosy devies! Es domāju, ka tā bija dodas uz pagaidu kapu meža zālājus, bet saskaņā ar plašsaziņas neviens atgriezos tur pēc memoriāls pakalpojumu .... Seems mazliet nepāra viņiem to darīt, ja tas vēl nav labs iemesls!! La policija teica, ka viņš tika aprakti dažos kapsētā vai citu, bet nevarēja ir īpaša. Visa lieta, šķiet, ir embroiled in neskaidrībām, noslēpumu un anomālijas, kas nepapildina augšu.

  28. Sosh saka:

    Es piekrītu, tā ir ļoti dīvaini, joprojām nav fotogrāfijas mirušajiem Michael Jackson. Ne viņa zārku, nav bildes no ģimenes pie Meža zālājus. Nodrošina jums brīnums ... kā paparazi ir pēc šīm patīk vultures, būtu bijuši fotogrāfijas.

    Tas arī dod priekšstatu par Michael tiek rushed uz slimnīcu vairāk aizdomīgu. Šajā brīdī gandrīz neviens nezina par viņa situācijā, kā tas ir iespējams, ka tieši tajā brīdi, kad tikai foto ir pieņemts tajā precīzs vietā? Tas būtu bijis nav zināms, ka tas ir Michael Jackson kā 911 zvanu neatklāj a nosaukumu, džentlmenis.

    Ir daudz plašsaziņas līdzekļos par viņa pieņemts, nāvi, un šī situācija ir visi mēs esam ieguvuši. Par paparazi būtu cīņas viņu ass off ekskluzīvas bildes!

  29. Tiffany saka:

    Es esmu priecīgs, ka ir citi cilvēki, kas uzskata, ka, kas bija imposter pēc 02 Arena. Es noskatījos, ka video youtube un es nekavējoties tika pārliecinājušas moments I redzējuši imposter staigāt, tad, protams, kad viņš runāja. Bet es esmu joprojām mēģina izrēķināt "kāpēc" Michael vajadzīgs impersonator. Man ir bijis darīt daudz pētījumu, un man ir arī atzīmēts, ka, šķiet, piemēram, kopš 2005 ir bijuši citi imposters strādā Michael .. Vai jūsu pētniecības un salīdzināt fotogrāfijas un video. Ja jūs zināt MJ seju, tad jūs redzēsiet starpību. Es arī domāju, ka bija am imposter intervēšana ar Geraldo, un rehearsing uz skatuves, lai koncertā. Es uzskatu, ka Michael ir plānošanu šo mānīšana diezgan kādu laiku tagad, viņš ir ļoti gudrs un bija naudas nolīgt labākos no labākajiem imposters visā pasaulē - un, iespējams, ir jāmaksā par to plastmasas ķirurģija. Vai nu MJ ir šīs imposters darīt viņa šķietamību, kamēr viņš ir skicējot viņa ģērbšanās prom,,, vai arī viņš tika nogalināts, kā pirms šīs un šīs imposters mēģināja uz to šo visu laiku ... Es tiešām nezinu, ko domāt. . kāds ir komentārus par šo?

  30. Sosh saka:

    Lai Tiffany:

    Tas ir iespējams, ka Michael nomira pāris mēnešus atpakaļ un imposters stājās viņa vietā. Varbūt viņš tika nogalināts viņa parāds pret Bahrein Princes. Visi iespējams ..

    Bet no šā punkta AEG bija problēmas, jo "tas ir tas" (doubtfull nosaukums) ceļojums jau bija plānots, un daudz monney bija iesaistīti. Līdz ar to viņi izslēgs imposter ieviestas un izstrādāts plāns, lai ļautu viņam "die" pāris dienas / nedēļas pirms pirmā koncerta kā imposter nevarēja darīt to liecina, bez ievērojuši, kā dažādas. Tas arī var būt iemesls, ja kavējums no pirmajiem koncertiem.

    Pēc posmveidīgu nāvi, viņi zina pārdošanas kompaktdisku, DVD un citu tirdzniecības būs debess augstu, cenšoties samazināt zaudējumus, vai, kā tas izskatās šobrīd veic vai gatavojas veikt daudz naudas no "Pēdējā repetīcija DVD" , par "Memorial DVD" un cieņu koncertiem.

    Tas atstāj mani ar vienu jautājumu: Kā varētu imposter nerrs Michaels Bērnu un ģimenes vai citi radinieki. Tie viegli zināt atšķirības. Viņš var apskatīt vienu un to pašu, bet viņš nebūs paša atmiņas, kā Michael.

    (Tomēr baumām / news in Nīderlande tagad, ka coronor vēl Michaels smadzeņu turpmāku izmeklēšanu)

  31. SkylinexBleedsxRed saka:

    Pēc noskatīšanās Parīzes lieta over again, Tā nav jēgas, ka tas izklausās līdzīgi kā tas ir priekšā. Es domāju, ka tas pats, kas redzēt viņas smaidošā visā memoriāls un tad beigās Viņa tikai ups un brīvprātīgajiem par viņas valsts runu? Es domāju, ka ne. Michael bija 5'10Ft, un pirmā doma, kas ienāca, manuprāt, kad es pirmo redzējuši zārku velmēto, kas bija tas, ka tas ir pārāk mazs! Nekad vēsturē nāves, lai gan es esmu dzirdējis par iestādi, kas nav aprakti divu nedēļu laikā. Tas ir tikai normāli nedzirdēts of. Kaut kas ir, ka es zinu. Es domāju, ka memoriāls bija etapu. Varbūt visiem maksā pie šajā lietā. IF, Michael arvien nav izdevies virsmas atkal, policijas netiks apcietināšanas viņam dēļ naudas līgumu. Jebkas ir iespējams. Galu galā, Ja Michael inscenējums viss ir iespējams, Viss ir iespējams. Es jūtos vairāk atvieglotu zināt, viņš joprojām ir dzīvs. A slogs ir nedaudz paceltu no maniem pleciem. Es nevaru iedomāties pasauli bez viņam tajā.

  32. Dievišķo Mrs Jones saka:

    Ja nediena spēlē bija aizdomas, tad kāpēc nav suthorities saglabāt ķermeņa?? Ja tas bija Joe valsts, tad tās būtu, kamēr visas iespējas tika izpētītas un tad institūcija būtu izlaistas aprokot. Nr kremāciju būtu sodīt, jo tie var būt nepieciešams exume ķermeņa tālākai tesing. Es zinu, tas ir fakts, jo tas notika ar manu draugu Māte, kas miris, kas ir agrīnā 90 saskaņā ar aizdomīgiem apstākļos un viņi nedrīkst ļaut kremāciju. Viņas ķermeņa bija zemnīca augšu dažus mēnešus pēc viņa nāves gadījumā attiecībā uz otro PM.
    Man ir tikko apspriež to ar draugu, kurš ir policijas sieviete un viņa ir vienisprātis ar mani, ka viņa ir pārliecināta, ka viņš joprojām ir dzīvs un izbēgusi uz "pasauli", lai mēģinātu iegūt dažas semblamce normālas jo pēdējos gados viņa dzīve . Viņa devās pateikt, kāpēc viņa domāja, tiem nav atvērta zārku, piemēram, James Brown ir vai Princess Grace Monako. Kāpēc nevar cilvēki fails pagātni un mierīgi maksāt viņu pēdējo repects?? Ja tas bija "tikai sirdslēkme, tad galvenais būtu neskarts apskatei, pat ja tā tieši bija voile auduma pār to, tas kaut kādā veidā sniegt apstiprinājumu par viņa nāvi.
    Visbeidzot es piekrītu citi komentāri par pārdošanas viņa albumus un saistītie tirdzniecības, īpašuma varētu atkal būt vērts miljoniem no atsevišķi.

    Neesat pārliecināts, viņš ir miris!!

  33. Sosh saka:

    Ir, protams, ir daudz nepareizu šajā lietā. Par lielumu, zārku: No bildes esmu redzējis, struktūrai nav atrodas tieši kastē, bet tur ir sava veida "krēsla" būvēt ēkas, kas pazemina garums izmanto pilnu ķermeņa. Varbūt tas ir iemesls zārku meklē pārāk īss

  34. MyBelovedMJ saka:

    Tika Michael ar rehearsels video `s danceing un sining. ! st visu, viņš dodas uz augšu tuvu kamerai, i pauzētas video, un izskatījās pēc viņa acīm, NO ONE, neatkarīgi no tā, cik daudz surgury var būt šādas skaistas acis. Ja jūs to skatīties cieši, varat dzirdēt Michael runāt daudz reizes, kamēr viņš ir sining, tas ir viņa balss. Un damce, varat prectice uz visiem laikiem, ja vēlaties, bet neviens dodas, piemēram, Michael. Esmu diezgan pārliecināts, ka tas bija viņam pie rehearsels. Man ir vienoties ar coment, kur ir uzrakstīts, ka policija nav apcietināšanas Michael ja viņam būtu jebkad parādīties atkal, tie paradis. Viņš var atrisināt, ka ar naudu. Bet, ja viņš ir dzīvs, viņš nāks atpakaļ. Probely ar vienu no koncerta datumus. Esmu pārliecināts, ka bērni zina, ka viņš ir dzīvs. Es būtu domāja, ka viņš patiešām bija miruši, ja i haden `t redzējuši teikumu: Im dzīvs, am im šeit uz visiem laikiem" Es dos bet par šo, ka bija zīmi. Bet neviens uzmanība tika pievērsta, ka daži cilvēki vienkārši uzskatīt to, ko plašsaziņas līdzekļu mums. I don `t. Es domāju, ka Michael ir dzīvs, un pasaule būs uzzināt pietiekami ātri.

  35. Dievišķo Mrs Jones saka:

    Man ir tikai analizēja 911 ierakstu ievietoti "Youtube" un garbled atbilde no ārsta, bet neatliekamās palīdzības dienesti tiek komunicējat zvanītājam tas ir "It's Michael Jackson, pastāstiet viņam ir" The balss ārsts skaņas ārvalstu, vai nu Eiropas vai Hispanic - Latīņamerikas - I palēninājās ierakstu paredzēti šajā punktā, un saņemt to, ko viņš saka. Vēl viens intriģējošs gabals ir tieši pirms Zvanītāja pieprasīja, lai viņu uz grīdas, cita valoda - ne zvanītāja, nevis neatliekamās palīdzības dienesta operators - saka: "Vai viņš uz grīdas" Kāpēc! Tas ir gandrīz kā tiek piedāvāts teikt īpaši lietām laikā saruna. Tad darbinieks saka "Vai viņš uz grīdas "!!!!! Nav, šķiet, ka "steidzami", kas Jūs sagaida no balsīm fonā, kas, šķiet, ir runāt ar klusums veidā, situācijās, piemēram, šī informācija bieži ir pagājis starp pusēm ir diezgan steidzīgs likme, lai nodrošinātu, ka kā "cietusī" ir apmeklējis, lai pēc iespējas ātrāk. The "Golden Hour" ir pirmais stundu pēc starpgadījuma, kad vairumā gadījumu cietušās puses var tikt atjaunota uz pilnīgu veselību, ārstam vajadzētu zināt šo un atbildēja nekavējoties, lai nodrošinātu, ka Michael Jackson būtu saglabājusies. Bet, ja viņš bija administrējošā narkotikas, bija iespējams radīt uz to, tad viņš sedz kāpurķēdēm, vai veicot klibs mēģinājums to darīt.

  36. Rickster saka:

    Es izlasīju par šo gadiem ... MJ būtu posmā savas nāves .... (Mesija sindroms) ... pēc tam atgrieztos, lielākais atriebība visu laiku .... Un ony persona, kas ļaus intervija viņam par ", kā viņš velk šo off" .... IS Oprah Winfrey! viņš vēlējās pierādīt, ka pasaule, ka "Media var maldās ... šo tiks slēgšana par bērnu uzbāšanās apgalvojumus .... Whacko Jacko apvainojumi ... un klusumā, espacially CNN ... .. no jebkura jounalistic intengrity pēc tam on!

    Tas ir iemesls, kāpēc Oprah nav aptuveni at all!

    Viņa labākie draugi nebija AAT Memorial ... LIZ TAYLOR .... Liza Minelli ... OPRAH ... Chris Tucker .... Diana Ross ... .. un tā daudz ko citu .... MJS Ģimenes visi palīdzot citiem ar mānīšana ... līdz mest ikvienam off!

  37. MyBelovedMJ saka:

    Rickster, kas ir pilnīgi hornest, es domāju, ka jums ir taisnība. Tas ir manas domas kādreiz redzēt, ka ziņu apeared uz skatuves backwall par štāpeļšķiedrām centrā. I guess mums būs jāgaida un redzēt til Ģimenes dara daži no koncerta datumus, kā arī "Jackson 5 atkalapvienošanās"

  38. bexuk saka:

    Varbūt MJ devies lai sāktu jaunu dzīvi Bahreina tērpušies arābu drēbes kā šis -
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article719783.ece
    Or maybe HES staigāšana apaļas dressed kā sieviete, piemēram, šo -
    http://worldofwonder.net/archives/2006/10/12/girlie_jeans/

  39. Synthara saka:

    Patiesībā es nesen noskatījos ar Oprah intervija ar MJ pie Neverland Ranch. Jo privātais teātris no sēta MJ saka kaut ko, piemēram, "es cenšos atdarina Jēzus (tad paužu) I nozīmē Es nesaku Es esmu Jēzus". Viņš saka, tas par palīdzot bērniem, bet, ja viņš cenšas atdarināt Jēzu, kāpēc izmēģiniet "augšāmcelšanās" ir sava veida, kā arī ...? Es arī tikai lasīt par baumas, apgalvojot, ka O2 koncerti rādīs pēdējā repetīcija video, kas ir filmēta 3D un pantā teica: "tā ir gandrīz kā viņš ir patiešām tur". Es uzskatu, ka diezgan untasteful izvēle no Jackson ģimenes, ja viņš patiešām ir miris. Bet es nezinu, tā ir tikai doma ..

  40. heisalive saka:

    ikviena ieguldījums šo emuāru piedāvā dažādiem skatu punktiem un novērošanu detaļas, šī stāsta mani ppl turklāt sevi ir domāšana ... mums var dot MJ "nāve" uz kopsaucēju un ka ir: Michael Jackson posmveidīgu ir pašu nāvi un ir pazudusi no versiju. Visi "Ziņas", kas atrodas ap viņa pazušana nav pilnīgi izpildīts, jo daudzi ir izteikuši šaubas un jautājumus par šo "notikumu". It is simply this: the media is seducing all of us with “Michael Jackson” mania and it is exactly this ongoing seduction with ever “new information” emerging that is done to keep distracting from the real truth, a truth so many on this blog have offered bits and pieces of. What we know about the truth are 2 things: 1. it is Self-Evident, and 2. it always prevails, but it takes its time to prevail and we may never again lay eyes on Michael Jackson live on stage or otherwise. While Elvis is hiding in the US witness protection program, MJ has another agenda and might decide to do a shock and awe resurrection act, we will see how long the truth will take to at some point prevail, and, reveal itself.

    There is no CREDIBLE evidence that MJ is dead, a “death certifiate” can be forged and put in circulation to dampen the curiousity of those of us who are doubtful, and more such “evidence” will be floated, they have quite a job to do to quiet this all down, after all, this IS Michael jackson …. Michael Jackson was/is loved the world over and if he decides to “reappear”, trust me, NOT ONE SINGLE person will hold against him having staged his own death, but everyone will be in total shock/pure joy that he is back … if he decides to stay in hiding, he might find a life he was longing for and may prefer to stay clandestine, we will see, won't we ?

  41. MyBelovedMJ saka:

    Heisalive. I agree with you of most of the stuff . Michael will not be “gone” for long, like you said, he is loved all over the world and NOONE would blame him for doing this. The entire would would be in chock, but it would be the greatest plug ever pulled. I would be so happy if he decited to reveal himself, on the concert at his birthday, wich his siblings are going to do. But unfortiently i also think that i would have amidietly heart failer lol, i would just die, if he came back. So you just have to love him for me

  42. dave859 Says:

    They were showing a picture of michael from the liberian girl video set alot at the end, ive made up my mind that the show was a MJ production all but the filming. Even Bubbles would see past this hoax. There is two many cues hidden in the whole memorial.

  43. heisalive Says:

    MyBelovedMJ … I did not say MJ “will not be gone for long” at all, re-read my previous posting and you will see I did NOT say, nor imply it, my point made has a different meaning altogether. Remember this: Michael Jackson is not a healthy man physically nor emotionally as was very obvious while he was visible. Ergo: He'll require a great deal of time and care to reacquire his bearings before any “comeback” could be considered and materialize.

    “Loving him for you” is not an option on my end, the only man I really love is: JESUS and HE WILL BE BACK FOR CERTAIN, no question.

    Michael Jackson is made out of the same dirt we're all made out of, he had the added blessing of great talent which was wrapped into a gentle, vulnerable soul which shows itself as eccentricity in an artist. It occured to me just this afternoon that MJ was born into and raised in a dysfunctional family, having had to endure an abusive father (who reminds me of the devil in person btw!) having had his childhood stolen from him by force and was made into a energizer bunny-like “money machine” for years on end, an overbearing load to shoulder and bear for any human, twiceover taxing for a kindred spirit and soul as it is Michael Jackson.

    Again, all of this logically supports the “escape/run away” theory of a “staged death”. I pray he is under the best medical care by REAL doctors and is receiving the “”don't stop 'til you get enough”"-help he needs, in a safe place where noone can get to him, pray for God's love to heal him …..

  44. heisalive Says:

    Dave859, you are absolutely right about “hidden clues in the memorial service”. I am convinced there was NO body in that casket for starters and moreover, important friends didnt show, but folks who hadn't had contact with MJ in years and/or had only met him once, etc etc. This whole thing has a negligent “director”, Elvis' parting was staged far more intricately and meticulously, dont cha agree ?

    The faux pas made are mounting and mounting, however recognizable only to those of us who are unto this whole thing. Meanwhile, the media is now stoned on all the “drug stuff” coming out and keeps floating more and more “seduction” …. Thank you for reading, please post back

  45. CuteAngel Says:

    bexuk: I thought about that too. Maybe he's out on the middle east somewhere assuming a new name, new identity, and a whole new life, a life full of peace – something he's been longing for his entire life.

  46. Tiffany1 Says:

    I agree that there is an ENORMOUS amount of conflicting information starting with the chain of events beginning at Michael's home that even the media doesn't seem to be addressing, or I've missed it. When someone you care deeply about passes on it's natural to have doubts. I do have to say though that these conflicts are a bit much for me too. I do think it was him at the conference. I agree with the gal above that his gate didn't seem like his when he walked in from the vehicle outside but I think that's in part because the jacket was so large. And I do think that was him on stage at the conference. That was his face, voice and the hands were his. He seemed loopy. I think he was probably tipsy on something. Someone on another page on this site made a mention about Paris and I had to agree with him. She didn't seem that upset. This could be because the initial shock at passed – so many days had gone by. I don't doubt for one minute that she loved her daddy deeply. She was telling all the hateful people in the world how wonderful Michael was and he was. But it was when Paris spoke that I took a step back and thought hmmm….I wonder…could he still be among us. But let's be sensible I tell myself…It would be quite an undertaking for all of these people to pull off this hoax. I'd like to know what the deal is with the DOCTOR that was at the house. Why in the world would he immediately surround himself with a legal team if something wasn't amiss. Whether Michael is physically gone or not, one thing is certain..we will never see him again.

  47. bw69 Says:

    Most people around the world would attest that Michael Jackson is the greatest and most popular entertainer in the world. That said, if anyone could pull off a death hoax, it would certainly be him. Why would he do that? 1) He was in debt. His albums now occupy the top five spots on Billboard album sales and estimates indicate that within the week these sales will have paid off his debt. 2) He is very innovative, which is what keeps him at the top of his game as an entertainer. By faking his death and then reappearing, his popularity and worth will skyrocket. People will feel that they have a “second chance” to witness him perform, and they will not hesitate to pass up that opportunity. 3) The combined publicity from this event and from his future reappearance are quite strategic maneuvers, both career-wise and financially. 4) There was a recent article pointing out that Prince was now “on top” in terms of hit music, when compared to Michael Jackson. Also, Prince played for 21 nights in London last year, yet Michael's shows were already up to 50 in London. Surely, that's a sign of competition between the two.

    Possible evidence: 1) No tears were shed during the “memorial service” by any of the family members. Sure, there were several moments of choking up, but not a single tear — look at the picture from the cover of USAToday. 2) We have a symbolic tradition here in the US that when you are hopefully expecting the return of a loved one you tie or display a yellow ribbon. All of the Jackson brothers were wearing yellow ties at the memorial service. 3) Jackson's shows were scheduled to begin on July 13th and couldn't have gone on much longer before the production having to move to London for those performances. They already had Staples Center rented out for rehearsals, which seems a bit much for just rehearsals in that it just so happens to be the largest indoor venue in one of the largest cities in the US I mean, Pink Floyd practiced in an airplane hangar, not a prime venue at some exorbitant rate. So, having the largest facility in one of the largest cities already rented, they were able to pull off this “memorial service” bit.

    I'd also like to point out that James Brown, Michael Jackson's idol as a performer, died on December 25. Michael “died” on June 25 — exactly six months opposite and surely symbolic. And even JB had an open casket.

    The difference between Michael and Elvis in the suggestion of them faking their deaths is that I don't believe that anyone had suggested that a celebrity would do this until Elvis died. I believe Elvis is dead (though that movie Bubba Ho-tep is pretty funny), but the idea of a celebrity death hoax was born with him and for 32 years Michael has been able to ponder that scenario for himself. I don't ever recall hearing that MJ loathed or disliked his celebrity; from what I understand, he always knew it to be a part of his life, and with the upcoming shows, it is obvious that he intended on staying in the spotlight. Therefore, it is unreasonable to think that he would pull a death hoax to end his career, rather, he would only use it to catapult it to a level beyond where it had been before.

    Crazy? Possibly. Unrealistic? Not hardly. Will Michael Jackson be back? Redzēsim.

  48. DawneVee Says:

    Good post Rickster…

    Usually Oprah is all over stuff like this and not one word has she spoken about MJ. No bantering to try and get interviews with the family, nothing.

    MJ's true friends were not at the memorial (okay maybe Stevie Wonder and uh, what's his name, I think Lionel Richie or was that Smokey Robinson, I don't remember anymore…lol… but the Jackson family requested Queen Latifah, John Mayer, Jennifer Hudson to be there and they said they had never even met MJ! (I found that out on the Huffington Post).
    Now why would the family invite people whom Michael hadn't met?

    The Huffington Post also mentioned that Usher and Mariah Carey barely knew MJ and that Brooke Shields hadn't seen / talked to him in 18 years.

    What in the world is going on?

  49. The Divine Mrs Jones Says:

    I have just been reading about the “disappearances” of prominent people over the years. One that stood out in my mind was the Premier of Australia – Harold Holt – He “vanished” after going swimming. No body was ever recovered, that was in 1967. There has been speculation about his disappearance since that time. Another is Lord Lucan, who vanished without a trace after, apparently murdering the families nanny back in 1974.

    http://www.lordlucan.com/lucan_story.htm

    http://en.wikipedia.org/wiki/Harold_Holt

    I read in my local paper just after MJ “died” about one of his security men who comes from North Wales, where I live. He said that MJ had a secret companion, to whom he was absolutely devoted. She was kept from the publics gaze, and was never seen with him, but was in his life and that she may emerge after his death……Well, where is she???? Have they gone off together, has he planned this so well that he would never be alone if she were with him??? Too many questions and not enough answers. Another thing I saw today was on the front cover of The Star newspaper

    http://www.dailystar.co.uk

    about a couple who claim to be the real parents of MJ's children…..They are all jumping on the band wagon now, but it will be interesting to see if the claims are founded!!! No smoke without fire I say. As had been said a couple of times on this forum, he would never leave “his” kids, but if he were to discover that they were not his, then he may be so devastated that this is the sort of thing he would do, the anguise and torment would be too much for him.

    Just a thought!!!!!

    WHERE IS HIS BODY???????? Still no sign of a burial!!!!!

  50. How Does It Feel Says:

    hhhmm i don't know what to say but keep praying for him where ever Mike is.

  51. MyBelovedMJ Says:

    The divine miss jones. The companion you are talking about, that Michael had. Ive heard that she got fired in December last year. But who know`s If they should be together, I hope he is happy

  52. Sosh Says:

    I don't know much about Elvis and his claimed hoax death. But if Elvis faked his death, it would hav been much easier in the 1970's. There was no Internet or Cell phone. It was much easier to cover things up.

    Now Michael possibly tried it again in the 21 century where almost evryone has acces to the internet, cell phone photo camera.

    It would be much more difficult nowadays to pull this off. There are so many things to take into account for such a fake death job. Now it seems there are some loose ends wich they cannot cover up (anymore).

    That may also be the reason why lots of negative stories about Michaels kids, his drug abuse and his debts are in the media. They try to distract people from what really happenend. Most sources of thes articles are close to the family or former employees of Michael. But none of them (OK, some exceptions) is called by name in these articles.

    I hope ther will be a comfirmation the comming days wether he really died or he faked his death.

  53. supermom75 Says:

    he did sleep in a hyperbaric chamber that is true

  54. supermom75 Says:

    he is not with anyone i know this for a fact i will not give my info out but he is single and was never involved after debbie i do not know where you heard that lol

  55. supermom75 Says:

    wow new info mother katherine gets kids and debbie rowe now asked for a delay to decide ok why the change she wanted them she said they are my children now she has to think about it who has talked to her about plans lol who is paying her off she was very determined to get her kids now she needs time to think the plot thinkens why is everything michael wanted unfolding must be for a reason i wonder how many ppl are getting paid off to complete this

  56. MyBelovedMJ saka:

    Supermon75, well one of his bodyguards, said it on an interwiev. Don`t remember his name. but he did.. well good to know that he is singel. Cause i think he is sexy

  57. MyBelovedMJ saka:

    Former bodygurds, i should say. a few days after michael “died”.

  58. Angel36 Says:

    The family was furious that the hearse was drove by a white SWAP member.They wanted it to be an African American who drove the hearse.
    After the memorial there was no body of mj in the hearse.
    What does it matter who drove the hearse.
    You can read it at the following link:
    http:www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-swat-team-transported-michael-jackson's-body-family-battled-cops

  59. Angel36 Says:

    The body of mj is being held in the crypt of Berry Gordy.
    The family has not decided “yet” wher he should be buried.

    If you still don't know that after more than 2 weeks then you'll never know.
    But then you can stretch this as long as possible.
    http://

  60. Angel36 Says:

    my other comment had to be SWAT member.And the link is:
    http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-swat-team-transported-michael-jackson 's-body-family-battled-cops

  61. Angel36 Says:

    They firts said there was no evidence of foul play.
    And now they say it can turn in to a homicide case.
    Can anyone tell me what is the difference.

  62. He.is.alive Says:

    this MJ saga is getting real ugly now with all the drug info coming out and poured all over him. Was it a wonder that MJ was addicted to drugs ? Were drugs his only escape ? This is very very likely. As to his chronic insomnia: this one goes to monster Daddy Dearest Joe Jackson who when Michael was a young boy, appeared with a werewulf mask at his bedroom window to “teach im a lesson” to keep the window closed at nite. Imagine how this “trick” from Daddy Joe must have petrified little Michael at the time this took place. Incidents like this one created irreversible damage to the psyche of a human, especially a young child. This ghoulish experience and fear grew with Michael and the fear part would not let him sleep normally, so he reached for help and over did it.

    As a young child, I had several incidents with a variety of animals who attacked and hurt me, so much so, that I could never shake the fear of them and this fear is still with me very much, so in a way, I can relate to Michael's fear of going to sleep. I deliberately choose a community to live in where housepets are shunned on and are forbidden so that I can feel TOTALLY SECURE to not be attacked by an animal.

    Michael was petrified, fearful of a whole list of things, what better motivator to escape it all .. escape to: SAFETY !!!

    Anyone ?

  63. dikki Says:

    bt dont you think lapd is intelligent enough to check the dna of mj and of that imposter or the police dept. is also involved. i really want to believe that mj is still alive.

  64. dikki Says:

    every day new drug is been published to which( the media claims) that mj was addicted to. i think had mj been doing so many drugs at one go he would have died years ago . come on yaar i really wanna know the reality

  65. dikki Says:

    how can media nt hound upon a single clip of mjs dead body is beyond my understanding

  66. dikki Says:

    how can mj fool the docs the police the media and everything which goes into it. i am hoping for an answer soon..

  67. The Divine Mrs Jones Says:

    My husband – whose initials are MJ – runs a business from home and yesterday a woman called to ask what the MJ stood for, when I told her she went quiet, then I twigged, and said, “Did you think it stood for Michael Jackson?” to which she slammed the phone down. People are doing some very strange things.

    I have asked around about the “temporary” burial of a body. In Britain that cannot de done because it requires special permission from a Government Department called the Home Office to move the body once a burial has taken place. In order to remove it from one spot to another you would have to be granted an exumation order. I am sure that similar rules apply in the US and if this is the case, you need to be looking at City Hall records and Government Departments to find out if such a request is being made.

    Lsstly, a comment from my 11 year old son…Why did President Obama seem so unmoved by the event, during an interview he had to be prompted to say something about it. Considering MJ's popularity you would have thought that to “humour” his fans a Presidential recognition of the death for have been one of his main topics.!!!!!!

  68. dikki Says:

    i dont know how to put this bt honestly i believe whether he is gone into hiding or god forbaid he is even dead . i think he is in a better position in a better state than he was earlier. out of all this media hooplah the crazy stories.he deserved every bit of peace he wasnt able to get. it hard bt lets face it we never deserved mj we never respected him when he was alive and giving us so much to cherish . and know we are remembering him and wishing him to come back. how stupid of us. he was the best he was like jesus who went into so much of suffering for his children (the world) and what we gave him crucification ditto we have done with jackson.

  69. MyBelovedMJ saka:

    Dikki. Do not say, “WE” Never did. Speak for yourself. Some of us actuelly did

Atstāj atbildi

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.
Copy Protected by Chetan 's WP-CopyProtect.