Michael Jackson Hoax Death

Kas kuningas Pop tõesti surnud?

Kinnitamata aruanded Ameerika Ühendriikide Tolli-ja Piirivalveametile on näidanud, et kaks tunnistajat, kes soovivad anonüümseks jääda enda ohutuse tagamiseks nägin, mida nad kirjeldada kui eksimatult annustamisvahemiku of Michael Jackson ja teine mees, kes ei ole veel kindlaks teha, piiri California Mehhiko Piirivalve hilja neljapäeva õhtul.

width=300

Küsimusele, millised on nende kindlust annustamisvahemiku on "King of Pop" esimene tunnistaja oli kommenteeritud ütles,

"Kuidas sa said viga nägu, nagu seda? Jah, ma olen teatud see oli Michael Jackson. Tema juuksed lühendati ja ta oli seljas tume päikeseprillid, kuid ma sain paar oma albumit ja näinud teda televisioonis ja kõike, nii et ma ei ole kahtlust, minu meeles, et see oli talle. "

Tunnistaja on ka öelnud, et nad ei olnud mingit mõtet, et laulja suri ajal, mil toimub vaatlus, sest nad olid teinud kümne tunnise vahetuse ja ei näinud ega kuulnud uudiste pealkirju sellel päeval.

"Staarid piiriületusdokument siin kogu aeg, sest me oleme nii lähedal LA, nii et see ei ole esinenud mulle tookord, et see oli oluline."

Kehtivust tunnistajaid lugu on veel kinnitatud, kuid viimasel ajal surma korral Michael Jackson on andnud conspiracy doktriin põhjust uskuda seda, mida oleks muidu mõelnud kui "ebatõenäoline".

Mis imelik ümbritsevates asjaoludes Michael Jackson isikliku arstil, võimalus on surmav süsti, edasilükkamise kohta lahangu andmed on viivitus tema O2 Tour käesoleval aastal ja tema arusaamatu summa isikliku võla, võibolla Death "Hoax" on ainult loogiline selgitust selles küsimuses.

Kes oleks rohkem põhjust võlts oma surma ja põgeneda ning Mehhiko praktiliselt kontrollimatut, muu kui Michael Jackson?

Mõtle sellele.

  1. MJ surmatakse Illuminati Said,

    The Illuminati kindel oskab viska inimesi välja õiges suunas, kuid nad on kaotanud oma puudutamisel. Michael Jackson on vitiligo ja ei saa viibida päikese tõttu nahavähk. Miks peaks ta siis kestab üle piiri tema nägu avatud päikesevalgusest?

    See meenutab mulle kuninga mõrva, et liiga oli Illuminati sees tööd. Sul oli Patsy mainet aken relv ja siis oli teda öeldes: "mehe nimi Raul tegi seda." Kõik see on pulli shi.t visata ära, kes tegi seda.

  2. kk593 Said,

    Ma arvan, et see on bull shit miks on kogu uudiseid ja lugusid, nad isegi pilte, mis teda Ems sellele, kuidas haigla neil oli oxgen maski talle andes talle CPR. mõtled

  3. MJ4ever Said,

    Pildi MJ on kiirabi võib olla võltsitud. Kui sa vaatad hoolikalt siis dosn't tegelikult välja näeb teda, näiteks nina, naha värvi ja kulmude värvimiseks. kõrva ootab imelik ka? MJ on täiuslik isik võltsitud tema enda surma. See on tavaliselt Michael Jackson trikk!

  4. heisalive Said,

    MJ4ever .. , at õige, olen nõus, et kiirabi pilt EI OLE Michael Jackson üldse! MJ nägu oli vähenenud, mis tulenevad ülemäärase plastilise kirurgia ja vaatas Luiseva, ebatervislik naha ja kõik .. sama kiirabi pilt näitab, et isik, kellel on selleks REGULAARVEOD nägu ja normaalse otsin nahk ... See ei ole Michael Jackson, NO üldse ... mitte isegi pikka lask! Veelgi enam, see oli halb valik kui "kahekordne" Küsimus on .. kes võttis selle pildi ja miks? Kas MJ soovi pilti tähele, et maailm seda näha .. tegema mingi punkti? Pime mees võib näha, et EI OLE michael jackson?? ! Meeldima!

  5. closepaltomj Said,

    Tükid ta puzzle on vaid SLL sattumise koht nüüd. Pean olema ettevaatlik, kuidas sõna seda olen rahvusvaheliselt tuntud lähedase sõbra Michael's. Ma tahan seda kohapeal ja oma liikmete ja uudishimulik avalikkusele teada, et see on ainus viis, kuidas ta võiks saada välja oma karmide 50 kontserti ja hulk inimesi unscrupously sueing teda.
    Ma rääkisin Michael, pikalt, paar kuud tagasi ja ma teadsin, et tõsi ta on vaja head puhkust seda kõike. Kas sa ei väsi ofbeing nii rääkis kõikjal? Täpselt. Ta ütles midagi 02 ja isegi mitte tema MATK LONDON tulemas. Ma teadsin ALL ALOMG 02 kunagi juhtuda.

    Nii et .. jah .. see on hoax, kuid ma olen uhke oma leidlikkuse ja olen rõõmus, ta on lõpuks ometi, et hea eraelu ta on alati tahtnud.

    Ta võib lugeda see võibolla ma lähedal nüüd.

    Smile .. ta on väga palju elus!

  6. Mojofi Said,

    Miks MJ põgenema riigist? Ta oleks veel viibivate somehwere veel USA-s. See on suur koht te teate. Aga kuidas perekond loll, et celebs, kes olid seal? Steve Wonder, León Richie ja prechers ka? Ainus võimalus on see, et nad tõesti belived MJ oli surnud. Ma ei saa aru, kuidas nad tahavad narriks neist SELVES sel viisil. Mida te arvate sellest? Pärast seda, öeldes, see kõik, olen kindel, et MJ on elus kuigi.

  7. MyBelovedMJ Said,

    Et Closepalofmj! I Don `t tean, mida sa just wrote on tõsi või mitte. Aga kui see on tõsi, ma tahan öelda teile paar küsimust.
    1. kõik, ma tahan, et sa tead, et ma Don `t lootuses, et see oli lihtsalt nali, mida sa just ütles, sest ma woulden` t saa käsitleda, et vaimselt. Kui ma kuulsin esimest uudised, Michael `s surma, olin nii devasteded ja murtud, et ma Ei` t isegi süüa. I wasen `t rääkida inimestele, ja ma välja lülitatud minu mobiili, mida ma ikka veel on. Kui ma wacthed on memoriel Teisipäev, olin ma veendunud, et ta oli surnud, kogu memoriel, kuni need sõnad sinisega kirjalikult ilmusid ekraani taga etapp: Im elus ning Im siin igavesti. Ma olen täiesti sai külmavärinad, ja i viskas üles. I Don `t teada, miks, aga kuidagi ma nägin, et märk alates Michael, on see, et loll? Ma olin valmis minema riike ja andke Michael sydäntäni, lihtsalt saada talle hinge uuesti, kui ma kuulsin esimest tema surma. Ma annaks midagi, nagu ma ütlesin, isegi mu süda. Ma armastan teda nii palju, mitte ainult tema muusika, ja mida ta võiks teha tema keha, kuid kes ta oli / on. Isegi kui inimesed ütlevad, et i don `t tunned teda isiklikult ning vaid eemalt, pean nõus. I haven `t oli palju Lapsepõlve mina, mu vanemad said devorced, kui olin vaid 10 aastat vana, ja mul oli hoolitseda, et minu 2 nooremate õdede-vendadega. Ma pidin kasvab üsna kiiresti. Minu isa oli kuritarvitav suunas mind nii psysiclly ja emotionel, see oli päris karm mind. Nii et ma kuidagi alati tundnud, nagu ma teadsin, et teda mingil viisil, ma tean, kuidas ta on olnud suureks kasvada nii. Ma ei oleks kunagi süüdi Michael, soovivad mõned rahu, mitte kunagi. Ma olen täiesti aru, et, kes woulden `t. ta on olnud tähelepanu keskpunktis kogu oma elu, ei tea, tahtsin vaid mõned rahu. Ma ei ole kunagi valesti aru, 1. Singel asi, et Michael oli, mitte kunagi. Ja everytime inimesed kaebuse teda consieling oma laste nägu, SO WHAT. See ei olnud probleem, i coulden `t nõus Michael sellest. Ainuke asi, mida ta tahtis, oli, et nad kasvavad üles normaalne. Kui sa kunagi peaks rääkima Michael uuesti, ma tahan, et sa ütleks midagi minu jaoks. Ütle talle, et ma armastan teda rohkem kui miski, ma ei saa seda sõna, see võtab kaua aega ning see, kui kogu page.And i don `t care, kui ta kunagi tuleb tagasi teha, kui ta soovib viibimise varjates, peab ta seda teha. nii kaua, kui ta on õnnelik, see on kõik, mis puudutab mind. A tark inimene ütles kord: Ärge andke otsuse keegi enne, kui olete rääkinud neile üks ühele, i don `t care, milline lugu on. Poiss oli tal õigus. Loodan, et igaüks võiks seda teha, mitte arvustama, just seetõttu, milline on olnud koostatud tabloidilehdet, põhjus, mis on BS. Michael, ma armastan sind rohkem

  8. nansta Said,

    ma ka arvasin, et minut Nägin kiirabi pilt, tema nägu tundus liiga "värske", et olla jacksons. Nägu tundus liiga tavaline, mitte plastikust kahjuks öelda, kuid tõsi.

  9. Samantha Said,

    On kokku lepitud, tükid on puzzle langevad kohdalleen esimene kord, kui ma kuulsin pealkirjad "MJ DEAD AT 50" Ma murdsin itkuun, olin sõnatu Tundsin nagu mu sisikond ei kavatse välja kukkuda. Aga ma olen armastanud michael sest mul oli natuke laps, Mul biomaterjalid ja CD-d ja vaadata näitab umbes teda ja ta tundus üsna tervetele oma toidu jne Ta didn't nagu narkootikumide ja juua, nii et see on ilmselt üsna astmelised ja ühe ajal olin auto ja raadiojaam rääkisin talle LIVE ja Michael kõlasid päris arg ja raadio inimesed olid nagu "Nii et sa oled tegemata tagasitulek? blah blah .. "ja MJ tundus üsna ah i dont teavad sõna, kuid ta ütles näiteks" Jah, jah ma olen see on hea, siis saad olla nagu ükski teine "ükski teine? näete, selle lõpuks langevad kohas.

    Me saame allservas seda teame tema seal kusagil.

    Ma armastan sind michael xxx

  10. kerwin Said,

    ok ma arvan, et ta planeeritud, see on hoax ja ka mina mäletan lugemine sõnad ekraanil olen elus. Ja ma olen vaadeldi kiirabi foto See on nii mitte Michael.

  11. MyBelovedMJ Said,

    Samantha! Sul on õigus. Michael on meile juba mitu aastat, et meie "havent näinud midagi veel ja et ta aitaks tagasitulek nagu mingit muud. Olen kuulnud, et 2. Ja teil on täiesti õigus, ta ei olnud narkootikumide ja joonud. Ja ei olnud ta tapetakse. Mulle tundub, nagu ta on elus.

  12. thriller777 Said,

    mees on elus ja jalgsi! moonwalking oleks parem sõna, ah? hehe. kõik mu sõbrad arvan im hull. Ma ütlen neile on siis, kui nad dont usu mind tulevad sellele saidile, just nagu ma arvasin, et see oleks ta teinud uskuja läbi neist. see sait on nii suur, selle kotisivulleni! Olen alati ootan uusi päevakajastamine blogid ja i nautida lugemine teised kommentaarid ja saa postitamiseks minu arvamused. Maine sellele saidile. Igatahes, selle piiri ületamisel asi, im pool ja pool on see üks. wouldnt see on uudised? ja ta on, et naha haiguse asi, mis muudab selle, kus ta ei saa minna päikesevalguse eest. miks peaks ta siis liikuda sellise kuuma riigis? im kindel, et ta wouldnt tahavad elada oma päeva maja kogu aeg ja mitte kunagi minema. kuid samal ajal, võib see lihtsalt ajutine. Ma mõtlen, kui ta ei võlts oma surma, mida me kõik usume, ta suudab tagasi tulla, kellel ei ole õiguslikke probleeme, kui ta doesn't seda raha pettuse, mida ma kahtlust, at juhtunud. ta Olevad surmani rahu, mitte raha. Ma usun kindlalt, ta tuleb tagasi, ecspecially teada ta cant saada trouble about it. nagu paris "nutt" tema memoriaalinstitutsioonide, see oli astmelised. u öelda. so im kindel, et ta on midagi plaanis tema lapsed. Teil tuleb meeles pidada neid Julkkis lapsed. nad saavad õppida tegutsema noores eas. on miljoneid laste tähed. michael hööveldatud see kõik välja. Ta on väga nutikas mees. väga tark. ta on rohkem kui üks look-a-sarnast. ta saab võltsitud surmani, sest see on lihtne a cheetah näitamiseks. mõtelda.

  13. MyBelovedMJ Said,

    Thriller777: Sul on õigus. Aga kinnitage oma kahtlust Michael on surnud. Kuula seda laulu Seda nimetatakse: Xscape. Jah, see on sõnastatud nii. ta räägib seda kõike seda. BTW, ta ei näe Mehhiko piiril, Michael, can `t olema Mehhiko tema vitaligo. Aga siis uuesti, ta on kapten disguses. Ärge unustage seda. Lihtsalt kuulata laulu. Ta on tellling meile midagi

  14. thriller777 Said,

    IVE lihtsalt kuulata seda, ja mul on 2 öelda ur täpselt õige. Ma ei saa öelda, see on täielik tõend, kuid ma ei saa öelda selle teise hüppelaud tõestada HES elus. ja te cant on tõendeid, ilma samm kive. head tööd, rõhutades seda. Ma tõesti hindan seda

  15. closepaltomj Said,

    Keda huvitab, mida inimesed arvavad .. nad arvan unti need haisevad. hahahaha

  16. MyBelovedMJ Said,

    Väga Mature.

Theme edastaja: Wordpress Theme - Esimene Raha