Візирування Майкла Джексона, спасених США - підтверджує смерть містифікація

28 червня 2009
на адміністратора

Непідтверджені повідомлення від США Митної та прикордонної охорони повідомили, що два свідки, які бажають залишитися анонімними для їх власної безпеки, побачили, що вони називають безпомилково прицільної Майкла Джексона, а інший чоловік, який ще належить визначити, які перетинають Каліфорнії та Мексики Прикордонний пізно вночі в четвер.

На запитання про їх впевненості в прицільної з "Король поп 'перший свідок заявив кажучи,

"Як Ви могли б помилкою особа, як це? Так, я в деяких він був Майкл Джексон. Його волосся були перервані, і він носив темні окуляри, але в мене пару своїх альбомів і бачив його по телевізору, і все, тому я не сумніваюся в моїй свідомості, що вона йому ".

Свідок також заявив, що вони не знають, що співак помер під час проведення прицільної як вони працювали десять годин зміни і не бачили або чули про новини в той день.

'Зірки перетинають кордон тут весь час, оскільки ми так близько до ЛА, так що він не сталося для мене на той момент, коли вона полягає в тому, що важливо ".

У дійсності свідки історії до сих пір під контролем, однак останні події у випадку смерті Майкла Джексона дали Теоретики змови підстави вважати, що в іншому випадку думки як "надумані".

При дивних обставин навколо Майкла Джексона особистий лікар, possiblity в смертельної ін'єкції, відстрочка від розкриття інформації, затримка його O2 тур в цьому році, і його незрозумілим суму особистого боргу, можливо, смерть "помилкової тривоги" є єдиним логічним пояснення на цей рахунок.

Хто буде мати більше підстав для підробленої власної смерті й бігти в Мексиці практично непоміченим, крім Майкла Джексона?

Подумайте про це.

Мітки: змова, змова теорій, смерть містифікація, чутки
Опубліковано в теорії змови, обман смерті, Чутки | Коментарі (11)

11 Відповіді на "візирування Майкла Джексона, спасених США - підтверджує смерть обман"

  1. МДж Убит Illuminati Говорить:

    У Illuminati впевнений, знає, як кидати людей з дороги, але вони вже втратили свою зв'язок. Майкла Джексона вітіліго і не може зупинитися на сонці через захворювання на рак шкіри. Чому б йому запустити через кордон з особою, відкритих для сонячного світла?

    Це нагадує мені про те, що вбивство царя теж було Illuminati всередині завдання. Ви мали patsy варто у вікні з пістолетом, а потім йому кажуть "людина ім'я Рауль зробив це." Все це бик shi.t до скидати, хто це зробив.

  2. kk593 Говорить:

    Я думаю, що це бик дерьмо, чому це все за новини та інше, вони мають навіть фотографії його в EMS по дорозі в лікарню вони мали oxgen маски на нього дає йому КПП. Ви думаєте про

  3. MJ4ever Говорить:

    Картина МДж в службу швидкої медичної допомоги може бути підробленою. Якщо ви подивіться уважно його dosn't дійсно виглядає він, наприклад, ніс, шкіру і колір брів. вухо виглядає дуже дивно? МЮ це ідеальне особа підробленої власної смерті. Це типово Майкл Джексон трюк!

  4. heisalive Говорить:

    MJ4ever .. Thats Право, я згоден, що машини швидкої допомоги картина не Майкл Джексон на всіх! МДж особа впала в результаті надмірного пластичної хірургії та подивився сухопарий, нездорова шкіра і все .. швидкої допомоги картина показує людина зі звичайним особою і нормальної шкіри нетерпінням ... Це не Майкл Джексон, NO на все ... навіть не на довго постріл! Крім того, це є поганим вибором, як "подвійні" питанням є .. , Які приймали, що картина, і чому? МДж хочете, що картина для світу, щоб вона .. щоб якийсь сенс? А сліпа людина може побачити, що це не Майкл Джексон? ! Нравиться!

  5. closepaltomj Говорить:

    У частині він головоломку просто SLL потрапляння місце зараз. Я повинен бути обережним, як я це слово я міжнародно відомих близького друга Майкла. Я хочу цей сайт і його членів та громадськості цікаво дізнатися, що це було єдиним способом він може вийти з виснажливого 50 концертів і безліч людей unscrupously sueing його.
    Я говорив з Майклом в довжину, лише кілька місяців тому, і я знав, за те, він має потребу в гарній перерви з неї всі. Чи буде вам не набридне ofbeing так говорив про скрізь? Точно. Він говорить вже про 02 і навіть не про його поїздки в Лондон COMING UP. Я знав усі ALOMG 02 ніколи не трапиться.

    Так .. да .. це обман, але я пишаюся своєю винахідливості і дуже радий, він, нарешті, отримувати гарну приватне життя, що він завжди мріяв.

    Він може читати це я, можливо, буде закрито на час.

    Улибочка .. він дуже ALIVE!

  6. Mojofi Говорить:

    Чому МЮ покинути країну? Він все одно може бути перебування somehwere ще в США. Це велике місце, в якому ви знаєте. Але як же сім'я змусити знаменитостей, які були там? Стів Wonder, Леон Річі та prechers теж? Єдиний спосіб полягає в тому, що вони дійсно belived МЮ був мертвий. Я не бачу, яким вони хочуть зробити дурня з себе саме таким чином. Чого ви, хлопці, думаю про це? Після кажу все це, впевнений, що МЮ живий, хоча.

  7. MyBelovedMJ Говорить:

    Для Closepalofmj! Я не знаю, якщо що ви тільки що написала це правда чи ні. Але якщо це дійсно вірно я хочу розповісти вам дещо.
    1 все, я хочу, щоб ви знали, що я Don `T сподіваємося, що це була просто жарт, що ви тільки що сказали, бо я woulden` T зможуть впоратися про те, що в думках. Коли я вперше почув новину, Михайла `S смерті, я був настільки devasteded і вбитий горем, що я нічого` T навіть поїсти. Я wasen `T вдалося поговорити з людьми, і я вимкнути свої мобільні, які я до сих пор. Коли я wacthed в memoriel вівторок, я був переконаний в тому, що він помер, по всій memoriel до тих пір, поки ці слова в письмовому вигляді синіх з'явився на екрані позаду сцени: Im живе, і Im тут назавжди. Я повністю отримали озноб, і я кинув вгору. Я не знаю чому, але я бачив, що в якості знака від Майкла полягає в тому, що глупо? Я був готовий іти до держав, і дати Міхаель моє серце, тільки для того, щоб змусити його подих знову, коли я вперше почув про його смерть. Я б нічого, як я вже сказав, навіть моє серце. Я люблю його так, а не тільки за його музику, а те, що він може зробити зі своїм тілом, але для яких він був / є. Навіть якщо люди кажуть, що я не знаю его в лицо, а тільки від відстані, я змушений не погодитися. Я притулком `т було багато в дитинстві я, мої батьки отримали devorced, коли мені було всього 10 років, і я повинен був піклуватися про моє 2 молодшими братами й сестрами. Мені довелося рости дуже швидко. Мій батько був оману відносно мене, так psysiclly і emotionel, що було дуже важко на мене. Так вот почему я-то завжди вважав, що я знав його в деякому роді, я знаю, як вона була зростати, як це. Я б ніколи не винить Майкла, бажання деяких світу, ніколи. Я повністю розумію, що хто woulden `Т. він був у центрі уваги всієї його життя, не дивно, я просто хотів би мати деякі світу. Я так і не зрозуміли, 1 Singel, що Майкл робив, ніколи. І кожен раз люди скарги про його consieling його дитячі особи, то какие. Це не проблема, я coulden `T погодитися з Майклом на це. Єдине, що він хоче, було для них ростуть нормально. Якщо ви коли-небудь повинен поговорити з Майклом знову, я хочу вам сказати йому що-то для мене. Скажи йому, що я люблю його більше, ніж що-небудь, я не можу поставити його в слова, він буде приймати до тривалим, і вона буде на всій page.And I Don `T догляду, якщо він коли-небудь повертається у виконання, якщо він хоче перебування в переховуватися, він повинен це робити. до тих пір, як він радий, що всі питання до мене. А мудрий чоловік якось сказав: не виносити рішення з будь-якого, перш ніж ви розмовляли з ним один на один, I Don `T одно, що історія є. Хлопчик він мав рацію. Я хочу, що кожен буде робити, а не виносити рішення, просто в силу того, що було написано в бульварні преси, що є причиною BS. Майкл, я люблю тебе більше

  8. nansta Говорить:

    Я також подумав хвилину я побачила машину швидкої допомоги рис, обличчя в обличчя подивилася занадто 'свіжі' полягає в тому, що в jacksons. На лицьовій подивився теж нормальні, а не пластикові жаль говорити, але вірно.

  9. Саманта Говорить:

    Згоден, на шматочки головоломки падають на місце, перший раз я почув новини "МЮ помер на 50" я просто увірвалися сліз, я мовчав Я відчула, як мої кишки збирається випадати. Але я полюбив Майкла оскільки я був маленьким дитиною, у мене біоресурсів та компакт-диски і дивитися свідчить про нього, і він здавався дуже здорові з продовольством і т.д. Він didn't як наркотики і пиття, так що очевидно, досить сцені, і один раз, коли я був у машині, і радіостанції, розмовляв з ним і Майкл LIVE звучало дуже підлий та радіо люди були схожі на "Так ви зробити повертається?! бла бла .. ", а МЮ, як досить AH I DONT знаю слова, але він сказав щось на зразок:" Да, да я їй буде добре, він буде, як жоден інший "немає іншого? Ви бачите його, нарешті, на місце падіння.

    Ми отримаємо в кінці цього, ми знаємо його там-то.

    Я люблю тебе Майкл ххх

  10. kerwin Говорить:
    ч.

    OK Я думаю, що він планував, він є хибним, і я теж пам'ятаю читання слів на екрані, я жива. І я подивився на машину швидкої допомоги фото Він настільки не Міхаель.

  11. MyBelovedMJ Говорить:

    Саманта! Ви маєте рацію. Майкл говорив з нами протягом ось вже кількох років, що ми "нету поки нічого не бачив", і що він буде робити на повернення, як ніяка інша. Я чув, що 2. І ви абсолютно праві, він був не на ліки або питну. І він не був убитий. Я відчуваю, як він жив.

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.