Michael Jackson Hoax Smrt

Je kráľ Pop naozaj mŕtva?

Nepotvrdených správ zo Spojených štátov amerických pre clá a ochranu hraníc uviedla, že dva svedkov, ktorí si želajú zostať v anonymite pre vlastnú bezpečnosť, videli, čo sa opisuje ako nezameniteľný vidieť Michael Jackson a ďalší muž, ktorý je ešte potrebné určiť prekračovanie California-Mexiko Hraničné vo štvrtok neskoro večer.

width=300

Keď pochybovali o ich istotu na pozorovaní z 'Kráľ Pop' prvý svedok bol cituje rka:

'Ako by ste mohli omylom tvár rád, že? Áno, som niektoré bol Michael Jackson. Jeho vlasy skrátiť a mal na sebe tmavé slnečné okuliare, ale já mám pár svojich albumov a vidieť ho v televízii a všetko, takže som nemala pochýb o tom, v mojej mysli, že to bol on '.

Svedok tiež povedal, že netušila, že spevák zomrel v čase, keď z pozorovania, pretože pracoval desiatich hodine smeny a nebolo vidieť, alebo počul novinové titulky, že deň.

'Hvězdičky prekračovanie hraníc tu celú dobu, pretože sme tak blízko LA, takže nedošlo ku mne v tej dobe, že by to bolo tak dôležité'.

Platnosť svedkami príbehu sa ešte overiť, ale posledný vývoj v prípade smrti Michael Jackson dali Conspiracy teoretik príčinu k domnienke, čo by sa inak uvažovať ako 'ďaleko-přehnanější'.

S podivné okolnosti Michael Jackson osobný lekár, možnosť smrtiace injekcie, o odloženie na autopsiu informácií, bezodkladne jeho O2 prehliadka tohto roka a jeho nepochopiteľné množstvo osobných dlhu, možno aj smrť 'Hoax' je len logické vysvetlenie v tomto bode.

Kto by sa mali viac dôvod predstierať vlastnú smrť a utečie do Mexika prakticky odhalené, iný ako Michael Jackson?

Premýšľajte o tom.

  1. MJ zabit ilumináti Said,

    V ilumináti určite vie, ako to hodiť ľuďom mimo trať, ale už stratili svoje dotyk. Michael Jackson má vitiligo a nemôže zostať na slnku, pretože vzniku rakoviny kože. Prečo by mal bežať na druhej strane hranice sa tvárou otvoriť na slnečným žiarením?

    To mi pripomína, že zavraždení kráľa príliš bol ilumináti vnútri prácu. Tie mali Bábovka stál v okne s puškou a potom ho s tým, že "muž menom Raul to urobil." Všetko je to býk shi.t to shodit, kto to urobil.

  2. kk593 Said,

    Myslím, že je to býk sračky, prečo je to celé novinky a ďalšie veci, ktoré ešte majú fotky ho v EMS na ceste do nemocnice mali oxgen maska na neho dá mu CPR. si myslíte o

  3. MJ4ever Said,

    Obraz MJ v ambulancii by mohol byť podvrh. ak sa pozriete pozorne dosn't to naozaj vyzerá ho napríklad nosa, farba pleti a obočie. ucho vyzerá divne taky? MJ je ideálnou osobou pre fingovanými jeho vlastnú smrť. Je to typicky Michael Jackson trik!

  4. heisalive Said,

    MJ4ever .. To jo, súhlasím, že sanitka obrázok nie je Michael Jackson at all! MJ tvár poklesla v vyplývajúce z nadmerných plastickej chirurgie a vypadalo prehradenia, nezdravou pokožkou a všetky .. ambulancie obrázok ukazuje osobu s pravidelnú tvár a normálne kože hľadáte ... to nie je Michael Jackson, NO vôbec ... ani oveľa! Navyše to bola zlá voľba ako 'dvojitého' otázka je .. , Ktorí sa, že obraz a prečo? Mali MJ chcieť, aby sa obraz na svete to vidieť .. urobiť nejaký zmysel? A slepý človek môže vidieť, že nie je Michael Jackson? ! Mať rád!

  5. closepaltomj Said,

    Kúsky mu puzzle sú len SLL spadajúce do miesta teraz. Musím byť opatrný, ako som toto slovo ako já medzinárodne známe blízkej priateľka Michaela. Chcem túto stránku a jej členmi a zvědavá verejnosť vedieť, že to bol jediný spôsob, ako sa mohol dostať von z vyčerpávajúcich 50 koncertov a nespočetné množstvo ľudí unscrupously sueing ho.
    Hovoril som s Michaelom, na dĺžku, len pár mesiacov a ja som vedel, že na skutočnosť, že potrebné dobré prestávke od nej všetko. Nebude vám unavená ofbeing tak hovorili všade? Presne tak. Povedal, že nič o 02 a ani o jeho výlet do LONDÝN COMING UP. Vedel som, že VŠETKO ALOMG 02, nikdy nestane.

    Takže .. áno .. je to hoax, ale já jsem hrdý na svoje vynaliezavosti a som potešený, že sa konečne dostáva na to, že dobré súkromie si vždycky prial.

    Ten môže byť čítanie tejto možná budu blízko k súčasnosti.

    Úsmev .. je veľmi živý!

  6. Mojofi Said,

    Prečo MJ opustia krajinu? Mohol by byť ešte somehwere stále žije v Spojených štátoch. Je to veľké miesto, ktoré poznáte. Ale ako môžu rodiny osalit Celebs, ktorí tam boli? Steve Wonder, Leon Richie a prechers taky? Jediným spôsobom, že bude naozaj belived MJ bol mŕtvy. Nevidím, ako budú chcieť znemožniť im seba týmto spôsobom. Čo si chlapci myslia o tom? Potom, čo hovorí všetkým, určite MJ je ALIVE hoci.

  7. MyBelovedMJ Said,

    Ak chcete Closepalofmj! Neviem, ak to, čo ste práve napísal, je pravda, alebo nie. Ale jestli je skutočne pravda, chcem povedať pár vecí.
    1. všetkých, chcem, aby si vedel, že som don `t nádej, že to bol len vtip, čo ste práve povedal, pretože som woulden` t byť schopný zvládnuť to, že psychicky. Keď som prvýkrát počul novinky, Michael `so smrťou, bola som tak devasteded a so zlomenými srdcami, že som" ani jesť. I Wasen `t schopný hovoriť s ľuďmi, a já sa z môjho mobilu, ktoré som doteraz. Keď som wacthed sa memoriel utorok som bol presvedčený, že bol mŕtvy, po celú memoriel, kým tieto slová v modrej písania objavil na obrazovke za etapa: Im nažive, a Im tu navždy. Úplne som dostal zimnica, a já jsem hodil hore. Neviem prečo, ale nejako som videl, že ako znamenia od Michaela, že je hloupá? Bol som pripravený ísť aj do krajín, a poskytnúť Michael môjho srdca, len sa mu to znova dych, keď som prvýkrát počul o jeho smrti. Já bych niečo dať, tak ako som povedal, aj moje srdce. Miluju ho moc, a to nielen pre jeho hudbu, a to, čo mohol urobiť so svojím telom, ale pre ktorý bol / je. I keď ľudia hovoria, že Neviem ho osobne, a len z diaľky, tak musím nesúhlasiť. "Už som to mal moc v detstve já, moji rodičia dostali devorced, keď mi bolo len 10 rokov, a musel som sa postarať o moje 2 mladšie súrodenca. Musel som vyrástol docela rýchlo. Môj otec bol urážlivý voči mne, ako psysiclly a emotionele, že bolo dosť tvrdo na mě. Takže to je dôvod, prečo som nejako vždy mať pocit, že som vedel, že ho nejakým spôsobom, já vím, jak to bolo vyrastať rád. Nikdy bych vinu Michael, pre niektoré chcú mier, nikdy. Já úplne chápem, ktorí woulden `t. bol v centre pozornosti celého jeho života, nie je divu, chcel som mať trochu kľudu. Nikdy som zle, 1 Singel čo Michael urobil, nikdy. A vždy sa k nemu ľudia sťažnosti consieling jeho detskej tvári, tak co. To nebol problém, aj coulden `t súhlasím s Michalom na to. Jediné, čo chcel, bola pre nich vyrásť normálne. Ak ste niekedy mala vystúpiť s Michaelom znova, chcem vám povedať mu niečo pre mňa. Povedz mu, že ho miluju víc než čokoľvek iného, nemůžu ho do slov, že by to dlho trvať a bude to na celý page.And i don `t starostlivosti keď niekedy vráti k výkonu, ak sa chce pobyt skrývať, mal by to urobiť. tak dlho, ako je šťastná, že je všetko, na čom záleží na mne. A múdra osoba kedysi povedal: Nevyberajte vynesenie rozsudku o nikoho, ako ste hovoril s nimi jeden na jedného, i don `t starostlivosti, čo sa deje. Chlapec mal pravdu. Prial by som si, že každý by to urobil, a nie súdiť, len kvôli tomu, čo je už napísané v bulvární spôsobujú, že je BS. Michael, milujem ťa viac

  8. nansta Said,

    Tiež som si na chvíľu som videl, ambulancie pic, osoba tvár vypadalo príliš 'čerstvého', ktorá je z jacksons. Tvár vyzeral príliš normálne, nie ako plastové ľúto to povedať, ale pravdou.

  9. Samantha Said,

    Dohodlo, že kúsky mozaiky klesajú na miesto, po prvýkrát počul som titulky "MJ DEAD AT 50" Len som rozbil v plač, aj oněměl som sa cítil ako moje vnútornosti sa chystá spadnúť. Ale já jsem miloval michael pretože som bol ešte dieťa, já mám bio a CD a hodinky ukazujú o ňom a on sa zdalo docela zdravé potraviny atď s jeho On didnt rád drogy a pitie, tak je to samozrejme dost postupná, a jedna Keď som bol v aute a rozhlasovej stanici hovoril s ním žiť a Michael znělo docela zaludny a rozhlasové lid ako "Takže sa vám vracia na scénu! bla bla .. "a MJ zdala docela ah i dont vedieť, na slovo, ale on bol hovoril veci ako" Áno, áno, aj já to bude dobré, bude to ako žiadny iný "žiadny iný? Vidíte, nakoniec jeho pádu na miesto.

    Budeme si na dno toho vieme svoje tam niekde.

    Miluju tě michael xxx

  10. kerwin Said,

    ok si myslím, že je plánované, je to podvod a já taky nezabudnite, čítanie slová na obrazovke som nažive. A ja som sa zamerala na sanitku foto Je to tak nie je Michael.

  11. MyBelovedMJ Said,

    Samantha! Máš pravdu. Michael bol nám za niekoľko rokov, že sme "havent videl ešte nič" a že on by udělal comeback ako žiadny iný. Počul som, že 2. A tie sú úplne vpravo, to nebolo na drogy alebo pitie. A on nebol zavraždený. Cítim, že je nažive.

  12. Said thriller777,

    muž je nažive a chôdza! moonwalking by bolo lepšie slovo, čo? haha. všetci moji priatelia think im crazy. Všetko, čo som im povedať, je, ak dont verte mi príde na tomto serveri, a rovnako som si myslel, že by to urobil veriaci z nich. tomto mieste je tak veľké, jeho domovskú stránku! Vždy som sa tešiť na nové aktualizované blogy a tešiť i čítanie ďalších pripomienok a budú môcť po mojej názory. sláva na tejto stránke. Mimochodom, o prekročenie hraníc vec, im napůl na tuhle. bych se to v správach? a on, že kožné ochorenia, čo je kde prevýšenia ísť do slnečného svetla. prečo by mal takýto ťah na horúcej krajine? im istý, že by som chcel žiť svoje dni v dome, po celú dobu a nikdy vyjsť. ale zároveň to môže byť len dočasné. Teda jestli to podvrh jeho smrti, ktorý sme všetci presvedčení, že je schopný sa vrátiť bez právne problémy tak dlho, ako mu doesnt urobiť pre peniaze podvod, čo i pochybnosť to je tento prípad. předstírají, že jeho smrť pre mier, nie peniaze. tak já pevne presvedčení, že sa bude vracať, ecspecially s vedomím, že dotírat dostať do problémov o tom. ako paris "plakat" na jeho pamiatku, ktorá bola postupná. u môžeme povedať. tak im istý, že má niečo v pláne pre svoje deti. musíte mať na pamäti tieto celebrity deti. môžu naučiť konať v mladom veku. existujú milióny detských hviezd. michael hobľované tohle všechno ven. On je veľmi chytrý človek. Veľmi chytré. Má viac ako jeden pohľad-a-ráda. môže fingovanými jeho smrti, ako je ľahké pre gepard plynúť. Premýšľajte o tom.

  13. MyBelovedMJ Said,

    Thriller777: Máš pravdu. Ale na potvrdenie Vašej pochybnosti Michaela je mŕtvy. Vypočujte si túto pieseň sa nazýva: Xscape. Áno, je napísaná tak. On říkal, je to v tomto. BTW: Kto nie je vidieť na mexickej hranici, Michael, môžete `t byť v Mexiku s jeho vitaligo. Ale potom zase, že je kapitán disguses. Pamätaj si to. Stačí si vypočuť pieseň. Je nám niečo tellling

  14. Said thriller777,

    IVE len počúval na neho, a mám 2 ur presne povedať pravdu. i cant říct je to celkom dôkaz, ale nemôžem povedať, jeho ďalším odrazovým mostíkom na preukázanie HES nažive. a budete mať dôkaz, bez prevýšenia odrazovým mostíkom. dobrá práce, poukazujúce na to. Naozaj si toho vážim, že

  15. closepaltomj Said,

    Koho to zaujíma, čo ľudia myslia .. budú myslieť, že unti smrdět. hahahaha

  16. MyBelovedMJ Said,

    Veľmi dospelých.

Tému poskytol: Wordpress tému - Prvý Cash