Avistaments de Michael Jackson que fugen dels EUA - confirma mort hoax

28 de Juny, 2009
per admin

Informes no confirmats dels Estats Units de Duanes i Protecció de Fronteres han indicat que els dos testimonis que desitgin romandre en l'anonimat per la seva pròpia seguretat, va veure el que va descriure com el avistamiento inconfusible de Michael Jackson i un altre home que encara no s'ha identificat, la cruïlla de Califòrnia-Mèxic frontera tard el dijous a la nit.

Quan se'ls va preguntar quant a la seva certesa de l'observació del "rei del pop" el primer testimoni va ser citat dient,

"Com podria un error com el que s'enfronten? Sí, estic segur que era Michael Jackson. Es va tallar el cabell curt i portava ulleres de sol fosques, però tinc un parell dels seus àlbums i allò vist a la televisió i tot, així que no dubte en la meva ment que era ell ".

El testimoni també ha dit que no tenien idea que la cantant havia mort en el moment de l'observació, ja que havia treballat deu hores per torns i no ha vist o sentit la notícia dels titulars aquell dia.

'Estrelles travessar la frontera aquí tot el temps, ja que estem tan a prop de LA, pel que no se'm va ocórrer en el moment en que era important que'.

La validesa dels testimonis de la història és encara objecte de la verificació, però els recents esdeveniments en el cas de la mort de Michael Jackson teòrics de la conspiració han donat motius per creure el que d'altra manera de ser considerats com a «exagerada».

Amb la estranyes circumstàncies que envolten Michael Jackson personal mèdic, la possibilitat d'una injecció letal, l'ajornament de l'autòpsia d'informació, el retard de la seva O2 Tour d'aquest any i el seu incomprensible quantitat de deute personal, potser una mort "hoax" és l'única lògica explicació en aquest moment.

Qui hi hauria més raons per a la seva pròpia mort fals i fugir a Mèxic pràcticament desapercebudes, excepte Michael Jackson?

Piénsalo.

Etiquetes: conspiració, Teories de Conspiració, mort hoax, Rumors
Publicat a Teories de Conspiració, hoaxes mort, Rumors | Comentaris (9)

9 respostes a "Observacions de Michael Jackson que fugen dels EUA - confirma mort hoax"

  1. MJ matat per Illuminati Diu:

    Els Illuminati que sap com organitzar la gent de pista, però ha perdut el seu toc. Michael Jackson té vitiligo i no pot romandre en el sol a causa de càncer de pell. Per què hauria de córrer a través de la frontera amb la cara oberta a la llum del sol?

    Això em recorda l'assassinat del rei que també era un treball intern Illuminati. Teniu Patsy de peu a la finestra amb l'arma i després li havia dit "nom de Raúl a un home ho va fer." Tot això és brau shi.t a desfer qui ho va fer.

  2. kk593 diu:

    Penso que aquest toro és una merda, per què és tot el material i notícies, que fins i tot tenen fotos d'ell en el SME en el camí cap a l'hospital que havien oxgen una màscara d'ell donant-li CPR. pensar en

  3. MJ4ever diu:
    de

    La imatge de MJ a l'ambulància podria ser un fals. si es mira de prop dosn't que realment li sembla, per exemple el nas, color de la pell i les celles. l'oïda es veu massa estrany? MJ és la persona perfecta per fals la seva pròpia mort. És un típic truc de Michael Jackson!

  4. heisalive diu:

    MJ4ever .. thats dret, estic d'acord, que NO és la imatge d'ambulància Michael Jackson a tots! MJ la cara havia caigut en excés de derivats de la cirurgia plàstica i va dir feréstec, insalubres pell i tots .. l'ambulància imatge mostra una persona amb una cara normal i ordinari de pell que es veu ... que NO és Michael Jackson, no del tot ... ni tan sols per un llarg tir! A més, aquesta va ser una mala elecció com un "doble" pregunta és .. que va prendre aquesta foto i per què? MJ no vol que la imatge pel món per veure'l .. per fer algun tipus de punt? Un cec pot veure que NO és Michael Jackson? ! Agradar!

  5. closepaltomj diu:

    Les peces de trencaclosques que s'acaba de caure en el lloc SLL ara. He de tenir cura de com aquesta paraula que a mi un internacionalment conegut amic de Michael. Vull aquest lloc i els seus membres i el públic curiós saber que aquesta ha estat l'única manera que podia sortir de la extenuante 50 concerts i la multitud de persones unscrupously sueing ell.
    Vaig parlar amb Michael, en la longitud, tan sols fa uns mesos i sabia per un fet que necessitava un bon descans de tot. No et canses ofbeing tan parlat a tot el món? Exactament. Ell no va dir res SOBRE EL 02 I AUN NO SOBRE EL SEU VIATGE A LONDRES venir. I knew ALOMG TOTS ELS 02 que mai succeiria.

    Així que .. sí .. és un acudit, però estic orgullós del seu enginy i me n'alegro que ell és finalment aconseguir que la bona vida privada que sempre ha desitjat.

    Ell podria ser la lectura d'aquest potser es tancarà per ara.

    Somriure .. és molt viu!

  6. Mojofi diu:
    les

    MJ Per què fugir del país? Ell encara podria romandre encara en la somehwere EUA. És un gran lloc que conegui. Però com es pot enganyar a la família la que els famosos eren allà? Steve Grand, Lleó Richie i la prechers també? L'única manera serà que realment belive MJ estava mort. No veig com van a voler fer un ximple d'ells mateixos d'aquesta manera. Què pensen vostès al respecte? Després de dir tot això, segur que està viva encara que MJ.

  7. MyBelovedMJ diu:

    Per Closepalofmj! »No sé si el que acabo d'escriure és cert o no. Però si és cert, en efecte, vull dir algunes coses.
    1 de tot, vull que sàpigues que jo no espero que "no era només una broma el que vostè acaba de dir, perquè jo would` t ser capaç de manejar que, mentalment. Quan vaig escoltar per primera vegada la notícia, Michael `s de la mort, i era tan devasteded i cor, que jo no», ni tan sols menjar. I `t Wasen capaç de parlar amb la gent, i em apaga el meu mòbil, que encara tinc. Quan wacthed la memoriel dimarts, estava convençuda que estava mort, al llarg de tot memoriel, fins aquestes paraules en blau escrit aparegut a la pantalla darrere l'escenari: Im viu, i Im aquí per sempre. Estic totalment va obtenir la calfreds, i em vomita. «No sé per què, però he vist que d'alguna manera com un signe de Michael, que és estúpid? Jo estava disposat a anar als estats, i donar a Michael el meu cor, només per aconseguir que l'alè de nou, quan vaig escoltar per primera vegada de la seva mort. Jo donaria qualsevol cosa, com he dit, fins i tot el meu cor. Ho estimo tant, no només per la seva música, i el que podria fer amb el seu cos, sinó per qui va ser / és. Encara que la gent diu que jo no el conec », en persona, i només des de la distància, he de discrepar. «No he tingut una gran part de la meva infantesa, els meus pares es devorced, quan tenia només 10 anys, i vaig haver de tenir cura dels meus 2 germans menors. Vaig haver de créixer molt ràpid. El meu pare era abusiu cap a mi, tant psysiclly i emotionel, que va ser molt dur amb mi. De manera que és la raó per la que d'alguna manera sempre s'han sentit com jo el coneixia d'alguna manera, sé com ha estat la de créixer així. Jo mai la culpa de Michael, per a alguns que volen la pau, MAI. Estic totalment d'entendre que, qui would »t. que ha estat el centre d'atenció tota la seva vida, no és estrany que només volia tenir una mica de pau. Mai he entès malament, 1 únic del que va fer Michael, MAI. I cada vegada la gent denúncia sobre ell consieling seus rostres infantils, PER TANT, QUÈ. Que no era un problema, i `t could més d'acord amb Michael al respecte. L'únic que volia, era per a ells per créixer normalment. Si alguna vegada ha de parlar de nou amb Michael, vull de dir alguna cosa per a mi. Digues-li que l'estimo més que res, que no puc posar-lo en paraules, que portaria temps, i serà a tot el page.And i don `t compte si alguna vegada torna a fer, si vol romandre en la clandestinitat, el que ha de fer. sempre i quan és feliç, és l'únic que importa a mi. Una persona sàvia va dir una vegada: no jutjar a ningú abans d'haver parlat amb ells un a un, i don `t importa el que la història és. Boy va ser el dret. Desitjo que tothom faria això, i no jutjar, només per el que s'ha escrit en els tabloides, causa que és BS. Michael, T'estimo més

  8. nansta diu:

    També vaig pensar en el moment en que vaig veure l'ambulància pic, el rostre de la persona que semblava massa "fresc" a ser el de Jacksons. El rostre semblava molt normal, no de plàstic com ho sento, però a dir veritat.

  9. Samantha diu:

    D'acord, les peces del trencaclosques s'estan quedant en el seu lloc, primer cop que vaig escoltar titulars "MJ MORTS EN 50" i només va trencar a plorar, em vaig quedar sense paraules em vaig sentir com els meus budells anava a caure. Però he volgut Michael des que era petit, jo tinc la bioseguretat i cd's i veure programes d'ell i em va semblar molt sa amb el seu menjar etc Ell didnt com les drogues i l'alcohol, per la qual cosa és, evidentment, molt gradual, i una temps jo estava en el cotxe i l'estació de ràdio era parlar amb ell i Michael VIU sonava molt astut i es com la gent de ràdio "Així que vostè està fent un retorn? bla, bla .. "i MJ semblava bastant ah no sé la paraula, sinó que deia coses com" Sí, sí sóc serà bo, serà com cap altre "que cap altre? veus, finalment caure en el seu lloc.

    Anem a arribar al fons d'això, sabem que per aquí en alguna part del seu.

    T'estimo Michael xxx

Deixi una contestació

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.
Protegit per còpia Chetan 's-CopyProtect WP.