Observarea de Michael Jackson fug SUA - confirmă Moartea Hoax

28 iunie 2009
de admin

Neconfirmate rapoarte din Statele Unite Vamal şi protecţia frontierelor au indicat faptul că doi martori, care doresc să rămână anonimi pentru propria siguranţă, a văzut ceea ce au descris ca fiind absolut reperare de Michael Jackson şi de un alt om, care este încă pentru a fi identificate, de trecere la California-Mexic frontieră târziu joi noapte.

Când sa pus problema ca lor certitudine de reperare a "regelui pop" primul martor a fost citat spunând,

"Cum ai putut să greşeală o fata de genul asta? Da, sunt siguri ca a fost Michael Jackson. Lui a fost tăiat părul scurt şi a fost întuneric poartă ochelari de soare, dar eu am o pereche de albume şi sa văzut la TV şi totul, aşa că nu au o îndoială în mintea mea, că a fost el ".

Martorul a mai spus că ei au avut nici o idee pe care cantareata a murit la data de observare în care acestea au funcţionat o schimbare zece oră şi nu a văzut sau auzit de titluri de ştiri în acea zi.

"Stele trece frontiera aici tot timpul, din moment ce noi suntem atât de aproape de LA, aşa că nu a apărut la mine în momentul în care acesta a fost faptul că important".

Perioada de valabilitate a martorilor poveste este încă în curs de verificare, cu toate acestea, recentele evoluţii în caz de deces al Michael Jackson au dat teoreticienii conspiraţiei determina să creadă ceea ce altfel ar fi crezut ca a "adus de departe".

Ciudat cu Michael Jackson circumstanţele personale ale medicului, de posibilitatea unei injecţii letale, de amânare a autopsie de informaţii, de întârziere a lui O2 de tur în acest an şi de neînţeles sale suma de personal datorii, probabil, un deces "Hoax" este singurul logice explicaţie în acest moment.

Cine ar fi mai multe motive pentru a fals propria moarte şi fugă în Mexic practic undetected, altele decât Michael Jackson?

Gandeste-te la asta.

Tags: conspiratie, Teoriile conspiraţiei, Moartea Hoax, Zvonuri
Postat în Teoriile conspiraţiei, Hoax Moartea, Zvonuri | Comentarii (16)

16 Răspunsurile la "observarea de Michael Jackson fug SUA - confirmă Moartea Hoax"

  1. MJ ucis de Illuminati spune:

    The Illuminati sigur stie cum sa arunce oamenii de pe pistă, dar care ei le-au pierdut legătura. Michael Jackson are vitiligo si nu pot sta în soare, din cauza cancerului de piele. De ce ar da de la granita cu fata lui deschide la lumina soarelui?

    Asta-mi aduce aminte de asasinarea regelui că prea a fost un loc de muncă în interiorul Illuminati. Ai avut de Patsy permanent în fereastra cu arma si apoi sa-l spunând că "un om numele Raul a făcut-o." Toate acestea sunt taur shi.t de a arunca cine a făcut-o.

  2. kk593 spune:

    Cred că acest lucru este taur rahat de ce este peste tot la ştiri şi alte chestii, ei chiar au pics de el în EMS în drum spre spital, ei au avut un oxgen masca pe el oferindu-i CPR. părere aveţi despre

  3. MJ4ever spune:

    Imaginea de MJ în ambulanţă, ar putea fi un fals. Dacă te uiţi atent aceasta dosn't-adevăr să arate ca-l, de exemplu, nas, pielea de culoare şi eyebrows. ureche pare prea ciudat? MJ este perfect pentru persoana fals propria sa moarte. E un truc de obicei, Michael Jackson!

  4. heisalive spune:

    MJ4ever .. Thats dreapta, sunt de acord, că ambulanţă imagine NU este Michael Jackson, la toate! MJ a feţei a scăzut în decurg din excesive chirurgie plastică şi a căutat pustiu, pielea nesănătoasă şi toate .. de ambulanţă imagine arată o persoană cu o fata si de pielea normală caut ... care nu este Michael Jackson, NU la toate ... nu chiar de aşa ceva! Mai mult decât atât, aceasta a fost o alegere proastă ca o "dubla" Întrebarea este .. care a avut ca imagine si de ce?? Ti-MJ vrea ca imagine pentru ca lumea să-l vezi .. pentru a face un fel de punct? Un om orb poate vedea, care nu este Michael Jackson? !!! Plăcea!

  5. closepaltomj spune:

    Piesele de puzzle el sunt doar SLL care se încadrează în loc acum. Trebuie să fie atent cum am acest cuvânt ca eu sunt un internaţional cunoscut apropiat prieten al lui Michael. Vreau acestui site şi a membrilor săi şi a publicului curios să ştiu că acest lucru a fost singura modalitate de a putea iesi din istovitor 50 concerte şi imensitate de oameni unscrupously sueing el.
    Am vorbit cu Michael, la lungime, doar câteva luni în urmă şi am ştiut de fapt, are nevoie de o pauza de la tot. Nu vrei să obosesc ofbeing peste tot vorbit despre acest lucru? Exact. El a spus nimic despre 02 şi nici măcar nu-i cunoaşte excursie la LONDRA vii. Nu stia toate ALOMG 02 n-ar întâmpla.

    Deci .. da .. este o farsă, dar eu sunt mândru de ingeniozitatea lui şi sunt bucuros că este bine că în final, obtinerea de confidenţialitate pe care le-a dorit dintotdeauna.

    S-ar putea fi citit acest Poate o voi face de acum aproape.

    Zambeste .. e foarte mult în viaţă!

  6. Mojofi spune:

    De ce va MJ fugă din ţară? El ar putea fi încă somehwere locuiesc încă în Statele Unite ale Americii. Este o mare loc stii. Dar cum poate familie de prost celebs care au fost acolo? Steve Wonder, Leon Richie şi prechers prea? Singurul mod în care acestea vor fi cu adevărat belived MJ a fost mort. Nu pot vedea modul în care acestea vor dori să fac un prost de pe ei înşişi în acest mod. Ce voi gândi la asta? După ce spun toate astea, sunt sigur MJ este în viaţă, totuşi.

  7. MyBelovedMJ spune:

    Pentru a Closepalofmj! Nu ştiu dacă ceea ce tocmai aţi scris este adevărat sau nu. Dar dacă este adevărat, într-adevăr, vreau să vă spun câteva lucruri.
    1st de toate, vreau să ştii că eu nu `mi speranţa că acesta a fost doar o glumă ceea ce tocmai aţi spus, deoarece am woulden" Nu se putea să se ocupe de faptul că, mental. Când am auzit prima de stiri, de Michael `s moarte, am fost atât de devasteded şi inima franta, care nu m` t chiar mâncare. Am wasen `t ocazia să vorbesc cu oamenii, şi am oprit meu de telefonie mobilă, care mai am. Când m-am wacthed de memoriel Tuesday, am fost convins de faptul că el a fost mort, de-a lungul întregii memoriel, până când aceste cuvinte în albastru a aparut scris pe ecran, în spatele etapă: Im în viaţă, şi Im aici pentru totdeauna. Am luat frisoane, şi am aruncat în sus. Nu ştiu de ce, dar cumva l-am văzut ca pe un semn de la Michael, este atât de prost? Am fost pregătit pentru a merge la membre, precum şi Michael da inima mea, doar ca să-l pentru a respira din nou, atunci când am auzit de la moartea sa. Mi-ar da orice, cum am spus, chiar inima mea. Îl iubesc atât de mult, nu numai pentru muzica sa, şi de ceea ce el ar putea face cu corpul lui, dar pentru care el a fost / este. Chiar dacă oamenii se spune că i Nu-l cunosc în persoană, şi doar de la distanţă, trebuie să nu sunt de acord. "Nu l-am avut mult de o copilarie eu, părinţii mei s-devorced, când am fost doar 10 de ani, şi am fost nevoită să aibă grijă de fraţii mei mai tineri 2. A trebuit sa creasca destul de repede. Tatal meu a fost abuziv faţă de mine, atât psysiclly şi emotionel, care a fost destul de greu pentru mine. Deci, care este un fel de ce i-au simţit întotdeauna ca L-am cunoscut într-un fel, eu ştiu cum le-a fost sa creasca asa. Eu n-ar vina Michael, pentru unii care doresc pace, niciodată. Am înţeles că, în care woulden `t. el a fost în centrul atenţiei intreaga sa viata, nu e de mirare am vrut doar sa ai ceva de pace. N-am înţeles greşit, 1 singel lucru care Michael a făcut, niciodată. Şi de fiecare dată oamenii plângere despre el consieling său se confruntă cu copii, deci ce. Asta nu a fost o problemă, i coulden `t mai mult de acord cu faptul că pe Michael. Singurul lucru care a vrut, a fost pentru ei sa creasca normal. Dacă vreodată ar trebui să vorbesc cu Mihai, din nou, vreau sa-i spun ceva pentru mine. Spune-i că îl iubesc mai mult decât orice, nu pot pune în cuvinte, s-ar lua la timp, şi va fi pe întregul page.And Nu-mi pasa daca el se va întoarce vreodată să o efectueze, dacă vrea să şedere în ascunderea, el ar trebui să fac asta. atâta timp cât el este fericit, că este tot ce contează pentru mine. Un înţelept persoană, o dată a spus: Nu trece pe cineva înainte de hotărâre pe care le-aţi vorbit cu ei unu la unu, nu `mi pasa de ce se povestea. Băiatul a fost chiar el. Aş vrea ca toată lumea ar face asta, şi nu trece hotărâre, doar pentru că a fost ceea ce este scris în scandal, pentru că este BS. Michael, te iubesc mai mult

  8. nansta spune:

    De asemenea, am crezut că în clipa în care am văzut de ambulanţă pic, persoana în faţa lui uitat prea "proaspete", care va fi cea a jacksons. Faţa uitat prea normal, nu ca material plastic, dar îmi pare rău să spun adevărat.

  9. Samantha spune:

    De acord, de piese ale puzzle-ului sunt încadrate în loc, prima dată când am auzit titlurile "MJ DEAD AT 50" M-am despărţit în lacrimi, am fost neexprimat m-am simtit ca-mi curaj a fost o să cadă. Dar l-am iubit pe Michael, deoarece am fost un copil, eu am bio şi CD-ul lui de ceas şi arată-i cu el si el a părut destul de sanatos cu alimente etc El didnt ca de droguri şi de alcool, astfel că este destul de evident în scenă, şi o timp am fost in masina si postul de radio a fost să vorbesc cu el LIVE şi Michael părea destul de meschin şi de radio de oameni au fost de genul "Si tu la a face o revenire?! bla bla .. "şi a părut destul de MJ ah i dont know cuvântul, dar el a fost de a spune lucruri de genul" Da, da, eu sunt, va fi bine, va fi ca nici o alta "nici un alt? vezi tu, la care se încadrează în sfârşit loc.

    Vom ajunge la partea de jos a acestei, ştim lui acolo pe undeva.

    Te iubesc Michael xxx

  10. kerwin spune:

    ok cred că el a planificat-o, este o păcăleală şi îmi amintesc prea lectură cuvintele pe ecran, eu sunt în viaţă. Si eu am uitat la fotografie ambulanţă Este deci nu Michael.

  11. MyBelovedMJ spune:

    Samantha!!! Ai dreptate. Michael a fost spune-ne pentru că acum câţiva ani am "havent văzut încă nimic" şi că va face o revenire ca nimeni altul. Am auzit că 2. Şi tu eşti complet dreapta, el nu a fost pe droguri sau de alcool. Si el nu a fost asasinat. Mă simt ca el este în viaţă.

  12. thriller777 spune:

    omul este în viaţă şi de mers pe jos! moonwalking ar fi un cuvânt mai bine, nu? haha. toţi prietenii mei cred im nebun. tot ce-mi spune-le, dacă acestea se dont crede-ma ajuns la acest site, şi doar ca m-am gândit că ar, a făcut un credincios din ele. Acest site este atât de mare sa-mi pagina de start! Intotdeauna mi-am aştepta cu nerăbdare să nou blog-uri actualizate şi i se bucure alţii de lectură şi comentarii de a putea posta mea de avize. Kudos la acest site. oricum, cu privire la trecerea frontierei lucru, IM jumătate şi jumătate pe asta. wouldnt acest fie la stiri? şi are ca pielea boală lucru care o face în cazul în care el cant merg în lumina soarelui. De ce ar trece la o astfel de cald ţară? im wouldnt sigur că vor să trăiască lui de zile de la o casă tot timpul şi să nu ieşi. dar, în acelaşi timp, acest lucru ar putea să fie doar temporar. Vreau să spun dacă el a făcut fals de la moartea sa, pe care l-am tot cred, el este capabil să se întoarcă, fără probleme juridice, atâta timp cât el doesnt face-o pentru bani de fraudă, care mă îndoiesc thats cazul. a prefacut moartea sa pentru pace, nu de bani. aşa că am făcut bine cred că se va întoarce, ecspecially stiind ca cant a lua în probleme despre asta. ca şi la Paris "plâns" la postul său de memorial, că a fost o înscenare. u pot spune. aşa de sigur de chat pe care le-a ceva în plan pentru copii. , trebuie să amintesc aceste celebritati sunt copii. ei pot învăţa să acţioneze de la o vârstă fragedă. sunt milioane de stele copil. Michael planificat acest toate afară. el este un om foarte inteligent. foarte inteligent. pe care le-a mai mult de o uite-o place. el poate fals de la moartea sa, astfel cum este uşor pentru un ghepard pentru a rula. ma gandesc la asta.

  13. MyBelovedMJ spune:

    Thriller777: Ai dreptate. Dar, pentru a vă confirma îndoială de Michael fiind mort. Ascultaţi melodia asta, este numit: Xscape. Da, este scris pe acolo. el este de a spune totul în acest sens. BTW, El nu este văzut de către mexican de frontieră, Michael, "nu poate fi în Mexic, cu vitaligo. Dar, apoi, din nou, el este căpitanul disguses. Amintiţi-vă că. Doar pentru a asculta melodia. El este tellling-ne ceva

  14. thriller777 spune:

    ive doar ascultat-o, şi i-au spus 2 ur exact. i cant spun acest lucru este total dovada, dar pot sa spun un alt intensificarea piatră pentru a dovedi Hes viaţă. şi tu cant, fără a avea dovada de trecere. bun loc de muncă indică acest lucru. Chiar mi-a aprecia

  15. closepaltomj spune:

    Cui ii pasa ce cred oamenii .. ei vor crede că au unti put. hahahaha

  16. MyBelovedMJ spune:

    Foarte matur.