Наблюдения на Майкъл Джексън, бягащи САЩ - потвърждава смъртта излъгвам

28 юни, 2009
от Admin

Непотвърден доклади от страна на САЩ митническа и гранична защита са посочили, че двама свидетели, които желаят останат анонимни за тяхната собствена безопасност, като видя това, което е описано като безспорна локализиране на Майкъл Джаксън и друг човек, който тепърва трябва да бъдат идентифицирани, преминаващи Калифорния-Мексико Гранична късно в четвъртък вечер.

При съмнение за тяхната сигурност, за локализиране на "Краля на Поп" първият свидетел беше цитира като каза:

"Как можа да го грешка лице така? Да, аз съм някои тя бе Майкъл Джаксън. Косата му е отсякъл кратки и той носеше тъмни очила, но аз имам няколко от неговите албуми и съм го виждал по телевизията и всичко останало, така че не съм съмнение в съзнанието ми, че беше той ".

Свидетелят също така заяви, че те нямаха представа, че певицата е починал по време на наблюдение, тъй като те са работили десет часа смяна и не е виждал или чувал за новинарски заглавия този ден.

"Звезди пресича границата тук през цялото време, тъй като ние сме толкова близо до Ел Ей, така че не ми хрумна в момента, че е важно, че".

Валидността на свидетелите история все още се проверява, но последните развития в случай на смърт на Майкъл Джексън са дали Conspiracy теоретици причина да се смята това, което иначе би се мисли като "изсмукан от пръстите".

Със странни обстоятелства около Майкъл Джаксън на личен лекар, на възможност на смъртоносна инжекция, отлагането на аутопсията информация, забавяне на неговото O2 обиколка тази година и си неразбираеми размера на личните дълга, може би Смърт "измама" е единственият Логически обяснение на този етап.

Кой ще има повече основание да фалшив собствената си смърт и бягат в Мексико почти неоткрита, с изключение на Майкъл Джексън?

Помисли за това.

Tags: Conspiracy, Conspiracy теории, Смъртта измислица, слухове
Публикувано в Conspiracy теории, излъгвам Смърт, слухове | Коментари (16)

16 коментара към "наблюдения на Майкъл Джексън, бягащи САЩ - потвърждава смъртта измама"

  1. MJ убити от илюминати казва:
    ч.

    В илюминати, че знае как да се хвърли на разстояние, но хората, които са загубили връзка. Майкъл Джексън е витилиго и може да не остана на слънце, защото на рак на кожата. Защо ще тичам през границата с лицето си отворени за слънчева светлина?

    Това ми напомня за убийството на царя, че твърде е илюминати вътрешна работа. Ти имаше наивник стоящи в прозореца с пистолет, а след това го каза: "човек име Раул го направи." Всичко това е бик shi.t да захвърлям, който го е направил.

  2. kk593 казва:
    ч.

    Мисля, че това е бик пука защо тя е над всички новини и неща, които дори са снимки от него в СУОС по пътя за болницата те са имали oxgen маска на него да му cpr. Вие мислите за

  3. MJ4ever казва:
    ч.

    Картината на MJ в линейката може да е фалшив. Ако погледнете внимателно dosn't тя наистина изглежда като него, като например на нос, цвят на кожата и вежди. ухото изглежда твърде странно? MJ е перфектният човек за фалшив собствената си смърт. Това е типично Майкъл Джексън хитрост!

  4. heisalive казва:
    ч.

    MJ4ever .. този прав, съгласен съм, че линейка картинка НЕ Майкъл Джаксън на всички! MJ лицето е паднал в резултат от прекомерно пластична хирургия и изглеждаше измъчен, нездравословен начин на кожата и всичко .. линейката картина показва лицето с REGULAR лицето и нормална търси кожата ... това не е Майкъл Джексън, NO на всички ... дори и от малки успехи! Още повече, че това е лош избор като "двойно" Въпросът е .. , които направих тази снимка и защо? MJ искате ли, че картината за света, за да го видите .. да се направи някаква точка? А сляп човек може да види, че НЕ е Майкъл Джексън??? ! Сходен!

  5. closepaltomj казва:
    ч.

    Парчетата на пъзел, че са просто sll попадат на място сега. Трябва да бъдете внимателни как тази дума, както аз съм международно известни близки приятели на Майкъл години. Аз искам този сайт и неговите членове и любопитни обществеността да знае, че това е единственият начин да се измъкнем от мъчителен 50 концерти и безброй хора unscrupously sueing него.
    Говорих с Майкъл, по дължина, само на няколко месеца и аз знаех за Факт е необходима добра почивка от всичко. Няма ли да се уморяват ofbeing така говорихме за навсякъде? Точно така. Той каза нищо за 02 и дори не му пътуване до LONDON COMING UP. Знаех ALOMG ALL THE 02 никога няма да се случи.

    И така .. да .. това е шега, но аз съм горд с неговата находчивост и Радвам се, че най-накрая се, че доброто личния живот той винаги е искал.

    Той може да се чете това може би аз ще се затвори за сега.

    Усмихни се .. той е много жив!

  6. Mojofi казва:
    ч.

    Защо ще бяга MJ страната? Той може все още да пребивават somehwere все още се намира в САЩ. Това е едно голямо място знаеш. Но как може семейството глупак на celebs, които са били там? Стив Уондър, Леон Ричи и prechers прекалено? Единственият начин е, че те наистина belived MJ беше мъртъв. Аз не виждам как те ще искат да се правят на глупак от тях си по този начин. Какво ли мисли за това? След казва всичко това, съм сигурен, МП е жива все пак.

  7. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    За да Closepalofmj! Не знам дали това, което ти е написал е вярно или не. Но ако е вярно, аз искам да ви кажа няколко неща.
    1-ви на всички, искам да знаеш, че аз нямам надежда, че това беше просто шега това, което току-що каза, защото аз woulden "не е в състояние да се справя, че психически. Когато за първи път чух за новини, на Майкъл е смърт, бях толкова devasteded и съкрушен, че не "дори не ядем. Аз wasen "тон в състояние да говори с хората, и аз изключва мобилния си, която аз все още имам. Когато бях wacthed на memoriel вторник, аз бях убеден, че той е мъртъв, през целия memoriel, докато тези думи в синята писмено появи на екрана зад сцената: Im жив, и Im тук завинаги. Напълно съм ли тръпки, и аз повърнах. Не знам защо, но някак си видях, че като знак от Майкъл, е толкова тъп? Бях готов да отида в Щатите, и да даде Майкъл сърцето ми, просто да го дъх отново, когато за първи път чух за смъртта му. Аз ще дам всичко, както казах, дори и сърцето ми. Аз го обичам толкова много, не само за музиката си, и онова, което може да правите с тялото си, но кой е той / е. Въпреки, че хората казват, че не "го познавам лично и само от разстояние, трябва да се разминават. "Аз още не съм много на детството си, родителите ми имам devorced, когато бях само на възраст 10 години, а аз трябваше да се грижа за моите 2-млади братя и сестри. Аз трябваше да растат много бързо. Баща ми беше оскърбително към мен, и двете psysiclly и emotionel, че е доста трудно за мен. Така че защо аз някак си винаги имат чувствах като Знаех го по някакъв начин, аз знам как е било да растат така. Никога не бих обвинявам Майкъл, за които искат някои мира, никога. Аз напълно разбирам, че, кой woulden "Т. Той е в светлината на прожекторите целия си живот, не се чудя аз просто исках да имам малко спокойствие. Никога не съм разбрал, 1 Singel което Майкъл го, никога. И всеки хора оплакване за него consieling си деца изправен, и какво от това. Това не е проблем, аз coulden "т по съгласен с Майкъл върху това. Единственото нещо, което той иска, е за тях да растат нормално. Ако някога трябва да говоря с Майкъл отново, аз искам да му кажа нещо за мен. Кажи му, че аз го обичам повече от всичко, аз не мога да я тури в думи, това ще отнеме време, и то ще бъде върху целия page.And нямам грижи, ако той някога се върне да изпълнява, ако той иска да престой в крие, той трябва да направи това. толкова дълго, колкото той е щастлив, че е всичко, което има значение за мен. Мъдрият човек веднъж каза: Да не се съдиш никого, преди да сте говорил с тях един по един, аз нямам интересува какво е историята. Момчето се е прав. Иска ми се, че всеки ще прави това, и да не съдиш, само заради това, което е било писано в таблоидите, че причината е BS. Майкъл, обичам те повече

  8. nansta казва:
    ч.

    Аз също мислех за минути видях линейката снимка, лицето си изглеждаше твърде "пресни", за да бъде този на jacksons. На лицевата изглеждаше твърде нормално, не като пластмаса съжалявам да се каже, но е истина.

  9. Саманта казва:
    ч.

    Договорени, на парчета от пъзела, са включени в място, първи път чух заглавия "MJ умря на 50" Току-що счупи в сълзи, бях изумен се чувствах като ми кураж, че ще падат. Но съм обичал Майкъл откакто бях малко дете, аз имам био и CD и часовник показва около него и той изглеждаше доста здрави с неговите хранителни др Той didn't като наркотици и пиене, така че това е доста очевидно поставя и един време бях в колата и радио станции Говорих с него живеят и Майкъл звучеше доста подъл и радио души бяха като "Значи ти направи завръщане? бла бла .. "и MJ изглеждаше доста ах I DONT знаят думата, но той казва неща, като например" Да, да аз съм, че ще бъде добра, тя ще бъде като няма други "няма други? Виждаш ли, му накрая попадат на място.

    Ние ще стигнем до дъното на това, което знаем си там някъде.

    Обичам те Майкъл XXX

  10. kerwin казва:
    ч.

    OK, аз мисля, че той планира той, това е шега и аз помня четене думите на екрана, аз съм жив. И имам погледнах в линейката снимка Това е така, не е Майкъл.

  11. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    Саманта! Вие сте прав. Майкъл е бил казвам нас за няколко години, че ние "havent виждал нищо все още", и че той би се завръща като никой друг. Чух, че 2. А ти си напълно прав, той не е бил на наркотици или за пиене. И той не е бил убит. Имам чувството, че той е жив.

  12. thriller777 казва:
    ч.

    човекът е жив и ходене! moonwalking ще бъде по-добра дума, а? haha. всичките ми приятели, мисля Im луд. Всичко, което им кажа е, ако те DONT повярвай ми дойде до този сайт, а само като си мислех, че ще го направи вярващ от тях. този сайт е толкова голяма своя си страница! Аз винаги се радваме на нови актуализирани блогове и ми е приятно четене други коментари, както и могат да публикувате моето мнение. слава на този сайт. Както и да е, за преминаване на границата нещо, Im половина и половината от това. wouldnt бъде това по новините? и той е, че кожата заболяване, което прави невъзможен, когато той отиде в слънчева светлина. защо ще се движат с такава топла страна? Im сигурен той wouldnt искам да живея дните си в къщата през цялото време и никога няма да излезе. но в същото време, това би могло да бъде само временно. Искам да кажа, ако той направи фалшив смъртта му, което всички ние вярваме, че е в състояние да се върне без никакви правни проблеми, докато той doesn't правя го за пари, измама, която съм съмнение този случай. Той симулирала смъртта му за мир, а не пари. аз правя така твърдо вярваме, че ще се върнеш, ecspecially знае той арго се в беда за него. както и за Париж "плаче" на негово спомен, че е бил поставен. U може да се каже. Im така, че той има нещо в плана за деца. Вие трябва да помните тия са знаменитост деца. те могат да се научи да действа на по-млада възраст. има милиони деца звезди. Майкъл planed това всичко. Той е много умен човек. Много умно. Той има повече от един поглед-а-обича. Той може да фалшив смъртта му, както той е лесен за леопард да се изпълнява. мисля за това.

  13. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    Thriller777: Вие сте прав. Но за да потвърдите вашето съмнение на Майкъл е мъртъв. Чуй тази песен се нарича: Xscape. Да, че е написан по този начин. Той се казва, че всичко в тази посока. BTW, той не е виждал от мексиканската граница, Майкъл, не може да бъде в Мексико с негово vitaligo. Но тогава пак, той е майстор на disguses. Запомни това. Просто слушай песента. Той е tellling ни нещо

  14. thriller777 казва:
    ч.

    Айв просто да го слуша, и аз имам 2 кажа Ур точно така. аз арго кажа това е общото доказателство, но не мога да му кажа друго засилване камък да докаже ХЕС жив. и ти арго са доказателство, без засилване камъни. Добра работа, сочещи това. Наистина го оценявам

  15. closepaltomj казва:
    ч.

    На кой му пука какво мислят хората .. те ще си помислят unti те воня. hahahaha

  16. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    Много пълнолетни.