Michael Jackson Hoax Death

Kas kuningas Pop tõesti surnud?

Fotoplaadid analüüsimisel kätes Michael Jackson ja petis Londonis
Võrdlusel vasak käsi Michael Jackson & The petis juures O2 Pressikonverents

Need pildid on kõrvuti Kahe vasakule pilte, mis on vasak käsi Michael Jackson ja vasak käsi 'Michael Jackson' juures O2 pressikonverentsil Londonis märtsil 2009.

Me usume, et need pildid osutuda üle kahtlust, et see ei olnud Michael Jackson, et osales konverentsil.

See avastus, pidades silmas tema hiljutist surma, tekib küsimus, miks ta ei osale oma pressikonverentsil? Kas kasutada seda petis esimese paljudest kummalised sündmused, mis on võimalik, osutus suurimaks Hoax, mida maailm on kunagi näinud?

Kui me lähemalt uurida käsi kõrvuti, näeme palju erinevusi nende kahe vahel.

width=303

On selge, et kahe käega ei ole samad.

Esiteks, Michael Jackson on üsna pikk ja õhuke sõrmede ja pika Palm. The petis lühikesed töntsakas tapid, millel on väga kumer ringkiri palm

Teine ilmne erinevus on liinide kohta käsitsi.

The Line Mars, mida tuntakse ka Life Line, mis Michael Jackson käsi on üsna lähedal tema thumb. The petis's Line Marsi palju sügavamale kesklinnas, käsi.

Kui pildid õigus pilk roosakas sõrme. MJ's on üsna habras, õhuke ja petite. The imposters on Tanakka, rasva-ja lame.

Kui vaadelda laius, palmi-, napilt indeks näpuga ja ulatub üle, et roosakas. MJ's on üsna väike laius võrreldes selle petis, whos küljest on üsna lai.

Põhiseade kohta Imposters küljest on väga palju, nagu rasvhapete ja Tanakka V kuju. MJ tegutsemiskohas tema küljest on väga ümmargused ja väikesed.

Meil on nüüd tõend.

Kui tal on Olevad see välimus, mis on üks kõige olulisem oma karjääri, siis kuidas me ei usu, et ta ei ole võlts rohkem?

Selleks, et vaadata rohkem teavet Michael Jackson kätte ja hiromantia analüüsi vaatama siin http://bit.ly/m5MFT

  1. Andrea Said,

    Ma teadsin seda! Panin need fotod kommentaar osutuda Francesca, et see ei olnud tema käed! Haha. Olen nõus, kui ta võib olla isehakanu rääkida talle, miks mitte võltsitud tema surma tõttu, mis on selgelt arusaadav. Ma ülejäänud minu juhtumiga.

  2. melia8383 Said,

    Ma teadsin, mis ei olnud teda. Kui teil on uuritud Michael Jackson kaudu või pressikonverentsil. Sa oleks pidanud teadma, et see oli Imitoija. Kui ta oli selle bussi, ma teadsin, et kuna tema jalutada ja et halb "parukas". Michael alati kepted tema juuksed kena, eelkõige avalikus ma tõsiselt arvan, et ta Olevad surmani!!

  3. Francesca Said,

    Suurepärane töö! Ma teadsin seda! Ikka veel on, mida ma ei saa aru. Kas nad kasutage kahekordset sest tegelik Michael oli haige? Minu isiklik tunne on, et ta on okei, ma loodan, et see ei tundu liiga haletsusväärne. Ma mõtlen, see on, mida me kõik soovime talle muidugi ...

  4. Andrea Said,

    Samuti teave, kuidas STRONG Michael's "Heart rida" on? Kui arvad, et kõik, mis palm lugemine kraami südameatakk oleks kindlasti kummaline, et MJ olnud. Lihtsalt ütlevad.

  5. Madason Said,

    I dont think oma Michaels käsi.
    Kuid pidage meeles, nii Michael Jackson pildid küljest on omamoodi lõdvendada. Aga esitatud "Michael Jackson pildid õigus, on venitatud lähemalt. Profiil, mille poolt on antud, siis saab kindlaks teha, kuidas ta paistab. Seal on rohkem similaritied vahel comparisions aasta esimesel pildil kui teine, vaid kaks näitavad, kuidas käsitsi otsida erinevad.

    Aga siis uuesti, et see, mis paremal on väga Tanakka peaaegu paistes. Prügilad, et sõrmed on väga suur (turse otsin).

    Seda ei saa Michaeli küljest ... ... .. või võib see?

    Ma ei arvan, et teil on vaja teha rohkem võrdlusi teiste pilte "tegelik Michael Jackson ', enne kui teha nii suur, nagu väidavad seda.

    Sa kurdavad, kuidas me ainult 1 pilti tema "oletada tormamise haiglas ja surm" ja kui proovite väita midagi kasutada ainult üks võrdlus pilt yourselves.

    Point: leida rohkem pilte ja rohkem uurimist küsimuses.

  6. Bee Said,

    Nüüd on see saada rumal ja venituseta üsna veidi.

  7. MISS M Said,

    Jah, see tundub, kui petis kasutati. Kuid see võib olla asjaolu, et Michael ei tunne hästi ja kasutas seista sisse, mis ei ole tõestanud ta Olevad tema surma. See lihtsalt näitab ta kasutas tugihark sisse

  8. MISS M Said,

    Ma armastasin ja teadis Michael isiklikult. Et tõesti arvad, et ta sureb ja on kõik need narkootikumide lugu tema ümber. Kui te võltsitav oma surma te ei taha, et see on sama tore kui võimalik, siis ei tahaks inimesed teavad oma isiklikke asju ajada. Lisaks, et arvan, et ta oleks võltsitud tema surma kontsert ja on kõik need inimesed ei ole rahul, on tegelikult mitte seda, mida Michael Jackson seisis for. Ta oli Armastusest ja empaatiat, et inimesed siin maailmas. Kui ta ei võltsitud tema surma, ja ma siiralt kahtlen selles, et ta seda teha, et gasin mõned rahu, ja saada tema tervis õigele rajale tagasi juhtida.

  9. jackoisalive21 Said,

    Ma teadsin, et see wasn't teda tõsiselt ütleb kõike. vaid ka harjoituksesta oma selgelt teda. ja kui sa vaatad seda kutid abaosad dont te arvate, et nad on nii laiema seejärel jacksons? lihtsalt arvamus ta ootab raskemad kui Michael.

    i dont süüdistada michael jaoks faking surmani Loodan HES rahu nüüd!

  10. Vee Said,

    Ma pidin jälgima pressikonverentsil paar korda, sest tema käitumine oli nii erinev. Alguses oli mul raske uskuda, et teda. Loomulikult kõik on tasuta uskuda seda, mida nad tahavad, kuid usun, et kõik fotod on sama isik, siis tegelik MJ. Kontrollige keskmine sõrm umbes poolel teel üles, seal on kaks märki, et saate näha kõiki fotosid. See peaaegu välja näeb kaks väikest muhke. See on kindlasti samasugune käsi, kuid sellest erinevatest vaatenurkadest.

    Samuti, ma ei usu, et selleks on MJ Imitoija, kes on piisavalt hea typerys inimesed, välja arvatud vahemaa ... võibolla vehkimine on rahvahulga alates Limo või sisenevate ja sealt väljuvate hoonetes. Ma ka ei usu, et ta suri saadud Pepsi kaubik õnnetus. Ükski neist ei mõtet. Soovin Michael olid veel meiega, kuid ma tõesti usun, ta on läinud.

  11. Andrea Said,

    Käsiajam teoreetiliselt võib venituseta see natuke - kuid ei ole kahtlust, minu meeles, et see mees on O2 konverents ei olnud Michael Jackson. Mingil põhjusel võib see on olnud, ei olnud teda - üldse. Aga ma arvan, keegi ei kunagi kindel.

  12. idk Said,

    see on see kõik bs just seetõttu, et selle mj doesn't tähenda tema tõsi, et käed on ilmselt sama üks neist on vaid sliightly treimata, at, miks nad otsima eri

  13. Usagi Said,

    Vabandame petta te kõik, kuid see on sama käsi .. lihtsalt vaadake keskel sõrme. Näed kahe dents in the middle? Jah täpselt sama nii pilte .. suhteline pikkus on sõrmede on ka sama .. see oleks väga raske jäljendavate kui "petis" oleks väga hea plastilise kirurgia teha tema käed mis on minu arvates väga raske uskuda.

  14. SkylinexBleedsxRed Said,

    See võib olla tõsi, aga sa ei saa muuta hõõrdkatete oma käsi. Sirged nii käsi ei ole ühesugused üksteist. Seega on käed on nii erinevad. Samuti alus Palm on erinev. Michael's on vähem indented.

  15. kazza Said,

    Olen nõus, et isnt MJs poolt ning et põhi käe erinev ja ridade tema poolt on erinevad

  16. Sosh Said,

    Vaadates asjadele, happenend alates "See on see börsiteade Kuni Michaels surma" kõik on installiprogrammi AEG,
    Kasutades petis sobib kogu lugu. Võibolla Michael ei tea täpselt plaane või ei ole nõus täielikult.

    Plaani AEG võttes 10 kontserti kiiresti pöördus oma 50 kontserti rahva nõudluse põhjal ventilaatorid MJ. Ofcourse AEG allready teada, et suunake kontserte kunagi toimuma.

    Mõned kulud tuli teha (O2 areenil, piletite harjoituksesta, tausta jne), kuid need kulud on väikesed võrreldes täiendavate tulu nende üldkava.

    Alates nad teadsid Michael pidi "die". Kui Michael suutis käivitada neid näitab või mitte, ei olnud küsimus. Nad on vaja luua uut hoogu, kui kõik maailma mõtlesin välja Michael uuesti. Mitte ainult 800000 inimesed, kes ostis pileti. Tema surm oleks hoogu. Nad allready teadis, et palju CD-ja DVD-tahtest müüakse pärast ones surma. Üha rohkem tulu kui 50 kontserti üksi.

    Hilinenud esimese 4 kontserdid on osa lennukile. See hõlmas ekstra meedia tähelepanu ja andis illusioon Michael polnud kuni see. Ja siis kohe pärast lõpliku rehearsals MJ suri.

    Fortunatley kohta AEG kõiki neid lauluproov oli Recored on Highdef ja täiesti sobilik vabastamist DVD. Ta müüb miljoneid, sest see on viimane tegevus kuningas Pop. Siis on ka mälestusmärk, mis saab ja vabastatakse DVD / Bluray. Uskuge mind! See teenida AEG ja Sony (nad nõustusid tõenäoliselt tehingu) palju raha.

    Võibolla Michael oli jälle victom poolt suur raha ettevõtetele. Võib-olla ta oli hinge taga see plaan põgeneda normaalset elu ja veenda AEG vedama see välja.

  17. ladylee1979 Said,

    viimati lugeda lehtedest, et michael oli Pilvessä ilmu 02-konverentsi ilmselt nad couldnt äratada teda piisavalt seega 4hrs hilja kui kaarik kõik olid Getting kihelev jalad nii otsustanud helistada on Jacko topelt, et katta talle Samuti f ei olnud mingit kahtlust õiguslik külg, mida nad võivad võtta sõrmejäljed alates decesed ole nagu nad on Michaels väljatrükiga alates kohtuasjade ja parima foto kasutada comprasion tema mugshot foto mis tuli tema silmis on lawi dont tahan teda surnud olin ise piletid aga ma arvan, et HES läinud lase tal minna nüüd

  18. elus Said,

    Kas keegi näha kõnes andnud Latoya aadressil Nokia pärast memoriaali? Ta ütles midagi Michael jälgib ja näeb teid kõiki (edaspidi ventilaatoriteni) ja ta armastab teid kõiki nii palju. Mida?? Kui keegi oleks Rutistaa surmariski hoax oleks Latoya LOL Aga kui ta oli viidates teda on taevas siis miks ei ole ta öelda, et ega ehk üle või midagi? It's just
    liiga hull. Kui midagi doesn't tunne ega tundu õige seda tavaliselt ei ole. Lihtsalt tahtsin kuulata, kui keegi teine arvas, see kommentaar oli tõesti kummaline.

  19. goslinger1 Said,

    Olen näinud close ups on hambad nii Michael ja "petis". Hambaid on erinevad! Sarnaseid, kuid mitte sama. Sa ei saa varjata, et-ja teise nurga alt pilti ei saa varjata seda.

    Ma mõtlesin, et Michael oli tõeline esineja ja armastas etapis. Ma ei saa kujutada teda abivalmilt loobuvatele täidab igaveseks. See oli, mida ta sündis teha! Kas ta pigem surevad, kui annavad oma tõeline armastus kirjalikult ja täidavad oma fännid? Mõtle sellele. . . Ta on teinud seda, sest ta oli 5! Kuidas saab ta äkki seiskamisel, et osa temast välja ja ära joosta teatud saarel kuskil?

    Ma olen nii rebitud. Loodan, et ta on elus, kuid kui ta "esines tagasi" Ta oleks ton ÕIGUSLIKKU kraam visatakse teda, ei ta on? Kui ta Olevad surmani, ma ei usu, et ta kunagi tulnud "tagasi."

    Niisiis, viisil, see on nagu siis, kui ta on "surnud" ikkagi. Ma ei näe teda uuesti lavale, kuhu ta kuulub. . . isegi kui ta sipping a Pina Colada mõnes välisriigis maa!

  20. MyBelovedMJ Said,

    Miss M, kui teaksid, Michael, isiklikult mabye saate asnwer mul 1 küsimus. The writwing sinisega tema pilt, kell memoriaali teisipäev? See oli writeing: I `m alive, and I` m siin igavesti. Miks ainult, et sentece? Miks mitte kogu lugu? Kas te teadsite, et?. I Love Michael väga 2. Ja mul on olnud Neverland, ta on sweetest mees IVE kunagi täidetud. Aga ma ei tunne teda samal viisil, nagu sa tegid .. Ja Mul on kahju, et borther teid, kuid ma `t saada karistuse ära mu peas. Mabye tal on ainult mulle, kuid ma nägin seda, mis on märk alates Michael, helista mulle naiivne, idioot või midagi. I don `t know, see on lihtsalt tunne. Ma annaks kõik i enda saada ta tagasi, kõik. Ma lihtsalt vajan rahu minu arvates, et kõik see, olen nutt Nonstop on viimase 2 nädala jooksul, ja mul on olnud nii devasteded, et ma mütsi lasta minu x hoolt mu poeg, 1. paar päeva . Nii et palun, kui teil on mõni idee, või keegi teine on. Palun öelge mulle. Ma ei nõustu kunagi seda, et Michael suri, kuid mul on vaja leida viis, kuidas õppida elama seda, Someday. Vabandust jälle häirib teid, vaid on vaja selge see, et minu meeles. On tore saee, et nii paljud Armunud Michael jaoks, kes ta oli ja kunagi sooritanud ühtegi kohtuotsust, mis on talle või midagi. Loodan, ta ei näe seda.

  21. MyBelovedMJ Said,

    "Ei näe, et ma pean tunnistama, et. Aga jah, tundub Kinda kummaline, et ta ei räägi talle, et pressence mõttes. Hmmm.

  22. bghoppy Said,

    Kui ta on nii surnud, miks ei ole see välja näeb AEG ja pere on kriminaalkorras vastutav. Miks keegi on jõutud järeldusele, et see on võimalik, et tema nõrgenenud, siis inimesed, kes oli teha või lahtised tohutuid summasid sõltuvalt tulemustest ja pere, kes on juhtida tema taga nagu kodutud ahvid (isegi või eriti pärast surma) oli midagi teha talle? Ainus keskendumine on arstid. Kõik see raha ja Henkirikos oli välistatud, esimene päev? Tule!
    Ma olen võib-olla hull, aga ma ei ole loll. Midagi ei ole õigust nii või teisiti. Valin uskuda, et see on hoax, sest tegemist kohutava reaalsuse oleksin näkku, kui see on tõsi ta on surnud. See on see, et kui ta sureb narkootikumide, see tähendab, et vaatamata kõigile talent, rikkuse ja armastuse pere ja sõprade ja ventilaatoriteni ta ikka kaotas kontrolli ja kukkunud. Sest ma arvan, inimesed, kes surevad OD,, at jätmine selfpreservation ja arvestades teistega.
    Kas elu tõesti järgis sarnast elektrikaari of Judy Garland ja Elvis, ja Anna Nichole Smith, ilma et üks isik, kellel on õppinud õppetund kuulsus, omandimaksud, narkootikumid, jne? Eriti MJ ise kes uuris kõigi nende inimeste elu üksikasjalikult?
    Tere tulemast Ameerikasse, siis ma arvan.

  23. she_can Said,

    Saan aru, et tema "surma" on võibolla astmelisi kui vaatleme mõned faktid.

    - Ilmselt ta ei olnud valmis 50 kontserti juures O2 Arena, kuid ainult 10 seal ja siis alustada maailm tour.

    väga huvitav artikkel
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-threat-to-axe-this-is-it-concerts_1108373

    juhul kui link ei tööta, siin on artikli
    "Michael Jackson ähvardas katkestada kogu oma perspektiivis on see See näitab, kui 40 kontserti lisandus ilma tema nõusolekuta, et uut aruannet.
    Laulja kuulutatakse pressikonverentsil Londonis 5. märtsil (09) ta täidab 10 keikkoja on linna O2 Arena aasta juuli (09).
    Seespool päeva, 40 rohkem näitab oli lisatakse ajakava - kuid Jackson oli teadaolevalt teadnud plaani mida promootorid AEG Elus, ja ähvardas kirves kõik 50 kuupäevad, mil ta sai teada.
    Uuriv ajakirjanik Gerald Posner kirjutab kohta TheDailyBeast.com, "Jackson ilmselt teadis oma piirid. Ta rõhutas mitte rohkem kui 10 etendused ... kulisside taga, AEG ja Jacksoni finantsnõustajad oli ilmselt töötanud välja tulla, mida nõutakse pop star tegema rohkem näidatud.
    "Kui Jackson teada, et pärast pressikonverentsi, siis käivitati mitu päeva tuisune koosolekuid Jackson ajal ähvardades mitte midagi."

    - AEG Kindlustusandja (Lloyd'si) poliitika hõlmab narkootikumide üleannustamise

    Teine huvitav artikkel:
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-insurance-policy-included-drug-overdose_1108633

    Siin on tsitaat:
    Kontserdi promootorid jäänud Michael Jackson's COMEBACK reisikorraldaja saab mitme miljoni dollari makse alates näitavad kindlustajale kui aruanded siduda superstaar's tõmmatakse uimastid on õige - sest nende poliitika hõlmab surma üleannustamine.

    - Siin on see, mida tema sõber Mark Lester ütles täna MJ

    "Kogu asjaoluna tõde seoses Michael surm tundub looritatud on mõistatus, mis tähendab vähem. Sa ei tea, kes kaitseb kes ja miks.
    "See on see, mis on minu arvates väga salapärane - Michael vihkasime nõelu. Andsin talle akupunktuuri kaks korda, üks kord nikastasin thumb ja mõne aja jaoks spider hammustada. Ta ei oleks osteopaatia, sest ta ei saanud kanda kuulda kondid käsku. "

    allikas: http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/lester-jackson-hated-needles_1109285

    (jah Mulle meeldib see veebileht)

    Nii et minu arusaama nende 3 faktid:

    tema surm on astmelised kui narkootikumide üleannustamise
    - Meedia keskendub see idee, et ta on narkomaan
    - Katse tulemused kinnitavad seda (väidetavalt)
    - AEG saab makse alates kindlustusandja
    - Michael (kes ei tahtnud esitada oma COMEBACK kuidas AEG tahtnud talle seda teha), võib lihtsalt puhata. Eelseisva 2 albumit + umbes 100 vabastamata laulud on hea võimalus jätkata seda, mida ta tahab ilma touring. Siin minu viimane punkt / kui mõned sa nägid oma isikliku Kodu Filmid DVD Kirjastus paar aastat tagasi, ütles ta (nii naljakas stseen BTW) et ta ei meeldi touring, kuid ta meeldib toimiksid koos tema fännid, sõidukulud jne ...

    Palun jäta mind oma kommentaarid!

  24. Usk Said,

    Olen õnnelik, sest ma teadsin seda!
    Ma tõesti arvan, et see mees oli petis, lihtsalt kuulata tema häält ja seda, kuidas ta näeb välja ... ta naerab everytime ... Tema nägu on nii imelik.
    Ma tean, kes ei ole fänn MJ isegi mind, im ei MJ fänn, kuid kui nägime neli kuud tagasi selle video, oleme kokku leppinud:
    Kaks ideed: 1) MJ muutunud täiesti tema nägu, ja kaotas ta pea täiesti hulluks, või 2) Halb petis, kes andsid meile naerma!

    Ma ei ütle, et MJ on elus, see on teine asi, kuid teate, see mees ei ole MJ, ma vannun seda.

  25. Usk Said,

    Teine asi, et olen lugenud: videod näib redigeeri!

  26. Andrea Said,

    Lihtsalt öeldes - kõik, mis on jätkuvalt mainitakse siin teistega, ja minu spekulatsioonid, sest päev üks tema nn "surma" on peaaegu 100000000000% tegid mulle tõesti teame, et MJ ei ole surnud. Ma lihtsalt ei saa oodata, kuni päeval, kui ta otsustab öelda maailm ja ma tule siia ja me kõik rõõmu, sest teadsime, me kõik olime õigus algab!

  27. bghoppy Said,

    Let's olema teaduslik kõigist selline:
    Millised on tõestatav fakte selle kohta, et oleks püsti tõusta kohus? Lisaks lõputu kuulujutud ja spekulatsioonid, mis meil on?
    Kas sa tõestada MJ on surnud? Nr keha ei surmatunnistus, puuduvad tõendid selle kohta, surma kirja. Nr kahtlused umbes Henkirikos (infact jättis esimesel päeval ja mitte kunagi, kuna), vaid püsivad insistence ta suri narkootikumide üleannustamise vaatamata puuduvad tõendid antud alates arsti või õiguskaitseasutus. (väga mugav see võtab 4-6 nädalat kohta lõpliku otsuse, kõlab kui "perekonna" tabamust lavale) (ja veel nad teavad, mida uimastitega hukkus talle nüüd, et miks mitte tiedotteella litle infot? Miks ei ole infot umbes teise ja kolmanda autopsies?) Paljud arstid ja õed mahavoolamine nende julgust tema era-haiguslugu hoolimata hipo seaduste ennetamiseks räägi sellistes küsimustes, sõltumata sellest, elu staatust.
    Kas lood me lugeda ja kuulda MJ peetakse usaldusväärne ja faktidele? Mitte mingil juhul. Iga detail me kunagi teada aboutabout MJ ja tema pere on siis vaidlusta keegi või iseendale. Ärge unustage, ta on mees, kes oli tema PR inimesed pumba lood on HB kambrisse ja elevant mehe luud võtta ajakirjanduses, siis ütleb järgmise reporter, see on hull, "Nad asuvad minust". Keegi meist ei tea tõde selle mehe ja tema elu, ja ta ise on olnud oluline vahend, et moonutamist.

  28. melia8383 Said,

    Loodan ta ... veel elus. Ma tean.
    Olin vaadates youtube video on kiirabi toetus välja tema sõiduteele. Miks nad lähevad nii aeglane, nad ei ole isegi oma sireenid on? Kui ta oli alread "surnud", kui nad said seal arst oleks allkirjastatud sertifikaati. Ja nad oleks nimetatakse coroners.

    Mul on kahju, kuid ma ei ole kunagi näinud, kiirabi lähe nii aeglaselt, kui see oli erakorraline!!
    Ja kuidas saaks kedagi juurde minna, et "viimase" pilti MJ? Selle põhjal, mida ma nägin oma "elu" oli blokeerides aknad taga, ja küljel!!
    Uudised on nüüd tulemas rohkem lood, mis teeb kõike nii darn segadusse!!
    Ja kuidas teab kus "organ" on MJ läks!!
    , Et "surma tunnistus on võltsitud, siis võin öelda." Elab koos vanematega? "Ole nüüd, ta oli rentimise home.of loomulikult nad oleksid latoya nime seal, sest uudised jaamades. nad näinud seal elavad öösel. Võid kergesti purshase neid.
    Out kõik kuulsused, et suri Michael on ainult üks, te ei ole näinud?
    Miski lisab up?
    Doctor supposely leidis ta voodisse mitte "hingamine?"
    Doctor näinud teda kokkuvarisemine?
    PRINCE (vanim poeg) nägin teda kokkuvarisemise ja ta arvas ta mängib?
    Kas keegi saaks "Story" straight?
    Ma lihtsalt leida veider, AEG insursed reisikorraldaja (hõlmatud narkootikumide üleannustamise, kuid mitte loomulikel põhjustel)?
    Täpselt 2 nädalat enne "tour?"
    Miks mitte küsimus MJ on lapsed, sest nad olid seal? Ja isik, kes nõudis 911? Kõik nad kahtluse oli doktor?
    Noh, enamik inimesi teavad, et kõige O2 konverents, mis ei olnud Michael.
    Navi isegi öelnud, et tagantjärele intervjuud (kusagil YouTube'is), et MJ ise palgatud teda olla peibutuslindude ning mõnikord minna album edutamistest!!
    Ja Jackson pere on "viis", et vaikne kõik sellest. At memoriaali lapsed isegi ei tundu kurb! Nad olid lähedal teda, miks ei oleks nad nutma?
    Inimesed, kes olid peaaegu talle öelnud, et ta ei tee narkootikume, kuna ta oli hull on terve, on vegaani (vaevalt sõi), töötatud. Vihkasime nõelad!!
    See "lugu", et meedia toidab inimeste hulluks, ma ei ole kunagi kuulnud midagi sellist varem!! Kui ta oli sõltuvuses uimasteid, see oleks olnud üles, eriti tema uuringutes tagasi Usun, 93-94 ja 2005? Nädal tagasi Joe Jackson oli kõigile tv nüüd ta mitte? Ja miks ei ole nad maetud keha? Ma mõtlen neid oli nii keskendunud planeerimise memoriaali ja näitab oma "nägu", kes ei suutnud nad otsustama, kuhu MJ oleks?
    Teeb nosense mulle!!
    Kui ta tõesti on "kadunud" nad ei hooli, et see, mida see näitab.
    Aga ma loodan, et ta ei ole, ta väärib olla õnnelik.
    At memoriaali miks Marlon rääkida lugu, kui Michael oli riietatud nagu vana inimene kirje salvestada? Ja kus on Chris Tucker, Steve Harvey, Diana Ross, Liz Tyler. Enamik kõigile, et tegi talle vale näitas up at the "mälestusmärk" nagu Corey Fieldman ja mõned muud tähte, mis rääkisid talle, kui ta oli "elus".
    Mis saab minu närvid on, et äkki Michael "sooritanud" kõik need Fake A **
    Celebrities taha võltsitud nutma ja saada kaamera ees öelda, kui palju Michael mõeldud neile, palun!!
    Ja nüüd andmekandjaid bashing Michael ütleb, et lapsed on "liiga valge" tuleb michael's, ja ta oli "sõltuvusse", et narkootikume?
    Aastal 2005, mõned oma "kahtlane" ex-bodguards treimata vastu ja ütles ta molested on boy.People ütlevad anthing raha ja kaamera aeg, just nagu praegu.
    See lugu on lihtsalt liiga wild!!

  29. melia8383 Said,

    Vabandame pikemas kommenteerida, oli mul palju öelda!! LOL

  30. JC.LOVES.MJ Said,

    ARGHHH! im soooo segaduses, käte ei vaata eri pean tunnistama, kuid olen nõus keskmine sõrm ja dents, et nad on esindatud kõik pildid. Ma loodan, sooo HES alivee!

  31. JC.LOVES.MJ Said,

    Kõik im mures on, kui ta ei tule tagasi, on olemas saab alotta õiguslikud küsimused tegelema, hästi atleast ta on elus Aye?
    - J

  32. MONij Said,

    she_can: Punkte sa viia mind mõtlema MJ mõrvati poolt AEG, nad ilmselt arvasid, et ta oleks carryout tema ohtu ja kui ta suri narkootikumide üleannustamise ", siis kindlustus maksab välja.

  33. JC.LOVES.MJ Said,

    Melia8383: Ma pean ütlema, väga hea kommenteerida küsimust. Väga kehtib ka.
    im justt Soo segaduses, kodulehel annab mulle lootust
    - J

  34. SkylinexBleedsxRed Said,

    She_Can: Need on awesome juhib, et teil sõlmitud. Ma nautisin artiklid, aitäh!

  35. Sosh Said,

    Murder by AEG võiks olla võimalik. Lõppude lõpuks on nad palgatud oma arstile ja võib-olla tema töötajad. Lets ei loodan, et see lugu on tõsi. See tähendaks, Michael on tegelikult surnud.

  36. ladylee1979 Said,

    käed või mitte dont muuda asjaolu, et ma tavaliselt näe mu iidol kohta 26. july2009 Olin nii õnnelik, et saan need piletid i nauroivat ja karjus nädalaid hammasülekanded üles ta seejärel bang see on see, et oli see, et ma siiski cant saada selle üle just dont tundu reaalne i cant ette kujutada elu ilma Mike HES olnud minu jaoks 25yrs im vihast ja ärritunud ma ei saa teda näha jälle, samuti nagu ka kiirabi nad omakorda sireenid Algab aproach et kinnisvara ka 2 põhjustel võiks juba lähed aeglane kas ta on tõepoolest surnud, et ei ole vaja kiirustada või HES elus ja kasutanud mannaquin nii ei hädaolukorra ka on vastase õiguse faking oma surma saad vahistati ja kui matmise ei juhtu, kuni nad on Michaels aju tagasi ja nad ei suuda ülejäänud teda ühes tükis.

  37. Goldie Said,

    Olen ka cunfused ??????

  38. dianafan Said,

    Olen olnud Käesolevatele saidile raske südamega. Olen kindel, et MJ on surnud, aga kui seal on lootust, et elu. Lihtsalt paar asja kohta petis. Kui MJ oli kiilas ning see peab kandma parukas, miks ta poolt kaetud musta juuksevärvi? Parukad ei Täheldada pesemislahuses. Samuti, ma tean, et ma ei saa seda teha, kuid võib-olla keegi võib - kas on mingil moel vedama terve nägu pilt MJ alates viimasest harjoituksesta ja pange see kõrval olevat petis ja eeldatakse reaalne hiljutine? Et ma tahaks näha. Mul on ainult jälgida, et proovid kaks korda, sest see häiriks, kuid mulle MJ vaatleb üsna väike (Tean oma suure etapi LOL) ja petis on massiveley lai võrdlust. Kas keegi seda pilti analüüs?

  39. feyaya Said,

    Ma ei kuulnud, et AEG renditud et doctor; Ma kuulsin just vastupidist, et ta oli michael, kes isiklikult palgatud teda. või olen ma mõtlen erinevat arsti? Ma olen segi ajada. Arvasin, et ta oli võib-olla mõrvatud liiga, kuid see on selline hirmus mõelnud, eriti kui me kõik soovime, et ta on elus, jah? pluss läheb mõrva teooria koos Joe jackson teooria. Me kõik teame, on terve mõistusega inimene ei ole kunagi nõus Joe, LOL.

  40. Jamy Said,

    Ma arvan, et sa oled unenäod ... see on tõesti üks ja sama isik ... see oli kindlasti Michael London ... pilt vasakul ei ole selge ja käsi ei ole sama seisukohast on see explaination!
    Sama nina (see on raske ti on sama!) Sama lõual sama naeratus sama hääl!

  41. charbour Said,

    Kuule, see on üsna juhuslikult, kuid keegi teine on nõus, et:
    kui MJ esimese suri palju inimesi arvasid, et ta oli tõepoolest surnud. (Ma tean, et ma ei) ja siis kui aeg läks rohkem ja rohkem inimesi hakanud kahtluse alla idee, et meie kuningas oli kadunud?
    Ma ausalt arvasin, et pärast memoriaali Kõik Michael faking surmani would minna kohe aga see on tegelikult sain tugevamaks. Ma ei ole kunagi ümber, kui Elvis suri, kuid see oli see halb? Olid kõik need asjad ganging sisse Elvis?

    Olen otseselt 50/50 umbes MJ hetkel .. See kodulehekülg tegi mulle 50/50 .. Ma olin 100% kindel, et ta oli läinud, kuid see lihtsalt teeb nii palju tunde!

  42. dianafan Said,

    Tmz - on metraažkaubana umbes süstita iseendale - on kommenteerida, et poppa Joe oli MJs öö enne ja MJ oli Kännissä teda. Kas isa lõpuks jõudnud kaudu Michael?

  43. supermom75 Said,

    Mul on vastus sellele tegi ta kasutada petis selle kontserdi confrence olin foud a intervjuus selgitab see, miks ta Olevad tema surma ta oli oringinally peaksid do 10 näitab, et on võimalik, et on kõik, ja siis pärast seda, kui ta tegi oma esimese anoucment neile ta siis nädal hiljem sai smacked silmitsi poolt AEG, et nad lisatakse 40 rohkem seda michael ei tee harjoituksesta siis ta teadis, ta ei saanud 50 rääkis thenm teda lähed neid tühistada AEG ütles no ta oli täita kõiki neid ta teadis, ta ei käidelda 50 kontserti, nii et on see, mis viivad teda võltsitud tema surma AEG või ta mõrvati, sest ta keeldus seda neile, kuid ma siiski arvan, et ta Olevad see AEG nad tõesti tõugatav talle halb

  44. Andrea Said,

    @ Diana ventilaatormootoriga LOL sind ütlus "poppa Joe", mis tegelikult mind Tirskua!

  45. edenmalfoy Said,

    @ Jamy

    ... Oli te olete kunagi kuulnud MJ rääkida varem? Kõne-ja kõndida on surnud giveaways et "MJ" Londoni pressikonverentsil ei olnud teda. Ta on üheselt häälel ja see ei ole sügav, mille vihje on inglise aktsent (nagu isiklikult konverentsi's.)

  46. she_can Said,

    Seoses MJ laste reaktsioon oma isa surma, siin on see, mida Mark Lester (MJ sõber ja godfather tema lapsed) ütles eile umbes Paris:

    Mark rääkis Hello! Magazine: "Pariisi öeldi mulle:" Mark, ärge muretsege, issi on läinud elada inglid nüüd, kas me ikka veel tulla ja jääda sina? "

    Ta lisas: "Paris oli väga tugev ja consoling ja hea meel teada, et nad kõik on teretulnud jääda koos meiega igal ajal."

    allikas: http://uk.news.yahoo.com/21/20090706/ten-mark-lester-speaks-to-jacko-s-kids-5f8abb3.html

    Ma ei oleks kunagi uskuda, et tüdruk, kes just kaotas oma armastav isa oleks öelda, et - mõned ütlevad ta on küps, tark tahes, ma lihtsalt ei osta seda üldse.

  47. supermom75 Said,

    Olen ka väga tihe sõber Michaels miss m ja @ she_can olen õigus, kui te olete seda sa arvad, nagu mina teid lõigatud ja mineviku ridade vahelt ja ma ei usu, ja leiavad, et michael on ikka meiega ma ei tunne, et Ta on jätnud meile, kuid see on üks neist tundeid ei ole see õige asi ei ole õige nad teinud palju vigu, ja minu arvates kujuneda tulevad kiiresti. varem, siis mõtlesin, vahimehaanik i annab talle kuul

  48. supermom75 Said,

    kui ta ei võltsitud Ma arvan, et ta consoled oma lapsi nad on tema maailm ta armastab neid väga palju ma tunnen, kui ma vaatasin janet konsool paris see oli nagu ta ei taha rääkida, nagu ta oli liiga ei olnud pisaraid ja smiles kõikidest lapsed Tean, kui ma oleks kaotanud isa nagu Michael I oleks Balling minu silmade läbi

  49. Andrea Said,

    Olen nõus ka supermom ja kõigile teistele, kes teab, et midagi ei ole õige. Ta ei ole kindlasti surnud. Varem või hiljem läheb järele jõuda kõigile ja nad Võtan kuhugi pöörata, vaid tunnistama tõde.

  50. Samantha Said,

    Michael vihkasime touring.
    Ja kui ta rääkis maailm ta didn't taha seda teha, ta oleks olnud vihkas.

    Nii et seal on vaid üks võimalus saada sellest välja, kas enesetapu (mida ma ei usu) või võltsitud surma, mis on päris selge, mida happend ..

    Keegi ei tea täpselt, kuid kõiki neid näpunäiteid, Are muutes selle beleivable. Meil on vaja ainult vaadata, mis juhtub. Ma armastan sind nii palju michael <3

  51. dianafan Said,

    Mis toimub koos Mjs tüürimees Brando? mida ta on enesestmõistetav. Olen UK nii et ma ei tea, kuid commenters kohta TMZ üha kahtlen teda.

    - Andrea, poppa Joe ei ole Õrn perspektiivis Selle võetud Ühendkuningriigi programm nimega waking the Dead Poppa Doc oli keskne iseloomu ja ta wasn'ta meeldiv inimene. Nagu Joe.

  52. brando13 Said,

    Tahaksin hea meelega uskuda, ta on elus ja nende teooriad on väga huvitav ja see ei saanud sa mõtled, mul on vaadanud ning vaatas nende käed esimese ma arvasin Defo mitte MJ kuid pärast kontrollimisse selle üle pean ma öelda, et see on meie MJ on "võltsitud" käsi on veidi tekitas tagasi ja kui sa tõesti pilk liinidel on samad teil on ette kujutada, et "võlts" käsi "on samas seisundis kui" päris "üks ka kaks väikest märkide kohta keskmine sõrm mõlemad käed on surnud ära! näeb välja nagu arm ja teine asi, ükskõik kui palju võlga ta oli ja mõelda ta couldnt võtta meedia hounding teda enam nii ta Olevad oma surma, miks maa peal kas ta panna oma laste kaudu ka siis, kui ta oli teda näha jälle tema vaevalt väärt jama nende vähe pead sisse!

  53. she_can Said,

    Seoses MJ tütar Paris
    Jackson tütar tahab registreerida austust biisin isa

    allikas: http://economictimes.indiatimes.com/News/News-By-Industry/Media-Entertainment-/Entertainment/Jacksons-daughter-wants-to-record-tribute-song-for-father/articleshow/4766697.cms

  54. she_can Said,

    Siin on artikkel, järgmised MJ's pressikonverentsil aasta märtsis

    http://www.foxnews.com/story/0, 2933,505109,00. html

    An avaldada:
    Jackson Strode juurde Arena otsivad päris tervete kaaludes kõiki aruandeid tema lähedal surma või surmavaid haigusi. Tõepoolest, tema nägu vaatas hiljuti värskendasite poolt Kosmeetilised operatsioonid, mis selgitab palju pilte talle sallid ja sidemed. Tema suu-ja lõua on nüüd rohkem meenutab Steven Tyler. Mis juuksed, ta on samuti võimalik segi ajada Carly Simon. Aga see on Jacko, ta wacko, ja ta backo.

    Mis sa arvad? Miks olid seal kuulujutud umbes lähedal surma?

    Kuidas on võimalik, et kuulujutud viivitusajad talle on Terminaalselt-haige arvestades, et ta läbis tema arstliku läbivaatuse lippude lehvides? miks meedia ei vaidlusta seda meditsiiniline aruanne siis, kui ta oli nii täis süsti märgid? see ei ole kindlustus pettus? on miljoneid dollareid kaasatud. Loogiline on, leiab see kõik pudelid tühjaks ravimeid, kus nad leidsid neile pärast paljusid ütlustes enda täiesti drugged üles jne ... meedia pöörduda AEG kindlustaja ja teada saada, mida kuradit toimub siin. Selle asemel, et see on nagu siis, kui oli ajude pesemine meid uskuma, et ta on narkomaan.

    Nüüd ma olen endiselt mõtlema kogu lahangu asi, aju ei ole veel tagasi jne ... Kas arvate, et LAPD võib varjata kogu see hoax? Ma mõtlen see ei meeldi see on ennekuulmatu, et oli conspiracies ajaloos kaasates politsei ametnikud ja poliitikud ...

  55. Andrea Said,

    @ Dianafan - ma teadsin, et see ei olnud mõeldud Hellästi, lihtsalt sõna "poppa Joe" made mind naerma. Ma ei tea, miks hehe.

  56. Martijn Said,

    Tere inimesed,

    Üsna vähe inimesi juba kirjeldasin, miks ei tohiks järeldada, et käed 2009 Londonis konverents "tõestada", et ta on petis.

    Tegelikult, ma olen autor on "Käega" artikkel Michael Jackson kätte:

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm

    ... Ja kui palju palju pilte oma käed, ma kohe tunnistanud, et see on blog-postiga on 100% Nonsense lugu!

    Tegelikult, käte laadi "proove", et ta kindlasti oli Michael Jackson on 2009 konverents -, mis on näiteks kinnitust vasakpoolses by:

    - The 'Ísland "märgise Michael Jackson's vasak käsi on südame-line (tema roosakas sõrme);
    - Ja horisontaalsed kortsud aasta keskel phalanges on sõrmusesõrm ja Lähis sõrme.

    On selge, et väga paljud inimesed ei tea, kuidas "lugeda käed" ... ja tõenäoliselt nad ainult tahtsid näha erinevus nende vahel, fotod.

    Ka mõned teised inimesed on juba mainis, et fotosid ei puuduta käsi sama isik.

    By the way ...

    Ma arvan, et paar päeva tagasi palju huvitavaid "HOAX' seotud lugu Michael Jackson kätte oli ilmnenud actress Cicely Tyson (kes oli sõber Michael):

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm # tõde

    Michael Jackson ühtse valge käsi sõrmkinnas ja tema "seksikas" fingertape + tema armbrace ... olid kõik luua, sest tema naha probleem tekkinud tema VITILIGO!

    (Aga tegelikult see "käsi sõrmkinnas" lugu on tegelikult väga lähedal tõde!)

    Have fun!

    Greetings from The Netherlands,

    Martijn.

  57. Sosh Said,

    Pariis "tahab", et salvestada laul tema isa. Kas ta taha seda või ei ülejäänud pere arvates on teenida palju raha ...

    Lukiessani selline uudis, ma hakkavad Michael on surnud ja tema pere ei hooli sellest. Kõik raha. Seega puudumisel rebendid jooksul memoriaali.

    Aga abil loodame Michael on veel elus ...

  58. bghoppy Said,

    Dianafan olen nõus teile Miko, ta võib tunduda scumbag. Tõesti, teie mees, et viskas selle käterätik peas tagasi "84's põletada õnnetus? Ja ma arvan, et on teatud sarnasus b / w teda ja blanket.

  59. she_can Said,

    LaToya kohta MJ surma

    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  60. bghoppy Said,

    Ükski neist ei saa isegi haigla lood staight! Ja ajast on ta olnud "lähemale michael kui keegi"? Mäletan tema kahelda oma süütuse kohta molestion SISERIIKLIKE TV. Võin lõhnamärgistusega armastust siit.
    Ja Jermaine on sama halb. Sa olid tema selgroog ja häälel? Ärgem unusta seda linnavurle (tuntud ka kui Muhammad Abdul-Aziz) on lapsele nimeks Jermajesty. 15 detsember 1973, Jackson abielus Hazel Gordy, kelle tütar Motown Records asutaja Berry Gordy. [5] [6] Nende esimene laps oli Jermaine Jr, sündinud 1977, oma tütre Sügis sündis järgmisel aastal, ja Jaimy sündinud 17. märts 1987. [7] Jackson oli ka suhted Margaret Maldonado ajal tema abielu. Tema esimene nägin teda vastu Los Angeles restoran, kes oli einestamisruumid üksi ja palus oma sõpradega minna ja küsida ja vastata teda. [8] Nii, tema naine ja tüdruk on rase, samal ajal (4 kuud vahet). Pärast lahutust koos Hazel ta veendunud ja jäi koos Margaret. Paar oli kaks lapsi; Jeremy Maldonado Jackson, kes on sündinud 1986 ja Jourdynn Michael Jackson, sündinud 1989. [9]

    Jackson teisendatakse Islam aastal 1989 pärast reisi Bahreini. [9] [10] Jackson on avalikult väljendanud oma usuliste tõekspidamiste pärast seda osa, mis on Big Brother majas, viibides seal ta on rukoillut ja tühja kõhuga. Ta on ka avalikult ütles, et ta oli soovinud, et muuta tema vend Michael Islaamille, öeldes, see on andnud talle rahu "ja" paranemist "oma probleeme. [11] [12] Ta on ainult moslemi oma kristlik-tõstatatud pere . [13]

    Vahetult pärast eraldab Maldonado, 18. märts 1995, Jackson järsult abielus Alejandra Genevieve Oaziaza, kes on ka ema kahe vend Randy lapsed. Paar oli poega Jaffar, sündinud 1996 ja Jermajesty, sündinud 2000. [9] Jermaine esitada abielulahutuse alates Alejandra novembris 2004, mis lõpetati 19. mai 2008. Jermaine Mõista $ 50.000 jaoks Alejandra's õigusabikulud ja $ 50.000 lapse toetust augustis 2007; see oli vahetuseks Alejandra's loobumiskriteeriumide tema õigust spousal toetust. [14]

    Halima Rashid sai Jackson neljas naine, ta on Afganistani laskumine, kes abiellus 2007. [15] Praegu elab Los Angeles, kuid sageli reisida Londonis ja Bahrein. Jermaine on 8 lapsed: 3 Gordy, 2 Maldonado ja 2 Alejandra. Tütar nimega Dawn, sündis 1984, ema on teadmata. Oma vend Michael Jackson's 2005 lapse väärkohtlemise kohta, et ta oli ustav toetaja tema vend, tulevad Mikaelin kaitsmine on CNN's Larry King Live ning on esitatud temaga kohtus korduvalt. Ja 25. juuni 2009, Jermaine purustas uudis, et kell 2:26 (PDT) tema noorem vend Michael Jackson suri kell vanust 50.

    Mis toob sisse midagi muud. Aeg on lood purustamiseks on sõnum ka. Ilmselt TMZ ei vaheaeg "lugu täpselt kuid sain ära teise objekti (Ma ei mäleta nime sait, kuid see on no. 17 pealkiri), mis postitatud uudised kell 1:10 ja Seejärel TMZ saab krediiti rikkumata lugu 1:30 pm. Kas nad on telefoni 911 tol ajal või mõne aja lähedal on?

  61. tmorris15 Said,

    Jälgi seda vedio alates Larry King ... ... ...
    http://www.metacafe.com/watch/3032715/possible_sighting_of_michael_jacksons_ghost/

  62. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    Guys Tegu palun palveta, et Michael Jackson on elus! Ei ole oluline MILLEKS DONAGHY .. JUST palvetama CUZ kui mõelda, et MICHAEL võib olla surnud on sõnasõnaliselt SURMAMISMEETODID ME ... I LOVE HIM SOO PALJU ... just palvetama PLEASE!

  63. smileygirl24 Said,

    palun keegi seletada seda? Ma pean siinkohal tüdruk siin olin freaking out OMG
    on see, et michael suudlemine isiku pea avatud puusärk?

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  64. AngelW Said,

    Vaata Tõend organi Michael Jackson maja on halb koopia micheal. Ma leidsin selle kohta youtube võtaks hea vaadata!

    http://www.youtube.com/watch?v=NXphfDVRsQI

  65. AngelW Said,

    Meditsiiniline:

    Foto jaoks O2 näete küljest on petis, kes olid selgelt südame desease, sõrmede oli Sääretükk sõrmed ja küüned on roheline / hall.
    See on tavaline, et mees, kes olid südame desease.
    Kui ma tulin siia, et luupus, hästi selle tavapärane, et kui te kasutate BTW piroksikaam NSAID / te jätkuvalt vedeliku oma keha ja olen väga haige. Seega ei ole tantsu on võimalik üldse. Ma tean seda kuna olen fibrositus ja see on reumatics, ja Ma tean nende ravimitega.
    (lihaste ja põlvili ja figers jalad) Puhaltaa UPO nagu bal.So siis võiks Michael oma sõrme? Ainult on üks asi: liini pool sõrme ei ole sama, ja need, sõrmed on lühikesed sellest petis Michael.

  66. AngelW Said,

    Proof .. Juhin kõigi Line'i
    100% a petis MJ juures O2

    http://i285.photobucket.com/albums/ll71/AngelWynton/webset/hand-compare-2a.jpg

  67. Angel36 Said,

    Smileygirl24
    Jah see oli Michael suudlemine James Brown on puusärk.

  68. MichaelJacksonDunnoImHisMrs Said,

    Wow välja näeb ta kannad ei meik ajal tema tähelepanekute põhjal harjoituksesta.

  69. AngelW Said,

    Vaata uusi Makers muutus seal URL Juoru! ABC oli õige ja peita kogu storry dr Klein seda nüüd
    kompileeritud:
    http://abcnews.go.com/video/playerIndex?id=8030442

  70. Andrea Said,

    et angelw - head tööd teha käsi hehe. Ning jah, mis on MJ. Ta osales James Brown's matustel ja isegi suudelnud teda pea!

  71. emanviam Said,

    Ma ausalt öeldes ei tea, mida veel mõelda ... muidugi kätte MJ on samad .... Kas ta oli excesively hea meel, et päev ja oli extra teha ja me ei märganud, ja meil on vaid püüab leida ravi meie ülemäärast valu, et me osalus sydäntämme ... tõenäoliselt ka siis, kui nad näitavad meile pilte ta surnud, siis me veel öelda, "oh, see on plastist MANNEKEENI" või midagi, lihtsalt ei nõustu kunagi, et meie imeline ingel on läinud ...
    Olen nii kurb, et ma olen nutt, mis on spetsiaalselt pärast Ma lugesin La Toya avaldust ....
    Soovin, et meil oleks võinud vastata, et kõik see ...
    Michael, palun .... Kui sa oled kunagi lugenud seda, palun, tean, et olen kurb, sest ma tean, et sa leidsid vaid mõned ventilaatorid, nagu mina, siis annan teile meie kõige ausat ja avatud sõpruse midagi vahetada, muud kui teie erakorraline sõprust.
    Sa oled ingel, ma armastan sind. Väga palju.

  72. dianafan Said,

    Ma lugesin kuskil täna internetis umbes mees nimega Rockwell, kes ma arvan, et on võimalik Gordys poeg, ta oli üks tabas mida ma tean, et ma tean, kuid seda ei mäleta - ja ta näib olevat kadunud. See võiks olla midagi olulist nagu ma peab olema Google'i MJ conspiracies. Ma arvan, et see oli talle on kahekordne samuti. Võib kaugel märk - lihtsalt arvan.

    bg hoppy - Kas sa tead, miks Brando on tulemas tehtud kontrolli? Me ei tea teda UK - TMZ plakatid pöörduvad talle natuke.

    Hmm - Marlon Brando oli eraõiguslik saar nimega Tetiaroa in Polüneesia / Tahiti - ta ei ole see ta 99 aastaks sõlmitud üürileping alates 1965 - täna veel paar aastat vasakule, kuigi hotell on ehitatud seal nüüd. Kas Brando jnr on juurdepääs sellele saarele või lähedal?

  73. Jamy Said,

    jah ma tean, MJ's voice.And käed on kindlasti sama ... võibolla MJ on elus (ma ei usu, kuid miks mitte), kuid tõendeid ei ole head tõendid!

  74. He.is.alive Said,

    dianafan! Huvitav teooria your've postitatud re: saar Tetiaroa Marlon Brando on lifelease kohta .. üks MJ's rüpp semudega, Miko Brando Jr võiks väga hästi, on juurdepääs, kohas, ning eeldades, ta ei ... hästi, kõik on võimalik, kas pole?

    Siiski, kui te ei või oletada, mis tähendab, et MJ oleks põgenenud selle asukohast ja on olemas, et saada lohutust, privaatsust ja rahu, ei oleks selline täiuslik Piilopaikka pärast kõik hotelli ehituse toimub. Antud juhul see ei ohusta MJ tuleb kokku puutuda varem või hiljem, kui ta oli langenud väljalülitamisel Tetiaroa .... mulle tundub tõenäoline asukoht on ta varjab end läbi on maaelu Ida-Euroopa, kus ta võib olla ohtlik praegu ... arvestades, et see punkt, ta võib sõna otseses mõttes olla kuskil .. Ma palvetan tema ohutuse ja rahu ...

  75. AngelW Said,

    Juhin kõigi Line'i üle, ja vabandust pole Mikaelin küljest Jamy.

  76. Dee Said,

    Adminin Tänu sellele saidile nüüd siin on minu tükis ....

    Kui Michael väidetavalt sai tõugatav juurde van kaetud valge lehel. We all saw this broadcast live, I for one kept looking at his feet. Mul polnud aimugi, ajal, sest olin ainult AWE ... Aga iga kord, kui ma nägin oma materjali, tema keha on liigutatud van alates Kopteri kohta, kuidas on surnukuur, ma stared oma jalgu. Alles paar päeva hiljem, et ma aru, et tema jalad olid osutanud. A tantsija iga esineja alati punkt oma jalgu. Isegi actresses kui lamades rannas, kus magamistuba stseen, kus iganes .... punkt oma jalgu. Tema küsimus jooni. Me räägime MJ parim tantsija kohta planeedi, tema harjumused on palju möödas alaline nüüdseks. Ta on Esiintyjä ta meelde oma jalad, surnud mees ei saa punkti oma jalgu.

    Pealegi, kui vaadata selle video tema keha on korv, kui ta lahkus haigla on copt tema keha oli a Gurney ja me nägime tema ärkama nägime kaamera mees aru, tal võivad olla püütud liiga palju ja lülitage stseene. Ka see video korvis on põrandast ja hoolikalt Slid läbi Gurney ja viia selleks ettenähtud van. Teine asi, mida ma arvasin, et see veider, et need mehed on surnud keha MICHAE JACKSON, kuid tundub rahulik nagu põrgu, nad tegelikult minu oma keha keelt lõpetamise plaanide ....
    http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  77. AngelW Said,

    Ja Latoya on kena koomik.
    Sest kes omab et miljardeid nüüd ..??? Jacksoni Family põhjus! Ongi wat nad arvavad, et just nüüd. Anna mulle vaheaega jään cristal selge. Iga pisar selle perekonna
    ja nüüd on Michael murderd?
    No tema Klooster Õlu on murderd, põhjus on see saab olla mõrva case.But ei Michael tema surnud! See petis tema surnud. Lucky nad on aju .. dna kõik tõendid, mis ei ole MJ tema aju nad on.

  78. bghoppy Said,

    dianafan, Miko ei ole mingit kontrolli siin USAs, koos kõigi teiste, et asi.
    Sarnaselt, et Island, Ilmselt Marlon kavatses müüa, et MJ, kuid suri b4 paberitöö võiks täita.

    Ja me saame anda Ghost stories puhkama ja see on MJ suudlemine James Brown on JB; s matused! AGGHHHH !!!!!!!!! 1

  79. Andrea Said,

    Nõustun teiega bghoppy! Ma ei saa hakata kokku, mitu korda inimesed on ütlus, et see oli MJ suudlemine JB tema matustel!! Hhahaha siiski Miko oli Larry King live Usun ja nad palusid teda, kui ta oli isa blanket ja ta lihtsalt osanud oma pead vastu "ei" viisil. ja siis küsis, kas ta teadis, kes on isa tekk oli ja ta taas osanud oma peaga on "ei" viisil. WHO KNOOOOOOOOOOWS ~ Need lood saada wackier ja wackier iga päev!

  80. dünamiit Said,

    Jah Samantha ta vihkas touring õppisin video teda youtube ütleb ta vihkab touring kuid meeldib seotud tema fännid, siis ütlesin talle, et teha intervjuu uuesti, kuid ilma negatiivseid märkusi ja öelda, et ta meeldib tour, Vaeseke öeldi, mida teha ja mida öelda kogu oma elu

  81. dünamiit Said,

    Sisestage michael jackson räägitakse touring YouTubessa ja vaata ise, lol ta on nii armas, et video

  82. ejay5131 Said,

    Kui video MJ võetakse välja helikopteri ja panna selle van, keegi teine on nõus, et see on FLATEST organi oleme kunagi näinud?? Ma mõtlen ma tean MJ oli õhuke, kuid võimaldab saada reaalset!

    Ma armastan sind MJ <3

  83. ejay5131 Said,

    Ma unustasin lisada, et sirutaja on ka kopsakas ringi nagu ei ole mingit KAALU sellest. Heida pilk video, näete seda. Http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  84. admin Said,

    The Michael Jackson Hoax Death foorum on käivitumist ja valmis kasutamiseks. Te võite vabalt alustada uut teemat ning jätkata oma arutelu seal on lihtsam juhtida keskkonda.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Admin

  85. patutte Said,

    Plakat number 5 ja 56 teha mõned päris head punktid. Naljakas on see, number 5 mainib ilmset paistes välimuse käsikangi. See on põhjus, miks küljest tundub olevat paistes. See on. Kuigi paljud inimesed on teadlikud Michael võttes Vitiligo ei ole paljud inimesed Tundub, et tean, et ta oli ka Lupus. Kas või nad ei teadnud, et üks mõju Lupus on paistetus kätes. Ma tean, sest minu töö kellegi, kes on luupus.

  86. dünamiit Said,

    Olen nõus, oli see, kuidas kaks korter on asutus seda

  87. Wendy Darling Said,

    Esimesel silmist näete, kuidas Imitoija kõnnib, liigutades abaosad ja järsu käeliigutusi. Michael on palju õrn. Ma olen kindel, et see kutt on jäetud kätega ja ma arvan, et Michael on õigus kätega. Ja see kutt on suurem suu ja esileküündiv lõug ka. See mees näeb välja rohkem 70's Glam rock star või R. Stone liige, kui meie pakkumine ja elegantne Michael!

  88. Andrea Said,

    mina ja mu ema on mõlemad kokku leppinud, mida sa just ütlesid Wendy Darling niipea, kui me mõlemad olid seisukohal, et pressikonverentsil. tema kõndida on nii macho .. nagu WTF? MJ ei tee seda! kurb!

  89. melia8383 Said,

    Mikaelin lupus läks vähendamist 90's.

  90. Wendy Darling Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=VKaySqh1XPU&feature=related
    Look 3,43-3 `53, ma olen kindel, et ta ei ole Michael.

  91. melia8383 Said,

    Wendy Darling, olete õiges Michael (tegelik üks) on õigus kätega.
    See mees on O2 börsiteade on vasaku käega.

  92. patutte Said,

    Muidugi ta oleks võinud läks vähendamises. Kuid arvestades, ei ole ravi luupus, see ei ole, nagu ta oleks mitte olnud viimastel Leimahtaa enne tema surma.

  93. flower Said,

    HI, kui yo u võtma pilk sellele saidile nad on fotod MJ käed ning nad võrdlevad neid teiste fotosid MJ kätte ka siis, kui klõpsate, et MJ doubles te ca foto üks mees, kes näeb välja nagu tõeline MJ, kuid see näitab, et ta võib b wareing maski oma woth võttes vaatama see võib vastata teatud küsimusi kutt on O2 palun andke mulle teada, mida te arvate, et http://WWW.MICHAELJACKSONNOTDEAD.WORDPRESS.COM

  94. NiShA97 Said,

    Noh ... ok tis ei ole MJ. kuid Otsustamiseni seda, et D, kes tegelikult surnud on MJ n tema Imitoija on D, kes oli püütud põgenevad USA-s?

  95. lillina Said,

    com'on kutid
    esimene käsi vasakule, ja teine on parempoolne (minu arvamus), see on ka põhjus, miks need on erinevad (mine on eri-parempoolse ei otsi TOTALY nagu vasak käsi!)

  96. lillina Said,

    Ma olin taling umbes First Photo
    -umbes teine foto .... hästi pildi käsikangi vasakul selge .. nii et me ei saa öelda kindlalt, et ta ei ole MJ!

  97. MyBelovedMJ Said,

    IM vaid hakkan öelda üks kord. See ei ole MICHAEL Tol 02 asi. Usalda mind selles.

  98. velvetsilvergirl Said,

    Kui ma nägin footage on O2 börsiteade ma kohe arvasin, et somehting oli imelik. Mis oli Michael teinud oma nägu? Jälle? Miks ta kannab, et kohutav parukas? Ta oli liiga kahvatu, tekstuuri naha oli imelik. Siis ma märkasin, et hambad. Nad on erinevad. Cant võltsitud hambaid. Käed otsida erinevaid mulle ka. Kuid kas oli tema käitumist, et esmalt mulgustus on küürus õlgadele, ja Michael oli peenem, kui on petis. Nad hoiavad mis näitab, et ikka veel foto, et O2 on CNN, kui nad arutavad Michael ja see mind viska midagi on TV. Mitte ainult see pole tema, vaid et inimene näeb välja nagu Perverssi, mitte ilus Michael.

    Ughh! Mis viga on meedia, et keegi ei tõstmiseks selles küsimuses?

  99. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    ok Kas keegi milline kummaline juhus see, et ta lubas oma fännid, et see viimane tour oli tema lõppkuludest kardin üleskutsele "ja ma olen päris kindel, et see on mõiste, inimesed kasutavad surma? wat do u think? Ta on kapten peidab .... Ta usub "Magic"

  100. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    ja ummm ka .... Ei ole võimatu, michael veidi viibida varjamine ja on keegi első teha kõik oma ostud ja watever teile. Ta oli juba peaaegu vaadelda avaliku niikuinii nii see ei ole nii suur kui tegeleda ausalt ... ma arvan, et ta võib olla tunnistajate kaitse .. don'tu arvad?

  101. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    ja Chek seda nii hästi ... http://dangenbrack.wordpress.com/2009/06/26/is-michael-jackson-in-the-witness-protection-program/

  102. MyBelovedMJ Said,

    Michaeljacksonstillalive
    Olen nõus teiega. See ei ole probleem Michael jääma varjamine. Ta on inimesed tema ümber, et keegi teab. Nad võiksid teha asju teda ...

  103. laurenmcn817 Said,

    http://www.michaeljackson.com/us/photos/and-now

    Euroopa MJ õiguse kohta on sama küljest 1 juures pressikonverentsil märts näitab teile, et see oli tõeline MJ kell 02

  104. Scarletroad Said,

    Ma tõesti usun südamest, et Michael on elus ja ma arvan, et seal on palju vastuolusid ümbritsevat oma "surma" ... aga ma üldse ei ole nõus selle väitega nõustuda. Arvestades erinevaid valgustuse ja veidi lõdvendada žest on esimeses pic Ma arvan, et käed on identne! Tema naeratus ja mannerisms ja värk ... ma vaatasin intervjuu kohta MJ on MTV koduleheküljel (seda nimetatakse Michael Jackson enda sõnad), siis pole intervjuus, et oli näidatud palju, sest ta ainult räägib muusika ja seal ta näeb välja täpselt nii, nagu isiku pakute on petis. PLUS on palju fotosid, et O2 pressikonverentsil, mis on väga lähedal ja näed MJ silmade kaudu super tumedad päikeseprillid ... ja sa oled kindel, sest kurat ei saa viga, need silmad!

  105. MyBelovedMJ Said,

    Ei! Noway põrgusse. See ei ole Michael. Tema silmad on teil õigus, et sa oled kindel, põrgusse cant miss nende silmad. See ei ole Michael. Usalda mind selles küsimuses. Ma tean, mida Michael `s silmad välja nägema. 1. asi, mida ma arvasin, kui ma esimest nägin teda seal, enne kui ta "suri", oli "Oh dear God, see on deffently ei Mike" Ja see isent. Tema väga hea lookalike. Aga, at pole tema. Palun usalda mind selles küsimuses.

  106. Scarletroad Said,

    Seda ma arvasin, esimene liiga, kuid siis muutis minu pärast neid fotosid nägin (nad on http://www.mjjpictures.com alusel 2009> esinemised> O2 pressikonverentsil.) Saab tõesti näha silmad mõned neist pics ei, palun vaadake neid, kui olete mõnda aega ja tahan teada! Tundub, nagu MJ silmad mulle, kuid ma olen väga huvitatud oma arvamus põhjustada tunduvad tõesti pühendatud!

  107. Mojofi Said,

    Nii MyBelovedMj, miks sa siis nii kindel, et see ei olnud Mike on O2 Londonis ?

  108. MariannaB Said,

    Minu postitus sai kaotas tänu serveri liiklus - Ma ümberkirjutamine ta ennustusi.

    Ei ole kahtlust, olles näinud pilte, et inimene on O2 Konverentsi MJ.
    Käed on sama, kuid palju vanem - ja paistes sõrme liigesed. Nad väga paincausing.
    Tundub, et MJ oli kannatavad reumaa.

    Sel juhul on saatusliku ring oli startet.
    Mida rohkem ja tugevamaid painrelieve ravimit võetakse, seda vähem patsient märkad südame probleeme või valud on kastis.
    Probleem on selles, et inimesed kannatavad reuma on 2 kuni 3 korda suurem risk, mis südame atakk või arestimist.

    Eespool on viidatud alates arstlik uuring läbi Mayo clinik in Rochester, Minnesota on 2000 + aastat.

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/004.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/060.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/079.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/110.jpg

  109. MyBelovedMJ Said,

    To: Scarletroad.

    Olen uurinud üldse pilte nüüd. Viis mind tunnis. Ma ei saa vaadata tema silmad, tema päikeseprillid on
    Kurat pimedas. Ma tõesti tahtsin seda näha. See Bugs mind, sest ma olen pühendatud Michael, (nagu sa ütlesid) väga palju, tõesti olen olnud juba mitu aastat. Ma armastan teda nii palju, ma ei saa kasutusele võtta sõnadega, või andmed, põhjus, mis kulub kaua. Ta tõesti muutis mu elu. Ma ei saa kujutada oma elu ilma temata. Ma igatsen teda rohkem ja rohkem iga päev. Minu süda on Michael, kus kunagi ta läheb.

    Tema Kinda raske minuga rääkida teda. Aga ma pean. Olen alati protectet Michael, kui inimesed ütlevad, kui asjad enda ümber, ja olen alati tahet.
    Palun andke mulle öelda, milline rida Näen tema silmad, sest ma vaatasin tõesti raske, kuid ma couldent vt tema beautifull silmad. .
    The smile on vale, et pilt. Tema huuled on 2 suur, ribadena tema Jope istub kõrgel üle albowe. Helista mulle naiivne, kuid ma siiski dont arvates on Michael. Ma soovin, et ma ei näe oma silmi. Kurat, ei desguise võib petta mind, kui tegemist on tema silmad, et miks see Bugs mind. Pahus
    Nii mabye võid siduda pilt, kus ma näen oma silmadega tihedamalt? See oleks kena, oleks natuke lihtsam mulle, põhjustada seal oli palju pilte.

    Tema sõrmede, I dont think nad näivad, et erinevad, nad on veidi ringelt. (Kahjuks Michael, kui näed seda) Ta tundub ikka päris ilus ja seksikas mulle, et kunagi ei muutu.
    Kui see on tõesti Michael, midagi väga valesti. Miks peaks oma hääle ja accant muutusi? Tema naeratus ja huuled? Plus ühel pildid on ta tõmmates oma püksid üles. Kuna kui ta teeb seda? Hmm See on vale. Im kindel, et ta on elus, ja mul on tunne, kus ta võib olla, kuid IE ei ole kindel, kuigi. ¨

Lisa kommentaar

Sa pead olema sisse logitud, et kommenteerida.

Theme edastaja: Wordpress Theme - Esimene Raha