То није био Мицхаел Јацксон на О2 Пресс конференција | Хандс оф Импостер а 'Деад' одавање

Јули 9тх, 2009
бы админ
Фотографски анализа између рукама Мицхаел Јацксон и Импостер у Лондону
Упоредбу између леве руке Мицхаел Јацксон & Тхе Импостер на О2 Пресс конференција

Ове слике су раме уз раме упоређивање између две леве слике, које су са леве стране од Мајкл Џексон, а левом руком "Мицхаел Јацксон" на О2 конференцији у Лондону у марту 2009.

Верујемо да се ове слике доказују ван сумње да то није био Мицхаел Јацксон који су присуствовали конференцији.

Ово откриће, с обзиром на његове недавне смрти, моли се питање, зашто он не би присуствовати својој пресс конференцији? Био је употреба овог Импостер први од многих чудних догађаја које је могуће испоставило се да се највећи светски Хоакс је икада видео?

Ако нам се ближи поглед на руку, раме уз раме, можемо видети многе разлике између два.

Јасно је да су обе руке нису исти.

Прво, Мицхаел Јацксон је прилично дуг и танки прсти и дуг длан. Тхе Импостер има кратку пањевит прсти са врло заобљених кружне палма

Други је очигледна разлика је линија на руку.

Линију Марс, такође позната као живот Лине, о Мицхаел Јацксон рука је сасвим близу његове тхумб. Тхе Импостер'с линија Марс у много даљих у центру руку.

У слике на десно, поглед на розикаст прст. МЈ-а је врло укусан, танка и мала. Тхе импостерс је зрнасто, дебео и раван.

Ако погледате ширина длан, од само под Кажипрст и продужите до преко розикаст. МЈ-а је врло мала у поређењу са ширином од Импостер, чија рука је прилично широк.

Основни Импостерс у руци је врло много као и зрнасто масних В облик. МЈ базе руци му је јако мали и облина.

Сада имамо доказ.

Ако је овај лажни формат, један од најважнијих у каријери, па како можемо да не верујем да није лажна више?

Да бисте видели више информација о Мицхаел Јацксон руке и хиромантија анализа посетите га овде хттп://бит.лы/м5МФТ

Тагс: Удруживање, Деатх Хоакс, лажни Деатх, Гласине
Постед ин теорија, Хоакс Деатх, Гласине, Тоур | Коментари (102)

102 Одговор за "То није био Мицхаел Јацксон на О2 Пресс конференција | Хандс оф Импостер а 'Деад' одавање"

  1. Андреа каже:

    Знао сам то! Ја постед оне слике у коментар доказати да Францесца да није било његових руку! Хаха. Слажем се, ако он може да има фасцикл говоре за њега, зашто не лажне смрти због разлога који су јасно разумљив. И остатак моје случају.

  2. мелиа8383 каже:

    Знао сам да није било њега. Ако имате студирао Мицхаел Јацксон кроз интервјуе и пресс конференције. Ти би морао да зна да је био имитатор. Кад је дошао у овај аутобус, јер знао сам да његова хода и да је лош "перика". Мицхаел увек кептед његове лепе длаке, посебно у јавном! Ја верујем да озбиљно лажни његове смрти!

  3. Францесца каже:

    Греат јоб! Знао сам га! Још увек постоје ствари које не разумемо. Јесу ли користити двоструко јер прави Мицхаел је болесна? Мој лични осећај је да је у реду, надам се ово не чини превише патетичан. Мислим, то је оно што ми сви желимо му наравно ...

  4. Андреа каже:

    Такође, приметите како СТРОНГ Мицхаел'с' Хеарт лине 'је? Ако верујете да је све што палме читања ствари, срчаног удара би сигурно бити чудно МЈ за то имали. Праведан казивање.

  5. Мадасон каже:

    ЈА донт мислити Мицхаелс његове руке.
    Но, имајте на уму, у оба Мицхаел Јацксон слике рука је врста опуштено. А у 'Мицхаел Јацксон' слика десно, то је испружи више. Профила у којима је дао руком, можемо утврдити како то изгледа. Постоји више симиларитиед између цомпарисионс у првом слику него други, само две руке показао како се може изгледати другације.

    Али онда опет, да се рука на десној је врло дежмекаст, готово отекнуте. Савете на прстима су врло велике (отекнуте гледа).

    То не може бити Мицхаел 'руком ... ... .. или је могао?

    ЈА исто тако мислити шта треба учинити како би више поређења са другим сликама 'прави Мицхаел Јацксон', пре упућивања такве тврдње као овај велики.

    Ви жалити како смо само 1 слику његове 'треба залетјети у болницу и смрти' и када покушате нешто потражујете само користити једну упоредбу слику себе.

    Мы поинт: наћи више слика и више направити истрагу у питање.

  6. Бее каже:

    Сада је то узимајући блесав, и протеже се веома мало.

  7. МИСС М каже:

    Да изгледа као да је био један импостер искориштен. Међутим да би се могла, јер није био Мицхаел осећа добро и половне штанду ин којим се не докаже да лажни смрти. То само показује да се став у.

  8. МИСС М каже:

    Знала сам љубио и Мајкл лично. Да бисте заиста мисле да ће умрети и да има све ове дроге прича око њега. Ако ваш лажни смрти који бисте хтели да буде лепо као што је више могуће, ви не желите да људи знају свој лични посао. Плус, да мисле да ће лажним смрти за концерт и сви ови људи незадовољни, не што је заиста Мицхаел Јацксон стајао за. Мушкарац је стајао за љубав и емпатија за људе на овом свету. Ако је чинио лажна његове смрти, а ја искрено сумњам да ће учинити како би се гасин неки мир, и да се његово здравствено повратак на стазу.

  9. јацкоисаливе21 каже:

    сам знао да ово није њему тешко глас каже да то све. али у својој пробе јасно њега. а ако погледамо овај момачки донт рамена ти мислиш да су начин шире јацксонс онда? само мишљење он изгледа теже од Мицхаел.

    мицхаел ја донт крив за заваравања његове смрти, надам хес у миру у аукцији!

  10. В каже:

    Сам морао пазити на конференцији за неколико пута, јер је његово понашање тако различити. У почетку сам тешко веровати да њега. Наравно, свако је слободан веровати што желе, али верујем да све слике су исте особе, прави МЈ. Лоок ат средњи прст око половине путу према горе, постоје две ознаке које се могу видети у свим фотографијама. Интернет скоро изгледа као два мала бумпс. То је свакако иста рука, али се из разних углова.

    Такође, не верујем постоји један МЈ имитатор који је довољно добар за будалу, осим људи из даљине ... можда уавинг до гужве из лимо, или уласка и изласка зграда. Ја такође не верујем да је умро од Пепси комерцијалне несреће. Ништа таквог смисла. Желим Мицхаел још увек са нама, али ја заиста верујем да је отишао.

  11. Андреа каже:

    Руке теорија мај бити истезање је мало - али нема сумње у мом уму да је човек на О2 конференцији није Мицхаел Јацксон. Из било ког разлога да је за мај, није га - на све. Али, мислим нико неће увек бити сигурни.

  12. идк каже:

    је ово је све само због својих бс МЈ се значи свој прави рукама су очито исто један од њих је само слиигхтлы окренуо тај зашто они изгледају различити

  13. Усаге каже:

    Жао ми је да вас све разочарати, али то је иста рука .. Само поглед на средњи прст. Могу ли видети два дентс у средини? Да, тачно исти на обе слике .. релативни дужине на прстима су исте .. да би било веома тешко имитирати, осим ако је "импостер" би имао јако добре пластичне операције обављене на његовим рукама које не могу наћи врло тешко веровати.

  14. СкылинексБлеедсксРед каже:

    То мај бити истина, али не можете променити у облоге руци. Линије у обе руке нису идентичне једна другој. Дакле, обе руке су различити. Такође, база длан је другачији. Мицхаел је мање је разведена.

  15. казза каже:

    Слажем се да то није МЈс руке и да је основ његова рука је другачији и линије на руку су различите

  16. Сосх каже:

    Ако погледамо што хаппененд из 'То је то' најаву Мицхаелс до смрти 'сви као сетуп АЕГ бы,
    Помоћу импостер уклапа у целу причу. Мицхаел Можда нису знали тачно планова или не слажу у потпуности.

    План АЕГ власништво 10 концерата брзо окрену на 50 концерата по популарним потражњу љубитеље МЈ. Офцоурсе АЕГ аллреады знали у том тренутку концерата би никад узети место.

    Неки трошкови морали бити направљени (О2 арени, улазнице, проба, бацкдропс итд), али ови трошкови су мали у односу на додатни приход од својих мастерплан.

    Од самог почетка су знали да је Мицхаел 'умре'. Ако је Мајкл био у могућности да тече те показује или не, није био проблем. Они су потребни за израду замах свако на свету је размишљање офф Мајкл поново. Не само да је 800.000 људи купило улазницу. Његова смрт би била да замах. Они су знали да аллреады пуно ЦД-а и ДВД-а ће бити продат након оне смрти. Стицање прихода више од 50 концерата које је сама за себе.

    У прва 4 каснити концерти су сви део је авионом. То покривен за додатну пажњу медија и дао илузију Мицхаел није за то. А онда тек након коначног рехеарсалс МЈ умро.

    Фортунатлеы за АЕГ све ове пробе је Рецоред у Хигхдеф и савршено прикладна за ослобађање као ДВД. Она ће продати милионе као што су прошле поступцима Кинг Оф Поп. Затим ту је и спомен што може, те ће бити издата на ДВД / Блураы. Верујте ми! То ће зарадити АЕГ и Соны (они вероватно договорили на посао) пуно новаца.

    Можда је Мицхаел опет вицтим од велике паре предузећа. Можда је он планирати иза овог плана је да побегне у нормалан живот и увјеравао АЕГ повући тхис офф.

  17. ладылее1979 каже:

    задња прочитати у новинама да је Мајкл био је високо на дроге које ће се појавити на конференцији за наводно 02 их цоулднт пробудити га довољно, овако се 4хрс касно на харпун свако био узимајући сврбљив ногу па је одлучио позвати у двокреветној јацк за покриће за њега, ф такође није било сумње у било какве правне ствари страни они могли узети отиска прста од децесед као што су они били мицхаелс отисака из судских случајева и најбољу фотографију на коришћење за цомпрасион његову фотографију мугсхот који су му се у очима од лауи донт оскудица њему мртвих ја имали карте, али ја мислити хес отишао нек крените

  18. жив каже:

    Да ли је неко види спеецх гивен бы Латоыа на Нокиа након спомен? Она је рекла нешто као Мицхаел је посматрање и види све вас (за фанове), а он љуби вас све толико. Шта? Ако ико би зашарафити смрти хоакс било би Латоыа ЛОЛ Али ако је она односи на њега као на небу, онда зашто не рећи да је она или рећи одозго или нешто? То је само
    ћакнут превише. Кад се нешто осећа или чинити право обично није. Праведан оскудица за чути ако неко други мисли да је овај коментар је стварно чудно.

  19. гослингер1 каже:

    Видео сам цлосе уп оф зубима из оба Мицхаел и "импостер". Зуби су различити! Слично, али не и исти. Не можете да маскирати-а другу фотографију угао прерушити се не да.

    Ја размишљам о томе да је Мајкл био прави извођач и љубио фази. Не могу замислити радо га одустајања обављању заувек. То је оно што је био рођен за направити! Не би он радије умрети него да одустану од његова истинска љубав према писању и обављању свог обожаватеља? Размислите о томе. . . Он је то јер је 5! Како се он изненада затворио тај део га и побећи негде на неки оток?

    Ја сам толико растргнати. Надам се да је он жив, но ако је "реаппеаред", он би имао тону правне ствари бацају на њега, не би био? Ако он лажни смрти, не мислим да ће икада доћи "назад".

    Дакле, на неки начин, то је као да је он "мртав", свеједно. И никада неће видјети га на позорници-где припада. . . Чак и ако је он један сиппинг Пина Цолада у неким страним земље!

  20. МыБеловедМЈ каже:

    Мисс М, ако је знао Мицхаел, лично мабые можете аснуер ми 1 питање. Тхе уритуинг плавом бојом на слику његову, на спомен уторак? То је био уритеинг: И `м жив, а ја 'м овде заувек. Зашто само да сентеце? Зашто не целу песму? Знате ли то?. И Лове Мицхаел пуно 2. Био сам у Неверланд, он је човек иве суеетест икада срео. Али не знам га на исти начин као и ти си .. И ја се извињавамо за бортхер вама, али ја лицемјерје 'т гет то реченица из моје главе. Мабые је само мене, али сам га видио као знак од Мицхаел, зови ме наивно, идиот или нешто. И дон `т кноу, то је само осећај. Ја бих дао све што имам да би га назад, све. ЈА праведан потреба неки мир у мени, за све то, плакање ми је нон-стоп у задњих 2 недеље, а сам била тако девастедед, да сам шешир на то да моја кс да брине о мом сину, 1. пар дана . Па молим вас, ако имате било каквих идеја, или било ко други ко има. Молим Вас, реците ми. И никада неће прихватити чињеницу да Мицхаел умину, а ја ћу морати да пронађе начин како би научили да живе са њом, једног дана. Нажалост опет гњави за тебе, само је потребно да бисте обрисали ово моје срце. Лепо је саее толико љубио да је Мајкл, за које је био, и никада није прошао било коју пресуду или на њему ништа. Желим он могао видети ово.

  21. МыБеловедМЈ каже:

    ЈА није 'видјети да не, ја морам признати да. Али да, изгледа кинд распарен да је она говори о њему, у прессенце смислу. Хммм.

  22. бгхоппы каже:
    10.

    Ако он тако мртав, зашто не овај изгледати АЕГ и породице кривично су одговорни. Зашто се нико не извући закључак да је могуће да се овде у својој ослабљен државе, људи који су стајали за упућивање или лабаве огромном износе новца, зависно о исходу и породице, које је возити на леђа као бескућници мајмуни (или чак и посебно након смрти), имао је нешто радити с то? Једини фокус је лекарима. Сав тај новац и фаул је владао ван први дан? Хајде!
    ЈА мај бити луда, али нисам глуп. Нешто није у реду, или на други начин. Вјерујем да сам се одлучио за то је хоакс због страшне стварности не бих био во лице ако је она истинита он је мртав. Да се у томе да уколико је учинио умиру од дроге, то значи да је упркос свим таленат, богатство, љубав и породицу и пријатеље и обожаваоце, он ипак изгубио контролу и није успело. Узрок Вјерујем људима који умиру од ОД, тај неуспех селфпресерватион и односу према другима.
    Има свој живот стварно следио сличне АРЦС од Јуды Гарланд и Елвис, и Анна Ницхоле Смитх, без једног лица која научила поука о славу, богатство, дрога, итд? Поготово МЈ себе који су студирали свих тих људи живи у детаљ?
    Добро дошли у Америку, а затим, ЈА погодак.

  23. схе_цан каже:

    Моје разумевање је да је његова "смрт" је можда креиран ако погледамо неке чињенице.

    - Очигледно није био вољан да се 50 концерата у О2 Арени, али само 10, а затим се укрцати на свету турнеју.

    врло занимљив члан
    хттп://ууу.цонтацтмусиц.цом/неус.нсф/артицле/јацксонс-тхреат-то-аксе-тхис-ис-ит-цонцертс_1108373

    У случају да се веза не ради, овде је у члану
    "Мицхаел Јацксон је пријетила да поништи његов целокупни вожњи То је то показује када су 40 концерата додато без његова дозволе, према новом извештају.
    У певач је најавио на конференцији за новинаре у Лондону 5. март (09) он би се извођењем 10 наступе у градском О2 Арени у јулу (09).
    У склопу дана, 40 више показује био додат у плану - али Јацксон је наводно свестан плана по промотора АЕГ Ливе, и претио сјекиру све до 50 датуме када је откривен.
    Новинар-истраживач Гералд Поснер пише о ТхеДаилыБеаст.цом, "Јацксон наводно знао сопствене лимите. Он је инсистирао на не више од 10 представа ... иза кулиса, АЕГ и Јацксон финансијског саветника је очито разрађен посао који захтијева поп звезда учинити више показује.
    "Када је сазнао о Јацксона да је, након прес конференције, шутирали су га искључите неколико дана олујне састанке, уз Јацксон није на време прети да их има."

    - Тхе АЕГ осигуратељ (Ллоыд'с) политика обухвата дрога предозирати

    још један занимљив чланак:
    хттп://ууу.цонтацтмусиц.цом/неус.нсф/артицле/јацксонс-инсуранце-полицы-инцлудед-друг-овердосе_1108633

    Овде је цитирати:
    Концерт промотора иза Мицхаел Јацксон'с цомебацк турнеја ће примити више-милион долар исплату из схоу-а, ако осигуравача извјештаја повезујући Суперстар'с пролазу на дроге су тони - јер је њихова политика покрива смрт по предозирати.

    - Овде је оно што његов пајдаш Марк Лестер изјавио је данас око МЈ

    "ЦЦитава околност у истину у вези Мицхаел'с деатх изгледа прикривено у Отајству, рећи најмање. Питам вас ко је кога и зашто штити.
    "То је зато што сам пронаћи врло тајанствене - Мицхаел омрзну игле. Дао сам му Акупунктура двапут, једном за спраинед тхумб а други пут за паук угристи. Он не би било какве остеопатхы јер он није могао да подноси да чују кликните кости. "

    извор: хттп://ууу.цонтацтмусиц.цом/неус.нсф/артицле/лестер-јацксон-хатед-неедлес_1109285

    (да ми се свиђа ова уеб страници)

    Тако је моје разумевање са онима 3 чињенице:

    његова смрт је креиран као дрога предозирати
    - Медијима ће се фокусирати на ову идеју да је био наркоман
    - Тест резултати ће потврдити је (наводно)
    - АЕГ добије исплату од осигуратељ
    - Мицхаел (који није желео да његов повратак на путу АЕГ га хтио то учинити) мај праведан починак. Предстојецхе 2 албума + је око 100 унрелеасед песама је добар начин за наставити оно што воли, без Тоуринг. Ево мој последњи бод / ако неки од вас видио своју приватну Хоме Мовиес ДВД издат пре пар година, он је рекао (у смијешних сцена бту) да он не воли, али он воли Тоуринг међусобно са својим обожаватељи, травел етц ...

    Молимо оставите ми своје коментаре!

  24. Вз́ероучење каже:

    Ја сам сретна, јер знао сам да је!
    Ја стварно мислим да је тај човек био импостер, само слушати његов глас, и како он изгледа ... смех је све ... Његово лице је тако чудно.
    Ја знам људе који нису обожаватељи МЈ чак ме, им не МЈ фан, али кад смо видели четири монтхс аго овај видео смо договорили:
    Две идеје: 1) МЈ потпуно променио своје лице и изгубио памет, потпуно луда, или 2) лош импостер који су нам смијати!

    Им 'не казивање тај МЈ жив, то је још једна ствар, али бити свестан, овај човек није МЈ, ја могу заклети га.

  25. Вз́ероучење каже:

    Друга ствар, да сам прочитао: видео записе чини се да је промена!

  26. Андреа каже:

    Једноставно говорећи: - све што се наставља бити споменуто овде на други, и мој дан шпекулације од једног од његових такозвани 'смрт' су готово 100000000000% ме заиста знали да МЈ НИЈЕ мртав. Не могу чекати све до дана док се он одлучи рећи света и ја ћу доћи овде и можемо се радовати, јер смо сви знали смо били у реду да бисте започели са!

  27. бгхоппы каже:

    Ајмо се научним о свему томе:
    Које су чињенице провабле у овом случају, који ће устати на суду? Ону страну бескрајне гласина и спекулација, што смо?
    Можете ли доказати МЈ је умро? Нема тела, нема смрти цертификата, нема доказа о смрти слово. Нема сумње о ускриси фаул (инфацт разрјешава први дан, и никада јер сматрају), само упорни инсистирање да је умро од дроге предозирати, иако нема доказа гивен из медицинских или спровођење закона ауторитет. (врло повољно то траје 4-6 недеље, за коначну одлуку, звучи као кад је "породицу" хитс позорници) (и још увек, они ће знати шта друг убио до сада, па зашто не релеасе да литле инфо? Зашто нема инфо О другом и трећем аутопсиес?) Много лекара и медицинских сестара спиллинг њихова црева о свом приватном медицинске историје, упркос законима хипо спреццава говори о таквим стварима, без обзира на животу статус.
    Могу приче можемо прочитати и чути о МЈ се разматрати и на основу вјеродостојне цињенице? Нема шансе. Сваки детаљ смо икада научили абоутабоут МЈ и његова породица тада је у супротности са неком другом или себи. Не заборавите да је он овек који је имао његов народ ПР пумпа приче о ХБ коморног и слона човека кости у притисните, затим говори следећа репортер, то је лудо "Они лаж о мени". Нико од нас може да зна истину о човеку и његовом животу, а он сам је био инструментал у свему што скокова.

  28. мелиа8383 каже:

    Надам се да он још увек жив .... Не знам.
    ЈА је проматрање ыоутубе видео од амбуланте устук из његове аугуст. Зашто би они иду тако споро, нису чак имају сиренс на? Ако алреад је "мртвих", када су добили ту, лекар би потписаних цертификата. А они би од назива цоронерс.

    Жао ми је, али ја никад не видјех хитну помоћ иду тако споро, ако је то био случај нужде!
    И како би могао било ко од стечен да су "посљедњи" сличицу са МЈ? Од оно што сам видео својим "телохранитељ" је блокирање прозора у позадини, а са стране!
    Вести су сада долазе са више "прича", која чини све што је управо тако збуњујуће дарн!
    И ни на који начин не знају где је "тело" у МЈ отишао!
    Да је "смрт сертификат" је лажна, можете рећи. "Живи са родитељима?" Хајде, он је најам хоме.оф наравно да ће имати на ту латоыа име, јер се на вести станицама. они виде јој живи ноћу. Можете једноставно пурсхасе њих.
    Од свих личности које помрли Мицхаел је само један, заиста нисте видели?
    Ништа не додаје горе?
    Доктор суппоселы нашао га у постељи не "дисања?"
    Доктор му видјела колапс?
    Принце (најстарији син) угледавши га колапса и он мислио је он свира?
    Може било ко добити "Сторы" равно?
    Управо сам га пронаћи непарни је АЕГ инсурсед турнеји (покривени за употребе дрога предозирати, али не и од природних узрока)?
    Довољно је 2 недеље пре него што је "турнеја?"
    Зашто нису они питање МЈ'с кидс, будући да је био тамо? А особи која се зове 911? Сви они испитани Доктор је био?
    Па, већина људи зна да је на конференцији О2 да није био Мицхаел.
    Нави још једном интервјуу рекао је (негде на ыоутубе) МЈ сам да унајмимо га да буде мека, а понекад иду на албум промоције!
    И породице Јацксон је "начин" на миран у све ово. На спомен децу нису чак изгледају тужно! Они су били блиски са њим, зашто не вичу?
    Људи који су били блиски са њим, рекао је да он неће урадити дроге јер је луда бити здрави, а веган (једва јели), разрађен. Омрзну иглица!
    Ова "прича" да су медији храњења људи је луда, нисам чуо ништа слично овом пре! Ако је био зависник о дрогама, то би за сеодгледувани, посебно у његовој суђења у Верујем 93-94 и 2005? А уеек аго Јое Јацксон је свима сада је он на ТВ-у не? А зашто нису Сахранише тијела? Мислим да је тако усмерена планирање спомен и показујући свој "лица" делују, али нису могли да одлучи где МЈ би се на?
    Носенсе чини ми се!
    Ако он стварно је "отишао" не брига, да је оно што показује.
    Али надам се да он није, он заслужује да буде срећан.
    На спомен Марлон рећи зашто је прича о томе када Мицхаел је био обучен у стари рекорд у трговини? А где је Цхрис Туцкер, Стеве Харвеы, Диана Росс, Лиз Тылер. Већина свима који су му криво појавио на "спомен" Срж Фиелдман као и неколико других звезда који је говорио о њему, када је "жив".
    Шта добија на моје живце је да су сви нагли Мицхаел "прошли" све ове Лажни А **
    Славне желе позирати завапимо и доћи испред камере, рећи колико Мицхаел значио за њих, молим!
    И сада медијима рекавши басхинг Мицхаел децу као "превише бели" да би се Мајкл је и он био "зависник" на дрогама?
    Леђа унутра 2005, неке од својих "сумњив" екс-бодгуардс окрену против и он је рекао: молестед је боы.Пеопле ће рећи антхинг за новац и фотоапарат време, баш као и сада.
    Ова прича је једноставно превише дивља!

  29. мелиа8383 каже:

    Сорры за дуги коментар, имао сам пуно за рећи! ЛОЛ

  30. ЈЦ.ЛОВЕС.МЈ каже:

    АРГХХХ! им соооо збуњена, рукама направити изгледају различити Морам признати АЛИ Слажем се са средњи прст и дентс, они су присутни у свим пицс. Ја се надам сооо хес аливее!

  31. ЈЦ.ЛОВЕС.МЈ каже:

    Све им је бринула кад се вратити, тамо ће бити алотта правна питања која се бави, али он ће бити атлеаст Да жив?
    - Ј

  32. мониј каже:

    схе_цан: Тхе бодова учињене олово мене то тхинк МЈ је убио АЕГ, они вероватно мислио да ће царрыоут његова претња и ако је "умро од дроге предозирати", онда би се исплатити осигурање.

  33. ЈЦ.ЛОВЕС.МЈ каже:

    Мелиа8383: Ја морам рећи јако добар коментар о томе. Врло исправну превише.
    ИМ јустт соо збуњена, то ми даје наду уебсите
    - Ј

  34. СкылинексБлеедсксРед каже:

    Схе_Цан: То су Ауесоме бодова које је закључио. Сам уживао у чланке, Хвала!

  35. Сосх каже:

    Мурдер бы АЕГ могло бити могуће. Уосталом, они запослили свога лекара и евентуално друге особља. Не дозвољава се надам ово је истинита прича. То би значило да Мајкл је стварно мртав.

  36. ладылее1979 каже:

    својим рукама или не донт променити чињеницу да сам се навика моје виђење идол на 26. јулы2009 сам била тако сретна да се оне мапе и смијали и повика недељама зупчана трансмисије се за то је онда ово праскати била је да је тај ја лицемјерје добити још преко Интернет праведан донт чинити се стварност ја лицемјерје замислити живот без Мајк хес био тамо за мене за 25ырс им љутити и узрујани ја лицемјерје видети га опет, исто тако као и за амбуланте су окренути сиренс офф на прилаз до имовине и 2 разлога то могао је био дешава споро, било је стварно мртав па не морате појурити или хес жив и користио маннакуин хитне и тако не постоји закон против заваравања сопствене смрти можете добити ухићених за њу као и за укопа се не дешава све док их имати мозга мицхаелс леђа и они могу одморити га у једном комаду.

  37. Голдие каже:

    Такође сам цунфусед ??????

  38. дианафан каже:

    Познато ми је након овог сите са бучно срце. Сигуран сам МЈ је умро, него где постоји нада постоји живот. Само пар бодова да би о преварант. Ако МЈ је Целав, а да притом не морате носити перика, зашто се рука покривене црне косе обојени? Перика не се губити у опери. Такође, знам да то не може учинити, али можда неко може - постоји ли неки начин да извади пуну лице пиц оф МЈ из посљедњег пробе и ставио га уз претварали и претпостављене стварне недавне? То бих желео да видим. Имам само гледали пробе два пута јер је потресан, али ми изгледа МЈ прилично мали (знам његове велика позорница лол) и претварали се массивелеы широким у односу. Може било ко направити фото-анализа?

  39. феыаыа каже:

    И није чуо да АЕГ унајмљен да лекар; сам чула управо супротно, да је Мајкл, који се лично најмио њега. или сам ја размишљам о различитим лекара? Ја сам збуњен. Мислио сам да је можда убијен превише, али то је такав страшан мисли, поготово ако желите да сви смо га да је жив, зар не? плус убиство теорији иде уз Јое јацксон'с Тхеоры. сви знате за здрав лицу никада слаже са Јое, ЛОЛ.

  40. Јамы каже:

    Мислим да си сањао ... то је стварно иста особа ... то је дефинитивно Мицхаел у Лондону ... слика на левој страни нису јасне и рука није на истој тачке гледишта то је експлаинатион!
    Исти нос (Тешко ти имају исти!) Исти брада исто Смиле исти глас!

  41. цхарбоур каже:

    Хеј, то је сасвим случајна, него се било ко други сагласни да:
    када је умро први МЈ пуно људи мисли да је уистину мртав. (Знам ја), а затим као са временом све више и више људи на питање идеју да наш краљ отишао?
    Искрено мислила сам да је након спомен све о његовој смрти Мицхаел заваравања би само идите на тренутак, али је заправо добио јачи. Ја никада није био око када је Елвис умро, али је ово лоше? Су све ове ствари гангинг на Елвиса?

    Ја сам директно 50/50 о МЈ у тренутку .. Ова страница је направио мене .. 50/50 Сам био 100% сигуран да је отишао, али то чини само толико смисла!

  42. дианафан каже:

    ТМЗ - на комад о селф убризгавање - ту је коментар да је тата био у Јое МЈс ноћ МЈ пре и био љут на њега. Јесте тата напокон дошао путем за Мицхаел?

  43. супермом75 каже:

    ЈА донт имати одговор на то је урадио, импостер користите на овај концерт цонфренце сам имао фоуд један интервју са објашњењем зашто је то био лажни своје смрти он је орингиналлы требало до 10 показује да је то то је све, а потом након што је чинио његов први аноуцмент за њих и онда недељу дана касније добио у смацкед лице по АЕГ додао да су 40 још на то тако учинио Мицхаел учинити пробе тада је знао он није могао направити 50 Он је рекао тхенм дешава отказа АЕГ их нема, рекао је он био обављати све их је знао он је није могао носити са 50 концерата, тако да је оно што га довести до лажне смрти над АЕГ или га је убио јер је одбио да их, али ја још увек мислите да је он лажни из АЕГ они стварно гура га лош

  44. Андреа каже:

    @ Диана фан ЛОЛ на говориш 'тата Јое' да ме стварно смијати!

  45. еденмалфоы каже:

    @ Јамы

    ... Да ли је икада чуо МЈ разговарати пре? Глас и Ходи су мртви гивеауаыс да "МЈ" на конференцији за новинаре у Лондону није било њега. Он има глас унмистакеабле и није дубок са Хинт оф ан Енглисх аццент (као лице на конференцији је био.)

  46. схе_цан каже:

    Цонцернинг МЈ деце реакције на њихове смрти оца, овде је оно што Марк Лестер (МЈ пријатељ и кум његовој деци), рекао је јуче о Парис:

    Означи дојавише Хелло! часопис: "Парис ми је рекао," Марко, не брини, Тата је отишао да живи са анђелима сада, још увек се може доћи и остати са тобом? "

    Он је додао: "Париз је невероватно снажна и утјешан и драго да зна да сви су добродошли на боравак код нас у било које време."

    извор: хттп://ук.неус.ыахоо.цом/21/20090706/тен-марк-лестер-спеакс-то-јацко-с-кидс-5ф8абб3.хтмл

    Ја никад не верујем да би нека дјевојка која управо изгубила завољели отац би рећи да је - неки ће рећи да је зрела, без обзира на мудар, ја једноставно не купити га на све.

  47. супермом75 каже:

    Такође сам врло близак пријатељ и мицхаелс пропустите м @ схе_цан сам десно где се налазите на овој ти мислиш као ја вам исекли и прошлости између редова, а ја то верујем и осећам да је Мајкл је још увек са нама и не мисли да он је напустио нас је још један од оних осећаја ово није право нешто није у реду да се направи доста грешака у овом, а ја осећам испасти ће доћи ускоро. онда смо мислили пре сат дајем га за месец дана

  48. супермом75 каже:

    if he did fake i think he consoled his children they are his world he loves them very much i feel when i watched janet console paris it was like she did not want to talk like she was being made too there were no tears and smiles from all the children i know if i had lost a father like michael i would be balling my eyes out

  49. Andrea Says:

    I also agree with supermom and everyone else who knows that something is not right. He is definitely not dead. Sooner or later it's going to catch up with everyone and they'll have nowhere to turn but to admit the truth.

  50. Саманта каже:

    Michael hated touring.
    And if he told the world he didnt want to do it, he would of been hated.

    So there was only one way to get out of it, either suicide (which i beleive not) Or to fake a death which is pretty clear what happend..

    Nobody knows for sure, but all these clues, Are making it beleivable. We just need to see what happens. I Love you so much michael <3

  51. dianafan Says:

    What's going on with Mjs mate Brando? what has he been saying. I'm in UK so I don't know, but commenters on TMZ are getting suspicious of him.

    - Andrea, poppa Joe is not an affectionate term Its taken from a UK programme called Waking the Dead Poppa Doc was the central character and he wasn'ta pleasant person. Like Joe.

  52. brando13 Says:

    I would love to believe he is alive and these theories are very interesting and it does get you thinking, I have looked and looked at theses hands at first I thought defo not MJ but after scrutinising over it I have to say it is our MJ the 'fake' hand is slightly posed backwards and if you really look at the lines there are the same you have to imagine that the 'fake' hand is in the same position as the 'real' one also the two little marks on the middle finger of both hands is a dead give away!! looks like a scar, and another thing no matter how much debt he was in and thinking he couldnt take the media hounding him anymore so he faked his own death why on earth would he put his children through it even if they were to see him again its hardly worth messing their little heads up for!!!

  53. she_can Says:

    Concerning MJ's daughter Paris
    Jackson's daughter wants to record tribute song for father

    source:http://economictimes.indiatimes.com/News/News-By-Industry/Media-Entertainment-/Entertainment/Jacksons-daughter-wants-to-record-tribute-song-for-father/articleshow/4766697.cms

  54. she_can Says:

    Here is an article following MJ's press conference in March

    http://www.foxnews.com/story/0,2933,505109,00.html

    An exert:
    Jackson strode into the Arena looking pretty healthy considering all the reports of his near death or fatal illnesses. Indeed, his face looked recently refreshed by cosmetic surgery, which would explain the many pictures of him with scarves and bandages. His mouth and chin are now more reminiscent of Steven Tyler. With the hair, he could also be confused with Carly Simon. But it's Jacko, he's wacko, and he's backo.

    Шта чинити те мислити? Why were there rumors about a near death?

    How is it possible that rumors dwell on him being terminally-ill whereas he passed his medical examination with flying colors? why media don't question this medical report then if he was so riddled with injection marks? isn't it insurance fraud? there are millions of dollars involved. Logically, after finding all this bottles of empty medication wherever they found them, after so many testimonies about him being completely drugged up etc… the media should turn to the AEG insurer and find out what the hell is going here. Instead of that, it's as if there were brainwashing us to believe that he was a drug addict.

    Now, I am still thinking about the whole autopsy thing, the brain not being returned yet etc… Do you think that LAPD could be covering up this whole hoax? I mean it's not like it's unheard of that there were conspiracies in history involving police officers and politicians…

  55. Andrea Says:

    @ dianafan – I knew it was not meant affectionately, just the term 'poppa joe' made me laugh. I have no idea why, haha.

  56. Martijn Says:

    Hello people,

    Quite a few people already described why one should NOT conclude that the hands at the 2009 London conference 'prove' that it was an imposter.

    Actually, I am the author of the 'palmistry' article about Michael Jackson's hands:

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm

    … and after seeing many pictures of his hands, I immediately recognized that this is blog-post is a 100% NONSENSE story!

    Actually, the hands sort of 'proove' that it definitely was Michael Jackson at the 2009 conference – which is eg confirmed in the LEFT HAND by:

    - the 'ísland' marking in Michael Jackson's LEFT HAND in the heart line (under his pinky finger);
    - and the horizontal creases on the middle phalanges of the ring finger and the middle finger.

    Obviously, quite a lot of people don't know how to 'read hands' … and likely they have only WANTED to see the difference between those photos.

    Again, a few other people already mentioned that the photos do concern the hand of the same person.

    By the way…

    I think a few days ago a much more interesting 'HOAX'-related story about Michael Jackson's hands was revealed by actress Cicely Tyson (who was a friend of Michael):

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm#truth

    Michael Jackson's single white hand glove and his 'sexy' fingertape + his armbrace… were all created because of his skin problem due to his VITILIGO!

    (But by fact, this 'hand glove' story comes actually very close to the truth!)

    Забавите се!

    Greetings from The Netherlands,

    Martijn.

  57. Sosh Says:

    Paris 'wants' to record a song for her father. Does she want it or does the rest of the family think it will earn alot of money…

    When i read this kind of news, I begin to think Michael is dead and his family doesn't care about it. All about the money. Hence the absense of any tears during the memorial.

    But lets hope Michael is still alive…

  58. бгхоппы каже:

    Dianafan, i agree with you about Miko, he seems like a scumbag. Really, your the guy that threw the towel on his head back in “84's burn accident? And I think there is some resemblance b/w him and blanket.

  59. бгхоппы каже:

    None of them can even get the hospital stories staight! And since when has she been “closer to michael than anyone”? i recall her doubting his innocence regarding molestion on NATIONAL TV. I can smell the love from here.
    And Jermaine is just as bad. You were his backbone and voice? Let's not forget this dude(also known as Muhammad Abdul-Aziz) has a kid named Jermajesty. In 15 December 1973, Jackson married Hazel Gordy, who is the daughter of Motown Records founder Berry Gordy.[5][6] Their first child was Jermaine Jr., born in 1977, their daughter Autumn was born the following year, and Jaimy born in March 17 1987.[7] Jackson also had a relationship with Margaret Maldonado during his marriage. He first saw her in a Los Angeles restaurant, who was dining alone and requested his friends to go and ask and meet him.[8] Both, his wife and girlfriend were pregnant at the same time (4 months difference). After his divorce with Hazel, he convinced and stayed with Margaret. The couple had two children; Jeremy Maldonado Jackson, born in 1986 and Jourdynn Michael Jackson, born in 1989.[9]

    Jackson converted to Islam in 1989 after a trip to Bahrain.[9][10] Jackson has publicly expressed his religious beliefs after being part of the Big Brother house, while staying there he has prayed and fasted. He has also publicly said he had hoped to convert his brother Michael to Islam, saying it would have provided him with 'peace' and 'heal' his problems.[11][12] He is the only Muslim in his Christian-raised family.[13]

    Shortly after separating from Maldonado, on 18 March 1995, Jackson abruptly married Alejandra Genevieve Oaziaza, who is also the mother of two of his brother Randy's children. The couple had sons Jaffar, born in 1996 and Jermajesty, born in 2000.[9] Jermaine filed for divorce from Alejandra in November 2004, which was finalized in 19 May 2008. Jermaine was ordered to pay $50,000 for Alejandra's legal fees and $50,000 for child support in August 2007; this was in exchange for Alejandra's waiving her right to spousal support.[14]

    Halima Rashid became Jackson's fourth wife, she is of Afghan descent, who married in 2007.[15] They currently live in Los Angeles, but frequently travel to London and Bahrain. Jermaine has 8 children: 3 with Gordy, 2 with Maldonado and 2 with Alejandra. A daughter, named Dawn, was born in 1984, mother is unknown. During his brother Michael Jackson's 2005 child-abuse trial, he was a staunch supporter of his brother, coming to Michael's defense on CNN's Larry King Live and appearing with him in court on numerous occasions. And on June 25th, 2009, Jermaine broke the news, that at 2:26 pm (PDT) his younger brother Michael Jackson had died at age 50.

    Which brings up something else. The timeline of the stories breaking are messed up too. Apparently TMZ didn't “break” the story exactly but got it off of another site (i can't remeber the name of the site but it has the no. 17 in its title) which posted the news at 1:10 pm and then TMZ gets credit for breaking the story at 1:30 pm. Aren't they on the phone with 911 at that time or some time near it?

  60. МицхаелЈацксонИсСтиллАливе каже:

    GUYS CAN YOU PLEASE PRAY THAT MICHAEL JACKSON IS ALIVE!!! DOESN'T MATTER WHAT RELIGION.. JUST PRAY CUZ EVEN THINKING OF THE FACT THAT MICHAEL MAY BE DEAD IS LITERALLY KILLING ME… I LOVE HIM SOO MUCH… JUST PRAY PLEASE!!!

  61. smileygirl24 Says:

    please someone explain this?? i got this of a girl on here i was freaking out OMG
    is that michael kissing the person on the forehead open casket??

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  62. AngelW Says:

    More Proof that the body in Michael Jackson's house is a bad copy of micheal. I just found this on youtube tkae a good look!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=NXphfDVRsQI

  63. AngelW Says:

    Medical:

    The Photo for the O2 you can see the hand of a imposter who had clear heart desease,the fingers had drumstick fingers and the nails are green/grey.
    This is normal for a man that had a heart desease.
    When I came over here for the lupus,well its normal that when you use btw piroxicam nsaid/ you keep fluid in your body and feel very sick. So no dancing is possible at all. I'll know it because I have fibrositus and that is reumatics, and I know all about those medications.
    {muscle's and knees and figers feet}blow upo like a bal.So then it could be Michael his fingers? Only there is one thing: the line's in the fingers are not the same, and those fingers are short from that imposter Michael.

  64. Ангел36 каже:

    Smileygirl24
    Yes that was Michael kissing James Brown in the casket.

  65. MichaelJacksonDunnoImHisMrs Says:

    Wow looks like he was wearing no makeup during his observation of the rehersal.

  66. AngelW Says:

    Watch out New Makers change there url in gossip!! ABC had the true and hide the whole storry from dr Klein so for now
    a compilation:
    http://abcnews.go.com/video/playerIndex?id=8030442

  67. Andrea Says:

    to angelw – good work on the drawing of the hands, haha. and yes that is MJ. he attended James Brown's funeral and indeed kissed him on the forehead!

  68. emanviam Says:

    I honestly don't know what else to think…obviously, the hands of MJ are the same….either he was excesively happy that day and had extra make up and we didn't notice, and we are just trying to find a cure for our excessive pain that we are holding in our hearts…probably, even if they show us pictures of him dead, we will still say “oh, that is a plastic doll” or something, just to never accept that our wonderful angel is gone…
    I am so sad, that I am crying, specially after I read La Toya's statement….
    I wish we could have an answer for all this…
    Michael, please….if you ever read this, please know that I am sad because I know you felt alone, but some of your fans, like me, would give you our most honest and open friendship with nothing in exchange, other than your extraordinary friendship.
    You are an angel, I love you. Very much.

  69. dianafan Says:

    I read somewhere today on the internet about a guy called Rockwell who I think is possibly Gordys son, he had one hit which I know that I know but can't remember – and he seems to have vanished. This could have something significant as I must have been googling MJ conspiracies. I think it was about him being a double as well. Could be way off the mark – just a guess.

    bg hoppy – do you know why Brando is coming under scrutiny? We know nothing about him in UK – TMZ posters are turning on him a bit.

    Hmm – Marlon Brando had a private island called Tetiaroa in Polynesia/Tahiti – he didn't own it he had a 99 year lease from 1965 – still a few years left, although a hotel is being built there now. Could Brando jnr have any access to this island or one close by?

  70. Jamy Says:

    yes i know mj's voice.And hands are definitly the same…maybe mj is alive (i don't think but why not) but your proofs are not good proofs !

  71. Хе.ис.аливе каже:

    dianafan !!! Interesting theory your've posted re: the Island of Tetiaroa Marlon Brando has a lifelease on .. one of MJ's bosom buddies, Miko Brando Jr. could very well have access to that place, and assuming he does … well, anything is possible, isn't it ?

    However, if you were suggesting or implying that MJ might have escaped to that location and IS there to gain solace, privacy and peace, it would not be such a perfect hiding place after all with the hotel building construction going on. Under the circumstances, would it not endanger MJ to be exposed sooner or later if he had dropped off to Tetiaroa …. something tells me a likely location he is hiding out at is rural eastern europe where he can be safe for the time being … wheras, at this point, he could be literally be anywhere .. I pray for his safety and peace …

  72. AngelW Says:

    I draw all the line's over,and sorry its not Michael's hand Jamy.

  73. Dee Says:

    Admin, Thanks for this site now here is my piece….

    When Michael supposedly got pushed into the van covered in a white sheet. We all saw this broadcast live, I for one kept looking at his feet. I had no idea at the time, because I was just in awe… Yet every time I saw the footage of his body being moved into the van from the copter on the way to the morgue, I stared at his feet. It wasn't until a few days later, that I realized that his feet were pointed. A dancer, any performer always point their feet. Even actresses when lying on a beach, in a bedroom scene, wherever…. point their feet. Its all about the lines. We are talking about MJ the best dancer on the planet, his habits are far passed habitual by now. He's a showman he would point his feet, a dead man cannot point his feet.

    Further more, if you look at this video his body is a basket, when he left the hospital in the copt his body was on a gurney and we saw him get up, we saw the camera guy realize he may have caught too much and switch scenes. Also in this video the basket is on the floor and is carefully slid out to gurney and the placed in the van. Another thing I thought it strange that these men have the dead body of MICHAE JACKSON and yet they seem calm as hell, they actually seem to me by their body language finalizing plans….
    http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  74. AngelW Says:

    And Latoya is a nice comedian.
    Cause who owns that billions now..???The Jackson Family of cause!!!That's wat they think right now. Give me a break I stay cristal clear. Every tear from that family
    and now Michael is murderd?
    No his dubbel is murderd,cause this is gonna be a murder case.But not Michael his dead!! That imposter his dead. Lucky they have the brain..dna proofs everything, and that is not MJ his brain they have.

  75. бгхоппы каже:

    dianafan, Miko is under NO scrutiny here in the US, along with everyone else for that matter.
    Along the lines of that Island, Apparently Marlon was going to sell that to MJ, but died b4 paperwork could be completed.

    And can we give the GHOST stories a rest and that is MJ kissing James Brown at JB;s funeral! AGGHHHH!!!!!!!!!1

  76. Andrea Says:

    I agree with you bghoppy! I can't begin to count how many times people have been saying in here that it was MJ kissing JB AT HIS FUNERAL!!!! Hhahaha HOwever, Miko was on larry king live I believe and they asked him if he was the father of blanket and he just nodded his head a 'no' manner. and then they asked if he knew who the father of blanket was and he once again nodded his head in a 'no' manner. WHO KNOOOOOOOOOOWS~ These stories get wackier and wackier every day!

  77. динамит каже:

    Yes samantha he hated touring theses a video of him on youtube saying he hates touring but likes relating to his fans, they told him to do the interview again but without the negative comments and say that he likes to tour, Poor guy was told what to do and what to say all his life

  78. динамит каже:

    Type in michael jackson talks about touring on youtube and see for yourself, lol he is so cute in that video

  79. ејаы5131 каже:

    In the video of MJ being taken out of the helicopter and put in the van, anybody else agree that that is the FLATEST body we have ever seen???? I mean I know MJ was thin but lets get real!

    I love you MJ<3

  80. ејаы5131 каже:

    I forgot to add, the stretcher is also bouncing around like there is absolutely NO WEIGHT on it. Take a look at the video, you'll see it. http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  81. админ каже:

    Мицхаел Јацксон Тхе Хоакс Форум Смрт је сада горе и трчање и спреман за коришћење. Слободно за покретање нових тема и наставити разговоре тамо, у лакше управљати околину.
    хттп://ууу.мицхаељацксонхоаксдеатх.цом/?паге_ид=293

    МЈХД Админ

  82. patutte Says:

    Poster number 5 & 56 make some pretty good points. Funny thing is, number 5 mentions the apparent swollen look of the hand. There's a reason why the hand appears to be swollen. It is. While many people are aware of Michael having Vitiligo, not many people seem to know he also had Lupus. Either that or they're not aware that one of the effects of Lupus, is the swelling of the hands. I know because I work with someone who has lupus.

  83. динамит каже:

    i agree it was way two flat to have a body in it

  84. Wendy Darling Says:

    At the first sight you can see the way the impersonator walks, moving the shoulders, and the abrupt gestures. Michael is much more gentle. I´m sure this guy is left handed and i think Michael is right handed. And this guy has a bigger mouth and a prominent chin too. This guy looks more a 70´s glam rock star, or a R. Stone member, than our tender and elegant Michael!

  85. Andrea Says:

    me and my mother both agreed on what you just said wendy darling, as SOON as we both saw that press conference. his walk is so macho..like wtf? MJ does not do that! sorry!

  86. мелиа8383 каже:

    Michael's lupus went into remission in the 90's.

  87. Wendy Darling Says:

    http://www.youtube.com/watch?v=VKaySqh1XPU&feature=related
    Look 3.43-3`53, I´m sure he is not Michael.

  88. мелиа8383 каже:

    Wendy Darling, you are right Michael (the real one) is right handed.
    This guy at the O2 announcement is left handed.

  89. patutte Says:

    Sure it might have went into remission. But considering there is no cure for lupus, it's not like he couldn't of had a recent flare up prior to his death.

  90. flower Says:

    HI if yo u take a look at this site they have photos of mj hands and they compare them to the other photos of mj hands also if you click on to mj doubles you will ca photo of a guy who looks like the real mj but it shows that he may b wareing a mask its woth taking a look it may answer some questions to guy at o2 please let me know what you think http://WWW.MICHAELJACKSONNOTDEAD.WORDPRESS.COM

  91. NiShA97 Says:

    well…ok tis is not MJ. but cud it be that d one who really died is MJ n his impersonator is d one who was caught fleeing US?

  92. lillina Says:

    com'on guys
    the first hand is the left, and the second one is the right hand(in my opinion), that's why they are different (mine are different- the right hand doesn't look TOTALY like the left hand!)

  93. lillina Says:

    I was taling about the first photo
    -about the second photo….well the picture of the hand on the left clear..so we can't say for sure that he is not MJ!

  94. МыБеловедМЈ каже:

    IM only gonna say this once. THAT IS NOT MICHAEL AT THAT 02 thing. Trust me on that.

  95. velvetsilvergirl Says:

    When I saw footage of teh O2 announcement I immediately thought that somehting was weird. What had Michael done to his face? Again? Why was he wearing that awful wig? He was way too pale, the texture of skin was weird. Then I noticed the teeth. They are different. Cant fake teeth. Hands look different to me too. But is was his behavior, the fist punching, the hunched shoulders, and Michael was thinner than that imposter. They keep showing that a still photo of that O2 on CNN whenever they discuss Michael and it makes me want to throw something at the TV. Not only is it not him, but that person looks like a ghoul, not beautiful Michael.

    Ughh! What is wrong with the media that no one is picking up on this?

  96. МицхаелЈацксонИсСтиллАливе каже:

    ok did anyone what a strange coincidence this is that he promised his fans that this last tour was his 'final curtain call' and i'm pretty sure that's a term people use for death?? wat do u think?? he is the master of disguises…. he believes in “magic”

  97. МицхаелЈацксонИсСтиллАливе каже:

    and ummm also…. it isn't impossible for michael to just stay in hiding and have someone elso do all your shopping and watever for you. He was already barely seen in public anyway so it's not that big of a deal honestly… i think he may be under witness protection.. don'tu think??

  98. МицхаелЈацксонИсСтиллАливе каже:

    and chek this out aswell… http://dangenbrack.wordpress.com/2009/06/26/is-michael-jackson-in-the-witness-protection-program/

  99. МыБеловедМЈ каже:

    Michaeljacksonstillalive
    Слажем се са тобом. It is not a problem for Michael to stay in hiding. He has people around him, that noone knows about. They could do things for him…

Допуст један Одговор

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.