Jis buvo ne Michael Jackson ne O2 Spaudos konferencija | Rankos apgavikai yra "mirę" dovanų

Liepos 9, 2009
admin
Fotografijos analizė tarp rankų Michael Jackson ir apgavikai į Londonas
Palyginimas kairėje pusėje Michael Jackson & The apgavikai ne O2 Spaudos konferencija

Šie vaizdai yra šalia palyginimui tarp dviejų kairės vaizdų, kuris yra kairėje pusėje Michael Jackson, o kairėje pusėje "Michael Jackson" ne O2 Spaudos konferencija Londone kovo 2009.

Manome, kad šios vaizdai įrodyti, nei abejonės, kad tai buvo ne Michael Jackson kad dalyvavo konferencijoje.

Šis atradimas, atsižvelgiant į neseniai paskelbtą jo mirties, kyla klausimas, kodėl jis negali dalyvauti savo spaudos konferencijoje? Buvo naudoti šį apgavikai pirmą iš daugelio keistų įvykių, kuri galbūt esąs didžiausias Mistyfikacja pasaulyje kada nors matė?

Jeigu mes atidžiau pažvelgti į rankas, šalia, mes galime pamatyti daug skirtumų tarp šių dviejų.

Akivaizdu, kad dvi rankas, yra ne tas pats.

Pirma, Michael Jackson yra gana ilgas ir plonas pirštų ir ilgas rankas. Kad apgavikai yra trumpas Trumpi pirštai su labai suapvalinama apykaitinę palmių

Kitas akivaizdus skirtumas yra eilučių apie ranką.

Linija Marso, taip pat žinomas kaip gyvenimo linija, dėl Michael Jackson ranka yra visai netoli jo pirštas. Kad apgavikai's line of Mars daug toliau į centrą ranka.

Į fotografijų dešinėje, žiūri į mažylis pirštas pirštas. MJ yra gana skanumynas, plonas ir ūgio. Į imposters yra stambusis, riebalų ir plokšti.

Jei pažvelgti į plotį delne, iš tik pagal pirštu ir išplėsti visoje į šviesiai rožinis. MJ yra gana maža plotis, palyginti su iš apgavikai, WHOs ranka yra gana plati.

Pagrindas iš Imposters vertus yra labai daug, kaip riebalų ir stambusis V formos. MJ bazė jo ranka labai apvalių ir mažas.

Dabar turime įrodymų.

Jei jis padirbtas šią išvaizdą, vienas iš svarbiausių savo karjeros, tai kaip mes galime netikiu, kad jis ne padirbtas daugiau?

Norėdami peržiūrėti daugiau informacijos apie Michael Jackson rankose ir chiromantija analizė apsilankykite čia http://bit.ly/m5MFT

Gairės: conspiracy, mirties Hoax, padirbti mirties, Gandai
Posted in conspiracy theories, Mistyfikacja mirties, gandai, Turo | Komentarai (101)

101 Responses to "Tai buvo ne Michael Jackson ne O2 Spaudos konferencija | Rankos apgavikai yra" mirę "dovanų"

  1. Andrea Says:

    I knew it! Aš paskelbtas tas nuotraukas komentarą įrodyti Francesca, kad jis nėra savo rankas! HaHa. Sutinku, jei jis gali turėti apsišaukėlis kalbėti jam, kodėl padirbtų mirties priežasčių, kurios yra aiškiai suprantamos. I likusi mano atveju.

  2. melia8383 Says:

    Aš žinojau, kad nebuvo jo. Jei tiriamas Michael Jackson per interviu ar spaudos konferencijoje. Tikrinti būtų žinoma, kad buvo Kūrėjas. Kai jis atėjo į šį autobusu, aš žinojau, nes iš jo pėsčiomis, ir kad blogai "PERUKAI. Michael visada kepted jo plaukai gražūs, ypač viešųjų aš rimtai manote, kad jis padirbtas jo mirties!

  3. Francesca Says:

    Great job! I knew it! Yra dar ko aš nesuprantu. Ar jie naudoja dvigubai, nes reali Michael buvo ligonis? Mano asmeninė jausmas, kad jis gerai, tikiuosi, tai nėra labai apgailėtina. Aš turiu omeny, tai ką mes visi palinkėti jam žinoma ...

  4. Andrea Says:

    Be to, pranešimas, kaip STRONG Michailo "Širdies linija" yra? Jei manote, kad visa tai palmių Redingas stuff, širdies priepuolis būtų tikrai keistai ir MJ turėjo. Tiesiog pasakyti.

  5. Madason Says:

    I dont think its Michaels ranka.
    Bet atminkite, tiek Michael Jackson nuotraukas rankose rūšies sušvelnintos. Tačiau į "Michael Jackson" nuotraukos teisę, jis yra ištemptas daugiau. Profilis, kurioje ranka yra pateikta, gali nustatyti, kaip atrodo. Yra daugiau similaritied tarp comparisions į pirmą nuotrauką, nei antra, tik dvi parodo, kaip ranka gali atrodyti kitaip.

    Beje, kad ranką dešinėje labai kresnas, beveik išbrinkti. Patarimai ir pirštai yra labai didelis (sutinsta ieškau).

    Ji negali būti Michael "ranka ... ... .. arba gali ją?

    Aš taip pat tai manote, kad Jums reikia padaryti daugiau palyginimus su kitų nuotraukų "nekilnojamojo Michael Jackson", prieš jums padaryti tokia didelė teiginys kaip šis.

    Jūs skundžiasi kaip mes tik 1 nuotrauka savo "numanomus skubėjimo į ligoninę ir mirties" ir kai bandote reikalauti nors naudojate tik vieną palyginti vaizdą patys.

    Mano punktas: rasti daugiau nuotraukų ir daugiau tyrimą šiuo klausimu.

  6. Bee Says:

    Dabar ši vis kvailas, ir tempimo tai labai daug.

  7. MISS M Says:

    Taip jis atrodo kaip jeigu apgavikai buvo naudojamas. Tačiau, kad galėtų būti, nes Michael nebuvo jausmas pat ir naudoti stovas in Kurios nėra įrodyti, kad jis padirbtas jo mirties. Jis tik parodo jis naudojamas stovas in

  8. MISS M Says:

    Aš mėgo ir žinojo, Michael asmeniškai. Tikrai manau, kad jis miršta, ir visų šių narkotikų istorija aplink jį. Jei padirbti savo mirties jūs norite būti gražūs, kaip įmanoma, nebus, kad žmonės žinotų savo asmeninį verslą. Plius, galvoti jis padirbtas jo mirties už koncertą ir visi šie žmonės nepatenkintas, tai tikrai ne kas Michael Jackson stovėjo už. Tapo meilės ir empatija žmonių šiame pasaulyje. Jei jis padirbtas jo mirties, ir aš nuoširdžiai abejonės, tai būtų padaryti, kad Gaşin kai kuriose pasaulio, ir gauti savo sveikata atgal kelyje.

  9. jackoisalive21 Says:

    ir žinojo apie šią wasnt Jo, rimtai balsas sako viskas. bet ir repeticijoms jos aiškiai jį. ir jei jums atrodo šiuo vaikinai pečių Dont you think jie taip platesnės tada jacksons? tiesiog nuomonę jis atrodo sunkesnės nei michael.

    i dont kaltina michael už faking mirties tikiuosi HES pasaulyje dabar!

  10. Vee Says:

    Man teko stebėti spaudos konferencijoje kelis kartus, nes jo elgesys buvo tokie skirtingi. Iš pradžių man buvo sunku manyti ji jam. Žinoma, kiekvienas yra laisvas tikėti, ko jie nori, bet aš manau, visos nuotraukos yra tas pats asmuo, nekilnojamojo MJ. Pažvelkite į didžiuoju pirštu apie pusę ne daugiau, yra du ženklai, kuriuos galite pamatyti visas nuotraukas. Tai beveik atrodo dvi mažos ausele. Tai tikrai tos pačios pusės, tačiau paimti iš įvairių kampų.

    Be to, aš nemanau, kad tai yra MJ Kūrėjas, kurie yra pakankamai gera, kad kvailas žmonių išskyrus atstumo ... gal mosuoja į minios iš Limuzinai, ar sudarymo ir nutraukimo pastatų. Aš taip pat netiki, jis mirė nuo Pepsi komercinės avarijos. Nė viena, kad prasminga. Linkiu Michael dar buvo su mumis, bet aš tikrai manote, kad jis dingo.

  11. Andrea Says:

    Ranka teorija gali būti išsišakojusios ją šiek tiek - bet nėra jokios abejonės, mano galvoje, kad žmogus O2 konferencijoje buvo ne Michael Jackson. Dėl kokios nors priežasties ji buvo už, ji ne jam - ne visi. Bet Aš manau, niekas niekada nepamirškite.

  12. idk Says:

    jis tai visus bs tik todėl, kad jos MJ doesnt reiškia tikrąją jo rankas akivaizdžiai pačiu vienas iš jų yra tik sliightly kreipėsi todėl jie atrodo kitaip

  13. Usagi Says:

    Atsiprašome apgauti jus visus, bet tai yra paties rankas .. tiesiog pažiūrėkite į didžiuoju pirštu. Ar galima pamatyti dvi wgniecenia per vidurį? Taip, lygiai tokie patys ant abiejų nuotraukų .. santykinis ilgio pirštais taip pat yra tos pačios .. kad būtų labai sunku imituoti nebent "apgavikai" turėjo labai gerą plastinės chirurgijos atlikti savo rankas, kurios rasti labai sunku patikėti.

  14. SkylinexBleedsxRed Says:

    Tai gali būti tiesa, Bet jūs negalite pakeisti antdėklams rankoje. Linijos į abi rankas nėra tapačios viena kitai. Todėl Rankos yra skirtingos. Be to, Pagrindą palmės yra skirtingos. Michailo mažiau Indented.

  15. kazza Says:

    Sutinku, kad forget MJs ranka ir kad bazė ranką skiriasi ir linijos, jo ranka yra skirtingi

  16. Sosh Says:

    Jeigu mes žiūrime į tai, kad happenend iš "Tai ji" paskelbimą iki Michaels "mirties" visi kaip sukonfigūruoti pagal AEG,
    Naudodami apgavikai dera su visa istorija. Gal Michael nežino tikslaus planų ar nesutiko visiškai.

    Planas AEG turintys 10 koncertų greitai pasuko į 50 koncertai paklausą ir gerbėjai MJ. Žinoma, mes AEG jau žinau kad tuo momentu koncertai niekada vykti.

    Kai kurios išlaidos turėjo būti (O2 "arenoje, bilietai, repeticijoms, backdrops tt), tačiau šios išlaidos yra mažai, palyginti su papildomų pajamų iš savo Masterplan.

    Nuo pat pradžių jie žinojo Michael turėjo "die". Jei Michael pavyko paleisti šiuos rodo ar ne, buvo ne problema. Jie reikalingi siekiant sukurti impulsą, kai visi pasaulio buvo galvoti ne Michaelis vėl. Ne tik 800,000 žmonių, kurie nusipirko bilietą. Jo mirties būtų impulsą. Jie jau žinojo, kad daug CD ir DVD bus parduodami po jų mirties. Gauti daugiau pajamų nei 50 koncertų atskirai.

    Uždelstos pirmąsias 4 koncertai yra dalis plokštumoje. Jis apėmė papildomų žiniasklaidos dėmesį ir suteikė iliuzija Michael nebuvo už jį. Ir tada tik po galutinio repeticijoms MJ mirė.

    Fortunatley už AEG visus į repeticijoms buvo Recored į Highdef ir idealiai tinka išleisti kaip DVD. Ji parduoda milijonus, nes ji yra paskutinė veiksmams, King Of Pop. Tada taip pat prie paminklo, kuris gali ir bus paleistas į DVD / Bluray. Believe me! Tai uždirbti AEG ir Sony (jie sutiko tikriausiai dėl sandorio) daug pinigų.

    Gal Michael buvo vėl victom kad dideli pinigai įmonės. Galbūt jis buvo ČEMPIONAS už šį planą pabėgti į normalų gyvenimą ir įtikino AEG traukti šį išjungti.

  17. ladylee1979 Says:

    paskutiniais skaityti dokumentus, kad michael buvo didelis narkotikų atvykti į 02 konferencija matyt jie couldnt kelia jam pakankamai taigi 4hrs pabaigoje į žeberklas visi gauti nerimti todėl nusprendė paskambinti į JackO dvigubo padengti jo, taip pat f buvo abejonių dėl teisinio pusėje ko jie gali imtis pirštų atspaudus nuo decesed buvo kaip jie Michaels nuotraukas iš teismo bylų ir geriausią nuotrauką naudoti comprasion jo mugshot foto, kuri turėjo būti jam į akis, lawi dont wanna jam miręs aš turėjo bilietus, bet manau HES gone Tegul dabar

  18. gyvas Says:

    Did anyone see kalboje nurodė Latoya ne "Nokia" po paminklo? Ji sakė kažką panašaus Michael žiūri ir mato visus Jus (ventiliatoriai) ir jis myli jus visi tiek daug. Kas? Jei kas nors būtų priveržti mirties pasijuokti būtų Latoya LOL Bet jeigu ji buvo nuoroda į jį yra danguje, tuomet kodėl ji sako, kad pasakyti, ar iš viršaus ar kažką? It's just
    labai juokingas. Kai kažkas doesnt jaučiasi arba atrodo teisę paprastai nėra. Tiesiog norėjau išgirsti, jei kas nors dar mano, kad šis komentaras tikrai buvo keista.

  19. goslinger1 Says:

    Mačiau glaudžiai Pataisų dantys iš abiejų Michael ir "apgavikai". Dantys yra skirtingi! Panašūs, bet ne tos pačios. Galite nenuslepiami, kad ir kitą nuotrauką kampas negali užmaskuoti, kad.

    Aš galvoju apie tai, kad Michaelis buvo tikras atlikėjas ir loved scenoje. Aš negaliu įsivaizduoti, jį noriai, atsisakančių atlikti negrąžinamai. Tai buvo tai, ką jis gimė daryti! Ar ne jis, o mirti kaip atsisakyti savo tikrosios meilės laiškus ir atlikti savo gerbėjų? Pagalvokite apie tai. . . jis daro tai, nes jis buvo 5! Kaip jis gali staiga sustabdyti kad dalis jį išjungti ir pabėgti į kokią nors salą kažkur?

    I'm so rozdarła. Tikiuosi, kad jis gyvas, bet jei jis "vėl" jis būtų tona teisinis stuff mesti į jį, ne jis? Jei jis padirbtas jo mirties, nemanau, kad jis kada nors ateis "atgal".

    Taigi, taip, tai kaip, jei jis yra "mirę" vistiek. Aš niekada pamatyti jį vėl į sceną, kur jis priklauso. . . net jei jis egzotišku a Pina Colada kai kuriose užsienio žemės!

  20. MyBelovedMJ Says:

    Miss M jei žinojo, Michael, asmeniškai mabye galite asnwer man 1 klausimas. Į writwing mėlynai savo nuotrauką, ne memorialinis antradienis? Tai buvo writeing: I `m alive, I` m čia amžinai. Kodėl TIK kad sentece? Kodėl ne visa daina? Ar žinote, kad?. I Love Michael labai 2. Ir i buvusi Neverland, jis saldus man IVE ever įvykdytos. Bet nežinau, jam taip pat kaip ir jūs .. Ir aš atsiprašau, kad borther, bet I Can `t gauti, kad sakinys iš mano galvos. Mabye tai tik man, bet aš pamačiau, kaip ženklas Michael, skambinkite man naivus, idiotą ar kažką. I don `t know, tai tiesiog jausmas. Norėčiau duoti viskas i savo gauti jį atgal, viskas. Aš tiesiog reikia šiek tiek taikos, mano protas, ir visa tai, aš verkti nesustojant per pastaruosius 2 savaites, ir i jau devasteded, kad i skrybėlių paleisti mano x rūpinasi mano sūnumi, 1 pora dienų . Todėl prašome, jei turite idėją, ar kas nors kitas. Please tell me. Aš niekada priimti tą faktą, kad Michael mirė, bet ir turės rasti būdą išmokti gyventi su ja, someday. Atsiprašome vėl grisus jums tiesiog reikia išvalyti tai, mano nuomone. Džiugu, kad saee, kad tiek daug dilexit Michael, kam jis buvo, ir niekada nebuvo jokio sprendimo dėl jo ar kažką. Norėčiau jis galėtų matyti.

  21. MyBelovedMJ Says:

    I didn `t, matome, kad aš turiu pripažinti, kad. Bet taip, atrodo, kino keista, kad ji yra kalbama apie jį, į pressence prasme. Hmmm.

  22. bghoppy Says:

    Jei jis taip miręs, kodėl nėra šio atrodyti AEG ir šeimos baudžiamojon atsakomybėn. Kodėl niekas daryti išvadą, kad tai įmanoma, kad jo sumažėjęs valstybės žmonėms, kurie buvo padaryti arba prarasti didžiules sumas pinigų, priklausomai nuo rezultatų ir šeimos turi jojama ant nugaros kaip beglobių beždžionės (net ir ypač po mirties), turėjo kažką daryti su juo? Vienintelis tikslas yra gydytojai. Visi, kad pinigų ir Faulowanie buvo atmesti pirmą dieną? Nagi!
    Aš gali būti kvailai, bet aš ne kvailas. Kažkas yra ne teisę ar kitu būdu. I pasirinkti manome, kad tai apgaulė dėl žiaurios realybės aš į veidą, jei tai tiesa, jis miręs. Tai yra, kad jei jis miršta nuo narkotikų, tai reiškia, kad nepaisant visų talentų, turto ir meilės šeimos ir draugų ir gerbėjų, jis vis dėlto prarado kontrolę ir failed. Priežastis Manau, žmonės, kurie miršta nuo OD, tai gedimas selfpreservation ir dėl kitų.
    Ar jo gyvenimas tikrai laikėsi panašios łuków ir Judy Garland, ir Elvis, ir Anna Nichole Smith, be vienam asmeniui išmokti pamoką apie šlovės, turto, narkotikai ir tt? Ypač MJ pats studijavęs visi šie žmonės gyvena išsamiai?
    Sveiki atvykę į Ameriką, tada, I guess.

  23. she_can Says:

    Mano supratimu, kad jo "mirtis" tai gal scenoje jei mes kai kuriais faktais.

    - Matyt, jis nebuvo pasirengęs sudaryti 50 koncertai O2 Arena, bet tik 10, ir tada pradėti pasaulyje kelionių.

    labai įdomus straipsnis
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-threat-to-axe-this-is-it-concerts_1108373

    jei nuoroda neveikia, čia yra straipsnis
    "Michael Jackson pagrasino atšaukti visą jo paleisti Ši Tai rodo kai 40 koncertai buvo įtraukti be jo leidimo pagal naują ataskaitą.
    Dainininkės paskelbė į spaudos konferencijoje Londone kovo 5 d. (09) jis turi atlikti 10 koncertai ne miesto O2 Arena d. (09).
    Per keletą dienų, 40 daugiau rodo, buvo pridėta prie tvarkaraščio - bet Jackson buvo pranešta, nežinojo, kad plano rengėjai AEG Live ", ir grasino kirviai visi 50 datos, kai jis sužinojo.
    Pasekminiu žurnalistė Geraldas Posner rašo TheDailyBeast.com "Jackson, matyt, žinojo savo ribas. Jis reikalavo, ne daugiau nei 10 spektaklių ... Už scenos, AEG, Jackson finansinių patarėjų buvo akivaizdžiai atlikti sandorį, kad reikia pop žvaigždė dar labiau matyti.
    "Kai Jackson sužinojo, kad po spaudos konferencijos, ji pradėta kelių dienų audringai susitikimai su Jackson metu pavojinga ne daryti bet".

    - Su AEG draudiko (Lloyd) politika apima narkotikų perdozavimo

    kita įdomi straipsnis:
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-insurance-policy-included-drug-overdose_1108633

    Štai citata:
    Koncertų rengėjai už Michael Jackson's grįžimas kelionių gaus kelių milijonų dolerių išmokų iš parodos's draudikų jei ataskaitos susieti superžvaigždė's perduoti narkotikų yra teisingi - nes jų politika apima mirties perdozavimo.

    - Štai ką jo bičiulis Pažymėti Lester sako ŠIANDIEN apie MJ

    "Visa aplinkybė tiesa apie Michaelis mirties atrodo paslėptą paslaptį, jei ne daugiau pasakyti. Įdomu, kurie yra apsaugoti kam ir kodėl.
    "Tai ką rasti todėl labai paslaptingas - Michael znienawidzili adatomis. Aš jam akupunktūra du kartus, vieną kartą per sastiepu nykščio ir kitą kartą voras įkandimas. Jis neturi osteopathy, nes jis negalėjo būti išklausyti kaulų spauskite ".

    šaltinis: http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/lester-jackson-hated-needles_1109285

    (taip man patinka šios svetainės)

    Taigi suprantu su 3 faktus:

    Jo mirtis yra suskirstytas kaip narkotikų perdozavimo
    - Žiniasklaidos dėmesys bus skiriamas šiai idėjai, kad jis buvo narkomanas
    - Bandymų rezultatai bus patvirtinti, tai (tariamai)
    - AEG gauna išmokų iš draudiko
    - Michael (kurie nenorėjo, kad jo atlyginimas kelią AEG norėjo jį padaryti), gali tiesiog poilsiui. Artėjantis 2 albumai +, kad maždaug 100 Unreleased dainas yra geras būdas tęsti tai, ką mėgsta be turizmo. Štai mano paskutinis taškas / jei kai kurie iš jūsų matė jo Privatūs Titulinis Filmai DVD išleistas prieš porą metų, sakė jis (po smagios scenos btw), kad jis veikia ne taip, kaip turizmo tačiau jam patinka, bendrauja su savo gerbėjų, kelionės ir pan ...

    Prašome palikite man savo komentarus!

  24. Fidei Says:

    Esu laimingas, nes aš žinojau!
    Aš tikrai manau, kad šis žmogus buvo apgavikai, tik klausytis jo balso, ir kaip jis atrodo ... jis juokiasi visada ... Jo veidas taip keista.
    Aš žinau žmonių, kurie nėra fana MJ net mane, jiems ne MJ gerbėjas, bet kai pamatė keturis mėnesius šį vaizdo įrašą, mes susitarėme:
    Dvi idėjas: 1) MJ modelis visiškai savo veidą, ir prarasti savo širdį, visiškai crazy, arba 2) A blogai apgavikai, kuris padarė mus juoktis!

    I'm not saying kad MJ yra gyvas, kitas dalykas, tačiau, žinoma, šis žmogus yra ne MJ, i can przysięgać ji.

  25. Fidei Says:

    Antras dalykas, kad aš perskaičiau: video atrodo redagavimo!

  26. Andrea Says:

    Paprasčiausiai tariant - viską, kad ir toliau būti nurodyta čia kiti, ir mano spekuliacijoms nes dieną vienas iš jo vadinamieji "mirties" beveik 100000000000% privertė mane tikrai žinau, kad MJ nėra miręs. I just can't wait iki tos dienos, kai jis nusprendžia papasakoti pasaulis ir Aš atvyksiu čia ir mes visi galime džiaugtis, nes žinojo, mes visi teisę prasideda!

  27. bghoppy Says:

    Būk mokslo apie visa tai:
    Kas yra įrodytas ar yra norima įrodinėjimas faktų, šiuo atveju, kad galėtų atsistoti į teismą? Be begalines gandai ir spekuliacijoms, ką mes turime?
    Ar galite įrodyti, MJ yra miręs? Nr įstaiga, ne mirties liudijimą, jokių įrodymų mirties laiške. Nr Įtarimai pareikšti apie Faulowanie (tiesų atmetė pirmą dieną, ir niekada nelaikė nuo), tik nuolatinis atkaklumas jis mirė nuo narkotikų perdozavimo, nors jokių įrodymų pateikta iš medicinos ar teisėsaugos institucija. (labai patogu, jis trunka 4-6 savaites, galutinis sprendimas, atrodo, kai "šeimos" šauna etapas) (ir dar, jie žinotų, ką narkotikų nužudyti jį dabar, kodėl nebuvo išleisti, kad little informacijos? Kodėl nėra informacijos apie antrąjį ir trečiąjį skrodimus?) Daugelis gydytojų ir medicinos seserų praliejimas jų viduriai apie jo privatus medicinos istoriją, nepaisant hipo įstatymai neleidžia kalbėti apie tokius klausimus, nepriklausomai nuo gyvenimo statuso.
    Ar istorijas, skaityti ir girdėti apie MJ laikomas patikimu ir remiantis faktais? No way. Kiekviena detalė mes nuolat mokytis aboutabout MJ ir jo šeima yra tada paneigė kažkas arba patys. Atminkite, jis yra žmogus, kuris turėjo savo PR siurblys istorijas apie HB kameros ir dramblys žmogaus kaulai į spaudos, tada sako kitą žurnalistė, tai crazy "Jie guli apie mane". Nė vienas iš mūsų negali žinoti tiesą apie žmogų ir jo gyvenimą, ir jis pats buvo naudinga visiems, kad iškraipymo.

  28. melia8383 Says:

    Tikiuosi, kad jis dar gyvas .... I don't know.
    Aš žiūri youtube video į greitosios pagalbos paramos iš savo Driveway. Kodėl jie turėtų eiti taip lėtai, jie net ne jų sirenų apie? Jei jis buvo alread "mirę", kai jie gavo ten, gydytojas būtų pasirašytas sertifikatas. Ir jie ir vadinami gydytojų.

    I'm sorry, bet aš niekada matė greitosios eiti taip lėtai, jei ji buvo avarinis!
    Ir kaip būtų galima ką nors būdu, kad "paskutinis" vaizdą su MJ? Iš to, ką aš pamačiau savo "sargybinių" blokuoja langai į nugarą, ir iš šono!
    Naujienos dabar artėja daugiau "istorijas", kuri daro viską tik taip Lāpīt painu!
    Ir jokiu būdu žino kur "organas" su MJ Eime!
    Kad "mirties liudijimą" padirbtus, galite pasakyti ". Jis gyvena su tėvais?" Come on, jis nuomos home.of žinoma, jie turėtų Latoya pavadinimą ten, nes apie naujienos stotys. jie matytų savo gyvenimo ten naktį. Jūs galite lengvai purshase tas.
    Iš visų Įžymybės kad mirė Michaelis yra tik vienas, jūs ne matė?
    Nieko priduria up?
    Daktaras supposely rado jį lovoje ne "kvėpuoti?"
    Daktaras widziales to žlugimo?
    Prince (vyriausias sūnus) pamačiau jo žlugimas ir jis mano, jis žaidžia?
    Can anyone gauti "Istorijos" tiesiai?
    Aš ką tik jį rasti keista, kad AEG insursed Kelionės (taikoma dėl narkotikų perdozavimo, bet ne iš natūralių priežasčių)?
    Tik apie 2 savaites iki "kelionių?
    Kodėl jos klausimą MJ savo vaikams, nes jie ten buvo? Ir asmuo, kuris vadinamas 911? Visi jie abejojo buvo daktaras?
    Na, dauguma žmonių žino, kad O2 konferencijoje nebuvo Michael.
    Navi net sakė, kad per interviu (kažkur youtube), kad MJ pats išnuomotų jam būti masalui, o kartais ir pereiti į albumą nuolaidas!
    Ir Jackson šeima yra "taip", kad ramiai į visa tai. Į atminimo vaikams nebuvo net atrodo sad! Jie glaudžiai su juo, kodėl gi ne verkti?
    Žmonės, kurie buvo glaudžiai jam pasakė, kad jis ne narkotikais, nes jis kažką yra sveikos, a vegan (vos valgė), atlikti. Znienawidzili adatos!
    Ši "istorija", kad žiniasklaida yra šėrimo žmonių crazy, aš niekada negirdėjau nieko panašaus iki! Jei jis buvo priklausomas nuo narkotikų, tai ir buvo išugdyti, ypač į jo bandymus atgal Manau, 93-94 ir 2005 m.? A savaitę Joe Jackson buvo visiems tv dabar jis ne? Ir kodėl nebuvo pochowano kūnas? Aš turiu galvoje, jie buvo taip sutelktas planavimo memorialinis ir parodyta jų "veidų", kuris, jos negali nuspręsti, kur MJ turėtų būti?
    Leidžia nosense man!
    Jei jis tikrai "dingo" jie don't care, kad tai, ką rodo.
    Bet aš tikiuosi, jis ne, jis nusipelno būti laimingas.
    Į atminimo kodėl Marlon papasakoti apie kai Michael buvo išdirbti kaip senas žmogus įrašo parduotuvė? Ir kur Chris Tucker, Steve Harvey, Diana Ross, Liz Tyler. Dauguma visiems, kad jam neteisingai parodė į "paminklo" kaip Corey Fieldman ir kelios kitos žvaigždės, kuris kalbėjo apie jį, kai jis buvo "gyva".
    Kas bus mano nervai, kad visi staiga Michael "praėjo" visi šie fake A **
    VIP norite klastojate verkti ir gauti prieš fotoaparatą, pasakyti, kiek Michael reiškė jiems, prašome!
    Ir dabar žiniasklaida yra Kol Michael pasakė, kad vaikai yra "pernelyg balta" bus michael, o jis "priklauso" narkotikų?
    Atgal į 2005 m., kai jo "šešėliai" ex-bodguards kreipėsi prieš ir kalbėjo jis molested į boy.People powiedza anthing pinigų ir kamera laiko, kaip dabar.
    Ši istorija yra tiesiog per laukiniai!

  29. melia8383 Says:

    Atsiprašome už ilgą komentarą, I had alot to say! LOL

  30. JC.LOVES.MJ Says:

    ARGHHH! im soooo supainioti, rankas tai atrodo kitaip ir turi pripažinti, bet aš sutinku su didžiuoju pirštu ir wgniecenia, jie dalyvauja visi nuotraukų. I sooo viltį HES alivee!

  31. JC.LOVES.MJ Says:

    Visi jiems rūpi, kai jis grįžta, yra gonna alotta teisinius klausimus spręsti, gerai atleast jis bus gyvas, aye?
    - J

  32. MONij Says:

    she_can: Taškai, kuriuos jūs atlikote sukelti man galvoti MJ buvo nužudyti AEG, jie tikriausiai manė, jis carryout jo grėsmės ir jei jis "mirė nuo narkotikų perdozavimo", tada draudimas būtų sumokėti.

  33. JC.LOVES.MJ Says:

    Melia8383: aš turiu pasakyti, labai gerą komentarą šiuo klausimu. Labai svarbūs per.
    im justt SAT supainioti, ši svetainė man suteikia viltį
    - J

  34. SkylinexBleedsxRed Says:

    She_Can: Those are awesome taškų kad išvada. Man patiko straipsniai, Thank You!

  35. Sosh Says:

    Žmogžudystė pagal AEG gali būti įmanoma. Galų gale, jie samdyti savo gydytoju ir galbūt jo kitiems darbuotojams. Leidžia ne tikimės, kad ši istorija yra tiesa. Tai reikštų, Michailas tikrai miręs.

  36. ladylee1979 Says:

    savo rankas, ar ne dont pakeisti tai, kad i papratimas būti rodomas mano dievaitis apie 26 july2009 i was so happy gauti tuos bilietus ir juoktis ir verkti savaitės sverto iki tada sprogimo tai buvo, kad buvo ir vis dar negali gauti ją tik dont atrodo realios i cant įsivaizduoti gyvenimą be mikrofono HES buvo ten mane 25yrs im rozgniewani ir nusiminusi i cant see jį, taip pat kaip ir greitoji pagalba, jie turi kreiptis sirenų ne dėl būdas į nekilnojamąjį turtą, taip pat 2 priežasčių gali iš buvo goin lėtai arba jis yra iš tikrųjų mirę, todėl reikia skubėti ar HES gyvas ir naudojamas mannaquin todėl neatidėliotinos taip pat yra teisės prieš faking savo mirties galite gauti areštuotas už tai, ir už grobowa ne vyksta, kol jie turi Michaels smegenų, ir jie gali poilsio jam iš vieno gabalo.

  37. Goldie Says:

    Aš taip pat cunfused ??????

  38. dianafan Says:

    Man buvo taip šią svetainę Su sunkus širdies. Esu įsitikinęs, kad MJ yra miręs, bet ten, kur tikisi to gyvenimo. Tiesiog keletą taškų, kad apie apgavikas. Jei MJ buvo plikas ir turi nešioti PERUKAI, kodėl ranka apima juoda plaukų dažų? PERUKAI ne fade ir išskalbti. Be to, aš žinau, aš negaliu padaryti, bet gal kas nors gali - yra koks nors būdas ištraukti visą veidą pic apie MJ nuo paskutinio repeticijoms ir padėkite jį šalia gatvės ir preziumuojama nekilnojamojo neseniai? Norėčiau pamatyti. Aš tik stebėjo repeticijoms du kartus, nes Sutrikimas, bet man MJ atrodo gana mažas (žinau jo didžiulė scena lol) ir gatvės yra massiveley plati palyginimas. Ar niekam padaryti nuotrauką analizę?

  39. feyaya Says:

    i nebuvo girdėjusi, kad AEG samdyti, kad gydytojas i girdėjau kaip tik atvirkščiai, kad jis buvo Michael kurie asmeniškai samdyti jį. arba i am galvoti apie kitą gydytoją? I'm confused. Maniau, jis gali būti nužudytas per, bet tai toks baisingas mintis, ypač jei mes visi norime, kad jis bus gyvas, ar ne? plius nužudymo teorija eina su joe jackson teorija. mes visi žinome, yra sveiko proto žmogus niekada sutinka su joe, LOL.

  40. Burnos Says:

    I think you're dreaming ... tikrai tas pats asmuo ... tai buvo tikrai Michael Londone ... Nuotrauka kairėje nėra aiškūs ir ranka ne dėl paties požiūriu tai explaination!
    Tas pats, nosis (sunku ti tą patį!) Paties smakro pat šypsena vienu balsu!

  41. charbour Says:

    Ei, tai yra visai atsitiktinis, tačiau ji niekam susitaria, kad:
    kai MJ pirmą žuvo daug žmonių manė, jis tikrai miręs. (Žinau, kad buvo) ir tada metu buvo daugiau ir daugiau žmonių pradėjo abejoti mintimi, kad mūsų caras buvo perregistruotas?
    Aš sąžiningai manė, kad po memorialinis VISKAS apie Michael faking mirties būtų tiesiog eikite į trumpąją tačiau faktiškai tapo stipresnis. Aš niekada apie kai Elvis mirė, bet jis buvo šio blogo? Buvo visa tai ganging ant Elvis?

    Aš tiesiogiai 50/50 apie MJ metu .. Ši svetainė padarė mane 50/50 .. Buvau 100% tikras, jis dingo, bet tai tik todėl, kad daug prasmės!

  42. dianafan Says:

    Tmz - apie rietime apie savarankiškai švirkštimasis - yra komentaras, kad poppa joe buvo MJs naktį prieš ir MJ buvo Girtas į jį. Ar tėvelis pagaliau atėjo per Michael?

  43. supermom75 Says:

    aš turiu atsakyti į šį jis naudoja apgavikai į šį koncertą confrence i had foud per interviu paaiškinti tai, kodėl jis padirbtas jo mirties jis buvo oringinally supposed to do 10 rodo, kad tai, kad yra ir tada, kai jis padarė savo pirmąjį anoucment jiems jis ten per savaitę vėliau gavo smacked į veidą, padarytais AEG, kad papildomas 40 daugiau todėl michael tai padaryti repeticijoms, tada jis žinojo, jis negalėjo padaryti 50 sakė thenm jis goin atšaukti jas AEG pasakė ne jis buvo atlikti jiems viską, ką jis žinojo, jis negali dirbti 50 koncertų, kad tai sukelti jam padirbtą mirties iš AEG ar jis buvo nužudytas, nes jis atsisakė jiems, bet ir vis dar manote, jis padirbtas iš AEG jie tikrai stumti jį blogai

  44. Andrea Says:

    @ Diana ventiliatoriaus LOL jums sako: "poppa joe", kad tikrai man krizenimas!

  45. edenmalfoy Says:

    @ Burnos

    ... Buvo jums kada nors girdėjote MJ kalbėti prieš? Balso ir pėsčiomis mirė Giveaways kad "MJ" ne Londonas spaudos konferencijoje buvo ne jo. Jis yra neabejojamas balso ir ji nėra giliai su užuomina į anglų akcentas (kaip asmuo konferencijoje buvo.)

  46. she_can Says:

    Dėl MJ vaikų reakciją į savo tėvo mirties, čia yra ką Pažymėti Lesteris (MJ draugui ir krikštatėvis savo vaikų) sako vakar apie Paryžiuje:

    Markas papasakojo Sveiki! Žurnalas: "Paryžiuje man pasakė," Ženklas, nesijaudinkite, Daddy perėjo gyventi su angelų dabar, gali dar ateiti ir likti su jumis? "

    Jis pridūrė: "Paryžiuje buvo neįtikėtinai stiprus ir Pocieszający ir malonu žinoti, kad visi jie yra laukiami su mumis bet kuriuo metu."

    šaltinis: http://uk.news.yahoo.com/21/20090706/ten-mark-lester-speaks-to-jacko-s-kids-5f8abb3.html

    Aš niekada manyti, kad mergina, kuri tiesiog prarado meilę tėvui būtų pasakyti, kad - kai kurie sako, ji yra brandi, išmintingą nepriklausomai, I just don't buy it at all.

  47. supermom75 Says:

    Aš taip pat labai artimas draugas Michaels praleisti m @ she_can aš ten, kur esate jūs manote, kaip man jums Iškirpkite ir praeityje tarp eilučių ir i tai tiki ir mano, kad Michaelis vis dar su mumis ir nemano, kad Jis paliko mus dar yra viena iš tų jausmus tai ne teisė kažkas yra ne teise jie padarė daug klaidų, tai ir manau, išjungti ateis greičiau. Kuo anksčiau mes galvojome žiūrėti ir suteikti per mėnesį

  48. supermom75 Says:

    jei jis padirbtų manau jis Pocieszony savo vaikams jie yra jo pasaulis myli juos labai i feel when i stebėjo Janet konsolės paris ji buvo kaip ji nenorėjo kalbėti kaip ji buvo padaryta per nebuvo ašaros ir šypsena iš visų vaikų Nežinau, ar man praradęs tėvas kaip Michael I bus Riebokšliai akis iš

  49. Andrea Says:

    Aš taip pat sutinku su supermom ir visiems, kurie žino, kad kažkas yra ne teisė. Jis tikrai nėra miręs. Anksčiau ar vėliau jis ketina pasivyti visus ir jie turi niekur pasukti bet pripažinti tiesa.

  50. Samantha Says:

    Michael znienawidzili turistiniai.
    Ir jei jis papasakojo Pasaulis jis didnt norite tai padaryti, jis ir buvo nekenčiama.

    Taigi buvo tik vienas iš būdų išeiti iš jos, arba savižudybės (tai ir netiki) Arba padirbtą mirties atveju, o tai gana aišku, kas atsitiko ..

    Niekas tiksliai nežino, bet visus šiuos clues, Ar todėl beleivable. Mes tiesiog reikia pamatyti, kas vyksta. I Love you so much michael <3

  51. dianafan Says:

    Kas vyksta su Mjs kapitono Brando? ką jis buvo suprantama. I'm in UK, kad aš nežinau, bet komentarų apie TMZ vis įtartinus jį.

    - Andrea, poppa Joe nėra Kochający kadencija Jos paimtos iš JK programą Waking the Dead Poppa Dok buvo centrinis pobūdžio ir jis wasn'ta maloniu žmogumi. Kaip Džo.

  52. brando13 Says:

    Aš norėčiau kad jis yra gyvas ir šių teorijų yra labai įdomūs ir jis jums galvoti, man atrodė ir pažvelgė į disertacija rankas per pirmąjį maniau Defo ne MJ bet išnagrinėjusi ją aš turiu pasakyti, kad tai yra mūsų MJ su 'fake' rankas šiek tiek kelia atgal ir jei tikrai pažiūrėkite į eilutės yra tuo pačiu jūs turite įsivaizduoti, kad 'fake' ranka toje pačioje pozicijoje kaip "reali" viena taip pat du nedideli ženklai dėl didžiuoju pirštu abiejų rankų yra mirę atiduoti! atrodo randus, ir kita, nepriklausomai kiek skolos jis ir galvoja jis couldnt priimti žiniasklaidos hounding jam daugiau, nes padirbti savo mirties, kodėl žemėje jis turėtų pateikti savo vaikams su juo, net jei jie buvo jį pamatyti dar kartą jos vargu ar verta Messing jų mažai galvos iki!

  53. she_can Says:

    Dėl MJ dukra Paryžiuje
    Jackson dukra nori registruoti duoklė dainą tėvas

    šaltinis: http://economictimes.indiatimes.com/News/News-By-Industry/Media-Entertainment-/Entertainment/Jacksons-daughter-wants-to-record-tribute-song-for-father/articleshow/4766697.cms

  54. she_can Says:

    Here is an article following MJ's press conference in March

    http://www.foxnews.com/story/0,2933,505109,00.html

    An exert:
    Jackson strode into the Arena looking pretty healthy considering all the reports of his near death or fatal illnesses. Indeed, his face looked recently refreshed by cosmetic surgery, which would explain the many pictures of him with scarves and bandages. His mouth and chin are now more reminiscent of Steven Tyler. With the hair, he could also be confused with Carly Simon. But it's Jacko, he's wacko, and he's backo.

    What do you think? Why were there rumors about a near death?

    How is it possible that rumors dwell on him being terminally-ill whereas he passed his medical examination with flying colors? why media don't question this medical report then if he was so riddled with injection marks? isn't it insurance fraud? there are millions of dollars involved. Logically, after finding all this bottles of empty medication wherever they found them, after so many testimonies about him being completely drugged up etc… the media should turn to the AEG insurer and find out what the hell is going here. Instead of that, it's as if there were brainwashing us to believe that he was a drug addict.

    Now, I am still thinking about the whole autopsy thing, the brain not being returned yet etc… Do you think that LAPD could be covering up this whole hoax? I mean it's not like it's unheard of that there were conspiracies in history involving police officers and politicians…

  55. Andrea Says:

    @ dianafan – I knew it was not meant affectionately, just the term 'poppa joe' made me laugh. I have no idea why, haha.

  56. Martijn Says:

    Hello people,

    Quite a few people already described why one should NOT conclude that the hands at the 2009 London conference 'prove' that it was an imposter.

    Actually, I am the author of the 'palmistry' article about Michael Jackson's hands:

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm

    … and after seeing many pictures of his hands, I immediately recognized that this is blog-post is a 100% NONSENSE story!

    Actually, the hands sort of 'proove' that it definitely was Michael Jackson at the 2009 conference – which is eg confirmed in the LEFT HAND by:

    - the 'ísland' marking in Michael Jackson's LEFT HAND in the heart line (under his pinky finger);
    - and the horizontal creases on the middle phalanges of the ring finger and the middle finger.

    Obviously, quite a lot of people don't know how to 'read hands' … and likely they have only WANTED to see the difference between those photos.

    Again, a few other people already mentioned that the photos do concern the hand of the same person.

    By the way…

    I think a few days ago a much more interesting 'HOAX'-related story about Michael Jackson's hands was revealed by actress Cicely Tyson (who was a friend of Michael):

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm#truth

    Michael Jackson's single white hand glove and his 'sexy' fingertape + his armbrace… were all created because of his skin problem due to his VITILIGO!

    (But by fact, this 'hand glove' story comes actually very close to the truth!)

    Have fun!

    Greetings from The Netherlands,

    Martijn.

  57. Sosh Says:

    Paris 'wants' to record a song for her father. Does she want it or does the rest of the family think it will earn alot of money…

    When i read this kind of news, I begin to think Michael is dead and his family doesn't care about it. All about the money. Hence the absense of any tears during the memorial.

    But lets hope Michael is still alive…

  58. bghoppy Says:

    Dianafan, i agree with you about Miko, he seems like a scumbag. Really, your the guy that threw the towel on his head back in “84's burn accident? And I think there is some resemblance b/w him and blanket.

  59. bghoppy Says:

    None of them can even get the hospital stories staight! And since when has she been “closer to michael than anyone”? i recall her doubting his innocence regarding molestion on NATIONAL TV. I can smell the love from here.
    And Jermaine is just as bad. You were his backbone and voice? Let's not forget this dude(also known as Muhammad Abdul-Aziz) has a kid named Jermajesty. In 15 December 1973, Jackson married Hazel Gordy, who is the daughter of Motown Records founder Berry Gordy.[5][6] Their first child was Jermaine Jr., born in 1977, their daughter Autumn was born the following year, and Jaimy born in March 17 1987.[7] Jackson also had a relationship with Margaret Maldonado during his marriage. He first saw her in a Los Angeles restaurant, who was dining alone and requested his friends to go and ask and meet him.[8] Both, his wife and girlfriend were pregnant at the same time (4 months difference). After his divorce with Hazel, he convinced and stayed with Margaret. The couple had two children; Jeremy Maldonado Jackson, born in 1986 and Jourdynn Michael Jackson, born in 1989.[9]

    Jackson converted to Islam in 1989 after a trip to Bahrain.[9][10] Jackson has publicly expressed his religious beliefs after being part of the Big Brother house, while staying there he has prayed and fasted. He has also publicly said he had hoped to convert his brother Michael to Islam, saying it would have provided him with 'peace' and 'heal' his problems.[11][12] He is the only Muslim in his Christian-raised family.[13]

    Shortly after separating from Maldonado, on 18 March 1995, Jackson abruptly married Alejandra Genevieve Oaziaza, who is also the mother of two of his brother Randy's children. The couple had sons Jaffar, born in 1996 and Jermajesty, born in 2000.[9] Jermaine filed for divorce from Alejandra in November 2004, which was finalized in 19 May 2008. Jermaine was ordered to pay $50,000 for Alejandra's legal fees and $50,000 for child support in August 2007; this was in exchange for Alejandra's waiving her right to spousal support.[14]

    Halima Rashid became Jackson's fourth wife, she is of Afghan descent, who married in 2007.[15] They currently live in Los Angeles, but frequently travel to London and Bahrain. Jermaine has 8 children: 3 with Gordy, 2 with Maldonado and 2 with Alejandra. A daughter, named Dawn, was born in 1984, mother is unknown. During his brother Michael Jackson's 2005 child-abuse trial, he was a staunch supporter of his brother, coming to Michael's defense on CNN's Larry King Live and appearing with him in court on numerous occasions. And on June 25th, 2009, Jermaine broke the news, that at 2:26 pm (PDT) his younger brother Michael Jackson had died at age 50.

    Which brings up something else. The timeline of the stories breaking are messed up too. Apparently TMZ didn't “break” the story exactly but got it off of another site (i can't remeber the name of the site but it has the no. 17 in its title) which posted the news at 1:10 pm and then TMZ gets credit for breaking the story at 1:30 pm. Aren't they on the phone with 911 at that time or some time near it?

  60. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

    GUYS CAN YOU PLEASE PRAY THAT MICHAEL JACKSON IS ALIVE!!! DOESN'T MATTER WHAT RELIGION.. JUST PRAY CUZ EVEN THINKING OF THE FACT THAT MICHAEL MAY BE DEAD IS LITERALLY KILLING ME… I LOVE HIM SOO MUCH… JUST PRAY PLEASE!!!

  61. smileygirl24 Says:

    please someone explain this?? i got this of a girl on here i was freaking out OMG
    is that michael kissing the person on the forehead open casket??

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  62. AngelW Says:

    More Proof that the body in Michael Jackson's house is a bad copy of micheal. I just found this on youtube tkae a good look!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=NXphfDVRsQI

  63. AngelW Says:

    Medical:

    The Photo for the O2 you can see the hand of a imposter who had clear heart desease,the fingers had drumstick fingers and the nails are green/grey.
    This is normal for a man that had a heart desease.
    When I came over here for the lupus,well its normal that when you use btw piroxicam nsaid/ you keep fluid in your body and feel very sick. So no dancing is possible at all. I'll know it because I have fibrositus and that is reumatics, and I know all about those medications.
    {muscle's and knees and figers feet}blow upo like a bal.So then it could be Michael his fingers? Only there is one thing: the line's in the fingers are not the same, and those fingers are short from that imposter Michael.

  64. Angel36 Says:

    Smileygirl24
    Yes that was Michael kissing James Brown in the casket.

  65. MichaelJacksonDunnoImHisMrs Says:

    Wow looks like he was wearing no makeup during his observation of the rehersal.

  66. AngelW Says:

    Watch out New Makers change there url in gossip!! ABC had the true and hide the whole storry from dr Klein so for now
    a compilation:
    http://abcnews.go.com/video/playerIndex?id=8030442

  67. Andrea Says:

    to angelw – good work on the drawing of the hands, haha. and yes that is MJ. he attended James Brown's funeral and indeed kissed him on the forehead!

  68. emanviam Says:

    I honestly don't know what else to think…obviously, the hands of MJ are the same….either he was excesively happy that day and had extra make up and we didn't notice, and we are just trying to find a cure for our excessive pain that we are holding in our hearts…probably, even if they show us pictures of him dead, we will still say “oh, that is a plastic doll” or something, just to never accept that our wonderful angel is gone…
    I am so sad, that I am crying, specially after I read La Toya's statement….
    I wish we could have an answer for all this…
    Michael, please….if you ever read this, please know that I am sad because I know you felt alone, but some of your fans, like me, would give you our most honest and open friendship with nothing in exchange, other than your extraordinary friendship.
    You are an angel, I love you. Very much.

  69. dianafan Says:

    I read somewhere today on the internet about a guy called Rockwell who I think is possibly Gordys son, he had one hit which I know that I know but can't remember – and he seems to have vanished. This could have something significant as I must have been googling MJ conspiracies. I think it was about him being a double as well. Could be way off the mark – just a guess.

    bg hoppy – do you know why Brando is coming under scrutiny? We know nothing about him in UK – TMZ posters are turning on him a bit.

    Hmm – Marlon Brando had a private island called Tetiaroa in Polynesia/Tahiti – he didn't own it he had a 99 year lease from 1965 – still a few years left, although a hotel is being built there now. Could Brando jnr have any access to this island or one close by?

  70. Jamy Says:

    yes i know mj's voice.And hands are definitly the same…maybe mj is alive (i don't think but why not) but your proofs are not good proofs !

  71. He.is.alive Says:

    dianafan !!! Interesting theory your've posted re: the Island of Tetiaroa Marlon Brando has a lifelease on .. one of MJ's bosom buddies, Miko Brando Jr. could very well have access to that place, and assuming he does … well, anything is possible, isn't it ?

    However, if you were suggesting or implying that MJ might have escaped to that location and IS there to gain solace, privacy and peace, it would not be such a perfect hiding place after all with the hotel building construction going on. Under the circumstances, would it not endanger MJ to be exposed sooner or later if he had dropped off to Tetiaroa …. something tells me a likely location he is hiding out at is rural eastern europe where he can be safe for the time being … wheras, at this point, he could be literally be anywhere .. I pray for his safety and peace …

  72. AngelW Says:

    I draw all the line's over,and sorry its not Michael's hand Jamy.

  73. Dee Says:

    Admin, Thanks for this site now here is my piece….

    When Michael supposedly got pushed into the van covered in a white sheet. We all saw this broadcast live, I for one kept looking at his feet. I had no idea at the time, because I was just in awe… Yet every time I saw the footage of his body being moved into the van from the copter on the way to the morgue, I stared at his feet. It wasn't until a few days later, that I realized that his feet were pointed. A dancer, any performer always point their feet. Even actresses when lying on a beach, in a bedroom scene, wherever…. point their feet. Its all about the lines. We are talking about MJ the best dancer on the planet, his habits are far passed habitual by now. He's a showman he would point his feet, a dead man cannot point his feet.

    Further more, if you look at this video his body is a basket, when he left the hospital in the copt his body was on a gurney and we saw him get up, we saw the camera guy realize he may have caught too much and switch scenes. Also in this video the basket is on the floor and is carefully slid out to gurney and the placed in the van. Another thing I thought it strange that these men have the dead body of MICHAE JACKSON and yet they seem calm as hell, they actually seem to me by their body language finalizing plans….
    http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  74. AngelW Says:

    And Latoya is a nice comedian.
    Cause who owns that billions now..???The Jackson Family of cause!!!That's wat they think right now. Give me a break I stay cristal clear. Every tear from that family
    and now Michael is murderd?
    No his dubbel is murderd,cause this is gonna be a murder case.But not Michael his dead!! That imposter his dead. Lucky they have the brain..dna proofs everything, and that is not MJ his brain they have.

  75. bghoppy Says:

    dianafan, Miko is under NO scrutiny here in the US, along with everyone else for that matter.
    Along the lines of that Island, Apparently Marlon was going to sell that to MJ, but died b4 paperwork could be completed.

    And can we give the GHOST stories a rest and that is MJ kissing James Brown at JB;s funeral! AGGHHHH!!!!!!!!!1

  76. Andrea Says:

    I agree with you bghoppy! I can't begin to count how many times people have been saying in here that it was MJ kissing JB AT HIS FUNERAL!!!! Hhahaha HOwever, Miko was on larry king live I believe and they asked him if he was the father of blanket and he just nodded his head a 'no' manner. and then they asked if he knew who the father of blanket was and he once again nodded his head in a 'no' manner. WHO KNOOOOOOOOOOWS~ These stories get wackier and wackier every day!

  77. dinamitas Says:

    Yes samantha he hated touring theses a video of him on youtube saying he hates touring but likes relating to his fans, they told him to do the interview again but without the negative comments and say that he likes to tour, Poor guy was told what to do and what to say all his life

  78. dinamitas Says:

    Type in michael jackson talks about touring on youtube and see for yourself, lol he is so cute in that video

  79. ejay5131 Says:

    In the video of MJ being taken out of the helicopter and put in the van, anybody else agree that that is the FLATEST body we have ever seen???? I mean I know MJ was thin but lets get real!

    I love you MJ<3

  80. ejay5131 Says:

    I forgot to add, the stretcher is also bouncing around like there is absolutely NO WEIGHT on it. Take a look at the video, you'll see it. http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  81. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Administratorius

  82. patutte Says:

    Poster number 5 & 56 make some pretty good points. Funny thing is, number 5 mentions the apparent swollen look of the hand. There's a reason why the hand appears to be swollen. It is. While many people are aware of Michael having Vitiligo, not many people seem to know he also had Lupus. Either that or they're not aware that one of the effects of Lupus, is the swelling of the hands. I know because I work with someone who has lupus.

  83. dinamitas Says:

    i agree it was way two flat to have a body in it

  84. Wendy Darling Says:

    At the first sight you can see the way the impersonator walks, moving the shoulders, and the abrupt gestures. Michael is much more gentle. I´m sure this guy is left handed and i think Michael is right handed. And this guy has a bigger mouth and a prominent chin too. This guy looks more a 70´s glam rock star, or a R. Stone member, than our tender and elegant Michael!

  85. Andrea Says:

    me and my mother both agreed on what you just said wendy darling, as SOON as we both saw that press conference. his walk is so macho..like wtf? MJ does not do that! atsiprašau!

  86. melia8383 Says:

    Michael's lupus went into remission in the 90's.

  87. Wendy Darling Says:

    http://www.youtube.com/watch?v=VKaySqh1XPU&feature=related
    Look 3.43-3`53, I´m sure he is not Michael.

  88. melia8383 Says:

    Wendy Darling, you are right Michael (the real one) is right handed.
    This guy at the O2 announcement is left handed.

  89. patutte Says:

    Sure it might have went into remission. But considering there is no cure for lupus, it's not like he couldn't of had a recent flare up prior to his death.

  90. gėlė Says:

    HI if yo u take a look at this site they have photos of mj hands and they compare them to the other photos of mj hands also if you click on to mj doubles you will ca photo of a guy who looks like the real mj but it shows that he may b wareing a mask its woth taking a look it may answer some questions to guy at o2 please let me know what you think http://WWW.MICHAELJACKSONNOTDEAD.WORDPRESS.COM

  91. NiShA97 Says:

    well…ok tis is not MJ. but cud it be that d one who really died is MJ n his impersonator is d one who was caught fleeing US?

  92. lillina Says:

    com'on guys
    the first hand is the left, and the second one is the right hand(in my opinion), that's why they are different (mine are different- the right hand doesn't look TOTALY like the left hand!)

  93. lillina Says:

    I was taling about the first photo
    -about the second photo….well the picture of the hand on the left clear..so we can't say for sure that he is not MJ!

  94. MyBelovedMJ Says:

    IM only gonna say this once. THAT IS NOT MICHAEL AT THAT 02 thing. Trust me on that.

  95. velvetsilvergirl Says:

    When I saw footage of teh O2 announcement I immediately thought that somehting was weird. What had Michael done to his face? Again? Why was he wearing that awful wig? He was way too pale, the texture of skin was weird. Then I noticed the teeth. They are different. Cant fake teeth. Hands look different to me too. But is was his behavior, the fist punching, the hunched shoulders, and Michael was thinner than that imposter. They keep showing that a still photo of that O2 on CNN whenever they discuss Michael and it makes me want to throw something at the TV. Not only is it not him, but that person looks like a ghoul, not beautiful Michael.

    Ughh! What is wrong with the media that no one is picking up on this?

  96. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

    ok did anyone what a strange coincidence this is that he promised his fans that this last tour was his 'final curtain call' and i'm pretty sure that's a term people use for death?? wat do u think?? he is the master of disguises…. he believes in “magic”

  97. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

    and ummm also…. it isn't impossible for michael to just stay in hiding and have someone elso do all your shopping and watever for you. He was already barely seen in public anyway so it's not that big of a deal honestly… i think he may be under witness protection.. don'tu think??

Leave a Reply

Jūs turite būti prisijungęs ir parašyk komentarą.