Michael Jackson Hoax Death

Är King of Pop verkligen död?

Fotografisk analys mellan händerna på Michael Jackson och bedragare i London
En jämförelse mellan den vänstra av Michael Jackson & The bedragare på O2 Presskonferens

Dessa bilder är en sida vid sida jämförelse mellan de två vänstra bilderna, som är den vänstra av Michael Jackson, och till vänster om "Michael Jackson" på O2 presskonferens i London i mars 2009.

Vi anser att dessa bilder bevisa bortom tvivel att det inte var Michael Jackson som deltog i konferensen.

Denna upptäckt, med tanke på hans senaste död, väcker frågan, varför skulle han inte närvara vid sin egen presskonferens? Tidigare användning av denna bedragare den första av många märkliga händelser som eventuellt visade sig vara den största Hoax i världen någonsin har skådat?

Om vi tar en närmare titt på händer, sida vid sida kan vi se stora skillnader mellan de två.

width=303

Det är uppenbart att två händer är inte samma sak.

Först, Michael Jackson har ganska långa och smala fingrar och en lång palm. Den bedragare har kort KORT OCH TJOCK fingrar med mycket rundade cirkulär palmkärnfett

Den andra uppenbara skillnaden är att linjerna på handen.

Linjen för Mars, även kallad Life Line, om Michael Jackson hand är ganska nära hans tumme. Den bedragare linje av Mars i mycket längre in i mitten av handen.

På bilderna till höger, titta på pinky finger. MJ's är ganska läcker, tunn och petite. Den bedragare är chunky, fett och platt.

Om man ser till bredden av palm, från strax under pekfingret och sträcker sig över till pinky. MJ: s är en ganska liten bredd jämfört med den bedragare, whos hand är ganska bred.

Basen för bedragare hand är gärna en fet och chunky V-form. MJ: s bas i sin hand är mycket runda och små.

Nu har vi bevis.

Om han har förfalska detta utseende, en av de viktigaste i hans karriär, så hur kan vi inte tro att han inte falska mer?

Om du vill visa mer information om Michael Jackson händer och SPÅ analys besöka den här http://bit.ly/m5MFT

  1. Andrea Said,

    Jag visste det! Jag skickade dessa bilder i en kommentar att bevisa att Francesca att det inte var hans händer! HAHA. Jag håller med, om han kan få en bedragare tala för honom, varför inte fejka sin död av skäl som är tydliga. I resten mitt fall.

  2. melia8383 Said,

    Jag visste att det var inte han. Om du har studerat Michael Jackson genom intervjuer eller presskonferens. Du skulle ha känt till att det var en imitatör. När han kom med denna buss, jag visste på grund av sin promenad och så illa "peruk". Michael alltid kepted hans hår trevligt, särskilt inom offentlig! Jag på allvar tror att han förfalska hans död!

  3. Francesca Said,

    Bra jobbat! Jag visste det! Det finns fortfarande saker jag inte förstår. Har de använder en dubbel eftersom den verkliga Michael var sjuk? Min personliga känsla är att han är okej, jag hoppas att detta inte verkar alltför patetiskt. Jag menar, det är vad vi alla önskar honom givetvis ...

  4. Andrea Said,

    Dessutom märker hur starkt Michael's "Heart line" är? Om du tror alla att palmolja behandlingen grejer, en hjärtattack vore ju konstigt för MJ ha haft. Bara att säga.

  5. Madason Said,

    Jag dont tänka dess Michaels hand.
    Men kom ihåg, i både Michael Jackson bilder handen är slags avslappnad. Men i "Michael Jackson" bilder rätt är det sträcks ut mer. Den profil som hand ges, kan avgöra hur det ser ut. Det finns fler similaritied mellan jämförelser i första bild än den andra, bara två visar hur en hand kan se annorlunda ut.

    Men sen igen, att handen till höger är mycket tjock, nästan svullna. De tips på fingrarna är mycket stora (svullna letar).

    Det kan inte vara Michaels hand ... ... .. eller kan det?

    Jag också tror du behöver för att göra fler jämförelser med andra bilder av "den verkliga Michael Jackson", innan du gör en så stor påstående som detta.

    Du klagar på hur vi har bara 1 bild av hans "tänkt rusa till sjukhus och död" och när du försöker göra anspråk på något som du bara använder en jämförelse bild er.

    Min poäng: hitta fler bilder och göra mer utredning av ärendet.

  6. Bee Said,

    Det här blir dum och sträcker det en hel del.

  7. MISS M Said,

    Ja det ser ut som om en bedragare har använts. Men det kan bero Michael inte känner väl och använt en stand in som inte styrka att han förfalska hans död. Det visar han använde en stand in

  8. MISS M Said,

    Jag älskade och kände Michael personligen. För att verkligen tror att han skulle dö och har alla dessa läkemedel historia kring honom. Om du förfalska din död du vill att det ska bli så trevlig som möjligt, skulle du inte vill att folk ska veta din personliga affärer. Plus, att tro att han skulle fejka sin död för en konsert och har alla dessa människor olycklig, är verkligen inte vad Michael Jackson stod för. Han stod för kärlek och empati för människor i denna världen. Om han gjorde falska hans död, och jag tvivlar på det, han skulle göra detta för att gasin vissa fred, och få sin hälsa tillbaka på rätt spår.

  9. jackoisalive21 Said,

    Jag visste att detta var inte honom på allvar rösten säger allt. men under repetitionen har tydligt honom. och om du tittar på den här killarna axlar dont du tycker de är långt mer omfattande sedan jacksons? bara en åsikt han ser tyngre än Michael.

    jag dont skylla michael för fejkade sin död Jag hoppas HES i fred nu!

  10. Vee Said,

    Jag var tvungen att titta på presskonferensen ett par gånger eftersom hans beteende var så annorlunda. Till en början hade jag svårt att tro det honom. Visst alla är fria att tro vad de vill, men jag tror att alla bilder är av samma person, den verkliga MJ. Titta på mitt finger ungefär halvvägs upp, det finns två märken som du kan se på alla bilder. Man nästan ser ut som två små knölar. Det är definitivt samma hand utan tas från olika vinklar.

    Dessutom tror jag inte det finns en MJ imitatör som är tillräckligt bra för att lura människor med undantag från ett avstånd ... kanske vinka till en folkmassa i en limousin, eller komma in och spännande byggnader. Jag också tror inte att han dog av Pepsi kommersiella olycka. Inget av detta är vettigt. Jag önskar Michael var fortfarande med oss, men jag tror verkligen att han är borta.

  11. Andrea Said,

    Handen teorin kan sträcka lite - men det finns ingen tvekan om att den mannen på o2 konferensen var inte Michael Jackson. Av någon anledning kan ha varit för, var det inte honom - alls. Men jag antar att ingen kommer någonsin att vara säker.

  12. IDK Said,

    Det är här är alla bs bara för att dess MJ doesnt innebära dess verkliga händerna uppenbarligen samma en av dem är bara sliightly vände thats varför de ser annorlunda ut

  13. Usagi Said,

    Ledsen att göra dig besviken, men det är samma hand .. bara titta på mitt finger. Kan du se två bucklor i mitten? Ja, exakt samma på båda bilderna .. den relativa längd på fingrarna är också samma .. det skulle vara mycket svårt att efterlikna, om inte "bedragare" skulle ha haft riktigt bra plastikkirurgi utförs på hans händer som jag tycker är mycket svårt att tro.

  14. SkylinexBleedsxRed Said,

    Det må vara sant, men du kan inte ändra beklädnader i din hand. Raderna i båda händerna är inte identiska med varandra. Därför händer är både annorlunda. Även basen av palmolja är annorlunda. Michael's är mindre indragen.

  15. kazza Said,

    Jag instämmer i att det isnt MJs hand och att grunden för hans hand är olika och linjer på sin hand är olika

  16. Sosh Said,

    Om vi tittar på de saker som happenend från "Detta är det meddelande till Michaels död" alla som genom att AEG,
    Använda en bedragare passar in i hela sanningen. Kanske Michael inte känner till den exakta planer eller inte höll fullt ut.

    Planen för AEG med 10 konserter snabbt vände på 50 konserter med populära efterfrågan av fans av MJ. Självklart AEG redan vet vid det här konserterna skulle aldrig ske.

    Vissa kostnader måste göras (O2 Arena, biljetter, repetition, bakgrunder osv), men dessa kostnader är små jämfört med de extra intäkterna från sin masterplan.

    Från början de visste att Michael var tvungen att "dö". Om Michael kunde köra dessa visar eller inte, var inte en fråga. De behövs för att skapa en dynamik där alla i världen tänkte off Michael igen. Inte bara de 800.000 personer som köpt en biljett. Hans död skulle vara att tempot. De redan visste att många CD och DVD kommer att säljas efter dem död. Att få mer inkomster än av 50 konserter ensam.

    Den försenade första 4 konserter är alla en del av planet. Det som omfattas av extra uppmärksamhet i medierna och gav illusionen Michael var inte upp för det. Och då bara efter den sista repetitionerna MJ dog.

    Fortunatley för AEG alla repetitionen var Recored i Highdef och perfekt att släppa en DVD. Den kommer att sälja miljoner eftersom det är de senaste åtgärderna i King Of Pop. Sedan finns det också minnesmärke som kan och kommer att släppas på DVD / Bluray. Tro mig! Detta kommer att tjäna AEG och Sony (de överens troligen om en uppgörelse) massor av pengar.

    Kanske Michael var en gång en victom av de stora pengarna företag. Kanske han var hjärnan bakom planen att fly till ett normalt liv och övertalas AEG att dra här.

  17. ladylee1979 Said,

    Senast läste i tidningen var att Michael var hög på droger ska visas på 02 konferens tydligen de couldnt väcka honom räcker alltså 4hrs sent till spelningen alla fick kliande fötter så beslutat att kalla in en Jacko dubbelt för att täcka för honom, också f det fanns några tvivel på den juridiska sidan av saker de skulle kunna ta fingeravtryck från decesed varit så de har Michaels utskrifter från rättsfall och bästa foto som ska användas för comprasion hans mugshot foto som måste honom i ögonen av lawi dont vill se honom död jag hade biljetter men jag tror HES gått låta honom gå nu

  18. levande Said,

    Såg någon på tal som Latoya på Nokia efter Memorial? Hon sa något i stil med Michael bevakar och ser alla er (fansen) och han älskar er alla så mycket. Vad??? Om någon skulle skruva upp en död hoax det skulle vara Latoya LOL Men om hon hänvisade till honom som i himlen så varför inte hon säga att eller säga uppifrån eller något? Det är bara
    alltför galna. När något doesnt känns eller verkar rätt det oftast inte. Ville bara höra om någon annan tyckte detta inlägg var verkligen konstigt.

  19. goslinger1 Said,

    Jag har sett nära ups i tänder från både Michael och "bedragare". Tänderna är olika! Liknande, men inte samma. Du kan inte dölja det och en annan bild vinkel kan inte dölja det.

    Jag tänker på det faktum att Michael var en sann artist och älskade skede. Jag kan inte tänka mig honom gärna ge upp utför alltid. Det var vad han var född att göra! Skulle inte han hellre dör än ger upp sin sanna kärlek skriftligen och utför för hans fans? Tänk på det. . . han har gjort detta sedan han var 5! Hur kan han plötsligt stänga den del av honom och köra bort till viss ö någonstans?

    Jag är så slitet. Jag hoppas han lever, men om han "återkom" han skulle ha en ton av juridiska saker som kastas på honom, skulle inte han? Om han förfalska hans död, jag tror inte att han någonsin kommer att komma "tillbaka".

    Så, på ett sätt, det är som om han är "död" i alla fall. Jag kommer aldrig se honom igen på scenen, där han hör hemma. . . även om han är sipping en PINA colada i vissa främmande land!

  20. MyBelovedMJ Said,

    Miss M om du visste Michael personligen mabye kan du asnwer mig 1 fråga. Den writwing i blått på hans bild på minnesmärke tirsdag? Detta var writeing: Jag lever, och Jag är här för evigt. Varför bara att sentece? Varför inte hela låten? Vet du det?. I Love Michael mycket 2. Och jag har varit på Neverland, han är den skönaste människan ive någonsin träffat. Men jag känner inte honom på samma sätt som du gjorde .. Och jag är ledsen att borther dig, men jag kan inte få det meningen ur mitt huvud. Mabye det är bara jag, men jag såg det som ett tecken från Michael, kalla mig naiv, idiot eller något. Jag vet inte, det är bara en känsla. Jag skulle ge allt jag äger för att få honom tillbaka, allt. Jag behöver bara lite ro i själen, för allt detta har jag grät nonstop under de senaste 2 veckorna, och jag har varit så devasteded att jag hatt låta min x ta hand om min son, den 1: a par dagar . Så snälla, om du har någon idé eller någon annan har. Tala om för mig. Jag kommer aldrig att acceptera det faktum att Michael gick bort, men jag måste hitta ett sätt att lära sig att leva med det, en dag. Sorry igen för dig, precis som krävs för att klara detta för mig. Det är trevligt att saee att så många älskade Michael, för vem han var, och aldrig får något omdöme om honom eller något. Jag önskar att han kunde se detta.

  21. MyBelovedMJ Said,

    Jag visste inte se att jag måste erkänna det. Men ja, det verkar ganska konstigt att hon talar om honom i pressence mening. Hmmm.

  22. bghoppy Said,

    Om han är död, varför inte det här ser ut som AEG och familjen är straffrättsligt ansvarig. Varför inte en dra slutsatsen att det är möjligt här som i hans försvagade tillstånd, de människor som stod att göra eller förlora stora summor pengar beroende på resultatet och den familj som har ridit på ryggen såsom hemlösa aporna (även eller speciellt efter döden), hade något att göra med den? Det enda fokus är läkare. Alla dessa pengar och dåligt spel var uteslutet med den första dagen? Kom igen!
    Jag kan bli galen, men jag är inte dum. Något inte står rätt till om eller annat sätt. Jag väljer att tro det är ett hoax på grund av den fruktansvärda verkligheten jag måste ta itu med om det är sant att han är död. Det är att om han dör av droger, det innebär trots allt att begåvning, rikedom, och kärleken till familj och vänner och fans, han förlorade kontrollen och misslyckats. För jag tror att människor som dör av OD, thats ett misslyckande selfpreservation och hänsyn till andra.
    Har sitt liv verkligen följt liknande bågar med Judy Garland och Elvis, och Anna Nichole Smith, utan en person som har lärt sig en läxa om berömmelse, rikedom, droger, etc.? Speciellt MJ själv som studerat alla dessa människor bor i detalj?
    Välkommen till Amerika, då, antar jag.

  23. she_can Said,

    Min uppfattning är att hans "död" är kanske iscensatt om vi tittar på några fakta.

    - Uppenbarligen var han inte beredd att göra 50 konserter på O2 Arena, men bara 10 där och sedan inleda en världsturné.

    mycket intressant artikel
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-threat-to-axe-this-is-it-concerts_1108373

    om länken inte fungerar här artikeln
    "Michael Jackson hotade att annullera hela hans kör på detta är Det visar när 40 konserter tillkommit utan dennes tillstånd, enligt en ny rapport.
    Sångaren tillkännagavs vid en presskonferens i London den 5 mars (09) han skulle utföra 10 spelningar på stadens O2 Arena i juli (09).
    Inom några dagar, 40 fler visar hade lagts till schema - men Jackson var enligt uppgift omedvetna om planen av initiativtagarna AEG Live och hotade med att yxa alla 50 dagar när han fick reda på.
    Undersökande journalisten Gerald Posner skriver om TheDailyBeast.com "Jackson uppenbarligen kände hans egna gränser. Han insisterade på mer än 10 föreställningar ... Bakom kulisserna, AEG och Jackson finansiella rådgivare hade uppenbarligen arbetat upp ett avtal som medförde att popstjärna göra mer visar.
    "När Jackson fick kännedom om att efter presskonferensen, det startade flera dagar av stormiga möten med Jackson ibland hotar att inte göra något."

    - Det AEG försäkringsgivaren (Lloyd's) omfattar läkemedelsutveckling överdos

    En annan intressant artikel:
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-insurance-policy-included-drug-overdose_1108633

    Här är ett citat:
    Konserten initiativtagarna bakom Michael Jackson's comeback turné kommer att få flera miljoner dollar utbetalningsalternativ från visa försäkringsgivare om rapporter förbinder superstar: s går till droger är korrekt - eftersom deras politik omfattar dödsfall genom överdos.

    - Här är vad hans kompis Mark Lester sade i dag om MJ

    "Hela omständighet av sanningen om Michael död verkar dold i mystik, minst sagt. Du undrar vem som skyddar vem och varför.
    "Detta är vad jag tycker så mycket mystiska - Michael hatade nålar. Jag gav honom akupunktur två gånger, en gång sprained tummen och en annan tid för en spindel bita. Han skulle inte ha något osteopati eftersom han inte kunde bära att höra ben klick. "

    källa: http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/lester-jackson-hated-needles_1109285

    (ja jag gillar den här webbplatsen)

    Så jag förstår med dessa 3 fakta:

    hans död är iscensatt som en drog överdos
    - Medierna kommer att fokusera på denna idé att han var en missbrukare
    - Testresultaten kommer att bekräfta det (förment)
    - AEG får utbetalningen från försäkringsbolaget
    - Michael (som inte vill göra sin comeback vägen AEG ville att han skulle göra det) kan bara vila. De kommande 2 album + de cirka 100 outgivna låtar är ett bra sätt att fortsätta att göra vad han vill utan att turnera. Här min sista punkt / om några av er såg hans Private Home Movies dvd släpptes för ett par år sedan, sade han (i en rolig scen btw) att han inte tycker turné men han gillar att interagera med sina fans, resor osv ...

    Lämna mig dina synpunkter!

  24. Faith Said,

    Jag är glad för att jag visste det!
    Jag tycker verkligen att den här mannen var en bedragare, bara lyssna hans röst och hur han ser ut ... han skrattar varje gång ... Hans ansikte är så konstigt.
    Jag vet människor som inte är anhängare av MJ även mig, im inte MJ fan, men när vi såg för fyra månader sedan den här videon, vi kom överens om:
    Två idéer: 1) MJ förändrats helt hans ansikte, och förlorat sin mening, helt galen, eller 2) En dålig bedragare som gjorde oss skratta!

    Jag påstår inte att MJ lever, det är en annan sak, men känner den här mannen är inte MJ, jag kan svära på det.

  25. Faith Said,

    Andra sak, att jag har läst: videor verkar vara en edit!

  26. Andrea Said,

    Bara att säga - allt det som fortsätter att nämnas här av andra, och mina egna spekulationer sedan dag ett av hans så kallade "död" har nästan 100000000000% fick mig att verkligen veta att MJ inte är död. Jag kan inte vänta tills den dag han bestämmer sig för att tala om för världen och jag kommer att komma hit och vi kan alla glädjas eftersom vi visste att vi var okej att börja med!

  27. bghoppy Said,

    Låt oss vara vetenskapligt om allt detta:
    Vilka är de bevisa fakta i detta ärende, som skulle stå upp i domstol? Utöver de ändlösa rykten och spekulationer, vad har vi?
    Kan du bevisa Mj är död? Ingen kropp, ingen dödsattest, inga bevis för död bokstav. Inga misstankar uppkommit om foul play (infact avslog första dagen, och aldrig övervägt sedan), endast bestående insisterar han dog av drogen överdos, trots att inga bevis från en medicinsk eller brottsbekämpande myndighet. (mycket bekvämt det tar 4-6 veckor för ett slutgiltigt beslut, låter som när "familjen" träffar scenen) (och är fortfarande, att de skulle veta vad drogen dödade honom nu, så varför inte släppa att glosor info? Varför ingen info om andra och tredje obduktioner?) Många läkare och sjuksköterskor sprider sina tarmar om hans privata sjukdomshistoria trots hipo lagar förhindra att tala om sådana frågor, oavsett liv status.
    Kan berättelser vi läser och hör om MJ anses tillförlitliga och grundade på fakta? Inte en chans. Varje detalj vi någonsin lära aboutabout MJ och hans familj är sedan motsagd av någon annan eller sig själva. Kom ihåg att han är en man som hade sin PR människor pumpen historierna i HB avdelningen och elefant mannens ben i pressen, så berättar nästa reporter, det är galet, "De ljuga om mig". Ingen av oss kan veta sanningen om den här mannen och hans liv, och han själv har bidragit till att allt som distorsion.

  28. melia8383 Said,

    Jag hoppas att han fortfarande lever .... Jag vet inte.
    Jag tittade på youtube video i ambulans uppbackning av hans uppfart. Varför skulle de går så långsamt, de hade inte ens deras sirener på? Om han var alread "död" när de kom dit, läkaren skulle undertecknat intyget. Och de skulle kallas Coroners.

    Jag är ledsen, men jag aldrig har sett en ambulans går så långsamt, om det var en olycka!
    Och hur kunde någon av lärt att "sista" bilden med MJ? Från vad jag såg hans "livvakter" var att blockera fönstren i ryggen och sidan!
    Nyheten nu komma med fler "berättelser" som gör allt så darn förvirrande!
    Och inte vet var den "kropp" av MJ gick!
    Det "dödsattest" är falsk, kan du berätta. "Han bor med föräldrarna?" Kom igen, han skulle hyra en home.of naturligtvis de skulle ha latoya namn på det, eftersom om nyheter stationer. de sett henne som bor där på natten. Du kan enkelt purshase dem.
    Av alla kändisar som hade dött Michael är den enda, du har inte riktigt sett?
    Ingenting läggs upp?
    Doktor supposely hittade honom i sängen inte "andas"?
    Doktor sett honom kollaps?
    Prince (äldsta sonen) såg honom kollaps, och han trodde att han spelade?
    Kan någon få "Story" straight?
    Jag tycker att det udda, det AEG insursed turnén (som för läkemedelsutveckling överdosering, men inte av naturliga orsaker)?
    Bara 2 veckor före "turné?"
    Varför gjorde inte de aktuella MJ: s barn, eftersom de var där? Och den person som kallas för 911? Allt de frågade var doktorn?
    Tja, de flesta människor vet att vid O2 konferens som inte Michael.
    Navi sa en en intervju (någonstans på youtube) som MJ själv anlitade honom för att vara ett lockbete och ibland åka till albumet erbjudanden!
    Och Jackson familjen "vägen" till lugn i allt detta. Vid minnesmärke barnen inte ens vara ledsen! De var nära honom, varför skulle inte de gråta?
    Människor som var nära att han sagt att han inte skulle göra narkotika eftersom han var galen om att vara frisk, en vegan (knappt ätit), utarbetats. Hatade nålar!
    Denna "berättelse" som media matar folk är galen, jag har aldrig hört något liknande förut! Om han var beroende av droger, det skulle tagits upp, särskilt i hans försök igen tror jag 93-94 och 2005? För en vecka sedan Joe Jackson var alla på tv nu är han inte? Och varför har inte de begravt kroppen? Jag menar de var så fokuserade planera minnesmärke och visar sina "ansikten" som, att de inte kunde bestämma vart MJ skulle vara?
    Gör nosense till mig!
    Om han verkligen är "borta" de inte bryr sig, att vad den visar.
    Men jag hoppas att han inte, han förtjänar att vara lycklig.
    På minnesplatsen varför Marlon berätta historien om när Michael var klädd i gammal man vid skivbutik? Och var är Chris Tucker, Steve Harvey, Diana Ross, Liz Tyler. De flesta av alla som gjorde honom fel dök upp på "Memorial" som Corey Fieldman och några andra stjärnor som talade om honom när han var "levande".
    Vad får på mina nerver är att plötsligt Michael "klarat" alla dessa Fake A **
    Kändisar vill falska gråta och hoppa in framför kameran, att säga hur mycket Michael innebar för dem, snälla!
    Och nu medierna banka Michael säger barnen en "alltför vit" för att vara Michael's, och han var "beroende" av droger?
    Redan 2005, några av hans "skumma" ex-bodguards vände mot och sade att han antastad av boy.People säger anthing för pengarna och kameran temne, precis som nu.
    Denna historia är alldeles för vild!

  29. melia8383 Said,

    Ledsen för den långa kommentar, jag hade mycket att säga! LOL

  30. JC.LOVES.MJ Said,

    ARGHHH! im SOOOO ihop, det händer inte ser annorlunda ut måste jag erkänna men jag håller med långfinger och bucklor, de är i alla bilder. I sooo hoppas HES alivee!

  31. JC.LOVES.MJ Said,

    Alla im orolig är när han kommer tillbaka, det kommer bli alotta juridiska frågor att hantera, och minst kommer han att vara levande aye?
    - J

  32. monij Said,

    she_can: De punkter som du har gjort får mig att tänka MJ mördades av AEG, de antagligen trodde han skulle carryout hans hot och om han "dog av drogen överdos" då försäkringsbolaget skulle betala ut.

  33. JC.LOVES.MJ Said,

    Melia8383: Jag måste säga en mycket bra kommentar i frågan. Mycket giltigt också.
    im justt soo ihop denna webbplats ger mig hopp
    - J

  34. SkylinexBleedsxRed Said,

    She_Can: Det är häftigt som du ingått. Jag njöt av artiklar, Tack!

  35. Sosh Said,

    Mord av AEG skulle vara möjlig. Efter alla de hyrt sin läkare och eventuellt hans övriga anställda. Låt oss inte hoppas att den här berättelsen är sant. Det skulle innebära Michael verkligen är död.

  36. ladylee1979 Said,

    sina händer eller inte dont ändra det faktum att jag brukar få se min idol på 26 july2009 jag var så glad att få dessa biljetter Jag skrattade och grät i flera veckor växellådor för det då bang det är det som att jag fortfarande cant get over it just dont seem real i cant imagine life without mike hes been there for me for 25yrs im angry and upset i cant see him again,also as for the ambulance they have to turn sirens off on the aproach to a property also 2 reasons it could of been goin slow either he is really dead so no need to rush or hes alive and used a mannaquin so no emergency also there is a law against faking your own death you can get arrested for it and as for the burial aint happening until they have michaels brain back and they can rest him in one piece.

  37. Goldie Said,

    i am also cunfused??????

  38. dianafan Said,

    I have been following this site with a heavy heart. I am sure MJ is dead, but where there's hope there's life. Just a couple of points to make about the faker. If MJ was bald and was having to wear a wig, why is the hand covered in black hair dye? Wigs don't fade in the wash. Also, I know I can't do this but maybe someone can – is there any way to pull a full face pic of MJ from the last rehearsal and put it next to the faker and a presumed real recent? That i would like to see. I have only watched the rehearsal twice as it upsetting, but to me MJ looks quite small (I know its a big stage lol) and the faker is massiveley broad in comparison. Can anyone do the photo analysis?

  39. feyaya Said,

    i hadn't heard that AEG hired that doctor; i heard just the opposite, that it was michael who personally hired him. or am i thinking of a different doctor? i'm confused. i thought he was possibly murdered too, but that's such a horrid thought, especially if we all want him to be alive, right? plus the murder theory goes along with joe jackson's theory. we all know a sane person never agrees with joe, LOL.

  40. Jamy Said,

    I think you're dreaming…it's really the same person…it's was definitly Michael in London… Picture on left are not clear and hand is not on the same point of view it is the explaination !
    Same nose (it's hard ti have the same !) same chin same smile same voice !

  41. charbour Said,

    Hej, detta är helt slumpmässigt, men alla andra är överens om att:
    när MJ första dog många människor trodde han var verkligen död. (I know I did) and then as time went by more and more people started to question the idea that our king was gone?
    I honestly thought that after the memorial EVERYTHING about Michael faking his death would just go in an instant but it's actually got stronger. I was never around when Elvis died but was it this bad? Were all these things ganging up on Elvis?

    I am directly 50/50 about MJ at the moment.. This website made me 50/50.. I was 100% sure he was gone but this just makes so much sense!

  42. dianafan Said,

    Tmz – on the piece about self injecting – there is a comment that poppa joe was at MJs the night before and MJ was pissed at him. Did daddy finally come through for Michael?

  43. supermom75 Said,

    i do have the answer to this he did use an imposter on this concert confrence i had foud a interview explaining this is why he faked his death he was oringinally supposed to do 10 shows that is it that is all and then after he did his first anoucment for them he then a week later got smacked in the face by AEG that they added 40 more to it so michael did do the rehersal then he knew he could not do 50 he told thenm he was goin to cancel them AEG said no he was to perform them all he knew he could not handle 50 concerts so that is what lead him to fake his death from AEG or he was murdered because he refused to do them but i still think he faked it from AEG they really pushed him bad

  44. Andrea Said,

    @ diana fan LOL at you saying 'poppa joe' that really made me giggle!

  45. edenmalfoy Said,

    @Jamy

    …had you ever heard MJ talk before? The voice and walk are dead giveaways that the 'MJ' at the London press conference was NOT him. He has an unmistakeable voice and it is not deep with a hint of an English accent (as the person at the conference's was.)

  46. she_can Said,

    Concerning MJ's children reaction to their father's death, here is what Mark Lester (MJ friend and godfather to his children) said yesterday about Paris:

    Mark told Hello! magazine: “Paris told me, 'Mark, don't worry, Daddy has gone to live with the angels now, can we still come and stay with you?'”

    He added: “Paris was incredibly strong and consoling and pleased to know that all of them are welcome to stay with us any time.”

    source: http://uk.news.yahoo.com/21/20090706/ten-mark-lester-speaks-to-jacko-s-kids-5f8abb3.html

    I would never believe that a girl who just lost her loving father would say that – some will say she is mature, wise whatever, I just don't buy it at all.

  47. supermom75 Said,

    i am also a very close friend of michaels miss m and @she_can i am right where you are on this you think like me you cut and past between the lines and i do believe and feel that michael is still with us i do not feel that he has left us yet it is one of those feelings of this is not right something is not right they made alot of errors in this and i feel the turn out will come soon. sooner then we thought watch i give it a month

  48. supermom75 Said,

    if he did fake i think he consoled his children they are his world he loves them very much i feel when i watched janet console paris it was like she did not want to talk like she was being made too there were no tears and smiles from all the children i know if i had lost a father like michael i would be balling my eyes out

  49. Andrea Said,

    I also agree with supermom and everyone else who knows that something is not right. He is definitely not dead. Sooner or later it's going to catch up with everyone and they'll have nowhere to turn but to admit the truth.

  50. Samantha Said,

    Michael hated touring.
    And if he told the world he didnt want to do it, he would of been hated.

    So there was only one way to get out of it, either suicide (which i beleive not) Or to fake a death which is pretty clear what happend..

    Nobody knows for sure, but all these clues, Are making it beleivable. We just need to see what happens. I Love you so much michael <3

  51. dianafan Said,

    Vad händer med Mjs mate Brando? vad har han att säga. Jag är i Storbritannien, så jag vet inte, men commenters på TMZ blir misstänksam mot honom.

    - Andrea, Poppa Joe är inte en tillgiven sikt Dess tagna från ett brittiskt program kallat Waking the Dead Poppa Dok var central karaktär och han var inte trevlig person. Liksom Joe.

  52. brando13 Said,

    Jag skulle gärna vilja tro att han lever, och dessa teorier är mycket intressanta och det gör det får ni tänka, jag har tittat och tittat på avhandlingar händer vid första jag tänkte defo inte MJ men efter kontrollen över det jag måste säga att det är vår MJ den "falska" hand är något som ställs tillbaka, och om du verkligen tittar på de linjer där är samma som du har att tänka sig att den "falska" hand i samma position som den "verkliga" en även två små märken på mitt finger av båda händerna är en återvändsgränd ge bort! ser ut som ett ärr, och en annan sak oavsett hur mycket skuld han och tänker han couldnt ta medierna jaga honom så han förfalska sin egen död varför i hela friden skulle han sätta sitt barn genom det även om de skulle se honom igen det knappast värt Messing sina små huvuden för!

  53. she_can Said,

    Beträffande MJ dotter Paris
    Jackson dotter vill registrera hyllning sång för pappa

    källa: http://economictimes.indiatimes.com/News/News-By-Industry/Media-Entertainment-/Entertainment/Jacksons-daughter-wants-to-record-tribute-song-for-father/articleshow/4766697.cms

  54. she_can Said,

    Här är en artikel efter MJ presskonferens i mars

    http://www.foxnews.com/story/0, 2933,505109,00. html

    En utöva:
    Jackson klivit in i Arena ser ganska sund tanke på alla rapporter om hans nära dödsfall eller livshotande sjukdomar. Faktum är att hans ansikte såg nyligen uppdateras av kosmetisk kirurgi, vilket skulle förklara de många bilder av honom med scarfar och bandage. Hans mun och haka är nu mer påminner om Steven Tyler. Med hår, han kan också förväxlas med Carly Simon. Men det är Jacko, han knäppis, och han backo.

    Vad tycker du? Varför var det rykten om en nära döden?

    Hur är det möjligt att rykten älta honom slutfasstyrda-sjuka medan han passerade hans läkarundersökning med flygande färger? varför media inte ifrågasätter detta läkarutlåtande sedan om han var så full av injektion märken? är inte det försäkringsbolag bedrägeri? det finns miljontals dollar inblandade. Logiskt sett efter att hitta allt detta flaskor tomma medicinering var de hittade dem, efter så många vittnesmål om honom bli helt drogade upp osv ... medierna bör vända sig till AEG försäkringsbolag och ta reda på vad fan som händer här. Istället för att, det är som om det fanns hjärntvätta oss att tro att han var en missbrukare.

    Nu är jag fortfarande tänker på hela obduktionen sak, hjärnan inte returnerats ännu osv ... Tror du att LAPD skulle kunna täcka upp hela detta hoax? Jag menar det är inte som det är oerhörd att det fanns konspirationer i historien involverar poliser och politiker ...

  55. Andrea Said,

    @ Dianafan - Jag visste att det var inte meningen affectionately bara termen "Poppa Joe" fick mig att skratta. Jag har ingen aning om varför, haha.

  56. Martijn Said,

    Hej människor,

    Ganska många människor redan beskrivit varför man inte dra slutsatsen att det händer på 2009 Londonkonferensen "bevisa" att det var en bedragare.

    Faktiskt, jag är författare till "SPÅ" artikel om Michael Jackson händer:

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm

    ... Och efter att ha sett många bilder på hans händer, jag omedelbart insett att detta är blogg-post är ett 100% DUMHETER historia!

    Faktiskt, händerna slags "proove" att det definitivt var Michael Jackson på 2009-konferensen - som till exempel tull i vänstra av:

    - Den "ö"-märkning i Michael Jackson's vänster i hjärtat linje (under hans pinky finger);
    - Och det horisontella veck på mitten phalanges i ring finger och långfinger.

    Uppenbarligen en hel del människor inte vet hur man "läser händerna" ... och förmodligen har de bara ville se skillnaden mellan dessa bilder.

    Även några andra personer redan nämnt att bilderna inte rör handen i en och samma person.

    Genom det sätt ...

    Jag tror att ett par dagar sedan en mycket intressant "HOAX'-relaterade historien om Michael Jackson händer avslöjades av skådespelerskan Cicely Tyson (som var en vän till Michael):

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm # sanningen

    Michael Jackson's enda vita hand handsken och hans "sexy" fingertape + hans armbrace ... var alla skapats på grund av sin hud problem på grund av hans vitiligo!

    (Men i själva verket är "hand handsken" Historien kommer i själva verket mycket nära sanningen!)

    Ha kul!

    Hälsningar från Nederländerna,

    Martijn.

  57. Sosh Said,

    Paris "vill" att spela in en låt för hennes far. Har hon vill det eller gör resten av familjen tycker att det kommer att tjäna en massa pengar ...

    När jag läser denna typ av nyheter, jag börjar tro Michael är död och hans familj inte bryr sig om det. All about the money ". Därför är det inte fanns några tårar under minnesmärke.

    Men kan hoppas Michael fortfarande lever ...

  58. bghoppy Said,

    Dianafan håller jag med dig om Miko, han ser ut som en scumbag. Jaså, du killen som slängde handduken på huvudet tillbaka i "84: s bränna olycka? Och jag tror att det finns vissa likheter b / w honom och filt.

  59. she_can Said,

    LaToya på MJ: s död

    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  60. bghoppy Said,

    Ingen av dem kan till och med få sjukhuset berättelser staight! Och sedan dess har hon varit "närmare Michael än någon annan"? Jag minns henne att ifrågasätta sin oskuld om molestion på nationell TV. Jag kan känna lukten av kärlek härifrån.
    Och Jermaine är lika illa. Du var hans ryggrad och röst? Låt oss inte glömma den här killen (även känd som Muhammad Abdul-Aziz) har en grabb som heter Jermajesty. I 15 december 1973, Jackson gifte Hazel Gordy, som är dotter till Motown Records grundare Berry Gordy. [5] [6] Deras första barn var Jermaine Jr, född 1977, dottern hösten föddes året därpå och Jaimy född 17 mars 1987 [7]. Jackson också haft ett förhållande med Margaret Maldonado under hans äktenskap. Han såg henne i en Los Angeles restaurang, som var matsalslokaler ensam och bad sina vänner att gå och be och träffa honom. [8] Både hans fru och flickvän var gravid vid samma tid (4 månader skillnaden). Efter sin skilsmässa med Hazel han övertygad om och stannade med Margaret. Paret hade två barn, Jeremy Maldonado Jackson, född 1986 och Jourdynn Michael Jackson, född 1989 [9].

    Jackson konverterade till islam i 1989 efter en resa till Bahrain. [9] [10] Jackson har offentligt uttryckt sin religiösa övertygelse efter att ha blivit en del av Big Brother-huset, samtidigt som man håller sig där han bad och fastade. Han har offentligt sagt att han hade hoppats på att omvandla sin bror Michael till islam, säger att det skulle ha gett honom med "fred" och "bota" hans problem. [11] [12] Han är den enda muslim i hans kristsociala höjas familj [13].

    Kort efter att separera från Maldonado, den 18 mars 1995, Jackson plötsligt gifta Alejandra Genevieve Oaziaza, som också är mor till två av hans bror Randy barn. Paret hade söner Jaffar, född 1996 och Jermajesty, född 2000 [9]. Jermaine in om skilsmässa från Alejandra i november 2004, som var stängd i 19 maj 2008. Jermaine ålades att betala $ 50.000 för Alejandra rättsliga arvoden och $ 50,000 för barn i augusti 2007, vilket var i utbyte mot Alejandra: s avstående från sin rätt att makar stöd [14].

    Halima Rashid blev Jackson: s fjärde hustru, hon är afghanska härkomst, som gifte sig år 2007. [15] De närvarande bor i Los Angeles, men som ofta reser till London och Bahrain. Jermaine har 8 barn: 3 med Gordy, 2 med Maldonado och 2 med Alejandra. En dotter, som heter Dawn, är född 1984, mor är okänd. Under hans bror Michael Jackson's 2005 barn missbruk rättegång, han var en trogen anhängare av hans bror, som kommer till Michael försvar på CNN: s Larry King Live och visas med honom inför domstol vid ett flertal tillfällen. Och den 25 juni 2009, Jermaine bröt nyheter, som till 2:26 (PDT) hans yngre bror Michael Jackson hade dött vid 50 års ålder.

    Som tar upp något annat. Tidslinjen av historierna bryta är ställt till det också. Tydligen TMZ inte "bryta" historien exakt men fick bort den från en annan webbplats (Jag kan inte minnas namnet på platsen men har ingen. 17 i sin titel) som postat nyheterna på 1:10 och sedan TMZ då för att bryta berättelsen på 1:30. Är inte de i telefon med 911 vid den tidpunkten, eller någon gång i närheten av det?

  61. tmorris15 Said,

    Titta här vedio från Larry King ... ... ...
    http://www.metacafe.com/watch/3032715/possible_sighting_of_michael_jacksons_ghost/

  62. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    Killar KAN DU hoppas att Michael Jackson lever! Spelar ingen roll hur RELIGION .. JUST BE cuz ens tänker på det faktum att Michael kanske död är bokstavligen död på mig ... Jag älskar honom Soo MYCKET ... bara BÖNFALLA TACK!

  63. smileygirl24 Said,

    snälla någon förklara detta? i got this of a girl on here i was freaking out OMG
    is that michael kissing the person on the forehead open casket??

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  64. AngelW Said,

    More Proof that the body in Michael Jackson's house is a bad copy of micheal. I just found this on youtube tkae a good look!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=NXphfDVRsQI

  65. AngelW Said,

    Medical:

    The Photo for the O2 you can see the hand of a imposter who had clear heart desease,the fingers had drumstick fingers and the nails are green/grey.
    This is normal for a man that had a heart desease.
    When I came over here for the lupus,well its normal that when you use btw piroxicam nsaid/ you keep fluid in your body and feel very sick. So no dancing is possible at all. I'll know it because I have fibrositus and that is reumatics, and I know all about those medications.
    {muscle's and knees and figers feet}blow upo like a bal.So then it could be Michael his fingers? Only there is one thing: the line's in the fingers are not the same, and those fingers are short from that imposter Michael.

  66. AngelW Said,

    Proof..I draw all the line's
    100% a imposter MJ at the O2

    http://i285.photobucket.com/albums/ll71/AngelWynton/webset/hand-compare-2a.jpg

  67. Angel36 Said,

    Smileygirl24
    Yes that was Michael kissing James Brown in the casket.

  68. MichaelJacksonDunnoImHisMrs Said,

    Wow looks like he was wearing no makeup during his observation of the rehersal.

  69. AngelW Said,

    Watch out New Makers change there url in gossip!! ABC had the true and hide the whole storry from dr Klein so for now
    a compilation:
    http://abcnews.go.com/video/playerIndex?id=8030442

  70. Andrea Said,

    to angelw – good work on the drawing of the hands, haha. and yes that is MJ. he attended James Brown's funeral and indeed kissed him on the forehead!

  71. emanviam Said,

    I honestly don't know what else to think…obviously, the hands of MJ are the same….either he was excesively happy that day and had extra make up and we didn't notice, and we are just trying to find a cure for our excessive pain that we are holding in our hearts…probably, even if they show us pictures of him dead, we will still say “oh, that is a plastic doll” or something, just to never accept that our wonderful angel is gone…
    I am so sad, that I am crying, specially after I read La Toya's statement….
    I wish we could have an answer for all this…
    Michael, please….if you ever read this, please know that I am sad because I know you felt alone, but some of your fans, like me, would give you our most honest and open friendship with nothing in exchange, other than your extraordinary friendship.
    You are an angel, I love you. Very much.

  72. dianafan Said,

    I read somewhere today on the internet about a guy called Rockwell who I think is possibly Gordys son, he had one hit which I know that I know but can't remember – and he seems to have vanished. This could have something significant as I must have been googling MJ conspiracies. I think it was about him being a double as well. Could be way off the mark – just a guess.

    bg hoppy – do you know why Brando is coming under scrutiny? We know nothing about him in UK – TMZ posters are turning on him a bit.

    Hmm – Marlon Brando had a private island called Tetiaroa in Polynesia/Tahiti – he didn't own it he had a 99 year lease from 1965 – still a few years left, although a hotel is being built there now. Could Brando jnr have any access to this island or one close by?

  73. Jamy Said,

    yes i know mj's voice.And hands are definitly the same…maybe mj is alive (i don't think but why not) but your proofs are not good proofs !

  74. He.is.alive Said,

    dianafan! Interesting theory your've posted re: the Island of Tetiaroa Marlon Brando has a lifelease on .. one of MJ's bosom buddies, Miko Brando Jr. could very well have access to that place, and assuming he does … well, anything is possible, isn't it ?

    However, if you were suggesting or implying that MJ might have escaped to that location and IS there to gain solace, privacy and peace, it would not be such a perfect hiding place after all with the hotel building construction going on. Under the circumstances, would it not endanger MJ to be exposed sooner or later if he had dropped off to Tetiaroa …. something tells me a likely location he is hiding out at is rural eastern europe where he can be safe for the time being … wheras, at this point, he could be literally be anywhere .. I pray for his safety and peace …

  75. AngelW Said,

    I draw all the line's over,and sorry its not Michael's hand Jamy.

  76. Dee Said,

    Admin, Thanks for this site now here is my piece….

    When Michael supposedly got pushed into the van covered in a white sheet. We all saw this broadcast live, I for one kept looking at his feet. I had no idea at the time, because I was just in awe… Yet every time I saw the footage of his body being moved into the van from the copter on the way to the morgue, I stared at his feet. It wasn't until a few days later, that I realized that his feet were pointed. A dancer, any performer always point their feet. Even actresses when lying on a beach, in a bedroom scene, wherever…. point their feet. Its all about the lines. We are talking about MJ the best dancer on the planet, his habits are far passed habitual by now. He's a showman he would point his feet, a dead man cannot point his feet.

    Further more, if you look at this video his body is a basket, when he left the hospital in the copt his body was on a gurney and we saw him get up, we saw the camera guy realize he may have caught too much and switch scenes. Also in this video the basket is on the floor and is carefully slid out to gurney and the placed in the van. Another thing I thought it strange that these men have the dead body of MICHAE JACKSON and yet they seem calm as hell, they actually seem to me by their body language finalizing plans….
    http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  77. AngelW Said,

    And Latoya is a nice comedian.
    Cause who owns that billions now..???The Jackson Family of cause!!!That's wat they think right now. Give me a break I stay cristal clear. Every tear from that family
    and now Michael is murderd?
    No his dubbel is murderd,cause this is gonna be a murder case.But not Michael his dead!! That imposter his dead. Lucky they have the brain..dna proofs everything, and that is not MJ his brain they have.

  78. bghoppy Said,

    dianafan, Miko is under NO scrutiny here in the US, along with everyone else for that matter.
    Along the lines of that Island, Apparently Marlon was going to sell that to MJ, but died b4 paperwork could be completed.

    And can we give the GHOST stories a rest and that is MJ kissing James Brown at JB;s funeral! AGGHHHH!!!!!!!!!1

  79. Andrea Said,

    I agree with you bghoppy! I can't begin to count how many times people have been saying in here that it was MJ kissing JB AT HIS FUNERAL!!!! Hhahaha HOwever, Miko was on larry king live I believe and they asked him if he was the father of blanket and he just nodded his head a 'no' manner. and then they asked if he knew who the father of blanket was and he once again nodded his head in a 'no' manner. WHO KNOOOOOOOOOOWS~ These stories get wackier and wackier every day!

  80. dynamit Said,

    Yes samantha he hated touring theses a video of him on youtube saying he hates touring but likes relating to his fans, they told him to do the interview again but without the negative comments and say that he likes to tour, Poor guy was told what to do and what to say all his life

  81. dynamit Said,

    Type in michael jackson talks about touring on youtube and see for yourself, lol he is so cute in that video

  82. ejay5131 Said,

    In the video of MJ being taken out of the helicopter and put in the van, anybody else agree that that is the FLATEST body we have ever seen???? I mean I know MJ was thin but lets get real!

    I love you MJ<3

  83. ejay5131 Said,

    I forgot to add, the stretcher is also bouncing around like there is absolutely NO WEIGHT on it. Take a look at the video, you'll see it. http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  84. admin Said,

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Du får gärna starta nya ämnen och fortsätta diskussionerna där, i en enklare att hantera miljön.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Admin

  85. patutte Said,

    Poster number 5 & 56 make some pretty good points. Funny thing is, number 5 mentions the apparent swollen look of the hand. There's a reason why the hand appears to be swollen. Den är. While many people are aware of Michael having Vitiligo, not many people seem to know he also had Lupus. Either that or they're not aware that one of the effects of Lupus, is the swelling of the hands. I know because I work with someone who has lupus.

  86. dynamit Said,

    i agree it was way two flat to have a body in it

  87. Wendy Darling Said,

    At the first sight you can see the way the impersonator walks, moving the shoulders, and the abrupt gestures. Michael is much more gentle. I´m sure this guy is left handed and i think Michael is right handed. And this guy has a bigger mouth and a prominent chin too. This guy looks more a 70´s glam rock star, or a R. Stone member, than our tender and elegant Michael!

  88. Andrea Said,

    me and my mother both agreed on what you just said wendy darling, as SOON as we both saw that press conference. his walk is so macho..like wtf? MJ does not do that! ledsen!

  89. melia8383 Said,

    Michael's lupus went into remission in the 90's.

  90. Wendy Darling Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=VKaySqh1XPU&feature=related
    Look 3.43-3`53, I´m sure he is not Michael.

  91. melia8383 Said,

    Wendy Darling, you are right Michael (the real one) is right handed.
    This guy at the O2 announcement is left handed.

  92. patutte Said,

    Sure it might have went into remission. But considering there is no cure for lupus, it's not like he couldn't of had a recent flare up prior to his death.

  93. flower Said,

    HI if yo u take a look at this site they have photos of mj hands and they compare them to the other photos of mj hands also if you click on to mj doubles you will ca photo of a guy who looks like the real mj but it shows that he may b wareing a mask its woth taking a look it may answer some questions to guy at o2 please let me know what you think http://WWW.MICHAELJACKSONNOTDEAD.WORDPRESS.COM

  94. NiShA97 Said,

    well…ok tis is not MJ. but cud it be that d one who really died is MJ n his impersonator is d one who was caught fleeing US?

  95. lillina Said,

    com'on guys
    the first hand is the left, and the second one is the right hand(in my opinion), that's why they are different (mine are different- the right hand doesn't look TOTALY like the left hand!)

  96. lillina Said,

    I was taling about the first photo
    -about the second photo….well the picture of the hand on the left clear..so we can't say for sure that he is not MJ!

  97. MyBelovedMJ Said,

    IM only gonna say this once. THAT IS NOT MICHAEL AT THAT 02 thing. Lita på mig om det.

  98. velvetsilvergirl Said,

    When I saw footage of teh O2 announcement I immediately thought that somehting was weird. What had Michael done to his face? Igen? Why was he wearing that awful wig? He was way too pale, the texture of skin was weird. Then I noticed the teeth. They are different. Cant fake teeth. Hands look different to me too. But is was his behavior, the fist punching, the hunched shoulders, and Michael was thinner than that imposter. They keep showing that a still photo of that O2 on CNN whenever they discuss Michael and it makes me want to throw something at the TV. Not only is it not him, but that person looks like a ghoul, not beautiful Michael.

    Ughh! What is wrong with the media that no one is picking up on this?

  99. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    ok did anyone what a strange coincidence this is that he promised his fans that this last tour was his 'final curtain call' and i'm pretty sure that's a term people use for death?? wat do u think?? he is the master of disguises…. he believes in “magic”

  100. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    and ummm also…. it isn't impossible for michael to just stay in hiding and have someone elso do all your shopping and watever for you. He was already barely seen in public anyway so it's not that big of a deal honestly… i think he may be under witness protection.. don'tu think??

  101. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    and chek this out aswell… http://dangenbrack.wordpress.com/2009/06/26/is-michael-jackson-in-the-witness-protection-program/

  102. MyBelovedMJ Said,

    Michaeljacksonstillalive
    Jag håller med dig. It is not a problem for Michael to stay in hiding. He has people around him, that noone knows about. They could do things for him…

  103. laurenmcn817 Said,

    http://www.michaeljackson.com/us/photos/and-now

    the MJ on the right has the same hand as the 1 at the press conference in march showing you that it was the real Mj at the 02

  104. Scarletroad Said,

    I really really want to believe in my heart that Michael is alive and I do think that there are many controversies surrounding his “death”…But i totally don't agree with this argument. Given the different lighting and slightly more relaxed gesture in the first pic i think the hands are identical! About his smile and mannerisms and stuff…I watched an interview of MJ in the mtv website (it's called Michael Jackson in his own words), it's not an interview that's been shown much because he only talks about music, and there he looks EXACTLY like the person you suggest is an imposter. PLUS, there are many photos from the O2 press conference which are taken very close up and you can see MJ's eyes through the super dark sunglasses…and you sure as hell can't mistake those eyes!

  105. MyBelovedMJ Said,

    NEJ! Noway i helvetet. ITS NOT MICHAEL. His eyes, you are right about that, you sure in hell cant miss those eyes. Its Not Michael. Trust me on this. I know what Michael`s eyes look like. The 1st thing i thought, when i first saw him there, before he “died” was ” Oh dear God, that is deffently not MIke” And it isent. His a very good lookalike. But thats not him. Please trust me on this.

  106. Scarletroad Said,

    That's what i first thought too, but then changed my mind after these photos I saw (they are on http://www.mjjpictures.com under 2009>appearances>O2 Press Conference.) You can really see the eyes in some of the pics there, please check them out if you have some time and let me know! They seem like mj's eyes to me but I'm very interested in your opinion cause you seem really devoted!

  107. Mojofi Said,

    So MyBelovedMj why are you so sure it was not Mike at the O2 in London ?

  108. MariannaB Said,

    My post got lost due to server traffic – I'll rewrite it though.

    Det råder inget tvivel om efter att ha sett de bilder som den person på O2 konferens MJ.
    The hands are the same but a lot older – and with swollen finger joints. De ser mycket paincausing.
    Det verkar som MJ var som lider av reumatism.

    I detta fall en ödesdigra cirkeln hade startet.
    Ju fler och starkare painrelieve medicin tas, desto mindre en patient kommer att märka hjärt problem eller värk i bröstet.
    The issue is, that people suffering from rheumatism are 2 to 3 times higher in risk of a cardiac attack or arrest.

    Ovanstående är som det hänvisas till från en medicinsk undersökning utföras vid Mayo clinik i Rochester, Minnesota i 2000 + år.

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/004.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/060.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/079.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/110.jpg

  109. MyBelovedMJ Said,

    To: Scarletroad.

    I have been looking at all the pictures now. Took me an hour. I cant see his eyes, his sunglasses is to
    damn dark. I really wanted to see it. It bugs me, because I am devoted to Michael, (like you said) very much, indeed I have been for some years now. I love him so much, I cant put into words, or details, cause it would take to long. He really changed my life. I cant imagine my life without him. I miss him more and more each day. My heart is with Michael where ever he goes.

    So its kinda hard for me to talk about him. But I have to. I have always protectet Michael, when people where saying things about him, and I always will.
    Could you please tell me what row I can see his eyes in, because I looked really hard, but I couldent see his beautifull eyes. .
    The smile is all wrong in that picture. His lips are 2 large, the strip on his Jacket sits to high above the albowe. Call me Naive, but i still dont think it is Michael. I just wish i could see his eyes. Damn, no desguise can fool me, when it comes to his eyes, that is why this bugs me. Grrr
    So mabye you could link the picture where I can see his eyes more closely?? That would be nice, would make it a bit easier for me, cause there was many pictures.

    About his fingers, I dont think they look that diffrent, they are a little ringelt. (Sorry Michael, if you see this) He still seems pretty handsome and sexy to me, that will never change.
    If this is indeed Michael, something is VERY wrong. Why would his voice and accant change? His smile and lips? Plus on one of the pictures he is pulling his pants up. Since when does he do that? Hmm This is all wrong. Im sure he is alive, and I have a feeling where he might be, but im not sure though. ¨

  110. Scarletroad Said,

    To MyBelovedMJ

    I totally understand how you feel. I also miss him more and more everyday and it hurts so much even thinking that he's not with us anymore… I trully hope he's alive and well somewhere…
    Sorry for making you check every picture. I'll post the links to the pics I think his eyes are more visible, but first please also check the following two links! They are from the same site and it is MJ on his way to the conference and really, you can see his eyes through the sunglasses extremely clearly in those!!

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/press/012.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/press/013.jpg

    ok, now the actual o2 pics:

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/060.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/073.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/213.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/351.jpg

    Regarding his smile and lips, please check out this interview: http://www.mtv.com/videos/news/406506/michael-jacksons-innovation-and-creativity.jhtml

    his smile and lips are identical there!! Also his voice is deep in that interview too.
    Låt mig veta vad du tycker!

  111. MyBelovedMJ Said,

    Ive just looked at it.

    Like i said, no disguise can fool me.. Michael what the hell did you do to yourself. MY GOD hun. Jag älskar dig. I need to know where you are. He wasent on drugs that i know. But this is all wrong, its not Michael, what is happening here??
    He has NEVER acted like that before. I cant see it, i couldent even look at it. My heart just broke. This is the 1st time ever i feel like i was wrong. What happent to you Michael. I know you are not dead, I know you needed to rest, and you are. But why do this?. OH MY GOD. I wish i could be there with him, supporting him, listening to him, show him that he CAN trust someone. Im not gonna change my behavier just because i see Michael, why would i? He wants to see the real deal.

    I know he is alive, and i have a feeling of where he might be, i just need to do more invastegation.
    I love him, more than you would know, I will not go into details, cause it would be to hard, and i dont want people to ask about him, if you know what i mean?

    Thank you once again for posting it. And dont be sorry for letting me look at all the pictures, even though it was heartbreaking, i had to do it.

    I want to thank to
    you for Loveing Michael the way you do, I know it would mean alot to him. I certainly means alot to me.

Lägg till en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Tema av: Wordpress Theme - Första Cash