Michael Jackson Hoax Θάνατος

Είναι ο Βασιλιάς της Pop πραγματικά νεκρός;

Φωτογραφικά ανάλυση μεταξύ χέρια του Michael Jackson και την Imposter στο Λονδίνο
Η σύγκριση μεταξύ της αριστερής του Michael Jackson & The Imposter στο O2 Συνέντευξη Τύπου

Αυτές οι εικόνες αποτελούν ένα δίπλα στο άλλο, η σύγκριση μεταξύ των δύο εικόνες αριστερά, που είναι το αριστερό χέρι του Μάικλ Τζάκσον, και το αριστερό χέρι του 'Michael Jackson' στην O2 Συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο, τον Μάρτιο του 2009.

Πιστεύουμε ότι αυτές οι εικόνες αποδεικνύουν πέραν αμφιβολίας ότι δεν ήταν Michael Jackson που συμμετείχαν στη Διάσκεψη.

Η ανακάλυψη αυτή, λόγω του πρόσφατου θανάτου του, θέτει το ερώτημα, γιατί αυτός δεν θα παρακολουθήσουν τη δική του συνέντευξη Τύπου; Ήταν η χρήση αυτού του Imposter το πρώτο από τα πολλά περίεργα γεγονότα που ενδεχομένως αποδείχθηκε ότι ήταν η μεγαλύτερη Hoax ο κόσμος έχει δει ποτέ;

Αν πάρουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα χέρια του, δίπλα στο άλλο, μπορούμε να δούμε τις πολλές διαφορές μεταξύ των δύο.

width=303

Είναι σαφές ότι τα δύο χέρια δεν είναι τα ίδια.

Πρώτον, ο Michael Jackson έχει πολύ μακρύ και λεπτό δακτύλων και μια μακρά παλάμη. Η Imposter έχει κοντά δάχτυλα κοντόχονδρος με πολύ στρογγυλεμένες εγκύκλιος παλάμη

Η άλλη διαφορά είναι η προφανής γραμμές σχετικά με το χέρι.

Η γραμμή του Άρη, είναι επίσης γνωστή ως η Γραμμή Ζωής, Michael Jackson για το χέρι είναι αρκετά κοντά για να του αντίχειρα. Η Imposter της γραμμής του Άρη σε πολύ περισσότερο στο κέντρο του το χέρι.

Σε εικόνες σχετικά με το δικαίωμα, θα εξετάσει την Πίνκι δάχτυλο. MJ του είναι πολύ λεπτός, λεπτή και μικροκαμωμένη. Η imposters είναι πεπλατυσμένος, λίπος και επίπεδη.

Αν δείτε το πλάτος της παλάμης, ακριβώς κάτω από το δείκτη και για την επέκταση σε όλη την Πίνκι. MJ του είναι πολύ μικρό πλάτος σε σχέση με εκείνη του Imposter, whos πλευρά είναι αρκετά μεγάλη.

Η βάση του Imposters πλευρά είναι πάρα πολύ σαν λιπαρά και πεπλατυσμένος σχήματος V. MJ Η βάση της το χέρι του είναι πολύ μικρές και στρογγυλές.

Τώρα έχουμε αποδείξεις.

Εάν έχει φαλκιδεύεται αυτή την εμφάνισή του, ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας του, τότε πώς μπορεί κανείς να μην πιστεύει ότι δεν ψεύτικο περισσότερο;

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χέρια του Michael Jackson και η χειρομαντεία ανάλυση επίσκεψη εδώ http://bit.ly/m5MFT

  1. Andrea Said,

    Το ήξερα! I δημοσιεύτηκε φωτογραφίες αυτές σε ένα σχόλιο για να αποδείξει σε Francesca ότι δεν ήταν τα χέρια του! HAHA. Συμφωνώ, εάν μπορεί να έχουν αγύρτης μιλούν γι 'αυτόν, γιατί δεν ψεύτικο το θάνατό του για λόγους που είναι σαφώς κατανοητή. I υπόλοιπο μου.

  2. melia8383 Said,

    Ήξερα ότι δεν ήταν αυτός. Εάν έχετε σπουδάσει Michael Jackson ή μέσα από συνεντεύξεις Τύπου. Μπορείτε να γνωρίζει ότι θα ήταν ένα ηθοποιός. Όταν ήρθε από αυτό το λεωφορείο, ήξερα γιατί τα πόδια του και ότι η κακή "περούκα". Michael kepted πάντα ωραία τα μαλλιά του, ιδίως στο δημόσιο! Ι σοβαρά πιστεύω ότι φαλκιδεύεται τον θάνατό του!!!!

  3. Francesca Said,

    Μεγάλη δουλειά! Το ήξερα! Υπάρχουν ακόμη πράγματα δεν καταλαβαίνω. Μήπως χρησιμοποιούν ένα διπλό, διότι η πραγματική Μάικλ ήταν άρρωστος; Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι πειράζει, ελπίζω ότι αυτό δεν φαίνεται πολύ θλιβερό. Εννοώ, αυτό είναι που όλοι θέλουμε για τον ίδιο, φυσικά ...

  4. Andrea Said,

    Επίσης, η ανακοίνωση για τον τρόπο με τον ισχυρό Μιχαήλ του 'Heart γραμμή »είναι; Αν πιστεύετε ότι όλα παλάμη ανάγνωση stuff, καρδιακή προσβολή θα ήταν παράξενο για να έχει MJ. Απλά λέμε.

  5. Madason Said,

    I dont σκέφτονται την Michaels χέρι.
    Αλλά να θυμάστε, στις δύο Michael Jackson εικόνες χέρι είναι το είδος της χαλαρώσει. Αλλά στο "Michael Jackson" εικόνες δικαιώματος, έχει απλωθεί περισσότερο. Το προφίλ στο οποίο έχει δοθεί το χέρι, μπορεί να καθορίσει την εμφάνισή του. Υπάρχουν περισσότερα similaritied τις συγκρίσεις ανάμεσα στην πρώτη εικόνα από το δεύτερο, μόνο δύο δείχνουν πώς μια πλευρά μπορεί να εμφανίζεται διαφορετικά.

    Στη συνέχεια, όμως, και πάλι, αυτό το χέρι στα δεξιά είναι πολύ στιβαρός, σχεδόν πρησμένο. Οι άκρες των δαχτύλων είναι πολύ μεγάλο (πρησμένους αναζητούν).

    Δεν μπορεί να Μάικλ 'το χέρι ... ... .. ή θα μπορούσε να είναι;;

    Επίσης, κάνει πως έχετε ανάγκη να γίνει πιο συγκρίσεις με άλλες εικόνες του "ο πραγματικός Michael Jackson", πριν να κάνετε μια τόσο μεγάλη αξίωση όπως αυτό.

    Μπορείτε διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο έχουμε μόνο 1 εικόνα του "υποτίθεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και θανάτου" και όταν προσπαθείτε να διεκδικήσει κάτι που χρησιμοποιούν μόνο μία εικόνα σύγκριση σας.

    Μου: βρείτε περισσότερες φωτογραφίες και να κάνουμε περισσότερα έρευνα για το θέμα αυτό.

  6. Bee Said,

    Τώρα αυτό γίνεται όλο και ανόητο, και που εκτείνεται πολύ λίγο.

  7. MISS M Said,

    Ναι φαίνεται ότι αν μια imposter χρησιμοποιήθηκε. Ωστόσο, επειδή αυτό θα μπορούσε να Μάικλ δεν ήταν καλά και η αίσθηση που χρησιμοποιούνται σε δασοσυστάδας in. Ποια δεν αποδεικνύει ότι φαλκιδεύεται τον θάνατό του. Απλά δείχνει ότι χρησιμοποιείται μια συστάδα in.

  8. MISS M Said,

    Αγαπούσα και Michael γνώριζε προσωπικά. Για πραγματικά πιστεύετε ότι θα πεθάνουν και να έχουν όλα αυτά τα ναρκωτικά ιστορία γύρω του. Αν φαλκιδεύεται θανάτου σας σας θα θέλουν να είναι τόσο ωραίο δυνατό, δεν θα ήθελα οι άνθρωποι να γνωρίζουν την προσωπική σας επιχείρηση. Πλέον, για να νομίζεις ότι θα ψεύτικο το θάνατό του για μια συναυλία και να έχουν όλες αυτές οι δυστυχείς ανθρώπους, δεν είναι πραγματικά αυτό που διαμορφώθηκε για Michael Jackson. Ο ανήλθε για την αγάπη και συμπάθεια για τους ανθρώπους σε αυτό τον κόσμο. Αν το έκανε ψεύτικο το θάνατό του, και ειλικρινά αμφιβάλλω, ότι θα το πράξει, προκειμένου να gasin κάποια ειρήνη, και η υγεία του να επανέλθει σε τροχιά.

  9. jackoisalive21 Said,

    Το ήξερα αυτό wasn't του, σοβαρά η φωνή τα λέει όλα. αλλά στην πρόβα τη σαφήνεια του. και αν δει κανείς αυτό ρε παιδιά ώμους dont νομίζεις ότι είναι πολύ ευρύτερο jacksons τότε; απλά μια γνώμη αναζητεί βαρύτερα από michael.

    i dont michael κατηγορήσει για το θάνατό του faking Ελπίζω HES στην ειρήνη τώρα!

  10. Vee Said,

    Έπρεπε να παρακολουθήσουν την συνέντευξη τύπου, μερικές φορές, επειδή η συμπεριφορά του ήταν τόσο διαφορετική. Στην αρχή είχα μια δύσκολη στιγμή θα τον πιστέψει. Φυσικά, όλοι είναι ελεύθεροι να πιστεύουν ό, τι θέλουν, αλλά πιστεύω ότι όλες οι φωτογραφίες είναι από το ίδιο πρόσωπο, το πραγματικό MJ. Κοιτάξτε το μεσαίο δάχτυλο περίπου το μισό δρόμο μέχρι, δύο είναι τα σήματα που μπορείτε να δείτε σε όλες τις φωτογραφίες. Είναι σχεδόν μοιάζει με δύο μικρές ανωμαλίες. Είναι σίγουρα το ίδιο χέρι, αλλά λαμβάνονται από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

    Επίσης, δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια MJ ηθοποιός που είναι αρκετά καλή για να τρέφουμε τους ανθρώπους, εκτός από απόσταση ... ίσως κυματοειδές σε ένα πλήθος από μια λιμουζίνα, ή την είσοδο και την έξοδο από τα κτίρια. Επίσης, δεν πιστεύω ότι πέθανε από την Pepsi εμπορική ατυχήματος. Όλα αυτά δεν έχει νόημα. Θέλω Michael ήταν ακόμα μαζί μας, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι του πάει.

  11. Andrea Said,

    Το χέρι θεωρία αυτή μπορεί να εκτείνεται λίγο - αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάσκεψη o2 δεν Michael Jackson. Για οποιοδήποτε λόγο, ενδέχεται να έχει για, δεν ήταν αυτός - σε όλα. Αλλά μάλλον κανείς δεν θα είναι ποτέ σίγουρος.

  12. IDK Said,

    είναι όλα αυτά είναι μόνο και μόνο επειδή τις bs mj doesn't σημαίνει την αλήθεια χέρια είναι προφανώς το ίδιο ο ένας από αυτούς είναι μόλις sliightly μετατραπεί thats γιατί φαίνονται διαφορετικά

  13. Usagi Said,

    Λυπάμαι να σας απογοητεύσω, αλλά ότι είναι το ίδιο χέρι .. εξετάσουμε μόνο το μεσαίο δάχτυλο. Μπορείτε να δείτε τα δύο dents στη μέση; Ναι, ακριβώς τα ίδια και στις δύο εικόνες .. τις σχετικές διάρκειες των δακτύλων είναι επίσης το ίδιο .. ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να μιμηθούν Αν δεν το "imposter" θα είχε πολύ καλή πλαστική χειρουργική επέμβαση εκτελείται για τα χέρια του την οποία θεωρώ πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς.

  14. SkylinexBleedsxRed Said,

    Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε τις επενδύσεις στο χέρι σας. Οι γραμμές και στα δύο χέρια δεν είναι ίδιες μεταξύ τους. Συνεπώς, τα χέρια του είναι διαφορετικά. Επίσης, η βάση της την παλάμη είναι διαφορετική. Michael του είναι λιγότερο εσοχή.

  15. kazza Said,

    Συμφωνώ ότι isn't MJs πλευρά και ότι η βάση της το χέρι του είναι διαφορετική και οι γραμμές σχετικά με το χέρι του είναι διαφορετικά

  16. Sosh Said,

    Αν δούμε τα πράγματα που happenend από το "Αυτό είναι" αναγγελία Michaels μέχρι θανάτου 'όλα ως setup από AEG,
    Χρησιμοποιώντας μια imposter ταιριάζει σε όλη την ιστορία. Ίσως Michael δεν γνωρίζει την ακριβή σχέδια ή δεν συμφωνούν πλήρως.

    Το σχέδιο της AEG έχοντας 10 συναυλίες γρήγορα μετατράπηκε σε συναυλίες σε 50 από τη λαϊκή απαίτηση των οπαδών της MJ. AEG allready Φυσικά γνωρίζουμε ότι στο σημείο της συναυλίες δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί.

    Ορισμένες δαπάνες έπρεπε να γίνουν (Ο2 αρένα, εισιτήρια, πρόβα, backdrops κ.λπ.), αλλά το κόστος αυτό είναι μικρό σε σύγκριση με το πρόσθετο εισόδημα από τους σχήματος.

    Από την αρχή γνώριζαν Michael είχε να «πεθαίνουν». Αν Μιχαήλ ήταν σε θέση να εκτελέσετε αυτές τις επιδείξεις ή μη, δεν ήταν ένα θέμα. Αυτές θα πρέπει να δημιουργηθεί μια δυναμική όπου ο καθένας στον κόσμο ήταν σκέψης off Michael ξανά. Οχι μόνο τα 800.000 άτομα που είχαν αγοράσει εισιτήριο. Ο θάνατος θα είναι ότι η δυναμική της. Οι allready γνώριζε ότι πολλά CD και DVD της θα είναι αυτές που πωλούνται μετά το θάνατο. Η απόκτηση περισσότερα έσοδα από ό, τι από τις 50 συναυλίες και μόνο.

    Η καθυστέρηση πρώτες 4 συναυλίες είναι όλα μέρος του αεροπλάνου. Θα καλύπτονται για επιπλέον προσοχή των μέσων ενημέρωσης και δίνει την ψευδαίσθηση Michael δεν ήταν για αυτό. Και στη συνέχεια, αμέσως μετά την τελική πρόβες MJ πέθανε.

    AEG Fortunatley για όλα τα πρόβα ήταν Recored στο Highdef και απολύτως κατάλληλη για την απελευθέρωση με ένα DVD. Θα πουλήσει εκατομμύρια όπως είναι οι τελευταίες ενέργειες του βασιλιά της ποπ. Μετά υπάρχει και το μνημείο που μπορεί και θα κυκλοφορήσει σε DVD / Bluray. Πιστέψτε με! Αυτό θα κερδίζουν AEG και η Sony (που έχουν συμφωνηθεί κατά πάσα πιθανότητα σε μια συμφωνία) πολλά χρήματα.

    Michael Ίσως πάλι victom χρήματα από τις μεγάλες εταιρείες. Ίσως ήταν ο Mastermind πίσω από αυτό το σχέδιο για την απόδραση σε μια φυσιολογική ζωή και να πειστεί AEG τραβήξτε το αναβάλλουμε.

  17. ladylee1979 Said,

    τελευταία διαβάσετε στις εφημερίδες ήταν ότι ήταν να michael υψηλό για τα ναρκωτικά για να εμφανιστεί στο 02 ο συνέδριο προφανώς couldnt που διεγείρουν τον τρόπο αυτό είναι αρκετά αργά για να το 4hrs GIG όλοι να κνησμώδης πόδια έτσι αποφάσισε να καλέσει σε μια διπλή jacko να καλύψει γι 'αυτόν, στ υπήρχε επίσης αμφιβολίες κατά τη νομική πλευρά των πραγμάτων που θα μπορούσε να πάρει αποτυπώματα από το decesed ήταν το έχουν Michaels εκτυπώσεις από τις δικαστικές υποθέσεις και την καλύτερη φωτογραφία για να την χρησιμοποιήσει για comprasion του mugshot φωτογραφία που έπρεπε να τον στα μάτια του LAwi dont τον ήθελε νεκρό εγώ ο ίδιος είχα εισιτήρια αλλά νομίζω HES φύγει ας τον να φύγει τώρα

  18. ζωντανός Said,

    Μήπως κάποιος δείτε την ομιλία που έδωσε κατά τη Latoya Nokia μετά το μνημείο; Είπε κάτι σαν Michael παρακολουθεί και θεωρεί ότι όλοι εσείς (οι οπαδοί) και ο ίδιος αγαπάει όλους πολύ. Τι;;; Αν κάποιος θα βίδα μέχρι θανάτου φάρσα θα ήταν Latoya LOL Αλλά αν αναφερόταν σε αυτόν που στον ουρανό, τότε γιατί δεν λέει ότι ή από πάνω ή να πω κάτι; Είναι απλώς
    πολύ εκκεντρικός. Όταν κάτι doesn't αισθάνονται ή φαίνεται σωστό αυτό που συνήθως δεν είναι. Απλά ήθελα να ακούσω αν κάποιος ότι αυτό το σχόλιο ήταν πραγματικά περίεργο.

  19. goslinger1 Said,

    Έχω δει από κοντά ups τα δόντια και από τις δύο Michael και το "imposter". Τα δόντια είναι διαφορετικά! Παρόμοιες, αλλά δεν είναι το ίδιο. Δεν μπορείτε να αποκρύψουν ότι-και μια διαφορετική οπτική γωνία η φωτογραφία δεν μπορεί να αποκρύψει αυτό.

    Σκέφτομαι για το γεγονός ότι Michael ήταν μια πραγματική LOVED ερμηνευτή και το στάδιο. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εκτελούν με προθυμία να εγκαταλείψουν για πάντα. Αυτό ήταν αυτό που γεννήθηκε για να κάνει! Μήπως δεν έχει αρκετά μέχρι να πεθάνουν από την αληθινή αγάπη του για τη σύνταξη και την εκτέλεση του οπαδούς; Σκέψου το. . . έχει κάνει αυτό από τότε που ήταν 5! Πώς μπορεί να κλείσει ξαφνικά το μέρος της τον off και το σκάσω σε κάποιο νησί κάπου;

    Είμαι τόσο διχασμένη. Ελπίζω να είναι ζωντανός, αλλά αν "επανεμφανίστηκε" θα έπρεπε να έχει έναν τόνο των νομικών πράγματα ρίχνονται σε αυτόν, δεν θα είναι; Αν φαλκιδεύεται το θάνατό του, πιστεύω ότι δεν θα έρθει ποτέ "επιστροφή".

    Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, είναι σαν να είναι "νεκρή" ούτως ή άλλως. Ποτέ δεν θα τον δει ξανά στη σκηνή, όπου και ανήκει. . . ακόμη κι αν πίνετε ένα PINA Colada σε κάποια ξένη χώρα!

  20. MyBelovedMJ Said,

    Miss M αν γνώριζε Μάικλ, προσωπικά mabye μπορείτε να asnwer μου ερώτηση 1. Η writwing σε μπλε χρώμα στη φωτογραφία του, στο μνημείο της Τρίτης; Αυτή ήταν η writeing: I `m ζωή, και εγώ είμαι εδώ για πάντα. Γιατί μόνο αυτό sentece; Γιατί να μην το σύνολο του τραγουδιού; Ξέρετε ότι;. I Love Michael πολύ 2. Και έχω να Neverland, είναι το πιο γλυκό άνθρωπο IVE συνήλθε ποτέ. Αλλά δεν ξέρω αυτόν τον ίδιο τρόπο που κάνατε .. Και λυπάμαι που borther σας, αλλά μπορώ να το `t φράση από το κεφάλι μου. Mabye είναι μόνο εμένα, αλλά το είδα ως σημάδι από Michael, φωνάζουν αφελής, ηλίθιος ή κάτι τέτοιο. I don `t γνωρίζουμε, είναι μόνο μια αίσθηση. Θα ήθελα να μου δώσει τα πάντα για να τον δικό πίσω, τα πάντα. Χρειάζομαι κάποια ειρήνη στο μυαλό μου, για όλα αυτά, έχω κλάμα χωρίς σταθμό για τα τελευταία 2 εβδομάδες, και έχω τόσο devasteded, ότι θ καπέλο μου να αφήσουμε x φροντίσουν το γιο μου, το 1ο ζευγάρι των ημερών . Επομένως, σας παρακαλώ, αν έχετε κάποια ιδέα, ή οποιοσδήποτε άλλος έχει. Παρακαλώ πείτε μου. Ποτέ δεν θα δεχθεί το γεγονός ότι Michael πέρασε μακριά, αλλά θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να μάθουμε να ζούμε με αυτό, κάποια μέρα. Συγνώμη και πάλι για σας ενοχλεί, ακριβώς χρειάζεται για να καθαρίσετε το μυαλό μου από αυτό. Είναι ωραίο να saee το γεγονός ότι τόσοι πολλοί αγάπησαν Μιχαήλ, για το ποιος ήταν, και ποτέ δεν πέρασε καμία απόφαση σχετικά με τον ή τίποτα. Εύχομαι ότι θα μπορούσε να το δει αυτό.

  21. MyBelovedMJ Said,

    I `t έτσι βλέπουμε ότι, πρέπει να ομολογήσω ότι. Αλλά ναι, φαίνεται κάπως περίεργο το γεγονός ότι μιλάει γι 'αυτόν, σε pressence έννοια. Hmmm.

  22. bghoppy Said,

    Αν είναι τόσο νεκρός, γιατί αυτό δεν μοιάζουν με AEG και η οικογένεια είναι ποινικώς υπεύθυνο. Γιατί κανείς δεν καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είναι δυνατόν εδώ ότι, κατά τη αποδυναμωθεί κατάσταση, οι άνθρωποι που διαμορφώθηκε για την πραγματοποίηση ή χαλαρά τεράστια χρηματικά ποσά ανάλογα με το αποτέλεσμα και την οικογένεια που έχει στην πλάτη του κλυδωνίζονται όπως άστεγοι πιθήκους (ή ακόμη και κυρίως μετά το θάνατο), είχε να κάνει με αυτό; Η εστίαση είναι μόνο οι γιατροί. Όλα αυτά τα χρήματα και να παίξει φάουλ αποκλείστηκε η πρώτη ημέρα; Έλα!
    I μπορούν να τρελό, αλλά δεν είμαι ηλίθιος. Κάτι δεν πάει καλά για την ή τον άλλο τρόπο. Επιλέγω να πιστεύω ότι είναι μια φάρσα, λόγω των τρομακτικών πραγματικότητα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν, εάν είναι αλήθεια ότι η νεκρή. Αυτό είναι ότι αν είχε πεθάνει από τα ναρκωτικά, παρ 'όλα, αυτό σημαίνει ότι το ταλέντο, του πλούτου, και η αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους και οπαδούς, ακόμα και να χάσει τον έλεγχο απέτυχε. Γιατί πιστεύω ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν από OD, thats μια αποτυχία της selfpreservation υπόψη και για τους άλλους.
    Έχει πραγματικά τη ζωή του μετά την παρόμοια τόξα της Τζούντι Γκάρλαντ, και τον Elvis, και Anna Nichole Smith, με ένα άτομο που έχουν μάθει ένα μάθημα σχετικά με τη φήμη, πλούτο, τα ναρκωτικά, κ.λπ.; Ειδικά MJ ίδιος που σπούδασε όλων αυτών των ανθρώπων ζει σε λεπτομέρειες;
    Καλωσήρθατε στην Αμερική, στη συνέχεια, υποθέτω.

  23. she_can Said,

    Αντίληψή μου είναι ότι ο "θάνατος" είναι ίσως ανεβεί αν κοιτάξουμε ορισμένα γεγονότα.

    - Προφανώς δεν ήταν πρόθυμος να κάνει 50 συναυλίες στο O2 Arena, αλλά μόνο το 10 υπάρχει και στη συνέχεια ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία.

    πολύ ενδιαφέρον άρθρο
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-threat-to-axe-this-is-it-concerts_1108373

    στην περίπτωση που η σύνδεση δεν λειτουργεί, εδώ είναι το άρθρο
    "MICHAEL JACKSON απείλησε να ακυρώσει το σύνολο της σειράς This Is Δείχνει κατά 40 συναυλίες προστέθηκαν χωρίς την άδειά του, σύμφωνα με νέα έκθεση.
    Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο στις 5 Μαρτίου (09) ότι θα πρέπει να εκτελούν 10 συναυλίες στην πόλη της O2 Arena του Ιουλίου (09).
    Εντός των ημερών, το 40 δείχνει πιο είχε προστεθεί με το χρονοδιάγραμμα - Jackson ήταν αναφορές, αλλά αγνοούν το σχέδιο από φορείς AEG Live, και απείλησε με τσεκούρι όλα ημερομηνίες 50, όταν το έμαθα.
    Ελεγκτικές Gerald Posner δημοσιογράφος γράφει για TheDailyBeast.com, "Jackson προφανώς γνώριζε δική όρια. Επέμενε για να μην υπερβαίνει το 10 παραστάσεις ... Πίσω από τις σκηνές, AEG Jackson και οικονομικών συμβούλων προφανώς είχε επεξεργαστεί μια συμφωνία η οποία απαιτείται η pop star δείχνει να κάνει περισσότερα.
    "Όταν έμαθα του Jackson ότι μετά τη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα αρκετές μέρες πολυτάραχος συνεδριάσεις, με τις κατά καιρούς Jackson απειλεί να μην κάνει καμία."

    - Ο ασφαλιστής AEG (Λόυντς) πολιτική καλύπτει υπερβολική δόση ναρκωτικών

    ένα άλλο ενδιαφέρον άρθρο:
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/jacksons-insurance-policy-included-drug-overdose_1108633

    Εδώ είναι ένα απόσπασμα:
    Η συναυλία προώθησης πίσω MICHAEL JACKSON επιστροφή του περιοδεία θα λάβετε ένα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την αποπληρωμή των ασφαλιστών αν δείτε τις εκθέσεις που συνδέουν την superstar της περνώντας με τα ναρκωτικά είναι σωστά - γιατί η πολιτική τους καλύπτει το θάνατο από υπερβολική δόση.

    - Εδώ είναι που ο φίλε Μαρκ Λέστερ είπε σήμερα περίπου MJ

    "Το όλο περιστατικό της αλήθειας σχετικά με το θάνατο του Μιχαήλ φαίνεται στο πέπλο μυστηρίου, για να πούμε το λιγότερο. Μπορείτε διερωτώμαι ποιος προστατεύει ποιον και γιατί.
    "Αυτό είναι που θεωρώ τόσο πολύ μυστηριώδη - Michael μισούσε βελόνες. Του έδωσα το βελονισμό δύο φορές, μία φορά και για sprained αντίχειρα και άλλο χρόνο για μια αράχνη δάγκωμα. Αυτός δεν θα έχει καμία οστεοπαθητική, επειδή δεν μπορούσε να φέρει να ακούσω τα κόκαλα κλικ. "

    πηγή: http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/lester-jackson-hated-needles_1109285

    (ναι μου αρέσει αυτή η ιστοσελίδα)

    Έτσι μου με τις 3 γεγονότα:

    το θάνατό του είναι σκηνοθετημένα ως υπερβολική δόση ναρκωτικών
    - Τα μέσα ενημέρωσης θα επικεντρωθεί σε αυτήν την ιδέα ότι ήταν τοξικομανής
    - Τα αποτελέσματα των δοκιμών θα επιβεβαιώνουν ότι (υποτίθεται ότι)
    - AEG γίνεται η πληρωμή από τον ασφαλιστή
    - Michael (που δεν ήθελε να κάνει την επιστροφή της AEG ήθελε τον τρόπο να το κάνει), μπορεί απλώς υπόλοιπα. Η επικείμενη 2 άλμπουμ + το ανέκδοτο περίπου 100 τραγούδια είναι ένας καλός τρόπος για να συνεχίσετε να κάνετε ό, τι του αρέσει, χωρίς τουριστικά. Εδώ η τελευταία μου σημείο / αν κάποιοι από εσάς είδαν την Ιδιωτική Αρχική Ταινίες DVD κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια, είπε (σε μια αστεία σκηνή BTW) ότι δεν ήθελε τουριστικών αλλά του αρέσει να αλληλεπιδρά με τους οπαδούς, τα ταξίδια, κλπ. ...

    Αφήστε μου τα σχόλιά σας!

  24. Πίστη Said,

    Είμαι χαρούμενος, γιατί ήξερα αυτό!
    Πιστεύω πραγματικά ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν μια imposter, μόλις άκουσε τη φωνή του, και πως ... μοιάζει ο κάθε γέλια ... το πρόσωπό του είναι τόσο παράξενο.
    Γνωρίζω ανθρώπους που δεν είναι οπαδός του MJ καν εγώ, που δεν im MJ ανεμιστήρα, αλλά όταν είδαμε πριν από τέσσερις μήνες αυτό το βίντεο, συμφωνήσαμε:
    Δύο ιδέες: 1) MJ άλλαξε εντελώς το πρόσωπό του, και έχασε το μυαλό του, εντελώς τρελό, ή 2) Μια imposter κακό που μας έκαναν να γελάσω!

    Δεν λέω ότι MJ είναι ζωντανός, είναι άλλο πράγμα, όμως, να γνωρίζει, αυτός ο άνθρωπος δεν MJ, μπορώ να ορκίζομαι αυτό.

  25. Πίστη Said,

    Δεύτερο στοιχείο, ότι έχω διαβάσει: το βίντεο φαίνεται να είναι ένας επεξεργαστείτε!

  26. Andrea Said,

    Απλά λέει - ό, τι εξακολουθεί να αναφερθεί εδώ από άλλους, και η δική μου εικασίες από την πρώτη μέρα της λεγόμενης "θάνατος" έχουν σχεδόν 100000000000% έκανε να MJ πραγματικά γνωρίζουν ότι δεν είναι νεκρό. Απλά δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την ημέρα που αποφασίζει να πούμε στον κόσμο και θα έρθω εδώ και να μπορούμε όλοι να χαιρόμαστε επειδή γνωρίζαμε ότι ήταν εντάξει για να ξεκινήσει με!

  27. bghoppy Said,

    Ας είναι επιστημονική για όλα αυτά:
    Ποια είναι η απόδειξη πραγματικά περιστατικά στην υπόθεση αυτή, ότι θα σταθεί στο δικαστήριο; Πέρα από τις ατελείωτες φήμες και εικασίες, τι έχουμε;
    Μπορείτε να μου αποδείξει MJ είναι νεκρός; Δεν σώματος, δεν πιστοποιητικό θανάτου, δεν υποβλήθηκε καμία απόδειξη για την επιστολή του θανάτου. Δεν εγείρει υποψίες σχετικά με φάουλ παίξει (infact απέρριψε την πρώτη ημέρα, και δεδομένου ότι ποτέ δεν θεώρησε), μόνο επίμονη εμμονή πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, παρά τα στοιχεία δεν παρέχονται από την ιατρική ή την αρχή επιβολής του νόμου. (πολύ βολικό που χρειάζεται 4-6 εβδομάδες για την τελική απόφαση, όπως ακούγεται, όταν η "οικογένεια" πλήττει το στάδιο) (και ακόμα, θα μάθουμε τι ναρκωτικά τον σκότωσαν από τώρα, οπότε γιατί να μην απαλλάξει το εν λόγω litle πληροφορίες; Γιατί δεν info Σχετικά με το δεύτερο και το τρίτο νεκροψίες;) Πολλοί γιατροί και νοσοκόμες διαρροής τους κουράγιο για το ιδιωτικό ιατρικό ιστορικό παρά hipo νομοθεσιών πρόληψη της ομιλίας του τα θέματα αυτά, ανεξάρτητα από το καθεστώς της ζωής.
    Μπορούν οι ιστορίες διαβάζουμε και ακούμε σχετικά με το MJ να θεωρηθούν αξιόπιστες και βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά; Δεν τρόπο. Κάθε λεπτομέρειες θα μάθουμε ποτέ MJ aboutabout την οικογένειά του και στη συνέχεια έρχονταν σε αντίθεση με κάποιον άλλο ή τον εαυτό τους. Να θυμάστε ότι είναι ένας άνθρωπος που είχε την αντλία PR άνθρωποι οι ιστορίες του ΗΒ θάλαμο και ο ελέφαντας άνδρας της σε οστά του Τύπου, τότε λέει την επόμενη ρεπόρτερ, που είναι τρελός, "Τα ψέματα για μένα". Κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει την αλήθεια για αυτό τον άνθρωπο και τη ζωή του, και ο ίδιος έχει ρόλο σε όλες τις εν λόγω στρεβλώσεις.

  28. melia8383 Said,

    Ελπίζω ότι ακόμα ζωντανός .... Δεν ξέρω.
    Έβλεπα τα βίντεο του YouTube ασθενοφόρο υποστήριξη από τον δρόμο. Γιατί να πάμε τόσο αργή, δεν έχουν καν τους στις σειρήνες; Αν ήταν alread "νεκρό", όταν έφτασαν εκεί, ο γιατρός θα υπογραφεί το πιστοποιητικό. Και θα του ζητήσει το ιατροδικαστών.

    Λυπάμαι, αλλά δεν έχουν δει ένα ασθενοφόρο πάνε τόσο αργά, αν ήταν επείγον!!
    Και πώς θα μπορούσε να πάρει κανείς από το "τελευταία" εικόνα με MJ; Από όσα είδα το "σωματοφύλακες" είχε μπλοκάρει τα παράθυρα στο πίσω μέρος, και η πλευρά!!
    Η είδηση είναι τώρα με πιο "ιστορίες", το οποίο κάνει τα πάντα τόσο απλά μαντάρισμα σύγχυση!!
    Και δεν ξέρει πού το "σώμα" των MJ πήγε!!
    Το "πιστοποιητικό θανάτου" είναι πλαστά, μπορείτε να πείτε. "Ζει με τους γονείς;" έλα τώρα, ήταν η ενοικίαση home.of πορεία που θα έχουν latoya όνομα εκεί, γιατί στις ειδήσεις σταθμούς. θα δει την ζουν εκεί τη νύχτα. Μπορείτε εύκολα να purshase αυτές.
    Από όλες τις διασημότητες που είχε πεθάνει Μάικλ είναι η μοναδική, πραγματικά δεν το έχετε δει;
    Τίποτα δεν προσθέτει μέχρι;
    Γιατρός supposely τον βρήκα στο κρεβάτι δεν "αναπνέει;"
    Γιατρός δει τον κατάρρευση;
    Prince (το παλαιότερο γιο) τον είδα κατάρρευση και νόμιζε ότι έπαιζε;
    Μπορεί κανείς να προκύψουν οι "Ιστορία" ευθεία;
    Απλά θεωρώ παράξενο, η AEG insursed την περιοδεία (που καλύπτονται για υπερβολική δόση ναρκωτικών, αλλά δεν έχουν φυσικά αίτια);
    Μόλις 2 εβδομάδες πριν από την "περιοδεία;"
    Γιατί δεν τους λόγω της MJ παιδιά, δεδομένου ότι ήταν εκεί; Και το πρόσωπο που ονομάζεται 911; Όλα αυτά ήταν υπό αμφισβήτηση ο γιατρός;
    Λοιπόν, οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι κατά τη διάσκεψη O2 ότι δεν ήταν Μιχαήλ.
    Navi είπε ακόμη ο εκ συνέντευξη (κάπου στο youtube) ότι ο ίδιος προσέλαβε τον MJ να είναι ένα δόλωμα και μερικές φορές πηγαίνουν σε άλμπουμ προσφορές!!!!
    Και η οικογένεια Jackson είναι "τρόπος" να ήσυχο σε όλα αυτά. Στο μνημόσυνο τα παιδιά δεν φαίνεται ακόμη θλιβερό! Ήταν κοντά του, γιατί αυτά δεν θα κλάψει;
    Οι άνθρωποι που ήταν κοντά του είπε ότι δεν θα κάνουμε τα ναρκωτικά, δεδομένου ότι ήταν τρελό να υγιή περίπου, μια vegan (μόλις έφαγε), επεξεργάστηκε. Μισούσε βελόνες!!
    Αυτή η "ιστορία" των μέσων ενημέρωσης είναι ότι η διατροφή είναι τρελοί οι άνθρωποι, ποτέ δεν άκουσα κάτι σαν αυτό πριν!!!! Αν είχε εθιστεί στα ναρκωτικά, θα του είχε τεθεί, ιδίως κατά την επιστροφή στις δοκιμές πιστεύω 93-94 και 2005; Πριν από μία εβδομάδα ο Joe Jackson ήταν όλοι στην τηλεόραση δεν είναι πλέον αυτός; Και γιατί δεν έχουν ταφεί το σώμα; Θέλω να πω ότι ήταν τόσο επικεντρωμένη σχεδιασμό και το μνημείο που δείχνει τους "πρόσωπα" που ενεργούν, δεν μπορούσαν να αποφασίσουν εάν θα είναι σε MJ;
    Κάνει nosense μου!!
    Αν είναι όντως "προχώρησε" δεν ενδιαφέρονται, ότι αυτό που δείχνει.
    Αλλά ελπίζω ότι δεν του αξίζει να είναι ευτυχισμένος.
    Στο μνημόσυνο γιατί Marlon πω την ιστορία για το πότε Michael ήταν ντυμένος σαν το γέρο στο δισκάδικο; Και πού είναι ο Chris Tucker, Steve Harvey, Diana Ross, Liz Tyler. Οι περισσότεροι από όλους ότι έκανε λάθος αυτός εμφανίστηκε στο "Memorial" Corey Fieldman όπως και μερικά άλλα αστέρια που μίλησε γι 'αυτόν, όταν ήταν "ζωντανή".
    Τι γίνεται σχετικά με τα νεύρα μου είναι ότι ξαφνικά Michael "περάσει" όλα αυτά τα Fake A **
    Διασημότητες θέλουν να κλαίμε και να ψεύτικο μπροστά από την κάμερα, να πω πόσα σήμαινε για τους Μιχαήλ, παρακαλώ!!
    Και τώρα τα ΜΜΕ είναι bashing Michael λένε τα παιδιά ένα «υπερβολικά λευκό" να michael της, και ήταν "εθισμένοι" με τα ναρκωτικά;
    Επιστροφή το 2005, ορισμένες από τις "ύποπτες" ex-bodguards στράφηκαν εναντίον και έλεγα ότι molested την boy.People θα πει anthing χρημάτων και κάμερα φορά, όπως και τώρα.
    Η ιστορία αυτή είναι λίγο πολύ άγρια!!

  29. melia8383 Said,

    Συγγνώμη για το μεγάλο σχόλιο, είχα πολλά να πω!! LOL

  30. JC.LOVES.MJ Said,

    ARGHHH! im soooo σύγχυση, τα χέρια κάνουν εξετάσουμε διαφορετικά πρέπει να ομολογήσω αλλά συμφωνώ με το μεσαίο δάχτυλο και το dents, ότι είναι παρόντες σε όλες τις φωτογραφίες. I sooo ελπίδα HES alivee!

  31. JC.LOVES.MJ Said,

    Όλοι ανησυχούν για im είναι που κάνει όταν επιστρέψει, θα πρέπει να υπάρχουν alotta νομικά θέματα για την αντιμετώπιση, αλλά atleast θα είναι ζωντανός άι;
    - J

  32. monij Said,

    she_can: Τα σημεία που σας οδηγούν να σκεφτούμε MJ δολοφονήθηκε από AEG, είναι πιθανό ότι θα carryout την απειλή και αν "πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών", τότε η ασφαλιστική θα καταβάλλουν.

  33. JC.LOVES.MJ Said,

    Melia8383: Πρέπει να πω ένα πολύ καλό σχόλιο για το θέμα. Πολύ πολύ έγκυρη.
    im justt Soo σύγχυση, αυτή η ιστοσελίδα μου δίνει ελπίδα
    - J

  34. SkylinexBleedsxRed Said,

    She_Can: Αυτά είναι τα σημεία που μπορείτε awesome συμπέρασμα. Χάρηκα που τα άρθρα, σας ευχαριστώ!

  35. Sosh Said,

    Δολοφονία από AEG θα μπορούσε να είναι εφικτό. Μετά από όλα, προσέλαβε τον γιατρό και, ενδεχομένως, του λοιπού προσωπικού. Ας ελπίσουμε αυτή η ιστορία δεν είναι αλήθεια. Αυτό θα σήμαινε Μάικλ είναι πραγματικά νεκρός.

  36. ladylee1979 Said,

    τα χέρια ή dont δεν αλλάζει το γεγονός ότι συνηθίζει να βλέπουμε είδωλό μου στις 26 july2009 ήμουν πολύ χαρούμενος να τα εισιτήρια αυτά θ ζωικό άλευρο και Εκλαιγα για εβδομάδες προετοιμασία της για την έκρηξη, τότε αυτό θα ήταν ότι ήταν ότι ακόμη επίκλισης i get γι 'αυτό ακριβώς φαίνεται πραγματικό i dont επίκλισης φανταστούμε τη ζωή χωρίς mike HES ήταν εκεί για εμένα για 25yrs im θυμωμένος και αναστατωμένος i επίκλισης τον δω και πάλι, όπως επίσης για το ασθενοφόρο που πρέπει να τη σειρά τους στις σειρήνες από το aproach σε ακίνητα και 2 λόγους, θα μπορούσε να της έχει αργή τρέχει είτε αυτός είναι στην πραγματικότητα νεκρή, ώστε δεν χρειάζεται να βιαστούμε ή HES ζωντανός και χρησιμοποίησε μια mannaquin έκτακτης ανάγκης και έτσι δεν υπάρχει νομοθεσία κατά των faking θάνατο το δικό σας μπορείτε να πάρετε συνελήφθησαν για αυτό, όπως και για την ταφή δεν συμβαίνει μέχρι να έχουν Michaels εγκεφάλου πίσω και μπορούν υπόλοιπο του σε ένα κομμάτι.

  37. Goldie Said,

    Είμαι επίσης cunfused ??????

  38. dianafan Said,

    Έχω αυτό το site μετά με βαριά καρδιά. Είμαι βέβαιος MJ είναι νεκρός, αλλά όταν υπάρχει ελπίδα για τη ζωή εκεί. Απλά μερικές παρατηρήσεις να κάνω σχετικά με την απατεών. Αν MJ ήταν φαλακρός και έχοντας να φορούν περούκα, γιατί είναι το χέρι που καλύπτεται με μαύρη βαφή μαλλιών; Περούκες δεν ξεθωριάζει στην πλύση. Επίσης, γνωρίζω ότι δεν μπορώ να το κάνετε αυτό, αλλά ίσως κάποιος μπορεί - υπάρχει άλλος τρόπος για να τραβήξετε μια πλήρη αντιμετωπίζουν pic της MJ από την τελευταία πρόβα και βάλετε δίπλα στο απατεών και μια υποτιθέμενη πραγματική πρόσφατη; Αυτό που θα ήθελα να δω. Έχω μόνο παρακολούθησαν την πρόβα δύο φορές όπως διαταραχθεί, αλλά μου φαίνεται πολύ μικρή MJ (γνωρίζω τη μεγάλη φάση lol) και η απατεών massiveley είναι ευρεία σε σύγκριση. Μπορεί να κάνει κανείς την ανάλυση της φωτογραφίας;

  39. feyaya Said,

    Δεν είχα ακούσει ότι προσέλαβε AEG ότι γιατρός? i ακούσει ακριβώς το αντίθετο, ότι ήταν michael που προσωπικά τον προσέλαβε. ή μήπως είμαι σκέψης ενός διαφορετικού γιατρό; Είμαι σε σύγχυση. Νόμιζα ότι ήταν πιθανόν δολοφονήθηκαν πολύ, αλλά αυτό είναι μια τέτοια φρικτή σκέψης, ιδίως στην περίπτωση που όλοι θέλουμε να είναι ζωντανός, έτσι; συν τη δολοφονία θεωρία πάει μαζί με τον Joe Jackson η θεωρία του. όλοι γνωρίζουμε ένας υγιής πρόσωπο ποτέ δεν συμφωνεί με τον Joe, LOL.

  40. Jamy Said,

    Νομίζω ότι είστε όνειρα ... είναι πράγματι το ίδιο πρόσωπο ... είναι σίγουρα ήταν Michael στο Λονδίνο ... Εικόνα για αριστερά δεν είναι σαφείς και δεν είναι το χέρι την ίδια άποψη, είναι η explaination!
    Ίδια μύτη (είναι δύσκολο ti έχει το ίδιο!) Ίδιο πηγούνι ίδιο χαμόγελο ίδια φωνή!

  41. charbour Said,

    Γεια σου, αυτό είναι εντελώς τυχαία, χωρίς όμως κανέναν άλλο συμφωνούν ότι:
    MJ πρώτος πέθανε όταν πολλοί άνθρωποι θεωρούσαν ότι ήταν πραγματικά νεκρός. (Ξέρω ότι έκανε) και στη συνέχεια στο πέρασμα του χρόνου όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να διερωτώνται σχετικά με την ιδέα ότι ο βασιλιάς μας είχε φύγει;
    Ειλικρινά πίστευα ότι μετά από το μνημόσυνο τα πάντα για τον θάνατο του Μιχαήλ faking θα πήγαινε σε μια στιγμή αλλά είναι πράγματι έχεις ισχυρότερη. Ποτέ δεν ήμουν κοντά Elvis όταν πέθαναν, αλλά ήταν αυτό το κακό; Αν όλα αυτά τα πράγματα σε σχέση με τον Elvis ganging;

    Είμαι άμεσα 50/50 περίπου MJ αυτή τη στιγμή .. Αυτή η ιστοσελίδα μου 50/50 .. Θα ήταν 100% σίγουρος ότι είχε φύγει, αλλά αυτό ακριβώς κάνει τόσο πολύ αίσθηση!

  42. dianafan Said,

    Tmz - σχετικά με το κομμάτι περίπου αυτο ενέσιμη - υπάρχει ένα σχόλιο ότι poppa joe ήταν σε MJs το βράδυ πριν και ήταν MJ νευριάσει σε αυτόν. Μήπως ο μπαμπάς τελικά έρχονται μέσω των Michael;

  43. supermom75 Said,

    έχω την απάντηση σε αυτό το έκανε χρήση ενός imposter για αυτό συναυλία confrence είχα μία συνέντευξη foud εξηγεί γιατί αυτό είναι φαλκιδεύεται το θάνατό του διετέλεσε oringinally να κάνουν 10 δείχνει ότι είναι αυτό που είναι όλα και, στη συνέχεια, αφού έκανε την πρώτη του anoucment για αυτούς που τότε μια εβδομάδα αργότερα πήρε smacked στο πρόσωπο από την AEG ότι προστίθενται 40 επιπλέον ότι, προκειμένου να κάνει το michael έκανε πρόβα τότε ήξερε ότι δεν μπορούσε να κάνει 50 είπε thenm ήταν τρέχει να τα ακυρώσει AEG είπε δεν ήταν να ασκούν τα καθήκοντα αυτά με όλες ήξερε ότι δεν μπορούσε να χειριστεί 50 συναυλίες, έτσι ώστε ό, τι είναι ψεύτικο για να τον οδηγήσει από το θάνατό του ή AEG δολοφονήθηκε επειδή αυτός αρνήθηκε να τους κάνουμε, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι φαλκιδεύεται από AEG πραγματικά ώθησε τον κακό

  44. Andrea Said,

    @ Diana fan LOL σε λες "poppa joe" που πραγματικά με έκανε να νευρικό γέλιο!

  45. edenmalfoy Said,

    @ Jamy

    ... Είχε ποτέ ακούσει MJ μιλήσει πριν; Η φωνή και τα πόδια είναι νεκροί giveaways ότι η "MJ" στο Λονδίνο συνέντευξη Τύπου δεν ήταν αυτός. Έχει μία φωνή unmistakeable και δεν είναι βαθιά με μια υπόδειξη ενός αγγλική προφορά (ως το πρόσωπο που κατά τη διάσκεψη της ήταν.)

  46. she_can Said,

    Όσον αφορά τα παιδιά της MJ αντίδραση στο θάνατο του πατέρα τους, εδώ είναι που Μαρκ Λέστερ (MJ φίλο και νονό του παιδιά) δήλωσε χθες για το Παρίσι:

    Mark είπε Γεια σας! περιοδικό: "Παρίσι, μου είπε," Mark, μην ανησυχείτε, ο μπαμπάς πήγε να ζήσει με τους αγγέλους τώρα, μπορούμε να έρθει και να μείνει μαζί σου; "

    Πρόσθεσε: «Παρίσι ήταν εξαιρετικά ισχυρή και consoling και στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε ότι όλοι τους είναι ευπρόσδεκτοι να μείνετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή."

    πηγή: http://uk.news.yahoo.com/21/20090706/ten-mark-lester-speaks-to-jacko-s-kids-5f8abb3.html

    Ι δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστεύει ότι ένα κορίτσι που μόλις έχασε την στοργικού πατέρα θα έλεγα ότι - ορισμένοι θα πουν ότι είναι ώριμη, όποια κι αν είναι σοφός, απλά δεν αγοράζουν καθόλου.

  47. supermom75 Said,

    Επίσης, είμαι ένας πολύ στενός φίλος του Michaels χάσετε και μ @ she_can είμαι εκεί που είσαι σε αυτή τη γνώμη σας, όπως εγώ σας κοπεί παρελθόν και μεταξύ των γραμμών και εγώ πιστεύω και πιστεύουμε ότι michael είναι ακόμη μαζί μας δεν νομίζω ότι που μας άφησε όμως, είναι ένα από εκείνα τα συναισθήματα του παρόντος δεν είναι σωστό κάτι δεν πάει καλά έκαναν πολλά λάθη σε αυτό και πιστεύω ότι η αποδειχθούν θα έρθει σύντομα. νωρίτερα, τότε θα πίστευα ρολόι i δώσει ένα μήνα

  48. supermom75 Said,

    αν το έκανε ψεύτικη παρηγοριά πιστεύω ότι τα παιδιά του είναι ο κόσμος του αγαπάει τους θεωρώ πολύ όταν είδα janet κονσόλα paris ήταν όπως και ότι δεν θέλουμε να μιλάμε σαν να είχε γίνει πολύ δεν υπήρχαν δάκρυα και χαμόγελα από όλους τα παιδιά ξέρω αν είχα χάσει πατέρα όπως michael i Balling θα αναφέρονται τα μάτια μου

  49. Andrea Said,

    Συμφωνώ επίσης με supermom και όλους όσους γνωρίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι σίγουρα δεν έχει πεθάνει. Αργά ή γρήγορα πρόκειται να καλύψει τη διαφορά με όλους και θα πρέπει να στραφούν πουθενά, αλλά να παραδεχτώ την αλήθεια.

  50. Samantha Said,

    Michael μισούσε τουριστικά.
    Και αν πει ο κόσμος αυτός didn't ήθελε να το κάνει, θα του ήταν μισούσε.

    Έτσι, υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να βγούμε από αυτό, είτε αυτοκτονίας (που δεν πιστεύω) Ή να ψεύτικο θανάτου που είναι αρκετά σαφές τι happend ..

    Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα, αλλά όλα αυτά τα στοιχεία, καθιστούν beleivable. Απλώς πρέπει να δω τι συμβαίνει. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ michael <3

  51. dianafan Said,

    Τι συμβαίνει με Mjs mate Brando; ό, τι αυτός ήταν αυτονόητο. Είμαι τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν το γνωρίζω, αλλά για Σχολιαστές TMZ παθαίνουν ύποπτες του.

    - Αντρέα, poppa Joe δεν είναι μια στοργική Ο όρος που λαμβάνεται από ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ΗΒ αφύπνιση του Dead Poppa Έγγρ ήταν ο κεντρικός χαρακτήρας και ο wasn'ta ευχάριστο άτομο. Όπως και ο Joe.

  52. brando13 Said,

    Θα ήθελα να πιστεύω ότι είναι ζωντανός και θεωρίες αυτές είναι πολύ ενδιαφέρουσες και αυτό θα σας σκέψη, έχω εξέτασε και εξέτασε διατριβών χέρια του κατά την πρώτη Νόμιζα defo δεν MJ αλλά μετά από εξέταση σε σχέση με αυτά που έχω να πω είναι δικό μας το MJ "fake" που θέτει το χέρι είναι λίγο πίσω και αν είναι πραγματικά εξετάσουμε τις γραμμές υπάρχουν τα ίδια που έχετε για να φανταστώ ότι το "ψεύτικο" χέρι είναι στην ίδια θέση με την «πραγματική» μία μικρή και τα δύο σήματα για το μεσαίο δάχτυλο και των δύο χεριών είναι ένας νεκρός δώσει μακριά! μοιάζει με ουλή, και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία πόσο πολύ το χρέος ήταν και το σκεπτικό ότι τα μέσα ενημέρωσης couldnt hounding αυτόν πια έτσι φαλκιδεύεται δική του θανάτου γιατί στη γη θα ήταν αυτός που τα παιδιά του μέσα από αυτό, ακόμη και αν ήταν να τον δω ξανά τα ελάχιστα αξίζει Messing τους για λίγο το κεφάλι!

  53. she_can Said,

    Όσον αφορά την κόρη της MJ Παρίσι
    Jackson κόρη της θέλει να δεχθεί τα εύσημα για το τραγούδι πατέρας

    πηγή: http://economictimes.indiatimes.com/News/News-By-Industry/Media-Entertainment-/Entertainment/Jacksons-daughter-wants-to-record-tribute-song-for-father/articleshow/4766697.cms

  54. she_can Said,

    Εδώ είναι ένα άρθρο του παρακάτω MJ συνέντευξη Τύπου τον Μάρτιο του

    http://www.foxnews.com/story/0, 2933,505109,00. html

    Μια ασκήσει:
    Jackson strode στην Arena αναζητούν πολύ υγιή, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εκθέσεις του κοντά στο θάνατο ή θανατηφόρες ασθένειες. Πράγματι, το πρόσωπό του εξέτασαν πρόσφατα ανανεωμένο από την αισθητική χειρουργική, η οποία θα εξηγεί τις πολλές φωτογραφίες από αυτόν με μαντίλια και επίδεσμοι. Το στόμα και το πηγούνι είναι σήμερα περισσότερο θυμίζει Steven Tyler. Με τα μαλλιά, θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει σύγχυση με Carly Simon. Αλλά αυτό συμβαίνει Jacko, αυτός της wacko, και εκείνος του backo.

    Ποια είναι η γνώμη σας; Γιατί υπήρχαν φήμες για μια σχεδόν θάνατο;

    Πώς είναι δυνατόν να σταθώ φήμες για αυτόν που τελικά-ότι ο ασθενής περάσει τις ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία; ο λόγος για τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης δεν αμφισβητούν αυτή την ιατρική έκθεση, στη συνέχεια, αν ήταν τόσο γεμάτη ένεση σήματα; έτσι δεν είναι ασφαλιστική απάτη; υπάρχουν εκατομμύρια δολάρια που συμμετέχουν. Λογικά, μετά τη διαπίστωση όλων αυτών των κενών φιαλών φαρμακευτική αγωγή τους, όπου και αν βρεθεί, μετά από τόσες πολλές μαρτυρίες γι 'αυτόν είναι εντελώς drugged κτλ ... μέχρι τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να στραφούν προς την AEG ασφαλιστή και μάθετε τι στο διάολο εδώ. Αντί για αυτό, είναι σαν να υπήρχε πλύση εγκεφάλου μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ήταν τοξικομανής.

    Τώρα, είμαι ακόμη σκέψη σχετικά με το όλο πράγμα νεκροψία, ο εγκέφαλος δεν έχει ακόμη επιστραφεί κτλ ... Πιστεύετε ότι η Αστυνομία θα μπορούσε να καλύπτουν μέχρι το όλο φάρσα; Θέλω να πω ότι δεν είναι όπως ήταν αδιανόητη ότι υπήρχαν συνωμοσίες στην ιστορία της τη συμμετοχή των αστυνομικών υπηρεσιών και οι πολιτικοί ...

  55. Andrea Said,

    @ Dianafan - Το ήξερα ότι δεν ήταν σημαίνει αγάπη, μόνο ο όρος «poppa joe 'έκανε να γελάσω. Δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο, haha.

  56. Martijn Said,

    Γεια άνθρωποι,

    Αρκετοί άνθρωποι που έχουν ήδη περιγραφεί ο λόγος για τον οποίο δεν θα πρέπει κανείς να συμπεράνει ότι τα χέρια του 2009 στο Λονδίνο διάσκεψη "αποδείξει" ότι ήταν μια imposter.

    Στην πραγματικότητα, είμαι ο συντάκτης της "χειρομαντεία 'άρθρο σχετικά με τα χέρια του Michael Jackson:

    http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm

    ... Και μετά βλέπουμε πολλές φωτογραφίες από τα χέρια του, θα αναγνωρίζεται αμέσως ότι αυτό είναι το blog των υστέρων είναι μια ιστορία 100% Ανοησίες!

    Στην πραγματικότητα, τα χέρια είδος «proove 'ότι σίγουρα ήταν Michael Jackson στο συνέδριο του 2009 - η οποία επιβεβαίωσε π.χ. στο αριστερό χέρι από:

    - Το νησί "σήμανση του Michael Jackson στο αριστερό χέρι στην καρδιά γραμμή (υπό την Πίνκι δάχτυλο)?
    - Και για τις οριζόντιες πτυχές phalanges το μεσαίο δάχτυλο του δακτυλίου και το μεσαίο δάχτυλο.

    Προφανώς, πολλά άτομα δεν γνωρίζουν πώς να «διαβάσουν τα χέρια» ... και πιθανόν έχουν μόνο ήθελαν να δουν τη διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες.

    Και πάλι, μερικοί άλλοι άνθρωποι που έχουν ήδη αναφερθεί ότι οι φωτογραφίες κάνουν αφορούν την πλευρά του το ίδιο πρόσωπο.

    Με τον τρόπο ...

    Νομίζω ότι πριν από λίγες ημέρες μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα "HOAX' που σχετίζονται με την ιστορία για τον Μάικλ Τζάκσον χέρια του αποκαλύφθηκε από ηθοποιός Cicely Tyson (ο οποίος ήταν φίλος του Μιχαήλ):

    # http://www.handresearch.com/news/in-memoriam-hands-of-michael-jackson-hold-my-hand.htm αλήθεια

    Michael Jackson ενιαίο λευκό γάντι και το χέρι του "sexy" fingertape + armbrace του ... ήταν όλοι δημιουργήθηκε λόγω του δέρματος οφείλεται σε πρόβλημα του λεύκη!

    (Αλλά από την πραγματικότητα, αυτό το «χέρι γάντι" ιστορία έρχεται πράγματι πολύ κοντά στην αλήθεια!)

    Καλή διασκέδαση!

    Χαιρετίσματα από την Ολλανδία,

    Martijn.

  57. Sosh Said,

    Παρίσι "θέλει" για να γράψετε ένα τραγούδι για τον πατέρα της. Μήπως θέλει αυτό ή μήπως η υπόλοιπη οικογένεια πιστεύω ότι θα κερδίσουμε πολλά χρήματα ...

    Όταν διάβασα αυτό το είδος των ειδήσεων, αρχίζω να πιστεύω Μάικλ είναι νεκρή και η οικογένειά του δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Όλα για τα λεφτά. Εξ ου και η απουσία οποιασδήποτε δάκρυα κατά τη διάρκεια της μνημείο.

    Αλλά ας ελπίσουμε Μάικλ είναι ακόμη ζωντανό ...

  58. bghoppy Said,

    Dianafan, συμφωνώ μαζί σας για Miko, φαίνεται σαν αλήτη. Αλήθεια, σας ο τύπος που έριξε την πετσέτα στο κεφάλι του πίσω στο "84 το έγκαυμα ατύχημα; Και νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομοιότητα α / μ 'αυτόν και κουβέρτα.

  59. she_can Said,

    MJ LaToya για το θάνατο του

    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  60. bghoppy Said,

    Καμία από αυτές δεν μπορούν ακόμη να προκύψουν οι ιστορίες staight νοσοκομείο! Και επειδή όταν θα έχει γίνει "πιο κοντά στην michael από κανέναν"; Θυμάμαι την αμφιβολία σχετικά με την αθωότητά molestion στην εθνική τηλεόραση. Μπορώ να μυρίζει η αγάπη από εδώ.
    Jermaine Και είναι τόσο κακό. Ήσουν του κορμού και φωνή; Ας μην ξεχνούμε αυτό το μάγκα (επίσης γνωστός ως Muhammad Abdul Aziz-) έχει ένα παιδί που ονομάζεται Jermajesty. Στις 15 Δεκεμβρίου 1973, Jackson παντρεύτηκε Hazel Γκόρντι, που είναι η κόρη του ιδρυτή MOTOWN Records Berry Γκόρντι. [5] [6] Το πρώτο τους παιδί είχε Jermaine Jr., γεννηθείς το 1977, η κόρη τους γεννήθηκε το φθινόπωρο του επόμενου έτους, και Jaimy 17 γεννηθεί το Μάρτιο του 1987. [7] Jackson είχε επίσης σχέση με Margaret Maldonado κατά τη διάρκεια του γάμου. Αρχικά είδα το Λος Άντζελες σε ένα εστιατόριο, τραπεζαρία, που ήταν από μόνη της και ζήτησε από τους φίλους του να πάει και να ζητήσει και να τον γνωρίσω. [8] Και οι δύο, τη σύζυγο και φίλη του ήταν έγκυος κατά τον ίδιο χρόνο (4 μήνες διαφορά). Μετά το διαζύγιο με Hazel, αυτός έμεινε με την πεποίθηση και Margaret. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά? Jeremy Maldonado Τζάκσον, που γεννήθηκε το 1986 και Jourdynn Michael Jackson, που γεννήθηκε το 1989 [9].

    Jackson να μετατραπεί το Ισλάμ το 1989 μετά από ένα ταξίδι στην Ελλάδα. [9] [10] Jackson έχει δημοσίως εκφράσει την θρησκευτικές πεποιθήσεις, αφού μέρος του Big Brother σπίτι, ενώ διέμεναν εκεί έχει προσευχήθηκε και νηστείας. Έχει επίσης δημοσίως είπε ότι ήλπιζε να μετατρέψει τον αδελφό του Μιχαήλ στο Ισλάμ, λέγοντας ότι θα ήταν με τον "ειρήνη" και "θεραπεύει" τα προβλήματά του. [11] [12] Είναι η μόνη μουσουλμανική του Christian-έθεσε οικογένεια [13].

    Λίγο μετά το διαχωρισμό του από Maldonado, στις 18 Μαρτίου 1995, Jackson παντρεύτηκε απότομα Alejandra Genevieve Oaziaza, που είναι και η μητέρα των δύο από τον αδελφό του Randy παιδιά. Το ζευγάρι είχε γιους Jaffar, που γεννήθηκε το 1996 και Jermajesty, που γεννήθηκε το 2000. [9] Jermaine κήρυξε Alejandra διαζύγιο από τον Νοέμβριο του 2004, η οποία ολοκληρώθηκε στις 19 Μαΐου 2008. Jermaine διατάχθηκε να πληρώσει $ 50.000 για Alejandra τις δικαστικές αμοιβές και 50.000 δολάρια για τη στήριξη του παιδιού, τον Αύγουστο του 2007? Αυτό ήταν το αντάλλαγμα για την παραίτηση από Alejandra το δικαίωμα να συζυγική υποστήριξη [14].

    Halima Rashid Jackson έγινε η τέταρτη γυναίκα του, είναι της αφγανικής καταγωγής, ο οποίος παντρεύτηκε το 2007. [15] Επί του παρόντος ζει στο Λος Άντζελες, αλλά συχνά ταξίδια στο Λονδίνο και το Μπαχρέιν. Jermaine έχει 8 παιδιά: 3 με Γκόρντι, 2 με Maldonado και 2 με Alejandra. Μια κόρη, ονομάζεται Dawn, γεννήθηκε το 1984, η μητέρα του είναι άγνωστη. Κατά τη διάρκεια του αδελφού του Michael Jackson για το 2005 τα παιδιά κατάχρηση δίκη, ήταν ένθερμος υποστηρικτής του αδελφού του, έρχονται στην άμυνα του Μιχαήλ του στο CNN Larry King Live και εμφανίζονται μαζί του στο δικαστήριο σε πολλές περιπτώσεις. Και τον Ιούνιο του 25ου, 2009, Jermaine έσπασε την είδηση, ότι σε 2:26 pm (PDT) Ο αδελφός του Michael Jackson, απεβίωσε στην ηλικία των 50.

    Που φέρνει κάτι άλλο. Το χρονικό όριο της ιστορίες σπάσιμο είναι πολύ θάλασσα. Προφανώς TMZ δεν "σπάσει" η ιστορία, αλλά ακριβώς έχεις εκτός από μια άλλη τοποθεσία (Δεν θυμάμαι το όνομα του site, αλλά δεν την έχει. 17 στον τίτλο), το οποίο δημοσιεύτηκε η είδηση στις 1:10 μ.μ. και TMZ τότε γίνεται για τη διακοπή των πιστωτικών ιστορία στις 1:30 μ.μ.. Μήπως δεν έχουν το τηλέφωνο με το 911 εκείνη τη στιγμή ή κοντά σε αυτό κάποια στιγμή;

  61. tmorris15 Said,

    Παρακολουθήστε αυτό vedio από Larry King ... ... ...
    http://www.metacafe.com/watch/3032715/possible_sighting_of_michael_jacksons_ghost/

  62. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    GUYS CAN YOU PLEASE PRAY THAT MICHAEL JACKSON είναι ζωντανό! Δεν έχει σημασία τι ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ .. JUST PRAY CUZ EVEN THINKING ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ γεγονός οτι μπορεί να είναι κυριολεκτικά DEAD KILLING ME ... Τον αγαπώ Soo MUCH JUST PRAY ... PLEASE!

  63. smileygirl24 Said,

    παρακαλούμε να εξηγήσει κάποιος αυτό;; Πήρα αυτό από ένα κορίτσι εδώ ήμουν freaking out OMG
    michael φιλί είναι ότι το πρόσωπο για το μέτωπο ανοιχτό φέρετρο;;

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  64. AngelW Said,

    Περισσότερα απόδειξη ότι ο οργανισμός αυτός στο σπίτι του Michael Jackson είναι ένα κακό αντίγραφο του Micheál. Μόλις βρεθεί αυτό το YouTube για να σκεφτούμε!

    http://www.youtube.com/watch?v=NXphfDVRsQI

  65. AngelW Said,

    Ιατρική:

    Η Photo για την O2 μπορείτε να δείτε την πλευρά του imposter οποίοι είχαν σαφείς καρδιά desease, τα δάχτυλα είχε κνήμη δάκτυλα και τα νύχια είναι πράσινο / γκρι.
    Αυτό είναι φυσιολογικό για έναν άνθρωπο που είχε μια καρδιά desease.
    Όταν ήρθα εδώ για τον λύκο, αλλά με την κανονική του ότι όταν χρησιμοποιείτε BTW πιροξικάμη NSAID / να διατηρείτε υγρό στο σώμα σας και να αισθανθείτε πολύ άρρωστος. Έτσι, ο χορός δεν είναι δυνατόν, σε όλα. Θα μάθω γιατί έχω fibrositus και αυτό είναι reumatics, και γνωρίζω όλα τα σχετικά με τα εν λόγω φάρμακα.
    (μυών και γόνατα και τα πόδια figers) πλήγμα upo σαν bal.So τότε θα μπορούσε να τα δάχτυλά του Μάικλ; Μόνο υπάρχει ένα πράγμα: η γραμμή του στα δάκτυλα δεν είναι τα ίδια, καθώς και εκείνες των δακτύλων είναι σύντομα από ότι imposter Μιχαήλ.

  66. AngelW Said,

    Απόδειξη .. όλα μου να επιστήσω την γραμμή του
    100% ενός imposter MJ στο O2

    http://i285.photobucket.com/albums/ll71/AngelWynton/webset/hand-compare-2a.jpg

  67. Angel36 Said,

    Smileygirl24
    Ναι αυτό ήταν φιλί Michael James Brown στο φέρετρο.

  68. MichaelJacksonDunnoImHisMrs Said,

    Wow μοιάζει ήταν φορούσαν μακιγιάζ δεν πληροί κατά τη διάρκεια της παρατήρησης της πρόβα.

  69. AngelW Said,

    Προσέξτε Νέα Makers αλλαγή στο url κουτσομπολιά!! ABC είχε αποκρύψει την αλήθεια και το σύνολο storry από dr Klein τόσο για τώρα
    μια συλλογή:
    http://abcnews.go.com/video/playerIndex?id=8030442

  70. Andrea Said,

    να angelw - καλή δουλειά για την κατάρτιση των χεριών, haha. ναι και αυτό είναι MJ. παρακολούθησε την κηδεία του James Brown και μάλιστα kissed του στο μέτωπο!

  71. emanviam Said,

    Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ ... προφανώς τα χέρια της MJ είναι οι ίδιες .... Excesively είτε ήταν χαρούμενος εκείνη την ημέρα και επιπλέον είχε κάνει μέχρι και εμείς δεν το είχα, και εμείς απλά προσπαθούμε να βρούμε μια θεραπεία ανώδυνα για μας ότι είμαστε εκμετάλλευσης στην καρδιά μας ... ίσως, ακόμη και αν μας δείξει φωτογραφίες από τον νεκρό, θα εξακολουθεί να λέει "Ω, αυτό είναι μια πλαστική κούκλα" ή κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο για να δεχθούμε ότι ποτέ δεν μας έχει πάει θαυμάσια άγγελος ...
    Είμαι τόσο λυπηρό, ότι είμαι κλάμα, ειδικά αφού διάβασα La Toya η δήλωση του ....
    Μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε μια απάντηση για όλα αυτά ...
    Μιχαήλ, σε παρακαλώ .... Αν ποτέ διαβάσει αυτό, πρέπει να γνωρίζετε ότι είμαι λυπημένος γιατί ξέρω αισθητές μόνον, αλλά και ορισμένοι από εσάς τους οπαδούς, όπως και εγώ, θα σας δώσει την πιο ανοιχτή και ειλικρινής φιλία που δεν έχουν τίποτα σε αντάλλαγμα, εκτός από σας έκτακτη φιλία.
    Είσαι ένας άγγελος, σ 'αγαπώ. Πάρα πολύ.

  72. dianafan Said,

    Διάβασα κάπου σήμερα στο διαδίκτυο σχετικά με έναν τύπο που ονομάζεται Rockwell που πιστεύω ότι είναι πιθανόν Gordys γιο του, που είχε μια επιτυχία που γνωρίζω ότι γνωρίζω, αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε - και αν και φαίνεται να έχει εξαφανιστεί. Αυτό θα μπορούσε να έχει κάτι σημαντικό γιατί πρέπει να έχουν Googling MJ συνωμοσίες. Νομίζω ότι ήταν γι 'αυτόν είναι ένα διπλό επίσης. Θα μπορούσε να είναι πολύ μακριά το σήμα - απλά να μαντέψεις.

    bg hoppy - ξέρεις γιατί Brando έρχεται υπό έλεγχο; Δεν ξέρουμε τίποτα γι 'αυτόν το ΗΒ - TMZ αφίσες στρέφονται πάνω του λίγο.

    Χμμ - Marlon Brando είχε ένα ιδιωτικό νησί ονομάζεται Tetiaroa στην Πολυνησία / Tahiti - δεν είναι δική είχε 99 χρόνια μίσθωση από το 1965 - είναι ακόμη λίγα χρόνια που απομένουν, αν ένα ξενοδοχείο είναι χτισμένο εκεί τώρα. Θα μπορούσε Brando jnr έχουν πρόσβαση σε αυτό το νησί ή σε μια από κοντά;

  73. Jamy Said,

    ναι το ξέρω mj της voice.And χέρια είναι σίγουρα το ίδιο ... ίσως mj είναι ζωντανή (δεν πιστεύω, αλλά γιατί να μην), αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία σας δεν είναι καλές αποδείξεις!

  74. He.is.alive Said,

    dianafan! Ενδιαφέρουσα θεωρία your've δημοσιεύτηκε εκ νέου: το νησί της Tetiaroa Marlon Brando έχει lifelease για .. μία από τις MJ επιστήθιος φίλους σου, Miko Brando Jr. θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πρόσβαση σε αυτόν τον τόπο, και με την υπόθεση που κάνει ... καλά, όλα είναι δυνατά, έτσι δεν είναι;

    Ωστόσο, αν ήταν υποδηλώνει ή να υπονοεί ότι θα μπορούσε να έχει αποδράσει MJ σε εκείνη την τοποθεσία και είναι εκεί για να κερδίσουν παρηγοριά, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ειρήνης, δεν θα ήταν μια τέτοια τέλεια κρυψώνα μετά από όλα με την κατασκευή κτιρίου ξενοδοχείου εξέλιξη. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα ήταν να μην θέτουν σε κίνδυνο να εκτεθούν MJ, αργά ή γρήγορα, αν είχε πέσει στα ανοικτά σε Tetiaroa .... κάτι μου λέει μια πιθανή θέση που κρύβεται αναφέρονται σε αυτή την αγροτική της Ανατολικής Ευρώπης, όπου μπορεί να είναι ασφαλή για την ώρα ... ότι, σε αυτό το σημείο, θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε κυριολεκτικά .. Προσεύχομαι για την ασφάλεια και την ειρήνη ...

  75. AngelW Said,

    Θέλω να επιστήσω όλα πάνω από τη γραμμή του, και τη συγγνώμη δεν Michael χέρι Jamy.

  76. Dee Said,

    Admin, ευχαριστώ για αυτή την ιστοσελίδα μου σήμερα εδώ είναι κομμάτι ....

    Όταν έχεις υποτίθεται Michael ωθούνται στην van καλύπτονται σε ένα λευκό φύλλο. Όλοι είδαν αυτό μεταδίδεται ζωντανά, εγώ τουλάχιστον διατηρούνται κοιτάζετε τα πόδια του. Δεν ήξερα τότε, γιατί ήμουν μόλις στο δέος ... Όμως, κάθε φορά που είδα το βίντεο του σώματος να μετακινηθούν στη van από το copter στο δρόμο για το νεκροτομείο, εγώ κοιτούσαμε τα πόδια του. Δεν ήταν παρά μερικές ημέρες αργότερα, ότι κατάλαβα ότι τα πόδια του είχαν σημειωθεί. Μια χορεύτρια, κάθε ερμηνευτή πάντα τα πόδια τους. Ακόμα και ηθοποιούς όταν βρίσκεται σε μια παραλία, σε μια κρεβατοκάμαρα σκηνή, όπου .... σημείο τα πόδια τους. Τα σχετικά με όλες τις γραμμές. Μιλάμε για την καλύτερη χορεύτρια MJ στον πλανήτη, τις συνήθειες είναι πολύ συνήθης περάσει από τώρα. Είναι ένα σημείο που θα θεατρώνης τα πόδια του, ένα νεκρό σημείο ο άνθρωπος δεν μπορεί να τα πόδια του.

    Επιπλέον, αν δείτε αυτό το βίντεο το σώμα είναι ένα καλάθι, όταν έφυγε από το νοσοκομείο στο copt το σώμα του ήταν σε gurney και τον είδαμε να σηκωθώ, είδαμε την κάμερα τύπος αυτός μπορεί να έχει συνειδητοποιήσει που αλιεύονται υπερβολικά και διακόπτη σκηνές. Επίσης σε αυτό το βίντεο το καλάθι είναι για το λόγο και είναι προσεκτικά ολισθαίνει προς την gurney και τοποθετούνται στο φορτηγάκι. Ένα άλλο πράγμα που σκέφτηκα είναι παράξενο ότι αυτοί οι άνδρες έχουν το νεκρό σώμα του MICHAE JACKSON και ακόμη φαίνεται ήρεμη ως κόλαση, που στην πραγματικότητα είναι κατά τη γνώμη μου από την γλώσσα του σώματος οριστικοποίηση σχέδια ....
    http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  77. AngelW Said,

    Και είναι μια ωραία Latoya κωμικός.
    Γιατί ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ότι δισεκατομμύρια τώρα ..??? Η Jackson Οικογένεια των προκαλέσει! Αυτό τι σκέφτονται τώρα. Δώστε μου ένα διάλειμμα να μείνω Cristal σαφής. Κάθε δάκρυ από αυτή την οικογένεια
    και τώρα είναι murderd Michael;
    Δεν του dubbel είναι murderd, προκαλούν αυτό θα είναι ένα φόνο του Μιχαήλ case.But δεν νεκρός! Αυτό imposter του νεκρού. Lucky έχουν εγκέφαλο .. DNA αποδείξεις τα πάντα, και ότι δεν είναι MJ του εγκεφάλου που έχουν.

  78. bghoppy Said,

    dianafan, Miko ΔΕΝ είναι υπό έλεγχο εδώ στις ΗΠΑ, μαζί με όλους τους άλλους για το θέμα αυτό.
    Σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του νησιού, Marlon Προφανώς επρόκειτο να πουλήσει ότι σε MJ, αλλά πέθανε β4 γραφειοκρατία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.

    Και μπορούμε να δώσουμε το GHOST ιστορίες ανάπαυσης και αυτό είναι MJ φιλί James Brown στο JB? S κηδεία! AGGHHHH !!!!!!!!! 1

  79. Andrea Said,

    Συμφωνώ μαζί σας bghoppy! Δεν μπορώ να αρχίσω να μετρήσετε πόσες φορές οι άνθρωποι έχουν εδώ λέγοντας ότι ήταν MJ φιλί JB AT Η κηδεία του!!!! Hhahaha Ωστόσο, Miko Λάρι Κινγκ ήταν ζωντανά και πιστεύω ότι τον ρώτησα αν ήταν ο πατέρας του και ο γενικός nodded λίγο το κεφάλι του ενός "δεν" τρόπο. τους και στη συνέχεια ρώτησε αν ήξερε ποιος είναι ο πατέρας του και ο γενικός ήταν για μια ακόμη φορά nodded το κεφάλι του σε ένα "δεν" τρόπο. ΠΟΥ KNOOOOOOOOOOWS ~ Οι ιστορίες wackier get wackier και κάθε μέρα!

  80. δυναμίτης Said,

    Ναι Samantha που μισούσε τουριστικών διατριβών ένα βίντεο από το YouTube για τον λένε μισεί τουριστικών αλλά θέλει σχετικά με τους οπαδούς του, που του είπε να κάνουμε τη συνέντευξη και πάλι, αλλά χωρίς τις αρνητικές παρατηρήσεις και να πει ότι του αρέσει να περιοδεία, καημένο είπαν τι να κάνουν και τι να πω όλη του τη ζωή

  81. δυναμίτης Said,

    Πληκτρολογήστε Michael Jackson μιλάει για τα τουριστικά για youtube και δείτε μόνοι σας, lol που είναι τόσο χαριτωμένα που σε βίντεο

  82. ejay5131 Said,

    Στο βίντεο του MJ που λαμβάνονται έξω από το ελικόπτερο και να θέσει στο φορτηγάκι, όλοι οι άλλοι συμφωνούν ότι αυτή είναι η FLATEST σώμα που έχουμε δει ποτέ;;;; Εννοώ ξέρω MJ ήταν λεπτή αλλά αφήνει get πραγματικό!

    Σ 'αγαπώ MJ <3

  83. ejay5131 Said,

    Ξέχασα να προσθέσω, το φορείο είναι γερός κοντά όπως επίσης δεν υπάρχει καμία απολύτως βάρος πάνω του. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο, θα δείτε αυτό. Http://www.youtube.com/watch?v=7lC90CfHBeA

  84. admin Είπε,

    Ο Michael Jackson Hoax Θάνατος Φόρουμ είναι πλέον οργανωθεί και να λειτουργήσει και είναι έτοιμο για χρήση. Μπορείτε αν θέλετε να ξεκινήσετε νέα θέματα και να συνεχίσει τις συζητήσεις σας εκεί, σε μια πιο εύκολη για τη διαχείριση του περιβάλλοντος.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Admin

  85. patutte Said,

    Αφίσα αριθμό 5 & 56 προβεί σε ορισμένες πολύ καλές μονάδες. Περίεργο πράγμα είναι, αριθμός 5 αναφέρει η εμφανής πρησμένους εμφάνιση της πλευρά. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η πλευρά φαίνεται να είναι πρησμένο. Αυτό είναι. Ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν επίγνωση του Μιχαήλ έχοντας λεύκη, πολλοί άνθρωποι που δεν φαίνεται να γνωρίζει και ο ίδιος είχε Λούπους. Είτε πρόκειται για τοποθεσίες που είτε δεν γνωρίζουν ότι ένα από τα αποτελέσματα των Λούπους, είναι το πρήξιμο των χεριών. Το ξέρω, επειδή δουλεύω με κάποιον που έχει λύκο.

  86. δυναμίτης Said,

    Συμφωνώ ότι ήταν επίπεδη τρόπο δύο να έχουμε ένα όργανο σε αυτό

  87. Wendy Darling Said,

    Κατά την πρώτη ματιά μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο ο ηθοποιός βόλτες, η μεταφορά του ώμους, και οι απότομες κινήσεις. Michael είναι πολύ πιο ήπια. Είμαι σίγουρος ότι αυτός ο τύπος είναι αριστερό χέρι και νομίζω ότι είναι σωστό Michael χέρια. Και ο τύπος έχει ένα μεγαλύτερο στόμα και εξέχοντα πηγούνι πολύ. Ο τύπος μοιάζει περισσότερο 70 της glam rock star, ή R. Stone μέλος, από τη δική μας προσφορά και κομψό Michael!

  88. Andrea Said,

    μου και τη μητέρα μου και οι δύο συμφώνησαν σε αυτό που μόλις είπε Wendy αγάπη μου, μόλις είδα ότι και οι δύο Τύπου. πόδια του είναι τόσο MACHO .. όπως WTF; MJ δεν το κάνουν αυτό! συγγνώμη!

  89. melia8383 Said,

    Michael του λύκου πήγε σε ύφεση στη δεκαετία του 90.

  90. Wendy Darling Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=VKaySqh1XPU&feature=related
    Κοίτα 3,43-3 `53, είμαι βέβαιος ότι δεν είναι Μιχαήλ.

  91. melia8383 Said,

    Wendy Darling, έχετε δίκιο Michael (ο πραγματικός) είναι δικαίωμα της.
    Ο τύπος στο O2 ανακοίνωση αριστερά χέρια.

  92. patutte Said,

    Σίγουρα θα μπορούσε να πήγε σε ύφεση. Όμως, θεωρώντας δεν υπάρχει καμία θεραπεία για το λύκο, δεν είναι όπως δεν μπορούσε να του είχε μια πρόσφατη εξάπτομαι πριν από τον θάνατό του.

  93. λουλούδι Said,

    HI yo και αν ρίξετε μια ματιά σε αυτό το site που έχουν φωτογραφίες της mj χέρια τους και να τα συγκρίνει με τις άλλες φωτογραφίες της mj χέρια επίσης, αν κάνετε κλικ για να mj διπλασιάζει θα γα φωτογραφία κάποιον που μοιάζει με το πραγματικό mj αλλά δείχνουν ότι μπορεί να β wareing η μάσκα woth λαμβάνοντας μια ματιά μπορεί να απαντήσει σε ορισμένα ερωτήματα για την τύπος o2 σε παρακαλώ πες μου τι γνώμη http://WWW.MICHAELJACKSONNOTDEAD.WORDPRESS.COM

  94. NiShA97 Said,

    καλά ... δεν είναι ok tis MJ. αναμασημένη τροφή αλλά αυτό είναι ότι αυτός που πραγματικά δ πέθανε είναι MJ ν δ ο ηθοποιός είναι εκείνος που αλιεύθηκε δραπετεύουν ΗΠΑ;

  95. lillina Said,

    com'on παιδιά
    το πρώτο είναι το αριστερό χέρι, και η δεύτερη είναι η δεξιά (κατά τη γνώμη μου), γι 'αυτό είναι διαφορετικές (η δική μου είναι διαφορετική, η δεξιά δεν φαίνεται TOTALY όπως το αριστερό χέρι!)

  96. lillina Said,

    Ήμουν taling σχετικά με την πρώτη φωτογραφία
    -σχετικά με τη δεύτερη φωτογραφία .... και η εικόνα του στην αριστερή πλευρά σαφής .. οπότε δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν είναι MJ!

  97. MyBelovedMJ Said,

    Συνομιλίας μόνο μία φορά θα το πω αυτό. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΙΧΑΗΛ 02 πράγμα. Η εμπιστοσύνη μου σε αυτό.

  98. velvetsilvergirl Said,

    Όταν είδα το βίντεο της O2 ανακοίνωση που θα ήθελα αμέσως somehting Νόμιζα ότι ήταν παράξενος. Τι είχε γίνει για να Μιχαήλ το πρόσωπό του; Πάλι; Γιατί ήταν απαίσιο που φορούσε περούκα; Ήταν πολύ ανοιχτό τρόπο, την υφή του δέρματος ήταν παράξενο. Τότε πρόσεξα τα δόντια. Θα είναι διαφορετικά. Επίκλισης ψεύτικα δόντια. Χέρια εξετάσουμε πολύ διαφορετικά για μένα. Αλλά αυτή είναι η συμπεριφορά του, η γροθιά ζουμπάρισμα, την καμπούρα ώμους, και ο Michael ήταν πιο λεπτό από αυτό imposter. Θα κρατήσει δείχνει ότι μια ακόμη φωτογραφία της O2 στο CNN ότι κάθε φορά που συζητούν Michael και με κάνει να θέλει να ρίξει κάτι στην τηλεόραση. Δεν είναι μόνον δεν έχει χρησιμοποιηθεί, με εξαίρεση το πρόσωπο μοιάζει με λάμια, δεν όμορφο Μιχαήλ.

    Ughh! Τι συμβαίνει με τα μέσα ενημέρωσης ότι κανείς δεν είναι μια παρατήρηση σε αυτό;

  99. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    ok έκανε ο καθένας ό, τι μια περίεργη σύμπτωση το γεγονός αυτό είναι ότι υποσχέθηκε οπαδούς του ότι αυτή ήταν η τελευταία περιοδεία του «τελική αυλαία κλήση» και είμαι σίγουρος ότι η χρήση ενός όρου οι άνθρωποι για το θάνατο;; wat do u φαίνεται;; Είναι ο πλοίαρχος disguises .... πιστεύει στο "μαγικό"

  100. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    ummm επίσης και .... δεν είναι αδύνατο για michael να μείνετε μόνο στην απόκρυψη και έχουν κάποιον elso κάνει όλες τις αγορές σας και watever για σας. Ήταν μόλις ήδη εξεταστεί στο δημόσιο ούτως ή άλλως δεν είναι τόσο μεγάλες που από μια συμφωνία με ειλικρίνεια ... Νομίζω ότι μπορεί να είναι υπό την προστασία των μαρτύρων .. don'tu φαίνεται;;

  101. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    CHEK και αυτό, αλλά ... http://dangenbrack.wordpress.com/2009/06/26/is-michael-jackson-in-the-witness-protection-program/

  102. MyBelovedMJ Said,

    Michaeljacksonstillalive
    Συμφωνώ μαζί σας. Δεν είναι πρόβλημα για να παραμείνουν στην Michael κρύβονται. Έχει ανθρώπους γύρω του, ότι κανείς δεν το γνωρίζει. Θα μπορούσαν να κάνουν πράγματα για αυτόν ...

  103. laurenmcn817 Said,

    http://www.michaeljackson.com/us/photos/and-now

    την MJ στα δεξιά έχει την ίδια πλευρά με το 1, κατά την συνέντευξη Τύπου τον Μάρτιο του όπου εμφανίζεται ότι είναι το πραγματικό MJ στο 02

  104. Scarletroad Said,

    Πραγματικά θέλουμε να πιστεύουμε πραγματικά στην καρδιά μου ότι είναι ζωντανή Μιχαήλ και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές αντιπαραθέσεις γύρω του "θανάτου" ... αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό το επιχείρημα. Λόγω των διαφορετικών φωτισμού και ελαφρώς πιο χαλαρή χειρονομία στην πρώτη pic πιστεύω χέρια είναι ταυτόσημες! Σχετικά με το χαμόγελο και mannerisms και τέτοια ... Είδα μια συνέντευξη του στο MTV MJ ιστοσελίδα (που ονομάζεται Michael Jackson με τα δικά του λόγια), δεν είναι μια συνέντευξη του ότι αποδείχθηκε πολύ γιατί μιλά μόνο για τη μουσική, και εκεί ακριβώς όπως φαίνεται το πρόσωπο που σας προτείνουμε είναι ένα imposter. PLUS, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από την O2 συνέντευξη Τύπου, οι οποίοι λαμβάνονται πολύ κοντά και μπορείτε να δείτε MJ μάτια μέσω των σούπερ και σκούρα γυαλιά ηλίου ... Σίγουρα ως κόλαση δεν μπορεί λάθος εκείνα τα μάτια!

  105. MyBelovedMJ Said,

    Όχι! Με κανέναν τρόπο στην κόλαση. ITS NOT MICHAEL. Τα μάτια του, έχετε δίκιο γι 'αυτό, σας σίγουρος στην κόλαση επίκλιση χάσετε εκείνα τα μάτια. Η Δεν Michael. Η εμπιστοσύνη μου σε αυτόν. Ξέρω τι Michael `s μάτια μοιάζουν. Το 1ο πράγμα που σκέφτηκα, όταν για πρώτη φορά τον είδα εκεί, πριν "πεθάνει" ήταν "Ω Θεέ μου, είναι ότι δεν deffently Mike" Και isent. Η πολύ καλή lookalike. Αλλά thats δεν τον. Παρακαλώ την εμπιστοσύνη μου σε αυτόν.

  106. Scarletroad Said,

    Αυτό είναι κάτι που πρώτη σκέψη, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη μου μετά από αυτές τις φωτογραφίες που είδα (είναι για http://www.mjjpictures.com υπό 2.009> εμφανίσεων> O2 Συνέντευξη Τύπου.) Μπορείτε να δείτε πραγματικά τα μάτια σε ορισμένες από τις pics υπάρχει, παρακαλούμε να ελέγξετε αν έχετε κάποιο χρονικό διάστημα και θα ήθελα να μάθω! Φαίνεται σαν mj μάτια μου, αλλά είμαι πολύ ενδιαφέρονται για τη γνώμη σας, γιατί φαίνεται πραγματικά αφιερωμένο!

  107. Mojofi Said,

    Έτσι MyBelovedMj γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν ήταν ο Mike στο Ο2 στο Λονδίνο ;

  108. MariannaB Said,

    My μετά έχεις χάσει λόγω διακομιστή κυκλοφορίας - Θα ξαναγράψουμε αυτή όμως.

    Δεν υπάρχει αμφιβολία αφού έχει δει τις φωτογραφίες που το πρόσωπο στο O2 διάσκεψη MJ.
    Τα χέρια είναι τα ίδια, αλλά πολύ μεγάλα - και με το πρησμένο δάχτυλο αρθρώσεις. Θα εξετάσουμε πολύ paincausing.
    Φαίνεται ότι MJ πάσχει από ρευματισμούς.

    Στην περίπτωση αυτή, μια μοιραία είχε κύκλο startet.
    Οι περισσότερες και οι ισχυρότερες painrelieve φάρμακα που λαμβάνονται, τόσο λιγότερο ο ασθενής θα παρατηρήσετε καρδιακά προβλήματα ή πόνους στο στήθος.
    Το θέμα είναι, ότι οι άνθρωποι που πάσχουν από ρευματισμούς είναι 2 έως 3 φορές υψηλότερη σε κίνδυνο μιας καρδιακή προσβολή ή σύλληψη.

    Το περιεχόμενο είναι αναφέρθηκε παραπάνω από μια ιατρική μελέτη που εκτελούνται στο Mayo clinik στο Ρότσεστερ, στη Μινεσότα το 2000 + χρόνια.

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/004.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/060.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/079.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/110.jpg

  109. MyBelovedMJ Said,

    Προς: Scarletroad.

    Έχω εξετάζοντας όλες τις φωτογραφίες τώρα. Μου πήρε μια ώρα. Ι επίκλισης βλέπε τα μάτια του, τα γυαλιά ηλίου είναι να
    καταραμένο σκοτάδι. Πραγματικά ήθελαν να δουν. Είναι σφάλματα μου, γιατί είμαι αφιερωμένη στην Μιχαήλ, (όπως είπες) πολύ, πράγματι, έχω εδώ και μερικά χρόνια. Τον αγαπώ τόσο πολύ, θα τεθεί σε σημαντικές λέξεις ή στοιχεία, αιτία που θα χρειαζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι πραγματικά άλλαξε τη ζωή μου. I επίκλισης φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Μου λείπει όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Η καρδιά μου είναι με τον Michael όπου πηγαίνει ποτέ.

    Μέχρι την κάπως δύσκολο για μένα να μιλήσω γι 'αυτόν. Θα πρέπει όμως να. Ανέκαθεν protectet Μιχαήλ, όταν οι άνθρωποι όταν λέει πράγματα γι 'αυτόν, και θα έχω πάντα.
    Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πει τι γραμμή μπορώ να δω τα μάτια του σε, γιατί μου φαινόταν πολύ δύσκολο, αλλά θα δει την couldent όμορφα μάτια. .
    Το χαμόγελο είναι ότι σε όλα τα λάθος εικόνα. Τα χείλη είναι 2 μεγάλα, για την ταινία του μπουφάν να κάθεται πάνω από το υψηλό albowe. Πες με αφελή, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι dont Μιχαήλ. Θα ήθελα μόνο μπόρεσα να δω τα μάτια του. Γαμώτο, δεν μπορεί βλάκας desguise μου, όταν πρόκειται για τα μάτια του, αυτός είναι ο λόγος αυτής της σφάλματα μου. Grrr
    Έτσι mabye σας θα μπορούσε να συνδεθεί η εικόνα όπου μπορώ να δω τα μάτια του περισσότερο;; Αυτό θα ήταν ωραίο, θα ήταν λίγο πιο εύκολο για μένα, αιτία ήταν πολλές φωτογραφίες.

    Σχετικά με τα δάχτυλά του, Ι dont πιστεύω ότι θα δούμε διαφορετική, είναι λίγο ringelt. (Michael Συγγνώμη, αν δείτε αυτό) Αυτός φαίνεται ακόμα πολύ όμορφος και σέξι μου, ότι ποτέ δεν θα αλλάξει.
    Αν αυτή είναι πράγματι Μιχαήλ, είναι κάτι πολύ κακό. Γιατί θα τη φωνή του και accant αλλαγή; Το χαμόγελο και τα χείλη; Plus σε μια από τις φωτογραφίες είναι το τράβηγμα μέχρι το παντελόνι του. Από το πότε θα γίνει αυτό; Χμμ Αυτό είναι λάθος. Im βέβαιος ότι είναι ζωντανός, και έχω την αίσθηση, όπου μπορεί να είναι, αλλά δεν im βέβαιος όμως. ¨

  110. Scarletroad Said,

    Για να MyBelovedMJ

    Κατανοώ πλήρως το πώς αισθάνεστε. Επίσης, λείπει όλο και περισσότερο καθημερινά και πονάει τόσο πολύ, ακόμη και σκέψης ότι δεν είναι πια μαζί μας ... Η ελπίδα βρίσκεται πραγματικά ζωντανός και καλά κάπου ...
    Λυπούμαστε για την εικόνα σας κάθε έλεγχο. Θα πάρω μετά τις συνδέσεις με τις φωτογραφίες νομίζω ότι τα μάτια του είναι πιο ορατές, αλλά πρώτα παρακαλούμε, ελέγξτε επίσης την εξής δύο συνδέσμους! Είναι από τον ίδιο χώρο και είναι MJ καθ 'οδόν προς το συνέδριο και στην πραγματικότητα, μπορείτε να δείτε τα μάτια του με τα γυαλιά ηλίου σαφώς σε αυτές τις εξαιρετικά!

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/press/012.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/press/013.jpg

    ok, τώρα η πραγματική pics o2:

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/060.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/073.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/213.jpg

    http://mjjpictures.free.fr/2009/appearances/o2press/351.jpg

    Όσον αφορά το χαμόγελο στα χείλη και, παρακαλώ ελέγξτε αυτήν τη συνέντευξη: http://www.mtv.com/videos/news/406506/michael-jacksons-innovation-and-creativity.jhtml

    χαμόγελο στα χείλη του και είναι πανομοιότυπες εκεί!! Επίσης, τη φωνή του είναι βαθιά στη συνέντευξη υπερβολικά.
    Επιτρέψτε μου να μάθει τη γνώμη σας!

  111. MyBelovedMJ Said,

    IVe μόλις εξέτασε αυτό.

    Όπως είπα, δεν μπορούν να αποκρύψουν βλάκας μου .. Michael τι διάολο κάνατε στον εαυτό σας. MY GOD hun. Σε αγαπώ. Πρέπει να ξέρω πού είσαι. Ο wasent για τα ναρκωτικά που γνωρίζω. Αλλά όλα αυτά είναι λάθος, δεν το Μιχαήλ, τι συμβαίνει εδώ;;
    Έχει ουδέποτε ενήργησε ότι πριν. I επίκλισης βλέπω, i couldent ακόμη το κοιτάξετε. Η καρδιά μου έσπασε λίγο. Αυτή είναι η 1η φορά Νιώθω σαν να ήταν λάθος. Τι να σας happent Μιχαήλ. Ξέρω πως δεν είναι νεκρό, γνωρίζω ότι χρειάζεται για να ξεκουραστούν και να είστε. Αλλά γιατί το κάνουμε αυτό;. OH MY GOD. Μακάρι να ήμουν εκεί μαζί του, με την υποστήριξη του, ακούγοντας τον, τον δείχνουν ότι μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον. Im δεν θα αλλάξω το behavier μόνο επειδή βλέπω Μιχαήλ, γιατί θα θ? Θέλει να δει την πραγματική αντιμετώπιση.

    Ξέρω ότι είναι ζωντανός, και έχω την αίσθηση για το πού θα μπορούσε να είναι, απλά πρέπει να κάνουμε περισσότερα invastegation.
    Τον αγαπώ, περισσότερο από εσάς θα γνωρίζουν, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα ήταν αιτία να σκληρά, και i dont θέλουν οι άνθρωποι να ρωτήσω γι 'αυτόν, αν γνωρίζετε τι εννοώ;

    Σας ευχαριστώ και πάλι για την απόσπαση της. Και dont να λύπη μου για την εκμίσθωση εξετάσουμε όλες τις εικόνες, αν και ήταν σπαρακτική, είχα να κάνω.

    Θέλω να ευχαριστήσω για την
    Michael Loveing σας για τον τρόπο που κάνουμε, το ξέρω, αυτό θα σημαίνει πολλά γι 'αυτόν. Ασφαλώς σημαίνει πολλά για μένα.

Προσθήκη σχολίου

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.

Θέμα παρέχονται στο: WordPress θέμα - Πρώτη Ταμειακές