Michael Jackson Hoax Death

Onko King of Pop todella kuollut?


Michael Jackson ruumis oli kuljetettu the Los Angeles County Morge kautta Helicopter. Tämä osoittaa footage hänen elin 'istunnon ylös "on helipcopter kuin se siirtyy kauemmaksi.

Skeptikot sanoo, että hänen ruumiinsa on "siirretty" joku pois ammuttiin, jos hän on kuollut ja rahapulassa valitsemaansa paarit, miksi hän on muuttanut?

Tämä footage vain vahvistaa sen, mitä me täällä MJHD jo uskoi alusta alkaen. Katsokaa itse ja katso, mitä uskoa.

Hae uusimmat uutiset ja Internet TV Online at isoftwaretv.com

Huom: Haluaisimme kiittää Billy että toit asian tietoomme.

UPDATE: Vastauksena niille ihmisille, jotka ovat tehneet kommentteja kuten "Hän näytti säkillisen perunoita" ja "Hän on kuollut, joten luonnollisesti hänen elin liikkua ja ottaa pois päältä", olkaa hyvä pitää seuraavat asiat mielessä:

The 911 hätäkutsu tehtiin Michael Jackson's Mansion klo 12:21. Tämä on puolen tunnin kuluttua tohtori Conrad Murray löytyi Jackson "Yhteystietojen" hänen bed väitetään alkoi suoriutuneen CPR.

Jackson ruumis saapui UCLA Medical Centre 1.14pm paikallista aikaa ja Team Lääkärit ja kardiologeista työskennellyt hänelle yli tunnin ajan, kunnes he antoivat ja lausutaan häntä kuollut 2.26pm.

Michael Jackson ruumis oli kuljetettu helikopterin joka sitten siirtyä LA County ruumishuone toiseen 35-45 minuuttia myöhemmin.

Kuolonkankeus alkaa asettaa jälkeen 3 tuntia. Hänen ruumiinsa ei olisi kuin "Sack perunoita" tai "Moving ympärille on otettava pois, koska se ei ole mahdollista.

Ellei hän oli vielä elossa.

THINK ABOUT IT.

  1. Jeanine Said,

    Odottaa minua kuin tuuli puhaltaa yleistakauksen. En kuitenkaan usko, MJ on kuollut joko. Im ei edes tuulettimen hänen mutta uskon vakaasti, että kaikki ei ole tämän koko tarina-Uskon, että juuri siitä, että "tarina". Jälleen kerran haluan korostaa, en ole michael fani ja tämä ei ole toiveajattelua

  2. Jeanine Said,

    Haluaisin esittää toisen kommentin osalta tämän videon. Sen jälkeen olen katsonut sen uudelleen ja on tullut ymmärtämään, että se vaikuttaa elimistön liikkuu koska helikopteri oli turning'-näkökulmasta kamera yhdessä, mihin suuntaan chopper kääntyi tekee se näyttää ikään kuin laitos on yrittää herätä.

  3. Rickster Said,

    Olen iloinen, en ole ainoa, joka näkee kaikki, mitä ihmiset ovat sanoneet .... Kysymykseni on .... Mainitun Oprah Winfrey? ... .. Koskaan kuullut surunvalitteluni hänen ... ...!

  4. Diana Said,

    LOL kyllä, missä hitossa Oprah? Joka tapauksessa, joo, siellä on vain jotain "outoja" siitä, että koko asia.

  5. Jonn Said,

    Tiedotusvälineillä on selvää, että hänellä ei ollut mitään hiusten tuolloin hän kuoli. Arvaa mitä? vain katsoa viime valokuvan että ambulanssia, hän oli todella pitkät hiukset!

    Tällaiset epäjohdonmukaisuudet tehdä teidän mielestänne jotain outoa.

  6. oliver Said,

    Minulle koko asia ei lisätä, mielestäni Theres paljon tarvitse tilittää ja yksi päivä joku on jossain ympäri maailmaa ja näkevät kuningas ja asiat alkavat tulevina niistä pestä

  7. Me Said,

    En voi edes nähdä elin! Olen fani, mutta en ole varma, mitä happend. En voi kuvitella hänet kuolleena ja en ole varma, että hän on todella kuollut. Toivottavasti ei!

  8. Me Said,

    omg Näen sen nyt! wow se näyttää hänelle istunnon asti. BTW John, hän kuluu yksi peruukki, koska hän on menettänyt suurimman osan hänen hämmästyttävä hiukset.

  9. Bob Said,

    Guys vakavasti, jos niin suurta MJ fanit olin voinut luulla, sinulla on hieman enemmän kunnioitusta kuin tämä. The uutisreportaaseja hänen puuttuu hiukset on vedettynä kuin ne tulivat puutteellinen lähde. Tavasta, jolla hän liikkuu aivan selvästi eloton-yrität muuttaa itseäsi yli ilman liikkuvat pään tai käsivarsissa. Infact hän näyttää säkillisen perunoita. On loogista, että he ovat siirtämällä strecher saada hänet ulos ovesta helpompaa. Jos teillä ollut shread kunniallisen haluat vain hyväksyä hän on poissa. Katsokaa, miten hänen perheensä ovat reagoineet. Jos niiden asema haluat ihmiset sanonta "It's all vain hoax"? Olen täysin tympääntynyt Jotkut näistä kommenteista.

  10. oxmjf Said,

    Nostradamus - Century II 28

    Toiseksi viimeinen ja sukunimi Profeetan

    Ottaa Diana [torstai] hänen päivä ja loput:

    Hän vaeltaa paljon, koska sen vimmattu eläintä,

    Ja antaneet paljon ihmisiä alistaminen.

  11. Lis Said,

    Ihmiset - GET A LIFE! Conspiracy on mennyt liian pitkälle.
    Ihmiset kuolevat liian nuori EVERY DAY! ei ole mitään syytä, se on hieman surullista. Hyväksy se!

  12. Katie Said,

    Kun laitos on kuollut lihasten sopimuksen lentoliikenteen on vapauttaa elin, ne ovat olleet tiedossa BURP, istumaan, siirtää jo pitkään kuoleman jälkeen vielä.
    Olen sairaanhoitaja ja nähnyt sen omakohtaisesti monta kertaa.
    Hän on kuollut. Antaa hänen levätä rauhassa!
    Olen fani MJ ja sitä mieltä, että heidän on jotain vikaa koko tarina, mutta uskon, hän on kuollut.

  13. Jamie Said,

    On joku pois ammuttu ja jos katsoa koko videon, kun helikopteri laskeutuu näet häntä näy. Ehkä hän oli tehdä elin turvallisempi tai jotain.

    Odotan kuitenkin, että olet viittaa se on jonkun toisen teeskentelemästä olevan ruumiin koska Michael oli laikullinen jättävät maan. Niin ovat kaikki sairaalan henkilöstö-, perhe-, poliisi-, helikopteri-ja kuolemansyyntutkija henkilöstö jne. sitä?

    Mielestäni kuin salaliitto teorioita mennä, osa on täysin mahdollista, mutta tässä ei ole mitään ainetta minulle.

  14. Rouva Joy Bell Said,

    Paljon kuin Haluaisin uskoa, että Jackson on elossa, se, että laitos siirtyy ei todista Jackson on edelleen elossa, vaikka elin oli herätä.
    Kun henkilö kuolee, niiden elin täyttää ilmaa, ja se on tämä, joka aiheuttaa kehon liikkua, voit katsoa tätä tosiasiaa up on the net, tai kuunnella kappaleen siitä nimeltä "Sitting kanssa kuollut" Sinulla putkeen.

  15. Syn Bitch Said,

    I don't get it, miksi hänen todellinen itse, jos se on hoax? varmasti haluat vain käyttää manican tai summink?

  16. MJ Said,

    Hei kaverit, vain ajatuksen I'd kertoa sinulle, että en todellakaan ole kuollut, olin juuri suunnittelu valtava comebackin lavalla minun tulevan keikka. Ja joo, olen samaa mieltä, kommentit ovat kaikki väärennös, mutta niillä on jossain määrin paikkansa, olen itse kalju, mutta vain noin sukuelinten alueella.

  17. DJ Naija Said,

    Jos tiedät MJ tarpeeksi hyvin .... Tämä voi olla vain yksi temppu, hän on villi ja outo mielikuvituksen ja kone vetää sen pois niin kuin aina.

    Päästä eroon tiedotusvälineitä ristiriitoja, Velka ja tehdä Massive Comeback, kuoleman hoax kannattaa todella aikaa ja resursseja käytetään sitä jo divident on ilmeinen, ja vielä asennuksesta.
    Oikeasti, tämä oli ensimmäinen ajatus, joka tuli mieleeni koskevat uutiset tauko.

  18. brian Said,

    Hän on kuollut. vain hyväksyä se, liikkua, ja saat elämän

  19. Cheeseball Harry Said,

    Michael on tällä hetkellä noin mountantop Villa Brasiliassa sipping vihreää teetä Elvis.

  20. TeddyC Said,

    It's the shadows liikkuvat kaikkialla bodybag. Pusseja ei liiku.

  21. Jodie Said,

    En voi uskoa, että kaikki todella ajattelee MJ on yhä elossa.
    Teistä, jotka ovat "todellisia" faneja olisi hyväksyttävä se, että MJ on mennyt paremmin, ja nyt olisi voitava RIP
    Olet paljon on unbelieveable!
    Jätä mies yksin!

  22. MS Said,

    On surullista, mutta meidän täytyy antaa hänen mennä. Vaikka tämä kaikki on totta, meidän pitäisi jättää hänet rauhaan. Hän on ansainnut hänen rauhaa ... täällä tai missä hän voi olla.

  23. Jasmine Said,

    Olen täysin samaa mieltä admin noin kuolonkankeus ..

    Tässä on mitä olen juuri lukenut Wikipedian ja WikiAnswers.

    Kuolonkankeus on yksi niistä tunnistettavissa merkkejä kuolema (latinalainen MORS, mortis), jonka aiheuttaa kemiallinen muutos lihasten kuoleman jälkeen, mikä aiheuttaa raajojen, että ruumis tulla jäykkä (latinalainen tarkkuutta) ja vaikea siirtää tai manipuloida. [ 1]

    Kuolonkankeus, joka on jäykkä ja lihakset, yleensä alkaa klo noin 3 tuntia sen jälkeen, kun joku on kuollut täysin tarkkuutta esiintyy noin 12 tunnin kuluttua kuolemasta. Kun 12-tunnin merkitä tarkkuutta hitaasti lakkaa ja noin 72 tuntia tarkkuutta katoaa.

    Joten, pohjimmiltaan, et manipuloida tai siirtää elin, jolla on kuolonkankeus asettaa jälkeen 3 tuntia. Laitoksen olisi yhtä jäykkä kuin hallitus.

  24. Sascha Said,

    Ok,
    1th: kuka kalvopinnoitettu tämän ylhäältä? Jumala itse?
    2th: a strecher voidaan nostaa ylös. Jos tarkastellaan huolellisesti näet käsi nostolaitteet strecher ylöspäin. Jos poistaa upperbody asti, potilas voisi hengittää paremmin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että tämä elokuva on todellinen hoax

  25. Antoine1975 Said,

    Kaverit, c'mon, jos maksaa huomiota oranssia matkalaukku (lääkärit tapauksessa) oikealla puolella sivustolla yleistakauksen, näet, että joku musta puku kivihakut se ylös, ja siten luoda illuusio, että laitos siirtyy / istuu . N: o salaliitto tänne ....

  26. JC Said,

    Olen pahoillani, mutta hän on kuollut ihmisiä. Hän ei koskaan jätä hänen lapsensa taakse ja aiheuttaa hänen perheensä sydänsuru.

    Hän ei voi koskaan piilottaa, koska hänen laajasta leikkauksen, hän näyttää hyvin yksilöllisiä. Jos tiedät, mitä tarkoitan.

    Jos luulet, että hän on tehnyt tätä tarkoitusta varten, ja haluaa tehdä paluun, se olisi kaikkein epämiellyttävä asia, että kukaan voisi tehdä.

    Hän ei tee sitä hänen faneja.

    Aika siirtyä ihmisiin, hän on mennyt tapaamaan Elvis.

    Mitä? Elvis ei ole kuollut joko?

  27. JC Said,

    Jonn,

    Hän oli kalju alla peruukki, että hän wore. Siksi hän oli pitkät hiukset edellisen valokuvan ja sairaankuljetus.

  28. Koreileva Said,

    Voi kiitos! Are u kidding me?
    Mitä jopa nähdä?!
    Mikään ei katso! Ei edes puolessa sekunnissa. Olisi kiva se antaa hänen väärennetty oman kuollut!

    Jos hän:
    Miksi tässä helikopteri? Miksi ei nukke tai kaksinkertaista kuten u lukea muiden tarinoita?

    Hanki oikeita ihmisiä!

  29. Annette Said,

    Eikö Michael olevan ruumissäkissä jos hän oli kuollut tai peitetään se ei ole normaalia olla ruumis istuu suorassa varmasti

  30. Tatyana Said,

    Olen vakavasti haluavat tämä olisi hoax ... vaikka faking kuolemasi on väärin niin monella eri tasolla. Mutta kaverit, hän on todella poissa.

  31. Madason Said,

    A-hoax
    ja hän ei todellakaan ole kuollut.
    thats kaikki im gonna say.

  32. kanindo Said,

    Edelleen kuulostaa enemmän monimutkainen minun beliefing. Esimerkiksi osa teoriassa oletetaan, että Jacko isä ei voi äänen surullinen hänen poikansa kuolemaan, koska hän salaa tietää, että Michael on vielä elossa jossain. Hieno. Sitten miten vastausta Jacksonin perhe on epäilyttävistä ympäröivä Michael kuoleman? Vai onko isä ei ole pelannut hänen osittain tähän?

  33. brizom Said,

    miksi dont teitä kaikkia hyväksymään MJ on kuollut, peolpe eivät kuole, sen elämään. joiden määrä huumeita usein plumled osaksi on elin päivittäin se oli vain ajan kysymys. Mitä tulee hoax, tämä on yhteinen useimmille bigtime tähteä, kun yksi on julistettu kuolleeksi joku huutaa hoax ja sitten käyttää sopimatonta määriä aikaa, katso tätä katsoa, että selittää tätä jne. vain muutamia mainitaksemme Elvis, JFK jopa Opera Winfrey ja hän on vielä elossa! avulla kaikki nautimme hänen musiikkinsa ja anna hänen perintö elää ole hoaz. King Brizo

  34. bghoppy Said,

    Entä valokuva hänestä on sairaankuljetus? Hän on suoneen popping ulos hänen otsa (eli Julia Roberts asia) Onko se lääketieteellisesti mahdollista äskettäin kuolleen elin? Ja miten te edes kuva niin? Miksi kukaan ei kysy henkilöllisyys todellinen soittaja 911? Ja kun operaattori kertoo hänelle saada Jackson on puheenvuoro, hän vain sanoo OK ja nopeasti muutosten kohteena. Eikö hän tarvetta auttaa doc täällä? En ole kuullut doc grunting poistamaan yksi eloton laitoksen lattialle. 120 kiloa eloton elin ei ole vitsi jonkin yksittäisen, minua ei kiinnosta, kuinka paljon ei-aluksella todistettu kardiologi on. Hän tarjoaa enintään ole lääketieteellistä info varten ensihoitajat. Eikä kukaan näyttää kiire tai paniikki saada kuolee kuningas auttaa ja saada kyseisen ajoneuvon niistä ajotieltä, puhumattakaan paskamainen ajo, kesti yli minuutin päästä tukena ulos. Ne vedettävillä doc auton, miten hän jättää? Voit sairaalaan, sillä hänen asianajajansa väittää? Jos haluat olla yhdessä perheen kanssa. Samaan perheeseen, joka ei tiedä, tämä lääkäri? Mitään lisää, ja jopa Sheryl Crow sanoi sen ääneen televisiossa, mitä suurin osa meistä ajatteli, mielestäni hän puhuu Larry King, kun ensimmäinen asia, hän sanoo, on, kuten tiedätte, kun kuulin ensimmäistä kertaa, ajattelin, ja toivoi, tämä oli vain yksi temppu, päästä eroon hänen valtava velka, mutta nyt hän halua ymmärtää, hän on kuollut. Plus jos on olemassa yksi Coroners toimisto maailman työtä on temppu näin, se olisi sellainen, että se on oma TV-show, Mission Road. Ja kuinka teet kuoleman tutkinta kohtaus on mahdollista huumeiden yli annoksen, eikä äänirasia joka Advil, kasviperäisiä täydentää laastari riippumatta, mitään hieman lääketieteen, että olisi pitänyt ottaa todisteita välittömästi? Tuntuu uskomattoman ne olisi palata kaksi kassia arvosta todisteita, muuton jälkeen kuorma-autot ja mitä ei? Entä jos tämä olisi ollut murha? Epäpätevyys kohtuuttomia suhteessa. Voisiko LA todella olla, että sorry?

  35. YuRiSiO Said,

    En kiellä, hän todella kuolee tai ei, mutta jos MJ eivät kuolleet Mielestäni ainoa tietää täsmälleen it.she 's Lisa Marie Presley elvis'daughter koska hän on yksi tietää selvästi hänen isänsä todella kuolee 1977 tai toisen kerran.

  36. bghoppy Said,

    Ja Rickster, Great question! Herweb sivusto sanoo, että hän ja hänen miehistö on 2 viikkoa 8 miljoonaa dollaria risteily Istanbulissa, ja hänen sivustossa, hän ei ole kommentoitavaa, ihmisiä on kysyä, miksi ei, ja et saa tuloksia, jos voit etsiä micheals nimen, voit edes löytää haastattelut 93. Mutta et huomautus hän on sama friends hän tekee. Janet, Lisa Marie, Quincy

  37. Hatenessx Said,

    En olisi koskaan katso Michael hoaxing kuoleman paeta hänen velkojaan. Hänen lapsensa ei saa olla biologisesti hänen, mutta hän rakasti niitä enemmän kuin elämä itse. Hän rakasti kaikkia jumalan tähden. Ei, jos se oli hoax, sitten hän palaa.
    On olemassa paljon kyselyitä, jotkut ovat epäilyttäviä ja ne on vastattu saada kokonaiskuva.
    Kuitenkin o2 lippuja saa palauttaa, hänen hautajaisiin suunnitelmat Neverland vähitellen etenee ja katsella elimen on suunnitteilla.
    Toki, voit saada vahakuva kuin laitos, mutta se ei ole sairas, ja hän ei koskaan mene niin pitkälle.

    Rakastan Michael Jackson, ja minä rakastan sitä enemmän kuin mitään, jos hän oli elossa. Mutta joskus on kysyttävä, kuinka pitkälle hän voisi mennä.
    Vaikka ehdot perheen reaktio, ne voivat helposti olla sitä.

  38. vicky86 Said,

    Hei kaikki!

    Kun kuulin ensimmäistä kertaa, että MJ oli kuollut olin tuhoutunut mutta osa minua ihmetellyt, jos se oli Hoax! Mutta mielestäni sen kaikki mennyt liian pitkälle, nyt se on liian pitkä yksi asia Olen aina uskonut, että MJ rakasti hänen fanit ja olen todella dont ajatella, että hän laittoi fanit (tai hänen perheensä) kautta niin paljon sydämen ache!

    Kun otetaan huomioon koko siirtymistä paarit asia, näyttää ilmeiseltä, minulle, että joku on muuttanut paarit kierroksella hieman ja niin se antaa vaikutus HES liikkeelle!

    Toivon, että se oli Hoax, koska rakastan Michael niin paljon. Olen samaa mieltä useimmat teistä kuitenkin, että olosuhteet kuolemaansa ovat hieman epäilyttäviä, mutta se on vielä alkuvaiheessa ja joidenkin osa sensaatiolehdistöä vain spekuloida.

  39. jesse Said,

    Kun tämä kuolema oli ilmoittanut olin kinda errmmm. Seuraavana aamuna, kun aloin análise mitä lehdistö oli sanottavaa ja todellinen vasteaika hänen perhe-ja osakkuus-ja siihen, että kaikki oli menossa aivan liian nopeasti ja rahat pooring sisään! I haju valtava RAT! Sama valtava rotta I smelled kun Brandon Lee kuoli! Joka oli minulle tarkastella Bruce Lee ja kaksi muuta maailmassa julkkisten kuolemista ... errrrrmmmmmmm ... ..

  40. sobaytransplant Said,

    En tiedä, onko hän todella kuollut vai ei (kinda toivoa ei) Näen agruments molemmin puolin aidan kuitenkin. Hän olisi voinut olla sairas riitä ovat kuolleet yhtäkkiä näin ... sitten uudelleen, hänen elämänsä oli niin paljon ongelmia, että tämä saattaa olla tuntui hänen ainoa tie ulos. (Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että hän tulisi takaisin ja saada hänen kids ... minkä vuoksi hänen on ollut niin adament, että hänen äitinsä saada ne.) Minun on myönnettävä, että faking hänen kuolemansa oli ensimmäinen ajatus, too. Tarkoitan, hän on vetänyt joitakin melko valtava estää ennen ja jos joku oli resursseja tehdä sitä ... kuka tietää? Ehkä me selvittää aikanaan. IT varmasti olisi suurin käsitellä musiikin historia, jos hän tuli takaisin noin return-from-the-kuollut kiertueella tai jotain. Tämä ei kuulosta häntä. Haluaisin kuitenkin huomauttaa, että se ilmoitti tänään, että ei ole nähtävillä osoitteessa Neverland kuin aiemmin suunniteltua - ja siellä on myös ei hautajaisiin tai hautaaminen ei. Joten, en ole varma, mitä se ei vahvistamiseksi hoax teoriassa. (?) Nyt he eivät anna kenenkään KATSO hänet lähellä itseään varten? Ovatko ne suojata ruumis-ja perhe-elämän siitä throngs kannattajien ... vai ovatko ne piiloutuvat jotain? Ja hänen tulee ... kerrot meille, että MEGA supertähti kuten Michael Jackson teki tulee 2002 ... ja se vain näyttää salaperäisesti noin asianajajan tiedostoja JÄLKEEN MJ on oletettavasti kuoli? Hei, Madason ... mitä sinä tarkoita, että se on väärennös, ja että kaikki aiot sanoa? Onko sinulla sisällä info?

  41. sobaytransplant Said,

    Vielä yksi asia ... jos hän on edelleen elossa ja tekee jonkinlaista voittoisa paluu, hän lopulta syyllistyä kaikenlaisia petoksia maksuja tai jotain? Voiko joku todellakin, että ei olla vakavia (oikeudellinen) vaivaa sen?

  42. bghoppy Said,

    Kun olen yrittänyt HAKU hänen spokeman Dr. Tohme Tohme (Dr. Toh (URT) minua?) Kallistuksen löytää jotain, mutta enemmän arvoitus. seuraavat on 12/23/08 artikkeli mj: n terveys (Reuter's): Tilitys, johtuu Jacksonin "virallinen ja ainoa puolestapuhuja, Dr. Tohme Tohme" ja antaa Los Angeles yrityksen Scoop Marketing, mainitsee haastattelussa kirjailija Ian Halperin British sanomalehti Sunday Express, jossa Halperin sanoi Jackson kärsi Alpha 1-antitrypsin puute.
    Lentotoiminnan endocrinologist joiden erikoisalaa koskevia osteoporoosi on tiedottaja ja antaa lausuntoja sinulle terveyttä ja huhuja ympäröivä sen avulla yritys nimeltä Scoop Markkinointi?
    Ja miksi ei Geraldo uskoa "on vain 4 mahdollisuuksia selittää Michaels kuolema", ja kaikkein sensaltionalist, salaliittoteoriaa hyöty-of-the-epäilystäkään proponant, ja hän ei voi löytää 5th mahdollisuutta väärentänyt kuolemaan? REALLY?
    Ja Oprah hiljaisuus puhuu määriä, sitä enemmän ajattelen sitä.

  43. MONij Said,

    Jos tarkastellaan lähemmin näet varjo on takana ja käden luisuisi alla elin, joten oli joku liikkuu kehossa. Kuten Michael on elossa, se on minun toiveajattelua. Olen edelleen odottaa ihme tapahtuu. Entä viimeisin spekulaatioita, että hänen hautajaiset pidetään KATKOTUT keskukselle samat ihmiset MJ perhe halusi vastauksia heidän poikansa kuolemaan. Ja lippuja myydään? Niin monet kysymykset jäävät unansered, joten meille, me fanit, vastata niihin, koska haluamme, luomaan enemmän ja enemmän kuohunnan ja leviämistä yhä mysteeri noin kaveri. Wow, Minä vain toivon sydämestäni, että MJ tulevat takaisin kuolleista 7. heinäkuuta suorittaa Infront hänen fanit on KATKOTUT keskusta. Siksi ei tule katseluvaihtoehto perjantaina kuin keinotelleet aikaisemmin, koska ei ole elin mieltä. Mukava yllätys, että suru-faneja, ja ehkä vain pieni sakko MJ varten häiritse rauhaa. Oma toiveajattelua!

  44. bghoppy Said,

    alk. topix.com joulukuu 27, 2008
    Pääkirjoitus: Dr. Tohme ja Maailman Tours joita ei koskaan
    Tajuatko jos lisätä "uc" on Hullu n Dr. nimi, hänen nimensä on Dr. Touchme Touchme?
    Itse asiassa "Toh" on Ma'ya for "rakentaa". (Okei, kuinka moni teistä vain huusi? And I'm ei ole girly / Hullu kirkuu, tarkoitan todella kovaa, pitkä, kauhuissaan kirkuu?)

    Onko mahdollista, että joku on vetänyt yksi ei-erittäin mutkikkaalta ja perusteellisesti epämiellyttävää vitsi hänen faneille? No, se ei ole, kuten ne eivät ahmaista sitä sokeria päälle ja puolustaa valehdella sen kuolemaan. Ne aina tehdä. Loppujen lopuksi ne ovat kuitenkin sitä mieltä, Hullu aikoo paistaa, että pyörätuolin ja löytää kannattajat ja vakuutusyhtiöille ja mennä koko tuulenpyörre kiertueella ympäri maailmaa 2009 - jota haluan korostaa, on vain muutaman päivän päässä edes vihje yhden puku on luonnostellut yhdessä sanomalehtipaperin petauspatja.
    Älä ole huolissasi, niille, jotka haluavat kertoa minulle, kuinka hullu Ajattelen näin, en ole varma, että olet väärässä, ja varmasti eivät tunne hyvin enemmän yritän wrap pääni ympärille aihe Uskon, että meidän kaikki tuntevat kosketa. Kaikki epätäsmällisyydet, kysymyksiä, contadictions, puuttuvat relavant tiedot tekevät minut kysymys kaiken. Tämä on sama vapaa lehdistö, joka on tarkoitus pelastaa meitä tuntemattoman pahan, että voidaan pysäyttää demokratian se naulittuna, kun kukaan kertoo totuuden?

  45. sobaytransplant Said,

    Muuten, ystäväni (joka on lääketieteellinen henkilö, jolla on historia kuljettamisesta ruumiiden) katseli tämän videon. Hän sanoi, että kun se on Freaky, että se on opitcal harhan ja hän ei herätä. Hän sanoi, i odottaa häntä vaikka hoitaja (tai kaksi hoitaja) sisällä helikopterin ovat ohjailu elin voi poistua helikopteri helpommin, kun ne laskeutuvat.

  46. dave859 Said,

    lue tämä http://uk.news.yahoo.com/21/20090702/ten-jermaine-jackson-i-wish-it-was-me-5f8abb3.html

    "Halusin nähdä Michael, ja halusin nähdä veljeni, ja hänet on eloton ja tuuleton oli hyvin tunnepitoinen minulle, mutta olen todennut itse yhdessä, koska tiedän, että hän on hyvin paljon elossa", hän sanoi.

  47. Happytomato Said,

    Hei,
    Paljon kiitoksia sinulle verkkosivuilla. Aion seurata blogitekstisi. Olin järkyttynyt, kun luin uutisen.
    kuin halusin tietää enemmän Michael Jackson. (En ollut todellinen fani, mutta hyvin utelias tämä outo mies).

    Joten olen huomannut jotain huomioon haastattelut Internetin

    Jotkut suljettu ystäväni sanovat, että MJ oli hyvä muoto aikana preseahal ja muut lisätä, että ne eivät ole koskaan nähnyt häntä huumeiden.
    Lisäksi pelata useita kierroksia, MJ on liian olla sellaisessa kunnossa, joten sairausvakuutus on varmasti yhtä mieltä siitä, että hän oli ok, että Tour (mukaan se, joka sanoo, että hän on huumeiden), se näyttää olevan hyvin pitkä aika.

  48. Ali Said,

    hän on yhä elossa ... Olen vilpittömästi sitä mieltä, että

  49. wishful09 Said,

    No, me kaikki tiedämme totuuden pian, koska Debbie Rowe on pyytänyt säilöön. Ei ole mitään keinoa Michael olisi huilata ja anna hänen päästä custdoy hänen lapsia. Ellei, hän tietää, ei ole mitään keinoa tuomari antaa hänen säilöön. Kaipaamaan teitä Michael.

  50. nycscenie Said,

    Kaikille niille, jotka olivat rude tai niille, jotka aikovat olla epäkohtelias vaatii uskovaisia on hoax hullu tai sanomalla "saada elämään" on selvää, niihin, jotka tarvitsevat elämään. Jos dont sitä mieltä, että oli hoax tai didnt hoito, sitten y tuhlaa aikaa ja lukea ja kommentoida tätä. Jos u lähteä tyyppi kommentoida tietenkin osa u (minä mukaan lukien) katsoo tässä tai alkaa uskoa tähän.

  51. Happytomato Said,

    Olen lukenut kommentin verkkosivuilla sanomalla, että:
    "The sarjanumero helikopterin että vasemmalle Neverland kanssa Michael Jackson siinä, ja sarjanumero helikopterin, joka saapui sairaalaan kuollut elin siinä, eivät vastaa toisiaan."
    Onko se totta?

  52. admin Said,

    Olemme analysoi kuvamateriaalia sekä Helicopter poistuneista UCLA sairaala (ei Neverland) ja yksi, joka saapui LA County ruumishuone ja on päädytty siihen, että molemmat ovat saman LA County Sherriff Rescue 5 Helikopteri kanssa sarjanumero N9500G. Tämä sarjanumero on molemmin puolin käsityöyrityksille etupuolella hieman alle ohjaamoon. Niinpä tämä huhu ei pidä paikkaansa.

    MJHD Admin.

  53. OriginalDavid Said,

    ok, kaikki ihmiset sanovat sen varjoja, tai kulma näkökulmasta ... olet huomannut, että useampi taulukon / paarit tulee näkyviin kuin kehon nousee? katsokaa, että ... i odottaa ....

    ok, nähdä sen? miten varjot tehdä niin, tai kulman kamera hänen harteilleen avoin?

    hän on faking sitä.

  54. OriginalDavid Said,

    myös CNN vain ilmoitti, että huumeiden he löysivät hänen talo voi lääketieteellisesti aiheuttaa koomaan. niin, joo, ei se.

    ne elvytettyä hänet James Bond tyyliä kuin ne otetaan pois, ja hän vain lau jopa hieman liian aikaisin.

  55. Andrea Said,

    Olen myös samaa mieltä siitä, että "viime footage" hänen suorittaessaan on kirjattava High Def, mult-kappaleen, niin on aivan liian kätevää.

    Minun on myös samaa mieltä lähes kaikesta muusta jokaisella on sanonut - 911 puhelun, 30 minuutin ero siitä kun Dr. Murray löytyi MJ "kuolee" ja siitä, kun hän päätti olla "työntekijä" call 911. Joe Jackson ei edes suru rasittaman - ja niin mitä jos hän ja hänen poikansa koskaan saanut pitkin? Se oli kuitenkin hänen poikansa, voit odottaa hän näyttää hieman suru kuin siinä, joka on ollut esillä televisiossa haastatteluja sekä BET-palkintoa. Olen myös sitä mieltä, että mies on sairaankuljetus kuva voisi hyvin todennäköisesti EI MJ. Hänen korvansa ovat täysin erilaisia. Onko kukaan muu edes huomannut, että? MJ korviaan koskaan käyristyneitä kuten se, joka näkyy kuvan selvästi ei. Ja joo, on hyvin mahdollista, että hengitys putket hänen nenänsä joka on noin hänen päänsä voisi luoda illuusio hänen korvansa käyristyneitä, mutta ei kukaan muu huomannut, että hänen pulisongit ovat huomattavasti suuremmat kuin sen viimeinen harjoitus kuvia, jotka ovat luovutettu? Myös hänen pigmentti on täysin pois. Liian paljon on keltainen-ish värisävy.

    , Ja lopuksi minun spekulointia - Olen katsellut haastattelussa viime yönä kanssa Matt Lauer ja Jermaine Jackson on Dateline NBC: llä, ja siellä oli muutamia vinkkejä, että en ole varma, että jos joku on pyydetty onto mutta kuten häntä sanomalla "Tiesin, hän oli vielä Paljon hengissä ", mutta sitten hän välittömästi keskeyttää ja sanoo" hänen hengessä, tarkoitan "Fishy Fishy ?!?!!? Ja sitten hän mainitsee myös "Olen edelleen sitä mieltä, häntä, koska tiedän, että hän on täällä jossain vielä". COME ON?!? Eikö ole niin itsestään selvää? Niin hän voisi tarkoittaa "henkisesti eikä fyysisesti, mutta kaikki ympäröi hänen kuolemansa on vain aivan liian outoa. Jermaine mainitsi myös, että hän ja MJ oli puhutaan joiden Jackson 5 réunion ja että he aikovat tehdä Lontoossa. Ja kuinka kätevää, että nyt se on kerrottu, että Jacksonin perhe on todella menossa Lontooseen tekemään show'n. Hmmm ... se antaa jo ihme, ei se? JUST THINK ABOUT IT. Jermaine mainitsi myös, että he päästivät MJ lapset nähdä hänen ruumiin. NO lääkäri saa antaa minkään lapsi näkee vanhemman ruumiin. Eniten he voivat tehdä, on vain sanoa: "Isä on mennyt pois" tai "Hän on mennyt parempi paikka" tai jotain tähän suuntaan. Kuka on koskaan kuullut, että on paras "henkisesti", että lapset näkevät isänsä ruumiin? Tarkoitan, että te ette usko niiden näkeminen elin traumatize niitä psykologisesti sitten ei nähdä elin? Minulla on sellainen tunne, joo, ehkä lapset DID saada nähdä niiden isä jälkeen hän kuoli ", mutta vain jotta he voisivat nähdä hänet ja ymmärrettävä, hän oli todellakin ole kuollut ja sanoa näkemiin nyt, mutta isä näkevät ne pian! THINK ABOUT IT!

    Lisäksi vain minun kaksi senttiä - mutta uskon, että jos MJ on yhä elossa, ja väärentänyt hänen kuolemaansa, minulla ei olisi vihainen eikä järkyttää - itse asiassa hyvä HIM! Haluan antaa hänelle ja proppeja suosiotani häntä. Hän on ollut ja tulee aina olemaan mies. Minulla on sellainen tunne, hänen "comebackin" kiertue on paljon enemmän merkitystä "comebackin" kuin kaikkien mielestä!

    Yksi viimeinen ja lopullinen ajatteli kaikkia tämän - hänen "ilmoitus" Lontoossa jo maaliskuussa, että 02 konserttia .... Se ei selvästi ole HIM! Tässä on kaikki, aion sanoa. On selvää, hänen mannerisms, puhua, kävellä, liikkeet, hänen kätensä olivat LARGE, hänen hymy oli erilainen, hänen hampaansa oli puutteita, ja kukapa ei huomautus hänen sävy ääni?! Polyesterikuitufilamenttitouveja IMPOSTER! Sanon teille!

    Olen selvästi ei viittaavat kaikki muu, joka vaikuttaa spekuloida hän olisi voinut hoaxed kuolemaansa, sellaisena kuin se on sanottu paljon kertoja. Mutta Ajattelin I'd ansiosta kaikki tiedämme, tarkastelemaan sitä tiedotusvälineissä ja tarkastelemme itsestäänselvyyksiä, ja tosiseikat. Kuitenkin, jos hän väärentänyt hänen kuolemaansa ja tulee takaisin, tai väärentänyt hänen kuolemaansa ja haluaa pysyä piilossa - Toivon, että hän saa rauhaa hän koskaan niin pitkään kaivannut.

  56. Happytomato Said,

    Olen löytänyt toisen uutisia. On parempi tarkistaa
    265. Michael Jackson oli murhattu. Keskeiset todisteita, 911 Soita. Kuuntele se HUOLELLISESTI.

    Here's REAL OSOITUKSET epärehellinen peli

    Michael Jackson oli murhattu. The 911 Call Testaus it.The tehneelle henkilölle 911 puhelua sanoi Michael ruumis oli sänkyyn ja lääkäri hoiti CPR on the bed. Sen lisäksi, että lääkäri ei tiedä, missä CPR annostellaan, joka kerroksessa, ei CPR oli koskaan hallinnoitiin puheenvuoro.

    Kuuntele 57 sekunnin osaksi 911 Call
    Youtube: Michael Jackson 911 Call
    [www.youtube.com]

    911 lähettäjä: "Onko hän on lattialla? Jos hän on nyt? "
    Soittajan Etusivu: "Hän on sängyn sir ... hän on the bed."
    911 lähettäjä: "Get hänet lattialle"
    Soittajan Etusivu: "Ok"

    STOP täällä! Soittaja sanoi: "OK?", Niin kuin hän oli yksi antaa CPR, kun se oli lääkäri. Soittaja koskaan määrännyt lääkäri saada Michael on puheenvuoro. Et kuule mitään ehdottaa laitos on siirretty. Hän ei edes soittaa Michael nimen, ei "Michael", "MJ", "Mike". Eikö mielestänne hän sanoisi jotain tällaista "Get Michael on lattialla?"

    Posted at 4:43 PM Heinäkuu 4th 2009 MJJMurdered
    http://www.tmz.com/2009/07/05/michael-jackson-doctors-propofol-drugs-billing/18 # comments

  57. MyBelovedMJ Said,

    Rakastan Michael koko sydämestäni ja sielun, ja niin paljon kuin haluaisin, että makea enkeli on elossa, En usko, että hän on. Miksi Michael mennä niin pitkälle? Hän ei koskaan jätä hänen lapsensa i tiedämme, että tosiasia, hän rakasti niitä enemmän kuin elämä itse. Tietoa perhe dooing konsertteja, hyvin, että tuntuu hieman oudolta, mutta mielestäni he tekevät sen kunniaksi Michael, yhdessä maailman. Näet Jermaine, että interwiev todella itkeä, ja kyyneleet, oletteko todellakin sitä mieltä, että hän väärentänyt tuon? I don `t, entä Janet on BET, hän oli niin järkyttynyt. Olen aina rakastanut Michael, ei hänen musiikkiaan, mutta kuka hän oli, ja siksi En usko, että hän satuttaa kuin hän rakastaa, on fakeing omaa kuolemaa. Että ei ole järkeä minulle. Allthough, olet makeing joitakin erittäin hyviä, kohdat. Vaikka Michael oli elossa, En usko, että olisimme koskaan selville. Hän voi `t mene minnekään ilman consieling hänen kasvonsa, miksi hän ottaa tämä riski saada" caugt "ja räjähti koko maailmalle siitä. Hmmm, dosen `t todella järkeä minulle. Haluaisin enemmän kuin mitään tässä maailmassa, Get Michel takaisin, mutta kuten me kaikki tiedämme, et voi "palaa rom the Dead" unfortiently . Toivon vain, että makea enkeli vihdoin saanut rauhan, että hän on ansainnut. Lepää rauhassa rakkaani. Aina elää sydäntäni. RIP rakkaimpani. Olet suuresti jääneiden ja rakastettu.

  58. Yes555 Said,

    Jacko n arkun tulee keskustasta, 11000-paikkainen stadion. Kunnianosoituksia tulee lukea se laulu legenda Diana Ross ja Jacko n veljet ja sisaret Jermain, Tito, Janet ja La Toya.

    http://www.people.co.uk/news/tm_headline=david-guest-banned-from-jacko-s-memorial-service&method=full&objectid=21495577&siteid=93463-name_page.html

  59. bghoppy Said,

    Jos Michael rakasti hänen lapsia niin paljon, miksi hän salli itsensä periksi niin traaginen loppu huolimatta kaikki nämä ihmiset, jotka väittävät sanoivat hänelle jotain? Mielestäni on BS syyttää lääkäreitä ja jälleenmyyjät kaikkien huumausaineongelmaan. Ongelma on itse yksi kysyntää, ei tarjontaa. Jos sinulla ei ole säilymisen vaisto on itse etsimään apua tarvitaan lopettamaan ennen kuin kuolen, että kukaan muu vika, ja heikkous omaa. Hän pitää näitä lapsia, joiden äiti, sitten kuolee huumeisiin, sitten testamenttioikeus ne Katherine, joka on 79 ja painottaa tämän kuolemasta ja hänen paska naimisiin piru, voi kuolla milloin tahansa minuutissa?
    Meillä ei ole todisteita, ja haluan nähdä elin ennen Mielestäni hän on lähtenyt. Ja jos hän on, se on surullisin asia olen koskaan nähnyt.
    Olen myös sitä mieltä, että kohtelu Debbie Rowe on suuri häpeä, kaikki tämä sotku. Minusta tuntuu todella pahoillani hänen puolestaan. Ei ole siirtää hän voi tehdä ilman ihmistä revittiin hänen SOUL. Niin väärin.
    Ja miksi keskeytti hänen poissa tahtoa, mutta Joe mennä mainitsemattomat. Koska hänen vanhempansa ovat edelleen naimisissa (En tiedä, asuvat yhdessä, mutta vakuutan teille, hän ei erota uskonnollisista syistä vain), kun hän bequeths jotain hänelle, se on myös hänen laissa, ei? Tämä ei ole mitään järkeä, ei, että yksi asia tässä tekee nuoleskella.
    My theory now is that he has been messing with drugs, but more like hormones and different prescriptions that would help him alter his voice and skin, ect, but at this late age it is now medically imperative to stop these actions, and so the “ luonnollinen "MJ, että tulokset olisivat exteremly järkyttävää (hän oli 20 vuoden päästä näyttää tältä). Mielestäni avulla Deepak ja rabbi Schmuley hän on arvioitava uudelleen hänen koko elämänsä ja tehnyt henkilökohtaisia muutoksia parempaan henkisesti ja lääketieteellisesti. Mitä isompi tapa kokonaan uudelleen itsesi maailmalle, että palata elämään, omalla f'n hautajaisiin.
    Olen samaa mieltä Adrea, kun hän sanoo, että hän ymmärtää, miksi hän tekisi sitä, ja olisi encorage lähes, jos näin oli paras hänelle. En vain tule olemaan vihainen siitä, miten vaikeaa on ollut minulle emotionaalisesti. Olen kyseenalaistaa minun henkistä sanity kerran tunnissa, mutta jos minun ei voi olla väärässä, en mene hullu katsomassa näitä ihmisiä televisiossa ei ole kysymys mistään, miten hänen perheensä reagoi. Jos hän ei ole kuollut, Jackson Family (ja kaikki ystävät) ovat ilman minkäänlaista epäilystä suurin ryhmä liittyvän psycopaths koko maailmassa, ja se olisi tutkittu tutkijat.
    Mitä Janet, hän ei näytä asianmukaisesti järkyttää minua, eikä kukaan näyttää huomautus hän puhui hänelle preesensiä. "Sinulle hän on kuvake, meille hän on perhe", joka pitää tapahtuu paljon haastatteluja, puhu hänelle preesens. Jermain on kummajainen suuntaan tai toiseen, enkä usko faking itkeminen on vaikea lainkaan. Se huolestuttaa minua ei ollut enemmän itkua, jos hän todella on kadonnut.

  60. MyBelovedMJ Said,

    Luulen, että näemme Michel sitten.

  61. bghoppy Said,

    Ja varmasti et voi tehdä riittävästi lääkkeitä tappaa itsesi kanssa ja ei ole mitään maksa-tai munuaisvaurio selvää ruumiinavaus?

  62. Toivelista-ti-True Said,

    Onko kukaan kuulla Michaels "ghost" oletettavasti kummittelu on karjatila. Olisi kiva, jos ihmiset vain irtisanomisajankohdastaan hänen takaisin. Jos hän on yhä elossa (joka Haluaisin uskoa, ja toivon, että sen todellinen) Olen rehellisesti haluavat sen totta. Sydäntäni särkee hänen lasten ja hänen perheelleen. Tiedotusvälineet ovat rahaa nälkäisiä sikoja. Ne menee niin tehdä rahaa. Urghh saa minut sick.Whereever olet Michael me love you kalliisti ja kaikkien sydäntämme kaipaamme sinua mielettömästi.

  63. bghoppy Said,

    http://men.style.com/details/features/full?id=content_9937&pageNum=2

    Edellä on linkki mielenkiintoinen artikkeli Quincy Jones puhuu MJ. Varmasti erilainen sävy kuin hän on, kun CNN.
    Miksi se, että jokainen tarina MJ tulee TMZ ja kaikki video on hollywoodvideo?

    Did you guys nähdä e-Bay joku myy lipun 8 g, avaamisen hinta ja toinen kummajainen myy maaperää, jossa hän kuoli, että myös hänen aave.
    Oma uskoa ihmiskunnan tulevaisuus ja on testattu muista kertaa elämässäni. Isreal voivat aloittaa pommi Iranin ydinlaitoksiin, VP Biden sanoo Yhdysvallat ei yritä lopettaa tällaisen päätöksen, joka voi tarkoittaa vain tuhoamista varten määrätön alaikäisiä. Ja en voi pysäyttää ajattelemaan THIS.

  64. MyBelovedMJ Said,

    Olen täysin samaa mieltä BGhoppy kaikesta. I won `t sitä mieltä, että hän on kuollut joko ellei saamme nähdä elin. Michael, me kaikki rakastamme sinua niin paljon, ja olet suuresti hukata. Toivon, että olet onnellinen kun olet meidän makea enkeli. Me rakastamme sinua koko sydämestämme.

  65. wishful09 Said,

    Kiitos! Ihmiset eivät ole ajattelua. Olisi välitöntä näyttöä tällaisen voerdose. Hänen maksan olisi ammuttu helvettiin. Ne joko jo tiedä vastausta eikä niitä kertoa yleisölle, tai jotain kalamainen on meneillään.

    Mitä Joe Jackson, en voi kuvitella mitään isä "tunne suuri", kun lapsi on ohi. Se ei ole järkevää. Riippumatta siitä, miten tiukasti hän oli, hän rakasti hänen poikansa. Jopa Michael myönsi, että. Joe halusi enemmän niitä, hän vain meni siitä väärin. Mitä ihmiset sanovat Joe oli rahaa nälkäinen, että ei ole totta. Mielestäni Michael jopa sanonut Joe koskaan ottanut rahaa niiltä. Hän oli vain liian hemmetin valvontaan. Joten, Joe tuntea suuri on outoa. Jotain on pielessä! Jopa väärinkäyttöä isä olisi löytää suorittamisesta lapsen sietämätön. Miehet, jotka hakkasivat heidän puolisonsa ovat surun murtama, kun ne menettää niitä. Hänen reaktio on epäilyttävä, sillä se voi saada.

  66. wishful09 Said,

    Myös silloin, kun olen menettänyt isäni on nuorena, en nähnyt häntä sairaalaan. En näe isä kunnes hautajaisiin. Niin ....

  67. wishful09 Said,

    bghoppy,

    Minusta on myös vaikea katsoa ihmisiä ole kyseenalaistanut mitään. Jokaisella pitää tulevina eteenpäin puhuu sitä ja tätä, ja he vain hyväksyä se.

  68. MyBelovedMJ Said,

    Michael on burried huomenna aamulla Forest Lawn Memorial Park, i Hollywood hils. Jermaine ovat sanoneet niin. Mutta he kuitenkin haluat yrittää saada purmission saada Michael burried klo Neverland. Joten oletan, että tarkoittaa sitä, että tapana on allowd nähdä Michael tämän viimeisen kerran, jos kyseessä on julkinen wievieng. Mutta En ymmärrä, miksi ne olisivat hänen burried klo Neverland. Michael tehnyt `t halua palata sen jälkeen, kun hänen viimeinen oikeudenkäynti . Oletan, että Michael on todella mennyt. Se tulee olemaan kova päivä huomenna . Lepää rauhassa Sweet, makea enkeli. Minä rakastan sinua muun elämäni

  69. Andrea Said,

    Olen samaa mieltä myös bghoppy. Liian monta preesens puhut kun viitataan MJ. Se varmasti herättää epäilyksiä samoin, minulle ainakin. Oletan, me kaikki näemme tiistaina on muistomerkki. Kuka tietää.

  70. Happytomato Said,

    The explaination on Michaels'ghots "
    http://www.youtube.com/watch?v=0laFusN40qc&feature=related

  71. MyBelovedMJ Said,

    Ive juuri nähneet koko interwiev kanssa Jermaine Jackson, ja mitä En ymmärrä sitä, että hän sanoo, ja i qoute: Meidän täytyy muistaa Michael kuka hän on? Ehh i arvata hän tarkoittaa sitä, kuka hän oli?. Ja vihdoin hän sanoo, veljeni on kuningas, jälleen, i vaikka hän ment, oli? Miksi ne pitää sanoa ei?

  72. elde Said,

    Michael on poistunut rakennuksesta ..

  73. Yes555 Said,

    Pelkään Elde on oikeassa.

    http://x17online.com/gallery/view_gallery.php?gallery=ParisJacksonFuneral0706_X17&index=1

    ^ ^ Pariisi Jackson Leaves Isä Michael yksityiskoulu Family Funeral kyyneliin.

    Eikö hän ei olisi voinut väärentänyt tuon?

  74. MyBelovedMJ Said,

    Olen juuri nähnyt kaikki rehersels, viime kuussa Michael, ja minun on sanottava, että jos olet täysin huumeita, ja sairaan kuten he sanoivat, hän oli, ei ole mitään keinoa helvetissä, että voit tanssia niin. Hän nauroi, puhui, on hauskaa, juoksi ympäriinsä, ja tanssivat kuin hän oli 25 uudelleen .. Kaikki rehersels. Siksi se on niin suuri Chok meille kaikille, että hän kuoli niin äkillisesti. Ei ole mitään keinoa voit tehdä näin, jos olet lähellä kuolemaa. Tässä on kaikki im gonna sanoa

  75. bghoppy Said,

    on laillisesti mahdollista haudata elin ilman kuolemaa todistus?
    En ymmärrä, miten nämä pic's "Pariisin" todistaa mitään. Ensinnäkin, miksi meidän pitäisi olla vakuuttunut siitä, että on hänen? Toiseksi, jotka ovat niitä ihmisiä, rento pukeutuminen jättää muistotilaisuus? Miksi hänen kuvia ainoita siellä? Miksi whould hän ei voi olla perheen autoa?

    Mutta vielä tärkeämpää, se on inhottavaa, että on olemassa ihmisiä, jotka haluavat toteuttaa tällaisia laukausta, tulostaa ne ja sitten katsella niitä. Mikä sinua vaivaa folks kiinnostunut tällaisesta sairastuvuuteen.
    Minulla on myös suuri ongelma, joka vaatii lapsia pyydetään ja sitten saivat klo kannustamista sairaalan therapist nähdä hänet kuolleena, ja niin pian. Juuri näyttökertojen ovat.
    Oletan, kaikki mitä voimme tehdä on vain odottaa ja katsoa mitä tapahtuu.

    Olen toivoton tapaus ihme.

  76. mysticallymagestically Said,

    Joten tämä koko muistojumalanpalvelus näyttää myynninedistämistarkoituksessa tapauksessa joillekin, vai onko se vain minä?

  77. Andrea Said,

    Olen samaa mieltä teidän kanssanne, mysticallymagestically. Koko asia tuntui liian harkittu ja suunnitteilla olevan "muistomerkki". Ja missä helvetissä oli Oprah, Dianna Ross, jne.? Tule. ja kuten sanoin aiemmin, Brook SHIELDS on ammatiltaan näyttelijä. Hän saa maksetaan itkeä, joka on juuri sitä, mitä olen varma, että hän teki sen muistomerkki. Kuten Paris, jos joku todella sitä mieltä, että hänen viime sanat ja "emotionaalinen tautipesäkkeellä 'oli vilpitön, sinulla on kysymyksiä, haha. Peitto oli MJ Doll hänen käsiinsä, kun prinssi oli purukumi ja todella osoitti merkkejä tunnetta tai grieving. Ja miksi suljettu ruumisarkku? Asiat eivät vielä lisätä jopa minulle. Otan sitä mieltä, että kun niistä vapautuu joko ruumiinavaus kuvia tai joku allekirjoittaa kuolintodistus ja olen todella näkevät kuoleman todistus. Ja wtf on niiden kanssa ei edes tietämättä, mitä he aio tehdä hänen elin? Mielestäni se on epäkunnioittava riitä, koska se on se, että ne odottanut tätä kauan, että "muistojumalanpalvelus" Jos hän on todella kuollut.

    Myös, ei kukaan muu, kuinka Janet yritti pitää naurahtaa lopussa jälkeen Pariisin käänsivät mikrofonin ja hän meni comfort her? Polyesterikuitufilamenttitouveja. En edelleenkään ole uskovainen asti saan täydellinen todiste.

  78. noisehammer Said,

    ", Hän pitää naurahtaa lopuksi" ???????

    No, ikävä kyllä, koska se on menettämässä uskoa, että hän on elossa, thats mitä ive katsomaan uudelleen ...
    kukaan voi vahvistaa, että se oli todellinen nauraa?

  79. Yes555 Said,

    Andrea, tässä on Michael kuoleman todistus:

    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Ja miksi maapallolla olisi pieni tyttö fake itkeä jotain tällaista?

  80. MyBelovedMJ Said,

    Näin kaikki 3 kids, purukumi. Näyttää kinda normaali, heidän isänsä ei sitä koko ajan, koko päivän .. Mutta he tehnyt `t osoita mitään tunteita, että on oikeassa. Paitsi Pariisista. Jotkut sanovat, että Michael paljastaa saapuu jackson 5 reunion, jonka eräät perheen jäsenet tekevät, joitakin hänen konsertti päivämäärät. OMG. Kuka uskoo, että. Hän on kuollut. Mutta miksi ostaa kultaa Coffin, ja tehdä tämän muistomerkin, jos se kaikki oli väärennetty, olisi koko perheen takana Michael? Vai onko ne edes tiedä, onko hän todella kuollut vai mitä?

  81. MyBelovedMJ Said,

    Ooops, unohtanut jotain. Minun on myönnettävä, että minulla oli myös vähän outoa, että meidän tehnyt `t saada nähdä elin, ja se, että niiden havent ollut 3rd otopsy. Hmmmm

  82. MyBelovedMJ Said,

    The Janet asia. Hän tehnyt `t hymyillen. Minun mielestäni, kuten hän yritti olla itkeä, jotka siellä Pariisi

  83. bghoppy Said,

    Niin minäkin, mystikko. Huopa kuin "paluu" on paljon häipyminen tähteä, paljon itse edistää julkilausumat ja puute emotionaalista osallistumista koskevat everyones osa on unnerving. Kuten aiemmin sanoin, mitä on tapahtunut koko Jackson klaani olisi tutkittu tutkijoiden on suurin tunnettu ryhmä liittyvät psycopaths ja / tai scitzophrenics koko maailmassa. Ole yksi repeämä, kunnes Marlon mainitaan hänen twin, ja Paris "huutoja". jälleen kerran puhumme hänelle preesensiä. Kaksi poikaa näytti ikävystynyt ja kiinnostunut koko ajan, ja mielestäni se on outoa myös, että nuorin on nukesta hänestä. Yksikään näistä Jackson freaks olisi sallittava lähellä nämä lapset. Ne eivät näytä normaalia kaikki minulle. Elleivät ne eivät tiedä, hän on ok. Still miksi Katherine niin kunnioitetaan? Hän esitti 8 lapsia ja naimisissa mies, joka kaikilla on vakavia sosiaalisia ja emotionaalisia ongelmia. Ihmettelen mielenterveyden niitä kaikkia. Puhumattakaan hän voi kuolla milloin tahansa minuutin, mutta koska tämä muistomerkki osoittaa, kuinka emotionaalisesti liitteenä ne kaikki oli MJ, I, m varma hänen ohimennen tapana satuttaa niitä paljon joko. Jos isäni tai veljeni kuoli, ei ole mitään keinoa olisin voinut tehdä sitä, että koko osoittaakseen täysin Jakaessaan. Varsinkin, jos kongressi läpäissyt legistlation kunnioittaa häntä ikuisesti, ja koskaan. OMG, jotka eivät siirrä yhdeksi niistä.
    Puuttuessa Liza, Oprah, Lisa Marie, ja Diana Ross on outoa.
    Ja jos hän vihasi Debbie Rowe niin miksi hänen kitaristi näyttää aivan kuten häntä, paitsi nuorempi.
    Ja weirdest (toivottavasti) ajatteli minun pudota tässä on, tutustu ensimmäinen kaveri laulaa aikana "We Are the World". Kuka on se, että kaveri? Entinen houkutuslintujen? Tai hänelle w / o tehdä? Hän on sellainen, mitä olen odottanut nähdä, jos MJ ei koskaan palaa.

    Olin siirretty ja tympääntynyt niin monta kertaa kaksi tuntia, olen vielä loppuun vielä ole varma, mitä ajatella.

  84. sobaytransplant Said,

    Haluaisin kalliisti, kalliisti rakkaus ajatella, että hän oli vielä elossa. Kuitenkin ... minun on sanottava, että en usko, että on totta. Luulen, että hän on todella poissa. On olemassa paljon asioita, jotka ovat edelleen arvoitus ja kappaleina tämän palapelin, jotka ovat täysin kateissa. Mutta en nähnyt ketään "toimii", kun muistotilaisuus. (Olen koulutettu näyttelijä yli 35 vuotta ja voi yleensä paikalla joku toimii - jopa hyviä.) En katso Janet tilalla, joka nauraa ... mitä näin oli hänen tehdä kasvot reaktio lapsen kyynelistä. Se näytti enemmän kuin "OMG ... huono baby" minulle. Muut lasten käytös oli hieman outoa, olen samaa mieltä. Sitten taas ne esille erittäin outoa ympäristöä. Vanhempi poika näytti reagoida siskonsa n kyyneleet, joita oli noin Janet kun Pariisin vaipui hänen syliinsä, mutta nuorempana yksi ei näytä uudelleen toimimaan mitään. Yksi asia on lähes varmaa ... jos hän DID fake se, meillä ei koskaan tiedä siitä. Jos hän yrittää aloittaa uuden elämän, ei hän juuri näin? Jossain pois julkisen silmä loput hänen (luonnon) elämä? Mahdolliset petokset maksuista huolimatta näyttää siltä, kuin paljon vaivaa läpi saada uuden elämän - vain puhaltaa koko asian näyttämällä takaisin uudelleen.

  85. Andrea Said,

    Ei ole väliä, kuinka uskottavia ne yrittivät tehdä, että "muistomerkki" näyttää, en osta sitä. Open-lipas, niin olisin luullut, hän on todella kuollut. On vielä niin paljon asioita, jotka eivät täsmää. Anna minulle kuoleman kuvia, ja otan mielelläni. Haha. Siihen asti, minä oletan, hän on yhä elossa. Tulossa takaisin? Tämä on toinen tarina.

    Jos ei kuolema / ruumiinavaus kuvia koskaan syntyä, mutta kuukauden mennä ilman sanaa hänestä, minun on olettaa, hän joko meni piiloon tai on itse kuollut. Joka tapauksessa, I'll jatkossakin pitää kiinni tosiasioista ja kaikki, mitä olen nähnyt niin paljon, koska PÄIVÄ YKSI hänen kuolemaansa ja minuutilleen Kuulin hän oli sairaalassa, jossa on sydänkohtaus, sitten hän kuoli, hän oli joka koomaan, ja sitten hän kuoli "todellista. Koska DAY ONE tarina on pois päältä. Tule folks, hanki kanssa-ohjelmaan.

  86. sobaytransplant Said,

    Itse ... kaikki tämä kuulostaa hyvin tutulta. Olen tarpeeksi vanha muistamaan "Paul McCartney on Dead" hoax 1969 ja 1970. Http://www.turnmeondeadman.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=10
    Muistan myös koko Elvis väärentänyt Hänen kuolemansa liiketoiminnan ... joka on edelleen jatkunut tähän päivään saakka. Kaikkien näiden vuosien jälkeen, kukaan ei ole koskaan todistettu joko huhu on totta.

  87. Andrea Said,

    Just niin kaikki tietävät, otan takaisin mitä sanoin Janet tilalla naurahtaa kun Pariisin menee hänen syliinsä. Se kun Marlon puhuu ja kääntyy hänen "murtaa". Minusta näyttää siltä, kuin jos hän on tilan takaisin hymyillen. Olen uudelleen katseli, että osa yli ja ohi, eikä yksikään niistä näyttää vilpittömiä. Tämä on vain minun mielipiteeni. Kuka tietää.

  88. MyBelovedMJ Said,

    Sobytransplant. Niin kauan kuin kuolema sertifacte vai `t beoing allekirjoitettu, tai erd otopsy isent siellä ei olisi aligal jotta" FAKE "Teidän kun kuolema.

  89. feyaya Said,

    vastauksena bghoppy ... i lähes selattava pois, kun näin ensimmäistä kaveri laulaa "We Are the World." ei, koska ajattelin, hän oli mj houkutuslintujen, mutta hänen kasvonsa vain oli niin outrageously. mutta nyt, että olet maininnut sitä, hän hyvin olisi voinut olla houkutuslintujen. kuitenkin, olen melko varma, että se ei ole michael ilman meikkejä. Luulen, että hän todella kärsivät iho-ongelmia. mutta vaikka hän ei ole, tiedän hänen iho ei ruskea ja vain peitellä valkoisella makeup lähes 24 / 7. hänen iho oli on valkaistu, Valkopälvi vai ei.

  90. feyaya Said,

    oh, ja andrea, ajattelin, sama asia Marlon puhe, se ei edes näytä olevan juuri Janet joka näyttää ikään kuin he yrittävät pitää naurahtaa. näyttää siltä, että se on Marlon liikaa, ja mielestäni Jermaine. pohjimmiltaan näytti siltä, jotain hauskaa oli juuri tapahtunut. se oli aika outoa. ehkä he vain eivät voi pitää naamansa kanssa yrittää olla niin tunteellinen? sitten kommentoida michael hugging Brandon (Marlon n kaksonen) todella teki huumoria perustetaan notch! kuka tietää.

  91. heisalive Said,

    Voit Andrea; Olen täysin samaa mieltä kannanotot lähetetty, ja olen vakuuttunut 100 +%, että Michael Jackson vaiheittaiset oman kuoleman karata ja mennä kanssa NORMAL elää muualla ... että minun sisäinen ääni on ennustanut minulle sillä hetkellä hänen " kuolema "oli ilmoitettu, ja se pitää nopeampaa minulle käynnissä. Olen myös oikeudellista avustajaa ja olen HAKU tätä asiaa kuin "jos" ja kaikki osat, kuten Discovery mainitakseni vain yhden. Michael Jackson on todellakin otsaa bleeps, yhteystiedot, resurssit, loyals ja ennen kaikkea rahaa ja wherewithall on suuri inscene tällainen näyttää tältä! Hän avioitui Elvis "DNA, Lisa Marie ja vaikka naimisissa häntä, sai tavarat häntä kuinka Elvis" kuolema oli lavastettua ja menestyksekkäästi "myydä" suurelle yleisölle, että saatanallinen media takaisin vuonna 1977. Perustuu laajaan tutkimukseen ja olemassa olevat todisteet useita uskottava yksilöiden ja onnistunut tripup n toimittajien ja Lisa Marie ja Priscilla molemmat, on hyvin selvää, että Elvis ei kuolla milloin Graceland ja on kaiken todennäköisyyden piilossa kautta Yhdysvaltojen Witness Protection Program kuin entinen virkamies liittovaltion agentti.
    En epäile, että Michael Jackson, omaan asettaa syistä vaiheittaiset hänen "kuoleman", kuten Elvis oli ja on, kuten häntä on elossa jonnekin ja seuraa tätä "Tapahtuma", kuten hänen koskaan suurin encore kanssa moneymill jatkuvasti $ pinning ja on . Jos Debbie Rowe ei saa säilyttää MJ: n lapset (sijasta käteisellä tietysti), se säilyy Katherine Jackson ilmoittaman MJ tahto. Tämä järjestely varmistaa 100% helppo pääsy MJ hänen lasten ja ne on yllättynyt, kun hän palaa tiedonanto "hautaan" vierailla ne jossain vaiheessa!
    * Breaking news tapauksessa päivitys: Starwitness nro 1, Elizabeth Taylor, joille MJ rakastaa hänen sydämen ja sielun ja samoin on "laski" ja "näyttää" on "muistomerkki" karonkka klo sinkilät keskus, jossa hän "rakastaa häntä liian paljon". Ms Taylor on yksi henkilö Michael trustit epäsuorasti ja oli imaginably ensimmäinen henkilö kuulla hänen elaborate paeta suunnitelman ja siten osoittautunut hänelle uskollisuutta hänelle ei "esiintyy" tässä hänen sendoff jotka sen jälkeen, kun Elvis "kuoleman" ja hautaustoimistot, on ylivoimaisesti suurin valhe koskaan kerrottu, valhe, että miljardit ihmiset ovat swalloed koko .. Ai jaa vähän uskoa!
    * Breaking news tapauksessa päivitys: Starwitness nro 2, Diana Ross ilmoitti kautta julkaissut julkilausuman hän ole "läsnä", puhuu: hän on myös tästä! Nämä 2 yksityishenkilöille, Ross ja Taylor sekä tiedetään olevan lähimpänä MJ, ovat osa hänen intiimi sisempi ympyrä confidantes vuosia. ja kaiken todennäköisyyden mukaan auttaneet häntä hänen "Getaway" ja ehkä Myönnän sen omaan deathbeds joskus, tai ... ei! Todisteet pitää asennus ja asia pitää saada lihas.
    * Breaking news tapauksessa päivitys: 2 lisää tärkeitä ja MJ: n sisäpiiri olivat puuttuvat Staples Center: Uri Geller ja Chopra Deepak, 2 enemmän henkilöiden hänen hyvin vaiheittaiset "kuoleman paeta"? A todennäköisesti mahdollisuus!
    Päättymisen jälkeen, että "Memorial Service", ei kukaan muu kuin minä huomautus, nähdä ja lukea - siinä vaiheessa backwall ja Staples Center - nämä sanat esiintyvät sinisellä kirjasimilla: "Olen elossa ja olen täällä ikuisesti"?? Onko MJ jättää "viesti" tässä itse vain joitakin niistä "surijoita" pyydetty päälle ja vaikka rosedraped, kulta arkun todennäköisesti tyhjä tai nukke sisällä lau siellä antamatta pois yhden millään Vibe että se tosiasiassa oli kuollut elin, mitään "elin" ollenkaan? .... Kiitos käsittelyssä, mitkä ovat teidän ajatuksia tästä? Olin varma, että olisi kiinnostunut kuulemaan

  92. MyBelovedMJ Said,

    En katso tätä. Se oli lopussa, osoittaa? OH MY GOD. Toivon, että hän todella on elävä, rakastan häntä niin paljon, ei ehat hän voi tehdä hänen äänensä tai elimen, mutta kuka hän on / oli. Haluan antaa jotain saada hänet takaisin, kaikki i yksin. Hitto. Missä sinä olet enkeli? Minun täytyy nähdä, että. Sanoitte lopussa, osoittaa, do you mean ennen ruumisarkku ajettiin anway?

  93. sobaytransplant Said,

    MyBelovedMJ - olet väärässä. Kun veronmaksajien on jalka maksamaan teidän muistotilaisuus (liian sanoa huomata kaikkien muiden rahaa, joka on speant eri poliisin toimintaa ja tutkimuksia) ja käy ilmi, et ole todella kuollut, se on laitonta.

  94. sobaytransplant Said,

    On ollut kaksi ruumiinavauksia näin pitkälle ja että on enemmän kuin kaikki tämä on välttämätöntä, että hän pitää kuolleen virallisesti. Ja mukaan Fox News kuin tänä päivänä - "Varmenne on allekirjoittanut Los Angeles County Health Officer Jonathan Fielding. Muut tiedot on redacted. "

  95. MyBelovedMJ Said,

    OH MY Herra. OH MY Herra. Olen juuri nähnyt nämä sanat 2. Mitä tämä tarkoittaa? Onko Michael lähettämällä meille viestin? Miksi perhe itkeä annetun vaiheessa sitten? Olisiko ne takana Michael tässä kaikessa? Ja lapset, ne ei ole, että hän on yhä elossa.? Uskoin yeasterday, että hän oli poissa, koska todellinen. Uskoin siihen, kun näin Marlon, ja Pariisin puhua. He olivat molemmat niin järkyttynyt. Mutta siitä, että viesti olisi antanut minulle vilunväristyksiä. Hän on tuolla jossain. Hän tulee takaisin meille, jos hän on, tiedän sen. Toivotan Michael voisi lukea kaiken tämän, niin hän saattoi nähdä, kuinka moni meistä, joka ymmärsi, häntä, rakastin häntä, ja NEVER tuomari häntä. Eräs viisas henkilö sanoi kerran: Älä tuomita ketään ennen kuin olet keskustellut niitä yksi yhteen, i don `t varovainen mitä tarina on. Hän oli niin oikeassa. Jos hän on vielä elossa, joissa i belive nyt enemmän kuin koskaan, kun luet nämä sanat, olen melko varma, että hän tulee takaisin. Probely yhdessä hänen konsertti päivämäärät. En tiedä, olen noin nauraa tai itkeä. Jos Michael, joskus olisi voitava lukea tämän, toivon, että hän antaa meille merkki-merkkiä, hänen beeing hengissä ja voimissaan. Se olisi minulle, saattaa itse osaksi rauhan uudelleen ja pysäyttää ajattelemaan häntä koko ajan. Rakastan sinua Michael

  96. sobaytransplant Said,

    Muuten, hänen nimensä on Deepak Chopra (sinulla oli se taaksepäin) ja hän on tunnettu tekijä on hengellinen / metafyysisiä kysymyksiä. On ollut vuosia, minkä vuoksi Michael halusi liiton hänen kanssaan, epäilen. Epävarmat hän auttaisi Michael fake omaa kuolemaa. Bad omaan kharma, jossa hän ottaa aivan vakavasti.

  97. MyBelovedMJ Said,

    Oletan, i on löydettävä tapa oppia elämään tämän jälkeen . Vaikka En tiedä, voinko. Miksi ne ovat odottaneet niin kauan allekirjoittamaan kuolema satificate? Oliko joku puhuu, että uutiset samoin? Miksi helvetissä olisi joku tulostaa sininen kirjallisesti että seinään stapels keskus, jossa on sanat: "Olen elossa, ja Im täällä ikuisesti? Haluan tietää, kuka teki sen jälkeen, koska jos se wasen `t Michael, sitten se on hyvin sairas vitsi. OMG

  98. MyBelovedMJ Said,

    Minulla on vain 1 kysymys. Mitä helvettiä happent on Navi? Michael `s kaksinkertainen elin, joka niin usein on esiintynyt yleisölle michael, jossa on se, että kaveri? Onko kukaan kuullut, mitä on happent hänelle? On se, että häntä on ambulanssia. Hän näytti niin paljon kuin michael, että jopa tuulettimia, ajatteli hän oli real deal. No luulisin emme koskaan tiedä

  99. SkylinexBleedsxRed Said,

    Luin nämä sanat, kaipasin niitä televisiossa eilen. Uskon, että on osa laulun? Vaikka se oli osa laulua Miksi nämä sanat "olen elossa". Katsoin enintään se osa, joka muistomerkki tänään, ja sydämeni vain kännissä. Oma masennus meni pois. Olin niin alas ja niin järkyttynyt, koska näin muistomerkki eilen, koska tunsin hänet todella poissa. Olen sitten tähän sivustoon, huomasivat hänen kätensä ja lukenut joitakin kommentteja siitä, että "olen elossa"-viestin. En voi uskoa sitä. Toivon, että hän palaa! Olisi mahtavaa, jos hän teki yhden lopullinen jäähyväiset kiertueella, jos hän ei koskaan halua tehdä enää. Jumala, haluan tavata hänet!

  100. Yes555 Said,

    "Kun loppuun," Memorial Service ", ei kukaan muu kuin minä huomautus, nähdä ja lukea - siinä vaiheessa backwall ja Staples Center - nämä sanat esiintyvät sinisellä kirjasimilla:" Olen elossa ja olen täällä ikuisesti "? ? Onko MJ jättää "viesti" tässä itse vain joitakin niistä "surijoita" pyydetty päälle ja vaikka rosedraped, kulta arkun todennäköisesti tyhjä tai nukke sisällä lau siellä antamatta pois yhden millään Vibe että se tosiasiassa oli kuollut elin, mitään "elin" lainkaan? "

    Tarkoitatko, "Olen elossa, ja olen täällä ikuisesti?" He lyriikat AA Michael Jackson laulu hän laulanut kanssa Paul McCartney nimeltään "The Man"

    http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

    Lyrics:

    Ei mies
    Kuka pelaa peli elämän niin hyvin
    Ooh, ei sellainen mies
    Hänen ajatuksensa ei voi koskaan sanoa, ooh
    Ja se on vain siitä, että hän
    Oletettavasti se olisi
    "aiheuttaa sen, että päivä on tullut
    Että hän voi vapaasti
    Olen elossa ja olen täällä ikuisesti

    Tämä on mies
    Ja se on juuri niin kuin hän
    Oletettavasti se olisi
    Kuten hän sanoo, mitä on
    Tapahtui minulle
    Sitten hän nauraa, hän potkuja
    Ja rullat hänen hihat
    Olen elossa ja olen täällä ikuisesti
    Tämä on mies

    Ei mies
    Jokainen tiesi
    Ooh, ei sellainen mies
    Hän ei ole kuten minä ja te, ooh

    Ja se on juuri niin kuin hän
    Oletettavasti se olisi
    Kuten hän sanoo, mitä on
    Tapahtui minulle
    Sitten hän nauraa, hän potkuja
    Ja rullat hänen hihat
    Olen elossa ja olen täällä ikuisesti
    Tämä on mies

    Ja se on juuri niin kuin hän
    Oletettavasti se olisi
    Kuten hän sanoo, mitä on
    Tapahtui minulle
    Sitten hän nauraa, hän potkuja
    Ja rullat hänen hihat
    Olen elossa ja olen täällä ikuisesti
    Tämä on mies

    Ja se on juuri niin kuin hän
    Oletettavasti se olisi
    Kuten hän sanoo, mitä on
    Tapahtui minulle
    Sitten hän nauraa, hän potkuja
    Ja rullat hänen hihat
    Olen elossa ja olen täällä ikuisesti
    Tämä on mies
    (tämä on mies)
    Ooh yeah
    (ooh, yeah)
    Tämä on mies
    (tämä on mies)
    Tämä on mies

  101. MyBelovedMJ Said,

    Kyllä se oli lause. Aika pelottava

  102. MyBelovedMJ Said,

    Olet täysin oikeassa. Ne sanat on laulu, mutta miksi käyttää juuri niitä sanoja, kuten te sanoitte, ja vain ne. Miksi ei koko laulu? Nämä sanat kertovat meille jotakin, olen varma siitä.

  103. dogolian Said,

    MJ näyttää todellakin vielä allive. Saimme tiedon, että hän nahkojen Saksa lähellä berlin yhdessä paikassa hän baught vuonna 2006

  104. Sosh Said,

    Jos hän todella on elossa ja piileskelee Berlin, hän on poistunut maasta ennen kuolemaansa oli yleisesti tiedossa. Ehkä th havainnoista häneltä Meksikossa perustuvat totta tarinoita.

    Luulen, että hän todennäköisesti tarvitsee yksityisen plane joltakin paeta american rajoja. Myös, miten hän siirtää Saksa rajoja?

  105. heisalive Said,

    sosh: miten hän pääsi ohi Saksa rajoja? Puuttumisen parempi ilmaus: mutkikasta, älykästä suunnittelua ja valpas toiminta ja / tai: Money Money Money .. tai molemmat, ja näin! Puhumme Michael Jackson tässä - kuten ?!?!?!?!

  106. MyBelovedMJ Said,

    Michael on mestarilliseksi disquses. Hän olisi voinut tehdä sitä. Olen melko varma, että hän on elossa, ja me tiedämme pian riitä. Dogolian, olet sayiing: Meillä on tietoa ". Kuka me?

  107. feyaya Said,

    joo, joka on "me"?

  108. Mojofi Said,

    Emme tiedä, MJ haluan käyttävät valkoista korkeintaan mutta miten voimme kertoa, jos se on ollut todella häntä pidetään tai ehkä laitos muutti kuin helicaptor muuttanut? En näe hänen kasvojaan, että leike se oli vain valkoisia alkuun. TTMM:-s ole varma. Mutta minä tiedän, että hän on elossa ja minulla on syistä.

  109. carelesslove46 Said,

    oli laitoksen pukeutunut punainen?
    En voi antaa mitään .. It's just a hämärtää minulle. I dont ajatella Michael on yhä elossa, mutta jos hän ei onnistu irtautua .. There's
    ei millään tavoin hän koskaan tehdä comebackin. Olen kuullut vähintään
    vähintään 12 sucide liittyvää
    Michael kuoleman .. Hän ei voi tulla takaisin, vaikka hän halusi.

  110. kukka Said,

    mj on elossa aiheuttaa mitään koko tämä juttu vain dont lisätä mitään O2 asia thats ole todellista mj ei mitenkään ainoa todellinen asia tässä tarinassa on im varma, että se on todellinen mj klo leikkeen siitä sinkilät keskustaan harjoitukset ja mielestäni tämä on viimeinen kerta, kun näemme todellisen mj mutta kaikesta ankeriaiden sen täyttä roskaa mj on elossa ja hän oli tähän päästä pois siitä, mitä tapahtuu hänen ympärillään Toivon HES hyvin ja mielellään, mutta niin surullista, että hänen oli pakko tehdä tämän MJ WE LOVE YOU AINA JOS TÄMÄ ON MITÄ SINÄ TUNNUSTELE sinun pitää tehdä, jotta asiat oikein itse WE WILL STICK LUOTETTAVIA WE LOVE YOU

  111. MyBelovedMJ Said,

    Olen kanssanne samaa mieltä kukka Me tulemme aina rakastamaan sinua koko sydämestämme, ja me pysymme sinulla mitä tahansa. Kuten dhe sanoi, jos tämä on sitä, mitä oli tehtävä, jotta se oikeus itse, se oli parasta, mitä voit tehdä. Rakastamme sinua enemmän Michael. Don `t te koskaan unohtaa, että

  112. Samantha Said,

    Minne hän on wouldent joku paljastaa sen? Kuten, jos hän lähti toiseen maahan ja lähtenyt kone tai mikä wouldent joku nähdä hänet?

  113. Samantha Said,

    Voit MyBelovedMJ
    Niiden piti heittää Memorial, että se näyttää enemmän todellisia.

    Perhe tietenkin tietää, MJ Just halusi päästä eroon, en moiti häntä siitä, mitä hänen on kautta.

    Rakastan sinua niin paljon Michael, toivon et elin rauhassa jonnekin. xxx

  114. MyBelovedMJ Said,

    Hassua, miten ihmiset sanovat, että hän ei olisi koskaan tullut takaisin, jos hän on elossa. MY GOD. Mies ei ole hullu, hän on suunnitellut tämän jo hyvin pitkään, jos teet jotain tällaista, ja aikoo palata, olette sen kaiken ulos. Luota minuun, että

  115. MyBelovedMJ Said,

    Im With olet samantha

  116. wishful09 Said,

    Andrea,

    En ole edes palautuneeseen Tällä sivustolla vasta nyt, koska hautajaisiin, koska halusin tehdä kaiken itse. Minäkin ajatellut ne yrittävät pitää naurua. Kysyin siskoni, ja hän sanoi, ei mitenkään! I katseli siskoni kanssa ja hän ei huomaa lainkaan. Meidän wathced se uudelleen ja hän vielä ei huomaa. Näin sen kuitenkin. Näin Jermaine ja näin Janet. Tietenkin me kallistus olla varma mistään, koska totta tunteet on silmille ja heidän silmänsä oli piilotettu.

    Just tasapainoa kaikki tämä vaikka ... Miksi Marlon mainita surullinen tilanne hänen twin, jos tämä kaikki oli väärennetty? En voi ymmärtää kukaan ottaen se, että pitkälle.

  117. wishful09 Said,

    Myös, jos tämä oli todellinen muistomerkki, ei kukaan muu sitä nahkea näyttää nimen mukaan kiertueen taustalla? Tiedän, ne yrittävät olla positiivinen näyttämällä kuinka valmis hän kiertueen, mutta otsikko olisi paljon minua ottamaan jos olin perheenjäsenenä. I dont halua nähdä iso näyttö "Tämä on se", taustalla.

  118. MyBelovedMJ Said,

    Wishful09. Olen täysin agrre teidän kanssanne. Se oli outoa, mitä voi tehdä, i woulden `t voinut käsitellä siihenkään. On olemassa paljon mysteeri meneillään täällä

  119. bghoppy Said,

    Uskon, että koko asia oli yleisesti nahkea. Don't get me wrong i couldn't stop crying the whole time, but still a lot of inappropriatness. Even the gospel song refering to the king. I think it's wrong to end a memorial with I am alive, not matter what. I found usher's whole performance out of line. EWWW touching the casket! I know we were all holding our breath for a miracle there tho (precicely why he should not have done that). I love Q Latifa, but she didn't even know him? WTF? I saw the snickers, too. I also noticed Lionel Richie looking PISSED during 'we are the world', shaking his head and rolling his eyes. And am I the only one who thought Sharpton (I did love his speech tho, which is a first for me and big al) took a dig at jesse jackson when he said that jesse had 'stood with the family, until now'? What was that about. But over all, I think if MJ really is gone, this service was a shame. Where were his real friends? Aren't you socially obligated to attend, wheter it is public or not. I just didn't get the feeling people were paying their respect, seemed more like a promotional event for fading stars. And Mariah should apologize.

  120. MyBelovedMJ Said,

    I hear yoy. The latest news is that Latoya thinks that Michael wasmurdered. PLEASE GIVE ME A BREAK. She signed the death satificate. HMM WTF, she is not a docter. They said she was close to Michael. BULLSHIT No she wasent. The only sibling Michael was close to is Janet. Why is all of a sudden Latoya who speaks up, and not Janet?

  121. Sosh Said,

    to BGhoppy:

    I totally agree with you on that one. Allmost all stars performing at the memorial have (at least in europe) faded away. Brooke Shields didn't make any movies or series that I remember. Last thing about her I remeber she merried that tennislpayer Andre Agassi.

    About Usher and Mariagh Carey, haven't heard from them for a while. What the fu&k where these people doing there?

  122. nyla Said,

    i agree wid you bghoppy. the whole thing was a publicity stunt and was moneymaking. Also did you kno that LA council are launching an investigation on the cost of the memorial, they felt that their being ripped off. I mean the cheek of it!!! MJ isn't dead they may have brainwashed half the world but they aynt brainwashed mine. Seriously people who just readily believe everything they hear on the news really need to get their facts straight. : X

  123. wishful09 Said,

    You are absoulutely right bghoppy.

  124. wishful09 Said,

    bghoppy,

    I can see how you found the gospel song referring to the king inappropriate. It was a bit wierd simply because this is Michael (King of Pop), but that's the same song my family used for my dad. I think a lot of black families use that song.

  125. GermanLady Said,

    latoya is changing in interviews the Story of the Day of MJs Dead again and again. Somewhere on a German site i read she said that she was at Mjs House to fetch his Children and then were driving to Hospital, and now she said she were at home and called her mother, then was driving to hispital, where katherine was sitting with the children. Then she said Michael died in his bedroom, in this room were a lot of bottles oxygene and medicines, empty pill doses and whatever, but now she said Michael was in dr.murreys bedroom while he died. i think they cannot really lie and the story is gonna change everytime they want to talk about

  126. MyBelovedMJ Said,

    IM tulee niin kännissä pesän aikaa, joku mainitsee, että Michael oli adicted lääkkeitä. MY GOD. Mitä hittoa thay tekee. Hän on muuttunut hänen tarina 4 kertaa nyt. Mikä se on? Niiden on päätettävä, aiheuttaa aina tarina muuttuu, on enemmän uskoa, että hän on elossa. Hemmetti, joku tietää jotain. Minä vain kirjoitti, että se voi kestää kuukausia, saada toxicoligy raportti Michael `s elin. OMG. Tämä on pahenee päivittäin. Miksi `t ne juuri edelleen? Jotkut heistä. Jotain on todella väärin.

  127. bghoppy Said,

    toiveajattelua, i vihasi antaa tämän kommentin, se vain näytti pois, koska hän oli kuningas Pop ja me kaikki haluamme nähdä hänet uudestaan. Ole hyvä, toivottavasti kukaan ei ottanut että personnally tai vastaan uskonnolliseen vakaumukseen.

  128. Trinidad Said,

    tulla ihmisiä noin thatcrazy ja kipulääkkeitä ja väärin niin kuin se ei ole todennäköisesti elää muistuttamaan hänen lapset ovat 7, 11 ja 12 a 7-vuotias tietää, mutta kuinka paljon ne todella tietää kahta vanhempaa lapset tietävät vähän prinssi michael on 12, kuinka paljon he oikeastaan tiedä, niin mitä hän muutos islamiin äitinsä hänen elossa ja jos hän haluaa esittää hänen poikansa takaisin siihen, mitä hän nostaa häntä thats hänen liiketoiminnan hän on kuollut Janet oli lähellä häntä, kun noin lähelle on noin ne koko sisälle suljetaan ja lisäksi hän on nuorin se hän katsoi sitä tule kaverit hän on kuollut ja kun jumala lukea sinulle hän ja voit kertoa hänen hengessä jo lähtenyt hänen elin, kun hän sanoa, tämä on se turistimatkojen Olen valtavan michael fani ja i kaipaamaan häntä paljon Jumala siunaa Jacksonin perhe ja hänen lapset toukokuu hänen sielun levätä rauhassa

  129. Trinidad Said,

    you guys did not see when he was talking on the this is it tour in london looks can be deceiving you guys think he look strong and healthy
    come one his and and alll them strong pain killer druges he taking come one that shit will shut your whole system down why don;t you guys try taking them same drugs what he had in his house see if you gonna live i miss him so much if he still alive then elvis tupac biggie aaliyah left eye still alive then they on an iland by them self please they only place they is is next to god

  130. He.is.alive Said,

    GermanLady, guten Tag

    “Luegen haben kurze Beine” …. hence the story changes constantly and LaToya probably scored a nice paycheck with the interview she gave. Ich glaube ganz bestimmt dass Michael Jackson lebt, ja, sich sogar irgendwo in Europa aufhaelt. in the Ostblocklaendern, Rumaenien, Polen, da irgendwo.

    Lb. Gruss nach DE

  131. admin Said,

    The Michael Jackson Hoax Death Forum on nyt saatu käyntiin ja valmis käytettäväksi. Voit aloittaa uusia aiheita ja jatkaa keskusteluja siellä on helpompi hallita ympäristöä.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Admin

  132. wishful09 Said,

    I was not offended, bghoppy. I hope no one else was either.

    Mybeloved,

    We are always on the same page. I cant take anymore of these drug stories. Either prove it or sit down. Who are some of these people comming forward? Oh, and you all are patient because I didnt bother to read any of the articles about Latoya. If she aint crazy, I dont know who is! If Michael is reading these posts, he needs to tell his family to get their stories straight or the cat will soon be let out of the bag.

  133. MyBelovedMJ Said,

    Wishful, lol i totally agree. I am so pissed about the drugs stories also. It`s all BS. MY GOD. Like you, said, they need to get their stories straigth.

  134. mm04 Said,

    Someone further up said something about the body wearing a white t-shirt in the footage…it isn'ta t-shirt it is the body bag! Hmm is it just me or are body bags usually black? Don't know what to think about all the drugs stuff…I think he's out there somewhere!

  135. GermanLady Said,

    i was looking at google for body bags, ill find them in 4 colors, white, black, Red and grey. So because of the body bag we cannot find another detail for the hoax

  136. Copenhagen Said,

    Samantha: I am sure that MJ can disquise himself so nobody can recognize him. He can wear different wigs clothing etc. You will never know – if he is alive I am sure he already has put on a new identity

  137. MyBelovedMJ Said,

    I takk it back. Liz Taylor does not now anything about if Michael “Faked” his dead. She has been comitted to a mental hospital in LA, because she can`t live without him. They were soulmates. Poor Lizzie. I guess that Means, that Michael is really gone. My worst fear just came true. And i can`t stop crying. I feel like writing her a letter or something. Nothing can remove her pain, or mine for that matter. I hope she will recover. But no matter what, they will meet in Heaven

  138. demonhybrid13 Said,

    I'd also like to state that if u believe michael jackson is dead. Then why does his Myspace state that…….ohhh I dont know…..HE LOGGED IN YESTERDAY!!!

  139. MyBelovedMJ Said,

    His Myspace? Mitä sinä puhut?

  140. MyBelovedMJ Said,

    Okey, It has been 3 weeks today since Michael “Died” and still no sign of a burrial. What is happening?. This is soon getting to much for me to handle. What is borthering me the most, is that, i am almost 100% sure that there were no body in that casket. But where is he then? I hope he is safe. My god, i pray everyday, asking God to keep Michael safe, whereever he is. I just hope he is listening. I need a sign, anything, just a tiny one. I need to know if he is alive and well, before my head explodes, and my heart breaks. Well, i have my faith in god, and that he is looking after Michael wherever he is. That is a bit compforting. Michael are you happy? Are you healthy? OHH dear god, let him be alive, and safe. Sorry, I just needed to get this of my chest, this is one of these days, where its all dark, when it comes to this thing about Michaels “Death”

  141. MyBelovedMJ Said,

    OH MY LORD. I just listen to these two songs called “Never-Neverland” and “I´m Flying”. It broke my heart. Please GOD Keep Michael protectet and safe. MIchael you will always be my Peter Pan.

  142. wozniack Said,

    I heard he was cremated before the public memorial at the Staples Center… I also heard he was buried before that, too. But someone at the hospital claimed to be “pushed” by a herd of people, and in the middle was MJ walking out.

    En usko hänen MySpace-tilin ... Joku voisi olla kirjautuneena sisään häntä, mutta toivon todella häntä.

  143. wozniack Said,

    MyBelovedMJ Tämä saattaa antaa sinulle mielenrauhaa: http://blog.taragana.com/e/2009/07/16/liz-taylor-denies-jackson-death-sent-her-to-hospital-16834/

    Se oli jo mainittu tällä sivulla, että se ei ollut, koska MJ. I forgot to include this earlier with my other post.

  144. lillina Said,

    Mike, at the time is probably buried at the forest lawn, but the family is waiting for Neverland (money makes the world go around).
    According to Roger friedman

  145. grecialove Said,

    i wish he is still alive ..and watching our love for him

    but even if he is…
    when he will return
    and why no one tell that he is alive in magazines…

  146. lovelidae Said,

    To: @MyBelovedMJ
    I completely understand where you are coming from. I had to shake myself out of it. Since June 25th I went through this weird series of emotions ( I was lethargic with no energy and all), but then I realized that this is no way to live my life. I had a couple of days of crying it all out in the shower, but the most helpful was to write out all that I was feeling. We all have something special to offer the world and God would not want us to waste away when we can carry on Michael's legacy of striving to heal the world and make it a better place. I do truly believe he is alive and probably reading this site, so he most probably knows how you feel. Whether he comes back to us or not, we should all strive to be the beautiful people God wants each of us to be and do like Michael and look for the beauty, magic, and light in life. Take care of yourself.

  147. Brooklyn Said,

    To MyBelovedMJ

    Have faith I don't think Michael is gone. I have not seen the story on Liz Taylor yet but maybe she was ill anyway and someone evil decided this was a great opportunity to use this as yet another lie to make people believe Michael died but this time using poor Liz to fuel the fire…Don't be upset I am here for you…

    Don't give up believing we all need to be strong for each other on here… Lets all be like Michael would have wanted, a family helping each other…

  148. MyBelovedMJ Said,

    OH MY GOD. You people are so sweet, I started crying again, but this tiome it was happy tears. I also want to belive that he is alive, and if he is, i hope he is reading this, Im sure, that would make him smile again. I just wrote the thing with LIzz, and it did help. Thank you so much for posting it. I cant tell you how much it means to get this kinda support, you made me smile, i think i needed that. But im still gonna pray to god every night, asking him to look after Michael, proctect him, and keep him safe. I will continue to have faith, and i have all of you to thank for it. Kiitos paljon.

  149. MyBelovedMJ Said,

    I Gotta stop watching these rehearsel video`s. They always make me cry. But i feel that its the only way i can keep him alive for now. His beautyfull voice, damn i love it. And in the song “She`s out of my life” Michael is saying : There will be some stairs here, so I can hug a couple of girls” I cannot believe he just said that. That little beat thing he does, MY GOD, I just love it when he does that. He Can`t be dead. he has to be alive. I think he just needed to rest. And his eyes, his beautyful eyes, those will never be forgotten. I just wish more than anything, that I could see him smile again, that would mean the world to me. He has the voice of an Angel.

    Dear God, hear my prayer. please I beg of you, keep Michael safe, let him be alive, he has so much more to do, for himself in this life. Let him have the chance of getting the life he always wanted. He has entertaint us for many decates, now he deserves a life in peace and harmoni, with his children. He has always been loyal to you. You muct have giving him your smile of aprovel. Keep him safe, proctect him always. You dont need another Angel yet, we do, here on earth. Give him back to us. Im not ready to let him go yet, I will never be ready for that, but this is just to early. Let us know that he is alive. Proctect him, keep him safe.
    Aamen

  150. MyBelovedMJ Said,

    I just watched some Hollywood thing at youtube. MY GOD, those papparazi are SICK. They are all over him, even though he dosen`t want them to take his picture. I understand why he needed to get away, that was sick. Poor Michael baby. I mean he knew it came with the territory but anyway, they could have giving him some privacy. He couldent even open the windows in his car comepletely, they would have torn his arm off if he reached out. I understand why he had to disguise himself and his children. I just hope that he will live in peace for the rest of his life. Without those IDIOTS following him. And all the screaming people, I remember my first thought was ” Oh my GOD, give the man some space, would you”. That havent been a easy life for him. I totally understand why he had enough. I just love him so much, I wish the best for him.

    Michael whereever you are, I will always support you in your dission, you did what you had to do, to keep yourself safe. Noone knows how it has been for you. I dont want you to feel lonely anymore. I wish I could take your lonelyness away from you. You need to get strong again, so that you will be able to smile. That is all that matters. I want you to be happy. Just wish that people would have supportet you more, when you were with us, I hope they have found out now, what they lost. The most beautifull Human being ever lived. My heart are with you and your Children Michael. I wish I could give you a hug of love, and tell you that it would all be okey. And be there to compford you, in these hard days. Minä rakastan sinua.

Lisää kommentti

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.

Teema tarjoaa: Wordpress Theme - ensimmäisen Cash