Пані Елізабет Тейлор ключовим гравцем у Майкла Джексона Смерть ділянку.

14 липня 2009
на адміністратора
Пані Елізабет Тейлор і Майкл Джексон, часто описується в кращі друзі.

Автор і внески на цю посаду є членом цього сайту називається MYSTERYLADY. Ми хотіли б подякувати вам за ваше розуміння і поділитися ним з усіма.

ALL THE PROOF Ми повинні знати, Майкл Джексон жив!! PLEASE READ!!

Це все PROOF Майкла Джексона не вмерла!

Цілком очевидним Пані Елізабет Тейлор прикрити те, що стосується Майкла Джексона смерті.

1. Чому 77 років, таких, як Ліз Тейлор мають щебетати рахунок?

2.Why це Ліз подякувати Майкла доктор Арнольд Клайну за малюнок Матісс, за три дні до смерті Майка, а також просять Dr.Klein, що він був до оскільки він вже повернувся на щебетати?? Чому б їй не просто називати його?

3.Dr.Klein був відомий для лікування вітіліго в МЮ в кремах, що полегшило його шкіри, а також відновлення його носа. По-перше, те, що дерматолог ви знаєте, що також робить реконструктивної хірургії? Є Dr.Klein намагається приховати і відновити нову Майкла Джексона, який ми ніколи не визнаємо?

4. Чому Ліз упаковці по щебетати "Я упаковки мої одягу піти в Лондон для його відкриття, коли я почув цю новину. Я до сих пір не можу в це повірити. Я не хочу в це повірити. "Http: / / twitter.com / DameElizabeth коли Майкл перший концерт був штовхає початися 13 липня, що за три тижні до відкриття!!

5. Чому б Ліз не відвідувати Михайлівський приватні або державні церемонії, але мати можливість щебетати на наступний день після його смерті? Вона знала бульварні буде після її оновлення, але вона не занадто розумні про нього.

Ладно, тепер дивно те, чому Пані Елізабет Тейлор і доктора Арнольда Кляйна так торкаючись один одного без фактичного згадки один на одного.

Для тих з вас, хто Dont є щебетати рахунком, єдиним способом ви можете дізнатися, хто-то має на увазі вас, перевіряючи @ + ім'я користувача. Так як вони відповідають туди і один з одним, якщо вони планують всі разом, щоб зробити його більш реальним!!

Я думаю, відповідь тут є ясним як день. Пані та панове Майкл Джексон не вмерла!! Перевірте ці посади з Арнольдом Кляйна!!

"Був відправлений у заслання на ТМЗ. Смешно. У папарацці необхідно триматися подалі від моїх пацієнтів. Період "http://twitter.com/awkmd

Тепер, чому Mr.Klein рішенням ТМЗ перший сайт для підтвердження МЮ смерть, як смішно і триматися подалі від своїх пацієнтів 18 червня, за 7 днів до смерті Майк!!

Вона отримує ще weirder люди! ЦЕ НАША ВІДПОВІДЬ прямо тут!

DR. Арнольд Кляйн говорить на прощання FARRAH Фосет в той же день MIKE Пропуски але не MIKE!! Він у FACT Waits 4 днів після Mike's Смерть АДРЕСА втрати свого пацієнта МЮ!

"Сьогодні у світі трохи менш красиво. Ми прощаємося з милим Farrah Фосет "," Це була велика честь бути відомо Farrah Фосет бачення і далекоглядним, справжній ангел, який буде не вистачати у світі. 3 цілує мій дорогий "," Я глибоко засмутив смертю мого дорогого друга Майкла Джексона. Він дійсно був обдарованим душі, які безмежної любові для всіх ".

Потім 2 дні до МЮ проходить, Dr.Klein говорить він працює поза на пацієнта, вони як скарби образотворчого мистецтва, цікаво порівняти ваші пацієнти до мистецтва роботи, ви не думаєте? ЯК дивним DR.KLEIN ВОЗВРАЩАЕТСЯ 2 дні до смерті МЮ!! Робоча подальше ... "Мої пацієнти мої скарби. Як штраф мистецтва, кожен з них має красу та характер "

Я думаю, я знаю, правда зараз!

Для тих з вас, хто не отримують всю аргументацію Матісс, дозвольте мені пояснити.

Що таке картина Матісс доведеться робити нічого? Матісс був відомим художником, чиї характеристики, як далеко, як природний талант нагадувало Майкла Джексона. До речі Доктор Клейн передає Матісс наближається до Ліз Тейлор три дні до смерті Михайла, в котрий раз в цьому д-р Клайн був у місті працює над пацієнтом. Він навіть порівняв його пацієнтів до образотворчого мистецтва робота !!!!!

Дивно правда??

Отримати це, Матісс помер у 1954 році від серцевого нападу. Те ж саме Майк нібито помер, коли ми вперше почули звістку про його кончини.

C'mon це занадто випадково. Крім того, досить дивно для більшості д Кляйна пацієнтів буде Майкл Джексон найближчі друзі - Джейн Фонда, Елізабет Тейлор ...

Г-н Кляйна щебетати увагу тільки діє з 17 червня. 8 днів до Майкл проходить. Чому б д-р Клейн відчуваю необхідність мати щебетати увагу таємниче так близько до своєї дорогої смерті пацієнта, що відповідає двом Майкла Джексона любі друзі? Я скажу вам, чому ... Він знав, що доведеться оновлювати інші за його майбутньої бесіди, як він буде покликаний увагу! Інша річ, своєрідний ви ніколи не помітити Доктор Клейн перспективних сумно або втратити глузд над його найціннішим хворого протягом 20 років ні в одному з інтерв'ю.

Все це дуже дивно ...

Мітки: змова, змова теорій, смерть містифікація, підробили смерті, чутки
Опубліковано в теорії змови, обман смерті, Чутки | Коментарі (42)

42 Відповіді на "Дама Елізабет Тейлор ключовим гравцем у Майкла Джексона смерті Ділянка".

  1. ejay5131 Говорить:

    Админом, що ваші думки .. ми коли-небудь бачити МЮ знову?

  2. Banessa Говорить:

    Спасибо ... Спасибо ... Спасибо! Ті, де моя точна думка про д-р Кляйна щебетати увагу, коли я побачив його. Занадто багато збігів, щоб він ті ж близькими, як Майкл? І весь цей час він і Дама Елізабет посилають повідомлення один одному, оскільки вони фактично виступаючи в кодексах.
    Це ціле випробування стає weirder в хвилину. Я сподіваюся і молюся, що Майкл робить добре і безпечно отримувати добре.
    Я також прочитати те Майкл думати про його особу як "витвір мистецтва"! Таким чином, звертаючись до Матісс. Ви праві й мертвими на те. Спасибо за ці зауваження Бог благословить

  3. Адміністратор Says:

    Ми безумовно вважаємо, що його смерть була помилкова тривога, тому з урахуванням кількості неприємностей він пішов для того, щоб тягти її покинути, здається сумнівним, що він би кинути все це в вікно, щоб повернутися в центрі уваги знову.
    Ми щиро вважаємо, що єдиний раз, коли він буде розглядатися знову, буде у вигляді візирування від шанувальників у всьому світі ... більшість з яких будуть вважатися 'Crazy', тому він нічого не беспокоиться о. Він може користуватися безплатно Нервування І розслабляючий життя ... де б він не був.

    MJHD Admin

  4. sirspencer Говорить:

    Та все це дивно, але thos статті не переконає мене прямо зараз.

  5. kristin514 Говорить:

    Я лише хочу все це була помилкова тривога, і прошу вибачення за бюст вашої посиланням ТМЗ теорії, але перейти на ТМЗ сайт і пошукати Майкл Джексон ... Саме з цієї причини він розміщений, що на 18, а не тому, що він вже знав, що відбувається на станеться ... http://www.tmz.com/2009/06/18/michael-jackson-jacko-dr-arnie-klein-arnold-dermatologist-vitiligo-child-jmolestation/
    Я теж вчуся у величезний фанат Майкла, і я скучаю по них відчайдушно, але нехай
    з реальними з себе ... Нехай людина FINALLY ... пухом! 4 любив ніколи, ніколи не забувають, пухом Майкл!!

  6. mysterylady Говорить:

    Дякую за розміщення цього! Що стосується Майкла, ми не в запереченні за його смертю ми хочемо знати правду. І це досить очевидно, що він живий і добре, що я сподіваюся і вважаю, pray.I Доктор Клейн і Ліз Тейлор поставили цей сценарій, тому що вони хочуть захистити МЮ з undanger майбутньому йому або МЮ дійсно хоче зникнути з плями світла good.In в будь-якому разі, я хотів би кращим для Майкла, де він!! Я хочу, щоб ви знали, ми дійсно любимо Вас і вважаємо, що Ви це дар, благословення від Бога! Хоча ви залишити нас на даний момент це не назавжди.
    Ніколи не може прощаюсь з нашим людиною в дзеркалі, весь час Триллер!!

  7. mysterylady Говорить:

    до kristin514 Це не те, що я мав на увазі його теорію ТМЗ qoute .. я сказав, що досить дивно він згадав ТМЗ 7 днів до МДж в death.It 'S майже як якби він чи some1 навколо накренілась ТМЗ покинути день 25 червня МЮ ближнього. Це лише мала частина всієї картини. Якщо ви подивитеся ближче ви зрозумієте, що всі ці дивні збіги поточних подій не скласти! Чому для одного є сприяння DR.Klein свій бізнес на 22 травня цього року, а також на щебет 8days до смерті!! Збіг? Я думаю, ні! Цей лікар знав, що буде в центрі уваги на місяць раніше часу, він був просто разогрет, в результаті чого до публічності свого бізнесу в цьому процесі.

  8. smileygirl24 Говорить:

    OMG цього стає crazier ... Я не можу отримати достатньо на все це ... Я з першого дня 1 новий-то вгору.
    Він aliiive і я сподіваюся, що він коли-то щасливіше нашої улюбленої Майкл цар царів = D
    Адміністратор Я щиро захоплююся ви робите на цьому сайті більше

    СПАСИБО МОЇ ДОРОГІ.

  9. динаміт Говорить:

    Я знаходжу дивним, що два з них twittering, це шоу, коли вони приєдналися щебетати?

  10. Sita Говорить:

    знову один / два простих питання:
    рахунку
    http://twitter.com/awkmd
    http://twitter.com/dameelizabeth
    належать кому?

    Як ми можемо бути впевнені, що ці twitteraccounts належить реальна взагалі людина ми говоримо покинути??

    просто створити обліковий запис з щебетом
    назва і не доказ в extraterresitcal один використовує залишити.

    і де має бути keyrole пані Тейлор? Навіщо використовувати щебетати спілкуватися? TCP / IP-адреси є простежується. телефон клітини / мобільних пристроїв на даний момент повністю
    нешкідливі. чому вони повинні говорити з загадками замість використання нормальних телефонів?
    немає розслідування навколо них в даний момент.
    Пам'ятайте: TCP / IP-адреси ще простежується ЗАРАЗ!!

  11. mysterylady Говорить:

    з динамітом я знаходжу це важко повірити, Ліз Тейлор не отримаєте передні сидіння в audience.Barbara Уолтерс і Ларрі Кінга були сидять прямо за сім'ю. І до тих пір, як вона взяла участь у поминальної службі, чому б Ліз допомоги, якщо вони запросили її в які-небудь інші послуги?? Вона Михайлівський одному, а не Джексона. Я не думаю, що є багато правди в цій статті! Крім того чому Ліз чірікать вона упаковці 3 тижні до відкриття МЮ шоу? Останнє, але не менш важливо, вона може знайти достатньо енергії і прагнення брати участь в його Лондоні концерт, але не його похорони?

  12. mysterylady Говорить:

    з динамітом Dr.Arnold Клейн приєднався 8 днів до смерті MJ и странно Ліз Тейлор приєднався 27 березня, як це вона концерті було оголошено 5 березня.

  13. динаміт Говорить:

    Точно, якщо мій кращий друг помер ID переконайтеся, що я б там ні на що

  14. mysterylady Говорить:

    Сіті,
    Я можу запевнити вас, доводиться робити це насправді належать доктору Клайн і Ліз Тейлор, як новини транслюються Ліз в tweets, чому вона не буде відвідувати Майк похорон також про те, що вона була не на самогубство подивитися, як деякі з дешевого ганчір'я буде мають зв'язок з believe.As для Доктор Клейн він пропагує свій бізнес за допомогою щебет і Facebook.

  15. динаміт Говорить:

    YAH чому використання щебетати, а не ваш мобільний телефон або електронну пошту для розмови.

  16. динаміт Говорить:

    Як дивно вони вступили, не довго до того, як він помер, LOL дуже тьмяний

  17. melblue87 Говорить:

    Спочатку я почав підозрювати, щось дивне, коли я дізнався, Елізабет, не поїхав в державному або приватному меморіалу. А також інші відомі друзі МЮ, Maculay Culkin наприклад. Я хочу сказати, що якщо мій кращий друг вмирає, я йду на його похороні, незалежно від того, де і як вона є, навіть якщо її в цирк, я йду тому, що він мій найкращий друг. Так, я думаю, що він Dont б зробити повертається, якщо він хоче бути далеко від уваги, Thats, де він собираешься перебування, якщо він повернувся, ЗМІ будуть у два рази більше всього йому, тому він буде гірше . Є щасливим все життя Майкл!!

  18. mysterylady Говорить:

    Сіті,
    Очевидно, Ліз і Dr.Klein працюють разом, щоб приховати МЮ смерті. Лиз вважає щебетати більш надійним і менш громадськість, як їй не довелося б миритися шоу в передній частині аудиторії, або, може бути, вона не здатна діяти більше, з огляду на її вік і стан здоров'я. У будь-якому випадку, є багато повідомлень на підсвідомість обмінюються між нею і д-р Клейн. Як я вже говорив раніше, що є єдиним способом можна було б дізнатися, відповідає some1 вам через щебетати це з @ + ім'я користувача додано. Лиз зробив нічого подібного .. А як же доктор знаю відповідати на її щебетати, якщо він не бачить його! Дозвольте мені розповісти вам, як було заплановано, щоб зробити його більш реальним. Але вони не були досить розумні.

  19. Sita Говорить:

    Я хотів би всіх теорій збуваються
    і я міг би вас в оману, і я б
    хотіли бачити Михайла в живих.

    щебет, не дає мені якісь зручності віруючих
    Що ми хотіли побачити.
    В даний час I DONT вважаємо, що ці ж рахунки
    дати нам будь-яке право на будівництво, що micheal живі.

    просто думаю, за один аспект: чому б нікому використовувати
    Інтернет-платформа для говорити і спілкуватися, навіть
    загадками, з партнерами, інтимних друзів?

    U б це зробити?? з знаючи, що, ймовірно, найбільша містифікація
    на Землі буде відбуватися?
    моя особиста думка: якщо б я хотіла б поговорити і спілкуватися
    з ними я б використовувати нормальні телефонні дзвінки.

    Я хотів би сказати: круто Off!
    НЕ псевдо-Інтернет свідоцтва!!
    Для цього нам потрібно більше думає держать.

  20. Sita Говорить:

    @ Mysterylady: PLS ви можете уявити це? Я хочу кілька Proofing цього ..
    Я дійсно хотів би стежити U

  21. BeenTown Говорить:

    Агов Динамит гарна зв'язок. Я у відповідь, всім читати!!

    У мене є ідея про те, чому Елізабет була snubbed. Я чув, що вона була дуже владна, і що вона намагалася взяти на себе роль матері Майкла і Кетрін Джексон не хотів цього, вона фактично стала ревнувати Елізабет.

    Майкл, часто звертаються до Єлизавети у важкі часи, а не до Катерині. Чи можете ви уявити собі, яким чином будуть почувати себе матір, якщо це трапиться?

    Я хотів би відчувати себе занадто ревнувати. Буду завидовать. Це, швидше за все, чому вона була snubbed. Пам'ятайте Кетрін всі говорять про похорон, і домовленості, то вона є боса, і якщо вона не хоче сидіти Елізабет з ними те, що це те, що вона отримала. Я хотів би зробити те ж саме.

    Крім того, якщо хто-то дивився Майкл приватного домашнього відео на YouTube ви побачите, що деякий час тому, що Елізабет прикрашали Михайлівський дому до Різдва (він не святкувати Різдво в той час з-за його релігійної приналежності) та Елізабет знав, але все ж вона пішла проти нього і отримали подарунки дерево, все працює.

    Майкл ніколи не святкували Різдва до тих пір, поки той же день Єлизавета overbearingly вирішив він би Різдво. Чи можете ви уявити собі, кто-то розірвати свої традиції, як це? Його релігією? Це те, що він знав, з дитиною.

    Майкл каже, що він плакав після відкриття цих подарунки і беруть участь у різдвяному діяльність, оскільки він вважає винними, как будто он что-то неправильно.

    Я вважаю, що це було неправильно идти против кого-то віру, свою релігію. Вона повинна мати поважати його побажання. Я тоже учусь в Діва, як Майкл, і якщо я в своїй позиції я б не сказав "ні" Єлизавета та різдвяні теми (из-за того, що Я тихий і не хотів завдати біль її почуттів), але я буду вмирати всередину (при цьому усмішка на моєму обличчі, як і Михайло), знаючи, що я-то против, что я считаю, дюйм

  22. charliechaplin Говорить:

    Привіт хлопці!!

    Це не по темі, але я просто цікаво, якщо ви це вже бачили:

    http://www.tmz.com/2009/07/13/joan-rivers-cracks-mj-molestation-joke/

    і

    http://www.youtube.com/watch?v=VBWnjc3ACm4

  23. динаміт Говорить:

    Я хотів би вони мали відкритий труну, щоб покласти мій погляд, поки що ГЕС мертвий той факт, що вони didn't мені здається, він живий, і вони дали привід був дурний Sayin його обличчя було пошкоджено, коли вони, коли робиш ЦРН WTF? Потім вони сказали, коли вони бачили, як він подивився йому мирний і подивився, як Майкл, як якби він лежав потім didn't, чому вони дозволяють нам побачити його

  24. YouRockMyWorld Говорить:

    Я не зовсім розумію цю посаду, причину я не від держав, і я не знайомі з щебет. Але я також вірю і сподіваюся, що Михайло живий.
    Хоча я не вірю йому робити все повертається, тому що він прийняв таке complecated стратегії і ресурси, щоб його уникнути ..., який я думаю, це було зроблено для того, щоб, нарешті, Майк мати мир і нормальне життя - те, що він пропустили стільки (він сказав про це майже в кожному інтерв'ю) ... В 50 artisric кар'єри підходить до її припинення, все найкраще вже було зроблено, і настає час для насолоджуючись життям і відпочинку, але немає ніякої можливості зробити це у відповідності з медіа-тиску і очі ...
    Що все я сподіваюсь, я все ще намагаюся залишитися скептично кожен доказування на обман ... Так ось моя точка:

    - Я не вірю в тілі сидів у вертольоті (Тому що, якщо Майк смерті було заплановано - впевнений, вони будуть робити це без яких-небудь несправностей)

    - Я не вірю в його пам'яток після його смерті (причина, безумовно, він не потрапляє на вулиці, або якщо він, - що в таких deguise, що ніхто ніколи не вважаю, що це він)

    - Я не вважаю, що він є загадкою людино-виконавець

    - Я не вірю, що його лікар приймає його до заощадити місце, коли він був відсутній протягом 24 годин

    Але я вірю, IS:

    - У обман був запланований майже бездоганним. Він біг довго перед 'інфаркту' сцені грали.

    - 911 дзвінок feelingless і дивні

    - Поведінка на O2-конференції було дуже дивно (espesially прогулянку) (хоча в руках у impersonater і зуби дуже simiral Майк's - так що не знаю про що думати)

    І ОСНОВНІ STRANGE Clue для мене це, звичайно, - Меморіал .... Коли я дивився його - я намагалася відчути в його ... Але він-то не так подивився. Місцями від всіх інших людей, там і близьких друзів Майка відсутні. Париж мови .... Не в режимі реального (або, по крайней leat це здавалося не реальній) .... Принца ясен, сонцезахисні окуляри ...

    Адміністратор, в подякувати за цей сайт ... І нехай все, сподіваюся, ...

  25. mysterylady Говорить:

    @ Сіті Точно моя точка! Чому пташиний щебет, коли ви могли б один з одним телефоні? До речі Ліз говорить, що вона tweets, тому що вона знаходить розраду в цьому з лікарні. Як Ліз можливість відвідувати МЮ в першому випадку, якщо вона обмежується лікарняному ліжку?
    Крім того, Dr.Klein створив свій щебет 8 днів до МДж в daeth і 1 місяць на Facebook. Кожна мати свої власні підстави для початку хихикать ці сайти
    1 Ліз вважає, що легше спілкуватися із засобами масової інформації та підозрілих фанатів, які хочуть знати, чому вона не зможе бути присутнім на її похороні кращі друзі.
    2 Вона вважає, що легше, тому що вона не хоче до ковзання у громадській діяльності, як її ні здоров'я, ні її віку дозволити їй "акт", як раніше.
    3.Dr Клейн встановлює ці соціальні сайти 8 днів і 1 місяць до його найбільш відомі та улюблені пацієнтів від 20 років! Чому? Тому що він знав, він був би в центрі уваги, під сумнів, і після бесіди МЮ минув. Він буде йти вздовж сказати, що він відновлений Майк ніс і отримувати ще більше бізнес по всьому світу!
    3. На рекламу і просування посилань на ДР Клейн повинен був частиною цього механізму для цього д-р домовитися таким чином стати частиною на обман.
    4 Ліз посилає підсвідомість порожнім tweets на цьому д-р яких вона не раніше згадати! У листуванні між двома майже звуку смішними, staged.She сказав спасибо за малюнок Матісс, він порівнює своїх пацієнтів до образотворчого мистецтва, як він стверджує, він поїхав, повертаються 2 дні до смерті МЮ!
    5.What роду роботи робили це лікар виконує за пацієнт він ставиться до мистецтва, коли він був у місті?
    6.Dr Клейн зробив МЮ легень протягом 20 років, і відновити свій ніс! Не думаю, що він може зробити йому всього іншого кольору, а також замаскувати його прекрасно? Він міг би дуже добре зробили це під час свого перебування "поза" працює!
    7 Матісс спираючись Ліз мав на увазі цілком може стати новим Майклом Джексоном Dr.Klein реконструйований!!

  26. Sita Говорить:

    знову моя особиста думка. і його не
    набридати вам. PLS просто думати над тим, як
    Ви б реагувати в тій же ситуації?

    Майкл Джексон планує почати дуже велике
    містифікація про faking / дезорієнтація світу.
    він повинен використовувати друзів і партнерів, як це зробити.
    U б сказати на цей рахунок: це дуже гарна ідея
    до використання інтернет-платформу, що його друзі,
    Лікарі кажуть, і партнера по щебет серед них?

    робить зовсім не має сенсу для мене. і для людей
    , Які повинні діяти в змові також.

    будуть думати буде у людей, діючи так глупо
    у найбільших містифікація ділянки у світі?
    вони були втягнуті в (всі) подробиці, вони спілкувалися між
    через щебетати і повна інтернет громадськість може
    читати їх знаки!?

    Що Ви думаєте про таких друзів??
    Я вам скажу: удар своїх ослів в пекло тому, що вони ризикують
    всі ваші плани на обман став державним.

    @ Mysterylady: Спасибо за вашу роботу. а з іншого боку? доктор ..?

  27. luvmj Говорить:

    Я все ще не переконані ... Ви, хлопці дійсно гарні центри і є хорошими investigaters LOL. Я дійсно сподіваюся, він жив. Тримайте нас поновлені.

  28. динаміт Говорить:

    @ Mysterylady U виступити з гарним theorys, які роблять так багато сенсу,
    очікує більш ваш пост

  29. mysterylady Говорить:

    @ BeenTown
    Він може мати відсвяткував свій перший Різдво в 93, але він був перетворений в іслам релігією в'07. На самом деле есть зображення Майкла Джексона і його сім'ї святкування Різдва в минулому році з Керрі Фішер і доктор Клейн .. Im впевнена Кетрін тих пір довго прощаються Ліз. Фактично Кетрін дуже прощайте людини. Вона навіть не кажучи Алехандро Джексона, який випустив два перших дітей з сином Ренді, таким чином, обернувся і одружився на ній другий син Jermaine а також мають більше двох власних дітей. Фактично Кетрін є турбота про Алехандро і всі її діти, у тому числі Donte яким Алехандро і Ренді взяв до цього дня!
    Я Дону; т купити що весь Ліз була snubbed в родині Джексона сміття!

  30. Марія Говорить:

    Я сподіваюся, він живий! Правда ли, адміністратор?

  31. JC.LOVES.MJ Говорить:

    Я додала Ліз на щебет.
    Чи можу я просто запитати, як ми знаємо, що це reallt їх фактичного щебетати?

  32. luvmj Говорить:

    почекайте, але mysterylady Whos особи в машині швидкої допомоги, якщо її не він? А якщо це подвійний він помре? І jermane Джексон Larryking говорить про те, що його діти бачили МЮ сказати до побачення в лікарні, коли він був закласти там бездиханний на лікарняному ліжку ... Я сподіваюся, що він живий, і ви можете proove моє зауваження невірно LOL

  33. mysterylady Говорить:

    @ Sita Це досить дивно, але знову ж все це справа Дивно!! Там дуже багато питань без відповіді! Засоби масової інформації журналісти будете найбільших нерозумні ніколи! Вони, як видається, нічого публікувати про МЮ, погода вона достовірної чи ні. Наприклад, вони показали МЮ призначення пляшки від д-ра Кляйна на ТМЗ. При вигляді 2 або 3 пляшки xanax Я знав, що засоби масової інформації була піноутворюючий всій цій наркоманії річ вихід з частки! Кулак відключена, xanax це не дуже важко отримати наркотиків в Каліфорнії, за допомогою лікаря або на вулицях! І ці xanax таблетки лише 0,5 мг на 1 мг у кількості 50 таблеток з заправки не допускається. Не дай Бог вони наказують МЮ боротьбі тривоги транквілізаторів на розгляд його справи в суді, в якому він був ні в чому не винних! Вони звітності Майк прийняв 30 до 40 таблеток на добу, що я знайшов дуже важко повірити! Після ознайомлення з пляшками, він довів мою теорію бути правильним!
    Як я вже говорив раніше Dr.Klein щебетати зробив свою увагу 8 днів до смерті МЮ! Ви не знайдете, що досить дивно і випадково? Це д-р був готовий почати рекламу і трафік на свій сайт, як в усьому світі буде цікаво, хто це доктор Клейн, який розглядається МЮ протягом 20 років? Він використовував щебет і Facebook, в якості заохочення сайтів Im як впевнені його бізнес знаходиться на підйомі з новими clientelle прямо зараз!

  34. mysterylady Говорить:

    @ JC.LOVES.MJ
    Доказом цього є Ліз Тейлор щебетати рахунку через Сі-Ен-Ен і ТМЗ

    http://www.tmz.com/2009/06/26/elizabeth-taylor-michael-jackson-twitter/

    http://www.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Movies/05/26/ent.elizabeth.taylor.health/index.html

  35. mysterylady Говорить:

    Спасибо У динамітом!! Я намагаюся в моїх силах, щоб пролити деякий світло, і сенс її!

  36. MIU Говорить:

    Написав я це на форумі, але я його тут ще раз, як я хотів би знати відповідь на це.

    Q. Як на Ларец передбачається відкрити меморіальний вони на галявині Лісна, 70 + люди зможуть переглядати його тіло, якщо воно було помилковим?

    Як, якщо б я була МЮ я б хотів кілька близьких друзів і родину для надання допомоги мені протягом містифікація, а близько 70 чоловік, і "Вид" свого тіла ... здається дивним для мене. Що робити, якщо хто-то порушив своє мовчання з приводу обман? Якщо там дійсно є хибним.

    Я хочу вірити, він жив, але я не знаю, відкритий Ларец річ дійсно слухати мене.

  37. bubblesthechimp Говорить:

    Ви можете побачити лікаря щебетати сторінці безпосередньо пов'язане з його website.So це дійсно його.

    http://drarnoldklein.com/

  38. idontknow Говорить:
    ч.

    Про відкрити Ларец річ .... Це всього лише чутки, не доказ, принаймні, зараз я хочу сказати.

  39. lilpleb Говорить:
    ч.

    у зв'язку з МЮ в вітіліго, я читаю те, що одного разу вам пройти через процес depigmentation вона є постійним, так що він не зможе повернутися на час чорний.

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.