Michael Jackson Hoax Death

Er King of Pop virkelig død?

Dame Elizabeth Taylor og Michael Jackson var ofte beskrevet på Best Friends.

Forfatteren og bidragsyter for dette innlegget er medlem av dette nettstedet heter MYSTERYLADY. Vi vil gjerne takke deg for din innsikt og dele dem med alle.

ALL beviset Vi trenger å vite Michael Jackson er levende! LES!

Dette er bevis Michael Jackson er ikke død!

Det er ganske åpenbart Dame Elizabeth Taylor dekker opp noe, om Michael Jackson døde.

1. Hvorfor en 77 år gammel som Liz Taylor har en Twitter-konto?

2.Why er Liz takke Michael's lege, Arnold Klein for Matisse tegning tre dager før Mike død, samt spørre Dr.Klein hva han har vært opp til siden han har vært tilbake på Twitter?? Hvorfor skulle ikke hun bare ringe ham?

3.Dr.Klein var kjent for å behandle MJ for vitiligo med kremer som lightened hans hud samt gjenoppbygge hans nese. First off, hva dermatologist vet du av at også reconstructive surgery? Er Dr.Klein prøver å skjule og rekonstruere en helt ny Michael Jackson, en vi aldri igjen?

4. Hvorfor ble Liz pakking pr kvitter "Jeg var pakke opp klærne mine for å gå til London for sin åpning da jeg hørte nyhetene. Jeg kan ikke tro det. Jeg vil ikke tro det. "Http://twitter.com/DameElizabeth når Michael første konserten ble presset til å starte på den 13 juli, det er tre uker før åpning!

5. Hvorfor skulle Liz ikke delta Michael's privat eller offentlig seremoni, likevel kunne tweet en dag etter hans død? Hun visste at tabloid skulle følge henne oppdateringer men hun var ikke så smart om det.

Ok, nå er den merkelige ting er hvorfor Dame Elizabeth Taylor og Dr. Arnold Klein er både henvise til hverandre uten å nevne hverandre.

For de av dere som ikke har en Twitter-konto, er den eneste måten du kan kjenne noen henvise til deg ved å sjekke @ + ditt brukernavn. Så hvordan har de svarer og tilbake med hverandre med mindre de planlagt alt sammen, for å gjøre den mer ekte!

Jeg tror svaret her er så klare som dagen. Mine damer og herrer Michael Jackson er ikke død! Sjekk ut disse innleggene fra Arnold Klein!

"Ble sendt en link til TMZ. Latterlig. Den paparazzi må holde seg borte fra mine pasienter. Periode "http://twitter.com/awkmd

Nå, hvorfor er Mr.Klein adressering TMZ første nettsted å bekrefte MJ død som latterlig og å holde seg borte fra hans pasienter juni 18th, 7 dager før Mike død!

Det blir enda sprøere folkens! Dette er vår SVAR her!

DR. Arnold Klein sier farvel til Farrah Fawcett samme dag MIKE passerer men ikke MIKE! HE faktisk venter 4 dager etter MIKE død omhandler TAP AV HANS PASIENT MJ!

"I dag er verden litt mindre vakkert. Vi sier farvel til den vakre Farrah Fawcett "," Det var en ære å ha kjent Farrah Fawcett en visjon og en visjonær, en sann engel som vil bli savnet i hele verden. 3 kysser min elskede "," Jeg er dypt saddened av død min kjære venn Michael Jackson. Han virkelig var en begavet sjel som hadde Grenseløst glad for alle. "

Så 2 dager før MJ går, Dr.Klein sier han jobber borte på en pasient, er de som skatter flotte kunstverk, interessant måte å sammenligne dine pasienter til kunst arbeid, ikke du tror? HOW ODD FOR DR.KLEIN for å gå tilbake 2 dager før MJ død! Working away ... "Mine pasienter er mine skatter. Like fine kunstverk, hver har skjønnhet og tegn "

Jeg tror jeg vet sannheten nå!

For de av dere som ikke får hele Matisse resonnement, la meg forklare.

Hva gjør en Matisse maleriet har å gjøre med noe? Matisse var en kjent artist som har egenskaper, så langt det er naturlig talent lignet Michael Jackson. Coincidentally Dr. Klein sender en Matisse tegning til Liz Taylor tre dager før Michael død, der den tid dette Dr. Klein var ute av byen arbeider med en pasient. Han sammenlignet sine pasienter til fine art arbeid !!!!!

Stange høyre?

Få dette, Matisse døde i 1954 av et hjerteinfarkt. Det samme Mike måtte ha dødd fra når vi først hørte nyheten om hans bortgang føres.

C'mon dette er for tilfeldig. Det er også ganske merkelig for de fleste av Dr. Klein's pasienter skal Michael Jackson nærmeste venner - Jane Fonda, Elizabeth Taylor ...

Mr Klein's Twitter-kontoen har bare vært aktiv siden 17 juni. 8 dager før MICHAEL passerer. Hvorfor skulle Dr. Klein føle behovet for å ha en Twitter-konto mysteriously så nær sin kjære pasientens død, svarende til to av Michael Jackson's elskede venner? Jeg skal fortelle deg hvorfor ... Han visste han ville ha til å oppdatere andre på hans kommende intervjuer som han ville bli bedt søkelyset! En annen ting merkelig er du aldri varsel Dr. Klein ser trist eller distraught over å miste sin mest verdifulle pasienter over 20 år i noen av intervjuene.

Dette er veldig rart ...

  1. ejay5131 Said,

    Admins, hva er din tanke .. vil vi stadig se MJ igjen??

  2. Banessa Said,

    Takk ... Takk ... Thank You! Der mine eksakte trodde på Dr. Klein's Twitter-konto, da jeg så det. Det er for mye tilfeldigheter for ham å ha det samme nære venner som Michael? Og hele tida han og Dame Elizabeth sender meldinger til hverandre, er som de er faktisk snakker i koder.
    Det hele ildprøve blir sprøere av minutt. Jeg bare håper og ber om at Michael gjør det bra og er trygge å bli bra.
    Jeg leste et sted om Michael tenker på ham som "et stykke kunst"! Derfor henviser til Matisse. Du er rett og døde på noe. Takk for disse observasjonene Gud velsigne

  3. admin Said,

    Vi tydeligvis mener at hans død var en spøk, så vurderer mengden problemer han har gått til for å trekke det av, synes det tvilsomt at han ville kaste den ut vinduet, bare for å komme tilbake i rampelyset igjen.
    Vi ærlig tror at den eneste gangen han vil bli sett på nytt, vil være i form av observasjoner fra fans over hele verden ... De fleste vil bli ansett som "Crazy", så har han ingenting å bekymre seg for. Han kan nyte en problemfri gratis og avslappende liv ... hvor han kan være.

    MJHD Admin

  4. sirspencer Said,

    ja dette er rart, men thos artikkelen ikke overbevise meg akkurat nå.

  5. kristin514 Said,

    Jeg ønsker alt dette var en spøk, og beklager til byste din TMZ link teori, men gå til TMZ nettsted og søk Michael Jackson ... Dette er årsaken til at han postet det på det 18., ikke fordi han allerede visste hva som skulle til skje ... http://www.tmz.com/2009/06/18/michael-jackson-jacko-dr-arnie-klein-arnold-dermatologist-vitiligo-child-jmolestation/
    Jeg også er en stor fan av Michael, og jeg savner ham fortvilet, men la
    r være ekte med seg selv ... La mannen slutt ... hvile i fred! 4 noensinne elsket, aldri glemt, hvile i fred Michael!

  6. mysterylady Said,

    Takk for postering denne! Som for Michael, vi er ikke i fornektelse over hans død vi bare vil vite sannheten. Og det er ganske åpenbart at han er i live og vel, som jeg håper og pray.I mener Dr. Klein og Liz Taylor har satt dette scenariet, fordi de ønsket å beskytte MJ fra enkelte undanger kommer til ham eller Mj virkelig ønsket å forsvinne fra stedet lys for good.In uansett, jeg ønsker det beste for Michael, hvor han er! Jeg vil du skal vite at vi virkelig elsker deg og betrakter deg en gave, en velsignelse fra Gud! Om du forlater oss for nå er det ikke alltid.
    Aldri kan si farvel til vår mann i speilet, for all tid Thriller!

  7. mysterylady Said,

    til kristin514 Det er ikke det jeg mente med sin TMZ teori qoute .. Jeg sa det er ganske rart han nevnt TMZ 7 dager før MJ's death.It er nesten som om han eller some1 rundt ham tipped TMZ av dagen 25 juni MJ's forbikjøring. Det er bare en liten del av hele bildet. Hvis du ser nærmere du vil forstå at alle disse tilfeldig merkelige hendelser Ikke legg deg! Hvorfor for man DR.Klein fremme sin virksomhet på den 22 mai i år samt Twitter 8days før sin død! Tilfeldighet? Jeg tror ikke det! At legen visste at han ville være i søkelyset en måned i forkant av gangen var han bare får varme opp, få publisitet til sin virksomhet i prosessen.

  8. smileygirl24 Said,

    OMG dette blir crazier ... Jeg kan ikke få nok av alt dette ... jeg fra dag 1 ny noe var opp.
    han er aliiive og jeg håper han er fornøyd så noensinne våre elskede michael kongen av konger = D
    admin jeg virkelig beundrer deg for å gjøre dette området en stor

    TAKK kjære.

  9. dynamitt Said,

    http://www.metrolyrics.com/2009-elizabeth-taylor-snubbed-by-jackson-family-over-friend-michaelaposs-memorial-service-news.html

  10. dynamitt Said,

    http://www.metrolyrics.com/2009-some-autopsy-results-for-michael-jackson-back-news.html

  11. dynamitt Said,

    Jeg finner det merkelig at to av dem er twittering, betyr det når de ble med Twitter?

  12. Sita Said,

    igjen en / to enkle spørsmål:
    regnskapet
    http://twitter.com/awkmd
    http://twitter.com/dameelizabeth
    eies av hvem?

    hvordan kan vi være sikker på at disse twitteraccounts tilhører den virkelige eksistererende personer vi snakker off?

    oppretter en Twitter-kontoen med
    navnet et ikke bevis for extraterresitcal en gjør bruk av.

    og hvor det bør være keyrole av mrs Taylor? Hvorfor bruke Twitter til å kommunisere? TCP / IP-adresser er sporbare. Telefonen celler / mobile enheter på dette tidspunkt helt
    harmløs. hvorfor skulle de snakker med gåter i stedet for å bruke vanlige telefoner??
    ingen etterforskning er rundt dem på dette punktet.
    husk: TCP / IP-adresser er enda NÅ sporbare!

  13. mysterylady Said,

    til dynamitt Jeg har vanskelig for å tro Liz Taylor ikke ville få en front sete i audience.Barbara Walters og Larry King ble sittende rett bak familien. Og så lenge hun deltok på memorial service hvorfor ville Liz forsiktighet hvis de inviterte henne til et av de andre tjenestene? Hun var Michael venn, ikke Jackson's. Jeg tror ikke det er mye sannhet som artikkelen! Videre hvorfor gjorde Liz tweet hun var pakking 3 uker før åpningen av MJ's show? Sist men ikke minst, kan hun finne nok energi og driv til å delta i hans London konsert, men ikke hans begravelse??

  14. mysterylady Said,

    til dynamitt Dr.Arnold Klein kom til 8 dager før Mj død og oddly Liz Taylor deltar 27 mars som er den konserten ble annonsert 5 mars.

  15. dynamitt Said,

    Nøyaktig hvis min beste venn døde id sørge Jeg vil være der uansett

  16. mysterylady Said,

    Sita,
    Jeg kan forsikre deg om disse kontoene gjør faktisk tilhører Dr. Klein og Liz Taylor som nyheter sendt Liz's tweets på hvorfor hun ikke ville være til stede Mike's begravelse også at hun ikke var på selvmord se noen av de billigere rags ville ha oss til å believe.As for dr. Klein han vært fremme sin virksomhet via Twitter og Facebook.

  17. dynamitt Said,

    Yah hvorfor bruke Twitter og ikke mobiltelefonen eller e-post for å snakke.

  18. dynamitt Said,

    Hvordan Odd de begge sluttet ikke lenge før han døde, lol svært Fishy

  19. melblue87 Said,

    Jeg startet mistenker det var noe rart når jeg fant ut Elizabeth ikke hadde gått til offentlig eller privat minnefond. Samt andre berømte venner av MJ, Maculay Culkin for eksempel. Jeg mener, hvis min beste venn dør, jeg går til hans begravelse, uansett hvor eller hvordan det er, selv om en sirkus, jeg går fordi han er min beste venn. Ja, jeg dont overveie han ville gjøre comeback, hvis han ønsker å være borte fra søkelyset, dvs hvor han skal overnatte, hvis han kom tilbake, mediene vil være dobbelt så mye over ham, så det ville være verre . Ha en lykkelig resten av livet Michael!

  20. mysterylady Said,

    Sita,
    Det er tydelig Liz og Dr.Klein samarbeider om å dekke MJ død. Liz finner kvitter sikrere og mindre offentlige som hun ikke ville sette opp en forestilling foran et publikum, eller kanskje hun ikke er i stand til å handle mer, gitt hennes alder og helsemessige tilstand. I alle fall, er det massevis av subliminal meldinger utveksles mellom henne og dr. Klein. Som jeg sa tidligere, er den eneste måten man vet some1 er tilsvarende til deg via Twitter er med @ + username lagt. Liz gjorde ingen slike ting .. Så hvor ble det av Dr vet å svare på hennes tweet dersom han ikke ser det! La meg fortelle deg hvordan det var planlagt å gjøre det mer ekte. Men de var ikke smart nok.

  21. Sita Said,

    Jeg ønsker alle teorier ville gå i oppfyllelse
    og jeg kunne følge deg opp i spøk og jeg vil
    gjerne se Michael live.

    Twitter ikke gi meg noen trøst av tro
    hva vi liker å se.
    dag i dont mener at disse kontoene virker
    gir oss rett til å bygge som micheal er i live.

    bare tenke over ett aspekt: hvorfor skulle noen bruke
    en internett-plattformen til å snakke og kommunisere, selv
    i gåter, med partnere, intime venner?

    ville u gjøre dette? med å vite, som trolig størst hoax
    på jorden vil skje?
    Min personlige mening er: hvis jeg ønsker å snakke og kommunisere
    med dem vil jeg gjøre bruk av vanlige telefonsamtaler.

    Jeg vil si: cool off!
    ikke med pseudoefedrin internett bevis!
    for dette trenger vi mer synes å følge opp.

  22. Sita Said,

    @ Mysterylady: kan du pls gir dette? Jeg vil ha noen prøvetrykk av dette ..
    Jeg ønsker å følge u

  23. BeenTown Said,

    Hei dynamitt god kobling. Jeg har svaret, alle lese!

    Jeg har en idé om hvorfor Elizabeth var snubbed. Jeg hørte at hun var svært anmassende og at hun prøvde å ta på seg en mor rollen til Michael og Katherine Jackson ikke liker dette, hun faktisk ble sjalu av Elizabeth.

    Michael ville ofte til Elizabeth under harde tider og ikke Katherine. Kan du forestille deg hvordan enhver mor ville føle hvis dette skulle skje?

    Jeg ville føle sjalu også. Jeg vil bli misunnelige. Dette er sannsynligvis årsaken til at hun var snubbed. Husk Katherine har alt å si på begravelsen og ordninger, hun er sjefen, og hvis hun ikke ønsker Elizabeth å sitte med dem så det er det hun har. Jeg ville gjort det samme.

    Også om noen så på Michael private hjemmevideoer på youtube du vil se at en stund tilbake at Elizabeth dekorert Michael hjem til jul (han ikke feire jul på denne tiden på grunn av sin religion) og Elizabeth visste men likevel hun gikk mot den, og fikk presenterer et tre, det hele fungerer.

    Michael hadde aldri feiret jul inntil den dagen Elizabeth overbearingly besluttet han ville jul. Kunne du tenke deg, noen bryte hans tradisjon sånn? Religion? Dette er hva han visste da et barn.

    Michael sa at han gråt etter åpning de presenterer og deltar i julen aktivitet fordi han følte seg skyldig som om han gjorde noe galt.

    Jeg tror det var galt å gå mot noens tro, deres religion. Hun burde ha respektert hans ønske. Jeg også er en Virgo som Michael og hvis jeg var i hans posisjon ville jeg ikke ha sagt nei til Elizabeth og Christmas temaet (på grunn av det faktum at jeg er ydmyk og ville ikke ønsker å såre henne følelser) men jeg skulle dø innsiden (mens du har et smil på ansiktet mitt, akkurat som Michael) vet at jeg kommer mot noe som jeg tror i.

  24. charliechaplin Said,

    Hei folkens!

    Dette er av emnet, men jeg bare lurte på om du så dette allerede:

    http://www.tmz.com/2009/07/13/joan-rivers-cracks-mj-molestation-joke/

    og

    http://www.youtube.com/watch?v=VBWnjc3ACm4

  25. dynamitt Said,

    Jeg skulle ønske de ville ha hatt en åpen kiste for å sette meg i ro at HMS død at de gjorde ikke gjør meg tror han er i live og unnskylde de ga var dumt sier ansiktet var skadet da de der gjør HLR WTF? da de sa da de så ham så han rolig og så ut som michael som om han sover så hvorfor gjorde ikke de la oss se ham

  26. YouRockMyWorld Said,

    Jeg hadde ikke akkurat forstå dette innlegget, fordi jeg er ikke fra stater og jeg er ikke kjent med Twitter. Men jeg tror og håper at Michael er i live.
    Selv om jeg virkelig ikke belive han ville gjøre comeback, fordi det tok så complecated strategi og ressurser til å gjøre sin flukt ... som jeg tror var ferdig for Mike endelig har fred og normalt liv - det som han tapte så mye (sier han om det nesten på hvert intervju) ... I 50 av artisric karriere kommer til sin slutt, alle de beste var allerede gjort, og kommer en tid for å nyte livet og hvile, men det er ingen måte å gjøre det under Media press og øyne ...
    Med all min håper jeg fortsatt prøver å holde skeptisk hvert bevis på spøk ... Så her er mine punkter:

    - Jeg har ikke belive i kroppen som satt opp i helikopter (For hvis Mike død ble planlagt - de sikkert vil gjøre det helt uten noen feil)

    - I don't belive in sightseeing av ham etter hans død (årsak sikkert han kommer ikke i gatene, eller hvis han er - som i slike deguise at ingen ville synes det er ham)

    - Jeg tror ikke han er et mysterium mann-politiker

    - Jeg tror ikke at hans lege tok ham til spare plass når han mangler i 24 timer

    Men hva jeg tror er:

    - The hoax ble planlagt nesten perfekt. Han rømte lang tid før "hjerteinfarkt" ble spilt.

    - 911 anrop ble feelingless og underlig

    - Virkemåten på O2 konferansen var veldig rart (spesielt Turen) (selv om det hender av impersonater og hans tenner se svært simiral å Gautes - så vet ikke hva du tror)

    AND THE MAIN STANGE Clue for meg er selvsagt - THE Memorial .... Da jeg ser det - Jeg prøvde å føle på med det ... Men noe det var ikke riktig. Mest av alle andre mennesker være der og nære venner av Mike var fraværende. Paris tale .... Ikke ekte (eller leat det syntes ikke reelle) .... Prince's gom, solbriller ...

    Admin, thank's for dette området ... Og la oss alle håpe ...

  27. mysterylady Said,

    @ Sita
    http://www.tmz.com/2009/06/26/elizabeth-taylor-michael-jackson-twitter/

    http://www.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Movies/05/26/ent.elizabeth.taylor.health/index.html

    Hvor mye bevis trenger du?

  28. mysterylady Said,

    @ Sita Nettopp mitt poeng! Hvorfor tweet når du kan telefonen hverandre? Coincidentally Liz sier hun tweets fordi hun finner trøst i å gjøre det fra sykehuset. Hvordan var Liz kunne delta MJ's åpning hvis hun var i en sykehusseng?
    Videre Dr.Klein satt opp sin kvitter 8 dager før Mj's daeth og 1 måned tidligere i Facebook. Hver har sine egne grunner for å starte disse kvitter nettsteder
    1 Liz finner det lettere å kommunisere med media og mistenkelig fans som ønsker å vite hvorfor hun ikke ville være i stand til å være hennes beste venner begravelse.
    2 Hun finner det enklere fordi hun ikke ønsker å skli inn i en offentlig fremføring, som verken hennes helse eller hennes alder tillater henne å "opptre" som en gang gjorde.
    3.Dr Klein setter opp disse sosiale nettsteder 8 dager og 1 måned før hans mest kjente og kjære pasient på 20 år! Hvorfor? Fordi han visste at han ville være i søkelyset, spørsmål, og intervjuet når MJ passerte. Han ville gå sammen for å si han gjenreist Mike's nese og motta enda mer virksomhet over hele verden!
    3. Publisiteten og kampanjekostnader linke tilbake til DR Klein må ha vært en del av tilrettelegging for denne dr enige dermed bli en del av puss.
    4 Liz sender subliminal blank tweets til denne Dr som hun ikke tidligere nevne! Den korrespondanse mellom de to nesten lyd komiske, staged.She sier takk for Matisse tegning, han sammenligner sine pasienter til fine art som han hevder han var borte, tilbake 2 dager før Mj død!
    5.What slags arbeid gjorde dette lege utføre på en pasient han gjelder kunst da han var ute av byen?
    6.Dr Klein gjort MJ lettere for 20 år og ombygd hans nese! Synes du ikke han kan få ham til en helt annen farge samt skjule ham perfekt? Han kunne godt gjort dette i løpet av sin tid "borte" fungerer!
    7 Matisse tegning Liz ble henviser til kan godt bli det nye Michael Jackson Dr.Klein rekonstruert!

  29. Sita Said,

    igjen min mening. og ikke
    irritere deg. pls bare tenke over det faktum, hvordan
    Du ville reagere i samme situasjon?

    Michael Jackson planlegger å starte en svært stor
    puss av falsk / lure verden.
    han har til å benytte seg av venner og partnere for å gjøre det.
    ville u si på dette punktet: Det er en veldig god idé
    å gjøre bruk av et Internett-plattform som hans venner,
    leger og partner snakk via Twitter blant dem?

    gjør absolutly ingen sans for meg. og for folket
    som har til å handle i plottet også.

    ville ville u tror folk handler så tull
    i størst hoax tomten av verden?
    de var involvert i (alle) detaljer, de snakket blant
    dem via Twitter og hele internett publikum kan
    lese skilt!

    hva ville du synes om slike venner?
    Jeg skal fortelle deg: sparke sine asses til helvete fordi de risiko
    alle hoax planlegger ble offentlig.

    @ mysterylady: takk for arbeidet. og den andre siden? legen ..?

  30. luvmj Said,

    Jeg er fremdeles usikker ... Dere har virkelig godt poeng, og er gode investigaters lol. Jeg håper virkelig han er i live. Holde oss oppdatert.

  31. dynamitt Said,

    @ Mysterylady u komme opp med virkelig god theorys som gjør så mye forstand,
    ser frem til flere av dine innlegg

  32. mysterylady Said,

    @ BeenTown
    Han har feiret sin første jul i'93, men han hadde konvertert til Islam religionen i'07. Faktisk er det bilder av Michael Jackson og hans familie feirer jul i fjor med Carrie Fisher og Dr. Klein .. Im sikker Katherine har siden da lang tilgitt Liz. Løpet av faktum Katherine er en svært forgiving person. Hun selv fortelle Alejandra Jackson som først produsert to barn med henne sønnen Randy dermed slått rundt og gift hennes andre sønn Jermaine samt at ytterligere to av sine egne barn. Løpet av faktum Katherine er å ta vare på Alejandra og alle hennes barn, inkludert Donte hvem Alejandra og Randy vedtatt til denne dag!
    Så jeg skjønner; ikke kjøpe hele Liz ble snubbed av Jackson-familien søppel!

  33. Mari Said,

    Jeg håper han er i live! Er det sant, admin?

  34. JC.LOVES.MJ Said,

    Jeg har lagt til Liz på Twitter.
    Kan jeg bare spørre hvordan vi vet at dette er reallt sine faktiske Twitter?

  35. luvmj Said,

    Vent men mysterylady whos personen i ambulanse hvis ikke ham? Og hvis det er en dobbelt så han dør? Og jermane Jackson sa på Larryking at hans barn så MJ å si farvel på sykehuset mens han var legging der livløs på sykehusseng ... Jeg håper han er i live, og du kan proove min feil lol

  36. mysterylady Said,

    @ Sita det er ganske rart, men så igjen i hele greia er merkelig! Det er så mange ubesvarte spørsmål! Media journalister skje for å være den største Fools noensinne! De ser ut til å publisere noe på MJ, vær det er troverdig eller ikke. For eksempel, de viste MJ's resept flasker fra Dr. Klein på tmz. Ved å se 2 eller 3 flasker xanax Jeg visste media var blåser hele narkotikaavhengighet ting veien ut av andelen! Fist av, xanax er ikke en veldig vanskelig stoff å hente i California, via en lege eller fra gatene! Og disse xanax piller var bare 0,5 mg 1mg på en mengde av 50 tabletter uten påfyll tillatt. Gud forby de foreskrive Mj anti angst tranquillizers upon hans rettssak der han var uskyldig! De var rapportering Mike tok 30-40-piller en natt, som jeg fant veldig vanskelig å tro! Etter se flasker, det beviste min teori å være korrekt!
    Som jeg sa før Dr.Klein laget hans Twitter kontoen 8 dager før Mj død! Ikke du finner ut at heller underlig og tilfeldig? Dette dr. fikk klar til å starte publisitet og trafikk på webområdet som alle i hele verden vil undre hvem denne Dr. Klein som behandles MJ 20 år? Han brukte Twitter og Facebook som promotering nettsteder som Im at hans virksomhet er blomstrende med nye clientelle akkurat nå!

  37. mysterylady Said,

    @ JC.LOVES.MJ
    Beviset er Liz Taylor's Twitter kontoen via CNN og tmz

    http://www.tmz.com/2009/06/26/elizabeth-taylor-michael-jackson-twitter/

    http://www.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Movies/05/26/ent.elizabeth.taylor.health/index.html

  38. mysterylady Said,

    Takk u dynamitt! Jeg prøver mitt beste for å kaste litt lys og fornuftig av det!

  39. miu Said,

    Jeg postet dette på forumet, men jeg skal legge den her igjen som jeg vil vite svaret på dette.

    Q. Hvordan ved ment åpne casket minne de hadde på Forest Lawn, var 70 + folk kunne vise kroppen om det var en spøk?

    Som om jeg var MJ jeg ville ha ønsket noen få nære venner og familie til å hjelpe meg i spøk, men for å ha rundt 70 personer der og "Vis" kroppen ... det synes merkelig for meg. Hva om noen brøt sin taushet om hoax? Hvis det virkelig er en spøk.

    Jeg vil tro han er i live, men jeg vet ikke, den åpner casket ting virkelig bugging meg.

  40. bubblesthechimp Said,

    kan du se doctor's kvitter side er direkte knyttet til hans website.So det faktisk er hans.

    http://drarnoldklein.com/

  41. idontknow Said,

    Om åpne casket ting .... Det er bare hearsay; ikke bevis, i det minste akkurat nå mener jeg.

  42. lilpleb Said,

    med hensyn til MJ's vitiligo, jeg leste et sted at når du går gjennom depigmentation prosessen det er permanent, så ville han ikke kunne gå tilbake til å være svart.

  43. cathedralfolk Said,

    hmmmmmm dette er alle veldig interessant. Mike var min moderne (min generasjon), født i året bortsett (august 1957) og mens jeg hørte hans musikk gjennom årene har jeg aldri fulgt hans liv og tid til hans plutselige død ble annonsert til verden. Og jeg er en verden bort fra USA på den andre siden av kloden som en amerikansk expat. Men selv slik, Michael fortsatt fikk topp fakturering selv her. Etter hans død ble kunngjort, og kanskje fordi han er min contempary og har alltid vært forbundet med min generasjon, jeg har strømmet over timer på timer med videoklipp intervjuer av ham inkludert mars 2009 utlysing av "Dette er det Tour". Det var ikke før jeg så videoklippet fra London at det hele ble svært sus. Min ta på London pressemelding at det var ikke Michael. Personen gikk med sprade og var åpenlyst maskuline i forhold til MJ jeg sett i de ulike intervjuene. I min mest ydmyke mening, tror jeg at etter hele debucle med 2005 prøving og de siste 12 årene av horrible media granskning og dusinvis og dusinvis av lov av useriøse dresser, som han hadde nok fått nok og derfor er denne planen ble i gjøre for noen tid. Bare slik at han kunne noe av dette omfanget av er med hjelp på det høyeste stat og trolig nasjonale govt. (Han er tross alt en nasjonalskatt, anerkjent av Herbert Walker Bush som norsk av tiåret). Folk går inn i føderal vitne beskyttelse programmer hele tiden. Selv staten California har et vitne beskyttelse, som krever ikke at årsaken til relocaiton av personage være knyttet til en person som søker sikkerhet fra en potensiell kriminell handling, og gir rom for reloction som følge av ekstraordinære omstendigheter. I min gjennomgang av liv og tider på vår kjære Michael, han er mest fortjent til et nytt liv. Mens jeg ikke har fulgt hans liv og tid inntil nylig, har jeg funnet sin historie skal gutwrenchingly smertefulle og jeg ber for hans lykke enten det være i himmelen felter av grønne eller i noen langt unna øya i det sørlige Stillehavet. Han fortjener å ha et liv og frihet som vi alle tar for gitt. Hvile i fred Michael og nyte friheten om i himmelen og jorden.

    Og for øvrig Charlie Chaplan ... ... det var en veldig slem videoklipp ... ... OFF med hodet!

    Love and peac til dere alle - kan du ikke søke for hardt for ham.
    Cath

  44. luvmj Said,

    Jeg skulle ønske vi hadde bevis for at det var eller ikke var ham i ambulanse ... For da ville vi vet sikkert ... Ughh

  45. Jewell Said,

    Jeg vil ikke være surpised hvis disse tweets dissapearred nå at oppmerksomheten har blitt brakt til dem!

  46. Sita Said,

    å få en åpen casket
    at alle kan se MJ ligger det
    would'nt endelig ta unna all tvil.
    og til slutt å ha en bilde av det ville
    oppstår det villeste photoshopped bilder deretter noensinne.

    en signert deathpaper med gjort DNA-test
    ville hjelpe oss mer, men til slutt det også kan være
    forfalsket.

    takk til alle som bidro til å få min anti-kvitter
    teori ned.
    det er Fishy, eller noe stinker.
    men endelig min rene menneskelige hjerne forteller meg:
    slike venner, som vet MJ veldig bra og alle probs
    med offentligheten vil konvertere til den største fiender
    å snakke over hoax (selv bare i gåter) på en
    internett-plattformen.
    nytt fra meg: hvis vi vil være i en slik situasjon
    vi prøvde å ringe! uansett hvor du er:
    du har mobilen din med deg. og så lett å ringe
    antall din venn!

    kanskje (kanskje!)
    personlige e-poster, men aldri kvitre eller andre
    ting av dette. ingen måte!

    denne tomten ikke gir mening, men bare vi andre
    (misbrukt) disse kontoene til å lede andre i en feil retning.

    no; endelig jeg tviler jo mer jeg overthink kvitter kontoer ..

  47. MissC Said,

    Liz Taylor er nå på sykehuset, som skal kollapse på grunn av stress Michaels' død '. Kanskje hun ikke er en del av dette, og hvis hun ikke, Michael ville aldri ALDRI legge henne gjennom dette. Jeez, hverdagslige alt blir enda sprøere.

  48. mjfan Said,

    Kommentar på Liz Taylor "nedlatende" Christmas ting. Jeg så den private filmer også. Og jeg har sett den siste tiden. MJ hadde DECONVERTED fra å være et JW allerede.

    Den skyld han følte var leftover skyldfølelse. Jeg opplevde det samme når jeg deconverted fra religion. Mens du intellektuelt tror ikke på noe, har du fortsatt ofte har emosjonell reaksjon på visse ting en stund.

    Dette er en vanlig del av deconversion prosessen.

    Feirer jul ikke var mot MJ sin tro på det tidspunktet fordi han ikke lenger var en JW på det tidspunktet. Liz Taylor var ikke å være nedlatende.

    Som for Katherine Jackson blir sjalu av Liz Taylor, det er bare dumt. Michael elsket sin mor, men han elsket Liz. Og det er urimelig for en mor å forvente henne voksen sønn til ikke å elske noen, men henne. Hvis det var tilfelle, hun vil bli et mareritt svigermor.

    Selv om jeg har sett ingen faktiske bevis på at MJ mor var sjalu av Liz, høres hearsay til meg.

  49. Jewell Said,

    Jeg ville bare legge
    at jeg ser på dr's kvitter side
    og han sender Anderson Cooper en tweet ...
    "@ Andersoncooper Min kjære venn Bryan Lourd antydet at vi blir venner. Jeg er følgende deg. Awk "

    Dette slår meg som underlig,
    fordi når jeg ser på begynnelsen av memorial Andersoon Cooper snakket og han sa flere ganger ... "dette bare virker ikke ekte" Jeg tror han sa at det noen ganger fordi det slo meg så rart ...
    i nå se dr. ønsker å være hans venn på Twitter?? Merkelig!

  50. emo_pinkt Said,

    OMG dette var genialt .. thnx hemmelighetsfullhet dame. Isnt Liz Taylor's tweet mer enn 140 tegn på Twitter? Anyways nyhetsområdet alle får sine opplysninger fra TMZ ... isnt det rart?

  51. Jewell Said,

    alos noen interessante info på Bryon Lourd ...

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bryan_Lourd

  52. Sita Said,

    å oppsummere: vi vil aldri se en levende MJ igjen, selv om han er i live.

    Kanskje noen av oss vil se / møte perfekt impersonator, en av hans dobles.
    og disse møtene vil finne sted på internett.
    men vil de kunne bevis oss at dette er den ekte konge? i de fleste tilfeller: NO.

    hvis MJ ist lever han har "avdød" fra oss.
    i disse dager var jeg helt påminnet av Cat Stevens. når
    Han regnes for å være beeing islamske vi alle would'nd har hatt
    en sjanse igjen til å anerkjenne ham. bare hvis han likte også.
    og så ville det være det samme med Michael.
    Michael skal ha noen veldig perfekt tilkobling for hans hoax
    også i arabiske land. og vi vil kanskje se ham sted
    men vil ikke anerkjenne ham!

    Konklusjonen er: si good bye til MJ, enda han er i live!

    spør deg selv: hvis MJ er levende, han forfalsket alle og nå kommer han
    plutselig tilbake noe: vil du fortsatt elske MJ som før?
    eller ville hjertet si: hei, denne fyren lurt meg, jeg dont tillit
    ham noen gang. Jeg ønsker ikke å bli lurt igjen fra ham. og denne
    trolig var gjort på grunn av penger?
    gir deg svaret, og du vil se døren fortsatt
    stengt.

    Hvis Michael nå er død: hva ville gi oss
    safety that this is the fact? what do we need?
    an open casket? we still would doubt and think: his skin
    does not look like on tv. or his nose is somehow strange.
    og så videre.
    so finally we need an authority that simply would testify with
    an dna test: yes michael is dead.
    would we really believe in this case?? we are finally not
    ready for the truth!! or?
    somehow i doubt. we are at the moment in the mood to say:
    mj, his family, AEG or anyone else tried to fool us with the press conference
    for eksempel. and we believe: they had nearly success with it.
    but we are now clever and broke it all.

    now we have a lot of
    probs and doubtfull reactions in the way he left, simply
    think of the moving dead body in the helicopter. very clever
    twitter signs and hints and so on, a fake background of
    his show with a mj performing 120%. we doubt, that mj was
    in a bad shape. if mj was in a good shape, why would they
    send the impersonator to the press conference? hvorfor?
    mj himself loves the audience, loves to perform. why was
    he personally not there? correct: only one possibility resides:
    he was to weak, too sick.
    we can read a lot of people, of his friends
    who gave the advice to mj: keep your hands off
    all these drugs/painkillers and medicine.
    we ignore it.. the same as michael did propably.

    this is the stuff hollywood movies are made off. illuminati
    and friends. your're welcome and directly in the show, just now
    while reading this stuff!

    yes: the jackson family gives us more doubts with their life and their reaction
    and they want money. who wouldnd do this?
    yes: michael loved his children. now he had to leave them alone
    in this very cruel world. this wouldn't mj to know and to see.
    yes: AEG tried to milk the cow as long as she gives some money.
    og mer. 10 concerts, 'no thats to less, we must do 50..'
    and so on and on..

    keypoints to get GOOD hints, where mj is:
    I. -> have a special eye on his children.
    the children we can see today, are they the same as in former days?
    where are they? who takes care of them? if mj is still alive, they
    play a keyrole because mj will also take his eye on them!!!!

    II. -> his personal friends and his (former) wives good give hints
    dont forget: names like uri geller and david blaine can be found there.
    these people are living from this business to fool the public.
    thats the job of a magician. and not more are they! magicians, who are
    able to live from this job. and believe me: they dont have
    any overnatural power. it's just an illusion, a trick they are presenting us!

    III. -> finally whereever mj is: there must be some kind of moneyflow
    to this place. this focuses much more on very personal and
    bank connections. i doubt that the public will ever get one chance
    to have one sight behind this curtain/wall.

    my personal and good hint is; and i know you dont like
    this version. i also took some days to accept it.
    I know it sounds morbid; it sounds strange:
    mj is dead, they conserved his body with the wellknown
    german plastinator gunther von hagens. one member of his team
    was seen at the press conference of the coroner.
    mj passed away!
    only if you prepare the body of a dead one with formaline and other
    stuff, you are able to conserve him for a longer time!
    medicine students know this very well. when they have to practice
    their doctors life they are often presented bodies, that are prepared
    with similiar stuff.
    hagens team had to do an unplanned visit in the usa around the 26.th of june!
    think of this!

    i would like to see michael alive as you do, believe me.
    he left toooooooooooo early;
    as michaels children would love to see him, and also his friends.
    i believe the hoax plot is too huge to come true, even for the king of pop.

    i still would love mj if he would have decided for him:
    never again i will sing and perform. that WAS it. i'll stay
    somewhere where the public also knows it. but no more singing
    no more shows and so on!
    thats ok for me and for him I believe.

    i would hate him, if he had fooled us all and come back and tell us
    all: hey u stupid people, listen to me and my music, I'm the king.
    no: this isn't what people like to see and here. i wouldnt buy any song
    and any piece of memory from him from this day on.

    so say good bye to him and come back to reality!

  53. A-curious-mind Said,

    Like everyone else here I want to belive Michael is alive and laughing his ass off at the so-called friends that are running to every interview in town.. but although you do have pretty good points and i do think also that there seems to be something fishy going on but some points on this site are a bit too far fetched…(mystery singer, body sitting up in helicopter)…that is a bit out there…lol..but in any case..keep digging…lol

  54. MJ_forever Said,

    hey guys… I found out something strange in Liz taylor words…She is speaking about Mike in present time. Always! Hvorfor? She says constantly :i LOVE him and every time she use the present time. Isn't that strange? Check out carefully all her words on her twitter account.
    Sorry for my bad english. Ha en fin dag!

  55. Sita Said,

    @ mysterylady: hvordan kan jeg kontakte deg?

  56. Samantha Said,

    Jeg har lest om du sier at Michael ville trolig escaped, mens memorial eller enda før alt dette happend liker (planlagt det), men skulle han forlate sine barn? Eller ta dem med ham?
    Noen vennligst svar.

  57. dianafan Said,

    hemmelighetsfullhet dame - bør vi begynner å bli kvitter detektiver og se om Liz blir kontaktet av en "ny"? BTW - Liz er definitivt på sykehuset nå - heartbroken tror jeg.

  58. VanillaCream Said,

    Han regnes virkelig til islam? Jeg trodde det var en spøk?

    Min ex hubby er Moslem ...

    Er MJ virkelig en Moslem?? Kan ikke tro at han var mistenkt som pedophile og være homofil. De ville aldri godta ham som en av dem.

    MJ en Moslem ... Det skremmer meg, jeg har det så så ille expieriences med moslems.

  59. utover kval Said,

    http://www.mediatakeout.com/2009/34125-mto_world_exclusive_the_final_pics_of_michael_jackson__we_have_a_photo_of_the_king_of_pop_inside_his_casket.html yall should check this out.. they say its his casket pic

  60. sita Said,

    Hei,
    i was just twittering for some test.
    to talk about twitter is senseless. they even don't use a secure http encryption. this means: acount phishing/hacking can be done very easily. we should no longer discuss why on twitter we can read strange things of dame and the dr.; twitter is senseless due to insufficient security !!

    sorry for that.

  61. MyBelovedMJ Said,

    Hvis noen sikkert vet hvor Michael er, er det Liz Taylor. Jeg elsker henne så mye, for støtte og kjærlighet har hun ga Michael alle disse årene. Jeg bare håper at han et sted å utvinne og at han gjerne igjen snart. Hvis noen skulle få se ham, tror jeg etter min mening, la ham være deretter. Se ham, vet han er i live og vel, og så la ham være. Det ville være den beste tingen å gjøre. For Michael `s skyld.

  62. bexuk Said,

    Kjære oh kjære nå er vi foreslå en skrøpelig, 77 år gammel dekker opp konspirasjon?

    Hver Celeb har kvitter disse dager sitt ikke så farlig.

    Jeg finner det underlig Liz Taylor didnt go den memorial, men hey hun er 77 har hatt en hjerne svulst, lungebetennelse, mange slag, slik at jeg

  63. bexuk Said,

    er ikke surpirsed hun gjorde ikke ønsker å sørge i offentlighet. Sjekk dette:

    http://uk.news.yahoo.com/1/20090714/ten-taylor-hospitalised-over-jackson-dea-c60bd6d.html

  64. stephyy Said,

    MJ er fremdeles i live ... Jeg tror MJ vil komme tilbake ... mabey hi er i koma .. no wassup med latoyo .. Hun er den eneste som snakker .. Hun er nå si at barn er med joe en Kat, en som paris Wright faren et brev hver dag. Paris også på seg t-skjorte av MJ .. og hun er full med ting av MJ .. Men JOE & KAT dont livet toghetter sant??

  65. goslinger1 Said,

    Pressen sier at de resultatene av obdusere så tidlig som neste uke. Så. . . Jeg har fortsatt lurer på hvem de gjorde dette obdusere på? Ed Winter er coroner ansvar, tror jeg. Er det noen som vet noe om ham?

    Han ville definitivt må være på "hoax" hvis det er en. Hvis AEG vil kontanter på forsikring penger, så Ed må staten Michael døde av en overdose. Så, er fyren legit? Har han blitt betalt av ved AEG. . . by Michael familie (til staten ble han myrdet) eller Michael selv (hvis du bare staten som politiker var "død".)

    Eller kanskje Ed Winter er et offer selv. Han får en kropp som ser litt ut som Michael. Familien hans sa at det var Michael. Det er ingen ytterligere DNA eller annen identitet testing nødvendig-så han dirigent for obdusere som normalt. Kunne han arbeider på en imposter Michael? La det være ekte, Michael utseende varierte sterkt! Jeg er sikker på at Ed Winter ikke ville vite forskjellen visuelt.

    Vil Ed tilbake sine funn opp med solid DNA bevis eller noe å bevise for verden at det var Michael? Eller vil de bare slipper en erklæring til verden og presse vil spise den opp slik de alltid gjør!

    Hvor mange personer (unntatt familien) har faktisk sett på kroppen?

    Jeg vet dette virker litt sykelig, men uten solid dokumentasjon på at kroppen er Michael's-denne hoax ting kan gå på for alltid!

    Jeg trenger å binde meg for disse resultatene. Jeg er nysgjerrig hva som sies og det som bevis vil foreligge.

  66. Bee Said,

    Re: åpne casket; ikke har du vært å åpne casket begravelser? Den omkomne aldri virkelig se "ekte" eller "liker seg" helt av, og ser ut som de kunne være laget av voks. Det åpne casket med likhet med Michael gjort av voks eller noe annet ville være den enkleste ting å trekke av, IMO.

  67. stephyy Said,

    OOOPS IGJEN

    MJ er fremdeles levende. hvorfor er latoyo den eneste som snakker? Hun sier nå at barn med besteforeldre i huset. og Paris skriver et brev hver dag for henne father.Paris også turer i henne fedre klær. Rommet i Paris er full av MJ ting Plakater bilde ect.

    Men bestemor og bestefar ikke bor sammen?

    Så hvorfor er latoyo si dette?

    eller er det sannsynlig at jeg blir gal. at jeg tror dette er en indikasjon.

    beklager hvis jeg ikke skrive corect engelsk. Jeg er fra Nederland

  68. He.is.alive Said,

    all of this twitter action on the part of Ms. Taylor and Dr. Klein is a WELL PLANTED destracting technique … the media is running out of props and so, other avenues of floating and spinning are pursued … sheeesh .. get onto it people ..

  69. MJsongfan Said,

    I found this site yesterday, and I read most of the posts that this site offers to explain MJ's death…this is a very good possibility. I also went ahead and did some research of my own as well…and it seems that your story has a high probability of being true.

    I would, as much as anyone else, like to believe that Michael Jackson is alive beyond a reasonable doubt to his fans. But I came across a lot of controversial
    issues during the course of my research. If anyone can clear up these issues, please respond and comment.

    1) I saw that many people are “posing” as Michael Jackson on posts regarding his death, proclaiming that “I am alive”, but the people posing as MJ on these sites, quickly reveal that they are not MJ. Rather, just some teenager playing a prank on us.

    2) A lot of this evidence presented on the site is really circumstantial and really speculative. The picture proclaimed as a fake, may have been used as a promotional tool for Jackson's upcoming London O2 concerts…and may have been photo shopped specifically to promote the tour, and to make him look good.

    3) I think as to the context regarding Dame Elizabeth and Dr. Arnold Klein's conversations on Twitter, it may have some hidden message, or it could be two friends catching up with each other…we will not know unless someone actually interviews her (in the greatest secrecy).

    4) Speaking of circumstantial, a user on this website, closepaltoMJ has admitted that he is alive. However, I question the validity of his statements, purely due to the fact that this person is relatively unknown on this site, and decides to suddenly admit that MJ is alive.

    5) I know MJ has the tendency to joke around with both the media and the general public…which is why I am wondering how his unreleased songs, such as Xscape, have been released to the general public. I would assume that it may be a publicity ploy, or it could be Michael Jackson himself signaling something to those of us willing to listen. Either way, there is only pure speculation on our part to those, who believe that Michael Jackson may be currently in hiding.

    Before I saw this site, I was convinced that Michael Jackson is dead…but as of now, I am not able to tell what is pure speculation and what is the honest truth. I would like to believe that he is alive, because he was inspiration for joining music, and actually being good at it (according to some people). I had serious depression and withdrawal symptoms when I heard the news that he was gone. Such as not eating/sleeping for a couple of days, and I wasn't able to stop singing anything besides MJ songs, even currently.

    I was able to relate to him, because I have been through many of the same experiences as well. Especially to many aspects of his life, so I never did question his actions. Based on public opinion and increasing pressure from the media, I don't blame him for faking his death, if he did…However, the confusion regarding his “death”, I don't think will ever be cleared up unless Michael himself reveals it. There are too many holes, too many unanswered questions.

    Michael, if you are reading this and are still alive, then I wish you nothing but the best for you, in the years to come. I hope that you finally get to enjoy that long deserved freedom and vacation that you wanted. No matter what, you will always be known as the King of Pop, especially to me.

    Michael, if you are truly dead, I hope that the lord is with you. And that heaven will bring much joys to you. I also hope that you are enjoying heaven, and I know that you left nothing short than a legacy to those of us, that loved you. You will always be the King of Pop.

    Best wishes, wherever you are! <3
    -Crystal

  70. AliaX Said,

    I don't think Liz is
    mentally healthy. is decrepit. you can not rely on her if you want to set up a perfect scenario, even if she was actress.

  71. MJsongfan Said,

    Ah, sorry for the long comment.

    Just wondering if anyone has considered the possibility that Michael Jackson may have used a drug, that made him appear dead (as I believe there are such drugs now), and that could've been him in the picture…but he could have faked his “body” going into the hospital, or to the different “supposed sites” when Michael “supposedly escaped”.

    Also, I was researching and apparently he also changed his religion as well to Christian just a couple of days/weeks before he died. Does anyone think that this may be related to the “hoax” if it is true?

  72. loveandpeace Said,

    LaToya was paid to say he murdered in the interview!

    http://www.mtv.com/news/articles/1616199/20090714/jackson_michael.jhtml

    If he's still out there, he probably laughed at Corey Feldman in his Michael Jackson costume at the memorial.

  73. loveandpeace Said,

    to say he *was murdered, oops.

  74. serpentina Said,

    I just wanted to get it out…what does it seem so unbelievable that Ms Taylor was going to London several weeks before the event?? I've done this myself – go to a destination far in advance just to enjoy the sights. Strange that we can't believe this…

    I also agree with what lilpleb said…..the vitiligo process is permanent. As far as I know (and this is MJ we're talking about, he has the means to do anything) you can just inject junk into him and make him a black man again.

  75. Engel Said,

    Hello from Germany!

    Michael, if you read the test, then I congratulate you, about you from the dust you've done, what other option for a did you want? No, because you simply have your head across and has set thee 50.Konzerte aufgebrummt is that you never would have done to life and, unfortunately, unfortunately, everyone just wanted your money, even though you are also without money such a valuable human being are, your soul and your thoughts have made you so lonely and I can very well understand, but it can only the people who have felt just like you! you you never would have killed myself, because you have children and they liebst.Ich am increasingly convinced that you live and I wish you so much from the heart that you undetected Be up and you all leave, which is only your money wollten.Ich am sure that if your fans around you had, it would not happen with you, which had so much attention on you, you're not on the the crooked train arrived and also when wert thou wert become so stubborn, because you did not get medication then, did you just gebockt no problem, you do not like you have calmed down again and if not, then I would give you a kick in the ass where ))) I love you and will always do it, you're always with me, which I feel! God bless you and your children

  76. odettebennet Said,

    HEY GUYS I THINK THERE IS NO POINT DISCUSSING IT FURTHER…WE (OR ATLEAST)I KNO FOR SURE THAT…MJ IS STILL ALIVE…I LUV YOU MJ…HOPE U MEET U SUMDAY…I PROMISE I WON TELL ANYONE..M SURE HE IS WATCHING N READING OR HE IS INFORMED ABOUT THE DISCUSSIONS ON THIS SITE!!!!

  77. CosmoKramer420 Said,

    Police are investigating suspicious calls being made to the office of Michael Jackson's Beverly Hills dermatologist.

    Police Lt. Tony Lee says an officer responded Friday to a report from the office of Dr. Arnold Klein about harassing phone calls.

    Lee says the calls haven't been threatening but are considered suspicious in nature. He would not elaborate or say if the calls involve the Jackson situation.

    http://www.cbsnews.com/stories/2009/07/10/ap/national/main5151573.shtml

    I wonder what that is all about ?

  78. MrsBenjamin Said,

    I had posted a few articles last night…about where MJ really was.. i posted on the other pages as welll….

    HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  79. MariannaB Said,

    Concerning this famous pic of the ambulance – a paparazzi fooled the press here with 3 yr old pics claiming them to be “just before the day MJ died”.
    The pic in the ambulance shows a younger MJ or a puppet. MJ would put puppets of him in an ambulance – why not also for pics – and get in a wheelchair for the press just to laugh about the idiotic stories they produced. He was nerved by the helicopters over Neverland and the paparazzi everywhere. If I'd been in his position, I'd have done the hell to fake stories fot these respectless idiots.
    Oh and the open coffin: a wax puppet. Why not.
    Why not open in the memorial? My thought was – somebody as a crazy fan could jump on stage and hurt the body or a desire could be born to steal the body. So my guess was always: they don't open it. The memorial was a show for media, not more.

    LT and Dr. Arnold used the internet to promote whatever they thought necessary. Twitter is not reliable at all. Twitter is a virus. It has a good use for all cases where free speach is limited or prohibited just like the internet access. Thinking of Iran – we would never have known what's going on there.

    Another thought: if cellular phones are under survey (intelligence agencies etc.) – how do you want to communicate without witness? Is any military prof out there to help us out with communication strategies in war times? How do you communicate top secrets? Either on a secret way (and have intelligence agencies on your footsteps) or completly in public where nobody expects secret messages.

    Be assured that the whole entourage of MJ is under surveillance. I just wonder whether the Twitter accounts will continue to send out messages. My guess: no, they won't, they have done their job.

    Michael, time to turn to newspaper ads
    Have a lot of peace with you.
    My birthday is one day prior to yours, I know what doing things right means. Hope it turns out the way you want it to.

  80. Copenhagen Said,

    Sita: Corresponding in codes on Twitter is much more safe than using e-mail or phones. If it comes to a serious investigation you can trace all calls and mails – investigators easily get acess to phone nr. and mail adresses when they investigate criminal matters. Klein and Taylor did the most safe thing by corresponding on Twitter. Look we are all doubting what the code language means and we can't proof anything.

    There is something I don't get – was Taylor at the hospital when Mike died or was she at home packing for his concert ?

  81. MariannaB Said,

    Just to notice: there are data being erased from internet concerning fake: Yahoo deleted a question and comments on a fake death, it is available only on google cache of July 13:

    http://209.85.129.132/search?q=cache:ml9rkJDgIiUJ:answers.yahoo.com/question/index%3Fqid%3D20090708215907AAjE7tC+michael+jackson+fake&cd=11&hl=de&ct=clnk&gl=de

  82. live Said,

    OMG! what if liz was thanking klein for the matisse drawing he sent her meaning MJ. Maybe MJ is with her and klein was away fixing MJ's face like fine artwork and then MJ goes to liz and liz is sending code to klein that MJ is with her by thanking him for his artwork he sent her. Get it. Hva tror du? i think this is too much for it to be a coincidence.

  83. live Said,

    i forgor to mention that klein also said on larry king that he was rebuilding his face for this past year and maybe he totally changed the way he looks and the beginning of his face starting to change could have been at the 02 press conference which is why everyone was shocked at how he looked and couldn't believe that it was him and he had 3 more months to change him even more. i thought he was a dermatologist why was he rebuilding his face? is he also a plastic surgeon?

  84. live Said,

    did you say klein opened his twitter account 8 days before mj's death? that's the 17th right? well mj also rehired his lawyer/friend who is the executor in his will on the 17th after firing him back in 2003. now he just happened to be lucky and rehired him eight days before he dies so he can carry out his wishes in his will without being contested that he had been fired back in 2003. Jeg tror ikke det. something is going on here people. you can't i'll say it again, you can't have this many coincidences happening in such a short period of time all surrounding your death. no way!

  85. wndrwmn67 Said,

    Don't forget…tonight ABC is airing a special with Katherine and Michael Jackson and they are allowing the reporter into the Jackson Family Compound. I am so anxious to watch it and see what, if any mistakes the family makes.

  86. dirtydiana Said,

    great research Mysterylady. also Bubblesthechimp confirming the Dr.'s twitter link through his webpage. I don't know why they would take such a risk by twittering throw ufor the public and media to see but obviously they put a imposter in place of MJ at o2 and no one has picked up on it. or should I say chose to pick up on it. either they think the media and public and real dumb or they are trying to

  87. wndrwmn67 Said,

    Oops! In regards to my prior comment, that would be Katherine and JOE Jackson, not Michael. Sorry for any confusion.

  88. Subliminal Said,

    The reason why his Dr wasn't sad, was probably because Doctors have to deal with death everyday.

  89. Sweedishgirl Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=1Cjoh06DiZY&eurl=http%3A%2F%2F74%2E125%2E77%2E132%2Ftranslate%5Fc%3Fhl%3Dsv%26sl%3Den%26u%3Dhttp%3A%2F%2Fwww%2Emovieline%2Ecom%2F2009%2F07%2Fthe%2Dcold%2Dcase%2Ddirector%2Dmick%2Dgarris%2Don%2Dmichael%2Dja&feature=player_embedded

    This link which show a youtube clip from the last piece of GHOST video. At the end of the clip can you see how MJ is maked-up to completely diffrent people.
    What is intresting is how well you can get a man to see completely difftrent with the help of makeup! What I mean is that MJ could in principle look like anyone… But there will always be be one of his facial features of the person he is disguised as.I thought it would be an interesting clip to watch. If the link does not work you can always search on youtube. “Michael Ghost Video” or similar.

  90. luvmj Said,

    Also I don't believe the family didn't want Elizabeth there because on her Twitter page she wrote “I've been asked to speak at the Staples Center. I cannot be part of the public whoopla.”

  91. Mijac Said,

    I FOUND THIS VERY ODD:

    Presents make everybody happy. My friend Arnie Klein gave me a Matisse today! Happy.
    5:10 PM Mar 27th from web

    THIS IS THE FIRST TWEET (UPDATE) MADE BY DAME ELIZABETH TAYLOR, ON HER FIRST DAY ON TWITTER…

    WHY?????

  92. Mijac Said,

    Check this out and look at the date:

    Dearest Elizabeth, You make the sun shine, the clouds move and the world spin. So many people love you and so do I. Love Always,______
    7:06 PM Jun 19th from web

    Somebody I care for very much sent the following note to me with flowers and I wanted to share it with you.
    7:04 PM Jun 19th from web

  93. Mijac Said,

    DR. ARNOLD KLEIN FIRSTS TWEETS (UPDATES)

    Spoke with Frank Gehry about rebuilding the beach house and hoping my darling Elizabeth is enjoying her Matisse.
    7:40 PM Jun 17th from web

    Research, research, research.
    7:05 PM Jun 17th from web

  94. Mijac Said,

    What is the obssesion with the “MATISSE”???

    BTW THEY DON'T HAVE PHONE OR E-MAIL, WHY THEY TWEET EACH OTHER ABOUT THE MATISSE???

    or is Mj the “matisse”

  95. Mijac Said,

    He gave HER the MATISSE ON MARCH 27, THEN HE EXPECTS MORE THAN TWO MONTHS TO CREATE his Twitter account, and the first thing he does is to wonder if Dame Elizabeth is enjoying the mentioned MATISSE…THIS IS REALLY ODD.

    sorry about my english everyone.

  96. LadyV Said,

    You guys have come up with some really good points throughout this site but this post doesn't convince me. I am 50/50 to wether MJ's death is real or not. Like someone said, it isn't strange that someone like Liz Taylor has a Twitter.

  97. pammy Said,

    @luvmj:wait but whos the person in the ambulance if its not him?

    I dunno if u saw this one here posted a few days ago…
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=257

    what about this theory? I didnt read anything new after it was posted. Does anyone believe this could be true???

  98. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    This Site Is Brilliant And From The Time I Got A Text Message On My Phone Stating Michael Jackson Was Dead, I Had Doubts.

  99. wozniack Said,

    On the casket, read some of the comments here: http://www.youtube.com/watch?v=QofHF2Z37lI

    One person stated, “This is BS people come on…first of all Mike's casket was gold so it would show up much lighter than that on a picture and the lining was royal blue, second, this shit is in black and white, who takes pictures in black and white and take a good look yall, he's at the damn foot of the casket! Who puts a body in a casket backwards. THIS IS TOTAL BS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!”

  100. Arual1979 Said,

    The photo of MJ in the casket is photoshopped. Someone photoshopped MJ's head on James Brown's body when James Brown was in the casket? Hvordan vet jeg dette? Simple… MJ has on the same clothing as James Brown. Compare the pictures.

    http://www.cbc.ca/gfx/images/arts/photos/2006/12/29/brown-james-casket-cp-11336460.jpg

    http://www.mediatakeout.com/2009/34125-mto_world_exclusive_the_final_pics_of_michael_jackson__we_have_a_photo_of_the_king_of_pop_inside_his_casket.html

  101. dynamite Said,

    That picture is fake and yah why the hell is it in black and white and why is he at the foot of the coffin wtf?

  102. svangel Said,

    ppl the key player isnt who Dame.. its Diana… come on…MJ died and she wasnt in his funeral… she gets costudy if MJ's mom cant take care of the kids… oh plz im sure some BS is gonna happen where she gets the kids… and well mj will be reunited with his kids…

  103. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    hi people!!! omg i totally believe that michael is still alive although sum of the stuff said is just over the top… i still believe he is alive…. my msn is “pink__shopaholic@hotmail.com” if u wanna catch me up or sumfin…. this mj hoax thingy gets better by the day doesn't it??? and honestly he can't be gone..i love you michael.. with all my heart!!!

  104. wozniack Said,

    The reason it's in black and white is to cover up James Brown's blue jacket. What bother me is the content on the site,

    “July 14, 2009. The below photo was sent to MediaTakeOut.com by a person close to the family. Apparently there are a number of INTERNET RUMORS going around that Michael may be alive. The insider wished to end all speculation ONCE AND FOR ALL by releasing the photo.”

    A person close to the family sent that, huh? And yeah, most people know about the internet rumours, lol. After seeing photo I got chills, but then I started to realize something was up…

  105. mysterylady Said,

    Well ladies and gentlemen,for those of you who don't believe Michael is in fact alive,I believe the twitter conversations conducted between Liz and Dr Klein are concrete evidence. This isn't here say or a conspiracy theory,it's the quite obvious !
    1. DR KLEIN SETS UP A TWITTER ACCOUNT 8 DAYS,ONCE AGAIN 8 DAYS BEFORE MICHAEL PASSES, AS WELL AS A FACEBOOK ACCOUNT 1 MONTH BEFORE MICHAEL PASSES. THIS IS NOT A COINCIDENCE PEOPLE,PLEASE WAKE UP !! THIS DR KNEW VERY WELL HE WOULD BE PUT IN THE SPOTLIGHT ONCE THE NEWS HIS BELOVED PATIENT PASSED AWAY. IT WOULD HELP PROMOTE BUSINESS AS WELL AS KEEP HIM IN THE SPOTLIGHT.
    2.HAVE ANY OF YOU EVER THOUGHT FOR ONE SECOND DR.KLEIN'S TWITTER COULD ACTUALLY IN FACT BE MICHAEL'S WAY OF CORRESPONDING TO DEAR FRIENDS ??
    3.HY WOULD DR KLEIN GIVE LIZ A MATIISE DRAWING ESPECIALLY WHEN THEY ARE PRICED AT NEARLY $100,000 + AS WELL AS VERY RARE TO PURCHASE ORIGINAL DRAWINGS AS MOST OF HIS WORK ARE PLACED AT A MUSEUM ! UNLESS MICHAEL ONCE AGAIN PURCHASED THIS GIFT FOR LIZ.
    4.IN THE EVENT OF MICHAEL'S DEATH,TWITTER WOULD BE THE BEST WAY TO COMMUNICATE WITH FRIENDS AND FAMILY FOR MICHAEL.
    5.DR KLEIN WASN'T ONLY MICHAEL'S DOCTOR HE WAS ALSO A CLOSE FRIEND IN WHICH THEY SPENT LOTS OF QUALITY TIME WITH FAMILY TOGETHER. WHY IS HE SHOWING NO EMOTION OR GRIEF FOR THE LOSS OF HIS FRIEND OF 20 YEARS,RETURNING BACK TO WORK ,CONDUCTING INTERVIEWS AS IF ONE OF HIS NEWER PATIENTS ,ONE IN WHICH HE HAD NO RELATIONS WITH HAD JUST PASSED ?
    6.TWITTER IS THE MOST SAFEST WAY OF COMMUNICATING IF YOU DON'T WANNA BE TRACED.IT IS ALSO RELIABLE..WHERE DO YOU THINK CNN RECEIVED THE NEWS LIZ WOULDN'T BE ATTENDING MICHAEL'S FUNERAL ? IF THESE ACCOUNTS WERE PHISED,THEY WOULD SPAM RIGHT AWAY !
    7.DONT YOU THINK THE MEDIA IS LOOKING AT ALL OF LIZ'S UPDATES RIGHT NOW AS IT IS HER ONLY SOURCE OF COMMUNICATION WITH THEM AS WELL AS WITH US ? THE ONLY DIFFERENCE IS THEY HAVEN'T CAUGHT ON TO THE SUBLIMINAL MESSAGES AND WHAT'S REALLY GOING ON OR HAVE THEY AND CHOSE TO REMAIN SILENT ?

  106. monij Said,

    Good point Miu #39, I want an answer to that question too!!!

  107. serpentina Said,

    Karer ...

    If you aren't familiar with Matisse's work…. http://nga.gov.au/exhibitions/Matisse/images/Romainebig.jpg This was drawn in 1938. Looks FAMILIAR right???

  108. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    I Checked Out The Dr.s Twitter And He Has Also Been Sending Messages To Ashton Kutcher About Helping With A Memorial, Which Ashton Kutcher Is A Prankster, Plus He Has Sent Messages To Justin Timberlake Stating The Same Exact Message, And Im Pretty Sure He Has Sent Them To Others As Well. Justin Timberlake Was A Huge Fan Of Michael Jackson And They Performed Onstage Together.

    Either The Media Are Clueless Like Michael Jackson Told Us, Not To Believe A Word They Say, Or The Media Is Too Busy To See The Subliminal Messages, Or They Really Dont Have Any Intelligence, I Know For A Fact They Arent In On The Hoax Because Michael Jackson Hated The Media. I Think This Hoax Was Meant For The Big Comeback Tour And To Prove That The Media Are Stupid And We Should Educate Ourselves, Instead Of Listening To Them, Plus He Wanted Those Kids To Tell The Truth, Which Has Happened.

  109. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Plus Liz Taylor And Dr Klein Could Simply Be Helping Send Out Subliminal Messages, Because We All Know Michael Jackson Believed In Subliminal Messages And Illusions. And They Know That The Media Will Be Watching Their Every Move And Probably Know The Media Are Incoherent To The Truth. They COuld Be Simply Throwing Off The Media And Everyone Else, Which Michael Is Setting Up His Next Moves, Have You All Thought, Maybe Michael Is Making All This Happen, Maybe Liz And Dr. Klein Let Michael Use Their Twitter And Jumble The Stories Up A Little More. And Maybe Michael Told His Family In The Beginning To Keep A Straight Story And Somehow They Screwed It Up, To Either Cover Their Tracks Or Confuse People More. There Is So Much Media Tracking These Stories And They Are Writing Everything They Hear Down. Wouldnt Be Awesome To Make The Individuals That Hurt You So Much, Look Like Fools? Maybe He Is Also Seeing What Might Happen If He Really Did Die. Plus He Wouldn't Leave His Children In The Hands Of His Father Whom He Said Beat Him As A Child. Plus I Read In This Commerative Magazine About Michael Jackson, That His Children Are In The Studio And Has Been In The Studio Making Music. Some People Just Cant Tell A Lie Or Keep The Truth Hidden For Long. Please Remember This Site Is Simply To Help Educate Eachother On Evidence We Find For Ourselves And To Think Positively Without Media Coverage, So Dont Attack Eachothers Opinions.

  110. monij Said,

    To Vanillacream: this site is dedicated to Michael Jackson. We should not use it to voice our hatered to certain people!!!! And to answer your question, I am sorry to tell you that MJ converted to Islam last year and changed his name to Mikaeel. I would like to apologize to all Moslems on this forum for Vanillacream's comment.

  111. demonhybrid13 Said,

    Admin I read what u wrote to another person on here that michael jackson wont throw it all out the window just to show himself again. well what if he were to find out about the Jackson 3? Or about the fact that his father is making his children become famous? It is his worst nightmare.

  112. VanillaCream Said,

    @monij:
    as I wrote: ->myI<- have bad experiences with moslems. It´s MY oppinion and my lessons I´ve learned, so where´s your prob?

  113. sita Said,

    sorry @folks, i also wished the truth is the hoax, but
    http://www.newsoftheworld.co.uk/showbiz/michael_jackson/402816/They-stayed-with-Jackos-body-for-30-minutes-La-Toya-Jackson-interview.html

    pls LOOK WITH YOUR HEART

    if michael is alive would he ever hurt his children with watching him, beeing DEAD!?!??!?!

    NO, no, no.
    look with your heart. Michaels childhood was terrible for him. and he would never hurt his children!!!!

    so all cool down. michael passed away from us!
    Before you judge me, try hard to love me,
    Look within your heart then ask,
    Have you seen my Childhood?

    People say I'm strange that way
    'Cause I love such elementary things,
    It's been my fate to compensate,
    for the Childhood I've never known…

    Have you seen my Childhood?
    I'm searching for that wonder in my youth
    Like fantastical stories to share
    The dreams I would dare, watch me fly…

  114. ilovemichaeljackson Said,

    she wasn't put into the hospital for MJ's death. :

    http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2316:dame-elizabeth-taylor-hospital-stay-is-now-about-michael-jackson&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

  115. westin Said,

    Dr. Arnold Klein gifted Matisse to dame Elizabeth on 27 th of march. I've read it in here – the first mess http://twitter.com/dameelizabeth

  116. mysterylady Said,

    @sita

    One thing is for sure,I believe if Michael Jackson wanted to disappear and pull off the biggest hoax in history,,it can be done and is more than possible !
    Michael loved his kids but in the last decade or so he really wasn't living. He appeared unhappy and very withdrawn from society,even more than normal. His appearance and personality changed drastically. He didn't look or act like the Michael we knew for more than four decades. One thing I found quite odd after following the abc interview last night with Joe Jackson was the fact Joe was not showing any remorse or sorrow for the loss of his son. He was cracking jokes,saying MJ was too naive and surrounded himself with people who were not looking out for Mj's best interest.Even though he said he believed it was foul play,he didn't sound convincing whatsoever! When the reporter asked how he felt about losing his son,Joe replied that it was a sad loss because of all the work he put into Michael. Joe seemed more concerned with trying to convince the world he was a good father as well as not being the horrible person everyone thought. We can speculate as well as come up with more theories of MJ being alive but the truth of the matter is the Michael Jackson we've known and loved for 45 years is gone,weather he has escaped or is up in heaven looking down at us right now,we will never have the opportunity of seeing and knowing him once agian,as the MJ we once remembered.

  117. MariannaB Said,

    The office of Gunter von Hagens confirmed to have had aninformation request from MJ. They confirmed that they gave respective informations out. They confirmed that MJ is NOT listed on their list of donators. I would never think of MJ seriously getting on their list as an autopsy destroys too much of the body.
    And as MJ is such an important person, an autopsy is 100% sure for him.
    In addition, the donators of bodies always remain anonymous. This would contradict MJ's experience of fame and applause.

  118. iheartmj Said,

    dame elizabeth taylor was also supposed to accompany michael at his london concerts.
    this explains why she was not able to attend the memorial.
    so whereever michael is elizabeth is with him.
    or am i the only one who has thought of this?

  119. kristin514 Said,

    to mysterylady… Thank you 4 clarifying. I am in such a weird place like millions of other people. I WANT to believe he is alive and happy, and you r absolutely right that it is definitely plausible and possible that he is, on the same note, people die EVERYDAY all the time completely unexpectedly and sometimes for etiology unknown… I'm sitting right on top of the fence with this because all of your research is excellent and you're so right that most of this doesn't “ADD UP” but again, what if you ARE absolutely correct, and he did have this “plan” to disappear, but did legitimately “die” before he could carry it out… I sincerely appreciate all of your research, because again, I would LOVE 4 him to be alive and happy, and if he is, I hope no one ever does know for sure, because he deserves some kind of “Peace” in his life. Then again, my mind goes back to the fact, that people DIE… Yes he was young, my dad is alive and well at 58, but it happens, and I'm just so damn torn because I would love to know the truth, but is that REALLY what we would want for Michael? If he wanted to disappear so he COULD be “happy” and we really do love him, shouldn't we leave well enough alone and accept it as the way he wanted it. If he is alive and we somehow do find out, then that screws up his whole game plan, and he goes right back to the absolutely unfair circus that the latter part of his “life” became. IDK MAN, I'm so damn confused, both theories are plausible, death AND disappearance, I'm just really questioning the moral issues of delving too deep into this and not just letting him REST whether he is here or in heaven… Toss me your thoughts on that and point me in the right direction here… Thanks!!!

  120. kristin514 Said,

    BTW, one other thing that's been “bugging” me about this whole body sitting up thing… Look when they pull the stretcher out of the helicopter, WHATEVER is on it, body, dummy, blankets underneath, whatever, the way it is positioned assuming it is a “body” it comes out FEET FIRST… So how in the world does it “sit up” if when they pull it out, it was clearly the foot end we were looking at anyways… What do you think?

  121. kristin514 Said,

    I answered my own question on that one… I was paying so much attention to the “moving” that it took a few more times of watching to see that DUH they turned the body around on the way out of the helicopter… So that was the head end we were looking at, but here goes one more shot at trying to make sense of this in my own mind… There is someone in the helicopter with the “body” what's to say someone else wasn't moving the “body”?

  122. kristin514 Said,

    Hey mysterylady, how creepy is this, and what in the world do you make of it??? http://www.theonion.com/content/news/neverland_ranch_investigators

  123. kristin514 Said,

    I swear this whole thing is more of a circus act than the last few years have been for him… The nice “WHITE” glove still white after supposedly being burried for 20 years, then they use the creepiest pic of Michael to call the “creature” OMG get a grip…

  124. Mijac Said,

    Go there and watch that picture of Michael, and then compare with the “Michael”of the press conference, they are 2 diferent people!!!

    http://live2jive.blogspot.com/

  125. Mijac Said,

    Plus, he didn't take his children's with him, because he is “dead”, so he can't take them with him don't you think?? it's most credible leave them with his mother at least for awhile

  126. Goldie Said,

    Omg i am so confused …..

  127. Samantha Said,

    this is driving me INSANE.
    i don't know what to do or think
    ah! i just want you michael <3

  128. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    hey crazyinsanebarbie…. i also went to justin timberlake's twitter account and read the comments, ok first off, since he is such a huge fan of mj, i noticed that he only slightly mentions michael and he seems more sad or wateva over farrah's death rather than michael's. He says “RIP Farrah” but i haven's seen RIP Michael or something like that (weird huh?? i think there is more to this than we think). I mean honestly, if I was in place of jt i would be really really depressed and stuff… u know??

    Can someone get back to me on this??

    Here is a link to justin's twitter account: http://twitter.com/JTimberlake

  129. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    ohh WAIT!! Justin Timberlake doesn't even mention michael once i think…. i went back to his page and actually i don't see anything to do with mj??? help someone… is it just me or is something really going on???

  130. MyBelovedMJ Said,

    What a piece of bullshit, that picture is. The real Michael, is the Michael we all know. This has got to stop. What the hell are people doing. And thet officer with the scelet of someone with a while glove, could easilly have been put in that picture, just to fuck up Michael`s life like they always have done. MY GOD, never in my intire life have i seen so much bullshit about 1 person. They need to start show him some respect. I think they Media, press and TMZ owe it to him. The Michael we know is “Dead” yeah offcause i believe that, nothing has proved that he is.

  131. MyBelovedMJ Said,

    Sorry for swearing. But im getting pretty upset, when i see that the media is still trasching his name, in evryway. Even after he is “Dead”

  132. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    omg has anyone seen this footage of michael's pepsi commercial?? it made me burst into tears again…. awww why did it have to be michael… http://www.youtube.com/watch?v=VAJLq4hHUjQ

  133. mysterylady Said,

    OMG OMG PLEASE READ !!!! SOMETHING VERY STRANGE IS GOING ON !!

    I was just looking at Liz Taylor's twitter and guess what ? She is no longer following Dr.Arnold Klein from her twitter and all her tweets referring to this Dr are mysteriously gone ! If she had nothing to hide ,why erase them,what is going on ??? Something very,very fishy is going on here !! Even if she saw our blog ,did that make her feel as if her tweets could really be evidence of Michael really being ALIVE ???

    http://twitter.com/dameelizabeth

  134. emmie Said,

    hmmm tht is true because i last looked at her profile bout 3days ago and i was reading the comment liz was sending to klein and now they have all gone so she must have done that recently. and she took him of her friends… wonder why

  135. berkeleygal Said,

    Liz's very first post is still there…quote “Presents make everybody happy. My friend Arnie Klein gave me a Matisse today! Happy.
    2:10 PM Mar 27th from web” the rest are indeed gone. anyone check arnies site? for liz msgs?

  136. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    omg omg is it possible to get a psychic or something involved? i used to watch this show on tv and i dunno, they were pretty spot on with most of the information…. ??

  137. emmie Said,

    hi i was just looking on liz taylors twitter

    ”I'm home from the hospital sore, but intact. Of course I'm still grieving for Michael…I always will.

  138. emmie Said,

    hi i was just looking on liz taylors twitter

    ”I'm home from the hospital sore, but intact. Of course I'm still grieving for Michael…I always will But as I said before I went into the hospital, “I am a survivor,
    I've had many tragedies in my life, but I guess they have all taught me something. I have to look at it that way.I have to be stronger and more appreciative of what I do have.
    she sure dont seem all that sad about his death, considering how close they were.

  139. MyBelovedMJ Said,

    Something is not right in this. She is not griving, Trust me. She knows Michael is alive.

  140. ishealive Said,

    I think the meda need to back off, why show the Pepsi commercial now??? Leave the man alone, they're like vulchers they make me sick. On another note Michael's friends don't seem that upset, Miko Brando and the Incredible Hulk don't seem too upset at all. Also I was watching Jermaine's interview with Larry King after Michael died and he said he heard the news from CNN and then laughed, if I heard the news that god forbid my brother died from the Media I certainly wouldn't be laughing, I'd be annoyed even pissed off about it. They all seem ok, a little upset but not like you should be. After my Nan died I was inconsolable for weeks.

  141. emmie Said,

    i dont even no how they can be speaking to the media so early.i mean even when latoya went to the house she didnt seem sad. its pretty weird, she got more upset when she talked about her dads violence toward the children in a different interview and even cried,

  142. svangel Said,

    check this out yo…. this is from her twitter account I just don't believe that Michael would want me to share my grief with millions of others. How I feel is between us. Not a public event.2:25 PM Jul 6th from web…. yet she posting she missing hima nd the memories they had… oh plz… why wud she say wat i feel is between us… unless he is alive… shudnt it be… wat i felt form him wud have been between us

  143. MyBelovedMJ Said,

    To ishealive.

    I will agree with you, I think thay commercial is WAY OUT OF LINE. They know how affected Michael was after that, WHY THE HELL ARE THEY KEEP ON TRASCHING HIS NAME. BACK OFF. I feel like sueing them. ASSWHOLES

  144. LEA613 Said,

    This is a very interesting site. Since we are talking about Twitter, here is something I noticed that is a bit strange on Nicole Ritchie's (Michael Jackson's goddaughter) twitter acct: On June 25, she says RIP Farrah Fawcett. No mention of her late godfather? I was like oh, that's odd. No mention of Michael on her twitter even on the day of the memorial. She just tweets about other stuff. Maybe I'm reading too much into it, but I found it a bit odd.

  145. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    @LEA613.. hi .. yea i noticed that and i also noticed on Justin Timberlake's twitter aswell that he hasn't mentioned Michael even ONCE!!!!

    Ok this is too weird.. one minute im thinking he is dead (usually by wat i see on tv)…. and then i think about it carefully and tell myself that he has to be alive.

    And OMG sumone shud tell those muthaf**n Tabloids to f**k off!!! I MEAN WTF?? ISNT HE “DEAD”…. WHY DIDNT THEY SHOW IT B4??? HONESTLY THIS ISNT MAKING SENSE… REALLY!! OMG I AM SOOO F**KIN PISSED RIGHT NOW!!! WHAT THE HECK DO THEY WANT!! THEY STILL DONT LEAVE HIM ALONE!!!

  146. emmie Said,

    im the same i dont no what to think,but u no what hopfully he is now out if his pain and anguish.
    weather he is dead or alive. its something we unfortunatly will neva really no…

  147. shyone Said,

    Of course, he's alive. Why would Elizabeth Taylor say Michael's death taught her something. What did it teach her? How to fake your own death? Dr. Klein as far as I am concerned would sell his mother's soul to the devil. All he can see is dollar signs. He could care less about Michael. The money was all he was interested in. The same for Debbie Rowe and LMP. Michael was surrounded by shady people of all sorts from all walks of life and he was smart enough to know that. Yet still, he used them to elude the famous life he had created and wanted to escape. The truth will come out eventually. By the way! why are the Jackson's performing in August at O2 in London? Supposedly, they are going to have a halogram of Michael and play his lost songs. Is it possible Michael will be resurrected on his birthday in August? That short film Thriller just didn't come out of nowhere. That was the largest grossing album he had ever sold during his career. Something will be happening next month? Lastly, if wherever MJ's body is located is being guarded by armed guards 24 hrs; why would Joe Jackson be interviewed from that location on Larry King? Everything will come to a head in the near future. Closer than we think. That you for keeping those of us who think outside of the box in the loop. God Bless!

  148. Solid121 Said,

    When the report came in to an American news agency (I think it was Fox) that Michael was rushed to hospital not breathing and unconscience, they said they had recieved a statement through Elizabeth Taylor's PR that said “Michael IS alive and he IS breathing”

  149. MyBelovedMJ Said,

    Shyone!

    I think something will happen at that concert next month, we will just have to wait and see.

    There is NO body. Joe Jackson said in that interwiev, when he was asked where his sons body is he answered ” I dont know”. OMG WTF. How can you not know where your babys body is?? I felt like (no i dont wanna say that word).

    Like Michael always says. The truth will prevail.

  150. MyBelovedMJ Said,

    And I know he is not going to tell it, because of the public, but then he could have said something like. I cant or wont reviel that. Or, Im not gonna say or something, But dont say he dosent know.

    DAMMIT. Whats wrong with that family?

Legg til en kommentar

Du må være innlogget for å poste en kommentar.

Theme Forutsatt Av: Wordpress Theme - First Cash