Michael Jackson's Son prova Resim sahte

13. Temmuz 2009
admin
Dijital Created, bu resim önce öldü Michael Jackson's genel prova gece olduğu söyleniyor.

Bu resim hafta son çift üzerinde tartışmalara bir sürü yol açtı. Ne ilk yaptığı Konser tur gece önce öldü için Provalar at Michael Jackson yerleştirilir varlığı olarak 'sadece bir görüntü olarak çıktı, şimdi çok farklı gibi görünüyor.

Bu sitede çeşitli kullanıcılar önceden şansınız bu resim 'olabilir' photoshopped işaret var.

Ile bu şüpheleri işaret, burada at MJHD başka bir adım götürün ve görüntü profesyonel bir fotoğrafçı tarafından analiz var karar verdi.

Bir mikroskop altında ve bu görüntü analiz de dijital düzenleme yazılımını kullanarak profesyonel fotoğrafçı, ne yazık ki isimsiz kalmak isteyen, ancak kendi bulguları hiçbiri en az etkileyici ve hala onları paylaşmak istiyorum.

Birincisi, bu fotoğraf ile en belirgin sorun, gerçek olan şu ki 'S' MJ's bacaklar arasında eksik olan alt kısmı. Bazı insanlar var, o nerede duruyor açısı nedeniyle ve rampa olduğunu.

Uzman çıkıyor.

O, 'S' ve bu hiç şüphesiz, biz en azından en altında bir eğri bir bölümünü görmek söyledi üst ve genişliği analiz Bacaklarını ve 'S' arasında. İkinci olarak, bir de iskele veya bacaklar arasındaki ışık bir tür, ancak gereken yakın denetim üzerinde tamamen mat bir siyah.

Secondl, bir bütün olarak arka planda bakarak başladı ve tamamen dijital bulundu, uzman göre. Bunun hayati unsurlar eksik açık ve koyu. Gölgeleri, yeterli ve koyu olmayan hiçbir ışıkların göz kamaştırıcı bir veya metal iskele ve katta kendisi iskele. Bu sadece ışık 'mevcut olduğu görüldü olabilir' mavimtırak lensflare 'ise, ancak uzman bu sorunun Photoshop ile eklenebilir basit bir unsur olduğunu kabul eder.

Ayrıca, altındaki ışık vurdu ve ön sol çok hangi görünüşte de bir dijital iş masalı işareti olduğunu söylemek görüntülenir.

Biz, ancak Michael of 'video' Bunlar gerçekten bize 'hakkında giyiyor bakım aynı giysileri performans uzman gösterdi HAYIR' BU ile BT 'arka IS, bu görünmüyor mu kabul sanki onun görüntü olmuştur Bu süre gelen saç ile yargılamak (ki olabilir çok yıl) önce alınan ve önceden üzerinde bir tabaka-arka tasarlanmış olarak yerleştirilir.

Dikkate almak, diğer şey, Michael Jackson, Los Angeles elyaf Merkezi'nde yaptığı konseri için prova oldu. Bu konserler burada gerçekleştirilebilir asla edildi. Neden sonra, bu arka plan her türlü tüm olmak için, sadece Provalar olduğunu düşünüyor gerekir? Bu gibi pahalı ve önemli bir arka plan Londra O2 Arena olmak için gerekli mi?

Burada, video ikinci bir göz atın ve kendi karar vermek.

Bu sitede birçok Michael Jackson Hayranları tarafından bu rutin bir rutin Michael olarak onun turları on yıl önce yaptığı aynı olduğunu kaydetti olmuştur. Bu doğrudur ve inanıyorum bu prova görüntüleri Aynı tur ... yıl önce başladı. Neden sonra video olarak bize bu Medya 'satış' ve Haziran 2009 23.?

Biz Michael Jackson ve 'Ölüm' için, bizim için önem taşır believeable için onun geç gece geç ölümünden 12 saat önce prova olduğunu düşünüyorum içine Hatırlatmakta olarak inanıyoruz. Biri bize bu nerede olduğunu ve ne yaptığını olduğunu düşünüyorum istiyor. Uzman göre, bu resim herhangi bir zamanda oluşturulmuş olabilir .... Bir soru ... gibi tüm söyledim oldum önce LA öldü Eğer Michael Jackson NOT gece prova oldu begs ... sonra nerede oldu?

Etiketler: Ölüm Hoax, Tur
Hoax Ölüm, dedikodular, Tur olarak Yayınlanan | Yorumlar (84)

84 yanıt bir "FAKE" Michael Jackson's Son prova Resim için

  1. JC.LOVES.MJ Says:

    OMG! I soooo Biliyordum! ve sahte! Ben gibi MJ yaşıyor ve biliyorum birçok puan gösterilen onun ANCAK ölümünden sahte şeyleri bu ölümünden ne gerçek gibi yapıyorsun?
    gibi:

    - Anıt, soo kadar para harcamış oldu
    - Nasıl Latoya hakkında ilgili tutkulu MJ 'olarak öldürüldü'
    - Yasal konular
    -aslında alotta kişinin ölümü üzerine, severim dont MJ istiyorum düşünüyorum kendileri öldürdüler var.

    ive sorta boş şu anda, ama gitti oraya alotta şey, herkes benimle aynı fikirde veya düşünüyor gibi UR görüşünü bilmek kimliği

  2. dianafan Says:

    Canyou MJ prova tam bir yüz resim elde etmek için kamera uzmanı isteyin ve "taklitçi" gerçek "bir O2 resimlerim bu" ve karşılaştırın.

    Çünkü MJ İngiltere 8 hafta önce konserler (Latoya) başladı, ancak gelip - domuz gribi bahane değil yapılan gelir gerekiyordu ben neden Staples at prova arasında sorulduğunda, vb O İngiltere için gelmedi katılıyorum çünkü onun kaçış planı burada iş değildir prova, bize İngilizler yarım saat başında onu bulurdum!

  3. dianafan Says:

    Ben teknoloji ile ilgili bir çok şey bilmiyorum - ama sadece yakından adresindeki prova ve hala arıyor, MJs pantolon biraz görmek yoluyla gibi - altındaki nerede vazo şey.

    Ayrıca - kişinin Prova neredeyse kesinlikle 8 taş fazla olduğunu paddingler giyiyor gerekiyor gibi ulaşmak için ağırlığındadır gösterilir.

  4. SITA Says:

    kendini uyuşturucu ile öldürme / Ağrı tam karşılığı hikaye kaldırır. bir yıldız kendini yalnız beeing ve sıkıldım ve benzeri kaldırır.
    İçinde hiçbir şey ilginç ..

    ama: cinayet teorileri ile öldürdü beeing geri, yaşam bile para alır-sigortaları tam üretim şirketi aile ve.

    dont çok COMPLEXE, yönünü sadece düşünüyorum düşünüyorum: Kim kar ediyor?

  5. He.is.alive Says:

    O prova bu gece Staples Center 'da "ölüm" öncesine kadar gösterdi asla, teklif için bu kuramı: Gerçek Michael Jackson ancak onun yerine çiftler gönderdik. Bu video sahte olduğu için, bu güvenli bir gerçek Michael Jackson bir bekleme düzlemine kapalı yapılan ve sonsuza dek veda tüm olasılık sol üstlenmesi için herhangi bir kanıtıdır gerçek Michael Jackson bütün Prova katıldı var.

    Bu arada, köşk geri da, benzer tuzağa readied olan ve "kalp tutuklama" göstermek için hazırlanmış ve topu haddeleme başladı, tüm sırasında Michael Jackson olduğu bir uçağa nerede ve bu nedenle ambulans "hasta" fotoğraf anlatıyor gibi görünmüyor Michael Jackson, olamaz aşağı diğer şüpheli ve tartışmalı meydana gelen garipliklere tüm yönlere kadar popping, çünkü bu aşamada başka en başından, yani kimden kurulmuştur CAN olasılıkla ekleyebilirsiniz şey olan continunally için sağ tarafta.: The Real Michael Jackson uzun, ama geri LA yılında "Michael Jackson gitmişti bu tuzağa ile kalp tutuklama" göster planlandığı gibi gitti, öldü ama "prova" ve bu nedenden dolayı, biz "bir şey ulaşan vardır olmaksızın ve" teorisi kadar ekler sürekli vardır daha ortaya çıkmakta questionables ve şüpheleri bu destan en başına kaynaklanan ile sunulmakta.

    Bu özetle benim bakış.

  6. twan75 Says:

    - Bu rehearsels ve video oldukça yakın bulunmaktadır. Biliyorum Çünkü Timor Steffens (hangisi seçilen arka plan dansçılar biridir) görünür çıkmak değildir. Yani sen dansı ve 22 yaşında olduğunu düşünüyorum O, Hollanda gösterin 'katıldı. Ayrıca anıt da, arka plan dansçılar ve rehearsel gösterildiği-video gibi mevcut idi. Biz de hiç şüphesiz bu video son tarih ise olmadan söyleyebilirim (ve birkaç yıl) eski

  7. SITA Says:

    hepsi gerekir () karşılığı ed. Michael da.
    uzmanlardan oluşan bir sürü şüphe bir çok
    Bu MJ 10 konser, hatta 50 yapmak mümkün oldu.
    arkadaşlar bir çok ilaç ve misusing fark / Ağrı
    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1246443730968&pagename=JPost% 2FJPArticle% 2FShowFull
    Ben inanıyorum: MJ iyi bir anayasa değildi.
    onlar da (aile ve şirket) bize çift, hepimiz için canlandıran MJ sunulan bir üretim
    O iyi ve hepimizi flaş will hissediyorum.
    Sonunda o acı oldu.

    Bu bize sunulan gizlemek için
    iyi performans gösteren Michael. Bu bir photshopped sürüm de, çekim olduğunu
    bu o2 basın toplantısında bir iyi MJ.
    Bunu Michael Kral ve gelecekte olacak. şüphesiz izin
    ve üreten firma, aile from.

    orada "kim .. onu öldürdü birisi olmalıdır
    bu hikaye dünyanın geri kalanı için ilginç kalır. that
    onların komplo. kendi para kazanmak komplo.

  8. idontknow Says:

    Bu Perez Hilton önce ölümü rapor hatırla bir tanıtım dublör olarak 25 Haziran? O makaleyi dakika aşağı aldı sonra ancak screencaps hala dışında-var .... Perez Hilton tabii ki güvenilir bir kaynak değil, ama emin ilk yaptığı şüphe vardı.
    Ve ne zamandan beri TMZ tüm haber kaynaklarının artık tanrı nedir?

  9. MissC Says:

    Eğer video son ise, bu resmi photoshoped ise bir yolu yoktur. ya da belki de, ama nasıl da aynı kıyafet ile giymiş's açıklıyorsunuz?. Yani kafa karıştırıcı.

  10. SITA Says:

    Ben eklemek gerekir:
    Uyuşturucu bile "Debbie Rowe enjekte Jackson" ile
    http://www.tmz.com/2009/07/13/debbie-rowe-michael-jackson-injected-drugs/

    insanlar MJ onun probs biliyordum aroud! kamu Hatırlatmakta oldu. mj-doubles/impersonators bazen ile!

  11. Funkey Says:

    Çünkü onun ölüm Kendimi hiçbir şekilde, başka bir dublör ve bekledim ve bize geri kalanı gibi bekledim ve O günden beri, youtube google dedi duydum ben MJ bir hayranıyım hiç, ama hiç söylemek gerekir her şey i ölüme Parmaklarımı MJ üzerinde bulabiliriz. Ben işte böyle cevap gereken bazı sorular vardır, ama kabul yapmak benim soru ne yanlış olması ve anlaşmanın bu MJ herşeyi kusur bulmak için düşünüyor geçti mühür ve eğer MJ biz bunu düşünüyorum da ölü bir artış yapmak is MJ mı?

  12. Smiile1929 Says:

    Does anyone mı Tha Bağlantı Wher Micheal yapmak Tha Same Routine ..??.. Ben bulabilirsiniz.

  13. Martha Says:

    Ben tamamen twan75 ile gerçekten bir anıt aynı sarışın gitarist kız görebilirsiniz son görüntüleri neden ve o değişmeden bana bakar katılıyorum. ama kesin bilmiyorduysanız bu oldu aslında gerçek MJ. bana öyle geliyor ki bu, ama kim bilir görünüyor?

  14. Smiile1929 Says:

    Için IDon'tKnow ..

    Ben Tha TMZ duymuşsunuzdur Tha Jackson Aile & Thats A Insider nasıl Out Michael .. Bul etti Don't gerçek Buh Bu ne Heard Eğer bilin.

  15. Kopenhag Says:

    Ben de bu MJ kadar eğer resmin sahte olduğunu genç ama bu onun dönüş resim gibi o yıl önce baktım olabilir düşündüm baktım düşündüm. MJ sahte o da deneme sırasında giymişti çok koyu güneş gözlüğü ile basın toplantısında baktım. Neden içinde karanlık güneş gözlüğü takmak ve bir deneme sırasında burada tüm ayrıntılarını görmek gerekir mi? Bu rehersel ama gitmiş MJ bir mükemmeliyetçi ve o deneme at konsantre göz didn't - o sakız ... Bir Danimarka bizim çok zeki dansçılar ve meşgul çünkü çok yüksek olduğunu seçili değildi. O merhaba MJ söylemek başardı - eğer doğru MJ veya değil eğer düşündüm bilmiyorum. O da çok MJ selam söylemek için rahatsız memnun olduğunu basın söyledi hepsi. Kim bu MJ sigorta testi geçti söyledi?

  16. idontknow Says:

    Ben resim veya video uzun zaman önce gelen sanmıyorum - her ikisi de çok yakın demektir.

    Bu resmi bir nedenle olsa photoshopped olabilir. Birisi bu dansçılar için "giriş" de söyledi.

  17. twan75 Says:

    Lütfen video bakmak ve 1,37 adresinden duraklatabilirsiniz Michael sağında, orada Timor ve şapka () ile's. Sonra, bu durdurulmuş http://timorsteffens.come2me.nl/1018762/Timor-Mj-verhalen gidin ve aynı adam görebilirsiniz. Olmasına rağmen Hollandalı o Londra'da 50 gösterir SONRASI) Aksi YouTube'da Timor Steffens "için göz bekliyor oldu olarak seçilen foir kendisini şansını Michael ile iki yıl için (çok net bir dünya turu çalışmaya veren tur, bir hikaye telss Daha sonra, "Umarım bu rehearsels ve video son tarihten bu da" May BTW sonu başladı ise (rehearsels ") olduğunu kanıtlamak için deliller yeterli olacaktır dans düşünüyor olabilir

  18. littlesuemj Says:

    merhaba herkes kanal üzerindeki documentry gerçekten ne oldu 4 lastnight Michael Jackson gördün mü? ifso lütfen bana düşüncelerinizi tezahürat ver.

  19. jackoisalive21 Says:

    evet i show i başlangıcı için giriş söyledi çünkü onun kostümleri hazır falan wernt Farklı bir şarkı ve diğer şarkılar için MJ didnt değiştirmek için göstermek başında kullanılmış olabileceği anlamına gelir.

    i görüntüleri son ve ben inanıyorum o hayatta olduğuna inanıyorum, ama ne fotoğraf hakkında söylenecek bilmiyorduysanız. herkes kabul etmiş?

  20. JC.LOVES.MJ Says:

    jackoisalive21: i tam ve i de tamamen fotoğraf hakkında karışık olduğunu kabul edersiniz.
    ama bana hala çok küçük bir bölümü de ölü olduğunu düşünmektedir. bugün, 13., ilk konser yapıldığı gün, ilgili herkes kno wats gidiyor mu?

  21. SITA Says:

    Belki de sadece çalıştım
    bir photoshopped sürümü ile vurgulamak
    Bu resim, bu da bir resmi vardır
    yaşam Michael.
    biz wouldN't harfleri okudum durumda
    "Işte bu" biz başından şüphe olurdu.

    ama çok çok AEG kolay olması gerekir: bu kadar
    Ben bu görüntü kayıtları ve fotoğraf sahip gerektiğini unutmayın
    fazla 2 saat çekim oynuyor. Bu kayıt olmalıydı
    Günün yapılır / hafta önce. niçin dont senin sürüm sadece
    bunu daha fazla konu?

  22. mysterylady Says:

    Tamam, bu nedenle bütün MJ komplo oyun teorisi hakkında emin değilim kapalı ilk ama çok ilginç geldi tüm gece ve ben tüm paylaşmak gerektiğini düşündüm.
    Ben Elizabeth Taylor's kıkırdamak profil gece boyunca koştum. Ben medya yoluyla onu güncelleştirmeleri yayın hatırladım MJ ölümünden dışarı. O bile o heyecan ile Ahmet'in anma servis katılan olmaz yayınlanmıştır. Ben hemen birisi statüsü için garipti, düşünce onu yaş ve arka plan cıvıldamak verilir. Ama benim ona tweets altı gün önce MJ ölümü oldu var
    Ben çok fazla bana çiçekler ile aşağıdaki mesajı gönderdi ve onu paylaşmak istedim bakım "Biri.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2246090588

    "Sevgili Elizabeth, Sen Sun Shine yapmak, bulutlar taşımak ve dünya dönerler. Yani pek çok insan ve sevgi çok I. Aşk her zaman yapmak ,______"

    __http: / / twitter.com/DameElizabeth/status/2246104618

    Oldukça o Mike bu son iki tweets olarak tavsiye ama burada aldığı garip bariz's. Üç gün sonra onun için tweeting's başka daha Dr Arnold Klein! Ne hatta yabancı kılan Dr.Klein bir heyecan hesabı yok oluyor!

    Benim sevgili arkadaşım teşekkür edebilmek asla, Dr Arnold Klein yeterli Matisse ile çarpıcı çizimi için.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284486505

    Sevgili Arnie, ne kadar başlandığından beri geri oldum? Kıkırdamak beni. Her aşkım, Elizabeth

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284506231

    Geri? En DR.go yaptı ve tam zamanında geri gelip, üç gün önce MJ's ölüme? Bir kez daha doğrudan, o bir güncelleştirme göndermeden's Dr.Klein tweeting değil!

    Sonra konularda daha o bir gün onun sevgili arkadaşım ölümünden sonra tweeting başlar şüpheli yapmak için! Bu, Mike onun en iyi arkadaşı olduğunu iddia ediyor aynı kadın ve tüm kalbini ile henüz sonra gider yapabileceği en iyi onu sevdim cıvıldamak güncelleştirmeleri ziyade onun anıt hizmet katılıyor daha, o da anlamsız olduğunu iddia eden bir! Ama henüz o kadar üzerinde nasıl ve Mike özlüyor nasıl onu dünya onsuz aynı hiçbir zaman birden çok güncelleştirme cıvıldamak için anlamsız değil!

    Ne oluyor bilmiyorum! Ya kim olmak çok Mike yakın iddia tüm bu insanlar aslında bu nedenle her zaman o öldürülmüş olabilir ön veya çok iyi de canlı olabilir vardı. Ama ben Mike yapardın inanmıyorum yaptığı açıklamada, çocukların kendi taraftarları ve en önemlisi için.
    Ama herkes gerçekten Liz Taylor's tweets dikkat gerektiğini düşünüyorsanız, o mesajı bir türü göndermeyi's. Ve onun tweets aşan's!

    ____

  23. JC.LOVES.MJ Says:

    nasıl biz hiç kimse HAV bir fikrin doğruyu bulacağız?

  24. Sosh Says:

    Ben Sita katılıyorum ve ben forum de söz etti.

    AEG hundres artı video saatleri ile ilgili olduğunu iddia ediyor. Tek şey bu sürüm MJ gelen popüler şarkısı olarak göreceli bilinmeyen bu kısa klip ve değildir.

    Eğer AEG olduğu için, (we don't know, örneğin Billy Jean bir parçası yayımlanan olurdu ama muhtemelen göstermek olduğunu).

    Yoksa kullanılan şarkının kısa bir açıklama yapmak için wan't yaptı?

  25. Sosh Says:

    Eğer Dianna Ross ve Liz Taylor gibi MJs yakın arkadaş özel / aile anma bulundu birisi biliyor mu?

    Eğer, bu daha onun ölü sahte olan Theorie eklemek May değildi.

  26. JC.LOVES.MJ Says:

    @ Sosh:
    onlar werent nopes, ne ÇOK diğer kişilerin, ve çok şey demek!

  27. SITA Says:

    Alman gazetesi "ODAK" başlıkları bu resmi: 2 gün onun ölmek Michael eğitim .. önce

    Bu bir göz atın:
    http://p3.focus.de/img/gen/a/4/HBa47bRE_Pxgen_r_1300xA.jpg

    Bu da zımba center nedir?

  28. yorgun Says:
    14.

    Dikkat adam Hoax iman edenler!

    Ben bir teori var, ve bir çok iyi bir Eğer söyleyebiliriz's kendimi bu kadar. Dün gece burada bunu yazıyor ve sonra aniden bu yorum kutusundan silinir ve başladı! Konuştuğumuz gibi tekrar yazarak yaşıyorum! Güven bana söylemek için ... daha sonra & hatırlıyorum bakın ne var özledim istediğiniz olacak değildir - söz HERŞEY HİÇBİR ŞEY inanıyorum!

  29. Wendy Darling Says:
    14.

    Gizem Bayan, gönderdiğiniz için teşekkür ederiz! Onunla ilgili o Miguel Angel Artworks seviyor şey duydum. Bu, onun yakın arkadaş inanılmaz sanat koleksiyonlarına sahip kanıtlamak, eğer Michael fauvist Matisse veya diğerleri gibi vanguardist ressamlar veya Fransızca Resim, Michael çok seviyor? Merak ediyorum, ama mu açıkçası bu onun özel hayatın bir parçasıdır. Eğer Michael Avrupa'da Sanat Müzeleri ziyaret ilgilenen biliyor istiyorsunuz Sanat Tarihçi ve Ben! Bu benim için hareket olur aynı güzel ana Artworks görmek ve hayal eğer ve aynı güzel şeyler gördük nasıl onları önünde hissediyorum olabilir. (benim için kötü İngilizce) üzgünüm

  30. Sara Says:
    14.

    Resim sahte bir şüphe yoktur.
    Sağ tarafında bir bak, bir kol görebilirsiniz!
    Ve bu bir başkanı ben altına bakın?
    Ayrıca, yakın alt kısmındaki ışık fikstür bakmak ve sonra Michael at el sol köşede, yerine dışarı yolu görünüyor ....

  31. Wendy Darling Says:
    14.

    Evet, gerçekten tuhaf's. Sanırım sonra bir gizli mesajı görmek için, ama sanmıyorum neden Liz Taylor bu aptal, bir not bundan birileri gerçekten ona yakın gelir hayranıyım değildir. Ben bir o Londra seyahat ve Michael ile kendini hazırlamak olduğunu, bu doğru okumak?

  32. Hollandaca Says:
    14.

    @ SITA: böyle gibi görünüyor. Diğer resimler olarak arka planda zaten aynı dansçı / klibi.

    Ne fark birşey (ama belki doğru MJ diehard taraftar bir daha kesin aydinlatabilmisimdir ki): MJ son prova görüntüleri ve klip olarak leftside gelen onun kulaklık mikrofon takıyor, Ben görüntüleri yılında da takıyor diğer canlı gösterir kimden hatırlamak doğru. Şimdi, (yerel, hem de uluslararası düzeyde bilinir) ve birçok spor insanlar gibi, hepsi çok özel olan müzisyenlerin kişisel ve oldukça numarasını bilmeniz zaman yordamları gelir. Bu rutin bir de yıllardır vardı değil ... Bunu yapmak için çok iyi bir sebep olmadan zarar asla ediyorum. Belki çok, ama önemsiz belki birisi bu konuda daha çok bilir?

  33. CuteAngel Says:
    14.

    Vay, çok ilginç bilgiler! Planın thickens!

  34. souza81 Says:
    14.

    Vay be, ben ne demek bilmiyorum. Ya bu çok iyi bir oyun veya MJ öldürülmüş ve var onu biliyor pek çok insan vardır. Ne artık şimdi inanıyorum bilmiyorum. Ve neden bir (gerçek) haber sitesi veya program bu tuhaf şeyler ve sorulara dikkat nedir? Ben genellikle inanmıyorum teorileri bu tür, ama bu hikaye yabancı ve yabancı olmaktadır!

  35. CrAzYiNsAnEbArBiE Says:
    14.

    İlk Of All I would like to Point Out Bu Sebep Fotoğraf görünüyor Photoshopped More Than Çünkü muhtemelen bu, ama sadece bu mu Çünkü Sağ Sonra İyi Bak alışkanlık Ve bak değil muhtemelen bir Afiş, Ve olması gerekiyordu Neden komple kitap gibi görünüyor Duvar Bu bir Afiş ister misiniz? Photoshopping Resimler daha iyi bak Fotoğraf oluşturmak için gerekli edilmiştir. Im A Serbest Fotoğrafçı, That I Know.

    Video Son The Girl in the Memorial slipbowlingcelebration oldu gitar çalmak Çünkü olmalıdır, Yani Eğer video yıl önce, nasıl oldu mu Halen Genç? Eğer bu bir araştırma İnsanlar Hadi, Bu bilemez.

    Ben ise, Kutlamaları Hakkında Suç, ve Gonna oldu beri O insanlar Play Şakalar seven beri ne düşünüyorsunuz, O insanlık tarihindeki bu en iyi performansı olun istedim.

    O, değil çünkü Çalıştır'ı için Away Aranıyor Çünkü O, değil Hakkımızda bırakmak's, O asla Onun Sorunları Run Away From, O, asla onlara aldırma Ran Çocuk taciz Konuları atlattı ölümünden sahte. O The Greatest Show On her Ve onu istedim ne iyi yön O'nun Ölüm numara Sonra ne zaman ve Memorial Turlar Başlat'ı O kadar Out The Bottom gibi Kat Of atlar Than Son konserler ve sürprizlerle gibi dünya asla önce yazın.

    O olduğu Biz hiçbir Ancak, Öyleyse ne anlamı var mı görmedin mi? Ayrıca O asla Commit İntihar Veya uyuşturucu Ve Allah, neden Gözaltında çocukların mı daha fazla mı almak Uyuşturucu oldu Olasılıkla Onu alınan olurdu.

    Anıtı Looked Fake, The tabut Looked Onun boy küçük, People Sadece Parazitler Crying Made gözyaşları Produce Didnt. Anıtı Meant To Celebrate Life, anıtların'da Dont daima hakkında Ölüm olmak zorunda oldu.

    Plus Provalar Video When The Director Applause için dur diyor, Kenny Ortega için, ona mı The Voice karşılaştırın.

    Michael Jackson tek Geçmişi Kimler Bu büyük Kapalı birşey çek olabilir misiniz. O sadece dünya için size Medya dinlemek gerektiğini kanıtlamak için Aranıyor, Onlar Yalan Sen Besleme. Eğer onun böyle adlandırılan Fanlar Onlar ne diyorsun, sonra da öyle değil Doğru Fanlar satın alıyor ve If I Am Sağ, ardından Medya tarihinin en büyük Fools olarak Ve sunulacak. Eğer Michael Jackson kitap sonra O sözde Dies Of TON Satıcılar, kişi Evet olarak onu Müzik Ve Bakım Hakkında sonra gerçekten bir Michael Jackson Fan, Your A Fan If You Love. You Dont Memorbilia Your A Fan kanıtlamak için Of TON satın almanız gerekir.

    Ayrıca Çünkü O Borç olarak, doesnt doesnt mı Para O Mean oldu. Bu Michael Jackson hakkında, Kimse Onun Müzik Alış Durduruldu konuşuyorduk var. O Tarihi Ünlü Bireysel olarak en fazla. O arkadaş TON olsaydık, bu Didnt göster Onun Anma Ve kadar doesnt mı Her şey Michael Jackson ile ilgili bu insanların TON. Bu nedenle bir büyük göster Gerçekleştirilebilir gidiyor. Sadece İzle ve Im Yanlış, Sonra May Michael Jackson in heaven Mutlu ol. Daha fazla söylenecek Ama Im, If You Talk To Me ister ilave My Yahoo Dragonfire_barbie_sweetheart Şimdiki için Bu Ending var.

  36. bayan prenses Says:
    14.

    mysterylady, di ne zaman Liz Taylor cevap kesin tarih var mı?

  37. wishful09 Says:
    14.

    mysterylady, bize onun tweets, lütfen güncel tutun. Çok ilginç.

  38. supermom75 Says:
    14.

    http://www.youtube.com/watch?v=6YrA8MzFAaI

    bu dncers için tryout ses ve video at tamam bak sen fotoğraf ve eşleştrebilirsiniz Prova Video Sadece bulamadım gibi bu görünüyor ve Liz söyle ve eldondelacalma aynı değildir Bu anıt bulundu

  39. MrsBenjamin Says:
    14.

    DR. ARNOLD KLEIN bir heyecan hesabı var ...

    http://twitter.com/awkmd

  40. jetgrrrl Says:
    14.

    Ben ve HIStory tur gelen video bulundu olarak size koreografi görmek ve bize şarkı karışık olan Onlar dont bakımı için kullanılan aynı bir MJ üzerinde 23/06 gelen sözde son prova gösterildiği gibi
    2:22 3:49 kadar Check it out

    http://www.youtube.com/watch?v=A4xt7eqD8cY

    Ben sadece nasıl kendi önceki tur daha aynı dans rutin kullanarak o yaptığı dönüş tur için en iyi ve yeni şeyler tam duyurdu olduğunu sanıyordum olabilir ... İngiliz basın onu nailed olurdu anlamak değil!
    Lütfen bana ne düşündüğünüzü bize bildirin.

  41. Sosh Says:
    14.

    Vay canına! Böyle gerçekten harika bir konser olurdu görünüyor. AEG üzerinde prova bir DVD bırakmadan Can't wait.

    Ben de prova video klip adlandırılan bu resmi karşılaştırın, ben klibi son-prova değil düşünüyorum. Arka plan daha bu çekim de livving olduğunu. Bir düz zemine.

    Ama bir daha, belki yayınlanan klibi sadece, Dome Projesi dahildir tamamlandı.

  42. Dweeby Guy Says:
    14.

    Ben yıllar önce de prova gelen görüntüleri inanmıyorum gibi twan75 söyledi. Bu gitarist Orianthi Bu yıl önce yaptığı konser oynamak için sadece onun erken's 20's in nitelikli edilmiştir değildir. Ben Ancak, ne nedenle photoshoped olan resmi inanıyor musun? Hiç bir ipucu var.

  43. He.is.alive Says:
    14.

    Elizabeth Taylor, kamu kurtulmak için twitting olduğunu - alo? O MJ en yakın olan "anma" bir hayır göstermek olduğunu Arkadaşıma güvenilir neden? tüm insanların Bayan Taylor a göstermek ?????? olacak Ben higly bu tüm iç daire confidantes ve: Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller ve Oprah da üzerinde olasılıkla düşünün! Bunların hiçbirinin anıt ve geldi artık sessiz bir mesaj gönderen deadstoned nelerdir?

    İnsanlar, İnsanlar: almak gerçek ve bu insanlar "genel olarak heyecan tüm factfinding ve gerçekten .. oldu sergiyi gelen halkın dikkatini dağıtmak için tasarlanmış olarak yüzen" info kullanıyorsanız hileler üzerine almak

    Bu MJ ölümünden sahnelenen ve kaçtı daha fazla insan için üzerine ve bilgi için kazma ve bloglar ilanıyla internet, ciddi çekiş kazanmaya devam ediyor, sorular, "nedir" eğer her yerde .. nerede var orada yangın ise duman, Alev yüksek alıyorsanız ve yüksek ....

    En yüksek bir teknoloji ve bütün bir yaş mükemmellik için sahte olabileceği canlı: gibi video, fotoğraf, sözler Sung "ağrı" vs "ağrı", sınırlama yoktur! Ben Michael Jackson onun için tam avantaj olarak kitle karışıklık yaratmak için bu teknolojiye inanmaya başlıyorum! Geri 1977 Elvis kayboldu zaman mümkün değil, bu ve insanlar gerçek doğruyu bulmak için diğer araçlar kullanmak zorundayım ama .. DID ve Michael Jackson's sahte ölüm ve başarılı kaçış hakkında gerçek gerçeği de bütün bir gün açık olacak, bir gün çok yakında eğer .. Bana sorarsan

    Onun sahnelenen ölümü ile ilgili sorular çok onun gerçek öldü sahip gerçeği fazla ...

    Michael LIVES!

  44. Little Susie 01 Says:
    14.

    Bu picures çok tuhaf görünüyor .. diğer resimler BU arka turda IT IS sahiptir.

  45. Sarah. Says:
    14.

    SITA, bu konuda emin değilim. çünkü dansçı aynı gibi görünmektedir it's possible. ama Michael biraz Prova Video i bu resimde farklı görünüyor düşünüyorum.

    "AEG hundres artı video saatleri ile ilgili olduğunu iddia ediyor. Tek şey bu sürüm MJ gelen popüler şarkısı olarak göreceli bilinmeyen bu klip ve kısa değil. "
    Genellikle bu görüntüleri pek çok saat, ancak yalnızca bu kısa klip yayımlanan söyleniyor. Bu bana bu bir sorun bence bu. Ama ben Almanya ve pm annem bugün o yandan bu LA, hangi Aralık yayımlanmıştır gereken tüm yaptığı prova aksesuarıyla birlikte bir DVD yapmak istiyoruz duydum bana söylemek zorundasın. Bu da bazı yeni şarkıları şarkı söyler ve onlarla bu DVD dinler olabilir ... Nerede duydun bilmiyorum, ama bu DVD çıkacak ... inanmıyorum söyledi çünkü eğer bu kadar çok şey var , Neden sadece bize bu kısa klip ve başka bir şarkının bazı saniye gösteriyor? bu kadar garip's ...

  46. MrsBenjamin Says:
    14.

    Ayrıca bu web sitesinde bulundu
    http://www.thespoof.com/news/spoof.cfm?headline=s3i55169

  47. MrsBenjamin Says:
    14.

    Ayrıca MJ bir hileye ölüm günlüğü tutulur ... ..
    OP bülbülü Michael Jackson Micheal kişisel etkileri arasında gazete "bulduğunuz için" şaşırtıcı bir "ölüm-oyun günlüğü" nasıl bir kalp krizi sonucu ölümünden sahte ve o saklama, kim iddia aile arkadaş çıkıp da söylüyorum açıklayan tutulacak derekclontz.com sadece söyler.
    ALIVE - OR NOT? Siz karar veririm.

    ALIVE - OR NOT? Siz karar veririm.

    "Burada çok fazla baskı, basınç, basınç ... basıncı her I Turn's ..." bir günlük girişi Nov 17, 2008 söylemek kısmen iddia edilen bir tarih.

    "Ben kim olduğumu, (SP) anmore değildir bilmiyorum. Belki de benim çocuklarım için bir baba oldum. Belki kadar yıkanıp yaşıyorum.

    "Uyuşturucu () bir bilançosu ... (okunaksız) ... Ben bağımlısı değilim okunaksız vardır. Ama durduramaz ...

    "Elvis ... (okunaksız Eğer) ... Bunu yapabilirsiniz I.

    "Ben uyuşturucu bir 'kalp krizi' gibi yaptı (evet, doğru olur!)

    "Ben geri, ama sadece ben hazırım geleceğiz. Elvis daha'69 daha büyüktür.

    "Belki 2009 Noelde. Ya da Yeni Yıl daha iyidir.

    "Bir geri-gelen-ölü tur, gerçek Heyecanlı. Ama geri kalan var. Yoruldum. I'm not (düşünce) net.

    "Bu, uyuşturucu's.

    "Taraftar Bir çok hala beni seviyor. (Bazı) insanlar beni nefret ediyorum. Bu şey (sonra) farklı olacaktır (SP) ... "

    Jackson İçerdekiler - resmen - rapor hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Ancak bir özel koyarsanız, "Biz Michael ne olursa olsun seviyorum."

    Bu günlüğü de sıkı dudaklı olduğunu bölümleri sızdırılmış The friend sadece söyleyerek, "Bu 60 sayfaları da () üzerinde bu aile için avukat aracılığıyla yayın ve onlar ne yapmak istiyor olabilir. Bana ait değil. Onun sevdiklerinize ve Michael aittir. "

    Diğer kaynaklar her ne kadar yaptığı planları sıralanıyor günlüğün bir rapor keşif herkes derekclontz.com temas için bir sürpriz gibi geliyor gibiydi bu Jackson, 50, bir ölüm oyun "birkaç kez" 2008 yılında ve ayrıca 2009 yılında, sözlü olduğunu onaylamak .

    Resim-by-numaraları bir oyun ölüm, the süperstar kendi el yazısı olarak, ciddi hukuki sorunlara yol açabilir hesap, yasal gözlemciler, özellikle de gazete sigorta şirketleri ve yetkililer tarafından dolandırıcılık için bir plan olarak algılanması olduğunu söylüyorlar.

    "Tanrı için günlük meşru olduğunu," umut eden gizli bir Jackson sırdaş talep söyledi. Eğer Michael gerçekten hayatta eğer kendi ölüm sahte eğer tüm bu tezgahlanmış ", sonra da kimse beni daha mutlu olacak. Sahtekarlıktan gibi - Hayır, hiçbir şekilde.

    "Michael dolandırıcılık işlemek değildir. O sigorta toplamaya çalışırken değil. Kendini korumak's. O çocuk için bu yapıyor. Bunu garanti ederiz. "

    Haberler Jackson's "ölüm" ve 25 Haziran tarihinde Dünya hayrete. Aslında, yetkililer tarafından ann0uncement saatleri içinde, fanlar zaten hala hayatta olduğunu spekülasyon ve başladık vardı gizleme olarak gitmişti. Sonraki raporlar da, gerçekten, halkın gözü yaşam baskılar kaçmak için bir hileye perpetrating olduğunu öne sürdü.

    Dünyanın Scooping, derekclontz.com Jackson rapor Asheville, North Carolina ve daha sonra Doğu Avrupa, nerede olduğunu Macaristan ve Rusya, hatta in insanların yüzlerce talep kadar holed olabilir düşünülmektedir onu tespit için düşünen olmuştur Moskova.

    web sitesi burada olduğunu
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  48. MrsBenjamin Says:
    14.

    MICHAEL ÖLÜM HOAX "New DETAYLAR Açığa ... ve nerede saklandığını biliyor"

    Bu web sitesinde
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  49. phoenix180 Says:
    14.

    Söylemek zorunda .. Ben gerçekten bu Michael gerçekten öldü inanıyoruz. Ben geri özellikle de bu harika siteyi keşfettim vardı gittim, ama gerçekten eklemez. Herkes neden yeryüzünde ambulans böylece araba çıkmak uzun alacağını merak etti? Evet, çünkü o Michael öldüğünü biliyordum. Neden acele zaman o hastanın ölmüş olduğunu biliyorum. Bu EMTs o ancak Dr Murray onlara izin vermedi aramak istedim. Sonra 30 dakika, Michael tam bir kalp tutuklama kalmış değildir .. bir olasılıkla kalp tutuklama hayatta 3 dakika var yani. Burada vücudun toprağa olacaktır üzerindeki karışıklık için olduğu gibi aile herkes karıştırmamak akıllı olduğunu. Biz Michael ve hem sabit taraftar ve medya ölmek seviyor onun mezar sitesi etrafında kalabalık bir resim çekmek için çalışıyoruz. Bazı bile yakıp yıkmak için deneyebilirsiniz. Kuşkusuz pek çok diğer tutarsızlıklar ama orada herkes için mantıklı bir açıklaması var eminim. O zamana kadar!

  50. Mijac Says:
    14.

    Bu da dansçı bakabilirsiniz gerçek's prova, yeni çocuklar, aynı zamanda gitarist olan (adını ORIANTHI) ve onun yolculuk olduğu zaman müzik "OLIVER" diye de aynı gömlek giymişti görmeye gittim Londra için MJ's elbise olduğunu ve aynı ceket.

    Şuna bak:

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/oliver/026.jpg

    http://www.youtube.com/watch?v=OdcytuKhVQo

  51. phoenix180 Says:
    14.

    Pardon .. Ben bir şey eklemek için unuttum: bu site için teşekkür ederim. Ve umut büyük miktarda sağlar gerçeği aramaya çalışın yapar. Gibi onun üzerinden geçti bile, en azından fikrimi ve ayrıca, televizyon ve diğer çeşitli web sitelerinde spewed olan saçma farkında kalır açık tutabilir hissediyorum.

  52. MissC Says:
    14.

    Nerede o? Kimse nerede olduğunu bilmiyor vücut, bazı gazeteler de zaten, daha sonra da bazı ilaçların üzerinde olduğunu söylüyorlar gömülü olan söyledi, şimdi Latoya he's been cinayet söyledi. Ya onlar da bunu korumak zor veya Bilmiyorum bu bulgu, bu tam bir karmaşa olduğunu,. Kim kadar bilen tüm aile üyeleri tek Gönderen Latoya ve bu garip's. Şimdi, bu fotoğraf, hepsi bir karmaşa's photoshoped olabilir. Çünkü hiçbir şey onun aile diyor bu şüphelenen için daha fazla nedenler bulunabilir Günlük anlamlıdır! Bir gün, sonra he's been cinayet ve diğer gün de uyuşturucu konusunda bir kalp krizi geçirdi. Tanrım, ben bütün bu düşünüyordum uyku değildir. Ben ciddiye deli olacak.

  53. Usagi Says:
    14.

    Resim ve video vardır ve kesinlikle sahte değil son. There's a huge screen behind Michael and the dancers (just look at the video, the screen shows something on it in the first part of the video). You can also see the curtain in the video which is in the exact same position on the This Is It picture and the reason why a part of the projected “This Is It” image on the screen is missing.
    Sorry, but I do think that's Michael we're looking at.. doesn't mean he's dead though.

  54. dinamit Says:

    michael was suppose 2 have told paris a month before he died that he was dying,
    link dosent seem to be there anymore, i wonder if it was true or just more bullshit

  55. Priya78 Says:

    To mysterylady: Re: your statement “What makes it even stranger is Dr.Klein doesn't have a twitter account !!!”

    Arnie Klein DOES in fact have a twitter acct: http://twitter.com/awkmd

  56. Ghost Dsc Says:

    Everything seems has a scheme,a perfect frame, media want make us believe it.This image should belong to Michael's Final Rehearsal ,uk press said 2 days 'fore he left, I better think it has some days,but not that long. He need a rest,but not a lifelong rest…If u see the video,in the really end Michael is smiling…like if he would say “ok,this is it”.That is just a frame media wanna show us,we have to focus better on signs,like this and just from Michael eyes we can understand if is old o new one.Eyes are the mirror of a person,do you know really Michael Jackson? Do you?

  57. Samantha Says:

    JC.LOVES.MJ
    12 people commited suicide… Media could of said it? Never beleive them.

  58. Samantha Says:

    OMG, IT HAS BEEN THE 13TH AND HIS CONCERTS!
    So, this means his not going to do some comeback at his concert. Unless his never going to reveal his alive, or his Birthday he'll come back, or at the Jackson 5 Reuinion.

    awww *Crosses fingers*

  59. dorleac Says:

    WE are JUST GENIOUS hahahaha
    PICS june 24 are fake also! (pics june24 are from 2003)

    have u msn?

  60. EverNorton Says:

    STOP THIS stupid expeculation… The rehearsel video is real and recent… Why try to make excuses that everything is a hoax??? Have you Taken a look at the dancers?? they are the same that won the audition a couple of months ago and they were all aproved by michael.. A video of the audition is on youtube.. You can see it..The photo may be fake but the video is recent and real.. About the coreography.. have you look at the Billie Jean coreography since the Bad Tour?? it has always been he same.. He walks in with a suit case.. takes of the coat, the gloves and the hat.. And the Beat it coreography as always been the same too.. Only someone REALLY BLIND couldnt realize this…

  61. Nickname1984 Says:

    The background on the picture looks digital, because it is digital! It is in fact a giant screen. A screen is easy to set-up, or to ship it to London too.

  62. MyBelovedMJ Says:

    He looks sexy . Like always

  63. MyBelovedMJ Says:

    It IS our Michael, at that video. I can reganize one of the dancers, from the orher rehearsel Videos. AND WILL EVERYONE PLEASE STOP WRITING ABOUT THE F***ING DRUGS.? Im so sick and tired of hearing about that. ITS NOT TRUE. Sorry for caps, but it just pisses me off. About this being the day for the first concert. Well we have to wait ans see to his Birthday, where there will be a concert going on. We will get us some kinda surprice i think. Other than the “lifelike” “Hologram” Of Michael on the stage. We will see

  64. serpentina Says:

    Concerning the video footage – I very well believe it is recent. MJ's current guitarist, the wonderful Orianthi Panagaris, has only replaced Jennifer Batten in the last year or so (at least to my knowledge). This footage HAS to be recent (last 6 months or so).

    Whether it is the actual MJ performing is the real question….

    As for the photo, it certainly has the background and foreground photoshopped. Who knows what else isn't factual about it.

    If this was in fact his decision to fake his death, may he be happy and peaceful wherever he is.

  65. HomicidalClown Says:

    I figure this is going to do nothing but fall on deaf ears, but if you look at this picture: http://www.imdb.com/media/rm2187167744/nm0001391 you can see that the background is a matte painting, large cut-out, or a large screen. You can also see that in the video when Michael's standing by the guitarist. Different background, but same shape to the one in the picture. Just thought I might bring that to your attention, though I doubt you'll believe me.

  66. dorleac Says:

    hi friend check it. i just add negative effect at the picture (use more zoom) so michael have 'green spots' around him http://img238.imagevenue.com/img.php?image=38168_p122_122_495lo.jpg diferent of anothers dancers http://img252.imagevenue.com/img.php?image=40967_p12_122_213lo.jpg and http://img253.imagevenue.com/img.php?image=38121_p1222_122_572lo.jpg .

    one friend my who loves photoshop exam. the pic, he thinks it have signs showing that the picture was edit. http://img194.imagevenue.com/img.php?loc=loc86&image=38276_recortes_122_86lo.jpg#

    what you think???

    see ya.

  67. saeed1237 Says:

    hey there is a petition going around i was wondering if you guys would sign and it lists all the facts.
    check it out
    http://www.petitionspot.com/petitions/mjshameem#signpetition

  68. wozniack Says:

    I'm not sure if this has been discovered yet, but this blog is mentioned on a news site: http://www.foxcharlotte.com/dpp/news/is_michael_jackson_death_a_hoax

  69. svangel Says:

    i believe that the rehersal is real i think we have to stick to one story …this is micheal jackson we talking about…he wud not involve so many people in a death hoax…cuz someone cud crack and spill the truth… i do believe he is alive thought..here is a point for u all …previously u all saw a pic of his imposter speaking at the opening at his tour( thought i donno how his imposter can sound exactly like him) well look at the picture of the imposters hand and in the rehersal video ..it looks the same.. same marks… either 2 things happened…there was no mj on the tour… or that was him all along and we were being paranoid

  70. mysterylady Says:

    To Priya78 He.is.alive MrsBenjamin wishful09 lady princess Wendy Darling

    Please follow my forum post on Elizabeth's role in Michael Jackson's death and all your answers shall be answered !! I also took the liberty of posting everything from forum as a comment here ! But it's all the proof we need ladies and gentlemen !

  71. loveandpeace Says:

    One thing, it doesn't sound exactly like him! He actually sounds nothing like him, until he starts saying i love you at the end.

    Today i watched the first episode of The Wendy Williams Show, and they talked about Michael Jackson. Someone in the audience asked “how does LaToya know he was murdered, is she a psychic?” TRUE. Then Wendy says, “i think LaToya's about ready to spill the beans, whatever the beans may be!”

  72. dinamit Says:

    Svangel i agree they put sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  73. dinamit Says:

    Svangel i agree they both sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  74. dinamit Says:

    And i agree the rehearsal video is real

  75. lucaslight Says:

    THAT IS NOT A FAKE!!!

    I'm also a professional in photoshop and video compositing. i know, it looks weird and artificial on the photo, BUT it's because of a projection on a big canvas in the background. Here you can see a widescreen picture, there you see on the upper left, that it is a canvas.

    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg

    In the video you can also see the changing backgrounds of the video-installation. especially, at second 0:25 to 0:36.
    That's why everything looks so digital in the background!!!

    Ok, hopefully everybody is satisfied.

    Nevertheless, it's sad that he died, he was a big performer and a great musician.

    ThanksJan

  76. dianafan Says:

    Well I'm not keen on the MJ isn't dead site. Ours is way better. The posters are quite rude.

  77. çiçek Says:

    take a read of this they have some great photos of mj here ,www.michaeljacksonnotdead.wordpress.com

  78. anka Says:

    Hi,a just wanna say that as much as I wann`t michael is not dead, today I saw this pictures about his ear, tell me what you think. I hate to say it but to me is the same person.Exuses for my english
    so lokk at this http://4.bp.blogspot.com/_Y9FS63BF0Tw/SkRq9Xko2rI/AAAAAAAAAPI/4Z0r6O2EHmw/s1600-h/michael-jackson-last-photos.jpeg

  79. dinamit Says:

    It definetly looks like the same ear but the nose looks two flat to be michael

  80. anka Says:

    I hope you`re right, but I have doubts…I hope with all my heart he is alive,i really don`t know waht to think, after I saw this 2 pictures….

  81. artisticflare Says:

    artisticflare did anyone notice any of the 12 dancers picked doing rehearsal with michael in the footage of they dont care about us? just a thought??

Leave a Reply

Bir Yorum göndermek için giriş yapmış olmanız gerekir.