Michael Jackson's Last Rehearsal Kuva on väärennös

Heinäkuuta 13th, 2009
by admin
Digitaalisesti Luotu, tämä kuva on sanottu olevan Michael Jackson's Final Rehearsal yötä ennen kuin hän kuoli.

Tämä kuva on herättänyt paljon polemiikkia viimeisten parin viikon aikana. Mitä ensimmäisessä näytti olevan "vain" kuvan olemassaolosta että saattaa Michael Jackson on harjoituksissa hänen konserttikiertue yötä ennen kuin hän kuoli, ja nyt näyttää olevan hyvin erilainen.

Useat käyttäjät Tällä sivustolla on aiemmin huomauttanut, että mahdollinen, että tämä kuva on "photoshopped".

With theses epäilyksistään huomautti, me täällä MJHD päätti ottaa sen yhden askeleen eteenpäin ja on kuva analysoimien ammattimainen valokuvaaja.

Ammatti-valokuvaaja, joka analysoi tätä kuvaa nojalla mikroskoopilla ja myös digitaalisten muokkausohjelmisto valitettavasti haluaa pysyä nimettömänä, mutta niiden tulokset ovat ei-the-vähemmän kiehtova ja haluamme edelleen haluan jakaa ne teidän kanssanne.

Ensinnäkin, Ilmeisin ongelma tämä valokuva on se, että pohja osa "S" puuttuu välillä MJ jalat. Jotkut ihmiset ovat sanoneet, että tämä on siksi, että kulmassa, jossa hänellä on pysyvä, ja asematasotarkastuksia.

Asiantuntijalähetystömme eri mieltä.

Hän analysoi leveys on top of the "S" ja sanoi, että ilman epäilyksiä, meidän olisi ainakin ks. osa käyrä alaosassa on "S" välillä hänen jalastaan. Toiseksi, olisi myös jonkinlainen rakennustelineiden tai valaistus välillä hänen jaloista, mutta se on completly mattamustan tiivis tarkastus.

Secondl, hän alkoi tarkastella taustalla nähtävä kokonaisuutena, ja totesi, että se on täysin digitaalinen mukaan asiantuntija. Se puuttuu olennainen osa vaaleiden ja tummien. Varjot eivät pimeässä riitä eikä ole soihdutus valot puheenvuoro on rakennusteline tai metallinen rakennusteline itse. Ainoa "valaistuksen" läsnä on sinertävä "lensflare", joka voidaan nähdä kuitenkin asiantuntija on samaa mieltä, että tämä on yksinkertainen elementti, joka voidaan lisätä Photoshop.

Myös valoa alhaalla vasemmalla etualalla ja laukaus on erittäin tehdään, mikä ilmeisesti on myös kertoa tarinan allekirjoittaa digitaalisen työtä.

Kun kävi ilmi, asiantuntijamme aiheesta "materiaalia" Michael suoritus "He eivät todellakaan välitä meistä", yllään samat vaatteet, mutta EI "Tämä on se tausta, hän päätti, että se näyttää ikään kuin hänen kuva on otettu tällä kertaa (joka olisi voinut vuotta sitten kuinka hairstyle) ja sijoitettava kerrostettuina päälle valmiiksi suunniteltu taustalla.

Toinen asia harkita, että Michael Jackson oli treenejä hänen konsertti on Los Angeles KATKOTUT Centerissä. Konsertit olivat koskaan tule suorittaa täällä. Miksi siis ei tarvitse olla minkäänlaista taustaa ollenkaan, koska se oli vain harjoituksissa? Eikö tällainen kallis ja tärkeä tarvittavan tausta on Lontoon O2 Arena?

Otetaan toinen tarkastella niitä materiaalia tänne, ja tehdä siitä oma mielessä.

On todettu, monet Michael Jackson Fans Tällä sivustolla, että tämä kyseinen rutiini on sama kuin rutiininomainen Michael teki yksi hänen matkat vuotta sitten. Uskomme, että tämä on totta, ja että tämä harjoitus footage on sama kiertueella ... vuotta sitten. Miksi sitten on Media "myyntiä" se meille materiaalia 23. kesäkuu 2009?

Uskomme, että on "Death" on Michael Jackson on believeable, se on erittäin tärkeää meille kaikille on erehtykö luulemaan, että hän oli treenejä myöhään yöhön 12 tuntia ennen hänen kuolemaansa. Joku haluaa meidän mielestämme tämä on, missä hän oli, ja tämä on, mitä hän oli tekemässä. Mukaan asiantuntija, tämä kuva saattaa on luotu milloin tahansa .... Joka herättää kysymyksen ... jos Michael Jackson ei ollut treenejä yötä ennen kuin hän kuoli LA kuten olemme kaikki on kerrottu ... sen jälkeen kun hän oli?

Tunnisteet: Death Hoax, Tour
Posted in Hoax Kuolema, Huhut, Tour | Kommentit (84)

84 Vastaus jotta "Michael Jackson's Last Rehearsal Kuva A FAKE"

  1. JC.LOVES.MJ sanoo:

    OMG! i soooo tiesi sitä! sen on väärennös! kuten tiedän, että MJ on elossa ja on paljon asioita, jotka osoittavat, että hän väärentänyt hänen kuolemaansa, mutta mitä niistä asioista, jotka tekevät hänen kuolemansa näytä todellista?
    kuten:

    - Että muistomerkki, soo paljon rahaa on käytetty
    - Miten kiihkeä että Latoya on noin noin MJ on "murhattu"
    - Oikeudelliset kysymykset
    -että alotta ihmiset ovat tappaneet itsensä yli kuolemaansa, kuten i dont ajatella MJ olisi halua.

    ive sorta mennyt tyhjä tällä hetkellä, mutta on alotta tavaraa, kukaan kanssani samaa mieltä tai ajattelevat toisin, id haluaisin tietää ur lausunto

  2. dianafan sanoo:

    Canyou kysyä kameran asiantuntija saada täydellinen kasvot pic on MJ treenejä ja vertailla, että O2 kuvia on "oikean" ja "imposter".

    Olen samaa mieltä sitä, miksi he olivat treenejä klo Sinkilät, koska MJ piti tulla UK 8 viikkoa ennen konserttia alkoi (Latoya), mutta teki tekosyitä ei tullut - sika flunssa jne. Hän ei tullut Yhdistyneen kuningaskunnan kerrata, koska hänen pakonsa suunnitelma ei toimi täällä, me britit olisi todennut hänet puoli tuntia korkeintaan!

  3. dianafan sanoo:

    En tiedä paljon tekniikkaa - mutta vain tarkasti on edelleen, että harjoitus, mjs pants vaikuttaa hieman ks. kautta - alareunassa kun maljakko asia on.

    Myös - henkilö esitetään harjoitukset lähes varmasti painaa yli 8 kiveä, päästä näyttämään, että hän olisi käyttänyt padding.

  4. SITA Says:

    itse tappaminen huumeita / särkylääkkeitä tappaa koko rahan tarina. tähti tappaa itsensä beeing yksin ja ikävystynyt ja niin edelleen.
    mitään kiinnostavaa siinä ..

    mutta: beeing surmansa murhaamalla teorioita saa rahat takaisin, jopa elämän-vakuutukset-perheeseen ja täydellinen tuotantoyhtiö.

    dont ajatella liian COMPLEXE, usko vain siihen suuntaan: kuka tekee voittoa?

  5. He.is.alive sanoo:

    Minulla on tässä teoriassa tarjota: Todellinen Michael Jackson koskaan osoitti ylös, että harjoitus yön ennen hänen "kuoleman" at Staples Centerissä, mutta lähetetään yksi hänen kaksinkertaistuu sijaan. Koska video on väärennös, meillä ei ole mitään todisteita siitä, että todellinen Michael Jackson osallistui harjoitukset lainkaan, se on turvallista olettaa, että todellinen Michael Jackson teki noususta odotusajan suuntaisesti ja vasemman varassa hyvästit kaiken todennäköisyyden.

    Samaan takaisin The Mansion, että lookalike houkutuslintujen oli readied ja varautuneita "sydämen pysähtyminen" show ja pallo alkoi valssaamalla, kaikki kun Michael Jackson oli lentokoneessa on missä ja tämä selittää sen, miksi ambulanssi "potilaalle" kuva ei ei näyttävät, eikä sitä voida Michael Jackson, oikealle alas continunally muita epäilyttäviä ja kyseenalainen eläkejärjestelmänsä popping jopa kaikista suunnista, ei mitään, joka voi mahdollisesti lisätä, koska siinä vaiheessa oli muuten alusta alkaen, eli.: Real Michael Jackson oli pitkään poissa, mutta takaisin LA että "Michael Jackson kuoli sydämen pysähtyminen" Näytä kanssa houkutuslintujen meni suunnitelmien mukaan, mutta ilman "harjoitus" ja tästä syystä olemme saapuvat "mitään lisää ylös"-teoria ja jatkuvasti tarjoiltiin enemmän kehittyvien questionables ja epäilyistä, jotka alusta alkaen koko tarinalta.

    Tämä pähkinänkuoressa omasta näkökulmasta.

  6. twan75 sanoo:

    - Filmiaineisto on rehearsels ovat melko hiljattain. Syynä Tiedän, että Timorin Steffens (joka on yksi valituista tausta tanssijat) on lopettaa näkyvissä. Hän osallistui Alankomaiden show'n "Joten luulet voi tanssia", ja se on 22 vuotta vanha. Hän oli myös läsnä muistomerkki, aivan kuten muutkin tausta tanssijoita esitetään rehearsel-materiaalia. Joten voimme sanoa ilman epäilystäkään, että tämä video on hiljattain päivämäärä (eikä useita vuosia vanha)

  7. SITA Says:

    ne kaikki tarvitsevat (ed) rahaa. michael myös.
    paljon asiantuntijoita oli paljon epäilyjä
    että mj saattoi tehdä 10 konsertteja, tai jopa 50.
    paljon ystäviä huomannut väärin huumausaineiden / särkylääkkeitä
    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1246443730968&pagename=JPost% 2FJPArticle% 2FShowFull
    Uskon: mj ei ollut hyvä.
    jotta he (perhe ja tuottaa yritys) esitti meille mj kaksinkertainen imitoija saada meidät kaikki
    tuntuu, hän on hyvin, ja vilkuttaa meille kaikille.
    hän oli kärsimystä.

    salattavaa he esitteli meille
    hyvin suoriutuneen michael. yksi photshopped versio tästä on se ammunta,
    hyvin tekee mj on o2 lehdistötilaisuudessa.
    niin michael on kuningas, ja se on tulevaisuudessa. epäilemättä sallittua
    alk. tuotantoyrityksen lähtien perhe.

    on "must" olla joku, joka murhasi hänet ..
    joten tarina on edelleen kiinnostavaa, että muualla maailmassa. thats
    niiden juoni. rahaa tehdä juoni.

  8. idontknow sanoo:

    Muista, että Perez Hilton ensimmäinen raportoitu kuolemaansa kesäkuuta 25th kuin mainostemppu? Hän otti alas artikkelin minuuttia myöhemmin, mutta screencaps ovat edelleen pois siellä .... Perez Hilton ei ole uskottava lähde tietysti, mutta hän varmasti oli hänen epäilyksiä ensin.
    Ja koska kun on TMZ jumala kaikki uutislähteistä nyt?

  9. MissC sanoo:

    Jos video on viime sitten ei, miten kuva on photoshoped. tai ehkä se on, mutta miten selitätte hän pukeutunut kanssa samaa vaatteet?. Niin sekava.

  10. SITA Says:

    i on lisättävä:
    jopa "Debbie Rowe injektoitava Jackson huumeita"
    http://www.tmz.com/2009/07/13/debbie-rowe-michael-jackson-injected-drugs/

    ihmiset aroud mj tiesi hänen probs! yleisölle halpaan. joskus mj-doubles/impersonators!

  11. Funkey sanoo:

    Minun on sanottava, että olen koskaan ollut fani MJ, mutta siitä lähtien, kun kuulin hänen kuolemansa sanoin itselleni ei millään tavalla, vain temppu, ja olen odottanut ja olen odottanut aivan kuten meille muille ja olen sitten google, youtube , sormeni kuolemaan kaikesta voisin löytää MJ. Olen samaa mieltä, että on olemassa joitakin kysymyksiä meidän on vastattu, mutta kysymykseni on, mitä sinetöidä käsitellä että MJ on läpäissyt harkitsee voimme poimia kaiken olevan vääriä ja jos MJ on tehdä nousta kuolleista olisi mielestämme sen on MJ?

  12. Smiile1929 sanoo:

    Jos joku on Tha Linkki missä Michaelin Doing Tha Sama Rutiininomaisesti ..??.. En löydä sitä.

  13. martha Says:

    Olen täysin samaa mieltä twan75 että se tosiasiassa on viime footage aiheuttaa näemme saman blondi kitaristi tyttö on muistomerkki ja hän näyttää ennallaan minulle. mutta dont Tiedän varmasti, että se oli oikeastaan todella MJ. minusta tuntuu että se oli, mutta kuka tietää?

  14. Smiile1929 sanoo:

    Voit IDon'tKnow ..

    Olen kuullut, Tha TMZ Onko A Sisäpiirikaupat Vuonna Tha Jackson Family & Thats Miten Ne Find Out Tietoa Michael .. Don't Know Jos sen todellinen Buh Thats mitä olen kuullut.

  15. Kööpenhamina Says:

    Minäkin ajatellut, että MJ näytti paljon nuorempia kuin jos kuva oli väärentänyt mutta sitten ajattelin, että tämä voi olla hänen comebackin kuvan kuin hän näytti vuotta sitten. MJ näytti fake klo lehdistötilaisuudessa hyvin tummia aurinkolaseja, jonka hän myös wore aikana koe-esiintymiseen. En tarkoita sitä, miksi käyttää tummia aurinkolaseja sisällä ja sen aikana audition jos sinulla on mahdollisuus nähdä kaikki yksityiskohdat? MJ oli perfektionisti ja hän ei katso keskittymistä koe - hän oli varattu purukumi ... Yksi erittäin näppärä tanssijoita Tanskassa meni sen rehersel mutta ei valittu, koska hän oli liian pitkä. Hän onnistui sanomaan Tervehdi MJ - En tiedä, onko hän ajatellut, jos se oli oikea MJ vai ei. Hän kertoi lehdistölle, että hän oli erittäin tyytyväinen siihen, että MJ oli vaivautunut sanoa hei kaikille niille. Kuka sanoi, että MJ läpäissyt vakuutus testi?

  16. idontknow sanoo:

    En usko, että kuvia tai videon ovat kauan sitten - ne molemmat aivan äskettäin.

    Tämä kuva voisi olla photoshopped jostain syystä, vaikka. Joku sanoi, että voisi olla "sisäänkäynti", jossa tanssijat vaikka.

  17. twan75 sanoo:

    Katso video-ja keskeyttää sen milloin 1.37, oikealla puolella Michael, there's Timorin (ja hattu). Kun olet keskeytetty sen, mene http://timorsteffens.come2me.nl/1018762/Timor-Mj-verhalen ja näet täsmälleen sama kaveri. Vaikka Hollanti hän telss tarina on valittu foir kiertueen, joka antaa hänelle mahdollisuuden työskennellä Michael kaksi vuotta (niin selvästi maailman kiertueella odottaa JÄLKEEN 50 osoittaa Lontoo) Muuten näyttävät youtube for "Timorin Steffens siis voit ajatella voit tanssia "Hope on todisteet riitä todistamaan, että video on rehearsels on hiljattain päivämäärä (ja rehearsels varten" Tämä on se "alkoi toukokuun lopussa BTW)

  18. littlesuemj sanoo:

    hi ei kukaan katso documentry kanavalla 4 lastnight Michael Jackson, mitä todella tapahtui? ifso anna minulle ajatuksiasi cheers.

  19. jackoisalive21 sanoo:

    joo i sanoi, että se voisi olla pääsy alussa Show i tarkoita että se olisi voitu käyttää alussa ja näytetään eri kappalekestoon ja MJ didnt muutos muita kappaleita, koska hänen puvut wernt valmis tai jotain.

    En usko, että materiaalia on viime ja uskon, että hän on yhä elossa, mutta i dont tiedä mitä sanoa kuva. kukaan samaa mieltä?

  20. JC.LOVES.MJ sanoo:

    jackoisalive21: Olen täysin ja minäkin täysin hämmentynyt kuva.
    mutta silti hyvin pieni osa minua luulee on kuollut. tänään 13. päivä, ensimmäinen konsertti, ei kukaan KNO wats menossa on?

  21. SITA Says:

    Ehkä he yksinkertaisesti yrittäneet
    korostaa, joiden photoshopped versio
    tämän kuvan, että se on kuva
    Elävän michael.
    jos me wouldN't lukeneensa kirjeet
    "Tämä on se" meidän olisi epäilemättä alusta alkaen.

    mutta se olisi erittäin helppoa AEG: sikäli
    Muistaakseni niiden pitäisi hallussaan videonauhoituksia ja kuva
    laukausta yli 2 tuntia pelata. Näiden tallennus olisi pitänyt
    tehnyt päivä / viikkoa ennen. miksi dont sinun release yksinkertaisesti
    enemmän tavaraa siitä?

  22. mysterylady sanoo:

    Ok, aluksi en ole niin varma siitä, että koko MJ salaliitto hoax teoriassa mutta sai erään erittäin mielenkiintoisen tänään, ja luulin, että minulla olisi jakaa sen teidän kaikkien kanssa.
    Juoksin koko Elizabeth Taylor's kimittää profiili tänä iltana. Muistelin tiedotusvälineiden yleisradiointi hänen päivitysten kautta ulos MJ kuolemaa. Hän jopa lähetetty hän aio osallistua Mike's muistomerkki palvelun kautta hermona. I välittömästi mielestä se oli outoa, että joku hänen asemansa, kun ikä ja tausta titityy. Mutta mitä todella saanut minut oli hänen tweets kuusi päivää ennen MJ kuolemaa
    "Joku I huolehtia hyvin lähettänyt seuraavan merkinnän minulle kukkia ja halusin jakaa sen kanssasi.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2246090588

    "Rakkain Elizabeth, Teet aurinko paistaa, pilvet liikkua ja maailman spin. Niin monet ihmiset rakastavat sinua ja niin teemme I Love aina ,______"

    __http: / / twitter.com/DameElizabeth/status/2246104618

    On aivan ilmeistä, hän viittaa Mike näissä kahdessa viimeisessä tweets mutta tämä on, jos se saa outoa. Kolme päivää myöhemmin hän tweeting mihinkään muuhun kuin Dr. Arnold Klein! Mikä tekee siitä vieläkin muukalainen on Dr.Klein ei ole kimittää huomioon!

    En koskaan voi kiittää hyvää ystävääni, Dr. Arnold Klein riitä, että tainnutus nosto on Matisse.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284486505

    Hyvä Arnie, mitä olet ollut jopa koska olet jo takaisin? Kimittää minulle takaisin. Kaikki rakkaani, Elizabeth

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284506231

    Takaisin? Jos teki DR.go ja palata takaisin juuri ajoissa, kolme päivää ennen MJ kuolemaa? Jälleen kerran hän ei ole tweeting Dr.Klein suoraan, hän lähettää päivityksen!

    Sitten tehdä asioita entistä epäilyttävistä hän alkaa tweeting yhden päivän kuluttua hänen rakkaan ystävän kuolema! Tämä on sama nainen, joka väittää Mike oli hänen paras ystävä, ja hän rakasti häntä kaikkien hänen sydäntään, mutta parhaiten hän voi tehdä sen jälkeen, kun hän on mennyt on titityy päivitykset eikä osallistu hänen muistojumalanpalvelus väittäen, hän oli liian epäyhtenäinen! Mutta vielä hän ei ole epäjohdonmukaisen riitä titityy useita päivityksiä, kuinka hän piti Mike ja miten hänen Maailma ei tule koskaan olla sama ilman häntä!

    En tiedä, mitä tapahtuu! Joko kaikki nämä ihmiset, jotka väitetään olevan niin lähellä Mike olivat itse asiassa edessä koko ajan siten hän voi on murhattu tai hän voi hyvinkin olla elossa samoin. Mutta en vain usko Mike olisi, että hänen fanit ja mikä tärkeintä lapsensa.
    Mutta uskon, että kaikki on todella kiinnitettävä huomiota Liz Taylorin tweets, hän on lähettänyt joitakin viestin tyyppi. Ja sen jälkeen hänen tweets!

    ____

  23. JC.LOVES.MJ sanoo:

    miten me koskaan tule selville totuuden, kukaan hav mitään käsitystä?

  24. Sosh sanoo:

    Olen samaa mieltä Sita ja mainitsin sen foorumin samoin.

    AEG väittää, että noin hundres plus tuntia videota materiaalia. Ainoa asia, mitä he release on tämä lyhyt pätkä suhteellisen tuntematon eikä suosittu kappale MJ.

    Jos minä olisin AEG, olisin julkaissut osa Billy Jean esimerkiksi (emme tiedä, mutta se todennäköisesti on näytös).

    Tai ovatko he wan't antamaan julkilausuman, jossa on teksti on käytetty biisi?

  25. Sosh sanoo:

    Onko joku tietää jos mjs ystävämme kuten Dianna Ross ja Liz Taylor oli yksityisen / perhe muistomerkki?

    Jos ne eivät olleet, tämä voi lisätä, että theorie hänen kuolleista on väärennetty.

  26. JC.LOVES.MJ sanoo:

    @ Sosh:
    nopes ne werent, ei ollut paljon muita ihmisiä, ja tarkoitan PALJON!

  27. SITA Says:

    Saksan sanomalehti "FOCUS" Nimekkeitä tätä kuvaa: 2 päivää ennen hänen kuolevan michael ei koulutusta ..

    on tarkasteltava tätä:
    http://p3.focus.de/img/gen/a/4/HBa47bRE_Pxgen_r_1300xA.jpg

    tämä on myös sinkilät keskustassa?

  28. uupunut sanoo:

    Huomio stipendiaatin Hoax uskovaisia!

    Minulla on teoria, ja se on melko hyvä, jos näin voi sanoa itseäni. Aloitin kirjoittamalla sen täällä viime yönä ja sitten yhtäkkiä se poistettava kommentoida laatikko! Olen kirjoittamalla se uudelleen, kun me puhumme! Luota minuun olet aio halua jättää mitä minulla on sanottavana ... Nähdään myöhemmin & muistaa - Älä usko mitään, kysymys KAIKKI!

  29. Wendy Darling Says:

    Mystery Lady Kiitos lähettämistä että! Olen kuullut jotain hänelle, että hän rakastaa Miguel Angel taideteoksia. Tämä osoittaa, että hänen lähempänä friends on uskomatonta taidetta, Onko Michael liian? Mahtaako Michael rakastaa vanguardist maalarit tai ranskaksi Maalaus, kuten fauvist Matisse tai muita, mutta ilmeisesti se on osa hänen yksityiselämäänsä. Olen taidehistorioitsija ja haluaisin tietää, onko Michael oli kiinnostunut vierailevat Taidemuseot Euroopassa! Se olisi niin siirrytään minun nähdä samalla kaunis päällikön taideteoksia ja kuvitelkaa, jos hän nähnyt saman kauniita asioita ja miten hän voisi tuntea heidän edessään. (sorry for my huono englanti)

  30. Sara sanoo:

    Kuva on ilman epäilystäkään väärennös.
    Katso oikealla puolella näet käsivarren!
    Ja on se, että pää näen pohjassa?
    Myös jos tarkastellaan lähemmin valossa testilaitteeseen pohjassa vasemmassa alakulmassa ja sitten michael, se näyttää tien ulos paikka ....

  31. Wendy Darling Says:

    Kyllä, se on todella outoa. En usko, että olemme on nähdä salaperäinen viesti, mutta miksi Liz Taylor pöhkö tämä ei ole muistio tuulettimen se tulee joku todella lähellä häntä. Luin jostain, että hän valmisteli itse matkustaa Lontoon ja olla Michael, onko se totta?

  32. Hollanti Says:

    @ SITA: Näkyy olevan niin. Sama tanssijoita, taustalla anyways kuin muissa kuvia / leike.

    Jotain, mitä olen huomannut, (mutta ehkä totta MJ diehard fanit voivat karistanut entistä lopulliset valon että): MJ kuluu hänen kuulokkeiden mikrofoniin alkaen leftside on viime harjoitus kuvia ja leikkeen, mutta haluan muistuttaa, että materiaalia muiden elävien osoittaa hänen jalassaan sen oikealle. Nyt tiedän useita muusikoita henkilökohtaisesti (paikallisesti, mutta myös kansainvälisesti tunnettu) ja, kuten monet urheilijoiden, ne kaikki ovat hyvin erityisesti silloin, kun se tulee rutiineja. He halua koskaan rikkoa rutiini niillä oli vuotta ... ei ilman erittäin hyvä syy tehdä niin. Ehkä jotain hyvin vähäinen, mutta ehkä joku tietää enemmän tästä?

  33. CuteAngel sanoo:

    Vau, hyvin mielenkiintoinen tieto! Tapahtumat tiivistyvät!

  34. souza81 sanoo:

    Vau, en tiedä mitä sanoa. Joko tämä on todella hyvä hoax tai MJ on murhattu, ja on paljon ihmisiä, jotka tietävät siitä. En tiedä mitä uskoa enää nyt. Ja miksi ei ole olemassa (Real) uutissivusto tai ohjelma kiinnittää huomiota näihin kummallisia asioita ja kysymyksiä? En yleensä usko tällaisia teorioita, mutta tämä tarina on tulossa vieras ja muukalainen!

  35. CrAzYiNsAnEbArBiE sanoo:

    Ensinnäkin haluaisin huomauttaa, että Perustelu Photo odottaa Photoshopped Onko sillä yli todennäköistä on, mutta vain siksi, että jos se ei näytä oikealta Silloin tapana näyttää hyvältä ja se oli luultavasti pitäisi olla juliste, Ja Miksi Would You Want juliste Sinun muuri, joka näyttää Täydellinen roska? Photoshopping kuvat ovat tarpeen, jotta Kuvaaja näyttää paremmalta. Im freelance-valokuvaaja, minä tiedän sen.

    Video on Viimeaikaiset Koska The Girl Playing The Guitar Oliko Singing At The Memorial, joten jos Se Video oli vuosia sitten, kuinka hän on vielä nuori? Come On Ihmiset Jos Really Researching mitään tästä, te tiedätte, että.

    Mielestäni on, koska Celebration Oliko Gonna Be Tietoa Trilleri, ja koska Hän Likes To Play Jokes ihmisiin, ja hän halusi tehdä tästä päästään parhaisiin tuloksiin ihmiskunnan historian.

    Hän väärentänyt kuolemaansa, ei siksi, että Hän on Leaving meihin, ei siksi, että hän halusi Run Away, hän ei olisi koskaan Run Away From Hänen ongelmat Hän selviytyi lapsen vaiva asiat, eikä koskaan Ran Away From Them. Hän halusi Put On The Greatest Näytä Ever Ja mikäs sen parempi tapa kuin Faking hänen kuolemaansa ja siinä vaiheessa, kun Memorial Tours Käynnistä Hän hyppää ylös Out Of The Bottom Of The Floor Just Like Viime Konsertit ja yllätyksiä Maailman kuin koskaan ennen.

    Hän totesi, että meidän ei näy vielä mitään, So What Do You Think tämä tarkoittaa? Plus Hän ei koskaan Maksusit itsemurhan tai käyttävät huumeita Ja jos hän huumeiden, miksi hän Onko lasten huoltajuutta, enemmän kuin hän olisi ollut otettu häneltä.

    The Memorial Näytti Fake, The ruumisarkku Näytti Pienennä kuin hänen asema, People didnt Produce Tears Just Made Crying häiriöitä. The Memorial oli tarkoitus Celebrate Life, muistomerkkeinä Dont aina oltava Tietoa Kuolema.

    Plus harjoituksissa Video Kun Johtaja sanoo pidä Suosionosoituksia, Vertaa The Voice Voit Kenny Ortega, joka Häntä.

    Michael Jackson olisi vain yksi Historia Kuka voisi vetää Jotain Off Tämä Huge. Hän vain halusi osoittaa maailmalle, että sinun ei pitäisi kuunnella Media, Ne-syöte Bullshit. Ja jos olen oikeassa, niin Media on esitettävä The Biggest Fools In History Ja jos hänen ns Tuulettimet ostavat Mitä he sanovat, he does True Tuulettimet. Ja jos ostat tonnia Michael Jackson roska sen jälkeen, kun hän muka Dies, sitten todellakaan ole A Michael Jackson Fan, Sinun A Fan Jos rakastat Hänen Musiikki Ja Care About häntä A Person Kyllä. You Dont Need To Osta tonnia Memorbilia todistamaan A Fan.

    Plus vain siksi, että hän oli Velka, doesnt Keskiarvo Hän doesnt on rahaa. This Is Michael Jackson puhumassa, Kukaan päältä ostaminen hänen musiikkiaan. Hän on tunnetuin Yksittäiset historiaan. Hän oli tonnia Ystävät, Se didnt Näytä Jopa Hänen Memorial Ja Tons ihmisten doesnt ole mitään tekemistä Michael Jackson. Siksi valtava Näytä tulee tapahtumaan. You Just Watch Ja Jos Im Väärä, Sitten Michael Jackson Be Happy taivaassa. Olen enemmän sananvaltaa Mutta Im Loppu tätä juuri nyt, jos haluat puhua minulle Lisäksi My Yahoo Onko Dragonfire_barbie_sweetheart.

  36. draughts prinsessa sanoo:

    on mysterylady, di olet tarkka päivämäärä, jolloin Liz Taylor vastauksen?

  37. wishful09 sanoo:

    mysterylady, pitää meidät ajan tasalle hänen tweets, kiitos. Erittäin mielenkiintoista.

  38. supermom75 sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=6YrA8MzFAaI

    ok katsoa tämän videon, että tryout koe, että dncers Löydätkö ne esille valokuvan ja harjoitukset video i vain näyttävät löytävän joka näyttää samalta kerro eikä liz ja diana ei tuolla muistomerkki

  39. MrsBenjamin sanoo:

    DR. ARNOLD KLEIN ON hermona HUOMIOON ...

    http://twitter.com/awkmd

  40. jetgrrrl sanoo:

    Löysin videon History-kiertueella ja kuten voitte nähdä koreografia ja sekauinti käytetään tästä He dont huolta meille laulu on täsmälleen sama kuin näkyy MJ oletettavasti viimeinen harjoitus alkaen 23/06
    Check it out 2:22-3:49

    http://www.youtube.com/watch?v=A4xt7eqD8cY

    En vain voi ymmärtää, miten hän olisi voinut ajatella käyttäen samaa tanssin rutiini kuin hänen edellinen kiertueella, kun hän oli ilmoittanut, että hänen comebackin kiertue olisi paras koskaan, ja täynnä uusia juttuja ... Britannian lehdistö olisi nailed häntä!
    Ilmoita minulle, mitä ajattelet.

  41. Sosh sanoo:

    Wow! että näyttää siltä kuin se todella olisi ollut suuri konsertti. Ei voi odottaa AEG päästää DVD ja harjoitukset.

    Kuten vertaan tätä kuvaa myös niin sanottu harjoitus videoleikkeen, mielestäni leikkeen ei alkaen lopullisen-harjoitukset. Taustalla on paljon livving tässä ammuttu. Ei pelkkää taustaa.

    Mutta se taas, ehkä vapautetaan leike on vain täydellinen, kun Dome-projekti on mukana.

  42. Dweeby Guy sanoo:

    En usko, että materiaalia on harjoitus oli vuosia sitten, kuten twan75 sanoi. Kitaristi Orianthi ei olisi ollut mahdollisuus pelata hänen konsertti, jos tällä oli vuotta sitten, hän on vain hänen varhain 20-luvulla. Uskon kuitenkin, että kuva oli photoshoped, miksi? Minulla ei ole hajuakaan.

  43. He.is.alive sanoo:

    Elizabeth Taylor on twitting heittää pois yleisölle - haloo? Hän on MJ kaikkein intiimi, luotettu ystävä, joka oli ei näytä at the "muistomerkki" miksi? kaikki ihmiset Ms Taylor olla ei näytä ?????? Mielestäni on higly todennäköistä, että kaikki hänen sisempi ympyrä confidantes: Diana Ross, Liza Minelli, Uri Geller JA Oprah liian ovat tästä! Että yksikään niistä ei osoitti ylös muistomerkki, ja ne ovat nyt deadstoned hiljaa lähettää viestin?

    People Ihmiset: saada todellista ja saada kiinni temppuja nämä ihmiset käyttävät kelluva "info", kuten yleisölle viserrys kaikki suunniteltu häiritä yleisöä factfinding kuvauksen, mitä todella tapahtui ..

    Että MJ vaiheittaiset hänen kuolemaansa ja karannut edelleen saada vakavia vetopalvelua internet, yhä useammat ihmiset ovat kiinni, ja sitä ovat kaivamaan tietoja ja lähettämisen blogit, kysymyksiä, "mitä jos on" kaikkialla .. joissa on savua on tulipalo, että liekit ovat tulossa suurempi ja suurempi ....

    Elämme aikakaudella korkein koskaan teknologian ja everyting voi olla väärennetty täydellisyyttä: kuten video footage, valokuvia laulanut sanat "kipu" vs. "kipuja", ei ole rajana! Olen alkanut epäillä, että Michael Jackson käyttää tätä tekniikkaa hänen täysi hyöty, jotta voitaisiin luoda massa sekaannusta! Jo vuonna 1977, kun Elvis kadonnut, tämä ei ollut mahdollista ja ihmisten oli käytettävä muita keinoja löytää totuus, mutta ne eivät .. ja todellinen totuuden Michael Jackson's fake kuolema ja onnistunut paeta WILL myös kaikki paljastui joskus, joskus nopeasti, jos minulta kysytään ..

    Kysymykset hänen vaiheittaiset kuolema paljon suuremmat kuin todellisuus hän kuoli todellinen ...

    Michael LIVES!

  44. Little Susie 01 sanoo:

    Näiden picures näyttävät erittäin outoa .. muita kuvia on tämä se on, että takaisin ympäri.

  45. Sarah. Says:

    SITA, en ole varma siitä. se on mahdollista, koska tanssijat näyttävät olevan samat. mutta michael näyttää hieman erilainen kuva kuin tässä harjoitus video i think.

    "AEG väittää, että noin hundres plus tuntia videota materiaalia. Ainoa asia, mitä he release on tämä lyhyt pätkä suhteellisen tuntematon eikä suosittu kappale MJ ".
    On usein sanottu, että on olemassa monta tuntia materiaalia, mutta vain tämän lyhyen leikkeen vapautetaan. Tämä tekee minut ajattelemaan, että siinä on jotain vialla. Minun on kuitenkin sanottava, että olen Saksasta ja äitini kertoi minulle tänään, että hän kuuli joissakin uutinen, että he haluavat tehdä dvd kaikki hänen harjoitus kamaa LA, joka olisi julkaistiin joulukuussa. On sanottu, että hän myös lauloi joitakin kokonaan uusia kappaleita ja voit kuunnella ne tällä dvd ... En tiedä, missä hän kuuli sen, mutta en usko, että tämä dvd on julkaissut ... Sillä jos ne on niin paljon tavaraa , miksi ne vain näyttää meille tämän lyhyen leikkeen eikä muutaman sekunnin toisen kappaleen? se on niin outoa ...

  46. MrsBenjamin sanoo:

    Olen myös löytänyt tämän sivuston
    http://www.thespoof.com/news/spoof.cfm?headline=s3i55169

  47. MrsBenjamin sanoo:

    Myös MJ pitänyt hoax kuolema päiväkirja ... ..
    OP WARBLER Michael Jackson pidetään hämmästyttävä "kuoleman-hoax päiväkirjaa", jossa selvitettäisiin, miten hän olisi väärennös hänen kuoleman sydänkohtaukseen ja kertoa, jos hän olisi tullut peittokyvyn, perheen ystävä, joka väittää löytäneensä päiväkirjaan "keskuudessa Michael henkilökohtaisia vaikutuksia" kertoo derekclontz.com yksinomaan.
    ALIVE - vai ei? Sinulla on tuomari.

    ALIVE - vai ei? Sinulla on tuomari.

    "Ei liikaa painetta, paine, paine ... painetta kaikkialla puhun ..." päiväkirjaa maahantulon päivätty Nov 17, 2008 väitetään sanoa osittain.

    "En tiedä, kuka olen, ei anmore (sp). Ehkä olen vain isä minun lapsia. Ehkä olen huuhtelee.

    "The huumeita (lukea) tietulli ... (lukea) ... en ole addikti. Mutta en voi lopettaa ...

    "Jos Elvis ... (lukea) ... niin voi I.

    "I'll on" sydänkohtaus "Huumeiden kuten hän (joo, aivan!)

    "Tulen takaisin, mutta vain silloin, kun olen valmis. Isompi kuin Elvis vuonna'69.

    "Ehkä 2009 jouluna. Tai ehkä uusi vuosi on parempi.

    "A takaisin-from-kuollut kiertueen, todellinen Trilleri. Minun on kuitenkin muualla. Olen väsynyt. En ole (ajattelua) selvästi.

    "Se on huumeita.

    "Monet fanit silti rakastaa minua. (Jotkut) ihmiset vihaavat minua. Thing (SP) on erilainen (tämän jälkeen) ... "

    Jackson sisäpiiriläisten laski kommentti - virallisesti - mietinnöstä. Mutta kuten eräs yksityisesti sanoi, "Me rakastamme Michael mitä tahansa."

    On ystävä, joka vuoti osia päiväkirjan oli myös tiukka huulinen, sano vain, "on yli 60 sivua (siitä), että aion luovuttaa perheen kautta asianajajani, ja he voivat tehdä mitä haluavat sitä. Se ei kuulu minulle. Se kuuluu Michael ja hänen rakkaansa. "

    Muut lähteet vahvistavat, että Jackson, 50, oli puhunut kuoleman hoax "useaan otteeseen" vuonna 2008 ja myös vuonna 2009, vaikka raportoitu löytö päiväkirjan että hahmotellaan hänen suunnitelmia näytti tulla yllätyksenä kaikille yhteyttä derekclontz.com .

    A maali-by-numerot huomioon kuoleman hoax, että supertähti oma käsialansa, voisi johtaa vakavia oikeudellisia ongelmia, sano juridique tarkkailijoita, erityisesti, jos lehti mielletään vakuutusyhtiöiden ja viranomaisten on mallina petoksia.

    "Toivon Jumalan päiväkirjan on legit", sanoi Jackson confidante joka pyysi nimettöminä. "Jos Michael todella elossa, jos hän orkestroinut kaiken tämän, jos hän väärentänyt hänen oma kuolema, sitten kukaan ei olisi onnellisempi kuin minä. Kuten petoksesta - Ei, ei mitenkään.

    "Michael ei petokseen. Hän ei ole yrittää kerätä vakuutus. Hän on suojella itseään. Hän tekee tämän hänen lapsiaan. I'll takaa. "

    Ajankohtaista Jacksonin "kuoleman" 25. kesäkuuta tainnutus maailmassa. Itse asiassa, tuntien, että ann0uncement viranomaisten, fanit olivat jo alkaneet spekuloida, että hän oli vielä elossa, ja se oli mennyt piiloon. Seuraavat kertomukset ehdotti, että hän oli todellakin syyllistyneet yksi hoax paeta paineet elämän yleisön silmään.

    Scooping maailmassa, derekclontz.com raportoitu Jackson oli virkeä ja Asheville, North Carolina ja sitten Itä-Euroopassa, jossa se katsoi, että hän voisi piiloutua Unkarissa, tai jopa Venäjällä, jossa sadat ihmiset väittävät, että niitä laikullinen hänelle Moskovassa.

    sivusto on täällä
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  48. MrsBenjamin sanoo:

    "UUSI YKSITYISKOHDAT MICHAEL KUOLEMA HOAX varastoivat ... ja me tiedämme missä hän on piiloutunut"

    Tällä sivustolla
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  49. phoenix180 sanoo:

    Minun on sanottava .. Olen vilpittömästi sitä mieltä, että Michael on todella kuollut. Kävin edestakaisin erityisesti koska minulla oli selvittänyt tämän upean sivuston, mutta se ei todellakaan täsmää. Jokaisella on ihmetellyt, miksi ihmeessä olisivat sairaankuljetus kestää niin kauan pois siitä ajotieltä? No, koska he tiesivät, että Michael oli kuollut. Miksi kiirehtiä, kun tietää, että potilas on kuollut. The EMTs halusi kutsua sitä sitten mutta Dr. Murray ei sallinut sitä. Tarkoitan jälkeen 30 minuuttia, Michael ei olisi selvinnyt täysin sydämen pysähtyminen .. sinulla on 3 minuuttia mahdollisesti hengissä yksi sydämen pysähtyminen. Mitä sekaannusta siitä, mihin laitos haudataan-perhe on viisasta sekoittaa kaikille. Me rakastamme Michael ja Die Hard fanit ja media samankaltaisia olisi väkijoukkojen noin hänen hautaaminen sivusto yrittää ottaa kuvan. Jotkut saattavat jopa yrittää tuhota sitä. Myönnettäköön, useita muita epäjohdonmukaisuuksia mutta olen varma, että on olemassa järkevä selitys kaiken. Siihen saakka!

  50. Mijac sanoo:

    Tämä harjoitus on todellinen, katso tanssijat, se on uusi kaverit myös kitaristi (hänen nimensä on ORIANTHI) ja myös MJ: n vaatteet ovat hänen matka Lontooseen, kun hän meni nähdä musikaali "OLIVER", hän oli yllään sama paita ja että samaan koteloon.

    Katso tätä:

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/oliver/026.jpg

    http://www.youtube.com/watch?v=OdcytuKhVQo

  51. phoenix180 sanoo:

    Anteeksi .. unohdin lisätä jotain: kiitos tästä sivustosta. Se antaa paljon toivoa eikä yrittää etsiä totuutta. Vaikka minusta tuntuu että hän siirtyy ainakin voin pitää mielestäni avoin ja myös tietoisia törkeyksistä, joka on spewed television ja muiden eri verkkosivustoja.

  52. MissC sanoo:

    Missä hän on?! Kukaan ei tiedä, jos laitos on joissakin sanomalehdissä sanoi, että hän on jo haudattu, niin sitten jotkut sanovat, että hän oli huumeita, nyt Latoya sanoo, että hän on ollut murha. Tämä on täydellinen sekasotku, joko ne on ollut liian vaikea pitää sitä ylös tai en tiedä. Kaikista hänen perheensä jäsenistä ainoa, joka puhuu jopa on Latoya ja se on outoa. Nyt tämä kuva saattaa olla photoshoped, se on kaikki ihan sekaisin. Everyday I found more reasons for suspecting this because nothing his family says makes sense! One day he had a heart attack, then he's been murder, and the other day, he was on drugs. Jeez, I can't even sleep thinking about all this. I'm seriously going crazy.

  53. Usagi Says:

    The picture and video are both recent and definitely not fake. There's a huge screen behind Michael and the dancers (just look at the video, the screen shows something on it in the first part of the video). You can also see the curtain in the video which is in the exact same position on the This Is It picture and the reason why a part of the projected “This Is It” image on the screen is missing.
    Sorry, but I do think that's Michael we're looking at.. doesn't mean he's dead though.

  54. dynamiitti Says:

    michael was suppose 2 have told paris a month before he died that he was dying,
    link dosent seem to be there anymore, i wonder if it was true or just more bullshit

  55. Priya78 Says:

    To mysterylady: Re: your statement “What makes it even stranger is Dr.Klein doesn't have a twitter account !!!”

    Arnie Klein DOES in fact have a twitter acct: http://twitter.com/awkmd

  56. Ghost Dsc Says:

    Everything seems has a scheme,a perfect frame, media want make us believe it.This image should belong to Michael's Final Rehearsal ,uk press said 2 days 'fore he left, I better think it has some days,but not that long. He need a rest,but not a lifelong rest…If u see the video,in the really end Michael is smiling…like if he would say “ok,this is it”.That is just a frame media wanna show us,we have to focus better on signs,like this and just from Michael eyes we can understand if is old o new one.Eyes are the mirror of a person,do you know really Michael Jackson? Onko sinulla?

  57. Samantha sanoo:

    JC.LOVES.MJ
    12 people commited suicide… Media could of said it? Never beleive them.

  58. Samantha sanoo:

    OMG, IT HAS BEEN THE 13TH AND HIS CONCERTS!
    So, this means his not going to do some comeback at his concert. Unless his never going to reveal his alive, or his Birthday he'll come back, or at the Jackson 5 Reuinion.

    awww *Crosses fingers*

  59. dorleac Says:

    WE are JUST GENIOUS hahahaha
    PICS june 24 are fake also! (pics june24 are from 2003)

    have u msn?

  60. EverNorton Says:

    STOP THIS stupid expeculation… The rehearsel video is real and recent… Why try to make excuses that everything is a hoax??? Have you Taken a look at the dancers?? they are the same that won the audition a couple of months ago and they were all aproved by michael.. A video of the audition is on youtube.. You can see it..The photo may be fake but the video is recent and real.. About the coreography.. have you look at the Billie Jean coreography since the Bad Tour?? it has always been he same.. He walks in with a suit case.. takes of the coat, the gloves and the hat.. And the Beat it coreography as always been the same too.. Only someone REALLY BLIND couldnt realize this…

  61. Nickname1984 Says:

    The background on the picture looks digital, because it is digital! It is in fact a giant screen. A screen is easy to set-up, or to ship it to London too.

  62. MyBelovedMJ sanoo:

    He looks sexy . Like always

  63. MyBelovedMJ sanoo:

    It IS our Michael, at that video. I can reganize one of the dancers, from the orher rehearsel Videos. AND WILL EVERYONE PLEASE STOP WRITING ABOUT THE F***ING DRUGS.? Im so sick and tired of hearing about that. ITS NOT TRUE. Sorry for caps, but it just pisses me off. About this being the day for the first concert. Well we have to wait ans see to his Birthday, where there will be a concert going on. We will get us some kinda surprice i think. Other than the “lifelike” “Hologram” Of Michael on the stage. We will see

  64. serpentina Says:

    Concerning the video footage – I very well believe it is recent. MJ's current guitarist, the wonderful Orianthi Panagaris, has only replaced Jennifer Batten in the last year or so (at least to my knowledge). This footage HAS to be recent (last 6 months or so).

    Whether it is the actual MJ performing is the real question….

    As for the photo, it certainly has the background and foreground photoshopped. Who knows what else isn't factual about it.

    If this was in fact his decision to fake his death, may he be happy and peaceful wherever he is.

  65. HomicidalClown Says:

    I figure this is going to do nothing but fall on deaf ears, but if you look at this picture: http://www.imdb.com/media/rm2187167744/nm0001391 you can see that the background is a matte painting, large cut-out, or a large screen. You can also see that in the video when Michael's standing by the guitarist. Different background, but same shape to the one in the picture. Just thought I might bring that to your attention, though I doubt you'll believe me.

  66. dorleac Says:

    hi friend check it. i just add negative effect at the picture (use more zoom) so michael have 'green spots' around him http://img238.imagevenue.com/img.php?image=38168_p122_122_495lo.jpg diferent of anothers dancers http://img252.imagevenue.com/img.php?image=40967_p12_122_213lo.jpg and http://img253.imagevenue.com/img.php?image=38121_p1222_122_572lo.jpg .

    one friend my who loves photoshop exam. the pic, he thinks it have signs showing that the picture was edit. http://img194.imagevenue.com/img.php?loc=loc86&image=38276_recortes_122_86lo.jpg#

    what you think???

    see ya.

  67. saeed1237 Says:

    hey there is a petition going around i was wondering if you guys would sign and it lists all the facts.
    check it out
    http://www.petitionspot.com/petitions/mjshameem#signpetition

  68. wozniack Says:

    I'm not sure if this has been discovered yet, but this blog is mentioned on a news site: http://www.foxcharlotte.com/dpp/news/is_michael_jackson_death_a_hoax

  69. svangel Says:

    i believe that the rehersal is real i think we have to stick to one story …this is micheal jackson we talking about…he wud not involve so many people in a death hoax…cuz someone cud crack and spill the truth… i do believe he is alive thought..here is a point for u all …previously u all saw a pic of his imposter speaking at the opening at his tour( thought i donno how his imposter can sound exactly like him) well look at the picture of the imposters hand and in the rehersal video ..it looks the same.. same marks… either 2 things happened…there was no mj on the tour… or that was him all along and we were being paranoid

  70. mysterylady Says:

    To Priya78 He.is.alive MrsBenjamin wishful09 lady princess Wendy Darling

    Please follow my forum post on Elizabeth's role in Michael Jackson's death and all your answers shall be answered !! I also took the liberty of posting everything from forum as a comment here ! But it's all the proof we need ladies and gentlemen !

  71. loveandpeace Says:

    One thing, it doesn't sound exactly like him! He actually sounds nothing like him, until he starts saying i love you at the end.

    Today i watched the first episode of The Wendy Williams Show, and they talked about Michael Jackson. Someone in the audience asked “how does LaToya know he was murdered, is she a psychic?” TRUE. Then Wendy says, “i think LaToya's about ready to spill the beans, whatever the beans may be!”

  72. dynamiitti Says:

    Svangel i agree they put sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  73. dynamiitti Says:

    Svangel i agree they both sound the same and when he is talking about how much he loves his fans he kinda looks emotional like he knew we wouldnt see him again, so maybe it was him afterall idk, even the presenter guy said he got emotional and was looking at him for support

  74. dynamiitti Says:

    And i agree the rehearsal video is real

  75. lucaslight Says:

    THAT IS NOT A FAKE!!!

    I'm also a professional in photoshop and video compositing. i know, it looks weird and artificial on the photo, BUT it's because of a projection on a big canvas in the background. Here you can see a widescreen picture, there you see on the upper left, that it is a canvas.

    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg

    In the video you can also see the changing backgrounds of the video-installation. especially, at second 0:25 to 0:36.
    That's why everything looks so digital in the background!!!

    Ok, hopefully everybody is satisfied.

    Nevertheless, it's sad that he died, he was a big performer and a great musician.

    ThanksJan

  76. dianafan Says:

    Well I'm not keen on the MJ isn't dead site. Ours is way better. The posters are quite rude.

  77. flower Says:

    take a read of this they have some great photos of mj here ,www.michaeljacksonnotdead.wordpress.com

  78. anka Says:

    Hi,a just wanna say that as much as I wann`t michael is not dead, today I saw this pictures about his ear, tell me what you think. I hate to say it but to me is the same person.Exuses for my english
    so lokk at this http://4.bp.blogspot.com/_Y9FS63BF0Tw/SkRq9Xko2rI/AAAAAAAAAPI/4Z0r6O2EHmw/s1600-h/michael-jackson-last-photos.jpeg

  79. dynamiitti Says:

    It definetly looks like the same ear but the nose looks two flat to be michael

  80. anka Says:

    I hope you`re right, but I have doubts…I hope with all my heart he is alive,i really don`t know waht to think, after I saw this 2 pictures….

  81. artisticflare Says:

    artisticflare did anyone notice any of the 12 dancers picked doing rehearsal with michael in the footage of they dont care about us? just a thought??

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.