Майкъл Джексън излъгвам Смърт

Дали крал на поп наистина мъртъв?

Цифрово Създаден, този образ се казва, че се Майкъл Джексън окончателния репетиция в нощта преди да умре.

Това изображение е sparked много противоречия през последните няколко седмици. Какво на първо изглежда са "само" образ в съществуването че пускат Майкъл Джексън в репетиции за турнето си концерт в нощта преди да умре, сега изглежда е нещо много различно.

Някои потребители на този сайт, преди това са изтъкна възможност, че тази снимка може да са били "photoshopped".

С тезиси подозрения изтъкна, ние тук, в MJHD решили да вземат една крачка напред и имат имидж анализирани от професионален фотограф.

Професионалният фотограф, които анализират това изображение под микроскоп, а също така използване на цифрово редактиране на софтуера, за съжаление желае да остане анонимен, но техните констатации на такива най-малко очарователни и ние все още ще искате да ги сподели с вас.

На първо място, най-очевиден проблем с тази снимка, е фактът, че долната част на "S" е включена между MJ на краката. Някои хора казват, че това е така, защото от гледна точка на мястото, където той е постоянна, и рампата.

Нашите експерти несъгласие.

Той анализира ширината на горната част на "S" и заяви, че без съмнение, че трябва най-малко видите някоя част на кривата на дъното на "А" между краката му. На второ място, там също трябва да бъде някакъв вид скеле или осветление между краката му, но той е напълно матово черно на тясно инспекция.

Secondl, той започва да търси най-фон като цяло, и е установено, че то е изцяло цифров, според нашите експерти. Тя е от жизненоважно значение липсващите елементи на светлината и тъмнината. Сенките, които не са достатъчно тъмно и няма ослепителен на светлините на пода на скеле, или метални скеле самоцел. Единственият "осветление" до момента е най-синкав "lensflare", които могат да се видят, но нашите експерти е съгласна, че това е просто елемент, който може да се добавят с Photoshop.

Също така, в светлината на най-долния ляв план на изстрел е много пускан, което очевидно е също така казвам разказ Регистрация на цифрови работа.

Когато се показа нашият експерт на "кадри" на Майкъл изпълнение "Те не е грижа за нас", облечен в същите дрехи, но с не ", това е" фонов режим, той се съгласи, че не изглежда като че му образ е взети от това време (което може да са били преди години Съдейки по фризура) и се поставя като слой в началото на предварително разработени фон.

Другият е да се обмисли, че Майкъл Джексън е репетира за своя концерт в Лос Анджелис щапелни център. Концертите са били никога няма да бъдат провеждани тук. Защо тогава, ще има нужда да бъде какъвто и да е вид на фона на всички, че той е бил просто репетициите? Искате не са такива, скъпо и важно фон, необходими за да бъде в Лондон на O2 Арена?

Вземете малко внимание на кадри тук, и да си против.

Той бе отбелязано от много Майкъл Джаксън фенове на този сайт, че този конкретен рутинни е същата като рутинна Майкъл го на една от обиколките си години. Ние вярваме, че това е истина, и че това е репетиция кадри от същата обиколка ... години. Защо тогава е по медиите "продава" в него, за нас, както кадри от 23 юни 2009 г.?

Ние вярваме, че за "смъртта" на Майкъл Джексън да се believeable, това е от жизнено значение за всички нас, за да се заблуждавайте в това, че той е бил репетира късно през нощта в 12 часа преди смъртта му. Някой иска да мисля, че това е мястото, където той е бил, и това е, което той прави. Според нашите експерти, този образ може да са били създадени по всяко време .... Which begs въпроса ... ако Майкъл Джексън не беше репетира в нощта преди да умре в LA като всички сме били казал ... тогава къде беше той?

  1. JC.LOVES.MJ Саид,

    OMG! I soooo Знаех си! му е фалшиво! като знам, че МП е жив и има много точки, които показват, че той симулирала смъртта му, но какво да кажем за това, което прави неговата смърт изглежда реално?
    такива като:

    - За спомен, soo много пари бяха похарчени
    - Как страстно Latoya, че е за около MJ е "убит"
    - Правните въпроси
    -от факта, че alotta хора са убити над себе си смърт, както аз мисля, DONT MJ би искал това.

    Айв sorta няма празно в момента, но има неща alotta всеки, съгласни с мен или мислят по друг начин, Аз бих искал да знам Ур мнение

  2. dianafan Саид,

    Canyou попитам камерата експерт да получи анфас снимка на MJ репетира и сравни това на O2 снимки на "истинска" и "imposter".

    Съгласен съм с въпроса защо са били репетира в Staples, MJ, защото трябваше да дойде да Великобритания 8 седмици преди концерта стартира (Latoya), но направи оправдания да не дойде - чума грип и др Той не дойде на Великобритания за изреждам, защото му избяга план няма да работят тук, с нас британците биха го намерих след половин час върхове!

  3. dianafan Саид,

    Аз не знам много за технологията - но просто гледам отблизо все още за репетиции, MJs панталони изглеждат малко виждам - на дъното, където е ваза.

    Също така - на лицето, посочено в репетицията почти сигурно тежи повече от 8 камък, за да стигнем до изглежда, че той ще трябва да бъде облечен подложка.

  4. sita Саид,

    самостоятелно убиване с наркотиците / болкоуспокояващи убива пълния пари история. звезда убива сам beeing сами и отегчени и така нататък.
    нищо интересно в нея ..

    но: beeing убити чрез убийство теории получава парите обратно, дори от живото-застраховки до семейството и пълното производство на компанията.

    DONT мисля прекалено complexe, мисли само в посока: кой от печалбата?

  5. He.is.alive Саид,

    Имам тази теория да предложи: Реалните Майкъл Джаксън никога не се появи в този репетиция в нощта преди неговото "смъртта" на Staples център, но прати един от неговите удвоява вместо това. Тъй като видеото е фалшив, нямаме доказателства, че реалните Майкъл Джексън присъстваха репетицията на всички, че е безопасно да се предположи, че реалният Майкъл Джаксън, направени до изчакване равнина и ляво forevermore сбогом по всяка вероятност.

    Междувременно, обратно в имението на lookalike примамка беше readied и подготвени за "спиране на сърдечната дейност" шоу и топката започнаха подвижния всичкото време, докато Майкъл Джексън е на самолет за където и това обяснява защо линейката "пациент" снимка няма не прилича и не може да бъде Майкъл Джексън, точно до continunally други подозрителни и съмнителни quirks пръкват от всички посоки, нищо от които може да добавите вероятно, защото на сцената е определен по друг начин от самото начало, т.е..: THE REAL Майкъл Джексън беше дълго няма, но назад в LA на "Майкъл Джексън е починал от сърдечен арест" Покажи с примамка отидоха по план, но без "репетиция" и по тази причина, ние сме пристигащи в "нищо не се добавя," Теория и непрекъснато бъде обслужен с повече нововъзникващите questionables и подозренията, произтичащи от самото начало на цялата тази история.

    Това накратко от моя гледна точка.

  6. twan75 Саид,

    - The кадри на rehearsels са доста стара. Причината е, че аз знам Тимор Steffens (който е един от избраните фон танцьори) се откажеш видими. Той участва в Холандия в шоуто Значи вие мислите, че могат да танцуват ", а е 22 година стар. Той беше също присъства на паметник, точно като останалите фон танцьори е показано в rehearsel-кадри. Така че ние можем да кажем, без съмнение, че това видео е от скорошна дата (а не на няколко години)

  7. sita Саид,

    всички те трябва (ED) пари. Майкъл също.
    много от експерти, имаше много съмнения
    MJ, че е бил в състояние да направи 10 концерта, или дори 50.
    много приятели забелязал misusing на наркотици / болкоуспокояващи
    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1246443730968&pagename=JPost% 2FJPArticle% 2FShowFull
    Вярвам, че: MJ не е в добра конституция.
    така те (семейството и за производство на фирмата), представени ни MJ двойни, изпълнител, за да ни
    Чувствам се добре и ще флаш всички нас.
    Накрая той е страдание.

    да се скрие това, те представят нас
    добре изпълнение Майкъл. един photshopped вариант за това е, че стрелбата,
    добре правиш MJ в O2 пресконференция.
    така Майкъл е цар, и ще бъде в бъдеще. Без съмнение позволено
    от производството на дружеството, от семейството.

    Има "трябва" да бъде убит някой, който го ..
    така че остава интересна история за останалата част от света. този
    техните парцела. техните пари вземане на парцела.

  8. idontknow Саид,

    Не забравяйте, че Перез Хилтън първо докладвани смъртта си на 25 юни като реклама? Той свали статия минути по-късно, но screencaps все още са извън там .... Перез Хилтън не е надежден източник на ход, но той си имаше съмнения, че в началото.
    И тъй като, когато е TMZ богът на всички новинарски източници сега?

  9. MissC Саид,

    Ако видеото е нова, тогава няма начин картината е photoshoped. Или може би това е, но как ще обясните той е облечен със същите дрехи?. И така объркващо.

  10. sita Саид,

    Трябва да се добави:
    дори и "Деби Rowe инжектира Джаксън с наркотиците"
    http://www.tmz.com/2009/07/13/debbie-rowe-michael-jackson-injected-drugs/

    хората aroud MJ Знаех си probs! обществеността бе измамени. понякога с mj-doubles/impersonators!

  11. Funkey Саид,

    Аз трябва да кажа, че никога не съм бил фен на МП, но откакто чух за смъртта му казах на себе си няма начин, просто още една фигура от висшия пилотаж и чаках и аз чакам точно като останалите от нас и от тогава имам Google, YouTube , пръстите ми до смърт на всичко, което може да намерите на MJ. Аз се съгласявате, че има някои въпроси, имаме нужда от отговор, но моят въпрос е какво ще се печата на сделката, че МП е преминал обмисля да можем да критикувам всичко да е фалшива и ако MJ е да се направи възкръсне от мъртвите би ние вярваме, че тя да се MJ?

  12. Smiile1929 Саид,

    Някой има Това Линк Wher Михаил Doing Това Същото рутинна ..??.. Не мога да я намеря.

  13. Марта Саид,

    Напълно съм съгласен с twan75, че тя действително е актуално кадри причини можем да видим същата руса китарист момиче в спомен и тя изглежда непроменен до мен. но ние DONT знам със сигурност, че тя действително е истинската MJ. струва ми се, че е, но кой знае?

  14. Smiile1929 Саид,

    За да IDon'tKnow ..

    Чух Това TMZ притежава вътрешна В Това Джаксън Семейство & Този как научихте за Майкъл .. Не знам дали му Вярно Бух Този какво чух.

  15. Копенхаген Саид,

    Аз също мислех, че MJ изглеждаше много по-младите като че картината е била преструваше, но после си помислих, че това може да бъде негово завръщане на изображението като погледна години. MJ погледна имитация на пресконференция с много тъмни очила, които той носеше по време на прослушването. Искам да кажа защо носят тъмни очила вътре и по време на прослушването, където сте, за да може да видите цялата информация? MJ е перфекционист и той не изглежда съсредоточена в прослушване - той е бил зает дъвки ... Една от нашите много умно танцьори в Дания отидоха на rehersel, но не е бил избран, тъй като той е бил твърде висок. Той успя да кажа "здрасти" на МП - Аз не знам дали си мислеше, че ако това е правото MJ или не. Той каза на пресконференция, че той беше много доволен, че MJ трябваше труда да кажа здравей на всички от тях. Кой каза, че MJ издържал теста застраховка?

  16. idontknow Саид,

    Аз не мисля, че снимки или видео, са от много отдавна - те двамата много стара.

    Тази снимка може да се photoshopped по някаква причина, все пак. Някой каза, че биха могли да бъдат "вход" за танцьори все пак.

  17. twan75 Саид,

    Моля, погледнете на видео и то най-пауза 1,37, от дясната страна на Майкъл, има Тимор (с шапката). След пауза това, отидете на http://timorsteffens.come2me.nl/1018762/Timor-Mj-verhalen и можете да видите точно един и същи човек. Въпреки че в Холандски той telss историята бъдат избрани foir турнето, което му дава шанс да работи с Майкъл в продължение на две години (така ясно световно турне е очаквала СЛЕД 50 изложби в Лондон) Иначе гледам на YouTube за "Тимор Steffens Значи Вие можете да мислите, че могат да танцуват "Надявам се, че ще бъде достатъчно доказателства, за да докажат, че видеото на rehearsels е от скорошна дата (на rehearsels за" Това е то "започва края на май BTW)

  18. littlesuemj Саид,

    Здравей направи никого видите documentry по Канал 4 lastnight Майкъл Джексън какво наистина се случи? ifso Моля, дайте ми мисли Наздраве.

  19. jackoisalive21 Саид,

    Да и каза, че може да бъде на входа за началото на концерта искам да кажа, че можеше да бъде използван в началото на шоуто за различна песен и MJ didn't промяна за другите песни, защото си костюми wernt готови или нещо такова.

    Аз вярвам на кадри е стара и вярвам, че той е жив, но Не знам какво да кажа за снимката. Някой съгласен?

  20. JC.LOVES.MJ Саид,

    jackoisalive21: Съгласен съм напълно и аз също са напълно объркани за снимка.
    но все още много малка част от мен си мисли, че той е мъртъв. Днес 13-та му, денят на първия концерт, няма кой да kno wats отивате на?

  21. sita Саид,

    Може би те просто се опита да
    подчертая, с photoshopped версия
    на тази снимка, че това е картина на
    живия Майкъл.
    в случай, че сте прочели wouldN't буквите
    "Това е то" ние ще има съмнение, от самото начало.

    , но тя трябва да бъде много лесен за aeg: Доколкото
    Помня, като те трябва да притежават записи на видео и фото
    Кадри в продължение на повече от 2 часа игра. тези записа е трябвало да бъдат
    Съставено за ден / седмица предварително. Затова DONT ти просто съобщение
    повече неща за него?

  22. mysterylady Саид,

    Добре, първо се аз не съм толкова сигурен за целия MJ излъгвам теория на конспирацията, но дойдох в нещо много интересно тази вечер и аз помислих, че трябва да я споделим с всички вас.
    Тичах намира Елизабет Тейлър на чуруликам профил довечера. Аз си спомни медиите излъчване я актуализира чрез изложени MJ смъртта. Тя дори афиш тя няма да присъства на Майк панихида чрез кикотене. Аз веднага помислих, че е странно за някой си положение, като се има предвид нейната възраст и опит, за да чуруликане. Но това, което наистина ме беше я tweets шест дни преди MJ смъртта
    "Някой да ми пука за много изпраща следната бележка до мен с цветя и аз исках да я споделим с вас.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2246090588

    "Скъпи Елизабет Можете да изгрее слънцето, облаците се движат и по света въртене. Така че много хора обичат вас и така да I. Любовта Винаги ,______"

    __http: / / twitter.com/DameElizabeth/status/2246104618

    Това е съвсем очевидно тя се отнасят до Майк в тези последните две tweets но това е мястото, където тя получава странно. Три дни по-късно тя е tweeting за никой друг освен д-р Арнолд Клайн! Какво прави той дори и непознат е Dr.Klein не разполага с кикотене сметка!

    Аз никога няма да бъде в състояние да благодаря на моя скъп приятел, д-р Арнолд Клайн достатъчно за зашеметяване рисунка от Matisse.

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284486505

    Уважаеми Арни, какво сте били до откакто сте били обратно? Twitter ме отзад. Всичките ми любов, Елизабет

    http://twitter.com/DameElizabeth/status/2284506231

    Връщане??? Когато направих DR.go и се върна точно навреме, три дни преди MJ смъртта? За пореден път тя не е tweeting Dr.Klein директно, тя изпраща актуална информация!

    После да правят въпроси, дори още по-подозрителни tweeting тя започва един ден след нея възлюбени приятел смърт! Това е една и съща жена, която твърди, Майк е най-добрата си приятелка и тя обичаше го с цялата си сърце, но тя най-добре можем да направим след като той отиде е чуруликам актуализации отколкото присъстващите му спомен услугата, като твърди, че е твърде несвързан! Но все още тя не е достатъчно, за да несвързан чуруликам няколко актуализации за това, как тя пропуска Майк и как я свят никога няма да бъде същият без него!

    Аз не знам какво става! Или всички тези хора, които претендира да бъде толкова близо до Майк беше в действителност е предна всички заедно следователно той може да е бил убит, или той може много добре да е живо, както добре. Но аз просто не вярват Майк би направил, че да си почитатели и най-важното му деца.
    Но мисля, че всеки трябва наистина да обърне внимание на Лиз Тейлър на tweets, тя изпраща няколко вида на съобщението. И това е извън нея tweets!

    ____

  23. JC.LOVES.MJ Саид,

    как сме ние някога ще разберем истината, никой HAV някаква идея?

  24. Sosh Саид,

    Съгласен съм с Sita и споменах, че във форума, както добре.

    AEG претенции да има около hundres плюс часа видео кадри. Единственото нещо, което те съобщение е този кратък клип на относително неизвестен, а не като популярната песен от МП.

    Ако бях на AEG, бих се освобождава част от Били Жан за пример (не знам, но това вероятно е в шоуто).

    Или те wan't да направи изявление с текста на песента, използвани?

  25. Sosh Саид,

    Има ли някой знае дали MJs близки приятели като Dianna Рос и Лиз Тейлър бяха на частния / семеен спомен?

    Ако те не са били, това може да добавите още към theorie е симулирала си мъртъв.

  26. JC.LOVES.MJ Саид,

    @ Sosh:
    nopes те werent, нито бе много други хора, и искам да кажа A LOT!

  27. sita Саид,

    на немски вестник "Фокус" заглавия тази снимка: 2 дни преди смъртта му Майкъл направи обучението ..

    да погледнете това:
    http://p3.focus.de/img/gen/a/4/HBa47bRE_Pxgen_r_1300xA.jpg

    е това, също и от Staples център?

  28. преситен Саид,

    Внимание колеги излъгвам вярващите!

    Имам една теория, а това е доста добра, ако мога да кажа аз. Започнах да го пишете тук миналата нощ и след това всичко изведнъж я изтрият от коментар кутия! Аз съм я въвеждате отново, тъй като ние говорим! Повярвай ми, че не те искам да пропуснете това, което имам да кажа ... Виж късно & запомни - вярват Нищо, въпрос EVERYTHING!

  29. Уенди Дарлинг Саид,

    Мистерия Lady, Благодаря Ви за публикуване това! Чух нещо за него, че той обича Мигел Ангел artworks. Това доказва, че неговите тесни приятели са невероятни колекции изкуство, Майкъл ли прекалено? Чудя се дали Майкъл обича vanguardist художници картини или френски език, като fauvist Matisse, или други, но очевидно е част от неговия личен живот. Аз съм историк изкуство и бих искал да знам дали Майкъл е била заинтересована да посети Арт музеи в Европа! Тя ще се движи така да ме видите същата красива капитана artworks и той си представя, ако са видели същата красивите неща и как той може да се чувстват пред тях. (съжалявам за моя лош английски)

  30. Сара Саид,

    Картината е без съмнение фалшиво.
    Погледни дясната страна, можете да видите ръката!
    И е, че главата аз виждам на дъното?
    Също така, ако търсите отблизо светлината тяло върху долния ляв ъгъл и след това на Майкъл, който изглежда така не на място ....

  31. Уенди Дарлинг Саид,

    Да, това е наистина странно. Не мисля, че ние трябва да видите окултна съобщението, но защо Лиз Тейлър подигравка това, не е бележка от фен тя идва от някой действително в близост до нея. Четох някъде, че тя е била подготовката си за пътуване Лондон и да бъде с Майкъл, е вярно?

  32. Холандски Саид,

    @ sita: изглежда е подобно. Същото танцьори във фонов режим, все пак, както в други изображения / клип.

    Нещо, което забелязах (но може би вярно MJ diehard феновете могат да хвърлят по-окончателно светлина върху този): MJ носи си слушалки микрофон от leftside през последните репетиция изображения и клип, а аз ще си припомни в кадри от други концерти той носи от надясно. Сега, аз знам доста голям брой музиканти лично (на местно равнище, но също така и на международно известни) и, подобно на много спортни хора, всички от тях са много особено когато става дума за рутинно. Те никога не искате пауза рутинна те години ... не без да има много добра причина да го направите. Може би нещо твърде незначителни, но може би някой знае повече за това?

  33. CuteAngel Саид,

    Уау, много очарователни информация! Парцелът thickens!

  34. souza81 Саид,

    Уау, аз не знам какво да кажа. Или това е една наистина добра шега, или МП е убит и има много хора, които знаят за него. Аз не знам какво да вярвам вече сега. И защо не е там (реални) новинарски сайт или програма обръщат внимание на тези странни неща и въпроси? Аз обикновено не вярваме, че тези видове теории, но тази история е Getting непознат и чужд човек!

  35. CrAzYiNsAnEbArBiE Саид,

    Преди всичко бих искал да подчертая, че причината за фото Изглежда Photoshopped Дали защото повече от вероятно е, но само защото ако не изглежда Точно тогава приучавам изглежда добре и е би трябвало да бъде плакат, А Защо ще искаш ли плакат за стената, който прилича Пълна простотия? Photoshopping снимки са необходими, за да направите снимка Виж по-добро. Im Фотограф на свободна практика, аз знаех това.

    Видео трябва да е нова, защото Момиче свири на китара Пеех На Паметникът, така че ако това видео е от години, как е тя все още млад? Хайде Хората Ако Вашият Наистина Изследване Всяко от това, ще знаете.

    Това, което мисля, е, тъй като празник ще бъде около Трилър "И тъй като той обича да играя Вицове На хора, и той иска да направи този най-добро представяне в историята на човечеството.

    Той симулирала смъртта му, не защото го Оставянето нас, не защото той иска да избяга, той никога няма да избяга от своите проблеми, той оцелява Детето задяване Проблеми, и никога няма да избяга от тях. Той искаше да На най-голямото Показване вечни Какъв по-добър начин от симулира смъртта му и след това Когато Memorial обиколки Старт, Той скача из дъното на пода, точно като в последните Концерти и изненади Светът както никога преди.

    Той заяви, че ни е все пак не е видял нищо, така, какво мислиш, че това означава? Плюс Той никога няма да се самоубия или да вземат наркотици и ако беше наркотици, защо му е задържан от деца, повече от вероятно те ще са били взети от него.

    Паметникът погледна Лъжливи, The ковчеже изглеждаше малък от Негово ръст, Народна Didn't продукти сълзи Просто Made плаче шумове. Паметникът беше да празнуват живота, паметници Dont Винаги трябва да бъдат за смъртта.

    Плюс В репетициите Видео Когато Директорът казва задръжте за Applause, сравнете глас към Кени Ортега, че е той.

    Майкъл Джексън ще бъде единственият в историята, които биха могли да Издърпайте Нещо Off този огромен. Той просто искаше да докаже на света, която не трябва да чуете от медиите, те ви пасат Глупости. И ако съм Добре, тогава медиите ще бъдат представени като най-голямата в историята Глупаци И ако му т.нар Фенове купуват това, което казват, тогава те Arent Вярно фенове. И ако купувате тона Майкъл Джексън глупости, след като Предполага умре, тогава наистина не е Майкъл Джексън Фен, Ваше фен ако обичате Неговата музика и грижи за него като личност Да. Можете Dont необходимостта за закупуване на тона Memorbilia да докаже ви фен.

    Плюс, само защото той е в дългове, Doesn't Средна Той Doesn't пари. Това е Майкъл Джексън говореше, никой не спря Изкупуването Неговата музика. Той е най-известният Отделно в историята. Той имаше тона приятели, че Didn't показваме до Негово Memorial И т Doesn't хора, които имат нещо общо с Майкъл Джексън. Следователно огромна Покажи ще се случи. Просто Гледайте И ако Im Грешен, тогава май Майкъл Джексън Бъди щастлив в Рая. Аз имам повече да кажа, но Im Прекратяване това за момента, ако искаш да говориш с мен повече ми Yahoo е Dragonfire_barbie_sweetheart.

  36. дама принцеса Саид,

    да mysterylady, ди имате точната дата, когато Лиз Тейлър отговор?

  37. wishful09 Саид,

    mysterylady, пази ни обновени с нея tweets, моля. Много интересно.

  38. supermom75 Саид,

    http://www.youtube.com/watch?v=6YrA8MzFAaI

    Добре погледни този видеоклип на tryout прослушванията за dncers можете ли мач ги в репетицията фото и видео и само изглежда да се намери този, който изглежда същата кажа аз и не Лиз и Диана не са били там по спомен

  39. MrsBenjamin Саид,

    DR. Арнолд Клайн ИМА ПРЕДВИД Twitter ...

    http://twitter.com/awkmd

  40. jetgrrrl Саид,

    Намерих видеозаписа от историята обиколка и както можете да видите хореографията и разновиден използвани за Те DONT грижи за нас песен е точно същият като този, показан на MJ мнение последната репетиция от 23/06
    Проверете го от 2:22 до 3:49

    http://www.youtube.com/watch?v=A4xt7eqD8cY

    Просто не мога да разбера как той може да има мисъл за използване на един и същ танц рутинните си, отколкото на предишния тур, когато беше обявено, че неговото завръщане турне ще бъде най-добрата си и пълни с нови неща ... Британската преса би закован го!
    Моля да ме уведомите за какво си мислиш.

  41. Sosh Саид,

    Уау! Изглежда, че той наистина би бил голям концерт. Не може да се чакаме на AEG освобождаване едно DVD на репетиция.

    Заклевам се сравни тази картина на така наречения репетиция видео клип, мисля, че клипа не е от крайната-репетиция. Фонът е много по-livving в този изстрел. Не е ясен контекст.

    Но пак, може би освобождава клип е само пълни, когато Dome Проектът е включен.

  42. Dweeby Guy Саид,

    Аз не вярвам на кадри от репетицията беше от години, като twan75 каза. В китарист Orianthi би не са квалифицирани да играя за концерта му, ако това е било преди години, тя е само в нейната ранна 20 години. Аз вярвам обаче картината беше photoshoped, поради каква причина? Аз не следа.

  43. He.is.alive Саид,

    Елизабет Тейлър е twitting за да заблудят обществеността - Ало? Тя е най-интимните MJ, доверен приятел, който е не показват в "спомен" защо?? на всички хора, ще бъде г-жа Тейлър не показват ?????? Смятам, че higly вероятно всичките му приближени хора confidantes: Диана Рос, Лиза Minelli, Ури Гелър И Опра също са за това! Че нито един от тях се появи в спомен и сега deadstoned безшумен е изпращане на съобщение?

    Хора, хора: получи реални и да получите върху номера на тези хора, са с плаващи "информация" като публично като кикотене всичко за цел да отвлече обществото от factfinding и figuring какво наистина се случи ..

    Това MJ поставя му смърт и избягал продължава да получат сериозни тракция по интернет, все повече и повече хора да са в нея и са изкопаване на информация и публикуване на блогове, въпроси, "Какво ще стане, ако на" навсякъде .. , където има дим има огън, пламъците са се високи и по-високи ....

    Ние живеем в епохата на най-високата си технология и everyting могат да бъдат изградени до съвършенство: като видео кадри, снимки, текстове на песни изпяха "болка" срещу "болки", не съществува ограничение! Аз започвам да вярвам, че Майкъл Джексън използват тази технология, за да му пълно преимущество, така че да се създаде масово объркване! Обратно, когато през 1977 г. Елвис изчезнали, това не е възможно и хората трябваше да се използват и други средства, за да открият истинската истина, но те не .. и реалната истината за Майкъл Джексън на фалшива смърт и успешното бягство ЩЕ да бъдат разкрити всички някой ден, някой ден най-скоро, ако питате мен ..

    Въпросите за неговата смърт поставя далеч надхвърлят реалността му като умря за недвижими ...

    Майкъл живее!

  44. Малката Сузи 01 Саид,

    тези picures изглежда много странно .. други снимки има това е в задната рунд.

  45. Сара. Саид,

    sita, аз не съм сигурен за това. Това е възможно, тъй като танцьори изглежда да е същото. а Майкъл изглежда доста различно в тази картина, отколкото в репетицията видео мисля.

    "AEG претенции да има около hundres плюс часа видео кадри. Единственото нещо, което те съобщение е този кратък клип на относително неизвестен, а не като популярната песен от МП.
    Тя често е каза, че има много часове на кадри, но само този кратък клип е освободена. Това е, което ме прави мисля, че има нещо нередно. Но аз трябва да кажа, че съм от Германия и майка ми ми каза днес, че тя чува в някои новината, че те искат да направят DVD с всичките му репетиция нещата от LA, която следва да бъде освободен през декември. Той беше казал, че също пяха някои съвсем нови песни, и Вие може да чуете за тях по този DVD ... аз не знам къде е тя като чу това, но аз не вярвам, че това DVD ще бъдат освободени ... защото ако те са толкова много неща Защо ли те само ни покаже този кратък клип, а не няколко секунди от друга песен? това е толкова странно ...

  46. MrsBenjamin Саид,

    Аз също намери този сайт
    http://www.thespoof.com/news/spoof.cfm?headline=s3i55169

  47. MrsBenjamin Саид,

    Също така MJ води излъгвам смърт дневник ... ..
    ОП шаварче Майкъл Джексън държат една изумителна "смърт-излъгвам Дневник" обяснява как той би фалшив неговата смърт от сърдечна атака и когато казвам, че ще излязат от укриване, семеен приятел, който твърди, че са намерили вестник "между Майкъл на лични вещи" разказва derekclontz.com изключително.
    Жив "- или не? Може да бъде съдия.

    Жив "- или не? Може да бъде съдия.

    "Има твърде голям натиск, налягане, налягане ... налягането навсякъде включа ..." дневник влизане с дата 17 ноември, 2008 г. Твърди се, казвам частично.

    "Аз не знам кой съм аз, а не anmore (SP). Може би аз съм просто един баща на децата ми. Може би аз съм се измиват.

    "Наркотиците са (нечетливи) импулсен ... (нечетливи) ... Аз не съм зависим. Но не може да спре ...

    "Ако Елвис ... (нечетливо) ... така че може да I.

    "Аз ще имат" сърдечен удар "от наркотици, като че го (да, нали!)

    "Аз ще се върна, но само когато съм готова. По-голяма от Елвис през'69.

    "Може би най-2009 Коледа. Или може би на Нова година е по-добре.

    "А бек-от-мъртво турне, истински Трилър. Но трябва да си починеш. Аз съм уморен. Аз не съм (мислене) ясно.

    "Това е дрога.

    "Много от феновете все още ме обичат. (Някои) хора ме мразят. Нещо (SP), ще бъдат различни (след това) ... "

    Джаксън вътрешните отказа да коментира - официално - на доклада. Но като една частна слагам то, "Ние обичаме Майкъл без значение какво."

    На приятел, който leaked части от дневника също е стегнато устоцветен, казва само "Има над 60 страници (от нея), която ще предоставя на семейството чрез адвоката си и те могат да правят това, което искате от него. Тя не принадлежи на мен. То принадлежи на Майкъл и неговият обичаше такива. "

    Други източници потвърждават, че Джаксън, 50, бе говорил за смъртта измислица "на няколко пъти" през 2008 г. и през 2009 г., въпреки че отчетените откриването на дневника, че очертанията му планове сякаш дойде като изненада за всеки контакт с derekclontz.com .

    А боя по номера сметката на смърт измислица, в суперзвезда собствен почерк, биха могли да доведат до сериозни правни проблеми, да речем юридически наблюдатели, особено ако списанието се възприема от застрахователни дружества и властите да бъде план за измама.

    "Аз се надявам на Бога дневника е legit," казах Джаксън confidante, които пожелаха анонимност. "Ако Майкъл наистина е жив, ако той orchestrated всичко това, ако той се преструваше собствената си смърт, а след това никой не ще бъда по-щастлив от мен. Що за измама - Не, няма начин.

    "Михаел няма да се ангажират с измамите. Той не се опитва да събере застраховка. Той защитава сам. Той прави това за децата си. Аз ще се гарантира това. "

    Новини от Джаксън на "смърт" На 25 юни зашеметени света. В действителност, в рамките на часове на ann0uncement от страна на властите, фенове вече са започнали да размишлявам че той е бил все още жив и бяха отишли в крие. Следващите доклади показват, че той е наистина един извършването излъгвам да избягат от натиска на живот в очите на обществеността.

    Scooping света, съобщава derekclontz.com Джаксън беше смел да Asheville, Северна Каролина, а след това в Източна Европа, където се смята, че той може да бъде holed в Унгария, и дори в Русия, където стотици хора претендират, че са го забелязва в Москва.

    уебсайт е тук
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  48. MrsBenjamin Саид,

    "НОВИ ПОДРОБНОСТИ ЗА МАЙКЪЛ DEATH излъгвам разкри ... и ние знаем къде се крият"

    На този сайт
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

  49. phoenix180 Саид,

    Трябва да кажа честно .. Аз вярвам, че Майкъл е наистина умря. Аз се върнах и напред особено откакто бях открих този прекрасен сайт, но той не наистина допринасят. Всеки човек е чудил защо на земята щеше да е линейка взема толкова дълъг, за да се махнем от пътя? Ами, защото те са знаели, че Майкъл беше умряла. Защо Rush, когато знам, че пациентът е умрял. В EMTs искаше да го наричат тогава, но д-р Мъри не им позволява да. Искам да кажа, след 30 минути, Майкъл не би оцелял пълно спиране на сърдечната дейност .. имате 3 минути за да оцелее едно евентуално спиране на сърдечната дейност. Що се отнася до объркване по тялото, където ще бъде погребан-семейството е умно да обърка всички. Ние обичаме Михаил и умират трудно феновете и медиите, така ще тълпата около неговото погребение сайт, опитвайки се да направим снимка. Някои дори се опитват да я обезобразявам природата него. Несъмнено има няколко други несъответствия, но съм сигурен, че там е рационално обяснение за всичко това. До тогава!

  50. Mijac Саид,

    Това репетиция е истинско, изглежда най-танцьори, те са нови момчета, също китарист (нейното име е ORIANTHI), както и MJ облекла са от неговото пътуване до Лондон, когато той отиде да видите мюзикъл "Оливър" той носеше тази фланелка и че същото сако.

    Виж това:

    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/london2009/oliver/026.jpg

    http://www.youtube.com/watch?v=OdcytuKhVQo

  51. phoenix180 Саид,

    Извинете .. Забравих да добавя нещо: Благодаря ти за този сайт. Той не предостави голяма сума на надежда и не се опитват да търсят истината. Дори и да се чувствам като той е преминал в най-малко не мога да си ум да остане отворен и наясно с глупости, които се spewed по телевизията и други различни уебсайтове.

  52. MissC Саид,

    Къде е той? Никой не знае къде е трупът, някои вестници, каза той вече е бил погребан, а след това някои казват, че е за наркотиците, сега Latoya казва той бил убийство. Това е пълна бъркотия, независимо дали те се срещат твърде трудно да се запази или не знам. От всички членове на семейството му, само един, който говори е Latoya и това е странно. Сега, тази снимка може да се photoshoped, всичко е каша. Ежедневна Намерих повече причини за съмнение, това, защото нищо не му казва, семейството има смисъл! Един ден той имал сърдечен удар, след което той е бил убийство, и други ден, той беше на наркотици. Господи, не мога да спя дори и да мисля за всичко това. Аз съм сериозно да полудявам.

  53. Usagi Саид,

    Снимките и видео са текущи и категорично не е фалшив. Има огромен екран зад Майкъл и танцьори (виж видеото, екранът показва нещо на нея в първата част на видео). Можете също да видите завеса във видеото, което е по-точно същата позиция по това е картината и причината защо част от планираното "Това е то" изображението на екрана, е изчезнал.
    Извинявай, но аз мисля, че на Майкъл сме гледаш .. не означава, че той е мъртъв.

  54. динамит Саид,

    http://www.metrolyrics.com/2009-michael-jackson-apostold-daugther-he-was-dyingapos-news.html

  55. динамит Саид,

    Майкъл бе Предполагам 2 казах Париж един месец преди да умре, че той умира,
    линк dosent изглежда да има вече, аз се чудя, ако тя е вярна или просто повече глупости

  56. динамит Саид,

    http://www.metrolyrics.com/2009-michael-jackson-apostold-daughter-he-was-dyingapos-news.html

  57. динамит Саид,

    Интересно http://www.metrolyrics.com/2009-elizabeth-taylor-snubbed-by-jackson-family-over-friend-michaelaposs-memorial-service-news.html

  58. Priya78 Саид,

    За да mysterylady: Re: Вашето изявление "Какво прави той дори и непознат е Dr.Klein не разполага с кикотене сметка!"

    Арни Клайн DOES всъщност имат чуруликам acct: http://twitter.com/awkmd

  59. Дух дтн Саид,

    Всичко изглежда е на режим, A добра рамка, медиите искат да ни вярват it.This изображението трябва да принадлежи на Майкъл окончателния репетиция, Великобритания натиснете каза 2 дни "преди той ни напусна, аз мисля, че е по-добре няколко дни, но не толкова. Той се нуждаят от почивка, но не и през целия живот и почивка ... Ако видите видеото, в края наистина Майкъл се усмихва ... ако той би искал да каже: "Добре, това е той". Това е само рамката медиите искат да покажат с нас, ние имаме да се съсредоточи върху по-добри знаци, така и просто от Майкъл очи ние можем да разберем дали е стар или нов one.Eyes са огледалото на лице, знаеш ли наистина Майкъл Джексън? Мислиш ли?

  60. Саманта Саид,

    JC.LOVES.MJ
    12 души се самоуби ... на медиите могат да го каза? Никога не вярват тях.

  61. Саманта Саид,

    OMG, бе 13-ата и Неговото КОНЦЕРТИ!
    И така, това означава му няма да се направят някои завръща в своя концерт. Освен ако не му никога няма да разкрие неговите жив, или на неговия рожден ден той ще се върне, или по Джаксън 5 Reuinion.

    awww Кръстове пръстите * *

  62. dorleac Саид,

    WE ARE JUST GENIOUS hahahaha
    Снимки 24 юни, са фалшиви също! (снимки june24 са от 2003 г.)

    има и MSN?

  63. EverNorton Саид,

    Спри това глупаво expeculation ... The rehearsel видео е реално и последните ... Защо се опитват да правят оправдания, че всичко е измислица??? Били ли сте взели погледнем в танцьори? те са същите, които спечели прослушване за няколко месеца и те всички са aproved от Майкъл .. А видеото на прослушването е на YouTube .. Можете да го видите .. Снимката може да бъде фалшива, но видеото е стара и реални .. За coreography .. има ли поглед върху Били Жан coreography след Bad обиколка? тя винаги е била една и съща той .. Той ходи с костюм случай .. отнема от палтото, на ръкавици и шапка .. И тя Beat coreography както винаги е било едно и също прекалено .. Само някой, REALLY BLIND couldnt осъзнаваш това ...

  64. Nickname1984 Саид,

    На фона на картината изглежда цифрови, защото това е цифрова! Тя е във факта, гигантски екран. А екрана е лесен за настройка, или да превозва до Лондон също.

  65. MyBelovedMJ Саид,

    Той изглежда секси . Както винаги

  66. MyBelovedMJ Саид,

    Той е нашият Майкъл, по това видео. Не мога reganize един от танцьори, от orher rehearsel видеоклипове. И ВСИЧКИ ЩЕ МОЛЯ STOP писмено за F *** ING DRUGS.? Im толкова болни и уморени на слуха за това. ИТС не е вярно. Съжалявам за капачки, но той просто ме нервира. За нас това е ден за първия концерт. Ами ще трябва да чакаме възраст виж си рожден ден, когато ще има концерт става. Ние няма да ни някои доста surprice мисля. С изключение на "живо" "холограми" на Майкъл на сцената. Ние ще видим

  67. serpentina Саид,

    Що се отнася до видео кадри - Аз много добре повярвам, че е стара. MJ сегашните китарист, чудесните Orianthi Panagaris, има само заменя Дженифър Батен през последната година, или (по-малко да ми познания). Тази дължина трябва да е нова (последните 6 месеца или така).

    Дали това е действителното изпълнение MJ е истинската въпрос ....

    Що се отнася до снимката, това със сигурност е на заден план и photoshopped. Кой знае какво още не е фактическа за него.

    Ако това в действителност е решението си да фалшив смъртта му, може той да бъде щастлив и спокоен там, където той е.

  68. HomicidalClown Саид,

    Мисля, това няма да направи нищо, но пада на глухите уши, но ако погледнете тази снимка: http://www.imdb.com/media/rm2187167744/nm0001391 можете да видите, че на фона е матирана живопис, големи рязани на изчакване, или голям екран. Можете да видите, че във видеото, когато Майкъл на Постоянния от китариста. Различни фон, но една и съща форма на един от снимката. Просто мислех, че съм я въвеждат, че на вашето внимание, въпреки че се съмнявам вие ще ми повярвате.

  69. dorleac Саид,

    Здравей приятел го проверите. Просто добавете отрицателен ефект на картината (използвайте повече мащабиране), така Майкъл имат "зелени петна" около себе http://img238.imagevenue.com/img.php?image=38168_p122_122_495lo.jpg различни от anothers танцьори http://img252 .imagevenue.com / img.php? имидж = 40967_p12_122_213lo.jpg и http://img253.imagevenue.com/img.php?image=38121_p1222_122_572lo.jpg.

    един приятел ми, който обича Photoshop изпит. на снимка, той си мисли, че има признаци, показващи, че картината е била редактирате. http://img194.imagevenue.com/img.php?loc=loc86&image=38276_recortes_122_86lo.jpg #

    Какво мислите???

    До скоро.

  70. saeed1237 Саид,

    Ей там е петиция става наоколо и се чудех дали вие ще подпишат и списъци на всички факти.
    проверим
    http://www.petitionspot.com/petitions/mjshameem # signpetition

  71. wozniack Саид,

    Аз не съм сигурен дали това е бил открит още, но този блог се споменава по новините в сайта: http://www.foxcharlotte.com/dpp/news/is_michael_jackson_death_a_hoax

  72. svangel Саид,

    Аз вярвам, че репетицията е истинско аз мисля, че трябва да се придържаме към един часа история ... това е micheal Jackson си говорим ... той wud не се включват толкова много хора, в смъртта измислица ... cuz някой преживяна храна пляскане и разливи на истината ... Аз вярвам той е жив, че .. тук е точката за всички ф ... ф-рано всички видях снимка на неговата imposter изказване при откриването на свое турне (мислех, че съм donno как може да си imposter звук точно като него) и погледнете снимката на imposters страна, и в репетицията видео .. изглежда същото .. същата марка ... или 2 неща се случи ... не е имало MJ на турнето ... или че е бил през цялото време и ние бяхме като параноичка

  73. mysterylady Саид,

    За да Priya78 He.is.alive MrsBenjamin wishful09 дама принцеса Уенди Дарлинг

    Моля, следвайте моя пост форум на Елизабет ролята Майкъл Джаксън на смъртта и всички ваши отговори се отговори!! Аз също взех свобода на командироване всичко от форума като коментар тук! Но това е всичко, доказателството, имаме нужда от дами и господа!

  74. loveandpeace Саид,

    Едно нещо, то не е добро точно като него! Той всъщност нищо не звучи като него, докато не започва да кажа, че обичам те в края.

    Днес гледах първия епизод на Уенди Уилямс Show, и те говориха за Майкъл Джексън. Някой от публиката попита: "Как да LaToya знаете той е бил убит, е тя е екстрасенс?" Е вярно. Тогава Уенди казва: "Аз мисля, LaToya около готови да раздрънквам, независимо от боб може да бъде!"

  75. динамит Саид,

    Svangel Съгласен съм туриха звук същото и когато той говори за това колко той обича си почитатели той изглежда доста емоционален като той знаеше, ние wouldnt го видя отново, така че може би тя го е afterall idk, дори водещия човек каза, че имам емоционални и Търсих го за подкрепа

  76. динамит Саид,

    Svangel Съгласен съм, че и двете звукови същото и когато той говори за това колко той обича си почитатели той изглежда доста емоционален като той знаеше, ние wouldnt го видя отново, така че може би тя го е afterall idk, дори водещия човек каза, че имам емоционални и Търсих го за подкрепа

  77. динамит Саид,

    И съм съгласен репетицията видео е истинско

  78. lucaslight Саид,

    Това не е фалшив!

    Аз също съм професионалист във Photoshop и видео compositing. Знам, че изглежда странно и изкуствени върху снимката, но това е така, защото на проекцията на голям платно във фонов режим. Тук можете да видите широкоекранен снимка, има ли по горния ляв, че това е един платно.

    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg

    Във видеото можете да видите променящите бекграунд на видео-инсталация. особено, на второ 0:25 до 0:36.
    Ето защо всичко изглежда така цифрови на заден план!

    Добре, надявам се всички са доволни.

    Все пак, това е тъжно, че той умря, той беше голям артист и голям музикант.

    ThanksJan

  79. dianafan Саид,

    Ами аз не съм запален по MJ не е умряло сайт. Нашата е по-добър начин. Плакатите са доста груб.

  80. цвете Саид,

    се чете от това, те имат някои големи снимки на MJ тук, www.michaeljacksonnotdead.wordpress.com

  81. Анка Саид,

    Здравей, А просто искам да кажа, че колкото аз wann т "Михаел не е мъртъв, днес видях тази снимки за ухото му, кажи ми какво си мислиш. Аз мразя да го кажа, но за мен е едно и също person.Exuses за моя английски
    така lokk на този http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://www.foxnews.com/images/538738/0_62_michael320.jpg" 2933,525868,00. HTML & USG = __kGn1gLq6am2CNEbt0jhuJYwrz1U = & H = 240 & w = 320 & SZ = 23 & хектолитър = ро & проекта = 4 & хм = 1 & tbnid = x5c1pd6T-6bWBM: & tbnh = 89 & tbnw = 118 & Предишен = изображения% 3Fq% 3Dmichael% 2Bjackson% 2560s% 2Bear% 26hl% 3Dro % 26sa% 3DG% 26um% 3D1 и този един http://4.bp.blogspot.com/_Y9FS63BF0Tw/SkRq9Xko2rI/AAAAAAAAAPI/4Z0r6O2EHmw/s1600-h/michael-jackson-last-photos.jpeg

  82. динамит Саид,

    Това определено прилича на същото ухо, но носа изглежда две фиксирани за Майкъл

  83. Анка Саид,

    Надявам се да си прав, но имам съмнения ... Надявам се с цялото си сърце той е жив, аз наистина не "не знам какво да мисля, след като видях това 2 снимки ....

  84. artisticflare Саид,

    artisticflare Някой забележите някой от 12 танцьори качват правиш репетиции с Майкъл в кадри от тях DONT грижи за нас? Само една мисъл?

  85. mjfan Саид,

    Макар че той го е направил точно хореография на по-ранни обиколки, той никога не носеше НАСТОЯЩОТО инвентар за него. Така че е малко трудно да повярвам, че това е стар кадри.

    Освен това, последното му пътуване е повече от десет години. Макар че мисля, че лицето му изглежда малко различно на сцената, отколкото в други кадри пуснати на заседанието и го гледат други репетирам и дъвки, това лице е "нов достатъчно", че да не може да бъде от старо турне.

    Що се отнася до косата, това е перука. Значи това, което той изпълнява и това, което той носи обикновено нямат нищо общо с нищо.

    Мисля, че това е доста голяма простра лично.

  86. mjfan Саид,

    @ # 22, аз мислех, че Лиз беше говориш MJ в този пост за цветя и бележка. Мисля, че той лично е много странно, че тя няма да позоваването името му, но тя ще позоваване на него след като той умря.

    Аз също намери много странно, че тя няма да отидете в спомен. Предполага според нея я чувства към МП са частни и MJ би не искам да отида в публичния спомен. А?

  87. mjfan Саид,

    # 35 Да причини никой не може да си купите много MJ CD-та и да бъде истински фен. * * Може би очите поименно някои хора просто искате дискове те не са, това не е "докаже сте истински фен" нещо.

  88. shell12 Саид,

    МАЙКЪЛ Е МЪРТВИ ДУШИ LET IT GO и да се премести ON.i SAE МАЙКЪЛ AT THE THIS IS ПРЕСЦЕНТЪР CONFERECE и беше HIM Точно както Plain AS DAY.iF Наричаш си Майкъл Джексън ФЕН Ще го познаваш, когато видите или тук HIM, и това е Майкъл.

  89. wozniack Саид,

    Добре, аз знам, че не трябва да купуват в това, но това наистина ме тревожи: http://www.sdparanormal.com/Michael_Jackson.html

    Има два YouTube видеоклипове на психически общуването с Майкъл, както и полагане е посланието му.

    Намерих го в тези коментари: http://parabook.wordpress.com/2009/07/09/michael-jackson-death-hoax-evidence-mounts/

    Също така, какво мислиш за това? Някой, който коментира каза, че "изглежда", за да я няколко пъти. Аз не знам какво да мисля вече.

  90. жив Саид,

    Аз съм красива, че сте прав за mikes слушалка микрофон. Винаги съм го видя го нося в дясно. Странно е в ляво някой друг там някога да го видя да я използват в ляво?

  91. жив Саид,

    Смятате ли, че професионален фотограф може да разглежда смъртта снимка също и да видим, ако може да намерите anyhting, която може да е симулирала в него?

  92. svangel Саид,

    @ SHELL 12 ... това е Майкъл Джексън DEATH излъгвам КАРТА НЕ Умря САЙТ. И на факта, че U Видях го и смятаме, че си го ... аз Congrats U ПО получават възможност да видят тези легенда,,, НО UM .. DO U KNOW че впримчвам предположим ДА СЕ ПОГЛЕД точно като на истински човек правилно ... и ако той се е самоубил НЯМА KNOW начин преживяна храна DIE как точно е искал (по отношение на LISA Мари BLOG)

  93. stephykat Саид,

    Е, всичко, което мога да кажа .. Аз вярвам той е жив и четенето и започва да се видим кой наистина вярва в него и неговото изкуство в края .. .. Мога да прекарват дълго време да мисля за него, тъй като се чувствах присъствието му и все още направя, но не могат да докажат нищо. Надявам се, че той е по-добре, отколкото преди и продължава с неговите послания към света.

  94. динамит Саид,

    Амин на това stephyKat

  95. emo_pinkt Саид,

    Аз не мисля, че видеото е Лъжливи. АКО ВИЕ WATCH tmz на клипа на MJ идващи от DR офиса. Забелязал го с прави косата .. Това е до юни. Тогава косата му е къдрава. Това определено е Майкъл.

  96. melluvsmike25 Саид,

    Ами, аз бях четене всичките си постове от доста време вече, сега окончателно съм се присъединиха към групата. Много от вас са изтъкна няколко интересни идеи за МП не е мъртъв. Добра работа, момчета! Мисля, че след като разберете истината, ние всички трябва нещо за предприемането детективе работа. Аз бях тук, за четене на всички отговори, но сега, трябва да добавите нещо.

    Първо .... Когато тази картина, че вие момчета да посочите излезе, той не е имал "Това е" зад него. Аз съм единственият, който е видял това? Видях го, докато обратно, бих предполагам най-малко една седмица, с нищо не зад него, но тези метални неща. Не думи. Но какво означава това? Без да е саркастичен, просто се чудех какво означава това, ако някой направи Photoshop в думи?

    Също така, се справят с добавя "а" в спомен. Имам слушат моите собствени CD и всичко, което YouTube как да се предлагат на тема "Ще бъда там", както и върху оригинала и всички други, а не е там. Той казва, че за спомен. Освен ако не съществува друг запис на тази песен, която не е в YouTube или оригиналния CD, то със сигурност ме прави чудо.

  97. melluvsmike25 Саид,

    Също така, бих искал да добавя, че съм забелязал няколко души, отнасящи се до линейката снимка. Моят син, който е бил обучение детективската работа, тъй като той е бил 11, а той на 17 сега, и аз така, мисля, че няма начин, че тази снимка може да са били взети от този прозорец на гърба на линейката. Нека просто кажем, че някой е супер dupper камера, която може да правите снимки с тъмни прозорец. И въпреки че, не натиснете трябваше да е наоколо, ъгълът е грешно. Снимка някой в линейка. Тук се намира една от него в линейката.

    http://www.youtube.com/watch?v=xp5mdYYpStQ

    Сега тук е линейка

    http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU

    Дори и ако можете да накланя към страната на този прозорец, няма начин, по който ще получите, че голяма част от лицето си в снимка. Може би трябва да са били в линейката. Предимно бихте придобих изстрел от върха на главата му с малко от страна на лицето му. Така че, нека да предположим, че един от линейка шофьори взеха подкуп и нека ги инча Изглежда ужасно странно, че никой друг не е купен разстояние също. Не е в болницата, за coroners офис, погребението вкъщи. Никой, но линейката шофьор? Изглежда странно за мен. Аз мисля, че снимка е поставен много отдавна.

  98. CrAzYiNsAnEbArBiE Саид,

    Im хубав сигурен линейка шофьори, да карам по-добре от това, плюс Те арго Евентуално Бъдете Шофиране Това Бавно с Майкъл Джексън Умирането Отвътре. Мисля, че цялото видео е Поетапни, Плюс Ако той е вече мъртъв, Айв Погледнат Линейки Drive-бързо от това с мъртви хора Отвътре. Гледайте видео-близко и да слушате на аудио-добро. Той Doesn't никакъв смисъл

  99. CrAzYiNsAnEbArBiE Саид,

    Аз би желали да подчертаем, частта, където Дженифър Хъдсън е Пеене На The Memorial И тогава Майкъл Джексън твърди, че стихотворение или каквото Ако виждал Концерти, където той казва едно и също нещо и в мемориала Той звучи като той е там, и гласа му е много емоционални. Heres Връзките за да ви показват различия.

    Michaels Концерт
    http://www.youtube.com/watch?v=XRG08RkZWTs

    Михаил Memorial
    http://www.youtube.com/watch?v=m5SUjWtpgc8

    Аз наистина мисля, много от нас може Бъдете Детективи LOL. Ние показаха повече доказателства Тогава медии има, защото те карат Повече пари за лъжите, отколкото на истината. Ние Arent Първи Платено Така че ние правим нашето време и намирането на истината-бързо, отколкото те вероятно ще го направят.

    Този сайт е също стават Огромни И аз няма да е изненада ако този сайт завършва по новините Или вестници или да е, защото ти знаеш Някои медии Или папараци Има За сметка Хайде Из този уебсайт.

    О А аз знам дали Yall Dont забелязах, но почти всички На Паметникът е търсил Up На тавана много, може би да, като че ли търсите до небето, но се извършва Съвсем малко.

  100. CrAzYiNsAnEbArBiE Саид,

    http://www.sdparanormal.com/Michael_Jackson.html

    Мисля, че някои от тези психика Може Бъдете по някои Пляскане, или трябва да е в луд убежище. Тя е като Някои CrazyNess. Връщам И Forths За Неговата музика е в главата си, тя е просто много от объркване, че нито една от този видеоклип Made никакъв смисъл И тя просто бърка глупости от мен.

  101. Тифани Саид,

    Аз наистина мисля, че лицето, което е друга imposter репетира. Той не се движи като Михаел и той не е толкова гладко като него, и Майкъл, не се разклаща 2 ръце, аз помислих, че е само 1? Той изглежда твърде висок за да бъде Майкъл по мое мнение ... Когато видях това, аз просто не се получи Майкъл настроението! Може и да съм сгрешил, но се чувствам като че това е нов footag с imposter правиш копие котешка версия на Майкъл старата репетиция. И нека само споменем, че Майкъл беше облечен перуки за последните няколко години, които обхващат ушите му ... защото той трябваше да получи cartilige отстранени fron ушите му и се слага във върха на носа му да се възстанови отново, което се дължи на върха на cartilige срутване .. му пластични лекари предложени за възстановяване на върха, защото той започна да изглежда много тънки и unnatrual. Добре, така че сега ние знаем за причината защо Майкъл бе крие ушите му напоследък .. Сега ние виждаме ушите му, изложени? Мисля, че това беше един напълно imposter вършат ужасни предаване на Michaek Джаксън танц.

  102. CrAzYiNsAnEbArBiE Саид,

    аз имам да кажа нещо, спомням си песен чужденеца в Москва? души в Москва мнение Видях го там след смъртта му. Im доста сигурен, че е това за планиране завинаги. го прави по-смисъл, че той е жив, отколкото той е мъртъв, ако той наистина е мъртъв, ние ще видя тялото и wouldnt са всички тези хора, мисля, че той isn't мъртъв.

  103. CrAzYiNsAnEbArBiE Саид,

    Ако Майкъл Джексън е жив и дойде Из този сайт, мисля, че той би бил много щастлив с нас. Плюс Ние трябва да са положителни, тъй като той е посочено в Неговото Дневник той ще завръща само когато той е готов, така че бъдете положителни и Моля, кажете му да се върне и ни Голяма завръща обиколка.

  104. Тифани Саид,

    И още нещо, че много от човек танцува в репетицията е толкова 90 за Майкъл. Майкъл му се промени много отдавна, и той не беше го къдрава от години, да не говорим, че една poinytail изложени ушите му. Това изглежда по-скоро реално косъм от перука, ако питаш мен. Hmmm кара да се чудя, ако това наистина е MJ стоящи там или не.

  105. CrAzYiNsAnEbArBiE Саид,

    О и Майкъл Ако ви в този сайт и ще заседава бек и четенето на всички коментари. Ние те обичаме !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  106. loveandpeace Саид,

    Това вече е много пъти каза, че е било взето от дясната страна на линейката чрез малки, а тъмни, прозорец. Има дори и за размисъл. Там няма да се отразява, ако те бяха в линейката с него. Пожелавам hollywood.tv ще държат на камерата подвижен след линейка. Чудя се, ако спре да се храни по пътя. Също така, човек обикновено се отива с лицето. Dr.Murray следва от отиде с тях.

  107. ILuvMJ Саид,

    Hmmm ... откъде да започнем .... WELLL, колкото аз с удоволствие ще го чуя MJ е все още жив, аз арго увивам си пръста около това как той може да направи възможно тази работа; някой е длъжен да правя грешка и удар му капак. MJ вярват в теориите на конспирацията, така мога да го видя като конспиратор и се опитват да го направим на разстояние, но ще бъде успешен? А за тези, които мислят, че той ще се "завръща" и някои от мъртвите турне, KEEEP DREAMMMINN Дори ако той направи фалшив смъртта си той wouldnt завръща от него LOL ... за какво? Всеки знае, че е искал да избяга, да бъдат свободни и да вършиш това, което всички от САЩ направя. Дори Марлон каза, че в спомен.
    Дали тя просто ме или не речта си звук фалшив? особено в края, когато той донесе му близнак?

    Във връзка с публикация 99, мисля, че всички гледат на Мегатрон екрани. Те бяха показани преди спомен е започнало и те са много високо горе в средата на сградата.

    Линейката картина Вярвам е legit, Ако погледнете внимателно виждате отражение на червена кола и виждате същата червена кола паркирана на пътя просто гледат двете видеоклипове, които melluvsmike25 афиш или пост # 97.

    Паметникът е extremelly емоционална за мен да гледам аз извика целия път през нея, но MOSTT емоционална част беше, когато започна MJ reciting поемата ... гласът му звучи реално, а не prerecorded, той имаше много ясен и отчетлив звук.

    Има soooo много съмнителни неща става тук, но не изглежда да се намери малко по разумен explaination за почти всички от тях. Например, защо никой не излъчване Emotion ?????? Аз дори не го срещнах и бях cryin като аз загубих моята първа любов! А аз мислех, и може би те са всички викаха, или може би те се обиден за отказа му да споделите с тях да му помогне. Аз просто изглежда като всички около него, е фалшив. Човекът Мога да отида, но Ill спре там за сега .... Споделете вашето мнение с мен.

  108. динамит Саид,

    Тифани Съгласен съм с Вас косата изглежда истинско, ако тя е била фалшива wouldnt вятъра машина стига разстояние или когато постави главата си назад, той прилича на мен MJ

  109. динамит Саид,

    Възможно е в линейка картината е истинско dads ми кола е черна тъмни стъкла и слънчеви дни можете да видите чрез нюанс в колата, зависи от това какъв нюанс и да е, можете да получите лек и много тъмен нюанс, но аз DONT мисля, че той ще има ли, че доброто на снимка

  110. stephykat Саид,

    http://www.youtube.com/watch?v=oz-G7RsZFL4..this изглежда да се случи късно февруари / март 2009 .. той изглежда наред с пресата .. малко ирония като ох, са наистина се интересуват от моята музика? Аха .. и откровено изглеждаше много спокойна и аз обичам, че нормален начин, той е облечен инча. плюс проверете го с Ед Харди, аз наистина мисля, че той е творчески, нормално и е готов за шоу и той да го гледам по-стари. Надявам се, че той е жив и четене, но ако не, аз се надявам той оставил тон на музиката behind.I залогът беше много забавно по време на неговото уединение и не са много готин приятел, аз ще сте обичал да се срещна с него акции много музикални проекти и нови дегустатор ритми .. в краката си, както винаги ..

  111. Анка Саид,

    за снимка, взети от ambulance.Guys да разгледате видеото, и ще видите в дясната страна на линейката прозореца, през прозореца, че е взето от снимката, обърнете внимание на това, че, както и всички мистерии ще изчезнат. Аз не се съмнявам, просто гледам ...

  112. melluvsmike25 Саид,

    Да, виждам тъмни прозореца в предната част на линейка, момчета .... Но не са пуснати в линейка фута първо? Така че, ако те взеха, че заснет през прозореца, не би те са придобили нозете Му? Всяко тяло знам за линейки? Мислех, че те в фута първи.

  113. melluvsmike25 Саид,

    Аз се опитвам да намеря това, което е процедурата, защото, когато са поставени в линейка. Краката или главата на челно място. Някой знае ли правилния начин?

    Какво съм аз казвам е, че ако те взеха снимката за него през тази обратно прозорец, те не са могли да го снима. Ако те го през предния прозорец от дясната страна на линейката, не би те са придобили нозете Му?

    http://www.youtube.com/watch?v=xp5mdYYpStQ

    http://www.youtube.com/watch?v=QuXRaJFdmKU

  114. melluvsmike25 Саид,

    Също така, съм забелязал в друга публикация, че някой каза нещо за МП да се налага да чакаме за пътуване с автобус да се движи извън пътя. Аз виждам е firetruck. Така че, те се казва, че МП е бил в тази firetruck. Аз не мисля, че е възможно.

  115. MyBelovedMJ Саид,

    Вярвай ми за това. В rehearsel Видео, когато те са прави "Те не" пука за нас ". Това е Майкъл, погледни в очите му. Повярвай ми този му

  116. динамит Саид,

    @ melluvmike25 аз се чудех същото нещо, shouldn't те имат нозете Му?

  117. Ninanina Саид,

    OMG - тази снимка е НЕ photoshopped.
    Ти само виж, какво искате да видите ...
    Да погледнем към видеото отново, а вие ще видите, че има филм става във фонов режим (войници), показан на огромен екран.
    Този екран показва различните снимки или филми за отделните песни.

    Не мога да повярвам, че не показва fullsized снимка на професионални ...

  118. KARENM14 Саид,

    Ако погледнете към картината на ухото му само и картината на линейката ФОТО ТЕ СА РАЗЛИЧНИ ОТ Анка КСТД AT 6:50 ч. НАД АКО ДА СПАСИМ както на тях, отколкото TURN линейката ФОТО И ZOOM във вас, ще видите и също на репетицията снимка на HIM UP ГОРНОТО дъвки КОГАТО НА МУЗИКА ЗАПОЧВА отваря устата си, той няма ТОП Зъби От кога DID МАЙКЪЛ ИЗГУБИТЕ зъбите си

  119. KARENM14 Саид,

    Какво мислите?

  120. MrsBenjamin Саид,

    Току що погледнах го ... пише първата крака

  121. HomicidalClown Саид,

    За да dorleac:

    Единственото нещо, за снимки, които изглеждат фалшив е на заден план (защото е) и евентуално светлините (не е задължително фалшив, и ако това е да сте били добавени за да видите как ще изглежда всичко).

  122. wozniack Саид,

    Бях в линейка 5 години назад, а краката ми са изправени пред вратата веднъж бях инча Така винаги съм си мислил, че работи.

  123. Анка Саид,

    Съгласен съм с вас MyBelovedMj е Майкъл, нямам съмнения, 100% е той.
    За процедурата по отношение на начина, по който те трябва да сложите pacient с краката или главата първо в линейка, нямам представа.

  124. Goldie Саид,

    Аз наистина обичам този сайт толкова много всички мои приятели, мисля Im луд и те всички казват, че Майкъл е "Dead и отиде" ... но аз вярвам в DONT Повярвай, че той е мъртъв, а Майкъл е бил на този уебсайт

    DONT момчета мисли ist странно, че "Supermom75" havent пише нищо, тъй като някой я попитах дали тя е реална Майкъл Джексън, защото лицето, което знаеше много Майкъл?

  125. melluvsmike25 Саид,

    динамит

    Мислех, че това също.

    MrsBenjamin
    Откъде го намери това? Аз погледнах в цялата мрежа за него и не може да го намери.
    wozniack
    Ти каза, че си отиде в главата първо а? Сигурен ли сте?

    Ако някой знае някой, който се качи в линейката или познава някой, който кара линейка, моля попитайте наоколо. Защото ако го задържам на първо място, тази картина е била фалшива и взети в друго време. Моля другия разследва това.

  126. melluvsmike25 Саид,

    Ей ADMIN може би бихте могли да разберете !!!!!!!!

  127. melluvsmike25 Саид,

    Няма значение. Просто намери чрез моите бивши съпругче, и най-накрая намери в мрежата. Те ще ви през главата на челно място.

    И така, това означава, че линейка снимка може да е той. Тя все още не изглеждат като носът му все пак. Сега аз съм депресиран.

  128. lillina Саид,

    OK и наистина ми се
    Може би тази снимка е фалшива и aeg, създадени само за феновете, може би не ..., но фактът, че и анализирате всичко за него това е толкова лошо!
    Вие сте винаги една и съща? Аз не мисля така ...
    Някои пъти съм къдрава коса понякога не, и аз може да изглежда различно от другите дни ... и че това би могло да се случи дори и на г-н Джаксън, но това не доказва със сигурност, че той не го

  129. MyBelovedMJ Саид,

    Goldie: Аз нямам, че Михаел е човек с име: Supermom75. Ehh Nope, а за една причина. Майкъл woulden "т напиша нещо намирам себе си, Im, че той е бил четене нашите мнения, но аз нямам мислите, че ще напиша нещо.

  130. MyBelovedMJ Саид,

    Те са винаги outting в линейка с краката си първи. Не е твоя глава. Така че Майкъл е поставен погрешно в линейката

  131. KARENM14 Саид,

    Линейката ФОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ HIM. Ако погледнете към ухото му. НЕ СЕ HIM. THERE IS A СНИМКА НА ИНТЕРНЕТ ЗА НЕГОВИТЕ MANGLED УШНИ IT беше взето на 10 юни, 2009 и ако копирате и TURN линейката ФОТО ухото е нормално. TAKE A LOOK

  132. ejay5131 Саид,

    Окей, аз съм не казваш тази снимка е или не е фалшив, но ако вие гледате репетицията кадри, които AEG пусна можеш да ясно да видите balding бял човек в долния десен на тази снимка, на репетиция видео по едно и също петно. @ 1minuute 17 секунди.
    http://www.youtube.com/watch?v=XEA25qJQlw0

  133. emmie Саид,

    Мисля, че човек в линейката е E'casanova ... ако търсите по негова MySpace има снимка на него, без грим и очите му са затворени и kinddalooks като него, на веждите, са същите, както и да видят и виж ...

  134. emmie Саид,

    Аз наистина се надявам Майкъл е alivebecause, ако той е мъртъв аз ще се чувствам толкова зле, че някога съм се съмнявал здрасти

  135. emmie Саид,

    тя е отивам да бъде лесно да се получи картина от тъмни winsow, искам да кажа и да видите светлина, идващи от страна на линейката и с камери за papz има, които се използват за улов добри снимки, но тя все още е странно тиха как има само 1 снимка, когато имаше повече от 1 paparatzi там ....
    също и как идват там е друга линейка ще in2 къщата като 1 е напускане???

  136. Mojofi Саид,

    ***-- MyBelovedMJ - ***

    Хей Аз turly Повярвай КНЛС е наистина тук и тук писане и четене тук с всички нас .

    Знам колко много Майк ни обича и винаги иска да знае какво ние феновете мисля за него и съм сигурен, че ще видя как да мислиш за нещо общо с него и знам, че той е по-близо до нас да си мислят хората.

    Чувствам той е много HUMBEL човек, толкова той е, че ще кажа нещо тук с нас.
    Той дори може да се бърка с нас само заради удоволствието от него .

    Знаем, че той искал да играе pranks върху хората, така ли нещо може да се случи, нали знаеш. Знам, че той е тук, но не ще да отбележа, така PLS не питайте hehe .

    Добре товата е ако той не е мъртъв.

  137. Mojofi Саид,

    *** SITA ***

    Добре ли сте чели този пост много weel сега и аз трябва да кажа, ако в семейството трябва да отидете за осигурителен тогава наистина означава Майк наистина е мъртъв.

    Знам за това, че ако някой твърди, inscurance за мъртвите, и ако тя не е вярно, че човек е мъртъв те могат да бъдат съдени.

    That ia the only way Mike could get into trable if he has faked his death.

  138. Mojofi Саид,

    ***—^—MyBelovedMJ—^—***

    Yes that is really Mike in the Video.
    He is always handsome and smiling and his eyes are uniqe .
    Am too much in love with him hehehe .

  139. popcornscrunchy Said,

    Does anyone think that the performers dont seem to be in synch with each other Orianthi on guitar looks bored if MJ was dancing in front of me and I was blasting my guitar I would have had a bit of expression going on in my face and the dancers as well it looks strange they dont seem to be performing together. Its like MJ did his bit they did their bit and they were superimposed somehow together . I dont know it looked like that for me from the start, something is not right about this last footage. The pic could have been done for publicity promos etc but the footage……

  140. Chubby Bobby Said,

    As from what I know, nothing is coincidental with MJ, neither are his white socks, tape or gloves, which he wears so it's possible for the audience to spot him even from a far.. From other entertainers I know, rehearsal often takes place in the same outfit as you will wear at the concert, just to make sure everything is in the right place, it fits and it's possible to move around in.. I don't see anything in this rehearsal outfit that would make it possible for me to recognize MJ on stage from a far distance…??? Just a thought..!!

Добави коментар

Трябва да сте влезли в За да публикувате коментар.

Тема е предоставена от: Wordpress Тема - Първа Парични